Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.528 μηνύματα.

14-07-23

10:12
Όχι.Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση.
Γίνεται να είμαι σε ένα μεταπτυχιακό σε φάση εκπόνησης πτυχιακής και να εγγραφω σε ένα άλλο να παρακολουθήσω παράλληλα;

14-07-23

13:18
Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση.
Γίνεται να είμαι σε ένα μεταπτυχιακό σε φάση εκπόνησης πτυχιακής και να εγγραφω σε ένα άλλο να παρακολουθήσω παράλληλα;
Γιατί όχι;
Ξέρω ότι δεν υπάρχει κάποια διάταξη Νόμου που να το απαγορεύει.
΄Εχεις να παραθέσεις κάποιον Νόμο από τον οποίο αποδεικνύεται αυτό;
Η μόνη απαγόρευση που μπορεί να υπάρχει είναι από τον κανονισμό κάποιων Τμημάτων και σ΄αυτά ζητείται από τον φοιτητή, να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση ότι δεν φοιτά σε άλλο μεταπτυχιακό πρόγραμμα. Αυτό όμως είναι πολύ εύκολο να το δει ο ενδιαφερόμενος διαβάζοντας τον κανονισμό σπουδών, του μεταπτυχιακού που τον ενδιαφέρει.
Ilikntas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Ilikntas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΑΠΘ και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 127 μηνύματα.

07-09-25

17:44
Άμα μπήκα προ πέρσι σε τμήμα, τώρα το Σεπτέμβρη που θα δώσω εξετάσεις, στο χαρτί γράφω 4ο εξάμηνο ή 5ο;
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.820 μηνύματα.

07-09-25

17:47
Η εξεταστικη του σεπτεμβριου ειναι γενικη ολων τον εξαμηνων..Άμα μπήκα προ πέρσι σε τμήμα, τώρα το Σεπτέμβρη που θα δώσω εξετάσεις, στο χαρτί γράφω 4ο εξάμηνο ή 5ο;
Εσυ θα γραψεις το εξαμηνο που εισαι 4ο.
Στο 5ο θα μπεις αργοτερα τον οκτωβρη οταν κανεις την δηλωση μαθηματων χειμερινων εξαμηνων.
Ilikntas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Ilikntas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΑΠΘ και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 127 μηνύματα.

07-09-25

17:48
Ευχαριστω πολυυυ!Η εξεταστικη του σεπτεμβριου ειναι γενικη ολων τον εξαμηνων..
Εσυ θα γραψεις το εξαμηνο που εισαι 4ο.
Στο 5ο θα μπεις αργοτερα τον οκτωβρη οταν κανεις την δηλωση μαθηματων χειμερινων εξαμηνων.
smarw
Δραστήριο μέλος
Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 606 μηνύματα.

07-09-25

18:05
Εγω εγραψα 2ο (θα μπω στο 3ο) αλλα μου ειπανε ότι δεν έχει ιδιαίτερη σημασίαΆμα μπήκα προ πέρσι σε τμήμα, τώρα το Σεπτέμβρη που θα δώσω εξετάσεις, στο χαρτί γράφω 4ο εξάμηνο ή 5ο;
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.820 μηνύματα.

07-09-25

18:09
Ετσι ακριβως ..δεν εχει σημασια... στα πολλα εξαμηνα εχει... εκει παιρνουν οι καθηγητες το μήνυμα ..αντε βαλε κανενα λουκουμακι παραπανω αμα σε παιρνει... να σηκωθω να φυγω και να παρει και το πανεπιστημιο φραγκα.Εγω εγραψα 2ο (θα μπω στο 3ο) αλλα μου ειπανε ότι δεν έχει ιδιαίτερη σημασία
smarw
Δραστήριο μέλος
Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 606 μηνύματα.

07-09-25

18:29
εντωμεταξύ βλεπω στους καταλόγους που γράφουμε τα ονόματα κάτι 10ο, 12ο εξάμηνο και πάει λέγοντας και μου κάνει τρελή εντύπωσηΕτσι ακριβως ..δεν εχει σημασια... στα πολλα εξαμηνα εχει... εκει παιρνουν οι καθηγητες το μήνυμα ..αντε βαλε κανενα λουκουμακι παραπανω αμα σε παιρνει... να σηκωθω να φυγω και να παρει και το πανεπιστημιο φραγκα.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

07-09-25

18:39
Ετσι ...τρελη εντυπωση για την σχολη σου..αλλα οκ οι δασκαλες ερωτευονται και το καθυστερούν.εντωμεταξύ βλεπω στους καταλόγους που γράφουμε τα ονόματα κάτι 10ο, 12ο εξάμηνο και πάει λέγοντας και μου κάνει τρελή εντύπωση
Για μενα το 13ο ειναι φυσιολογικο .
Ilikntas
Εκκολαπτόμενο μέλος

07-09-25

18:52
Αναρωτιέμαι πως είναι κατάλογοι τμημάτων από φυσικόμαθηματικές και πολυτεχνικες σχολές...εντωμεταξύ βλεπω στους καταλόγους που γράφουμε τα ονόματα κάτι 10ο, 12ο εξάμηνο και πάει λέγοντας και μου κάνει τρελή εντύπωση

smarw
Δραστήριο μέλος

07-09-25

21:52
οι μισές έχουν παιδάκια , εγώ θα το καθυστερήσω καμία δεκαετίααλλα οκ οι δασκαλες ερωτευονται και το καθυστερούν.

Drscientist
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 168 μηνύματα.

07-09-25

22:02
Θα καθαρίσουν τώρα....Αναρωτιέμαι πως είναι κατάλογοι τμημάτων από φυσικόμαθηματικές και πολυτεχνικες σχολές...![]()
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

07-09-25

22:10
Ε να δεν στο ειπα..καλα αυτες το προχωρησαν παραπανω.. πω πω ζαχαρη, θα κανουν πρακτικη στα παιδακια τους. Ετοιμες για μηκονο θα ειναι.οι μισές έχουν παιδάκια , εγώ θα το καθυστερήσω καμία δεκαετία![]()
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
να σε ρωτησω? εκει πανω στο κολωνακι εχετε χωρο..ο καφες ειναι σε vip τιμη.. φαι εχετε?οι μισές έχουν παιδάκια , εγώ θα το καθυστερήσω καμία δεκαετία![]()
Ilikntas
Εκκολαπτόμενο μέλος

07-09-25

22:40
Οι διαγραφές θα γίνουν τελικά ή όχι; και αν ναι, πότε; έχω χάσει την μπάλα με το τι γίνεται...Θα καθαρίσουν τώρα....
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

07-09-25

22:47
ειπαν 2 μηνες μετα απο το τελος της εξεταστικης σεπτεμβριου.Οι διαγραφές θα γίνουν τελικά ή όχι; και αν ναι, πότε; έχω χάσει την μπάλα με το τι γίνεται...
Drscientist
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 168 μηνύματα.

07-09-25

23:10
Δηλαδή Δεκέμβριο;ειπαν 2 μηνες μετα απο το τελος της εξεταστικης σεπτεμβριου.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

07-09-25

23:25
ε ναιΔηλαδή Δεκέμβριο;
smarw
Δραστήριο μέλος

08-09-25

02:03
Κοιτα εμας το κτήριο μας τώρα είναι στα Εξάρχεια και δεν εχω παει πουθενα προς το παρον.Το Μαράσλειο που κάναμε πέρυσι ειναι κολωνάκι. Οι τιμές ναι είναι νορμάλ για καφέδες, έχει γρηγόρηδες , mailos. Σιγουρα υπαρχουν μαγαζια που βαρανε αλλα δεν εχουμε παεινα σε ρωτησω? εκει πανω στο κολωνακι εχετε χωρο..ο καφες ειναι σε vip τιμη.. φαι εχετε?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 388 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- katerina1980
- fortheloveofshizaya
- Sofos Gerontas
- bigguy
- pinkheart
- m.b.
- SKG
- rseven
- katia.m
- maritina07
- Martheos
- andreouk
- giorgos8907
- Damaki
- friesnchocolate
- FNC_Sophia
- Fwteini69
- korlef
- MariaApo
- Paragontas7000
- shuuu
- Τρελας123
- AggelikiGr
- gaidouri
- Corfu kitty
- sakplat
- Efi10
- Drscientist
- ang12_012
- abyssiniancat
- jellojina
- Searching
- 5607
- andyklad
- Kafkinos
- Atrlef
- Hased Babis
- Giannis_19
- thecrazycretan
- thenutritionist
- Entropy24
- Xryssa
- aris65
- Scandal
- Sotiris 12
- jYanniss
- Natsuko
- psychoticwaltz
- Vera
- XRY
- hello1234
- giorgos5002
- Kate1914
- elefther1ou_
- Wonderkid
- giannhs2001
- mariapanagiotou
- Nek21
- patoma
- Georgiaaa_
- myrto karma
- Atarax
- ksidikainero
- tomftw
- Billokos1
- agg41
- BloodyFairy
- EFAKIT
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Lefter
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Lathy
- ειδήμων
- ilias_21
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Dora140303
- Revekka
- Αναστασία197
- Memetchi
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Αντικειμενικός
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Dr. Gl. Luminous
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.