A propos
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sonia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ηδη έχουν βγάλει τις βάσεις κάποιοι φορείς σε παζάρι.... Τόση βάση ο ένας, πιο χαμηλή ο άλλος, ακόμη χαμηλότερη ο τρίτος και πάει λέγοντας. Αυτό είναι σε βάρος της ποιότητας (και της δουλειάς μου ως καθηγητρια) Αν εξευτελίσουμε τις εξετασεις, ποιο θα είναι το κριτηριο της καλής ή κακής δουλειάς μου;
Κι αν ο απέναντί μου δίνει lower από την D συμμετέχοντας σε αστείες εξετάσεις, εγώ θα κάνω τι;
Είναι πολλά τα θέματα στο χωρο της πιστοποιησης....
Για αυτο και θα το πω πολλοστη φορα πως προτιμαμε εξετασεις που ειμαστε σιγουροι πως αξιολογουν τις πραγματικες μας γνώσεις και οχι υποτυπωδεις εξετασεις χαμηλου επιπεδου με βαση 50% που ουτε καν ξερουμε απο ποιον ιδιωτικο οργανισμο ειναι
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
εντάξει,είπαμε...όχι και να ξεφτιλιστούν κι έτσι...απλώς κάποιοι φορείς παραέχουν δύσκολες εξετάσεις και δε θα ήταν κακό να γίνουν και λίγο πιο εύκολες και προσητές(όχι να γίνουν εύκολες αλλά πιο εύκολες απ'ότι είναι τώρα...)!Αυτή είναι μια αποψη αλλά δεν είναι πάντα έτσι. Αν κάποιος ρίξει την ποιοτητα αισθητά (πχ κανει τις εξετασεις πολύ εύκολες) αν θες να παραμεινεις ανταγωνιστικός συχνά αναγκάζεσαι να ακολουθήσεις.
Ηδη έχουν βγάλει τις βάσεις κάποιοι φορείς σε παζάρι.... Τόση βάση ο ένας, πιο χαμηλή ο άλλος, ακόμη χαμηλότερη ο τρίτος και πάει λέγοντας. Αυτό είναι σε βάρος της ποιότητας (και της δουλειάς μου ως καθηγητρια) Αν εξευτελίσουμε τις εξετασεις, ποιο θα είναι το κριτηριο της καλής ή κακής δουλειάς μου;
Κι αν ο απέναντί μου δίνει lower από την D συμμετέχοντας σε αστείες εξετάσεις, εγώ θα κάνω τι;
Είναι πολλά τα θέματα στο χωρο της πιστοποιησης....
τι είναι αυτά???πρώτη φορά τ'ακούω...Δεν είναι μόνο τα Σορμπόν......... Είναι και τα DELF, DALF και το Κπγ και τα ΤΕF, e-TEF, CAP, BULATS κτλ..........
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
κοιτα αν και παω γερμανικαι και δεν τα ξερω αυτα, ξερω το BULATS γιατι βγαινει για αγγλικα-γερμανικα-γαλλικα-ισπανικα. www.bulats.grεντάξει,είπαμε...όχι και να ξεφτιλιστούν κι έτσι...απλώς κάποιοι φορείς παραέχουν δύσκολες εξετάσεις και δε θα ήταν κακό να γίνουν και λίγο πιο εύκολες και προσητές(όχι να γίνουν εύκολες αλλά πιο εύκολες απ'ότι είναι τώρα...)!
τι είναι αυτά???πρώτη φορά τ'ακούω...
A propos
Διάσημο μέλος
τι είναι αυτά???πρώτη φορά τ'ακούω...
Υπάρχουν θρεντς στο ischool. Μπορείς να τα ψάξεις. Εκτός από αυτά υπάρχει και το TCF.
Οπως και το TOEIC.
Τωρα καποια καινουργια τεστ που πρωτοεμφανιστηκαν ας αφησουμε το χρονο μας δειξει ποσο αξιοπιστα και αξιολογα ειναι.
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος
FCE αρχες Οκτωβρη
:no1:
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος
korka
Νεοφερμένος
Λοιπόν θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιο απο όλα τα TEST που κυκλοφορούν για το επίπεδο Proficency να διαλέξω.
CERTIFICATE OF PROFICIENCY IN ENGLISH (CPE) CAMBRIDGE.
• BULATS English Language Test, CAMBRIDGE.
• INTERNATIONAL ENGLISH LANGUAGE TESTING SYSTEM (IELTS) University of Cambridge Local Examinations Syndicate (UCLES) – The British
Council – IDP Education Australia IELTS Australia
• CERTIFICATE OF PROFICIENCY IN ENGLISH MICHIGAN.
• LONDON TESTS OF ENGLISH LEVEL 5 PROFICIENT COMMUNICATION
EDEXCEL.
• CITY & GUILDS LEVEL 3 CERTIFICATE IN ESOL INTERNATIONAL (reading,
writing and listening) MASTERY και CITY & GUILDS LEVEL 3 CERTIFICATE
IN ESOL INTERNATIONAL (Spoken) MASTERY (ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ) CITY & GUILDS CERTIFICATE IN
INTERNATIONAL ESOLMASTERY CITY & GUILDS CERTIFICATE IN
INTERNATIONAL SPOKEN ESOL MASTERY
• OCNW Certificate in ESOL International at Level 3 (Common European
Framework equivalent level C2)
• ESB Level 3 Certificate in ESOL International All Modes (Council of Europe
Level C2)
• Michigan State University – Certificate of English Language Proficiency (MSU –
CELP): CEF C2.
• Test of Interactive English, C2 Level.
Θα ήθελα το ποιο εύκολο απο όλα , ο μόνος λόγος που το θέλω είναι για μόρια στις προκυρήξεις και όλα τα παραπάνω είναι δεκτά. Αγγλικά έχω το FCE αλλά έχω καλούτσικη επαφή απο ΄τότε λόγω δουλειάς. ¨ενα προβληματάκι έχω με το λεξιλέγιο που χρειάζεται αλλά πιστεύω με διάβασμα θα είναι όλα οκ. Απλώς θέλω το πιο εύκολο γιατί βιάζομαι να το δώσω και θα ήθελα αν τα κατάφερνα να έδινα τον Μάϊο.
Ευχαριστώ.
fragl
Εκκολαπτόμενο μέλος
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω θα σου προτεινα η BULATS η MSU CELP (www.bulats.gr , www.msu-exams.gr )
για το MSU-CELP συμφωνώ μιας και είναι μια βατή εξέταση πολλαπλής επιλογής,έχεις καιρό ακόμη για τις δηλώσεις συμμετοχής(λήγει ο χρόνος υποβολής στις 30/10),τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα σ'ένα μηνα από την ημερομηνία εξέτασης και είναι και αναγνωρισμένη και φθηνότερη από τις υπόλοιπες!!!
korka
Νεοφερμένος
για το MSU-CELP συμφωνώ μιας και είναι μια βατή εξέταση πολλαπλής επιλογής,έχεις καιρό ακόμη για τις δηλώσεις συμμετοχής(λήγει ο χρόνος υποβολής στις 30/10),τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα σ'ένα μηνα από την ημερομηνία εξέτασης και είναι και αναγνωρισμένη και φθηνότερη από τις υπόλοιπες!!!
Επομένως προτείνεις το MSU-CELP!΄Είδα ένα test απο το site και μου φάνηκε εύκολο και χωρίς κάνα ιδιαίτερα δύσκολο λεξιλόγειο. Αυτό που δεν βρήκα είναι κάθε πότε γίνονται τα test!΄2 φορές το χρόνο όπως τα άλλα?
Το έχει δώσει κανείς αυτό το test για να μας πει εντυπώσεις?
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι 3 φορές το χρόνοΕπομένως προτείνεις το MSU-CELP!΄Είδα ένα test απο το site και μου φάνηκε εύκολο και χωρίς κάνα ιδιαίτερα δύσκολο λεξιλόγειο. Αυτό που δεν βρήκα είναι κάθε πότε γίνονται τα test!΄2 φορές το χρόνο όπως τα άλλα?
Το έχει δώσει κανείς αυτό το test για να μας πει εντυπώσεις?
Το δεκέμβριο θα είναι η πρώτη εξεταστική για το Γ2!!!Θα το δώσω κι εγώ!!!
Κι επειδή είναι πρώτη εξεταστική ευελπιστώ να είναι κι ειεικής
nymphadora
Νεοφερμένος
δεν ξέρω πως είναι το edexcel αυτου του επιπέδου, πάντως απο προσωπική εμπειρία γνωρίζω ότι στο edexcel του Β2 μέσα σε 2 ώρες τελειώνεις, έχεις να κάνεις με 2 κείμενα, 2 εκθέσεις 2 listening, συν τα προφορικά... φαντάζομαι ότι κάτι ανάλογο με υψηλότερο επίπεδο είναι το level 5...
ότι κι αν αποφασίσεις πάντως, καλή επιτυχία και καλό κουράγιο σου εύχομαι...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Εριφύλη
- Νομάρχης
- giorgos5002
- Dionyshs1
- Vicky13
- englishtutor
- averel
- Giii
- Miranda32
- Annalad
- Memetchi
- Appolon
- Lider
- MART
- New member
- abc1234
- Mariahj
- Κασσιόπη
- paulkin94
- Antonisbairac1
- Nick.V
- StargazerLily
- ggl
- george777
- fmarulezkd
- jims
- Πα.Κ
- Jimmis18
- anastasis06
- tsiobieman
- globglogabgalab
- Nala
- stefan
- snowy
- constansn
- vetas
- angies
- VasoGrimes
- panosveki
- Citylights
- Unboxholics
- igeorgeoikonomo
- Theodora03
- indecisive
- Slytherin
- Σωτηρία
- hirasawayui
- jj!
- Cortes
- Xristinaqui
- SlimShady
- ΘανάσοςG4
- Lia 2006
- Greg1900
- giannhs2001
- neurogirl
- KingOfPop
- Scandal
- thecrazycretan
- MariaPnk
- Jimmy20
- Panagiotis849
- Nikos05
- το κοριτσι του μαη
- eukleidhs1821
- Natassa02
- Steffie88
- VforVendetta
- tasoss
- Idontknoww
- fay01
- Nina-nana
- Stelios725
- Trolling Stones
- argiri p
- giorgosp97
- Μάρκος Βασίλης
- Jocaste
- Viedo
- Daydreamer
- SweetGirl
- Josua
- Φινεύς
- No name
- J.Cameron
- nicks1999
- Revekka
- T C
- Stroka
- marianna04
- patrinos_2020
- Dimitris345
- lnesb
- olga123
- St11
- johnsala
- Rene2004
- Anonym0s
- Marifei
- Κλημεντίνη
- Dimitris9
- Drglitterstar
- athinoula
- Ιωάννα2
- Johnman97
- Lydia6902
- Λαμπρινηη
- Unseen skygge
- azula
- charmander
- Kostakis45
- Panos_02
- Fanimaid
- TONIA2009
- stergios191919
- Ryuzaki
- Libertus
- ...Αλεξάνδρα...
- Spyrpa
- sofia!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.