Teddy Boy
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

Λιγο δυσκολο το κοβω να σμιξει ενα 18χρονο με εναν 31χρονοΚαλησπέρα παιδιά. Με τους μεγαλύτερους φοιτητές πως τα πάτε? Γιατί θα δώσω πανελλήνιες του χρόνου και άμα περάσω , όταν θα αρχίσουν τα μαθήματα θα είμαι 31 χρονών. Δεν ενδιαφέρομαι για ερωτικές γνωριμίες αλλά για παρέα στη σχολή και εξωσχολικά αν υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλησπέρα παιδιά. Με τους μεγαλύτερους φοιτητές πως τα πάτε? Γιατί θα δώσω πανελλήνιες του χρόνου και άμα περάσω , όταν θα αρχίσουν τα μαθήματα θα είμαι 31 χρονών. Δεν ενδιαφέρομαι για ερωτικές γνωριμίες αλλά για παρέα στη σχολή και εξωσχολικά αν υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα.
Μην ανυσηχείς,εμείς και 40άρηδες συμφοιτητές έχουμε και τα βρίσκουμε μια χαρά!

Teddy Boy
Νεοφερμένο μέλος

gersi
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ευχαριστώ παιδιά που μου δίνετε κουράγιο γιατί όλοι οι φίλοι λεν είμαι πολύ μεγάλος για να σπουδάσω και το θέμα με έχει αγχώσει. Να διευκρινίσω ότι δεν ψάχνω κολλητούς για να μεθάμε κάθε μέρα, απλά φοβάμαι μην είναι απόμακροι οι συμφοιτητές μου.
Γαμ***ε τους φίλους και την αρνητική ενέργεια που βγάζουν αρχηγέ μου. Κάνεις κάτι που το θέλεις πολύ, θέλεις να σπουδάσεις. Μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε. Και μόνο που είσαι μέλος σε αυτο το φόρουμ και δίνεις πανελλήνιες δείχνει ότι έχεις κότσια (βέβαια πιστεύω πως διαβάζεις και δεν πας να παίξεις λόττο). Όπως και να έχει μην αγχώνεσαι ολα θα πάνε καλά με το θέμα της παρέας, στο πανεπιστήμιο πας

Teddy Boy
Νεοφερμένο μέλος

Του χρόνου θα δώσω, ακόμα δεν έχω αρχίσει διάβασμα

ZETAXA
Δραστήριο μέλος

Συγνώμη αλλά τουλάχιστον στην δικία μου την σχολή οι σημειώσεις των παραταξιακών είναι άθλιες!!! Όχι μόνο δεν σε βοηθάνε να διαβάσεις καλύτερα αλλά περιέχουν και πράγματα εκτός ύλης. Κρίμα και το χαρτί που χαλάνε
Και στη δικη μου το ιδιο συμβαινει... σημειωσεις αντι-sos, λαθη και εκτος υλης μαλλον τα καλα τα κρατανε γι αυτους!
Γαμ***ε τους φίλους και την αρνητική ενέργεια που βγάζουν αρχηγέ μου. Κάνεις κάτι που το θέλεις πολύ, θέλεις να σπουδάσεις. Μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε. Και μόνο που είσαι μέλος σε αυτο το φόρουμ και δίνεις πανελλήνιες δείχνει ότι έχεις κότσια (βέβαια πιστεύω πως διαβάζεις και δεν πας να παίξεις λόττο). Όπως και να έχει μην αγχώνεσαι ολα θα πάνε καλά με το θέμα της παρέας, στο πανεπιστήμιο πας![]()
Αυτο ξαναπες το! Δε χρειαζεται να παιρνει κανεις στα σοβαρα τετοια θεματα

Guest 772419
Επισκέπτης

nPb
Επιφανές μέλος

quintana
Εκκολαπτόμενο μέλος

οχι ρε..με 23 αρηδες - 24 ανετα κανει παρεα..νταξει με τον 18 αρη που μολις μπηκε δεν ξερω ,αλλα αμα κατσουν τπτ κοινα ενδιαφεροντα μπορειΛιγο δυσκολο το κοβω να σμιξει ενα 18χρονο με εναν 31χρονοΑλλα απο την αλλη, στη σχολη μου υπαρχει ενας 30χρονος και συμφοιτητες μου κανουν παρεα μαζι του. Αλλα και αυτοι ειναι λιγο μεγαλυτεροι 20-24. Ισως βρεις παρεα απο τα 2 τελευταια ετη η αιωνιους φοιτητες. Μην αγχωνεσαι γι' αυτο.
Sail Beg
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όλοι του μιλάνε,βγαίνει μαζί μας,συζητάμε για την σχολή,λέμε την βλακεία μας,όλα καλά.
Επίσης να σε συγχαρώ δίνεις πανελλήνιες στα 31 και έχεις όρεξη για μάθηση.
summertime1996
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
summertime1996
Εκκολαπτόμενο μέλος

rebel
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 712911
Επισκέπτης

δεν ειναι λογω ψαρωσης.. ειναι λογω 1) κλασσικης ανυπομονησιας του πρωτοετη να ξεκινησει κ 2) επειδη δεν ειμαι κ το πιο κοινωνικο ατομο π υπαρχει!!!
Whatever...
1) Οκ, μάλλον είμαι η μόνη που έχω "κανονική" ανυπομονησία.

2) Σιγά το πράγμα. Δεν είναι κάτι που δεν "ξεπερνιέται". Το ξέρω ότι πολλοί θα με παρεξηγήσουν (αλλά δε με νοιάζει

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Ευχαριστώ παιδιά που μου δίνετε κουράγιο γιατί όλοι οι φίλοι λεν είμαι πολύ μεγάλος για να σπουδάσω και το θέμα με έχει αγχώσει. Να διευκρινίσω ότι δεν ψάχνω κολλητούς για να μεθάμε κάθε μέρα, απλά φοβάμαι μην είναι απόμακροι οι συμφοιτητές μου.
Έτυχε να δω αργά το μήνυμά σου. Μην ακούς κανέναν/μία! Αξίζει η προσπάθεια, προκειμένου να εισαχθείς στη σχολή που επιθυμείς. Η μόρφωση δεν έχει ηλικία. Επίσης, είναι βέβαιο ότι μέσα σε τόσα άτομα, θα βρεις κάποιον/α να κάνεις παρέα. Να σου πω και κάτι ακόμα: όταν ήμουν προπτυχιακή φοιτήτρια 18-22, όχι μόνο δεν με ενοχλούσε η παρουσία συμφοιτητών/τριων μου 30, 30+, αλλά ένιωθα και θαυμασμό γι' αυτούς/ές και μάλιστα είχα κι έναν πολύ καλό φίλο, που ήταν τότε 30+. Σίγουρα δεν αποτελούσα εξαίρεση. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς.
Καλή δύναμη!
Ανθοπώλης
Νεοφερμένο μέλος

φοβάμαι μην είναι απόμακροι οι συμφοιτητές μου.
οι συμφοιτητές δεν πειράζει, οι ...συμφοιτήτριες ίσως

nPb
Επιφανές μέλος

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Mη το λες Ανθοπώλη, σα φίλο μπορεί να τον βλέπουν. Οι κοπέλες δεν χαλάνε χατήρι για φιλεναδισμούς.![]()
Ναι καλέ, και εμείς στη σχολή μου έχουμε έναν συμφοιτητή που είναι κάπου στα 30 και δύο γυναίκες πάνω από 30. Με τη μία δεν μιλάμε πολύ γιατί είναι αρκετά μεγάλη και προφανώς έχει εντελώς διαφορετική νοοτροπία από εμάς, αλλά με τους άλλους κάνουμε παρέα καμιά φορά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- idkser
- tomftw
- Hased Babis
- Elsa777
- g59
- Chris180
- Mara2004
- χημεια4λαιφ
- VatoLoco
- angel_par29
- Γιώτα Γιαννακού
- pannnos1992
- maria pad
- kalhkardia
- thenutritionist
- Twittn
- User2350
- Eeeee
- JoannaVas
- pink_panther
- Citylights
- the.m024
- P.Dam.
- ladybookworm
- takeshi_kitano
- rosemary
- Philologist
- dim6
- constansn
- De Broglie
- jYanniss
- Nikos05
- air_fish
- Freddys
- 042003
- Dr. Gl. Luminous
- ggl
- aggelosst9
- katerinavld
- xmen902
- Αριάνα123
- mike741
- eleonora33
- vetas
- Konstantinos4
- Stroka
- stefan
- iminspain
- Natassa33
- Libertus
- Scandal
- Mhtrogoal
- Paragontas7000
- Lia 2006
- Haraa11
- norbit
- Maria kwstaki
- Melina K.
- Ststst02
- Sgouroxtapodi
- DENVER
- Κλημεντίνη
- charmander
- mpampouras
- marianna04
- ikigai
- J.Cameron
- Serotonin
- hirasawayui
- Georgiapon25
- hecktors
- TonyMontanaEse
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.