spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 03:57 Η spitogata: #841 10-08-13 03:57 Αρχική Δημοσίευση από eya95: :οοοο ν κτ π δν ηξερα!!! μα δν ειναι κακο ν σαι ευαισ8ητος .. μπορεις ν τ παραδεχτεις σ μας !!!:ρ Click για ανάπτυξη... χαχαχα,ναι νιώθει άβολα μωρέε οι καρκίνοι είναι ευαισθητούληδες Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Κανόνισε να σε πνίξω όπως πνίγηκε ο ντι κάπριο στον Τιτανικό γατάκι. Αυτά τα κίνκι ασ'τα για πιο μετά,όταν μπω στο τσατ Spoiler Αν μπω ποτέ Σχετικότατο : Καλά να πάθεις! Click για ανάπτυξη... Άσε που αρέσει σε όλους εδώ και μόλις δουν πως το έκανα θα με σκοτώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 03:58 Η eya95 έγραψε: #842 10-08-13 03:58 αχ αγαπω καρκινους.. οχι επειδη ειμαι.... αλλα ειναι τ καλυτερο ζωδιο πως να το κανουμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:00 Ο Γιώργος Mt: #843 10-08-13 04:00 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: χαχαχα,ναι νιώθει άβολα μωρέε οι καρκίνοι είναι ευαισθητούληδες Άσε που αρέσει σε όλους εδώ και μόλις δουν πως το έκανα θα με σκοτώσουν Click για ανάπτυξη... Συμμορφώσου γατί. Υγ. Κλείσε και άνοιξε ξανά το ρούτερ σου και θα μπεις. @Εύα: Έλα ρε Ευάκι-καρκινάκι. Κι εγώ έχω μια ιδιαίτερη προτίμηση για τους καρκίνους.Βέβαια δεν τυχαίνει πάντα έτσι. Μερικές φορές τρώω και ψαράκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:01 Η spitogata: #844 10-08-13 04:01 Αρχική Δημοσίευση από eya95: τρ π πες γατακι.. η δικια μ εχει κοιμηθει πανω στ πληκτρολογιο.... ποσο τη ζηλευω π κοιμαται. οποτ θεελει.. οπου θεελει... Ας πιουμε στν ειλικρινεια τ φιλου γιωργου ;ρ Click για ανάπτυξη... Εμένα που έχει κάτσει μπροστά από τον ανεμιστήρα και μου κόβει τον αέρα; Αρχική Δημοσίευση από eya95: αχ αγαπω καρκινους.. οχι επειδη ειμαι.... αλλα ειναι τ καλυτερο ζωδιο πως να το κανουμε!!!! Click για ανάπτυξη... Ιχθείς for the win Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:03 Η eya95 έγραψε: #845 10-08-13 04:03 Γάτες ... τι να πεις.. χαχα Γ αυτό τις αγαπάμε γιατι μας τυραννάνε!!:ρ Καρκινοι και Ιχθεις ειναι σχεδον το ιδιο.. ειμαστε ολοι του νερου !!! Εγω συμπαθω τους καρκινους πιο πολυ γτ συνεννοουμαστε καλυτερα !! χαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:07 Ο Γιώργος Mt: #846 10-08-13 04:07 Αρχική Δημοσίευση από eya95: Γάτες ... τι να πεις.. χαχα Γ αυτό τις αγαπάμε γιατι μας τυραννάνε!!:ρ Καρκινοι και Ιχθεις ειναι σχεδον το ιδιο.. ειμαστε ολοι του νερου !!! Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει πολλά για τους καρκίνους,αλλά πρώτη φορά ακούω την έκφραση : "Καρκίνος του νερού." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:09 Η spitogata: #847 10-08-13 04:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Συμμορφώσου γατί. Υγ. Κλείσε και άνοιξε ξανά το ρούτερ σου και θα μπεις. Click για ανάπτυξη... To έκανα..αλλά τίποτα @Εύα: Έλα ρε Ευάκι-καρκινάκι. Κι εγώ έχω μια ιδιαίτερη προτίμηση για τους καρκίνους.Βέβαια δεν τυχαίνει πάντα έτσι. Μερικές φορές τρώω και ψαράκι. Click για ανάπτυξη... Ζαργάνα; Γάτες ... τι να πεις.. χαχα Γ αυτό τις αγαπάμε γιατι μας τυραννάνε!!:ρ Click για ανάπτυξη... Καρκινοι και Ιχθεις ειναι σχεδον το ιδιο.. ειμαστε ολοι του νερου !!! Εγω συμπαθω τους καρκινους πιο πολυ γτ συνεννοουμαστε καλυτερα !! χαχαχ Click για ανάπτυξη... Εγώ συμπαθώ και τους σκορπιούς πάντως..μπορεί να φταίει και ο ωροσκόπος Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Έχω ακούσει πολλά για τους καρκίνους,αλλά πρώτη φορά ακούω την έκφραση : "Καρκίνος του νερού." Click για ανάπτυξη... Οι καρκίνοι(όπως και οι ιχθείς και οι σκορπιοί) είναι ζώδια του νερού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:10 Ο Γιώργος Mt: #848 10-08-13 04:10 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Ζαργάνα; Click για ανάπτυξη... Όχι αγαπητή.Μπαρ-μ(π)ούνι. Κι εγώ εννοούσα πριν τον Καρκίνο ως ασθένεια σπιτόγατο.Όχι ως ζώδιο.Δεν επικοινωνούμε σήμερα. ::\: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:10 Η eya95 έγραψε: #849 10-08-13 04:10 χαχαχα... ζωδιο του νερου...!! Ε δεν τα γραφουμε κ ολα....!!:Ρ Ιιιι...Μακρυα απο σκορπιους.. μακρυα!!:Ρ Παραπονο: Ολο το χειμωνα ειχα μια ανειπωτη-συνεχομενη νυστα κ δεν μπορουσα να την ικανοποιησω (πανελληνιες) και τωρα π μπορω να κοιμηθω ο υπνος μου κανει πεισματα!!!! -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:11 Η spitogata: #850 10-08-13 04:11 Άσχετο,αλλά τι στην ευχή είναι αυτό που παίζει στον ant1;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:13 Η eya95 έγραψε: #851 10-08-13 04:13 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Άσχετο,αλλά τι στην ευχή είναι αυτό που παίζει στον ant1;; Click για ανάπτυξη... Αχ θα θελα να ανοιξω τιβι ... αλλα θ ενοχλησω την ωραια-γατοκοιμωμενη μου...!Τετοια ωρα παντως μονο στον αλφα μην το βαλεις, με τις ωραιες διαφημισεις του !!:Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:14 Η spitogata: #852 10-08-13 04:14 Όχι αγαπητή.Μπαρ-μ(π)ούνι. Click για ανάπτυξη... μουαχαχαχαχα,νάστυ Κι εγώ εννοούσα πριν τον Καρκίνο ως ασθένεια σπιτόγατο.Όχι ως ζώδιο.Δεν επικοινωνούμε σήμερα. Click για ανάπτυξη... Το τσατ φταίει,νοτ μι Αρχική Δημοσίευση από eya95: χαχαχα... ζωδιο του νερου...!! Ε δεν τα γραφουμε κ ολα....!!:Ρ Ιιιι...Μακρυα απο σκορπιους.. μακρυα!!:Ρ Παραπονο: Ολο το χειμωνα ειχα μια ανειπωτη-συνεχομενη νυστα κ δεν μπορουσα να την ικανοποιησω (πανελληνιες) και τωρα π μπορω να κοιμηθω ο υπνος μου κανει πεισματα!!!! -.- Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ μακριά,καλούληδες είναι *Όσον αφορά τον ύπνο,σε καταλαβαίνω απόλυτα.Μια από τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.Quantum Δραστήριο μέλος Ο Dr.Quantum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 512 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:17 Ο Dr.Quantum: #853 10-08-13 04:17 Θέλω να πάω σπίτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:18 Η eya95 έγραψε: #854 10-08-13 04:18 Χαχα... αναλογα τ δειγματα σκορπιου π συναντησαμε....χαχα Θα κανω τη γενναια τωρα κ θα προσπαθησω ν κοιμη9ω!!! Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν εχω παρει το καλωδιο του λαπτοπ κ θα κλεισει απο μπαταρια!!! @@ χαχα... αντε καληνυχτα / καλημερα σας..!!! κ αυριο εδω θα μαστε ! χαχαχ νιαου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:18 Ο Γιώργος Mt: #855 10-08-13 04:18 Πάρτε τραγουδάκι : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:20 Η spitogata: #856 10-08-13 04:20 Αρχική Δημοσίευση από eya95: Χαχα... αναλογα τ δειγματα σκορπιου π συναντησαμε....χαχα Θα κανω τη γενναια τωρα κ θα προσπαθησω ν κοιμη9ω!!! Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν εχω παρει το καλωδιο του λαπτοπ κ θα κλεισει απο μπαταρια!!! @@ χαχα... αντε καληνυχτα / καλημερα σας..!!! κ αυριο εδω θα μαστε ! χαχαχ νιαου ! Click για ανάπτυξη... Meow,καλό ξημέρωμα Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πάρτε τραγουδάκι : Click για ανάπτυξη... Άντε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:22 Ο Γιώργος Mt: #857 10-08-13 04:22 Κολλήματα είναι αυτά ρε γατί,τι να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 05:46 Η Dalian έγραψε: #858 10-08-13 05:46 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: θα θελα πολυ να κλεισω προσωρινα τα ματακια μ αλλα και μιας και δε συμβαινει .......we're not alone.....never alone......only lonely..... μας πειραξε και η αυπνια ..... Click για ανάπτυξη... Μόνο εγώ όταν διαβάζω αυτή τη φράση σκέφτομαι αμέσως τα παράσιτα που φιλοξενούν οι βλεφαρίδες σου? screwed mentality alert Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Teaser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 13:47 Ο Teaser έγραψε: #859 10-08-13 13:47 Σορρυ που σας αφησα χθες το βραδυ αλλα επαιζε μια ωραια ταινια στο ALTER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 13:55 Ο jj! έγραψε: #860 10-08-13 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Teaser: Σορρυ που σας αφησα χθες το βραδυ αλλα επαιζε μια ωραια ταινια στο ALTER Click για ανάπτυξη... Ναι, την είδα κι εγώ... "Το απέραντο μαύρο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από eya95: :οοοο ν κτ π δν ηξερα!!! μα δν ειναι κακο ν σαι ευαισ8ητος .. μπορεις ν τ παραδεχτεις σ μας !!!:ρ Click για ανάπτυξη... χαχαχα,ναι νιώθει άβολα μωρέε οι καρκίνοι είναι ευαισθητούληδες Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Κανόνισε να σε πνίξω όπως πνίγηκε ο ντι κάπριο στον Τιτανικό γατάκι. Αυτά τα κίνκι ασ'τα για πιο μετά,όταν μπω στο τσατ Spoiler Αν μπω ποτέ Σχετικότατο : Καλά να πάθεις! Click για ανάπτυξη... Άσε που αρέσει σε όλους εδώ και μόλις δουν πως το έκανα θα με σκοτώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 03:58 Η eya95 έγραψε: #842 10-08-13 03:58 αχ αγαπω καρκινους.. οχι επειδη ειμαι.... αλλα ειναι τ καλυτερο ζωδιο πως να το κανουμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:00 Ο Γιώργος Mt: #843 10-08-13 04:00 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: χαχαχα,ναι νιώθει άβολα μωρέε οι καρκίνοι είναι ευαισθητούληδες Άσε που αρέσει σε όλους εδώ και μόλις δουν πως το έκανα θα με σκοτώσουν Click για ανάπτυξη... Συμμορφώσου γατί. Υγ. Κλείσε και άνοιξε ξανά το ρούτερ σου και θα μπεις. @Εύα: Έλα ρε Ευάκι-καρκινάκι. Κι εγώ έχω μια ιδιαίτερη προτίμηση για τους καρκίνους.Βέβαια δεν τυχαίνει πάντα έτσι. Μερικές φορές τρώω και ψαράκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:01 Η spitogata: #844 10-08-13 04:01 Αρχική Δημοσίευση από eya95: τρ π πες γατακι.. η δικια μ εχει κοιμηθει πανω στ πληκτρολογιο.... ποσο τη ζηλευω π κοιμαται. οποτ θεελει.. οπου θεελει... Ας πιουμε στν ειλικρινεια τ φιλου γιωργου ;ρ Click για ανάπτυξη... Εμένα που έχει κάτσει μπροστά από τον ανεμιστήρα και μου κόβει τον αέρα; Αρχική Δημοσίευση από eya95: αχ αγαπω καρκινους.. οχι επειδη ειμαι.... αλλα ειναι τ καλυτερο ζωδιο πως να το κανουμε!!!! Click για ανάπτυξη... Ιχθείς for the win Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:03 Η eya95 έγραψε: #845 10-08-13 04:03 Γάτες ... τι να πεις.. χαχα Γ αυτό τις αγαπάμε γιατι μας τυραννάνε!!:ρ Καρκινοι και Ιχθεις ειναι σχεδον το ιδιο.. ειμαστε ολοι του νερου !!! Εγω συμπαθω τους καρκινους πιο πολυ γτ συνεννοουμαστε καλυτερα !! χαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:07 Ο Γιώργος Mt: #846 10-08-13 04:07 Αρχική Δημοσίευση από eya95: Γάτες ... τι να πεις.. χαχα Γ αυτό τις αγαπάμε γιατι μας τυραννάνε!!:ρ Καρκινοι και Ιχθεις ειναι σχεδον το ιδιο.. ειμαστε ολοι του νερου !!! Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει πολλά για τους καρκίνους,αλλά πρώτη φορά ακούω την έκφραση : "Καρκίνος του νερού." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:09 Η spitogata: #847 10-08-13 04:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Συμμορφώσου γατί. Υγ. Κλείσε και άνοιξε ξανά το ρούτερ σου και θα μπεις. Click για ανάπτυξη... To έκανα..αλλά τίποτα @Εύα: Έλα ρε Ευάκι-καρκινάκι. Κι εγώ έχω μια ιδιαίτερη προτίμηση για τους καρκίνους.Βέβαια δεν τυχαίνει πάντα έτσι. Μερικές φορές τρώω και ψαράκι. Click για ανάπτυξη... Ζαργάνα; Γάτες ... τι να πεις.. χαχα Γ αυτό τις αγαπάμε γιατι μας τυραννάνε!!:ρ Click για ανάπτυξη... Καρκινοι και Ιχθεις ειναι σχεδον το ιδιο.. ειμαστε ολοι του νερου !!! Εγω συμπαθω τους καρκινους πιο πολυ γτ συνεννοουμαστε καλυτερα !! χαχαχ Click για ανάπτυξη... Εγώ συμπαθώ και τους σκορπιούς πάντως..μπορεί να φταίει και ο ωροσκόπος Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Έχω ακούσει πολλά για τους καρκίνους,αλλά πρώτη φορά ακούω την έκφραση : "Καρκίνος του νερού." Click για ανάπτυξη... Οι καρκίνοι(όπως και οι ιχθείς και οι σκορπιοί) είναι ζώδια του νερού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:10 Ο Γιώργος Mt: #848 10-08-13 04:10 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Ζαργάνα; Click για ανάπτυξη... Όχι αγαπητή.Μπαρ-μ(π)ούνι. Κι εγώ εννοούσα πριν τον Καρκίνο ως ασθένεια σπιτόγατο.Όχι ως ζώδιο.Δεν επικοινωνούμε σήμερα. ::\: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:10 Η eya95 έγραψε: #849 10-08-13 04:10 χαχαχα... ζωδιο του νερου...!! Ε δεν τα γραφουμε κ ολα....!!:Ρ Ιιιι...Μακρυα απο σκορπιους.. μακρυα!!:Ρ Παραπονο: Ολο το χειμωνα ειχα μια ανειπωτη-συνεχομενη νυστα κ δεν μπορουσα να την ικανοποιησω (πανελληνιες) και τωρα π μπορω να κοιμηθω ο υπνος μου κανει πεισματα!!!! -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:11 Η spitogata: #850 10-08-13 04:11 Άσχετο,αλλά τι στην ευχή είναι αυτό που παίζει στον ant1;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:13 Η eya95 έγραψε: #851 10-08-13 04:13 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Άσχετο,αλλά τι στην ευχή είναι αυτό που παίζει στον ant1;; Click για ανάπτυξη... Αχ θα θελα να ανοιξω τιβι ... αλλα θ ενοχλησω την ωραια-γατοκοιμωμενη μου...!Τετοια ωρα παντως μονο στον αλφα μην το βαλεις, με τις ωραιες διαφημισεις του !!:Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:14 Η spitogata: #852 10-08-13 04:14 Όχι αγαπητή.Μπαρ-μ(π)ούνι. Click για ανάπτυξη... μουαχαχαχαχα,νάστυ Κι εγώ εννοούσα πριν τον Καρκίνο ως ασθένεια σπιτόγατο.Όχι ως ζώδιο.Δεν επικοινωνούμε σήμερα. Click για ανάπτυξη... Το τσατ φταίει,νοτ μι Αρχική Δημοσίευση από eya95: χαχαχα... ζωδιο του νερου...!! Ε δεν τα γραφουμε κ ολα....!!:Ρ Ιιιι...Μακρυα απο σκορπιους.. μακρυα!!:Ρ Παραπονο: Ολο το χειμωνα ειχα μια ανειπωτη-συνεχομενη νυστα κ δεν μπορουσα να την ικανοποιησω (πανελληνιες) και τωρα π μπορω να κοιμηθω ο υπνος μου κανει πεισματα!!!! -.- Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ μακριά,καλούληδες είναι *Όσον αφορά τον ύπνο,σε καταλαβαίνω απόλυτα.Μια από τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.Quantum Δραστήριο μέλος Ο Dr.Quantum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 512 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:17 Ο Dr.Quantum: #853 10-08-13 04:17 Θέλω να πάω σπίτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:18 Η eya95 έγραψε: #854 10-08-13 04:18 Χαχα... αναλογα τ δειγματα σκορπιου π συναντησαμε....χαχα Θα κανω τη γενναια τωρα κ θα προσπαθησω ν κοιμη9ω!!! Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν εχω παρει το καλωδιο του λαπτοπ κ θα κλεισει απο μπαταρια!!! @@ χαχα... αντε καληνυχτα / καλημερα σας..!!! κ αυριο εδω θα μαστε ! χαχαχ νιαου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:18 Ο Γιώργος Mt: #855 10-08-13 04:18 Πάρτε τραγουδάκι : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:20 Η spitogata: #856 10-08-13 04:20 Αρχική Δημοσίευση από eya95: Χαχα... αναλογα τ δειγματα σκορπιου π συναντησαμε....χαχα Θα κανω τη γενναια τωρα κ θα προσπαθησω ν κοιμη9ω!!! Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν εχω παρει το καλωδιο του λαπτοπ κ θα κλεισει απο μπαταρια!!! @@ χαχα... αντε καληνυχτα / καλημερα σας..!!! κ αυριο εδω θα μαστε ! χαχαχ νιαου ! Click για ανάπτυξη... Meow,καλό ξημέρωμα Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πάρτε τραγουδάκι : Click για ανάπτυξη... Άντε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:22 Ο Γιώργος Mt: #857 10-08-13 04:22 Κολλήματα είναι αυτά ρε γατί,τι να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 05:46 Η Dalian έγραψε: #858 10-08-13 05:46 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: θα θελα πολυ να κλεισω προσωρινα τα ματακια μ αλλα και μιας και δε συμβαινει .......we're not alone.....never alone......only lonely..... μας πειραξε και η αυπνια ..... Click για ανάπτυξη... Μόνο εγώ όταν διαβάζω αυτή τη φράση σκέφτομαι αμέσως τα παράσιτα που φιλοξενούν οι βλεφαρίδες σου? screwed mentality alert Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Teaser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 13:47 Ο Teaser έγραψε: #859 10-08-13 13:47 Σορρυ που σας αφησα χθες το βραδυ αλλα επαιζε μια ωραια ταινια στο ALTER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 13:55 Ο jj! έγραψε: #860 10-08-13 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Teaser: Σορρυ που σας αφησα χθες το βραδυ αλλα επαιζε μια ωραια ταινια στο ALTER Click για ανάπτυξη... Ναι, την είδα κι εγώ... "Το απέραντο μαύρο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αχ αγαπω καρκινους.. οχι επειδη ειμαι.... αλλα ειναι τ καλυτερο ζωδιο πως να το κανουμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:00 Ο Γιώργος Mt: #843 10-08-13 04:00 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: χαχαχα,ναι νιώθει άβολα μωρέε οι καρκίνοι είναι ευαισθητούληδες Άσε που αρέσει σε όλους εδώ και μόλις δουν πως το έκανα θα με σκοτώσουν Click για ανάπτυξη... Συμμορφώσου γατί. Υγ. Κλείσε και άνοιξε ξανά το ρούτερ σου και θα μπεις. @Εύα: Έλα ρε Ευάκι-καρκινάκι. Κι εγώ έχω μια ιδιαίτερη προτίμηση για τους καρκίνους.Βέβαια δεν τυχαίνει πάντα έτσι. Μερικές φορές τρώω και ψαράκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:01 Η spitogata: #844 10-08-13 04:01 Αρχική Δημοσίευση από eya95: τρ π πες γατακι.. η δικια μ εχει κοιμηθει πανω στ πληκτρολογιο.... ποσο τη ζηλευω π κοιμαται. οποτ θεελει.. οπου θεελει... Ας πιουμε στν ειλικρινεια τ φιλου γιωργου ;ρ Click για ανάπτυξη... Εμένα που έχει κάτσει μπροστά από τον ανεμιστήρα και μου κόβει τον αέρα; Αρχική Δημοσίευση από eya95: αχ αγαπω καρκινους.. οχι επειδη ειμαι.... αλλα ειναι τ καλυτερο ζωδιο πως να το κανουμε!!!! Click για ανάπτυξη... Ιχθείς for the win Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:03 Η eya95 έγραψε: #845 10-08-13 04:03 Γάτες ... τι να πεις.. χαχα Γ αυτό τις αγαπάμε γιατι μας τυραννάνε!!:ρ Καρκινοι και Ιχθεις ειναι σχεδον το ιδιο.. ειμαστε ολοι του νερου !!! Εγω συμπαθω τους καρκινους πιο πολυ γτ συνεννοουμαστε καλυτερα !! χαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:07 Ο Γιώργος Mt: #846 10-08-13 04:07 Αρχική Δημοσίευση από eya95: Γάτες ... τι να πεις.. χαχα Γ αυτό τις αγαπάμε γιατι μας τυραννάνε!!:ρ Καρκινοι και Ιχθεις ειναι σχεδον το ιδιο.. ειμαστε ολοι του νερου !!! Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει πολλά για τους καρκίνους,αλλά πρώτη φορά ακούω την έκφραση : "Καρκίνος του νερού." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:09 Η spitogata: #847 10-08-13 04:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Συμμορφώσου γατί. Υγ. Κλείσε και άνοιξε ξανά το ρούτερ σου και θα μπεις. Click για ανάπτυξη... To έκανα..αλλά τίποτα @Εύα: Έλα ρε Ευάκι-καρκινάκι. Κι εγώ έχω μια ιδιαίτερη προτίμηση για τους καρκίνους.Βέβαια δεν τυχαίνει πάντα έτσι. Μερικές φορές τρώω και ψαράκι. Click για ανάπτυξη... Ζαργάνα; Γάτες ... τι να πεις.. χαχα Γ αυτό τις αγαπάμε γιατι μας τυραννάνε!!:ρ Click για ανάπτυξη... Καρκινοι και Ιχθεις ειναι σχεδον το ιδιο.. ειμαστε ολοι του νερου !!! Εγω συμπαθω τους καρκινους πιο πολυ γτ συνεννοουμαστε καλυτερα !! χαχαχ Click για ανάπτυξη... Εγώ συμπαθώ και τους σκορπιούς πάντως..μπορεί να φταίει και ο ωροσκόπος Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Έχω ακούσει πολλά για τους καρκίνους,αλλά πρώτη φορά ακούω την έκφραση : "Καρκίνος του νερού." Click για ανάπτυξη... Οι καρκίνοι(όπως και οι ιχθείς και οι σκορπιοί) είναι ζώδια του νερού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:10 Ο Γιώργος Mt: #848 10-08-13 04:10 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Ζαργάνα; Click για ανάπτυξη... Όχι αγαπητή.Μπαρ-μ(π)ούνι. Κι εγώ εννοούσα πριν τον Καρκίνο ως ασθένεια σπιτόγατο.Όχι ως ζώδιο.Δεν επικοινωνούμε σήμερα. ::\: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:10 Η eya95 έγραψε: #849 10-08-13 04:10 χαχαχα... ζωδιο του νερου...!! Ε δεν τα γραφουμε κ ολα....!!:Ρ Ιιιι...Μακρυα απο σκορπιους.. μακρυα!!:Ρ Παραπονο: Ολο το χειμωνα ειχα μια ανειπωτη-συνεχομενη νυστα κ δεν μπορουσα να την ικανοποιησω (πανελληνιες) και τωρα π μπορω να κοιμηθω ο υπνος μου κανει πεισματα!!!! -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:11 Η spitogata: #850 10-08-13 04:11 Άσχετο,αλλά τι στην ευχή είναι αυτό που παίζει στον ant1;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:13 Η eya95 έγραψε: #851 10-08-13 04:13 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Άσχετο,αλλά τι στην ευχή είναι αυτό που παίζει στον ant1;; Click για ανάπτυξη... Αχ θα θελα να ανοιξω τιβι ... αλλα θ ενοχλησω την ωραια-γατοκοιμωμενη μου...!Τετοια ωρα παντως μονο στον αλφα μην το βαλεις, με τις ωραιες διαφημισεις του !!:Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:14 Η spitogata: #852 10-08-13 04:14 Όχι αγαπητή.Μπαρ-μ(π)ούνι. Click για ανάπτυξη... μουαχαχαχαχα,νάστυ Κι εγώ εννοούσα πριν τον Καρκίνο ως ασθένεια σπιτόγατο.Όχι ως ζώδιο.Δεν επικοινωνούμε σήμερα. Click για ανάπτυξη... Το τσατ φταίει,νοτ μι Αρχική Δημοσίευση από eya95: χαχαχα... ζωδιο του νερου...!! Ε δεν τα γραφουμε κ ολα....!!:Ρ Ιιιι...Μακρυα απο σκορπιους.. μακρυα!!:Ρ Παραπονο: Ολο το χειμωνα ειχα μια ανειπωτη-συνεχομενη νυστα κ δεν μπορουσα να την ικανοποιησω (πανελληνιες) και τωρα π μπορω να κοιμηθω ο υπνος μου κανει πεισματα!!!! -.- Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ μακριά,καλούληδες είναι *Όσον αφορά τον ύπνο,σε καταλαβαίνω απόλυτα.Μια από τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.Quantum Δραστήριο μέλος Ο Dr.Quantum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 512 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:17 Ο Dr.Quantum: #853 10-08-13 04:17 Θέλω να πάω σπίτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:18 Η eya95 έγραψε: #854 10-08-13 04:18 Χαχα... αναλογα τ δειγματα σκορπιου π συναντησαμε....χαχα Θα κανω τη γενναια τωρα κ θα προσπαθησω ν κοιμη9ω!!! Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν εχω παρει το καλωδιο του λαπτοπ κ θα κλεισει απο μπαταρια!!! @@ χαχα... αντε καληνυχτα / καλημερα σας..!!! κ αυριο εδω θα μαστε ! χαχαχ νιαου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:18 Ο Γιώργος Mt: #855 10-08-13 04:18 Πάρτε τραγουδάκι : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:20 Η spitogata: #856 10-08-13 04:20 Αρχική Δημοσίευση από eya95: Χαχα... αναλογα τ δειγματα σκορπιου π συναντησαμε....χαχα Θα κανω τη γενναια τωρα κ θα προσπαθησω ν κοιμη9ω!!! Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν εχω παρει το καλωδιο του λαπτοπ κ θα κλεισει απο μπαταρια!!! @@ χαχα... αντε καληνυχτα / καλημερα σας..!!! κ αυριο εδω θα μαστε ! χαχαχ νιαου ! Click για ανάπτυξη... Meow,καλό ξημέρωμα Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πάρτε τραγουδάκι : Click για ανάπτυξη... Άντε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:22 Ο Γιώργος Mt: #857 10-08-13 04:22 Κολλήματα είναι αυτά ρε γατί,τι να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 05:46 Η Dalian έγραψε: #858 10-08-13 05:46 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: θα θελα πολυ να κλεισω προσωρινα τα ματακια μ αλλα και μιας και δε συμβαινει .......we're not alone.....never alone......only lonely..... μας πειραξε και η αυπνια ..... Click για ανάπτυξη... Μόνο εγώ όταν διαβάζω αυτή τη φράση σκέφτομαι αμέσως τα παράσιτα που φιλοξενούν οι βλεφαρίδες σου? screwed mentality alert Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Teaser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 13:47 Ο Teaser έγραψε: #859 10-08-13 13:47 Σορρυ που σας αφησα χθες το βραδυ αλλα επαιζε μια ωραια ταινια στο ALTER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 13:55 Ο jj! έγραψε: #860 10-08-13 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Teaser: Σορρυ που σας αφησα χθες το βραδυ αλλα επαιζε μια ωραια ταινια στο ALTER Click για ανάπτυξη... Ναι, την είδα κι εγώ... "Το απέραντο μαύρο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από spitogata: χαχαχα,ναι νιώθει άβολα μωρέε οι καρκίνοι είναι ευαισθητούληδες Άσε που αρέσει σε όλους εδώ και μόλις δουν πως το έκανα θα με σκοτώσουν Click για ανάπτυξη... Συμμορφώσου γατί. Υγ. Κλείσε και άνοιξε ξανά το ρούτερ σου και θα μπεις. @Εύα: Έλα ρε Ευάκι-καρκινάκι. Κι εγώ έχω μια ιδιαίτερη προτίμηση για τους καρκίνους.Βέβαια δεν τυχαίνει πάντα έτσι. Μερικές φορές τρώω και ψαράκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:01 Η spitogata: #844 10-08-13 04:01 Αρχική Δημοσίευση από eya95: τρ π πες γατακι.. η δικια μ εχει κοιμηθει πανω στ πληκτρολογιο.... ποσο τη ζηλευω π κοιμαται. οποτ θεελει.. οπου θεελει... Ας πιουμε στν ειλικρινεια τ φιλου γιωργου ;ρ Click για ανάπτυξη... Εμένα που έχει κάτσει μπροστά από τον ανεμιστήρα και μου κόβει τον αέρα; Αρχική Δημοσίευση από eya95: αχ αγαπω καρκινους.. οχι επειδη ειμαι.... αλλα ειναι τ καλυτερο ζωδιο πως να το κανουμε!!!! Click για ανάπτυξη... Ιχθείς for the win Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:03 Η eya95 έγραψε: #845 10-08-13 04:03 Γάτες ... τι να πεις.. χαχα Γ αυτό τις αγαπάμε γιατι μας τυραννάνε!!:ρ Καρκινοι και Ιχθεις ειναι σχεδον το ιδιο.. ειμαστε ολοι του νερου !!! Εγω συμπαθω τους καρκινους πιο πολυ γτ συνεννοουμαστε καλυτερα !! χαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:07 Ο Γιώργος Mt: #846 10-08-13 04:07 Αρχική Δημοσίευση από eya95: Γάτες ... τι να πεις.. χαχα Γ αυτό τις αγαπάμε γιατι μας τυραννάνε!!:ρ Καρκινοι και Ιχθεις ειναι σχεδον το ιδιο.. ειμαστε ολοι του νερου !!! Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει πολλά για τους καρκίνους,αλλά πρώτη φορά ακούω την έκφραση : "Καρκίνος του νερού." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:09 Η spitogata: #847 10-08-13 04:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Συμμορφώσου γατί. Υγ. Κλείσε και άνοιξε ξανά το ρούτερ σου και θα μπεις. Click για ανάπτυξη... To έκανα..αλλά τίποτα @Εύα: Έλα ρε Ευάκι-καρκινάκι. Κι εγώ έχω μια ιδιαίτερη προτίμηση για τους καρκίνους.Βέβαια δεν τυχαίνει πάντα έτσι. Μερικές φορές τρώω και ψαράκι. Click για ανάπτυξη... Ζαργάνα; Γάτες ... τι να πεις.. χαχα Γ αυτό τις αγαπάμε γιατι μας τυραννάνε!!:ρ Click για ανάπτυξη... Καρκινοι και Ιχθεις ειναι σχεδον το ιδιο.. ειμαστε ολοι του νερου !!! Εγω συμπαθω τους καρκινους πιο πολυ γτ συνεννοουμαστε καλυτερα !! χαχαχ Click για ανάπτυξη... Εγώ συμπαθώ και τους σκορπιούς πάντως..μπορεί να φταίει και ο ωροσκόπος Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Έχω ακούσει πολλά για τους καρκίνους,αλλά πρώτη φορά ακούω την έκφραση : "Καρκίνος του νερού." Click για ανάπτυξη... Οι καρκίνοι(όπως και οι ιχθείς και οι σκορπιοί) είναι ζώδια του νερού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:10 Ο Γιώργος Mt: #848 10-08-13 04:10 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Ζαργάνα; Click για ανάπτυξη... Όχι αγαπητή.Μπαρ-μ(π)ούνι. Κι εγώ εννοούσα πριν τον Καρκίνο ως ασθένεια σπιτόγατο.Όχι ως ζώδιο.Δεν επικοινωνούμε σήμερα. ::\: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:10 Η eya95 έγραψε: #849 10-08-13 04:10 χαχαχα... ζωδιο του νερου...!! Ε δεν τα γραφουμε κ ολα....!!:Ρ Ιιιι...Μακρυα απο σκορπιους.. μακρυα!!:Ρ Παραπονο: Ολο το χειμωνα ειχα μια ανειπωτη-συνεχομενη νυστα κ δεν μπορουσα να την ικανοποιησω (πανελληνιες) και τωρα π μπορω να κοιμηθω ο υπνος μου κανει πεισματα!!!! -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:11 Η spitogata: #850 10-08-13 04:11 Άσχετο,αλλά τι στην ευχή είναι αυτό που παίζει στον ant1;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:13 Η eya95 έγραψε: #851 10-08-13 04:13 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Άσχετο,αλλά τι στην ευχή είναι αυτό που παίζει στον ant1;; Click για ανάπτυξη... Αχ θα θελα να ανοιξω τιβι ... αλλα θ ενοχλησω την ωραια-γατοκοιμωμενη μου...!Τετοια ωρα παντως μονο στον αλφα μην το βαλεις, με τις ωραιες διαφημισεις του !!:Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:14 Η spitogata: #852 10-08-13 04:14 Όχι αγαπητή.Μπαρ-μ(π)ούνι. Click για ανάπτυξη... μουαχαχαχαχα,νάστυ Κι εγώ εννοούσα πριν τον Καρκίνο ως ασθένεια σπιτόγατο.Όχι ως ζώδιο.Δεν επικοινωνούμε σήμερα. Click για ανάπτυξη... Το τσατ φταίει,νοτ μι Αρχική Δημοσίευση από eya95: χαχαχα... ζωδιο του νερου...!! Ε δεν τα γραφουμε κ ολα....!!:Ρ Ιιιι...Μακρυα απο σκορπιους.. μακρυα!!:Ρ Παραπονο: Ολο το χειμωνα ειχα μια ανειπωτη-συνεχομενη νυστα κ δεν μπορουσα να την ικανοποιησω (πανελληνιες) και τωρα π μπορω να κοιμηθω ο υπνος μου κανει πεισματα!!!! -.- Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ μακριά,καλούληδες είναι *Όσον αφορά τον ύπνο,σε καταλαβαίνω απόλυτα.Μια από τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.Quantum Δραστήριο μέλος Ο Dr.Quantum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 512 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:17 Ο Dr.Quantum: #853 10-08-13 04:17 Θέλω να πάω σπίτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:18 Η eya95 έγραψε: #854 10-08-13 04:18 Χαχα... αναλογα τ δειγματα σκορπιου π συναντησαμε....χαχα Θα κανω τη γενναια τωρα κ θα προσπαθησω ν κοιμη9ω!!! Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν εχω παρει το καλωδιο του λαπτοπ κ θα κλεισει απο μπαταρια!!! @@ χαχα... αντε καληνυχτα / καλημερα σας..!!! κ αυριο εδω θα μαστε ! χαχαχ νιαου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:18 Ο Γιώργος Mt: #855 10-08-13 04:18 Πάρτε τραγουδάκι : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:20 Η spitogata: #856 10-08-13 04:20 Αρχική Δημοσίευση από eya95: Χαχα... αναλογα τ δειγματα σκορπιου π συναντησαμε....χαχα Θα κανω τη γενναια τωρα κ θα προσπαθησω ν κοιμη9ω!!! Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν εχω παρει το καλωδιο του λαπτοπ κ θα κλεισει απο μπαταρια!!! @@ χαχα... αντε καληνυχτα / καλημερα σας..!!! κ αυριο εδω θα μαστε ! χαχαχ νιαου ! Click για ανάπτυξη... Meow,καλό ξημέρωμα Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πάρτε τραγουδάκι : Click για ανάπτυξη... Άντε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:22 Ο Γιώργος Mt: #857 10-08-13 04:22 Κολλήματα είναι αυτά ρε γατί,τι να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 05:46 Η Dalian έγραψε: #858 10-08-13 05:46 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: θα θελα πολυ να κλεισω προσωρινα τα ματακια μ αλλα και μιας και δε συμβαινει .......we're not alone.....never alone......only lonely..... μας πειραξε και η αυπνια ..... Click για ανάπτυξη... Μόνο εγώ όταν διαβάζω αυτή τη φράση σκέφτομαι αμέσως τα παράσιτα που φιλοξενούν οι βλεφαρίδες σου? screwed mentality alert Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Teaser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 13:47 Ο Teaser έγραψε: #859 10-08-13 13:47 Σορρυ που σας αφησα χθες το βραδυ αλλα επαιζε μια ωραια ταινια στο ALTER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 13:55 Ο jj! έγραψε: #860 10-08-13 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Teaser: Σορρυ που σας αφησα χθες το βραδυ αλλα επαιζε μια ωραια ταινια στο ALTER Click για ανάπτυξη... Ναι, την είδα κι εγώ... "Το απέραντο μαύρο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από eya95: τρ π πες γατακι.. η δικια μ εχει κοιμηθει πανω στ πληκτρολογιο.... ποσο τη ζηλευω π κοιμαται. οποτ θεελει.. οπου θεελει... Ας πιουμε στν ειλικρινεια τ φιλου γιωργου ;ρ Click για ανάπτυξη... Εμένα που έχει κάτσει μπροστά από τον ανεμιστήρα και μου κόβει τον αέρα; Αρχική Δημοσίευση από eya95: αχ αγαπω καρκινους.. οχι επειδη ειμαι.... αλλα ειναι τ καλυτερο ζωδιο πως να το κανουμε!!!! Click για ανάπτυξη... Ιχθείς for the win Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:03 Η eya95 έγραψε: #845 10-08-13 04:03 Γάτες ... τι να πεις.. χαχα Γ αυτό τις αγαπάμε γιατι μας τυραννάνε!!:ρ Καρκινοι και Ιχθεις ειναι σχεδον το ιδιο.. ειμαστε ολοι του νερου !!! Εγω συμπαθω τους καρκινους πιο πολυ γτ συνεννοουμαστε καλυτερα !! χαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:07 Ο Γιώργος Mt: #846 10-08-13 04:07 Αρχική Δημοσίευση από eya95: Γάτες ... τι να πεις.. χαχα Γ αυτό τις αγαπάμε γιατι μας τυραννάνε!!:ρ Καρκινοι και Ιχθεις ειναι σχεδον το ιδιο.. ειμαστε ολοι του νερου !!! Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει πολλά για τους καρκίνους,αλλά πρώτη φορά ακούω την έκφραση : "Καρκίνος του νερού." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:09 Η spitogata: #847 10-08-13 04:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Συμμορφώσου γατί. Υγ. Κλείσε και άνοιξε ξανά το ρούτερ σου και θα μπεις. Click για ανάπτυξη... To έκανα..αλλά τίποτα @Εύα: Έλα ρε Ευάκι-καρκινάκι. Κι εγώ έχω μια ιδιαίτερη προτίμηση για τους καρκίνους.Βέβαια δεν τυχαίνει πάντα έτσι. Μερικές φορές τρώω και ψαράκι. Click για ανάπτυξη... Ζαργάνα; Γάτες ... τι να πεις.. χαχα Γ αυτό τις αγαπάμε γιατι μας τυραννάνε!!:ρ Click για ανάπτυξη... Καρκινοι και Ιχθεις ειναι σχεδον το ιδιο.. ειμαστε ολοι του νερου !!! Εγω συμπαθω τους καρκινους πιο πολυ γτ συνεννοουμαστε καλυτερα !! χαχαχ Click για ανάπτυξη... Εγώ συμπαθώ και τους σκορπιούς πάντως..μπορεί να φταίει και ο ωροσκόπος Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Έχω ακούσει πολλά για τους καρκίνους,αλλά πρώτη φορά ακούω την έκφραση : "Καρκίνος του νερού." Click για ανάπτυξη... Οι καρκίνοι(όπως και οι ιχθείς και οι σκορπιοί) είναι ζώδια του νερού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:10 Ο Γιώργος Mt: #848 10-08-13 04:10 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Ζαργάνα; Click για ανάπτυξη... Όχι αγαπητή.Μπαρ-μ(π)ούνι. Κι εγώ εννοούσα πριν τον Καρκίνο ως ασθένεια σπιτόγατο.Όχι ως ζώδιο.Δεν επικοινωνούμε σήμερα. ::\: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:10 Η eya95 έγραψε: #849 10-08-13 04:10 χαχαχα... ζωδιο του νερου...!! Ε δεν τα γραφουμε κ ολα....!!:Ρ Ιιιι...Μακρυα απο σκορπιους.. μακρυα!!:Ρ Παραπονο: Ολο το χειμωνα ειχα μια ανειπωτη-συνεχομενη νυστα κ δεν μπορουσα να την ικανοποιησω (πανελληνιες) και τωρα π μπορω να κοιμηθω ο υπνος μου κανει πεισματα!!!! -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:11 Η spitogata: #850 10-08-13 04:11 Άσχετο,αλλά τι στην ευχή είναι αυτό που παίζει στον ant1;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:13 Η eya95 έγραψε: #851 10-08-13 04:13 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Άσχετο,αλλά τι στην ευχή είναι αυτό που παίζει στον ant1;; Click για ανάπτυξη... Αχ θα θελα να ανοιξω τιβι ... αλλα θ ενοχλησω την ωραια-γατοκοιμωμενη μου...!Τετοια ωρα παντως μονο στον αλφα μην το βαλεις, με τις ωραιες διαφημισεις του !!:Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:14 Η spitogata: #852 10-08-13 04:14 Όχι αγαπητή.Μπαρ-μ(π)ούνι. Click για ανάπτυξη... μουαχαχαχαχα,νάστυ Κι εγώ εννοούσα πριν τον Καρκίνο ως ασθένεια σπιτόγατο.Όχι ως ζώδιο.Δεν επικοινωνούμε σήμερα. Click για ανάπτυξη... Το τσατ φταίει,νοτ μι Αρχική Δημοσίευση από eya95: χαχαχα... ζωδιο του νερου...!! Ε δεν τα γραφουμε κ ολα....!!:Ρ Ιιιι...Μακρυα απο σκορπιους.. μακρυα!!:Ρ Παραπονο: Ολο το χειμωνα ειχα μια ανειπωτη-συνεχομενη νυστα κ δεν μπορουσα να την ικανοποιησω (πανελληνιες) και τωρα π μπορω να κοιμηθω ο υπνος μου κανει πεισματα!!!! -.- Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ μακριά,καλούληδες είναι *Όσον αφορά τον ύπνο,σε καταλαβαίνω απόλυτα.Μια από τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.Quantum Δραστήριο μέλος Ο Dr.Quantum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 512 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:17 Ο Dr.Quantum: #853 10-08-13 04:17 Θέλω να πάω σπίτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:18 Η eya95 έγραψε: #854 10-08-13 04:18 Χαχα... αναλογα τ δειγματα σκορπιου π συναντησαμε....χαχα Θα κανω τη γενναια τωρα κ θα προσπαθησω ν κοιμη9ω!!! Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν εχω παρει το καλωδιο του λαπτοπ κ θα κλεισει απο μπαταρια!!! @@ χαχα... αντε καληνυχτα / καλημερα σας..!!! κ αυριο εδω θα μαστε ! χαχαχ νιαου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:18 Ο Γιώργος Mt: #855 10-08-13 04:18 Πάρτε τραγουδάκι : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:20 Η spitogata: #856 10-08-13 04:20 Αρχική Δημοσίευση από eya95: Χαχα... αναλογα τ δειγματα σκορπιου π συναντησαμε....χαχα Θα κανω τη γενναια τωρα κ θα προσπαθησω ν κοιμη9ω!!! Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν εχω παρει το καλωδιο του λαπτοπ κ θα κλεισει απο μπαταρια!!! @@ χαχα... αντε καληνυχτα / καλημερα σας..!!! κ αυριο εδω θα μαστε ! χαχαχ νιαου ! Click για ανάπτυξη... Meow,καλό ξημέρωμα Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πάρτε τραγουδάκι : Click για ανάπτυξη... Άντε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:22 Ο Γιώργος Mt: #857 10-08-13 04:22 Κολλήματα είναι αυτά ρε γατί,τι να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 05:46 Η Dalian έγραψε: #858 10-08-13 05:46 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: θα θελα πολυ να κλεισω προσωρινα τα ματακια μ αλλα και μιας και δε συμβαινει .......we're not alone.....never alone......only lonely..... μας πειραξε και η αυπνια ..... Click για ανάπτυξη... Μόνο εγώ όταν διαβάζω αυτή τη φράση σκέφτομαι αμέσως τα παράσιτα που φιλοξενούν οι βλεφαρίδες σου? screwed mentality alert Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Teaser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 13:47 Ο Teaser έγραψε: #859 10-08-13 13:47 Σορρυ που σας αφησα χθες το βραδυ αλλα επαιζε μια ωραια ταινια στο ALTER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 13:55 Ο jj! έγραψε: #860 10-08-13 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Teaser: Σορρυ που σας αφησα χθες το βραδυ αλλα επαιζε μια ωραια ταινια στο ALTER Click για ανάπτυξη... Ναι, την είδα κι εγώ... "Το απέραντο μαύρο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γάτες ... τι να πεις.. χαχα Γ αυτό τις αγαπάμε γιατι μας τυραννάνε!!:ρ Καρκινοι και Ιχθεις ειναι σχεδον το ιδιο.. ειμαστε ολοι του νερου !!! Εγω συμπαθω τους καρκινους πιο πολυ γτ συνεννοουμαστε καλυτερα !! χαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:07 Ο Γιώργος Mt: #846 10-08-13 04:07 Αρχική Δημοσίευση από eya95: Γάτες ... τι να πεις.. χαχα Γ αυτό τις αγαπάμε γιατι μας τυραννάνε!!:ρ Καρκινοι και Ιχθεις ειναι σχεδον το ιδιο.. ειμαστε ολοι του νερου !!! Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει πολλά για τους καρκίνους,αλλά πρώτη φορά ακούω την έκφραση : "Καρκίνος του νερού." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:09 Η spitogata: #847 10-08-13 04:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Συμμορφώσου γατί. Υγ. Κλείσε και άνοιξε ξανά το ρούτερ σου και θα μπεις. Click για ανάπτυξη... To έκανα..αλλά τίποτα @Εύα: Έλα ρε Ευάκι-καρκινάκι. Κι εγώ έχω μια ιδιαίτερη προτίμηση για τους καρκίνους.Βέβαια δεν τυχαίνει πάντα έτσι. Μερικές φορές τρώω και ψαράκι. Click για ανάπτυξη... Ζαργάνα; Γάτες ... τι να πεις.. χαχα Γ αυτό τις αγαπάμε γιατι μας τυραννάνε!!:ρ Click για ανάπτυξη... Καρκινοι και Ιχθεις ειναι σχεδον το ιδιο.. ειμαστε ολοι του νερου !!! Εγω συμπαθω τους καρκινους πιο πολυ γτ συνεννοουμαστε καλυτερα !! χαχαχ Click για ανάπτυξη... Εγώ συμπαθώ και τους σκορπιούς πάντως..μπορεί να φταίει και ο ωροσκόπος Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Έχω ακούσει πολλά για τους καρκίνους,αλλά πρώτη φορά ακούω την έκφραση : "Καρκίνος του νερού." Click για ανάπτυξη... Οι καρκίνοι(όπως και οι ιχθείς και οι σκορπιοί) είναι ζώδια του νερού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:10 Ο Γιώργος Mt: #848 10-08-13 04:10 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Ζαργάνα; Click για ανάπτυξη... Όχι αγαπητή.Μπαρ-μ(π)ούνι. Κι εγώ εννοούσα πριν τον Καρκίνο ως ασθένεια σπιτόγατο.Όχι ως ζώδιο.Δεν επικοινωνούμε σήμερα. ::\: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:10 Η eya95 έγραψε: #849 10-08-13 04:10 χαχαχα... ζωδιο του νερου...!! Ε δεν τα γραφουμε κ ολα....!!:Ρ Ιιιι...Μακρυα απο σκορπιους.. μακρυα!!:Ρ Παραπονο: Ολο το χειμωνα ειχα μια ανειπωτη-συνεχομενη νυστα κ δεν μπορουσα να την ικανοποιησω (πανελληνιες) και τωρα π μπορω να κοιμηθω ο υπνος μου κανει πεισματα!!!! -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:11 Η spitogata: #850 10-08-13 04:11 Άσχετο,αλλά τι στην ευχή είναι αυτό που παίζει στον ant1;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:13 Η eya95 έγραψε: #851 10-08-13 04:13 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Άσχετο,αλλά τι στην ευχή είναι αυτό που παίζει στον ant1;; Click για ανάπτυξη... Αχ θα θελα να ανοιξω τιβι ... αλλα θ ενοχλησω την ωραια-γατοκοιμωμενη μου...!Τετοια ωρα παντως μονο στον αλφα μην το βαλεις, με τις ωραιες διαφημισεις του !!:Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:14 Η spitogata: #852 10-08-13 04:14 Όχι αγαπητή.Μπαρ-μ(π)ούνι. Click για ανάπτυξη... μουαχαχαχαχα,νάστυ Κι εγώ εννοούσα πριν τον Καρκίνο ως ασθένεια σπιτόγατο.Όχι ως ζώδιο.Δεν επικοινωνούμε σήμερα. Click για ανάπτυξη... Το τσατ φταίει,νοτ μι Αρχική Δημοσίευση από eya95: χαχαχα... ζωδιο του νερου...!! Ε δεν τα γραφουμε κ ολα....!!:Ρ Ιιιι...Μακρυα απο σκορπιους.. μακρυα!!:Ρ Παραπονο: Ολο το χειμωνα ειχα μια ανειπωτη-συνεχομενη νυστα κ δεν μπορουσα να την ικανοποιησω (πανελληνιες) και τωρα π μπορω να κοιμηθω ο υπνος μου κανει πεισματα!!!! -.- Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ μακριά,καλούληδες είναι *Όσον αφορά τον ύπνο,σε καταλαβαίνω απόλυτα.Μια από τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.Quantum Δραστήριο μέλος Ο Dr.Quantum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 512 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:17 Ο Dr.Quantum: #853 10-08-13 04:17 Θέλω να πάω σπίτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:18 Η eya95 έγραψε: #854 10-08-13 04:18 Χαχα... αναλογα τ δειγματα σκορπιου π συναντησαμε....χαχα Θα κανω τη γενναια τωρα κ θα προσπαθησω ν κοιμη9ω!!! Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν εχω παρει το καλωδιο του λαπτοπ κ θα κλεισει απο μπαταρια!!! @@ χαχα... αντε καληνυχτα / καλημερα σας..!!! κ αυριο εδω θα μαστε ! χαχαχ νιαου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:18 Ο Γιώργος Mt: #855 10-08-13 04:18 Πάρτε τραγουδάκι : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:20 Η spitogata: #856 10-08-13 04:20 Αρχική Δημοσίευση από eya95: Χαχα... αναλογα τ δειγματα σκορπιου π συναντησαμε....χαχα Θα κανω τη γενναια τωρα κ θα προσπαθησω ν κοιμη9ω!!! Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν εχω παρει το καλωδιο του λαπτοπ κ θα κλεισει απο μπαταρια!!! @@ χαχα... αντε καληνυχτα / καλημερα σας..!!! κ αυριο εδω θα μαστε ! χαχαχ νιαου ! Click για ανάπτυξη... Meow,καλό ξημέρωμα Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πάρτε τραγουδάκι : Click για ανάπτυξη... Άντε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:22 Ο Γιώργος Mt: #857 10-08-13 04:22 Κολλήματα είναι αυτά ρε γατί,τι να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 05:46 Η Dalian έγραψε: #858 10-08-13 05:46 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: θα θελα πολυ να κλεισω προσωρινα τα ματακια μ αλλα και μιας και δε συμβαινει .......we're not alone.....never alone......only lonely..... μας πειραξε και η αυπνια ..... Click για ανάπτυξη... Μόνο εγώ όταν διαβάζω αυτή τη φράση σκέφτομαι αμέσως τα παράσιτα που φιλοξενούν οι βλεφαρίδες σου? screwed mentality alert Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Teaser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 13:47 Ο Teaser έγραψε: #859 10-08-13 13:47 Σορρυ που σας αφησα χθες το βραδυ αλλα επαιζε μια ωραια ταινια στο ALTER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 13:55 Ο jj! έγραψε: #860 10-08-13 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Teaser: Σορρυ που σας αφησα χθες το βραδυ αλλα επαιζε μια ωραια ταινια στο ALTER Click για ανάπτυξη... Ναι, την είδα κι εγώ... "Το απέραντο μαύρο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από eya95: Γάτες ... τι να πεις.. χαχα Γ αυτό τις αγαπάμε γιατι μας τυραννάνε!!:ρ Καρκινοι και Ιχθεις ειναι σχεδον το ιδιο.. ειμαστε ολοι του νερου !!! Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει πολλά για τους καρκίνους,αλλά πρώτη φορά ακούω την έκφραση : "Καρκίνος του νερού." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:09 Η spitogata: #847 10-08-13 04:09 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Συμμορφώσου γατί. Υγ. Κλείσε και άνοιξε ξανά το ρούτερ σου και θα μπεις. Click για ανάπτυξη... To έκανα..αλλά τίποτα @Εύα: Έλα ρε Ευάκι-καρκινάκι. Κι εγώ έχω μια ιδιαίτερη προτίμηση για τους καρκίνους.Βέβαια δεν τυχαίνει πάντα έτσι. Μερικές φορές τρώω και ψαράκι. Click για ανάπτυξη... Ζαργάνα; Γάτες ... τι να πεις.. χαχα Γ αυτό τις αγαπάμε γιατι μας τυραννάνε!!:ρ Click για ανάπτυξη... Καρκινοι και Ιχθεις ειναι σχεδον το ιδιο.. ειμαστε ολοι του νερου !!! Εγω συμπαθω τους καρκινους πιο πολυ γτ συνεννοουμαστε καλυτερα !! χαχαχ Click για ανάπτυξη... Εγώ συμπαθώ και τους σκορπιούς πάντως..μπορεί να φταίει και ο ωροσκόπος Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Έχω ακούσει πολλά για τους καρκίνους,αλλά πρώτη φορά ακούω την έκφραση : "Καρκίνος του νερού." Click για ανάπτυξη... Οι καρκίνοι(όπως και οι ιχθείς και οι σκορπιοί) είναι ζώδια του νερού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:10 Ο Γιώργος Mt: #848 10-08-13 04:10 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Ζαργάνα; Click για ανάπτυξη... Όχι αγαπητή.Μπαρ-μ(π)ούνι. Κι εγώ εννοούσα πριν τον Καρκίνο ως ασθένεια σπιτόγατο.Όχι ως ζώδιο.Δεν επικοινωνούμε σήμερα. ::\: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:10 Η eya95 έγραψε: #849 10-08-13 04:10 χαχαχα... ζωδιο του νερου...!! Ε δεν τα γραφουμε κ ολα....!!:Ρ Ιιιι...Μακρυα απο σκορπιους.. μακρυα!!:Ρ Παραπονο: Ολο το χειμωνα ειχα μια ανειπωτη-συνεχομενη νυστα κ δεν μπορουσα να την ικανοποιησω (πανελληνιες) και τωρα π μπορω να κοιμηθω ο υπνος μου κανει πεισματα!!!! -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:11 Η spitogata: #850 10-08-13 04:11 Άσχετο,αλλά τι στην ευχή είναι αυτό που παίζει στον ant1;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:13 Η eya95 έγραψε: #851 10-08-13 04:13 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Άσχετο,αλλά τι στην ευχή είναι αυτό που παίζει στον ant1;; Click για ανάπτυξη... Αχ θα θελα να ανοιξω τιβι ... αλλα θ ενοχλησω την ωραια-γατοκοιμωμενη μου...!Τετοια ωρα παντως μονο στον αλφα μην το βαλεις, με τις ωραιες διαφημισεις του !!:Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:14 Η spitogata: #852 10-08-13 04:14 Όχι αγαπητή.Μπαρ-μ(π)ούνι. Click για ανάπτυξη... μουαχαχαχαχα,νάστυ Κι εγώ εννοούσα πριν τον Καρκίνο ως ασθένεια σπιτόγατο.Όχι ως ζώδιο.Δεν επικοινωνούμε σήμερα. Click για ανάπτυξη... Το τσατ φταίει,νοτ μι Αρχική Δημοσίευση από eya95: χαχαχα... ζωδιο του νερου...!! Ε δεν τα γραφουμε κ ολα....!!:Ρ Ιιιι...Μακρυα απο σκορπιους.. μακρυα!!:Ρ Παραπονο: Ολο το χειμωνα ειχα μια ανειπωτη-συνεχομενη νυστα κ δεν μπορουσα να την ικανοποιησω (πανελληνιες) και τωρα π μπορω να κοιμηθω ο υπνος μου κανει πεισματα!!!! -.- Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ μακριά,καλούληδες είναι *Όσον αφορά τον ύπνο,σε καταλαβαίνω απόλυτα.Μια από τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.Quantum Δραστήριο μέλος Ο Dr.Quantum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 512 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:17 Ο Dr.Quantum: #853 10-08-13 04:17 Θέλω να πάω σπίτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:18 Η eya95 έγραψε: #854 10-08-13 04:18 Χαχα... αναλογα τ δειγματα σκορπιου π συναντησαμε....χαχα Θα κανω τη γενναια τωρα κ θα προσπαθησω ν κοιμη9ω!!! Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν εχω παρει το καλωδιο του λαπτοπ κ θα κλεισει απο μπαταρια!!! @@ χαχα... αντε καληνυχτα / καλημερα σας..!!! κ αυριο εδω θα μαστε ! χαχαχ νιαου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:18 Ο Γιώργος Mt: #855 10-08-13 04:18 Πάρτε τραγουδάκι : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:20 Η spitogata: #856 10-08-13 04:20 Αρχική Δημοσίευση από eya95: Χαχα... αναλογα τ δειγματα σκορπιου π συναντησαμε....χαχα Θα κανω τη γενναια τωρα κ θα προσπαθησω ν κοιμη9ω!!! Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν εχω παρει το καλωδιο του λαπτοπ κ θα κλεισει απο μπαταρια!!! @@ χαχα... αντε καληνυχτα / καλημερα σας..!!! κ αυριο εδω θα μαστε ! χαχαχ νιαου ! Click για ανάπτυξη... Meow,καλό ξημέρωμα Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πάρτε τραγουδάκι : Click για ανάπτυξη... Άντε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:22 Ο Γιώργος Mt: #857 10-08-13 04:22 Κολλήματα είναι αυτά ρε γατί,τι να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 05:46 Η Dalian έγραψε: #858 10-08-13 05:46 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: θα θελα πολυ να κλεισω προσωρινα τα ματακια μ αλλα και μιας και δε συμβαινει .......we're not alone.....never alone......only lonely..... μας πειραξε και η αυπνια ..... Click για ανάπτυξη... Μόνο εγώ όταν διαβάζω αυτή τη φράση σκέφτομαι αμέσως τα παράσιτα που φιλοξενούν οι βλεφαρίδες σου? screwed mentality alert Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Teaser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 13:47 Ο Teaser έγραψε: #859 10-08-13 13:47 Σορρυ που σας αφησα χθες το βραδυ αλλα επαιζε μια ωραια ταινια στο ALTER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 13:55 Ο jj! έγραψε: #860 10-08-13 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Teaser: Σορρυ που σας αφησα χθες το βραδυ αλλα επαιζε μια ωραια ταινια στο ALTER Click για ανάπτυξη... Ναι, την είδα κι εγώ... "Το απέραντο μαύρο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Συμμορφώσου γατί. Υγ. Κλείσε και άνοιξε ξανά το ρούτερ σου και θα μπεις. Click για ανάπτυξη... To έκανα..αλλά τίποτα @Εύα: Έλα ρε Ευάκι-καρκινάκι. Κι εγώ έχω μια ιδιαίτερη προτίμηση για τους καρκίνους.Βέβαια δεν τυχαίνει πάντα έτσι. Μερικές φορές τρώω και ψαράκι. Click για ανάπτυξη... Ζαργάνα; Γάτες ... τι να πεις.. χαχα Γ αυτό τις αγαπάμε γιατι μας τυραννάνε!!:ρ Click για ανάπτυξη... Καρκινοι και Ιχθεις ειναι σχεδον το ιδιο.. ειμαστε ολοι του νερου !!! Εγω συμπαθω τους καρκινους πιο πολυ γτ συνεννοουμαστε καλυτερα !! χαχαχ Click για ανάπτυξη... Εγώ συμπαθώ και τους σκορπιούς πάντως..μπορεί να φταίει και ο ωροσκόπος Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Έχω ακούσει πολλά για τους καρκίνους,αλλά πρώτη φορά ακούω την έκφραση : "Καρκίνος του νερού." Click για ανάπτυξη... Οι καρκίνοι(όπως και οι ιχθείς και οι σκορπιοί) είναι ζώδια του νερού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:10 Ο Γιώργος Mt: #848 10-08-13 04:10 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Ζαργάνα; Click για ανάπτυξη... Όχι αγαπητή.Μπαρ-μ(π)ούνι. Κι εγώ εννοούσα πριν τον Καρκίνο ως ασθένεια σπιτόγατο.Όχι ως ζώδιο.Δεν επικοινωνούμε σήμερα. ::\: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:10 Η eya95 έγραψε: #849 10-08-13 04:10 χαχαχα... ζωδιο του νερου...!! Ε δεν τα γραφουμε κ ολα....!!:Ρ Ιιιι...Μακρυα απο σκορπιους.. μακρυα!!:Ρ Παραπονο: Ολο το χειμωνα ειχα μια ανειπωτη-συνεχομενη νυστα κ δεν μπορουσα να την ικανοποιησω (πανελληνιες) και τωρα π μπορω να κοιμηθω ο υπνος μου κανει πεισματα!!!! -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:11 Η spitogata: #850 10-08-13 04:11 Άσχετο,αλλά τι στην ευχή είναι αυτό που παίζει στον ant1;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:13 Η eya95 έγραψε: #851 10-08-13 04:13 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Άσχετο,αλλά τι στην ευχή είναι αυτό που παίζει στον ant1;; Click για ανάπτυξη... Αχ θα θελα να ανοιξω τιβι ... αλλα θ ενοχλησω την ωραια-γατοκοιμωμενη μου...!Τετοια ωρα παντως μονο στον αλφα μην το βαλεις, με τις ωραιες διαφημισεις του !!:Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:14 Η spitogata: #852 10-08-13 04:14 Όχι αγαπητή.Μπαρ-μ(π)ούνι. Click για ανάπτυξη... μουαχαχαχαχα,νάστυ Κι εγώ εννοούσα πριν τον Καρκίνο ως ασθένεια σπιτόγατο.Όχι ως ζώδιο.Δεν επικοινωνούμε σήμερα. Click για ανάπτυξη... Το τσατ φταίει,νοτ μι Αρχική Δημοσίευση από eya95: χαχαχα... ζωδιο του νερου...!! Ε δεν τα γραφουμε κ ολα....!!:Ρ Ιιιι...Μακρυα απο σκορπιους.. μακρυα!!:Ρ Παραπονο: Ολο το χειμωνα ειχα μια ανειπωτη-συνεχομενη νυστα κ δεν μπορουσα να την ικανοποιησω (πανελληνιες) και τωρα π μπορω να κοιμηθω ο υπνος μου κανει πεισματα!!!! -.- Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ μακριά,καλούληδες είναι *Όσον αφορά τον ύπνο,σε καταλαβαίνω απόλυτα.Μια από τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.Quantum Δραστήριο μέλος Ο Dr.Quantum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 512 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:17 Ο Dr.Quantum: #853 10-08-13 04:17 Θέλω να πάω σπίτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:18 Η eya95 έγραψε: #854 10-08-13 04:18 Χαχα... αναλογα τ δειγματα σκορπιου π συναντησαμε....χαχα Θα κανω τη γενναια τωρα κ θα προσπαθησω ν κοιμη9ω!!! Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν εχω παρει το καλωδιο του λαπτοπ κ θα κλεισει απο μπαταρια!!! @@ χαχα... αντε καληνυχτα / καλημερα σας..!!! κ αυριο εδω θα μαστε ! χαχαχ νιαου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:18 Ο Γιώργος Mt: #855 10-08-13 04:18 Πάρτε τραγουδάκι : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:20 Η spitogata: #856 10-08-13 04:20 Αρχική Δημοσίευση από eya95: Χαχα... αναλογα τ δειγματα σκορπιου π συναντησαμε....χαχα Θα κανω τη γενναια τωρα κ θα προσπαθησω ν κοιμη9ω!!! Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν εχω παρει το καλωδιο του λαπτοπ κ θα κλεισει απο μπαταρια!!! @@ χαχα... αντε καληνυχτα / καλημερα σας..!!! κ αυριο εδω θα μαστε ! χαχαχ νιαου ! Click για ανάπτυξη... Meow,καλό ξημέρωμα Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πάρτε τραγουδάκι : Click για ανάπτυξη... Άντε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:22 Ο Γιώργος Mt: #857 10-08-13 04:22 Κολλήματα είναι αυτά ρε γατί,τι να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 05:46 Η Dalian έγραψε: #858 10-08-13 05:46 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: θα θελα πολυ να κλεισω προσωρινα τα ματακια μ αλλα και μιας και δε συμβαινει .......we're not alone.....never alone......only lonely..... μας πειραξε και η αυπνια ..... Click για ανάπτυξη... Μόνο εγώ όταν διαβάζω αυτή τη φράση σκέφτομαι αμέσως τα παράσιτα που φιλοξενούν οι βλεφαρίδες σου? screwed mentality alert Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Teaser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 13:47 Ο Teaser έγραψε: #859 10-08-13 13:47 Σορρυ που σας αφησα χθες το βραδυ αλλα επαιζε μια ωραια ταινια στο ALTER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 13:55 Ο jj! έγραψε: #860 10-08-13 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Teaser: Σορρυ που σας αφησα χθες το βραδυ αλλα επαιζε μια ωραια ταινια στο ALTER Click για ανάπτυξη... Ναι, την είδα κι εγώ... "Το απέραντο μαύρο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Ζαργάνα; Click για ανάπτυξη... Όχι αγαπητή.Μπαρ-μ(π)ούνι. Κι εγώ εννοούσα πριν τον Καρκίνο ως ασθένεια σπιτόγατο.Όχι ως ζώδιο.Δεν επικοινωνούμε σήμερα. ::\: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:10 Η eya95 έγραψε: #849 10-08-13 04:10 χαχαχα... ζωδιο του νερου...!! Ε δεν τα γραφουμε κ ολα....!!:Ρ Ιιιι...Μακρυα απο σκορπιους.. μακρυα!!:Ρ Παραπονο: Ολο το χειμωνα ειχα μια ανειπωτη-συνεχομενη νυστα κ δεν μπορουσα να την ικανοποιησω (πανελληνιες) και τωρα π μπορω να κοιμηθω ο υπνος μου κανει πεισματα!!!! -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:11 Η spitogata: #850 10-08-13 04:11 Άσχετο,αλλά τι στην ευχή είναι αυτό που παίζει στον ant1;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:13 Η eya95 έγραψε: #851 10-08-13 04:13 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Άσχετο,αλλά τι στην ευχή είναι αυτό που παίζει στον ant1;; Click για ανάπτυξη... Αχ θα θελα να ανοιξω τιβι ... αλλα θ ενοχλησω την ωραια-γατοκοιμωμενη μου...!Τετοια ωρα παντως μονο στον αλφα μην το βαλεις, με τις ωραιες διαφημισεις του !!:Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:14 Η spitogata: #852 10-08-13 04:14 Όχι αγαπητή.Μπαρ-μ(π)ούνι. Click για ανάπτυξη... μουαχαχαχαχα,νάστυ Κι εγώ εννοούσα πριν τον Καρκίνο ως ασθένεια σπιτόγατο.Όχι ως ζώδιο.Δεν επικοινωνούμε σήμερα. Click για ανάπτυξη... Το τσατ φταίει,νοτ μι Αρχική Δημοσίευση από eya95: χαχαχα... ζωδιο του νερου...!! Ε δεν τα γραφουμε κ ολα....!!:Ρ Ιιιι...Μακρυα απο σκορπιους.. μακρυα!!:Ρ Παραπονο: Ολο το χειμωνα ειχα μια ανειπωτη-συνεχομενη νυστα κ δεν μπορουσα να την ικανοποιησω (πανελληνιες) και τωρα π μπορω να κοιμηθω ο υπνος μου κανει πεισματα!!!! -.- Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ μακριά,καλούληδες είναι *Όσον αφορά τον ύπνο,σε καταλαβαίνω απόλυτα.Μια από τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.Quantum Δραστήριο μέλος Ο Dr.Quantum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 512 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:17 Ο Dr.Quantum: #853 10-08-13 04:17 Θέλω να πάω σπίτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:18 Η eya95 έγραψε: #854 10-08-13 04:18 Χαχα... αναλογα τ δειγματα σκορπιου π συναντησαμε....χαχα Θα κανω τη γενναια τωρα κ θα προσπαθησω ν κοιμη9ω!!! Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν εχω παρει το καλωδιο του λαπτοπ κ θα κλεισει απο μπαταρια!!! @@ χαχα... αντε καληνυχτα / καλημερα σας..!!! κ αυριο εδω θα μαστε ! χαχαχ νιαου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:18 Ο Γιώργος Mt: #855 10-08-13 04:18 Πάρτε τραγουδάκι : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:20 Η spitogata: #856 10-08-13 04:20 Αρχική Δημοσίευση από eya95: Χαχα... αναλογα τ δειγματα σκορπιου π συναντησαμε....χαχα Θα κανω τη γενναια τωρα κ θα προσπαθησω ν κοιμη9ω!!! Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν εχω παρει το καλωδιο του λαπτοπ κ θα κλεισει απο μπαταρια!!! @@ χαχα... αντε καληνυχτα / καλημερα σας..!!! κ αυριο εδω θα μαστε ! χαχαχ νιαου ! Click για ανάπτυξη... Meow,καλό ξημέρωμα Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πάρτε τραγουδάκι : Click για ανάπτυξη... Άντε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:22 Ο Γιώργος Mt: #857 10-08-13 04:22 Κολλήματα είναι αυτά ρε γατί,τι να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 05:46 Η Dalian έγραψε: #858 10-08-13 05:46 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: θα θελα πολυ να κλεισω προσωρινα τα ματακια μ αλλα και μιας και δε συμβαινει .......we're not alone.....never alone......only lonely..... μας πειραξε και η αυπνια ..... Click για ανάπτυξη... Μόνο εγώ όταν διαβάζω αυτή τη φράση σκέφτομαι αμέσως τα παράσιτα που φιλοξενούν οι βλεφαρίδες σου? screwed mentality alert Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Teaser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 13:47 Ο Teaser έγραψε: #859 10-08-13 13:47 Σορρυ που σας αφησα χθες το βραδυ αλλα επαιζε μια ωραια ταινια στο ALTER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 13:55 Ο jj! έγραψε: #860 10-08-13 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Teaser: Σορρυ που σας αφησα χθες το βραδυ αλλα επαιζε μια ωραια ταινια στο ALTER Click για ανάπτυξη... Ναι, την είδα κι εγώ... "Το απέραντο μαύρο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χαχαχα... ζωδιο του νερου...!! Ε δεν τα γραφουμε κ ολα....!!:Ρ Ιιιι...Μακρυα απο σκορπιους.. μακρυα!!:Ρ Παραπονο: Ολο το χειμωνα ειχα μια ανειπωτη-συνεχομενη νυστα κ δεν μπορουσα να την ικανοποιησω (πανελληνιες) και τωρα π μπορω να κοιμηθω ο υπνος μου κανει πεισματα!!!! -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:11 Η spitogata: #850 10-08-13 04:11 Άσχετο,αλλά τι στην ευχή είναι αυτό που παίζει στον ant1;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:13 Η eya95 έγραψε: #851 10-08-13 04:13 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Άσχετο,αλλά τι στην ευχή είναι αυτό που παίζει στον ant1;; Click για ανάπτυξη... Αχ θα θελα να ανοιξω τιβι ... αλλα θ ενοχλησω την ωραια-γατοκοιμωμενη μου...!Τετοια ωρα παντως μονο στον αλφα μην το βαλεις, με τις ωραιες διαφημισεις του !!:Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:14 Η spitogata: #852 10-08-13 04:14 Όχι αγαπητή.Μπαρ-μ(π)ούνι. Click για ανάπτυξη... μουαχαχαχαχα,νάστυ Κι εγώ εννοούσα πριν τον Καρκίνο ως ασθένεια σπιτόγατο.Όχι ως ζώδιο.Δεν επικοινωνούμε σήμερα. Click για ανάπτυξη... Το τσατ φταίει,νοτ μι Αρχική Δημοσίευση από eya95: χαχαχα... ζωδιο του νερου...!! Ε δεν τα γραφουμε κ ολα....!!:Ρ Ιιιι...Μακρυα απο σκορπιους.. μακρυα!!:Ρ Παραπονο: Ολο το χειμωνα ειχα μια ανειπωτη-συνεχομενη νυστα κ δεν μπορουσα να την ικανοποιησω (πανελληνιες) και τωρα π μπορω να κοιμηθω ο υπνος μου κανει πεισματα!!!! -.- Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ μακριά,καλούληδες είναι *Όσον αφορά τον ύπνο,σε καταλαβαίνω απόλυτα.Μια από τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.Quantum Δραστήριο μέλος Ο Dr.Quantum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 512 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:17 Ο Dr.Quantum: #853 10-08-13 04:17 Θέλω να πάω σπίτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:18 Η eya95 έγραψε: #854 10-08-13 04:18 Χαχα... αναλογα τ δειγματα σκορπιου π συναντησαμε....χαχα Θα κανω τη γενναια τωρα κ θα προσπαθησω ν κοιμη9ω!!! Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν εχω παρει το καλωδιο του λαπτοπ κ θα κλεισει απο μπαταρια!!! @@ χαχα... αντε καληνυχτα / καλημερα σας..!!! κ αυριο εδω θα μαστε ! χαχαχ νιαου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:18 Ο Γιώργος Mt: #855 10-08-13 04:18 Πάρτε τραγουδάκι : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:20 Η spitogata: #856 10-08-13 04:20 Αρχική Δημοσίευση από eya95: Χαχα... αναλογα τ δειγματα σκορπιου π συναντησαμε....χαχα Θα κανω τη γενναια τωρα κ θα προσπαθησω ν κοιμη9ω!!! Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν εχω παρει το καλωδιο του λαπτοπ κ θα κλεισει απο μπαταρια!!! @@ χαχα... αντε καληνυχτα / καλημερα σας..!!! κ αυριο εδω θα μαστε ! χαχαχ νιαου ! Click για ανάπτυξη... Meow,καλό ξημέρωμα Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πάρτε τραγουδάκι : Click για ανάπτυξη... Άντε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:22 Ο Γιώργος Mt: #857 10-08-13 04:22 Κολλήματα είναι αυτά ρε γατί,τι να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 05:46 Η Dalian έγραψε: #858 10-08-13 05:46 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: θα θελα πολυ να κλεισω προσωρινα τα ματακια μ αλλα και μιας και δε συμβαινει .......we're not alone.....never alone......only lonely..... μας πειραξε και η αυπνια ..... Click για ανάπτυξη... Μόνο εγώ όταν διαβάζω αυτή τη φράση σκέφτομαι αμέσως τα παράσιτα που φιλοξενούν οι βλεφαρίδες σου? screwed mentality alert Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Teaser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 13:47 Ο Teaser έγραψε: #859 10-08-13 13:47 Σορρυ που σας αφησα χθες το βραδυ αλλα επαιζε μια ωραια ταινια στο ALTER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 13:55 Ο jj! έγραψε: #860 10-08-13 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Teaser: Σορρυ που σας αφησα χθες το βραδυ αλλα επαιζε μια ωραια ταινια στο ALTER Click για ανάπτυξη... Ναι, την είδα κι εγώ... "Το απέραντο μαύρο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άσχετο,αλλά τι στην ευχή είναι αυτό που παίζει στον ant1;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:13 Η eya95 έγραψε: #851 10-08-13 04:13 Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Άσχετο,αλλά τι στην ευχή είναι αυτό που παίζει στον ant1;; Click για ανάπτυξη... Αχ θα θελα να ανοιξω τιβι ... αλλα θ ενοχλησω την ωραια-γατοκοιμωμενη μου...!Τετοια ωρα παντως μονο στον αλφα μην το βαλεις, με τις ωραιες διαφημισεις του !!:Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:14 Η spitogata: #852 10-08-13 04:14 Όχι αγαπητή.Μπαρ-μ(π)ούνι. Click για ανάπτυξη... μουαχαχαχαχα,νάστυ Κι εγώ εννοούσα πριν τον Καρκίνο ως ασθένεια σπιτόγατο.Όχι ως ζώδιο.Δεν επικοινωνούμε σήμερα. Click για ανάπτυξη... Το τσατ φταίει,νοτ μι Αρχική Δημοσίευση από eya95: χαχαχα... ζωδιο του νερου...!! Ε δεν τα γραφουμε κ ολα....!!:Ρ Ιιιι...Μακρυα απο σκορπιους.. μακρυα!!:Ρ Παραπονο: Ολο το χειμωνα ειχα μια ανειπωτη-συνεχομενη νυστα κ δεν μπορουσα να την ικανοποιησω (πανελληνιες) και τωρα π μπορω να κοιμηθω ο υπνος μου κανει πεισματα!!!! -.- Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ μακριά,καλούληδες είναι *Όσον αφορά τον ύπνο,σε καταλαβαίνω απόλυτα.Μια από τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.Quantum Δραστήριο μέλος Ο Dr.Quantum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 512 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:17 Ο Dr.Quantum: #853 10-08-13 04:17 Θέλω να πάω σπίτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:18 Η eya95 έγραψε: #854 10-08-13 04:18 Χαχα... αναλογα τ δειγματα σκορπιου π συναντησαμε....χαχα Θα κανω τη γενναια τωρα κ θα προσπαθησω ν κοιμη9ω!!! Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν εχω παρει το καλωδιο του λαπτοπ κ θα κλεισει απο μπαταρια!!! @@ χαχα... αντε καληνυχτα / καλημερα σας..!!! κ αυριο εδω θα μαστε ! χαχαχ νιαου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:18 Ο Γιώργος Mt: #855 10-08-13 04:18 Πάρτε τραγουδάκι : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:20 Η spitogata: #856 10-08-13 04:20 Αρχική Δημοσίευση από eya95: Χαχα... αναλογα τ δειγματα σκορπιου π συναντησαμε....χαχα Θα κανω τη γενναια τωρα κ θα προσπαθησω ν κοιμη9ω!!! Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν εχω παρει το καλωδιο του λαπτοπ κ θα κλεισει απο μπαταρια!!! @@ χαχα... αντε καληνυχτα / καλημερα σας..!!! κ αυριο εδω θα μαστε ! χαχαχ νιαου ! Click για ανάπτυξη... Meow,καλό ξημέρωμα Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πάρτε τραγουδάκι : Click για ανάπτυξη... Άντε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:22 Ο Γιώργος Mt: #857 10-08-13 04:22 Κολλήματα είναι αυτά ρε γατί,τι να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 05:46 Η Dalian έγραψε: #858 10-08-13 05:46 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: θα θελα πολυ να κλεισω προσωρινα τα ματακια μ αλλα και μιας και δε συμβαινει .......we're not alone.....never alone......only lonely..... μας πειραξε και η αυπνια ..... Click για ανάπτυξη... Μόνο εγώ όταν διαβάζω αυτή τη φράση σκέφτομαι αμέσως τα παράσιτα που φιλοξενούν οι βλεφαρίδες σου? screwed mentality alert Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Teaser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 13:47 Ο Teaser έγραψε: #859 10-08-13 13:47 Σορρυ που σας αφησα χθες το βραδυ αλλα επαιζε μια ωραια ταινια στο ALTER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 13:55 Ο jj! έγραψε: #860 10-08-13 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Teaser: Σορρυ που σας αφησα χθες το βραδυ αλλα επαιζε μια ωραια ταινια στο ALTER Click για ανάπτυξη... Ναι, την είδα κι εγώ... "Το απέραντο μαύρο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από spitogata: Άσχετο,αλλά τι στην ευχή είναι αυτό που παίζει στον ant1;; Click για ανάπτυξη... Αχ θα θελα να ανοιξω τιβι ... αλλα θ ενοχλησω την ωραια-γατοκοιμωμενη μου...!Τετοια ωρα παντως μονο στον αλφα μην το βαλεις, με τις ωραιες διαφημισεις του !!:Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:14 Η spitogata: #852 10-08-13 04:14 Όχι αγαπητή.Μπαρ-μ(π)ούνι. Click για ανάπτυξη... μουαχαχαχαχα,νάστυ Κι εγώ εννοούσα πριν τον Καρκίνο ως ασθένεια σπιτόγατο.Όχι ως ζώδιο.Δεν επικοινωνούμε σήμερα. Click για ανάπτυξη... Το τσατ φταίει,νοτ μι Αρχική Δημοσίευση από eya95: χαχαχα... ζωδιο του νερου...!! Ε δεν τα γραφουμε κ ολα....!!:Ρ Ιιιι...Μακρυα απο σκορπιους.. μακρυα!!:Ρ Παραπονο: Ολο το χειμωνα ειχα μια ανειπωτη-συνεχομενη νυστα κ δεν μπορουσα να την ικανοποιησω (πανελληνιες) και τωρα π μπορω να κοιμηθω ο υπνος μου κανει πεισματα!!!! -.- Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ μακριά,καλούληδες είναι *Όσον αφορά τον ύπνο,σε καταλαβαίνω απόλυτα.Μια από τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dr.Quantum Δραστήριο μέλος Ο Dr.Quantum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 512 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:17 Ο Dr.Quantum: #853 10-08-13 04:17 Θέλω να πάω σπίτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:18 Η eya95 έγραψε: #854 10-08-13 04:18 Χαχα... αναλογα τ δειγματα σκορπιου π συναντησαμε....χαχα Θα κανω τη γενναια τωρα κ θα προσπαθησω ν κοιμη9ω!!! Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν εχω παρει το καλωδιο του λαπτοπ κ θα κλεισει απο μπαταρια!!! @@ χαχα... αντε καληνυχτα / καλημερα σας..!!! κ αυριο εδω θα μαστε ! χαχαχ νιαου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:18 Ο Γιώργος Mt: #855 10-08-13 04:18 Πάρτε τραγουδάκι : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:20 Η spitogata: #856 10-08-13 04:20 Αρχική Δημοσίευση από eya95: Χαχα... αναλογα τ δειγματα σκορπιου π συναντησαμε....χαχα Θα κανω τη γενναια τωρα κ θα προσπαθησω ν κοιμη9ω!!! Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν εχω παρει το καλωδιο του λαπτοπ κ θα κλεισει απο μπαταρια!!! @@ χαχα... αντε καληνυχτα / καλημερα σας..!!! κ αυριο εδω θα μαστε ! χαχαχ νιαου ! Click για ανάπτυξη... Meow,καλό ξημέρωμα Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πάρτε τραγουδάκι : Click για ανάπτυξη... Άντε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:22 Ο Γιώργος Mt: #857 10-08-13 04:22 Κολλήματα είναι αυτά ρε γατί,τι να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 05:46 Η Dalian έγραψε: #858 10-08-13 05:46 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: θα θελα πολυ να κλεισω προσωρινα τα ματακια μ αλλα και μιας και δε συμβαινει .......we're not alone.....never alone......only lonely..... μας πειραξε και η αυπνια ..... Click για ανάπτυξη... Μόνο εγώ όταν διαβάζω αυτή τη φράση σκέφτομαι αμέσως τα παράσιτα που φιλοξενούν οι βλεφαρίδες σου? screwed mentality alert Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Teaser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 13:47 Ο Teaser έγραψε: #859 10-08-13 13:47 Σορρυ που σας αφησα χθες το βραδυ αλλα επαιζε μια ωραια ταινια στο ALTER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 13:55 Ο jj! έγραψε: #860 10-08-13 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Teaser: Σορρυ που σας αφησα χθες το βραδυ αλλα επαιζε μια ωραια ταινια στο ALTER Click για ανάπτυξη... Ναι, την είδα κι εγώ... "Το απέραντο μαύρο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όχι αγαπητή.Μπαρ-μ(π)ούνι. Click για ανάπτυξη... μουαχαχαχαχα,νάστυ Κι εγώ εννοούσα πριν τον Καρκίνο ως ασθένεια σπιτόγατο.Όχι ως ζώδιο.Δεν επικοινωνούμε σήμερα. Click για ανάπτυξη... Το τσατ φταίει,νοτ μι Αρχική Δημοσίευση από eya95: χαχαχα... ζωδιο του νερου...!! Ε δεν τα γραφουμε κ ολα....!!:Ρ Ιιιι...Μακρυα απο σκορπιους.. μακρυα!!:Ρ Παραπονο: Ολο το χειμωνα ειχα μια ανειπωτη-συνεχομενη νυστα κ δεν μπορουσα να την ικανοποιησω (πανελληνιες) και τωρα π μπορω να κοιμηθω ο υπνος μου κανει πεισματα!!!! -.- Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ μακριά,καλούληδες είναι *Όσον αφορά τον ύπνο,σε καταλαβαίνω απόλυτα.Μια από τα ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dr.Quantum Δραστήριο μέλος Ο Dr.Quantum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 512 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:17 Ο Dr.Quantum: #853 10-08-13 04:17 Θέλω να πάω σπίτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:18 Η eya95 έγραψε: #854 10-08-13 04:18 Χαχα... αναλογα τ δειγματα σκορπιου π συναντησαμε....χαχα Θα κανω τη γενναια τωρα κ θα προσπαθησω ν κοιμη9ω!!! Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν εχω παρει το καλωδιο του λαπτοπ κ θα κλεισει απο μπαταρια!!! @@ χαχα... αντε καληνυχτα / καλημερα σας..!!! κ αυριο εδω θα μαστε ! χαχαχ νιαου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:18 Ο Γιώργος Mt: #855 10-08-13 04:18 Πάρτε τραγουδάκι : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:20 Η spitogata: #856 10-08-13 04:20 Αρχική Δημοσίευση από eya95: Χαχα... αναλογα τ δειγματα σκορπιου π συναντησαμε....χαχα Θα κανω τη γενναια τωρα κ θα προσπαθησω ν κοιμη9ω!!! Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν εχω παρει το καλωδιο του λαπτοπ κ θα κλεισει απο μπαταρια!!! @@ χαχα... αντε καληνυχτα / καλημερα σας..!!! κ αυριο εδω θα μαστε ! χαχαχ νιαου ! Click για ανάπτυξη... Meow,καλό ξημέρωμα Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πάρτε τραγουδάκι : Click για ανάπτυξη... Άντε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:22 Ο Γιώργος Mt: #857 10-08-13 04:22 Κολλήματα είναι αυτά ρε γατί,τι να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 05:46 Η Dalian έγραψε: #858 10-08-13 05:46 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: θα θελα πολυ να κλεισω προσωρινα τα ματακια μ αλλα και μιας και δε συμβαινει .......we're not alone.....never alone......only lonely..... μας πειραξε και η αυπνια ..... Click για ανάπτυξη... Μόνο εγώ όταν διαβάζω αυτή τη φράση σκέφτομαι αμέσως τα παράσιτα που φιλοξενούν οι βλεφαρίδες σου? screwed mentality alert Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Teaser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 13:47 Ο Teaser έγραψε: #859 10-08-13 13:47 Σορρυ που σας αφησα χθες το βραδυ αλλα επαιζε μια ωραια ταινια στο ALTER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 13:55 Ο jj! έγραψε: #860 10-08-13 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Teaser: Σορρυ που σας αφησα χθες το βραδυ αλλα επαιζε μια ωραια ταινια στο ALTER Click για ανάπτυξη... Ναι, την είδα κι εγώ... "Το απέραντο μαύρο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θέλω να πάω σπίτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eya95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Νομικής (Αθήνα). Έχει γράψει 288 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:18 Η eya95 έγραψε: #854 10-08-13 04:18 Χαχα... αναλογα τ δειγματα σκορπιου π συναντησαμε....χαχα Θα κανω τη γενναια τωρα κ θα προσπαθησω ν κοιμη9ω!!! Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν εχω παρει το καλωδιο του λαπτοπ κ θα κλεισει απο μπαταρια!!! @@ χαχα... αντε καληνυχτα / καλημερα σας..!!! κ αυριο εδω θα μαστε ! χαχαχ νιαου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:18 Ο Γιώργος Mt: #855 10-08-13 04:18 Πάρτε τραγουδάκι : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:20 Η spitogata: #856 10-08-13 04:20 Αρχική Δημοσίευση από eya95: Χαχα... αναλογα τ δειγματα σκορπιου π συναντησαμε....χαχα Θα κανω τη γενναια τωρα κ θα προσπαθησω ν κοιμη9ω!!! Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν εχω παρει το καλωδιο του λαπτοπ κ θα κλεισει απο μπαταρια!!! @@ χαχα... αντε καληνυχτα / καλημερα σας..!!! κ αυριο εδω θα μαστε ! χαχαχ νιαου ! Click για ανάπτυξη... Meow,καλό ξημέρωμα Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πάρτε τραγουδάκι : Click για ανάπτυξη... Άντε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:22 Ο Γιώργος Mt: #857 10-08-13 04:22 Κολλήματα είναι αυτά ρε γατί,τι να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 05:46 Η Dalian έγραψε: #858 10-08-13 05:46 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: θα θελα πολυ να κλεισω προσωρινα τα ματακια μ αλλα και μιας και δε συμβαινει .......we're not alone.....never alone......only lonely..... μας πειραξε και η αυπνια ..... Click για ανάπτυξη... Μόνο εγώ όταν διαβάζω αυτή τη φράση σκέφτομαι αμέσως τα παράσιτα που φιλοξενούν οι βλεφαρίδες σου? screwed mentality alert Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Teaser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 13:47 Ο Teaser έγραψε: #859 10-08-13 13:47 Σορρυ που σας αφησα χθες το βραδυ αλλα επαιζε μια ωραια ταινια στο ALTER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 13:55 Ο jj! έγραψε: #860 10-08-13 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Teaser: Σορρυ που σας αφησα χθες το βραδυ αλλα επαιζε μια ωραια ταινια στο ALTER Click για ανάπτυξη... Ναι, την είδα κι εγώ... "Το απέραντο μαύρο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χαχα... αναλογα τ δειγματα σκορπιου π συναντησαμε....χαχα Θα κανω τη γενναια τωρα κ θα προσπαθησω ν κοιμη9ω!!! Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν εχω παρει το καλωδιο του λαπτοπ κ θα κλεισει απο μπαταρια!!! @@ χαχα... αντε καληνυχτα / καλημερα σας..!!! κ αυριο εδω θα μαστε ! χαχαχ νιαου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:18 Ο Γιώργος Mt: #855 10-08-13 04:18 Πάρτε τραγουδάκι : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:20 Η spitogata: #856 10-08-13 04:20 Αρχική Δημοσίευση από eya95: Χαχα... αναλογα τ δειγματα σκορπιου π συναντησαμε....χαχα Θα κανω τη γενναια τωρα κ θα προσπαθησω ν κοιμη9ω!!! Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν εχω παρει το καλωδιο του λαπτοπ κ θα κλεισει απο μπαταρια!!! @@ χαχα... αντε καληνυχτα / καλημερα σας..!!! κ αυριο εδω θα μαστε ! χαχαχ νιαου ! Click για ανάπτυξη... Meow,καλό ξημέρωμα Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πάρτε τραγουδάκι : Click για ανάπτυξη... Άντε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:22 Ο Γιώργος Mt: #857 10-08-13 04:22 Κολλήματα είναι αυτά ρε γατί,τι να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 05:46 Η Dalian έγραψε: #858 10-08-13 05:46 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: θα θελα πολυ να κλεισω προσωρινα τα ματακια μ αλλα και μιας και δε συμβαινει .......we're not alone.....never alone......only lonely..... μας πειραξε και η αυπνια ..... Click για ανάπτυξη... Μόνο εγώ όταν διαβάζω αυτή τη φράση σκέφτομαι αμέσως τα παράσιτα που φιλοξενούν οι βλεφαρίδες σου? screwed mentality alert Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Teaser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 13:47 Ο Teaser έγραψε: #859 10-08-13 13:47 Σορρυ που σας αφησα χθες το βραδυ αλλα επαιζε μια ωραια ταινια στο ALTER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 13:55 Ο jj! έγραψε: #860 10-08-13 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Teaser: Σορρυ που σας αφησα χθες το βραδυ αλλα επαιζε μια ωραια ταινια στο ALTER Click για ανάπτυξη... Ναι, την είδα κι εγώ... "Το απέραντο μαύρο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάρτε τραγουδάκι : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:20 Η spitogata: #856 10-08-13 04:20 Αρχική Δημοσίευση από eya95: Χαχα... αναλογα τ δειγματα σκορπιου π συναντησαμε....χαχα Θα κανω τη γενναια τωρα κ θα προσπαθησω ν κοιμη9ω!!! Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν εχω παρει το καλωδιο του λαπτοπ κ θα κλεισει απο μπαταρια!!! @@ χαχα... αντε καληνυχτα / καλημερα σας..!!! κ αυριο εδω θα μαστε ! χαχαχ νιαου ! Click για ανάπτυξη... Meow,καλό ξημέρωμα Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πάρτε τραγουδάκι : Click για ανάπτυξη... Άντε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:22 Ο Γιώργος Mt: #857 10-08-13 04:22 Κολλήματα είναι αυτά ρε γατί,τι να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 05:46 Η Dalian έγραψε: #858 10-08-13 05:46 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: θα θελα πολυ να κλεισω προσωρινα τα ματακια μ αλλα και μιας και δε συμβαινει .......we're not alone.....never alone......only lonely..... μας πειραξε και η αυπνια ..... Click για ανάπτυξη... Μόνο εγώ όταν διαβάζω αυτή τη φράση σκέφτομαι αμέσως τα παράσιτα που φιλοξενούν οι βλεφαρίδες σου? screwed mentality alert Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Teaser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 13:47 Ο Teaser έγραψε: #859 10-08-13 13:47 Σορρυ που σας αφησα χθες το βραδυ αλλα επαιζε μια ωραια ταινια στο ALTER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 13:55 Ο jj! έγραψε: #860 10-08-13 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Teaser: Σορρυ που σας αφησα χθες το βραδυ αλλα επαιζε μια ωραια ταινια στο ALTER Click για ανάπτυξη... Ναι, την είδα κι εγώ... "Το απέραντο μαύρο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από eya95: Χαχα... αναλογα τ δειγματα σκορπιου π συναντησαμε....χαχα Θα κανω τη γενναια τωρα κ θα προσπαθησω ν κοιμη9ω!!! Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν εχω παρει το καλωδιο του λαπτοπ κ θα κλεισει απο μπαταρια!!! @@ χαχα... αντε καληνυχτα / καλημερα σας..!!! κ αυριο εδω θα μαστε ! χαχαχ νιαου ! Click για ανάπτυξη... Meow,καλό ξημέρωμα Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Mt: Πάρτε τραγουδάκι : Click για ανάπτυξη... Άντε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 04:22 Ο Γιώργος Mt: #857 10-08-13 04:22 Κολλήματα είναι αυτά ρε γατί,τι να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 05:46 Η Dalian έγραψε: #858 10-08-13 05:46 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: θα θελα πολυ να κλεισω προσωρινα τα ματακια μ αλλα και μιας και δε συμβαινει .......we're not alone.....never alone......only lonely..... μας πειραξε και η αυπνια ..... Click για ανάπτυξη... Μόνο εγώ όταν διαβάζω αυτή τη φράση σκέφτομαι αμέσως τα παράσιτα που φιλοξενούν οι βλεφαρίδες σου? screwed mentality alert Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Teaser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 13:47 Ο Teaser έγραψε: #859 10-08-13 13:47 Σορρυ που σας αφησα χθες το βραδυ αλλα επαιζε μια ωραια ταινια στο ALTER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 13:55 Ο jj! έγραψε: #860 10-08-13 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Teaser: Σορρυ που σας αφησα χθες το βραδυ αλλα επαιζε μια ωραια ταινια στο ALTER Click για ανάπτυξη... Ναι, την είδα κι εγώ... "Το απέραντο μαύρο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κολλήματα είναι αυτά ρε γατί,τι να κάνουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 05:46 Η Dalian έγραψε: #858 10-08-13 05:46 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: θα θελα πολυ να κλεισω προσωρινα τα ματακια μ αλλα και μιας και δε συμβαινει .......we're not alone.....never alone......only lonely..... μας πειραξε και η αυπνια ..... Click για ανάπτυξη... Μόνο εγώ όταν διαβάζω αυτή τη φράση σκέφτομαι αμέσως τα παράσιτα που φιλοξενούν οι βλεφαρίδες σου? screwed mentality alert Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Teaser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 13:47 Ο Teaser έγραψε: #859 10-08-13 13:47 Σορρυ που σας αφησα χθες το βραδυ αλλα επαιζε μια ωραια ταινια στο ALTER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 13:55 Ο jj! έγραψε: #860 10-08-13 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Teaser: Σορρυ που σας αφησα χθες το βραδυ αλλα επαιζε μια ωραια ταινια στο ALTER Click για ανάπτυξη... Ναι, την είδα κι εγώ... "Το απέραντο μαύρο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: WhiTeNoiSe GAS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: θα θελα πολυ να κλεισω προσωρινα τα ματακια μ αλλα και μιας και δε συμβαινει .......we're not alone.....never alone......only lonely..... μας πειραξε και η αυπνια ..... Click για ανάπτυξη... Μόνο εγώ όταν διαβάζω αυτή τη φράση σκέφτομαι αμέσως τα παράσιτα που φιλοξενούν οι βλεφαρίδες σου? screwed mentality alert Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Teaser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 13:47 Ο Teaser έγραψε: #859 10-08-13 13:47 Σορρυ που σας αφησα χθες το βραδυ αλλα επαιζε μια ωραια ταινια στο ALTER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 13:55 Ο jj! έγραψε: #860 10-08-13 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Teaser: Σορρυ που σας αφησα χθες το βραδυ αλλα επαιζε μια ωραια ταινια στο ALTER Click για ανάπτυξη... Ναι, την είδα κι εγώ... "Το απέραντο μαύρο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Σορρυ που σας αφησα χθες το βραδυ αλλα επαιζε μια ωραια ταινια στο ALTER Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 13:55 Ο jj! έγραψε: #860 10-08-13 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Teaser: Σορρυ που σας αφησα χθες το βραδυ αλλα επαιζε μια ωραια ταινια στο ALTER Click για ανάπτυξη... Ναι, την είδα κι εγώ... "Το απέραντο μαύρο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Teaser: Σορρυ που σας αφησα χθες το βραδυ αλλα επαιζε μια ωραια ταινια στο ALTER Click για ανάπτυξη... Ναι, την είδα κι εγώ... "Το απέραντο μαύρο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.