nPb
Επιφανές μέλος

φοβάστε να "γνωρίζετε" νέο κόσμο και νομίζετε λανθασμένα ότι θας σας φάνε ή ότι οι άλλοι έχουν τις παρέες τους και τις κλίκες τους και εσείς θα είστε στην απέξω
ξεκολλείστε και γνωριστείτε...όλοι έχουν ανάγκη από φίλους
στο τέλος θα μας φάει η μοναξιά
αυτό που παρατηρώ είναι ότι πολλές φοιτήτριες είναι πολύ "κάπως" και "μαζεμένες", "επιφυλακτικές" στην γνωριμία με νέα άτομα
δεν θέλουν να σας την πέσουν αλλά να σας γνωρίσουν...
(ο β' πληθυντικός δεν αναφέρεται σε σένα)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
askos
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mc08071
Νεοφερμένο μέλος

Και δεν είναι ανάγκη να γνωρίσεις μόνο από το Β εξάμηνο.
Μην αγχώνεσαι για τέτοια θέματα..
nPb
Επιφανές μέλος

άδικο έχω;

αυτό που βλέπω εγώ είναι μια καχυποψία στις γνωριμίες των 2 φύλων
ἅλς
Διάσημο μέλος

garch
Πολύ δραστήριο μέλος

πού διαφωνείς;
δεν θέλουν να σας την πέσουν αλλά να σας γνωρίσουν...![]()
Εννοεί απλά πως αν δεν τους την πέσουν εκεί θα καταλήξουν.

Δεν είναι και τόσο κακό άλλωστε να τους την πέσουν.

Χριστίνα μην αγχώνεσαι. Θα βρεις μια χαρά παρέα. Άλλωστε πολλοί δεν έχουν κατασταλάξει από τώρα με ποιους ταιριάζουν καλά-καλά.

nPb
Επιφανές μέλος

εγώ αναφέρομαι στην καθεαυτό φιλική γνωριμία χωρίς "υπονοούμενα"
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλά μην νομίζεις και εμείς που αρχίσαμε κανονικά τον Οκτώβρη δεν έχουμε κάνει και ΤΙΣ φιλίες. Πολλοί έχουμε βρεί παρέα που μιλάμε κλπ,αλλά αυτο δεν σημαίνει οτι παύουμε να γνωριζόμαστε με άλλα άτομα με τα οποία ίσως δεθούμε περισσότερο,γιατι δεν νομίζω πολλοί να έχουν κάνει φιλίες μέχρι στιγμής,εγω δηλαδή φιλίες όχι ιδιαίτερα αλλά γνωστούς ναι και μέχρι και σήμερα γνωρίζω άτομα με τα οποία δεν είχα επαφές στην αρχή...
Οπότε δεν νομίζω να έχεις κάποιο θέμα,αν είσαι και κοινωνικό άτομο σίγουρα θα βρείς άτομα με τα οποία θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα κλπ,δεν τίθεται θέμα
xristinap_
Νεοφερμένο μέλος

Ο λόγος που το σκέφτηκα έτσι το θέμα,πέρα απο τ' οτι αυτοί που παρακολούθησαν το α εξάμηνο έχουν κάνει κάποιες παρέες,(σίγουρα δεν εννούσα ότι έχουν γίνει και κολλητοί αλλά οπωσδήποτε έχουν περάσει μαζί 3 μήνες περιπου και υπάρχει κάποια οικειότητα μεταξύ τους) ειναι και ο εξης: π.χ στο σχολειο ,οπου σε καθε ταξη ημασταν 25-30 άτομα όταν ερχόταν ενας καινουργιος συμμαθητης/συμμαθητρια,εμεις οι υπολοιποι οι ''παλιοι'' τον προσεγγιζαμε ώστε να τον γνωρισουμε,να μας γνωρίσει κλπ στο πανεπιστήμιο όμως ,που υπάρχουν 100-150 άτομα ή και περισσότερα σε αρκετές σχολές,δεν μπορεις να ξεχωρισεις ως καινουργια,άρα είναι πιο δύσκολο--πιστευω-- να έρθουν οι άλλοι να σου μιλήσουν κ.ο.κ
Στο πρώτο post μου,δεν εννούσα ότι κάποιος που χει χάσει το πρώτο εξάμηνο δεν θα γνωρίσει άτομα,απλά μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο (εβδομαδες,μηνα δεν ξερω

Ξέρω ότι αυτή η ανησυχία φαντάζει χαζή κατά κάποιον τρόπο(υπάρχουν πολυ σημαντικότερα προβλήματα να μας απασχολούν

nPb
Επιφανές μέλος

εγώ από το 1ο έτος μέχρι τώρα το ν+1 έτος ακόμη γνωρίζομαι

με γουστέρνουν και με προσεγγίζουν

Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

askos
Νεοφερμένο μέλος

θρυαλλίδα
Εκκολαπτόμενο μέλος

pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος

Αχ πόσο σε καταλαβαίνω...τις βλεπω προινιατικα ερχονται για μαθημα με τακουνι βαμμενες καμια σχεση με μενα πουυ ντινομαι πιο αθλητικα.δεν ταιριαζω ιδεολογικα ουτε εξωτερικα με αυτα τα κοριτσια και απο ενα σημειο και μετα απλα τα ανεχομαι.περιμενω την ευκαιρια που θα κανω παρεα με κοριτσια που σκεφτονται πιο μακρια απο το τι θα βαλω αυριο και πως θα βρω γκομενο...
Ψάξε και θα βρεις και πιο ενδιαφέροντα άτομα...
θρυαλλίδα
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αχ πόσο σε καταλαβαίνω...
Ψάξε και θα βρεις και πιο ενδιαφέροντα άτομα...
α ευτυχως δεν ειμαι η μονη που το βλεπω

nPb
Επιφανές μέλος

πολλοί και πολλές ψάχνουν για ενδιαφέροντα, προσγειωμένα και απλά άτομα
elenaki92
Δραστήριο μέλος

εμείς τον πρώτο καιρό 2 ομάδες για ποδόσφαιρο συμπληρώναμε!!!μόνο 12 άτομα ρε αντικοινωνικό ον; Ούτε να κατεβάσετε 18άδα για ποδόσφαιρο δεν μπορείτε...![]()

nPb
Επιφανές μέλος

όλοι αυτό το "λίγοι και καλοί" ψάχνουν
τελικά τους κακούς ποιος τους κάνει παρέα;
kaleidoscope
Επιφανές μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Άντε ρε που θέλετε και φίλους!
και σεξουαλικές σχέσεις....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 89 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Eagle Eye
- idkser
- tomftw
- Hased Babis
- Elsa777
- g59
- Chris180
- Mara2004
- χημεια4λαιφ
- VatoLoco
- angel_par29
- Γιώτα Γιαννακού
- pannnos1992
- maria pad
- kalhkardia
- thenutritionist
- Twittn
- User2350
- Eeeee
- JoannaVas
- pink_panther
- Citylights
- the.m024
- P.Dam.
- ladybookworm
- takeshi_kitano
- rosemary
- Philologist
- dim6
- constansn
- De Broglie
- jYanniss
- Nikos05
- air_fish
- Freddys
- 042003
- Dr. Gl. Luminous
- ggl
- aggelosst9
- katerinavld
- xmen902
- Αριάνα123
- mike741
- eleonora33
- vetas
- Konstantinos4
- Stroka
- stefan
- iminspain
- Natassa33
- Libertus
- Scandal
- Mhtrogoal
- Paragontas7000
- Lia 2006
- Haraa11
- norbit
- Maria kwstaki
- Melina K.
- Ststst02
- Sgouroxtapodi
- DENVER
- Κλημεντίνη
- charmander
- mpampouras
- marianna04
- ikigai
- J.Cameron
- Serotonin
- hirasawayui
- Georgiapon25
- hecktors
- TonyMontanaEse
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.