KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος

Οι πραγματικές φιλίες μπορεί να προκύψουν και στα τελευταία έτη των σπουδών. Δυστυχώς οι πραγματικοί φίλοι σπανίζουν. Άλλο πράγμα ο φίλος, ο "φίλος", ο γνωστός. Στον τομέα φιλία, είμαι πολύ επιφυλακτικός. Περιμένω τον χρόνο να αποδείξει την εξέλιξη. Όχι επειδή είπαμε ένα γεια ή ανταλλάξαμε μια σημείωση θα ανοίξουμε και τις καρδιές μας...![]()
Μιλάς σωστά φίλε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna_md
Δραστήριο μέλος

Οπως ειπαν και οι προηγουμενοι δεν υπαρχει περιπτωση να μη βρεις παρεα ακομα και απο τις πρωτες μερες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

Μιλάς σωστά φίλε![]()
Φίλε Κώστα, έχουμε δει πολλά. Την έχουμε ρουφίξει την σούπα ενώ ζεμάταγε...

Civilara
Περιβόητο μέλος

Φίλε Κώστα, έχουμε δει πολλά. Την έχουμε ρουφίξει την σούπα ενώ ζεμάταγε...![]()
Δεν είναι όλος ο κόσμος αγγελικά πλασμένος. Έχω ένα κακό, να δίνω και να βοηθάω και πολλές φορές δεν βρίσκω ανταπόκριση. Άσχημο αυτό. Πλέον έχω πάψει να είμαι ο "καλός".
![]()
Α ρε μεγάλε πως σε νιώθω.
nPb
Επιφανές μέλος

@ Γιώργο άσε τόσα χρόνια φοιτητής βλέπεις την μικρογραφία της κοινωνίας στο Πανεπιστήμιο όπως και στον στρατό υποθέτω. Εσύ το ξέρεις καλύτερα από μένα..
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

(Εγώ θα σας πω τέλος του μήνα λόγω μετεγγραφής...

pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος

Πείτε εντυπώσεις...
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γνώρισα πολύ κόσμο!
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος

Για πες βρε Έλενα!!Ήταν ουάου.
Γνώρισα πολύ κόσμο!
Με τι ξεκινήσατε? Από καθηγητές υπάρχει τίποτα αξιόλογο? Εντυπώσεις γενικά για τη σχολή...
akiroskirios
Δραστήριο μέλος

pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για πες βρε Έλενα!!
Με τι ξεκινήσατε? Από καθηγητές υπάρχει τίποτα αξιόλογο? Εντυπώσεις γενικά για τη σχολή...
Με γραμμική άλγεβρα ξεκινήσαμε!
Οι καθηγητές μέχρι τώρα οκ,αν εξαιρέσεις τους 2 φυσικούς που μάλλον δεν την παλεύουν καθόλου

Η σχολή από κτηριακή άποψη,ε,άστο καλύτερα

Αλλά σε κάθε περίπτωση την περίμενα χειρότερα οποτε ευχαριστημένη είμαι

κι εγώ χαλαρά πράγματα...πέρα από τους πασπίτες (που τους έχω μάθει πια έναν-έναν) γνώρισα και καμιά 7-8 παιδιά ακόμα...από το μάθημα δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα εκτός από αυτά που είχαμε και πέρσι (όπως και οι περισσότεροι αν όχι όλοι, άλλωστε)...
α,εγώ έχω μάθει τους κνίτες...Τι πρήχτες θεε μου...

χαχαχαχαχα,πως σε νιώθω...Μέχρι εκεί που έλεγαν τα περσινά όλα οκ,αλλά μετά που άρχισαν να λένε τα δικά τους..Τα'χαμε ψιλοπαίξει..

Meddle
Νεοφερμένο μέλος

Επίσης πανούκλα στους ultra geeks πρωτοετείς που προσπαθούν πάντα να διορθώσουν τον καθηγητή (σε φάση βαλ'το PhD στον πάτο σου) και όταν ρωτήσεις μια απορία αντιδρούν λες και μόλις πήραν το Νόμπελ.
Επειδή βρέθηκα σε δύο σχολές, στο ΔΠΘ τα πράγματα ήταν καλύτερα. Πολύ πιο ζεστό το κλίμα σε αντίθεση με το ΕΜΠ. Damn, αθηναίοι.
Anthony
Δραστήριο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Απόλυτα αηδιαστικοί οι περισσότεροι των μεγαλύτερων ετών που ξαφνικά σε συμπάθησαν τόσο πολύ που σε καλούν για καφέ και για βόλτα για να πάρουν ψήφους ή οτιδήποτε άλλο από τις παρατάξεις τους. Πανούκλα σε όλους αυτούς.
Ρε φίλος ξεκόλλα λιγάκι.

ZETAXA
Δραστήριο μέλος

misu7
Νεοφερμένο μέλος

yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Αλλά από την άλλη, θα έχει φάση!
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Να δω πώς θα προσαρμοστώ τώρα που θα πάω στο ΤΕΙ Χαλκίδας λόγω μετεγγραφής...
Αλλά από την άλλη θα έχει φάση!![]()
Iσα ίσα που σε αυτόν τον τομέα έχει πλεονέκτημα η Χαλκίδα.Οταν είσαι σε ενα πιο μικρό τμήμα,συνήθως στην επαρχία,ειναι πιο τακτοποιημένα τα πράγματα,γνωρίζεστε με τα παιδια απο όλα τα έτη και κανετε παρέα,σου μιλάνε και οι παλιοί για να μπεις στο κλιμα,γενικά είναι πιο δεμένο το τμήμα.Ασε που εκτος αστικών κέντρων δεν παιζει τόσο πολύ αυό το πράγμα με τις φοιτητικες παρατάξεις,γιατι δεν επενδύουν σε αυτά τα μέρη.Θα δεις πως θα προσαρμοστείς ευκολότερα απο ότι αλλοι στην Αθήνα

yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί ένα άγχος το 'χω.![]()
γιατί αγχώνεσαι;
όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη τις γνωριμίες και τις φιλίες...
είμαστε κοινωνικοποιημένα όντα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Eagle Eye
- idkser
- tomftw
- Hased Babis
- Elsa777
- g59
- Chris180
- Mara2004
- χημεια4λαιφ
- VatoLoco
- angel_par29
- Γιώτα Γιαννακού
- pannnos1992
- maria pad
- kalhkardia
- thenutritionist
- Twittn
- User2350
- Eeeee
- JoannaVas
- pink_panther
- Citylights
- the.m024
- P.Dam.
- ladybookworm
- takeshi_kitano
- rosemary
- Philologist
- dim6
- constansn
- De Broglie
- jYanniss
- Nikos05
- air_fish
- Freddys
- 042003
- Dr. Gl. Luminous
- ggl
- aggelosst9
- katerinavld
- xmen902
- Αριάνα123
- mike741
- eleonora33
- vetas
- Konstantinos4
- Stroka
- stefan
- iminspain
- Natassa33
- Libertus
- Scandal
- Mhtrogoal
- Paragontas7000
- Lia 2006
- Haraa11
- norbit
- Maria kwstaki
- Melina K.
- Ststst02
- Sgouroxtapodi
- DENVER
- Κλημεντίνη
- charmander
- mpampouras
- marianna04
- ikigai
- J.Cameron
- Serotonin
- hirasawayui
- Georgiapon25
- hecktors
- TonyMontanaEse
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.