nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 01:32 Ο nikosxdxd: #3.021 28-05-13 01:32 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Ναι αλλά από πίσω το πάσο τι τόπο κατοικίας έχει; Αθήνα; Εμένα έχει Θεσσαλονίκη, ας πούμε. Click για ανάπτυξη... A δεν εχω δει καν, λογικα Αθηνα. Με το τριπτυχο μπορω να την κανω την κομπινα που λογικα δε λεει τιποτα για κατοικια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 01:36 Η Θάλεια έγραψε: #3.022 28-05-13 01:36 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: A δεν εχω δει καν, λογικα Αθηνα. Με το τριπτυχο μπορω να την κανω την κομπινα που λογικα δε λεει τιποτα για κατοικια? Click για ανάπτυξη... Εσύ πάνε και παίξ'το κύριος. Δώσε πάσο και πες "50% δεν πληρώνω;", και ότι σου πούνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 01:49 Ο Markos T.: #3.023 28-05-13 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Ωπα. Κάτσε. Δηλαδή, αν πχ έρθει ένας φίλος μου Γιάννενα πχ από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη καταγωγή, Θεσσαλονίκη σπουδάζει) θα κόψει 50%;; Click για ανάπτυξη... Ισως αν το λεογφορειο ανηκει στο Κτελ Ιωαννινων ναι. Δε ξερω να σου πω σιγουρα αλλά ακου δικη μ περιπτωση. σπουδες γιαννενα κ τοπος κατοικιας μου ενα χωριο στο Δημο Ηγουμενιτσας. Απο γιαννενα για ηγουμενιτσα ολα οκ 50 εκπτωση κοιτωντας στο πασο τη κατοικια (αυτο ηταν πριν το Κτελ Ιωαννινων αποφασισει 50 για ολους τους προορισμους). Λιγες μερες μετα παιρνοντας λεοφορειο απο ηγουμενιτσα για γιαννενα ειπα στα εκδοτηρια οτι θελω ενα φοιτητικο για γιαννενα διχως να δουν το πασο τι γραφει απο πισω σχετικα με τη κατοικια (απλως μ ζητησαν να το δειξω ετσι απλα για να δουν οτι ειμαι φοιτητης) ε και τελος παντων μ καναν αυτη τη εκπτωση. ΛΟΓΙΚΑ κατι αντιστοιχο θα μπορει να γινει κ με αλλες πολεις οπως θεσσαλονικη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 15:42 Η RafAspa94: #3.024 28-05-13 15:42 Αυτό καθαρά είναι ψυχολογικό κομμάτι αλλά κάποιος/α πιστεύω ότι μπορεί να με διαφωτίσει.....Είχαμε γράψει πρόοδο σε ένα μάθημα αλλά δεν την πέτυχα και με έχει πάρει λίγο από κάτω!!!Έχω ήδη ξεκινήσει διάβασμα για την εξεταστική αλλά από την άλλη σκέφτομαι:Γιατί θα διαβάσεις;θα αποτύχεις πάλι και μένω πίσω!!!Πώς το ξεπερνάτε αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 15:59 Ο ἅλς έγραψε: #3.025 28-05-13 15:59 Δεν είναι δυνατόν, Ραφαέλα, να έχουμε μόνο επιτυχίες και από την άλλη αν σε κάθε αποτυχία ( και οι αποτυχίες είναι πολλές δυστυχώς) "κάναμε πίσω" και σκεπτόμαστε αρνητικά τότε δεν θα κάναμε τίποτα μα τίποτα στη ζωή μας σε κανένα τομέα. Ξεκίνα από την αρχή σαν να μην το έχεις ξαναδώσει το μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:18 Ο Itach1 έγραψε: #3.026 28-05-13 16:18 Έχω χάσει το πάσο ποια είναι η διαδικασία να βγάλω άλλο; Ξέρει κάποιος αν αργεί να εκδοθεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2013 στις 16:22 Ο Guest 278211: #3.027 28-05-13 16:22 πρέπει να δηλωθεί απώλεια στην αστυνομία, και μετά θα ανοίξει το σύστημα ηλεκτρονικής υποβολής της δήλωσης αργεί να εκδοθεί η αλήθεια είναι, έκανε αρκετό καιρό να βγάλει μια φίλη μου (2-3 βδομάδες ίσως και παραπάνω, δε θυμάμαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:26 Ο Itach1 έγραψε: #3.028 28-05-13 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: πρέπει να δηλωθεί απώλεια στην αστυνομία, και μετά θα ανοίξει το σύστημα ηλεκτρονικής υποβολής της δήλωσης αργεί να εκδοθεί η αλήθεια είναι, έκανε αρκετό καιρό να βγάλει μια φίλη μου (2-3 βδομάδες ίσως και παραπάνω, δε θυμάμαι) Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση. 2-3 βδομάδες;;;;; Την γάμησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2013 στις 16:38 Ο Guest 278211: #3.029 28-05-13 16:38 Αντί για πάσο, προσωρινά μπορείς αν δεν κάνω λάθος να χρησιμοποιείς μια βεβαίωση σπουδών (πιστοποιητικό, ό,τι είναι αυτό) για μειωμένο εισιτήριο σε λεωφορεία κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:00 Ο DarthFederer: #3.030 28-05-13 22:00 Ναι ακριβως, πηγαινε στη γραμματεια και ζητα μια βεβαιωση κι εχε την στο πορτοφολι σου αντι για πασο μεχρι να εκδοθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 29 Μαΐου 2013 στις 02:30 Ο nikosxdxd: #3.031 29-05-13 02:30 κι εγω εχω χασει το πασο και χρησιμοποιω το τριπτυχο. Χρειαζεται να βγαλω παλι πασο? αχρηστο μου ειναι εχοντας τριπτυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taksa Νεοφερμένο μέλος Η taksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 14:34 Η taksa έγραψε: #3.032 02-06-13 14:34 Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Εγώ δηλαδή που ο τόπος μόνιμης κατοικίας μου είναι η Ξάνθη αλλά στο πάσο από βλακεία έβαλα στην κατοικία Θεσσαλονίκη δεν έχω έκπτωση ε? Μήπως ξέρει κανείς αν δέχονται σε συνδυασμό με καμιά ταυτότητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 14:59 Ο Markos T.: #3.033 02-06-13 14:59 Αρχική Δημοσίευση από taksa: Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Εγώ δηλαδή που ο τόπος μόνιμης κατοικίας μου είναι η Ξάνθη αλλά στο πάσο από βλακεία έβαλα στην κατοικία Θεσσαλονίκη δεν έχω έκπτωση ε? Μήπως ξέρει κανείς αν δέχονται σε συνδυασμό με καμιά ταυτότητα? Click για ανάπτυξη... Με τη πρωτη ματιά οχι (μα καλα πως εβαλες άλλη κατοικια, το μπερδεψες με την προσωρινη κατοικια?) γιατι βασικα το πασο ζητανε να δουν οπου γραφει οτι χρειαζονται. Τι να σου πω την επομενη φορα, που θα πας στα κτελ δειξε το πασο για να δουν οτι σπουδαζεις θεσσαλονικη και δειξε και την αστυνομικη σου ταυτοτητα για να τους πεισεις οτι μενεις ξανθη? καπως ετσι. αλλιως δε γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουνίου 2013 στις 00:22 Ο Guest 892943: #3.034 05-06-13 00:22 Αν τα λατινικά που μας διδάσκουν στο πανεπιστήμιο είναι νεκρή γλώσσα τότε οι καθηγητές λατινικών είναι ζόμπι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 16:19 Η RafAspa94: #3.035 09-06-13 16:19 Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 16:35 Ο Markos T.: #3.036 09-06-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Click για ανάπτυξη... Προσπαθησε να διαβασεις οσο μπορεις ωστε να νιωθεις οτι προσπαθησες και οτι γραψεις, γραψεις. Αν κοπείς πες στον εαυτο σου πως υπαρχει κ ο καλος ο σεπτεμβρης και πως εκει θα τα καταφερεις σιγουρα. Νασαι χαλαρη επομενως, δεν ηρθε κ το τελος του κοσμου αν κοπεις και ας λενε οι γονεις οτι θελουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 22:48 Ο kwstasIdealism: #3.037 09-06-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Αν τα λατινικά που μας διδάσκουν στο πανεπιστήμιο είναι νεκρή γλώσσα τότε οι καθηγητές λατινικών είναι ζόμπι; Click για ανάπτυξη... χαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2013 στις 13:14 Η RafAspa94: #3.038 15-06-13 13:14 Παιδιά,έχω πάρει 3 μαθήματα επιλογής απο το χειμερινό εξάμηνο και θερινό! α)Εξελικτική ψυχολογία,β)Δυσκολίες προσαρμογής στο σχολείο και την οικογένεια και γ)το ασυνείδητο δομημένο στη γλώσσα επειδή όμως πέφτανε σε άλλα μαθήματα δεν τα έδωσα οπότε αναγκαστικά πάω για Σεπτέμβρη αν δεν τα δώσω και το Σεπτέμβρη πάνε αυτομάτως στο χειμερινό εξάμηνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taksa Νεοφερμένο μέλος Η taksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 00:54 Η taksa έγραψε: #3.039 16-06-13 00:54 z Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Με τη πρωτη ματιά οχι (μα καλα πως εβαλες άλλη κατοικια, το μπερδεψες με την προσωρινη κατοικια?) γιατι βασικα το πασο ζητανε να δουν οπου γραφει οτι χρειαζονται. Τι να σου πω την επομενη φορα, που θα πας στα κτελ δειξε το πασο για να δουν οτι σπουδαζεις θεσσαλονικη και δειξε και την αστυνομικη σου ταυτοτητα για να τους πεισεις οτι μενεις ξανθη? καπως ετσι. αλλιως δε γινεται. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση! γιατί το ξεκαθάριζε ότι ήθελε μόνιμη κατοικία? πρωτοετής φοιτήτρια είμαι, ε πήγα και έκανα βλακεία πάντως δε δέχονται με ταυτότητα μόνο με το πάσο δυστηχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 01:04 Ο Nikos Sitys: #3.040 16-06-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Ναι αλλά από πίσω το πάσο τι τόπο κατοικίας έχει; Αθήνα; Εμένα έχει Θεσσαλονίκη, ας πούμε. Click για ανάπτυξη... A δεν εχω δει καν, λογικα Αθηνα. Με το τριπτυχο μπορω να την κανω την κομπινα που λογικα δε λεει τιποτα για κατοικια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 01:36 Η Θάλεια έγραψε: #3.022 28-05-13 01:36 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: A δεν εχω δει καν, λογικα Αθηνα. Με το τριπτυχο μπορω να την κανω την κομπινα που λογικα δε λεει τιποτα για κατοικια? Click για ανάπτυξη... Εσύ πάνε και παίξ'το κύριος. Δώσε πάσο και πες "50% δεν πληρώνω;", και ότι σου πούνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 01:49 Ο Markos T.: #3.023 28-05-13 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Ωπα. Κάτσε. Δηλαδή, αν πχ έρθει ένας φίλος μου Γιάννενα πχ από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη καταγωγή, Θεσσαλονίκη σπουδάζει) θα κόψει 50%;; Click για ανάπτυξη... Ισως αν το λεογφορειο ανηκει στο Κτελ Ιωαννινων ναι. Δε ξερω να σου πω σιγουρα αλλά ακου δικη μ περιπτωση. σπουδες γιαννενα κ τοπος κατοικιας μου ενα χωριο στο Δημο Ηγουμενιτσας. Απο γιαννενα για ηγουμενιτσα ολα οκ 50 εκπτωση κοιτωντας στο πασο τη κατοικια (αυτο ηταν πριν το Κτελ Ιωαννινων αποφασισει 50 για ολους τους προορισμους). Λιγες μερες μετα παιρνοντας λεοφορειο απο ηγουμενιτσα για γιαννενα ειπα στα εκδοτηρια οτι θελω ενα φοιτητικο για γιαννενα διχως να δουν το πασο τι γραφει απο πισω σχετικα με τη κατοικια (απλως μ ζητησαν να το δειξω ετσι απλα για να δουν οτι ειμαι φοιτητης) ε και τελος παντων μ καναν αυτη τη εκπτωση. ΛΟΓΙΚΑ κατι αντιστοιχο θα μπορει να γινει κ με αλλες πολεις οπως θεσσαλονικη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 15:42 Η RafAspa94: #3.024 28-05-13 15:42 Αυτό καθαρά είναι ψυχολογικό κομμάτι αλλά κάποιος/α πιστεύω ότι μπορεί να με διαφωτίσει.....Είχαμε γράψει πρόοδο σε ένα μάθημα αλλά δεν την πέτυχα και με έχει πάρει λίγο από κάτω!!!Έχω ήδη ξεκινήσει διάβασμα για την εξεταστική αλλά από την άλλη σκέφτομαι:Γιατί θα διαβάσεις;θα αποτύχεις πάλι και μένω πίσω!!!Πώς το ξεπερνάτε αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 15:59 Ο ἅλς έγραψε: #3.025 28-05-13 15:59 Δεν είναι δυνατόν, Ραφαέλα, να έχουμε μόνο επιτυχίες και από την άλλη αν σε κάθε αποτυχία ( και οι αποτυχίες είναι πολλές δυστυχώς) "κάναμε πίσω" και σκεπτόμαστε αρνητικά τότε δεν θα κάναμε τίποτα μα τίποτα στη ζωή μας σε κανένα τομέα. Ξεκίνα από την αρχή σαν να μην το έχεις ξαναδώσει το μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:18 Ο Itach1 έγραψε: #3.026 28-05-13 16:18 Έχω χάσει το πάσο ποια είναι η διαδικασία να βγάλω άλλο; Ξέρει κάποιος αν αργεί να εκδοθεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2013 στις 16:22 Ο Guest 278211: #3.027 28-05-13 16:22 πρέπει να δηλωθεί απώλεια στην αστυνομία, και μετά θα ανοίξει το σύστημα ηλεκτρονικής υποβολής της δήλωσης αργεί να εκδοθεί η αλήθεια είναι, έκανε αρκετό καιρό να βγάλει μια φίλη μου (2-3 βδομάδες ίσως και παραπάνω, δε θυμάμαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:26 Ο Itach1 έγραψε: #3.028 28-05-13 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: πρέπει να δηλωθεί απώλεια στην αστυνομία, και μετά θα ανοίξει το σύστημα ηλεκτρονικής υποβολής της δήλωσης αργεί να εκδοθεί η αλήθεια είναι, έκανε αρκετό καιρό να βγάλει μια φίλη μου (2-3 βδομάδες ίσως και παραπάνω, δε θυμάμαι) Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση. 2-3 βδομάδες;;;;; Την γάμησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2013 στις 16:38 Ο Guest 278211: #3.029 28-05-13 16:38 Αντί για πάσο, προσωρινά μπορείς αν δεν κάνω λάθος να χρησιμοποιείς μια βεβαίωση σπουδών (πιστοποιητικό, ό,τι είναι αυτό) για μειωμένο εισιτήριο σε λεωφορεία κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:00 Ο DarthFederer: #3.030 28-05-13 22:00 Ναι ακριβως, πηγαινε στη γραμματεια και ζητα μια βεβαιωση κι εχε την στο πορτοφολι σου αντι για πασο μεχρι να εκδοθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 29 Μαΐου 2013 στις 02:30 Ο nikosxdxd: #3.031 29-05-13 02:30 κι εγω εχω χασει το πασο και χρησιμοποιω το τριπτυχο. Χρειαζεται να βγαλω παλι πασο? αχρηστο μου ειναι εχοντας τριπτυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taksa Νεοφερμένο μέλος Η taksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 14:34 Η taksa έγραψε: #3.032 02-06-13 14:34 Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Εγώ δηλαδή που ο τόπος μόνιμης κατοικίας μου είναι η Ξάνθη αλλά στο πάσο από βλακεία έβαλα στην κατοικία Θεσσαλονίκη δεν έχω έκπτωση ε? Μήπως ξέρει κανείς αν δέχονται σε συνδυασμό με καμιά ταυτότητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 14:59 Ο Markos T.: #3.033 02-06-13 14:59 Αρχική Δημοσίευση από taksa: Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Εγώ δηλαδή που ο τόπος μόνιμης κατοικίας μου είναι η Ξάνθη αλλά στο πάσο από βλακεία έβαλα στην κατοικία Θεσσαλονίκη δεν έχω έκπτωση ε? Μήπως ξέρει κανείς αν δέχονται σε συνδυασμό με καμιά ταυτότητα? Click για ανάπτυξη... Με τη πρωτη ματιά οχι (μα καλα πως εβαλες άλλη κατοικια, το μπερδεψες με την προσωρινη κατοικια?) γιατι βασικα το πασο ζητανε να δουν οπου γραφει οτι χρειαζονται. Τι να σου πω την επομενη φορα, που θα πας στα κτελ δειξε το πασο για να δουν οτι σπουδαζεις θεσσαλονικη και δειξε και την αστυνομικη σου ταυτοτητα για να τους πεισεις οτι μενεις ξανθη? καπως ετσι. αλλιως δε γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουνίου 2013 στις 00:22 Ο Guest 892943: #3.034 05-06-13 00:22 Αν τα λατινικά που μας διδάσκουν στο πανεπιστήμιο είναι νεκρή γλώσσα τότε οι καθηγητές λατινικών είναι ζόμπι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 16:19 Η RafAspa94: #3.035 09-06-13 16:19 Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 16:35 Ο Markos T.: #3.036 09-06-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Click για ανάπτυξη... Προσπαθησε να διαβασεις οσο μπορεις ωστε να νιωθεις οτι προσπαθησες και οτι γραψεις, γραψεις. Αν κοπείς πες στον εαυτο σου πως υπαρχει κ ο καλος ο σεπτεμβρης και πως εκει θα τα καταφερεις σιγουρα. Νασαι χαλαρη επομενως, δεν ηρθε κ το τελος του κοσμου αν κοπεις και ας λενε οι γονεις οτι θελουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 22:48 Ο kwstasIdealism: #3.037 09-06-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Αν τα λατινικά που μας διδάσκουν στο πανεπιστήμιο είναι νεκρή γλώσσα τότε οι καθηγητές λατινικών είναι ζόμπι; Click για ανάπτυξη... χαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2013 στις 13:14 Η RafAspa94: #3.038 15-06-13 13:14 Παιδιά,έχω πάρει 3 μαθήματα επιλογής απο το χειμερινό εξάμηνο και θερινό! α)Εξελικτική ψυχολογία,β)Δυσκολίες προσαρμογής στο σχολείο και την οικογένεια και γ)το ασυνείδητο δομημένο στη γλώσσα επειδή όμως πέφτανε σε άλλα μαθήματα δεν τα έδωσα οπότε αναγκαστικά πάω για Σεπτέμβρη αν δεν τα δώσω και το Σεπτέμβρη πάνε αυτομάτως στο χειμερινό εξάμηνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taksa Νεοφερμένο μέλος Η taksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 00:54 Η taksa έγραψε: #3.039 16-06-13 00:54 z Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Με τη πρωτη ματιά οχι (μα καλα πως εβαλες άλλη κατοικια, το μπερδεψες με την προσωρινη κατοικια?) γιατι βασικα το πασο ζητανε να δουν οπου γραφει οτι χρειαζονται. Τι να σου πω την επομενη φορα, που θα πας στα κτελ δειξε το πασο για να δουν οτι σπουδαζεις θεσσαλονικη και δειξε και την αστυνομικη σου ταυτοτητα για να τους πεισεις οτι μενεις ξανθη? καπως ετσι. αλλιως δε γινεται. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση! γιατί το ξεκαθάριζε ότι ήθελε μόνιμη κατοικία? πρωτοετής φοιτήτρια είμαι, ε πήγα και έκανα βλακεία πάντως δε δέχονται με ταυτότητα μόνο με το πάσο δυστηχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 01:04 Ο Nikos Sitys: #3.040 16-06-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: A δεν εχω δει καν, λογικα Αθηνα. Με το τριπτυχο μπορω να την κανω την κομπινα που λογικα δε λεει τιποτα για κατοικια? Click για ανάπτυξη... Εσύ πάνε και παίξ'το κύριος. Δώσε πάσο και πες "50% δεν πληρώνω;", και ότι σου πούνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 01:49 Ο Markos T.: #3.023 28-05-13 01:49 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Ωπα. Κάτσε. Δηλαδή, αν πχ έρθει ένας φίλος μου Γιάννενα πχ από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη καταγωγή, Θεσσαλονίκη σπουδάζει) θα κόψει 50%;; Click για ανάπτυξη... Ισως αν το λεογφορειο ανηκει στο Κτελ Ιωαννινων ναι. Δε ξερω να σου πω σιγουρα αλλά ακου δικη μ περιπτωση. σπουδες γιαννενα κ τοπος κατοικιας μου ενα χωριο στο Δημο Ηγουμενιτσας. Απο γιαννενα για ηγουμενιτσα ολα οκ 50 εκπτωση κοιτωντας στο πασο τη κατοικια (αυτο ηταν πριν το Κτελ Ιωαννινων αποφασισει 50 για ολους τους προορισμους). Λιγες μερες μετα παιρνοντας λεοφορειο απο ηγουμενιτσα για γιαννενα ειπα στα εκδοτηρια οτι θελω ενα φοιτητικο για γιαννενα διχως να δουν το πασο τι γραφει απο πισω σχετικα με τη κατοικια (απλως μ ζητησαν να το δειξω ετσι απλα για να δουν οτι ειμαι φοιτητης) ε και τελος παντων μ καναν αυτη τη εκπτωση. ΛΟΓΙΚΑ κατι αντιστοιχο θα μπορει να γινει κ με αλλες πολεις οπως θεσσαλονικη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 15:42 Η RafAspa94: #3.024 28-05-13 15:42 Αυτό καθαρά είναι ψυχολογικό κομμάτι αλλά κάποιος/α πιστεύω ότι μπορεί να με διαφωτίσει.....Είχαμε γράψει πρόοδο σε ένα μάθημα αλλά δεν την πέτυχα και με έχει πάρει λίγο από κάτω!!!Έχω ήδη ξεκινήσει διάβασμα για την εξεταστική αλλά από την άλλη σκέφτομαι:Γιατί θα διαβάσεις;θα αποτύχεις πάλι και μένω πίσω!!!Πώς το ξεπερνάτε αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 15:59 Ο ἅλς έγραψε: #3.025 28-05-13 15:59 Δεν είναι δυνατόν, Ραφαέλα, να έχουμε μόνο επιτυχίες και από την άλλη αν σε κάθε αποτυχία ( και οι αποτυχίες είναι πολλές δυστυχώς) "κάναμε πίσω" και σκεπτόμαστε αρνητικά τότε δεν θα κάναμε τίποτα μα τίποτα στη ζωή μας σε κανένα τομέα. Ξεκίνα από την αρχή σαν να μην το έχεις ξαναδώσει το μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:18 Ο Itach1 έγραψε: #3.026 28-05-13 16:18 Έχω χάσει το πάσο ποια είναι η διαδικασία να βγάλω άλλο; Ξέρει κάποιος αν αργεί να εκδοθεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2013 στις 16:22 Ο Guest 278211: #3.027 28-05-13 16:22 πρέπει να δηλωθεί απώλεια στην αστυνομία, και μετά θα ανοίξει το σύστημα ηλεκτρονικής υποβολής της δήλωσης αργεί να εκδοθεί η αλήθεια είναι, έκανε αρκετό καιρό να βγάλει μια φίλη μου (2-3 βδομάδες ίσως και παραπάνω, δε θυμάμαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:26 Ο Itach1 έγραψε: #3.028 28-05-13 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: πρέπει να δηλωθεί απώλεια στην αστυνομία, και μετά θα ανοίξει το σύστημα ηλεκτρονικής υποβολής της δήλωσης αργεί να εκδοθεί η αλήθεια είναι, έκανε αρκετό καιρό να βγάλει μια φίλη μου (2-3 βδομάδες ίσως και παραπάνω, δε θυμάμαι) Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση. 2-3 βδομάδες;;;;; Την γάμησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2013 στις 16:38 Ο Guest 278211: #3.029 28-05-13 16:38 Αντί για πάσο, προσωρινά μπορείς αν δεν κάνω λάθος να χρησιμοποιείς μια βεβαίωση σπουδών (πιστοποιητικό, ό,τι είναι αυτό) για μειωμένο εισιτήριο σε λεωφορεία κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:00 Ο DarthFederer: #3.030 28-05-13 22:00 Ναι ακριβως, πηγαινε στη γραμματεια και ζητα μια βεβαιωση κι εχε την στο πορτοφολι σου αντι για πασο μεχρι να εκδοθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 29 Μαΐου 2013 στις 02:30 Ο nikosxdxd: #3.031 29-05-13 02:30 κι εγω εχω χασει το πασο και χρησιμοποιω το τριπτυχο. Χρειαζεται να βγαλω παλι πασο? αχρηστο μου ειναι εχοντας τριπτυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taksa Νεοφερμένο μέλος Η taksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 14:34 Η taksa έγραψε: #3.032 02-06-13 14:34 Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Εγώ δηλαδή που ο τόπος μόνιμης κατοικίας μου είναι η Ξάνθη αλλά στο πάσο από βλακεία έβαλα στην κατοικία Θεσσαλονίκη δεν έχω έκπτωση ε? Μήπως ξέρει κανείς αν δέχονται σε συνδυασμό με καμιά ταυτότητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 14:59 Ο Markos T.: #3.033 02-06-13 14:59 Αρχική Δημοσίευση από taksa: Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Εγώ δηλαδή που ο τόπος μόνιμης κατοικίας μου είναι η Ξάνθη αλλά στο πάσο από βλακεία έβαλα στην κατοικία Θεσσαλονίκη δεν έχω έκπτωση ε? Μήπως ξέρει κανείς αν δέχονται σε συνδυασμό με καμιά ταυτότητα? Click για ανάπτυξη... Με τη πρωτη ματιά οχι (μα καλα πως εβαλες άλλη κατοικια, το μπερδεψες με την προσωρινη κατοικια?) γιατι βασικα το πασο ζητανε να δουν οπου γραφει οτι χρειαζονται. Τι να σου πω την επομενη φορα, που θα πας στα κτελ δειξε το πασο για να δουν οτι σπουδαζεις θεσσαλονικη και δειξε και την αστυνομικη σου ταυτοτητα για να τους πεισεις οτι μενεις ξανθη? καπως ετσι. αλλιως δε γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουνίου 2013 στις 00:22 Ο Guest 892943: #3.034 05-06-13 00:22 Αν τα λατινικά που μας διδάσκουν στο πανεπιστήμιο είναι νεκρή γλώσσα τότε οι καθηγητές λατινικών είναι ζόμπι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 16:19 Η RafAspa94: #3.035 09-06-13 16:19 Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 16:35 Ο Markos T.: #3.036 09-06-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Click για ανάπτυξη... Προσπαθησε να διαβασεις οσο μπορεις ωστε να νιωθεις οτι προσπαθησες και οτι γραψεις, γραψεις. Αν κοπείς πες στον εαυτο σου πως υπαρχει κ ο καλος ο σεπτεμβρης και πως εκει θα τα καταφερεις σιγουρα. Νασαι χαλαρη επομενως, δεν ηρθε κ το τελος του κοσμου αν κοπεις και ας λενε οι γονεις οτι θελουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 22:48 Ο kwstasIdealism: #3.037 09-06-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Αν τα λατινικά που μας διδάσκουν στο πανεπιστήμιο είναι νεκρή γλώσσα τότε οι καθηγητές λατινικών είναι ζόμπι; Click για ανάπτυξη... χαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2013 στις 13:14 Η RafAspa94: #3.038 15-06-13 13:14 Παιδιά,έχω πάρει 3 μαθήματα επιλογής απο το χειμερινό εξάμηνο και θερινό! α)Εξελικτική ψυχολογία,β)Δυσκολίες προσαρμογής στο σχολείο και την οικογένεια και γ)το ασυνείδητο δομημένο στη γλώσσα επειδή όμως πέφτανε σε άλλα μαθήματα δεν τα έδωσα οπότε αναγκαστικά πάω για Σεπτέμβρη αν δεν τα δώσω και το Σεπτέμβρη πάνε αυτομάτως στο χειμερινό εξάμηνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taksa Νεοφερμένο μέλος Η taksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 00:54 Η taksa έγραψε: #3.039 16-06-13 00:54 z Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Με τη πρωτη ματιά οχι (μα καλα πως εβαλες άλλη κατοικια, το μπερδεψες με την προσωρινη κατοικια?) γιατι βασικα το πασο ζητανε να δουν οπου γραφει οτι χρειαζονται. Τι να σου πω την επομενη φορα, που θα πας στα κτελ δειξε το πασο για να δουν οτι σπουδαζεις θεσσαλονικη και δειξε και την αστυνομικη σου ταυτοτητα για να τους πεισεις οτι μενεις ξανθη? καπως ετσι. αλλιως δε γινεται. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση! γιατί το ξεκαθάριζε ότι ήθελε μόνιμη κατοικία? πρωτοετής φοιτήτρια είμαι, ε πήγα και έκανα βλακεία πάντως δε δέχονται με ταυτότητα μόνο με το πάσο δυστηχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 01:04 Ο Nikos Sitys: #3.040 16-06-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Ωπα. Κάτσε. Δηλαδή, αν πχ έρθει ένας φίλος μου Γιάννενα πχ από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη καταγωγή, Θεσσαλονίκη σπουδάζει) θα κόψει 50%;; Click για ανάπτυξη... Ισως αν το λεογφορειο ανηκει στο Κτελ Ιωαννινων ναι. Δε ξερω να σου πω σιγουρα αλλά ακου δικη μ περιπτωση. σπουδες γιαννενα κ τοπος κατοικιας μου ενα χωριο στο Δημο Ηγουμενιτσας. Απο γιαννενα για ηγουμενιτσα ολα οκ 50 εκπτωση κοιτωντας στο πασο τη κατοικια (αυτο ηταν πριν το Κτελ Ιωαννινων αποφασισει 50 για ολους τους προορισμους). Λιγες μερες μετα παιρνοντας λεοφορειο απο ηγουμενιτσα για γιαννενα ειπα στα εκδοτηρια οτι θελω ενα φοιτητικο για γιαννενα διχως να δουν το πασο τι γραφει απο πισω σχετικα με τη κατοικια (απλως μ ζητησαν να το δειξω ετσι απλα για να δουν οτι ειμαι φοιτητης) ε και τελος παντων μ καναν αυτη τη εκπτωση. ΛΟΓΙΚΑ κατι αντιστοιχο θα μπορει να γινει κ με αλλες πολεις οπως θεσσαλονικη...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 15:42 Η RafAspa94: #3.024 28-05-13 15:42 Αυτό καθαρά είναι ψυχολογικό κομμάτι αλλά κάποιος/α πιστεύω ότι μπορεί να με διαφωτίσει.....Είχαμε γράψει πρόοδο σε ένα μάθημα αλλά δεν την πέτυχα και με έχει πάρει λίγο από κάτω!!!Έχω ήδη ξεκινήσει διάβασμα για την εξεταστική αλλά από την άλλη σκέφτομαι:Γιατί θα διαβάσεις;θα αποτύχεις πάλι και μένω πίσω!!!Πώς το ξεπερνάτε αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 15:59 Ο ἅλς έγραψε: #3.025 28-05-13 15:59 Δεν είναι δυνατόν, Ραφαέλα, να έχουμε μόνο επιτυχίες και από την άλλη αν σε κάθε αποτυχία ( και οι αποτυχίες είναι πολλές δυστυχώς) "κάναμε πίσω" και σκεπτόμαστε αρνητικά τότε δεν θα κάναμε τίποτα μα τίποτα στη ζωή μας σε κανένα τομέα. Ξεκίνα από την αρχή σαν να μην το έχεις ξαναδώσει το μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:18 Ο Itach1 έγραψε: #3.026 28-05-13 16:18 Έχω χάσει το πάσο ποια είναι η διαδικασία να βγάλω άλλο; Ξέρει κάποιος αν αργεί να εκδοθεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2013 στις 16:22 Ο Guest 278211: #3.027 28-05-13 16:22 πρέπει να δηλωθεί απώλεια στην αστυνομία, και μετά θα ανοίξει το σύστημα ηλεκτρονικής υποβολής της δήλωσης αργεί να εκδοθεί η αλήθεια είναι, έκανε αρκετό καιρό να βγάλει μια φίλη μου (2-3 βδομάδες ίσως και παραπάνω, δε θυμάμαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:26 Ο Itach1 έγραψε: #3.028 28-05-13 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: πρέπει να δηλωθεί απώλεια στην αστυνομία, και μετά θα ανοίξει το σύστημα ηλεκτρονικής υποβολής της δήλωσης αργεί να εκδοθεί η αλήθεια είναι, έκανε αρκετό καιρό να βγάλει μια φίλη μου (2-3 βδομάδες ίσως και παραπάνω, δε θυμάμαι) Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση. 2-3 βδομάδες;;;;; Την γάμησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2013 στις 16:38 Ο Guest 278211: #3.029 28-05-13 16:38 Αντί για πάσο, προσωρινά μπορείς αν δεν κάνω λάθος να χρησιμοποιείς μια βεβαίωση σπουδών (πιστοποιητικό, ό,τι είναι αυτό) για μειωμένο εισιτήριο σε λεωφορεία κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:00 Ο DarthFederer: #3.030 28-05-13 22:00 Ναι ακριβως, πηγαινε στη γραμματεια και ζητα μια βεβαιωση κι εχε την στο πορτοφολι σου αντι για πασο μεχρι να εκδοθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 29 Μαΐου 2013 στις 02:30 Ο nikosxdxd: #3.031 29-05-13 02:30 κι εγω εχω χασει το πασο και χρησιμοποιω το τριπτυχο. Χρειαζεται να βγαλω παλι πασο? αχρηστο μου ειναι εχοντας τριπτυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taksa Νεοφερμένο μέλος Η taksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 14:34 Η taksa έγραψε: #3.032 02-06-13 14:34 Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Εγώ δηλαδή που ο τόπος μόνιμης κατοικίας μου είναι η Ξάνθη αλλά στο πάσο από βλακεία έβαλα στην κατοικία Θεσσαλονίκη δεν έχω έκπτωση ε? Μήπως ξέρει κανείς αν δέχονται σε συνδυασμό με καμιά ταυτότητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 14:59 Ο Markos T.: #3.033 02-06-13 14:59 Αρχική Δημοσίευση από taksa: Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Εγώ δηλαδή που ο τόπος μόνιμης κατοικίας μου είναι η Ξάνθη αλλά στο πάσο από βλακεία έβαλα στην κατοικία Θεσσαλονίκη δεν έχω έκπτωση ε? Μήπως ξέρει κανείς αν δέχονται σε συνδυασμό με καμιά ταυτότητα? Click για ανάπτυξη... Με τη πρωτη ματιά οχι (μα καλα πως εβαλες άλλη κατοικια, το μπερδεψες με την προσωρινη κατοικια?) γιατι βασικα το πασο ζητανε να δουν οπου γραφει οτι χρειαζονται. Τι να σου πω την επομενη φορα, που θα πας στα κτελ δειξε το πασο για να δουν οτι σπουδαζεις θεσσαλονικη και δειξε και την αστυνομικη σου ταυτοτητα για να τους πεισεις οτι μενεις ξανθη? καπως ετσι. αλλιως δε γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουνίου 2013 στις 00:22 Ο Guest 892943: #3.034 05-06-13 00:22 Αν τα λατινικά που μας διδάσκουν στο πανεπιστήμιο είναι νεκρή γλώσσα τότε οι καθηγητές λατινικών είναι ζόμπι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 16:19 Η RafAspa94: #3.035 09-06-13 16:19 Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 16:35 Ο Markos T.: #3.036 09-06-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Click για ανάπτυξη... Προσπαθησε να διαβασεις οσο μπορεις ωστε να νιωθεις οτι προσπαθησες και οτι γραψεις, γραψεις. Αν κοπείς πες στον εαυτο σου πως υπαρχει κ ο καλος ο σεπτεμβρης και πως εκει θα τα καταφερεις σιγουρα. Νασαι χαλαρη επομενως, δεν ηρθε κ το τελος του κοσμου αν κοπεις και ας λενε οι γονεις οτι θελουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 22:48 Ο kwstasIdealism: #3.037 09-06-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Αν τα λατινικά που μας διδάσκουν στο πανεπιστήμιο είναι νεκρή γλώσσα τότε οι καθηγητές λατινικών είναι ζόμπι; Click για ανάπτυξη... χαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2013 στις 13:14 Η RafAspa94: #3.038 15-06-13 13:14 Παιδιά,έχω πάρει 3 μαθήματα επιλογής απο το χειμερινό εξάμηνο και θερινό! α)Εξελικτική ψυχολογία,β)Δυσκολίες προσαρμογής στο σχολείο και την οικογένεια και γ)το ασυνείδητο δομημένο στη γλώσσα επειδή όμως πέφτανε σε άλλα μαθήματα δεν τα έδωσα οπότε αναγκαστικά πάω για Σεπτέμβρη αν δεν τα δώσω και το Σεπτέμβρη πάνε αυτομάτως στο χειμερινό εξάμηνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taksa Νεοφερμένο μέλος Η taksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 00:54 Η taksa έγραψε: #3.039 16-06-13 00:54 z Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Με τη πρωτη ματιά οχι (μα καλα πως εβαλες άλλη κατοικια, το μπερδεψες με την προσωρινη κατοικια?) γιατι βασικα το πασο ζητανε να δουν οπου γραφει οτι χρειαζονται. Τι να σου πω την επομενη φορα, που θα πας στα κτελ δειξε το πασο για να δουν οτι σπουδαζεις θεσσαλονικη και δειξε και την αστυνομικη σου ταυτοτητα για να τους πεισεις οτι μενεις ξανθη? καπως ετσι. αλλιως δε γινεται. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση! γιατί το ξεκαθάριζε ότι ήθελε μόνιμη κατοικία? πρωτοετής φοιτήτρια είμαι, ε πήγα και έκανα βλακεία πάντως δε δέχονται με ταυτότητα μόνο με το πάσο δυστηχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 01:04 Ο Nikos Sitys: #3.040 16-06-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτό καθαρά είναι ψυχολογικό κομμάτι αλλά κάποιος/α πιστεύω ότι μπορεί να με διαφωτίσει.....Είχαμε γράψει πρόοδο σε ένα μάθημα αλλά δεν την πέτυχα και με έχει πάρει λίγο από κάτω!!!Έχω ήδη ξεκινήσει διάβασμα για την εξεταστική αλλά από την άλλη σκέφτομαι:Γιατί θα διαβάσεις;θα αποτύχεις πάλι και μένω πίσω!!!Πώς το ξεπερνάτε αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 15:59 Ο ἅλς έγραψε: #3.025 28-05-13 15:59 Δεν είναι δυνατόν, Ραφαέλα, να έχουμε μόνο επιτυχίες και από την άλλη αν σε κάθε αποτυχία ( και οι αποτυχίες είναι πολλές δυστυχώς) "κάναμε πίσω" και σκεπτόμαστε αρνητικά τότε δεν θα κάναμε τίποτα μα τίποτα στη ζωή μας σε κανένα τομέα. Ξεκίνα από την αρχή σαν να μην το έχεις ξαναδώσει το μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:18 Ο Itach1 έγραψε: #3.026 28-05-13 16:18 Έχω χάσει το πάσο ποια είναι η διαδικασία να βγάλω άλλο; Ξέρει κάποιος αν αργεί να εκδοθεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2013 στις 16:22 Ο Guest 278211: #3.027 28-05-13 16:22 πρέπει να δηλωθεί απώλεια στην αστυνομία, και μετά θα ανοίξει το σύστημα ηλεκτρονικής υποβολής της δήλωσης αργεί να εκδοθεί η αλήθεια είναι, έκανε αρκετό καιρό να βγάλει μια φίλη μου (2-3 βδομάδες ίσως και παραπάνω, δε θυμάμαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:26 Ο Itach1 έγραψε: #3.028 28-05-13 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: πρέπει να δηλωθεί απώλεια στην αστυνομία, και μετά θα ανοίξει το σύστημα ηλεκτρονικής υποβολής της δήλωσης αργεί να εκδοθεί η αλήθεια είναι, έκανε αρκετό καιρό να βγάλει μια φίλη μου (2-3 βδομάδες ίσως και παραπάνω, δε θυμάμαι) Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση. 2-3 βδομάδες;;;;; Την γάμησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2013 στις 16:38 Ο Guest 278211: #3.029 28-05-13 16:38 Αντί για πάσο, προσωρινά μπορείς αν δεν κάνω λάθος να χρησιμοποιείς μια βεβαίωση σπουδών (πιστοποιητικό, ό,τι είναι αυτό) για μειωμένο εισιτήριο σε λεωφορεία κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:00 Ο DarthFederer: #3.030 28-05-13 22:00 Ναι ακριβως, πηγαινε στη γραμματεια και ζητα μια βεβαιωση κι εχε την στο πορτοφολι σου αντι για πασο μεχρι να εκδοθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 29 Μαΐου 2013 στις 02:30 Ο nikosxdxd: #3.031 29-05-13 02:30 κι εγω εχω χασει το πασο και χρησιμοποιω το τριπτυχο. Χρειαζεται να βγαλω παλι πασο? αχρηστο μου ειναι εχοντας τριπτυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taksa Νεοφερμένο μέλος Η taksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 14:34 Η taksa έγραψε: #3.032 02-06-13 14:34 Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Εγώ δηλαδή που ο τόπος μόνιμης κατοικίας μου είναι η Ξάνθη αλλά στο πάσο από βλακεία έβαλα στην κατοικία Θεσσαλονίκη δεν έχω έκπτωση ε? Μήπως ξέρει κανείς αν δέχονται σε συνδυασμό με καμιά ταυτότητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 14:59 Ο Markos T.: #3.033 02-06-13 14:59 Αρχική Δημοσίευση από taksa: Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Εγώ δηλαδή που ο τόπος μόνιμης κατοικίας μου είναι η Ξάνθη αλλά στο πάσο από βλακεία έβαλα στην κατοικία Θεσσαλονίκη δεν έχω έκπτωση ε? Μήπως ξέρει κανείς αν δέχονται σε συνδυασμό με καμιά ταυτότητα? Click για ανάπτυξη... Με τη πρωτη ματιά οχι (μα καλα πως εβαλες άλλη κατοικια, το μπερδεψες με την προσωρινη κατοικια?) γιατι βασικα το πασο ζητανε να δουν οπου γραφει οτι χρειαζονται. Τι να σου πω την επομενη φορα, που θα πας στα κτελ δειξε το πασο για να δουν οτι σπουδαζεις θεσσαλονικη και δειξε και την αστυνομικη σου ταυτοτητα για να τους πεισεις οτι μενεις ξανθη? καπως ετσι. αλλιως δε γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουνίου 2013 στις 00:22 Ο Guest 892943: #3.034 05-06-13 00:22 Αν τα λατινικά που μας διδάσκουν στο πανεπιστήμιο είναι νεκρή γλώσσα τότε οι καθηγητές λατινικών είναι ζόμπι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 16:19 Η RafAspa94: #3.035 09-06-13 16:19 Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 16:35 Ο Markos T.: #3.036 09-06-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Click για ανάπτυξη... Προσπαθησε να διαβασεις οσο μπορεις ωστε να νιωθεις οτι προσπαθησες και οτι γραψεις, γραψεις. Αν κοπείς πες στον εαυτο σου πως υπαρχει κ ο καλος ο σεπτεμβρης και πως εκει θα τα καταφερεις σιγουρα. Νασαι χαλαρη επομενως, δεν ηρθε κ το τελος του κοσμου αν κοπεις και ας λενε οι γονεις οτι θελουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 22:48 Ο kwstasIdealism: #3.037 09-06-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Αν τα λατινικά που μας διδάσκουν στο πανεπιστήμιο είναι νεκρή γλώσσα τότε οι καθηγητές λατινικών είναι ζόμπι; Click για ανάπτυξη... χαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2013 στις 13:14 Η RafAspa94: #3.038 15-06-13 13:14 Παιδιά,έχω πάρει 3 μαθήματα επιλογής απο το χειμερινό εξάμηνο και θερινό! α)Εξελικτική ψυχολογία,β)Δυσκολίες προσαρμογής στο σχολείο και την οικογένεια και γ)το ασυνείδητο δομημένο στη γλώσσα επειδή όμως πέφτανε σε άλλα μαθήματα δεν τα έδωσα οπότε αναγκαστικά πάω για Σεπτέμβρη αν δεν τα δώσω και το Σεπτέμβρη πάνε αυτομάτως στο χειμερινό εξάμηνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taksa Νεοφερμένο μέλος Η taksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 00:54 Η taksa έγραψε: #3.039 16-06-13 00:54 z Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Με τη πρωτη ματιά οχι (μα καλα πως εβαλες άλλη κατοικια, το μπερδεψες με την προσωρινη κατοικια?) γιατι βασικα το πασο ζητανε να δουν οπου γραφει οτι χρειαζονται. Τι να σου πω την επομενη φορα, που θα πας στα κτελ δειξε το πασο για να δουν οτι σπουδαζεις θεσσαλονικη και δειξε και την αστυνομικη σου ταυτοτητα για να τους πεισεις οτι μενεις ξανθη? καπως ετσι. αλλιως δε γινεται. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση! γιατί το ξεκαθάριζε ότι ήθελε μόνιμη κατοικία? πρωτοετής φοιτήτρια είμαι, ε πήγα και έκανα βλακεία πάντως δε δέχονται με ταυτότητα μόνο με το πάσο δυστηχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 01:04 Ο Nikos Sitys: #3.040 16-06-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν είναι δυνατόν, Ραφαέλα, να έχουμε μόνο επιτυχίες και από την άλλη αν σε κάθε αποτυχία ( και οι αποτυχίες είναι πολλές δυστυχώς) "κάναμε πίσω" και σκεπτόμαστε αρνητικά τότε δεν θα κάναμε τίποτα μα τίποτα στη ζωή μας σε κανένα τομέα. Ξεκίνα από την αρχή σαν να μην το έχεις ξαναδώσει το μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:18 Ο Itach1 έγραψε: #3.026 28-05-13 16:18 Έχω χάσει το πάσο ποια είναι η διαδικασία να βγάλω άλλο; Ξέρει κάποιος αν αργεί να εκδοθεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2013 στις 16:22 Ο Guest 278211: #3.027 28-05-13 16:22 πρέπει να δηλωθεί απώλεια στην αστυνομία, και μετά θα ανοίξει το σύστημα ηλεκτρονικής υποβολής της δήλωσης αργεί να εκδοθεί η αλήθεια είναι, έκανε αρκετό καιρό να βγάλει μια φίλη μου (2-3 βδομάδες ίσως και παραπάνω, δε θυμάμαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:26 Ο Itach1 έγραψε: #3.028 28-05-13 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: πρέπει να δηλωθεί απώλεια στην αστυνομία, και μετά θα ανοίξει το σύστημα ηλεκτρονικής υποβολής της δήλωσης αργεί να εκδοθεί η αλήθεια είναι, έκανε αρκετό καιρό να βγάλει μια φίλη μου (2-3 βδομάδες ίσως και παραπάνω, δε θυμάμαι) Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση. 2-3 βδομάδες;;;;; Την γάμησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2013 στις 16:38 Ο Guest 278211: #3.029 28-05-13 16:38 Αντί για πάσο, προσωρινά μπορείς αν δεν κάνω λάθος να χρησιμοποιείς μια βεβαίωση σπουδών (πιστοποιητικό, ό,τι είναι αυτό) για μειωμένο εισιτήριο σε λεωφορεία κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:00 Ο DarthFederer: #3.030 28-05-13 22:00 Ναι ακριβως, πηγαινε στη γραμματεια και ζητα μια βεβαιωση κι εχε την στο πορτοφολι σου αντι για πασο μεχρι να εκδοθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 29 Μαΐου 2013 στις 02:30 Ο nikosxdxd: #3.031 29-05-13 02:30 κι εγω εχω χασει το πασο και χρησιμοποιω το τριπτυχο. Χρειαζεται να βγαλω παλι πασο? αχρηστο μου ειναι εχοντας τριπτυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taksa Νεοφερμένο μέλος Η taksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 14:34 Η taksa έγραψε: #3.032 02-06-13 14:34 Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Εγώ δηλαδή που ο τόπος μόνιμης κατοικίας μου είναι η Ξάνθη αλλά στο πάσο από βλακεία έβαλα στην κατοικία Θεσσαλονίκη δεν έχω έκπτωση ε? Μήπως ξέρει κανείς αν δέχονται σε συνδυασμό με καμιά ταυτότητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 14:59 Ο Markos T.: #3.033 02-06-13 14:59 Αρχική Δημοσίευση από taksa: Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Εγώ δηλαδή που ο τόπος μόνιμης κατοικίας μου είναι η Ξάνθη αλλά στο πάσο από βλακεία έβαλα στην κατοικία Θεσσαλονίκη δεν έχω έκπτωση ε? Μήπως ξέρει κανείς αν δέχονται σε συνδυασμό με καμιά ταυτότητα? Click για ανάπτυξη... Με τη πρωτη ματιά οχι (μα καλα πως εβαλες άλλη κατοικια, το μπερδεψες με την προσωρινη κατοικια?) γιατι βασικα το πασο ζητανε να δουν οπου γραφει οτι χρειαζονται. Τι να σου πω την επομενη φορα, που θα πας στα κτελ δειξε το πασο για να δουν οτι σπουδαζεις θεσσαλονικη και δειξε και την αστυνομικη σου ταυτοτητα για να τους πεισεις οτι μενεις ξανθη? καπως ετσι. αλλιως δε γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουνίου 2013 στις 00:22 Ο Guest 892943: #3.034 05-06-13 00:22 Αν τα λατινικά που μας διδάσκουν στο πανεπιστήμιο είναι νεκρή γλώσσα τότε οι καθηγητές λατινικών είναι ζόμπι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 16:19 Η RafAspa94: #3.035 09-06-13 16:19 Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 16:35 Ο Markos T.: #3.036 09-06-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Click για ανάπτυξη... Προσπαθησε να διαβασεις οσο μπορεις ωστε να νιωθεις οτι προσπαθησες και οτι γραψεις, γραψεις. Αν κοπείς πες στον εαυτο σου πως υπαρχει κ ο καλος ο σεπτεμβρης και πως εκει θα τα καταφερεις σιγουρα. Νασαι χαλαρη επομενως, δεν ηρθε κ το τελος του κοσμου αν κοπεις και ας λενε οι γονεις οτι θελουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 22:48 Ο kwstasIdealism: #3.037 09-06-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Αν τα λατινικά που μας διδάσκουν στο πανεπιστήμιο είναι νεκρή γλώσσα τότε οι καθηγητές λατινικών είναι ζόμπι; Click για ανάπτυξη... χαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2013 στις 13:14 Η RafAspa94: #3.038 15-06-13 13:14 Παιδιά,έχω πάρει 3 μαθήματα επιλογής απο το χειμερινό εξάμηνο και θερινό! α)Εξελικτική ψυχολογία,β)Δυσκολίες προσαρμογής στο σχολείο και την οικογένεια και γ)το ασυνείδητο δομημένο στη γλώσσα επειδή όμως πέφτανε σε άλλα μαθήματα δεν τα έδωσα οπότε αναγκαστικά πάω για Σεπτέμβρη αν δεν τα δώσω και το Σεπτέμβρη πάνε αυτομάτως στο χειμερινό εξάμηνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taksa Νεοφερμένο μέλος Η taksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 00:54 Η taksa έγραψε: #3.039 16-06-13 00:54 z Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Με τη πρωτη ματιά οχι (μα καλα πως εβαλες άλλη κατοικια, το μπερδεψες με την προσωρινη κατοικια?) γιατι βασικα το πασο ζητανε να δουν οπου γραφει οτι χρειαζονται. Τι να σου πω την επομενη φορα, που θα πας στα κτελ δειξε το πασο για να δουν οτι σπουδαζεις θεσσαλονικη και δειξε και την αστυνομικη σου ταυτοτητα για να τους πεισεις οτι μενεις ξανθη? καπως ετσι. αλλιως δε γινεται. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση! γιατί το ξεκαθάριζε ότι ήθελε μόνιμη κατοικία? πρωτοετής φοιτήτρια είμαι, ε πήγα και έκανα βλακεία πάντως δε δέχονται με ταυτότητα μόνο με το πάσο δυστηχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 01:04 Ο Nikos Sitys: #3.040 16-06-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω χάσει το πάσο ποια είναι η διαδικασία να βγάλω άλλο; Ξέρει κάποιος αν αργεί να εκδοθεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2013 στις 16:22 Ο Guest 278211: #3.027 28-05-13 16:22 πρέπει να δηλωθεί απώλεια στην αστυνομία, και μετά θα ανοίξει το σύστημα ηλεκτρονικής υποβολής της δήλωσης αργεί να εκδοθεί η αλήθεια είναι, έκανε αρκετό καιρό να βγάλει μια φίλη μου (2-3 βδομάδες ίσως και παραπάνω, δε θυμάμαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:26 Ο Itach1 έγραψε: #3.028 28-05-13 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: πρέπει να δηλωθεί απώλεια στην αστυνομία, και μετά θα ανοίξει το σύστημα ηλεκτρονικής υποβολής της δήλωσης αργεί να εκδοθεί η αλήθεια είναι, έκανε αρκετό καιρό να βγάλει μια φίλη μου (2-3 βδομάδες ίσως και παραπάνω, δε θυμάμαι) Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση. 2-3 βδομάδες;;;;; Την γάμησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2013 στις 16:38 Ο Guest 278211: #3.029 28-05-13 16:38 Αντί για πάσο, προσωρινά μπορείς αν δεν κάνω λάθος να χρησιμοποιείς μια βεβαίωση σπουδών (πιστοποιητικό, ό,τι είναι αυτό) για μειωμένο εισιτήριο σε λεωφορεία κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:00 Ο DarthFederer: #3.030 28-05-13 22:00 Ναι ακριβως, πηγαινε στη γραμματεια και ζητα μια βεβαιωση κι εχε την στο πορτοφολι σου αντι για πασο μεχρι να εκδοθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 29 Μαΐου 2013 στις 02:30 Ο nikosxdxd: #3.031 29-05-13 02:30 κι εγω εχω χασει το πασο και χρησιμοποιω το τριπτυχο. Χρειαζεται να βγαλω παλι πασο? αχρηστο μου ειναι εχοντας τριπτυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taksa Νεοφερμένο μέλος Η taksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 14:34 Η taksa έγραψε: #3.032 02-06-13 14:34 Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Εγώ δηλαδή που ο τόπος μόνιμης κατοικίας μου είναι η Ξάνθη αλλά στο πάσο από βλακεία έβαλα στην κατοικία Θεσσαλονίκη δεν έχω έκπτωση ε? Μήπως ξέρει κανείς αν δέχονται σε συνδυασμό με καμιά ταυτότητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 14:59 Ο Markos T.: #3.033 02-06-13 14:59 Αρχική Δημοσίευση από taksa: Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Εγώ δηλαδή που ο τόπος μόνιμης κατοικίας μου είναι η Ξάνθη αλλά στο πάσο από βλακεία έβαλα στην κατοικία Θεσσαλονίκη δεν έχω έκπτωση ε? Μήπως ξέρει κανείς αν δέχονται σε συνδυασμό με καμιά ταυτότητα? Click για ανάπτυξη... Με τη πρωτη ματιά οχι (μα καλα πως εβαλες άλλη κατοικια, το μπερδεψες με την προσωρινη κατοικια?) γιατι βασικα το πασο ζητανε να δουν οπου γραφει οτι χρειαζονται. Τι να σου πω την επομενη φορα, που θα πας στα κτελ δειξε το πασο για να δουν οτι σπουδαζεις θεσσαλονικη και δειξε και την αστυνομικη σου ταυτοτητα για να τους πεισεις οτι μενεις ξανθη? καπως ετσι. αλλιως δε γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουνίου 2013 στις 00:22 Ο Guest 892943: #3.034 05-06-13 00:22 Αν τα λατινικά που μας διδάσκουν στο πανεπιστήμιο είναι νεκρή γλώσσα τότε οι καθηγητές λατινικών είναι ζόμπι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 16:19 Η RafAspa94: #3.035 09-06-13 16:19 Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 16:35 Ο Markos T.: #3.036 09-06-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Click για ανάπτυξη... Προσπαθησε να διαβασεις οσο μπορεις ωστε να νιωθεις οτι προσπαθησες και οτι γραψεις, γραψεις. Αν κοπείς πες στον εαυτο σου πως υπαρχει κ ο καλος ο σεπτεμβρης και πως εκει θα τα καταφερεις σιγουρα. Νασαι χαλαρη επομενως, δεν ηρθε κ το τελος του κοσμου αν κοπεις και ας λενε οι γονεις οτι θελουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 22:48 Ο kwstasIdealism: #3.037 09-06-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Αν τα λατινικά που μας διδάσκουν στο πανεπιστήμιο είναι νεκρή γλώσσα τότε οι καθηγητές λατινικών είναι ζόμπι; Click για ανάπτυξη... χαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2013 στις 13:14 Η RafAspa94: #3.038 15-06-13 13:14 Παιδιά,έχω πάρει 3 μαθήματα επιλογής απο το χειμερινό εξάμηνο και θερινό! α)Εξελικτική ψυχολογία,β)Δυσκολίες προσαρμογής στο σχολείο και την οικογένεια και γ)το ασυνείδητο δομημένο στη γλώσσα επειδή όμως πέφτανε σε άλλα μαθήματα δεν τα έδωσα οπότε αναγκαστικά πάω για Σεπτέμβρη αν δεν τα δώσω και το Σεπτέμβρη πάνε αυτομάτως στο χειμερινό εξάμηνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taksa Νεοφερμένο μέλος Η taksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 00:54 Η taksa έγραψε: #3.039 16-06-13 00:54 z Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Με τη πρωτη ματιά οχι (μα καλα πως εβαλες άλλη κατοικια, το μπερδεψες με την προσωρινη κατοικια?) γιατι βασικα το πασο ζητανε να δουν οπου γραφει οτι χρειαζονται. Τι να σου πω την επομενη φορα, που θα πας στα κτελ δειξε το πασο για να δουν οτι σπουδαζεις θεσσαλονικη και δειξε και την αστυνομικη σου ταυτοτητα για να τους πεισεις οτι μενεις ξανθη? καπως ετσι. αλλιως δε γινεται. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση! γιατί το ξεκαθάριζε ότι ήθελε μόνιμη κατοικία? πρωτοετής φοιτήτρια είμαι, ε πήγα και έκανα βλακεία πάντως δε δέχονται με ταυτότητα μόνο με το πάσο δυστηχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 01:04 Ο Nikos Sitys: #3.040 16-06-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πρέπει να δηλωθεί απώλεια στην αστυνομία, και μετά θα ανοίξει το σύστημα ηλεκτρονικής υποβολής της δήλωσης αργεί να εκδοθεί η αλήθεια είναι, έκανε αρκετό καιρό να βγάλει μια φίλη μου (2-3 βδομάδες ίσως και παραπάνω, δε θυμάμαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 16:26 Ο Itach1 έγραψε: #3.028 28-05-13 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: πρέπει να δηλωθεί απώλεια στην αστυνομία, και μετά θα ανοίξει το σύστημα ηλεκτρονικής υποβολής της δήλωσης αργεί να εκδοθεί η αλήθεια είναι, έκανε αρκετό καιρό να βγάλει μια φίλη μου (2-3 βδομάδες ίσως και παραπάνω, δε θυμάμαι) Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση. 2-3 βδομάδες;;;;; Την γάμησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2013 στις 16:38 Ο Guest 278211: #3.029 28-05-13 16:38 Αντί για πάσο, προσωρινά μπορείς αν δεν κάνω λάθος να χρησιμοποιείς μια βεβαίωση σπουδών (πιστοποιητικό, ό,τι είναι αυτό) για μειωμένο εισιτήριο σε λεωφορεία κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:00 Ο DarthFederer: #3.030 28-05-13 22:00 Ναι ακριβως, πηγαινε στη γραμματεια και ζητα μια βεβαιωση κι εχε την στο πορτοφολι σου αντι για πασο μεχρι να εκδοθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 29 Μαΐου 2013 στις 02:30 Ο nikosxdxd: #3.031 29-05-13 02:30 κι εγω εχω χασει το πασο και χρησιμοποιω το τριπτυχο. Χρειαζεται να βγαλω παλι πασο? αχρηστο μου ειναι εχοντας τριπτυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taksa Νεοφερμένο μέλος Η taksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 14:34 Η taksa έγραψε: #3.032 02-06-13 14:34 Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Εγώ δηλαδή που ο τόπος μόνιμης κατοικίας μου είναι η Ξάνθη αλλά στο πάσο από βλακεία έβαλα στην κατοικία Θεσσαλονίκη δεν έχω έκπτωση ε? Μήπως ξέρει κανείς αν δέχονται σε συνδυασμό με καμιά ταυτότητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 14:59 Ο Markos T.: #3.033 02-06-13 14:59 Αρχική Δημοσίευση από taksa: Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Εγώ δηλαδή που ο τόπος μόνιμης κατοικίας μου είναι η Ξάνθη αλλά στο πάσο από βλακεία έβαλα στην κατοικία Θεσσαλονίκη δεν έχω έκπτωση ε? Μήπως ξέρει κανείς αν δέχονται σε συνδυασμό με καμιά ταυτότητα? Click για ανάπτυξη... Με τη πρωτη ματιά οχι (μα καλα πως εβαλες άλλη κατοικια, το μπερδεψες με την προσωρινη κατοικια?) γιατι βασικα το πασο ζητανε να δουν οπου γραφει οτι χρειαζονται. Τι να σου πω την επομενη φορα, που θα πας στα κτελ δειξε το πασο για να δουν οτι σπουδαζεις θεσσαλονικη και δειξε και την αστυνομικη σου ταυτοτητα για να τους πεισεις οτι μενεις ξανθη? καπως ετσι. αλλιως δε γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουνίου 2013 στις 00:22 Ο Guest 892943: #3.034 05-06-13 00:22 Αν τα λατινικά που μας διδάσκουν στο πανεπιστήμιο είναι νεκρή γλώσσα τότε οι καθηγητές λατινικών είναι ζόμπι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 16:19 Η RafAspa94: #3.035 09-06-13 16:19 Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 16:35 Ο Markos T.: #3.036 09-06-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Click για ανάπτυξη... Προσπαθησε να διαβασεις οσο μπορεις ωστε να νιωθεις οτι προσπαθησες και οτι γραψεις, γραψεις. Αν κοπείς πες στον εαυτο σου πως υπαρχει κ ο καλος ο σεπτεμβρης και πως εκει θα τα καταφερεις σιγουρα. Νασαι χαλαρη επομενως, δεν ηρθε κ το τελος του κοσμου αν κοπεις και ας λενε οι γονεις οτι θελουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 22:48 Ο kwstasIdealism: #3.037 09-06-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Αν τα λατινικά που μας διδάσκουν στο πανεπιστήμιο είναι νεκρή γλώσσα τότε οι καθηγητές λατινικών είναι ζόμπι; Click για ανάπτυξη... χαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2013 στις 13:14 Η RafAspa94: #3.038 15-06-13 13:14 Παιδιά,έχω πάρει 3 μαθήματα επιλογής απο το χειμερινό εξάμηνο και θερινό! α)Εξελικτική ψυχολογία,β)Δυσκολίες προσαρμογής στο σχολείο και την οικογένεια και γ)το ασυνείδητο δομημένο στη γλώσσα επειδή όμως πέφτανε σε άλλα μαθήματα δεν τα έδωσα οπότε αναγκαστικά πάω για Σεπτέμβρη αν δεν τα δώσω και το Σεπτέμβρη πάνε αυτομάτως στο χειμερινό εξάμηνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taksa Νεοφερμένο μέλος Η taksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 00:54 Η taksa έγραψε: #3.039 16-06-13 00:54 z Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Με τη πρωτη ματιά οχι (μα καλα πως εβαλες άλλη κατοικια, το μπερδεψες με την προσωρινη κατοικια?) γιατι βασικα το πασο ζητανε να δουν οπου γραφει οτι χρειαζονται. Τι να σου πω την επομενη φορα, που θα πας στα κτελ δειξε το πασο για να δουν οτι σπουδαζεις θεσσαλονικη και δειξε και την αστυνομικη σου ταυτοτητα για να τους πεισεις οτι μενεις ξανθη? καπως ετσι. αλλιως δε γινεται. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση! γιατί το ξεκαθάριζε ότι ήθελε μόνιμη κατοικία? πρωτοετής φοιτήτρια είμαι, ε πήγα και έκανα βλακεία πάντως δε δέχονται με ταυτότητα μόνο με το πάσο δυστηχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 01:04 Ο Nikos Sitys: #3.040 16-06-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: πρέπει να δηλωθεί απώλεια στην αστυνομία, και μετά θα ανοίξει το σύστημα ηλεκτρονικής υποβολής της δήλωσης αργεί να εκδοθεί η αλήθεια είναι, έκανε αρκετό καιρό να βγάλει μια φίλη μου (2-3 βδομάδες ίσως και παραπάνω, δε θυμάμαι) Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση. 2-3 βδομάδες;;;;; Την γάμησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2013 στις 16:38 Ο Guest 278211: #3.029 28-05-13 16:38 Αντί για πάσο, προσωρινά μπορείς αν δεν κάνω λάθος να χρησιμοποιείς μια βεβαίωση σπουδών (πιστοποιητικό, ό,τι είναι αυτό) για μειωμένο εισιτήριο σε λεωφορεία κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:00 Ο DarthFederer: #3.030 28-05-13 22:00 Ναι ακριβως, πηγαινε στη γραμματεια και ζητα μια βεβαιωση κι εχε την στο πορτοφολι σου αντι για πασο μεχρι να εκδοθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 29 Μαΐου 2013 στις 02:30 Ο nikosxdxd: #3.031 29-05-13 02:30 κι εγω εχω χασει το πασο και χρησιμοποιω το τριπτυχο. Χρειαζεται να βγαλω παλι πασο? αχρηστο μου ειναι εχοντας τριπτυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taksa Νεοφερμένο μέλος Η taksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 14:34 Η taksa έγραψε: #3.032 02-06-13 14:34 Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Εγώ δηλαδή που ο τόπος μόνιμης κατοικίας μου είναι η Ξάνθη αλλά στο πάσο από βλακεία έβαλα στην κατοικία Θεσσαλονίκη δεν έχω έκπτωση ε? Μήπως ξέρει κανείς αν δέχονται σε συνδυασμό με καμιά ταυτότητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 14:59 Ο Markos T.: #3.033 02-06-13 14:59 Αρχική Δημοσίευση από taksa: Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Εγώ δηλαδή που ο τόπος μόνιμης κατοικίας μου είναι η Ξάνθη αλλά στο πάσο από βλακεία έβαλα στην κατοικία Θεσσαλονίκη δεν έχω έκπτωση ε? Μήπως ξέρει κανείς αν δέχονται σε συνδυασμό με καμιά ταυτότητα? Click για ανάπτυξη... Με τη πρωτη ματιά οχι (μα καλα πως εβαλες άλλη κατοικια, το μπερδεψες με την προσωρινη κατοικια?) γιατι βασικα το πασο ζητανε να δουν οπου γραφει οτι χρειαζονται. Τι να σου πω την επομενη φορα, που θα πας στα κτελ δειξε το πασο για να δουν οτι σπουδαζεις θεσσαλονικη και δειξε και την αστυνομικη σου ταυτοτητα για να τους πεισεις οτι μενεις ξανθη? καπως ετσι. αλλιως δε γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουνίου 2013 στις 00:22 Ο Guest 892943: #3.034 05-06-13 00:22 Αν τα λατινικά που μας διδάσκουν στο πανεπιστήμιο είναι νεκρή γλώσσα τότε οι καθηγητές λατινικών είναι ζόμπι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 16:19 Η RafAspa94: #3.035 09-06-13 16:19 Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 16:35 Ο Markos T.: #3.036 09-06-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Click για ανάπτυξη... Προσπαθησε να διαβασεις οσο μπορεις ωστε να νιωθεις οτι προσπαθησες και οτι γραψεις, γραψεις. Αν κοπείς πες στον εαυτο σου πως υπαρχει κ ο καλος ο σεπτεμβρης και πως εκει θα τα καταφερεις σιγουρα. Νασαι χαλαρη επομενως, δεν ηρθε κ το τελος του κοσμου αν κοπεις και ας λενε οι γονεις οτι θελουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 22:48 Ο kwstasIdealism: #3.037 09-06-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Αν τα λατινικά που μας διδάσκουν στο πανεπιστήμιο είναι νεκρή γλώσσα τότε οι καθηγητές λατινικών είναι ζόμπι; Click για ανάπτυξη... χαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2013 στις 13:14 Η RafAspa94: #3.038 15-06-13 13:14 Παιδιά,έχω πάρει 3 μαθήματα επιλογής απο το χειμερινό εξάμηνο και θερινό! α)Εξελικτική ψυχολογία,β)Δυσκολίες προσαρμογής στο σχολείο και την οικογένεια και γ)το ασυνείδητο δομημένο στη γλώσσα επειδή όμως πέφτανε σε άλλα μαθήματα δεν τα έδωσα οπότε αναγκαστικά πάω για Σεπτέμβρη αν δεν τα δώσω και το Σεπτέμβρη πάνε αυτομάτως στο χειμερινό εξάμηνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taksa Νεοφερμένο μέλος Η taksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 00:54 Η taksa έγραψε: #3.039 16-06-13 00:54 z Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Με τη πρωτη ματιά οχι (μα καλα πως εβαλες άλλη κατοικια, το μπερδεψες με την προσωρινη κατοικια?) γιατι βασικα το πασο ζητανε να δουν οπου γραφει οτι χρειαζονται. Τι να σου πω την επομενη φορα, που θα πας στα κτελ δειξε το πασο για να δουν οτι σπουδαζεις θεσσαλονικη και δειξε και την αστυνομικη σου ταυτοτητα για να τους πεισεις οτι μενεις ξανθη? καπως ετσι. αλλιως δε γινεται. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση! γιατί το ξεκαθάριζε ότι ήθελε μόνιμη κατοικία? πρωτοετής φοιτήτρια είμαι, ε πήγα και έκανα βλακεία πάντως δε δέχονται με ταυτότητα μόνο με το πάσο δυστηχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 01:04 Ο Nikos Sitys: #3.040 16-06-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αντί για πάσο, προσωρινά μπορείς αν δεν κάνω λάθος να χρησιμοποιείς μια βεβαίωση σπουδών (πιστοποιητικό, ό,τι είναι αυτό) για μειωμένο εισιτήριο σε λεωφορεία κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:00 Ο DarthFederer: #3.030 28-05-13 22:00 Ναι ακριβως, πηγαινε στη γραμματεια και ζητα μια βεβαιωση κι εχε την στο πορτοφολι σου αντι για πασο μεχρι να εκδοθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 29 Μαΐου 2013 στις 02:30 Ο nikosxdxd: #3.031 29-05-13 02:30 κι εγω εχω χασει το πασο και χρησιμοποιω το τριπτυχο. Χρειαζεται να βγαλω παλι πασο? αχρηστο μου ειναι εχοντας τριπτυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taksa Νεοφερμένο μέλος Η taksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 14:34 Η taksa έγραψε: #3.032 02-06-13 14:34 Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Εγώ δηλαδή που ο τόπος μόνιμης κατοικίας μου είναι η Ξάνθη αλλά στο πάσο από βλακεία έβαλα στην κατοικία Θεσσαλονίκη δεν έχω έκπτωση ε? Μήπως ξέρει κανείς αν δέχονται σε συνδυασμό με καμιά ταυτότητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 14:59 Ο Markos T.: #3.033 02-06-13 14:59 Αρχική Δημοσίευση από taksa: Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Εγώ δηλαδή που ο τόπος μόνιμης κατοικίας μου είναι η Ξάνθη αλλά στο πάσο από βλακεία έβαλα στην κατοικία Θεσσαλονίκη δεν έχω έκπτωση ε? Μήπως ξέρει κανείς αν δέχονται σε συνδυασμό με καμιά ταυτότητα? Click για ανάπτυξη... Με τη πρωτη ματιά οχι (μα καλα πως εβαλες άλλη κατοικια, το μπερδεψες με την προσωρινη κατοικια?) γιατι βασικα το πασο ζητανε να δουν οπου γραφει οτι χρειαζονται. Τι να σου πω την επομενη φορα, που θα πας στα κτελ δειξε το πασο για να δουν οτι σπουδαζεις θεσσαλονικη και δειξε και την αστυνομικη σου ταυτοτητα για να τους πεισεις οτι μενεις ξανθη? καπως ετσι. αλλιως δε γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουνίου 2013 στις 00:22 Ο Guest 892943: #3.034 05-06-13 00:22 Αν τα λατινικά που μας διδάσκουν στο πανεπιστήμιο είναι νεκρή γλώσσα τότε οι καθηγητές λατινικών είναι ζόμπι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 16:19 Η RafAspa94: #3.035 09-06-13 16:19 Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 16:35 Ο Markos T.: #3.036 09-06-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Click για ανάπτυξη... Προσπαθησε να διαβασεις οσο μπορεις ωστε να νιωθεις οτι προσπαθησες και οτι γραψεις, γραψεις. Αν κοπείς πες στον εαυτο σου πως υπαρχει κ ο καλος ο σεπτεμβρης και πως εκει θα τα καταφερεις σιγουρα. Νασαι χαλαρη επομενως, δεν ηρθε κ το τελος του κοσμου αν κοπεις και ας λενε οι γονεις οτι θελουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 22:48 Ο kwstasIdealism: #3.037 09-06-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Αν τα λατινικά που μας διδάσκουν στο πανεπιστήμιο είναι νεκρή γλώσσα τότε οι καθηγητές λατινικών είναι ζόμπι; Click για ανάπτυξη... χαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2013 στις 13:14 Η RafAspa94: #3.038 15-06-13 13:14 Παιδιά,έχω πάρει 3 μαθήματα επιλογής απο το χειμερινό εξάμηνο και θερινό! α)Εξελικτική ψυχολογία,β)Δυσκολίες προσαρμογής στο σχολείο και την οικογένεια και γ)το ασυνείδητο δομημένο στη γλώσσα επειδή όμως πέφτανε σε άλλα μαθήματα δεν τα έδωσα οπότε αναγκαστικά πάω για Σεπτέμβρη αν δεν τα δώσω και το Σεπτέμβρη πάνε αυτομάτως στο χειμερινό εξάμηνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taksa Νεοφερμένο μέλος Η taksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 00:54 Η taksa έγραψε: #3.039 16-06-13 00:54 z Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Με τη πρωτη ματιά οχι (μα καλα πως εβαλες άλλη κατοικια, το μπερδεψες με την προσωρινη κατοικια?) γιατι βασικα το πασο ζητανε να δουν οπου γραφει οτι χρειαζονται. Τι να σου πω την επομενη φορα, που θα πας στα κτελ δειξε το πασο για να δουν οτι σπουδαζεις θεσσαλονικη και δειξε και την αστυνομικη σου ταυτοτητα για να τους πεισεις οτι μενεις ξανθη? καπως ετσι. αλλιως δε γινεται. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση! γιατί το ξεκαθάριζε ότι ήθελε μόνιμη κατοικία? πρωτοετής φοιτήτρια είμαι, ε πήγα και έκανα βλακεία πάντως δε δέχονται με ταυτότητα μόνο με το πάσο δυστηχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 01:04 Ο Nikos Sitys: #3.040 16-06-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι ακριβως, πηγαινε στη γραμματεια και ζητα μια βεβαιωση κι εχε την στο πορτοφολι σου αντι για πασο μεχρι να εκδοθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 29 Μαΐου 2013 στις 02:30 Ο nikosxdxd: #3.031 29-05-13 02:30 κι εγω εχω χασει το πασο και χρησιμοποιω το τριπτυχο. Χρειαζεται να βγαλω παλι πασο? αχρηστο μου ειναι εχοντας τριπτυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taksa Νεοφερμένο μέλος Η taksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 14:34 Η taksa έγραψε: #3.032 02-06-13 14:34 Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Εγώ δηλαδή που ο τόπος μόνιμης κατοικίας μου είναι η Ξάνθη αλλά στο πάσο από βλακεία έβαλα στην κατοικία Θεσσαλονίκη δεν έχω έκπτωση ε? Μήπως ξέρει κανείς αν δέχονται σε συνδυασμό με καμιά ταυτότητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 14:59 Ο Markos T.: #3.033 02-06-13 14:59 Αρχική Δημοσίευση από taksa: Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Εγώ δηλαδή που ο τόπος μόνιμης κατοικίας μου είναι η Ξάνθη αλλά στο πάσο από βλακεία έβαλα στην κατοικία Θεσσαλονίκη δεν έχω έκπτωση ε? Μήπως ξέρει κανείς αν δέχονται σε συνδυασμό με καμιά ταυτότητα? Click για ανάπτυξη... Με τη πρωτη ματιά οχι (μα καλα πως εβαλες άλλη κατοικια, το μπερδεψες με την προσωρινη κατοικια?) γιατι βασικα το πασο ζητανε να δουν οπου γραφει οτι χρειαζονται. Τι να σου πω την επομενη φορα, που θα πας στα κτελ δειξε το πασο για να δουν οτι σπουδαζεις θεσσαλονικη και δειξε και την αστυνομικη σου ταυτοτητα για να τους πεισεις οτι μενεις ξανθη? καπως ετσι. αλλιως δε γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουνίου 2013 στις 00:22 Ο Guest 892943: #3.034 05-06-13 00:22 Αν τα λατινικά που μας διδάσκουν στο πανεπιστήμιο είναι νεκρή γλώσσα τότε οι καθηγητές λατινικών είναι ζόμπι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 16:19 Η RafAspa94: #3.035 09-06-13 16:19 Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 16:35 Ο Markos T.: #3.036 09-06-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Click για ανάπτυξη... Προσπαθησε να διαβασεις οσο μπορεις ωστε να νιωθεις οτι προσπαθησες και οτι γραψεις, γραψεις. Αν κοπείς πες στον εαυτο σου πως υπαρχει κ ο καλος ο σεπτεμβρης και πως εκει θα τα καταφερεις σιγουρα. Νασαι χαλαρη επομενως, δεν ηρθε κ το τελος του κοσμου αν κοπεις και ας λενε οι γονεις οτι θελουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 22:48 Ο kwstasIdealism: #3.037 09-06-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Αν τα λατινικά που μας διδάσκουν στο πανεπιστήμιο είναι νεκρή γλώσσα τότε οι καθηγητές λατινικών είναι ζόμπι; Click για ανάπτυξη... χαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2013 στις 13:14 Η RafAspa94: #3.038 15-06-13 13:14 Παιδιά,έχω πάρει 3 μαθήματα επιλογής απο το χειμερινό εξάμηνο και θερινό! α)Εξελικτική ψυχολογία,β)Δυσκολίες προσαρμογής στο σχολείο και την οικογένεια και γ)το ασυνείδητο δομημένο στη γλώσσα επειδή όμως πέφτανε σε άλλα μαθήματα δεν τα έδωσα οπότε αναγκαστικά πάω για Σεπτέμβρη αν δεν τα δώσω και το Σεπτέμβρη πάνε αυτομάτως στο χειμερινό εξάμηνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taksa Νεοφερμένο μέλος Η taksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 00:54 Η taksa έγραψε: #3.039 16-06-13 00:54 z Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Με τη πρωτη ματιά οχι (μα καλα πως εβαλες άλλη κατοικια, το μπερδεψες με την προσωρινη κατοικια?) γιατι βασικα το πασο ζητανε να δουν οπου γραφει οτι χρειαζονται. Τι να σου πω την επομενη φορα, που θα πας στα κτελ δειξε το πασο για να δουν οτι σπουδαζεις θεσσαλονικη και δειξε και την αστυνομικη σου ταυτοτητα για να τους πεισεις οτι μενεις ξανθη? καπως ετσι. αλλιως δε γινεται. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση! γιατί το ξεκαθάριζε ότι ήθελε μόνιμη κατοικία? πρωτοετής φοιτήτρια είμαι, ε πήγα και έκανα βλακεία πάντως δε δέχονται με ταυτότητα μόνο με το πάσο δυστηχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 01:04 Ο Nikos Sitys: #3.040 16-06-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κι εγω εχω χασει το πασο και χρησιμοποιω το τριπτυχο. Χρειαζεται να βγαλω παλι πασο? αχρηστο μου ειναι εχοντας τριπτυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
taksa Νεοφερμένο μέλος Η taksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 14:34 Η taksa έγραψε: #3.032 02-06-13 14:34 Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Εγώ δηλαδή που ο τόπος μόνιμης κατοικίας μου είναι η Ξάνθη αλλά στο πάσο από βλακεία έβαλα στην κατοικία Θεσσαλονίκη δεν έχω έκπτωση ε? Μήπως ξέρει κανείς αν δέχονται σε συνδυασμό με καμιά ταυτότητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 14:59 Ο Markos T.: #3.033 02-06-13 14:59 Αρχική Δημοσίευση από taksa: Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Εγώ δηλαδή που ο τόπος μόνιμης κατοικίας μου είναι η Ξάνθη αλλά στο πάσο από βλακεία έβαλα στην κατοικία Θεσσαλονίκη δεν έχω έκπτωση ε? Μήπως ξέρει κανείς αν δέχονται σε συνδυασμό με καμιά ταυτότητα? Click για ανάπτυξη... Με τη πρωτη ματιά οχι (μα καλα πως εβαλες άλλη κατοικια, το μπερδεψες με την προσωρινη κατοικια?) γιατι βασικα το πασο ζητανε να δουν οπου γραφει οτι χρειαζονται. Τι να σου πω την επομενη φορα, που θα πας στα κτελ δειξε το πασο για να δουν οτι σπουδαζεις θεσσαλονικη και δειξε και την αστυνομικη σου ταυτοτητα για να τους πεισεις οτι μενεις ξανθη? καπως ετσι. αλλιως δε γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουνίου 2013 στις 00:22 Ο Guest 892943: #3.034 05-06-13 00:22 Αν τα λατινικά που μας διδάσκουν στο πανεπιστήμιο είναι νεκρή γλώσσα τότε οι καθηγητές λατινικών είναι ζόμπι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 16:19 Η RafAspa94: #3.035 09-06-13 16:19 Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 16:35 Ο Markos T.: #3.036 09-06-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Click για ανάπτυξη... Προσπαθησε να διαβασεις οσο μπορεις ωστε να νιωθεις οτι προσπαθησες και οτι γραψεις, γραψεις. Αν κοπείς πες στον εαυτο σου πως υπαρχει κ ο καλος ο σεπτεμβρης και πως εκει θα τα καταφερεις σιγουρα. Νασαι χαλαρη επομενως, δεν ηρθε κ το τελος του κοσμου αν κοπεις και ας λενε οι γονεις οτι θελουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 22:48 Ο kwstasIdealism: #3.037 09-06-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Αν τα λατινικά που μας διδάσκουν στο πανεπιστήμιο είναι νεκρή γλώσσα τότε οι καθηγητές λατινικών είναι ζόμπι; Click για ανάπτυξη... χαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2013 στις 13:14 Η RafAspa94: #3.038 15-06-13 13:14 Παιδιά,έχω πάρει 3 μαθήματα επιλογής απο το χειμερινό εξάμηνο και θερινό! α)Εξελικτική ψυχολογία,β)Δυσκολίες προσαρμογής στο σχολείο και την οικογένεια και γ)το ασυνείδητο δομημένο στη γλώσσα επειδή όμως πέφτανε σε άλλα μαθήματα δεν τα έδωσα οπότε αναγκαστικά πάω για Σεπτέμβρη αν δεν τα δώσω και το Σεπτέμβρη πάνε αυτομάτως στο χειμερινό εξάμηνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taksa Νεοφερμένο μέλος Η taksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 00:54 Η taksa έγραψε: #3.039 16-06-13 00:54 z Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Με τη πρωτη ματιά οχι (μα καλα πως εβαλες άλλη κατοικια, το μπερδεψες με την προσωρινη κατοικια?) γιατι βασικα το πασο ζητανε να δουν οπου γραφει οτι χρειαζονται. Τι να σου πω την επομενη φορα, που θα πας στα κτελ δειξε το πασο για να δουν οτι σπουδαζεις θεσσαλονικη και δειξε και την αστυνομικη σου ταυτοτητα για να τους πεισεις οτι μενεις ξανθη? καπως ετσι. αλλιως δε γινεται. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση! γιατί το ξεκαθάριζε ότι ήθελε μόνιμη κατοικία? πρωτοετής φοιτήτρια είμαι, ε πήγα και έκανα βλακεία πάντως δε δέχονται με ταυτότητα μόνο με το πάσο δυστηχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 01:04 Ο Nikos Sitys: #3.040 16-06-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Εγώ δηλαδή που ο τόπος μόνιμης κατοικίας μου είναι η Ξάνθη αλλά στο πάσο από βλακεία έβαλα στην κατοικία Θεσσαλονίκη δεν έχω έκπτωση ε? Μήπως ξέρει κανείς αν δέχονται σε συνδυασμό με καμιά ταυτότητα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2013 στις 14:59 Ο Markos T.: #3.033 02-06-13 14:59 Αρχική Δημοσίευση από taksa: Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Εγώ δηλαδή που ο τόπος μόνιμης κατοικίας μου είναι η Ξάνθη αλλά στο πάσο από βλακεία έβαλα στην κατοικία Θεσσαλονίκη δεν έχω έκπτωση ε? Μήπως ξέρει κανείς αν δέχονται σε συνδυασμό με καμιά ταυτότητα? Click για ανάπτυξη... Με τη πρωτη ματιά οχι (μα καλα πως εβαλες άλλη κατοικια, το μπερδεψες με την προσωρινη κατοικια?) γιατι βασικα το πασο ζητανε να δουν οπου γραφει οτι χρειαζονται. Τι να σου πω την επομενη φορα, που θα πας στα κτελ δειξε το πασο για να δουν οτι σπουδαζεις θεσσαλονικη και δειξε και την αστυνομικη σου ταυτοτητα για να τους πεισεις οτι μενεις ξανθη? καπως ετσι. αλλιως δε γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουνίου 2013 στις 00:22 Ο Guest 892943: #3.034 05-06-13 00:22 Αν τα λατινικά που μας διδάσκουν στο πανεπιστήμιο είναι νεκρή γλώσσα τότε οι καθηγητές λατινικών είναι ζόμπι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 16:19 Η RafAspa94: #3.035 09-06-13 16:19 Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 16:35 Ο Markos T.: #3.036 09-06-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Click για ανάπτυξη... Προσπαθησε να διαβασεις οσο μπορεις ωστε να νιωθεις οτι προσπαθησες και οτι γραψεις, γραψεις. Αν κοπείς πες στον εαυτο σου πως υπαρχει κ ο καλος ο σεπτεμβρης και πως εκει θα τα καταφερεις σιγουρα. Νασαι χαλαρη επομενως, δεν ηρθε κ το τελος του κοσμου αν κοπεις και ας λενε οι γονεις οτι θελουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 22:48 Ο kwstasIdealism: #3.037 09-06-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Αν τα λατινικά που μας διδάσκουν στο πανεπιστήμιο είναι νεκρή γλώσσα τότε οι καθηγητές λατινικών είναι ζόμπι; Click για ανάπτυξη... χαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2013 στις 13:14 Η RafAspa94: #3.038 15-06-13 13:14 Παιδιά,έχω πάρει 3 μαθήματα επιλογής απο το χειμερινό εξάμηνο και θερινό! α)Εξελικτική ψυχολογία,β)Δυσκολίες προσαρμογής στο σχολείο και την οικογένεια και γ)το ασυνείδητο δομημένο στη γλώσσα επειδή όμως πέφτανε σε άλλα μαθήματα δεν τα έδωσα οπότε αναγκαστικά πάω για Σεπτέμβρη αν δεν τα δώσω και το Σεπτέμβρη πάνε αυτομάτως στο χειμερινό εξάμηνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taksa Νεοφερμένο μέλος Η taksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 00:54 Η taksa έγραψε: #3.039 16-06-13 00:54 z Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Με τη πρωτη ματιά οχι (μα καλα πως εβαλες άλλη κατοικια, το μπερδεψες με την προσωρινη κατοικια?) γιατι βασικα το πασο ζητανε να δουν οπου γραφει οτι χρειαζονται. Τι να σου πω την επομενη φορα, που θα πας στα κτελ δειξε το πασο για να δουν οτι σπουδαζεις θεσσαλονικη και δειξε και την αστυνομικη σου ταυτοτητα για να τους πεισεις οτι μενεις ξανθη? καπως ετσι. αλλιως δε γινεται. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση! γιατί το ξεκαθάριζε ότι ήθελε μόνιμη κατοικία? πρωτοετής φοιτήτρια είμαι, ε πήγα και έκανα βλακεία πάντως δε δέχονται με ταυτότητα μόνο με το πάσο δυστηχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 01:04 Ο Nikos Sitys: #3.040 16-06-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από taksa: Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Εγώ δηλαδή που ο τόπος μόνιμης κατοικίας μου είναι η Ξάνθη αλλά στο πάσο από βλακεία έβαλα στην κατοικία Θεσσαλονίκη δεν έχω έκπτωση ε? Μήπως ξέρει κανείς αν δέχονται σε συνδυασμό με καμιά ταυτότητα? Click για ανάπτυξη... Με τη πρωτη ματιά οχι (μα καλα πως εβαλες άλλη κατοικια, το μπερδεψες με την προσωρινη κατοικια?) γιατι βασικα το πασο ζητανε να δουν οπου γραφει οτι χρειαζονται. Τι να σου πω την επομενη φορα, που θα πας στα κτελ δειξε το πασο για να δουν οτι σπουδαζεις θεσσαλονικη και δειξε και την αστυνομικη σου ταυτοτητα για να τους πεισεις οτι μενεις ξανθη? καπως ετσι. αλλιως δε γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουνίου 2013 στις 00:22 Ο Guest 892943: #3.034 05-06-13 00:22 Αν τα λατινικά που μας διδάσκουν στο πανεπιστήμιο είναι νεκρή γλώσσα τότε οι καθηγητές λατινικών είναι ζόμπι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 16:19 Η RafAspa94: #3.035 09-06-13 16:19 Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 16:35 Ο Markos T.: #3.036 09-06-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Click για ανάπτυξη... Προσπαθησε να διαβασεις οσο μπορεις ωστε να νιωθεις οτι προσπαθησες και οτι γραψεις, γραψεις. Αν κοπείς πες στον εαυτο σου πως υπαρχει κ ο καλος ο σεπτεμβρης και πως εκει θα τα καταφερεις σιγουρα. Νασαι χαλαρη επομενως, δεν ηρθε κ το τελος του κοσμου αν κοπεις και ας λενε οι γονεις οτι θελουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 22:48 Ο kwstasIdealism: #3.037 09-06-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Αν τα λατινικά που μας διδάσκουν στο πανεπιστήμιο είναι νεκρή γλώσσα τότε οι καθηγητές λατινικών είναι ζόμπι; Click για ανάπτυξη... χαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2013 στις 13:14 Η RafAspa94: #3.038 15-06-13 13:14 Παιδιά,έχω πάρει 3 μαθήματα επιλογής απο το χειμερινό εξάμηνο και θερινό! α)Εξελικτική ψυχολογία,β)Δυσκολίες προσαρμογής στο σχολείο και την οικογένεια και γ)το ασυνείδητο δομημένο στη γλώσσα επειδή όμως πέφτανε σε άλλα μαθήματα δεν τα έδωσα οπότε αναγκαστικά πάω για Σεπτέμβρη αν δεν τα δώσω και το Σεπτέμβρη πάνε αυτομάτως στο χειμερινό εξάμηνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taksa Νεοφερμένο μέλος Η taksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 00:54 Η taksa έγραψε: #3.039 16-06-13 00:54 z Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Με τη πρωτη ματιά οχι (μα καλα πως εβαλες άλλη κατοικια, το μπερδεψες με την προσωρινη κατοικια?) γιατι βασικα το πασο ζητανε να δουν οπου γραφει οτι χρειαζονται. Τι να σου πω την επομενη φορα, που θα πας στα κτελ δειξε το πασο για να δουν οτι σπουδαζεις θεσσαλονικη και δειξε και την αστυνομικη σου ταυτοτητα για να τους πεισεις οτι μενεις ξανθη? καπως ετσι. αλλιως δε γινεται. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση! γιατί το ξεκαθάριζε ότι ήθελε μόνιμη κατοικία? πρωτοετής φοιτήτρια είμαι, ε πήγα και έκανα βλακεία πάντως δε δέχονται με ταυτότητα μόνο με το πάσο δυστηχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 01:04 Ο Nikos Sitys: #3.040 16-06-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν τα λατινικά που μας διδάσκουν στο πανεπιστήμιο είναι νεκρή γλώσσα τότε οι καθηγητές λατινικών είναι ζόμπι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 16:19 Η RafAspa94: #3.035 09-06-13 16:19 Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 16:35 Ο Markos T.: #3.036 09-06-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Click για ανάπτυξη... Προσπαθησε να διαβασεις οσο μπορεις ωστε να νιωθεις οτι προσπαθησες και οτι γραψεις, γραψεις. Αν κοπείς πες στον εαυτο σου πως υπαρχει κ ο καλος ο σεπτεμβρης και πως εκει θα τα καταφερεις σιγουρα. Νασαι χαλαρη επομενως, δεν ηρθε κ το τελος του κοσμου αν κοπεις και ας λενε οι γονεις οτι θελουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 22:48 Ο kwstasIdealism: #3.037 09-06-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Αν τα λατινικά που μας διδάσκουν στο πανεπιστήμιο είναι νεκρή γλώσσα τότε οι καθηγητές λατινικών είναι ζόμπι; Click για ανάπτυξη... χαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2013 στις 13:14 Η RafAspa94: #3.038 15-06-13 13:14 Παιδιά,έχω πάρει 3 μαθήματα επιλογής απο το χειμερινό εξάμηνο και θερινό! α)Εξελικτική ψυχολογία,β)Δυσκολίες προσαρμογής στο σχολείο και την οικογένεια και γ)το ασυνείδητο δομημένο στη γλώσσα επειδή όμως πέφτανε σε άλλα μαθήματα δεν τα έδωσα οπότε αναγκαστικά πάω για Σεπτέμβρη αν δεν τα δώσω και το Σεπτέμβρη πάνε αυτομάτως στο χειμερινό εξάμηνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taksa Νεοφερμένο μέλος Η taksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 00:54 Η taksa έγραψε: #3.039 16-06-13 00:54 z Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Με τη πρωτη ματιά οχι (μα καλα πως εβαλες άλλη κατοικια, το μπερδεψες με την προσωρινη κατοικια?) γιατι βασικα το πασο ζητανε να δουν οπου γραφει οτι χρειαζονται. Τι να σου πω την επομενη φορα, που θα πας στα κτελ δειξε το πασο για να δουν οτι σπουδαζεις θεσσαλονικη και δειξε και την αστυνομικη σου ταυτοτητα για να τους πεισεις οτι μενεις ξανθη? καπως ετσι. αλλιως δε γινεται. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση! γιατί το ξεκαθάριζε ότι ήθελε μόνιμη κατοικία? πρωτοετής φοιτήτρια είμαι, ε πήγα και έκανα βλακεία πάντως δε δέχονται με ταυτότητα μόνο με το πάσο δυστηχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 01:04 Ο Nikos Sitys: #3.040 16-06-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Markos T. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 16:35 Ο Markos T.: #3.036 09-06-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Click για ανάπτυξη... Προσπαθησε να διαβασεις οσο μπορεις ωστε να νιωθεις οτι προσπαθησες και οτι γραψεις, γραψεις. Αν κοπείς πες στον εαυτο σου πως υπαρχει κ ο καλος ο σεπτεμβρης και πως εκει θα τα καταφερεις σιγουρα. Νασαι χαλαρη επομενως, δεν ηρθε κ το τελος του κοσμου αν κοπεις και ας λενε οι γονεις οτι θελουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 22:48 Ο kwstasIdealism: #3.037 09-06-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Αν τα λατινικά που μας διδάσκουν στο πανεπιστήμιο είναι νεκρή γλώσσα τότε οι καθηγητές λατινικών είναι ζόμπι; Click για ανάπτυξη... χαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2013 στις 13:14 Η RafAspa94: #3.038 15-06-13 13:14 Παιδιά,έχω πάρει 3 μαθήματα επιλογής απο το χειμερινό εξάμηνο και θερινό! α)Εξελικτική ψυχολογία,β)Δυσκολίες προσαρμογής στο σχολείο και την οικογένεια και γ)το ασυνείδητο δομημένο στη γλώσσα επειδή όμως πέφτανε σε άλλα μαθήματα δεν τα έδωσα οπότε αναγκαστικά πάω για Σεπτέμβρη αν δεν τα δώσω και το Σεπτέμβρη πάνε αυτομάτως στο χειμερινό εξάμηνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taksa Νεοφερμένο μέλος Η taksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 00:54 Η taksa έγραψε: #3.039 16-06-13 00:54 z Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Με τη πρωτη ματιά οχι (μα καλα πως εβαλες άλλη κατοικια, το μπερδεψες με την προσωρινη κατοικια?) γιατι βασικα το πασο ζητανε να δουν οπου γραφει οτι χρειαζονται. Τι να σου πω την επομενη φορα, που θα πας στα κτελ δειξε το πασο για να δουν οτι σπουδαζεις θεσσαλονικη και δειξε και την αστυνομικη σου ταυτοτητα για να τους πεισεις οτι μενεις ξανθη? καπως ετσι. αλλιως δε γινεται. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση! γιατί το ξεκαθάριζε ότι ήθελε μόνιμη κατοικία? πρωτοετής φοιτήτρια είμαι, ε πήγα και έκανα βλακεία πάντως δε δέχονται με ταυτότητα μόνο με το πάσο δυστηχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 01:04 Ο Nikos Sitys: #3.040 16-06-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Click για ανάπτυξη... Προσπαθησε να διαβασεις οσο μπορεις ωστε να νιωθεις οτι προσπαθησες και οτι γραψεις, γραψεις. Αν κοπείς πες στον εαυτο σου πως υπαρχει κ ο καλος ο σεπτεμβρης και πως εκει θα τα καταφερεις σιγουρα. Νασαι χαλαρη επομενως, δεν ηρθε κ το τελος του κοσμου αν κοπεις και ας λενε οι γονεις οτι θελουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2013 στις 22:48 Ο kwstasIdealism: #3.037 09-06-13 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Αν τα λατινικά που μας διδάσκουν στο πανεπιστήμιο είναι νεκρή γλώσσα τότε οι καθηγητές λατινικών είναι ζόμπι; Click για ανάπτυξη... χαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2013 στις 13:14 Η RafAspa94: #3.038 15-06-13 13:14 Παιδιά,έχω πάρει 3 μαθήματα επιλογής απο το χειμερινό εξάμηνο και θερινό! α)Εξελικτική ψυχολογία,β)Δυσκολίες προσαρμογής στο σχολείο και την οικογένεια και γ)το ασυνείδητο δομημένο στη γλώσσα επειδή όμως πέφτανε σε άλλα μαθήματα δεν τα έδωσα οπότε αναγκαστικά πάω για Σεπτέμβρη αν δεν τα δώσω και το Σεπτέμβρη πάνε αυτομάτως στο χειμερινό εξάμηνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taksa Νεοφερμένο μέλος Η taksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 00:54 Η taksa έγραψε: #3.039 16-06-13 00:54 z Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Με τη πρωτη ματιά οχι (μα καλα πως εβαλες άλλη κατοικια, το μπερδεψες με την προσωρινη κατοικια?) γιατι βασικα το πασο ζητανε να δουν οπου γραφει οτι χρειαζονται. Τι να σου πω την επομενη φορα, που θα πας στα κτελ δειξε το πασο για να δουν οτι σπουδαζεις θεσσαλονικη και δειξε και την αστυνομικη σου ταυτοτητα για να τους πεισεις οτι μενεις ξανθη? καπως ετσι. αλλιως δε γινεται. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση! γιατί το ξεκαθάριζε ότι ήθελε μόνιμη κατοικία? πρωτοετής φοιτήτρια είμαι, ε πήγα και έκανα βλακεία πάντως δε δέχονται με ταυτότητα μόνο με το πάσο δυστηχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 01:04 Ο Nikos Sitys: #3.040 16-06-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Αν τα λατινικά που μας διδάσκουν στο πανεπιστήμιο είναι νεκρή γλώσσα τότε οι καθηγητές λατινικών είναι ζόμπι; Click για ανάπτυξη... χαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2013 στις 13:14 Η RafAspa94: #3.038 15-06-13 13:14 Παιδιά,έχω πάρει 3 μαθήματα επιλογής απο το χειμερινό εξάμηνο και θερινό! α)Εξελικτική ψυχολογία,β)Δυσκολίες προσαρμογής στο σχολείο και την οικογένεια και γ)το ασυνείδητο δομημένο στη γλώσσα επειδή όμως πέφτανε σε άλλα μαθήματα δεν τα έδωσα οπότε αναγκαστικά πάω για Σεπτέμβρη αν δεν τα δώσω και το Σεπτέμβρη πάνε αυτομάτως στο χειμερινό εξάμηνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taksa Νεοφερμένο μέλος Η taksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 00:54 Η taksa έγραψε: #3.039 16-06-13 00:54 z Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Με τη πρωτη ματιά οχι (μα καλα πως εβαλες άλλη κατοικια, το μπερδεψες με την προσωρινη κατοικια?) γιατι βασικα το πασο ζητανε να δουν οπου γραφει οτι χρειαζονται. Τι να σου πω την επομενη φορα, που θα πας στα κτελ δειξε το πασο για να δουν οτι σπουδαζεις θεσσαλονικη και δειξε και την αστυνομικη σου ταυτοτητα για να τους πεισεις οτι μενεις ξανθη? καπως ετσι. αλλιως δε γινεται. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση! γιατί το ξεκαθάριζε ότι ήθελε μόνιμη κατοικία? πρωτοετής φοιτήτρια είμαι, ε πήγα και έκανα βλακεία πάντως δε δέχονται με ταυτότητα μόνο με το πάσο δυστηχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 01:04 Ο Nikos Sitys: #3.040 16-06-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 426 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tyxiluckudacha ladybookworm foititis83 mikasa many of Filip Kallon Ilikntas pinkheart louminis MariaApo str07 fortheloveofshizaya giorgos8907 panosT436 katerina1980 SKG vps Highlander st.krf gaidouri andreouk john_55 jellojina voοdoο giorgos5002 blissele Vera F1L1PAS Kate1914 Mixalis! ang12_012 Drscientist Sotiris 12 Kafkinos Unboxholics FNC_Sophia Dr. Gl. Luminous sakplat thenutritionist Martheos engineer? Corfu kitty maritina07 sophieee deloulou AggelikiGr Anna1974. aris65 Schlimazel giannhs2001 Dr.Katalyst greg08 Panatha mono Hmmytheos BatGuin aneiko acc/fin04 globglogabgalab Neptune Maynard kostis76 Searching zoed 5607 Lora2211 Τρελας123 !georgitsa! Lia 2006 tzoulio Paragontas7000 Sofos Gerontas bigguy m.b. rseven katia.m Damaki friesnchocolate Fwteini69 korlef shuuu Efi10 abyssiniancat andyklad Atrlef Giannis_19 thecrazycretan Entropy24 Xryssa Scandal jYanniss Natsuko psychoticwaltz hello1234 elefther1ou_ Wonderkid mariapanagiotou Nek21 patoma Georgiaaa_ myrto karma Atarax ksidikainero tomftw Billokos1 agg41 BloodyFairy EFAKIT g59 Ιωάννης1234 dmav The_New_Napoleon bio Claire05 Patroklos ninnan ggl lenaki001 alexa-24 kasl178 Maria_Xagorari Lefter milianis Arvacon Panagiotis849 SoyN eukleidhs1821 panagiotis12 νΑίφος UserGr2023 phoni emzou eirinipap bruh_234 constansn Νικολινα Ryuzaki Φινεύς jimis2001 Marios2020 Joji fmarulezkd Nala Helen06 Ness GeorgePap2003 Mary06 Obi-Wan Kenobi a namaves Lathy ειδήμων ilias_21 Giota_pel desperate-ambitious! tfghp Specon augustine Kostas_Athens chester20080 iiTzArismaltor_ chenchen blackmamba Johnas123 maria pad Nikos_81 KingOfPop DeWiN Twittn mimikos Eeeee hirasawayui ΘανάσοςG4 Stroka the.m024 Giii oups Ελεν TheUnknown alpha.kappa Vminkook buffon85 Γιώργος1 Kitana Exinaris Paraskevoula_5 Chemwizard ioannam air_fish Εχέμυθη Ria99 Αννα1 Georgekk Dionyshs1 angeloskar calliope PanMoonlight Panos_02 Meow Dora140303 Revekka Αναστασία197 Memetchi Anna10 ΓΙΑΝΝΗΣ61 katerinavld AlexK9 Chrisa Ismhnhpapa Moblok Nikitas18 Vickyoustgl Marple yyannakos Nikoleta_Giann stamoul1s vetas roud tsiobieman VasoGrimes Mary Jane Devilshjoker Ανώνυμη Than003 snowy Jimmis18 nucomer Τρογκμπα Alexecon1991 Nick2325 n1ki20 ale Citylights Manolo165 George9989 KingPoul mitsos14 kostas1233 stefan Εριφύλη Eri0611 Idontknoww Xristosdimitra sasou Maria1743 Christina947 xraxra stav.mdp the purge BornB Ιωάννα λ Sense T C igeorgeoikonomo SlimShady jj! liana Αλκης Κ. Eua5 Lebron charmander spring day Nosokomos Stif6 Anonymous03 Αντικειμενικός EcoBill worriedsick anna.t Konstantinos4 Eleme tslef8 pacheiko Scott Nikkkpat seduv Κλημεντίνη maria20 EiriniS20 nicole1982 marakiloveee kiyoshi Έμμα Θανασης Α. Necropolis Jimmy20 clevercat Αριάνα123 Ziekr harry akritas Xristinaqui neurogirl leo41 ag97 iminspain Dimdhm barkos azula Viedo Γιωργος15773 Georgia110 taketrance alextheo fay01 Monster Hunter No name TonyMontanaEse CoolCowboy sweater weather fockos Jocaste Johanna Mark Στάθης01 Joy george7cr7 Markaf elena16 SweetGirl SoyLydia20 Paul77 mpampouras Astrapig MarilynSt Mariahj Libertus bigbrownfox hecktors Πα.Κ Sonamark Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά,έχω πάρει 3 μαθήματα επιλογής απο το χειμερινό εξάμηνο και θερινό! α)Εξελικτική ψυχολογία,β)Δυσκολίες προσαρμογής στο σχολείο και την οικογένεια και γ)το ασυνείδητο δομημένο στη γλώσσα επειδή όμως πέφτανε σε άλλα μαθήματα δεν τα έδωσα οπότε αναγκαστικά πάω για Σεπτέμβρη αν δεν τα δώσω και το Σεπτέμβρη πάνε αυτομάτως στο χειμερινό εξάμηνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
taksa Νεοφερμένο μέλος Η taksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 00:54 Η taksa έγραψε: #3.039 16-06-13 00:54 z Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Με τη πρωτη ματιά οχι (μα καλα πως εβαλες άλλη κατοικια, το μπερδεψες με την προσωρινη κατοικια?) γιατι βασικα το πασο ζητανε να δουν οπου γραφει οτι χρειαζονται. Τι να σου πω την επομενη φορα, που θα πας στα κτελ δειξε το πασο για να δουν οτι σπουδαζεις θεσσαλονικη και δειξε και την αστυνομικη σου ταυτοτητα για να τους πεισεις οτι μενεις ξανθη? καπως ετσι. αλλιως δε γινεται. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση! γιατί το ξεκαθάριζε ότι ήθελε μόνιμη κατοικία? πρωτοετής φοιτήτρια είμαι, ε πήγα και έκανα βλακεία πάντως δε δέχονται με ταυτότητα μόνο με το πάσο δυστηχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 01:04 Ο Nikos Sitys: #3.040 16-06-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
z Αρχική Δημοσίευση από Markos T.: Με τη πρωτη ματιά οχι (μα καλα πως εβαλες άλλη κατοικια, το μπερδεψες με την προσωρινη κατοικια?) γιατι βασικα το πασο ζητανε να δουν οπου γραφει οτι χρειαζονται. Τι να σου πω την επομενη φορα, που θα πας στα κτελ δειξε το πασο για να δουν οτι σπουδαζεις θεσσαλονικη και δειξε και την αστυνομικη σου ταυτοτητα για να τους πεισεις οτι μενεις ξανθη? καπως ετσι. αλλιως δε γινεται. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση! γιατί το ξεκαθάριζε ότι ήθελε μόνιμη κατοικία? πρωτοετής φοιτήτρια είμαι, ε πήγα και έκανα βλακεία πάντως δε δέχονται με ταυτότητα μόνο με το πάσο δυστηχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 01:04 Ο Nikos Sitys: #3.040 16-06-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Το άγχος της εξεταστικής πως το καταπολεμάτε; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζεται αγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.