Gio
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anthony
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

https://www.teicrete.gr/tei/el/ekpaideysh/spoudastika/dikaiologhtika_eggrafhs.htmπαιδια πειτε μου, τι χαρτια χρειαζεται να κραταμε οταν παμε να γραφτουμε στα τει?
penspinner
Νεοφερμένο μέλος

Μα δεν αναφέρεται τίποτα...Το σχετικό θέμα...

Απλά σου είπε πως υπάρχει ξεχωριστό θέμα.Μα δεν αναφέρεται τίποτα...
Δεν έχει βγει κάποια ανακοίνωση πάντως.
Katerina_patmos
Νεοφερμένο μέλος

Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

Ρωτα ομως τη γραμματεια της σχολης σου για σιγουρα
Katerina_patmos
Νεοφερμένο μέλος

summer life
Νεοφερμένο μέλος

Anthony
Δραστήριο μέλος

renoskiller44
Νεοφερμένο μέλος

παιδια αν πας το lower σε μια σχολη παιρνεις υποχρεωτικα απαλλαγη η μπορεις να το εχεις καταθεσει και να εχεις καποιο οφελος? γιατι με απαλλαγη δεν υπαρχει επαφη με τη γλωσσα.
Ναι,υπαρχει οφελος.+1 στο βαθμο της εξεταστικης για οσους εχουν Lower και αυτοι που εχουν Proficiency θα παιρνουν απευθειας 10.Πλακα κανω,εννοειται πως σε παιραζω

Lefteris278
Νεοφερμένο μέλος

GABRIELLA
Δραστήριο μέλος

euler92
Νεοφερμένο μέλος

Mε lower δεν κάνεις τίποτα,proficiency μόνο και αυτό εξαρτάται από τη σχολή.Στη δικιά μου αν έχεις προφ περνάς με 7,κι αν γράψεις καλύτερα στην εξεταστική αυξάνεται ο βαθμός.Δηλαδή άμα πάμε το lower μπορουμε να παρουμε απαλλαγη απο το μαθημα των αγγλικων ??
dante38245
Νεοφερμένο μέλος

Pennylane
Τιμώμενο Μέλος

Δεν εχω παει ακομα για την εγγραδφη στη σχολη μου αλλα εχω ακουσει οτι η ολη διαδικασια διαρκει πολυ.Μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι η διαδικασια και τι γινεται απο συμπληρωσεις εγγραφων και επιλογες μαθηματων και γενικα πραγματα για την εγγραφη?
Γεια σου!!

Εγω πηγα σημερα πρωι πρωι

Μπαινεις λοιπον μεσα και σκοτωνονται καμια δεκαρια ατομα (ναι ναι παραταξεις) για να σε βοηθησουν...να ναι καλα

Σου τα πρηζουν λιγο αλλα μεχρι να ερθει η σειρα σου μιλα μαζι τους να περασει η ωρα! Εμενα με πηραν πρωτα σε μια αιθουσα να συμπληρωσω τρια χαρτια...αιτηση και αλλα δυο(δεν θυμαμαι τι ηταν sorry

Παλι καλα ειχα τον αριθμο 4 στην σειρα προτεραιοτητας οποτε πηγαινε απο το πρωι...Μετα στην γραμματεια παιρνουν τα δικαιολογητικα και οτι χρειαζεσαι τελοσπαντων για την εγγραφη και σε στελνουν να κανεις μια αιτηση (στο απεναντι γραφειο ηταν τ δικο μου) για την δωρεαν σιτιση και αφου συμπληρωσεις αυτο πας στην βιβλιοθηκη να κανεις και εκει μια αιτησουλα...
Το φοιτητικο πασο εμας ακομα δεν ηταν ετοιμο ειπαν ..θα μας ενημερωσουν...
Συνολικα ..εμμμ καπου στην μια ωρα μου πηρε η ολη διαδικασια...
Αυταααα

dante38245
Νεοφερμένο μέλος

Eυχαριστω πολυ για την ενημερωση.Γεια σου!!
Εγω πηγα σημερα πρωι πρωιεννια η ωρα και ειχε ηδη κοσμο!!! οχι τοοοσο πολυ οσο περιμενα αλλα ειχε...
Μπαινεις λοιπον μεσα και σκοτωνονται καμια δεκαρια ατομα (ναι ναι παραταξεις) για να σε βοηθησουν...να ναι καλα
Σου τα πρηζουν λιγο αλλα μεχρι να ερθει η σειρα σου μιλα μαζι τους να περασει η ωρα! Εμενα με πηραν πρωτα σε μια αιθουσα να συμπληρωσω τρια χαρτια...αιτηση και αλλα δυο(δεν θυμαμαι τι ηταν sorry) και μετα με πηρανε στην γραμματεια και περιμενα να ερθει η σειρα μου!!(εκει πλακωσανε αλλοι δυο τρεις απο παραταξεις να με ενημερωσουν
)
Παλι καλα ειχα τον αριθμο 4 στην σειρα προτεραιοτητας οποτε πηγαινε απο το πρωι...Μετα στην γραμματεια παιρνουν τα δικαιολογητικα και οτι χρειαζεσαι τελοσπαντων για την εγγραφη και σε στελνουν να κανεις μια αιτηση (στο απεναντι γραφειο ηταν τ δικο μου) για την δωρεαν σιτιση και αφου συμπληρωσεις αυτο πας στην βιβλιοθηκη να κανεις και εκει μια αιτησουλα...
Το φοιτητικο πασο εμας ακομα δεν ηταν ετοιμο ειπαν ..θα μας ενημερωσουν...
Συνολικα ..εμμμ καπου στην μια ωρα μου πηρε η ολη διαδικασια...
Αυταααα![]()
fly
Δραστήριο μέλος

Pennylane
Τιμώμενο Μέλος

Eυχαριστω πολυ για την ενημερωση.
Παρακαλω!!

Καλη φοιτητικη ζωη!

TINAPO
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 328 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- giorgos8907
- ksidikainero
- tomftw
- shuuu
- Billokos1
- agg41
- BloodyFairy
- EFAKIT
- rseven
- g59
- Ιωάννης1234
- dmav
- The_New_Napoleon
- bio
- Τρελας123
- Claire05
- Unboxholics
- Patroklos
- ninnan
- Hased Babis
- ggl
- lenaki001
- alexa-24
- kasl178
- Maria_Xagorari
- Lefter
- milianis
- Arvacon
- Panagiotis849
- SoyN
- eukleidhs1821
- panagiotis12
- νΑίφος
- UserGr2023
- phoni
- emzou
- eirinipap
- bruh_234
- constansn
- Νικολινα
- Ryuzaki
- Φινεύς
- jimis2001
- Marios2020
- Joji
- fmarulezkd
- BatGuin
- Nala
- Helen06
- Ness
- GeorgePap2003
- Mary06
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- a namaves
- Athens2002
- ειδήμων
- ilias_21
- giannhs2001
- Giota_pel
- desperate-ambitious!
- tfghp
- Specon
- augustine
- Kostas_Athens
- chester20080
- iiTzArismaltor_
- chenchen
- blackmamba
- Johnas123
- maria pad
- Nikos_81
- KingOfPop
- DeWiN
- Twittn
- mimikos
- Eeeee
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- Stroka
- the.m024
- Giii
- oups
- ladybookworm
- Ελεν
- TheUnknown
- alpha.kappa
- Vminkook
- buffon85
- Γιώργος1
- Kitana
- Exinaris
- Paraskevoula_5
- Chemwizard
- Schlimazel
- ioannam
- air_fish
- Εχέμυθη
- Ria99
- louminis
- Αννα1
- Georgekk
- Dionyshs1
- angeloskar
- calliope
- PanMoonlight
- Panos_02
- Meow
- Theodora03
- Revekka
- Αναστασία197
- Mapas26
- Memetchi
- korlef
- Anna10
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- katerinavld
- AlexK9
- Chrisa
- Ismhnhpapa
- Moblok
- Nikitas18
- Vickyoustgl
- Marple
- yyannakos
- Nikoleta_Giann
- stamoul1s
- vetas
- roud
- tsiobieman
- VasoGrimes
- Mary Jane
- Devilshjoker
- Ανώνυμη
- Than003
- snowy
- Jimmis18
- nucomer
- Τρογκμπα
- Alexecon1991
- Nick2325
- n1ki20
- ale
- Citylights
- Manolo165
- George9989
- KingPoul
- mitsos14
- kostas1233
- stefan
- Εριφύλη
- Eri0611
- Idontknoww
- Xristosdimitra
- sasou
- Maria1743
- Christina947
- xraxra
- stav.mdp
- the purge
- BornB
- Ιωάννα λ
- Sense
- T C
- Paragontas7000
- igeorgeoikonomo
- SlimShady
- jj!
- liana
- Αλκης Κ.
- Eua5
- pinkheart
- Lebron
- charmander
- spring day
- Nosokomos
- Stif6
- Anonymous03
- Αντικειμενικός
- EcoBill
- worriedsick
- anna.t
- Konstantinos4
- Eleme
- tslef8
- pacheiko
- Scott
- Nikkkpat
- seduv
- Κλημεντίνη
- Scandal
- maria20
- EiriniS20
- nicole1982
- marakiloveee
- kiyoshi
- Έμμα
- Θανασης Α.
- Necropolis
- Jimmy20
- clevercat
- Αριάνα123
- Ziekr
- harry akritas
- Xristinaqui
- neurogirl
- leo41
- ag97
- iminspain
- Dimdhm
- barkos
- Dr. Gl. Luminous
- azula
- Viedo
- Γιωργος15773
- Georgia110
- taketrance
- alextheo
- fay01
- Monster Hunter
- No name
- TonyMontanaEse
- CoolCowboy
- sweater weather
- fockos
- Jocaste
- Johanna Mark
- Στάθης01
- Joy
- george7cr7
- Markaf
- elena16
- SweetGirl
- SoyLydia20
- Paul77
- mpampouras
- Astrapig
- MarilynSt
- Mariahj
- Libertus
- bigbrownfox
- hecktors
- Πα.Κ
- Sonamark
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.