τωρα βεβαια αυτα που θα πω θα φανουν λιγο γενικολογιες αλλα θελω και εγω να πω μια αποψη...

λοιπον προτεινω κατι σε οικονομικα..

.οχι για να ευλογησω τα γενια μου...αλλα εμενα τοσοι μαθηματικοι μου αυτο μου ελεγαν στο λυκειο....
για να πουμε την μαυρη αληθεια, τα μαθηματικα μονο στην εκπαιδευση θα τα βαλεις....και πολυ σπανια καπου αλλου.....

εκανα μια προχειρη ερευνουλα

και βρηκα στο σαιτ της σχολης σου αυτα:

οχι οτι δεν τα ξερεις βεβαιως αλλα να τα δουν και τα αλλα παιδια για να εχουν μια εικονα...

A. Μεταπτυχιακά (Μ.Δ.Ε) Διπλώματα Ειδίκευσης σε:
1. Θεωρητικά Μαθηματικά
2. Εφαρμοσμένα Μαθηματικά
3. Υπολογιστικά Μαθηματικά και Πληροφορική
3.1 Μαθηματικά των Υπολογιστών και Τεχνητή Νοημοσύνη
3.2 Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση
Το Τμήμα Μαθηματικών συμμετέχει επίσης σε 2 διατμηματικά μεταπτυχιακά προγράμματα που οδηγούν σε:
1. Μ.Δ.Ε ή Δ.Δ. στα Μαθηματικά των Υπολογιστών και των Αποφάσεων, σε συνεργασία με το Τμήμα Μηχ/κών Η/Υ και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών.
2. Μ.Δ.Ε ή Δ.Δ. στις Περιβαλλοντικές Επιστήμες, σε συνεργασία με τα Τμήματα Φυσικής, Χημείας, Βιολογίας και Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.
κατι δεν παει καλα εδω....

που ειναι οι αλλοι τομεις?

υπαρχουν καλες πιθανοτητες να παρεις μεταπτυχιακο απο αλλο τμημα? ειναι λιγο αντιρεαλιστικο αλλα ωραια θα ταν....

απο αυτα μαλλον πληροφορικη λεει καποια πραγματα επαγγελματικα αλλα ....

τωρα νικο μην με παρεξηγησεις...

αλλα .....κανονικα θα επρεπε να κανεις σε μεταπτυχιακο επιπεδο την κατευθυνση που ακολουθησες στην σχολη για να εχεις συνεχη πορεια και γνωσεις...αλλα τεσπα....εσυ ξερεις.