Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:56 Ο Zaraki έγραψε: #341 03-10-12 16:56 Αρχική Δημοσίευση από GeoSrch: οι περισσοτεροι εδω βρισκονται ηδη σε παρεες...ανησυχω λιγακι...μετα απο ποσο καιρο περιπου αρχιζουν οι φιλιες??δλδ να βγαινετε εξω για καφε κλπ...? Click για ανάπτυξη... Κατ αρχας το να βγεις εξω για καφε δεν ειναι φιλια Αν πηγαινεις στα μαθηματα, αργα ή γρηγορα θα κανεις γνωριμιες, ειναι πανευκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 18:43 Η Ερινύς έγραψε: #342 03-10-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από GeoSrch: οι περισσοτεροι εδω βρισκονται ηδη σε παρεες...ανησυχω λιγακι...μετα απο ποσο καιρο περιπου αρχιζουν οι φιλιες??δλδ να βγαινετε εξω για καφε κλπ...? Click για ανάπτυξη... Στην αρχή, όταν λέει κάποιος "πάμε για καφέ", συνήθως σηκώνει μαζί του και το μισό αμφιθέατρο. Είναι μέχρι να κατασταλάξουν στις παρέες τους ο καθένας, εσύ να πηγαίνεις στα μαθήματα για να σου δίνονται ευκαιρίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simosgl3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ουντάμπα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 382 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 18:48 Ο simosgl3 έγραψε: #343 03-10-12 18:48 Αρχική Δημοσίευση από GeoSrch: οι περισσοτεροι εδω βρισκονται ηδη σε παρεες...ανησυχω λιγακι...μετα απο ποσο καιρο περιπου αρχιζουν οι φιλιες??δλδ να βγαινετε εξω για καφε κλπ...? Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχεις απλα να εισαι ο εαυτος σου και ολα τα αλλα ερχονται μονα τους και ενα απο αυτα ειναι οι νεες φιλιες,εγω την παρεα μου την γνωρισα λιγο πριν το τελος του α εξαμηνου και αυτοι ειχαν γνωριστει πριν ποσο καιρο και ηταν λες και τους ηερα απο και εγω απο τοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 13:29 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #344 21-10-12 13:29 εγω παντως φετος στην βρεφονηπιοκομια εχω γνωρισει ενα τσουρμο κοριτσια και παμε και για καφεδακι και ειναι τελεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 13:31 Ο cha0s έγραψε: #345 21-10-12 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: εγω παντως φετος στην βρεφονηπιοκομια εχω γνωρισει ενα τσουρμο κοριτσια και παμε και για καφεδακι και ειναι τελεια Click για ανάπτυξη... Να σε ρωτήσω κάτι άλλο. Στη βρεφονηπιοκομία αγόρια έχετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 13:33 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #346 21-10-12 13:33 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Να σε ρωτήσω κάτι άλλο. Στη βρεφονηπιοκομία αγόρια έχετε; Click για ανάπτυξη... ναι εχουμε αρκετα αγορια στο τμημα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris001 Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.650 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 13:42 Ο dimitris001: #347 21-10-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: ναι εχουμε αρκετα αγορια στο τμημα μου Click για ανάπτυξη... Αγόρια-αγόρια....ή ειναι κατι ντεμι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 13:46 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #348 21-10-12 13:46 Αρχική Δημοσίευση από dimitris001: Αγόρια-αγόρια....ή ειναι κατι ντεμι?? Click για ανάπτυξη... αντρακλες για την ακριβεια οταν αλλαζουμε τις κουκλες το κανουν αντρικα μην ανησυχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 16:15 Ο Guest 515609: #349 21-10-12 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: εγω παντως φετος στην βρεφονηπιοκομια εχω γνωρισει ενα τσουρμο κοριτσια και παμε και για καφεδακι και ειναι τελεια Click για ανάπτυξη... Σε 5 μηνες θελω να ξαναδιαβασεις αυτο το σχολιο σου και να μας ξαναπεις την αποψη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 16:18 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #350 21-10-12 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Σε 5 μηνες θελω να ξαναδιαβασεις αυτο το σχολιο σου και να μας ξαναπεις την αποψη σου Click για ανάπτυξη... ενταξει σε 5 μηνες θα ειμαι παλι εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 19:07 Ο thanosnt έγραψε: #351 21-10-12 19:07 τελικα επιβεβαιωθηκε και στην πραξη αυτο που λενε πολλοι...δηλαδη οτι ειναι πολυ ευκολο να κανεις παρεες στο πανεπιστημιο εκτος κ αν δεν μιλας σε κανεναν ...τωρα για πραγματικες φιλιες δεν ξερω ειναι νωρις ακομη εχω γνωρισει αρκετα ατομα παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelli Νεοφερμένο μέλος Η kelli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2012 στις 16:03 Η kelli έγραψε: #352 15-11-12 16:03 χαχαχαχα! Γι'αυτο που ειπατε πιο πανω σχετικα με τον... αντρικο πληθυσμο στη Βρεονηπιοκομων κτλ! Δεν ξερω τι γινεται εκει.. Παντως στο δικο μου τμημα (ΠΤΠΕ) ειναι η μειοψηφια! κατα πολυ! ποσο πολυ? 3 αγορια ολα κι'ολα σε συνολο 187 πρωτοετεις :p Ακομα θυμαμαι το υφος μερικων-μερικων κοριτσιων την πρωτη μερα που καναμε μαθημα.. οταν μπηκε μεσα 1 αγορι. Τον κοιταγανε ολες σε στιλ "ελα ρε!! εχουμε και απο αυτα?? :p " Βεβαια σε καποια μαθηματα ειναι περισσοτεροι -λογω τουρισμου απο αλλα τμηματα -βλεπε οικονομικο/πολιτικων επιστημων :p ή επειδη μερικα μαθηματα τα μοιραζομαστε με το ΠΤΔΕ. Τωρα για τις παρεες... ειναι πολυ ευκολο να κανεις γνωριμιες μεσα στο αμφιθεατρο, αλλα απο κει και περα εξαρταται με ποιους θα "δεθεις" περισσοτερο απο τη σταση που θα κρατησεις... Π.χ αν θα προτεινεις να πατε για καφε ή θα περιμενεις να στο προτεινουν εκεινοι κτλ κτλ. Δεν ειναι στανταρ οτι θα γινετε κολληταρια με τους πρωτους που γνωρισες. Εγω ασπουμε τις πρωτες μερες γνωρισα μερικα κοριτσια με τα οποια πηγαμε δυο-τρεις φορες για καφε, αλλα τωρα τις βλεπω αραια και που. :p Λογικο ειναι.. μεσα σε τοσα ατομα που γνωριζεις δε γινεται να ταιριαξεις με ολους. Καποιοι θα εχουν περισσοτερα κοινα ενδιαφεροντα, καποιοι αλλοι οχι, αυτα θα φανουν στην πορεια. Ειδικα οταν προκειται για φιλιες και οχι απλα για παρεες, θελει λιγο διαστημα για να διαμορφωθουν. Μη "μενετε" στα πρωτα ατομα που γνωρισατε λεγοντας οτι "συνηθως οι πρωτες γνωριμιες μενουν". Δεν ειναι στανταρ. Αφηστε χωρο και για τους αλλους που θα γνωρισετε και μετα τα Χριστουγεννα/Πασχα/Εξεταστικη/1-2-3 ετος :p Δεν εξαρτωνται απο την τυχη οι φιλιες -ποιον ετυχε να γνωρισεις την πρωτη μερα- ειναι και θεμα αν τελικα θα ταιριαξετε ή οχι. Και παρεες θα βρουμε και φιλους και αν θελουμε και κολληταρια, γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 11:48 Ο νικος ρεθυμνο: #353 16-11-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από kelli: χαχαχαχα! Παντως στο δικο μου τμημα (ΠΤΠΕ) ειναι η μειοψηφια! κατα πολυ! ποσο πολυ? 3 αγορια ολα κι'ολα σε συνολο 187 πρωτοετεις :p Click για ανάπτυξη... Τα αγορια το ξεραν αυτο πρωτου συμπληρωσουν το μηχανογραφικο τους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelli Νεοφερμένο μέλος Η kelli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 20:36 Η kelli έγραψε: #354 17-11-12 20:36 δε νομιζω, αλλα θα επρεπε να το εχουν ψιλιαστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2012 στις 17:29 Ο alexbz έγραψε: #355 22-11-12 17:29 γινονται ευκολα παρεες στο πανεπιστημιο - τει?? Σημείωση: Το μήνυμα μεταφέρθηκε από το θέμα Γενικές φοιτητικές απορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Νοεμβρίου 2012 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:43 Η BLUE SEA έγραψε: #356 04-12-12 22:43 Θα έλεγα -βασισμένη στην προσωπική μου εμπειρία- ότι στο πανεπιστήμιο λαμβάνουν χώρα οι πιο ουσιαστικές φιλίες που αντέχουν στο χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 21:54 Η Whatmarie: #357 31-01-13 21:54 Στο πρώτο έτος όλοι βγαίνουν έξω με όλους και γενικώς οι παρέες είναι μεγάλες.Μετά τον πρώτο χρόνο όμως διαχωρίζονται σε πιο μικρες παρέες που κολλάνε περισσότερο μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:10 Η annouskagia: #358 27-02-13 22:10 εγω παντως εχω δημιουργησει μεχρι στιγμης μια πολυ καλη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:17 Ο timonierhs: #359 27-02-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Θα έλεγα -βασισμένη στην προσωπική μου εμπειρία- ότι στο πανεπιστήμιο λαμβάνουν χώρα οι πιο ουσιαστικές φιλίες που αντέχουν στο χρόνο. Click για ανάπτυξη... Εγω αυτο το εχω ακουσει για τον στρατό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:30 Ο nikosxdxd: #360 27-02-13 22:30 Tρελα οι πανεπιστημιακες γνωριμιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 mariel79 tomftw Conne rseven Dimitris2007 fortheloveofshizaya lalalalalalala Atrlef Hdkskdydkdndjdj petl bak07 Entropy24 idkser Elsa777 g59 Chris180 Mara2004 χημεια4λαιφ VatoLoco angel_par29 Γιώτα Γιαννακού pannnos1992 maria pad kalhkardia thenutritionist Twittn User2350 Eeeee JoannaVas pink_panther Citylights the.m024 P.Dam. ladybookworm takeshi_kitano rosemary Philologist dim6 constansn De Broglie jYanniss Nikos05 air_fish Freddys 042003 Dr. Gl. Luminous ggl aggelosst9 katerinavld xmen902 Αριάνα123 mike741 eleonora33 vetas Konstantinos4 Stroka stefan iminspain Natassa33 Libertus Scandal Mhtrogoal Paragontas7000 Lia 2006 Haraa11 norbit Maria kwstaki Melina K. Ststst02 Sgouroxtapodi DENVER Κλημεντίνη charmander mpampouras marianna04 ikigai J.Cameron Serotonin hirasawayui Georgiapon25 hecktors TonyMontanaEse edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GeoSrch: οι περισσοτεροι εδω βρισκονται ηδη σε παρεες...ανησυχω λιγακι...μετα απο ποσο καιρο περιπου αρχιζουν οι φιλιες??δλδ να βγαινετε εξω για καφε κλπ...? Click για ανάπτυξη... Κατ αρχας το να βγεις εξω για καφε δεν ειναι φιλια Αν πηγαινεις στα μαθηματα, αργα ή γρηγορα θα κανεις γνωριμιες, ειναι πανευκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 18:43 Η Ερινύς έγραψε: #342 03-10-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από GeoSrch: οι περισσοτεροι εδω βρισκονται ηδη σε παρεες...ανησυχω λιγακι...μετα απο ποσο καιρο περιπου αρχιζουν οι φιλιες??δλδ να βγαινετε εξω για καφε κλπ...? Click για ανάπτυξη... Στην αρχή, όταν λέει κάποιος "πάμε για καφέ", συνήθως σηκώνει μαζί του και το μισό αμφιθέατρο. Είναι μέχρι να κατασταλάξουν στις παρέες τους ο καθένας, εσύ να πηγαίνεις στα μαθήματα για να σου δίνονται ευκαιρίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simosgl3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ουντάμπα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 382 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 18:48 Ο simosgl3 έγραψε: #343 03-10-12 18:48 Αρχική Δημοσίευση από GeoSrch: οι περισσοτεροι εδω βρισκονται ηδη σε παρεες...ανησυχω λιγακι...μετα απο ποσο καιρο περιπου αρχιζουν οι φιλιες??δλδ να βγαινετε εξω για καφε κλπ...? Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχεις απλα να εισαι ο εαυτος σου και ολα τα αλλα ερχονται μονα τους και ενα απο αυτα ειναι οι νεες φιλιες,εγω την παρεα μου την γνωρισα λιγο πριν το τελος του α εξαμηνου και αυτοι ειχαν γνωριστει πριν ποσο καιρο και ηταν λες και τους ηερα απο και εγω απο τοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 13:29 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #344 21-10-12 13:29 εγω παντως φετος στην βρεφονηπιοκομια εχω γνωρισει ενα τσουρμο κοριτσια και παμε και για καφεδακι και ειναι τελεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 13:31 Ο cha0s έγραψε: #345 21-10-12 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: εγω παντως φετος στην βρεφονηπιοκομια εχω γνωρισει ενα τσουρμο κοριτσια και παμε και για καφεδακι και ειναι τελεια Click για ανάπτυξη... Να σε ρωτήσω κάτι άλλο. Στη βρεφονηπιοκομία αγόρια έχετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 13:33 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #346 21-10-12 13:33 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Να σε ρωτήσω κάτι άλλο. Στη βρεφονηπιοκομία αγόρια έχετε; Click για ανάπτυξη... ναι εχουμε αρκετα αγορια στο τμημα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris001 Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.650 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 13:42 Ο dimitris001: #347 21-10-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: ναι εχουμε αρκετα αγορια στο τμημα μου Click για ανάπτυξη... Αγόρια-αγόρια....ή ειναι κατι ντεμι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 13:46 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #348 21-10-12 13:46 Αρχική Δημοσίευση από dimitris001: Αγόρια-αγόρια....ή ειναι κατι ντεμι?? Click για ανάπτυξη... αντρακλες για την ακριβεια οταν αλλαζουμε τις κουκλες το κανουν αντρικα μην ανησυχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 16:15 Ο Guest 515609: #349 21-10-12 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: εγω παντως φετος στην βρεφονηπιοκομια εχω γνωρισει ενα τσουρμο κοριτσια και παμε και για καφεδακι και ειναι τελεια Click για ανάπτυξη... Σε 5 μηνες θελω να ξαναδιαβασεις αυτο το σχολιο σου και να μας ξαναπεις την αποψη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 16:18 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #350 21-10-12 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Σε 5 μηνες θελω να ξαναδιαβασεις αυτο το σχολιο σου και να μας ξαναπεις την αποψη σου Click για ανάπτυξη... ενταξει σε 5 μηνες θα ειμαι παλι εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 19:07 Ο thanosnt έγραψε: #351 21-10-12 19:07 τελικα επιβεβαιωθηκε και στην πραξη αυτο που λενε πολλοι...δηλαδη οτι ειναι πολυ ευκολο να κανεις παρεες στο πανεπιστημιο εκτος κ αν δεν μιλας σε κανεναν ...τωρα για πραγματικες φιλιες δεν ξερω ειναι νωρις ακομη εχω γνωρισει αρκετα ατομα παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelli Νεοφερμένο μέλος Η kelli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2012 στις 16:03 Η kelli έγραψε: #352 15-11-12 16:03 χαχαχαχα! Γι'αυτο που ειπατε πιο πανω σχετικα με τον... αντρικο πληθυσμο στη Βρεονηπιοκομων κτλ! Δεν ξερω τι γινεται εκει.. Παντως στο δικο μου τμημα (ΠΤΠΕ) ειναι η μειοψηφια! κατα πολυ! ποσο πολυ? 3 αγορια ολα κι'ολα σε συνολο 187 πρωτοετεις :p Ακομα θυμαμαι το υφος μερικων-μερικων κοριτσιων την πρωτη μερα που καναμε μαθημα.. οταν μπηκε μεσα 1 αγορι. Τον κοιταγανε ολες σε στιλ "ελα ρε!! εχουμε και απο αυτα?? :p " Βεβαια σε καποια μαθηματα ειναι περισσοτεροι -λογω τουρισμου απο αλλα τμηματα -βλεπε οικονομικο/πολιτικων επιστημων :p ή επειδη μερικα μαθηματα τα μοιραζομαστε με το ΠΤΔΕ. Τωρα για τις παρεες... ειναι πολυ ευκολο να κανεις γνωριμιες μεσα στο αμφιθεατρο, αλλα απο κει και περα εξαρταται με ποιους θα "δεθεις" περισσοτερο απο τη σταση που θα κρατησεις... Π.χ αν θα προτεινεις να πατε για καφε ή θα περιμενεις να στο προτεινουν εκεινοι κτλ κτλ. Δεν ειναι στανταρ οτι θα γινετε κολληταρια με τους πρωτους που γνωρισες. Εγω ασπουμε τις πρωτες μερες γνωρισα μερικα κοριτσια με τα οποια πηγαμε δυο-τρεις φορες για καφε, αλλα τωρα τις βλεπω αραια και που. :p Λογικο ειναι.. μεσα σε τοσα ατομα που γνωριζεις δε γινεται να ταιριαξεις με ολους. Καποιοι θα εχουν περισσοτερα κοινα ενδιαφεροντα, καποιοι αλλοι οχι, αυτα θα φανουν στην πορεια. Ειδικα οταν προκειται για φιλιες και οχι απλα για παρεες, θελει λιγο διαστημα για να διαμορφωθουν. Μη "μενετε" στα πρωτα ατομα που γνωρισατε λεγοντας οτι "συνηθως οι πρωτες γνωριμιες μενουν". Δεν ειναι στανταρ. Αφηστε χωρο και για τους αλλους που θα γνωρισετε και μετα τα Χριστουγεννα/Πασχα/Εξεταστικη/1-2-3 ετος :p Δεν εξαρτωνται απο την τυχη οι φιλιες -ποιον ετυχε να γνωρισεις την πρωτη μερα- ειναι και θεμα αν τελικα θα ταιριαξετε ή οχι. Και παρεες θα βρουμε και φιλους και αν θελουμε και κολληταρια, γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 11:48 Ο νικος ρεθυμνο: #353 16-11-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από kelli: χαχαχαχα! Παντως στο δικο μου τμημα (ΠΤΠΕ) ειναι η μειοψηφια! κατα πολυ! ποσο πολυ? 3 αγορια ολα κι'ολα σε συνολο 187 πρωτοετεις :p Click για ανάπτυξη... Τα αγορια το ξεραν αυτο πρωτου συμπληρωσουν το μηχανογραφικο τους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelli Νεοφερμένο μέλος Η kelli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 20:36 Η kelli έγραψε: #354 17-11-12 20:36 δε νομιζω, αλλα θα επρεπε να το εχουν ψιλιαστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2012 στις 17:29 Ο alexbz έγραψε: #355 22-11-12 17:29 γινονται ευκολα παρεες στο πανεπιστημιο - τει?? Σημείωση: Το μήνυμα μεταφέρθηκε από το θέμα Γενικές φοιτητικές απορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Νοεμβρίου 2012 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:43 Η BLUE SEA έγραψε: #356 04-12-12 22:43 Θα έλεγα -βασισμένη στην προσωπική μου εμπειρία- ότι στο πανεπιστήμιο λαμβάνουν χώρα οι πιο ουσιαστικές φιλίες που αντέχουν στο χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 21:54 Η Whatmarie: #357 31-01-13 21:54 Στο πρώτο έτος όλοι βγαίνουν έξω με όλους και γενικώς οι παρέες είναι μεγάλες.Μετά τον πρώτο χρόνο όμως διαχωρίζονται σε πιο μικρες παρέες που κολλάνε περισσότερο μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:10 Η annouskagia: #358 27-02-13 22:10 εγω παντως εχω δημιουργησει μεχρι στιγμης μια πολυ καλη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:17 Ο timonierhs: #359 27-02-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Θα έλεγα -βασισμένη στην προσωπική μου εμπειρία- ότι στο πανεπιστήμιο λαμβάνουν χώρα οι πιο ουσιαστικές φιλίες που αντέχουν στο χρόνο. Click για ανάπτυξη... Εγω αυτο το εχω ακουσει για τον στρατό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:30 Ο nikosxdxd: #360 27-02-13 22:30 Tρελα οι πανεπιστημιακες γνωριμιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 mariel79 tomftw Conne rseven Dimitris2007 fortheloveofshizaya lalalalalalala Atrlef Hdkskdydkdndjdj petl bak07 Entropy24 idkser Elsa777 g59 Chris180 Mara2004 χημεια4λαιφ VatoLoco angel_par29 Γιώτα Γιαννακού pannnos1992 maria pad kalhkardia thenutritionist Twittn User2350 Eeeee JoannaVas pink_panther Citylights the.m024 P.Dam. ladybookworm takeshi_kitano rosemary Philologist dim6 constansn De Broglie jYanniss Nikos05 air_fish Freddys 042003 Dr. Gl. Luminous ggl aggelosst9 katerinavld xmen902 Αριάνα123 mike741 eleonora33 vetas Konstantinos4 Stroka stefan iminspain Natassa33 Libertus Scandal Mhtrogoal Paragontas7000 Lia 2006 Haraa11 norbit Maria kwstaki Melina K. Ststst02 Sgouroxtapodi DENVER Κλημεντίνη charmander mpampouras marianna04 ikigai J.Cameron Serotonin hirasawayui Georgiapon25 hecktors TonyMontanaEse edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GeoSrch: οι περισσοτεροι εδω βρισκονται ηδη σε παρεες...ανησυχω λιγακι...μετα απο ποσο καιρο περιπου αρχιζουν οι φιλιες??δλδ να βγαινετε εξω για καφε κλπ...? Click για ανάπτυξη... Στην αρχή, όταν λέει κάποιος "πάμε για καφέ", συνήθως σηκώνει μαζί του και το μισό αμφιθέατρο. Είναι μέχρι να κατασταλάξουν στις παρέες τους ο καθένας, εσύ να πηγαίνεις στα μαθήματα για να σου δίνονται ευκαιρίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
simosgl3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ουντάμπα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 382 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 18:48 Ο simosgl3 έγραψε: #343 03-10-12 18:48 Αρχική Δημοσίευση από GeoSrch: οι περισσοτεροι εδω βρισκονται ηδη σε παρεες...ανησυχω λιγακι...μετα απο ποσο καιρο περιπου αρχιζουν οι φιλιες??δλδ να βγαινετε εξω για καφε κλπ...? Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχεις απλα να εισαι ο εαυτος σου και ολα τα αλλα ερχονται μονα τους και ενα απο αυτα ειναι οι νεες φιλιες,εγω την παρεα μου την γνωρισα λιγο πριν το τελος του α εξαμηνου και αυτοι ειχαν γνωριστει πριν ποσο καιρο και ηταν λες και τους ηερα απο και εγω απο τοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 13:29 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #344 21-10-12 13:29 εγω παντως φετος στην βρεφονηπιοκομια εχω γνωρισει ενα τσουρμο κοριτσια και παμε και για καφεδακι και ειναι τελεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 13:31 Ο cha0s έγραψε: #345 21-10-12 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: εγω παντως φετος στην βρεφονηπιοκομια εχω γνωρισει ενα τσουρμο κοριτσια και παμε και για καφεδακι και ειναι τελεια Click για ανάπτυξη... Να σε ρωτήσω κάτι άλλο. Στη βρεφονηπιοκομία αγόρια έχετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 13:33 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #346 21-10-12 13:33 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Να σε ρωτήσω κάτι άλλο. Στη βρεφονηπιοκομία αγόρια έχετε; Click για ανάπτυξη... ναι εχουμε αρκετα αγορια στο τμημα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris001 Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.650 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 13:42 Ο dimitris001: #347 21-10-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: ναι εχουμε αρκετα αγορια στο τμημα μου Click για ανάπτυξη... Αγόρια-αγόρια....ή ειναι κατι ντεμι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 13:46 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #348 21-10-12 13:46 Αρχική Δημοσίευση από dimitris001: Αγόρια-αγόρια....ή ειναι κατι ντεμι?? Click για ανάπτυξη... αντρακλες για την ακριβεια οταν αλλαζουμε τις κουκλες το κανουν αντρικα μην ανησυχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 16:15 Ο Guest 515609: #349 21-10-12 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: εγω παντως φετος στην βρεφονηπιοκομια εχω γνωρισει ενα τσουρμο κοριτσια και παμε και για καφεδακι και ειναι τελεια Click για ανάπτυξη... Σε 5 μηνες θελω να ξαναδιαβασεις αυτο το σχολιο σου και να μας ξαναπεις την αποψη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 16:18 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #350 21-10-12 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Σε 5 μηνες θελω να ξαναδιαβασεις αυτο το σχολιο σου και να μας ξαναπεις την αποψη σου Click για ανάπτυξη... ενταξει σε 5 μηνες θα ειμαι παλι εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 19:07 Ο thanosnt έγραψε: #351 21-10-12 19:07 τελικα επιβεβαιωθηκε και στην πραξη αυτο που λενε πολλοι...δηλαδη οτι ειναι πολυ ευκολο να κανεις παρεες στο πανεπιστημιο εκτος κ αν δεν μιλας σε κανεναν ...τωρα για πραγματικες φιλιες δεν ξερω ειναι νωρις ακομη εχω γνωρισει αρκετα ατομα παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelli Νεοφερμένο μέλος Η kelli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2012 στις 16:03 Η kelli έγραψε: #352 15-11-12 16:03 χαχαχαχα! Γι'αυτο που ειπατε πιο πανω σχετικα με τον... αντρικο πληθυσμο στη Βρεονηπιοκομων κτλ! Δεν ξερω τι γινεται εκει.. Παντως στο δικο μου τμημα (ΠΤΠΕ) ειναι η μειοψηφια! κατα πολυ! ποσο πολυ? 3 αγορια ολα κι'ολα σε συνολο 187 πρωτοετεις :p Ακομα θυμαμαι το υφος μερικων-μερικων κοριτσιων την πρωτη μερα που καναμε μαθημα.. οταν μπηκε μεσα 1 αγορι. Τον κοιταγανε ολες σε στιλ "ελα ρε!! εχουμε και απο αυτα?? :p " Βεβαια σε καποια μαθηματα ειναι περισσοτεροι -λογω τουρισμου απο αλλα τμηματα -βλεπε οικονομικο/πολιτικων επιστημων :p ή επειδη μερικα μαθηματα τα μοιραζομαστε με το ΠΤΔΕ. Τωρα για τις παρεες... ειναι πολυ ευκολο να κανεις γνωριμιες μεσα στο αμφιθεατρο, αλλα απο κει και περα εξαρταται με ποιους θα "δεθεις" περισσοτερο απο τη σταση που θα κρατησεις... Π.χ αν θα προτεινεις να πατε για καφε ή θα περιμενεις να στο προτεινουν εκεινοι κτλ κτλ. Δεν ειναι στανταρ οτι θα γινετε κολληταρια με τους πρωτους που γνωρισες. Εγω ασπουμε τις πρωτες μερες γνωρισα μερικα κοριτσια με τα οποια πηγαμε δυο-τρεις φορες για καφε, αλλα τωρα τις βλεπω αραια και που. :p Λογικο ειναι.. μεσα σε τοσα ατομα που γνωριζεις δε γινεται να ταιριαξεις με ολους. Καποιοι θα εχουν περισσοτερα κοινα ενδιαφεροντα, καποιοι αλλοι οχι, αυτα θα φανουν στην πορεια. Ειδικα οταν προκειται για φιλιες και οχι απλα για παρεες, θελει λιγο διαστημα για να διαμορφωθουν. Μη "μενετε" στα πρωτα ατομα που γνωρισατε λεγοντας οτι "συνηθως οι πρωτες γνωριμιες μενουν". Δεν ειναι στανταρ. Αφηστε χωρο και για τους αλλους που θα γνωρισετε και μετα τα Χριστουγεννα/Πασχα/Εξεταστικη/1-2-3 ετος :p Δεν εξαρτωνται απο την τυχη οι φιλιες -ποιον ετυχε να γνωρισεις την πρωτη μερα- ειναι και θεμα αν τελικα θα ταιριαξετε ή οχι. Και παρεες θα βρουμε και φιλους και αν θελουμε και κολληταρια, γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 11:48 Ο νικος ρεθυμνο: #353 16-11-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από kelli: χαχαχαχα! Παντως στο δικο μου τμημα (ΠΤΠΕ) ειναι η μειοψηφια! κατα πολυ! ποσο πολυ? 3 αγορια ολα κι'ολα σε συνολο 187 πρωτοετεις :p Click για ανάπτυξη... Τα αγορια το ξεραν αυτο πρωτου συμπληρωσουν το μηχανογραφικο τους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelli Νεοφερμένο μέλος Η kelli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 20:36 Η kelli έγραψε: #354 17-11-12 20:36 δε νομιζω, αλλα θα επρεπε να το εχουν ψιλιαστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2012 στις 17:29 Ο alexbz έγραψε: #355 22-11-12 17:29 γινονται ευκολα παρεες στο πανεπιστημιο - τει?? Σημείωση: Το μήνυμα μεταφέρθηκε από το θέμα Γενικές φοιτητικές απορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Νοεμβρίου 2012 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:43 Η BLUE SEA έγραψε: #356 04-12-12 22:43 Θα έλεγα -βασισμένη στην προσωπική μου εμπειρία- ότι στο πανεπιστήμιο λαμβάνουν χώρα οι πιο ουσιαστικές φιλίες που αντέχουν στο χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 21:54 Η Whatmarie: #357 31-01-13 21:54 Στο πρώτο έτος όλοι βγαίνουν έξω με όλους και γενικώς οι παρέες είναι μεγάλες.Μετά τον πρώτο χρόνο όμως διαχωρίζονται σε πιο μικρες παρέες που κολλάνε περισσότερο μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:10 Η annouskagia: #358 27-02-13 22:10 εγω παντως εχω δημιουργησει μεχρι στιγμης μια πολυ καλη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:17 Ο timonierhs: #359 27-02-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Θα έλεγα -βασισμένη στην προσωπική μου εμπειρία- ότι στο πανεπιστήμιο λαμβάνουν χώρα οι πιο ουσιαστικές φιλίες που αντέχουν στο χρόνο. Click για ανάπτυξη... Εγω αυτο το εχω ακουσει για τον στρατό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:30 Ο nikosxdxd: #360 27-02-13 22:30 Tρελα οι πανεπιστημιακες γνωριμιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 mariel79 tomftw Conne rseven Dimitris2007 fortheloveofshizaya lalalalalalala Atrlef Hdkskdydkdndjdj petl bak07 Entropy24 idkser Elsa777 g59 Chris180 Mara2004 χημεια4λαιφ VatoLoco angel_par29 Γιώτα Γιαννακού pannnos1992 maria pad kalhkardia thenutritionist Twittn User2350 Eeeee JoannaVas pink_panther Citylights the.m024 P.Dam. ladybookworm takeshi_kitano rosemary Philologist dim6 constansn De Broglie jYanniss Nikos05 air_fish Freddys 042003 Dr. Gl. Luminous ggl aggelosst9 katerinavld xmen902 Αριάνα123 mike741 eleonora33 vetas Konstantinos4 Stroka stefan iminspain Natassa33 Libertus Scandal Mhtrogoal Paragontas7000 Lia 2006 Haraa11 norbit Maria kwstaki Melina K. Ststst02 Sgouroxtapodi DENVER Κλημεντίνη charmander mpampouras marianna04 ikigai J.Cameron Serotonin hirasawayui Georgiapon25 hecktors TonyMontanaEse edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GeoSrch: οι περισσοτεροι εδω βρισκονται ηδη σε παρεες...ανησυχω λιγακι...μετα απο ποσο καιρο περιπου αρχιζουν οι φιλιες??δλδ να βγαινετε εξω για καφε κλπ...? Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχεις απλα να εισαι ο εαυτος σου και ολα τα αλλα ερχονται μονα τους και ενα απο αυτα ειναι οι νεες φιλιες,εγω την παρεα μου την γνωρισα λιγο πριν το τελος του α εξαμηνου και αυτοι ειχαν γνωριστει πριν ποσο καιρο και ηταν λες και τους ηερα απο και εγω απο τοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 13:29 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #344 21-10-12 13:29 εγω παντως φετος στην βρεφονηπιοκομια εχω γνωρισει ενα τσουρμο κοριτσια και παμε και για καφεδακι και ειναι τελεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 13:31 Ο cha0s έγραψε: #345 21-10-12 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: εγω παντως φετος στην βρεφονηπιοκομια εχω γνωρισει ενα τσουρμο κοριτσια και παμε και για καφεδακι και ειναι τελεια Click για ανάπτυξη... Να σε ρωτήσω κάτι άλλο. Στη βρεφονηπιοκομία αγόρια έχετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 13:33 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #346 21-10-12 13:33 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Να σε ρωτήσω κάτι άλλο. Στη βρεφονηπιοκομία αγόρια έχετε; Click για ανάπτυξη... ναι εχουμε αρκετα αγορια στο τμημα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris001 Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.650 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 13:42 Ο dimitris001: #347 21-10-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: ναι εχουμε αρκετα αγορια στο τμημα μου Click για ανάπτυξη... Αγόρια-αγόρια....ή ειναι κατι ντεμι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 13:46 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #348 21-10-12 13:46 Αρχική Δημοσίευση από dimitris001: Αγόρια-αγόρια....ή ειναι κατι ντεμι?? Click για ανάπτυξη... αντρακλες για την ακριβεια οταν αλλαζουμε τις κουκλες το κανουν αντρικα μην ανησυχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 16:15 Ο Guest 515609: #349 21-10-12 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: εγω παντως φετος στην βρεφονηπιοκομια εχω γνωρισει ενα τσουρμο κοριτσια και παμε και για καφεδακι και ειναι τελεια Click για ανάπτυξη... Σε 5 μηνες θελω να ξαναδιαβασεις αυτο το σχολιο σου και να μας ξαναπεις την αποψη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 16:18 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #350 21-10-12 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Σε 5 μηνες θελω να ξαναδιαβασεις αυτο το σχολιο σου και να μας ξαναπεις την αποψη σου Click για ανάπτυξη... ενταξει σε 5 μηνες θα ειμαι παλι εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 19:07 Ο thanosnt έγραψε: #351 21-10-12 19:07 τελικα επιβεβαιωθηκε και στην πραξη αυτο που λενε πολλοι...δηλαδη οτι ειναι πολυ ευκολο να κανεις παρεες στο πανεπιστημιο εκτος κ αν δεν μιλας σε κανεναν ...τωρα για πραγματικες φιλιες δεν ξερω ειναι νωρις ακομη εχω γνωρισει αρκετα ατομα παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelli Νεοφερμένο μέλος Η kelli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2012 στις 16:03 Η kelli έγραψε: #352 15-11-12 16:03 χαχαχαχα! Γι'αυτο που ειπατε πιο πανω σχετικα με τον... αντρικο πληθυσμο στη Βρεονηπιοκομων κτλ! Δεν ξερω τι γινεται εκει.. Παντως στο δικο μου τμημα (ΠΤΠΕ) ειναι η μειοψηφια! κατα πολυ! ποσο πολυ? 3 αγορια ολα κι'ολα σε συνολο 187 πρωτοετεις :p Ακομα θυμαμαι το υφος μερικων-μερικων κοριτσιων την πρωτη μερα που καναμε μαθημα.. οταν μπηκε μεσα 1 αγορι. Τον κοιταγανε ολες σε στιλ "ελα ρε!! εχουμε και απο αυτα?? :p " Βεβαια σε καποια μαθηματα ειναι περισσοτεροι -λογω τουρισμου απο αλλα τμηματα -βλεπε οικονομικο/πολιτικων επιστημων :p ή επειδη μερικα μαθηματα τα μοιραζομαστε με το ΠΤΔΕ. Τωρα για τις παρεες... ειναι πολυ ευκολο να κανεις γνωριμιες μεσα στο αμφιθεατρο, αλλα απο κει και περα εξαρταται με ποιους θα "δεθεις" περισσοτερο απο τη σταση που θα κρατησεις... Π.χ αν θα προτεινεις να πατε για καφε ή θα περιμενεις να στο προτεινουν εκεινοι κτλ κτλ. Δεν ειναι στανταρ οτι θα γινετε κολληταρια με τους πρωτους που γνωρισες. Εγω ασπουμε τις πρωτες μερες γνωρισα μερικα κοριτσια με τα οποια πηγαμε δυο-τρεις φορες για καφε, αλλα τωρα τις βλεπω αραια και που. :p Λογικο ειναι.. μεσα σε τοσα ατομα που γνωριζεις δε γινεται να ταιριαξεις με ολους. Καποιοι θα εχουν περισσοτερα κοινα ενδιαφεροντα, καποιοι αλλοι οχι, αυτα θα φανουν στην πορεια. Ειδικα οταν προκειται για φιλιες και οχι απλα για παρεες, θελει λιγο διαστημα για να διαμορφωθουν. Μη "μενετε" στα πρωτα ατομα που γνωρισατε λεγοντας οτι "συνηθως οι πρωτες γνωριμιες μενουν". Δεν ειναι στανταρ. Αφηστε χωρο και για τους αλλους που θα γνωρισετε και μετα τα Χριστουγεννα/Πασχα/Εξεταστικη/1-2-3 ετος :p Δεν εξαρτωνται απο την τυχη οι φιλιες -ποιον ετυχε να γνωρισεις την πρωτη μερα- ειναι και θεμα αν τελικα θα ταιριαξετε ή οχι. Και παρεες θα βρουμε και φιλους και αν θελουμε και κολληταρια, γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 11:48 Ο νικος ρεθυμνο: #353 16-11-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από kelli: χαχαχαχα! Παντως στο δικο μου τμημα (ΠΤΠΕ) ειναι η μειοψηφια! κατα πολυ! ποσο πολυ? 3 αγορια ολα κι'ολα σε συνολο 187 πρωτοετεις :p Click για ανάπτυξη... Τα αγορια το ξεραν αυτο πρωτου συμπληρωσουν το μηχανογραφικο τους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelli Νεοφερμένο μέλος Η kelli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 20:36 Η kelli έγραψε: #354 17-11-12 20:36 δε νομιζω, αλλα θα επρεπε να το εχουν ψιλιαστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2012 στις 17:29 Ο alexbz έγραψε: #355 22-11-12 17:29 γινονται ευκολα παρεες στο πανεπιστημιο - τει?? Σημείωση: Το μήνυμα μεταφέρθηκε από το θέμα Γενικές φοιτητικές απορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Νοεμβρίου 2012 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:43 Η BLUE SEA έγραψε: #356 04-12-12 22:43 Θα έλεγα -βασισμένη στην προσωπική μου εμπειρία- ότι στο πανεπιστήμιο λαμβάνουν χώρα οι πιο ουσιαστικές φιλίες που αντέχουν στο χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 21:54 Η Whatmarie: #357 31-01-13 21:54 Στο πρώτο έτος όλοι βγαίνουν έξω με όλους και γενικώς οι παρέες είναι μεγάλες.Μετά τον πρώτο χρόνο όμως διαχωρίζονται σε πιο μικρες παρέες που κολλάνε περισσότερο μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:10 Η annouskagia: #358 27-02-13 22:10 εγω παντως εχω δημιουργησει μεχρι στιγμης μια πολυ καλη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:17 Ο timonierhs: #359 27-02-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Θα έλεγα -βασισμένη στην προσωπική μου εμπειρία- ότι στο πανεπιστήμιο λαμβάνουν χώρα οι πιο ουσιαστικές φιλίες που αντέχουν στο χρόνο. Click για ανάπτυξη... Εγω αυτο το εχω ακουσει για τον στρατό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:30 Ο nikosxdxd: #360 27-02-13 22:30 Tρελα οι πανεπιστημιακες γνωριμιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 mariel79 tomftw Conne rseven Dimitris2007 fortheloveofshizaya lalalalalalala Atrlef Hdkskdydkdndjdj petl bak07 Entropy24 idkser Elsa777 g59 Chris180 Mara2004 χημεια4λαιφ VatoLoco angel_par29 Γιώτα Γιαννακού pannnos1992 maria pad kalhkardia thenutritionist Twittn User2350 Eeeee JoannaVas pink_panther Citylights the.m024 P.Dam. ladybookworm takeshi_kitano rosemary Philologist dim6 constansn De Broglie jYanniss Nikos05 air_fish Freddys 042003 Dr. Gl. Luminous ggl aggelosst9 katerinavld xmen902 Αριάνα123 mike741 eleonora33 vetas Konstantinos4 Stroka stefan iminspain Natassa33 Libertus Scandal Mhtrogoal Paragontas7000 Lia 2006 Haraa11 norbit Maria kwstaki Melina K. Ststst02 Sgouroxtapodi DENVER Κλημεντίνη charmander mpampouras marianna04 ikigai J.Cameron Serotonin hirasawayui Georgiapon25 hecktors TonyMontanaEse edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω παντως φετος στην βρεφονηπιοκομια εχω γνωρισει ενα τσουρμο κοριτσια και παμε και για καφεδακι και ειναι τελεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 13:31 Ο cha0s έγραψε: #345 21-10-12 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: εγω παντως φετος στην βρεφονηπιοκομια εχω γνωρισει ενα τσουρμο κοριτσια και παμε και για καφεδακι και ειναι τελεια Click για ανάπτυξη... Να σε ρωτήσω κάτι άλλο. Στη βρεφονηπιοκομία αγόρια έχετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 13:33 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #346 21-10-12 13:33 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Να σε ρωτήσω κάτι άλλο. Στη βρεφονηπιοκομία αγόρια έχετε; Click για ανάπτυξη... ναι εχουμε αρκετα αγορια στο τμημα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris001 Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.650 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 13:42 Ο dimitris001: #347 21-10-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: ναι εχουμε αρκετα αγορια στο τμημα μου Click για ανάπτυξη... Αγόρια-αγόρια....ή ειναι κατι ντεμι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 13:46 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #348 21-10-12 13:46 Αρχική Δημοσίευση από dimitris001: Αγόρια-αγόρια....ή ειναι κατι ντεμι?? Click για ανάπτυξη... αντρακλες για την ακριβεια οταν αλλαζουμε τις κουκλες το κανουν αντρικα μην ανησυχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 16:15 Ο Guest 515609: #349 21-10-12 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: εγω παντως φετος στην βρεφονηπιοκομια εχω γνωρισει ενα τσουρμο κοριτσια και παμε και για καφεδακι και ειναι τελεια Click για ανάπτυξη... Σε 5 μηνες θελω να ξαναδιαβασεις αυτο το σχολιο σου και να μας ξαναπεις την αποψη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 16:18 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #350 21-10-12 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Σε 5 μηνες θελω να ξαναδιαβασεις αυτο το σχολιο σου και να μας ξαναπεις την αποψη σου Click για ανάπτυξη... ενταξει σε 5 μηνες θα ειμαι παλι εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 19:07 Ο thanosnt έγραψε: #351 21-10-12 19:07 τελικα επιβεβαιωθηκε και στην πραξη αυτο που λενε πολλοι...δηλαδη οτι ειναι πολυ ευκολο να κανεις παρεες στο πανεπιστημιο εκτος κ αν δεν μιλας σε κανεναν ...τωρα για πραγματικες φιλιες δεν ξερω ειναι νωρις ακομη εχω γνωρισει αρκετα ατομα παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelli Νεοφερμένο μέλος Η kelli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2012 στις 16:03 Η kelli έγραψε: #352 15-11-12 16:03 χαχαχαχα! Γι'αυτο που ειπατε πιο πανω σχετικα με τον... αντρικο πληθυσμο στη Βρεονηπιοκομων κτλ! Δεν ξερω τι γινεται εκει.. Παντως στο δικο μου τμημα (ΠΤΠΕ) ειναι η μειοψηφια! κατα πολυ! ποσο πολυ? 3 αγορια ολα κι'ολα σε συνολο 187 πρωτοετεις :p Ακομα θυμαμαι το υφος μερικων-μερικων κοριτσιων την πρωτη μερα που καναμε μαθημα.. οταν μπηκε μεσα 1 αγορι. Τον κοιταγανε ολες σε στιλ "ελα ρε!! εχουμε και απο αυτα?? :p " Βεβαια σε καποια μαθηματα ειναι περισσοτεροι -λογω τουρισμου απο αλλα τμηματα -βλεπε οικονομικο/πολιτικων επιστημων :p ή επειδη μερικα μαθηματα τα μοιραζομαστε με το ΠΤΔΕ. Τωρα για τις παρεες... ειναι πολυ ευκολο να κανεις γνωριμιες μεσα στο αμφιθεατρο, αλλα απο κει και περα εξαρταται με ποιους θα "δεθεις" περισσοτερο απο τη σταση που θα κρατησεις... Π.χ αν θα προτεινεις να πατε για καφε ή θα περιμενεις να στο προτεινουν εκεινοι κτλ κτλ. Δεν ειναι στανταρ οτι θα γινετε κολληταρια με τους πρωτους που γνωρισες. Εγω ασπουμε τις πρωτες μερες γνωρισα μερικα κοριτσια με τα οποια πηγαμε δυο-τρεις φορες για καφε, αλλα τωρα τις βλεπω αραια και που. :p Λογικο ειναι.. μεσα σε τοσα ατομα που γνωριζεις δε γινεται να ταιριαξεις με ολους. Καποιοι θα εχουν περισσοτερα κοινα ενδιαφεροντα, καποιοι αλλοι οχι, αυτα θα φανουν στην πορεια. Ειδικα οταν προκειται για φιλιες και οχι απλα για παρεες, θελει λιγο διαστημα για να διαμορφωθουν. Μη "μενετε" στα πρωτα ατομα που γνωρισατε λεγοντας οτι "συνηθως οι πρωτες γνωριμιες μενουν". Δεν ειναι στανταρ. Αφηστε χωρο και για τους αλλους που θα γνωρισετε και μετα τα Χριστουγεννα/Πασχα/Εξεταστικη/1-2-3 ετος :p Δεν εξαρτωνται απο την τυχη οι φιλιες -ποιον ετυχε να γνωρισεις την πρωτη μερα- ειναι και θεμα αν τελικα θα ταιριαξετε ή οχι. Και παρεες θα βρουμε και φιλους και αν θελουμε και κολληταρια, γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 11:48 Ο νικος ρεθυμνο: #353 16-11-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από kelli: χαχαχαχα! Παντως στο δικο μου τμημα (ΠΤΠΕ) ειναι η μειοψηφια! κατα πολυ! ποσο πολυ? 3 αγορια ολα κι'ολα σε συνολο 187 πρωτοετεις :p Click για ανάπτυξη... Τα αγορια το ξεραν αυτο πρωτου συμπληρωσουν το μηχανογραφικο τους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelli Νεοφερμένο μέλος Η kelli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 20:36 Η kelli έγραψε: #354 17-11-12 20:36 δε νομιζω, αλλα θα επρεπε να το εχουν ψιλιαστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2012 στις 17:29 Ο alexbz έγραψε: #355 22-11-12 17:29 γινονται ευκολα παρεες στο πανεπιστημιο - τει?? Σημείωση: Το μήνυμα μεταφέρθηκε από το θέμα Γενικές φοιτητικές απορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Νοεμβρίου 2012 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:43 Η BLUE SEA έγραψε: #356 04-12-12 22:43 Θα έλεγα -βασισμένη στην προσωπική μου εμπειρία- ότι στο πανεπιστήμιο λαμβάνουν χώρα οι πιο ουσιαστικές φιλίες που αντέχουν στο χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 21:54 Η Whatmarie: #357 31-01-13 21:54 Στο πρώτο έτος όλοι βγαίνουν έξω με όλους και γενικώς οι παρέες είναι μεγάλες.Μετά τον πρώτο χρόνο όμως διαχωρίζονται σε πιο μικρες παρέες που κολλάνε περισσότερο μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:10 Η annouskagia: #358 27-02-13 22:10 εγω παντως εχω δημιουργησει μεχρι στιγμης μια πολυ καλη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:17 Ο timonierhs: #359 27-02-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Θα έλεγα -βασισμένη στην προσωπική μου εμπειρία- ότι στο πανεπιστήμιο λαμβάνουν χώρα οι πιο ουσιαστικές φιλίες που αντέχουν στο χρόνο. Click για ανάπτυξη... Εγω αυτο το εχω ακουσει για τον στρατό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:30 Ο nikosxdxd: #360 27-02-13 22:30 Tρελα οι πανεπιστημιακες γνωριμιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 mariel79 tomftw Conne rseven Dimitris2007 fortheloveofshizaya lalalalalalala Atrlef Hdkskdydkdndjdj petl bak07 Entropy24 idkser Elsa777 g59 Chris180 Mara2004 χημεια4λαιφ VatoLoco angel_par29 Γιώτα Γιαννακού pannnos1992 maria pad kalhkardia thenutritionist Twittn User2350 Eeeee JoannaVas pink_panther Citylights the.m024 P.Dam. ladybookworm takeshi_kitano rosemary Philologist dim6 constansn De Broglie jYanniss Nikos05 air_fish Freddys 042003 Dr. Gl. Luminous ggl aggelosst9 katerinavld xmen902 Αριάνα123 mike741 eleonora33 vetas Konstantinos4 Stroka stefan iminspain Natassa33 Libertus Scandal Mhtrogoal Paragontas7000 Lia 2006 Haraa11 norbit Maria kwstaki Melina K. Ststst02 Sgouroxtapodi DENVER Κλημεντίνη charmander mpampouras marianna04 ikigai J.Cameron Serotonin hirasawayui Georgiapon25 hecktors TonyMontanaEse edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: εγω παντως φετος στην βρεφονηπιοκομια εχω γνωρισει ενα τσουρμο κοριτσια και παμε και για καφεδακι και ειναι τελεια Click για ανάπτυξη... Να σε ρωτήσω κάτι άλλο. Στη βρεφονηπιοκομία αγόρια έχετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 13:33 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #346 21-10-12 13:33 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Να σε ρωτήσω κάτι άλλο. Στη βρεφονηπιοκομία αγόρια έχετε; Click για ανάπτυξη... ναι εχουμε αρκετα αγορια στο τμημα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitris001 Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.650 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 13:42 Ο dimitris001: #347 21-10-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: ναι εχουμε αρκετα αγορια στο τμημα μου Click για ανάπτυξη... Αγόρια-αγόρια....ή ειναι κατι ντεμι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 13:46 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #348 21-10-12 13:46 Αρχική Δημοσίευση από dimitris001: Αγόρια-αγόρια....ή ειναι κατι ντεμι?? Click για ανάπτυξη... αντρακλες για την ακριβεια οταν αλλαζουμε τις κουκλες το κανουν αντρικα μην ανησυχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 16:15 Ο Guest 515609: #349 21-10-12 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: εγω παντως φετος στην βρεφονηπιοκομια εχω γνωρισει ενα τσουρμο κοριτσια και παμε και για καφεδακι και ειναι τελεια Click για ανάπτυξη... Σε 5 μηνες θελω να ξαναδιαβασεις αυτο το σχολιο σου και να μας ξαναπεις την αποψη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 16:18 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #350 21-10-12 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Σε 5 μηνες θελω να ξαναδιαβασεις αυτο το σχολιο σου και να μας ξαναπεις την αποψη σου Click για ανάπτυξη... ενταξει σε 5 μηνες θα ειμαι παλι εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 19:07 Ο thanosnt έγραψε: #351 21-10-12 19:07 τελικα επιβεβαιωθηκε και στην πραξη αυτο που λενε πολλοι...δηλαδη οτι ειναι πολυ ευκολο να κανεις παρεες στο πανεπιστημιο εκτος κ αν δεν μιλας σε κανεναν ...τωρα για πραγματικες φιλιες δεν ξερω ειναι νωρις ακομη εχω γνωρισει αρκετα ατομα παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelli Νεοφερμένο μέλος Η kelli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2012 στις 16:03 Η kelli έγραψε: #352 15-11-12 16:03 χαχαχαχα! Γι'αυτο που ειπατε πιο πανω σχετικα με τον... αντρικο πληθυσμο στη Βρεονηπιοκομων κτλ! Δεν ξερω τι γινεται εκει.. Παντως στο δικο μου τμημα (ΠΤΠΕ) ειναι η μειοψηφια! κατα πολυ! ποσο πολυ? 3 αγορια ολα κι'ολα σε συνολο 187 πρωτοετεις :p Ακομα θυμαμαι το υφος μερικων-μερικων κοριτσιων την πρωτη μερα που καναμε μαθημα.. οταν μπηκε μεσα 1 αγορι. Τον κοιταγανε ολες σε στιλ "ελα ρε!! εχουμε και απο αυτα?? :p " Βεβαια σε καποια μαθηματα ειναι περισσοτεροι -λογω τουρισμου απο αλλα τμηματα -βλεπε οικονομικο/πολιτικων επιστημων :p ή επειδη μερικα μαθηματα τα μοιραζομαστε με το ΠΤΔΕ. Τωρα για τις παρεες... ειναι πολυ ευκολο να κανεις γνωριμιες μεσα στο αμφιθεατρο, αλλα απο κει και περα εξαρταται με ποιους θα "δεθεις" περισσοτερο απο τη σταση που θα κρατησεις... Π.χ αν θα προτεινεις να πατε για καφε ή θα περιμενεις να στο προτεινουν εκεινοι κτλ κτλ. Δεν ειναι στανταρ οτι θα γινετε κολληταρια με τους πρωτους που γνωρισες. Εγω ασπουμε τις πρωτες μερες γνωρισα μερικα κοριτσια με τα οποια πηγαμε δυο-τρεις φορες για καφε, αλλα τωρα τις βλεπω αραια και που. :p Λογικο ειναι.. μεσα σε τοσα ατομα που γνωριζεις δε γινεται να ταιριαξεις με ολους. Καποιοι θα εχουν περισσοτερα κοινα ενδιαφεροντα, καποιοι αλλοι οχι, αυτα θα φανουν στην πορεια. Ειδικα οταν προκειται για φιλιες και οχι απλα για παρεες, θελει λιγο διαστημα για να διαμορφωθουν. Μη "μενετε" στα πρωτα ατομα που γνωρισατε λεγοντας οτι "συνηθως οι πρωτες γνωριμιες μενουν". Δεν ειναι στανταρ. Αφηστε χωρο και για τους αλλους που θα γνωρισετε και μετα τα Χριστουγεννα/Πασχα/Εξεταστικη/1-2-3 ετος :p Δεν εξαρτωνται απο την τυχη οι φιλιες -ποιον ετυχε να γνωρισεις την πρωτη μερα- ειναι και θεμα αν τελικα θα ταιριαξετε ή οχι. Και παρεες θα βρουμε και φιλους και αν θελουμε και κολληταρια, γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 11:48 Ο νικος ρεθυμνο: #353 16-11-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από kelli: χαχαχαχα! Παντως στο δικο μου τμημα (ΠΤΠΕ) ειναι η μειοψηφια! κατα πολυ! ποσο πολυ? 3 αγορια ολα κι'ολα σε συνολο 187 πρωτοετεις :p Click για ανάπτυξη... Τα αγορια το ξεραν αυτο πρωτου συμπληρωσουν το μηχανογραφικο τους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelli Νεοφερμένο μέλος Η kelli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 20:36 Η kelli έγραψε: #354 17-11-12 20:36 δε νομιζω, αλλα θα επρεπε να το εχουν ψιλιαστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2012 στις 17:29 Ο alexbz έγραψε: #355 22-11-12 17:29 γινονται ευκολα παρεες στο πανεπιστημιο - τει?? Σημείωση: Το μήνυμα μεταφέρθηκε από το θέμα Γενικές φοιτητικές απορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Νοεμβρίου 2012 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:43 Η BLUE SEA έγραψε: #356 04-12-12 22:43 Θα έλεγα -βασισμένη στην προσωπική μου εμπειρία- ότι στο πανεπιστήμιο λαμβάνουν χώρα οι πιο ουσιαστικές φιλίες που αντέχουν στο χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 21:54 Η Whatmarie: #357 31-01-13 21:54 Στο πρώτο έτος όλοι βγαίνουν έξω με όλους και γενικώς οι παρέες είναι μεγάλες.Μετά τον πρώτο χρόνο όμως διαχωρίζονται σε πιο μικρες παρέες που κολλάνε περισσότερο μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:10 Η annouskagia: #358 27-02-13 22:10 εγω παντως εχω δημιουργησει μεχρι στιγμης μια πολυ καλη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:17 Ο timonierhs: #359 27-02-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Θα έλεγα -βασισμένη στην προσωπική μου εμπειρία- ότι στο πανεπιστήμιο λαμβάνουν χώρα οι πιο ουσιαστικές φιλίες που αντέχουν στο χρόνο. Click για ανάπτυξη... Εγω αυτο το εχω ακουσει για τον στρατό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:30 Ο nikosxdxd: #360 27-02-13 22:30 Tρελα οι πανεπιστημιακες γνωριμιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 mariel79 tomftw Conne rseven Dimitris2007 fortheloveofshizaya lalalalalalala Atrlef Hdkskdydkdndjdj petl bak07 Entropy24 idkser Elsa777 g59 Chris180 Mara2004 χημεια4λαιφ VatoLoco angel_par29 Γιώτα Γιαννακού pannnos1992 maria pad kalhkardia thenutritionist Twittn User2350 Eeeee JoannaVas pink_panther Citylights the.m024 P.Dam. ladybookworm takeshi_kitano rosemary Philologist dim6 constansn De Broglie jYanniss Nikos05 air_fish Freddys 042003 Dr. Gl. Luminous ggl aggelosst9 katerinavld xmen902 Αριάνα123 mike741 eleonora33 vetas Konstantinos4 Stroka stefan iminspain Natassa33 Libertus Scandal Mhtrogoal Paragontas7000 Lia 2006 Haraa11 norbit Maria kwstaki Melina K. Ststst02 Sgouroxtapodi DENVER Κλημεντίνη charmander mpampouras marianna04 ikigai J.Cameron Serotonin hirasawayui Georgiapon25 hecktors TonyMontanaEse edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Να σε ρωτήσω κάτι άλλο. Στη βρεφονηπιοκομία αγόρια έχετε; Click για ανάπτυξη... ναι εχουμε αρκετα αγορια στο τμημα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitris001 Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.650 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 13:42 Ο dimitris001: #347 21-10-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: ναι εχουμε αρκετα αγορια στο τμημα μου Click για ανάπτυξη... Αγόρια-αγόρια....ή ειναι κατι ντεμι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 13:46 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #348 21-10-12 13:46 Αρχική Δημοσίευση από dimitris001: Αγόρια-αγόρια....ή ειναι κατι ντεμι?? Click για ανάπτυξη... αντρακλες για την ακριβεια οταν αλλαζουμε τις κουκλες το κανουν αντρικα μην ανησυχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 16:15 Ο Guest 515609: #349 21-10-12 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: εγω παντως φετος στην βρεφονηπιοκομια εχω γνωρισει ενα τσουρμο κοριτσια και παμε και για καφεδακι και ειναι τελεια Click για ανάπτυξη... Σε 5 μηνες θελω να ξαναδιαβασεις αυτο το σχολιο σου και να μας ξαναπεις την αποψη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 16:18 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #350 21-10-12 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Σε 5 μηνες θελω να ξαναδιαβασεις αυτο το σχολιο σου και να μας ξαναπεις την αποψη σου Click για ανάπτυξη... ενταξει σε 5 μηνες θα ειμαι παλι εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 19:07 Ο thanosnt έγραψε: #351 21-10-12 19:07 τελικα επιβεβαιωθηκε και στην πραξη αυτο που λενε πολλοι...δηλαδη οτι ειναι πολυ ευκολο να κανεις παρεες στο πανεπιστημιο εκτος κ αν δεν μιλας σε κανεναν ...τωρα για πραγματικες φιλιες δεν ξερω ειναι νωρις ακομη εχω γνωρισει αρκετα ατομα παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelli Νεοφερμένο μέλος Η kelli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2012 στις 16:03 Η kelli έγραψε: #352 15-11-12 16:03 χαχαχαχα! Γι'αυτο που ειπατε πιο πανω σχετικα με τον... αντρικο πληθυσμο στη Βρεονηπιοκομων κτλ! Δεν ξερω τι γινεται εκει.. Παντως στο δικο μου τμημα (ΠΤΠΕ) ειναι η μειοψηφια! κατα πολυ! ποσο πολυ? 3 αγορια ολα κι'ολα σε συνολο 187 πρωτοετεις :p Ακομα θυμαμαι το υφος μερικων-μερικων κοριτσιων την πρωτη μερα που καναμε μαθημα.. οταν μπηκε μεσα 1 αγορι. Τον κοιταγανε ολες σε στιλ "ελα ρε!! εχουμε και απο αυτα?? :p " Βεβαια σε καποια μαθηματα ειναι περισσοτεροι -λογω τουρισμου απο αλλα τμηματα -βλεπε οικονομικο/πολιτικων επιστημων :p ή επειδη μερικα μαθηματα τα μοιραζομαστε με το ΠΤΔΕ. Τωρα για τις παρεες... ειναι πολυ ευκολο να κανεις γνωριμιες μεσα στο αμφιθεατρο, αλλα απο κει και περα εξαρταται με ποιους θα "δεθεις" περισσοτερο απο τη σταση που θα κρατησεις... Π.χ αν θα προτεινεις να πατε για καφε ή θα περιμενεις να στο προτεινουν εκεινοι κτλ κτλ. Δεν ειναι στανταρ οτι θα γινετε κολληταρια με τους πρωτους που γνωρισες. Εγω ασπουμε τις πρωτες μερες γνωρισα μερικα κοριτσια με τα οποια πηγαμε δυο-τρεις φορες για καφε, αλλα τωρα τις βλεπω αραια και που. :p Λογικο ειναι.. μεσα σε τοσα ατομα που γνωριζεις δε γινεται να ταιριαξεις με ολους. Καποιοι θα εχουν περισσοτερα κοινα ενδιαφεροντα, καποιοι αλλοι οχι, αυτα θα φανουν στην πορεια. Ειδικα οταν προκειται για φιλιες και οχι απλα για παρεες, θελει λιγο διαστημα για να διαμορφωθουν. Μη "μενετε" στα πρωτα ατομα που γνωρισατε λεγοντας οτι "συνηθως οι πρωτες γνωριμιες μενουν". Δεν ειναι στανταρ. Αφηστε χωρο και για τους αλλους που θα γνωρισετε και μετα τα Χριστουγεννα/Πασχα/Εξεταστικη/1-2-3 ετος :p Δεν εξαρτωνται απο την τυχη οι φιλιες -ποιον ετυχε να γνωρισεις την πρωτη μερα- ειναι και θεμα αν τελικα θα ταιριαξετε ή οχι. Και παρεες θα βρουμε και φιλους και αν θελουμε και κολληταρια, γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 11:48 Ο νικος ρεθυμνο: #353 16-11-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από kelli: χαχαχαχα! Παντως στο δικο μου τμημα (ΠΤΠΕ) ειναι η μειοψηφια! κατα πολυ! ποσο πολυ? 3 αγορια ολα κι'ολα σε συνολο 187 πρωτοετεις :p Click για ανάπτυξη... Τα αγορια το ξεραν αυτο πρωτου συμπληρωσουν το μηχανογραφικο τους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelli Νεοφερμένο μέλος Η kelli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 20:36 Η kelli έγραψε: #354 17-11-12 20:36 δε νομιζω, αλλα θα επρεπε να το εχουν ψιλιαστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2012 στις 17:29 Ο alexbz έγραψε: #355 22-11-12 17:29 γινονται ευκολα παρεες στο πανεπιστημιο - τει?? Σημείωση: Το μήνυμα μεταφέρθηκε από το θέμα Γενικές φοιτητικές απορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Νοεμβρίου 2012 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:43 Η BLUE SEA έγραψε: #356 04-12-12 22:43 Θα έλεγα -βασισμένη στην προσωπική μου εμπειρία- ότι στο πανεπιστήμιο λαμβάνουν χώρα οι πιο ουσιαστικές φιλίες που αντέχουν στο χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 21:54 Η Whatmarie: #357 31-01-13 21:54 Στο πρώτο έτος όλοι βγαίνουν έξω με όλους και γενικώς οι παρέες είναι μεγάλες.Μετά τον πρώτο χρόνο όμως διαχωρίζονται σε πιο μικρες παρέες που κολλάνε περισσότερο μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:10 Η annouskagia: #358 27-02-13 22:10 εγω παντως εχω δημιουργησει μεχρι στιγμης μια πολυ καλη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:17 Ο timonierhs: #359 27-02-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Θα έλεγα -βασισμένη στην προσωπική μου εμπειρία- ότι στο πανεπιστήμιο λαμβάνουν χώρα οι πιο ουσιαστικές φιλίες που αντέχουν στο χρόνο. Click για ανάπτυξη... Εγω αυτο το εχω ακουσει για τον στρατό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:30 Ο nikosxdxd: #360 27-02-13 22:30 Tρελα οι πανεπιστημιακες γνωριμιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 mariel79 tomftw Conne rseven Dimitris2007 fortheloveofshizaya lalalalalalala Atrlef Hdkskdydkdndjdj petl bak07 Entropy24 idkser Elsa777 g59 Chris180 Mara2004 χημεια4λαιφ VatoLoco angel_par29 Γιώτα Γιαννακού pannnos1992 maria pad kalhkardia thenutritionist Twittn User2350 Eeeee JoannaVas pink_panther Citylights the.m024 P.Dam. ladybookworm takeshi_kitano rosemary Philologist dim6 constansn De Broglie jYanniss Nikos05 air_fish Freddys 042003 Dr. Gl. Luminous ggl aggelosst9 katerinavld xmen902 Αριάνα123 mike741 eleonora33 vetas Konstantinos4 Stroka stefan iminspain Natassa33 Libertus Scandal Mhtrogoal Paragontas7000 Lia 2006 Haraa11 norbit Maria kwstaki Melina K. Ststst02 Sgouroxtapodi DENVER Κλημεντίνη charmander mpampouras marianna04 ikigai J.Cameron Serotonin hirasawayui Georgiapon25 hecktors TonyMontanaEse edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: ναι εχουμε αρκετα αγορια στο τμημα μου Click για ανάπτυξη... Αγόρια-αγόρια....ή ειναι κατι ντεμι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 13:46 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #348 21-10-12 13:46 Αρχική Δημοσίευση από dimitris001: Αγόρια-αγόρια....ή ειναι κατι ντεμι?? Click για ανάπτυξη... αντρακλες για την ακριβεια οταν αλλαζουμε τις κουκλες το κανουν αντρικα μην ανησυχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 16:15 Ο Guest 515609: #349 21-10-12 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: εγω παντως φετος στην βρεφονηπιοκομια εχω γνωρισει ενα τσουρμο κοριτσια και παμε και για καφεδακι και ειναι τελεια Click για ανάπτυξη... Σε 5 μηνες θελω να ξαναδιαβασεις αυτο το σχολιο σου και να μας ξαναπεις την αποψη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 16:18 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #350 21-10-12 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Σε 5 μηνες θελω να ξαναδιαβασεις αυτο το σχολιο σου και να μας ξαναπεις την αποψη σου Click για ανάπτυξη... ενταξει σε 5 μηνες θα ειμαι παλι εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 19:07 Ο thanosnt έγραψε: #351 21-10-12 19:07 τελικα επιβεβαιωθηκε και στην πραξη αυτο που λενε πολλοι...δηλαδη οτι ειναι πολυ ευκολο να κανεις παρεες στο πανεπιστημιο εκτος κ αν δεν μιλας σε κανεναν ...τωρα για πραγματικες φιλιες δεν ξερω ειναι νωρις ακομη εχω γνωρισει αρκετα ατομα παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelli Νεοφερμένο μέλος Η kelli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2012 στις 16:03 Η kelli έγραψε: #352 15-11-12 16:03 χαχαχαχα! Γι'αυτο που ειπατε πιο πανω σχετικα με τον... αντρικο πληθυσμο στη Βρεονηπιοκομων κτλ! Δεν ξερω τι γινεται εκει.. Παντως στο δικο μου τμημα (ΠΤΠΕ) ειναι η μειοψηφια! κατα πολυ! ποσο πολυ? 3 αγορια ολα κι'ολα σε συνολο 187 πρωτοετεις :p Ακομα θυμαμαι το υφος μερικων-μερικων κοριτσιων την πρωτη μερα που καναμε μαθημα.. οταν μπηκε μεσα 1 αγορι. Τον κοιταγανε ολες σε στιλ "ελα ρε!! εχουμε και απο αυτα?? :p " Βεβαια σε καποια μαθηματα ειναι περισσοτεροι -λογω τουρισμου απο αλλα τμηματα -βλεπε οικονομικο/πολιτικων επιστημων :p ή επειδη μερικα μαθηματα τα μοιραζομαστε με το ΠΤΔΕ. Τωρα για τις παρεες... ειναι πολυ ευκολο να κανεις γνωριμιες μεσα στο αμφιθεατρο, αλλα απο κει και περα εξαρταται με ποιους θα "δεθεις" περισσοτερο απο τη σταση που θα κρατησεις... Π.χ αν θα προτεινεις να πατε για καφε ή θα περιμενεις να στο προτεινουν εκεινοι κτλ κτλ. Δεν ειναι στανταρ οτι θα γινετε κολληταρια με τους πρωτους που γνωρισες. Εγω ασπουμε τις πρωτες μερες γνωρισα μερικα κοριτσια με τα οποια πηγαμε δυο-τρεις φορες για καφε, αλλα τωρα τις βλεπω αραια και που. :p Λογικο ειναι.. μεσα σε τοσα ατομα που γνωριζεις δε γινεται να ταιριαξεις με ολους. Καποιοι θα εχουν περισσοτερα κοινα ενδιαφεροντα, καποιοι αλλοι οχι, αυτα θα φανουν στην πορεια. Ειδικα οταν προκειται για φιλιες και οχι απλα για παρεες, θελει λιγο διαστημα για να διαμορφωθουν. Μη "μενετε" στα πρωτα ατομα που γνωρισατε λεγοντας οτι "συνηθως οι πρωτες γνωριμιες μενουν". Δεν ειναι στανταρ. Αφηστε χωρο και για τους αλλους που θα γνωρισετε και μετα τα Χριστουγεννα/Πασχα/Εξεταστικη/1-2-3 ετος :p Δεν εξαρτωνται απο την τυχη οι φιλιες -ποιον ετυχε να γνωρισεις την πρωτη μερα- ειναι και θεμα αν τελικα θα ταιριαξετε ή οχι. Και παρεες θα βρουμε και φιλους και αν θελουμε και κολληταρια, γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 11:48 Ο νικος ρεθυμνο: #353 16-11-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από kelli: χαχαχαχα! Παντως στο δικο μου τμημα (ΠΤΠΕ) ειναι η μειοψηφια! κατα πολυ! ποσο πολυ? 3 αγορια ολα κι'ολα σε συνολο 187 πρωτοετεις :p Click για ανάπτυξη... Τα αγορια το ξεραν αυτο πρωτου συμπληρωσουν το μηχανογραφικο τους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelli Νεοφερμένο μέλος Η kelli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 20:36 Η kelli έγραψε: #354 17-11-12 20:36 δε νομιζω, αλλα θα επρεπε να το εχουν ψιλιαστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2012 στις 17:29 Ο alexbz έγραψε: #355 22-11-12 17:29 γινονται ευκολα παρεες στο πανεπιστημιο - τει?? Σημείωση: Το μήνυμα μεταφέρθηκε από το θέμα Γενικές φοιτητικές απορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Νοεμβρίου 2012 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:43 Η BLUE SEA έγραψε: #356 04-12-12 22:43 Θα έλεγα -βασισμένη στην προσωπική μου εμπειρία- ότι στο πανεπιστήμιο λαμβάνουν χώρα οι πιο ουσιαστικές φιλίες που αντέχουν στο χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 21:54 Η Whatmarie: #357 31-01-13 21:54 Στο πρώτο έτος όλοι βγαίνουν έξω με όλους και γενικώς οι παρέες είναι μεγάλες.Μετά τον πρώτο χρόνο όμως διαχωρίζονται σε πιο μικρες παρέες που κολλάνε περισσότερο μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:10 Η annouskagia: #358 27-02-13 22:10 εγω παντως εχω δημιουργησει μεχρι στιγμης μια πολυ καλη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:17 Ο timonierhs: #359 27-02-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Θα έλεγα -βασισμένη στην προσωπική μου εμπειρία- ότι στο πανεπιστήμιο λαμβάνουν χώρα οι πιο ουσιαστικές φιλίες που αντέχουν στο χρόνο. Click για ανάπτυξη... Εγω αυτο το εχω ακουσει για τον στρατό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:30 Ο nikosxdxd: #360 27-02-13 22:30 Tρελα οι πανεπιστημιακες γνωριμιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 mariel79 tomftw Conne rseven Dimitris2007 fortheloveofshizaya lalalalalalala Atrlef Hdkskdydkdndjdj petl bak07 Entropy24 idkser Elsa777 g59 Chris180 Mara2004 χημεια4λαιφ VatoLoco angel_par29 Γιώτα Γιαννακού pannnos1992 maria pad kalhkardia thenutritionist Twittn User2350 Eeeee JoannaVas pink_panther Citylights the.m024 P.Dam. ladybookworm takeshi_kitano rosemary Philologist dim6 constansn De Broglie jYanniss Nikos05 air_fish Freddys 042003 Dr. Gl. Luminous ggl aggelosst9 katerinavld xmen902 Αριάνα123 mike741 eleonora33 vetas Konstantinos4 Stroka stefan iminspain Natassa33 Libertus Scandal Mhtrogoal Paragontas7000 Lia 2006 Haraa11 norbit Maria kwstaki Melina K. Ststst02 Sgouroxtapodi DENVER Κλημεντίνη charmander mpampouras marianna04 ikigai J.Cameron Serotonin hirasawayui Georgiapon25 hecktors TonyMontanaEse edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimitris001: Αγόρια-αγόρια....ή ειναι κατι ντεμι?? Click για ανάπτυξη... αντρακλες για την ακριβεια οταν αλλαζουμε τις κουκλες το κανουν αντρικα μην ανησυχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 16:15 Ο Guest 515609: #349 21-10-12 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: εγω παντως φετος στην βρεφονηπιοκομια εχω γνωρισει ενα τσουρμο κοριτσια και παμε και για καφεδακι και ειναι τελεια Click για ανάπτυξη... Σε 5 μηνες θελω να ξαναδιαβασεις αυτο το σχολιο σου και να μας ξαναπεις την αποψη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 16:18 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #350 21-10-12 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Σε 5 μηνες θελω να ξαναδιαβασεις αυτο το σχολιο σου και να μας ξαναπεις την αποψη σου Click για ανάπτυξη... ενταξει σε 5 μηνες θα ειμαι παλι εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 19:07 Ο thanosnt έγραψε: #351 21-10-12 19:07 τελικα επιβεβαιωθηκε και στην πραξη αυτο που λενε πολλοι...δηλαδη οτι ειναι πολυ ευκολο να κανεις παρεες στο πανεπιστημιο εκτος κ αν δεν μιλας σε κανεναν ...τωρα για πραγματικες φιλιες δεν ξερω ειναι νωρις ακομη εχω γνωρισει αρκετα ατομα παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelli Νεοφερμένο μέλος Η kelli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2012 στις 16:03 Η kelli έγραψε: #352 15-11-12 16:03 χαχαχαχα! Γι'αυτο που ειπατε πιο πανω σχετικα με τον... αντρικο πληθυσμο στη Βρεονηπιοκομων κτλ! Δεν ξερω τι γινεται εκει.. Παντως στο δικο μου τμημα (ΠΤΠΕ) ειναι η μειοψηφια! κατα πολυ! ποσο πολυ? 3 αγορια ολα κι'ολα σε συνολο 187 πρωτοετεις :p Ακομα θυμαμαι το υφος μερικων-μερικων κοριτσιων την πρωτη μερα που καναμε μαθημα.. οταν μπηκε μεσα 1 αγορι. Τον κοιταγανε ολες σε στιλ "ελα ρε!! εχουμε και απο αυτα?? :p " Βεβαια σε καποια μαθηματα ειναι περισσοτεροι -λογω τουρισμου απο αλλα τμηματα -βλεπε οικονομικο/πολιτικων επιστημων :p ή επειδη μερικα μαθηματα τα μοιραζομαστε με το ΠΤΔΕ. Τωρα για τις παρεες... ειναι πολυ ευκολο να κανεις γνωριμιες μεσα στο αμφιθεατρο, αλλα απο κει και περα εξαρταται με ποιους θα "δεθεις" περισσοτερο απο τη σταση που θα κρατησεις... Π.χ αν θα προτεινεις να πατε για καφε ή θα περιμενεις να στο προτεινουν εκεινοι κτλ κτλ. Δεν ειναι στανταρ οτι θα γινετε κολληταρια με τους πρωτους που γνωρισες. Εγω ασπουμε τις πρωτες μερες γνωρισα μερικα κοριτσια με τα οποια πηγαμε δυο-τρεις φορες για καφε, αλλα τωρα τις βλεπω αραια και που. :p Λογικο ειναι.. μεσα σε τοσα ατομα που γνωριζεις δε γινεται να ταιριαξεις με ολους. Καποιοι θα εχουν περισσοτερα κοινα ενδιαφεροντα, καποιοι αλλοι οχι, αυτα θα φανουν στην πορεια. Ειδικα οταν προκειται για φιλιες και οχι απλα για παρεες, θελει λιγο διαστημα για να διαμορφωθουν. Μη "μενετε" στα πρωτα ατομα που γνωρισατε λεγοντας οτι "συνηθως οι πρωτες γνωριμιες μενουν". Δεν ειναι στανταρ. Αφηστε χωρο και για τους αλλους που θα γνωρισετε και μετα τα Χριστουγεννα/Πασχα/Εξεταστικη/1-2-3 ετος :p Δεν εξαρτωνται απο την τυχη οι φιλιες -ποιον ετυχε να γνωρισεις την πρωτη μερα- ειναι και θεμα αν τελικα θα ταιριαξετε ή οχι. Και παρεες θα βρουμε και φιλους και αν θελουμε και κολληταρια, γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 11:48 Ο νικος ρεθυμνο: #353 16-11-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από kelli: χαχαχαχα! Παντως στο δικο μου τμημα (ΠΤΠΕ) ειναι η μειοψηφια! κατα πολυ! ποσο πολυ? 3 αγορια ολα κι'ολα σε συνολο 187 πρωτοετεις :p Click για ανάπτυξη... Τα αγορια το ξεραν αυτο πρωτου συμπληρωσουν το μηχανογραφικο τους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelli Νεοφερμένο μέλος Η kelli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 20:36 Η kelli έγραψε: #354 17-11-12 20:36 δε νομιζω, αλλα θα επρεπε να το εχουν ψιλιαστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2012 στις 17:29 Ο alexbz έγραψε: #355 22-11-12 17:29 γινονται ευκολα παρεες στο πανεπιστημιο - τει?? Σημείωση: Το μήνυμα μεταφέρθηκε από το θέμα Γενικές φοιτητικές απορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Νοεμβρίου 2012 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:43 Η BLUE SEA έγραψε: #356 04-12-12 22:43 Θα έλεγα -βασισμένη στην προσωπική μου εμπειρία- ότι στο πανεπιστήμιο λαμβάνουν χώρα οι πιο ουσιαστικές φιλίες που αντέχουν στο χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 21:54 Η Whatmarie: #357 31-01-13 21:54 Στο πρώτο έτος όλοι βγαίνουν έξω με όλους και γενικώς οι παρέες είναι μεγάλες.Μετά τον πρώτο χρόνο όμως διαχωρίζονται σε πιο μικρες παρέες που κολλάνε περισσότερο μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:10 Η annouskagia: #358 27-02-13 22:10 εγω παντως εχω δημιουργησει μεχρι στιγμης μια πολυ καλη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:17 Ο timonierhs: #359 27-02-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Θα έλεγα -βασισμένη στην προσωπική μου εμπειρία- ότι στο πανεπιστήμιο λαμβάνουν χώρα οι πιο ουσιαστικές φιλίες που αντέχουν στο χρόνο. Click για ανάπτυξη... Εγω αυτο το εχω ακουσει για τον στρατό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:30 Ο nikosxdxd: #360 27-02-13 22:30 Tρελα οι πανεπιστημιακες γνωριμιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 mariel79 tomftw Conne rseven Dimitris2007 fortheloveofshizaya lalalalalalala Atrlef Hdkskdydkdndjdj petl bak07 Entropy24 idkser Elsa777 g59 Chris180 Mara2004 χημεια4λαιφ VatoLoco angel_par29 Γιώτα Γιαννακού pannnos1992 maria pad kalhkardia thenutritionist Twittn User2350 Eeeee JoannaVas pink_panther Citylights the.m024 P.Dam. ladybookworm takeshi_kitano rosemary Philologist dim6 constansn De Broglie jYanniss Nikos05 air_fish Freddys 042003 Dr. Gl. Luminous ggl aggelosst9 katerinavld xmen902 Αριάνα123 mike741 eleonora33 vetas Konstantinos4 Stroka stefan iminspain Natassa33 Libertus Scandal Mhtrogoal Paragontas7000 Lia 2006 Haraa11 norbit Maria kwstaki Melina K. Ststst02 Sgouroxtapodi DENVER Κλημεντίνη charmander mpampouras marianna04 ikigai J.Cameron Serotonin hirasawayui Georgiapon25 hecktors TonyMontanaEse edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΨΑΡΑΚΙ1993: εγω παντως φετος στην βρεφονηπιοκομια εχω γνωρισει ενα τσουρμο κοριτσια και παμε και για καφεδακι και ειναι τελεια Click για ανάπτυξη... Σε 5 μηνες θελω να ξαναδιαβασεις αυτο το σχολιο σου και να μας ξαναπεις την αποψη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΨΑΡΑΚΙ1993 Πολύ δραστήριο μέλος Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 16:18 Η ΨΑΡΑΚΙ1993: #350 21-10-12 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Σε 5 μηνες θελω να ξαναδιαβασεις αυτο το σχολιο σου και να μας ξαναπεις την αποψη σου Click για ανάπτυξη... ενταξει σε 5 μηνες θα ειμαι παλι εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 19:07 Ο thanosnt έγραψε: #351 21-10-12 19:07 τελικα επιβεβαιωθηκε και στην πραξη αυτο που λενε πολλοι...δηλαδη οτι ειναι πολυ ευκολο να κανεις παρεες στο πανεπιστημιο εκτος κ αν δεν μιλας σε κανεναν ...τωρα για πραγματικες φιλιες δεν ξερω ειναι νωρις ακομη εχω γνωρισει αρκετα ατομα παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelli Νεοφερμένο μέλος Η kelli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2012 στις 16:03 Η kelli έγραψε: #352 15-11-12 16:03 χαχαχαχα! Γι'αυτο που ειπατε πιο πανω σχετικα με τον... αντρικο πληθυσμο στη Βρεονηπιοκομων κτλ! Δεν ξερω τι γινεται εκει.. Παντως στο δικο μου τμημα (ΠΤΠΕ) ειναι η μειοψηφια! κατα πολυ! ποσο πολυ? 3 αγορια ολα κι'ολα σε συνολο 187 πρωτοετεις :p Ακομα θυμαμαι το υφος μερικων-μερικων κοριτσιων την πρωτη μερα που καναμε μαθημα.. οταν μπηκε μεσα 1 αγορι. Τον κοιταγανε ολες σε στιλ "ελα ρε!! εχουμε και απο αυτα?? :p " Βεβαια σε καποια μαθηματα ειναι περισσοτεροι -λογω τουρισμου απο αλλα τμηματα -βλεπε οικονομικο/πολιτικων επιστημων :p ή επειδη μερικα μαθηματα τα μοιραζομαστε με το ΠΤΔΕ. Τωρα για τις παρεες... ειναι πολυ ευκολο να κανεις γνωριμιες μεσα στο αμφιθεατρο, αλλα απο κει και περα εξαρταται με ποιους θα "δεθεις" περισσοτερο απο τη σταση που θα κρατησεις... Π.χ αν θα προτεινεις να πατε για καφε ή θα περιμενεις να στο προτεινουν εκεινοι κτλ κτλ. Δεν ειναι στανταρ οτι θα γινετε κολληταρια με τους πρωτους που γνωρισες. Εγω ασπουμε τις πρωτες μερες γνωρισα μερικα κοριτσια με τα οποια πηγαμε δυο-τρεις φορες για καφε, αλλα τωρα τις βλεπω αραια και που. :p Λογικο ειναι.. μεσα σε τοσα ατομα που γνωριζεις δε γινεται να ταιριαξεις με ολους. Καποιοι θα εχουν περισσοτερα κοινα ενδιαφεροντα, καποιοι αλλοι οχι, αυτα θα φανουν στην πορεια. Ειδικα οταν προκειται για φιλιες και οχι απλα για παρεες, θελει λιγο διαστημα για να διαμορφωθουν. Μη "μενετε" στα πρωτα ατομα που γνωρισατε λεγοντας οτι "συνηθως οι πρωτες γνωριμιες μενουν". Δεν ειναι στανταρ. Αφηστε χωρο και για τους αλλους που θα γνωρισετε και μετα τα Χριστουγεννα/Πασχα/Εξεταστικη/1-2-3 ετος :p Δεν εξαρτωνται απο την τυχη οι φιλιες -ποιον ετυχε να γνωρισεις την πρωτη μερα- ειναι και θεμα αν τελικα θα ταιριαξετε ή οχι. Και παρεες θα βρουμε και φιλους και αν θελουμε και κολληταρια, γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 11:48 Ο νικος ρεθυμνο: #353 16-11-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από kelli: χαχαχαχα! Παντως στο δικο μου τμημα (ΠΤΠΕ) ειναι η μειοψηφια! κατα πολυ! ποσο πολυ? 3 αγορια ολα κι'ολα σε συνολο 187 πρωτοετεις :p Click για ανάπτυξη... Τα αγορια το ξεραν αυτο πρωτου συμπληρωσουν το μηχανογραφικο τους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelli Νεοφερμένο μέλος Η kelli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 20:36 Η kelli έγραψε: #354 17-11-12 20:36 δε νομιζω, αλλα θα επρεπε να το εχουν ψιλιαστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2012 στις 17:29 Ο alexbz έγραψε: #355 22-11-12 17:29 γινονται ευκολα παρεες στο πανεπιστημιο - τει?? Σημείωση: Το μήνυμα μεταφέρθηκε από το θέμα Γενικές φοιτητικές απορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Νοεμβρίου 2012 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:43 Η BLUE SEA έγραψε: #356 04-12-12 22:43 Θα έλεγα -βασισμένη στην προσωπική μου εμπειρία- ότι στο πανεπιστήμιο λαμβάνουν χώρα οι πιο ουσιαστικές φιλίες που αντέχουν στο χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 21:54 Η Whatmarie: #357 31-01-13 21:54 Στο πρώτο έτος όλοι βγαίνουν έξω με όλους και γενικώς οι παρέες είναι μεγάλες.Μετά τον πρώτο χρόνο όμως διαχωρίζονται σε πιο μικρες παρέες που κολλάνε περισσότερο μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:10 Η annouskagia: #358 27-02-13 22:10 εγω παντως εχω δημιουργησει μεχρι στιγμης μια πολυ καλη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:17 Ο timonierhs: #359 27-02-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Θα έλεγα -βασισμένη στην προσωπική μου εμπειρία- ότι στο πανεπιστήμιο λαμβάνουν χώρα οι πιο ουσιαστικές φιλίες που αντέχουν στο χρόνο. Click για ανάπτυξη... Εγω αυτο το εχω ακουσει για τον στρατό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:30 Ο nikosxdxd: #360 27-02-13 22:30 Tρελα οι πανεπιστημιακες γνωριμιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 mariel79 tomftw Conne rseven Dimitris2007 fortheloveofshizaya lalalalalalala Atrlef Hdkskdydkdndjdj petl bak07 Entropy24 idkser Elsa777 g59 Chris180 Mara2004 χημεια4λαιφ VatoLoco angel_par29 Γιώτα Γιαννακού pannnos1992 maria pad kalhkardia thenutritionist Twittn User2350 Eeeee JoannaVas pink_panther Citylights the.m024 P.Dam. ladybookworm takeshi_kitano rosemary Philologist dim6 constansn De Broglie jYanniss Nikos05 air_fish Freddys 042003 Dr. Gl. Luminous ggl aggelosst9 katerinavld xmen902 Αριάνα123 mike741 eleonora33 vetas Konstantinos4 Stroka stefan iminspain Natassa33 Libertus Scandal Mhtrogoal Paragontas7000 Lia 2006 Haraa11 norbit Maria kwstaki Melina K. Ststst02 Sgouroxtapodi DENVER Κλημεντίνη charmander mpampouras marianna04 ikigai J.Cameron Serotonin hirasawayui Georgiapon25 hecktors TonyMontanaEse edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Σε 5 μηνες θελω να ξαναδιαβασεις αυτο το σχολιο σου και να μας ξαναπεις την αποψη σου Click για ανάπτυξη... ενταξει σε 5 μηνες θα ειμαι παλι εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 19:07 Ο thanosnt έγραψε: #351 21-10-12 19:07 τελικα επιβεβαιωθηκε και στην πραξη αυτο που λενε πολλοι...δηλαδη οτι ειναι πολυ ευκολο να κανεις παρεες στο πανεπιστημιο εκτος κ αν δεν μιλας σε κανεναν ...τωρα για πραγματικες φιλιες δεν ξερω ειναι νωρις ακομη εχω γνωρισει αρκετα ατομα παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelli Νεοφερμένο μέλος Η kelli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2012 στις 16:03 Η kelli έγραψε: #352 15-11-12 16:03 χαχαχαχα! Γι'αυτο που ειπατε πιο πανω σχετικα με τον... αντρικο πληθυσμο στη Βρεονηπιοκομων κτλ! Δεν ξερω τι γινεται εκει.. Παντως στο δικο μου τμημα (ΠΤΠΕ) ειναι η μειοψηφια! κατα πολυ! ποσο πολυ? 3 αγορια ολα κι'ολα σε συνολο 187 πρωτοετεις :p Ακομα θυμαμαι το υφος μερικων-μερικων κοριτσιων την πρωτη μερα που καναμε μαθημα.. οταν μπηκε μεσα 1 αγορι. Τον κοιταγανε ολες σε στιλ "ελα ρε!! εχουμε και απο αυτα?? :p " Βεβαια σε καποια μαθηματα ειναι περισσοτεροι -λογω τουρισμου απο αλλα τμηματα -βλεπε οικονομικο/πολιτικων επιστημων :p ή επειδη μερικα μαθηματα τα μοιραζομαστε με το ΠΤΔΕ. Τωρα για τις παρεες... ειναι πολυ ευκολο να κανεις γνωριμιες μεσα στο αμφιθεατρο, αλλα απο κει και περα εξαρταται με ποιους θα "δεθεις" περισσοτερο απο τη σταση που θα κρατησεις... Π.χ αν θα προτεινεις να πατε για καφε ή θα περιμενεις να στο προτεινουν εκεινοι κτλ κτλ. Δεν ειναι στανταρ οτι θα γινετε κολληταρια με τους πρωτους που γνωρισες. Εγω ασπουμε τις πρωτες μερες γνωρισα μερικα κοριτσια με τα οποια πηγαμε δυο-τρεις φορες για καφε, αλλα τωρα τις βλεπω αραια και που. :p Λογικο ειναι.. μεσα σε τοσα ατομα που γνωριζεις δε γινεται να ταιριαξεις με ολους. Καποιοι θα εχουν περισσοτερα κοινα ενδιαφεροντα, καποιοι αλλοι οχι, αυτα θα φανουν στην πορεια. Ειδικα οταν προκειται για φιλιες και οχι απλα για παρεες, θελει λιγο διαστημα για να διαμορφωθουν. Μη "μενετε" στα πρωτα ατομα που γνωρισατε λεγοντας οτι "συνηθως οι πρωτες γνωριμιες μενουν". Δεν ειναι στανταρ. Αφηστε χωρο και για τους αλλους που θα γνωρισετε και μετα τα Χριστουγεννα/Πασχα/Εξεταστικη/1-2-3 ετος :p Δεν εξαρτωνται απο την τυχη οι φιλιες -ποιον ετυχε να γνωρισεις την πρωτη μερα- ειναι και θεμα αν τελικα θα ταιριαξετε ή οχι. Και παρεες θα βρουμε και φιλους και αν θελουμε και κολληταρια, γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 11:48 Ο νικος ρεθυμνο: #353 16-11-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από kelli: χαχαχαχα! Παντως στο δικο μου τμημα (ΠΤΠΕ) ειναι η μειοψηφια! κατα πολυ! ποσο πολυ? 3 αγορια ολα κι'ολα σε συνολο 187 πρωτοετεις :p Click για ανάπτυξη... Τα αγορια το ξεραν αυτο πρωτου συμπληρωσουν το μηχανογραφικο τους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelli Νεοφερμένο μέλος Η kelli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 20:36 Η kelli έγραψε: #354 17-11-12 20:36 δε νομιζω, αλλα θα επρεπε να το εχουν ψιλιαστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2012 στις 17:29 Ο alexbz έγραψε: #355 22-11-12 17:29 γινονται ευκολα παρεες στο πανεπιστημιο - τει?? Σημείωση: Το μήνυμα μεταφέρθηκε από το θέμα Γενικές φοιτητικές απορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Νοεμβρίου 2012 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:43 Η BLUE SEA έγραψε: #356 04-12-12 22:43 Θα έλεγα -βασισμένη στην προσωπική μου εμπειρία- ότι στο πανεπιστήμιο λαμβάνουν χώρα οι πιο ουσιαστικές φιλίες που αντέχουν στο χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 21:54 Η Whatmarie: #357 31-01-13 21:54 Στο πρώτο έτος όλοι βγαίνουν έξω με όλους και γενικώς οι παρέες είναι μεγάλες.Μετά τον πρώτο χρόνο όμως διαχωρίζονται σε πιο μικρες παρέες που κολλάνε περισσότερο μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:10 Η annouskagia: #358 27-02-13 22:10 εγω παντως εχω δημιουργησει μεχρι στιγμης μια πολυ καλη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:17 Ο timonierhs: #359 27-02-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Θα έλεγα -βασισμένη στην προσωπική μου εμπειρία- ότι στο πανεπιστήμιο λαμβάνουν χώρα οι πιο ουσιαστικές φιλίες που αντέχουν στο χρόνο. Click για ανάπτυξη... Εγω αυτο το εχω ακουσει για τον στρατό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:30 Ο nikosxdxd: #360 27-02-13 22:30 Tρελα οι πανεπιστημιακες γνωριμιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 mariel79 tomftw Conne rseven Dimitris2007 fortheloveofshizaya lalalalalalala Atrlef Hdkskdydkdndjdj petl bak07 Entropy24 idkser Elsa777 g59 Chris180 Mara2004 χημεια4λαιφ VatoLoco angel_par29 Γιώτα Γιαννακού pannnos1992 maria pad kalhkardia thenutritionist Twittn User2350 Eeeee JoannaVas pink_panther Citylights the.m024 P.Dam. ladybookworm takeshi_kitano rosemary Philologist dim6 constansn De Broglie jYanniss Nikos05 air_fish Freddys 042003 Dr. Gl. Luminous ggl aggelosst9 katerinavld xmen902 Αριάνα123 mike741 eleonora33 vetas Konstantinos4 Stroka stefan iminspain Natassa33 Libertus Scandal Mhtrogoal Paragontas7000 Lia 2006 Haraa11 norbit Maria kwstaki Melina K. Ststst02 Sgouroxtapodi DENVER Κλημεντίνη charmander mpampouras marianna04 ikigai J.Cameron Serotonin hirasawayui Georgiapon25 hecktors TonyMontanaEse edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τελικα επιβεβαιωθηκε και στην πραξη αυτο που λενε πολλοι...δηλαδη οτι ειναι πολυ ευκολο να κανεις παρεες στο πανεπιστημιο εκτος κ αν δεν μιλας σε κανεναν ...τωρα για πραγματικες φιλιες δεν ξερω ειναι νωρις ακομη εχω γνωρισει αρκετα ατομα παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kelli Νεοφερμένο μέλος Η kelli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2012 στις 16:03 Η kelli έγραψε: #352 15-11-12 16:03 χαχαχαχα! Γι'αυτο που ειπατε πιο πανω σχετικα με τον... αντρικο πληθυσμο στη Βρεονηπιοκομων κτλ! Δεν ξερω τι γινεται εκει.. Παντως στο δικο μου τμημα (ΠΤΠΕ) ειναι η μειοψηφια! κατα πολυ! ποσο πολυ? 3 αγορια ολα κι'ολα σε συνολο 187 πρωτοετεις :p Ακομα θυμαμαι το υφος μερικων-μερικων κοριτσιων την πρωτη μερα που καναμε μαθημα.. οταν μπηκε μεσα 1 αγορι. Τον κοιταγανε ολες σε στιλ "ελα ρε!! εχουμε και απο αυτα?? :p " Βεβαια σε καποια μαθηματα ειναι περισσοτεροι -λογω τουρισμου απο αλλα τμηματα -βλεπε οικονομικο/πολιτικων επιστημων :p ή επειδη μερικα μαθηματα τα μοιραζομαστε με το ΠΤΔΕ. Τωρα για τις παρεες... ειναι πολυ ευκολο να κανεις γνωριμιες μεσα στο αμφιθεατρο, αλλα απο κει και περα εξαρταται με ποιους θα "δεθεις" περισσοτερο απο τη σταση που θα κρατησεις... Π.χ αν θα προτεινεις να πατε για καφε ή θα περιμενεις να στο προτεινουν εκεινοι κτλ κτλ. Δεν ειναι στανταρ οτι θα γινετε κολληταρια με τους πρωτους που γνωρισες. Εγω ασπουμε τις πρωτες μερες γνωρισα μερικα κοριτσια με τα οποια πηγαμε δυο-τρεις φορες για καφε, αλλα τωρα τις βλεπω αραια και που. :p Λογικο ειναι.. μεσα σε τοσα ατομα που γνωριζεις δε γινεται να ταιριαξεις με ολους. Καποιοι θα εχουν περισσοτερα κοινα ενδιαφεροντα, καποιοι αλλοι οχι, αυτα θα φανουν στην πορεια. Ειδικα οταν προκειται για φιλιες και οχι απλα για παρεες, θελει λιγο διαστημα για να διαμορφωθουν. Μη "μενετε" στα πρωτα ατομα που γνωρισατε λεγοντας οτι "συνηθως οι πρωτες γνωριμιες μενουν". Δεν ειναι στανταρ. Αφηστε χωρο και για τους αλλους που θα γνωρισετε και μετα τα Χριστουγεννα/Πασχα/Εξεταστικη/1-2-3 ετος :p Δεν εξαρτωνται απο την τυχη οι φιλιες -ποιον ετυχε να γνωρισεις την πρωτη μερα- ειναι και θεμα αν τελικα θα ταιριαξετε ή οχι. Και παρεες θα βρουμε και φιλους και αν θελουμε και κολληταρια, γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 11:48 Ο νικος ρεθυμνο: #353 16-11-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από kelli: χαχαχαχα! Παντως στο δικο μου τμημα (ΠΤΠΕ) ειναι η μειοψηφια! κατα πολυ! ποσο πολυ? 3 αγορια ολα κι'ολα σε συνολο 187 πρωτοετεις :p Click για ανάπτυξη... Τα αγορια το ξεραν αυτο πρωτου συμπληρωσουν το μηχανογραφικο τους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelli Νεοφερμένο μέλος Η kelli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 20:36 Η kelli έγραψε: #354 17-11-12 20:36 δε νομιζω, αλλα θα επρεπε να το εχουν ψιλιαστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2012 στις 17:29 Ο alexbz έγραψε: #355 22-11-12 17:29 γινονται ευκολα παρεες στο πανεπιστημιο - τει?? Σημείωση: Το μήνυμα μεταφέρθηκε από το θέμα Γενικές φοιτητικές απορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Νοεμβρίου 2012 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:43 Η BLUE SEA έγραψε: #356 04-12-12 22:43 Θα έλεγα -βασισμένη στην προσωπική μου εμπειρία- ότι στο πανεπιστήμιο λαμβάνουν χώρα οι πιο ουσιαστικές φιλίες που αντέχουν στο χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 21:54 Η Whatmarie: #357 31-01-13 21:54 Στο πρώτο έτος όλοι βγαίνουν έξω με όλους και γενικώς οι παρέες είναι μεγάλες.Μετά τον πρώτο χρόνο όμως διαχωρίζονται σε πιο μικρες παρέες που κολλάνε περισσότερο μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:10 Η annouskagia: #358 27-02-13 22:10 εγω παντως εχω δημιουργησει μεχρι στιγμης μια πολυ καλη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:17 Ο timonierhs: #359 27-02-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Θα έλεγα -βασισμένη στην προσωπική μου εμπειρία- ότι στο πανεπιστήμιο λαμβάνουν χώρα οι πιο ουσιαστικές φιλίες που αντέχουν στο χρόνο. Click για ανάπτυξη... Εγω αυτο το εχω ακουσει για τον στρατό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:30 Ο nikosxdxd: #360 27-02-13 22:30 Tρελα οι πανεπιστημιακες γνωριμιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 mariel79 tomftw Conne rseven Dimitris2007 fortheloveofshizaya lalalalalalala Atrlef Hdkskdydkdndjdj petl bak07 Entropy24 idkser Elsa777 g59 Chris180 Mara2004 χημεια4λαιφ VatoLoco angel_par29 Γιώτα Γιαννακού pannnos1992 maria pad kalhkardia thenutritionist Twittn User2350 Eeeee JoannaVas pink_panther Citylights the.m024 P.Dam. ladybookworm takeshi_kitano rosemary Philologist dim6 constansn De Broglie jYanniss Nikos05 air_fish Freddys 042003 Dr. Gl. Luminous ggl aggelosst9 katerinavld xmen902 Αριάνα123 mike741 eleonora33 vetas Konstantinos4 Stroka stefan iminspain Natassa33 Libertus Scandal Mhtrogoal Paragontas7000 Lia 2006 Haraa11 norbit Maria kwstaki Melina K. Ststst02 Sgouroxtapodi DENVER Κλημεντίνη charmander mpampouras marianna04 ikigai J.Cameron Serotonin hirasawayui Georgiapon25 hecktors TonyMontanaEse edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χαχαχαχα! Γι'αυτο που ειπατε πιο πανω σχετικα με τον... αντρικο πληθυσμο στη Βρεονηπιοκομων κτλ! Δεν ξερω τι γινεται εκει.. Παντως στο δικο μου τμημα (ΠΤΠΕ) ειναι η μειοψηφια! κατα πολυ! ποσο πολυ? 3 αγορια ολα κι'ολα σε συνολο 187 πρωτοετεις :p Ακομα θυμαμαι το υφος μερικων-μερικων κοριτσιων την πρωτη μερα που καναμε μαθημα.. οταν μπηκε μεσα 1 αγορι. Τον κοιταγανε ολες σε στιλ "ελα ρε!! εχουμε και απο αυτα?? :p " Βεβαια σε καποια μαθηματα ειναι περισσοτεροι -λογω τουρισμου απο αλλα τμηματα -βλεπε οικονομικο/πολιτικων επιστημων :p ή επειδη μερικα μαθηματα τα μοιραζομαστε με το ΠΤΔΕ. Τωρα για τις παρεες... ειναι πολυ ευκολο να κανεις γνωριμιες μεσα στο αμφιθεατρο, αλλα απο κει και περα εξαρταται με ποιους θα "δεθεις" περισσοτερο απο τη σταση που θα κρατησεις... Π.χ αν θα προτεινεις να πατε για καφε ή θα περιμενεις να στο προτεινουν εκεινοι κτλ κτλ. Δεν ειναι στανταρ οτι θα γινετε κολληταρια με τους πρωτους που γνωρισες. Εγω ασπουμε τις πρωτες μερες γνωρισα μερικα κοριτσια με τα οποια πηγαμε δυο-τρεις φορες για καφε, αλλα τωρα τις βλεπω αραια και που. :p Λογικο ειναι.. μεσα σε τοσα ατομα που γνωριζεις δε γινεται να ταιριαξεις με ολους. Καποιοι θα εχουν περισσοτερα κοινα ενδιαφεροντα, καποιοι αλλοι οχι, αυτα θα φανουν στην πορεια. Ειδικα οταν προκειται για φιλιες και οχι απλα για παρεες, θελει λιγο διαστημα για να διαμορφωθουν. Μη "μενετε" στα πρωτα ατομα που γνωρισατε λεγοντας οτι "συνηθως οι πρωτες γνωριμιες μενουν". Δεν ειναι στανταρ. Αφηστε χωρο και για τους αλλους που θα γνωρισετε και μετα τα Χριστουγεννα/Πασχα/Εξεταστικη/1-2-3 ετος :p Δεν εξαρτωνται απο την τυχη οι φιλιες -ποιον ετυχε να γνωρισεις την πρωτη μερα- ειναι και θεμα αν τελικα θα ταιριαξετε ή οχι. Και παρεες θα βρουμε και φιλους και αν θελουμε και κολληταρια, γιατι οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 11:48 Ο νικος ρεθυμνο: #353 16-11-12 11:48 Αρχική Δημοσίευση από kelli: χαχαχαχα! Παντως στο δικο μου τμημα (ΠΤΠΕ) ειναι η μειοψηφια! κατα πολυ! ποσο πολυ? 3 αγορια ολα κι'ολα σε συνολο 187 πρωτοετεις :p Click για ανάπτυξη... Τα αγορια το ξεραν αυτο πρωτου συμπληρωσουν το μηχανογραφικο τους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelli Νεοφερμένο μέλος Η kelli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 20:36 Η kelli έγραψε: #354 17-11-12 20:36 δε νομιζω, αλλα θα επρεπε να το εχουν ψιλιαστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2012 στις 17:29 Ο alexbz έγραψε: #355 22-11-12 17:29 γινονται ευκολα παρεες στο πανεπιστημιο - τει?? Σημείωση: Το μήνυμα μεταφέρθηκε από το θέμα Γενικές φοιτητικές απορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Νοεμβρίου 2012 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:43 Η BLUE SEA έγραψε: #356 04-12-12 22:43 Θα έλεγα -βασισμένη στην προσωπική μου εμπειρία- ότι στο πανεπιστήμιο λαμβάνουν χώρα οι πιο ουσιαστικές φιλίες που αντέχουν στο χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 21:54 Η Whatmarie: #357 31-01-13 21:54 Στο πρώτο έτος όλοι βγαίνουν έξω με όλους και γενικώς οι παρέες είναι μεγάλες.Μετά τον πρώτο χρόνο όμως διαχωρίζονται σε πιο μικρες παρέες που κολλάνε περισσότερο μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:10 Η annouskagia: #358 27-02-13 22:10 εγω παντως εχω δημιουργησει μεχρι στιγμης μια πολυ καλη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:17 Ο timonierhs: #359 27-02-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Θα έλεγα -βασισμένη στην προσωπική μου εμπειρία- ότι στο πανεπιστήμιο λαμβάνουν χώρα οι πιο ουσιαστικές φιλίες που αντέχουν στο χρόνο. Click για ανάπτυξη... Εγω αυτο το εχω ακουσει για τον στρατό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:30 Ο nikosxdxd: #360 27-02-13 22:30 Tρελα οι πανεπιστημιακες γνωριμιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 mariel79 tomftw Conne rseven Dimitris2007 fortheloveofshizaya lalalalalalala Atrlef Hdkskdydkdndjdj petl bak07 Entropy24 idkser Elsa777 g59 Chris180 Mara2004 χημεια4λαιφ VatoLoco angel_par29 Γιώτα Γιαννακού pannnos1992 maria pad kalhkardia thenutritionist Twittn User2350 Eeeee JoannaVas pink_panther Citylights the.m024 P.Dam. ladybookworm takeshi_kitano rosemary Philologist dim6 constansn De Broglie jYanniss Nikos05 air_fish Freddys 042003 Dr. Gl. Luminous ggl aggelosst9 katerinavld xmen902 Αριάνα123 mike741 eleonora33 vetas Konstantinos4 Stroka stefan iminspain Natassa33 Libertus Scandal Mhtrogoal Paragontas7000 Lia 2006 Haraa11 norbit Maria kwstaki Melina K. Ststst02 Sgouroxtapodi DENVER Κλημεντίνη charmander mpampouras marianna04 ikigai J.Cameron Serotonin hirasawayui Georgiapon25 hecktors TonyMontanaEse edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kelli: χαχαχαχα! Παντως στο δικο μου τμημα (ΠΤΠΕ) ειναι η μειοψηφια! κατα πολυ! ποσο πολυ? 3 αγορια ολα κι'ολα σε συνολο 187 πρωτοετεις :p Click για ανάπτυξη... Τα αγορια το ξεραν αυτο πρωτου συμπληρωσουν το μηχανογραφικο τους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kelli Νεοφερμένο μέλος Η kelli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 20:36 Η kelli έγραψε: #354 17-11-12 20:36 δε νομιζω, αλλα θα επρεπε να το εχουν ψιλιαστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2012 στις 17:29 Ο alexbz έγραψε: #355 22-11-12 17:29 γινονται ευκολα παρεες στο πανεπιστημιο - τει?? Σημείωση: Το μήνυμα μεταφέρθηκε από το θέμα Γενικές φοιτητικές απορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Νοεμβρίου 2012 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:43 Η BLUE SEA έγραψε: #356 04-12-12 22:43 Θα έλεγα -βασισμένη στην προσωπική μου εμπειρία- ότι στο πανεπιστήμιο λαμβάνουν χώρα οι πιο ουσιαστικές φιλίες που αντέχουν στο χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 21:54 Η Whatmarie: #357 31-01-13 21:54 Στο πρώτο έτος όλοι βγαίνουν έξω με όλους και γενικώς οι παρέες είναι μεγάλες.Μετά τον πρώτο χρόνο όμως διαχωρίζονται σε πιο μικρες παρέες που κολλάνε περισσότερο μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:10 Η annouskagia: #358 27-02-13 22:10 εγω παντως εχω δημιουργησει μεχρι στιγμης μια πολυ καλη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:17 Ο timonierhs: #359 27-02-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Θα έλεγα -βασισμένη στην προσωπική μου εμπειρία- ότι στο πανεπιστήμιο λαμβάνουν χώρα οι πιο ουσιαστικές φιλίες που αντέχουν στο χρόνο. Click για ανάπτυξη... Εγω αυτο το εχω ακουσει για τον στρατό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:30 Ο nikosxdxd: #360 27-02-13 22:30 Tρελα οι πανεπιστημιακες γνωριμιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 mariel79 tomftw Conne rseven Dimitris2007 fortheloveofshizaya lalalalalalala Atrlef Hdkskdydkdndjdj petl bak07 Entropy24 idkser Elsa777 g59 Chris180 Mara2004 χημεια4λαιφ VatoLoco angel_par29 Γιώτα Γιαννακού pannnos1992 maria pad kalhkardia thenutritionist Twittn User2350 Eeeee JoannaVas pink_panther Citylights the.m024 P.Dam. ladybookworm takeshi_kitano rosemary Philologist dim6 constansn De Broglie jYanniss Nikos05 air_fish Freddys 042003 Dr. Gl. Luminous ggl aggelosst9 katerinavld xmen902 Αριάνα123 mike741 eleonora33 vetas Konstantinos4 Stroka stefan iminspain Natassa33 Libertus Scandal Mhtrogoal Paragontas7000 Lia 2006 Haraa11 norbit Maria kwstaki Melina K. Ststst02 Sgouroxtapodi DENVER Κλημεντίνη charmander mpampouras marianna04 ikigai J.Cameron Serotonin hirasawayui Georgiapon25 hecktors TonyMontanaEse edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δε νομιζω, αλλα θα επρεπε να το εχουν ψιλιαστει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2012 στις 17:29 Ο alexbz έγραψε: #355 22-11-12 17:29 γινονται ευκολα παρεες στο πανεπιστημιο - τει?? Σημείωση: Το μήνυμα μεταφέρθηκε από το θέμα Γενικές φοιτητικές απορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Νοεμβρίου 2012 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:43 Η BLUE SEA έγραψε: #356 04-12-12 22:43 Θα έλεγα -βασισμένη στην προσωπική μου εμπειρία- ότι στο πανεπιστήμιο λαμβάνουν χώρα οι πιο ουσιαστικές φιλίες που αντέχουν στο χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 21:54 Η Whatmarie: #357 31-01-13 21:54 Στο πρώτο έτος όλοι βγαίνουν έξω με όλους και γενικώς οι παρέες είναι μεγάλες.Μετά τον πρώτο χρόνο όμως διαχωρίζονται σε πιο μικρες παρέες που κολλάνε περισσότερο μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:10 Η annouskagia: #358 27-02-13 22:10 εγω παντως εχω δημιουργησει μεχρι στιγμης μια πολυ καλη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:17 Ο timonierhs: #359 27-02-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Θα έλεγα -βασισμένη στην προσωπική μου εμπειρία- ότι στο πανεπιστήμιο λαμβάνουν χώρα οι πιο ουσιαστικές φιλίες που αντέχουν στο χρόνο. Click για ανάπτυξη... Εγω αυτο το εχω ακουσει για τον στρατό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:30 Ο nikosxdxd: #360 27-02-13 22:30 Tρελα οι πανεπιστημιακες γνωριμιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 mariel79 tomftw Conne rseven Dimitris2007 fortheloveofshizaya lalalalalalala Atrlef Hdkskdydkdndjdj petl bak07 Entropy24 idkser Elsa777 g59 Chris180 Mara2004 χημεια4λαιφ VatoLoco angel_par29 Γιώτα Γιαννακού pannnos1992 maria pad kalhkardia thenutritionist Twittn User2350 Eeeee JoannaVas pink_panther Citylights the.m024 P.Dam. ladybookworm takeshi_kitano rosemary Philologist dim6 constansn De Broglie jYanniss Nikos05 air_fish Freddys 042003 Dr. Gl. Luminous ggl aggelosst9 katerinavld xmen902 Αριάνα123 mike741 eleonora33 vetas Konstantinos4 Stroka stefan iminspain Natassa33 Libertus Scandal Mhtrogoal Paragontas7000 Lia 2006 Haraa11 norbit Maria kwstaki Melina K. Ststst02 Sgouroxtapodi DENVER Κλημεντίνη charmander mpampouras marianna04 ikigai J.Cameron Serotonin hirasawayui Georgiapon25 hecktors TonyMontanaEse edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γινονται ευκολα παρεες στο πανεπιστημιο - τει?? Σημείωση: Το μήνυμα μεταφέρθηκε από το θέμα Γενικές φοιτητικές απορίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:43 Η BLUE SEA έγραψε: #356 04-12-12 22:43 Θα έλεγα -βασισμένη στην προσωπική μου εμπειρία- ότι στο πανεπιστήμιο λαμβάνουν χώρα οι πιο ουσιαστικές φιλίες που αντέχουν στο χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 21:54 Η Whatmarie: #357 31-01-13 21:54 Στο πρώτο έτος όλοι βγαίνουν έξω με όλους και γενικώς οι παρέες είναι μεγάλες.Μετά τον πρώτο χρόνο όμως διαχωρίζονται σε πιο μικρες παρέες που κολλάνε περισσότερο μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:10 Η annouskagia: #358 27-02-13 22:10 εγω παντως εχω δημιουργησει μεχρι στιγμης μια πολυ καλη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:17 Ο timonierhs: #359 27-02-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Θα έλεγα -βασισμένη στην προσωπική μου εμπειρία- ότι στο πανεπιστήμιο λαμβάνουν χώρα οι πιο ουσιαστικές φιλίες που αντέχουν στο χρόνο. Click για ανάπτυξη... Εγω αυτο το εχω ακουσει για τον στρατό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:30 Ο nikosxdxd: #360 27-02-13 22:30 Tρελα οι πανεπιστημιακες γνωριμιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 mariel79 tomftw Conne rseven Dimitris2007 fortheloveofshizaya lalalalalalala Atrlef Hdkskdydkdndjdj petl bak07 Entropy24 idkser Elsa777 g59 Chris180 Mara2004 χημεια4λαιφ VatoLoco angel_par29 Γιώτα Γιαννακού pannnos1992 maria pad kalhkardia thenutritionist Twittn User2350 Eeeee JoannaVas pink_panther Citylights the.m024 P.Dam. ladybookworm takeshi_kitano rosemary Philologist dim6 constansn De Broglie jYanniss Nikos05 air_fish Freddys 042003 Dr. Gl. Luminous ggl aggelosst9 katerinavld xmen902 Αριάνα123 mike741 eleonora33 vetas Konstantinos4 Stroka stefan iminspain Natassa33 Libertus Scandal Mhtrogoal Paragontas7000 Lia 2006 Haraa11 norbit Maria kwstaki Melina K. Ststst02 Sgouroxtapodi DENVER Κλημεντίνη charmander mpampouras marianna04 ikigai J.Cameron Serotonin hirasawayui Georgiapon25 hecktors TonyMontanaEse edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα έλεγα -βασισμένη στην προσωπική μου εμπειρία- ότι στο πανεπιστήμιο λαμβάνουν χώρα οι πιο ουσιαστικές φιλίες που αντέχουν στο χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2013 στις 21:54 Η Whatmarie: #357 31-01-13 21:54 Στο πρώτο έτος όλοι βγαίνουν έξω με όλους και γενικώς οι παρέες είναι μεγάλες.Μετά τον πρώτο χρόνο όμως διαχωρίζονται σε πιο μικρες παρέες που κολλάνε περισσότερο μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:10 Η annouskagia: #358 27-02-13 22:10 εγω παντως εχω δημιουργησει μεχρι στιγμης μια πολυ καλη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:17 Ο timonierhs: #359 27-02-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Θα έλεγα -βασισμένη στην προσωπική μου εμπειρία- ότι στο πανεπιστήμιο λαμβάνουν χώρα οι πιο ουσιαστικές φιλίες που αντέχουν στο χρόνο. Click για ανάπτυξη... Εγω αυτο το εχω ακουσει για τον στρατό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:30 Ο nikosxdxd: #360 27-02-13 22:30 Tρελα οι πανεπιστημιακες γνωριμιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 mariel79 tomftw Conne rseven Dimitris2007 fortheloveofshizaya lalalalalalala Atrlef Hdkskdydkdndjdj petl bak07 Entropy24 idkser Elsa777 g59 Chris180 Mara2004 χημεια4λαιφ VatoLoco angel_par29 Γιώτα Γιαννακού pannnos1992 maria pad kalhkardia thenutritionist Twittn User2350 Eeeee JoannaVas pink_panther Citylights the.m024 P.Dam. ladybookworm takeshi_kitano rosemary Philologist dim6 constansn De Broglie jYanniss Nikos05 air_fish Freddys 042003 Dr. Gl. Luminous ggl aggelosst9 katerinavld xmen902 Αριάνα123 mike741 eleonora33 vetas Konstantinos4 Stroka stefan iminspain Natassa33 Libertus Scandal Mhtrogoal Paragontas7000 Lia 2006 Haraa11 norbit Maria kwstaki Melina K. Ststst02 Sgouroxtapodi DENVER Κλημεντίνη charmander mpampouras marianna04 ikigai J.Cameron Serotonin hirasawayui Georgiapon25 hecktors TonyMontanaEse edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στο πρώτο έτος όλοι βγαίνουν έξω με όλους και γενικώς οι παρέες είναι μεγάλες.Μετά τον πρώτο χρόνο όμως διαχωρίζονται σε πιο μικρες παρέες που κολλάνε περισσότερο μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:10 Η annouskagia: #358 27-02-13 22:10 εγω παντως εχω δημιουργησει μεχρι στιγμης μια πολυ καλη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:17 Ο timonierhs: #359 27-02-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Θα έλεγα -βασισμένη στην προσωπική μου εμπειρία- ότι στο πανεπιστήμιο λαμβάνουν χώρα οι πιο ουσιαστικές φιλίες που αντέχουν στο χρόνο. Click για ανάπτυξη... Εγω αυτο το εχω ακουσει για τον στρατό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:30 Ο nikosxdxd: #360 27-02-13 22:30 Tρελα οι πανεπιστημιακες γνωριμιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 mariel79 tomftw Conne rseven Dimitris2007 fortheloveofshizaya lalalalalalala Atrlef Hdkskdydkdndjdj petl bak07 Entropy24 idkser Elsa777 g59 Chris180 Mara2004 χημεια4λαιφ VatoLoco angel_par29 Γιώτα Γιαννακού pannnos1992 maria pad kalhkardia thenutritionist Twittn User2350 Eeeee JoannaVas pink_panther Citylights the.m024 P.Dam. ladybookworm takeshi_kitano rosemary Philologist dim6 constansn De Broglie jYanniss Nikos05 air_fish Freddys 042003 Dr. Gl. Luminous ggl aggelosst9 katerinavld xmen902 Αριάνα123 mike741 eleonora33 vetas Konstantinos4 Stroka stefan iminspain Natassa33 Libertus Scandal Mhtrogoal Paragontas7000 Lia 2006 Haraa11 norbit Maria kwstaki Melina K. Ststst02 Sgouroxtapodi DENVER Κλημεντίνη charmander mpampouras marianna04 ikigai J.Cameron Serotonin hirasawayui Georgiapon25 hecktors TonyMontanaEse edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω παντως εχω δημιουργησει μεχρι στιγμης μια πολυ καλη παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:17 Ο timonierhs: #359 27-02-13 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Θα έλεγα -βασισμένη στην προσωπική μου εμπειρία- ότι στο πανεπιστήμιο λαμβάνουν χώρα οι πιο ουσιαστικές φιλίες που αντέχουν στο χρόνο. Click για ανάπτυξη... Εγω αυτο το εχω ακουσει για τον στρατό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:30 Ο nikosxdxd: #360 27-02-13 22:30 Tρελα οι πανεπιστημιακες γνωριμιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Θα έλεγα -βασισμένη στην προσωπική μου εμπειρία- ότι στο πανεπιστήμιο λαμβάνουν χώρα οι πιο ουσιαστικές φιλίες που αντέχουν στο χρόνο. Click για ανάπτυξη... Εγω αυτο το εχω ακουσει για τον στρατό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:30 Ο nikosxdxd: #360 27-02-13 22:30 Tρελα οι πανεπιστημιακες γνωριμιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tρελα οι πανεπιστημιακες γνωριμιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.