teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 17:47 Ο teol20 έγραψε: #641 11-08-10 17:47 ECPE 27 November 2010- 01-30/09/2010 the registration period and the fee is 180 euro. Δες το αντιστοιχο τοπικ που δημιουργησα για επιπλεον πληροφορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 17:50 Η maria....: #642 11-08-10 17:50 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: μαρακι σ'ευχαριστω για τα λινκ καθομαι και τα κοιταω αν εχω αλλη απορια θα σας πω προς το παρον, μπορειτε αν ξερετε να μου πειτε ποτε ειναι η επομενη εξεταστικη του μισιγκαν, μεχρι ποτε πρεπει να δηλωσουμε αιτηση και ποσο ειναι το κοστος? thanks in advance Click για ανάπτυξη... τιποτα!αν εχεις καποια αλλη απορια πες μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 17:55 Ο jj! έγραψε: #643 11-08-10 17:55 Ξέρουμε πόσο είναι τα εξέταστρα του ECPE, για το Μάιο του 2011; On topic: Πιστεύω πως μια δημοσκόπηση, θα βοηθούσε την κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 18:01 Η gorgonokoritso: #644 11-08-10 18:01 δημοσκοπηση για ποιο θεμα? ευχαριστω τεολ. το ειδα να ρωτησω κατι? κοιταω το λινκ της μαριας για το μισιγκαν ειμαι εκει που λεει για το ακουστικο απ'οτι ξερω ειναι μονο 1 φορα αλλα προλαβαινουμε να διαβασουμε τις απαντησεις ή παει αμεσως στο επομενο? υπαρχει καποιο βιβλιο για πρακτικη στο ακουστικο? επισης δεν λεει τιποτα για τα προφορικα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 18:11 Η maria....: #645 11-08-10 18:11 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: δημοσκοπηση για ποιο θεμα? ευχαριστω τεολ. το ειδα να ρωτησω κατι? κοιταω το λινκ της μαριας για το μισιγκαν ειμαι εκει που λεει για το ακουστικο απ'οτι ξερω ειναι μονο 1 φορα αλλα προλαβαινουμε να διαβασουμε τις απαντησεις ή παει αμεσως στο επομενο? υπαρχει καποιο βιβλιο για πρακτικη στο ακουστικο? Click για ανάπτυξη... εχει νομιζω ενα ακουστικο η ιστοσελιδα της ελληνοαμρικανικης ενωσης..μπες εδω να δεις! στο listening ακους μια συζητηση και κατα τη διαρκεια αυτην πρεπει να κοιτας τις απαντησεις ωστε οταν ακουσεις την ερωτηση να ξερεις ποια ηταν η απαντηση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 18:57 Η _Silence_: #646 11-08-10 18:57 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Bασικα αν εισαι σιγουρη πως θα πας για Proficiency το Advanced δεν ειναι απαραιτητο να το πάρεις! Click για ανάπτυξη... για το Proficiency σιγουρη ειμαι ομως πρεπει να κανω αναγκαστικα 2 χρονια δεν μπορω να κανω λιγοτερα και να δωσω??α,και κατι ακομα το esb ειναι κανονικα αναγνωρισμενο γιατι εχω ακουσε πολλα και εχω μπερδευτει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:02 Η maria....: #647 11-08-10 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Maria grv: για το Proficiency σιγουρη ειμαι ομως πρεπει να κανω αναγκαστικα 2 χρονια δεν μπορω να κανω λιγοτερα και να δωσω??α,και κατι ακομα το esb ειναι κανονικα αναγνωρισμενο γιατι εχω ακουσε πολλα και εχω μπερδευτει!! Click για ανάπτυξη... μπορεις να κανεις και λιγοτερα...αναλογως το ποσο προετοιμασμενη εισαι για να το δωσεις!εγω παντως θεωρω οτι το cambridge ειναι πιο αναγνωρισμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:06 Η gorgonokoritso: #648 11-08-10 19:06 καμια πληροφορια για τα προφορικα του μισιγκαν??? συγνωμη αν σας εχω ζαλισει........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:14 Η maria....: #649 11-08-10 19:14 οχι δεν μας εχεις ζαλησει!!!λοιπον...,μπες εδω που λεει την βαθμολογια των προφορικων και εδω που εχει γενικες πληροφοριες για τα προφορικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:15 Ο jj! έγραψε: #650 11-08-10 19:15 δημοσκοπηση για ποιο θεμα? Click για ανάπτυξη... Δημοσκόπηση, για το ποιο πτυχίο θεωρούν οι φορουμίτες μας, καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:23 Η maria....: #651 11-08-10 19:23 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Δημοσκόπηση, για το ποιο πτυχίο θεωρούν οι φορουμίτες μας, καλύτερο Click για ανάπτυξη... βασικα εδω..αυτη η δημοσκοπηση ειναι για το πιστοποιητικο αναμεσα στο cambridge και το michigant! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:32 Η gorgonokoritso: #652 11-08-10 19:32 επειδη στην αρχη θα διαβαζω μονη μου για το προφ (δεν ξερω αν θα κανω μετα με καθηγητρια ή οχι). θελω να παρω ενα βιβλιο με ασκησεις αλλα οι απαντησεις ειναι στο βιβλιο του δασκαλου τι να κανω? θα πρεπει να παρω και τα 2? ή μπορω να βρω τις απαντησεις αλλιως.....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:42 Ο jj! έγραψε: #653 11-08-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: επειδη στην αρχη θα διαβαζω μονη μου για το προφ (δεν ξερω αν θα κανω μετα με καθηγητρια ή οχι). θελω να παρω ενα βιβλιο με ασκησεις αλλα οι απαντησεις ειναι στο βιβλιο του δασκαλου τι να κανω? θα πρεπει να παρω και τα 2? ή μπορω να βρω τις απαντησεις αλλιως.....? Click για ανάπτυξη... Ψάξε σε μία μηχανή αναζήτησης (π.χ. google) αν υπάρχει κάποιο βιβλίο του δασκάλου, σε pdf μορφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:42 Η maria....: #654 11-08-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: επειδη στην αρχη θα διαβαζω μονη μου για το προφ (δεν ξερω αν θα κανω μετα με καθηγητρια ή οχι). θελω να παρω ενα βιβλιο με ασκησεις αλλα οι απαντησεις ειναι στο βιβλιο του δασκαλου τι να κανω? θα πρεπει να παρω και τα 2? ή μπορω να βρω τις απαντησεις αλλιως.....? Click για ανάπτυξη... ναι...πρεπει να παρεις και τα δυο...νομιζω οτι υπαρχει ενα καλο βιβλιο,αλλα δεν ξερω αν επιτρεπεται να το πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:52 Ο jj! έγραψε: #655 11-08-10 19:52 Gorgonokoritso, μπορείς, επίσης, να κάνεις τα sample test, που παρέθεσε η Μαρία και να βλέπεις τις απαντήσεις από το answer key Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:54 Η gorgonokoritso: #656 11-08-10 19:54 θα τα κανω τα sample tests.. αλλα καποια στιγμη θα τελειωσουν και αυτα....... μαρακι αν θες στειλ'το μου σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:55 Η maria....: #657 11-08-10 19:55 ναι...σωστα!!!αυτα που σου εδωσα εχει και answer key. ναι..θα στο στειλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 00:35 Ο teol20 έγραψε: #658 12-08-10 00:35 Εδω μπορειτε να παραθετετε τιτλους βιβλιων και sites εκδοτικων οικων για ενημερωτικους σκοπους απλα οχι links για παρανομο κατεβασμα βιβλιων κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 00:45 Η maria....: #659 12-08-10 00:45 της ελληνοαμερικανικης ενωσης επιτρεπεται να την γραψω εδω?την ιστοσελιδα εννοω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 01:22 Η gorgonokoritso: #660 12-08-10 01:22 Αρχική Δημοσίευση από maria....: της ελληνοαμερικανικης ενωσης επιτρεπεται να την γραψω εδω?την ιστοσελιδα εννοω. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κρυφο και απ'οτι ξερω δεν απαγορευεται https://www.hau.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 164 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Georgiaaa_ Vicky13 depfour kall1as st.pauli Specon Νομάρχης Argyrisar Εριφύλη giorgos5002 Dionyshs1 englishtutor averel Giii Miranda32 Annalad Memetchi Appolon Lider MART New member abc1234 Mariahj Κασσιόπη paulkin94 Antonisbairac1 Nick.V StargazerLily ggl george777 fmarulezkd jims Πα.Κ Jimmis18 anastasis06 tsiobieman globglogabgalab Nala stefan snowy constansn vetas angies VasoGrimes panosveki Citylights Unboxholics igeorgeoikonomo Dora140303 indecisive Slytherin Σωτηρία hirasawayui jj! Cortes Xristinaqui SlimShady ΘανάσοςG4 Lia 2006 Greg1900 giannhs2001 neurogirl KingOfPop Scandal thecrazycretan MariaPnk Jimmy20 Panagiotis849 Nikos05 το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Natassa02 Steffie88 VforVendetta tasoss Idontknoww fay01 Nina-nana Stelios725 Trolling Stones argiri p giorgosp97 Μάρκος Βασίλης Jocaste Viedo Daydreamer SweetGirl Josua Φινεύς No name J.Cameron nicks1999 Revekka T C Stroka marianna04 patrinos_2020 Dimitris345 lnesb olga123 St11 johnsala Rene2004 Anonym0s Marifei Κλημεντίνη Dimitris9 Dr. Gl. Luminous athinoula Ιωάννα2 Johnman97 Lydia6902 Λαμπρινηη Unseen skygge azula charmander Kostakis45 Panos_02 Fanimaid TONIA2009 stergios191919 Ryuzaki Libertus ...Αλεξάνδρα... Spyrpa sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ECPE 27 November 2010- 01-30/09/2010 the registration period and the fee is 180 euro. Δες το αντιστοιχο τοπικ που δημιουργησα για επιπλεον πληροφορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 17:50 Η maria....: #642 11-08-10 17:50 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: μαρακι σ'ευχαριστω για τα λινκ καθομαι και τα κοιταω αν εχω αλλη απορια θα σας πω προς το παρον, μπορειτε αν ξερετε να μου πειτε ποτε ειναι η επομενη εξεταστικη του μισιγκαν, μεχρι ποτε πρεπει να δηλωσουμε αιτηση και ποσο ειναι το κοστος? thanks in advance Click για ανάπτυξη... τιποτα!αν εχεις καποια αλλη απορια πες μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 17:55 Ο jj! έγραψε: #643 11-08-10 17:55 Ξέρουμε πόσο είναι τα εξέταστρα του ECPE, για το Μάιο του 2011; On topic: Πιστεύω πως μια δημοσκόπηση, θα βοηθούσε την κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 18:01 Η gorgonokoritso: #644 11-08-10 18:01 δημοσκοπηση για ποιο θεμα? ευχαριστω τεολ. το ειδα να ρωτησω κατι? κοιταω το λινκ της μαριας για το μισιγκαν ειμαι εκει που λεει για το ακουστικο απ'οτι ξερω ειναι μονο 1 φορα αλλα προλαβαινουμε να διαβασουμε τις απαντησεις ή παει αμεσως στο επομενο? υπαρχει καποιο βιβλιο για πρακτικη στο ακουστικο? επισης δεν λεει τιποτα για τα προφορικα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 18:11 Η maria....: #645 11-08-10 18:11 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: δημοσκοπηση για ποιο θεμα? ευχαριστω τεολ. το ειδα να ρωτησω κατι? κοιταω το λινκ της μαριας για το μισιγκαν ειμαι εκει που λεει για το ακουστικο απ'οτι ξερω ειναι μονο 1 φορα αλλα προλαβαινουμε να διαβασουμε τις απαντησεις ή παει αμεσως στο επομενο? υπαρχει καποιο βιβλιο για πρακτικη στο ακουστικο? Click για ανάπτυξη... εχει νομιζω ενα ακουστικο η ιστοσελιδα της ελληνοαμρικανικης ενωσης..μπες εδω να δεις! στο listening ακους μια συζητηση και κατα τη διαρκεια αυτην πρεπει να κοιτας τις απαντησεις ωστε οταν ακουσεις την ερωτηση να ξερεις ποια ηταν η απαντηση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 18:57 Η _Silence_: #646 11-08-10 18:57 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Bασικα αν εισαι σιγουρη πως θα πας για Proficiency το Advanced δεν ειναι απαραιτητο να το πάρεις! Click για ανάπτυξη... για το Proficiency σιγουρη ειμαι ομως πρεπει να κανω αναγκαστικα 2 χρονια δεν μπορω να κανω λιγοτερα και να δωσω??α,και κατι ακομα το esb ειναι κανονικα αναγνωρισμενο γιατι εχω ακουσε πολλα και εχω μπερδευτει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:02 Η maria....: #647 11-08-10 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Maria grv: για το Proficiency σιγουρη ειμαι ομως πρεπει να κανω αναγκαστικα 2 χρονια δεν μπορω να κανω λιγοτερα και να δωσω??α,και κατι ακομα το esb ειναι κανονικα αναγνωρισμενο γιατι εχω ακουσε πολλα και εχω μπερδευτει!! Click για ανάπτυξη... μπορεις να κανεις και λιγοτερα...αναλογως το ποσο προετοιμασμενη εισαι για να το δωσεις!εγω παντως θεωρω οτι το cambridge ειναι πιο αναγνωρισμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:06 Η gorgonokoritso: #648 11-08-10 19:06 καμια πληροφορια για τα προφορικα του μισιγκαν??? συγνωμη αν σας εχω ζαλισει........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:14 Η maria....: #649 11-08-10 19:14 οχι δεν μας εχεις ζαλησει!!!λοιπον...,μπες εδω που λεει την βαθμολογια των προφορικων και εδω που εχει γενικες πληροφοριες για τα προφορικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:15 Ο jj! έγραψε: #650 11-08-10 19:15 δημοσκοπηση για ποιο θεμα? Click για ανάπτυξη... Δημοσκόπηση, για το ποιο πτυχίο θεωρούν οι φορουμίτες μας, καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:23 Η maria....: #651 11-08-10 19:23 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Δημοσκόπηση, για το ποιο πτυχίο θεωρούν οι φορουμίτες μας, καλύτερο Click για ανάπτυξη... βασικα εδω..αυτη η δημοσκοπηση ειναι για το πιστοποιητικο αναμεσα στο cambridge και το michigant! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:32 Η gorgonokoritso: #652 11-08-10 19:32 επειδη στην αρχη θα διαβαζω μονη μου για το προφ (δεν ξερω αν θα κανω μετα με καθηγητρια ή οχι). θελω να παρω ενα βιβλιο με ασκησεις αλλα οι απαντησεις ειναι στο βιβλιο του δασκαλου τι να κανω? θα πρεπει να παρω και τα 2? ή μπορω να βρω τις απαντησεις αλλιως.....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:42 Ο jj! έγραψε: #653 11-08-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: επειδη στην αρχη θα διαβαζω μονη μου για το προφ (δεν ξερω αν θα κανω μετα με καθηγητρια ή οχι). θελω να παρω ενα βιβλιο με ασκησεις αλλα οι απαντησεις ειναι στο βιβλιο του δασκαλου τι να κανω? θα πρεπει να παρω και τα 2? ή μπορω να βρω τις απαντησεις αλλιως.....? Click για ανάπτυξη... Ψάξε σε μία μηχανή αναζήτησης (π.χ. google) αν υπάρχει κάποιο βιβλίο του δασκάλου, σε pdf μορφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:42 Η maria....: #654 11-08-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: επειδη στην αρχη θα διαβαζω μονη μου για το προφ (δεν ξερω αν θα κανω μετα με καθηγητρια ή οχι). θελω να παρω ενα βιβλιο με ασκησεις αλλα οι απαντησεις ειναι στο βιβλιο του δασκαλου τι να κανω? θα πρεπει να παρω και τα 2? ή μπορω να βρω τις απαντησεις αλλιως.....? Click για ανάπτυξη... ναι...πρεπει να παρεις και τα δυο...νομιζω οτι υπαρχει ενα καλο βιβλιο,αλλα δεν ξερω αν επιτρεπεται να το πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:52 Ο jj! έγραψε: #655 11-08-10 19:52 Gorgonokoritso, μπορείς, επίσης, να κάνεις τα sample test, που παρέθεσε η Μαρία και να βλέπεις τις απαντήσεις από το answer key Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:54 Η gorgonokoritso: #656 11-08-10 19:54 θα τα κανω τα sample tests.. αλλα καποια στιγμη θα τελειωσουν και αυτα....... μαρακι αν θες στειλ'το μου σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:55 Η maria....: #657 11-08-10 19:55 ναι...σωστα!!!αυτα που σου εδωσα εχει και answer key. ναι..θα στο στειλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 00:35 Ο teol20 έγραψε: #658 12-08-10 00:35 Εδω μπορειτε να παραθετετε τιτλους βιβλιων και sites εκδοτικων οικων για ενημερωτικους σκοπους απλα οχι links για παρανομο κατεβασμα βιβλιων κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 00:45 Η maria....: #659 12-08-10 00:45 της ελληνοαμερικανικης ενωσης επιτρεπεται να την γραψω εδω?την ιστοσελιδα εννοω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 01:22 Η gorgonokoritso: #660 12-08-10 01:22 Αρχική Δημοσίευση από maria....: της ελληνοαμερικανικης ενωσης επιτρεπεται να την γραψω εδω?την ιστοσελιδα εννοω. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κρυφο και απ'οτι ξερω δεν απαγορευεται https://www.hau.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 164 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Georgiaaa_ Vicky13 depfour kall1as st.pauli Specon Νομάρχης Argyrisar Εριφύλη giorgos5002 Dionyshs1 englishtutor averel Giii Miranda32 Annalad Memetchi Appolon Lider MART New member abc1234 Mariahj Κασσιόπη paulkin94 Antonisbairac1 Nick.V StargazerLily ggl george777 fmarulezkd jims Πα.Κ Jimmis18 anastasis06 tsiobieman globglogabgalab Nala stefan snowy constansn vetas angies VasoGrimes panosveki Citylights Unboxholics igeorgeoikonomo Dora140303 indecisive Slytherin Σωτηρία hirasawayui jj! Cortes Xristinaqui SlimShady ΘανάσοςG4 Lia 2006 Greg1900 giannhs2001 neurogirl KingOfPop Scandal thecrazycretan MariaPnk Jimmy20 Panagiotis849 Nikos05 το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Natassa02 Steffie88 VforVendetta tasoss Idontknoww fay01 Nina-nana Stelios725 Trolling Stones argiri p giorgosp97 Μάρκος Βασίλης Jocaste Viedo Daydreamer SweetGirl Josua Φινεύς No name J.Cameron nicks1999 Revekka T C Stroka marianna04 patrinos_2020 Dimitris345 lnesb olga123 St11 johnsala Rene2004 Anonym0s Marifei Κλημεντίνη Dimitris9 Dr. Gl. Luminous athinoula Ιωάννα2 Johnman97 Lydia6902 Λαμπρινηη Unseen skygge azula charmander Kostakis45 Panos_02 Fanimaid TONIA2009 stergios191919 Ryuzaki Libertus ...Αλεξάνδρα... Spyrpa sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: μαρακι σ'ευχαριστω για τα λινκ καθομαι και τα κοιταω αν εχω αλλη απορια θα σας πω προς το παρον, μπορειτε αν ξερετε να μου πειτε ποτε ειναι η επομενη εξεταστικη του μισιγκαν, μεχρι ποτε πρεπει να δηλωσουμε αιτηση και ποσο ειναι το κοστος? thanks in advance Click για ανάπτυξη... τιποτα!αν εχεις καποια αλλη απορια πες μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 17:55 Ο jj! έγραψε: #643 11-08-10 17:55 Ξέρουμε πόσο είναι τα εξέταστρα του ECPE, για το Μάιο του 2011; On topic: Πιστεύω πως μια δημοσκόπηση, θα βοηθούσε την κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 18:01 Η gorgonokoritso: #644 11-08-10 18:01 δημοσκοπηση για ποιο θεμα? ευχαριστω τεολ. το ειδα να ρωτησω κατι? κοιταω το λινκ της μαριας για το μισιγκαν ειμαι εκει που λεει για το ακουστικο απ'οτι ξερω ειναι μονο 1 φορα αλλα προλαβαινουμε να διαβασουμε τις απαντησεις ή παει αμεσως στο επομενο? υπαρχει καποιο βιβλιο για πρακτικη στο ακουστικο? επισης δεν λεει τιποτα για τα προφορικα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 18:11 Η maria....: #645 11-08-10 18:11 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: δημοσκοπηση για ποιο θεμα? ευχαριστω τεολ. το ειδα να ρωτησω κατι? κοιταω το λινκ της μαριας για το μισιγκαν ειμαι εκει που λεει για το ακουστικο απ'οτι ξερω ειναι μονο 1 φορα αλλα προλαβαινουμε να διαβασουμε τις απαντησεις ή παει αμεσως στο επομενο? υπαρχει καποιο βιβλιο για πρακτικη στο ακουστικο? Click για ανάπτυξη... εχει νομιζω ενα ακουστικο η ιστοσελιδα της ελληνοαμρικανικης ενωσης..μπες εδω να δεις! στο listening ακους μια συζητηση και κατα τη διαρκεια αυτην πρεπει να κοιτας τις απαντησεις ωστε οταν ακουσεις την ερωτηση να ξερεις ποια ηταν η απαντηση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 18:57 Η _Silence_: #646 11-08-10 18:57 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Bασικα αν εισαι σιγουρη πως θα πας για Proficiency το Advanced δεν ειναι απαραιτητο να το πάρεις! Click για ανάπτυξη... για το Proficiency σιγουρη ειμαι ομως πρεπει να κανω αναγκαστικα 2 χρονια δεν μπορω να κανω λιγοτερα και να δωσω??α,και κατι ακομα το esb ειναι κανονικα αναγνωρισμενο γιατι εχω ακουσε πολλα και εχω μπερδευτει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:02 Η maria....: #647 11-08-10 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Maria grv: για το Proficiency σιγουρη ειμαι ομως πρεπει να κανω αναγκαστικα 2 χρονια δεν μπορω να κανω λιγοτερα και να δωσω??α,και κατι ακομα το esb ειναι κανονικα αναγνωρισμενο γιατι εχω ακουσε πολλα και εχω μπερδευτει!! Click για ανάπτυξη... μπορεις να κανεις και λιγοτερα...αναλογως το ποσο προετοιμασμενη εισαι για να το δωσεις!εγω παντως θεωρω οτι το cambridge ειναι πιο αναγνωρισμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:06 Η gorgonokoritso: #648 11-08-10 19:06 καμια πληροφορια για τα προφορικα του μισιγκαν??? συγνωμη αν σας εχω ζαλισει........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:14 Η maria....: #649 11-08-10 19:14 οχι δεν μας εχεις ζαλησει!!!λοιπον...,μπες εδω που λεει την βαθμολογια των προφορικων και εδω που εχει γενικες πληροφοριες για τα προφορικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:15 Ο jj! έγραψε: #650 11-08-10 19:15 δημοσκοπηση για ποιο θεμα? Click για ανάπτυξη... Δημοσκόπηση, για το ποιο πτυχίο θεωρούν οι φορουμίτες μας, καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:23 Η maria....: #651 11-08-10 19:23 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Δημοσκόπηση, για το ποιο πτυχίο θεωρούν οι φορουμίτες μας, καλύτερο Click για ανάπτυξη... βασικα εδω..αυτη η δημοσκοπηση ειναι για το πιστοποιητικο αναμεσα στο cambridge και το michigant! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:32 Η gorgonokoritso: #652 11-08-10 19:32 επειδη στην αρχη θα διαβαζω μονη μου για το προφ (δεν ξερω αν θα κανω μετα με καθηγητρια ή οχι). θελω να παρω ενα βιβλιο με ασκησεις αλλα οι απαντησεις ειναι στο βιβλιο του δασκαλου τι να κανω? θα πρεπει να παρω και τα 2? ή μπορω να βρω τις απαντησεις αλλιως.....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:42 Ο jj! έγραψε: #653 11-08-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: επειδη στην αρχη θα διαβαζω μονη μου για το προφ (δεν ξερω αν θα κανω μετα με καθηγητρια ή οχι). θελω να παρω ενα βιβλιο με ασκησεις αλλα οι απαντησεις ειναι στο βιβλιο του δασκαλου τι να κανω? θα πρεπει να παρω και τα 2? ή μπορω να βρω τις απαντησεις αλλιως.....? Click για ανάπτυξη... Ψάξε σε μία μηχανή αναζήτησης (π.χ. google) αν υπάρχει κάποιο βιβλίο του δασκάλου, σε pdf μορφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:42 Η maria....: #654 11-08-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: επειδη στην αρχη θα διαβαζω μονη μου για το προφ (δεν ξερω αν θα κανω μετα με καθηγητρια ή οχι). θελω να παρω ενα βιβλιο με ασκησεις αλλα οι απαντησεις ειναι στο βιβλιο του δασκαλου τι να κανω? θα πρεπει να παρω και τα 2? ή μπορω να βρω τις απαντησεις αλλιως.....? Click για ανάπτυξη... ναι...πρεπει να παρεις και τα δυο...νομιζω οτι υπαρχει ενα καλο βιβλιο,αλλα δεν ξερω αν επιτρεπεται να το πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:52 Ο jj! έγραψε: #655 11-08-10 19:52 Gorgonokoritso, μπορείς, επίσης, να κάνεις τα sample test, που παρέθεσε η Μαρία και να βλέπεις τις απαντήσεις από το answer key Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:54 Η gorgonokoritso: #656 11-08-10 19:54 θα τα κανω τα sample tests.. αλλα καποια στιγμη θα τελειωσουν και αυτα....... μαρακι αν θες στειλ'το μου σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:55 Η maria....: #657 11-08-10 19:55 ναι...σωστα!!!αυτα που σου εδωσα εχει και answer key. ναι..θα στο στειλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 00:35 Ο teol20 έγραψε: #658 12-08-10 00:35 Εδω μπορειτε να παραθετετε τιτλους βιβλιων και sites εκδοτικων οικων για ενημερωτικους σκοπους απλα οχι links για παρανομο κατεβασμα βιβλιων κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 00:45 Η maria....: #659 12-08-10 00:45 της ελληνοαμερικανικης ενωσης επιτρεπεται να την γραψω εδω?την ιστοσελιδα εννοω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 01:22 Η gorgonokoritso: #660 12-08-10 01:22 Αρχική Δημοσίευση από maria....: της ελληνοαμερικανικης ενωσης επιτρεπεται να την γραψω εδω?την ιστοσελιδα εννοω. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κρυφο και απ'οτι ξερω δεν απαγορευεται https://www.hau.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 164 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Georgiaaa_ Vicky13 depfour kall1as st.pauli Specon Νομάρχης Argyrisar Εριφύλη giorgos5002 Dionyshs1 englishtutor averel Giii Miranda32 Annalad Memetchi Appolon Lider MART New member abc1234 Mariahj Κασσιόπη paulkin94 Antonisbairac1 Nick.V StargazerLily ggl george777 fmarulezkd jims Πα.Κ Jimmis18 anastasis06 tsiobieman globglogabgalab Nala stefan snowy constansn vetas angies VasoGrimes panosveki Citylights Unboxholics igeorgeoikonomo Dora140303 indecisive Slytherin Σωτηρία hirasawayui jj! Cortes Xristinaqui SlimShady ΘανάσοςG4 Lia 2006 Greg1900 giannhs2001 neurogirl KingOfPop Scandal thecrazycretan MariaPnk Jimmy20 Panagiotis849 Nikos05 το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Natassa02 Steffie88 VforVendetta tasoss Idontknoww fay01 Nina-nana Stelios725 Trolling Stones argiri p giorgosp97 Μάρκος Βασίλης Jocaste Viedo Daydreamer SweetGirl Josua Φινεύς No name J.Cameron nicks1999 Revekka T C Stroka marianna04 patrinos_2020 Dimitris345 lnesb olga123 St11 johnsala Rene2004 Anonym0s Marifei Κλημεντίνη Dimitris9 Dr. Gl. Luminous athinoula Ιωάννα2 Johnman97 Lydia6902 Λαμπρινηη Unseen skygge azula charmander Kostakis45 Panos_02 Fanimaid TONIA2009 stergios191919 Ryuzaki Libertus ...Αλεξάνδρα... Spyrpa sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξέρουμε πόσο είναι τα εξέταστρα του ECPE, για το Μάιο του 2011; On topic: Πιστεύω πως μια δημοσκόπηση, θα βοηθούσε την κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 18:01 Η gorgonokoritso: #644 11-08-10 18:01 δημοσκοπηση για ποιο θεμα? ευχαριστω τεολ. το ειδα να ρωτησω κατι? κοιταω το λινκ της μαριας για το μισιγκαν ειμαι εκει που λεει για το ακουστικο απ'οτι ξερω ειναι μονο 1 φορα αλλα προλαβαινουμε να διαβασουμε τις απαντησεις ή παει αμεσως στο επομενο? υπαρχει καποιο βιβλιο για πρακτικη στο ακουστικο? επισης δεν λεει τιποτα για τα προφορικα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 18:11 Η maria....: #645 11-08-10 18:11 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: δημοσκοπηση για ποιο θεμα? ευχαριστω τεολ. το ειδα να ρωτησω κατι? κοιταω το λινκ της μαριας για το μισιγκαν ειμαι εκει που λεει για το ακουστικο απ'οτι ξερω ειναι μονο 1 φορα αλλα προλαβαινουμε να διαβασουμε τις απαντησεις ή παει αμεσως στο επομενο? υπαρχει καποιο βιβλιο για πρακτικη στο ακουστικο? Click για ανάπτυξη... εχει νομιζω ενα ακουστικο η ιστοσελιδα της ελληνοαμρικανικης ενωσης..μπες εδω να δεις! στο listening ακους μια συζητηση και κατα τη διαρκεια αυτην πρεπει να κοιτας τις απαντησεις ωστε οταν ακουσεις την ερωτηση να ξερεις ποια ηταν η απαντηση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 18:57 Η _Silence_: #646 11-08-10 18:57 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Bασικα αν εισαι σιγουρη πως θα πας για Proficiency το Advanced δεν ειναι απαραιτητο να το πάρεις! Click για ανάπτυξη... για το Proficiency σιγουρη ειμαι ομως πρεπει να κανω αναγκαστικα 2 χρονια δεν μπορω να κανω λιγοτερα και να δωσω??α,και κατι ακομα το esb ειναι κανονικα αναγνωρισμενο γιατι εχω ακουσε πολλα και εχω μπερδευτει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:02 Η maria....: #647 11-08-10 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Maria grv: για το Proficiency σιγουρη ειμαι ομως πρεπει να κανω αναγκαστικα 2 χρονια δεν μπορω να κανω λιγοτερα και να δωσω??α,και κατι ακομα το esb ειναι κανονικα αναγνωρισμενο γιατι εχω ακουσε πολλα και εχω μπερδευτει!! Click για ανάπτυξη... μπορεις να κανεις και λιγοτερα...αναλογως το ποσο προετοιμασμενη εισαι για να το δωσεις!εγω παντως θεωρω οτι το cambridge ειναι πιο αναγνωρισμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:06 Η gorgonokoritso: #648 11-08-10 19:06 καμια πληροφορια για τα προφορικα του μισιγκαν??? συγνωμη αν σας εχω ζαλισει........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:14 Η maria....: #649 11-08-10 19:14 οχι δεν μας εχεις ζαλησει!!!λοιπον...,μπες εδω που λεει την βαθμολογια των προφορικων και εδω που εχει γενικες πληροφοριες για τα προφορικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:15 Ο jj! έγραψε: #650 11-08-10 19:15 δημοσκοπηση για ποιο θεμα? Click για ανάπτυξη... Δημοσκόπηση, για το ποιο πτυχίο θεωρούν οι φορουμίτες μας, καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:23 Η maria....: #651 11-08-10 19:23 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Δημοσκόπηση, για το ποιο πτυχίο θεωρούν οι φορουμίτες μας, καλύτερο Click για ανάπτυξη... βασικα εδω..αυτη η δημοσκοπηση ειναι για το πιστοποιητικο αναμεσα στο cambridge και το michigant! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:32 Η gorgonokoritso: #652 11-08-10 19:32 επειδη στην αρχη θα διαβαζω μονη μου για το προφ (δεν ξερω αν θα κανω μετα με καθηγητρια ή οχι). θελω να παρω ενα βιβλιο με ασκησεις αλλα οι απαντησεις ειναι στο βιβλιο του δασκαλου τι να κανω? θα πρεπει να παρω και τα 2? ή μπορω να βρω τις απαντησεις αλλιως.....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:42 Ο jj! έγραψε: #653 11-08-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: επειδη στην αρχη θα διαβαζω μονη μου για το προφ (δεν ξερω αν θα κανω μετα με καθηγητρια ή οχι). θελω να παρω ενα βιβλιο με ασκησεις αλλα οι απαντησεις ειναι στο βιβλιο του δασκαλου τι να κανω? θα πρεπει να παρω και τα 2? ή μπορω να βρω τις απαντησεις αλλιως.....? Click για ανάπτυξη... Ψάξε σε μία μηχανή αναζήτησης (π.χ. google) αν υπάρχει κάποιο βιβλίο του δασκάλου, σε pdf μορφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:42 Η maria....: #654 11-08-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: επειδη στην αρχη θα διαβαζω μονη μου για το προφ (δεν ξερω αν θα κανω μετα με καθηγητρια ή οχι). θελω να παρω ενα βιβλιο με ασκησεις αλλα οι απαντησεις ειναι στο βιβλιο του δασκαλου τι να κανω? θα πρεπει να παρω και τα 2? ή μπορω να βρω τις απαντησεις αλλιως.....? Click για ανάπτυξη... ναι...πρεπει να παρεις και τα δυο...νομιζω οτι υπαρχει ενα καλο βιβλιο,αλλα δεν ξερω αν επιτρεπεται να το πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:52 Ο jj! έγραψε: #655 11-08-10 19:52 Gorgonokoritso, μπορείς, επίσης, να κάνεις τα sample test, που παρέθεσε η Μαρία και να βλέπεις τις απαντήσεις από το answer key Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:54 Η gorgonokoritso: #656 11-08-10 19:54 θα τα κανω τα sample tests.. αλλα καποια στιγμη θα τελειωσουν και αυτα....... μαρακι αν θες στειλ'το μου σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:55 Η maria....: #657 11-08-10 19:55 ναι...σωστα!!!αυτα που σου εδωσα εχει και answer key. ναι..θα στο στειλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 00:35 Ο teol20 έγραψε: #658 12-08-10 00:35 Εδω μπορειτε να παραθετετε τιτλους βιβλιων και sites εκδοτικων οικων για ενημερωτικους σκοπους απλα οχι links για παρανομο κατεβασμα βιβλιων κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 00:45 Η maria....: #659 12-08-10 00:45 της ελληνοαμερικανικης ενωσης επιτρεπεται να την γραψω εδω?την ιστοσελιδα εννοω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 01:22 Η gorgonokoritso: #660 12-08-10 01:22 Αρχική Δημοσίευση από maria....: της ελληνοαμερικανικης ενωσης επιτρεπεται να την γραψω εδω?την ιστοσελιδα εννοω. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κρυφο και απ'οτι ξερω δεν απαγορευεται https://www.hau.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 164 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Georgiaaa_ Vicky13 depfour kall1as st.pauli Specon Νομάρχης Argyrisar Εριφύλη giorgos5002 Dionyshs1 englishtutor averel Giii Miranda32 Annalad Memetchi Appolon Lider MART New member abc1234 Mariahj Κασσιόπη paulkin94 Antonisbairac1 Nick.V StargazerLily ggl george777 fmarulezkd jims Πα.Κ Jimmis18 anastasis06 tsiobieman globglogabgalab Nala stefan snowy constansn vetas angies VasoGrimes panosveki Citylights Unboxholics igeorgeoikonomo Dora140303 indecisive Slytherin Σωτηρία hirasawayui jj! Cortes Xristinaqui SlimShady ΘανάσοςG4 Lia 2006 Greg1900 giannhs2001 neurogirl KingOfPop Scandal thecrazycretan MariaPnk Jimmy20 Panagiotis849 Nikos05 το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Natassa02 Steffie88 VforVendetta tasoss Idontknoww fay01 Nina-nana Stelios725 Trolling Stones argiri p giorgosp97 Μάρκος Βασίλης Jocaste Viedo Daydreamer SweetGirl Josua Φινεύς No name J.Cameron nicks1999 Revekka T C Stroka marianna04 patrinos_2020 Dimitris345 lnesb olga123 St11 johnsala Rene2004 Anonym0s Marifei Κλημεντίνη Dimitris9 Dr. Gl. Luminous athinoula Ιωάννα2 Johnman97 Lydia6902 Λαμπρινηη Unseen skygge azula charmander Kostakis45 Panos_02 Fanimaid TONIA2009 stergios191919 Ryuzaki Libertus ...Αλεξάνδρα... Spyrpa sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δημοσκοπηση για ποιο θεμα? ευχαριστω τεολ. το ειδα να ρωτησω κατι? κοιταω το λινκ της μαριας για το μισιγκαν ειμαι εκει που λεει για το ακουστικο απ'οτι ξερω ειναι μονο 1 φορα αλλα προλαβαινουμε να διαβασουμε τις απαντησεις ή παει αμεσως στο επομενο? υπαρχει καποιο βιβλιο για πρακτικη στο ακουστικο? επισης δεν λεει τιποτα για τα προφορικα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 18:11 Η maria....: #645 11-08-10 18:11 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: δημοσκοπηση για ποιο θεμα? ευχαριστω τεολ. το ειδα να ρωτησω κατι? κοιταω το λινκ της μαριας για το μισιγκαν ειμαι εκει που λεει για το ακουστικο απ'οτι ξερω ειναι μονο 1 φορα αλλα προλαβαινουμε να διαβασουμε τις απαντησεις ή παει αμεσως στο επομενο? υπαρχει καποιο βιβλιο για πρακτικη στο ακουστικο? Click για ανάπτυξη... εχει νομιζω ενα ακουστικο η ιστοσελιδα της ελληνοαμρικανικης ενωσης..μπες εδω να δεις! στο listening ακους μια συζητηση και κατα τη διαρκεια αυτην πρεπει να κοιτας τις απαντησεις ωστε οταν ακουσεις την ερωτηση να ξερεις ποια ηταν η απαντηση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 18:57 Η _Silence_: #646 11-08-10 18:57 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Bασικα αν εισαι σιγουρη πως θα πας για Proficiency το Advanced δεν ειναι απαραιτητο να το πάρεις! Click για ανάπτυξη... για το Proficiency σιγουρη ειμαι ομως πρεπει να κανω αναγκαστικα 2 χρονια δεν μπορω να κανω λιγοτερα και να δωσω??α,και κατι ακομα το esb ειναι κανονικα αναγνωρισμενο γιατι εχω ακουσε πολλα και εχω μπερδευτει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:02 Η maria....: #647 11-08-10 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Maria grv: για το Proficiency σιγουρη ειμαι ομως πρεπει να κανω αναγκαστικα 2 χρονια δεν μπορω να κανω λιγοτερα και να δωσω??α,και κατι ακομα το esb ειναι κανονικα αναγνωρισμενο γιατι εχω ακουσε πολλα και εχω μπερδευτει!! Click για ανάπτυξη... μπορεις να κανεις και λιγοτερα...αναλογως το ποσο προετοιμασμενη εισαι για να το δωσεις!εγω παντως θεωρω οτι το cambridge ειναι πιο αναγνωρισμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:06 Η gorgonokoritso: #648 11-08-10 19:06 καμια πληροφορια για τα προφορικα του μισιγκαν??? συγνωμη αν σας εχω ζαλισει........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:14 Η maria....: #649 11-08-10 19:14 οχι δεν μας εχεις ζαλησει!!!λοιπον...,μπες εδω που λεει την βαθμολογια των προφορικων και εδω που εχει γενικες πληροφοριες για τα προφορικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:15 Ο jj! έγραψε: #650 11-08-10 19:15 δημοσκοπηση για ποιο θεμα? Click για ανάπτυξη... Δημοσκόπηση, για το ποιο πτυχίο θεωρούν οι φορουμίτες μας, καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:23 Η maria....: #651 11-08-10 19:23 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Δημοσκόπηση, για το ποιο πτυχίο θεωρούν οι φορουμίτες μας, καλύτερο Click για ανάπτυξη... βασικα εδω..αυτη η δημοσκοπηση ειναι για το πιστοποιητικο αναμεσα στο cambridge και το michigant! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:32 Η gorgonokoritso: #652 11-08-10 19:32 επειδη στην αρχη θα διαβαζω μονη μου για το προφ (δεν ξερω αν θα κανω μετα με καθηγητρια ή οχι). θελω να παρω ενα βιβλιο με ασκησεις αλλα οι απαντησεις ειναι στο βιβλιο του δασκαλου τι να κανω? θα πρεπει να παρω και τα 2? ή μπορω να βρω τις απαντησεις αλλιως.....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:42 Ο jj! έγραψε: #653 11-08-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: επειδη στην αρχη θα διαβαζω μονη μου για το προφ (δεν ξερω αν θα κανω μετα με καθηγητρια ή οχι). θελω να παρω ενα βιβλιο με ασκησεις αλλα οι απαντησεις ειναι στο βιβλιο του δασκαλου τι να κανω? θα πρεπει να παρω και τα 2? ή μπορω να βρω τις απαντησεις αλλιως.....? Click για ανάπτυξη... Ψάξε σε μία μηχανή αναζήτησης (π.χ. google) αν υπάρχει κάποιο βιβλίο του δασκάλου, σε pdf μορφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:42 Η maria....: #654 11-08-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: επειδη στην αρχη θα διαβαζω μονη μου για το προφ (δεν ξερω αν θα κανω μετα με καθηγητρια ή οχι). θελω να παρω ενα βιβλιο με ασκησεις αλλα οι απαντησεις ειναι στο βιβλιο του δασκαλου τι να κανω? θα πρεπει να παρω και τα 2? ή μπορω να βρω τις απαντησεις αλλιως.....? Click για ανάπτυξη... ναι...πρεπει να παρεις και τα δυο...νομιζω οτι υπαρχει ενα καλο βιβλιο,αλλα δεν ξερω αν επιτρεπεται να το πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:52 Ο jj! έγραψε: #655 11-08-10 19:52 Gorgonokoritso, μπορείς, επίσης, να κάνεις τα sample test, που παρέθεσε η Μαρία και να βλέπεις τις απαντήσεις από το answer key Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:54 Η gorgonokoritso: #656 11-08-10 19:54 θα τα κανω τα sample tests.. αλλα καποια στιγμη θα τελειωσουν και αυτα....... μαρακι αν θες στειλ'το μου σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:55 Η maria....: #657 11-08-10 19:55 ναι...σωστα!!!αυτα που σου εδωσα εχει και answer key. ναι..θα στο στειλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 00:35 Ο teol20 έγραψε: #658 12-08-10 00:35 Εδω μπορειτε να παραθετετε τιτλους βιβλιων και sites εκδοτικων οικων για ενημερωτικους σκοπους απλα οχι links για παρανομο κατεβασμα βιβλιων κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 00:45 Η maria....: #659 12-08-10 00:45 της ελληνοαμερικανικης ενωσης επιτρεπεται να την γραψω εδω?την ιστοσελιδα εννοω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 01:22 Η gorgonokoritso: #660 12-08-10 01:22 Αρχική Δημοσίευση από maria....: της ελληνοαμερικανικης ενωσης επιτρεπεται να την γραψω εδω?την ιστοσελιδα εννοω. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κρυφο και απ'οτι ξερω δεν απαγορευεται https://www.hau.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 164 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Georgiaaa_ Vicky13 depfour kall1as st.pauli Specon Νομάρχης Argyrisar Εριφύλη giorgos5002 Dionyshs1 englishtutor averel Giii Miranda32 Annalad Memetchi Appolon Lider MART New member abc1234 Mariahj Κασσιόπη paulkin94 Antonisbairac1 Nick.V StargazerLily ggl george777 fmarulezkd jims Πα.Κ Jimmis18 anastasis06 tsiobieman globglogabgalab Nala stefan snowy constansn vetas angies VasoGrimes panosveki Citylights Unboxholics igeorgeoikonomo Dora140303 indecisive Slytherin Σωτηρία hirasawayui jj! Cortes Xristinaqui SlimShady ΘανάσοςG4 Lia 2006 Greg1900 giannhs2001 neurogirl KingOfPop Scandal thecrazycretan MariaPnk Jimmy20 Panagiotis849 Nikos05 το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Natassa02 Steffie88 VforVendetta tasoss Idontknoww fay01 Nina-nana Stelios725 Trolling Stones argiri p giorgosp97 Μάρκος Βασίλης Jocaste Viedo Daydreamer SweetGirl Josua Φινεύς No name J.Cameron nicks1999 Revekka T C Stroka marianna04 patrinos_2020 Dimitris345 lnesb olga123 St11 johnsala Rene2004 Anonym0s Marifei Κλημεντίνη Dimitris9 Dr. Gl. Luminous athinoula Ιωάννα2 Johnman97 Lydia6902 Λαμπρινηη Unseen skygge azula charmander Kostakis45 Panos_02 Fanimaid TONIA2009 stergios191919 Ryuzaki Libertus ...Αλεξάνδρα... Spyrpa sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: δημοσκοπηση για ποιο θεμα? ευχαριστω τεολ. το ειδα να ρωτησω κατι? κοιταω το λινκ της μαριας για το μισιγκαν ειμαι εκει που λεει για το ακουστικο απ'οτι ξερω ειναι μονο 1 φορα αλλα προλαβαινουμε να διαβασουμε τις απαντησεις ή παει αμεσως στο επομενο? υπαρχει καποιο βιβλιο για πρακτικη στο ακουστικο? Click για ανάπτυξη... εχει νομιζω ενα ακουστικο η ιστοσελιδα της ελληνοαμρικανικης ενωσης..μπες εδω να δεις! στο listening ακους μια συζητηση και κατα τη διαρκεια αυτην πρεπει να κοιτας τις απαντησεις ωστε οταν ακουσεις την ερωτηση να ξερεις ποια ηταν η απαντηση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Silence_ Διάσημο μέλος Η _Silence_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.382 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 18:57 Η _Silence_: #646 11-08-10 18:57 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Bασικα αν εισαι σιγουρη πως θα πας για Proficiency το Advanced δεν ειναι απαραιτητο να το πάρεις! Click για ανάπτυξη... για το Proficiency σιγουρη ειμαι ομως πρεπει να κανω αναγκαστικα 2 χρονια δεν μπορω να κανω λιγοτερα και να δωσω??α,και κατι ακομα το esb ειναι κανονικα αναγνωρισμενο γιατι εχω ακουσε πολλα και εχω μπερδευτει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:02 Η maria....: #647 11-08-10 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Maria grv: για το Proficiency σιγουρη ειμαι ομως πρεπει να κανω αναγκαστικα 2 χρονια δεν μπορω να κανω λιγοτερα και να δωσω??α,και κατι ακομα το esb ειναι κανονικα αναγνωρισμενο γιατι εχω ακουσε πολλα και εχω μπερδευτει!! Click για ανάπτυξη... μπορεις να κανεις και λιγοτερα...αναλογως το ποσο προετοιμασμενη εισαι για να το δωσεις!εγω παντως θεωρω οτι το cambridge ειναι πιο αναγνωρισμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:06 Η gorgonokoritso: #648 11-08-10 19:06 καμια πληροφορια για τα προφορικα του μισιγκαν??? συγνωμη αν σας εχω ζαλισει........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:14 Η maria....: #649 11-08-10 19:14 οχι δεν μας εχεις ζαλησει!!!λοιπον...,μπες εδω που λεει την βαθμολογια των προφορικων και εδω που εχει γενικες πληροφοριες για τα προφορικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:15 Ο jj! έγραψε: #650 11-08-10 19:15 δημοσκοπηση για ποιο θεμα? Click για ανάπτυξη... Δημοσκόπηση, για το ποιο πτυχίο θεωρούν οι φορουμίτες μας, καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:23 Η maria....: #651 11-08-10 19:23 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Δημοσκόπηση, για το ποιο πτυχίο θεωρούν οι φορουμίτες μας, καλύτερο Click για ανάπτυξη... βασικα εδω..αυτη η δημοσκοπηση ειναι για το πιστοποιητικο αναμεσα στο cambridge και το michigant! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:32 Η gorgonokoritso: #652 11-08-10 19:32 επειδη στην αρχη θα διαβαζω μονη μου για το προφ (δεν ξερω αν θα κανω μετα με καθηγητρια ή οχι). θελω να παρω ενα βιβλιο με ασκησεις αλλα οι απαντησεις ειναι στο βιβλιο του δασκαλου τι να κανω? θα πρεπει να παρω και τα 2? ή μπορω να βρω τις απαντησεις αλλιως.....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:42 Ο jj! έγραψε: #653 11-08-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: επειδη στην αρχη θα διαβαζω μονη μου για το προφ (δεν ξερω αν θα κανω μετα με καθηγητρια ή οχι). θελω να παρω ενα βιβλιο με ασκησεις αλλα οι απαντησεις ειναι στο βιβλιο του δασκαλου τι να κανω? θα πρεπει να παρω και τα 2? ή μπορω να βρω τις απαντησεις αλλιως.....? Click για ανάπτυξη... Ψάξε σε μία μηχανή αναζήτησης (π.χ. google) αν υπάρχει κάποιο βιβλίο του δασκάλου, σε pdf μορφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:42 Η maria....: #654 11-08-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: επειδη στην αρχη θα διαβαζω μονη μου για το προφ (δεν ξερω αν θα κανω μετα με καθηγητρια ή οχι). θελω να παρω ενα βιβλιο με ασκησεις αλλα οι απαντησεις ειναι στο βιβλιο του δασκαλου τι να κανω? θα πρεπει να παρω και τα 2? ή μπορω να βρω τις απαντησεις αλλιως.....? Click για ανάπτυξη... ναι...πρεπει να παρεις και τα δυο...νομιζω οτι υπαρχει ενα καλο βιβλιο,αλλα δεν ξερω αν επιτρεπεται να το πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:52 Ο jj! έγραψε: #655 11-08-10 19:52 Gorgonokoritso, μπορείς, επίσης, να κάνεις τα sample test, που παρέθεσε η Μαρία και να βλέπεις τις απαντήσεις από το answer key Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:54 Η gorgonokoritso: #656 11-08-10 19:54 θα τα κανω τα sample tests.. αλλα καποια στιγμη θα τελειωσουν και αυτα....... μαρακι αν θες στειλ'το μου σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:55 Η maria....: #657 11-08-10 19:55 ναι...σωστα!!!αυτα που σου εδωσα εχει και answer key. ναι..θα στο στειλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 00:35 Ο teol20 έγραψε: #658 12-08-10 00:35 Εδω μπορειτε να παραθετετε τιτλους βιβλιων και sites εκδοτικων οικων για ενημερωτικους σκοπους απλα οχι links για παρανομο κατεβασμα βιβλιων κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 00:45 Η maria....: #659 12-08-10 00:45 της ελληνοαμερικανικης ενωσης επιτρεπεται να την γραψω εδω?την ιστοσελιδα εννοω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 01:22 Η gorgonokoritso: #660 12-08-10 01:22 Αρχική Δημοσίευση από maria....: της ελληνοαμερικανικης ενωσης επιτρεπεται να την γραψω εδω?την ιστοσελιδα εννοω. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κρυφο και απ'οτι ξερω δεν απαγορευεται https://www.hau.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 164 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Georgiaaa_ Vicky13 depfour kall1as st.pauli Specon Νομάρχης Argyrisar Εριφύλη giorgos5002 Dionyshs1 englishtutor averel Giii Miranda32 Annalad Memetchi Appolon Lider MART New member abc1234 Mariahj Κασσιόπη paulkin94 Antonisbairac1 Nick.V StargazerLily ggl george777 fmarulezkd jims Πα.Κ Jimmis18 anastasis06 tsiobieman globglogabgalab Nala stefan snowy constansn vetas angies VasoGrimes panosveki Citylights Unboxholics igeorgeoikonomo Dora140303 indecisive Slytherin Σωτηρία hirasawayui jj! Cortes Xristinaqui SlimShady ΘανάσοςG4 Lia 2006 Greg1900 giannhs2001 neurogirl KingOfPop Scandal thecrazycretan MariaPnk Jimmy20 Panagiotis849 Nikos05 το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Natassa02 Steffie88 VforVendetta tasoss Idontknoww fay01 Nina-nana Stelios725 Trolling Stones argiri p giorgosp97 Μάρκος Βασίλης Jocaste Viedo Daydreamer SweetGirl Josua Φινεύς No name J.Cameron nicks1999 Revekka T C Stroka marianna04 patrinos_2020 Dimitris345 lnesb olga123 St11 johnsala Rene2004 Anonym0s Marifei Κλημεντίνη Dimitris9 Dr. Gl. Luminous athinoula Ιωάννα2 Johnman97 Lydia6902 Λαμπρινηη Unseen skygge azula charmander Kostakis45 Panos_02 Fanimaid TONIA2009 stergios191919 Ryuzaki Libertus ...Αλεξάνδρα... Spyrpa sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από teol20: Bασικα αν εισαι σιγουρη πως θα πας για Proficiency το Advanced δεν ειναι απαραιτητο να το πάρεις! Click για ανάπτυξη... για το Proficiency σιγουρη ειμαι ομως πρεπει να κανω αναγκαστικα 2 χρονια δεν μπορω να κανω λιγοτερα και να δωσω??α,και κατι ακομα το esb ειναι κανονικα αναγνωρισμενο γιατι εχω ακουσε πολλα και εχω μπερδευτει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:02 Η maria....: #647 11-08-10 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Maria grv: για το Proficiency σιγουρη ειμαι ομως πρεπει να κανω αναγκαστικα 2 χρονια δεν μπορω να κανω λιγοτερα και να δωσω??α,και κατι ακομα το esb ειναι κανονικα αναγνωρισμενο γιατι εχω ακουσε πολλα και εχω μπερδευτει!! Click για ανάπτυξη... μπορεις να κανεις και λιγοτερα...αναλογως το ποσο προετοιμασμενη εισαι για να το δωσεις!εγω παντως θεωρω οτι το cambridge ειναι πιο αναγνωρισμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:06 Η gorgonokoritso: #648 11-08-10 19:06 καμια πληροφορια για τα προφορικα του μισιγκαν??? συγνωμη αν σας εχω ζαλισει........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:14 Η maria....: #649 11-08-10 19:14 οχι δεν μας εχεις ζαλησει!!!λοιπον...,μπες εδω που λεει την βαθμολογια των προφορικων και εδω που εχει γενικες πληροφοριες για τα προφορικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:15 Ο jj! έγραψε: #650 11-08-10 19:15 δημοσκοπηση για ποιο θεμα? Click για ανάπτυξη... Δημοσκόπηση, για το ποιο πτυχίο θεωρούν οι φορουμίτες μας, καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:23 Η maria....: #651 11-08-10 19:23 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Δημοσκόπηση, για το ποιο πτυχίο θεωρούν οι φορουμίτες μας, καλύτερο Click για ανάπτυξη... βασικα εδω..αυτη η δημοσκοπηση ειναι για το πιστοποιητικο αναμεσα στο cambridge και το michigant! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:32 Η gorgonokoritso: #652 11-08-10 19:32 επειδη στην αρχη θα διαβαζω μονη μου για το προφ (δεν ξερω αν θα κανω μετα με καθηγητρια ή οχι). θελω να παρω ενα βιβλιο με ασκησεις αλλα οι απαντησεις ειναι στο βιβλιο του δασκαλου τι να κανω? θα πρεπει να παρω και τα 2? ή μπορω να βρω τις απαντησεις αλλιως.....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:42 Ο jj! έγραψε: #653 11-08-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: επειδη στην αρχη θα διαβαζω μονη μου για το προφ (δεν ξερω αν θα κανω μετα με καθηγητρια ή οχι). θελω να παρω ενα βιβλιο με ασκησεις αλλα οι απαντησεις ειναι στο βιβλιο του δασκαλου τι να κανω? θα πρεπει να παρω και τα 2? ή μπορω να βρω τις απαντησεις αλλιως.....? Click για ανάπτυξη... Ψάξε σε μία μηχανή αναζήτησης (π.χ. google) αν υπάρχει κάποιο βιβλίο του δασκάλου, σε pdf μορφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:42 Η maria....: #654 11-08-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: επειδη στην αρχη θα διαβαζω μονη μου για το προφ (δεν ξερω αν θα κανω μετα με καθηγητρια ή οχι). θελω να παρω ενα βιβλιο με ασκησεις αλλα οι απαντησεις ειναι στο βιβλιο του δασκαλου τι να κανω? θα πρεπει να παρω και τα 2? ή μπορω να βρω τις απαντησεις αλλιως.....? Click για ανάπτυξη... ναι...πρεπει να παρεις και τα δυο...νομιζω οτι υπαρχει ενα καλο βιβλιο,αλλα δεν ξερω αν επιτρεπεται να το πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:52 Ο jj! έγραψε: #655 11-08-10 19:52 Gorgonokoritso, μπορείς, επίσης, να κάνεις τα sample test, που παρέθεσε η Μαρία και να βλέπεις τις απαντήσεις από το answer key Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:54 Η gorgonokoritso: #656 11-08-10 19:54 θα τα κανω τα sample tests.. αλλα καποια στιγμη θα τελειωσουν και αυτα....... μαρακι αν θες στειλ'το μου σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:55 Η maria....: #657 11-08-10 19:55 ναι...σωστα!!!αυτα που σου εδωσα εχει και answer key. ναι..θα στο στειλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 00:35 Ο teol20 έγραψε: #658 12-08-10 00:35 Εδω μπορειτε να παραθετετε τιτλους βιβλιων και sites εκδοτικων οικων για ενημερωτικους σκοπους απλα οχι links για παρανομο κατεβασμα βιβλιων κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 00:45 Η maria....: #659 12-08-10 00:45 της ελληνοαμερικανικης ενωσης επιτρεπεται να την γραψω εδω?την ιστοσελιδα εννοω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 01:22 Η gorgonokoritso: #660 12-08-10 01:22 Αρχική Δημοσίευση από maria....: της ελληνοαμερικανικης ενωσης επιτρεπεται να την γραψω εδω?την ιστοσελιδα εννοω. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κρυφο και απ'οτι ξερω δεν απαγορευεται https://www.hau.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 164 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Georgiaaa_ Vicky13 depfour kall1as st.pauli Specon Νομάρχης Argyrisar Εριφύλη giorgos5002 Dionyshs1 englishtutor averel Giii Miranda32 Annalad Memetchi Appolon Lider MART New member abc1234 Mariahj Κασσιόπη paulkin94 Antonisbairac1 Nick.V StargazerLily ggl george777 fmarulezkd jims Πα.Κ Jimmis18 anastasis06 tsiobieman globglogabgalab Nala stefan snowy constansn vetas angies VasoGrimes panosveki Citylights Unboxholics igeorgeoikonomo Dora140303 indecisive Slytherin Σωτηρία hirasawayui jj! Cortes Xristinaqui SlimShady ΘανάσοςG4 Lia 2006 Greg1900 giannhs2001 neurogirl KingOfPop Scandal thecrazycretan MariaPnk Jimmy20 Panagiotis849 Nikos05 το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Natassa02 Steffie88 VforVendetta tasoss Idontknoww fay01 Nina-nana Stelios725 Trolling Stones argiri p giorgosp97 Μάρκος Βασίλης Jocaste Viedo Daydreamer SweetGirl Josua Φινεύς No name J.Cameron nicks1999 Revekka T C Stroka marianna04 patrinos_2020 Dimitris345 lnesb olga123 St11 johnsala Rene2004 Anonym0s Marifei Κλημεντίνη Dimitris9 Dr. Gl. Luminous athinoula Ιωάννα2 Johnman97 Lydia6902 Λαμπρινηη Unseen skygge azula charmander Kostakis45 Panos_02 Fanimaid TONIA2009 stergios191919 Ryuzaki Libertus ...Αλεξάνδρα... Spyrpa sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Maria grv: για το Proficiency σιγουρη ειμαι ομως πρεπει να κανω αναγκαστικα 2 χρονια δεν μπορω να κανω λιγοτερα και να δωσω??α,και κατι ακομα το esb ειναι κανονικα αναγνωρισμενο γιατι εχω ακουσε πολλα και εχω μπερδευτει!! Click για ανάπτυξη... μπορεις να κανεις και λιγοτερα...αναλογως το ποσο προετοιμασμενη εισαι για να το δωσεις!εγω παντως θεωρω οτι το cambridge ειναι πιο αναγνωρισμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:06 Η gorgonokoritso: #648 11-08-10 19:06 καμια πληροφορια για τα προφορικα του μισιγκαν??? συγνωμη αν σας εχω ζαλισει........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:14 Η maria....: #649 11-08-10 19:14 οχι δεν μας εχεις ζαλησει!!!λοιπον...,μπες εδω που λεει την βαθμολογια των προφορικων και εδω που εχει γενικες πληροφοριες για τα προφορικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:15 Ο jj! έγραψε: #650 11-08-10 19:15 δημοσκοπηση για ποιο θεμα? Click για ανάπτυξη... Δημοσκόπηση, για το ποιο πτυχίο θεωρούν οι φορουμίτες μας, καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:23 Η maria....: #651 11-08-10 19:23 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Δημοσκόπηση, για το ποιο πτυχίο θεωρούν οι φορουμίτες μας, καλύτερο Click για ανάπτυξη... βασικα εδω..αυτη η δημοσκοπηση ειναι για το πιστοποιητικο αναμεσα στο cambridge και το michigant! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:32 Η gorgonokoritso: #652 11-08-10 19:32 επειδη στην αρχη θα διαβαζω μονη μου για το προφ (δεν ξερω αν θα κανω μετα με καθηγητρια ή οχι). θελω να παρω ενα βιβλιο με ασκησεις αλλα οι απαντησεις ειναι στο βιβλιο του δασκαλου τι να κανω? θα πρεπει να παρω και τα 2? ή μπορω να βρω τις απαντησεις αλλιως.....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:42 Ο jj! έγραψε: #653 11-08-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: επειδη στην αρχη θα διαβαζω μονη μου για το προφ (δεν ξερω αν θα κανω μετα με καθηγητρια ή οχι). θελω να παρω ενα βιβλιο με ασκησεις αλλα οι απαντησεις ειναι στο βιβλιο του δασκαλου τι να κανω? θα πρεπει να παρω και τα 2? ή μπορω να βρω τις απαντησεις αλλιως.....? Click για ανάπτυξη... Ψάξε σε μία μηχανή αναζήτησης (π.χ. google) αν υπάρχει κάποιο βιβλίο του δασκάλου, σε pdf μορφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:42 Η maria....: #654 11-08-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: επειδη στην αρχη θα διαβαζω μονη μου για το προφ (δεν ξερω αν θα κανω μετα με καθηγητρια ή οχι). θελω να παρω ενα βιβλιο με ασκησεις αλλα οι απαντησεις ειναι στο βιβλιο του δασκαλου τι να κανω? θα πρεπει να παρω και τα 2? ή μπορω να βρω τις απαντησεις αλλιως.....? Click για ανάπτυξη... ναι...πρεπει να παρεις και τα δυο...νομιζω οτι υπαρχει ενα καλο βιβλιο,αλλα δεν ξερω αν επιτρεπεται να το πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:52 Ο jj! έγραψε: #655 11-08-10 19:52 Gorgonokoritso, μπορείς, επίσης, να κάνεις τα sample test, που παρέθεσε η Μαρία και να βλέπεις τις απαντήσεις από το answer key Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:54 Η gorgonokoritso: #656 11-08-10 19:54 θα τα κανω τα sample tests.. αλλα καποια στιγμη θα τελειωσουν και αυτα....... μαρακι αν θες στειλ'το μου σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:55 Η maria....: #657 11-08-10 19:55 ναι...σωστα!!!αυτα που σου εδωσα εχει και answer key. ναι..θα στο στειλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 00:35 Ο teol20 έγραψε: #658 12-08-10 00:35 Εδω μπορειτε να παραθετετε τιτλους βιβλιων και sites εκδοτικων οικων για ενημερωτικους σκοπους απλα οχι links για παρανομο κατεβασμα βιβλιων κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 00:45 Η maria....: #659 12-08-10 00:45 της ελληνοαμερικανικης ενωσης επιτρεπεται να την γραψω εδω?την ιστοσελιδα εννοω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 01:22 Η gorgonokoritso: #660 12-08-10 01:22 Αρχική Δημοσίευση από maria....: της ελληνοαμερικανικης ενωσης επιτρεπεται να την γραψω εδω?την ιστοσελιδα εννοω. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κρυφο και απ'οτι ξερω δεν απαγορευεται https://www.hau.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 164 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Georgiaaa_ Vicky13 depfour kall1as st.pauli Specon Νομάρχης Argyrisar Εριφύλη giorgos5002 Dionyshs1 englishtutor averel Giii Miranda32 Annalad Memetchi Appolon Lider MART New member abc1234 Mariahj Κασσιόπη paulkin94 Antonisbairac1 Nick.V StargazerLily ggl george777 fmarulezkd jims Πα.Κ Jimmis18 anastasis06 tsiobieman globglogabgalab Nala stefan snowy constansn vetas angies VasoGrimes panosveki Citylights Unboxholics igeorgeoikonomo Dora140303 indecisive Slytherin Σωτηρία hirasawayui jj! Cortes Xristinaqui SlimShady ΘανάσοςG4 Lia 2006 Greg1900 giannhs2001 neurogirl KingOfPop Scandal thecrazycretan MariaPnk Jimmy20 Panagiotis849 Nikos05 το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Natassa02 Steffie88 VforVendetta tasoss Idontknoww fay01 Nina-nana Stelios725 Trolling Stones argiri p giorgosp97 Μάρκος Βασίλης Jocaste Viedo Daydreamer SweetGirl Josua Φινεύς No name J.Cameron nicks1999 Revekka T C Stroka marianna04 patrinos_2020 Dimitris345 lnesb olga123 St11 johnsala Rene2004 Anonym0s Marifei Κλημεντίνη Dimitris9 Dr. Gl. Luminous athinoula Ιωάννα2 Johnman97 Lydia6902 Λαμπρινηη Unseen skygge azula charmander Kostakis45 Panos_02 Fanimaid TONIA2009 stergios191919 Ryuzaki Libertus ...Αλεξάνδρα... Spyrpa sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καμια πληροφορια για τα προφορικα του μισιγκαν??? συγνωμη αν σας εχω ζαλισει........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:14 Η maria....: #649 11-08-10 19:14 οχι δεν μας εχεις ζαλησει!!!λοιπον...,μπες εδω που λεει την βαθμολογια των προφορικων και εδω που εχει γενικες πληροφοριες για τα προφορικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:15 Ο jj! έγραψε: #650 11-08-10 19:15 δημοσκοπηση για ποιο θεμα? Click για ανάπτυξη... Δημοσκόπηση, για το ποιο πτυχίο θεωρούν οι φορουμίτες μας, καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:23 Η maria....: #651 11-08-10 19:23 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Δημοσκόπηση, για το ποιο πτυχίο θεωρούν οι φορουμίτες μας, καλύτερο Click για ανάπτυξη... βασικα εδω..αυτη η δημοσκοπηση ειναι για το πιστοποιητικο αναμεσα στο cambridge και το michigant! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:32 Η gorgonokoritso: #652 11-08-10 19:32 επειδη στην αρχη θα διαβαζω μονη μου για το προφ (δεν ξερω αν θα κανω μετα με καθηγητρια ή οχι). θελω να παρω ενα βιβλιο με ασκησεις αλλα οι απαντησεις ειναι στο βιβλιο του δασκαλου τι να κανω? θα πρεπει να παρω και τα 2? ή μπορω να βρω τις απαντησεις αλλιως.....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:42 Ο jj! έγραψε: #653 11-08-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: επειδη στην αρχη θα διαβαζω μονη μου για το προφ (δεν ξερω αν θα κανω μετα με καθηγητρια ή οχι). θελω να παρω ενα βιβλιο με ασκησεις αλλα οι απαντησεις ειναι στο βιβλιο του δασκαλου τι να κανω? θα πρεπει να παρω και τα 2? ή μπορω να βρω τις απαντησεις αλλιως.....? Click για ανάπτυξη... Ψάξε σε μία μηχανή αναζήτησης (π.χ. google) αν υπάρχει κάποιο βιβλίο του δασκάλου, σε pdf μορφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:42 Η maria....: #654 11-08-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: επειδη στην αρχη θα διαβαζω μονη μου για το προφ (δεν ξερω αν θα κανω μετα με καθηγητρια ή οχι). θελω να παρω ενα βιβλιο με ασκησεις αλλα οι απαντησεις ειναι στο βιβλιο του δασκαλου τι να κανω? θα πρεπει να παρω και τα 2? ή μπορω να βρω τις απαντησεις αλλιως.....? Click για ανάπτυξη... ναι...πρεπει να παρεις και τα δυο...νομιζω οτι υπαρχει ενα καλο βιβλιο,αλλα δεν ξερω αν επιτρεπεται να το πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:52 Ο jj! έγραψε: #655 11-08-10 19:52 Gorgonokoritso, μπορείς, επίσης, να κάνεις τα sample test, που παρέθεσε η Μαρία και να βλέπεις τις απαντήσεις από το answer key Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:54 Η gorgonokoritso: #656 11-08-10 19:54 θα τα κανω τα sample tests.. αλλα καποια στιγμη θα τελειωσουν και αυτα....... μαρακι αν θες στειλ'το μου σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:55 Η maria....: #657 11-08-10 19:55 ναι...σωστα!!!αυτα που σου εδωσα εχει και answer key. ναι..θα στο στειλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 00:35 Ο teol20 έγραψε: #658 12-08-10 00:35 Εδω μπορειτε να παραθετετε τιτλους βιβλιων και sites εκδοτικων οικων για ενημερωτικους σκοπους απλα οχι links για παρανομο κατεβασμα βιβλιων κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 00:45 Η maria....: #659 12-08-10 00:45 της ελληνοαμερικανικης ενωσης επιτρεπεται να την γραψω εδω?την ιστοσελιδα εννοω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 01:22 Η gorgonokoritso: #660 12-08-10 01:22 Αρχική Δημοσίευση από maria....: της ελληνοαμερικανικης ενωσης επιτρεπεται να την γραψω εδω?την ιστοσελιδα εννοω. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κρυφο και απ'οτι ξερω δεν απαγορευεται https://www.hau.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 164 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Georgiaaa_ Vicky13 depfour kall1as st.pauli Specon Νομάρχης Argyrisar Εριφύλη giorgos5002 Dionyshs1 englishtutor averel Giii Miranda32 Annalad Memetchi Appolon Lider MART New member abc1234 Mariahj Κασσιόπη paulkin94 Antonisbairac1 Nick.V StargazerLily ggl george777 fmarulezkd jims Πα.Κ Jimmis18 anastasis06 tsiobieman globglogabgalab Nala stefan snowy constansn vetas angies VasoGrimes panosveki Citylights Unboxholics igeorgeoikonomo Dora140303 indecisive Slytherin Σωτηρία hirasawayui jj! Cortes Xristinaqui SlimShady ΘανάσοςG4 Lia 2006 Greg1900 giannhs2001 neurogirl KingOfPop Scandal thecrazycretan MariaPnk Jimmy20 Panagiotis849 Nikos05 το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Natassa02 Steffie88 VforVendetta tasoss Idontknoww fay01 Nina-nana Stelios725 Trolling Stones argiri p giorgosp97 Μάρκος Βασίλης Jocaste Viedo Daydreamer SweetGirl Josua Φινεύς No name J.Cameron nicks1999 Revekka T C Stroka marianna04 patrinos_2020 Dimitris345 lnesb olga123 St11 johnsala Rene2004 Anonym0s Marifei Κλημεντίνη Dimitris9 Dr. Gl. Luminous athinoula Ιωάννα2 Johnman97 Lydia6902 Λαμπρινηη Unseen skygge azula charmander Kostakis45 Panos_02 Fanimaid TONIA2009 stergios191919 Ryuzaki Libertus ...Αλεξάνδρα... Spyrpa sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οχι δεν μας εχεις ζαλησει!!!λοιπον...,μπες εδω που λεει την βαθμολογια των προφορικων και εδω που εχει γενικες πληροφοριες για τα προφορικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:15 Ο jj! έγραψε: #650 11-08-10 19:15 δημοσκοπηση για ποιο θεμα? Click για ανάπτυξη... Δημοσκόπηση, για το ποιο πτυχίο θεωρούν οι φορουμίτες μας, καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:23 Η maria....: #651 11-08-10 19:23 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Δημοσκόπηση, για το ποιο πτυχίο θεωρούν οι φορουμίτες μας, καλύτερο Click για ανάπτυξη... βασικα εδω..αυτη η δημοσκοπηση ειναι για το πιστοποιητικο αναμεσα στο cambridge και το michigant! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:32 Η gorgonokoritso: #652 11-08-10 19:32 επειδη στην αρχη θα διαβαζω μονη μου για το προφ (δεν ξερω αν θα κανω μετα με καθηγητρια ή οχι). θελω να παρω ενα βιβλιο με ασκησεις αλλα οι απαντησεις ειναι στο βιβλιο του δασκαλου τι να κανω? θα πρεπει να παρω και τα 2? ή μπορω να βρω τις απαντησεις αλλιως.....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:42 Ο jj! έγραψε: #653 11-08-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: επειδη στην αρχη θα διαβαζω μονη μου για το προφ (δεν ξερω αν θα κανω μετα με καθηγητρια ή οχι). θελω να παρω ενα βιβλιο με ασκησεις αλλα οι απαντησεις ειναι στο βιβλιο του δασκαλου τι να κανω? θα πρεπει να παρω και τα 2? ή μπορω να βρω τις απαντησεις αλλιως.....? Click για ανάπτυξη... Ψάξε σε μία μηχανή αναζήτησης (π.χ. google) αν υπάρχει κάποιο βιβλίο του δασκάλου, σε pdf μορφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:42 Η maria....: #654 11-08-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: επειδη στην αρχη θα διαβαζω μονη μου για το προφ (δεν ξερω αν θα κανω μετα με καθηγητρια ή οχι). θελω να παρω ενα βιβλιο με ασκησεις αλλα οι απαντησεις ειναι στο βιβλιο του δασκαλου τι να κανω? θα πρεπει να παρω και τα 2? ή μπορω να βρω τις απαντησεις αλλιως.....? Click για ανάπτυξη... ναι...πρεπει να παρεις και τα δυο...νομιζω οτι υπαρχει ενα καλο βιβλιο,αλλα δεν ξερω αν επιτρεπεται να το πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:52 Ο jj! έγραψε: #655 11-08-10 19:52 Gorgonokoritso, μπορείς, επίσης, να κάνεις τα sample test, που παρέθεσε η Μαρία και να βλέπεις τις απαντήσεις από το answer key Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:54 Η gorgonokoritso: #656 11-08-10 19:54 θα τα κανω τα sample tests.. αλλα καποια στιγμη θα τελειωσουν και αυτα....... μαρακι αν θες στειλ'το μου σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:55 Η maria....: #657 11-08-10 19:55 ναι...σωστα!!!αυτα που σου εδωσα εχει και answer key. ναι..θα στο στειλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 00:35 Ο teol20 έγραψε: #658 12-08-10 00:35 Εδω μπορειτε να παραθετετε τιτλους βιβλιων και sites εκδοτικων οικων για ενημερωτικους σκοπους απλα οχι links για παρανομο κατεβασμα βιβλιων κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 00:45 Η maria....: #659 12-08-10 00:45 της ελληνοαμερικανικης ενωσης επιτρεπεται να την γραψω εδω?την ιστοσελιδα εννοω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 01:22 Η gorgonokoritso: #660 12-08-10 01:22 Αρχική Δημοσίευση από maria....: της ελληνοαμερικανικης ενωσης επιτρεπεται να την γραψω εδω?την ιστοσελιδα εννοω. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κρυφο και απ'οτι ξερω δεν απαγορευεται https://www.hau.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 164 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Georgiaaa_ Vicky13 depfour kall1as st.pauli Specon Νομάρχης Argyrisar Εριφύλη giorgos5002 Dionyshs1 englishtutor averel Giii Miranda32 Annalad Memetchi Appolon Lider MART New member abc1234 Mariahj Κασσιόπη paulkin94 Antonisbairac1 Nick.V StargazerLily ggl george777 fmarulezkd jims Πα.Κ Jimmis18 anastasis06 tsiobieman globglogabgalab Nala stefan snowy constansn vetas angies VasoGrimes panosveki Citylights Unboxholics igeorgeoikonomo Dora140303 indecisive Slytherin Σωτηρία hirasawayui jj! Cortes Xristinaqui SlimShady ΘανάσοςG4 Lia 2006 Greg1900 giannhs2001 neurogirl KingOfPop Scandal thecrazycretan MariaPnk Jimmy20 Panagiotis849 Nikos05 το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Natassa02 Steffie88 VforVendetta tasoss Idontknoww fay01 Nina-nana Stelios725 Trolling Stones argiri p giorgosp97 Μάρκος Βασίλης Jocaste Viedo Daydreamer SweetGirl Josua Φινεύς No name J.Cameron nicks1999 Revekka T C Stroka marianna04 patrinos_2020 Dimitris345 lnesb olga123 St11 johnsala Rene2004 Anonym0s Marifei Κλημεντίνη Dimitris9 Dr. Gl. Luminous athinoula Ιωάννα2 Johnman97 Lydia6902 Λαμπρινηη Unseen skygge azula charmander Kostakis45 Panos_02 Fanimaid TONIA2009 stergios191919 Ryuzaki Libertus ...Αλεξάνδρα... Spyrpa sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δημοσκοπηση για ποιο θεμα? Click για ανάπτυξη... Δημοσκόπηση, για το ποιο πτυχίο θεωρούν οι φορουμίτες μας, καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:23 Η maria....: #651 11-08-10 19:23 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Δημοσκόπηση, για το ποιο πτυχίο θεωρούν οι φορουμίτες μας, καλύτερο Click για ανάπτυξη... βασικα εδω..αυτη η δημοσκοπηση ειναι για το πιστοποιητικο αναμεσα στο cambridge και το michigant! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:32 Η gorgonokoritso: #652 11-08-10 19:32 επειδη στην αρχη θα διαβαζω μονη μου για το προφ (δεν ξερω αν θα κανω μετα με καθηγητρια ή οχι). θελω να παρω ενα βιβλιο με ασκησεις αλλα οι απαντησεις ειναι στο βιβλιο του δασκαλου τι να κανω? θα πρεπει να παρω και τα 2? ή μπορω να βρω τις απαντησεις αλλιως.....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:42 Ο jj! έγραψε: #653 11-08-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: επειδη στην αρχη θα διαβαζω μονη μου για το προφ (δεν ξερω αν θα κανω μετα με καθηγητρια ή οχι). θελω να παρω ενα βιβλιο με ασκησεις αλλα οι απαντησεις ειναι στο βιβλιο του δασκαλου τι να κανω? θα πρεπει να παρω και τα 2? ή μπορω να βρω τις απαντησεις αλλιως.....? Click για ανάπτυξη... Ψάξε σε μία μηχανή αναζήτησης (π.χ. google) αν υπάρχει κάποιο βιβλίο του δασκάλου, σε pdf μορφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:42 Η maria....: #654 11-08-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: επειδη στην αρχη θα διαβαζω μονη μου για το προφ (δεν ξερω αν θα κανω μετα με καθηγητρια ή οχι). θελω να παρω ενα βιβλιο με ασκησεις αλλα οι απαντησεις ειναι στο βιβλιο του δασκαλου τι να κανω? θα πρεπει να παρω και τα 2? ή μπορω να βρω τις απαντησεις αλλιως.....? Click για ανάπτυξη... ναι...πρεπει να παρεις και τα δυο...νομιζω οτι υπαρχει ενα καλο βιβλιο,αλλα δεν ξερω αν επιτρεπεται να το πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:52 Ο jj! έγραψε: #655 11-08-10 19:52 Gorgonokoritso, μπορείς, επίσης, να κάνεις τα sample test, που παρέθεσε η Μαρία και να βλέπεις τις απαντήσεις από το answer key Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:54 Η gorgonokoritso: #656 11-08-10 19:54 θα τα κανω τα sample tests.. αλλα καποια στιγμη θα τελειωσουν και αυτα....... μαρακι αν θες στειλ'το μου σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:55 Η maria....: #657 11-08-10 19:55 ναι...σωστα!!!αυτα που σου εδωσα εχει και answer key. ναι..θα στο στειλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 00:35 Ο teol20 έγραψε: #658 12-08-10 00:35 Εδω μπορειτε να παραθετετε τιτλους βιβλιων και sites εκδοτικων οικων για ενημερωτικους σκοπους απλα οχι links για παρανομο κατεβασμα βιβλιων κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 00:45 Η maria....: #659 12-08-10 00:45 της ελληνοαμερικανικης ενωσης επιτρεπεται να την γραψω εδω?την ιστοσελιδα εννοω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 01:22 Η gorgonokoritso: #660 12-08-10 01:22 Αρχική Δημοσίευση από maria....: της ελληνοαμερικανικης ενωσης επιτρεπεται να την γραψω εδω?την ιστοσελιδα εννοω. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κρυφο και απ'οτι ξερω δεν απαγορευεται https://www.hau.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 164 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Georgiaaa_ Vicky13 depfour kall1as st.pauli Specon Νομάρχης Argyrisar Εριφύλη giorgos5002 Dionyshs1 englishtutor averel Giii Miranda32 Annalad Memetchi Appolon Lider MART New member abc1234 Mariahj Κασσιόπη paulkin94 Antonisbairac1 Nick.V StargazerLily ggl george777 fmarulezkd jims Πα.Κ Jimmis18 anastasis06 tsiobieman globglogabgalab Nala stefan snowy constansn vetas angies VasoGrimes panosveki Citylights Unboxholics igeorgeoikonomo Dora140303 indecisive Slytherin Σωτηρία hirasawayui jj! Cortes Xristinaqui SlimShady ΘανάσοςG4 Lia 2006 Greg1900 giannhs2001 neurogirl KingOfPop Scandal thecrazycretan MariaPnk Jimmy20 Panagiotis849 Nikos05 το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Natassa02 Steffie88 VforVendetta tasoss Idontknoww fay01 Nina-nana Stelios725 Trolling Stones argiri p giorgosp97 Μάρκος Βασίλης Jocaste Viedo Daydreamer SweetGirl Josua Φινεύς No name J.Cameron nicks1999 Revekka T C Stroka marianna04 patrinos_2020 Dimitris345 lnesb olga123 St11 johnsala Rene2004 Anonym0s Marifei Κλημεντίνη Dimitris9 Dr. Gl. Luminous athinoula Ιωάννα2 Johnman97 Lydia6902 Λαμπρινηη Unseen skygge azula charmander Kostakis45 Panos_02 Fanimaid TONIA2009 stergios191919 Ryuzaki Libertus ...Αλεξάνδρα... Spyrpa sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Δημοσκόπηση, για το ποιο πτυχίο θεωρούν οι φορουμίτες μας, καλύτερο Click για ανάπτυξη... βασικα εδω..αυτη η δημοσκοπηση ειναι για το πιστοποιητικο αναμεσα στο cambridge και το michigant! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:32 Η gorgonokoritso: #652 11-08-10 19:32 επειδη στην αρχη θα διαβαζω μονη μου για το προφ (δεν ξερω αν θα κανω μετα με καθηγητρια ή οχι). θελω να παρω ενα βιβλιο με ασκησεις αλλα οι απαντησεις ειναι στο βιβλιο του δασκαλου τι να κανω? θα πρεπει να παρω και τα 2? ή μπορω να βρω τις απαντησεις αλλιως.....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:42 Ο jj! έγραψε: #653 11-08-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: επειδη στην αρχη θα διαβαζω μονη μου για το προφ (δεν ξερω αν θα κανω μετα με καθηγητρια ή οχι). θελω να παρω ενα βιβλιο με ασκησεις αλλα οι απαντησεις ειναι στο βιβλιο του δασκαλου τι να κανω? θα πρεπει να παρω και τα 2? ή μπορω να βρω τις απαντησεις αλλιως.....? Click για ανάπτυξη... Ψάξε σε μία μηχανή αναζήτησης (π.χ. google) αν υπάρχει κάποιο βιβλίο του δασκάλου, σε pdf μορφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:42 Η maria....: #654 11-08-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: επειδη στην αρχη θα διαβαζω μονη μου για το προφ (δεν ξερω αν θα κανω μετα με καθηγητρια ή οχι). θελω να παρω ενα βιβλιο με ασκησεις αλλα οι απαντησεις ειναι στο βιβλιο του δασκαλου τι να κανω? θα πρεπει να παρω και τα 2? ή μπορω να βρω τις απαντησεις αλλιως.....? Click για ανάπτυξη... ναι...πρεπει να παρεις και τα δυο...νομιζω οτι υπαρχει ενα καλο βιβλιο,αλλα δεν ξερω αν επιτρεπεται να το πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:52 Ο jj! έγραψε: #655 11-08-10 19:52 Gorgonokoritso, μπορείς, επίσης, να κάνεις τα sample test, που παρέθεσε η Μαρία και να βλέπεις τις απαντήσεις από το answer key Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:54 Η gorgonokoritso: #656 11-08-10 19:54 θα τα κανω τα sample tests.. αλλα καποια στιγμη θα τελειωσουν και αυτα....... μαρακι αν θες στειλ'το μου σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:55 Η maria....: #657 11-08-10 19:55 ναι...σωστα!!!αυτα που σου εδωσα εχει και answer key. ναι..θα στο στειλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 00:35 Ο teol20 έγραψε: #658 12-08-10 00:35 Εδω μπορειτε να παραθετετε τιτλους βιβλιων και sites εκδοτικων οικων για ενημερωτικους σκοπους απλα οχι links για παρανομο κατεβασμα βιβλιων κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 00:45 Η maria....: #659 12-08-10 00:45 της ελληνοαμερικανικης ενωσης επιτρεπεται να την γραψω εδω?την ιστοσελιδα εννοω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 01:22 Η gorgonokoritso: #660 12-08-10 01:22 Αρχική Δημοσίευση από maria....: της ελληνοαμερικανικης ενωσης επιτρεπεται να την γραψω εδω?την ιστοσελιδα εννοω. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κρυφο και απ'οτι ξερω δεν απαγορευεται https://www.hau.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 164 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Georgiaaa_ Vicky13 depfour kall1as st.pauli Specon Νομάρχης Argyrisar Εριφύλη giorgos5002 Dionyshs1 englishtutor averel Giii Miranda32 Annalad Memetchi Appolon Lider MART New member abc1234 Mariahj Κασσιόπη paulkin94 Antonisbairac1 Nick.V StargazerLily ggl george777 fmarulezkd jims Πα.Κ Jimmis18 anastasis06 tsiobieman globglogabgalab Nala stefan snowy constansn vetas angies VasoGrimes panosveki Citylights Unboxholics igeorgeoikonomo Dora140303 indecisive Slytherin Σωτηρία hirasawayui jj! Cortes Xristinaqui SlimShady ΘανάσοςG4 Lia 2006 Greg1900 giannhs2001 neurogirl KingOfPop Scandal thecrazycretan MariaPnk Jimmy20 Panagiotis849 Nikos05 το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Natassa02 Steffie88 VforVendetta tasoss Idontknoww fay01 Nina-nana Stelios725 Trolling Stones argiri p giorgosp97 Μάρκος Βασίλης Jocaste Viedo Daydreamer SweetGirl Josua Φινεύς No name J.Cameron nicks1999 Revekka T C Stroka marianna04 patrinos_2020 Dimitris345 lnesb olga123 St11 johnsala Rene2004 Anonym0s Marifei Κλημεντίνη Dimitris9 Dr. Gl. Luminous athinoula Ιωάννα2 Johnman97 Lydia6902 Λαμπρινηη Unseen skygge azula charmander Kostakis45 Panos_02 Fanimaid TONIA2009 stergios191919 Ryuzaki Libertus ...Αλεξάνδρα... Spyrpa sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
επειδη στην αρχη θα διαβαζω μονη μου για το προφ (δεν ξερω αν θα κανω μετα με καθηγητρια ή οχι). θελω να παρω ενα βιβλιο με ασκησεις αλλα οι απαντησεις ειναι στο βιβλιο του δασκαλου τι να κανω? θα πρεπει να παρω και τα 2? ή μπορω να βρω τις απαντησεις αλλιως.....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:42 Ο jj! έγραψε: #653 11-08-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: επειδη στην αρχη θα διαβαζω μονη μου για το προφ (δεν ξερω αν θα κανω μετα με καθηγητρια ή οχι). θελω να παρω ενα βιβλιο με ασκησεις αλλα οι απαντησεις ειναι στο βιβλιο του δασκαλου τι να κανω? θα πρεπει να παρω και τα 2? ή μπορω να βρω τις απαντησεις αλλιως.....? Click για ανάπτυξη... Ψάξε σε μία μηχανή αναζήτησης (π.χ. google) αν υπάρχει κάποιο βιβλίο του δασκάλου, σε pdf μορφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:42 Η maria....: #654 11-08-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: επειδη στην αρχη θα διαβαζω μονη μου για το προφ (δεν ξερω αν θα κανω μετα με καθηγητρια ή οχι). θελω να παρω ενα βιβλιο με ασκησεις αλλα οι απαντησεις ειναι στο βιβλιο του δασκαλου τι να κανω? θα πρεπει να παρω και τα 2? ή μπορω να βρω τις απαντησεις αλλιως.....? Click για ανάπτυξη... ναι...πρεπει να παρεις και τα δυο...νομιζω οτι υπαρχει ενα καλο βιβλιο,αλλα δεν ξερω αν επιτρεπεται να το πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:52 Ο jj! έγραψε: #655 11-08-10 19:52 Gorgonokoritso, μπορείς, επίσης, να κάνεις τα sample test, που παρέθεσε η Μαρία και να βλέπεις τις απαντήσεις από το answer key Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:54 Η gorgonokoritso: #656 11-08-10 19:54 θα τα κανω τα sample tests.. αλλα καποια στιγμη θα τελειωσουν και αυτα....... μαρακι αν θες στειλ'το μου σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:55 Η maria....: #657 11-08-10 19:55 ναι...σωστα!!!αυτα που σου εδωσα εχει και answer key. ναι..θα στο στειλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 00:35 Ο teol20 έγραψε: #658 12-08-10 00:35 Εδω μπορειτε να παραθετετε τιτλους βιβλιων και sites εκδοτικων οικων για ενημερωτικους σκοπους απλα οχι links για παρανομο κατεβασμα βιβλιων κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 00:45 Η maria....: #659 12-08-10 00:45 της ελληνοαμερικανικης ενωσης επιτρεπεται να την γραψω εδω?την ιστοσελιδα εννοω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 01:22 Η gorgonokoritso: #660 12-08-10 01:22 Αρχική Δημοσίευση από maria....: της ελληνοαμερικανικης ενωσης επιτρεπεται να την γραψω εδω?την ιστοσελιδα εννοω. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κρυφο και απ'οτι ξερω δεν απαγορευεται https://www.hau.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 164 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Georgiaaa_ Vicky13 depfour kall1as st.pauli Specon Νομάρχης Argyrisar Εριφύλη giorgos5002 Dionyshs1 englishtutor averel Giii Miranda32 Annalad Memetchi Appolon Lider MART New member abc1234 Mariahj Κασσιόπη paulkin94 Antonisbairac1 Nick.V StargazerLily ggl george777 fmarulezkd jims Πα.Κ Jimmis18 anastasis06 tsiobieman globglogabgalab Nala stefan snowy constansn vetas angies VasoGrimes panosveki Citylights Unboxholics igeorgeoikonomo Dora140303 indecisive Slytherin Σωτηρία hirasawayui jj! Cortes Xristinaqui SlimShady ΘανάσοςG4 Lia 2006 Greg1900 giannhs2001 neurogirl KingOfPop Scandal thecrazycretan MariaPnk Jimmy20 Panagiotis849 Nikos05 το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Natassa02 Steffie88 VforVendetta tasoss Idontknoww fay01 Nina-nana Stelios725 Trolling Stones argiri p giorgosp97 Μάρκος Βασίλης Jocaste Viedo Daydreamer SweetGirl Josua Φινεύς No name J.Cameron nicks1999 Revekka T C Stroka marianna04 patrinos_2020 Dimitris345 lnesb olga123 St11 johnsala Rene2004 Anonym0s Marifei Κλημεντίνη Dimitris9 Dr. Gl. Luminous athinoula Ιωάννα2 Johnman97 Lydia6902 Λαμπρινηη Unseen skygge azula charmander Kostakis45 Panos_02 Fanimaid TONIA2009 stergios191919 Ryuzaki Libertus ...Αλεξάνδρα... Spyrpa sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: επειδη στην αρχη θα διαβαζω μονη μου για το προφ (δεν ξερω αν θα κανω μετα με καθηγητρια ή οχι). θελω να παρω ενα βιβλιο με ασκησεις αλλα οι απαντησεις ειναι στο βιβλιο του δασκαλου τι να κανω? θα πρεπει να παρω και τα 2? ή μπορω να βρω τις απαντησεις αλλιως.....? Click για ανάπτυξη... Ψάξε σε μία μηχανή αναζήτησης (π.χ. google) αν υπάρχει κάποιο βιβλίο του δασκάλου, σε pdf μορφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:42 Η maria....: #654 11-08-10 19:42 Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: επειδη στην αρχη θα διαβαζω μονη μου για το προφ (δεν ξερω αν θα κανω μετα με καθηγητρια ή οχι). θελω να παρω ενα βιβλιο με ασκησεις αλλα οι απαντησεις ειναι στο βιβλιο του δασκαλου τι να κανω? θα πρεπει να παρω και τα 2? ή μπορω να βρω τις απαντησεις αλλιως.....? Click για ανάπτυξη... ναι...πρεπει να παρεις και τα δυο...νομιζω οτι υπαρχει ενα καλο βιβλιο,αλλα δεν ξερω αν επιτρεπεται να το πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:52 Ο jj! έγραψε: #655 11-08-10 19:52 Gorgonokoritso, μπορείς, επίσης, να κάνεις τα sample test, που παρέθεσε η Μαρία και να βλέπεις τις απαντήσεις από το answer key Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:54 Η gorgonokoritso: #656 11-08-10 19:54 θα τα κανω τα sample tests.. αλλα καποια στιγμη θα τελειωσουν και αυτα....... μαρακι αν θες στειλ'το μου σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:55 Η maria....: #657 11-08-10 19:55 ναι...σωστα!!!αυτα που σου εδωσα εχει και answer key. ναι..θα στο στειλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 00:35 Ο teol20 έγραψε: #658 12-08-10 00:35 Εδω μπορειτε να παραθετετε τιτλους βιβλιων και sites εκδοτικων οικων για ενημερωτικους σκοπους απλα οχι links για παρανομο κατεβασμα βιβλιων κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 00:45 Η maria....: #659 12-08-10 00:45 της ελληνοαμερικανικης ενωσης επιτρεπεται να την γραψω εδω?την ιστοσελιδα εννοω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 01:22 Η gorgonokoritso: #660 12-08-10 01:22 Αρχική Δημοσίευση από maria....: της ελληνοαμερικανικης ενωσης επιτρεπεται να την γραψω εδω?την ιστοσελιδα εννοω. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κρυφο και απ'οτι ξερω δεν απαγορευεται https://www.hau.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 164 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Georgiaaa_ Vicky13 depfour kall1as st.pauli Specon Νομάρχης Argyrisar Εριφύλη giorgos5002 Dionyshs1 englishtutor averel Giii Miranda32 Annalad Memetchi Appolon Lider MART New member abc1234 Mariahj Κασσιόπη paulkin94 Antonisbairac1 Nick.V StargazerLily ggl george777 fmarulezkd jims Πα.Κ Jimmis18 anastasis06 tsiobieman globglogabgalab Nala stefan snowy constansn vetas angies VasoGrimes panosveki Citylights Unboxholics igeorgeoikonomo Dora140303 indecisive Slytherin Σωτηρία hirasawayui jj! Cortes Xristinaqui SlimShady ΘανάσοςG4 Lia 2006 Greg1900 giannhs2001 neurogirl KingOfPop Scandal thecrazycretan MariaPnk Jimmy20 Panagiotis849 Nikos05 το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Natassa02 Steffie88 VforVendetta tasoss Idontknoww fay01 Nina-nana Stelios725 Trolling Stones argiri p giorgosp97 Μάρκος Βασίλης Jocaste Viedo Daydreamer SweetGirl Josua Φινεύς No name J.Cameron nicks1999 Revekka T C Stroka marianna04 patrinos_2020 Dimitris345 lnesb olga123 St11 johnsala Rene2004 Anonym0s Marifei Κλημεντίνη Dimitris9 Dr. Gl. Luminous athinoula Ιωάννα2 Johnman97 Lydia6902 Λαμπρινηη Unseen skygge azula charmander Kostakis45 Panos_02 Fanimaid TONIA2009 stergios191919 Ryuzaki Libertus ...Αλεξάνδρα... Spyrpa sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gorgonokoritso: επειδη στην αρχη θα διαβαζω μονη μου για το προφ (δεν ξερω αν θα κανω μετα με καθηγητρια ή οχι). θελω να παρω ενα βιβλιο με ασκησεις αλλα οι απαντησεις ειναι στο βιβλιο του δασκαλου τι να κανω? θα πρεπει να παρω και τα 2? ή μπορω να βρω τις απαντησεις αλλιως.....? Click για ανάπτυξη... ναι...πρεπει να παρεις και τα δυο...νομιζω οτι υπαρχει ενα καλο βιβλιο,αλλα δεν ξερω αν επιτρεπεται να το πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:52 Ο jj! έγραψε: #655 11-08-10 19:52 Gorgonokoritso, μπορείς, επίσης, να κάνεις τα sample test, που παρέθεσε η Μαρία και να βλέπεις τις απαντήσεις από το answer key Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:54 Η gorgonokoritso: #656 11-08-10 19:54 θα τα κανω τα sample tests.. αλλα καποια στιγμη θα τελειωσουν και αυτα....... μαρακι αν θες στειλ'το μου σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:55 Η maria....: #657 11-08-10 19:55 ναι...σωστα!!!αυτα που σου εδωσα εχει και answer key. ναι..θα στο στειλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 00:35 Ο teol20 έγραψε: #658 12-08-10 00:35 Εδω μπορειτε να παραθετετε τιτλους βιβλιων και sites εκδοτικων οικων για ενημερωτικους σκοπους απλα οχι links για παρανομο κατεβασμα βιβλιων κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 00:45 Η maria....: #659 12-08-10 00:45 της ελληνοαμερικανικης ενωσης επιτρεπεται να την γραψω εδω?την ιστοσελιδα εννοω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 01:22 Η gorgonokoritso: #660 12-08-10 01:22 Αρχική Δημοσίευση από maria....: της ελληνοαμερικανικης ενωσης επιτρεπεται να την γραψω εδω?την ιστοσελιδα εννοω. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κρυφο και απ'οτι ξερω δεν απαγορευεται https://www.hau.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 164 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Georgiaaa_ Vicky13 depfour kall1as st.pauli Specon Νομάρχης Argyrisar Εριφύλη giorgos5002 Dionyshs1 englishtutor averel Giii Miranda32 Annalad Memetchi Appolon Lider MART New member abc1234 Mariahj Κασσιόπη paulkin94 Antonisbairac1 Nick.V StargazerLily ggl george777 fmarulezkd jims Πα.Κ Jimmis18 anastasis06 tsiobieman globglogabgalab Nala stefan snowy constansn vetas angies VasoGrimes panosveki Citylights Unboxholics igeorgeoikonomo Dora140303 indecisive Slytherin Σωτηρία hirasawayui jj! Cortes Xristinaqui SlimShady ΘανάσοςG4 Lia 2006 Greg1900 giannhs2001 neurogirl KingOfPop Scandal thecrazycretan MariaPnk Jimmy20 Panagiotis849 Nikos05 το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Natassa02 Steffie88 VforVendetta tasoss Idontknoww fay01 Nina-nana Stelios725 Trolling Stones argiri p giorgosp97 Μάρκος Βασίλης Jocaste Viedo Daydreamer SweetGirl Josua Φινεύς No name J.Cameron nicks1999 Revekka T C Stroka marianna04 patrinos_2020 Dimitris345 lnesb olga123 St11 johnsala Rene2004 Anonym0s Marifei Κλημεντίνη Dimitris9 Dr. Gl. Luminous athinoula Ιωάννα2 Johnman97 Lydia6902 Λαμπρινηη Unseen skygge azula charmander Kostakis45 Panos_02 Fanimaid TONIA2009 stergios191919 Ryuzaki Libertus ...Αλεξάνδρα... Spyrpa sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Gorgonokoritso, μπορείς, επίσης, να κάνεις τα sample test, που παρέθεσε η Μαρία και να βλέπεις τις απαντήσεις από το answer key Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:54 Η gorgonokoritso: #656 11-08-10 19:54 θα τα κανω τα sample tests.. αλλα καποια στιγμη θα τελειωσουν και αυτα....... μαρακι αν θες στειλ'το μου σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:55 Η maria....: #657 11-08-10 19:55 ναι...σωστα!!!αυτα που σου εδωσα εχει και answer key. ναι..θα στο στειλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 00:35 Ο teol20 έγραψε: #658 12-08-10 00:35 Εδω μπορειτε να παραθετετε τιτλους βιβλιων και sites εκδοτικων οικων για ενημερωτικους σκοπους απλα οχι links για παρανομο κατεβασμα βιβλιων κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 00:45 Η maria....: #659 12-08-10 00:45 της ελληνοαμερικανικης ενωσης επιτρεπεται να την γραψω εδω?την ιστοσελιδα εννοω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 01:22 Η gorgonokoritso: #660 12-08-10 01:22 Αρχική Δημοσίευση από maria....: της ελληνοαμερικανικης ενωσης επιτρεπεται να την γραψω εδω?την ιστοσελιδα εννοω. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κρυφο και απ'οτι ξερω δεν απαγορευεται https://www.hau.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 164 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Georgiaaa_ Vicky13 depfour kall1as st.pauli Specon Νομάρχης Argyrisar Εριφύλη giorgos5002 Dionyshs1 englishtutor averel Giii Miranda32 Annalad Memetchi Appolon Lider MART New member abc1234 Mariahj Κασσιόπη paulkin94 Antonisbairac1 Nick.V StargazerLily ggl george777 fmarulezkd jims Πα.Κ Jimmis18 anastasis06 tsiobieman globglogabgalab Nala stefan snowy constansn vetas angies VasoGrimes panosveki Citylights Unboxholics igeorgeoikonomo Dora140303 indecisive Slytherin Σωτηρία hirasawayui jj! Cortes Xristinaqui SlimShady ΘανάσοςG4 Lia 2006 Greg1900 giannhs2001 neurogirl KingOfPop Scandal thecrazycretan MariaPnk Jimmy20 Panagiotis849 Nikos05 το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Natassa02 Steffie88 VforVendetta tasoss Idontknoww fay01 Nina-nana Stelios725 Trolling Stones argiri p giorgosp97 Μάρκος Βασίλης Jocaste Viedo Daydreamer SweetGirl Josua Φινεύς No name J.Cameron nicks1999 Revekka T C Stroka marianna04 patrinos_2020 Dimitris345 lnesb olga123 St11 johnsala Rene2004 Anonym0s Marifei Κλημεντίνη Dimitris9 Dr. Gl. Luminous athinoula Ιωάννα2 Johnman97 Lydia6902 Λαμπρινηη Unseen skygge azula charmander Kostakis45 Panos_02 Fanimaid TONIA2009 stergios191919 Ryuzaki Libertus ...Αλεξάνδρα... Spyrpa sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θα τα κανω τα sample tests.. αλλα καποια στιγμη θα τελειωσουν και αυτα....... μαρακι αν θες στειλ'το μου σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2010 στις 19:55 Η maria....: #657 11-08-10 19:55 ναι...σωστα!!!αυτα που σου εδωσα εχει και answer key. ναι..θα στο στειλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 00:35 Ο teol20 έγραψε: #658 12-08-10 00:35 Εδω μπορειτε να παραθετετε τιτλους βιβλιων και sites εκδοτικων οικων για ενημερωτικους σκοπους απλα οχι links για παρανομο κατεβασμα βιβλιων κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 00:45 Η maria....: #659 12-08-10 00:45 της ελληνοαμερικανικης ενωσης επιτρεπεται να την γραψω εδω?την ιστοσελιδα εννοω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 01:22 Η gorgonokoritso: #660 12-08-10 01:22 Αρχική Δημοσίευση από maria....: της ελληνοαμερικανικης ενωσης επιτρεπεται να την γραψω εδω?την ιστοσελιδα εννοω. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κρυφο και απ'οτι ξερω δεν απαγορευεται https://www.hau.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 164 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Georgiaaa_ Vicky13 depfour kall1as st.pauli Specon Νομάρχης Argyrisar Εριφύλη giorgos5002 Dionyshs1 englishtutor averel Giii Miranda32 Annalad Memetchi Appolon Lider MART New member abc1234 Mariahj Κασσιόπη paulkin94 Antonisbairac1 Nick.V StargazerLily ggl george777 fmarulezkd jims Πα.Κ Jimmis18 anastasis06 tsiobieman globglogabgalab Nala stefan snowy constansn vetas angies VasoGrimes panosveki Citylights Unboxholics igeorgeoikonomo Dora140303 indecisive Slytherin Σωτηρία hirasawayui jj! Cortes Xristinaqui SlimShady ΘανάσοςG4 Lia 2006 Greg1900 giannhs2001 neurogirl KingOfPop Scandal thecrazycretan MariaPnk Jimmy20 Panagiotis849 Nikos05 το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Natassa02 Steffie88 VforVendetta tasoss Idontknoww fay01 Nina-nana Stelios725 Trolling Stones argiri p giorgosp97 Μάρκος Βασίλης Jocaste Viedo Daydreamer SweetGirl Josua Φινεύς No name J.Cameron nicks1999 Revekka T C Stroka marianna04 patrinos_2020 Dimitris345 lnesb olga123 St11 johnsala Rene2004 Anonym0s Marifei Κλημεντίνη Dimitris9 Dr. Gl. Luminous athinoula Ιωάννα2 Johnman97 Lydia6902 Λαμπρινηη Unseen skygge azula charmander Kostakis45 Panos_02 Fanimaid TONIA2009 stergios191919 Ryuzaki Libertus ...Αλεξάνδρα... Spyrpa sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι...σωστα!!!αυτα που σου εδωσα εχει και answer key. ναι..θα στο στειλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 00:35 Ο teol20 έγραψε: #658 12-08-10 00:35 Εδω μπορειτε να παραθετετε τιτλους βιβλιων και sites εκδοτικων οικων για ενημερωτικους σκοπους απλα οχι links για παρανομο κατεβασμα βιβλιων κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 00:45 Η maria....: #659 12-08-10 00:45 της ελληνοαμερικανικης ενωσης επιτρεπεται να την γραψω εδω?την ιστοσελιδα εννοω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 01:22 Η gorgonokoritso: #660 12-08-10 01:22 Αρχική Δημοσίευση από maria....: της ελληνοαμερικανικης ενωσης επιτρεπεται να την γραψω εδω?την ιστοσελιδα εννοω. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κρυφο και απ'οτι ξερω δεν απαγορευεται https://www.hau.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 164 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Georgiaaa_ Vicky13 depfour kall1as st.pauli Specon Νομάρχης Argyrisar Εριφύλη giorgos5002 Dionyshs1 englishtutor averel Giii Miranda32 Annalad Memetchi Appolon Lider MART New member abc1234 Mariahj Κασσιόπη paulkin94 Antonisbairac1 Nick.V StargazerLily ggl george777 fmarulezkd jims Πα.Κ Jimmis18 anastasis06 tsiobieman globglogabgalab Nala stefan snowy constansn vetas angies VasoGrimes panosveki Citylights Unboxholics igeorgeoikonomo Dora140303 indecisive Slytherin Σωτηρία hirasawayui jj! Cortes Xristinaqui SlimShady ΘανάσοςG4 Lia 2006 Greg1900 giannhs2001 neurogirl KingOfPop Scandal thecrazycretan MariaPnk Jimmy20 Panagiotis849 Nikos05 το κοριτσι του μαη eukleidhs1821 Natassa02 Steffie88 VforVendetta tasoss Idontknoww fay01 Nina-nana Stelios725 Trolling Stones argiri p giorgosp97 Μάρκος Βασίλης Jocaste Viedo Daydreamer SweetGirl Josua Φινεύς No name J.Cameron nicks1999 Revekka T C Stroka marianna04 patrinos_2020 Dimitris345 lnesb olga123 St11 johnsala Rene2004 Anonym0s Marifei Κλημεντίνη Dimitris9 Dr. Gl. Luminous athinoula Ιωάννα2 Johnman97 Lydia6902 Λαμπρινηη Unseen skygge azula charmander Kostakis45 Panos_02 Fanimaid TONIA2009 stergios191919 Ryuzaki Libertus ...Αλεξάνδρα... Spyrpa sofia! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εδω μπορειτε να παραθετετε τιτλους βιβλιων και sites εκδοτικων οικων για ενημερωτικους σκοπους απλα οχι links για παρανομο κατεβασμα βιβλιων κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Information security. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 00:45 Η maria....: #659 12-08-10 00:45 της ελληνοαμερικανικης ενωσης επιτρεπεται να την γραψω εδω?την ιστοσελιδα εννοω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 01:22 Η gorgonokoritso: #660 12-08-10 01:22 Αρχική Δημοσίευση από maria....: της ελληνοαμερικανικης ενωσης επιτρεπεται να την γραψω εδω?την ιστοσελιδα εννοω. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κρυφο και απ'οτι ξερω δεν απαγορευεται https://www.hau.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
της ελληνοαμερικανικης ενωσης επιτρεπεται να την γραψω εδω?την ιστοσελιδα εννοω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gorgonokoritso Πολύ δραστήριο μέλος Η zenia.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.328 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2010 στις 01:22 Η gorgonokoritso: #660 12-08-10 01:22 Αρχική Δημοσίευση από maria....: της ελληνοαμερικανικης ενωσης επιτρεπεται να την γραψω εδω?την ιστοσελιδα εννοω. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κρυφο και απ'οτι ξερω δεν απαγορευεται https://www.hau.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από maria....: της ελληνοαμερικανικης ενωσης επιτρεπεται να την γραψω εδω?την ιστοσελιδα εννοω. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι κρυφο και απ'οτι ξερω δεν απαγορευεται https://www.hau.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.