navarhos
Νεοφερμένος
Το cambridge προσωπικα μου φαινεται πιο δυσκολο απο το michigan.Aλλα και το michigan το εχουν δυσκολεψει τωρα τελευταια.
Κατσε και κανε test απ ολα για μια εβδομαδα, αφου δινεις δεκεμβρη και δεν εχεις πολυ περιθωριο, και στο τελος θα καταληξεις καπου.
Παντως αν δεν αισθανεσαι ετοιμη σε συμβουλευω να μην δωσεις το Δεκεμβριο.Ετσι την πατησα και εγω με το Proficiency.Παιδιά,ο καθηγιτής των αγγλικών μου είπε ότι θα δόσω τον Δεκέμβριο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος
Παιδιά,ο καθηγητής των αγγλικών μου είπε ότι θα δόσω τον Δεκέμβριο.Αλλά έχω ένα πρόβλημα.Δεν ξέρω ποιο πτυχίο να δώσω michigan ή Cambridge?Μού έδωσε να αγοράσω δυο βιβλία για τα ανάλογα πτυχία.Έχω ξεκινήσει το Cambridge αλλά μου έχει δώσει και βιβλίο για το michigan.Το αμερικάνικο μου φαίνεται λίγο πιο εύκολο σε θέμα έκθεσης(έχω ένα πρόβλημα με τις εκθέσεις)αλλά το αγγλικό το θεωρώ πολύ εύκολο σε θέμα την γραμματική.Τι λέτε εσείς;
Εγώ, Ραφαέλα, σου προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη το Michigan γιατί πιστεύω ότι το format του είναι πιο φιλικό και θα το βρεις πιο προσβάσιμο. Όμως μια καλή σκέψη θα ήταν να δώσεις και τα 2 certificates αν είσαι σε δίλημμα. Παρόλα αυτά μην υποτιμάς το Cambridge καθώς είναι γεμάτο παγίδες. Η έκθεσή του είναι πιο απλή στο μέσο μαθητή απο ότι του Michigan μιας και έχεις άπλετο χρόνο και τα θέματα είναι πιο οικεία από του Michigan. Προσωπικά θεωρώ ότι η παγίδα στο Michigan είναι το Listening για αυτό εξασκήσου καλά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος
Στο Κειμπριτζ η εκθεση βαθμολογειται πιο αυστηρα μερικες φορες διοτι ζητουν κατι πολυ αξιολογο.Για αυτο και τοσα κριτηρια βαθμολογησης.Στο Μισιγκαν παλι ενα 10-15% παιρνει Ρ ή ΗΡ στην εκθεση.Με λιγα λογια πανω κατω το ιδιο επιπεδο εχουν.
Συγγνώμη βρε teo αλλά μπορείς να μου εξηγήσεις πως πήρα πέρσυ στο FCE Exceptional στο Writing ενώ στο Michigan Low Pass?(που ήταν το μοναδικό που είχα). Δεν είχα γράψει κάτι? Δεν είχα αναλύσει την έκθεση?
Αν παλι δεν καταλαβαινουν τιποτα ενα ωραιο μηδενικο και επομενη εκθεση.Δεν θα κατσουν να ασχοληθουν μαζι σου.Στο Μισιγκαν δεν βαθμολογεισαι για το γραφικο σου χαρακτηρα.Ειναι πολλες οι διαφορές,άρα μην ψάχνεις να βρεις λύση σε τετοια θεματα.
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος
Και ερωτώμαι πως γίνεται κάτι τέτοιο? Πραγματικά παιδιά δεν είμαι υπερβολικός αφού η καθ. μου είπε ότι στα Practice Tests έπαιρνε στο Listening, GVR 55% ή και 50%!!! Της ήρθε ουρανοκατέβατο....
Δείτε και τα ποσοστα με τα ματια σας.
Τωρα για τη βαθμολογηση του Michigan.
"The listening and the grammar, vocabulary, and reading (GVR) sections of the ECCE are scored by computer at ELI-UM. A scaled score is calculated using an advanced mathematical model based on Item Response Theory (IRT). IRT scores are not the same as number-right scores, but there is a very high correlation between number of correct answers and the IRT scores. Item Response Theory ensures that the ability required to pass the multiple-choice sections (the listening and GVR) remains the same from year to year."
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος
Έφη35891
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σοφιστή, η βαθμολόγηση της έκθεσης είναι κάπως...υποκειμενικό θέμα. Εξαρτάται σε τι βαθμολογητή θα πέσεις αλλά βέβαια και ΤΙ έχεις γράψει.
Εγώ στο ECCE είχα HP και στο ECPE P.
Λιγα μονο και τα περισσοτερα απο αυτα στην Αγγλια δεχονται το CPE και με καποιες προυποθέσεις (μεχρι 2 ετων) κλπ.
Για το Michigan δε ούτε λογος να γινεται για τα πανεπιστημια του εξωτερικου.Ελαχιστα μονο το δεχονται.
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος
Έφη, πως τα είχες πάει στα άλλα Parts στο ECCE/ECPE?
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος
To ζητημα ειναι πως αν το παρεις τωρα στα 22-23 αν πας για μεταπτυχιακο δεν θα στο δεχτουν.
Συγγνώμη teol αλλά πώς είσαι τόσο σίγουρος??? Έχεις πηγές για το εν λόγω πανεπιστήμιο?
Το επιπεδο γλωσσομαθειας που κατειχες την περιοδο που εδωσες το τεστ δεν σημαινει πως ειναι το ιδιο με την πάροδο των ετών.
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
Αν και.. πιστεύω οτι το michigan αμα θέλεις να ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ τα αγγλικά τότε είναι καλύτερο
Έφη35891
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το CPE το αναγνωρίζουν πολλά πανεπιστημία στην Αγγλία εκ των οποίων και το Oxford.
Έφη, πως τα είχες πάει στα άλλα Parts στο ECCE/ECPE?
ECCE
Writing HP
Listening-Oral-GVR P
Στο ECPE
GCVR-HP
Listening-Writing-P
Oral LP
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Εριφύλη
- Νομάρχης
- giorgos5002
- Dionyshs1
- Vicky13
- englishtutor
- averel
- Giii
- Miranda32
- Annalad
- Memetchi
- Appolon
- Lider
- MART
- New member
- abc1234
- Mariahj
- Κασσιόπη
- paulkin94
- Antonisbairac1
- Nick.V
- StargazerLily
- ggl
- george777
- fmarulezkd
- jims
- Πα.Κ
- Jimmis18
- anastasis06
- tsiobieman
- globglogabgalab
- Nala
- stefan
- snowy
- constansn
- vetas
- angies
- VasoGrimes
- panosveki
- Citylights
- Unboxholics
- igeorgeoikonomo
- Theodora03
- indecisive
- Slytherin
- Σωτηρία
- hirasawayui
- jj!
- Cortes
- Xristinaqui
- SlimShady
- ΘανάσοςG4
- Lia 2006
- Greg1900
- giannhs2001
- neurogirl
- KingOfPop
- Scandal
- thecrazycretan
- MariaPnk
- Jimmy20
- Panagiotis849
- Nikos05
- το κοριτσι του μαη
- eukleidhs1821
- Natassa02
- Steffie88
- VforVendetta
- tasoss
- Idontknoww
- fay01
- Nina-nana
- Stelios725
- Trolling Stones
- argiri p
- giorgosp97
- Μάρκος Βασίλης
- Jocaste
- Viedo
- Daydreamer
- SweetGirl
- Josua
- Φινεύς
- No name
- J.Cameron
- nicks1999
- Revekka
- T C
- Stroka
- marianna04
- patrinos_2020
- Dimitris345
- lnesb
- olga123
- St11
- johnsala
- Rene2004
- Anonym0s
- Marifei
- Κλημεντίνη
- Dimitris9
- Drglitterstar
- athinoula
- Ιωάννα2
- Johnman97
- Lydia6902
- Λαμπρινηη
- Unseen skygge
- azula
- charmander
- Kostakis45
- Panos_02
- Fanimaid
- TONIA2009
- stergios191919
- Ryuzaki
- Libertus
- ...Αλεξάνδρα...
- Spyrpa
- sofia!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.