debby
Νεοφερμένο μέλος

εχω το β1 και περυσι εδωσα β2 και κοπηκα στο ακουστικο
Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το θέμα "Γερμανικά: βαθμίδες εκμάθησης & πτυχία"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος

θελω να περασω γερμανικη φιλολογια ,τι επιπεδο πρεπει να εχω?
εχω το β1 και περυσι εδωσα β2 και κοπηκα στο ακουστικο
Εγώ μπήκα στη Γερμανική Φιλολογία μόνο με Β1, επειδή είχα ξεκινήσει τα γερμανικά αργα (Γ' γυμνασίου). Όμως αυτό δεν με εμπόδισε ιδιαίτερα, γιατί μπορεί στο 1ο έτος να τα βρήκα λίγο "μπαστούνια" λόγω του ότι είχα λιγότερες γνώσεις σε σχέση με άλλους συμφοιτητές μου, επειδή αγαπούσα τα γερμανικά και αυτό που σπούδαζα, στρώθηκα στο διάβασμα κι έτσι έφτασα στο σημείο να βγάλω τη σχολή ακριβώς στα 4 χρόνια και μάλιστα με καλύτερο βαθμό από άλλους που υποτίθεται ότι είχαν ξεκινήσει γερμανικά από το δημοτικό! Για να μη σου πω, κάποιοι έκαναν και παραπάνω εξάμηνα, παρόλο που θεωρητικά ήξεραν περισσότερα από μένα.
Οπότε το παν είναι να σου αρέσει αυτό που σπουδάζεις και μην ανησυχείς με το επίπεδο που μπαίνεις στη σχολή. Γιατί αυτά που θα κάνεις στη σχολή και αυτά που θα μάθεις ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με αυτά που έχεις ήδη διδαχτεί μέχρι στιγμής! Αν βάλεις στόχους, θα τα καταφέρεις μια χαρά όπως κι εγώ!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
korinoula22
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrisitna
Εκκολαπτόμενο μέλος

-----------------------------------------
α!καλυτερα ας μιλησει ενας αθηναιος φοιτητης γιατι και εγω επερναω παιδαγωγικο στην αθηνα και θελω να μαθω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

xrisitna
Εκκολαπτόμενο μέλος

M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

γιατι θεσσαλονικη?εννοω ποια τα προταιρηματα?(ρωταω επειδη δεν ξερω)
Ειναι καλυτερη πολη απο ολες τις μεριες,ειδικα για φοιτητες,το 90% το περιπτωσεων δεν θελουν να παρουν πτυχιο για να μη φυγουν απο την πολη

korinoula22
Νεοφερμένο μέλος

Ναι,αυτο εννοω κοπελα μου και αν ξερεις κατι σχετικα με την περιοχη τριγυρω....Α,στην Αθηνα στην πανεπιστημιουπολη η περιοχες εκει γυρω τι λενε...??Μιας και εισαι απο Αθηνα λογικα θα ξερεις...γιατι θεσσαλονικη?εννοω ποια τα προταιρηματα?(ρωταω επειδη δεν ξερω)

Που λες να βρω σπιτι....?Ιλισια(ειναι ωραια,ησυχη,καλη περιοχη)?Καπου αλλου...??
Λες?Και πως θα κατεβαινω συχνα Ηρακλειο που θελω...?Ειναι καλυτερη πολη απο ολες τις μεριες,ειδικα για φοιτητες,το 90% το περιπτωσεων δεν θελουν να παρουν πτυχιο για να μη φυγουν απο την πολη,εχω παει και εχω μεινει και Αθηνα και Θεσσαλονικη,προσωπικη αποψη παντα.
xrisitna
Εκκολαπτόμενο μέλος

korinoula22
Νεοφερμένο μέλος

Δηλαδη να προτιμησω ζωγραφου,Ιλισια και αμπελοκηπους?Αχ...Σορυ αν σε κουραζω απλα εχω πολυ αγχος....Κ φοβο....Οταν δεν γνωριζω μερη που θα μεινω για 4 χρονια!ειναι πολυ ωραια εκει ζωγραφου και ιλισια!!φαντασου ενα μεγαλο παρκο με σχολες ολων των ειδων και πολυ φοιτηταριο!εχει και ωραια μερη για φαγητο(ασχετο)!βεβαια να ξερεις οτι απο καταληψεις και καταστροφες κτηριων απο φοιτητες θα εχεις!αυτο βεβαι γινεται παντου..οσο για σπιτια κεντρο να προτιμησεις!ζωγραφου,ιλισια,αμπελοκηπους!ειναι κοντα στη σχολη και εχεις ευκολη προσβαση στα παντα.

xrisitna
Εκκολαπτόμενο μέλος

korinoula22
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστω παρα παρα πολυ κοπελα μου....Δεν ξερεις ποσο με βοηθας...Εσυ τι ταξη πας στο λυκειο...??Δεν εδινες φετος....??σε καταλαβαινω!!ναι ρωτησα και τους γονεις μου και μου λενε οτι αυτες ειναι οι πιο καταλληλες περιοχες!α....ζωγραφου ειναι αρκετα βεβαια ακριβα τα ενοικια,αλλα πολυ κοντα στη σχολη!επισης το γουδι ειναι μια καλη περιοχη!ακομη κατι αλλο!μπες ΟΑΣΑ και βρες δρομολογια απο τις περιοχες αυτες για πανεπιστημιουπολη!στειλε μου για ο,τι θες!οι γονεις μου ειναι αθηνα απο φοιτητες!νομιζω μπορω να βοηθησω.
xrisitna
Εκκολαπτόμενο μέλος

M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

Λες?Και πως θα κατεβαινω συχνα Ηρακλειο που θελω...?
Με αεροπλανο οπως θα κατεβαινες και απο Αθηνα

Iliaso
Περιβόητο μέλος

αχ τι διλημμα....κοιτα σκεψου οτι η θεσσαλονικη ειναι στην αλλη ακρη της γης σε σχεση με την κρητη!επισης αθηνα εχει περισσοτερες ευκαιριες για events εξοδους γνωριμιες επαφη με τηνεπικαιροτητα και τα πολιτικα δρωμενα!και για επαγγελματικα αποκατασταση ειναι καλυτερα!ασε τις φοβερες τοποθεσιες στο κεντρο...κοιτα ειμαι απο Αθηνα γι αυτο τα λεω......ελπιζω να μη με παρεξηγησουν οι βορειοι!![]()
χαχαχα γελάσαμε και σήμερα

Ειναι καλυτερη πολη απο ολες τις μεριες,ειδικα για φοιτητες,το 90% το περιπτωσεων δεν θελουν να παρουν πτυχιο για να μη φυγουν απο την πολη,εχω παει και εχω μεινει και Αθηνα και Θεσσαλονικη,προσωπικη αποψη παντα.
Έτσι Δήμο...

xrisitna
Εκκολαπτόμενο μέλος

:thanks: ευγενικε θεσσαλονικιε
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος

Το αστείο που είναι; :!:χαχαχα γελάσαμε και σήμερα![]()
Iliaso
Περιβόητο μέλος

xrisitna
Εκκολαπτόμενο μέλος

χαχα....ωραιος...ελα ντε!δεν τα εχει αυτα η αθηνα?ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΖΟΥΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ!!!!!

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.