(Δεν ηξερα αν ταιριαζει καλυτερα εδω η καπου αλλου)
Λοιπον, την Παρασκευη καλουμαστε, οσοι θελουμε, να γραψουμε μια εκθεση με ελευθερο θεμα, οτι μας προβληματιζει, για την βουλη των εφηβων. Απο τα γραπτα αυτα θα επιλεχθουν 300 (απο τον νομο μου 4), τα οποια και θα εισαγουν τους εφηβους βουλευτες. Εγω δηλωσα συμμετοχη, και θα παω να γραψω. Απο την αλλη ομως, ποτε δεν θα ηθελα να γινω πολιτικος. Οχι οτι με αυτο γινεσαι πολιτικος, αλλα δεν απεχει πολυ....
Επισης, αν κρινω απο οσα παιδια ξερω που εχουν επιλεγει, εγω εκει μεσα θα βγαλω μεγαλα πρασινα σπυρια σε ολο μου το σωμα... Παιζει να πλακωθω και στο ξυλο με κανεναν αμα ειναι να ειμαι μαζι τους 3-4 μερες.
Αρχικα το ειδα σαν ευκαιρια να χασω μαθημα και να εκφρασω καποιους απο τους προβληματισμους μου, αλλα δεν νομιζω οτι αυτος θα ητανε ο καλυτερος χωρος για εμενα, οχι βεβαια οτι θα περασω οπωσδηποτε, πιο πολλες ειναι οι πιθανοτιτες να μην περασω, αλλα αν τυχει και με επιλεξουν; Δεν θα ηθελα απλος να παω και να γραψω βλακιες μονο και μονο για να χασω μαθημα, αλλα απο την αλλη φοβαμαι οτι αν εκφραστω οπως θελω πολυ πιθανο να με παρουν.
Απο την αλλη βεβαια, αν εξαιρεσουμε τα παιδια, ισως να ειναι μια εμπειρια που να εχει να μου προσφερει καποια πραγματα, ισως βεβαια και να μην μου προσφερει τιποτα απολυτος...
Ξερει κανεις τι παιζει εκει περα γενικα; Καμια προταση/γνωμη ως προς το τι θα ητανε καλυτερο να κανω; Λογοι υπερ ή κατα του να παω;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.