simona Νεοφερμένο μέλος Η simona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:42 Η simona έγραψε: #61 02-09-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Stef: Όταν πέρασε η αδερφή μου βρήκε ένα φοβερό σπίτι σε πολύ καλή τιμή , καθαρό και καινούργιο , 2 λεπτά απο το πανεπιστήμιο , δυάρι , και ... μονοκατοικία ! Click για ανάπτυξη... για την πατρα μιλας..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stef Εκκολαπτόμενο μέλος Η Stef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:47 Η Stef έγραψε: #62 02-09-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από simona: για την πατρα μιλας..? Click για ανάπτυξη... Ηράκλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kovacevic Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑIΡΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:46 Η kovacevic: #63 02-09-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από simona: σε ποιο τμημα εχεις περασει;;; Click για ανάπτυξη... εγω περασα μαθηματικο εσυ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simona Νεοφερμένο μέλος Η simona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η simona έγραψε: #64 02-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από kovacevic: εγω περασα μαθηματικο εσυ??? Click για ανάπτυξη... οικονομικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kovacevic Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑIΡΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:03 Η kovacevic: #65 02-09-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από simona: οικονομικο Click για ανάπτυξη... μια χαρα!!!καλη σταδιοδρομια λοιπον!!!!μονη σου το νοικιασες το σπιτι η με συγκατοικο???τεσπα μηπως ξερεις πως μπορουμε να μαθουμε με τι σειρα περασαμε στη σχολη???το ονομα σου??εγω ειμαι η Μαιρη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicktamias Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Βόλος). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:02 Ο nicktamias: #66 02-09-08 16:02 Βρηκα και εγω σπιτι επιτελους.Μια γκαρσονιερα 40 τ.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zaxosm Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χαρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πεύκη (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:26 Ο zaxosm έγραψε: #67 02-09-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από nicktamias: Βρηκα και εγω σπιτι επιτελους.Μια γκαρσονιερα 40 τ.μ. Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια! Αλλα πού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicktamias Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Βόλος). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:56 Ο nicktamias: #68 02-09-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από zaxosm: Πολυ ωραια! Αλλα πού? Click για ανάπτυξη... Στην Πατρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simona Νεοφερμένο μέλος Η simona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:05 Η simona έγραψε: #69 03-09-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από kovacevic: μια χαρα!!!καλη σταδιοδρομια λοιπον!!!!μονη σου το νοικιασες το σπιτι η με συγκατοικο???τεσπα μηπως ξερεις πως μπορουμε να μαθουμε με τι σειρα περασαμε στη σχολη???το ονομα σου??εγω ειμαι η Μαιρη!!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον...καταρχην ειμαι η Σιμόνα..ναι μόνη μ το νοικιασα το σπιτι...εσυ;350Ε .Οσον αφορα για τη σειρα που περασαμε ξερω πωσ αν εισαι στο 20% θα σ στειλουν ενα χαρτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nightwalker Νεοφερμένο μέλος Ο nightwalker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:05 Ο nightwalker: #70 03-09-08 16:05 signwmi gia ta greeklish,grafw apo kinito pu Dn exei ellinika.. Egw smr vrhka ena megaalo 2misaraki stin perioxi kallithea toy Rethymnou 370 eyra!!!h thalassa Einai dipla!!milame apisteyto!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elli@ Νεοφερμένο μέλος Η Έλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:36 Η elli@ έγραψε: #71 04-09-08 13:36 Και εγώ βρήκα σπίτι...2άρι στο κέντρο της Κομοτηνής με 300γιούρος...Μ'αρέσει πολύ...Εχω τα πάντα δίπλα εκτός απ'τη σχολή αφού η Πανεπιστημιούπολη είναι 6 χιλιόμετρα από το κέντρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο demerlad έγραψε: #72 04-09-08 17:22 Οποιος εχει βγαλει και φωτο (και αν δεν εχει να βγαλει ) να ποσταρει εδω να δουμε και το σπιτακι του καθενος (Οποιος θελει βεβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Ο Afey έγραψε: #73 04-09-08 17:31 Ωραία ιδέα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:51 Ο D|m|tr| έγραψε: #74 04-09-08 17:51 Εγώ ακόμη δεν έψαξα, είμαι 2ο εξάμηνο (ΤΕΙ Καβάλας) και λέω να 'δω αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:52 Ο Afey έγραψε: #75 04-09-08 17:52 Δες όταν τελειώνει η εξεταστική που ξενοικιάζονται τα σπίτια συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Flying Monarch: #76 04-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Οποιος εχει βγαλει και φωτο (και αν δεν εχει να βγαλει ) να ποσταρει εδω να δουμε και το σπιτακι του καθενος (Οποιος θελει βεβαια) Click για ανάπτυξη... αααααα εγώ θα πάω αύριο!θα φροντίσω να βγάλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kovacevic Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑIΡΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:50 Η kovacevic: #77 05-09-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από simona: λοιπον...καταρχην ειμαι η Σιμόνα..ναι μόνη μ το νοικιασα το σπιτι...εσυ;350Ε .Οσον αφορα για τη σειρα που περασαμε ξερω πωσ αν εισαι στο 20% θα σ στειλουν ενα χαρτι... Click για ανάπτυξη... γεια!!!σορυ που αργησα να απαντησω αλλα πριν λιγο γυρισα απο πατρα!!!ναι μονη μ κι εγω 340!!!χαρηκα πολυ για τη γνωριμια Σιμονα!!!ελπιζω να τα πουμε κ απο κοντα!!!!φιλακια και καλα να περνας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelospektis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelospektis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:27 Ο trelospektis: #78 05-09-08 19:27 Από Κομοτηνή είμαι και Κομοτηνή θα μείνω (Νομική Κομοτηνής) Δεν αλλάζω σπίτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο Anarki έγραψε: #79 05-09-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: Δεν αλλάζω σπίτι!! Click για ανάπτυξη... Τα συλλυπητήριά μου, μόλις πέθανε η φοιτητική σου ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:02 Ο chris_90 έγραψε: #80 05-09-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Τα συλλυπητήριά μου, μόλις πέθανε η φοιτητική σου ζωή Click για ανάπτυξη... Να ζησουμε να τη θυμομαστε οσοι δεν θελουμε να ξενιτευτουμε! :papas: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman eukleidhs1821 Markaf marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Stef: Όταν πέρασε η αδερφή μου βρήκε ένα φοβερό σπίτι σε πολύ καλή τιμή , καθαρό και καινούργιο , 2 λεπτά απο το πανεπιστήμιο , δυάρι , και ... μονοκατοικία ! Click για ανάπτυξη... για την πατρα μιλας..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stef Εκκολαπτόμενο μέλος Η Stef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:47 Η Stef έγραψε: #62 02-09-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από simona: για την πατρα μιλας..? Click για ανάπτυξη... Ηράκλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kovacevic Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑIΡΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:46 Η kovacevic: #63 02-09-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από simona: σε ποιο τμημα εχεις περασει;;; Click για ανάπτυξη... εγω περασα μαθηματικο εσυ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simona Νεοφερμένο μέλος Η simona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η simona έγραψε: #64 02-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από kovacevic: εγω περασα μαθηματικο εσυ??? Click για ανάπτυξη... οικονομικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kovacevic Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑIΡΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:03 Η kovacevic: #65 02-09-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από simona: οικονομικο Click για ανάπτυξη... μια χαρα!!!καλη σταδιοδρομια λοιπον!!!!μονη σου το νοικιασες το σπιτι η με συγκατοικο???τεσπα μηπως ξερεις πως μπορουμε να μαθουμε με τι σειρα περασαμε στη σχολη???το ονομα σου??εγω ειμαι η Μαιρη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicktamias Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Βόλος). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:02 Ο nicktamias: #66 02-09-08 16:02 Βρηκα και εγω σπιτι επιτελους.Μια γκαρσονιερα 40 τ.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zaxosm Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χαρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πεύκη (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:26 Ο zaxosm έγραψε: #67 02-09-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από nicktamias: Βρηκα και εγω σπιτι επιτελους.Μια γκαρσονιερα 40 τ.μ. Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια! Αλλα πού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicktamias Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Βόλος). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:56 Ο nicktamias: #68 02-09-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από zaxosm: Πολυ ωραια! Αλλα πού? Click για ανάπτυξη... Στην Πατρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simona Νεοφερμένο μέλος Η simona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:05 Η simona έγραψε: #69 03-09-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από kovacevic: μια χαρα!!!καλη σταδιοδρομια λοιπον!!!!μονη σου το νοικιασες το σπιτι η με συγκατοικο???τεσπα μηπως ξερεις πως μπορουμε να μαθουμε με τι σειρα περασαμε στη σχολη???το ονομα σου??εγω ειμαι η Μαιρη!!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον...καταρχην ειμαι η Σιμόνα..ναι μόνη μ το νοικιασα το σπιτι...εσυ;350Ε .Οσον αφορα για τη σειρα που περασαμε ξερω πωσ αν εισαι στο 20% θα σ στειλουν ενα χαρτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nightwalker Νεοφερμένο μέλος Ο nightwalker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:05 Ο nightwalker: #70 03-09-08 16:05 signwmi gia ta greeklish,grafw apo kinito pu Dn exei ellinika.. Egw smr vrhka ena megaalo 2misaraki stin perioxi kallithea toy Rethymnou 370 eyra!!!h thalassa Einai dipla!!milame apisteyto!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elli@ Νεοφερμένο μέλος Η Έλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:36 Η elli@ έγραψε: #71 04-09-08 13:36 Και εγώ βρήκα σπίτι...2άρι στο κέντρο της Κομοτηνής με 300γιούρος...Μ'αρέσει πολύ...Εχω τα πάντα δίπλα εκτός απ'τη σχολή αφού η Πανεπιστημιούπολη είναι 6 χιλιόμετρα από το κέντρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο demerlad έγραψε: #72 04-09-08 17:22 Οποιος εχει βγαλει και φωτο (και αν δεν εχει να βγαλει ) να ποσταρει εδω να δουμε και το σπιτακι του καθενος (Οποιος θελει βεβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Ο Afey έγραψε: #73 04-09-08 17:31 Ωραία ιδέα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:51 Ο D|m|tr| έγραψε: #74 04-09-08 17:51 Εγώ ακόμη δεν έψαξα, είμαι 2ο εξάμηνο (ΤΕΙ Καβάλας) και λέω να 'δω αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:52 Ο Afey έγραψε: #75 04-09-08 17:52 Δες όταν τελειώνει η εξεταστική που ξενοικιάζονται τα σπίτια συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Flying Monarch: #76 04-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Οποιος εχει βγαλει και φωτο (και αν δεν εχει να βγαλει ) να ποσταρει εδω να δουμε και το σπιτακι του καθενος (Οποιος θελει βεβαια) Click για ανάπτυξη... αααααα εγώ θα πάω αύριο!θα φροντίσω να βγάλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kovacevic Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑIΡΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:50 Η kovacevic: #77 05-09-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από simona: λοιπον...καταρχην ειμαι η Σιμόνα..ναι μόνη μ το νοικιασα το σπιτι...εσυ;350Ε .Οσον αφορα για τη σειρα που περασαμε ξερω πωσ αν εισαι στο 20% θα σ στειλουν ενα χαρτι... Click για ανάπτυξη... γεια!!!σορυ που αργησα να απαντησω αλλα πριν λιγο γυρισα απο πατρα!!!ναι μονη μ κι εγω 340!!!χαρηκα πολυ για τη γνωριμια Σιμονα!!!ελπιζω να τα πουμε κ απο κοντα!!!!φιλακια και καλα να περνας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelospektis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelospektis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:27 Ο trelospektis: #78 05-09-08 19:27 Από Κομοτηνή είμαι και Κομοτηνή θα μείνω (Νομική Κομοτηνής) Δεν αλλάζω σπίτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο Anarki έγραψε: #79 05-09-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: Δεν αλλάζω σπίτι!! Click για ανάπτυξη... Τα συλλυπητήριά μου, μόλις πέθανε η φοιτητική σου ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:02 Ο chris_90 έγραψε: #80 05-09-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Τα συλλυπητήριά μου, μόλις πέθανε η φοιτητική σου ζωή Click για ανάπτυξη... Να ζησουμε να τη θυμομαστε οσοι δεν θελουμε να ξενιτευτουμε! :papas: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman eukleidhs1821 Markaf marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από simona: για την πατρα μιλας..? Click για ανάπτυξη... Ηράκλειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kovacevic Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑIΡΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:46 Η kovacevic: #63 02-09-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από simona: σε ποιο τμημα εχεις περασει;;; Click για ανάπτυξη... εγω περασα μαθηματικο εσυ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simona Νεοφερμένο μέλος Η simona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η simona έγραψε: #64 02-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από kovacevic: εγω περασα μαθηματικο εσυ??? Click για ανάπτυξη... οικονομικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kovacevic Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑIΡΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:03 Η kovacevic: #65 02-09-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από simona: οικονομικο Click για ανάπτυξη... μια χαρα!!!καλη σταδιοδρομια λοιπον!!!!μονη σου το νοικιασες το σπιτι η με συγκατοικο???τεσπα μηπως ξερεις πως μπορουμε να μαθουμε με τι σειρα περασαμε στη σχολη???το ονομα σου??εγω ειμαι η Μαιρη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicktamias Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Βόλος). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:02 Ο nicktamias: #66 02-09-08 16:02 Βρηκα και εγω σπιτι επιτελους.Μια γκαρσονιερα 40 τ.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zaxosm Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χαρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πεύκη (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:26 Ο zaxosm έγραψε: #67 02-09-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από nicktamias: Βρηκα και εγω σπιτι επιτελους.Μια γκαρσονιερα 40 τ.μ. Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια! Αλλα πού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicktamias Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Βόλος). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:56 Ο nicktamias: #68 02-09-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από zaxosm: Πολυ ωραια! Αλλα πού? Click για ανάπτυξη... Στην Πατρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simona Νεοφερμένο μέλος Η simona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:05 Η simona έγραψε: #69 03-09-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από kovacevic: μια χαρα!!!καλη σταδιοδρομια λοιπον!!!!μονη σου το νοικιασες το σπιτι η με συγκατοικο???τεσπα μηπως ξερεις πως μπορουμε να μαθουμε με τι σειρα περασαμε στη σχολη???το ονομα σου??εγω ειμαι η Μαιρη!!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον...καταρχην ειμαι η Σιμόνα..ναι μόνη μ το νοικιασα το σπιτι...εσυ;350Ε .Οσον αφορα για τη σειρα που περασαμε ξερω πωσ αν εισαι στο 20% θα σ στειλουν ενα χαρτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nightwalker Νεοφερμένο μέλος Ο nightwalker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:05 Ο nightwalker: #70 03-09-08 16:05 signwmi gia ta greeklish,grafw apo kinito pu Dn exei ellinika.. Egw smr vrhka ena megaalo 2misaraki stin perioxi kallithea toy Rethymnou 370 eyra!!!h thalassa Einai dipla!!milame apisteyto!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elli@ Νεοφερμένο μέλος Η Έλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:36 Η elli@ έγραψε: #71 04-09-08 13:36 Και εγώ βρήκα σπίτι...2άρι στο κέντρο της Κομοτηνής με 300γιούρος...Μ'αρέσει πολύ...Εχω τα πάντα δίπλα εκτός απ'τη σχολή αφού η Πανεπιστημιούπολη είναι 6 χιλιόμετρα από το κέντρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο demerlad έγραψε: #72 04-09-08 17:22 Οποιος εχει βγαλει και φωτο (και αν δεν εχει να βγαλει ) να ποσταρει εδω να δουμε και το σπιτακι του καθενος (Οποιος θελει βεβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Ο Afey έγραψε: #73 04-09-08 17:31 Ωραία ιδέα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:51 Ο D|m|tr| έγραψε: #74 04-09-08 17:51 Εγώ ακόμη δεν έψαξα, είμαι 2ο εξάμηνο (ΤΕΙ Καβάλας) και λέω να 'δω αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:52 Ο Afey έγραψε: #75 04-09-08 17:52 Δες όταν τελειώνει η εξεταστική που ξενοικιάζονται τα σπίτια συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Flying Monarch: #76 04-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Οποιος εχει βγαλει και φωτο (και αν δεν εχει να βγαλει ) να ποσταρει εδω να δουμε και το σπιτακι του καθενος (Οποιος θελει βεβαια) Click για ανάπτυξη... αααααα εγώ θα πάω αύριο!θα φροντίσω να βγάλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kovacevic Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑIΡΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:50 Η kovacevic: #77 05-09-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από simona: λοιπον...καταρχην ειμαι η Σιμόνα..ναι μόνη μ το νοικιασα το σπιτι...εσυ;350Ε .Οσον αφορα για τη σειρα που περασαμε ξερω πωσ αν εισαι στο 20% θα σ στειλουν ενα χαρτι... Click για ανάπτυξη... γεια!!!σορυ που αργησα να απαντησω αλλα πριν λιγο γυρισα απο πατρα!!!ναι μονη μ κι εγω 340!!!χαρηκα πολυ για τη γνωριμια Σιμονα!!!ελπιζω να τα πουμε κ απο κοντα!!!!φιλακια και καλα να περνας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelospektis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelospektis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:27 Ο trelospektis: #78 05-09-08 19:27 Από Κομοτηνή είμαι και Κομοτηνή θα μείνω (Νομική Κομοτηνής) Δεν αλλάζω σπίτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο Anarki έγραψε: #79 05-09-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: Δεν αλλάζω σπίτι!! Click για ανάπτυξη... Τα συλλυπητήριά μου, μόλις πέθανε η φοιτητική σου ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:02 Ο chris_90 έγραψε: #80 05-09-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Τα συλλυπητήριά μου, μόλις πέθανε η φοιτητική σου ζωή Click για ανάπτυξη... Να ζησουμε να τη θυμομαστε οσοι δεν θελουμε να ξενιτευτουμε! :papas: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman eukleidhs1821 Markaf marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από simona: σε ποιο τμημα εχεις περασει;;; Click για ανάπτυξη... εγω περασα μαθηματικο εσυ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
simona Νεοφερμένο μέλος Η simona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η simona έγραψε: #64 02-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από kovacevic: εγω περασα μαθηματικο εσυ??? Click για ανάπτυξη... οικονομικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kovacevic Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑIΡΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:03 Η kovacevic: #65 02-09-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από simona: οικονομικο Click για ανάπτυξη... μια χαρα!!!καλη σταδιοδρομια λοιπον!!!!μονη σου το νοικιασες το σπιτι η με συγκατοικο???τεσπα μηπως ξερεις πως μπορουμε να μαθουμε με τι σειρα περασαμε στη σχολη???το ονομα σου??εγω ειμαι η Μαιρη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicktamias Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Βόλος). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:02 Ο nicktamias: #66 02-09-08 16:02 Βρηκα και εγω σπιτι επιτελους.Μια γκαρσονιερα 40 τ.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zaxosm Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χαρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πεύκη (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:26 Ο zaxosm έγραψε: #67 02-09-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από nicktamias: Βρηκα και εγω σπιτι επιτελους.Μια γκαρσονιερα 40 τ.μ. Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια! Αλλα πού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicktamias Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Βόλος). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:56 Ο nicktamias: #68 02-09-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από zaxosm: Πολυ ωραια! Αλλα πού? Click για ανάπτυξη... Στην Πατρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simona Νεοφερμένο μέλος Η simona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:05 Η simona έγραψε: #69 03-09-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από kovacevic: μια χαρα!!!καλη σταδιοδρομια λοιπον!!!!μονη σου το νοικιασες το σπιτι η με συγκατοικο???τεσπα μηπως ξερεις πως μπορουμε να μαθουμε με τι σειρα περασαμε στη σχολη???το ονομα σου??εγω ειμαι η Μαιρη!!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον...καταρχην ειμαι η Σιμόνα..ναι μόνη μ το νοικιασα το σπιτι...εσυ;350Ε .Οσον αφορα για τη σειρα που περασαμε ξερω πωσ αν εισαι στο 20% θα σ στειλουν ενα χαρτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nightwalker Νεοφερμένο μέλος Ο nightwalker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:05 Ο nightwalker: #70 03-09-08 16:05 signwmi gia ta greeklish,grafw apo kinito pu Dn exei ellinika.. Egw smr vrhka ena megaalo 2misaraki stin perioxi kallithea toy Rethymnou 370 eyra!!!h thalassa Einai dipla!!milame apisteyto!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elli@ Νεοφερμένο μέλος Η Έλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:36 Η elli@ έγραψε: #71 04-09-08 13:36 Και εγώ βρήκα σπίτι...2άρι στο κέντρο της Κομοτηνής με 300γιούρος...Μ'αρέσει πολύ...Εχω τα πάντα δίπλα εκτός απ'τη σχολή αφού η Πανεπιστημιούπολη είναι 6 χιλιόμετρα από το κέντρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο demerlad έγραψε: #72 04-09-08 17:22 Οποιος εχει βγαλει και φωτο (και αν δεν εχει να βγαλει ) να ποσταρει εδω να δουμε και το σπιτακι του καθενος (Οποιος θελει βεβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Ο Afey έγραψε: #73 04-09-08 17:31 Ωραία ιδέα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:51 Ο D|m|tr| έγραψε: #74 04-09-08 17:51 Εγώ ακόμη δεν έψαξα, είμαι 2ο εξάμηνο (ΤΕΙ Καβάλας) και λέω να 'δω αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:52 Ο Afey έγραψε: #75 04-09-08 17:52 Δες όταν τελειώνει η εξεταστική που ξενοικιάζονται τα σπίτια συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Flying Monarch: #76 04-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Οποιος εχει βγαλει και φωτο (και αν δεν εχει να βγαλει ) να ποσταρει εδω να δουμε και το σπιτακι του καθενος (Οποιος θελει βεβαια) Click για ανάπτυξη... αααααα εγώ θα πάω αύριο!θα φροντίσω να βγάλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kovacevic Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑIΡΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:50 Η kovacevic: #77 05-09-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από simona: λοιπον...καταρχην ειμαι η Σιμόνα..ναι μόνη μ το νοικιασα το σπιτι...εσυ;350Ε .Οσον αφορα για τη σειρα που περασαμε ξερω πωσ αν εισαι στο 20% θα σ στειλουν ενα χαρτι... Click για ανάπτυξη... γεια!!!σορυ που αργησα να απαντησω αλλα πριν λιγο γυρισα απο πατρα!!!ναι μονη μ κι εγω 340!!!χαρηκα πολυ για τη γνωριμια Σιμονα!!!ελπιζω να τα πουμε κ απο κοντα!!!!φιλακια και καλα να περνας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelospektis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelospektis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:27 Ο trelospektis: #78 05-09-08 19:27 Από Κομοτηνή είμαι και Κομοτηνή θα μείνω (Νομική Κομοτηνής) Δεν αλλάζω σπίτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο Anarki έγραψε: #79 05-09-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: Δεν αλλάζω σπίτι!! Click για ανάπτυξη... Τα συλλυπητήριά μου, μόλις πέθανε η φοιτητική σου ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:02 Ο chris_90 έγραψε: #80 05-09-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Τα συλλυπητήριά μου, μόλις πέθανε η φοιτητική σου ζωή Click για ανάπτυξη... Να ζησουμε να τη θυμομαστε οσοι δεν θελουμε να ξενιτευτουμε! :papas: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman eukleidhs1821 Markaf marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kovacevic: εγω περασα μαθηματικο εσυ??? Click για ανάπτυξη... οικονομικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kovacevic Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑIΡΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:03 Η kovacevic: #65 02-09-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από simona: οικονομικο Click για ανάπτυξη... μια χαρα!!!καλη σταδιοδρομια λοιπον!!!!μονη σου το νοικιασες το σπιτι η με συγκατοικο???τεσπα μηπως ξερεις πως μπορουμε να μαθουμε με τι σειρα περασαμε στη σχολη???το ονομα σου??εγω ειμαι η Μαιρη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicktamias Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Βόλος). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:02 Ο nicktamias: #66 02-09-08 16:02 Βρηκα και εγω σπιτι επιτελους.Μια γκαρσονιερα 40 τ.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zaxosm Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χαρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πεύκη (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:26 Ο zaxosm έγραψε: #67 02-09-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από nicktamias: Βρηκα και εγω σπιτι επιτελους.Μια γκαρσονιερα 40 τ.μ. Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια! Αλλα πού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicktamias Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Βόλος). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:56 Ο nicktamias: #68 02-09-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από zaxosm: Πολυ ωραια! Αλλα πού? Click για ανάπτυξη... Στην Πατρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simona Νεοφερμένο μέλος Η simona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:05 Η simona έγραψε: #69 03-09-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από kovacevic: μια χαρα!!!καλη σταδιοδρομια λοιπον!!!!μονη σου το νοικιασες το σπιτι η με συγκατοικο???τεσπα μηπως ξερεις πως μπορουμε να μαθουμε με τι σειρα περασαμε στη σχολη???το ονομα σου??εγω ειμαι η Μαιρη!!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον...καταρχην ειμαι η Σιμόνα..ναι μόνη μ το νοικιασα το σπιτι...εσυ;350Ε .Οσον αφορα για τη σειρα που περασαμε ξερω πωσ αν εισαι στο 20% θα σ στειλουν ενα χαρτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nightwalker Νεοφερμένο μέλος Ο nightwalker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:05 Ο nightwalker: #70 03-09-08 16:05 signwmi gia ta greeklish,grafw apo kinito pu Dn exei ellinika.. Egw smr vrhka ena megaalo 2misaraki stin perioxi kallithea toy Rethymnou 370 eyra!!!h thalassa Einai dipla!!milame apisteyto!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elli@ Νεοφερμένο μέλος Η Έλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:36 Η elli@ έγραψε: #71 04-09-08 13:36 Και εγώ βρήκα σπίτι...2άρι στο κέντρο της Κομοτηνής με 300γιούρος...Μ'αρέσει πολύ...Εχω τα πάντα δίπλα εκτός απ'τη σχολή αφού η Πανεπιστημιούπολη είναι 6 χιλιόμετρα από το κέντρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο demerlad έγραψε: #72 04-09-08 17:22 Οποιος εχει βγαλει και φωτο (και αν δεν εχει να βγαλει ) να ποσταρει εδω να δουμε και το σπιτακι του καθενος (Οποιος θελει βεβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Ο Afey έγραψε: #73 04-09-08 17:31 Ωραία ιδέα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:51 Ο D|m|tr| έγραψε: #74 04-09-08 17:51 Εγώ ακόμη δεν έψαξα, είμαι 2ο εξάμηνο (ΤΕΙ Καβάλας) και λέω να 'δω αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:52 Ο Afey έγραψε: #75 04-09-08 17:52 Δες όταν τελειώνει η εξεταστική που ξενοικιάζονται τα σπίτια συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Flying Monarch: #76 04-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Οποιος εχει βγαλει και φωτο (και αν δεν εχει να βγαλει ) να ποσταρει εδω να δουμε και το σπιτακι του καθενος (Οποιος θελει βεβαια) Click για ανάπτυξη... αααααα εγώ θα πάω αύριο!θα φροντίσω να βγάλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kovacevic Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑIΡΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:50 Η kovacevic: #77 05-09-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από simona: λοιπον...καταρχην ειμαι η Σιμόνα..ναι μόνη μ το νοικιασα το σπιτι...εσυ;350Ε .Οσον αφορα για τη σειρα που περασαμε ξερω πωσ αν εισαι στο 20% θα σ στειλουν ενα χαρτι... Click για ανάπτυξη... γεια!!!σορυ που αργησα να απαντησω αλλα πριν λιγο γυρισα απο πατρα!!!ναι μονη μ κι εγω 340!!!χαρηκα πολυ για τη γνωριμια Σιμονα!!!ελπιζω να τα πουμε κ απο κοντα!!!!φιλακια και καλα να περνας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelospektis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelospektis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:27 Ο trelospektis: #78 05-09-08 19:27 Από Κομοτηνή είμαι και Κομοτηνή θα μείνω (Νομική Κομοτηνής) Δεν αλλάζω σπίτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο Anarki έγραψε: #79 05-09-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: Δεν αλλάζω σπίτι!! Click για ανάπτυξη... Τα συλλυπητήριά μου, μόλις πέθανε η φοιτητική σου ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:02 Ο chris_90 έγραψε: #80 05-09-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Τα συλλυπητήριά μου, μόλις πέθανε η φοιτητική σου ζωή Click για ανάπτυξη... Να ζησουμε να τη θυμομαστε οσοι δεν θελουμε να ξενιτευτουμε! :papas: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman eukleidhs1821 Markaf marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από simona: οικονομικο Click για ανάπτυξη... μια χαρα!!!καλη σταδιοδρομια λοιπον!!!!μονη σου το νοικιασες το σπιτι η με συγκατοικο???τεσπα μηπως ξερεις πως μπορουμε να μαθουμε με τι σειρα περασαμε στη σχολη???το ονομα σου??εγω ειμαι η Μαιρη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nicktamias Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Βόλος). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:02 Ο nicktamias: #66 02-09-08 16:02 Βρηκα και εγω σπιτι επιτελους.Μια γκαρσονιερα 40 τ.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zaxosm Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χαρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πεύκη (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:26 Ο zaxosm έγραψε: #67 02-09-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από nicktamias: Βρηκα και εγω σπιτι επιτελους.Μια γκαρσονιερα 40 τ.μ. Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια! Αλλα πού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicktamias Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Βόλος). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:56 Ο nicktamias: #68 02-09-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από zaxosm: Πολυ ωραια! Αλλα πού? Click για ανάπτυξη... Στην Πατρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simona Νεοφερμένο μέλος Η simona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:05 Η simona έγραψε: #69 03-09-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από kovacevic: μια χαρα!!!καλη σταδιοδρομια λοιπον!!!!μονη σου το νοικιασες το σπιτι η με συγκατοικο???τεσπα μηπως ξερεις πως μπορουμε να μαθουμε με τι σειρα περασαμε στη σχολη???το ονομα σου??εγω ειμαι η Μαιρη!!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον...καταρχην ειμαι η Σιμόνα..ναι μόνη μ το νοικιασα το σπιτι...εσυ;350Ε .Οσον αφορα για τη σειρα που περασαμε ξερω πωσ αν εισαι στο 20% θα σ στειλουν ενα χαρτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nightwalker Νεοφερμένο μέλος Ο nightwalker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:05 Ο nightwalker: #70 03-09-08 16:05 signwmi gia ta greeklish,grafw apo kinito pu Dn exei ellinika.. Egw smr vrhka ena megaalo 2misaraki stin perioxi kallithea toy Rethymnou 370 eyra!!!h thalassa Einai dipla!!milame apisteyto!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elli@ Νεοφερμένο μέλος Η Έλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:36 Η elli@ έγραψε: #71 04-09-08 13:36 Και εγώ βρήκα σπίτι...2άρι στο κέντρο της Κομοτηνής με 300γιούρος...Μ'αρέσει πολύ...Εχω τα πάντα δίπλα εκτός απ'τη σχολή αφού η Πανεπιστημιούπολη είναι 6 χιλιόμετρα από το κέντρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο demerlad έγραψε: #72 04-09-08 17:22 Οποιος εχει βγαλει και φωτο (και αν δεν εχει να βγαλει ) να ποσταρει εδω να δουμε και το σπιτακι του καθενος (Οποιος θελει βεβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Ο Afey έγραψε: #73 04-09-08 17:31 Ωραία ιδέα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:51 Ο D|m|tr| έγραψε: #74 04-09-08 17:51 Εγώ ακόμη δεν έψαξα, είμαι 2ο εξάμηνο (ΤΕΙ Καβάλας) και λέω να 'δω αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:52 Ο Afey έγραψε: #75 04-09-08 17:52 Δες όταν τελειώνει η εξεταστική που ξενοικιάζονται τα σπίτια συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Flying Monarch: #76 04-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Οποιος εχει βγαλει και φωτο (και αν δεν εχει να βγαλει ) να ποσταρει εδω να δουμε και το σπιτακι του καθενος (Οποιος θελει βεβαια) Click για ανάπτυξη... αααααα εγώ θα πάω αύριο!θα φροντίσω να βγάλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kovacevic Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑIΡΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:50 Η kovacevic: #77 05-09-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από simona: λοιπον...καταρχην ειμαι η Σιμόνα..ναι μόνη μ το νοικιασα το σπιτι...εσυ;350Ε .Οσον αφορα για τη σειρα που περασαμε ξερω πωσ αν εισαι στο 20% θα σ στειλουν ενα χαρτι... Click για ανάπτυξη... γεια!!!σορυ που αργησα να απαντησω αλλα πριν λιγο γυρισα απο πατρα!!!ναι μονη μ κι εγω 340!!!χαρηκα πολυ για τη γνωριμια Σιμονα!!!ελπιζω να τα πουμε κ απο κοντα!!!!φιλακια και καλα να περνας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelospektis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelospektis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:27 Ο trelospektis: #78 05-09-08 19:27 Από Κομοτηνή είμαι και Κομοτηνή θα μείνω (Νομική Κομοτηνής) Δεν αλλάζω σπίτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο Anarki έγραψε: #79 05-09-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: Δεν αλλάζω σπίτι!! Click για ανάπτυξη... Τα συλλυπητήριά μου, μόλις πέθανε η φοιτητική σου ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:02 Ο chris_90 έγραψε: #80 05-09-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Τα συλλυπητήριά μου, μόλις πέθανε η φοιτητική σου ζωή Click για ανάπτυξη... Να ζησουμε να τη θυμομαστε οσοι δεν θελουμε να ξενιτευτουμε! :papas: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman eukleidhs1821 Markaf marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρηκα και εγω σπιτι επιτελους.Μια γκαρσονιερα 40 τ.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zaxosm Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χαρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πεύκη (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:26 Ο zaxosm έγραψε: #67 02-09-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από nicktamias: Βρηκα και εγω σπιτι επιτελους.Μια γκαρσονιερα 40 τ.μ. Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια! Αλλα πού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicktamias Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Βόλος). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:56 Ο nicktamias: #68 02-09-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από zaxosm: Πολυ ωραια! Αλλα πού? Click για ανάπτυξη... Στην Πατρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simona Νεοφερμένο μέλος Η simona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:05 Η simona έγραψε: #69 03-09-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από kovacevic: μια χαρα!!!καλη σταδιοδρομια λοιπον!!!!μονη σου το νοικιασες το σπιτι η με συγκατοικο???τεσπα μηπως ξερεις πως μπορουμε να μαθουμε με τι σειρα περασαμε στη σχολη???το ονομα σου??εγω ειμαι η Μαιρη!!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον...καταρχην ειμαι η Σιμόνα..ναι μόνη μ το νοικιασα το σπιτι...εσυ;350Ε .Οσον αφορα για τη σειρα που περασαμε ξερω πωσ αν εισαι στο 20% θα σ στειλουν ενα χαρτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nightwalker Νεοφερμένο μέλος Ο nightwalker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:05 Ο nightwalker: #70 03-09-08 16:05 signwmi gia ta greeklish,grafw apo kinito pu Dn exei ellinika.. Egw smr vrhka ena megaalo 2misaraki stin perioxi kallithea toy Rethymnou 370 eyra!!!h thalassa Einai dipla!!milame apisteyto!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elli@ Νεοφερμένο μέλος Η Έλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:36 Η elli@ έγραψε: #71 04-09-08 13:36 Και εγώ βρήκα σπίτι...2άρι στο κέντρο της Κομοτηνής με 300γιούρος...Μ'αρέσει πολύ...Εχω τα πάντα δίπλα εκτός απ'τη σχολή αφού η Πανεπιστημιούπολη είναι 6 χιλιόμετρα από το κέντρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο demerlad έγραψε: #72 04-09-08 17:22 Οποιος εχει βγαλει και φωτο (και αν δεν εχει να βγαλει ) να ποσταρει εδω να δουμε και το σπιτακι του καθενος (Οποιος θελει βεβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Ο Afey έγραψε: #73 04-09-08 17:31 Ωραία ιδέα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:51 Ο D|m|tr| έγραψε: #74 04-09-08 17:51 Εγώ ακόμη δεν έψαξα, είμαι 2ο εξάμηνο (ΤΕΙ Καβάλας) και λέω να 'δω αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:52 Ο Afey έγραψε: #75 04-09-08 17:52 Δες όταν τελειώνει η εξεταστική που ξενοικιάζονται τα σπίτια συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Flying Monarch: #76 04-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Οποιος εχει βγαλει και φωτο (και αν δεν εχει να βγαλει ) να ποσταρει εδω να δουμε και το σπιτακι του καθενος (Οποιος θελει βεβαια) Click για ανάπτυξη... αααααα εγώ θα πάω αύριο!θα φροντίσω να βγάλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kovacevic Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑIΡΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:50 Η kovacevic: #77 05-09-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από simona: λοιπον...καταρχην ειμαι η Σιμόνα..ναι μόνη μ το νοικιασα το σπιτι...εσυ;350Ε .Οσον αφορα για τη σειρα που περασαμε ξερω πωσ αν εισαι στο 20% θα σ στειλουν ενα χαρτι... Click για ανάπτυξη... γεια!!!σορυ που αργησα να απαντησω αλλα πριν λιγο γυρισα απο πατρα!!!ναι μονη μ κι εγω 340!!!χαρηκα πολυ για τη γνωριμια Σιμονα!!!ελπιζω να τα πουμε κ απο κοντα!!!!φιλακια και καλα να περνας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelospektis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelospektis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:27 Ο trelospektis: #78 05-09-08 19:27 Από Κομοτηνή είμαι και Κομοτηνή θα μείνω (Νομική Κομοτηνής) Δεν αλλάζω σπίτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο Anarki έγραψε: #79 05-09-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: Δεν αλλάζω σπίτι!! Click για ανάπτυξη... Τα συλλυπητήριά μου, μόλις πέθανε η φοιτητική σου ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:02 Ο chris_90 έγραψε: #80 05-09-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Τα συλλυπητήριά μου, μόλις πέθανε η φοιτητική σου ζωή Click για ανάπτυξη... Να ζησουμε να τη θυμομαστε οσοι δεν θελουμε να ξενιτευτουμε! :papas: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman eukleidhs1821 Markaf marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nicktamias: Βρηκα και εγω σπιτι επιτελους.Μια γκαρσονιερα 40 τ.μ. Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια! Αλλα πού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nicktamias Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Βόλος). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:56 Ο nicktamias: #68 02-09-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από zaxosm: Πολυ ωραια! Αλλα πού? Click για ανάπτυξη... Στην Πατρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simona Νεοφερμένο μέλος Η simona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:05 Η simona έγραψε: #69 03-09-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από kovacevic: μια χαρα!!!καλη σταδιοδρομια λοιπον!!!!μονη σου το νοικιασες το σπιτι η με συγκατοικο???τεσπα μηπως ξερεις πως μπορουμε να μαθουμε με τι σειρα περασαμε στη σχολη???το ονομα σου??εγω ειμαι η Μαιρη!!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον...καταρχην ειμαι η Σιμόνα..ναι μόνη μ το νοικιασα το σπιτι...εσυ;350Ε .Οσον αφορα για τη σειρα που περασαμε ξερω πωσ αν εισαι στο 20% θα σ στειλουν ενα χαρτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nightwalker Νεοφερμένο μέλος Ο nightwalker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:05 Ο nightwalker: #70 03-09-08 16:05 signwmi gia ta greeklish,grafw apo kinito pu Dn exei ellinika.. Egw smr vrhka ena megaalo 2misaraki stin perioxi kallithea toy Rethymnou 370 eyra!!!h thalassa Einai dipla!!milame apisteyto!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elli@ Νεοφερμένο μέλος Η Έλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:36 Η elli@ έγραψε: #71 04-09-08 13:36 Και εγώ βρήκα σπίτι...2άρι στο κέντρο της Κομοτηνής με 300γιούρος...Μ'αρέσει πολύ...Εχω τα πάντα δίπλα εκτός απ'τη σχολή αφού η Πανεπιστημιούπολη είναι 6 χιλιόμετρα από το κέντρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο demerlad έγραψε: #72 04-09-08 17:22 Οποιος εχει βγαλει και φωτο (και αν δεν εχει να βγαλει ) να ποσταρει εδω να δουμε και το σπιτακι του καθενος (Οποιος θελει βεβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Ο Afey έγραψε: #73 04-09-08 17:31 Ωραία ιδέα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:51 Ο D|m|tr| έγραψε: #74 04-09-08 17:51 Εγώ ακόμη δεν έψαξα, είμαι 2ο εξάμηνο (ΤΕΙ Καβάλας) και λέω να 'δω αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:52 Ο Afey έγραψε: #75 04-09-08 17:52 Δες όταν τελειώνει η εξεταστική που ξενοικιάζονται τα σπίτια συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Flying Monarch: #76 04-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Οποιος εχει βγαλει και φωτο (και αν δεν εχει να βγαλει ) να ποσταρει εδω να δουμε και το σπιτακι του καθενος (Οποιος θελει βεβαια) Click για ανάπτυξη... αααααα εγώ θα πάω αύριο!θα φροντίσω να βγάλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kovacevic Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑIΡΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:50 Η kovacevic: #77 05-09-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από simona: λοιπον...καταρχην ειμαι η Σιμόνα..ναι μόνη μ το νοικιασα το σπιτι...εσυ;350Ε .Οσον αφορα για τη σειρα που περασαμε ξερω πωσ αν εισαι στο 20% θα σ στειλουν ενα χαρτι... Click για ανάπτυξη... γεια!!!σορυ που αργησα να απαντησω αλλα πριν λιγο γυρισα απο πατρα!!!ναι μονη μ κι εγω 340!!!χαρηκα πολυ για τη γνωριμια Σιμονα!!!ελπιζω να τα πουμε κ απο κοντα!!!!φιλακια και καλα να περνας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelospektis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelospektis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:27 Ο trelospektis: #78 05-09-08 19:27 Από Κομοτηνή είμαι και Κομοτηνή θα μείνω (Νομική Κομοτηνής) Δεν αλλάζω σπίτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο Anarki έγραψε: #79 05-09-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: Δεν αλλάζω σπίτι!! Click για ανάπτυξη... Τα συλλυπητήριά μου, μόλις πέθανε η φοιτητική σου ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:02 Ο chris_90 έγραψε: #80 05-09-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Τα συλλυπητήριά μου, μόλις πέθανε η φοιτητική σου ζωή Click για ανάπτυξη... Να ζησουμε να τη θυμομαστε οσοι δεν θελουμε να ξενιτευτουμε! :papas: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman eukleidhs1821 Markaf marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zaxosm: Πολυ ωραια! Αλλα πού? Click για ανάπτυξη... Στην Πατρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
simona Νεοφερμένο μέλος Η simona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:05 Η simona έγραψε: #69 03-09-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από kovacevic: μια χαρα!!!καλη σταδιοδρομια λοιπον!!!!μονη σου το νοικιασες το σπιτι η με συγκατοικο???τεσπα μηπως ξερεις πως μπορουμε να μαθουμε με τι σειρα περασαμε στη σχολη???το ονομα σου??εγω ειμαι η Μαιρη!!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον...καταρχην ειμαι η Σιμόνα..ναι μόνη μ το νοικιασα το σπιτι...εσυ;350Ε .Οσον αφορα για τη σειρα που περασαμε ξερω πωσ αν εισαι στο 20% θα σ στειλουν ενα χαρτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nightwalker Νεοφερμένο μέλος Ο nightwalker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:05 Ο nightwalker: #70 03-09-08 16:05 signwmi gia ta greeklish,grafw apo kinito pu Dn exei ellinika.. Egw smr vrhka ena megaalo 2misaraki stin perioxi kallithea toy Rethymnou 370 eyra!!!h thalassa Einai dipla!!milame apisteyto!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elli@ Νεοφερμένο μέλος Η Έλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:36 Η elli@ έγραψε: #71 04-09-08 13:36 Και εγώ βρήκα σπίτι...2άρι στο κέντρο της Κομοτηνής με 300γιούρος...Μ'αρέσει πολύ...Εχω τα πάντα δίπλα εκτός απ'τη σχολή αφού η Πανεπιστημιούπολη είναι 6 χιλιόμετρα από το κέντρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο demerlad έγραψε: #72 04-09-08 17:22 Οποιος εχει βγαλει και φωτο (και αν δεν εχει να βγαλει ) να ποσταρει εδω να δουμε και το σπιτακι του καθενος (Οποιος θελει βεβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Ο Afey έγραψε: #73 04-09-08 17:31 Ωραία ιδέα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:51 Ο D|m|tr| έγραψε: #74 04-09-08 17:51 Εγώ ακόμη δεν έψαξα, είμαι 2ο εξάμηνο (ΤΕΙ Καβάλας) και λέω να 'δω αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:52 Ο Afey έγραψε: #75 04-09-08 17:52 Δες όταν τελειώνει η εξεταστική που ξενοικιάζονται τα σπίτια συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Flying Monarch: #76 04-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Οποιος εχει βγαλει και φωτο (και αν δεν εχει να βγαλει ) να ποσταρει εδω να δουμε και το σπιτακι του καθενος (Οποιος θελει βεβαια) Click για ανάπτυξη... αααααα εγώ θα πάω αύριο!θα φροντίσω να βγάλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kovacevic Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑIΡΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:50 Η kovacevic: #77 05-09-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από simona: λοιπον...καταρχην ειμαι η Σιμόνα..ναι μόνη μ το νοικιασα το σπιτι...εσυ;350Ε .Οσον αφορα για τη σειρα που περασαμε ξερω πωσ αν εισαι στο 20% θα σ στειλουν ενα χαρτι... Click για ανάπτυξη... γεια!!!σορυ που αργησα να απαντησω αλλα πριν λιγο γυρισα απο πατρα!!!ναι μονη μ κι εγω 340!!!χαρηκα πολυ για τη γνωριμια Σιμονα!!!ελπιζω να τα πουμε κ απο κοντα!!!!φιλακια και καλα να περνας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelospektis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelospektis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:27 Ο trelospektis: #78 05-09-08 19:27 Από Κομοτηνή είμαι και Κομοτηνή θα μείνω (Νομική Κομοτηνής) Δεν αλλάζω σπίτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο Anarki έγραψε: #79 05-09-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: Δεν αλλάζω σπίτι!! Click για ανάπτυξη... Τα συλλυπητήριά μου, μόλις πέθανε η φοιτητική σου ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:02 Ο chris_90 έγραψε: #80 05-09-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Τα συλλυπητήριά μου, μόλις πέθανε η φοιτητική σου ζωή Click για ανάπτυξη... Να ζησουμε να τη θυμομαστε οσοι δεν θελουμε να ξενιτευτουμε! :papas: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman eukleidhs1821 Markaf marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kovacevic: μια χαρα!!!καλη σταδιοδρομια λοιπον!!!!μονη σου το νοικιασες το σπιτι η με συγκατοικο???τεσπα μηπως ξερεις πως μπορουμε να μαθουμε με τι σειρα περασαμε στη σχολη???το ονομα σου??εγω ειμαι η Μαιρη!!!! Click για ανάπτυξη... λοιπον...καταρχην ειμαι η Σιμόνα..ναι μόνη μ το νοικιασα το σπιτι...εσυ;350Ε .Οσον αφορα για τη σειρα που περασαμε ξερω πωσ αν εισαι στο 20% θα σ στειλουν ενα χαρτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nightwalker Νεοφερμένο μέλος Ο nightwalker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Κρήτης (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:05 Ο nightwalker: #70 03-09-08 16:05 signwmi gia ta greeklish,grafw apo kinito pu Dn exei ellinika.. Egw smr vrhka ena megaalo 2misaraki stin perioxi kallithea toy Rethymnou 370 eyra!!!h thalassa Einai dipla!!milame apisteyto!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elli@ Νεοφερμένο μέλος Η Έλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:36 Η elli@ έγραψε: #71 04-09-08 13:36 Και εγώ βρήκα σπίτι...2άρι στο κέντρο της Κομοτηνής με 300γιούρος...Μ'αρέσει πολύ...Εχω τα πάντα δίπλα εκτός απ'τη σχολή αφού η Πανεπιστημιούπολη είναι 6 χιλιόμετρα από το κέντρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο demerlad έγραψε: #72 04-09-08 17:22 Οποιος εχει βγαλει και φωτο (και αν δεν εχει να βγαλει ) να ποσταρει εδω να δουμε και το σπιτακι του καθενος (Οποιος θελει βεβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Ο Afey έγραψε: #73 04-09-08 17:31 Ωραία ιδέα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:51 Ο D|m|tr| έγραψε: #74 04-09-08 17:51 Εγώ ακόμη δεν έψαξα, είμαι 2ο εξάμηνο (ΤΕΙ Καβάλας) και λέω να 'δω αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:52 Ο Afey έγραψε: #75 04-09-08 17:52 Δες όταν τελειώνει η εξεταστική που ξενοικιάζονται τα σπίτια συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Flying Monarch: #76 04-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Οποιος εχει βγαλει και φωτο (και αν δεν εχει να βγαλει ) να ποσταρει εδω να δουμε και το σπιτακι του καθενος (Οποιος θελει βεβαια) Click για ανάπτυξη... αααααα εγώ θα πάω αύριο!θα φροντίσω να βγάλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kovacevic Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑIΡΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:50 Η kovacevic: #77 05-09-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από simona: λοιπον...καταρχην ειμαι η Σιμόνα..ναι μόνη μ το νοικιασα το σπιτι...εσυ;350Ε .Οσον αφορα για τη σειρα που περασαμε ξερω πωσ αν εισαι στο 20% θα σ στειλουν ενα χαρτι... Click για ανάπτυξη... γεια!!!σορυ που αργησα να απαντησω αλλα πριν λιγο γυρισα απο πατρα!!!ναι μονη μ κι εγω 340!!!χαρηκα πολυ για τη γνωριμια Σιμονα!!!ελπιζω να τα πουμε κ απο κοντα!!!!φιλακια και καλα να περνας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelospektis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelospektis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:27 Ο trelospektis: #78 05-09-08 19:27 Από Κομοτηνή είμαι και Κομοτηνή θα μείνω (Νομική Κομοτηνής) Δεν αλλάζω σπίτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο Anarki έγραψε: #79 05-09-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: Δεν αλλάζω σπίτι!! Click για ανάπτυξη... Τα συλλυπητήριά μου, μόλις πέθανε η φοιτητική σου ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:02 Ο chris_90 έγραψε: #80 05-09-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Τα συλλυπητήριά μου, μόλις πέθανε η φοιτητική σου ζωή Click για ανάπτυξη... Να ζησουμε να τη θυμομαστε οσοι δεν θελουμε να ξενιτευτουμε! :papas: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman eukleidhs1821 Markaf marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
signwmi gia ta greeklish,grafw apo kinito pu Dn exei ellinika.. Egw smr vrhka ena megaalo 2misaraki stin perioxi kallithea toy Rethymnou 370 eyra!!!h thalassa Einai dipla!!milame apisteyto!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elli@ Νεοφερμένο μέλος Η Έλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:36 Η elli@ έγραψε: #71 04-09-08 13:36 Και εγώ βρήκα σπίτι...2άρι στο κέντρο της Κομοτηνής με 300γιούρος...Μ'αρέσει πολύ...Εχω τα πάντα δίπλα εκτός απ'τη σχολή αφού η Πανεπιστημιούπολη είναι 6 χιλιόμετρα από το κέντρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο demerlad έγραψε: #72 04-09-08 17:22 Οποιος εχει βγαλει και φωτο (και αν δεν εχει να βγαλει ) να ποσταρει εδω να δουμε και το σπιτακι του καθενος (Οποιος θελει βεβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Ο Afey έγραψε: #73 04-09-08 17:31 Ωραία ιδέα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:51 Ο D|m|tr| έγραψε: #74 04-09-08 17:51 Εγώ ακόμη δεν έψαξα, είμαι 2ο εξάμηνο (ΤΕΙ Καβάλας) και λέω να 'δω αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:52 Ο Afey έγραψε: #75 04-09-08 17:52 Δες όταν τελειώνει η εξεταστική που ξενοικιάζονται τα σπίτια συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Flying Monarch: #76 04-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Οποιος εχει βγαλει και φωτο (και αν δεν εχει να βγαλει ) να ποσταρει εδω να δουμε και το σπιτακι του καθενος (Οποιος θελει βεβαια) Click για ανάπτυξη... αααααα εγώ θα πάω αύριο!θα φροντίσω να βγάλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kovacevic Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑIΡΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:50 Η kovacevic: #77 05-09-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από simona: λοιπον...καταρχην ειμαι η Σιμόνα..ναι μόνη μ το νοικιασα το σπιτι...εσυ;350Ε .Οσον αφορα για τη σειρα που περασαμε ξερω πωσ αν εισαι στο 20% θα σ στειλουν ενα χαρτι... Click για ανάπτυξη... γεια!!!σορυ που αργησα να απαντησω αλλα πριν λιγο γυρισα απο πατρα!!!ναι μονη μ κι εγω 340!!!χαρηκα πολυ για τη γνωριμια Σιμονα!!!ελπιζω να τα πουμε κ απο κοντα!!!!φιλακια και καλα να περνας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelospektis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelospektis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:27 Ο trelospektis: #78 05-09-08 19:27 Από Κομοτηνή είμαι και Κομοτηνή θα μείνω (Νομική Κομοτηνής) Δεν αλλάζω σπίτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο Anarki έγραψε: #79 05-09-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: Δεν αλλάζω σπίτι!! Click για ανάπτυξη... Τα συλλυπητήριά μου, μόλις πέθανε η φοιτητική σου ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:02 Ο chris_90 έγραψε: #80 05-09-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Τα συλλυπητήριά μου, μόλις πέθανε η φοιτητική σου ζωή Click για ανάπτυξη... Να ζησουμε να τη θυμομαστε οσοι δεν θελουμε να ξενιτευτουμε! :papas: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman eukleidhs1821 Markaf marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ βρήκα σπίτι...2άρι στο κέντρο της Κομοτηνής με 300γιούρος...Μ'αρέσει πολύ...Εχω τα πάντα δίπλα εκτός απ'τη σχολή αφού η Πανεπιστημιούπολη είναι 6 χιλιόμετρα από το κέντρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:22 Ο demerlad έγραψε: #72 04-09-08 17:22 Οποιος εχει βγαλει και φωτο (και αν δεν εχει να βγαλει ) να ποσταρει εδω να δουμε και το σπιτακι του καθενος (Οποιος θελει βεβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Ο Afey έγραψε: #73 04-09-08 17:31 Ωραία ιδέα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:51 Ο D|m|tr| έγραψε: #74 04-09-08 17:51 Εγώ ακόμη δεν έψαξα, είμαι 2ο εξάμηνο (ΤΕΙ Καβάλας) και λέω να 'δω αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:52 Ο Afey έγραψε: #75 04-09-08 17:52 Δες όταν τελειώνει η εξεταστική που ξενοικιάζονται τα σπίτια συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Flying Monarch: #76 04-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Οποιος εχει βγαλει και φωτο (και αν δεν εχει να βγαλει ) να ποσταρει εδω να δουμε και το σπιτακι του καθενος (Οποιος θελει βεβαια) Click για ανάπτυξη... αααααα εγώ θα πάω αύριο!θα φροντίσω να βγάλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kovacevic Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑIΡΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:50 Η kovacevic: #77 05-09-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από simona: λοιπον...καταρχην ειμαι η Σιμόνα..ναι μόνη μ το νοικιασα το σπιτι...εσυ;350Ε .Οσον αφορα για τη σειρα που περασαμε ξερω πωσ αν εισαι στο 20% θα σ στειλουν ενα χαρτι... Click για ανάπτυξη... γεια!!!σορυ που αργησα να απαντησω αλλα πριν λιγο γυρισα απο πατρα!!!ναι μονη μ κι εγω 340!!!χαρηκα πολυ για τη γνωριμια Σιμονα!!!ελπιζω να τα πουμε κ απο κοντα!!!!φιλακια και καλα να περνας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelospektis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelospektis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:27 Ο trelospektis: #78 05-09-08 19:27 Από Κομοτηνή είμαι και Κομοτηνή θα μείνω (Νομική Κομοτηνής) Δεν αλλάζω σπίτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο Anarki έγραψε: #79 05-09-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: Δεν αλλάζω σπίτι!! Click για ανάπτυξη... Τα συλλυπητήριά μου, μόλις πέθανε η φοιτητική σου ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:02 Ο chris_90 έγραψε: #80 05-09-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Τα συλλυπητήριά μου, μόλις πέθανε η φοιτητική σου ζωή Click για ανάπτυξη... Να ζησουμε να τη θυμομαστε οσοι δεν θελουμε να ξενιτευτουμε! :papas: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman eukleidhs1821 Markaf marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οποιος εχει βγαλει και φωτο (και αν δεν εχει να βγαλει ) να ποσταρει εδω να δουμε και το σπιτακι του καθενος (Οποιος θελει βεβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:31 Ο Afey έγραψε: #73 04-09-08 17:31 Ωραία ιδέα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:51 Ο D|m|tr| έγραψε: #74 04-09-08 17:51 Εγώ ακόμη δεν έψαξα, είμαι 2ο εξάμηνο (ΤΕΙ Καβάλας) και λέω να 'δω αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:52 Ο Afey έγραψε: #75 04-09-08 17:52 Δες όταν τελειώνει η εξεταστική που ξενοικιάζονται τα σπίτια συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Flying Monarch: #76 04-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Οποιος εχει βγαλει και φωτο (και αν δεν εχει να βγαλει ) να ποσταρει εδω να δουμε και το σπιτακι του καθενος (Οποιος θελει βεβαια) Click για ανάπτυξη... αααααα εγώ θα πάω αύριο!θα φροντίσω να βγάλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kovacevic Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑIΡΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:50 Η kovacevic: #77 05-09-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από simona: λοιπον...καταρχην ειμαι η Σιμόνα..ναι μόνη μ το νοικιασα το σπιτι...εσυ;350Ε .Οσον αφορα για τη σειρα που περασαμε ξερω πωσ αν εισαι στο 20% θα σ στειλουν ενα χαρτι... Click για ανάπτυξη... γεια!!!σορυ που αργησα να απαντησω αλλα πριν λιγο γυρισα απο πατρα!!!ναι μονη μ κι εγω 340!!!χαρηκα πολυ για τη γνωριμια Σιμονα!!!ελπιζω να τα πουμε κ απο κοντα!!!!φιλακια και καλα να περνας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelospektis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelospektis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:27 Ο trelospektis: #78 05-09-08 19:27 Από Κομοτηνή είμαι και Κομοτηνή θα μείνω (Νομική Κομοτηνής) Δεν αλλάζω σπίτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο Anarki έγραψε: #79 05-09-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: Δεν αλλάζω σπίτι!! Click για ανάπτυξη... Τα συλλυπητήριά μου, μόλις πέθανε η φοιτητική σου ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:02 Ο chris_90 έγραψε: #80 05-09-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Τα συλλυπητήριά μου, μόλις πέθανε η φοιτητική σου ζωή Click για ανάπτυξη... Να ζησουμε να τη θυμομαστε οσοι δεν θελουμε να ξενιτευτουμε! :papas: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman eukleidhs1821 Markaf marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ωραία ιδέα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D|m|tr| Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ορμύλια (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:51 Ο D|m|tr| έγραψε: #74 04-09-08 17:51 Εγώ ακόμη δεν έψαξα, είμαι 2ο εξάμηνο (ΤΕΙ Καβάλας) και λέω να 'δω αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:52 Ο Afey έγραψε: #75 04-09-08 17:52 Δες όταν τελειώνει η εξεταστική που ξενοικιάζονται τα σπίτια συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Flying Monarch: #76 04-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Οποιος εχει βγαλει και φωτο (και αν δεν εχει να βγαλει ) να ποσταρει εδω να δουμε και το σπιτακι του καθενος (Οποιος θελει βεβαια) Click για ανάπτυξη... αααααα εγώ θα πάω αύριο!θα φροντίσω να βγάλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kovacevic Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑIΡΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:50 Η kovacevic: #77 05-09-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από simona: λοιπον...καταρχην ειμαι η Σιμόνα..ναι μόνη μ το νοικιασα το σπιτι...εσυ;350Ε .Οσον αφορα για τη σειρα που περασαμε ξερω πωσ αν εισαι στο 20% θα σ στειλουν ενα χαρτι... Click για ανάπτυξη... γεια!!!σορυ που αργησα να απαντησω αλλα πριν λιγο γυρισα απο πατρα!!!ναι μονη μ κι εγω 340!!!χαρηκα πολυ για τη γνωριμια Σιμονα!!!ελπιζω να τα πουμε κ απο κοντα!!!!φιλακια και καλα να περνας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelospektis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelospektis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:27 Ο trelospektis: #78 05-09-08 19:27 Από Κομοτηνή είμαι και Κομοτηνή θα μείνω (Νομική Κομοτηνής) Δεν αλλάζω σπίτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο Anarki έγραψε: #79 05-09-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: Δεν αλλάζω σπίτι!! Click για ανάπτυξη... Τα συλλυπητήριά μου, μόλις πέθανε η φοιτητική σου ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:02 Ο chris_90 έγραψε: #80 05-09-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Τα συλλυπητήριά μου, μόλις πέθανε η φοιτητική σου ζωή Click για ανάπτυξη... Να ζησουμε να τη θυμομαστε οσοι δεν θελουμε να ξενιτευτουμε! :papas: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman eukleidhs1821 Markaf marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ ακόμη δεν έψαξα, είμαι 2ο εξάμηνο (ΤΕΙ Καβάλας) και λέω να 'δω αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:52 Ο Afey έγραψε: #75 04-09-08 17:52 Δες όταν τελειώνει η εξεταστική που ξενοικιάζονται τα σπίτια συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Flying Monarch: #76 04-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Οποιος εχει βγαλει και φωτο (και αν δεν εχει να βγαλει ) να ποσταρει εδω να δουμε και το σπιτακι του καθενος (Οποιος θελει βεβαια) Click για ανάπτυξη... αααααα εγώ θα πάω αύριο!θα φροντίσω να βγάλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kovacevic Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑIΡΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:50 Η kovacevic: #77 05-09-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από simona: λοιπον...καταρχην ειμαι η Σιμόνα..ναι μόνη μ το νοικιασα το σπιτι...εσυ;350Ε .Οσον αφορα για τη σειρα που περασαμε ξερω πωσ αν εισαι στο 20% θα σ στειλουν ενα χαρτι... Click για ανάπτυξη... γεια!!!σορυ που αργησα να απαντησω αλλα πριν λιγο γυρισα απο πατρα!!!ναι μονη μ κι εγω 340!!!χαρηκα πολυ για τη γνωριμια Σιμονα!!!ελπιζω να τα πουμε κ απο κοντα!!!!φιλακια και καλα να περνας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelospektis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelospektis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:27 Ο trelospektis: #78 05-09-08 19:27 Από Κομοτηνή είμαι και Κομοτηνή θα μείνω (Νομική Κομοτηνής) Δεν αλλάζω σπίτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο Anarki έγραψε: #79 05-09-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: Δεν αλλάζω σπίτι!! Click για ανάπτυξη... Τα συλλυπητήριά μου, μόλις πέθανε η φοιτητική σου ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:02 Ο chris_90 έγραψε: #80 05-09-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Τα συλλυπητήριά μου, μόλις πέθανε η φοιτητική σου ζωή Click για ανάπτυξη... Να ζησουμε να τη θυμομαστε οσοι δεν θελουμε να ξενιτευτουμε! :papas: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman eukleidhs1821 Markaf marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δες όταν τελειώνει η εξεταστική που ξενοικιάζονται τα σπίτια συνήθως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Flying Monarch: #76 04-09-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Οποιος εχει βγαλει και φωτο (και αν δεν εχει να βγαλει ) να ποσταρει εδω να δουμε και το σπιτακι του καθενος (Οποιος θελει βεβαια) Click για ανάπτυξη... αααααα εγώ θα πάω αύριο!θα φροντίσω να βγάλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kovacevic Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑIΡΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:50 Η kovacevic: #77 05-09-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από simona: λοιπον...καταρχην ειμαι η Σιμόνα..ναι μόνη μ το νοικιασα το σπιτι...εσυ;350Ε .Οσον αφορα για τη σειρα που περασαμε ξερω πωσ αν εισαι στο 20% θα σ στειλουν ενα χαρτι... Click για ανάπτυξη... γεια!!!σορυ που αργησα να απαντησω αλλα πριν λιγο γυρισα απο πατρα!!!ναι μονη μ κι εγω 340!!!χαρηκα πολυ για τη γνωριμια Σιμονα!!!ελπιζω να τα πουμε κ απο κοντα!!!!φιλακια και καλα να περνας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelospektis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelospektis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:27 Ο trelospektis: #78 05-09-08 19:27 Από Κομοτηνή είμαι και Κομοτηνή θα μείνω (Νομική Κομοτηνής) Δεν αλλάζω σπίτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο Anarki έγραψε: #79 05-09-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: Δεν αλλάζω σπίτι!! Click για ανάπτυξη... Τα συλλυπητήριά μου, μόλις πέθανε η φοιτητική σου ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:02 Ο chris_90 έγραψε: #80 05-09-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Τα συλλυπητήριά μου, μόλις πέθανε η φοιτητική σου ζωή Click για ανάπτυξη... Να ζησουμε να τη θυμομαστε οσοι δεν θελουμε να ξενιτευτουμε! :papas: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman eukleidhs1821 Markaf marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Οποιος εχει βγαλει και φωτο (και αν δεν εχει να βγαλει ) να ποσταρει εδω να δουμε και το σπιτακι του καθενος (Οποιος θελει βεβαια) Click για ανάπτυξη... αααααα εγώ θα πάω αύριο!θα φροντίσω να βγάλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kovacevic Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑIΡΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:50 Η kovacevic: #77 05-09-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από simona: λοιπον...καταρχην ειμαι η Σιμόνα..ναι μόνη μ το νοικιασα το σπιτι...εσυ;350Ε .Οσον αφορα για τη σειρα που περασαμε ξερω πωσ αν εισαι στο 20% θα σ στειλουν ενα χαρτι... Click για ανάπτυξη... γεια!!!σορυ που αργησα να απαντησω αλλα πριν λιγο γυρισα απο πατρα!!!ναι μονη μ κι εγω 340!!!χαρηκα πολυ για τη γνωριμια Σιμονα!!!ελπιζω να τα πουμε κ απο κοντα!!!!φιλακια και καλα να περνας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelospektis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelospektis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:27 Ο trelospektis: #78 05-09-08 19:27 Από Κομοτηνή είμαι και Κομοτηνή θα μείνω (Νομική Κομοτηνής) Δεν αλλάζω σπίτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο Anarki έγραψε: #79 05-09-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: Δεν αλλάζω σπίτι!! Click για ανάπτυξη... Τα συλλυπητήριά μου, μόλις πέθανε η φοιτητική σου ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:02 Ο chris_90 έγραψε: #80 05-09-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Τα συλλυπητήριά μου, μόλις πέθανε η φοιτητική σου ζωή Click για ανάπτυξη... Να ζησουμε να τη θυμομαστε οσοι δεν θελουμε να ξενιτευτουμε! :papas: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman eukleidhs1821 Markaf marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από simona: λοιπον...καταρχην ειμαι η Σιμόνα..ναι μόνη μ το νοικιασα το σπιτι...εσυ;350Ε .Οσον αφορα για τη σειρα που περασαμε ξερω πωσ αν εισαι στο 20% θα σ στειλουν ενα χαρτι... Click για ανάπτυξη... γεια!!!σορυ που αργησα να απαντησω αλλα πριν λιγο γυρισα απο πατρα!!!ναι μονη μ κι εγω 340!!!χαρηκα πολυ για τη γνωριμια Σιμονα!!!ελπιζω να τα πουμε κ απο κοντα!!!!φιλακια και καλα να περνας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
trelospektis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelospektis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 156 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:27 Ο trelospektis: #78 05-09-08 19:27 Από Κομοτηνή είμαι και Κομοτηνή θα μείνω (Νομική Κομοτηνής) Δεν αλλάζω σπίτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο Anarki έγραψε: #79 05-09-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: Δεν αλλάζω σπίτι!! Click για ανάπτυξη... Τα συλλυπητήριά μου, μόλις πέθανε η φοιτητική σου ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:02 Ο chris_90 έγραψε: #80 05-09-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Τα συλλυπητήριά μου, μόλις πέθανε η φοιτητική σου ζωή Click για ανάπτυξη... Να ζησουμε να τη θυμομαστε οσοι δεν θελουμε να ξενιτευτουμε! :papas: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman eukleidhs1821 Markaf marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Από Κομοτηνή είμαι και Κομοτηνή θα μείνω (Νομική Κομοτηνής) Δεν αλλάζω σπίτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο Anarki έγραψε: #79 05-09-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: Δεν αλλάζω σπίτι!! Click για ανάπτυξη... Τα συλλυπητήριά μου, μόλις πέθανε η φοιτητική σου ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:02 Ο chris_90 έγραψε: #80 05-09-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Τα συλλυπητήριά μου, μόλις πέθανε η φοιτητική σου ζωή Click για ανάπτυξη... Να ζησουμε να τη θυμομαστε οσοι δεν θελουμε να ξενιτευτουμε! :papas: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από trelospektis: Δεν αλλάζω σπίτι!! Click για ανάπτυξη... Τα συλλυπητήριά μου, μόλις πέθανε η φοιτητική σου ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:02 Ο chris_90 έγραψε: #80 05-09-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Τα συλλυπητήριά μου, μόλις πέθανε η φοιτητική σου ζωή Click για ανάπτυξη... Να ζησουμε να τη θυμομαστε οσοι δεν θελουμε να ξενιτευτουμε! :papas: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Τα συλλυπητήριά μου, μόλις πέθανε η φοιτητική σου ζωή Click για ανάπτυξη... Να ζησουμε να τη θυμομαστε οσοι δεν θελουμε να ξενιτευτουμε! :papas: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.