ναι ειναι πολυ καλυ οι ανθρωποι κοντα στο Ηρακλειο..ναι ειναι επιπλωμενο εχω μαλιστα και εικονες απο το δικο μου αλλα ειναι ανω κατω

παντος αν νοικιασεις αυτο που σου λεω ειναι πιο ευρυχωρο...το δικο μου ειναι πιο τετραγωνισμενο ενω το αλλο πιο μακροστενο..εχουν ολα καινουργιο ψυγειο καινουργιο,ειρ-κοντισιον καλοριφερ θεση για πληντυριο ειναι σε πολυ καλη κατασταση..απλα να ξερεις εχουν ενα μεινονεκτημα ενω εχουν ματια ο αποροφητηρας ειναι κοντα και ετσι δν γινεται να το βγαλεις και να βαλεις φουρνακι..αυτο που ειχε μεινει ξενοικιαστο ηταν στο 1 οροφο απο την μερια του δρομου ισια 5 βηματα απο τα τει διπλα απο το σουπερ μαρκετ κοντα στην σταση τα' χεις ολα διπλα σου δηλαδη.προσεχε απλα το θεμα με ρο δημοτικο που σου ειπα ειναι ακριβως απο κατω..κανει 330.Σε σχεση με τα αλλα της περιοχης ψιλοτσιμπαει αλλα ειναι απο τα καλυτερα.
αληθεια οταν πηγες για την εγγραφη ειχε κοσμο?ηταν μπουγιο?τι εγινε με τις παραταξεις επεσαν ολες επανω σου?πηγες με την μητερα σου η μονη??ποση ωρα κρατησε η διαδικασια??εισαι ακομα στο Ηρακλειο?