KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 21:23 Ο KostasTheGreek: #41 02-10-10 21:23 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Οι πραγματικές φιλίες μπορεί να προκύψουν και στα τελευταία έτη των σπουδών. Δυστυχώς οι πραγματικοί φίλοι σπανίζουν. Άλλο πράγμα ο φίλος, ο "φίλος", ο γνωστός. Στον τομέα φιλία, είμαι πολύ επιφυλακτικός. Περιμένω τον χρόνο να αποδείξει την εξέλιξη. Όχι επειδή είπαμε ένα γεια ή ανταλλάξαμε μια σημείωση θα ανοίξουμε και τις καρδιές μας... Click για ανάπτυξη... Μιλάς σωστά φίλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 21:31 Η anna_md έγραψε: #42 02-10-10 21:31 Και εγω ειχα την ιδια αγωνια πριν απο ενα χρονο Οπως ειπαν και οι προηγουμενοι δεν υπαρχει περιπτωση να μη βρεις παρεα ακομα και απο τις πρωτες μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 21:36 Ο nPb έγραψε: #43 02-10-10 21:36 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Μιλάς σωστά φίλε Click για ανάπτυξη... Φίλε Κώστα, έχουμε δει πολλά. Την έχουμε ρουφίξει την σούπα ενώ ζεμάταγε... Δεν είναι όλος ο κόσμος αγγελικά πλασμένος. Έχω ένα κακό, να δίνω και να βοηθάω και πολλές φορές δεν βρίσκω ανταπόκριση. Άσχημο αυτό. Πλέον έχω πάψει να είμαι ο "καλός". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 21:51 Ο Civilara έγραψε: #44 02-10-10 21:51 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Φίλε Κώστα, έχουμε δει πολλά. Την έχουμε ρουφίξει την σούπα ενώ ζεμάταγε... Δεν είναι όλος ο κόσμος αγγελικά πλασμένος. Έχω ένα κακό, να δίνω και να βοηθάω και πολλές φορές δεν βρίσκω ανταπόκριση. Άσχημο αυτό. Πλέον έχω πάψει να είμαι ο "καλός". Click για ανάπτυξη... Α ρε μεγάλε πως σε νιώθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 21:57 Ο nPb έγραψε: #45 02-10-10 21:57 Για να μην παρεξηγηθώ, σαν πρωτοετείς φοιτητές μην φαίρεστε πολύ κλειστά και καχύποπτα. Να είστε "ανοιχτοί", θετικοί και πρόσχαροι με τις νέες γνωριμίες σας. Με τον καιρό ξεχωρίζεις την φύρα από το καλό πράμα, δηλ., από εκείνους με τους οποίους ταιριάζεις και θα δεθείς εν καιρώ μαζί τους. Να ξέτετε ότι τις μεγαλύτερες φιλίες σας στην ζωή σας θα τις κάνετε στο Πανεπιστήμιο. Όσο δύσκολο είναι να τις δημιουργήσεις διότι θέλουν κόπο (άλλο φίλος και άλλο "φίλος") τόσο εύκολο είναι να εξανεμιστούν... @ Γιώργο άσε τόσα χρόνια φοιτητής βλέπεις την μικρογραφία της κοινωνίας στο Πανεπιστήμιο όπως και στον στρατό υποθέτω. Εσύ το ξέρεις καλύτερα από μένα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2010 στις 22:05 Ο yozerehs έγραψε: #46 04-10-10 22:05 Πώς πήγε η πρώτη μέρα; Κάνατε παρέες; (Εγώ θα σας πω τέλος του μήνα λόγω μετεγγραφής... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2010 στις 23:38 Η pop corn έγραψε: #47 04-10-10 23:38 Παιδιά, όσοι ξεκινήσατε σήμερα πώς ήταν η πρώτη σας μέρα στο πανεπιστήμιο?? Πείτε εντυπώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pepper ann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Λασιθίου). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2010 στις 23:48 Η pepper ann: #48 04-10-10 23:48 Ήταν ουάου. Γνώρισα πολύ κόσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2010 στις 23:51 Η pop corn έγραψε: #49 04-10-10 23:51 Αρχική Δημοσίευση από pepper ann: Ήταν ουάου. Γνώρισα πολύ κόσμο! Click για ανάπτυξη... Για πες βρε Έλενα!! Με τι ξεκινήσατε? Από καθηγητές υπάρχει τίποτα αξιόλογο? Εντυπώσεις γενικά για τη σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 00:08 Ο akiroskirios: #50 05-10-10 00:08 κι εγώ χαλαρά πράγματα...πέρα από τους πασπίτες (που τους έχω μάθει πια έναν-έναν ) γνώρισα και καμιά 7-8 παιδιά ακόμα...από το μάθημα δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα εκτός από αυτά που είχαμε και πέρσι (όπως και οι περισσότεροι αν όχι όλοι, άλλωστε)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pepper ann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Λασιθίου). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 09:49 Η pepper ann: #51 07-10-10 09:49 Αρχική Δημοσίευση από pop corn: Για πες βρε Έλενα!! Με τι ξεκινήσατε? Από καθηγητές υπάρχει τίποτα αξιόλογο? Εντυπώσεις γενικά για τη σχολή... Click για ανάπτυξη... Με γραμμική άλγεβρα ξεκινήσαμε! Οι καθηγητές μέχρι τώρα οκ,αν εξαιρέσεις τους 2 φυσικούς που μάλλον δεν την παλεύουν καθόλου Η σχολή από κτηριακή άποψη,ε,άστο καλύτερα Αλλά σε κάθε περίπτωση την περίμενα χειρότερα οποτε ευχαριστημένη είμαι Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: κι εγώ χαλαρά πράγματα...πέρα από τους πασπίτες (που τους έχω μάθει πια έναν-έναν ) γνώρισα και καμιά 7-8 παιδιά ακόμα...από το μάθημα δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα εκτός από αυτά που είχαμε και πέρσι (όπως και οι περισσότεροι αν όχι όλοι, άλλωστε)... Click για ανάπτυξη... α,εγώ έχω μάθει τους κνίτες...Τι πρήχτες θεε μου... χαχαχαχαχα,πως σε νιώθω...Μέχρι εκεί που έλεγαν τα περσινά όλα οκ,αλλά μετά που άρχισαν να λένε τα δικά τους..Τα'χαμε ψιλοπαίξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meddle Νεοφερμένο μέλος Ο Meddle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 18:36 Ο Meddle έγραψε: #52 07-10-10 18:36 Απόλυτα αηδιαστικοί οι περισσότεροι των μεγαλύτερων ετών που ξαφνικά σε συμπάθησαν τόσο πολύ που σε καλούν για καφέ και για βόλτα για να πάρουν ψήφους ή οτιδήποτε άλλο από τις παρατάξεις τους. Πανούκλα σε όλους αυτούς. Επίσης πανούκλα στους ultra geeks πρωτοετείς που προσπαθούν πάντα να διορθώσουν τον καθηγητή (σε φάση βαλ'το PhD στον πάτο σου) και όταν ρωτήσεις μια απορία αντιδρούν λες και μόλις πήραν το Νόμπελ. Επειδή βρέθηκα σε δύο σχολές, στο ΔΠΘ τα πράγματα ήταν καλύτερα. Πολύ πιο ζεστό το κλίμα σε αντίθεση με το ΕΜΠ. Damn, αθηναίοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 22:45 Ο Anthony έγραψε: #53 07-10-10 22:45 το ενδεχομενο απλα,ατομα που δεν ειναι σε καποια παραταξη ,και που απλα θελουν να γνωρισουν κοσμο σου περασε καθολου απο το μυαλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 23:39 Ο nPb έγραψε: #54 07-10-10 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Meddle: Απόλυτα αηδιαστικοί οι περισσότεροι των μεγαλύτερων ετών που ξαφνικά σε συμπάθησαν τόσο πολύ που σε καλούν για καφέ και για βόλτα για να πάρουν ψήφους ή οτιδήποτε άλλο από τις παρατάξεις τους. Πανούκλα σε όλους αυτούς. Click για ανάπτυξη... Ρε φίλος ξεκόλλα λιγάκι. Αυτό που λέει ο φίλος Αντώνης από πάνω, έχει δίκιο. Θέλουμε φιλίες, δεν είμαστε όλοι παραταξίες. Η προκατάληψη εμποδίζει την κοινωνικότητα και τις νέες γνωριμίες. Μου θυμίζεις κάτι φοιτήτριες που το παίζουν πολύ σιγανοπαπαδιές και έτσι και μετά λένε ότι δεν ξέρουν να φλερτάρουν οι άντρες, αφού οι ίδιες δεν δίνουν ένα βήμα γνωριμίας. Τυπικότητα οσιομοναχής...μπρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2010 ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2010 στις 19:41 Η ZETAXA έγραψε: #55 08-10-10 19:41 Ειναι πολυ ωραια που καθε μερα γνωριζεις καινουρια ατομα και ερχεσαι σε επαφη με κοσμο απο διαφορα μερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misu7 Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 18:02 Ο misu7 έγραψε: #56 26-10-10 18:02 Ζούγκλααααααα... Έχω πάει σε σχολές μόνο με φίλους ως τώρα, αλλά σε λιγάκι θα αρχίσω να πηγαίνω για μαθήματα και εγώ, και ανυπομονώ να μελετήσω όλο το χάος! Χιχιιχιχ... Πολύς κόσμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2010 στις 01:03 Ο yozerehs έγραψε: #57 27-10-10 01:03 Να δω πώς θα προσαρμοστώ τώρα που θα πάω στο ΤΕΙ Χαλκίδας λόγω μετεγγραφής... Αλλά από την άλλη, θα έχει φάση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2010 στις 01:10 Ο Chemwizard: #58 27-10-10 01:10 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Να δω πώς θα προσαρμοστώ τώρα που θα πάω στο ΤΕΙ Χαλκίδας λόγω μετεγγραφής... Αλλά από την άλλη θα έχει φάση! Click για ανάπτυξη... Iσα ίσα που σε αυτόν τον τομέα έχει πλεονέκτημα η Χαλκίδα.Οταν είσαι σε ενα πιο μικρό τμήμα,συνήθως στην επαρχία,ειναι πιο τακτοποιημένα τα πράγματα,γνωρίζεστε με τα παιδια απο όλα τα έτη και κανετε παρέα,σου μιλάνε και οι παλιοί για να μπεις στο κλιμα,γενικά είναι πιο δεμένο το τμήμα.Ασε που εκτος αστικών κέντρων δεν παιζει τόσο πολύ αυό το πράγμα με τις φοιτητικες παρατάξεις,γιατι δεν επενδύουν σε αυτά τα μέρη.Θα δεις πως θα προσαρμοστείς ευκολότερα απο ότι αλλοι στην Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2010 στις 03:02 Ο yozerehs έγραψε: #59 28-10-10 03:02 Δίκιο έχεις, μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί ένα άγχος το 'χω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2010 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2010 στις 10:38 Ο nPb έγραψε: #60 28-10-10 10:38 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί ένα άγχος το 'χω. Click για ανάπτυξη... γιατί αγχώνεσαι; όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη τις γνωριμίες και τις φιλίες... είμαστε κοινωνικοποιημένα όντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 mariel79 tomftw Conne rseven Dimitris2007 fortheloveofshizaya lalalalalalala Atrlef Hdkskdydkdndjdj petl bak07 Entropy24 idkser Elsa777 g59 Chris180 Mara2004 χημεια4λαιφ VatoLoco angel_par29 Γιώτα Γιαννακού pannnos1992 maria pad kalhkardia thenutritionist Twittn User2350 Eeeee JoannaVas pink_panther Citylights the.m024 P.Dam. ladybookworm takeshi_kitano rosemary Philologist dim6 constansn De Broglie jYanniss Nikos05 air_fish Freddys 042003 Dr. Gl. Luminous ggl aggelosst9 katerinavld xmen902 Αριάνα123 mike741 eleonora33 vetas Konstantinos4 Stroka stefan iminspain Natassa33 Libertus Scandal Mhtrogoal Paragontas7000 Lia 2006 Haraa11 norbit Maria kwstaki Melina K. Ststst02 Sgouroxtapodi DENVER Κλημεντίνη charmander mpampouras marianna04 ikigai J.Cameron Serotonin hirasawayui Georgiapon25 hecktors TonyMontanaEse edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Οι πραγματικές φιλίες μπορεί να προκύψουν και στα τελευταία έτη των σπουδών. Δυστυχώς οι πραγματικοί φίλοι σπανίζουν. Άλλο πράγμα ο φίλος, ο "φίλος", ο γνωστός. Στον τομέα φιλία, είμαι πολύ επιφυλακτικός. Περιμένω τον χρόνο να αποδείξει την εξέλιξη. Όχι επειδή είπαμε ένα γεια ή ανταλλάξαμε μια σημείωση θα ανοίξουμε και τις καρδιές μας... Click για ανάπτυξη... Μιλάς σωστά φίλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 21:31 Η anna_md έγραψε: #42 02-10-10 21:31 Και εγω ειχα την ιδια αγωνια πριν απο ενα χρονο Οπως ειπαν και οι προηγουμενοι δεν υπαρχει περιπτωση να μη βρεις παρεα ακομα και απο τις πρωτες μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 21:36 Ο nPb έγραψε: #43 02-10-10 21:36 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Μιλάς σωστά φίλε Click για ανάπτυξη... Φίλε Κώστα, έχουμε δει πολλά. Την έχουμε ρουφίξει την σούπα ενώ ζεμάταγε... Δεν είναι όλος ο κόσμος αγγελικά πλασμένος. Έχω ένα κακό, να δίνω και να βοηθάω και πολλές φορές δεν βρίσκω ανταπόκριση. Άσχημο αυτό. Πλέον έχω πάψει να είμαι ο "καλός". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 21:51 Ο Civilara έγραψε: #44 02-10-10 21:51 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Φίλε Κώστα, έχουμε δει πολλά. Την έχουμε ρουφίξει την σούπα ενώ ζεμάταγε... Δεν είναι όλος ο κόσμος αγγελικά πλασμένος. Έχω ένα κακό, να δίνω και να βοηθάω και πολλές φορές δεν βρίσκω ανταπόκριση. Άσχημο αυτό. Πλέον έχω πάψει να είμαι ο "καλός". Click για ανάπτυξη... Α ρε μεγάλε πως σε νιώθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 21:57 Ο nPb έγραψε: #45 02-10-10 21:57 Για να μην παρεξηγηθώ, σαν πρωτοετείς φοιτητές μην φαίρεστε πολύ κλειστά και καχύποπτα. Να είστε "ανοιχτοί", θετικοί και πρόσχαροι με τις νέες γνωριμίες σας. Με τον καιρό ξεχωρίζεις την φύρα από το καλό πράμα, δηλ., από εκείνους με τους οποίους ταιριάζεις και θα δεθείς εν καιρώ μαζί τους. Να ξέτετε ότι τις μεγαλύτερες φιλίες σας στην ζωή σας θα τις κάνετε στο Πανεπιστήμιο. Όσο δύσκολο είναι να τις δημιουργήσεις διότι θέλουν κόπο (άλλο φίλος και άλλο "φίλος") τόσο εύκολο είναι να εξανεμιστούν... @ Γιώργο άσε τόσα χρόνια φοιτητής βλέπεις την μικρογραφία της κοινωνίας στο Πανεπιστήμιο όπως και στον στρατό υποθέτω. Εσύ το ξέρεις καλύτερα από μένα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2010 στις 22:05 Ο yozerehs έγραψε: #46 04-10-10 22:05 Πώς πήγε η πρώτη μέρα; Κάνατε παρέες; (Εγώ θα σας πω τέλος του μήνα λόγω μετεγγραφής... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2010 στις 23:38 Η pop corn έγραψε: #47 04-10-10 23:38 Παιδιά, όσοι ξεκινήσατε σήμερα πώς ήταν η πρώτη σας μέρα στο πανεπιστήμιο?? Πείτε εντυπώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pepper ann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Λασιθίου). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2010 στις 23:48 Η pepper ann: #48 04-10-10 23:48 Ήταν ουάου. Γνώρισα πολύ κόσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2010 στις 23:51 Η pop corn έγραψε: #49 04-10-10 23:51 Αρχική Δημοσίευση από pepper ann: Ήταν ουάου. Γνώρισα πολύ κόσμο! Click για ανάπτυξη... Για πες βρε Έλενα!! Με τι ξεκινήσατε? Από καθηγητές υπάρχει τίποτα αξιόλογο? Εντυπώσεις γενικά για τη σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 00:08 Ο akiroskirios: #50 05-10-10 00:08 κι εγώ χαλαρά πράγματα...πέρα από τους πασπίτες (που τους έχω μάθει πια έναν-έναν ) γνώρισα και καμιά 7-8 παιδιά ακόμα...από το μάθημα δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα εκτός από αυτά που είχαμε και πέρσι (όπως και οι περισσότεροι αν όχι όλοι, άλλωστε)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pepper ann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Λασιθίου). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 09:49 Η pepper ann: #51 07-10-10 09:49 Αρχική Δημοσίευση από pop corn: Για πες βρε Έλενα!! Με τι ξεκινήσατε? Από καθηγητές υπάρχει τίποτα αξιόλογο? Εντυπώσεις γενικά για τη σχολή... Click για ανάπτυξη... Με γραμμική άλγεβρα ξεκινήσαμε! Οι καθηγητές μέχρι τώρα οκ,αν εξαιρέσεις τους 2 φυσικούς που μάλλον δεν την παλεύουν καθόλου Η σχολή από κτηριακή άποψη,ε,άστο καλύτερα Αλλά σε κάθε περίπτωση την περίμενα χειρότερα οποτε ευχαριστημένη είμαι Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: κι εγώ χαλαρά πράγματα...πέρα από τους πασπίτες (που τους έχω μάθει πια έναν-έναν ) γνώρισα και καμιά 7-8 παιδιά ακόμα...από το μάθημα δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα εκτός από αυτά που είχαμε και πέρσι (όπως και οι περισσότεροι αν όχι όλοι, άλλωστε)... Click για ανάπτυξη... α,εγώ έχω μάθει τους κνίτες...Τι πρήχτες θεε μου... χαχαχαχαχα,πως σε νιώθω...Μέχρι εκεί που έλεγαν τα περσινά όλα οκ,αλλά μετά που άρχισαν να λένε τα δικά τους..Τα'χαμε ψιλοπαίξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meddle Νεοφερμένο μέλος Ο Meddle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 18:36 Ο Meddle έγραψε: #52 07-10-10 18:36 Απόλυτα αηδιαστικοί οι περισσότεροι των μεγαλύτερων ετών που ξαφνικά σε συμπάθησαν τόσο πολύ που σε καλούν για καφέ και για βόλτα για να πάρουν ψήφους ή οτιδήποτε άλλο από τις παρατάξεις τους. Πανούκλα σε όλους αυτούς. Επίσης πανούκλα στους ultra geeks πρωτοετείς που προσπαθούν πάντα να διορθώσουν τον καθηγητή (σε φάση βαλ'το PhD στον πάτο σου) και όταν ρωτήσεις μια απορία αντιδρούν λες και μόλις πήραν το Νόμπελ. Επειδή βρέθηκα σε δύο σχολές, στο ΔΠΘ τα πράγματα ήταν καλύτερα. Πολύ πιο ζεστό το κλίμα σε αντίθεση με το ΕΜΠ. Damn, αθηναίοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 22:45 Ο Anthony έγραψε: #53 07-10-10 22:45 το ενδεχομενο απλα,ατομα που δεν ειναι σε καποια παραταξη ,και που απλα θελουν να γνωρισουν κοσμο σου περασε καθολου απο το μυαλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 23:39 Ο nPb έγραψε: #54 07-10-10 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Meddle: Απόλυτα αηδιαστικοί οι περισσότεροι των μεγαλύτερων ετών που ξαφνικά σε συμπάθησαν τόσο πολύ που σε καλούν για καφέ και για βόλτα για να πάρουν ψήφους ή οτιδήποτε άλλο από τις παρατάξεις τους. Πανούκλα σε όλους αυτούς. Click για ανάπτυξη... Ρε φίλος ξεκόλλα λιγάκι. Αυτό που λέει ο φίλος Αντώνης από πάνω, έχει δίκιο. Θέλουμε φιλίες, δεν είμαστε όλοι παραταξίες. Η προκατάληψη εμποδίζει την κοινωνικότητα και τις νέες γνωριμίες. Μου θυμίζεις κάτι φοιτήτριες που το παίζουν πολύ σιγανοπαπαδιές και έτσι και μετά λένε ότι δεν ξέρουν να φλερτάρουν οι άντρες, αφού οι ίδιες δεν δίνουν ένα βήμα γνωριμίας. Τυπικότητα οσιομοναχής...μπρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2010 ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2010 στις 19:41 Η ZETAXA έγραψε: #55 08-10-10 19:41 Ειναι πολυ ωραια που καθε μερα γνωριζεις καινουρια ατομα και ερχεσαι σε επαφη με κοσμο απο διαφορα μερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misu7 Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 18:02 Ο misu7 έγραψε: #56 26-10-10 18:02 Ζούγκλααααααα... Έχω πάει σε σχολές μόνο με φίλους ως τώρα, αλλά σε λιγάκι θα αρχίσω να πηγαίνω για μαθήματα και εγώ, και ανυπομονώ να μελετήσω όλο το χάος! Χιχιιχιχ... Πολύς κόσμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2010 στις 01:03 Ο yozerehs έγραψε: #57 27-10-10 01:03 Να δω πώς θα προσαρμοστώ τώρα που θα πάω στο ΤΕΙ Χαλκίδας λόγω μετεγγραφής... Αλλά από την άλλη, θα έχει φάση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2010 στις 01:10 Ο Chemwizard: #58 27-10-10 01:10 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Να δω πώς θα προσαρμοστώ τώρα που θα πάω στο ΤΕΙ Χαλκίδας λόγω μετεγγραφής... Αλλά από την άλλη θα έχει φάση! Click για ανάπτυξη... Iσα ίσα που σε αυτόν τον τομέα έχει πλεονέκτημα η Χαλκίδα.Οταν είσαι σε ενα πιο μικρό τμήμα,συνήθως στην επαρχία,ειναι πιο τακτοποιημένα τα πράγματα,γνωρίζεστε με τα παιδια απο όλα τα έτη και κανετε παρέα,σου μιλάνε και οι παλιοί για να μπεις στο κλιμα,γενικά είναι πιο δεμένο το τμήμα.Ασε που εκτος αστικών κέντρων δεν παιζει τόσο πολύ αυό το πράγμα με τις φοιτητικες παρατάξεις,γιατι δεν επενδύουν σε αυτά τα μέρη.Θα δεις πως θα προσαρμοστείς ευκολότερα απο ότι αλλοι στην Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2010 στις 03:02 Ο yozerehs έγραψε: #59 28-10-10 03:02 Δίκιο έχεις, μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί ένα άγχος το 'χω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2010 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2010 στις 10:38 Ο nPb έγραψε: #60 28-10-10 10:38 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί ένα άγχος το 'χω. Click για ανάπτυξη... γιατί αγχώνεσαι; όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη τις γνωριμίες και τις φιλίες... είμαστε κοινωνικοποιημένα όντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 mariel79 tomftw Conne rseven Dimitris2007 fortheloveofshizaya lalalalalalala Atrlef Hdkskdydkdndjdj petl bak07 Entropy24 idkser Elsa777 g59 Chris180 Mara2004 χημεια4λαιφ VatoLoco angel_par29 Γιώτα Γιαννακού pannnos1992 maria pad kalhkardia thenutritionist Twittn User2350 Eeeee JoannaVas pink_panther Citylights the.m024 P.Dam. ladybookworm takeshi_kitano rosemary Philologist dim6 constansn De Broglie jYanniss Nikos05 air_fish Freddys 042003 Dr. Gl. Luminous ggl aggelosst9 katerinavld xmen902 Αριάνα123 mike741 eleonora33 vetas Konstantinos4 Stroka stefan iminspain Natassa33 Libertus Scandal Mhtrogoal Paragontas7000 Lia 2006 Haraa11 norbit Maria kwstaki Melina K. Ststst02 Sgouroxtapodi DENVER Κλημεντίνη charmander mpampouras marianna04 ikigai J.Cameron Serotonin hirasawayui Georgiapon25 hecktors TonyMontanaEse edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγω ειχα την ιδια αγωνια πριν απο ενα χρονο Οπως ειπαν και οι προηγουμενοι δεν υπαρχει περιπτωση να μη βρεις παρεα ακομα και απο τις πρωτες μερες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 21:36 Ο nPb έγραψε: #43 02-10-10 21:36 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Μιλάς σωστά φίλε Click για ανάπτυξη... Φίλε Κώστα, έχουμε δει πολλά. Την έχουμε ρουφίξει την σούπα ενώ ζεμάταγε... Δεν είναι όλος ο κόσμος αγγελικά πλασμένος. Έχω ένα κακό, να δίνω και να βοηθάω και πολλές φορές δεν βρίσκω ανταπόκριση. Άσχημο αυτό. Πλέον έχω πάψει να είμαι ο "καλός". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 21:51 Ο Civilara έγραψε: #44 02-10-10 21:51 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Φίλε Κώστα, έχουμε δει πολλά. Την έχουμε ρουφίξει την σούπα ενώ ζεμάταγε... Δεν είναι όλος ο κόσμος αγγελικά πλασμένος. Έχω ένα κακό, να δίνω και να βοηθάω και πολλές φορές δεν βρίσκω ανταπόκριση. Άσχημο αυτό. Πλέον έχω πάψει να είμαι ο "καλός". Click για ανάπτυξη... Α ρε μεγάλε πως σε νιώθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 21:57 Ο nPb έγραψε: #45 02-10-10 21:57 Για να μην παρεξηγηθώ, σαν πρωτοετείς φοιτητές μην φαίρεστε πολύ κλειστά και καχύποπτα. Να είστε "ανοιχτοί", θετικοί και πρόσχαροι με τις νέες γνωριμίες σας. Με τον καιρό ξεχωρίζεις την φύρα από το καλό πράμα, δηλ., από εκείνους με τους οποίους ταιριάζεις και θα δεθείς εν καιρώ μαζί τους. Να ξέτετε ότι τις μεγαλύτερες φιλίες σας στην ζωή σας θα τις κάνετε στο Πανεπιστήμιο. Όσο δύσκολο είναι να τις δημιουργήσεις διότι θέλουν κόπο (άλλο φίλος και άλλο "φίλος") τόσο εύκολο είναι να εξανεμιστούν... @ Γιώργο άσε τόσα χρόνια φοιτητής βλέπεις την μικρογραφία της κοινωνίας στο Πανεπιστήμιο όπως και στον στρατό υποθέτω. Εσύ το ξέρεις καλύτερα από μένα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2010 στις 22:05 Ο yozerehs έγραψε: #46 04-10-10 22:05 Πώς πήγε η πρώτη μέρα; Κάνατε παρέες; (Εγώ θα σας πω τέλος του μήνα λόγω μετεγγραφής... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2010 στις 23:38 Η pop corn έγραψε: #47 04-10-10 23:38 Παιδιά, όσοι ξεκινήσατε σήμερα πώς ήταν η πρώτη σας μέρα στο πανεπιστήμιο?? Πείτε εντυπώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pepper ann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Λασιθίου). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2010 στις 23:48 Η pepper ann: #48 04-10-10 23:48 Ήταν ουάου. Γνώρισα πολύ κόσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2010 στις 23:51 Η pop corn έγραψε: #49 04-10-10 23:51 Αρχική Δημοσίευση από pepper ann: Ήταν ουάου. Γνώρισα πολύ κόσμο! Click για ανάπτυξη... Για πες βρε Έλενα!! Με τι ξεκινήσατε? Από καθηγητές υπάρχει τίποτα αξιόλογο? Εντυπώσεις γενικά για τη σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 00:08 Ο akiroskirios: #50 05-10-10 00:08 κι εγώ χαλαρά πράγματα...πέρα από τους πασπίτες (που τους έχω μάθει πια έναν-έναν ) γνώρισα και καμιά 7-8 παιδιά ακόμα...από το μάθημα δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα εκτός από αυτά που είχαμε και πέρσι (όπως και οι περισσότεροι αν όχι όλοι, άλλωστε)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pepper ann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Λασιθίου). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 09:49 Η pepper ann: #51 07-10-10 09:49 Αρχική Δημοσίευση από pop corn: Για πες βρε Έλενα!! Με τι ξεκινήσατε? Από καθηγητές υπάρχει τίποτα αξιόλογο? Εντυπώσεις γενικά για τη σχολή... Click για ανάπτυξη... Με γραμμική άλγεβρα ξεκινήσαμε! Οι καθηγητές μέχρι τώρα οκ,αν εξαιρέσεις τους 2 φυσικούς που μάλλον δεν την παλεύουν καθόλου Η σχολή από κτηριακή άποψη,ε,άστο καλύτερα Αλλά σε κάθε περίπτωση την περίμενα χειρότερα οποτε ευχαριστημένη είμαι Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: κι εγώ χαλαρά πράγματα...πέρα από τους πασπίτες (που τους έχω μάθει πια έναν-έναν ) γνώρισα και καμιά 7-8 παιδιά ακόμα...από το μάθημα δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα εκτός από αυτά που είχαμε και πέρσι (όπως και οι περισσότεροι αν όχι όλοι, άλλωστε)... Click για ανάπτυξη... α,εγώ έχω μάθει τους κνίτες...Τι πρήχτες θεε μου... χαχαχαχαχα,πως σε νιώθω...Μέχρι εκεί που έλεγαν τα περσινά όλα οκ,αλλά μετά που άρχισαν να λένε τα δικά τους..Τα'χαμε ψιλοπαίξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meddle Νεοφερμένο μέλος Ο Meddle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 18:36 Ο Meddle έγραψε: #52 07-10-10 18:36 Απόλυτα αηδιαστικοί οι περισσότεροι των μεγαλύτερων ετών που ξαφνικά σε συμπάθησαν τόσο πολύ που σε καλούν για καφέ και για βόλτα για να πάρουν ψήφους ή οτιδήποτε άλλο από τις παρατάξεις τους. Πανούκλα σε όλους αυτούς. Επίσης πανούκλα στους ultra geeks πρωτοετείς που προσπαθούν πάντα να διορθώσουν τον καθηγητή (σε φάση βαλ'το PhD στον πάτο σου) και όταν ρωτήσεις μια απορία αντιδρούν λες και μόλις πήραν το Νόμπελ. Επειδή βρέθηκα σε δύο σχολές, στο ΔΠΘ τα πράγματα ήταν καλύτερα. Πολύ πιο ζεστό το κλίμα σε αντίθεση με το ΕΜΠ. Damn, αθηναίοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 22:45 Ο Anthony έγραψε: #53 07-10-10 22:45 το ενδεχομενο απλα,ατομα που δεν ειναι σε καποια παραταξη ,και που απλα θελουν να γνωρισουν κοσμο σου περασε καθολου απο το μυαλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 23:39 Ο nPb έγραψε: #54 07-10-10 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Meddle: Απόλυτα αηδιαστικοί οι περισσότεροι των μεγαλύτερων ετών που ξαφνικά σε συμπάθησαν τόσο πολύ που σε καλούν για καφέ και για βόλτα για να πάρουν ψήφους ή οτιδήποτε άλλο από τις παρατάξεις τους. Πανούκλα σε όλους αυτούς. Click για ανάπτυξη... Ρε φίλος ξεκόλλα λιγάκι. Αυτό που λέει ο φίλος Αντώνης από πάνω, έχει δίκιο. Θέλουμε φιλίες, δεν είμαστε όλοι παραταξίες. Η προκατάληψη εμποδίζει την κοινωνικότητα και τις νέες γνωριμίες. Μου θυμίζεις κάτι φοιτήτριες που το παίζουν πολύ σιγανοπαπαδιές και έτσι και μετά λένε ότι δεν ξέρουν να φλερτάρουν οι άντρες, αφού οι ίδιες δεν δίνουν ένα βήμα γνωριμίας. Τυπικότητα οσιομοναχής...μπρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2010 ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2010 στις 19:41 Η ZETAXA έγραψε: #55 08-10-10 19:41 Ειναι πολυ ωραια που καθε μερα γνωριζεις καινουρια ατομα και ερχεσαι σε επαφη με κοσμο απο διαφορα μερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misu7 Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 18:02 Ο misu7 έγραψε: #56 26-10-10 18:02 Ζούγκλααααααα... Έχω πάει σε σχολές μόνο με φίλους ως τώρα, αλλά σε λιγάκι θα αρχίσω να πηγαίνω για μαθήματα και εγώ, και ανυπομονώ να μελετήσω όλο το χάος! Χιχιιχιχ... Πολύς κόσμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2010 στις 01:03 Ο yozerehs έγραψε: #57 27-10-10 01:03 Να δω πώς θα προσαρμοστώ τώρα που θα πάω στο ΤΕΙ Χαλκίδας λόγω μετεγγραφής... Αλλά από την άλλη, θα έχει φάση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2010 στις 01:10 Ο Chemwizard: #58 27-10-10 01:10 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Να δω πώς θα προσαρμοστώ τώρα που θα πάω στο ΤΕΙ Χαλκίδας λόγω μετεγγραφής... Αλλά από την άλλη θα έχει φάση! Click για ανάπτυξη... Iσα ίσα που σε αυτόν τον τομέα έχει πλεονέκτημα η Χαλκίδα.Οταν είσαι σε ενα πιο μικρό τμήμα,συνήθως στην επαρχία,ειναι πιο τακτοποιημένα τα πράγματα,γνωρίζεστε με τα παιδια απο όλα τα έτη και κανετε παρέα,σου μιλάνε και οι παλιοί για να μπεις στο κλιμα,γενικά είναι πιο δεμένο το τμήμα.Ασε που εκτος αστικών κέντρων δεν παιζει τόσο πολύ αυό το πράγμα με τις φοιτητικες παρατάξεις,γιατι δεν επενδύουν σε αυτά τα μέρη.Θα δεις πως θα προσαρμοστείς ευκολότερα απο ότι αλλοι στην Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2010 στις 03:02 Ο yozerehs έγραψε: #59 28-10-10 03:02 Δίκιο έχεις, μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί ένα άγχος το 'χω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2010 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2010 στις 10:38 Ο nPb έγραψε: #60 28-10-10 10:38 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί ένα άγχος το 'χω. Click για ανάπτυξη... γιατί αγχώνεσαι; όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη τις γνωριμίες και τις φιλίες... είμαστε κοινωνικοποιημένα όντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 mariel79 tomftw Conne rseven Dimitris2007 fortheloveofshizaya lalalalalalala Atrlef Hdkskdydkdndjdj petl bak07 Entropy24 idkser Elsa777 g59 Chris180 Mara2004 χημεια4λαιφ VatoLoco angel_par29 Γιώτα Γιαννακού pannnos1992 maria pad kalhkardia thenutritionist Twittn User2350 Eeeee JoannaVas pink_panther Citylights the.m024 P.Dam. ladybookworm takeshi_kitano rosemary Philologist dim6 constansn De Broglie jYanniss Nikos05 air_fish Freddys 042003 Dr. Gl. Luminous ggl aggelosst9 katerinavld xmen902 Αριάνα123 mike741 eleonora33 vetas Konstantinos4 Stroka stefan iminspain Natassa33 Libertus Scandal Mhtrogoal Paragontas7000 Lia 2006 Haraa11 norbit Maria kwstaki Melina K. Ststst02 Sgouroxtapodi DENVER Κλημεντίνη charmander mpampouras marianna04 ikigai J.Cameron Serotonin hirasawayui Georgiapon25 hecktors TonyMontanaEse edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Μιλάς σωστά φίλε Click για ανάπτυξη... Φίλε Κώστα, έχουμε δει πολλά. Την έχουμε ρουφίξει την σούπα ενώ ζεμάταγε... Δεν είναι όλος ο κόσμος αγγελικά πλασμένος. Έχω ένα κακό, να δίνω και να βοηθάω και πολλές φορές δεν βρίσκω ανταπόκριση. Άσχημο αυτό. Πλέον έχω πάψει να είμαι ο "καλός". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 21:51 Ο Civilara έγραψε: #44 02-10-10 21:51 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Φίλε Κώστα, έχουμε δει πολλά. Την έχουμε ρουφίξει την σούπα ενώ ζεμάταγε... Δεν είναι όλος ο κόσμος αγγελικά πλασμένος. Έχω ένα κακό, να δίνω και να βοηθάω και πολλές φορές δεν βρίσκω ανταπόκριση. Άσχημο αυτό. Πλέον έχω πάψει να είμαι ο "καλός". Click για ανάπτυξη... Α ρε μεγάλε πως σε νιώθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 21:57 Ο nPb έγραψε: #45 02-10-10 21:57 Για να μην παρεξηγηθώ, σαν πρωτοετείς φοιτητές μην φαίρεστε πολύ κλειστά και καχύποπτα. Να είστε "ανοιχτοί", θετικοί και πρόσχαροι με τις νέες γνωριμίες σας. Με τον καιρό ξεχωρίζεις την φύρα από το καλό πράμα, δηλ., από εκείνους με τους οποίους ταιριάζεις και θα δεθείς εν καιρώ μαζί τους. Να ξέτετε ότι τις μεγαλύτερες φιλίες σας στην ζωή σας θα τις κάνετε στο Πανεπιστήμιο. Όσο δύσκολο είναι να τις δημιουργήσεις διότι θέλουν κόπο (άλλο φίλος και άλλο "φίλος") τόσο εύκολο είναι να εξανεμιστούν... @ Γιώργο άσε τόσα χρόνια φοιτητής βλέπεις την μικρογραφία της κοινωνίας στο Πανεπιστήμιο όπως και στον στρατό υποθέτω. Εσύ το ξέρεις καλύτερα από μένα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2010 στις 22:05 Ο yozerehs έγραψε: #46 04-10-10 22:05 Πώς πήγε η πρώτη μέρα; Κάνατε παρέες; (Εγώ θα σας πω τέλος του μήνα λόγω μετεγγραφής... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2010 στις 23:38 Η pop corn έγραψε: #47 04-10-10 23:38 Παιδιά, όσοι ξεκινήσατε σήμερα πώς ήταν η πρώτη σας μέρα στο πανεπιστήμιο?? Πείτε εντυπώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pepper ann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Λασιθίου). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2010 στις 23:48 Η pepper ann: #48 04-10-10 23:48 Ήταν ουάου. Γνώρισα πολύ κόσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2010 στις 23:51 Η pop corn έγραψε: #49 04-10-10 23:51 Αρχική Δημοσίευση από pepper ann: Ήταν ουάου. Γνώρισα πολύ κόσμο! Click για ανάπτυξη... Για πες βρε Έλενα!! Με τι ξεκινήσατε? Από καθηγητές υπάρχει τίποτα αξιόλογο? Εντυπώσεις γενικά για τη σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 00:08 Ο akiroskirios: #50 05-10-10 00:08 κι εγώ χαλαρά πράγματα...πέρα από τους πασπίτες (που τους έχω μάθει πια έναν-έναν ) γνώρισα και καμιά 7-8 παιδιά ακόμα...από το μάθημα δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα εκτός από αυτά που είχαμε και πέρσι (όπως και οι περισσότεροι αν όχι όλοι, άλλωστε)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pepper ann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Λασιθίου). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 09:49 Η pepper ann: #51 07-10-10 09:49 Αρχική Δημοσίευση από pop corn: Για πες βρε Έλενα!! Με τι ξεκινήσατε? Από καθηγητές υπάρχει τίποτα αξιόλογο? Εντυπώσεις γενικά για τη σχολή... Click για ανάπτυξη... Με γραμμική άλγεβρα ξεκινήσαμε! Οι καθηγητές μέχρι τώρα οκ,αν εξαιρέσεις τους 2 φυσικούς που μάλλον δεν την παλεύουν καθόλου Η σχολή από κτηριακή άποψη,ε,άστο καλύτερα Αλλά σε κάθε περίπτωση την περίμενα χειρότερα οποτε ευχαριστημένη είμαι Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: κι εγώ χαλαρά πράγματα...πέρα από τους πασπίτες (που τους έχω μάθει πια έναν-έναν ) γνώρισα και καμιά 7-8 παιδιά ακόμα...από το μάθημα δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα εκτός από αυτά που είχαμε και πέρσι (όπως και οι περισσότεροι αν όχι όλοι, άλλωστε)... Click για ανάπτυξη... α,εγώ έχω μάθει τους κνίτες...Τι πρήχτες θεε μου... χαχαχαχαχα,πως σε νιώθω...Μέχρι εκεί που έλεγαν τα περσινά όλα οκ,αλλά μετά που άρχισαν να λένε τα δικά τους..Τα'χαμε ψιλοπαίξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meddle Νεοφερμένο μέλος Ο Meddle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 18:36 Ο Meddle έγραψε: #52 07-10-10 18:36 Απόλυτα αηδιαστικοί οι περισσότεροι των μεγαλύτερων ετών που ξαφνικά σε συμπάθησαν τόσο πολύ που σε καλούν για καφέ και για βόλτα για να πάρουν ψήφους ή οτιδήποτε άλλο από τις παρατάξεις τους. Πανούκλα σε όλους αυτούς. Επίσης πανούκλα στους ultra geeks πρωτοετείς που προσπαθούν πάντα να διορθώσουν τον καθηγητή (σε φάση βαλ'το PhD στον πάτο σου) και όταν ρωτήσεις μια απορία αντιδρούν λες και μόλις πήραν το Νόμπελ. Επειδή βρέθηκα σε δύο σχολές, στο ΔΠΘ τα πράγματα ήταν καλύτερα. Πολύ πιο ζεστό το κλίμα σε αντίθεση με το ΕΜΠ. Damn, αθηναίοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 22:45 Ο Anthony έγραψε: #53 07-10-10 22:45 το ενδεχομενο απλα,ατομα που δεν ειναι σε καποια παραταξη ,και που απλα θελουν να γνωρισουν κοσμο σου περασε καθολου απο το μυαλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 23:39 Ο nPb έγραψε: #54 07-10-10 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Meddle: Απόλυτα αηδιαστικοί οι περισσότεροι των μεγαλύτερων ετών που ξαφνικά σε συμπάθησαν τόσο πολύ που σε καλούν για καφέ και για βόλτα για να πάρουν ψήφους ή οτιδήποτε άλλο από τις παρατάξεις τους. Πανούκλα σε όλους αυτούς. Click για ανάπτυξη... Ρε φίλος ξεκόλλα λιγάκι. Αυτό που λέει ο φίλος Αντώνης από πάνω, έχει δίκιο. Θέλουμε φιλίες, δεν είμαστε όλοι παραταξίες. Η προκατάληψη εμποδίζει την κοινωνικότητα και τις νέες γνωριμίες. Μου θυμίζεις κάτι φοιτήτριες που το παίζουν πολύ σιγανοπαπαδιές και έτσι και μετά λένε ότι δεν ξέρουν να φλερτάρουν οι άντρες, αφού οι ίδιες δεν δίνουν ένα βήμα γνωριμίας. Τυπικότητα οσιομοναχής...μπρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2010 ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2010 στις 19:41 Η ZETAXA έγραψε: #55 08-10-10 19:41 Ειναι πολυ ωραια που καθε μερα γνωριζεις καινουρια ατομα και ερχεσαι σε επαφη με κοσμο απο διαφορα μερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misu7 Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 18:02 Ο misu7 έγραψε: #56 26-10-10 18:02 Ζούγκλααααααα... Έχω πάει σε σχολές μόνο με φίλους ως τώρα, αλλά σε λιγάκι θα αρχίσω να πηγαίνω για μαθήματα και εγώ, και ανυπομονώ να μελετήσω όλο το χάος! Χιχιιχιχ... Πολύς κόσμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2010 στις 01:03 Ο yozerehs έγραψε: #57 27-10-10 01:03 Να δω πώς θα προσαρμοστώ τώρα που θα πάω στο ΤΕΙ Χαλκίδας λόγω μετεγγραφής... Αλλά από την άλλη, θα έχει φάση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2010 στις 01:10 Ο Chemwizard: #58 27-10-10 01:10 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Να δω πώς θα προσαρμοστώ τώρα που θα πάω στο ΤΕΙ Χαλκίδας λόγω μετεγγραφής... Αλλά από την άλλη θα έχει φάση! Click για ανάπτυξη... Iσα ίσα που σε αυτόν τον τομέα έχει πλεονέκτημα η Χαλκίδα.Οταν είσαι σε ενα πιο μικρό τμήμα,συνήθως στην επαρχία,ειναι πιο τακτοποιημένα τα πράγματα,γνωρίζεστε με τα παιδια απο όλα τα έτη και κανετε παρέα,σου μιλάνε και οι παλιοί για να μπεις στο κλιμα,γενικά είναι πιο δεμένο το τμήμα.Ασε που εκτος αστικών κέντρων δεν παιζει τόσο πολύ αυό το πράγμα με τις φοιτητικες παρατάξεις,γιατι δεν επενδύουν σε αυτά τα μέρη.Θα δεις πως θα προσαρμοστείς ευκολότερα απο ότι αλλοι στην Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2010 στις 03:02 Ο yozerehs έγραψε: #59 28-10-10 03:02 Δίκιο έχεις, μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί ένα άγχος το 'χω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2010 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2010 στις 10:38 Ο nPb έγραψε: #60 28-10-10 10:38 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί ένα άγχος το 'χω. Click για ανάπτυξη... γιατί αγχώνεσαι; όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη τις γνωριμίες και τις φιλίες... είμαστε κοινωνικοποιημένα όντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 mariel79 tomftw Conne rseven Dimitris2007 fortheloveofshizaya lalalalalalala Atrlef Hdkskdydkdndjdj petl bak07 Entropy24 idkser Elsa777 g59 Chris180 Mara2004 χημεια4λαιφ VatoLoco angel_par29 Γιώτα Γιαννακού pannnos1992 maria pad kalhkardia thenutritionist Twittn User2350 Eeeee JoannaVas pink_panther Citylights the.m024 P.Dam. ladybookworm takeshi_kitano rosemary Philologist dim6 constansn De Broglie jYanniss Nikos05 air_fish Freddys 042003 Dr. Gl. Luminous ggl aggelosst9 katerinavld xmen902 Αριάνα123 mike741 eleonora33 vetas Konstantinos4 Stroka stefan iminspain Natassa33 Libertus Scandal Mhtrogoal Paragontas7000 Lia 2006 Haraa11 norbit Maria kwstaki Melina K. Ststst02 Sgouroxtapodi DENVER Κλημεντίνη charmander mpampouras marianna04 ikigai J.Cameron Serotonin hirasawayui Georgiapon25 hecktors TonyMontanaEse edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Φίλε Κώστα, έχουμε δει πολλά. Την έχουμε ρουφίξει την σούπα ενώ ζεμάταγε... Δεν είναι όλος ο κόσμος αγγελικά πλασμένος. Έχω ένα κακό, να δίνω και να βοηθάω και πολλές φορές δεν βρίσκω ανταπόκριση. Άσχημο αυτό. Πλέον έχω πάψει να είμαι ο "καλός". Click για ανάπτυξη... Α ρε μεγάλε πως σε νιώθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2010 στις 21:57 Ο nPb έγραψε: #45 02-10-10 21:57 Για να μην παρεξηγηθώ, σαν πρωτοετείς φοιτητές μην φαίρεστε πολύ κλειστά και καχύποπτα. Να είστε "ανοιχτοί", θετικοί και πρόσχαροι με τις νέες γνωριμίες σας. Με τον καιρό ξεχωρίζεις την φύρα από το καλό πράμα, δηλ., από εκείνους με τους οποίους ταιριάζεις και θα δεθείς εν καιρώ μαζί τους. Να ξέτετε ότι τις μεγαλύτερες φιλίες σας στην ζωή σας θα τις κάνετε στο Πανεπιστήμιο. Όσο δύσκολο είναι να τις δημιουργήσεις διότι θέλουν κόπο (άλλο φίλος και άλλο "φίλος") τόσο εύκολο είναι να εξανεμιστούν... @ Γιώργο άσε τόσα χρόνια φοιτητής βλέπεις την μικρογραφία της κοινωνίας στο Πανεπιστήμιο όπως και στον στρατό υποθέτω. Εσύ το ξέρεις καλύτερα από μένα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2010 στις 22:05 Ο yozerehs έγραψε: #46 04-10-10 22:05 Πώς πήγε η πρώτη μέρα; Κάνατε παρέες; (Εγώ θα σας πω τέλος του μήνα λόγω μετεγγραφής... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2010 στις 23:38 Η pop corn έγραψε: #47 04-10-10 23:38 Παιδιά, όσοι ξεκινήσατε σήμερα πώς ήταν η πρώτη σας μέρα στο πανεπιστήμιο?? Πείτε εντυπώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pepper ann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Λασιθίου). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2010 στις 23:48 Η pepper ann: #48 04-10-10 23:48 Ήταν ουάου. Γνώρισα πολύ κόσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2010 στις 23:51 Η pop corn έγραψε: #49 04-10-10 23:51 Αρχική Δημοσίευση από pepper ann: Ήταν ουάου. Γνώρισα πολύ κόσμο! Click για ανάπτυξη... Για πες βρε Έλενα!! Με τι ξεκινήσατε? Από καθηγητές υπάρχει τίποτα αξιόλογο? Εντυπώσεις γενικά για τη σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 00:08 Ο akiroskirios: #50 05-10-10 00:08 κι εγώ χαλαρά πράγματα...πέρα από τους πασπίτες (που τους έχω μάθει πια έναν-έναν ) γνώρισα και καμιά 7-8 παιδιά ακόμα...από το μάθημα δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα εκτός από αυτά που είχαμε και πέρσι (όπως και οι περισσότεροι αν όχι όλοι, άλλωστε)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pepper ann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Λασιθίου). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 09:49 Η pepper ann: #51 07-10-10 09:49 Αρχική Δημοσίευση από pop corn: Για πες βρε Έλενα!! Με τι ξεκινήσατε? Από καθηγητές υπάρχει τίποτα αξιόλογο? Εντυπώσεις γενικά για τη σχολή... Click για ανάπτυξη... Με γραμμική άλγεβρα ξεκινήσαμε! Οι καθηγητές μέχρι τώρα οκ,αν εξαιρέσεις τους 2 φυσικούς που μάλλον δεν την παλεύουν καθόλου Η σχολή από κτηριακή άποψη,ε,άστο καλύτερα Αλλά σε κάθε περίπτωση την περίμενα χειρότερα οποτε ευχαριστημένη είμαι Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: κι εγώ χαλαρά πράγματα...πέρα από τους πασπίτες (που τους έχω μάθει πια έναν-έναν ) γνώρισα και καμιά 7-8 παιδιά ακόμα...από το μάθημα δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα εκτός από αυτά που είχαμε και πέρσι (όπως και οι περισσότεροι αν όχι όλοι, άλλωστε)... Click για ανάπτυξη... α,εγώ έχω μάθει τους κνίτες...Τι πρήχτες θεε μου... χαχαχαχαχα,πως σε νιώθω...Μέχρι εκεί που έλεγαν τα περσινά όλα οκ,αλλά μετά που άρχισαν να λένε τα δικά τους..Τα'χαμε ψιλοπαίξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meddle Νεοφερμένο μέλος Ο Meddle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 18:36 Ο Meddle έγραψε: #52 07-10-10 18:36 Απόλυτα αηδιαστικοί οι περισσότεροι των μεγαλύτερων ετών που ξαφνικά σε συμπάθησαν τόσο πολύ που σε καλούν για καφέ και για βόλτα για να πάρουν ψήφους ή οτιδήποτε άλλο από τις παρατάξεις τους. Πανούκλα σε όλους αυτούς. Επίσης πανούκλα στους ultra geeks πρωτοετείς που προσπαθούν πάντα να διορθώσουν τον καθηγητή (σε φάση βαλ'το PhD στον πάτο σου) και όταν ρωτήσεις μια απορία αντιδρούν λες και μόλις πήραν το Νόμπελ. Επειδή βρέθηκα σε δύο σχολές, στο ΔΠΘ τα πράγματα ήταν καλύτερα. Πολύ πιο ζεστό το κλίμα σε αντίθεση με το ΕΜΠ. Damn, αθηναίοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 22:45 Ο Anthony έγραψε: #53 07-10-10 22:45 το ενδεχομενο απλα,ατομα που δεν ειναι σε καποια παραταξη ,και που απλα θελουν να γνωρισουν κοσμο σου περασε καθολου απο το μυαλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 23:39 Ο nPb έγραψε: #54 07-10-10 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Meddle: Απόλυτα αηδιαστικοί οι περισσότεροι των μεγαλύτερων ετών που ξαφνικά σε συμπάθησαν τόσο πολύ που σε καλούν για καφέ και για βόλτα για να πάρουν ψήφους ή οτιδήποτε άλλο από τις παρατάξεις τους. Πανούκλα σε όλους αυτούς. Click για ανάπτυξη... Ρε φίλος ξεκόλλα λιγάκι. Αυτό που λέει ο φίλος Αντώνης από πάνω, έχει δίκιο. Θέλουμε φιλίες, δεν είμαστε όλοι παραταξίες. Η προκατάληψη εμποδίζει την κοινωνικότητα και τις νέες γνωριμίες. Μου θυμίζεις κάτι φοιτήτριες που το παίζουν πολύ σιγανοπαπαδιές και έτσι και μετά λένε ότι δεν ξέρουν να φλερτάρουν οι άντρες, αφού οι ίδιες δεν δίνουν ένα βήμα γνωριμίας. Τυπικότητα οσιομοναχής...μπρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2010 ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2010 στις 19:41 Η ZETAXA έγραψε: #55 08-10-10 19:41 Ειναι πολυ ωραια που καθε μερα γνωριζεις καινουρια ατομα και ερχεσαι σε επαφη με κοσμο απο διαφορα μερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misu7 Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 18:02 Ο misu7 έγραψε: #56 26-10-10 18:02 Ζούγκλααααααα... Έχω πάει σε σχολές μόνο με φίλους ως τώρα, αλλά σε λιγάκι θα αρχίσω να πηγαίνω για μαθήματα και εγώ, και ανυπομονώ να μελετήσω όλο το χάος! Χιχιιχιχ... Πολύς κόσμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2010 στις 01:03 Ο yozerehs έγραψε: #57 27-10-10 01:03 Να δω πώς θα προσαρμοστώ τώρα που θα πάω στο ΤΕΙ Χαλκίδας λόγω μετεγγραφής... Αλλά από την άλλη, θα έχει φάση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2010 στις 01:10 Ο Chemwizard: #58 27-10-10 01:10 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Να δω πώς θα προσαρμοστώ τώρα που θα πάω στο ΤΕΙ Χαλκίδας λόγω μετεγγραφής... Αλλά από την άλλη θα έχει φάση! Click για ανάπτυξη... Iσα ίσα που σε αυτόν τον τομέα έχει πλεονέκτημα η Χαλκίδα.Οταν είσαι σε ενα πιο μικρό τμήμα,συνήθως στην επαρχία,ειναι πιο τακτοποιημένα τα πράγματα,γνωρίζεστε με τα παιδια απο όλα τα έτη και κανετε παρέα,σου μιλάνε και οι παλιοί για να μπεις στο κλιμα,γενικά είναι πιο δεμένο το τμήμα.Ασε που εκτος αστικών κέντρων δεν παιζει τόσο πολύ αυό το πράγμα με τις φοιτητικες παρατάξεις,γιατι δεν επενδύουν σε αυτά τα μέρη.Θα δεις πως θα προσαρμοστείς ευκολότερα απο ότι αλλοι στην Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2010 στις 03:02 Ο yozerehs έγραψε: #59 28-10-10 03:02 Δίκιο έχεις, μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί ένα άγχος το 'χω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2010 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2010 στις 10:38 Ο nPb έγραψε: #60 28-10-10 10:38 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί ένα άγχος το 'χω. Click για ανάπτυξη... γιατί αγχώνεσαι; όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη τις γνωριμίες και τις φιλίες... είμαστε κοινωνικοποιημένα όντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 mariel79 tomftw Conne rseven Dimitris2007 fortheloveofshizaya lalalalalalala Atrlef Hdkskdydkdndjdj petl bak07 Entropy24 idkser Elsa777 g59 Chris180 Mara2004 χημεια4λαιφ VatoLoco angel_par29 Γιώτα Γιαννακού pannnos1992 maria pad kalhkardia thenutritionist Twittn User2350 Eeeee JoannaVas pink_panther Citylights the.m024 P.Dam. ladybookworm takeshi_kitano rosemary Philologist dim6 constansn De Broglie jYanniss Nikos05 air_fish Freddys 042003 Dr. Gl. Luminous ggl aggelosst9 katerinavld xmen902 Αριάνα123 mike741 eleonora33 vetas Konstantinos4 Stroka stefan iminspain Natassa33 Libertus Scandal Mhtrogoal Paragontas7000 Lia 2006 Haraa11 norbit Maria kwstaki Melina K. Ststst02 Sgouroxtapodi DENVER Κλημεντίνη charmander mpampouras marianna04 ikigai J.Cameron Serotonin hirasawayui Georgiapon25 hecktors TonyMontanaEse edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για να μην παρεξηγηθώ, σαν πρωτοετείς φοιτητές μην φαίρεστε πολύ κλειστά και καχύποπτα. Να είστε "ανοιχτοί", θετικοί και πρόσχαροι με τις νέες γνωριμίες σας. Με τον καιρό ξεχωρίζεις την φύρα από το καλό πράμα, δηλ., από εκείνους με τους οποίους ταιριάζεις και θα δεθείς εν καιρώ μαζί τους. Να ξέτετε ότι τις μεγαλύτερες φιλίες σας στην ζωή σας θα τις κάνετε στο Πανεπιστήμιο. Όσο δύσκολο είναι να τις δημιουργήσεις διότι θέλουν κόπο (άλλο φίλος και άλλο "φίλος") τόσο εύκολο είναι να εξανεμιστούν... @ Γιώργο άσε τόσα χρόνια φοιτητής βλέπεις την μικρογραφία της κοινωνίας στο Πανεπιστήμιο όπως και στον στρατό υποθέτω. Εσύ το ξέρεις καλύτερα από μένα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2010 στις 22:05 Ο yozerehs έγραψε: #46 04-10-10 22:05 Πώς πήγε η πρώτη μέρα; Κάνατε παρέες; (Εγώ θα σας πω τέλος του μήνα λόγω μετεγγραφής... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2010 στις 23:38 Η pop corn έγραψε: #47 04-10-10 23:38 Παιδιά, όσοι ξεκινήσατε σήμερα πώς ήταν η πρώτη σας μέρα στο πανεπιστήμιο?? Πείτε εντυπώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pepper ann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Λασιθίου). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2010 στις 23:48 Η pepper ann: #48 04-10-10 23:48 Ήταν ουάου. Γνώρισα πολύ κόσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2010 στις 23:51 Η pop corn έγραψε: #49 04-10-10 23:51 Αρχική Δημοσίευση από pepper ann: Ήταν ουάου. Γνώρισα πολύ κόσμο! Click για ανάπτυξη... Για πες βρε Έλενα!! Με τι ξεκινήσατε? Από καθηγητές υπάρχει τίποτα αξιόλογο? Εντυπώσεις γενικά για τη σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 00:08 Ο akiroskirios: #50 05-10-10 00:08 κι εγώ χαλαρά πράγματα...πέρα από τους πασπίτες (που τους έχω μάθει πια έναν-έναν ) γνώρισα και καμιά 7-8 παιδιά ακόμα...από το μάθημα δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα εκτός από αυτά που είχαμε και πέρσι (όπως και οι περισσότεροι αν όχι όλοι, άλλωστε)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pepper ann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Λασιθίου). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 09:49 Η pepper ann: #51 07-10-10 09:49 Αρχική Δημοσίευση από pop corn: Για πες βρε Έλενα!! Με τι ξεκινήσατε? Από καθηγητές υπάρχει τίποτα αξιόλογο? Εντυπώσεις γενικά για τη σχολή... Click για ανάπτυξη... Με γραμμική άλγεβρα ξεκινήσαμε! Οι καθηγητές μέχρι τώρα οκ,αν εξαιρέσεις τους 2 φυσικούς που μάλλον δεν την παλεύουν καθόλου Η σχολή από κτηριακή άποψη,ε,άστο καλύτερα Αλλά σε κάθε περίπτωση την περίμενα χειρότερα οποτε ευχαριστημένη είμαι Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: κι εγώ χαλαρά πράγματα...πέρα από τους πασπίτες (που τους έχω μάθει πια έναν-έναν ) γνώρισα και καμιά 7-8 παιδιά ακόμα...από το μάθημα δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα εκτός από αυτά που είχαμε και πέρσι (όπως και οι περισσότεροι αν όχι όλοι, άλλωστε)... Click για ανάπτυξη... α,εγώ έχω μάθει τους κνίτες...Τι πρήχτες θεε μου... χαχαχαχαχα,πως σε νιώθω...Μέχρι εκεί που έλεγαν τα περσινά όλα οκ,αλλά μετά που άρχισαν να λένε τα δικά τους..Τα'χαμε ψιλοπαίξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meddle Νεοφερμένο μέλος Ο Meddle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 18:36 Ο Meddle έγραψε: #52 07-10-10 18:36 Απόλυτα αηδιαστικοί οι περισσότεροι των μεγαλύτερων ετών που ξαφνικά σε συμπάθησαν τόσο πολύ που σε καλούν για καφέ και για βόλτα για να πάρουν ψήφους ή οτιδήποτε άλλο από τις παρατάξεις τους. Πανούκλα σε όλους αυτούς. Επίσης πανούκλα στους ultra geeks πρωτοετείς που προσπαθούν πάντα να διορθώσουν τον καθηγητή (σε φάση βαλ'το PhD στον πάτο σου) και όταν ρωτήσεις μια απορία αντιδρούν λες και μόλις πήραν το Νόμπελ. Επειδή βρέθηκα σε δύο σχολές, στο ΔΠΘ τα πράγματα ήταν καλύτερα. Πολύ πιο ζεστό το κλίμα σε αντίθεση με το ΕΜΠ. Damn, αθηναίοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 22:45 Ο Anthony έγραψε: #53 07-10-10 22:45 το ενδεχομενο απλα,ατομα που δεν ειναι σε καποια παραταξη ,και που απλα θελουν να γνωρισουν κοσμο σου περασε καθολου απο το μυαλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 23:39 Ο nPb έγραψε: #54 07-10-10 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Meddle: Απόλυτα αηδιαστικοί οι περισσότεροι των μεγαλύτερων ετών που ξαφνικά σε συμπάθησαν τόσο πολύ που σε καλούν για καφέ και για βόλτα για να πάρουν ψήφους ή οτιδήποτε άλλο από τις παρατάξεις τους. Πανούκλα σε όλους αυτούς. Click για ανάπτυξη... Ρε φίλος ξεκόλλα λιγάκι. Αυτό που λέει ο φίλος Αντώνης από πάνω, έχει δίκιο. Θέλουμε φιλίες, δεν είμαστε όλοι παραταξίες. Η προκατάληψη εμποδίζει την κοινωνικότητα και τις νέες γνωριμίες. Μου θυμίζεις κάτι φοιτήτριες που το παίζουν πολύ σιγανοπαπαδιές και έτσι και μετά λένε ότι δεν ξέρουν να φλερτάρουν οι άντρες, αφού οι ίδιες δεν δίνουν ένα βήμα γνωριμίας. Τυπικότητα οσιομοναχής...μπρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2010 ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2010 στις 19:41 Η ZETAXA έγραψε: #55 08-10-10 19:41 Ειναι πολυ ωραια που καθε μερα γνωριζεις καινουρια ατομα και ερχεσαι σε επαφη με κοσμο απο διαφορα μερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misu7 Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 18:02 Ο misu7 έγραψε: #56 26-10-10 18:02 Ζούγκλααααααα... Έχω πάει σε σχολές μόνο με φίλους ως τώρα, αλλά σε λιγάκι θα αρχίσω να πηγαίνω για μαθήματα και εγώ, και ανυπομονώ να μελετήσω όλο το χάος! Χιχιιχιχ... Πολύς κόσμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2010 στις 01:03 Ο yozerehs έγραψε: #57 27-10-10 01:03 Να δω πώς θα προσαρμοστώ τώρα που θα πάω στο ΤΕΙ Χαλκίδας λόγω μετεγγραφής... Αλλά από την άλλη, θα έχει φάση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2010 στις 01:10 Ο Chemwizard: #58 27-10-10 01:10 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Να δω πώς θα προσαρμοστώ τώρα που θα πάω στο ΤΕΙ Χαλκίδας λόγω μετεγγραφής... Αλλά από την άλλη θα έχει φάση! Click για ανάπτυξη... Iσα ίσα που σε αυτόν τον τομέα έχει πλεονέκτημα η Χαλκίδα.Οταν είσαι σε ενα πιο μικρό τμήμα,συνήθως στην επαρχία,ειναι πιο τακτοποιημένα τα πράγματα,γνωρίζεστε με τα παιδια απο όλα τα έτη και κανετε παρέα,σου μιλάνε και οι παλιοί για να μπεις στο κλιμα,γενικά είναι πιο δεμένο το τμήμα.Ασε που εκτος αστικών κέντρων δεν παιζει τόσο πολύ αυό το πράγμα με τις φοιτητικες παρατάξεις,γιατι δεν επενδύουν σε αυτά τα μέρη.Θα δεις πως θα προσαρμοστείς ευκολότερα απο ότι αλλοι στην Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2010 στις 03:02 Ο yozerehs έγραψε: #59 28-10-10 03:02 Δίκιο έχεις, μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί ένα άγχος το 'χω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2010 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2010 στις 10:38 Ο nPb έγραψε: #60 28-10-10 10:38 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί ένα άγχος το 'χω. Click για ανάπτυξη... γιατί αγχώνεσαι; όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη τις γνωριμίες και τις φιλίες... είμαστε κοινωνικοποιημένα όντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 mariel79 tomftw Conne rseven Dimitris2007 fortheloveofshizaya lalalalalalala Atrlef Hdkskdydkdndjdj petl bak07 Entropy24 idkser Elsa777 g59 Chris180 Mara2004 χημεια4λαιφ VatoLoco angel_par29 Γιώτα Γιαννακού pannnos1992 maria pad kalhkardia thenutritionist Twittn User2350 Eeeee JoannaVas pink_panther Citylights the.m024 P.Dam. ladybookworm takeshi_kitano rosemary Philologist dim6 constansn De Broglie jYanniss Nikos05 air_fish Freddys 042003 Dr. Gl. Luminous ggl aggelosst9 katerinavld xmen902 Αριάνα123 mike741 eleonora33 vetas Konstantinos4 Stroka stefan iminspain Natassa33 Libertus Scandal Mhtrogoal Paragontas7000 Lia 2006 Haraa11 norbit Maria kwstaki Melina K. Ststst02 Sgouroxtapodi DENVER Κλημεντίνη charmander mpampouras marianna04 ikigai J.Cameron Serotonin hirasawayui Georgiapon25 hecktors TonyMontanaEse edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πώς πήγε η πρώτη μέρα; Κάνατε παρέες; (Εγώ θα σας πω τέλος του μήνα λόγω μετεγγραφής... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2010 στις 23:38 Η pop corn έγραψε: #47 04-10-10 23:38 Παιδιά, όσοι ξεκινήσατε σήμερα πώς ήταν η πρώτη σας μέρα στο πανεπιστήμιο?? Πείτε εντυπώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pepper ann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Λασιθίου). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2010 στις 23:48 Η pepper ann: #48 04-10-10 23:48 Ήταν ουάου. Γνώρισα πολύ κόσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2010 στις 23:51 Η pop corn έγραψε: #49 04-10-10 23:51 Αρχική Δημοσίευση από pepper ann: Ήταν ουάου. Γνώρισα πολύ κόσμο! Click για ανάπτυξη... Για πες βρε Έλενα!! Με τι ξεκινήσατε? Από καθηγητές υπάρχει τίποτα αξιόλογο? Εντυπώσεις γενικά για τη σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 00:08 Ο akiroskirios: #50 05-10-10 00:08 κι εγώ χαλαρά πράγματα...πέρα από τους πασπίτες (που τους έχω μάθει πια έναν-έναν ) γνώρισα και καμιά 7-8 παιδιά ακόμα...από το μάθημα δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα εκτός από αυτά που είχαμε και πέρσι (όπως και οι περισσότεροι αν όχι όλοι, άλλωστε)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pepper ann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Λασιθίου). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 09:49 Η pepper ann: #51 07-10-10 09:49 Αρχική Δημοσίευση από pop corn: Για πες βρε Έλενα!! Με τι ξεκινήσατε? Από καθηγητές υπάρχει τίποτα αξιόλογο? Εντυπώσεις γενικά για τη σχολή... Click για ανάπτυξη... Με γραμμική άλγεβρα ξεκινήσαμε! Οι καθηγητές μέχρι τώρα οκ,αν εξαιρέσεις τους 2 φυσικούς που μάλλον δεν την παλεύουν καθόλου Η σχολή από κτηριακή άποψη,ε,άστο καλύτερα Αλλά σε κάθε περίπτωση την περίμενα χειρότερα οποτε ευχαριστημένη είμαι Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: κι εγώ χαλαρά πράγματα...πέρα από τους πασπίτες (που τους έχω μάθει πια έναν-έναν ) γνώρισα και καμιά 7-8 παιδιά ακόμα...από το μάθημα δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα εκτός από αυτά που είχαμε και πέρσι (όπως και οι περισσότεροι αν όχι όλοι, άλλωστε)... Click για ανάπτυξη... α,εγώ έχω μάθει τους κνίτες...Τι πρήχτες θεε μου... χαχαχαχαχα,πως σε νιώθω...Μέχρι εκεί που έλεγαν τα περσινά όλα οκ,αλλά μετά που άρχισαν να λένε τα δικά τους..Τα'χαμε ψιλοπαίξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meddle Νεοφερμένο μέλος Ο Meddle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 18:36 Ο Meddle έγραψε: #52 07-10-10 18:36 Απόλυτα αηδιαστικοί οι περισσότεροι των μεγαλύτερων ετών που ξαφνικά σε συμπάθησαν τόσο πολύ που σε καλούν για καφέ και για βόλτα για να πάρουν ψήφους ή οτιδήποτε άλλο από τις παρατάξεις τους. Πανούκλα σε όλους αυτούς. Επίσης πανούκλα στους ultra geeks πρωτοετείς που προσπαθούν πάντα να διορθώσουν τον καθηγητή (σε φάση βαλ'το PhD στον πάτο σου) και όταν ρωτήσεις μια απορία αντιδρούν λες και μόλις πήραν το Νόμπελ. Επειδή βρέθηκα σε δύο σχολές, στο ΔΠΘ τα πράγματα ήταν καλύτερα. Πολύ πιο ζεστό το κλίμα σε αντίθεση με το ΕΜΠ. Damn, αθηναίοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 22:45 Ο Anthony έγραψε: #53 07-10-10 22:45 το ενδεχομενο απλα,ατομα που δεν ειναι σε καποια παραταξη ,και που απλα θελουν να γνωρισουν κοσμο σου περασε καθολου απο το μυαλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 23:39 Ο nPb έγραψε: #54 07-10-10 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Meddle: Απόλυτα αηδιαστικοί οι περισσότεροι των μεγαλύτερων ετών που ξαφνικά σε συμπάθησαν τόσο πολύ που σε καλούν για καφέ και για βόλτα για να πάρουν ψήφους ή οτιδήποτε άλλο από τις παρατάξεις τους. Πανούκλα σε όλους αυτούς. Click για ανάπτυξη... Ρε φίλος ξεκόλλα λιγάκι. Αυτό που λέει ο φίλος Αντώνης από πάνω, έχει δίκιο. Θέλουμε φιλίες, δεν είμαστε όλοι παραταξίες. Η προκατάληψη εμποδίζει την κοινωνικότητα και τις νέες γνωριμίες. Μου θυμίζεις κάτι φοιτήτριες που το παίζουν πολύ σιγανοπαπαδιές και έτσι και μετά λένε ότι δεν ξέρουν να φλερτάρουν οι άντρες, αφού οι ίδιες δεν δίνουν ένα βήμα γνωριμίας. Τυπικότητα οσιομοναχής...μπρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2010 ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2010 στις 19:41 Η ZETAXA έγραψε: #55 08-10-10 19:41 Ειναι πολυ ωραια που καθε μερα γνωριζεις καινουρια ατομα και ερχεσαι σε επαφη με κοσμο απο διαφορα μερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misu7 Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 18:02 Ο misu7 έγραψε: #56 26-10-10 18:02 Ζούγκλααααααα... Έχω πάει σε σχολές μόνο με φίλους ως τώρα, αλλά σε λιγάκι θα αρχίσω να πηγαίνω για μαθήματα και εγώ, και ανυπομονώ να μελετήσω όλο το χάος! Χιχιιχιχ... Πολύς κόσμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2010 στις 01:03 Ο yozerehs έγραψε: #57 27-10-10 01:03 Να δω πώς θα προσαρμοστώ τώρα που θα πάω στο ΤΕΙ Χαλκίδας λόγω μετεγγραφής... Αλλά από την άλλη, θα έχει φάση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2010 στις 01:10 Ο Chemwizard: #58 27-10-10 01:10 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Να δω πώς θα προσαρμοστώ τώρα που θα πάω στο ΤΕΙ Χαλκίδας λόγω μετεγγραφής... Αλλά από την άλλη θα έχει φάση! Click για ανάπτυξη... Iσα ίσα που σε αυτόν τον τομέα έχει πλεονέκτημα η Χαλκίδα.Οταν είσαι σε ενα πιο μικρό τμήμα,συνήθως στην επαρχία,ειναι πιο τακτοποιημένα τα πράγματα,γνωρίζεστε με τα παιδια απο όλα τα έτη και κανετε παρέα,σου μιλάνε και οι παλιοί για να μπεις στο κλιμα,γενικά είναι πιο δεμένο το τμήμα.Ασε που εκτος αστικών κέντρων δεν παιζει τόσο πολύ αυό το πράγμα με τις φοιτητικες παρατάξεις,γιατι δεν επενδύουν σε αυτά τα μέρη.Θα δεις πως θα προσαρμοστείς ευκολότερα απο ότι αλλοι στην Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2010 στις 03:02 Ο yozerehs έγραψε: #59 28-10-10 03:02 Δίκιο έχεις, μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί ένα άγχος το 'χω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2010 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2010 στις 10:38 Ο nPb έγραψε: #60 28-10-10 10:38 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί ένα άγχος το 'χω. Click για ανάπτυξη... γιατί αγχώνεσαι; όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη τις γνωριμίες και τις φιλίες... είμαστε κοινωνικοποιημένα όντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 mariel79 tomftw Conne rseven Dimitris2007 fortheloveofshizaya lalalalalalala Atrlef Hdkskdydkdndjdj petl bak07 Entropy24 idkser Elsa777 g59 Chris180 Mara2004 χημεια4λαιφ VatoLoco angel_par29 Γιώτα Γιαννακού pannnos1992 maria pad kalhkardia thenutritionist Twittn User2350 Eeeee JoannaVas pink_panther Citylights the.m024 P.Dam. ladybookworm takeshi_kitano rosemary Philologist dim6 constansn De Broglie jYanniss Nikos05 air_fish Freddys 042003 Dr. Gl. Luminous ggl aggelosst9 katerinavld xmen902 Αριάνα123 mike741 eleonora33 vetas Konstantinos4 Stroka stefan iminspain Natassa33 Libertus Scandal Mhtrogoal Paragontas7000 Lia 2006 Haraa11 norbit Maria kwstaki Melina K. Ststst02 Sgouroxtapodi DENVER Κλημεντίνη charmander mpampouras marianna04 ikigai J.Cameron Serotonin hirasawayui Georgiapon25 hecktors TonyMontanaEse edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά, όσοι ξεκινήσατε σήμερα πώς ήταν η πρώτη σας μέρα στο πανεπιστήμιο?? Πείτε εντυπώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pepper ann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Λασιθίου). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2010 στις 23:48 Η pepper ann: #48 04-10-10 23:48 Ήταν ουάου. Γνώρισα πολύ κόσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2010 στις 23:51 Η pop corn έγραψε: #49 04-10-10 23:51 Αρχική Δημοσίευση από pepper ann: Ήταν ουάου. Γνώρισα πολύ κόσμο! Click για ανάπτυξη... Για πες βρε Έλενα!! Με τι ξεκινήσατε? Από καθηγητές υπάρχει τίποτα αξιόλογο? Εντυπώσεις γενικά για τη σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 00:08 Ο akiroskirios: #50 05-10-10 00:08 κι εγώ χαλαρά πράγματα...πέρα από τους πασπίτες (που τους έχω μάθει πια έναν-έναν ) γνώρισα και καμιά 7-8 παιδιά ακόμα...από το μάθημα δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα εκτός από αυτά που είχαμε και πέρσι (όπως και οι περισσότεροι αν όχι όλοι, άλλωστε)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pepper ann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Λασιθίου). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 09:49 Η pepper ann: #51 07-10-10 09:49 Αρχική Δημοσίευση από pop corn: Για πες βρε Έλενα!! Με τι ξεκινήσατε? Από καθηγητές υπάρχει τίποτα αξιόλογο? Εντυπώσεις γενικά για τη σχολή... Click για ανάπτυξη... Με γραμμική άλγεβρα ξεκινήσαμε! Οι καθηγητές μέχρι τώρα οκ,αν εξαιρέσεις τους 2 φυσικούς που μάλλον δεν την παλεύουν καθόλου Η σχολή από κτηριακή άποψη,ε,άστο καλύτερα Αλλά σε κάθε περίπτωση την περίμενα χειρότερα οποτε ευχαριστημένη είμαι Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: κι εγώ χαλαρά πράγματα...πέρα από τους πασπίτες (που τους έχω μάθει πια έναν-έναν ) γνώρισα και καμιά 7-8 παιδιά ακόμα...από το μάθημα δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα εκτός από αυτά που είχαμε και πέρσι (όπως και οι περισσότεροι αν όχι όλοι, άλλωστε)... Click για ανάπτυξη... α,εγώ έχω μάθει τους κνίτες...Τι πρήχτες θεε μου... χαχαχαχαχα,πως σε νιώθω...Μέχρι εκεί που έλεγαν τα περσινά όλα οκ,αλλά μετά που άρχισαν να λένε τα δικά τους..Τα'χαμε ψιλοπαίξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meddle Νεοφερμένο μέλος Ο Meddle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 18:36 Ο Meddle έγραψε: #52 07-10-10 18:36 Απόλυτα αηδιαστικοί οι περισσότεροι των μεγαλύτερων ετών που ξαφνικά σε συμπάθησαν τόσο πολύ που σε καλούν για καφέ και για βόλτα για να πάρουν ψήφους ή οτιδήποτε άλλο από τις παρατάξεις τους. Πανούκλα σε όλους αυτούς. Επίσης πανούκλα στους ultra geeks πρωτοετείς που προσπαθούν πάντα να διορθώσουν τον καθηγητή (σε φάση βαλ'το PhD στον πάτο σου) και όταν ρωτήσεις μια απορία αντιδρούν λες και μόλις πήραν το Νόμπελ. Επειδή βρέθηκα σε δύο σχολές, στο ΔΠΘ τα πράγματα ήταν καλύτερα. Πολύ πιο ζεστό το κλίμα σε αντίθεση με το ΕΜΠ. Damn, αθηναίοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 22:45 Ο Anthony έγραψε: #53 07-10-10 22:45 το ενδεχομενο απλα,ατομα που δεν ειναι σε καποια παραταξη ,και που απλα θελουν να γνωρισουν κοσμο σου περασε καθολου απο το μυαλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 23:39 Ο nPb έγραψε: #54 07-10-10 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Meddle: Απόλυτα αηδιαστικοί οι περισσότεροι των μεγαλύτερων ετών που ξαφνικά σε συμπάθησαν τόσο πολύ που σε καλούν για καφέ και για βόλτα για να πάρουν ψήφους ή οτιδήποτε άλλο από τις παρατάξεις τους. Πανούκλα σε όλους αυτούς. Click για ανάπτυξη... Ρε φίλος ξεκόλλα λιγάκι. Αυτό που λέει ο φίλος Αντώνης από πάνω, έχει δίκιο. Θέλουμε φιλίες, δεν είμαστε όλοι παραταξίες. Η προκατάληψη εμποδίζει την κοινωνικότητα και τις νέες γνωριμίες. Μου θυμίζεις κάτι φοιτήτριες που το παίζουν πολύ σιγανοπαπαδιές και έτσι και μετά λένε ότι δεν ξέρουν να φλερτάρουν οι άντρες, αφού οι ίδιες δεν δίνουν ένα βήμα γνωριμίας. Τυπικότητα οσιομοναχής...μπρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2010 ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2010 στις 19:41 Η ZETAXA έγραψε: #55 08-10-10 19:41 Ειναι πολυ ωραια που καθε μερα γνωριζεις καινουρια ατομα και ερχεσαι σε επαφη με κοσμο απο διαφορα μερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misu7 Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 18:02 Ο misu7 έγραψε: #56 26-10-10 18:02 Ζούγκλααααααα... Έχω πάει σε σχολές μόνο με φίλους ως τώρα, αλλά σε λιγάκι θα αρχίσω να πηγαίνω για μαθήματα και εγώ, και ανυπομονώ να μελετήσω όλο το χάος! Χιχιιχιχ... Πολύς κόσμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2010 στις 01:03 Ο yozerehs έγραψε: #57 27-10-10 01:03 Να δω πώς θα προσαρμοστώ τώρα που θα πάω στο ΤΕΙ Χαλκίδας λόγω μετεγγραφής... Αλλά από την άλλη, θα έχει φάση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2010 στις 01:10 Ο Chemwizard: #58 27-10-10 01:10 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Να δω πώς θα προσαρμοστώ τώρα που θα πάω στο ΤΕΙ Χαλκίδας λόγω μετεγγραφής... Αλλά από την άλλη θα έχει φάση! Click για ανάπτυξη... Iσα ίσα που σε αυτόν τον τομέα έχει πλεονέκτημα η Χαλκίδα.Οταν είσαι σε ενα πιο μικρό τμήμα,συνήθως στην επαρχία,ειναι πιο τακτοποιημένα τα πράγματα,γνωρίζεστε με τα παιδια απο όλα τα έτη και κανετε παρέα,σου μιλάνε και οι παλιοί για να μπεις στο κλιμα,γενικά είναι πιο δεμένο το τμήμα.Ασε που εκτος αστικών κέντρων δεν παιζει τόσο πολύ αυό το πράγμα με τις φοιτητικες παρατάξεις,γιατι δεν επενδύουν σε αυτά τα μέρη.Θα δεις πως θα προσαρμοστείς ευκολότερα απο ότι αλλοι στην Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2010 στις 03:02 Ο yozerehs έγραψε: #59 28-10-10 03:02 Δίκιο έχεις, μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί ένα άγχος το 'χω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2010 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2010 στις 10:38 Ο nPb έγραψε: #60 28-10-10 10:38 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί ένα άγχος το 'χω. Click για ανάπτυξη... γιατί αγχώνεσαι; όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη τις γνωριμίες και τις φιλίες... είμαστε κοινωνικοποιημένα όντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 mariel79 tomftw Conne rseven Dimitris2007 fortheloveofshizaya lalalalalalala Atrlef Hdkskdydkdndjdj petl bak07 Entropy24 idkser Elsa777 g59 Chris180 Mara2004 χημεια4λαιφ VatoLoco angel_par29 Γιώτα Γιαννακού pannnos1992 maria pad kalhkardia thenutritionist Twittn User2350 Eeeee JoannaVas pink_panther Citylights the.m024 P.Dam. ladybookworm takeshi_kitano rosemary Philologist dim6 constansn De Broglie jYanniss Nikos05 air_fish Freddys 042003 Dr. Gl. Luminous ggl aggelosst9 katerinavld xmen902 Αριάνα123 mike741 eleonora33 vetas Konstantinos4 Stroka stefan iminspain Natassa33 Libertus Scandal Mhtrogoal Paragontas7000 Lia 2006 Haraa11 norbit Maria kwstaki Melina K. Ststst02 Sgouroxtapodi DENVER Κλημεντίνη charmander mpampouras marianna04 ikigai J.Cameron Serotonin hirasawayui Georgiapon25 hecktors TonyMontanaEse edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ήταν ουάου. Γνώρισα πολύ κόσμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2010 στις 23:51 Η pop corn έγραψε: #49 04-10-10 23:51 Αρχική Δημοσίευση από pepper ann: Ήταν ουάου. Γνώρισα πολύ κόσμο! Click για ανάπτυξη... Για πες βρε Έλενα!! Με τι ξεκινήσατε? Από καθηγητές υπάρχει τίποτα αξιόλογο? Εντυπώσεις γενικά για τη σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 00:08 Ο akiroskirios: #50 05-10-10 00:08 κι εγώ χαλαρά πράγματα...πέρα από τους πασπίτες (που τους έχω μάθει πια έναν-έναν ) γνώρισα και καμιά 7-8 παιδιά ακόμα...από το μάθημα δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα εκτός από αυτά που είχαμε και πέρσι (όπως και οι περισσότεροι αν όχι όλοι, άλλωστε)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pepper ann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Λασιθίου). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 09:49 Η pepper ann: #51 07-10-10 09:49 Αρχική Δημοσίευση από pop corn: Για πες βρε Έλενα!! Με τι ξεκινήσατε? Από καθηγητές υπάρχει τίποτα αξιόλογο? Εντυπώσεις γενικά για τη σχολή... Click για ανάπτυξη... Με γραμμική άλγεβρα ξεκινήσαμε! Οι καθηγητές μέχρι τώρα οκ,αν εξαιρέσεις τους 2 φυσικούς που μάλλον δεν την παλεύουν καθόλου Η σχολή από κτηριακή άποψη,ε,άστο καλύτερα Αλλά σε κάθε περίπτωση την περίμενα χειρότερα οποτε ευχαριστημένη είμαι Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: κι εγώ χαλαρά πράγματα...πέρα από τους πασπίτες (που τους έχω μάθει πια έναν-έναν ) γνώρισα και καμιά 7-8 παιδιά ακόμα...από το μάθημα δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα εκτός από αυτά που είχαμε και πέρσι (όπως και οι περισσότεροι αν όχι όλοι, άλλωστε)... Click για ανάπτυξη... α,εγώ έχω μάθει τους κνίτες...Τι πρήχτες θεε μου... χαχαχαχαχα,πως σε νιώθω...Μέχρι εκεί που έλεγαν τα περσινά όλα οκ,αλλά μετά που άρχισαν να λένε τα δικά τους..Τα'χαμε ψιλοπαίξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meddle Νεοφερμένο μέλος Ο Meddle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 18:36 Ο Meddle έγραψε: #52 07-10-10 18:36 Απόλυτα αηδιαστικοί οι περισσότεροι των μεγαλύτερων ετών που ξαφνικά σε συμπάθησαν τόσο πολύ που σε καλούν για καφέ και για βόλτα για να πάρουν ψήφους ή οτιδήποτε άλλο από τις παρατάξεις τους. Πανούκλα σε όλους αυτούς. Επίσης πανούκλα στους ultra geeks πρωτοετείς που προσπαθούν πάντα να διορθώσουν τον καθηγητή (σε φάση βαλ'το PhD στον πάτο σου) και όταν ρωτήσεις μια απορία αντιδρούν λες και μόλις πήραν το Νόμπελ. Επειδή βρέθηκα σε δύο σχολές, στο ΔΠΘ τα πράγματα ήταν καλύτερα. Πολύ πιο ζεστό το κλίμα σε αντίθεση με το ΕΜΠ. Damn, αθηναίοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 22:45 Ο Anthony έγραψε: #53 07-10-10 22:45 το ενδεχομενο απλα,ατομα που δεν ειναι σε καποια παραταξη ,και που απλα θελουν να γνωρισουν κοσμο σου περασε καθολου απο το μυαλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 23:39 Ο nPb έγραψε: #54 07-10-10 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Meddle: Απόλυτα αηδιαστικοί οι περισσότεροι των μεγαλύτερων ετών που ξαφνικά σε συμπάθησαν τόσο πολύ που σε καλούν για καφέ και για βόλτα για να πάρουν ψήφους ή οτιδήποτε άλλο από τις παρατάξεις τους. Πανούκλα σε όλους αυτούς. Click για ανάπτυξη... Ρε φίλος ξεκόλλα λιγάκι. Αυτό που λέει ο φίλος Αντώνης από πάνω, έχει δίκιο. Θέλουμε φιλίες, δεν είμαστε όλοι παραταξίες. Η προκατάληψη εμποδίζει την κοινωνικότητα και τις νέες γνωριμίες. Μου θυμίζεις κάτι φοιτήτριες που το παίζουν πολύ σιγανοπαπαδιές και έτσι και μετά λένε ότι δεν ξέρουν να φλερτάρουν οι άντρες, αφού οι ίδιες δεν δίνουν ένα βήμα γνωριμίας. Τυπικότητα οσιομοναχής...μπρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2010 ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2010 στις 19:41 Η ZETAXA έγραψε: #55 08-10-10 19:41 Ειναι πολυ ωραια που καθε μερα γνωριζεις καινουρια ατομα και ερχεσαι σε επαφη με κοσμο απο διαφορα μερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misu7 Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 18:02 Ο misu7 έγραψε: #56 26-10-10 18:02 Ζούγκλααααααα... Έχω πάει σε σχολές μόνο με φίλους ως τώρα, αλλά σε λιγάκι θα αρχίσω να πηγαίνω για μαθήματα και εγώ, και ανυπομονώ να μελετήσω όλο το χάος! Χιχιιχιχ... Πολύς κόσμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2010 στις 01:03 Ο yozerehs έγραψε: #57 27-10-10 01:03 Να δω πώς θα προσαρμοστώ τώρα που θα πάω στο ΤΕΙ Χαλκίδας λόγω μετεγγραφής... Αλλά από την άλλη, θα έχει φάση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2010 στις 01:10 Ο Chemwizard: #58 27-10-10 01:10 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Να δω πώς θα προσαρμοστώ τώρα που θα πάω στο ΤΕΙ Χαλκίδας λόγω μετεγγραφής... Αλλά από την άλλη θα έχει φάση! Click για ανάπτυξη... Iσα ίσα που σε αυτόν τον τομέα έχει πλεονέκτημα η Χαλκίδα.Οταν είσαι σε ενα πιο μικρό τμήμα,συνήθως στην επαρχία,ειναι πιο τακτοποιημένα τα πράγματα,γνωρίζεστε με τα παιδια απο όλα τα έτη και κανετε παρέα,σου μιλάνε και οι παλιοί για να μπεις στο κλιμα,γενικά είναι πιο δεμένο το τμήμα.Ασε που εκτος αστικών κέντρων δεν παιζει τόσο πολύ αυό το πράγμα με τις φοιτητικες παρατάξεις,γιατι δεν επενδύουν σε αυτά τα μέρη.Θα δεις πως θα προσαρμοστείς ευκολότερα απο ότι αλλοι στην Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2010 στις 03:02 Ο yozerehs έγραψε: #59 28-10-10 03:02 Δίκιο έχεις, μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί ένα άγχος το 'χω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2010 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2010 στις 10:38 Ο nPb έγραψε: #60 28-10-10 10:38 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί ένα άγχος το 'χω. Click για ανάπτυξη... γιατί αγχώνεσαι; όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη τις γνωριμίες και τις φιλίες... είμαστε κοινωνικοποιημένα όντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 mariel79 tomftw Conne rseven Dimitris2007 fortheloveofshizaya lalalalalalala Atrlef Hdkskdydkdndjdj petl bak07 Entropy24 idkser Elsa777 g59 Chris180 Mara2004 χημεια4λαιφ VatoLoco angel_par29 Γιώτα Γιαννακού pannnos1992 maria pad kalhkardia thenutritionist Twittn User2350 Eeeee JoannaVas pink_panther Citylights the.m024 P.Dam. ladybookworm takeshi_kitano rosemary Philologist dim6 constansn De Broglie jYanniss Nikos05 air_fish Freddys 042003 Dr. Gl. Luminous ggl aggelosst9 katerinavld xmen902 Αριάνα123 mike741 eleonora33 vetas Konstantinos4 Stroka stefan iminspain Natassa33 Libertus Scandal Mhtrogoal Paragontas7000 Lia 2006 Haraa11 norbit Maria kwstaki Melina K. Ststst02 Sgouroxtapodi DENVER Κλημεντίνη charmander mpampouras marianna04 ikigai J.Cameron Serotonin hirasawayui Georgiapon25 hecktors TonyMontanaEse edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από pepper ann: Ήταν ουάου. Γνώρισα πολύ κόσμο! Click για ανάπτυξη... Για πες βρε Έλενα!! Με τι ξεκινήσατε? Από καθηγητές υπάρχει τίποτα αξιόλογο? Εντυπώσεις γενικά για τη σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2010 στις 00:08 Ο akiroskirios: #50 05-10-10 00:08 κι εγώ χαλαρά πράγματα...πέρα από τους πασπίτες (που τους έχω μάθει πια έναν-έναν ) γνώρισα και καμιά 7-8 παιδιά ακόμα...από το μάθημα δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα εκτός από αυτά που είχαμε και πέρσι (όπως και οι περισσότεροι αν όχι όλοι, άλλωστε)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pepper ann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Λασιθίου). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 09:49 Η pepper ann: #51 07-10-10 09:49 Αρχική Δημοσίευση από pop corn: Για πες βρε Έλενα!! Με τι ξεκινήσατε? Από καθηγητές υπάρχει τίποτα αξιόλογο? Εντυπώσεις γενικά για τη σχολή... Click για ανάπτυξη... Με γραμμική άλγεβρα ξεκινήσαμε! Οι καθηγητές μέχρι τώρα οκ,αν εξαιρέσεις τους 2 φυσικούς που μάλλον δεν την παλεύουν καθόλου Η σχολή από κτηριακή άποψη,ε,άστο καλύτερα Αλλά σε κάθε περίπτωση την περίμενα χειρότερα οποτε ευχαριστημένη είμαι Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: κι εγώ χαλαρά πράγματα...πέρα από τους πασπίτες (που τους έχω μάθει πια έναν-έναν ) γνώρισα και καμιά 7-8 παιδιά ακόμα...από το μάθημα δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα εκτός από αυτά που είχαμε και πέρσι (όπως και οι περισσότεροι αν όχι όλοι, άλλωστε)... Click για ανάπτυξη... α,εγώ έχω μάθει τους κνίτες...Τι πρήχτες θεε μου... χαχαχαχαχα,πως σε νιώθω...Μέχρι εκεί που έλεγαν τα περσινά όλα οκ,αλλά μετά που άρχισαν να λένε τα δικά τους..Τα'χαμε ψιλοπαίξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meddle Νεοφερμένο μέλος Ο Meddle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 18:36 Ο Meddle έγραψε: #52 07-10-10 18:36 Απόλυτα αηδιαστικοί οι περισσότεροι των μεγαλύτερων ετών που ξαφνικά σε συμπάθησαν τόσο πολύ που σε καλούν για καφέ και για βόλτα για να πάρουν ψήφους ή οτιδήποτε άλλο από τις παρατάξεις τους. Πανούκλα σε όλους αυτούς. Επίσης πανούκλα στους ultra geeks πρωτοετείς που προσπαθούν πάντα να διορθώσουν τον καθηγητή (σε φάση βαλ'το PhD στον πάτο σου) και όταν ρωτήσεις μια απορία αντιδρούν λες και μόλις πήραν το Νόμπελ. Επειδή βρέθηκα σε δύο σχολές, στο ΔΠΘ τα πράγματα ήταν καλύτερα. Πολύ πιο ζεστό το κλίμα σε αντίθεση με το ΕΜΠ. Damn, αθηναίοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 22:45 Ο Anthony έγραψε: #53 07-10-10 22:45 το ενδεχομενο απλα,ατομα που δεν ειναι σε καποια παραταξη ,και που απλα θελουν να γνωρισουν κοσμο σου περασε καθολου απο το μυαλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 23:39 Ο nPb έγραψε: #54 07-10-10 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Meddle: Απόλυτα αηδιαστικοί οι περισσότεροι των μεγαλύτερων ετών που ξαφνικά σε συμπάθησαν τόσο πολύ που σε καλούν για καφέ και για βόλτα για να πάρουν ψήφους ή οτιδήποτε άλλο από τις παρατάξεις τους. Πανούκλα σε όλους αυτούς. Click για ανάπτυξη... Ρε φίλος ξεκόλλα λιγάκι. Αυτό που λέει ο φίλος Αντώνης από πάνω, έχει δίκιο. Θέλουμε φιλίες, δεν είμαστε όλοι παραταξίες. Η προκατάληψη εμποδίζει την κοινωνικότητα και τις νέες γνωριμίες. Μου θυμίζεις κάτι φοιτήτριες που το παίζουν πολύ σιγανοπαπαδιές και έτσι και μετά λένε ότι δεν ξέρουν να φλερτάρουν οι άντρες, αφού οι ίδιες δεν δίνουν ένα βήμα γνωριμίας. Τυπικότητα οσιομοναχής...μπρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2010 ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2010 στις 19:41 Η ZETAXA έγραψε: #55 08-10-10 19:41 Ειναι πολυ ωραια που καθε μερα γνωριζεις καινουρια ατομα και ερχεσαι σε επαφη με κοσμο απο διαφορα μερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misu7 Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 18:02 Ο misu7 έγραψε: #56 26-10-10 18:02 Ζούγκλααααααα... Έχω πάει σε σχολές μόνο με φίλους ως τώρα, αλλά σε λιγάκι θα αρχίσω να πηγαίνω για μαθήματα και εγώ, και ανυπομονώ να μελετήσω όλο το χάος! Χιχιιχιχ... Πολύς κόσμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2010 στις 01:03 Ο yozerehs έγραψε: #57 27-10-10 01:03 Να δω πώς θα προσαρμοστώ τώρα που θα πάω στο ΤΕΙ Χαλκίδας λόγω μετεγγραφής... Αλλά από την άλλη, θα έχει φάση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2010 στις 01:10 Ο Chemwizard: #58 27-10-10 01:10 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Να δω πώς θα προσαρμοστώ τώρα που θα πάω στο ΤΕΙ Χαλκίδας λόγω μετεγγραφής... Αλλά από την άλλη θα έχει φάση! Click για ανάπτυξη... Iσα ίσα που σε αυτόν τον τομέα έχει πλεονέκτημα η Χαλκίδα.Οταν είσαι σε ενα πιο μικρό τμήμα,συνήθως στην επαρχία,ειναι πιο τακτοποιημένα τα πράγματα,γνωρίζεστε με τα παιδια απο όλα τα έτη και κανετε παρέα,σου μιλάνε και οι παλιοί για να μπεις στο κλιμα,γενικά είναι πιο δεμένο το τμήμα.Ασε που εκτος αστικών κέντρων δεν παιζει τόσο πολύ αυό το πράγμα με τις φοιτητικες παρατάξεις,γιατι δεν επενδύουν σε αυτά τα μέρη.Θα δεις πως θα προσαρμοστείς ευκολότερα απο ότι αλλοι στην Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2010 στις 03:02 Ο yozerehs έγραψε: #59 28-10-10 03:02 Δίκιο έχεις, μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί ένα άγχος το 'χω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2010 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2010 στις 10:38 Ο nPb έγραψε: #60 28-10-10 10:38 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί ένα άγχος το 'χω. Click για ανάπτυξη... γιατί αγχώνεσαι; όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη τις γνωριμίες και τις φιλίες... είμαστε κοινωνικοποιημένα όντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 mariel79 tomftw Conne rseven Dimitris2007 fortheloveofshizaya lalalalalalala Atrlef Hdkskdydkdndjdj petl bak07 Entropy24 idkser Elsa777 g59 Chris180 Mara2004 χημεια4λαιφ VatoLoco angel_par29 Γιώτα Γιαννακού pannnos1992 maria pad kalhkardia thenutritionist Twittn User2350 Eeeee JoannaVas pink_panther Citylights the.m024 P.Dam. ladybookworm takeshi_kitano rosemary Philologist dim6 constansn De Broglie jYanniss Nikos05 air_fish Freddys 042003 Dr. Gl. Luminous ggl aggelosst9 katerinavld xmen902 Αριάνα123 mike741 eleonora33 vetas Konstantinos4 Stroka stefan iminspain Natassa33 Libertus Scandal Mhtrogoal Paragontas7000 Lia 2006 Haraa11 norbit Maria kwstaki Melina K. Ststst02 Sgouroxtapodi DENVER Κλημεντίνη charmander mpampouras marianna04 ikigai J.Cameron Serotonin hirasawayui Georgiapon25 hecktors TonyMontanaEse edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κι εγώ χαλαρά πράγματα...πέρα από τους πασπίτες (που τους έχω μάθει πια έναν-έναν ) γνώρισα και καμιά 7-8 παιδιά ακόμα...από το μάθημα δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα εκτός από αυτά που είχαμε και πέρσι (όπως και οι περισσότεροι αν όχι όλοι, άλλωστε)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pepper ann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Λασιθίου). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 09:49 Η pepper ann: #51 07-10-10 09:49 Αρχική Δημοσίευση από pop corn: Για πες βρε Έλενα!! Με τι ξεκινήσατε? Από καθηγητές υπάρχει τίποτα αξιόλογο? Εντυπώσεις γενικά για τη σχολή... Click για ανάπτυξη... Με γραμμική άλγεβρα ξεκινήσαμε! Οι καθηγητές μέχρι τώρα οκ,αν εξαιρέσεις τους 2 φυσικούς που μάλλον δεν την παλεύουν καθόλου Η σχολή από κτηριακή άποψη,ε,άστο καλύτερα Αλλά σε κάθε περίπτωση την περίμενα χειρότερα οποτε ευχαριστημένη είμαι Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: κι εγώ χαλαρά πράγματα...πέρα από τους πασπίτες (που τους έχω μάθει πια έναν-έναν ) γνώρισα και καμιά 7-8 παιδιά ακόμα...από το μάθημα δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα εκτός από αυτά που είχαμε και πέρσι (όπως και οι περισσότεροι αν όχι όλοι, άλλωστε)... Click για ανάπτυξη... α,εγώ έχω μάθει τους κνίτες...Τι πρήχτες θεε μου... χαχαχαχαχα,πως σε νιώθω...Μέχρι εκεί που έλεγαν τα περσινά όλα οκ,αλλά μετά που άρχισαν να λένε τα δικά τους..Τα'χαμε ψιλοπαίξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meddle Νεοφερμένο μέλος Ο Meddle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 18:36 Ο Meddle έγραψε: #52 07-10-10 18:36 Απόλυτα αηδιαστικοί οι περισσότεροι των μεγαλύτερων ετών που ξαφνικά σε συμπάθησαν τόσο πολύ που σε καλούν για καφέ και για βόλτα για να πάρουν ψήφους ή οτιδήποτε άλλο από τις παρατάξεις τους. Πανούκλα σε όλους αυτούς. Επίσης πανούκλα στους ultra geeks πρωτοετείς που προσπαθούν πάντα να διορθώσουν τον καθηγητή (σε φάση βαλ'το PhD στον πάτο σου) και όταν ρωτήσεις μια απορία αντιδρούν λες και μόλις πήραν το Νόμπελ. Επειδή βρέθηκα σε δύο σχολές, στο ΔΠΘ τα πράγματα ήταν καλύτερα. Πολύ πιο ζεστό το κλίμα σε αντίθεση με το ΕΜΠ. Damn, αθηναίοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 22:45 Ο Anthony έγραψε: #53 07-10-10 22:45 το ενδεχομενο απλα,ατομα που δεν ειναι σε καποια παραταξη ,και που απλα θελουν να γνωρισουν κοσμο σου περασε καθολου απο το μυαλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 23:39 Ο nPb έγραψε: #54 07-10-10 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Meddle: Απόλυτα αηδιαστικοί οι περισσότεροι των μεγαλύτερων ετών που ξαφνικά σε συμπάθησαν τόσο πολύ που σε καλούν για καφέ και για βόλτα για να πάρουν ψήφους ή οτιδήποτε άλλο από τις παρατάξεις τους. Πανούκλα σε όλους αυτούς. Click για ανάπτυξη... Ρε φίλος ξεκόλλα λιγάκι. Αυτό που λέει ο φίλος Αντώνης από πάνω, έχει δίκιο. Θέλουμε φιλίες, δεν είμαστε όλοι παραταξίες. Η προκατάληψη εμποδίζει την κοινωνικότητα και τις νέες γνωριμίες. Μου θυμίζεις κάτι φοιτήτριες που το παίζουν πολύ σιγανοπαπαδιές και έτσι και μετά λένε ότι δεν ξέρουν να φλερτάρουν οι άντρες, αφού οι ίδιες δεν δίνουν ένα βήμα γνωριμίας. Τυπικότητα οσιομοναχής...μπρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2010 ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2010 στις 19:41 Η ZETAXA έγραψε: #55 08-10-10 19:41 Ειναι πολυ ωραια που καθε μερα γνωριζεις καινουρια ατομα και ερχεσαι σε επαφη με κοσμο απο διαφορα μερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misu7 Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 18:02 Ο misu7 έγραψε: #56 26-10-10 18:02 Ζούγκλααααααα... Έχω πάει σε σχολές μόνο με φίλους ως τώρα, αλλά σε λιγάκι θα αρχίσω να πηγαίνω για μαθήματα και εγώ, και ανυπομονώ να μελετήσω όλο το χάος! Χιχιιχιχ... Πολύς κόσμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2010 στις 01:03 Ο yozerehs έγραψε: #57 27-10-10 01:03 Να δω πώς θα προσαρμοστώ τώρα που θα πάω στο ΤΕΙ Χαλκίδας λόγω μετεγγραφής... Αλλά από την άλλη, θα έχει φάση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2010 στις 01:10 Ο Chemwizard: #58 27-10-10 01:10 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Να δω πώς θα προσαρμοστώ τώρα που θα πάω στο ΤΕΙ Χαλκίδας λόγω μετεγγραφής... Αλλά από την άλλη θα έχει φάση! Click για ανάπτυξη... Iσα ίσα που σε αυτόν τον τομέα έχει πλεονέκτημα η Χαλκίδα.Οταν είσαι σε ενα πιο μικρό τμήμα,συνήθως στην επαρχία,ειναι πιο τακτοποιημένα τα πράγματα,γνωρίζεστε με τα παιδια απο όλα τα έτη και κανετε παρέα,σου μιλάνε και οι παλιοί για να μπεις στο κλιμα,γενικά είναι πιο δεμένο το τμήμα.Ασε που εκτος αστικών κέντρων δεν παιζει τόσο πολύ αυό το πράγμα με τις φοιτητικες παρατάξεις,γιατι δεν επενδύουν σε αυτά τα μέρη.Θα δεις πως θα προσαρμοστείς ευκολότερα απο ότι αλλοι στην Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2010 στις 03:02 Ο yozerehs έγραψε: #59 28-10-10 03:02 Δίκιο έχεις, μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί ένα άγχος το 'χω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2010 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2010 στις 10:38 Ο nPb έγραψε: #60 28-10-10 10:38 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί ένα άγχος το 'χω. Click για ανάπτυξη... γιατί αγχώνεσαι; όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη τις γνωριμίες και τις φιλίες... είμαστε κοινωνικοποιημένα όντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 mariel79 tomftw Conne rseven Dimitris2007 fortheloveofshizaya lalalalalalala Atrlef Hdkskdydkdndjdj petl bak07 Entropy24 idkser Elsa777 g59 Chris180 Mara2004 χημεια4λαιφ VatoLoco angel_par29 Γιώτα Γιαννακού pannnos1992 maria pad kalhkardia thenutritionist Twittn User2350 Eeeee JoannaVas pink_panther Citylights the.m024 P.Dam. ladybookworm takeshi_kitano rosemary Philologist dim6 constansn De Broglie jYanniss Nikos05 air_fish Freddys 042003 Dr. Gl. Luminous ggl aggelosst9 katerinavld xmen902 Αριάνα123 mike741 eleonora33 vetas Konstantinos4 Stroka stefan iminspain Natassa33 Libertus Scandal Mhtrogoal Paragontas7000 Lia 2006 Haraa11 norbit Maria kwstaki Melina K. Ststst02 Sgouroxtapodi DENVER Κλημεντίνη charmander mpampouras marianna04 ikigai J.Cameron Serotonin hirasawayui Georgiapon25 hecktors TonyMontanaEse edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από pop corn: Για πες βρε Έλενα!! Με τι ξεκινήσατε? Από καθηγητές υπάρχει τίποτα αξιόλογο? Εντυπώσεις γενικά για τη σχολή... Click για ανάπτυξη... Με γραμμική άλγεβρα ξεκινήσαμε! Οι καθηγητές μέχρι τώρα οκ,αν εξαιρέσεις τους 2 φυσικούς που μάλλον δεν την παλεύουν καθόλου Η σχολή από κτηριακή άποψη,ε,άστο καλύτερα Αλλά σε κάθε περίπτωση την περίμενα χειρότερα οποτε ευχαριστημένη είμαι Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: κι εγώ χαλαρά πράγματα...πέρα από τους πασπίτες (που τους έχω μάθει πια έναν-έναν ) γνώρισα και καμιά 7-8 παιδιά ακόμα...από το μάθημα δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα εκτός από αυτά που είχαμε και πέρσι (όπως και οι περισσότεροι αν όχι όλοι, άλλωστε)... Click για ανάπτυξη... α,εγώ έχω μάθει τους κνίτες...Τι πρήχτες θεε μου... χαχαχαχαχα,πως σε νιώθω...Μέχρι εκεί που έλεγαν τα περσινά όλα οκ,αλλά μετά που άρχισαν να λένε τα δικά τους..Τα'χαμε ψιλοπαίξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Meddle Νεοφερμένο μέλος Ο Meddle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θράκης (Ξάνθη). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 18:36 Ο Meddle έγραψε: #52 07-10-10 18:36 Απόλυτα αηδιαστικοί οι περισσότεροι των μεγαλύτερων ετών που ξαφνικά σε συμπάθησαν τόσο πολύ που σε καλούν για καφέ και για βόλτα για να πάρουν ψήφους ή οτιδήποτε άλλο από τις παρατάξεις τους. Πανούκλα σε όλους αυτούς. Επίσης πανούκλα στους ultra geeks πρωτοετείς που προσπαθούν πάντα να διορθώσουν τον καθηγητή (σε φάση βαλ'το PhD στον πάτο σου) και όταν ρωτήσεις μια απορία αντιδρούν λες και μόλις πήραν το Νόμπελ. Επειδή βρέθηκα σε δύο σχολές, στο ΔΠΘ τα πράγματα ήταν καλύτερα. Πολύ πιο ζεστό το κλίμα σε αντίθεση με το ΕΜΠ. Damn, αθηναίοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 22:45 Ο Anthony έγραψε: #53 07-10-10 22:45 το ενδεχομενο απλα,ατομα που δεν ειναι σε καποια παραταξη ,και που απλα θελουν να γνωρισουν κοσμο σου περασε καθολου απο το μυαλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 23:39 Ο nPb έγραψε: #54 07-10-10 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Meddle: Απόλυτα αηδιαστικοί οι περισσότεροι των μεγαλύτερων ετών που ξαφνικά σε συμπάθησαν τόσο πολύ που σε καλούν για καφέ και για βόλτα για να πάρουν ψήφους ή οτιδήποτε άλλο από τις παρατάξεις τους. Πανούκλα σε όλους αυτούς. Click για ανάπτυξη... Ρε φίλος ξεκόλλα λιγάκι. Αυτό που λέει ο φίλος Αντώνης από πάνω, έχει δίκιο. Θέλουμε φιλίες, δεν είμαστε όλοι παραταξίες. Η προκατάληψη εμποδίζει την κοινωνικότητα και τις νέες γνωριμίες. Μου θυμίζεις κάτι φοιτήτριες που το παίζουν πολύ σιγανοπαπαδιές και έτσι και μετά λένε ότι δεν ξέρουν να φλερτάρουν οι άντρες, αφού οι ίδιες δεν δίνουν ένα βήμα γνωριμίας. Τυπικότητα οσιομοναχής...μπρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2010 ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2010 στις 19:41 Η ZETAXA έγραψε: #55 08-10-10 19:41 Ειναι πολυ ωραια που καθε μερα γνωριζεις καινουρια ατομα και ερχεσαι σε επαφη με κοσμο απο διαφορα μερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misu7 Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 18:02 Ο misu7 έγραψε: #56 26-10-10 18:02 Ζούγκλααααααα... Έχω πάει σε σχολές μόνο με φίλους ως τώρα, αλλά σε λιγάκι θα αρχίσω να πηγαίνω για μαθήματα και εγώ, και ανυπομονώ να μελετήσω όλο το χάος! Χιχιιχιχ... Πολύς κόσμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2010 στις 01:03 Ο yozerehs έγραψε: #57 27-10-10 01:03 Να δω πώς θα προσαρμοστώ τώρα που θα πάω στο ΤΕΙ Χαλκίδας λόγω μετεγγραφής... Αλλά από την άλλη, θα έχει φάση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2010 στις 01:10 Ο Chemwizard: #58 27-10-10 01:10 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Να δω πώς θα προσαρμοστώ τώρα που θα πάω στο ΤΕΙ Χαλκίδας λόγω μετεγγραφής... Αλλά από την άλλη θα έχει φάση! Click για ανάπτυξη... Iσα ίσα που σε αυτόν τον τομέα έχει πλεονέκτημα η Χαλκίδα.Οταν είσαι σε ενα πιο μικρό τμήμα,συνήθως στην επαρχία,ειναι πιο τακτοποιημένα τα πράγματα,γνωρίζεστε με τα παιδια απο όλα τα έτη και κανετε παρέα,σου μιλάνε και οι παλιοί για να μπεις στο κλιμα,γενικά είναι πιο δεμένο το τμήμα.Ασε που εκτος αστικών κέντρων δεν παιζει τόσο πολύ αυό το πράγμα με τις φοιτητικες παρατάξεις,γιατι δεν επενδύουν σε αυτά τα μέρη.Θα δεις πως θα προσαρμοστείς ευκολότερα απο ότι αλλοι στην Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2010 στις 03:02 Ο yozerehs έγραψε: #59 28-10-10 03:02 Δίκιο έχεις, μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί ένα άγχος το 'χω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2010 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2010 στις 10:38 Ο nPb έγραψε: #60 28-10-10 10:38 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί ένα άγχος το 'χω. Click για ανάπτυξη... γιατί αγχώνεσαι; όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη τις γνωριμίες και τις φιλίες... είμαστε κοινωνικοποιημένα όντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 mariel79 tomftw Conne rseven Dimitris2007 fortheloveofshizaya lalalalalalala Atrlef Hdkskdydkdndjdj petl bak07 Entropy24 idkser Elsa777 g59 Chris180 Mara2004 χημεια4λαιφ VatoLoco angel_par29 Γιώτα Γιαννακού pannnos1992 maria pad kalhkardia thenutritionist Twittn User2350 Eeeee JoannaVas pink_panther Citylights the.m024 P.Dam. ladybookworm takeshi_kitano rosemary Philologist dim6 constansn De Broglie jYanniss Nikos05 air_fish Freddys 042003 Dr. Gl. Luminous ggl aggelosst9 katerinavld xmen902 Αριάνα123 mike741 eleonora33 vetas Konstantinos4 Stroka stefan iminspain Natassa33 Libertus Scandal Mhtrogoal Paragontas7000 Lia 2006 Haraa11 norbit Maria kwstaki Melina K. Ststst02 Sgouroxtapodi DENVER Κλημεντίνη charmander mpampouras marianna04 ikigai J.Cameron Serotonin hirasawayui Georgiapon25 hecktors TonyMontanaEse edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απόλυτα αηδιαστικοί οι περισσότεροι των μεγαλύτερων ετών που ξαφνικά σε συμπάθησαν τόσο πολύ που σε καλούν για καφέ και για βόλτα για να πάρουν ψήφους ή οτιδήποτε άλλο από τις παρατάξεις τους. Πανούκλα σε όλους αυτούς. Επίσης πανούκλα στους ultra geeks πρωτοετείς που προσπαθούν πάντα να διορθώσουν τον καθηγητή (σε φάση βαλ'το PhD στον πάτο σου) και όταν ρωτήσεις μια απορία αντιδρούν λες και μόλις πήραν το Νόμπελ. Επειδή βρέθηκα σε δύο σχολές, στο ΔΠΘ τα πράγματα ήταν καλύτερα. Πολύ πιο ζεστό το κλίμα σε αντίθεση με το ΕΜΠ. Damn, αθηναίοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 22:45 Ο Anthony έγραψε: #53 07-10-10 22:45 το ενδεχομενο απλα,ατομα που δεν ειναι σε καποια παραταξη ,και που απλα θελουν να γνωρισουν κοσμο σου περασε καθολου απο το μυαλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 23:39 Ο nPb έγραψε: #54 07-10-10 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Meddle: Απόλυτα αηδιαστικοί οι περισσότεροι των μεγαλύτερων ετών που ξαφνικά σε συμπάθησαν τόσο πολύ που σε καλούν για καφέ και για βόλτα για να πάρουν ψήφους ή οτιδήποτε άλλο από τις παρατάξεις τους. Πανούκλα σε όλους αυτούς. Click για ανάπτυξη... Ρε φίλος ξεκόλλα λιγάκι. Αυτό που λέει ο φίλος Αντώνης από πάνω, έχει δίκιο. Θέλουμε φιλίες, δεν είμαστε όλοι παραταξίες. Η προκατάληψη εμποδίζει την κοινωνικότητα και τις νέες γνωριμίες. Μου θυμίζεις κάτι φοιτήτριες που το παίζουν πολύ σιγανοπαπαδιές και έτσι και μετά λένε ότι δεν ξέρουν να φλερτάρουν οι άντρες, αφού οι ίδιες δεν δίνουν ένα βήμα γνωριμίας. Τυπικότητα οσιομοναχής...μπρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2010 ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2010 στις 19:41 Η ZETAXA έγραψε: #55 08-10-10 19:41 Ειναι πολυ ωραια που καθε μερα γνωριζεις καινουρια ατομα και ερχεσαι σε επαφη με κοσμο απο διαφορα μερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misu7 Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 18:02 Ο misu7 έγραψε: #56 26-10-10 18:02 Ζούγκλααααααα... Έχω πάει σε σχολές μόνο με φίλους ως τώρα, αλλά σε λιγάκι θα αρχίσω να πηγαίνω για μαθήματα και εγώ, και ανυπομονώ να μελετήσω όλο το χάος! Χιχιιχιχ... Πολύς κόσμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2010 στις 01:03 Ο yozerehs έγραψε: #57 27-10-10 01:03 Να δω πώς θα προσαρμοστώ τώρα που θα πάω στο ΤΕΙ Χαλκίδας λόγω μετεγγραφής... Αλλά από την άλλη, θα έχει φάση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2010 στις 01:10 Ο Chemwizard: #58 27-10-10 01:10 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Να δω πώς θα προσαρμοστώ τώρα που θα πάω στο ΤΕΙ Χαλκίδας λόγω μετεγγραφής... Αλλά από την άλλη θα έχει φάση! Click για ανάπτυξη... Iσα ίσα που σε αυτόν τον τομέα έχει πλεονέκτημα η Χαλκίδα.Οταν είσαι σε ενα πιο μικρό τμήμα,συνήθως στην επαρχία,ειναι πιο τακτοποιημένα τα πράγματα,γνωρίζεστε με τα παιδια απο όλα τα έτη και κανετε παρέα,σου μιλάνε και οι παλιοί για να μπεις στο κλιμα,γενικά είναι πιο δεμένο το τμήμα.Ασε που εκτος αστικών κέντρων δεν παιζει τόσο πολύ αυό το πράγμα με τις φοιτητικες παρατάξεις,γιατι δεν επενδύουν σε αυτά τα μέρη.Θα δεις πως θα προσαρμοστείς ευκολότερα απο ότι αλλοι στην Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2010 στις 03:02 Ο yozerehs έγραψε: #59 28-10-10 03:02 Δίκιο έχεις, μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί ένα άγχος το 'χω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2010 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2010 στις 10:38 Ο nPb έγραψε: #60 28-10-10 10:38 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί ένα άγχος το 'χω. Click για ανάπτυξη... γιατί αγχώνεσαι; όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη τις γνωριμίες και τις φιλίες... είμαστε κοινωνικοποιημένα όντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 mariel79 tomftw Conne rseven Dimitris2007 fortheloveofshizaya lalalalalalala Atrlef Hdkskdydkdndjdj petl bak07 Entropy24 idkser Elsa777 g59 Chris180 Mara2004 χημεια4λαιφ VatoLoco angel_par29 Γιώτα Γιαννακού pannnos1992 maria pad kalhkardia thenutritionist Twittn User2350 Eeeee JoannaVas pink_panther Citylights the.m024 P.Dam. ladybookworm takeshi_kitano rosemary Philologist dim6 constansn De Broglie jYanniss Nikos05 air_fish Freddys 042003 Dr. Gl. Luminous ggl aggelosst9 katerinavld xmen902 Αριάνα123 mike741 eleonora33 vetas Konstantinos4 Stroka stefan iminspain Natassa33 Libertus Scandal Mhtrogoal Paragontas7000 Lia 2006 Haraa11 norbit Maria kwstaki Melina K. Ststst02 Sgouroxtapodi DENVER Κλημεντίνη charmander mpampouras marianna04 ikigai J.Cameron Serotonin hirasawayui Georgiapon25 hecktors TonyMontanaEse edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το ενδεχομενο απλα,ατομα που δεν ειναι σε καποια παραταξη ,και που απλα θελουν να γνωρισουν κοσμο σου περασε καθολου απο το μυαλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2010 στις 23:39 Ο nPb έγραψε: #54 07-10-10 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Meddle: Απόλυτα αηδιαστικοί οι περισσότεροι των μεγαλύτερων ετών που ξαφνικά σε συμπάθησαν τόσο πολύ που σε καλούν για καφέ και για βόλτα για να πάρουν ψήφους ή οτιδήποτε άλλο από τις παρατάξεις τους. Πανούκλα σε όλους αυτούς. Click για ανάπτυξη... Ρε φίλος ξεκόλλα λιγάκι. Αυτό που λέει ο φίλος Αντώνης από πάνω, έχει δίκιο. Θέλουμε φιλίες, δεν είμαστε όλοι παραταξίες. Η προκατάληψη εμποδίζει την κοινωνικότητα και τις νέες γνωριμίες. Μου θυμίζεις κάτι φοιτήτριες που το παίζουν πολύ σιγανοπαπαδιές και έτσι και μετά λένε ότι δεν ξέρουν να φλερτάρουν οι άντρες, αφού οι ίδιες δεν δίνουν ένα βήμα γνωριμίας. Τυπικότητα οσιομοναχής...μπρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2010 ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2010 στις 19:41 Η ZETAXA έγραψε: #55 08-10-10 19:41 Ειναι πολυ ωραια που καθε μερα γνωριζεις καινουρια ατομα και ερχεσαι σε επαφη με κοσμο απο διαφορα μερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misu7 Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 18:02 Ο misu7 έγραψε: #56 26-10-10 18:02 Ζούγκλααααααα... Έχω πάει σε σχολές μόνο με φίλους ως τώρα, αλλά σε λιγάκι θα αρχίσω να πηγαίνω για μαθήματα και εγώ, και ανυπομονώ να μελετήσω όλο το χάος! Χιχιιχιχ... Πολύς κόσμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2010 στις 01:03 Ο yozerehs έγραψε: #57 27-10-10 01:03 Να δω πώς θα προσαρμοστώ τώρα που θα πάω στο ΤΕΙ Χαλκίδας λόγω μετεγγραφής... Αλλά από την άλλη, θα έχει φάση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2010 στις 01:10 Ο Chemwizard: #58 27-10-10 01:10 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Να δω πώς θα προσαρμοστώ τώρα που θα πάω στο ΤΕΙ Χαλκίδας λόγω μετεγγραφής... Αλλά από την άλλη θα έχει φάση! Click για ανάπτυξη... Iσα ίσα που σε αυτόν τον τομέα έχει πλεονέκτημα η Χαλκίδα.Οταν είσαι σε ενα πιο μικρό τμήμα,συνήθως στην επαρχία,ειναι πιο τακτοποιημένα τα πράγματα,γνωρίζεστε με τα παιδια απο όλα τα έτη και κανετε παρέα,σου μιλάνε και οι παλιοί για να μπεις στο κλιμα,γενικά είναι πιο δεμένο το τμήμα.Ασε που εκτος αστικών κέντρων δεν παιζει τόσο πολύ αυό το πράγμα με τις φοιτητικες παρατάξεις,γιατι δεν επενδύουν σε αυτά τα μέρη.Θα δεις πως θα προσαρμοστείς ευκολότερα απο ότι αλλοι στην Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2010 στις 03:02 Ο yozerehs έγραψε: #59 28-10-10 03:02 Δίκιο έχεις, μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί ένα άγχος το 'χω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2010 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2010 στις 10:38 Ο nPb έγραψε: #60 28-10-10 10:38 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί ένα άγχος το 'χω. Click για ανάπτυξη... γιατί αγχώνεσαι; όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη τις γνωριμίες και τις φιλίες... είμαστε κοινωνικοποιημένα όντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 mariel79 tomftw Conne rseven Dimitris2007 fortheloveofshizaya lalalalalalala Atrlef Hdkskdydkdndjdj petl bak07 Entropy24 idkser Elsa777 g59 Chris180 Mara2004 χημεια4λαιφ VatoLoco angel_par29 Γιώτα Γιαννακού pannnos1992 maria pad kalhkardia thenutritionist Twittn User2350 Eeeee JoannaVas pink_panther Citylights the.m024 P.Dam. ladybookworm takeshi_kitano rosemary Philologist dim6 constansn De Broglie jYanniss Nikos05 air_fish Freddys 042003 Dr. Gl. Luminous ggl aggelosst9 katerinavld xmen902 Αριάνα123 mike741 eleonora33 vetas Konstantinos4 Stroka stefan iminspain Natassa33 Libertus Scandal Mhtrogoal Paragontas7000 Lia 2006 Haraa11 norbit Maria kwstaki Melina K. Ststst02 Sgouroxtapodi DENVER Κλημεντίνη charmander mpampouras marianna04 ikigai J.Cameron Serotonin hirasawayui Georgiapon25 hecktors TonyMontanaEse edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Meddle: Απόλυτα αηδιαστικοί οι περισσότεροι των μεγαλύτερων ετών που ξαφνικά σε συμπάθησαν τόσο πολύ που σε καλούν για καφέ και για βόλτα για να πάρουν ψήφους ή οτιδήποτε άλλο από τις παρατάξεις τους. Πανούκλα σε όλους αυτούς. Click για ανάπτυξη... Ρε φίλος ξεκόλλα λιγάκι. Αυτό που λέει ο φίλος Αντώνης από πάνω, έχει δίκιο. Θέλουμε φιλίες, δεν είμαστε όλοι παραταξίες. Η προκατάληψη εμποδίζει την κοινωνικότητα και τις νέες γνωριμίες. Μου θυμίζεις κάτι φοιτήτριες που το παίζουν πολύ σιγανοπαπαδιές και έτσι και μετά λένε ότι δεν ξέρουν να φλερτάρουν οι άντρες, αφού οι ίδιες δεν δίνουν ένα βήμα γνωριμίας. Τυπικότητα οσιομοναχής...μπρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2010 στις 19:41 Η ZETAXA έγραψε: #55 08-10-10 19:41 Ειναι πολυ ωραια που καθε μερα γνωριζεις καινουρια ατομα και ερχεσαι σε επαφη με κοσμο απο διαφορα μερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misu7 Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 18:02 Ο misu7 έγραψε: #56 26-10-10 18:02 Ζούγκλααααααα... Έχω πάει σε σχολές μόνο με φίλους ως τώρα, αλλά σε λιγάκι θα αρχίσω να πηγαίνω για μαθήματα και εγώ, και ανυπομονώ να μελετήσω όλο το χάος! Χιχιιχιχ... Πολύς κόσμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2010 στις 01:03 Ο yozerehs έγραψε: #57 27-10-10 01:03 Να δω πώς θα προσαρμοστώ τώρα που θα πάω στο ΤΕΙ Χαλκίδας λόγω μετεγγραφής... Αλλά από την άλλη, θα έχει φάση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2010 στις 01:10 Ο Chemwizard: #58 27-10-10 01:10 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Να δω πώς θα προσαρμοστώ τώρα που θα πάω στο ΤΕΙ Χαλκίδας λόγω μετεγγραφής... Αλλά από την άλλη θα έχει φάση! Click για ανάπτυξη... Iσα ίσα που σε αυτόν τον τομέα έχει πλεονέκτημα η Χαλκίδα.Οταν είσαι σε ενα πιο μικρό τμήμα,συνήθως στην επαρχία,ειναι πιο τακτοποιημένα τα πράγματα,γνωρίζεστε με τα παιδια απο όλα τα έτη και κανετε παρέα,σου μιλάνε και οι παλιοί για να μπεις στο κλιμα,γενικά είναι πιο δεμένο το τμήμα.Ασε που εκτος αστικών κέντρων δεν παιζει τόσο πολύ αυό το πράγμα με τις φοιτητικες παρατάξεις,γιατι δεν επενδύουν σε αυτά τα μέρη.Θα δεις πως θα προσαρμοστείς ευκολότερα απο ότι αλλοι στην Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2010 στις 03:02 Ο yozerehs έγραψε: #59 28-10-10 03:02 Δίκιο έχεις, μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί ένα άγχος το 'χω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2010 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2010 στις 10:38 Ο nPb έγραψε: #60 28-10-10 10:38 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί ένα άγχος το 'χω. Click για ανάπτυξη... γιατί αγχώνεσαι; όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη τις γνωριμίες και τις φιλίες... είμαστε κοινωνικοποιημένα όντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 mariel79 tomftw Conne rseven Dimitris2007 fortheloveofshizaya lalalalalalala Atrlef Hdkskdydkdndjdj petl bak07 Entropy24 idkser Elsa777 g59 Chris180 Mara2004 χημεια4λαιφ VatoLoco angel_par29 Γιώτα Γιαννακού pannnos1992 maria pad kalhkardia thenutritionist Twittn User2350 Eeeee JoannaVas pink_panther Citylights the.m024 P.Dam. ladybookworm takeshi_kitano rosemary Philologist dim6 constansn De Broglie jYanniss Nikos05 air_fish Freddys 042003 Dr. Gl. Luminous ggl aggelosst9 katerinavld xmen902 Αριάνα123 mike741 eleonora33 vetas Konstantinos4 Stroka stefan iminspain Natassa33 Libertus Scandal Mhtrogoal Paragontas7000 Lia 2006 Haraa11 norbit Maria kwstaki Melina K. Ststst02 Sgouroxtapodi DENVER Κλημεντίνη charmander mpampouras marianna04 ikigai J.Cameron Serotonin hirasawayui Georgiapon25 hecktors TonyMontanaEse edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειναι πολυ ωραια που καθε μερα γνωριζεις καινουρια ατομα και ερχεσαι σε επαφη με κοσμο απο διαφορα μερη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misu7 Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2010 στις 18:02 Ο misu7 έγραψε: #56 26-10-10 18:02 Ζούγκλααααααα... Έχω πάει σε σχολές μόνο με φίλους ως τώρα, αλλά σε λιγάκι θα αρχίσω να πηγαίνω για μαθήματα και εγώ, και ανυπομονώ να μελετήσω όλο το χάος! Χιχιιχιχ... Πολύς κόσμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2010 στις 01:03 Ο yozerehs έγραψε: #57 27-10-10 01:03 Να δω πώς θα προσαρμοστώ τώρα που θα πάω στο ΤΕΙ Χαλκίδας λόγω μετεγγραφής... Αλλά από την άλλη, θα έχει φάση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2010 στις 01:10 Ο Chemwizard: #58 27-10-10 01:10 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Να δω πώς θα προσαρμοστώ τώρα που θα πάω στο ΤΕΙ Χαλκίδας λόγω μετεγγραφής... Αλλά από την άλλη θα έχει φάση! Click για ανάπτυξη... Iσα ίσα που σε αυτόν τον τομέα έχει πλεονέκτημα η Χαλκίδα.Οταν είσαι σε ενα πιο μικρό τμήμα,συνήθως στην επαρχία,ειναι πιο τακτοποιημένα τα πράγματα,γνωρίζεστε με τα παιδια απο όλα τα έτη και κανετε παρέα,σου μιλάνε και οι παλιοί για να μπεις στο κλιμα,γενικά είναι πιο δεμένο το τμήμα.Ασε που εκτος αστικών κέντρων δεν παιζει τόσο πολύ αυό το πράγμα με τις φοιτητικες παρατάξεις,γιατι δεν επενδύουν σε αυτά τα μέρη.Θα δεις πως θα προσαρμοστείς ευκολότερα απο ότι αλλοι στην Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2010 στις 03:02 Ο yozerehs έγραψε: #59 28-10-10 03:02 Δίκιο έχεις, μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί ένα άγχος το 'χω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2010 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2010 στις 10:38 Ο nPb έγραψε: #60 28-10-10 10:38 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί ένα άγχος το 'χω. Click για ανάπτυξη... γιατί αγχώνεσαι; όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη τις γνωριμίες και τις φιλίες... είμαστε κοινωνικοποιημένα όντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 mariel79 tomftw Conne rseven Dimitris2007 fortheloveofshizaya lalalalalalala Atrlef Hdkskdydkdndjdj petl bak07 Entropy24 idkser Elsa777 g59 Chris180 Mara2004 χημεια4λαιφ VatoLoco angel_par29 Γιώτα Γιαννακού pannnos1992 maria pad kalhkardia thenutritionist Twittn User2350 Eeeee JoannaVas pink_panther Citylights the.m024 P.Dam. ladybookworm takeshi_kitano rosemary Philologist dim6 constansn De Broglie jYanniss Nikos05 air_fish Freddys 042003 Dr. Gl. Luminous ggl aggelosst9 katerinavld xmen902 Αριάνα123 mike741 eleonora33 vetas Konstantinos4 Stroka stefan iminspain Natassa33 Libertus Scandal Mhtrogoal Paragontas7000 Lia 2006 Haraa11 norbit Maria kwstaki Melina K. Ststst02 Sgouroxtapodi DENVER Κλημεντίνη charmander mpampouras marianna04 ikigai J.Cameron Serotonin hirasawayui Georgiapon25 hecktors TonyMontanaEse edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ζούγκλααααααα... Έχω πάει σε σχολές μόνο με φίλους ως τώρα, αλλά σε λιγάκι θα αρχίσω να πηγαίνω για μαθήματα και εγώ, και ανυπομονώ να μελετήσω όλο το χάος! Χιχιιχιχ... Πολύς κόσμος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2010 στις 01:03 Ο yozerehs έγραψε: #57 27-10-10 01:03 Να δω πώς θα προσαρμοστώ τώρα που θα πάω στο ΤΕΙ Χαλκίδας λόγω μετεγγραφής... Αλλά από την άλλη, θα έχει φάση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2010 στις 01:10 Ο Chemwizard: #58 27-10-10 01:10 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Να δω πώς θα προσαρμοστώ τώρα που θα πάω στο ΤΕΙ Χαλκίδας λόγω μετεγγραφής... Αλλά από την άλλη θα έχει φάση! Click για ανάπτυξη... Iσα ίσα που σε αυτόν τον τομέα έχει πλεονέκτημα η Χαλκίδα.Οταν είσαι σε ενα πιο μικρό τμήμα,συνήθως στην επαρχία,ειναι πιο τακτοποιημένα τα πράγματα,γνωρίζεστε με τα παιδια απο όλα τα έτη και κανετε παρέα,σου μιλάνε και οι παλιοί για να μπεις στο κλιμα,γενικά είναι πιο δεμένο το τμήμα.Ασε που εκτος αστικών κέντρων δεν παιζει τόσο πολύ αυό το πράγμα με τις φοιτητικες παρατάξεις,γιατι δεν επενδύουν σε αυτά τα μέρη.Θα δεις πως θα προσαρμοστείς ευκολότερα απο ότι αλλοι στην Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2010 στις 03:02 Ο yozerehs έγραψε: #59 28-10-10 03:02 Δίκιο έχεις, μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί ένα άγχος το 'χω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2010 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2010 στις 10:38 Ο nPb έγραψε: #60 28-10-10 10:38 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί ένα άγχος το 'χω. Click για ανάπτυξη... γιατί αγχώνεσαι; όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη τις γνωριμίες και τις φιλίες... είμαστε κοινωνικοποιημένα όντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 mariel79 tomftw Conne rseven Dimitris2007 fortheloveofshizaya lalalalalalala Atrlef Hdkskdydkdndjdj petl bak07 Entropy24 idkser Elsa777 g59 Chris180 Mara2004 χημεια4λαιφ VatoLoco angel_par29 Γιώτα Γιαννακού pannnos1992 maria pad kalhkardia thenutritionist Twittn User2350 Eeeee JoannaVas pink_panther Citylights the.m024 P.Dam. ladybookworm takeshi_kitano rosemary Philologist dim6 constansn De Broglie jYanniss Nikos05 air_fish Freddys 042003 Dr. Gl. Luminous ggl aggelosst9 katerinavld xmen902 Αριάνα123 mike741 eleonora33 vetas Konstantinos4 Stroka stefan iminspain Natassa33 Libertus Scandal Mhtrogoal Paragontas7000 Lia 2006 Haraa11 norbit Maria kwstaki Melina K. Ststst02 Sgouroxtapodi DENVER Κλημεντίνη charmander mpampouras marianna04 ikigai J.Cameron Serotonin hirasawayui Georgiapon25 hecktors TonyMontanaEse edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να δω πώς θα προσαρμοστώ τώρα που θα πάω στο ΤΕΙ Χαλκίδας λόγω μετεγγραφής... Αλλά από την άλλη, θα έχει φάση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2010 στις 01:10 Ο Chemwizard: #58 27-10-10 01:10 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Να δω πώς θα προσαρμοστώ τώρα που θα πάω στο ΤΕΙ Χαλκίδας λόγω μετεγγραφής... Αλλά από την άλλη θα έχει φάση! Click για ανάπτυξη... Iσα ίσα που σε αυτόν τον τομέα έχει πλεονέκτημα η Χαλκίδα.Οταν είσαι σε ενα πιο μικρό τμήμα,συνήθως στην επαρχία,ειναι πιο τακτοποιημένα τα πράγματα,γνωρίζεστε με τα παιδια απο όλα τα έτη και κανετε παρέα,σου μιλάνε και οι παλιοί για να μπεις στο κλιμα,γενικά είναι πιο δεμένο το τμήμα.Ασε που εκτος αστικών κέντρων δεν παιζει τόσο πολύ αυό το πράγμα με τις φοιτητικες παρατάξεις,γιατι δεν επενδύουν σε αυτά τα μέρη.Θα δεις πως θα προσαρμοστείς ευκολότερα απο ότι αλλοι στην Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2010 στις 03:02 Ο yozerehs έγραψε: #59 28-10-10 03:02 Δίκιο έχεις, μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί ένα άγχος το 'χω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2010 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2010 στις 10:38 Ο nPb έγραψε: #60 28-10-10 10:38 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί ένα άγχος το 'χω. Click για ανάπτυξη... γιατί αγχώνεσαι; όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη τις γνωριμίες και τις φιλίες... είμαστε κοινωνικοποιημένα όντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 mariel79 tomftw Conne rseven Dimitris2007 fortheloveofshizaya lalalalalalala Atrlef Hdkskdydkdndjdj petl bak07 Entropy24 idkser Elsa777 g59 Chris180 Mara2004 χημεια4λαιφ VatoLoco angel_par29 Γιώτα Γιαννακού pannnos1992 maria pad kalhkardia thenutritionist Twittn User2350 Eeeee JoannaVas pink_panther Citylights the.m024 P.Dam. ladybookworm takeshi_kitano rosemary Philologist dim6 constansn De Broglie jYanniss Nikos05 air_fish Freddys 042003 Dr. Gl. Luminous ggl aggelosst9 katerinavld xmen902 Αριάνα123 mike741 eleonora33 vetas Konstantinos4 Stroka stefan iminspain Natassa33 Libertus Scandal Mhtrogoal Paragontas7000 Lia 2006 Haraa11 norbit Maria kwstaki Melina K. Ststst02 Sgouroxtapodi DENVER Κλημεντίνη charmander mpampouras marianna04 ikigai J.Cameron Serotonin hirasawayui Georgiapon25 hecktors TonyMontanaEse edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Να δω πώς θα προσαρμοστώ τώρα που θα πάω στο ΤΕΙ Χαλκίδας λόγω μετεγγραφής... Αλλά από την άλλη θα έχει φάση! Click για ανάπτυξη... Iσα ίσα που σε αυτόν τον τομέα έχει πλεονέκτημα η Χαλκίδα.Οταν είσαι σε ενα πιο μικρό τμήμα,συνήθως στην επαρχία,ειναι πιο τακτοποιημένα τα πράγματα,γνωρίζεστε με τα παιδια απο όλα τα έτη και κανετε παρέα,σου μιλάνε και οι παλιοί για να μπεις στο κλιμα,γενικά είναι πιο δεμένο το τμήμα.Ασε που εκτος αστικών κέντρων δεν παιζει τόσο πολύ αυό το πράγμα με τις φοιτητικες παρατάξεις,γιατι δεν επενδύουν σε αυτά τα μέρη.Θα δεις πως θα προσαρμοστείς ευκολότερα απο ότι αλλοι στην Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2010 στις 03:02 Ο yozerehs έγραψε: #59 28-10-10 03:02 Δίκιο έχεις, μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί ένα άγχος το 'χω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2010 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2010 στις 10:38 Ο nPb έγραψε: #60 28-10-10 10:38 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί ένα άγχος το 'χω. Click για ανάπτυξη... γιατί αγχώνεσαι; όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη τις γνωριμίες και τις φιλίες... είμαστε κοινωνικοποιημένα όντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δίκιο έχεις, μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί ένα άγχος το 'χω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2010 στις 10:38 Ο nPb έγραψε: #60 28-10-10 10:38 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί ένα άγχος το 'χω. Click για ανάπτυξη... γιατί αγχώνεσαι; όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη τις γνωριμίες και τις φιλίες... είμαστε κοινωνικοποιημένα όντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί ένα άγχος το 'χω. Click για ανάπτυξη... γιατί αγχώνεσαι; όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη τις γνωριμίες και τις φιλίες... είμαστε κοινωνικοποιημένα όντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.