Ποιος σου ειπε αγαπητε οτι οπου μου εχει δοθει η δυνατοτητα να κατακρινω τετοιες καταστασεις δεν το εχω κανει, ακομη κ δια ζωσης? Κ ηλεκτρονικα οπως σου ειπα αν φαξεις στα μηνυματα μου εδω, θα βρεις αυτα που αναφερω πριν ξεκινησει το ολο θεμα με τις Βουλγαρορουμανιες.
Η περιγραφη μιας καταστασης οπως την εχω βιωσει αποτελει στοχοποιηση? Κριμα, επρεπε να σωπασω για να μην ξυπνησω καποιους απ τον αιωνιο ληθαργο.
Σαφως υπαρχει κ μεσα η διαφθορα, αυτην αναδεικνυω με ολα μου τα μηνυματα. Η εκ των εσω διαφθορα συντηρει τα φαινομενα που περιγραφεις στα πανεπιστημια (που δεν πρεπει να παραβλεπουμε την σχετικα περιορισμενη εκταση τους), η ιδια διαφθορα ειναι αυτη που επιτρεπει την εισαγωγηβτης κατηγοριας των γιατρων που περιγραφω επειδη κατα βαση ειναι γονοι σε θεσεις ειδικοτητας κτλ. Μη μου πεις οτι δεν εχεις ξαναδιαβασει κατι τετοιο απο μενα. Ξερω οτι γινομαι κουραστικος λεγοντας τα ιδια κ τα ιδια αλλα και τα ερωτηματα-διαπιστωσεις που διαβαζω ως απαντησεις στα λεγομενα μου ανακυκλωνουν τα ιδια κ τα ιδια επισης.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιουνίου 2020
Αχ αχ ναι εγραψαν πολλοι γιατροι παραπανω.. εγω μονο τον ευκλειδη ειδα που ειναι εκτος χωρου εδω κ χρονια χωρις αντιστοιχες εμπειριες. Εσυ βεβαια καλε μου τα ξερεις ολα.
Βαρεθηκα τα ψεματα σου κ την αδυναμια σου να απαντας στα ερωτηματα που σου θετουν οταν σε ξεμπροστιαζουν... εσυ δε βαρεθηκες απορω?