Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2015 στις 14:47 Ο Thoba19 έγραψε: #5.201 31-08-15 14:47 Ειναι αναλογα το τμημα εγω που ειχα μπει 2 δεν πηρα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2015 στις 14:52 Η methexys έγραψε: #5.202 31-08-15 14:52 Ναι,είναι ανάλογα με το τμήμα. Σε εμάς μόνο ο πρώτος δικαιούταν κάτι και αυτό ααααν πληρούσε κάτι κριτήρια. Για εμάς τους υπολοιπους ούτε λόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2015 στις 15:22 Η kleop έγραψε: #5.203 31-08-15 15:22 Εντάξει σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Δεν βλέπω φως στον ορίζοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantinab199 Εκκολαπτόμενο μέλος Η konstantinab199 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2015 στις 15:23 Η konstantinab199: #5.204 31-08-15 15:23 Αρχική Δημοσίευση από take12345: παιδιά με τις υποτροφίες τι γίνεται; οι πρώτοι 5-6 εισαχθείς σε κάθε σχολή παίρνουν κάποιο χρηματικό έπαθλο ή κάτι άλλο; Click για ανάπτυξη... Λοιπον εμενα ενα φιλος που παιρνει υποτροφια (300 ευρω το μηνα ) ειχε μπει τεταρτος .Ομως δεν επικοινωνησε ετσι απλα η σχολη μαζι του και του εδωσε υποτροφια επειδη ηταν τεταρτος(αυτο δεν γινεται πια πουθενα απο οσο ξερω).Ο ιδιος εκανε αιτηση για υποτροφια που αναγραφοταν στο σαιτ της σχολης μας.Αυτη την υποτροφια την χρηματοδοτουσε ενα σωματειο στην ελλαδα .Τελικα εγινε δεκτος ομως για να συχεχισει να την εχει πρεπει ο μεσος ορος του καθε ετους να ειναι πανω απο 8,5 αλλιως την χανει. Γενικα αν εχετε ψηλες επιδοσεις και ειστε διατεθημενοι να προσπαθησετε να τις διατηρησετε και μεσα στην σχολη δεν ειναι τοσο δυσκολο να διεκδικησετε μια υποτροφια.(παρολο που πολλες φορες δινονται σε γνωστους ..εσεις δεν χανετε κατι,μια αιτηση ειναι) Ακομα ψαξτε το στο ΙΚΥ ή σε υποτροφιες που δινει ο τοπος καταγωγης σας (ναι υπαρχουν,ψαξιμο θελει μονο ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioannis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Ioannis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 12:04 Ο Ioannis7 έγραψε: #5.205 01-09-15 12:04 Καλημερα σε ολους σας.Ως πρωτοετης φοιτητης θα ηθελα κι εγω να εκφρασω μερικες αποριες.Περασα στην νομικη σχολη της κομοτηνης και ενδιαφερομαι για μετεγγραφη στο αντιστοιχο τμημα του αριστοτελειου πανεπιστημιου της θεσσαλονικης λογω του οτι κατοικω στη συγκεκριμενη πολη κι επιπλεον διοτι δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να νοικασιω σπιτι στη κομοτηνη.Ετσι λοιπον επιθυμω να μου δωσετε οσοι βεβαιως μπορειτε κι εχετε την καλοσυνη μερικες συμβουλες για το πως να κινηθω στο α εξαμηνο.Ακομη τι γινεται σε περιπτωση μετεγγραφης με τα συγγραματα?Δηλαδη εφοσον παρακολουθω στο απθ τα συγγραματα θα χρειαστει να τα παρω απο την κομοτηνη?Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meloveyoudo Δραστήριο μέλος Η meloveyoudo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 574 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:51 Η meloveyoudo: #5.206 01-09-15 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ioannis7: Καλημερα σε ολους σας.Ως πρωτοετης φοιτητης θα ηθελα κι εγω να εκφρασω μερικες αποριες.Περασα στην νομικη σχολη της κομοτηνης και ενδιαφερομαι για μετεγγραφη στο αντιστοιχο τμημα του αριστοτελειου πανεπιστημιου της θεσσαλονικης λογω του οτι κατοικω στη συγκεκριμενη πολη κι επιπλεον διοτι δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να νοικασιω σπιτι στη κομοτηνη.Ετσι λοιπον επιθυμω να μου δωσετε οσοι βεβαιως μπορειτε κι εχετε την καλοσυνη μερικες συμβουλες για το πως να κινηθω στο α εξαμηνο.Ακομη τι γινεται σε περιπτωση μετεγγραφης με τα συγγραματα?Δηλαδη εφοσον παρακολουθω στο απθ τα συγγραματα θα χρειαστει να τα παρω απο την κομοτηνη?Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Click για ανάπτυξη... Πόσα μόρια συγκεντρώνεις για μεταγγραφή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioannis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Ioannis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:27 Ο Ioannis7 έγραψε: #5.207 01-09-15 17:27 2 μορια φιλε μου,1 λογω πολυδυμιας και 1 λογω τριτεκνιας.Ειμαι τριδυμος χιλια συγνωμη φιλη μου δεν προσεκσα οτι εισαι κοπελα.Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meloveyoudo Δραστήριο μέλος Η meloveyoudo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 574 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:51 Η meloveyoudo: #5.208 01-09-15 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Ioannis7: 2 μορια φιλε μου,1 λογω πολυδυμιας και 1 λογω τριτεκνιας.Ειμαι τριδυμος χιλια συγνωμη φιλη μου δεν προσεκσα οτι εισαι κοπελα.Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει απλά κοίτα για Νομική θεωρητικά είναι λίγα τα 2 μόρια επειδή κανείς δεν θα θέλει να μείνει στη Κομοτηνη. Απο οικονομικά κριτήρια ούτε τα 3 μορια μπορεις να παρεις? Οσοι εχουν απο 5 και πάνω εχουν ελπιδες τωρα εσυ με 2 δυστυχως ειναι λιγο δυσκολο. Ωστοσο επειδη και εγω εχω παρει μεταγγραφη. Σε καθε σχολη παιρνεις ξεχωριστα βιβλια απλα σε περιπτωση που περασεις μαθηματα χωρις να εχεις παρει δικα σου βιβλια μετα δεν μπορεις να παρεις τα βιβλια. (Καμια λογικη...) Εγω που τα περασα το Σεπτεμβρη του πρωτου χρονου με δανεικα βιβλια μετα δεν με αφηναν να παρω τα βιβλια του πρωτου εξαμηνου επειδη τα ειχα περασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kpap12 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kpap12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 144 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:42 Ο kpap12 έγραψε: #5.209 01-09-15 20:42 Καλησπέρα έδινα 2η φορά φέτος.. Τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να γραφτώ στη καινούργια σχολή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioannis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Ioannis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 21:03 Ο Ioannis7 έγραψε: #5.210 01-09-15 21:03 Σε ευχαριστω πολυ!Οποτε κι εσυ συμφοιτητρια εισαι? :] Και κατι ακομα.Με τα επιλογης τι γινεται ; Δηλαδη οποια επιλογης δηλωσω στο τμημα της νομικης στη κομοτηνη τα ιδια θα δωσω εφοσον παρω μετεγγραφη στο αριστοτελειο ΄; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Keli1997! Νεοφερμένο μέλος Η Keli1997! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 13:31 Η Keli1997!: #5.211 03-09-15 13:31 Γεια σας παιδια και εγω πρωτοετης φετος στην ιατρικη του απθ και ηθελα να ρωτησω ποτε ξεκινουν οι ηλεκτρονικες εγγραφες και πως ακριβως πραγματοποιουνται !!!☺ thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofsme Νεοφερμένο μέλος Η sofsme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 19:04 Η sofsme έγραψε: #5.212 03-09-15 19:04 ρε παιδια,τα 800 ευρω απο τη eurobank ποτε τα παιρνουμε; επισης,σε περιπτωση που δεν ερθουμε σε επικοινωνια ,μπορουμε να καλεσουμε εμεις για να ενημερωθουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:38 Ο Johnny15 έγραψε: #5.213 03-09-15 20:38 Απ' ότι θυμάμαι είχε ξεκινήσει η σχολή και είχαν περάσει μερικές εβδομάδες όταν τα πήρα εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23:45 Ο DumeNuke έγραψε: #5.214 03-09-15 23:45 Η βράβευση στη Βέροια γίνεται αρχές Νοεμβρίου (αφορά Δυτική Μακεδονία και κάποιες γύρω περιοχές). Τότε, θυμάμαι, η βράβευση της Θεσσαλονίκης (αφορά τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας νομίζω) είχε ήδη πραγματοποιηθεί. Σημείωση: Ο φωτογράφος που θα βγάζει φωτογραφίες κατά την διάρκεια της εκδήλωσης είναι ιδιώτης. Εγώ νόμιζα ότι τα έξοδα του φωτογράφου τα κάλυπτε η τράπεζα, οπότε, όταν μας έδωσε την κάρτα με το site που θα ανέβαιναν οι φωτογραφίες δεν σκέφτηκα κάτι. Μπήκα στην ιστοσελίδα με τα δείγματα (χαμηλή ανάλυση και υδατογράφημα σε όλες τις εικόνες), έστειλα email να πάρω τις δικές μου φωτογραφίες και ο τυπάς τότε μόνο θυμήθηκε να πει ότι οι φωτογραφίες κοστίζουν (3-5 ευρώ έκαστη). Ευτυχώς είχε φέρει την κάμερα ο πατέρας μου και τράβηξε μερικές φωτογραφίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum spiro spero Εκκολαπτόμενο μέλος Η dum spiro spero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 14:49 Η dum spiro spero: #5.215 06-09-15 14:49 Παιδια λιγο ασχετη η ερωτηση με το θεμα ( συγνωμη ) , αλλα πως μαθατε ποτε αρχιζετε μαθηματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pb13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pb13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:06 Ο pb13 έγραψε: #5.216 06-09-15 15:06 Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Παιδια λιγο ασχετη η ερωτηση με το θεμα ( συγνωμη ) , αλλα πως μαθατε ποτε αρχιζετε μαθηματα; Click για ανάπτυξη... μαλλον στο site της σχολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GKara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GKara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:12 Ο GKara έγραψε: #5.217 06-09-15 15:12 Δεν έχουν βγάλει όλες οι σχολές ακόμα ημερομηνίες , το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι αρχίζουμε αρχές Οκτώβρη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:45 Η ZETAXA έγραψε: #5.218 07-09-15 16:45 30/9 ξεκινούν σε εμάς τα μαθήματα! Νωρίς φέτος ούτε ο Οκτώβρης δε θα έχει μπει! 30/9 ξεκινούν σε εμάς τα μαθήματα! Νωρίς φέτος ούτε ο Οκτώβρης δε θα έχει μπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:47 Η Ερινύς έγραψε: #5.219 07-09-15 16:47 Καλά είστε, εμάς 28. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinachris Νεοφερμένο μέλος Η christinachris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:17 Η christinachris: #5.220 07-09-15 17:17 Παιδια καλησπερα. Ξερουμε περιπου ποτε ξεκινανε τα μαθηματα? Ειδικοτερα οσον αφορα το ΕΚΠΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειναι αναλογα το τμημα εγω που ειχα μπει 2 δεν πηρα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2015 στις 14:52 Η methexys έγραψε: #5.202 31-08-15 14:52 Ναι,είναι ανάλογα με το τμήμα. Σε εμάς μόνο ο πρώτος δικαιούταν κάτι και αυτό ααααν πληρούσε κάτι κριτήρια. Για εμάς τους υπολοιπους ούτε λόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2015 στις 15:22 Η kleop έγραψε: #5.203 31-08-15 15:22 Εντάξει σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Δεν βλέπω φως στον ορίζοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantinab199 Εκκολαπτόμενο μέλος Η konstantinab199 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2015 στις 15:23 Η konstantinab199: #5.204 31-08-15 15:23 Αρχική Δημοσίευση από take12345: παιδιά με τις υποτροφίες τι γίνεται; οι πρώτοι 5-6 εισαχθείς σε κάθε σχολή παίρνουν κάποιο χρηματικό έπαθλο ή κάτι άλλο; Click για ανάπτυξη... Λοιπον εμενα ενα φιλος που παιρνει υποτροφια (300 ευρω το μηνα ) ειχε μπει τεταρτος .Ομως δεν επικοινωνησε ετσι απλα η σχολη μαζι του και του εδωσε υποτροφια επειδη ηταν τεταρτος(αυτο δεν γινεται πια πουθενα απο οσο ξερω).Ο ιδιος εκανε αιτηση για υποτροφια που αναγραφοταν στο σαιτ της σχολης μας.Αυτη την υποτροφια την χρηματοδοτουσε ενα σωματειο στην ελλαδα .Τελικα εγινε δεκτος ομως για να συχεχισει να την εχει πρεπει ο μεσος ορος του καθε ετους να ειναι πανω απο 8,5 αλλιως την χανει. Γενικα αν εχετε ψηλες επιδοσεις και ειστε διατεθημενοι να προσπαθησετε να τις διατηρησετε και μεσα στην σχολη δεν ειναι τοσο δυσκολο να διεκδικησετε μια υποτροφια.(παρολο που πολλες φορες δινονται σε γνωστους ..εσεις δεν χανετε κατι,μια αιτηση ειναι) Ακομα ψαξτε το στο ΙΚΥ ή σε υποτροφιες που δινει ο τοπος καταγωγης σας (ναι υπαρχουν,ψαξιμο θελει μονο ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioannis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Ioannis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 12:04 Ο Ioannis7 έγραψε: #5.205 01-09-15 12:04 Καλημερα σε ολους σας.Ως πρωτοετης φοιτητης θα ηθελα κι εγω να εκφρασω μερικες αποριες.Περασα στην νομικη σχολη της κομοτηνης και ενδιαφερομαι για μετεγγραφη στο αντιστοιχο τμημα του αριστοτελειου πανεπιστημιου της θεσσαλονικης λογω του οτι κατοικω στη συγκεκριμενη πολη κι επιπλεον διοτι δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να νοικασιω σπιτι στη κομοτηνη.Ετσι λοιπον επιθυμω να μου δωσετε οσοι βεβαιως μπορειτε κι εχετε την καλοσυνη μερικες συμβουλες για το πως να κινηθω στο α εξαμηνο.Ακομη τι γινεται σε περιπτωση μετεγγραφης με τα συγγραματα?Δηλαδη εφοσον παρακολουθω στο απθ τα συγγραματα θα χρειαστει να τα παρω απο την κομοτηνη?Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meloveyoudo Δραστήριο μέλος Η meloveyoudo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 574 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:51 Η meloveyoudo: #5.206 01-09-15 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ioannis7: Καλημερα σε ολους σας.Ως πρωτοετης φοιτητης θα ηθελα κι εγω να εκφρασω μερικες αποριες.Περασα στην νομικη σχολη της κομοτηνης και ενδιαφερομαι για μετεγγραφη στο αντιστοιχο τμημα του αριστοτελειου πανεπιστημιου της θεσσαλονικης λογω του οτι κατοικω στη συγκεκριμενη πολη κι επιπλεον διοτι δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να νοικασιω σπιτι στη κομοτηνη.Ετσι λοιπον επιθυμω να μου δωσετε οσοι βεβαιως μπορειτε κι εχετε την καλοσυνη μερικες συμβουλες για το πως να κινηθω στο α εξαμηνο.Ακομη τι γινεται σε περιπτωση μετεγγραφης με τα συγγραματα?Δηλαδη εφοσον παρακολουθω στο απθ τα συγγραματα θα χρειαστει να τα παρω απο την κομοτηνη?Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Click για ανάπτυξη... Πόσα μόρια συγκεντρώνεις για μεταγγραφή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioannis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Ioannis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:27 Ο Ioannis7 έγραψε: #5.207 01-09-15 17:27 2 μορια φιλε μου,1 λογω πολυδυμιας και 1 λογω τριτεκνιας.Ειμαι τριδυμος χιλια συγνωμη φιλη μου δεν προσεκσα οτι εισαι κοπελα.Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meloveyoudo Δραστήριο μέλος Η meloveyoudo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 574 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:51 Η meloveyoudo: #5.208 01-09-15 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Ioannis7: 2 μορια φιλε μου,1 λογω πολυδυμιας και 1 λογω τριτεκνιας.Ειμαι τριδυμος χιλια συγνωμη φιλη μου δεν προσεκσα οτι εισαι κοπελα.Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει απλά κοίτα για Νομική θεωρητικά είναι λίγα τα 2 μόρια επειδή κανείς δεν θα θέλει να μείνει στη Κομοτηνη. Απο οικονομικά κριτήρια ούτε τα 3 μορια μπορεις να παρεις? Οσοι εχουν απο 5 και πάνω εχουν ελπιδες τωρα εσυ με 2 δυστυχως ειναι λιγο δυσκολο. Ωστοσο επειδη και εγω εχω παρει μεταγγραφη. Σε καθε σχολη παιρνεις ξεχωριστα βιβλια απλα σε περιπτωση που περασεις μαθηματα χωρις να εχεις παρει δικα σου βιβλια μετα δεν μπορεις να παρεις τα βιβλια. (Καμια λογικη...) Εγω που τα περασα το Σεπτεμβρη του πρωτου χρονου με δανεικα βιβλια μετα δεν με αφηναν να παρω τα βιβλια του πρωτου εξαμηνου επειδη τα ειχα περασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kpap12 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kpap12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 144 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:42 Ο kpap12 έγραψε: #5.209 01-09-15 20:42 Καλησπέρα έδινα 2η φορά φέτος.. Τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να γραφτώ στη καινούργια σχολή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioannis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Ioannis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 21:03 Ο Ioannis7 έγραψε: #5.210 01-09-15 21:03 Σε ευχαριστω πολυ!Οποτε κι εσυ συμφοιτητρια εισαι? :] Και κατι ακομα.Με τα επιλογης τι γινεται ; Δηλαδη οποια επιλογης δηλωσω στο τμημα της νομικης στη κομοτηνη τα ιδια θα δωσω εφοσον παρω μετεγγραφη στο αριστοτελειο ΄; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Keli1997! Νεοφερμένο μέλος Η Keli1997! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 13:31 Η Keli1997!: #5.211 03-09-15 13:31 Γεια σας παιδια και εγω πρωτοετης φετος στην ιατρικη του απθ και ηθελα να ρωτησω ποτε ξεκινουν οι ηλεκτρονικες εγγραφες και πως ακριβως πραγματοποιουνται !!!☺ thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofsme Νεοφερμένο μέλος Η sofsme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 19:04 Η sofsme έγραψε: #5.212 03-09-15 19:04 ρε παιδια,τα 800 ευρω απο τη eurobank ποτε τα παιρνουμε; επισης,σε περιπτωση που δεν ερθουμε σε επικοινωνια ,μπορουμε να καλεσουμε εμεις για να ενημερωθουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:38 Ο Johnny15 έγραψε: #5.213 03-09-15 20:38 Απ' ότι θυμάμαι είχε ξεκινήσει η σχολή και είχαν περάσει μερικές εβδομάδες όταν τα πήρα εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23:45 Ο DumeNuke έγραψε: #5.214 03-09-15 23:45 Η βράβευση στη Βέροια γίνεται αρχές Νοεμβρίου (αφορά Δυτική Μακεδονία και κάποιες γύρω περιοχές). Τότε, θυμάμαι, η βράβευση της Θεσσαλονίκης (αφορά τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας νομίζω) είχε ήδη πραγματοποιηθεί. Σημείωση: Ο φωτογράφος που θα βγάζει φωτογραφίες κατά την διάρκεια της εκδήλωσης είναι ιδιώτης. Εγώ νόμιζα ότι τα έξοδα του φωτογράφου τα κάλυπτε η τράπεζα, οπότε, όταν μας έδωσε την κάρτα με το site που θα ανέβαιναν οι φωτογραφίες δεν σκέφτηκα κάτι. Μπήκα στην ιστοσελίδα με τα δείγματα (χαμηλή ανάλυση και υδατογράφημα σε όλες τις εικόνες), έστειλα email να πάρω τις δικές μου φωτογραφίες και ο τυπάς τότε μόνο θυμήθηκε να πει ότι οι φωτογραφίες κοστίζουν (3-5 ευρώ έκαστη). Ευτυχώς είχε φέρει την κάμερα ο πατέρας μου και τράβηξε μερικές φωτογραφίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum spiro spero Εκκολαπτόμενο μέλος Η dum spiro spero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 14:49 Η dum spiro spero: #5.215 06-09-15 14:49 Παιδια λιγο ασχετη η ερωτηση με το θεμα ( συγνωμη ) , αλλα πως μαθατε ποτε αρχιζετε μαθηματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pb13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pb13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:06 Ο pb13 έγραψε: #5.216 06-09-15 15:06 Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Παιδια λιγο ασχετη η ερωτηση με το θεμα ( συγνωμη ) , αλλα πως μαθατε ποτε αρχιζετε μαθηματα; Click για ανάπτυξη... μαλλον στο site της σχολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GKara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GKara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:12 Ο GKara έγραψε: #5.217 06-09-15 15:12 Δεν έχουν βγάλει όλες οι σχολές ακόμα ημερομηνίες , το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι αρχίζουμε αρχές Οκτώβρη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:45 Η ZETAXA έγραψε: #5.218 07-09-15 16:45 30/9 ξεκινούν σε εμάς τα μαθήματα! Νωρίς φέτος ούτε ο Οκτώβρης δε θα έχει μπει! 30/9 ξεκινούν σε εμάς τα μαθήματα! Νωρίς φέτος ούτε ο Οκτώβρης δε θα έχει μπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:47 Η Ερινύς έγραψε: #5.219 07-09-15 16:47 Καλά είστε, εμάς 28. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinachris Νεοφερμένο μέλος Η christinachris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:17 Η christinachris: #5.220 07-09-15 17:17 Παιδια καλησπερα. Ξερουμε περιπου ποτε ξεκινανε τα μαθηματα? Ειδικοτερα οσον αφορα το ΕΚΠΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι,είναι ανάλογα με το τμήμα. Σε εμάς μόνο ο πρώτος δικαιούταν κάτι και αυτό ααααν πληρούσε κάτι κριτήρια. Για εμάς τους υπολοιπους ούτε λόγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2015 στις 15:22 Η kleop έγραψε: #5.203 31-08-15 15:22 Εντάξει σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Δεν βλέπω φως στον ορίζοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantinab199 Εκκολαπτόμενο μέλος Η konstantinab199 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2015 στις 15:23 Η konstantinab199: #5.204 31-08-15 15:23 Αρχική Δημοσίευση από take12345: παιδιά με τις υποτροφίες τι γίνεται; οι πρώτοι 5-6 εισαχθείς σε κάθε σχολή παίρνουν κάποιο χρηματικό έπαθλο ή κάτι άλλο; Click για ανάπτυξη... Λοιπον εμενα ενα φιλος που παιρνει υποτροφια (300 ευρω το μηνα ) ειχε μπει τεταρτος .Ομως δεν επικοινωνησε ετσι απλα η σχολη μαζι του και του εδωσε υποτροφια επειδη ηταν τεταρτος(αυτο δεν γινεται πια πουθενα απο οσο ξερω).Ο ιδιος εκανε αιτηση για υποτροφια που αναγραφοταν στο σαιτ της σχολης μας.Αυτη την υποτροφια την χρηματοδοτουσε ενα σωματειο στην ελλαδα .Τελικα εγινε δεκτος ομως για να συχεχισει να την εχει πρεπει ο μεσος ορος του καθε ετους να ειναι πανω απο 8,5 αλλιως την χανει. Γενικα αν εχετε ψηλες επιδοσεις και ειστε διατεθημενοι να προσπαθησετε να τις διατηρησετε και μεσα στην σχολη δεν ειναι τοσο δυσκολο να διεκδικησετε μια υποτροφια.(παρολο που πολλες φορες δινονται σε γνωστους ..εσεις δεν χανετε κατι,μια αιτηση ειναι) Ακομα ψαξτε το στο ΙΚΥ ή σε υποτροφιες που δινει ο τοπος καταγωγης σας (ναι υπαρχουν,ψαξιμο θελει μονο ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioannis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Ioannis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 12:04 Ο Ioannis7 έγραψε: #5.205 01-09-15 12:04 Καλημερα σε ολους σας.Ως πρωτοετης φοιτητης θα ηθελα κι εγω να εκφρασω μερικες αποριες.Περασα στην νομικη σχολη της κομοτηνης και ενδιαφερομαι για μετεγγραφη στο αντιστοιχο τμημα του αριστοτελειου πανεπιστημιου της θεσσαλονικης λογω του οτι κατοικω στη συγκεκριμενη πολη κι επιπλεον διοτι δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να νοικασιω σπιτι στη κομοτηνη.Ετσι λοιπον επιθυμω να μου δωσετε οσοι βεβαιως μπορειτε κι εχετε την καλοσυνη μερικες συμβουλες για το πως να κινηθω στο α εξαμηνο.Ακομη τι γινεται σε περιπτωση μετεγγραφης με τα συγγραματα?Δηλαδη εφοσον παρακολουθω στο απθ τα συγγραματα θα χρειαστει να τα παρω απο την κομοτηνη?Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meloveyoudo Δραστήριο μέλος Η meloveyoudo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 574 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:51 Η meloveyoudo: #5.206 01-09-15 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ioannis7: Καλημερα σε ολους σας.Ως πρωτοετης φοιτητης θα ηθελα κι εγω να εκφρασω μερικες αποριες.Περασα στην νομικη σχολη της κομοτηνης και ενδιαφερομαι για μετεγγραφη στο αντιστοιχο τμημα του αριστοτελειου πανεπιστημιου της θεσσαλονικης λογω του οτι κατοικω στη συγκεκριμενη πολη κι επιπλεον διοτι δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να νοικασιω σπιτι στη κομοτηνη.Ετσι λοιπον επιθυμω να μου δωσετε οσοι βεβαιως μπορειτε κι εχετε την καλοσυνη μερικες συμβουλες για το πως να κινηθω στο α εξαμηνο.Ακομη τι γινεται σε περιπτωση μετεγγραφης με τα συγγραματα?Δηλαδη εφοσον παρακολουθω στο απθ τα συγγραματα θα χρειαστει να τα παρω απο την κομοτηνη?Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Click για ανάπτυξη... Πόσα μόρια συγκεντρώνεις για μεταγγραφή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioannis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Ioannis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:27 Ο Ioannis7 έγραψε: #5.207 01-09-15 17:27 2 μορια φιλε μου,1 λογω πολυδυμιας και 1 λογω τριτεκνιας.Ειμαι τριδυμος χιλια συγνωμη φιλη μου δεν προσεκσα οτι εισαι κοπελα.Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meloveyoudo Δραστήριο μέλος Η meloveyoudo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 574 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:51 Η meloveyoudo: #5.208 01-09-15 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Ioannis7: 2 μορια φιλε μου,1 λογω πολυδυμιας και 1 λογω τριτεκνιας.Ειμαι τριδυμος χιλια συγνωμη φιλη μου δεν προσεκσα οτι εισαι κοπελα.Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει απλά κοίτα για Νομική θεωρητικά είναι λίγα τα 2 μόρια επειδή κανείς δεν θα θέλει να μείνει στη Κομοτηνη. Απο οικονομικά κριτήρια ούτε τα 3 μορια μπορεις να παρεις? Οσοι εχουν απο 5 και πάνω εχουν ελπιδες τωρα εσυ με 2 δυστυχως ειναι λιγο δυσκολο. Ωστοσο επειδη και εγω εχω παρει μεταγγραφη. Σε καθε σχολη παιρνεις ξεχωριστα βιβλια απλα σε περιπτωση που περασεις μαθηματα χωρις να εχεις παρει δικα σου βιβλια μετα δεν μπορεις να παρεις τα βιβλια. (Καμια λογικη...) Εγω που τα περασα το Σεπτεμβρη του πρωτου χρονου με δανεικα βιβλια μετα δεν με αφηναν να παρω τα βιβλια του πρωτου εξαμηνου επειδη τα ειχα περασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kpap12 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kpap12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 144 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:42 Ο kpap12 έγραψε: #5.209 01-09-15 20:42 Καλησπέρα έδινα 2η φορά φέτος.. Τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να γραφτώ στη καινούργια σχολή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioannis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Ioannis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 21:03 Ο Ioannis7 έγραψε: #5.210 01-09-15 21:03 Σε ευχαριστω πολυ!Οποτε κι εσυ συμφοιτητρια εισαι? :] Και κατι ακομα.Με τα επιλογης τι γινεται ; Δηλαδη οποια επιλογης δηλωσω στο τμημα της νομικης στη κομοτηνη τα ιδια θα δωσω εφοσον παρω μετεγγραφη στο αριστοτελειο ΄; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Keli1997! Νεοφερμένο μέλος Η Keli1997! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 13:31 Η Keli1997!: #5.211 03-09-15 13:31 Γεια σας παιδια και εγω πρωτοετης φετος στην ιατρικη του απθ και ηθελα να ρωτησω ποτε ξεκινουν οι ηλεκτρονικες εγγραφες και πως ακριβως πραγματοποιουνται !!!☺ thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofsme Νεοφερμένο μέλος Η sofsme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 19:04 Η sofsme έγραψε: #5.212 03-09-15 19:04 ρε παιδια,τα 800 ευρω απο τη eurobank ποτε τα παιρνουμε; επισης,σε περιπτωση που δεν ερθουμε σε επικοινωνια ,μπορουμε να καλεσουμε εμεις για να ενημερωθουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:38 Ο Johnny15 έγραψε: #5.213 03-09-15 20:38 Απ' ότι θυμάμαι είχε ξεκινήσει η σχολή και είχαν περάσει μερικές εβδομάδες όταν τα πήρα εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23:45 Ο DumeNuke έγραψε: #5.214 03-09-15 23:45 Η βράβευση στη Βέροια γίνεται αρχές Νοεμβρίου (αφορά Δυτική Μακεδονία και κάποιες γύρω περιοχές). Τότε, θυμάμαι, η βράβευση της Θεσσαλονίκης (αφορά τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας νομίζω) είχε ήδη πραγματοποιηθεί. Σημείωση: Ο φωτογράφος που θα βγάζει φωτογραφίες κατά την διάρκεια της εκδήλωσης είναι ιδιώτης. Εγώ νόμιζα ότι τα έξοδα του φωτογράφου τα κάλυπτε η τράπεζα, οπότε, όταν μας έδωσε την κάρτα με το site που θα ανέβαιναν οι φωτογραφίες δεν σκέφτηκα κάτι. Μπήκα στην ιστοσελίδα με τα δείγματα (χαμηλή ανάλυση και υδατογράφημα σε όλες τις εικόνες), έστειλα email να πάρω τις δικές μου φωτογραφίες και ο τυπάς τότε μόνο θυμήθηκε να πει ότι οι φωτογραφίες κοστίζουν (3-5 ευρώ έκαστη). Ευτυχώς είχε φέρει την κάμερα ο πατέρας μου και τράβηξε μερικές φωτογραφίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum spiro spero Εκκολαπτόμενο μέλος Η dum spiro spero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 14:49 Η dum spiro spero: #5.215 06-09-15 14:49 Παιδια λιγο ασχετη η ερωτηση με το θεμα ( συγνωμη ) , αλλα πως μαθατε ποτε αρχιζετε μαθηματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pb13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pb13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:06 Ο pb13 έγραψε: #5.216 06-09-15 15:06 Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Παιδια λιγο ασχετη η ερωτηση με το θεμα ( συγνωμη ) , αλλα πως μαθατε ποτε αρχιζετε μαθηματα; Click για ανάπτυξη... μαλλον στο site της σχολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GKara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GKara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:12 Ο GKara έγραψε: #5.217 06-09-15 15:12 Δεν έχουν βγάλει όλες οι σχολές ακόμα ημερομηνίες , το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι αρχίζουμε αρχές Οκτώβρη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:45 Η ZETAXA έγραψε: #5.218 07-09-15 16:45 30/9 ξεκινούν σε εμάς τα μαθήματα! Νωρίς φέτος ούτε ο Οκτώβρης δε θα έχει μπει! 30/9 ξεκινούν σε εμάς τα μαθήματα! Νωρίς φέτος ούτε ο Οκτώβρης δε θα έχει μπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:47 Η Ερινύς έγραψε: #5.219 07-09-15 16:47 Καλά είστε, εμάς 28. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinachris Νεοφερμένο μέλος Η christinachris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:17 Η christinachris: #5.220 07-09-15 17:17 Παιδια καλησπερα. Ξερουμε περιπου ποτε ξεκινανε τα μαθηματα? Ειδικοτερα οσον αφορα το ΕΚΠΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εντάξει σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Δεν βλέπω φως στον ορίζοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstantinab199 Εκκολαπτόμενο μέλος Η konstantinab199 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2015 στις 15:23 Η konstantinab199: #5.204 31-08-15 15:23 Αρχική Δημοσίευση από take12345: παιδιά με τις υποτροφίες τι γίνεται; οι πρώτοι 5-6 εισαχθείς σε κάθε σχολή παίρνουν κάποιο χρηματικό έπαθλο ή κάτι άλλο; Click για ανάπτυξη... Λοιπον εμενα ενα φιλος που παιρνει υποτροφια (300 ευρω το μηνα ) ειχε μπει τεταρτος .Ομως δεν επικοινωνησε ετσι απλα η σχολη μαζι του και του εδωσε υποτροφια επειδη ηταν τεταρτος(αυτο δεν γινεται πια πουθενα απο οσο ξερω).Ο ιδιος εκανε αιτηση για υποτροφια που αναγραφοταν στο σαιτ της σχολης μας.Αυτη την υποτροφια την χρηματοδοτουσε ενα σωματειο στην ελλαδα .Τελικα εγινε δεκτος ομως για να συχεχισει να την εχει πρεπει ο μεσος ορος του καθε ετους να ειναι πανω απο 8,5 αλλιως την χανει. Γενικα αν εχετε ψηλες επιδοσεις και ειστε διατεθημενοι να προσπαθησετε να τις διατηρησετε και μεσα στην σχολη δεν ειναι τοσο δυσκολο να διεκδικησετε μια υποτροφια.(παρολο που πολλες φορες δινονται σε γνωστους ..εσεις δεν χανετε κατι,μια αιτηση ειναι) Ακομα ψαξτε το στο ΙΚΥ ή σε υποτροφιες που δινει ο τοπος καταγωγης σας (ναι υπαρχουν,ψαξιμο θελει μονο ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioannis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Ioannis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 12:04 Ο Ioannis7 έγραψε: #5.205 01-09-15 12:04 Καλημερα σε ολους σας.Ως πρωτοετης φοιτητης θα ηθελα κι εγω να εκφρασω μερικες αποριες.Περασα στην νομικη σχολη της κομοτηνης και ενδιαφερομαι για μετεγγραφη στο αντιστοιχο τμημα του αριστοτελειου πανεπιστημιου της θεσσαλονικης λογω του οτι κατοικω στη συγκεκριμενη πολη κι επιπλεον διοτι δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να νοικασιω σπιτι στη κομοτηνη.Ετσι λοιπον επιθυμω να μου δωσετε οσοι βεβαιως μπορειτε κι εχετε την καλοσυνη μερικες συμβουλες για το πως να κινηθω στο α εξαμηνο.Ακομη τι γινεται σε περιπτωση μετεγγραφης με τα συγγραματα?Δηλαδη εφοσον παρακολουθω στο απθ τα συγγραματα θα χρειαστει να τα παρω απο την κομοτηνη?Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meloveyoudo Δραστήριο μέλος Η meloveyoudo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 574 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:51 Η meloveyoudo: #5.206 01-09-15 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ioannis7: Καλημερα σε ολους σας.Ως πρωτοετης φοιτητης θα ηθελα κι εγω να εκφρασω μερικες αποριες.Περασα στην νομικη σχολη της κομοτηνης και ενδιαφερομαι για μετεγγραφη στο αντιστοιχο τμημα του αριστοτελειου πανεπιστημιου της θεσσαλονικης λογω του οτι κατοικω στη συγκεκριμενη πολη κι επιπλεον διοτι δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να νοικασιω σπιτι στη κομοτηνη.Ετσι λοιπον επιθυμω να μου δωσετε οσοι βεβαιως μπορειτε κι εχετε την καλοσυνη μερικες συμβουλες για το πως να κινηθω στο α εξαμηνο.Ακομη τι γινεται σε περιπτωση μετεγγραφης με τα συγγραματα?Δηλαδη εφοσον παρακολουθω στο απθ τα συγγραματα θα χρειαστει να τα παρω απο την κομοτηνη?Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Click για ανάπτυξη... Πόσα μόρια συγκεντρώνεις για μεταγγραφή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioannis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Ioannis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:27 Ο Ioannis7 έγραψε: #5.207 01-09-15 17:27 2 μορια φιλε μου,1 λογω πολυδυμιας και 1 λογω τριτεκνιας.Ειμαι τριδυμος χιλια συγνωμη φιλη μου δεν προσεκσα οτι εισαι κοπελα.Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meloveyoudo Δραστήριο μέλος Η meloveyoudo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 574 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:51 Η meloveyoudo: #5.208 01-09-15 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Ioannis7: 2 μορια φιλε μου,1 λογω πολυδυμιας και 1 λογω τριτεκνιας.Ειμαι τριδυμος χιλια συγνωμη φιλη μου δεν προσεκσα οτι εισαι κοπελα.Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει απλά κοίτα για Νομική θεωρητικά είναι λίγα τα 2 μόρια επειδή κανείς δεν θα θέλει να μείνει στη Κομοτηνη. Απο οικονομικά κριτήρια ούτε τα 3 μορια μπορεις να παρεις? Οσοι εχουν απο 5 και πάνω εχουν ελπιδες τωρα εσυ με 2 δυστυχως ειναι λιγο δυσκολο. Ωστοσο επειδη και εγω εχω παρει μεταγγραφη. Σε καθε σχολη παιρνεις ξεχωριστα βιβλια απλα σε περιπτωση που περασεις μαθηματα χωρις να εχεις παρει δικα σου βιβλια μετα δεν μπορεις να παρεις τα βιβλια. (Καμια λογικη...) Εγω που τα περασα το Σεπτεμβρη του πρωτου χρονου με δανεικα βιβλια μετα δεν με αφηναν να παρω τα βιβλια του πρωτου εξαμηνου επειδη τα ειχα περασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kpap12 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kpap12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 144 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:42 Ο kpap12 έγραψε: #5.209 01-09-15 20:42 Καλησπέρα έδινα 2η φορά φέτος.. Τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να γραφτώ στη καινούργια σχολή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioannis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Ioannis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 21:03 Ο Ioannis7 έγραψε: #5.210 01-09-15 21:03 Σε ευχαριστω πολυ!Οποτε κι εσυ συμφοιτητρια εισαι? :] Και κατι ακομα.Με τα επιλογης τι γινεται ; Δηλαδη οποια επιλογης δηλωσω στο τμημα της νομικης στη κομοτηνη τα ιδια θα δωσω εφοσον παρω μετεγγραφη στο αριστοτελειο ΄; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Keli1997! Νεοφερμένο μέλος Η Keli1997! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 13:31 Η Keli1997!: #5.211 03-09-15 13:31 Γεια σας παιδια και εγω πρωτοετης φετος στην ιατρικη του απθ και ηθελα να ρωτησω ποτε ξεκινουν οι ηλεκτρονικες εγγραφες και πως ακριβως πραγματοποιουνται !!!☺ thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofsme Νεοφερμένο μέλος Η sofsme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 19:04 Η sofsme έγραψε: #5.212 03-09-15 19:04 ρε παιδια,τα 800 ευρω απο τη eurobank ποτε τα παιρνουμε; επισης,σε περιπτωση που δεν ερθουμε σε επικοινωνια ,μπορουμε να καλεσουμε εμεις για να ενημερωθουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:38 Ο Johnny15 έγραψε: #5.213 03-09-15 20:38 Απ' ότι θυμάμαι είχε ξεκινήσει η σχολή και είχαν περάσει μερικές εβδομάδες όταν τα πήρα εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23:45 Ο DumeNuke έγραψε: #5.214 03-09-15 23:45 Η βράβευση στη Βέροια γίνεται αρχές Νοεμβρίου (αφορά Δυτική Μακεδονία και κάποιες γύρω περιοχές). Τότε, θυμάμαι, η βράβευση της Θεσσαλονίκης (αφορά τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας νομίζω) είχε ήδη πραγματοποιηθεί. Σημείωση: Ο φωτογράφος που θα βγάζει φωτογραφίες κατά την διάρκεια της εκδήλωσης είναι ιδιώτης. Εγώ νόμιζα ότι τα έξοδα του φωτογράφου τα κάλυπτε η τράπεζα, οπότε, όταν μας έδωσε την κάρτα με το site που θα ανέβαιναν οι φωτογραφίες δεν σκέφτηκα κάτι. Μπήκα στην ιστοσελίδα με τα δείγματα (χαμηλή ανάλυση και υδατογράφημα σε όλες τις εικόνες), έστειλα email να πάρω τις δικές μου φωτογραφίες και ο τυπάς τότε μόνο θυμήθηκε να πει ότι οι φωτογραφίες κοστίζουν (3-5 ευρώ έκαστη). Ευτυχώς είχε φέρει την κάμερα ο πατέρας μου και τράβηξε μερικές φωτογραφίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum spiro spero Εκκολαπτόμενο μέλος Η dum spiro spero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 14:49 Η dum spiro spero: #5.215 06-09-15 14:49 Παιδια λιγο ασχετη η ερωτηση με το θεμα ( συγνωμη ) , αλλα πως μαθατε ποτε αρχιζετε μαθηματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pb13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pb13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:06 Ο pb13 έγραψε: #5.216 06-09-15 15:06 Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Παιδια λιγο ασχετη η ερωτηση με το θεμα ( συγνωμη ) , αλλα πως μαθατε ποτε αρχιζετε μαθηματα; Click για ανάπτυξη... μαλλον στο site της σχολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GKara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GKara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:12 Ο GKara έγραψε: #5.217 06-09-15 15:12 Δεν έχουν βγάλει όλες οι σχολές ακόμα ημερομηνίες , το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι αρχίζουμε αρχές Οκτώβρη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:45 Η ZETAXA έγραψε: #5.218 07-09-15 16:45 30/9 ξεκινούν σε εμάς τα μαθήματα! Νωρίς φέτος ούτε ο Οκτώβρης δε θα έχει μπει! 30/9 ξεκινούν σε εμάς τα μαθήματα! Νωρίς φέτος ούτε ο Οκτώβρης δε θα έχει μπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:47 Η Ερινύς έγραψε: #5.219 07-09-15 16:47 Καλά είστε, εμάς 28. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinachris Νεοφερμένο μέλος Η christinachris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:17 Η christinachris: #5.220 07-09-15 17:17 Παιδια καλησπερα. Ξερουμε περιπου ποτε ξεκινανε τα μαθηματα? Ειδικοτερα οσον αφορα το ΕΚΠΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από take12345: παιδιά με τις υποτροφίες τι γίνεται; οι πρώτοι 5-6 εισαχθείς σε κάθε σχολή παίρνουν κάποιο χρηματικό έπαθλο ή κάτι άλλο; Click για ανάπτυξη... Λοιπον εμενα ενα φιλος που παιρνει υποτροφια (300 ευρω το μηνα ) ειχε μπει τεταρτος .Ομως δεν επικοινωνησε ετσι απλα η σχολη μαζι του και του εδωσε υποτροφια επειδη ηταν τεταρτος(αυτο δεν γινεται πια πουθενα απο οσο ξερω).Ο ιδιος εκανε αιτηση για υποτροφια που αναγραφοταν στο σαιτ της σχολης μας.Αυτη την υποτροφια την χρηματοδοτουσε ενα σωματειο στην ελλαδα .Τελικα εγινε δεκτος ομως για να συχεχισει να την εχει πρεπει ο μεσος ορος του καθε ετους να ειναι πανω απο 8,5 αλλιως την χανει. Γενικα αν εχετε ψηλες επιδοσεις και ειστε διατεθημενοι να προσπαθησετε να τις διατηρησετε και μεσα στην σχολη δεν ειναι τοσο δυσκολο να διεκδικησετε μια υποτροφια.(παρολο που πολλες φορες δινονται σε γνωστους ..εσεις δεν χανετε κατι,μια αιτηση ειναι) Ακομα ψαξτε το στο ΙΚΥ ή σε υποτροφιες που δινει ο τοπος καταγωγης σας (ναι υπαρχουν,ψαξιμο θελει μονο ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ioannis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Ioannis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 12:04 Ο Ioannis7 έγραψε: #5.205 01-09-15 12:04 Καλημερα σε ολους σας.Ως πρωτοετης φοιτητης θα ηθελα κι εγω να εκφρασω μερικες αποριες.Περασα στην νομικη σχολη της κομοτηνης και ενδιαφερομαι για μετεγγραφη στο αντιστοιχο τμημα του αριστοτελειου πανεπιστημιου της θεσσαλονικης λογω του οτι κατοικω στη συγκεκριμενη πολη κι επιπλεον διοτι δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να νοικασιω σπιτι στη κομοτηνη.Ετσι λοιπον επιθυμω να μου δωσετε οσοι βεβαιως μπορειτε κι εχετε την καλοσυνη μερικες συμβουλες για το πως να κινηθω στο α εξαμηνο.Ακομη τι γινεται σε περιπτωση μετεγγραφης με τα συγγραματα?Δηλαδη εφοσον παρακολουθω στο απθ τα συγγραματα θα χρειαστει να τα παρω απο την κομοτηνη?Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meloveyoudo Δραστήριο μέλος Η meloveyoudo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 574 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:51 Η meloveyoudo: #5.206 01-09-15 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ioannis7: Καλημερα σε ολους σας.Ως πρωτοετης φοιτητης θα ηθελα κι εγω να εκφρασω μερικες αποριες.Περασα στην νομικη σχολη της κομοτηνης και ενδιαφερομαι για μετεγγραφη στο αντιστοιχο τμημα του αριστοτελειου πανεπιστημιου της θεσσαλονικης λογω του οτι κατοικω στη συγκεκριμενη πολη κι επιπλεον διοτι δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να νοικασιω σπιτι στη κομοτηνη.Ετσι λοιπον επιθυμω να μου δωσετε οσοι βεβαιως μπορειτε κι εχετε την καλοσυνη μερικες συμβουλες για το πως να κινηθω στο α εξαμηνο.Ακομη τι γινεται σε περιπτωση μετεγγραφης με τα συγγραματα?Δηλαδη εφοσον παρακολουθω στο απθ τα συγγραματα θα χρειαστει να τα παρω απο την κομοτηνη?Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Click για ανάπτυξη... Πόσα μόρια συγκεντρώνεις για μεταγγραφή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioannis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Ioannis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:27 Ο Ioannis7 έγραψε: #5.207 01-09-15 17:27 2 μορια φιλε μου,1 λογω πολυδυμιας και 1 λογω τριτεκνιας.Ειμαι τριδυμος χιλια συγνωμη φιλη μου δεν προσεκσα οτι εισαι κοπελα.Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meloveyoudo Δραστήριο μέλος Η meloveyoudo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 574 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:51 Η meloveyoudo: #5.208 01-09-15 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Ioannis7: 2 μορια φιλε μου,1 λογω πολυδυμιας και 1 λογω τριτεκνιας.Ειμαι τριδυμος χιλια συγνωμη φιλη μου δεν προσεκσα οτι εισαι κοπελα.Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει απλά κοίτα για Νομική θεωρητικά είναι λίγα τα 2 μόρια επειδή κανείς δεν θα θέλει να μείνει στη Κομοτηνη. Απο οικονομικά κριτήρια ούτε τα 3 μορια μπορεις να παρεις? Οσοι εχουν απο 5 και πάνω εχουν ελπιδες τωρα εσυ με 2 δυστυχως ειναι λιγο δυσκολο. Ωστοσο επειδη και εγω εχω παρει μεταγγραφη. Σε καθε σχολη παιρνεις ξεχωριστα βιβλια απλα σε περιπτωση που περασεις μαθηματα χωρις να εχεις παρει δικα σου βιβλια μετα δεν μπορεις να παρεις τα βιβλια. (Καμια λογικη...) Εγω που τα περασα το Σεπτεμβρη του πρωτου χρονου με δανεικα βιβλια μετα δεν με αφηναν να παρω τα βιβλια του πρωτου εξαμηνου επειδη τα ειχα περασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kpap12 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kpap12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 144 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:42 Ο kpap12 έγραψε: #5.209 01-09-15 20:42 Καλησπέρα έδινα 2η φορά φέτος.. Τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να γραφτώ στη καινούργια σχολή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioannis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Ioannis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 21:03 Ο Ioannis7 έγραψε: #5.210 01-09-15 21:03 Σε ευχαριστω πολυ!Οποτε κι εσυ συμφοιτητρια εισαι? :] Και κατι ακομα.Με τα επιλογης τι γινεται ; Δηλαδη οποια επιλογης δηλωσω στο τμημα της νομικης στη κομοτηνη τα ιδια θα δωσω εφοσον παρω μετεγγραφη στο αριστοτελειο ΄; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Keli1997! Νεοφερμένο μέλος Η Keli1997! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 13:31 Η Keli1997!: #5.211 03-09-15 13:31 Γεια σας παιδια και εγω πρωτοετης φετος στην ιατρικη του απθ και ηθελα να ρωτησω ποτε ξεκινουν οι ηλεκτρονικες εγγραφες και πως ακριβως πραγματοποιουνται !!!☺ thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofsme Νεοφερμένο μέλος Η sofsme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 19:04 Η sofsme έγραψε: #5.212 03-09-15 19:04 ρε παιδια,τα 800 ευρω απο τη eurobank ποτε τα παιρνουμε; επισης,σε περιπτωση που δεν ερθουμε σε επικοινωνια ,μπορουμε να καλεσουμε εμεις για να ενημερωθουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:38 Ο Johnny15 έγραψε: #5.213 03-09-15 20:38 Απ' ότι θυμάμαι είχε ξεκινήσει η σχολή και είχαν περάσει μερικές εβδομάδες όταν τα πήρα εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23:45 Ο DumeNuke έγραψε: #5.214 03-09-15 23:45 Η βράβευση στη Βέροια γίνεται αρχές Νοεμβρίου (αφορά Δυτική Μακεδονία και κάποιες γύρω περιοχές). Τότε, θυμάμαι, η βράβευση της Θεσσαλονίκης (αφορά τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας νομίζω) είχε ήδη πραγματοποιηθεί. Σημείωση: Ο φωτογράφος που θα βγάζει φωτογραφίες κατά την διάρκεια της εκδήλωσης είναι ιδιώτης. Εγώ νόμιζα ότι τα έξοδα του φωτογράφου τα κάλυπτε η τράπεζα, οπότε, όταν μας έδωσε την κάρτα με το site που θα ανέβαιναν οι φωτογραφίες δεν σκέφτηκα κάτι. Μπήκα στην ιστοσελίδα με τα δείγματα (χαμηλή ανάλυση και υδατογράφημα σε όλες τις εικόνες), έστειλα email να πάρω τις δικές μου φωτογραφίες και ο τυπάς τότε μόνο θυμήθηκε να πει ότι οι φωτογραφίες κοστίζουν (3-5 ευρώ έκαστη). Ευτυχώς είχε φέρει την κάμερα ο πατέρας μου και τράβηξε μερικές φωτογραφίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum spiro spero Εκκολαπτόμενο μέλος Η dum spiro spero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 14:49 Η dum spiro spero: #5.215 06-09-15 14:49 Παιδια λιγο ασχετη η ερωτηση με το θεμα ( συγνωμη ) , αλλα πως μαθατε ποτε αρχιζετε μαθηματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pb13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pb13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:06 Ο pb13 έγραψε: #5.216 06-09-15 15:06 Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Παιδια λιγο ασχετη η ερωτηση με το θεμα ( συγνωμη ) , αλλα πως μαθατε ποτε αρχιζετε μαθηματα; Click για ανάπτυξη... μαλλον στο site της σχολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GKara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GKara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:12 Ο GKara έγραψε: #5.217 06-09-15 15:12 Δεν έχουν βγάλει όλες οι σχολές ακόμα ημερομηνίες , το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι αρχίζουμε αρχές Οκτώβρη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:45 Η ZETAXA έγραψε: #5.218 07-09-15 16:45 30/9 ξεκινούν σε εμάς τα μαθήματα! Νωρίς φέτος ούτε ο Οκτώβρης δε θα έχει μπει! 30/9 ξεκινούν σε εμάς τα μαθήματα! Νωρίς φέτος ούτε ο Οκτώβρης δε θα έχει μπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:47 Η Ερινύς έγραψε: #5.219 07-09-15 16:47 Καλά είστε, εμάς 28. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinachris Νεοφερμένο μέλος Η christinachris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:17 Η christinachris: #5.220 07-09-15 17:17 Παιδια καλησπερα. Ξερουμε περιπου ποτε ξεκινανε τα μαθηματα? Ειδικοτερα οσον αφορα το ΕΚΠΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα σε ολους σας.Ως πρωτοετης φοιτητης θα ηθελα κι εγω να εκφρασω μερικες αποριες.Περασα στην νομικη σχολη της κομοτηνης και ενδιαφερομαι για μετεγγραφη στο αντιστοιχο τμημα του αριστοτελειου πανεπιστημιου της θεσσαλονικης λογω του οτι κατοικω στη συγκεκριμενη πολη κι επιπλεον διοτι δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να νοικασιω σπιτι στη κομοτηνη.Ετσι λοιπον επιθυμω να μου δωσετε οσοι βεβαιως μπορειτε κι εχετε την καλοσυνη μερικες συμβουλες για το πως να κινηθω στο α εξαμηνο.Ακομη τι γινεται σε περιπτωση μετεγγραφης με τα συγγραματα?Δηλαδη εφοσον παρακολουθω στο απθ τα συγγραματα θα χρειαστει να τα παρω απο την κομοτηνη?Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meloveyoudo Δραστήριο μέλος Η meloveyoudo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 574 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:51 Η meloveyoudo: #5.206 01-09-15 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Ioannis7: Καλημερα σε ολους σας.Ως πρωτοετης φοιτητης θα ηθελα κι εγω να εκφρασω μερικες αποριες.Περασα στην νομικη σχολη της κομοτηνης και ενδιαφερομαι για μετεγγραφη στο αντιστοιχο τμημα του αριστοτελειου πανεπιστημιου της θεσσαλονικης λογω του οτι κατοικω στη συγκεκριμενη πολη κι επιπλεον διοτι δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να νοικασιω σπιτι στη κομοτηνη.Ετσι λοιπον επιθυμω να μου δωσετε οσοι βεβαιως μπορειτε κι εχετε την καλοσυνη μερικες συμβουλες για το πως να κινηθω στο α εξαμηνο.Ακομη τι γινεται σε περιπτωση μετεγγραφης με τα συγγραματα?Δηλαδη εφοσον παρακολουθω στο απθ τα συγγραματα θα χρειαστει να τα παρω απο την κομοτηνη?Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Click για ανάπτυξη... Πόσα μόρια συγκεντρώνεις για μεταγγραφή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioannis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Ioannis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:27 Ο Ioannis7 έγραψε: #5.207 01-09-15 17:27 2 μορια φιλε μου,1 λογω πολυδυμιας και 1 λογω τριτεκνιας.Ειμαι τριδυμος χιλια συγνωμη φιλη μου δεν προσεκσα οτι εισαι κοπελα.Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meloveyoudo Δραστήριο μέλος Η meloveyoudo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 574 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:51 Η meloveyoudo: #5.208 01-09-15 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Ioannis7: 2 μορια φιλε μου,1 λογω πολυδυμιας και 1 λογω τριτεκνιας.Ειμαι τριδυμος χιλια συγνωμη φιλη μου δεν προσεκσα οτι εισαι κοπελα.Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει απλά κοίτα για Νομική θεωρητικά είναι λίγα τα 2 μόρια επειδή κανείς δεν θα θέλει να μείνει στη Κομοτηνη. Απο οικονομικά κριτήρια ούτε τα 3 μορια μπορεις να παρεις? Οσοι εχουν απο 5 και πάνω εχουν ελπιδες τωρα εσυ με 2 δυστυχως ειναι λιγο δυσκολο. Ωστοσο επειδη και εγω εχω παρει μεταγγραφη. Σε καθε σχολη παιρνεις ξεχωριστα βιβλια απλα σε περιπτωση που περασεις μαθηματα χωρις να εχεις παρει δικα σου βιβλια μετα δεν μπορεις να παρεις τα βιβλια. (Καμια λογικη...) Εγω που τα περασα το Σεπτεμβρη του πρωτου χρονου με δανεικα βιβλια μετα δεν με αφηναν να παρω τα βιβλια του πρωτου εξαμηνου επειδη τα ειχα περασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kpap12 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kpap12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 144 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:42 Ο kpap12 έγραψε: #5.209 01-09-15 20:42 Καλησπέρα έδινα 2η φορά φέτος.. Τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να γραφτώ στη καινούργια σχολή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioannis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Ioannis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 21:03 Ο Ioannis7 έγραψε: #5.210 01-09-15 21:03 Σε ευχαριστω πολυ!Οποτε κι εσυ συμφοιτητρια εισαι? :] Και κατι ακομα.Με τα επιλογης τι γινεται ; Δηλαδη οποια επιλογης δηλωσω στο τμημα της νομικης στη κομοτηνη τα ιδια θα δωσω εφοσον παρω μετεγγραφη στο αριστοτελειο ΄; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Keli1997! Νεοφερμένο μέλος Η Keli1997! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 13:31 Η Keli1997!: #5.211 03-09-15 13:31 Γεια σας παιδια και εγω πρωτοετης φετος στην ιατρικη του απθ και ηθελα να ρωτησω ποτε ξεκινουν οι ηλεκτρονικες εγγραφες και πως ακριβως πραγματοποιουνται !!!☺ thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofsme Νεοφερμένο μέλος Η sofsme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 19:04 Η sofsme έγραψε: #5.212 03-09-15 19:04 ρε παιδια,τα 800 ευρω απο τη eurobank ποτε τα παιρνουμε; επισης,σε περιπτωση που δεν ερθουμε σε επικοινωνια ,μπορουμε να καλεσουμε εμεις για να ενημερωθουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:38 Ο Johnny15 έγραψε: #5.213 03-09-15 20:38 Απ' ότι θυμάμαι είχε ξεκινήσει η σχολή και είχαν περάσει μερικές εβδομάδες όταν τα πήρα εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23:45 Ο DumeNuke έγραψε: #5.214 03-09-15 23:45 Η βράβευση στη Βέροια γίνεται αρχές Νοεμβρίου (αφορά Δυτική Μακεδονία και κάποιες γύρω περιοχές). Τότε, θυμάμαι, η βράβευση της Θεσσαλονίκης (αφορά τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας νομίζω) είχε ήδη πραγματοποιηθεί. Σημείωση: Ο φωτογράφος που θα βγάζει φωτογραφίες κατά την διάρκεια της εκδήλωσης είναι ιδιώτης. Εγώ νόμιζα ότι τα έξοδα του φωτογράφου τα κάλυπτε η τράπεζα, οπότε, όταν μας έδωσε την κάρτα με το site που θα ανέβαιναν οι φωτογραφίες δεν σκέφτηκα κάτι. Μπήκα στην ιστοσελίδα με τα δείγματα (χαμηλή ανάλυση και υδατογράφημα σε όλες τις εικόνες), έστειλα email να πάρω τις δικές μου φωτογραφίες και ο τυπάς τότε μόνο θυμήθηκε να πει ότι οι φωτογραφίες κοστίζουν (3-5 ευρώ έκαστη). Ευτυχώς είχε φέρει την κάμερα ο πατέρας μου και τράβηξε μερικές φωτογραφίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum spiro spero Εκκολαπτόμενο μέλος Η dum spiro spero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 14:49 Η dum spiro spero: #5.215 06-09-15 14:49 Παιδια λιγο ασχετη η ερωτηση με το θεμα ( συγνωμη ) , αλλα πως μαθατε ποτε αρχιζετε μαθηματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pb13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pb13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:06 Ο pb13 έγραψε: #5.216 06-09-15 15:06 Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Παιδια λιγο ασχετη η ερωτηση με το θεμα ( συγνωμη ) , αλλα πως μαθατε ποτε αρχιζετε μαθηματα; Click για ανάπτυξη... μαλλον στο site της σχολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GKara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GKara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:12 Ο GKara έγραψε: #5.217 06-09-15 15:12 Δεν έχουν βγάλει όλες οι σχολές ακόμα ημερομηνίες , το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι αρχίζουμε αρχές Οκτώβρη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:45 Η ZETAXA έγραψε: #5.218 07-09-15 16:45 30/9 ξεκινούν σε εμάς τα μαθήματα! Νωρίς φέτος ούτε ο Οκτώβρης δε θα έχει μπει! 30/9 ξεκινούν σε εμάς τα μαθήματα! Νωρίς φέτος ούτε ο Οκτώβρης δε θα έχει μπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:47 Η Ερινύς έγραψε: #5.219 07-09-15 16:47 Καλά είστε, εμάς 28. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinachris Νεοφερμένο μέλος Η christinachris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:17 Η christinachris: #5.220 07-09-15 17:17 Παιδια καλησπερα. Ξερουμε περιπου ποτε ξεκινανε τα μαθηματα? Ειδικοτερα οσον αφορα το ΕΚΠΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ioannis7: Καλημερα σε ολους σας.Ως πρωτοετης φοιτητης θα ηθελα κι εγω να εκφρασω μερικες αποριες.Περασα στην νομικη σχολη της κομοτηνης και ενδιαφερομαι για μετεγγραφη στο αντιστοιχο τμημα του αριστοτελειου πανεπιστημιου της θεσσαλονικης λογω του οτι κατοικω στη συγκεκριμενη πολη κι επιπλεον διοτι δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να νοικασιω σπιτι στη κομοτηνη.Ετσι λοιπον επιθυμω να μου δωσετε οσοι βεβαιως μπορειτε κι εχετε την καλοσυνη μερικες συμβουλες για το πως να κινηθω στο α εξαμηνο.Ακομη τι γινεται σε περιπτωση μετεγγραφης με τα συγγραματα?Δηλαδη εφοσον παρακολουθω στο απθ τα συγγραματα θα χρειαστει να τα παρω απο την κομοτηνη?Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Click για ανάπτυξη... Πόσα μόρια συγκεντρώνεις για μεταγγραφή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ioannis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Ioannis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:27 Ο Ioannis7 έγραψε: #5.207 01-09-15 17:27 2 μορια φιλε μου,1 λογω πολυδυμιας και 1 λογω τριτεκνιας.Ειμαι τριδυμος χιλια συγνωμη φιλη μου δεν προσεκσα οτι εισαι κοπελα.Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meloveyoudo Δραστήριο μέλος Η meloveyoudo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 574 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:51 Η meloveyoudo: #5.208 01-09-15 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Ioannis7: 2 μορια φιλε μου,1 λογω πολυδυμιας και 1 λογω τριτεκνιας.Ειμαι τριδυμος χιλια συγνωμη φιλη μου δεν προσεκσα οτι εισαι κοπελα.Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει απλά κοίτα για Νομική θεωρητικά είναι λίγα τα 2 μόρια επειδή κανείς δεν θα θέλει να μείνει στη Κομοτηνη. Απο οικονομικά κριτήρια ούτε τα 3 μορια μπορεις να παρεις? Οσοι εχουν απο 5 και πάνω εχουν ελπιδες τωρα εσυ με 2 δυστυχως ειναι λιγο δυσκολο. Ωστοσο επειδη και εγω εχω παρει μεταγγραφη. Σε καθε σχολη παιρνεις ξεχωριστα βιβλια απλα σε περιπτωση που περασεις μαθηματα χωρις να εχεις παρει δικα σου βιβλια μετα δεν μπορεις να παρεις τα βιβλια. (Καμια λογικη...) Εγω που τα περασα το Σεπτεμβρη του πρωτου χρονου με δανεικα βιβλια μετα δεν με αφηναν να παρω τα βιβλια του πρωτου εξαμηνου επειδη τα ειχα περασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kpap12 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kpap12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 144 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:42 Ο kpap12 έγραψε: #5.209 01-09-15 20:42 Καλησπέρα έδινα 2η φορά φέτος.. Τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να γραφτώ στη καινούργια σχολή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioannis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Ioannis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 21:03 Ο Ioannis7 έγραψε: #5.210 01-09-15 21:03 Σε ευχαριστω πολυ!Οποτε κι εσυ συμφοιτητρια εισαι? :] Και κατι ακομα.Με τα επιλογης τι γινεται ; Δηλαδη οποια επιλογης δηλωσω στο τμημα της νομικης στη κομοτηνη τα ιδια θα δωσω εφοσον παρω μετεγγραφη στο αριστοτελειο ΄; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Keli1997! Νεοφερμένο μέλος Η Keli1997! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 13:31 Η Keli1997!: #5.211 03-09-15 13:31 Γεια σας παιδια και εγω πρωτοετης φετος στην ιατρικη του απθ και ηθελα να ρωτησω ποτε ξεκινουν οι ηλεκτρονικες εγγραφες και πως ακριβως πραγματοποιουνται !!!☺ thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofsme Νεοφερμένο μέλος Η sofsme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 19:04 Η sofsme έγραψε: #5.212 03-09-15 19:04 ρε παιδια,τα 800 ευρω απο τη eurobank ποτε τα παιρνουμε; επισης,σε περιπτωση που δεν ερθουμε σε επικοινωνια ,μπορουμε να καλεσουμε εμεις για να ενημερωθουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:38 Ο Johnny15 έγραψε: #5.213 03-09-15 20:38 Απ' ότι θυμάμαι είχε ξεκινήσει η σχολή και είχαν περάσει μερικές εβδομάδες όταν τα πήρα εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23:45 Ο DumeNuke έγραψε: #5.214 03-09-15 23:45 Η βράβευση στη Βέροια γίνεται αρχές Νοεμβρίου (αφορά Δυτική Μακεδονία και κάποιες γύρω περιοχές). Τότε, θυμάμαι, η βράβευση της Θεσσαλονίκης (αφορά τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας νομίζω) είχε ήδη πραγματοποιηθεί. Σημείωση: Ο φωτογράφος που θα βγάζει φωτογραφίες κατά την διάρκεια της εκδήλωσης είναι ιδιώτης. Εγώ νόμιζα ότι τα έξοδα του φωτογράφου τα κάλυπτε η τράπεζα, οπότε, όταν μας έδωσε την κάρτα με το site που θα ανέβαιναν οι φωτογραφίες δεν σκέφτηκα κάτι. Μπήκα στην ιστοσελίδα με τα δείγματα (χαμηλή ανάλυση και υδατογράφημα σε όλες τις εικόνες), έστειλα email να πάρω τις δικές μου φωτογραφίες και ο τυπάς τότε μόνο θυμήθηκε να πει ότι οι φωτογραφίες κοστίζουν (3-5 ευρώ έκαστη). Ευτυχώς είχε φέρει την κάμερα ο πατέρας μου και τράβηξε μερικές φωτογραφίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum spiro spero Εκκολαπτόμενο μέλος Η dum spiro spero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 14:49 Η dum spiro spero: #5.215 06-09-15 14:49 Παιδια λιγο ασχετη η ερωτηση με το θεμα ( συγνωμη ) , αλλα πως μαθατε ποτε αρχιζετε μαθηματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pb13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pb13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:06 Ο pb13 έγραψε: #5.216 06-09-15 15:06 Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Παιδια λιγο ασχετη η ερωτηση με το θεμα ( συγνωμη ) , αλλα πως μαθατε ποτε αρχιζετε μαθηματα; Click για ανάπτυξη... μαλλον στο site της σχολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GKara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GKara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:12 Ο GKara έγραψε: #5.217 06-09-15 15:12 Δεν έχουν βγάλει όλες οι σχολές ακόμα ημερομηνίες , το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι αρχίζουμε αρχές Οκτώβρη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:45 Η ZETAXA έγραψε: #5.218 07-09-15 16:45 30/9 ξεκινούν σε εμάς τα μαθήματα! Νωρίς φέτος ούτε ο Οκτώβρης δε θα έχει μπει! 30/9 ξεκινούν σε εμάς τα μαθήματα! Νωρίς φέτος ούτε ο Οκτώβρης δε θα έχει μπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:47 Η Ερινύς έγραψε: #5.219 07-09-15 16:47 Καλά είστε, εμάς 28. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinachris Νεοφερμένο μέλος Η christinachris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:17 Η christinachris: #5.220 07-09-15 17:17 Παιδια καλησπερα. Ξερουμε περιπου ποτε ξεκινανε τα μαθηματα? Ειδικοτερα οσον αφορα το ΕΚΠΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
2 μορια φιλε μου,1 λογω πολυδυμιας και 1 λογω τριτεκνιας.Ειμαι τριδυμος χιλια συγνωμη φιλη μου δεν προσεκσα οτι εισαι κοπελα.Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meloveyoudo Δραστήριο μέλος Η meloveyoudo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 574 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:51 Η meloveyoudo: #5.208 01-09-15 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Ioannis7: 2 μορια φιλε μου,1 λογω πολυδυμιας και 1 λογω τριτεκνιας.Ειμαι τριδυμος χιλια συγνωμη φιλη μου δεν προσεκσα οτι εισαι κοπελα.Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει απλά κοίτα για Νομική θεωρητικά είναι λίγα τα 2 μόρια επειδή κανείς δεν θα θέλει να μείνει στη Κομοτηνη. Απο οικονομικά κριτήρια ούτε τα 3 μορια μπορεις να παρεις? Οσοι εχουν απο 5 και πάνω εχουν ελπιδες τωρα εσυ με 2 δυστυχως ειναι λιγο δυσκολο. Ωστοσο επειδη και εγω εχω παρει μεταγγραφη. Σε καθε σχολη παιρνεις ξεχωριστα βιβλια απλα σε περιπτωση που περασεις μαθηματα χωρις να εχεις παρει δικα σου βιβλια μετα δεν μπορεις να παρεις τα βιβλια. (Καμια λογικη...) Εγω που τα περασα το Σεπτεμβρη του πρωτου χρονου με δανεικα βιβλια μετα δεν με αφηναν να παρω τα βιβλια του πρωτου εξαμηνου επειδη τα ειχα περασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kpap12 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kpap12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 144 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:42 Ο kpap12 έγραψε: #5.209 01-09-15 20:42 Καλησπέρα έδινα 2η φορά φέτος.. Τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να γραφτώ στη καινούργια σχολή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioannis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Ioannis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 21:03 Ο Ioannis7 έγραψε: #5.210 01-09-15 21:03 Σε ευχαριστω πολυ!Οποτε κι εσυ συμφοιτητρια εισαι? :] Και κατι ακομα.Με τα επιλογης τι γινεται ; Δηλαδη οποια επιλογης δηλωσω στο τμημα της νομικης στη κομοτηνη τα ιδια θα δωσω εφοσον παρω μετεγγραφη στο αριστοτελειο ΄; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Keli1997! Νεοφερμένο μέλος Η Keli1997! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 13:31 Η Keli1997!: #5.211 03-09-15 13:31 Γεια σας παιδια και εγω πρωτοετης φετος στην ιατρικη του απθ και ηθελα να ρωτησω ποτε ξεκινουν οι ηλεκτρονικες εγγραφες και πως ακριβως πραγματοποιουνται !!!☺ thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofsme Νεοφερμένο μέλος Η sofsme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 19:04 Η sofsme έγραψε: #5.212 03-09-15 19:04 ρε παιδια,τα 800 ευρω απο τη eurobank ποτε τα παιρνουμε; επισης,σε περιπτωση που δεν ερθουμε σε επικοινωνια ,μπορουμε να καλεσουμε εμεις για να ενημερωθουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:38 Ο Johnny15 έγραψε: #5.213 03-09-15 20:38 Απ' ότι θυμάμαι είχε ξεκινήσει η σχολή και είχαν περάσει μερικές εβδομάδες όταν τα πήρα εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23:45 Ο DumeNuke έγραψε: #5.214 03-09-15 23:45 Η βράβευση στη Βέροια γίνεται αρχές Νοεμβρίου (αφορά Δυτική Μακεδονία και κάποιες γύρω περιοχές). Τότε, θυμάμαι, η βράβευση της Θεσσαλονίκης (αφορά τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας νομίζω) είχε ήδη πραγματοποιηθεί. Σημείωση: Ο φωτογράφος που θα βγάζει φωτογραφίες κατά την διάρκεια της εκδήλωσης είναι ιδιώτης. Εγώ νόμιζα ότι τα έξοδα του φωτογράφου τα κάλυπτε η τράπεζα, οπότε, όταν μας έδωσε την κάρτα με το site που θα ανέβαιναν οι φωτογραφίες δεν σκέφτηκα κάτι. Μπήκα στην ιστοσελίδα με τα δείγματα (χαμηλή ανάλυση και υδατογράφημα σε όλες τις εικόνες), έστειλα email να πάρω τις δικές μου φωτογραφίες και ο τυπάς τότε μόνο θυμήθηκε να πει ότι οι φωτογραφίες κοστίζουν (3-5 ευρώ έκαστη). Ευτυχώς είχε φέρει την κάμερα ο πατέρας μου και τράβηξε μερικές φωτογραφίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum spiro spero Εκκολαπτόμενο μέλος Η dum spiro spero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 14:49 Η dum spiro spero: #5.215 06-09-15 14:49 Παιδια λιγο ασχετη η ερωτηση με το θεμα ( συγνωμη ) , αλλα πως μαθατε ποτε αρχιζετε μαθηματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pb13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pb13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:06 Ο pb13 έγραψε: #5.216 06-09-15 15:06 Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Παιδια λιγο ασχετη η ερωτηση με το θεμα ( συγνωμη ) , αλλα πως μαθατε ποτε αρχιζετε μαθηματα; Click για ανάπτυξη... μαλλον στο site της σχολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GKara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GKara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:12 Ο GKara έγραψε: #5.217 06-09-15 15:12 Δεν έχουν βγάλει όλες οι σχολές ακόμα ημερομηνίες , το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι αρχίζουμε αρχές Οκτώβρη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:45 Η ZETAXA έγραψε: #5.218 07-09-15 16:45 30/9 ξεκινούν σε εμάς τα μαθήματα! Νωρίς φέτος ούτε ο Οκτώβρης δε θα έχει μπει! 30/9 ξεκινούν σε εμάς τα μαθήματα! Νωρίς φέτος ούτε ο Οκτώβρης δε θα έχει μπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:47 Η Ερινύς έγραψε: #5.219 07-09-15 16:47 Καλά είστε, εμάς 28. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinachris Νεοφερμένο μέλος Η christinachris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:17 Η christinachris: #5.220 07-09-15 17:17 Παιδια καλησπερα. Ξερουμε περιπου ποτε ξεκινανε τα μαθηματα? Ειδικοτερα οσον αφορα το ΕΚΠΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ioannis7: 2 μορια φιλε μου,1 λογω πολυδυμιας και 1 λογω τριτεκνιας.Ειμαι τριδυμος χιλια συγνωμη φιλη μου δεν προσεκσα οτι εισαι κοπελα.Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει απλά κοίτα για Νομική θεωρητικά είναι λίγα τα 2 μόρια επειδή κανείς δεν θα θέλει να μείνει στη Κομοτηνη. Απο οικονομικά κριτήρια ούτε τα 3 μορια μπορεις να παρεις? Οσοι εχουν απο 5 και πάνω εχουν ελπιδες τωρα εσυ με 2 δυστυχως ειναι λιγο δυσκολο. Ωστοσο επειδη και εγω εχω παρει μεταγγραφη. Σε καθε σχολη παιρνεις ξεχωριστα βιβλια απλα σε περιπτωση που περασεις μαθηματα χωρις να εχεις παρει δικα σου βιβλια μετα δεν μπορεις να παρεις τα βιβλια. (Καμια λογικη...) Εγω που τα περασα το Σεπτεμβρη του πρωτου χρονου με δανεικα βιβλια μετα δεν με αφηναν να παρω τα βιβλια του πρωτου εξαμηνου επειδη τα ειχα περασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kpap12 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kpap12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 144 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:42 Ο kpap12 έγραψε: #5.209 01-09-15 20:42 Καλησπέρα έδινα 2η φορά φέτος.. Τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να γραφτώ στη καινούργια σχολή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioannis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Ioannis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 21:03 Ο Ioannis7 έγραψε: #5.210 01-09-15 21:03 Σε ευχαριστω πολυ!Οποτε κι εσυ συμφοιτητρια εισαι? :] Και κατι ακομα.Με τα επιλογης τι γινεται ; Δηλαδη οποια επιλογης δηλωσω στο τμημα της νομικης στη κομοτηνη τα ιδια θα δωσω εφοσον παρω μετεγγραφη στο αριστοτελειο ΄; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Keli1997! Νεοφερμένο μέλος Η Keli1997! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 13:31 Η Keli1997!: #5.211 03-09-15 13:31 Γεια σας παιδια και εγω πρωτοετης φετος στην ιατρικη του απθ και ηθελα να ρωτησω ποτε ξεκινουν οι ηλεκτρονικες εγγραφες και πως ακριβως πραγματοποιουνται !!!☺ thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofsme Νεοφερμένο μέλος Η sofsme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 19:04 Η sofsme έγραψε: #5.212 03-09-15 19:04 ρε παιδια,τα 800 ευρω απο τη eurobank ποτε τα παιρνουμε; επισης,σε περιπτωση που δεν ερθουμε σε επικοινωνια ,μπορουμε να καλεσουμε εμεις για να ενημερωθουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:38 Ο Johnny15 έγραψε: #5.213 03-09-15 20:38 Απ' ότι θυμάμαι είχε ξεκινήσει η σχολή και είχαν περάσει μερικές εβδομάδες όταν τα πήρα εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23:45 Ο DumeNuke έγραψε: #5.214 03-09-15 23:45 Η βράβευση στη Βέροια γίνεται αρχές Νοεμβρίου (αφορά Δυτική Μακεδονία και κάποιες γύρω περιοχές). Τότε, θυμάμαι, η βράβευση της Θεσσαλονίκης (αφορά τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας νομίζω) είχε ήδη πραγματοποιηθεί. Σημείωση: Ο φωτογράφος που θα βγάζει φωτογραφίες κατά την διάρκεια της εκδήλωσης είναι ιδιώτης. Εγώ νόμιζα ότι τα έξοδα του φωτογράφου τα κάλυπτε η τράπεζα, οπότε, όταν μας έδωσε την κάρτα με το site που θα ανέβαιναν οι φωτογραφίες δεν σκέφτηκα κάτι. Μπήκα στην ιστοσελίδα με τα δείγματα (χαμηλή ανάλυση και υδατογράφημα σε όλες τις εικόνες), έστειλα email να πάρω τις δικές μου φωτογραφίες και ο τυπάς τότε μόνο θυμήθηκε να πει ότι οι φωτογραφίες κοστίζουν (3-5 ευρώ έκαστη). Ευτυχώς είχε φέρει την κάμερα ο πατέρας μου και τράβηξε μερικές φωτογραφίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum spiro spero Εκκολαπτόμενο μέλος Η dum spiro spero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 14:49 Η dum spiro spero: #5.215 06-09-15 14:49 Παιδια λιγο ασχετη η ερωτηση με το θεμα ( συγνωμη ) , αλλα πως μαθατε ποτε αρχιζετε μαθηματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pb13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pb13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:06 Ο pb13 έγραψε: #5.216 06-09-15 15:06 Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Παιδια λιγο ασχετη η ερωτηση με το θεμα ( συγνωμη ) , αλλα πως μαθατε ποτε αρχιζετε μαθηματα; Click για ανάπτυξη... μαλλον στο site της σχολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GKara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GKara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:12 Ο GKara έγραψε: #5.217 06-09-15 15:12 Δεν έχουν βγάλει όλες οι σχολές ακόμα ημερομηνίες , το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι αρχίζουμε αρχές Οκτώβρη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:45 Η ZETAXA έγραψε: #5.218 07-09-15 16:45 30/9 ξεκινούν σε εμάς τα μαθήματα! Νωρίς φέτος ούτε ο Οκτώβρης δε θα έχει μπει! 30/9 ξεκινούν σε εμάς τα μαθήματα! Νωρίς φέτος ούτε ο Οκτώβρης δε θα έχει μπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:47 Η Ερινύς έγραψε: #5.219 07-09-15 16:47 Καλά είστε, εμάς 28. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinachris Νεοφερμένο μέλος Η christinachris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:17 Η christinachris: #5.220 07-09-15 17:17 Παιδια καλησπερα. Ξερουμε περιπου ποτε ξεκινανε τα μαθηματα? Ειδικοτερα οσον αφορα το ΕΚΠΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα έδινα 2η φορά φέτος.. Τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να γραφτώ στη καινούργια σχολή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ioannis7 Νεοφερμένο μέλος Ο Ioannis7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 21:03 Ο Ioannis7 έγραψε: #5.210 01-09-15 21:03 Σε ευχαριστω πολυ!Οποτε κι εσυ συμφοιτητρια εισαι? :] Και κατι ακομα.Με τα επιλογης τι γινεται ; Δηλαδη οποια επιλογης δηλωσω στο τμημα της νομικης στη κομοτηνη τα ιδια θα δωσω εφοσον παρω μετεγγραφη στο αριστοτελειο ΄; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Keli1997! Νεοφερμένο μέλος Η Keli1997! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 13:31 Η Keli1997!: #5.211 03-09-15 13:31 Γεια σας παιδια και εγω πρωτοετης φετος στην ιατρικη του απθ και ηθελα να ρωτησω ποτε ξεκινουν οι ηλεκτρονικες εγγραφες και πως ακριβως πραγματοποιουνται !!!☺ thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofsme Νεοφερμένο μέλος Η sofsme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 19:04 Η sofsme έγραψε: #5.212 03-09-15 19:04 ρε παιδια,τα 800 ευρω απο τη eurobank ποτε τα παιρνουμε; επισης,σε περιπτωση που δεν ερθουμε σε επικοινωνια ,μπορουμε να καλεσουμε εμεις για να ενημερωθουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:38 Ο Johnny15 έγραψε: #5.213 03-09-15 20:38 Απ' ότι θυμάμαι είχε ξεκινήσει η σχολή και είχαν περάσει μερικές εβδομάδες όταν τα πήρα εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23:45 Ο DumeNuke έγραψε: #5.214 03-09-15 23:45 Η βράβευση στη Βέροια γίνεται αρχές Νοεμβρίου (αφορά Δυτική Μακεδονία και κάποιες γύρω περιοχές). Τότε, θυμάμαι, η βράβευση της Θεσσαλονίκης (αφορά τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας νομίζω) είχε ήδη πραγματοποιηθεί. Σημείωση: Ο φωτογράφος που θα βγάζει φωτογραφίες κατά την διάρκεια της εκδήλωσης είναι ιδιώτης. Εγώ νόμιζα ότι τα έξοδα του φωτογράφου τα κάλυπτε η τράπεζα, οπότε, όταν μας έδωσε την κάρτα με το site που θα ανέβαιναν οι φωτογραφίες δεν σκέφτηκα κάτι. Μπήκα στην ιστοσελίδα με τα δείγματα (χαμηλή ανάλυση και υδατογράφημα σε όλες τις εικόνες), έστειλα email να πάρω τις δικές μου φωτογραφίες και ο τυπάς τότε μόνο θυμήθηκε να πει ότι οι φωτογραφίες κοστίζουν (3-5 ευρώ έκαστη). Ευτυχώς είχε φέρει την κάμερα ο πατέρας μου και τράβηξε μερικές φωτογραφίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum spiro spero Εκκολαπτόμενο μέλος Η dum spiro spero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 14:49 Η dum spiro spero: #5.215 06-09-15 14:49 Παιδια λιγο ασχετη η ερωτηση με το θεμα ( συγνωμη ) , αλλα πως μαθατε ποτε αρχιζετε μαθηματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pb13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pb13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:06 Ο pb13 έγραψε: #5.216 06-09-15 15:06 Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Παιδια λιγο ασχετη η ερωτηση με το θεμα ( συγνωμη ) , αλλα πως μαθατε ποτε αρχιζετε μαθηματα; Click για ανάπτυξη... μαλλον στο site της σχολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GKara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GKara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:12 Ο GKara έγραψε: #5.217 06-09-15 15:12 Δεν έχουν βγάλει όλες οι σχολές ακόμα ημερομηνίες , το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι αρχίζουμε αρχές Οκτώβρη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:45 Η ZETAXA έγραψε: #5.218 07-09-15 16:45 30/9 ξεκινούν σε εμάς τα μαθήματα! Νωρίς φέτος ούτε ο Οκτώβρης δε θα έχει μπει! 30/9 ξεκινούν σε εμάς τα μαθήματα! Νωρίς φέτος ούτε ο Οκτώβρης δε θα έχει μπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:47 Η Ερινύς έγραψε: #5.219 07-09-15 16:47 Καλά είστε, εμάς 28. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinachris Νεοφερμένο μέλος Η christinachris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:17 Η christinachris: #5.220 07-09-15 17:17 Παιδια καλησπερα. Ξερουμε περιπου ποτε ξεκινανε τα μαθηματα? Ειδικοτερα οσον αφορα το ΕΚΠΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε ευχαριστω πολυ!Οποτε κι εσυ συμφοιτητρια εισαι? :] Και κατι ακομα.Με τα επιλογης τι γινεται ; Δηλαδη οποια επιλογης δηλωσω στο τμημα της νομικης στη κομοτηνη τα ιδια θα δωσω εφοσον παρω μετεγγραφη στο αριστοτελειο ΄; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Keli1997! Νεοφερμένο μέλος Η Keli1997! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 13:31 Η Keli1997!: #5.211 03-09-15 13:31 Γεια σας παιδια και εγω πρωτοετης φετος στην ιατρικη του απθ και ηθελα να ρωτησω ποτε ξεκινουν οι ηλεκτρονικες εγγραφες και πως ακριβως πραγματοποιουνται !!!☺ thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofsme Νεοφερμένο μέλος Η sofsme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 19:04 Η sofsme έγραψε: #5.212 03-09-15 19:04 ρε παιδια,τα 800 ευρω απο τη eurobank ποτε τα παιρνουμε; επισης,σε περιπτωση που δεν ερθουμε σε επικοινωνια ,μπορουμε να καλεσουμε εμεις για να ενημερωθουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:38 Ο Johnny15 έγραψε: #5.213 03-09-15 20:38 Απ' ότι θυμάμαι είχε ξεκινήσει η σχολή και είχαν περάσει μερικές εβδομάδες όταν τα πήρα εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23:45 Ο DumeNuke έγραψε: #5.214 03-09-15 23:45 Η βράβευση στη Βέροια γίνεται αρχές Νοεμβρίου (αφορά Δυτική Μακεδονία και κάποιες γύρω περιοχές). Τότε, θυμάμαι, η βράβευση της Θεσσαλονίκης (αφορά τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας νομίζω) είχε ήδη πραγματοποιηθεί. Σημείωση: Ο φωτογράφος που θα βγάζει φωτογραφίες κατά την διάρκεια της εκδήλωσης είναι ιδιώτης. Εγώ νόμιζα ότι τα έξοδα του φωτογράφου τα κάλυπτε η τράπεζα, οπότε, όταν μας έδωσε την κάρτα με το site που θα ανέβαιναν οι φωτογραφίες δεν σκέφτηκα κάτι. Μπήκα στην ιστοσελίδα με τα δείγματα (χαμηλή ανάλυση και υδατογράφημα σε όλες τις εικόνες), έστειλα email να πάρω τις δικές μου φωτογραφίες και ο τυπάς τότε μόνο θυμήθηκε να πει ότι οι φωτογραφίες κοστίζουν (3-5 ευρώ έκαστη). Ευτυχώς είχε φέρει την κάμερα ο πατέρας μου και τράβηξε μερικές φωτογραφίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum spiro spero Εκκολαπτόμενο μέλος Η dum spiro spero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 14:49 Η dum spiro spero: #5.215 06-09-15 14:49 Παιδια λιγο ασχετη η ερωτηση με το θεμα ( συγνωμη ) , αλλα πως μαθατε ποτε αρχιζετε μαθηματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pb13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pb13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:06 Ο pb13 έγραψε: #5.216 06-09-15 15:06 Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Παιδια λιγο ασχετη η ερωτηση με το θεμα ( συγνωμη ) , αλλα πως μαθατε ποτε αρχιζετε μαθηματα; Click για ανάπτυξη... μαλλον στο site της σχολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GKara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GKara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:12 Ο GKara έγραψε: #5.217 06-09-15 15:12 Δεν έχουν βγάλει όλες οι σχολές ακόμα ημερομηνίες , το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι αρχίζουμε αρχές Οκτώβρη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:45 Η ZETAXA έγραψε: #5.218 07-09-15 16:45 30/9 ξεκινούν σε εμάς τα μαθήματα! Νωρίς φέτος ούτε ο Οκτώβρης δε θα έχει μπει! 30/9 ξεκινούν σε εμάς τα μαθήματα! Νωρίς φέτος ούτε ο Οκτώβρης δε θα έχει μπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:47 Η Ερινύς έγραψε: #5.219 07-09-15 16:47 Καλά είστε, εμάς 28. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinachris Νεοφερμένο μέλος Η christinachris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:17 Η christinachris: #5.220 07-09-15 17:17 Παιδια καλησπερα. Ξερουμε περιπου ποτε ξεκινανε τα μαθηματα? Ειδικοτερα οσον αφορα το ΕΚΠΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας παιδια και εγω πρωτοετης φετος στην ιατρικη του απθ και ηθελα να ρωτησω ποτε ξεκινουν οι ηλεκτρονικες εγγραφες και πως ακριβως πραγματοποιουνται !!!☺ thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sofsme Νεοφερμένο μέλος Η sofsme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 19:04 Η sofsme έγραψε: #5.212 03-09-15 19:04 ρε παιδια,τα 800 ευρω απο τη eurobank ποτε τα παιρνουμε; επισης,σε περιπτωση που δεν ερθουμε σε επικοινωνια ,μπορουμε να καλεσουμε εμεις για να ενημερωθουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:38 Ο Johnny15 έγραψε: #5.213 03-09-15 20:38 Απ' ότι θυμάμαι είχε ξεκινήσει η σχολή και είχαν περάσει μερικές εβδομάδες όταν τα πήρα εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23:45 Ο DumeNuke έγραψε: #5.214 03-09-15 23:45 Η βράβευση στη Βέροια γίνεται αρχές Νοεμβρίου (αφορά Δυτική Μακεδονία και κάποιες γύρω περιοχές). Τότε, θυμάμαι, η βράβευση της Θεσσαλονίκης (αφορά τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας νομίζω) είχε ήδη πραγματοποιηθεί. Σημείωση: Ο φωτογράφος που θα βγάζει φωτογραφίες κατά την διάρκεια της εκδήλωσης είναι ιδιώτης. Εγώ νόμιζα ότι τα έξοδα του φωτογράφου τα κάλυπτε η τράπεζα, οπότε, όταν μας έδωσε την κάρτα με το site που θα ανέβαιναν οι φωτογραφίες δεν σκέφτηκα κάτι. Μπήκα στην ιστοσελίδα με τα δείγματα (χαμηλή ανάλυση και υδατογράφημα σε όλες τις εικόνες), έστειλα email να πάρω τις δικές μου φωτογραφίες και ο τυπάς τότε μόνο θυμήθηκε να πει ότι οι φωτογραφίες κοστίζουν (3-5 ευρώ έκαστη). Ευτυχώς είχε φέρει την κάμερα ο πατέρας μου και τράβηξε μερικές φωτογραφίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum spiro spero Εκκολαπτόμενο μέλος Η dum spiro spero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 14:49 Η dum spiro spero: #5.215 06-09-15 14:49 Παιδια λιγο ασχετη η ερωτηση με το θεμα ( συγνωμη ) , αλλα πως μαθατε ποτε αρχιζετε μαθηματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pb13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pb13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:06 Ο pb13 έγραψε: #5.216 06-09-15 15:06 Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Παιδια λιγο ασχετη η ερωτηση με το θεμα ( συγνωμη ) , αλλα πως μαθατε ποτε αρχιζετε μαθηματα; Click για ανάπτυξη... μαλλον στο site της σχολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GKara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GKara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:12 Ο GKara έγραψε: #5.217 06-09-15 15:12 Δεν έχουν βγάλει όλες οι σχολές ακόμα ημερομηνίες , το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι αρχίζουμε αρχές Οκτώβρη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:45 Η ZETAXA έγραψε: #5.218 07-09-15 16:45 30/9 ξεκινούν σε εμάς τα μαθήματα! Νωρίς φέτος ούτε ο Οκτώβρης δε θα έχει μπει! 30/9 ξεκινούν σε εμάς τα μαθήματα! Νωρίς φέτος ούτε ο Οκτώβρης δε θα έχει μπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:47 Η Ερινύς έγραψε: #5.219 07-09-15 16:47 Καλά είστε, εμάς 28. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinachris Νεοφερμένο μέλος Η christinachris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:17 Η christinachris: #5.220 07-09-15 17:17 Παιδια καλησπερα. Ξερουμε περιπου ποτε ξεκινανε τα μαθηματα? Ειδικοτερα οσον αφορα το ΕΚΠΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε παιδια,τα 800 ευρω απο τη eurobank ποτε τα παιρνουμε; επισης,σε περιπτωση που δεν ερθουμε σε επικοινωνια ,μπορουμε να καλεσουμε εμεις για να ενημερωθουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:38 Ο Johnny15 έγραψε: #5.213 03-09-15 20:38 Απ' ότι θυμάμαι είχε ξεκινήσει η σχολή και είχαν περάσει μερικές εβδομάδες όταν τα πήρα εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23:45 Ο DumeNuke έγραψε: #5.214 03-09-15 23:45 Η βράβευση στη Βέροια γίνεται αρχές Νοεμβρίου (αφορά Δυτική Μακεδονία και κάποιες γύρω περιοχές). Τότε, θυμάμαι, η βράβευση της Θεσσαλονίκης (αφορά τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας νομίζω) είχε ήδη πραγματοποιηθεί. Σημείωση: Ο φωτογράφος που θα βγάζει φωτογραφίες κατά την διάρκεια της εκδήλωσης είναι ιδιώτης. Εγώ νόμιζα ότι τα έξοδα του φωτογράφου τα κάλυπτε η τράπεζα, οπότε, όταν μας έδωσε την κάρτα με το site που θα ανέβαιναν οι φωτογραφίες δεν σκέφτηκα κάτι. Μπήκα στην ιστοσελίδα με τα δείγματα (χαμηλή ανάλυση και υδατογράφημα σε όλες τις εικόνες), έστειλα email να πάρω τις δικές μου φωτογραφίες και ο τυπάς τότε μόνο θυμήθηκε να πει ότι οι φωτογραφίες κοστίζουν (3-5 ευρώ έκαστη). Ευτυχώς είχε φέρει την κάμερα ο πατέρας μου και τράβηξε μερικές φωτογραφίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum spiro spero Εκκολαπτόμενο μέλος Η dum spiro spero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 14:49 Η dum spiro spero: #5.215 06-09-15 14:49 Παιδια λιγο ασχετη η ερωτηση με το θεμα ( συγνωμη ) , αλλα πως μαθατε ποτε αρχιζετε μαθηματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pb13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pb13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:06 Ο pb13 έγραψε: #5.216 06-09-15 15:06 Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Παιδια λιγο ασχετη η ερωτηση με το θεμα ( συγνωμη ) , αλλα πως μαθατε ποτε αρχιζετε μαθηματα; Click για ανάπτυξη... μαλλον στο site της σχολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GKara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GKara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:12 Ο GKara έγραψε: #5.217 06-09-15 15:12 Δεν έχουν βγάλει όλες οι σχολές ακόμα ημερομηνίες , το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι αρχίζουμε αρχές Οκτώβρη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:45 Η ZETAXA έγραψε: #5.218 07-09-15 16:45 30/9 ξεκινούν σε εμάς τα μαθήματα! Νωρίς φέτος ούτε ο Οκτώβρης δε θα έχει μπει! 30/9 ξεκινούν σε εμάς τα μαθήματα! Νωρίς φέτος ούτε ο Οκτώβρης δε θα έχει μπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:47 Η Ερινύς έγραψε: #5.219 07-09-15 16:47 Καλά είστε, εμάς 28. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinachris Νεοφερμένο μέλος Η christinachris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:17 Η christinachris: #5.220 07-09-15 17:17 Παιδια καλησπερα. Ξερουμε περιπου ποτε ξεκινανε τα μαθηματα? Ειδικοτερα οσον αφορα το ΕΚΠΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απ' ότι θυμάμαι είχε ξεκινήσει η σχολή και είχαν περάσει μερικές εβδομάδες όταν τα πήρα εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23:45 Ο DumeNuke έγραψε: #5.214 03-09-15 23:45 Η βράβευση στη Βέροια γίνεται αρχές Νοεμβρίου (αφορά Δυτική Μακεδονία και κάποιες γύρω περιοχές). Τότε, θυμάμαι, η βράβευση της Θεσσαλονίκης (αφορά τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας νομίζω) είχε ήδη πραγματοποιηθεί. Σημείωση: Ο φωτογράφος που θα βγάζει φωτογραφίες κατά την διάρκεια της εκδήλωσης είναι ιδιώτης. Εγώ νόμιζα ότι τα έξοδα του φωτογράφου τα κάλυπτε η τράπεζα, οπότε, όταν μας έδωσε την κάρτα με το site που θα ανέβαιναν οι φωτογραφίες δεν σκέφτηκα κάτι. Μπήκα στην ιστοσελίδα με τα δείγματα (χαμηλή ανάλυση και υδατογράφημα σε όλες τις εικόνες), έστειλα email να πάρω τις δικές μου φωτογραφίες και ο τυπάς τότε μόνο θυμήθηκε να πει ότι οι φωτογραφίες κοστίζουν (3-5 ευρώ έκαστη). Ευτυχώς είχε φέρει την κάμερα ο πατέρας μου και τράβηξε μερικές φωτογραφίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum spiro spero Εκκολαπτόμενο μέλος Η dum spiro spero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 14:49 Η dum spiro spero: #5.215 06-09-15 14:49 Παιδια λιγο ασχετη η ερωτηση με το θεμα ( συγνωμη ) , αλλα πως μαθατε ποτε αρχιζετε μαθηματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pb13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pb13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:06 Ο pb13 έγραψε: #5.216 06-09-15 15:06 Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Παιδια λιγο ασχετη η ερωτηση με το θεμα ( συγνωμη ) , αλλα πως μαθατε ποτε αρχιζετε μαθηματα; Click για ανάπτυξη... μαλλον στο site της σχολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GKara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GKara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:12 Ο GKara έγραψε: #5.217 06-09-15 15:12 Δεν έχουν βγάλει όλες οι σχολές ακόμα ημερομηνίες , το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι αρχίζουμε αρχές Οκτώβρη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:45 Η ZETAXA έγραψε: #5.218 07-09-15 16:45 30/9 ξεκινούν σε εμάς τα μαθήματα! Νωρίς φέτος ούτε ο Οκτώβρης δε θα έχει μπει! 30/9 ξεκινούν σε εμάς τα μαθήματα! Νωρίς φέτος ούτε ο Οκτώβρης δε θα έχει μπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:47 Η Ερινύς έγραψε: #5.219 07-09-15 16:47 Καλά είστε, εμάς 28. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinachris Νεοφερμένο μέλος Η christinachris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:17 Η christinachris: #5.220 07-09-15 17:17 Παιδια καλησπερα. Ξερουμε περιπου ποτε ξεκινανε τα μαθηματα? Ειδικοτερα οσον αφορα το ΕΚΠΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η βράβευση στη Βέροια γίνεται αρχές Νοεμβρίου (αφορά Δυτική Μακεδονία και κάποιες γύρω περιοχές). Τότε, θυμάμαι, η βράβευση της Θεσσαλονίκης (αφορά τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας νομίζω) είχε ήδη πραγματοποιηθεί. Σημείωση: Ο φωτογράφος που θα βγάζει φωτογραφίες κατά την διάρκεια της εκδήλωσης είναι ιδιώτης. Εγώ νόμιζα ότι τα έξοδα του φωτογράφου τα κάλυπτε η τράπεζα, οπότε, όταν μας έδωσε την κάρτα με το site που θα ανέβαιναν οι φωτογραφίες δεν σκέφτηκα κάτι. Μπήκα στην ιστοσελίδα με τα δείγματα (χαμηλή ανάλυση και υδατογράφημα σε όλες τις εικόνες), έστειλα email να πάρω τις δικές μου φωτογραφίες και ο τυπάς τότε μόνο θυμήθηκε να πει ότι οι φωτογραφίες κοστίζουν (3-5 ευρώ έκαστη). Ευτυχώς είχε φέρει την κάμερα ο πατέρας μου και τράβηξε μερικές φωτογραφίες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dum spiro spero Εκκολαπτόμενο μέλος Η dum spiro spero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 14:49 Η dum spiro spero: #5.215 06-09-15 14:49 Παιδια λιγο ασχετη η ερωτηση με το θεμα ( συγνωμη ) , αλλα πως μαθατε ποτε αρχιζετε μαθηματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pb13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pb13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:06 Ο pb13 έγραψε: #5.216 06-09-15 15:06 Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Παιδια λιγο ασχετη η ερωτηση με το θεμα ( συγνωμη ) , αλλα πως μαθατε ποτε αρχιζετε μαθηματα; Click για ανάπτυξη... μαλλον στο site της σχολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GKara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GKara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:12 Ο GKara έγραψε: #5.217 06-09-15 15:12 Δεν έχουν βγάλει όλες οι σχολές ακόμα ημερομηνίες , το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι αρχίζουμε αρχές Οκτώβρη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:45 Η ZETAXA έγραψε: #5.218 07-09-15 16:45 30/9 ξεκινούν σε εμάς τα μαθήματα! Νωρίς φέτος ούτε ο Οκτώβρης δε θα έχει μπει! 30/9 ξεκινούν σε εμάς τα μαθήματα! Νωρίς φέτος ούτε ο Οκτώβρης δε θα έχει μπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:47 Η Ερινύς έγραψε: #5.219 07-09-15 16:47 Καλά είστε, εμάς 28. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinachris Νεοφερμένο μέλος Η christinachris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:17 Η christinachris: #5.220 07-09-15 17:17 Παιδια καλησπερα. Ξερουμε περιπου ποτε ξεκινανε τα μαθηματα? Ειδικοτερα οσον αφορα το ΕΚΠΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια λιγο ασχετη η ερωτηση με το θεμα ( συγνωμη ) , αλλα πως μαθατε ποτε αρχιζετε μαθηματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pb13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pb13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:06 Ο pb13 έγραψε: #5.216 06-09-15 15:06 Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Παιδια λιγο ασχετη η ερωτηση με το θεμα ( συγνωμη ) , αλλα πως μαθατε ποτε αρχιζετε μαθηματα; Click για ανάπτυξη... μαλλον στο site της σχολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GKara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GKara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:12 Ο GKara έγραψε: #5.217 06-09-15 15:12 Δεν έχουν βγάλει όλες οι σχολές ακόμα ημερομηνίες , το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι αρχίζουμε αρχές Οκτώβρη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:45 Η ZETAXA έγραψε: #5.218 07-09-15 16:45 30/9 ξεκινούν σε εμάς τα μαθήματα! Νωρίς φέτος ούτε ο Οκτώβρης δε θα έχει μπει! 30/9 ξεκινούν σε εμάς τα μαθήματα! Νωρίς φέτος ούτε ο Οκτώβρης δε θα έχει μπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:47 Η Ερινύς έγραψε: #5.219 07-09-15 16:47 Καλά είστε, εμάς 28. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinachris Νεοφερμένο μέλος Η christinachris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:17 Η christinachris: #5.220 07-09-15 17:17 Παιδια καλησπερα. Ξερουμε περιπου ποτε ξεκινανε τα μαθηματα? Ειδικοτερα οσον αφορα το ΕΚΠΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dum spiro spero: Παιδια λιγο ασχετη η ερωτηση με το θεμα ( συγνωμη ) , αλλα πως μαθατε ποτε αρχιζετε μαθηματα; Click για ανάπτυξη... μαλλον στο site της σχολης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GKara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο GKara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:12 Ο GKara έγραψε: #5.217 06-09-15 15:12 Δεν έχουν βγάλει όλες οι σχολές ακόμα ημερομηνίες , το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι αρχίζουμε αρχές Οκτώβρη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:45 Η ZETAXA έγραψε: #5.218 07-09-15 16:45 30/9 ξεκινούν σε εμάς τα μαθήματα! Νωρίς φέτος ούτε ο Οκτώβρης δε θα έχει μπει! 30/9 ξεκινούν σε εμάς τα μαθήματα! Νωρίς φέτος ούτε ο Οκτώβρης δε θα έχει μπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:47 Η Ερινύς έγραψε: #5.219 07-09-15 16:47 Καλά είστε, εμάς 28. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinachris Νεοφερμένο μέλος Η christinachris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:17 Η christinachris: #5.220 07-09-15 17:17 Παιδια καλησπερα. Ξερουμε περιπου ποτε ξεκινανε τα μαθηματα? Ειδικοτερα οσον αφορα το ΕΚΠΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν έχουν βγάλει όλες οι σχολές ακόμα ημερομηνίες , το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι αρχίζουμε αρχές Οκτώβρη ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:45 Η ZETAXA έγραψε: #5.218 07-09-15 16:45 30/9 ξεκινούν σε εμάς τα μαθήματα! Νωρίς φέτος ούτε ο Οκτώβρης δε θα έχει μπει! 30/9 ξεκινούν σε εμάς τα μαθήματα! Νωρίς φέτος ούτε ο Οκτώβρης δε θα έχει μπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:47 Η Ερινύς έγραψε: #5.219 07-09-15 16:47 Καλά είστε, εμάς 28. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinachris Νεοφερμένο μέλος Η christinachris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:17 Η christinachris: #5.220 07-09-15 17:17 Παιδια καλησπερα. Ξερουμε περιπου ποτε ξεκινανε τα μαθηματα? Ειδικοτερα οσον αφορα το ΕΚΠΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
30/9 ξεκινούν σε εμάς τα μαθήματα! Νωρίς φέτος ούτε ο Οκτώβρης δε θα έχει μπει! 30/9 ξεκινούν σε εμάς τα μαθήματα! Νωρίς φέτος ούτε ο Οκτώβρης δε θα έχει μπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:47 Η Ερινύς έγραψε: #5.219 07-09-15 16:47 Καλά είστε, εμάς 28. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinachris Νεοφερμένο μέλος Η christinachris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:17 Η christinachris: #5.220 07-09-15 17:17 Παιδια καλησπερα. Ξερουμε περιπου ποτε ξεκινανε τα μαθηματα? Ειδικοτερα οσον αφορα το ΕΚΠΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλά είστε, εμάς 28. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinachris Νεοφερμένο μέλος Η christinachris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17:17 Η christinachris: #5.220 07-09-15 17:17 Παιδια καλησπερα. Ξερουμε περιπου ποτε ξεκινανε τα μαθηματα? Ειδικοτερα οσον αφορα το ΕΚΠΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παιδια καλησπερα. Ξερουμε περιπου ποτε ξεκινανε τα μαθηματα? Ειδικοτερα οσον αφορα το ΕΚΠΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.