cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 15:26 Η cheery έγραψε: #241 04-03-09 15:26 καλα δεν ηρθε και το τελος του κοσμου...παντως να ξερεις πως το 19 δεν ειναι τοσο ανέφικτο οσο νομιζεις...ισως ειναι καλύτεςρα να ασχοληθείς και με άλλα μαθηματα τα οποια κάνουν τελικά τη διαφορα (πχ μαθηματικα, έκθεση) εφοσον εχεις καλύψει τοσο καλά τη βιολογια, στην οποια στο κατω κάτω γράφει άριστα ένα πολυ μεγάλο ποσοστο σε σχεση με τα υπολοιπα μθμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 15:45 Ο genetics_75: #242 04-03-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από aleka: καλα δεν ηρθε και το τελος του κοσμου...παντως να ξερεις πως το 19 δεν ειναι τοσο ανέφικτο οσο νομιζεις...ισως ειναι καλύτεςρα να ασχοληθείς και με άλλα μαθηματα τα οποια κάνουν τελικά τη διαφορα (πχ μαθηματικα, έκθεση) εφοσον εχεις καλύψει τοσο καλά τη βιολογια, στην οποια στο κατω κάτω γράφει άριστα ένα πολυ μεγάλο ποσοστο σε σχεση με τα υπολοιπα μθμ... Click για ανάπτυξη... ρε συ...για δευτερη φορά δίνω! οποτε εχω μια ιδεα!! περισυ εγραψα βιολογια 19.2 (96%) στα υπόλοιπα χημεια 19.2 φυσικη 19.5 μαθηματικα γενικης 19 εκθεση 18.1 μαθηματικα κατευθυνσης 12,2 με αυτους τους βαθμους ημουν 200 περιπου μορια κατω απο ιατρικη οποτε παλι απ την αρχη!!! η εκθεση ειναι το μονο μαθημα σιγουρο για μενα... απλα νιωθω ανασφαλής για τη βιολογια μην τουςστριψει για τιποτα τρελο φετος!!! δεν εχω όρεξη και για τρίτη φορά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:59 Ο chris_90 έγραψε: #243 05-03-09 13:59 Εγω δεν μπορω να τα μαθω παπαγαλια ρε γμτ... Και περυσι αυτο το προβλημα ειχα και εγραψα 16,9 (80 και 89 οι βαθμολογητες κι εγω υπολογιζα 90, απλα ελεος). Βεβαια περυσι επεσαν ολα τα κομματια που δεν ειχα κατανοησει. Απο ασκησεις εχω κανει παρα πολλες (ειδικα απο μεταλλαξεις και Mendel) και δεν μπορω να πω οτι δυσκολευομαι ιδιαιτερα. Αυτη η παπαγαλια με τσακιζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 19:48 Ο genetics_75: #244 05-03-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Εγω δεν μπορω να τα μαθω παπαγαλια ρε γμτ... Και περυσι αυτο το προβλημα ειχα και εγραψα 16,9 (80 και 89 οι βαθμολογητες κι εγω υπολογιζα 90, απλα ελεος). Βεβαια περυσι επεσαν ολα τα κομματια που δεν ειχα κατανοησει. Απο ασκησεις εχω κανει παρα πολλες (ειδικα απο μεταλλαξεις και Mendel) και δεν μπορω να πω οτι δυσκολευομαι ιδιαιτερα. Αυτη η παπαγαλια με τσακιζει... Click για ανάπτυξη... εχεις ενα δικιο αγαπητέ chris..... η αλήθεια ειναι οτι το βιβλίο δεν ειναι το πλέον κατάλληλο για παπαγαλία και η πλειοψηφία το θεωρεί πολύ κακογραμμένο.......... εγω την εμαθα και περισυ και φέτος!!! να ξέρεις δε θέλει κόπο θέλει τρόπο!!! η παγαλία ειναι σαν τις ασκήσεις , οσο πιο πολυ την εξασκεις τοσο καλυτερα θα τη μάθεις!!!! δώσε το βιβλίο σε καποιον και κατσε καθε μερα απο ενα κομμάτι...θα δεις οτι θα αρχισουν να σου τυπώνονται.....μονος δεν μπορεις να τη μάθεις!! (ΥΓ και μην ανησυχεις το πιο δυσκολο κομματι παπαγαλίας επεσε περισυ [κυταρρικη διαφοροποίηση κλπ] οποτε relax!@) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:01 Ο chris_90 έγραψε: #245 05-03-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από genetics_75: (ΥΓ και μην ανησυχεις το πιο δυσκολο κομματι παπαγαλίας επεσε περισυ [κυταρρικη διαφοροποίηση κλπ] οποτε relax!@) Click για ανάπτυξη... Ναι, το 'χω υποψη μου. Επεσε, τα σκατωσα και να 'μαι παλι εδω στον αγωνα! Εγω εχω αλλη μεθοδο: καθομαι και τα γραφω απ' εξω. Μιλαμε για στοιβες απο κολλες Α4. Απο θαυμα γλιτωσα περυσι την τενοντιτιδα, ελπιζω να τη γλιτωσω και φετος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:31 Ο genetics_75: #246 05-03-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ναι, το 'χω υποψη μου. Επεσε, τα σκατωσα και να 'μαι παλι εδω στον αγωνα! Εγω εχω αλλη μεθοδο: καθομαι και τα γραφω απ' εξω. Μιλαμε για στοιβες απο κολλες Α4. Απο θαυμα γλιτωσα περυσι την τενοντιτιδα, ελπιζω να τη γλιτωσω και φετος. Click για ανάπτυξη... οχι ρε συ!!!! αντι να γραφεις τη θεωρία γράψε κανα μαθηματικό!!! τις μανάδες μας τι τις έχουμε????? θα δεις με το προφορικο θα γλιτωνεις χρόνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:37 Ο chris_90 έγραψε: #247 05-03-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από genetics_75: οχι ρε συ!!!! αντι να γραφεις τη θεωρία γράψε κανα μαθηματικό!!! τις μανάδες μας τι τις έχουμε????? θα δεις με το προφορικο θα γλιτωνεις χρόνο!!!! Click για ανάπτυξη... Μωρε γραφω κι απ' αυτα... και φυσικες και απ' ολα. Βασικα με το προφορικο ψιλοαγχωνομαι (χωρις ιδιαιτερο λογο) και δεν συγκεντρωνομαι το ιδιο. Οταν γραφω εχω παρατηρησει πως ειναι πιο οργανωμενη η σκεψη μου. Ιδιοτροπιες. Αλλα οντως απαιτει πολυ χρονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:50 Ο genetics_75: #248 05-03-09 23:50 Βασικα με το προφορικο ψιλοαγχωνομαι (χωρις ιδιαιτερο λογο) και δεν συγκεντρωνομαι το ιδιο. Οταν γραφω εχω παρατηρησει πως ειναι πιο οργανωμενη η σκεψη μου. Ιδιοτροπιες. Αλλα οντως απαιτει πολυ χρονο...[/quote] κοιτα αν αγχωνεσαι να τα λες στη μανα σου δοκιμασε και καμια γιαγια, τι να σου πω!!! εγω την ηχογραφουσα στο κινητο και μετα την ακουγα και εβλεπα αν τα ηξερα ακριβώς!!! αλλα αν το γραπτο σε βολευει, μαθε την ετσι, σημασια εχει να μην ξαναχασουμε μοναδες απο παπαγαλια!! εμενα περισυ με εκοψαν 5 μορια οι τσουστηδες απο το κωλοβακτηριο επειδη δεν το εγραψα ακριβως....αν ομως δεν τη μαθουμε ολη καλα, 5 μορια απο εδώ , 5 απο εκει, + οτι ειναι μαθημα βαρυτητας....εχετε γεια βρυσουλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandrake2403 Νεοφερμένο μέλος Ο mandrake2403 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 22 Μαρτίου 2009 στις 15:58 Ο mandrake2403: #249 22-03-09 15:58 genetics, πολύ ενδιαφέρον βοήθημα βιολογίας είναι αυτό των Γρηγορίου-Σκαβδή(εκδ. Σαββάλας).. Είναι πολύ έξυπνο και προσιτό τόσο στη θεωρία όσο και στις ασκήσεις!! + ότι ξεφεύγει από τα συνηθισμένα "σοβαροφανή" βοηθήματα αφού έχει μπόλικο χιούμορ!! (Χριστέ μου σαν διαφημιστής ακούγομαι!!!... είναι όμως πραγματικά ενδιαφέρον.!:iagree Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 23:39 Ο genetics_75: #250 23-03-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από mandrake2403: genetics, πολύ ενδιαφέρον βοήθημα βιολογίας είναι αυτό των Γρηγορίου-Σκαβδή(εκδ. Σαββάλας).. Είναι πολύ έξυπνο και προσιτό τόσο στη θεωρία όσο και στις ασκήσεις!! + ότι ξεφεύγει από τα συνηθισμένα "σοβαροφανή" βοηθήματα αφού έχει μπόλικο χιούμορ!! (Χριστέ μου σαν διαφημιστής ακούγομαι!!!... είναι όμως πραγματικά ενδιαφέρον.!:iagree Click για ανάπτυξη... oh ευχαριστώ!!!!! ε κοίτα αν οντως είναι πολύ καλό γιατί να μην το διαφημίσεις!! θα το τσεκάρω πάντως και θα σου πώ την ταπεινή μου γνώμη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimika Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 13:07 Η mimika έγραψε: #251 26-03-09 13:07 εγω εχω του αγγελου κατσικα!!! ειναι πολυ καλο αλλα εχει δυσκολες ασκησεις....θα σου ελεγα να παρεις πρωτα σαββαλα για να μν πεσεις αμεσως στα βαθια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 19:22 Ο rolingstones: #252 26-03-09 19:22 παρε του σαββαλα καλο πρεπει να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosatha Νεοφερμένο μέλος Ο tasosatha αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 19:12 Ο tasosatha: #253 03-04-09 19:12 Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 20:22 Ο mostel έγραψε: #254 03-04-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από giannhskp: Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Click για ανάπτυξη... Το βιβλίο. Από εκεί μπαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 23:38 Ο mazin έγραψε: #255 03-04-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από giannhskp: Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Click για ανάπτυξη... θα σου προτεινα του κ.τσιωτακη ειναι απλα το καλυτερο ..εμενα με βοηθησε αρκετα ..αν θες νομιζω οτι εινα μελος στο φορουμ στιλτοθ πμ και μαθε περισσοτερα..!!!! βασικα περιεχει βασικα στοιχεια θεωρειας και πολλλεσ λυμμεννννννννννες και αλυυυτες ασκησεις ..και αυτο ειναι καλο !! ετσι καιαλλιωσ θεωρια απο το βιβλιο ειαι οτι καλυτερο ελπιζω να σε βοηθησα, ----------------------------------------- εκτος απο τα ακαταλαβηστικα ελληνικα μου με τα αννεπηηηηητρεπτα ορθογραφικα λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreask Νεοφερμένο μέλος Ο Αντρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Μεσσηνία). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 02:08 Ο andreask έγραψε: #256 04-04-09 02:08 Του Σαββάλα είναι καλό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisP Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 68 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 08:43 Ο DimitrisP: #257 04-04-09 08:43 Αρχική Δημοσίευση από andreask: Του Σαββάλα είναι καλό? Click για ανάπτυξη... Ο Σαββάλας είναι εκδοτικός οίκος και έχει εκδώσει πολλά διαφορετικά βιβλία ΑΕΠΠ. https://www.savalas.gr/index.php?subs=17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:22 Ο who έγραψε: #258 04-04-09 10:22 Κι εγώ, με τα βιβλία του κυρίου Τσιωτάκη, είχα κάνει πολύ καλή δουλειά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KONNOS Νεοφερμένο μέλος Ο KONNOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:43 Ο KONNOS έγραψε: #259 04-04-09 10:43 Eγω Κ.Ντζιο και Ι.Κοψινη εχω κανει αλλα αρεα και που κανω και ασκησεις απο το βοηθημα του Τσιωτακη...παρομοια ειναι..ειναι και τα δυο πολυ καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timothi21 Νεοφερμένο μέλος Ο timothi21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 11:01 Ο timothi21: #260 18-04-09 11:01 του κυριου Τσιωτακη (Ειδικα το καινουργιο ) ειναι το καλυτερο και το πιο ενημερωμενο (εχει μεχρι και θεματα πανελ του 2008) που κυκλοφορει . Δου΄λευω με τα βοηθηματα του χρονια τωρα και το συστηνω ανεπιφυλακτα . Καλη επιτυχια στις εξετασεις σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλα δεν ηρθε και το τελος του κοσμου...παντως να ξερεις πως το 19 δεν ειναι τοσο ανέφικτο οσο νομιζεις...ισως ειναι καλύτεςρα να ασχοληθείς και με άλλα μαθηματα τα οποια κάνουν τελικά τη διαφορα (πχ μαθηματικα, έκθεση) εφοσον εχεις καλύψει τοσο καλά τη βιολογια, στην οποια στο κατω κάτω γράφει άριστα ένα πολυ μεγάλο ποσοστο σε σχεση με τα υπολοιπα μθμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 15:45 Ο genetics_75: #242 04-03-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από aleka: καλα δεν ηρθε και το τελος του κοσμου...παντως να ξερεις πως το 19 δεν ειναι τοσο ανέφικτο οσο νομιζεις...ισως ειναι καλύτεςρα να ασχοληθείς και με άλλα μαθηματα τα οποια κάνουν τελικά τη διαφορα (πχ μαθηματικα, έκθεση) εφοσον εχεις καλύψει τοσο καλά τη βιολογια, στην οποια στο κατω κάτω γράφει άριστα ένα πολυ μεγάλο ποσοστο σε σχεση με τα υπολοιπα μθμ... Click για ανάπτυξη... ρε συ...για δευτερη φορά δίνω! οποτε εχω μια ιδεα!! περισυ εγραψα βιολογια 19.2 (96%) στα υπόλοιπα χημεια 19.2 φυσικη 19.5 μαθηματικα γενικης 19 εκθεση 18.1 μαθηματικα κατευθυνσης 12,2 με αυτους τους βαθμους ημουν 200 περιπου μορια κατω απο ιατρικη οποτε παλι απ την αρχη!!! η εκθεση ειναι το μονο μαθημα σιγουρο για μενα... απλα νιωθω ανασφαλής για τη βιολογια μην τουςστριψει για τιποτα τρελο φετος!!! δεν εχω όρεξη και για τρίτη φορά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:59 Ο chris_90 έγραψε: #243 05-03-09 13:59 Εγω δεν μπορω να τα μαθω παπαγαλια ρε γμτ... Και περυσι αυτο το προβλημα ειχα και εγραψα 16,9 (80 και 89 οι βαθμολογητες κι εγω υπολογιζα 90, απλα ελεος). Βεβαια περυσι επεσαν ολα τα κομματια που δεν ειχα κατανοησει. Απο ασκησεις εχω κανει παρα πολλες (ειδικα απο μεταλλαξεις και Mendel) και δεν μπορω να πω οτι δυσκολευομαι ιδιαιτερα. Αυτη η παπαγαλια με τσακιζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 19:48 Ο genetics_75: #244 05-03-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Εγω δεν μπορω να τα μαθω παπαγαλια ρε γμτ... Και περυσι αυτο το προβλημα ειχα και εγραψα 16,9 (80 και 89 οι βαθμολογητες κι εγω υπολογιζα 90, απλα ελεος). Βεβαια περυσι επεσαν ολα τα κομματια που δεν ειχα κατανοησει. Απο ασκησεις εχω κανει παρα πολλες (ειδικα απο μεταλλαξεις και Mendel) και δεν μπορω να πω οτι δυσκολευομαι ιδιαιτερα. Αυτη η παπαγαλια με τσακιζει... Click για ανάπτυξη... εχεις ενα δικιο αγαπητέ chris..... η αλήθεια ειναι οτι το βιβλίο δεν ειναι το πλέον κατάλληλο για παπαγαλία και η πλειοψηφία το θεωρεί πολύ κακογραμμένο.......... εγω την εμαθα και περισυ και φέτος!!! να ξέρεις δε θέλει κόπο θέλει τρόπο!!! η παγαλία ειναι σαν τις ασκήσεις , οσο πιο πολυ την εξασκεις τοσο καλυτερα θα τη μάθεις!!!! δώσε το βιβλίο σε καποιον και κατσε καθε μερα απο ενα κομμάτι...θα δεις οτι θα αρχισουν να σου τυπώνονται.....μονος δεν μπορεις να τη μάθεις!! (ΥΓ και μην ανησυχεις το πιο δυσκολο κομματι παπαγαλίας επεσε περισυ [κυταρρικη διαφοροποίηση κλπ] οποτε relax!@) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:01 Ο chris_90 έγραψε: #245 05-03-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από genetics_75: (ΥΓ και μην ανησυχεις το πιο δυσκολο κομματι παπαγαλίας επεσε περισυ [κυταρρικη διαφοροποίηση κλπ] οποτε relax!@) Click για ανάπτυξη... Ναι, το 'χω υποψη μου. Επεσε, τα σκατωσα και να 'μαι παλι εδω στον αγωνα! Εγω εχω αλλη μεθοδο: καθομαι και τα γραφω απ' εξω. Μιλαμε για στοιβες απο κολλες Α4. Απο θαυμα γλιτωσα περυσι την τενοντιτιδα, ελπιζω να τη γλιτωσω και φετος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:31 Ο genetics_75: #246 05-03-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ναι, το 'χω υποψη μου. Επεσε, τα σκατωσα και να 'μαι παλι εδω στον αγωνα! Εγω εχω αλλη μεθοδο: καθομαι και τα γραφω απ' εξω. Μιλαμε για στοιβες απο κολλες Α4. Απο θαυμα γλιτωσα περυσι την τενοντιτιδα, ελπιζω να τη γλιτωσω και φετος. Click για ανάπτυξη... οχι ρε συ!!!! αντι να γραφεις τη θεωρία γράψε κανα μαθηματικό!!! τις μανάδες μας τι τις έχουμε????? θα δεις με το προφορικο θα γλιτωνεις χρόνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:37 Ο chris_90 έγραψε: #247 05-03-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από genetics_75: οχι ρε συ!!!! αντι να γραφεις τη θεωρία γράψε κανα μαθηματικό!!! τις μανάδες μας τι τις έχουμε????? θα δεις με το προφορικο θα γλιτωνεις χρόνο!!!! Click για ανάπτυξη... Μωρε γραφω κι απ' αυτα... και φυσικες και απ' ολα. Βασικα με το προφορικο ψιλοαγχωνομαι (χωρις ιδιαιτερο λογο) και δεν συγκεντρωνομαι το ιδιο. Οταν γραφω εχω παρατηρησει πως ειναι πιο οργανωμενη η σκεψη μου. Ιδιοτροπιες. Αλλα οντως απαιτει πολυ χρονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:50 Ο genetics_75: #248 05-03-09 23:50 Βασικα με το προφορικο ψιλοαγχωνομαι (χωρις ιδιαιτερο λογο) και δεν συγκεντρωνομαι το ιδιο. Οταν γραφω εχω παρατηρησει πως ειναι πιο οργανωμενη η σκεψη μου. Ιδιοτροπιες. Αλλα οντως απαιτει πολυ χρονο...[/quote] κοιτα αν αγχωνεσαι να τα λες στη μανα σου δοκιμασε και καμια γιαγια, τι να σου πω!!! εγω την ηχογραφουσα στο κινητο και μετα την ακουγα και εβλεπα αν τα ηξερα ακριβώς!!! αλλα αν το γραπτο σε βολευει, μαθε την ετσι, σημασια εχει να μην ξαναχασουμε μοναδες απο παπαγαλια!! εμενα περισυ με εκοψαν 5 μορια οι τσουστηδες απο το κωλοβακτηριο επειδη δεν το εγραψα ακριβως....αν ομως δεν τη μαθουμε ολη καλα, 5 μορια απο εδώ , 5 απο εκει, + οτι ειναι μαθημα βαρυτητας....εχετε γεια βρυσουλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandrake2403 Νεοφερμένο μέλος Ο mandrake2403 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 22 Μαρτίου 2009 στις 15:58 Ο mandrake2403: #249 22-03-09 15:58 genetics, πολύ ενδιαφέρον βοήθημα βιολογίας είναι αυτό των Γρηγορίου-Σκαβδή(εκδ. Σαββάλας).. Είναι πολύ έξυπνο και προσιτό τόσο στη θεωρία όσο και στις ασκήσεις!! + ότι ξεφεύγει από τα συνηθισμένα "σοβαροφανή" βοηθήματα αφού έχει μπόλικο χιούμορ!! (Χριστέ μου σαν διαφημιστής ακούγομαι!!!... είναι όμως πραγματικά ενδιαφέρον.!:iagree Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 23:39 Ο genetics_75: #250 23-03-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από mandrake2403: genetics, πολύ ενδιαφέρον βοήθημα βιολογίας είναι αυτό των Γρηγορίου-Σκαβδή(εκδ. Σαββάλας).. Είναι πολύ έξυπνο και προσιτό τόσο στη θεωρία όσο και στις ασκήσεις!! + ότι ξεφεύγει από τα συνηθισμένα "σοβαροφανή" βοηθήματα αφού έχει μπόλικο χιούμορ!! (Χριστέ μου σαν διαφημιστής ακούγομαι!!!... είναι όμως πραγματικά ενδιαφέρον.!:iagree Click για ανάπτυξη... oh ευχαριστώ!!!!! ε κοίτα αν οντως είναι πολύ καλό γιατί να μην το διαφημίσεις!! θα το τσεκάρω πάντως και θα σου πώ την ταπεινή μου γνώμη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimika Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 13:07 Η mimika έγραψε: #251 26-03-09 13:07 εγω εχω του αγγελου κατσικα!!! ειναι πολυ καλο αλλα εχει δυσκολες ασκησεις....θα σου ελεγα να παρεις πρωτα σαββαλα για να μν πεσεις αμεσως στα βαθια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 19:22 Ο rolingstones: #252 26-03-09 19:22 παρε του σαββαλα καλο πρεπει να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosatha Νεοφερμένο μέλος Ο tasosatha αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 19:12 Ο tasosatha: #253 03-04-09 19:12 Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 20:22 Ο mostel έγραψε: #254 03-04-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από giannhskp: Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Click για ανάπτυξη... Το βιβλίο. Από εκεί μπαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 23:38 Ο mazin έγραψε: #255 03-04-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από giannhskp: Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Click για ανάπτυξη... θα σου προτεινα του κ.τσιωτακη ειναι απλα το καλυτερο ..εμενα με βοηθησε αρκετα ..αν θες νομιζω οτι εινα μελος στο φορουμ στιλτοθ πμ και μαθε περισσοτερα..!!!! βασικα περιεχει βασικα στοιχεια θεωρειας και πολλλεσ λυμμεννννννννννες και αλυυυτες ασκησεις ..και αυτο ειναι καλο !! ετσι καιαλλιωσ θεωρια απο το βιβλιο ειαι οτι καλυτερο ελπιζω να σε βοηθησα, ----------------------------------------- εκτος απο τα ακαταλαβηστικα ελληνικα μου με τα αννεπηηηηητρεπτα ορθογραφικα λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreask Νεοφερμένο μέλος Ο Αντρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Μεσσηνία). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 02:08 Ο andreask έγραψε: #256 04-04-09 02:08 Του Σαββάλα είναι καλό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisP Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 68 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 08:43 Ο DimitrisP: #257 04-04-09 08:43 Αρχική Δημοσίευση από andreask: Του Σαββάλα είναι καλό? Click για ανάπτυξη... Ο Σαββάλας είναι εκδοτικός οίκος και έχει εκδώσει πολλά διαφορετικά βιβλία ΑΕΠΠ. https://www.savalas.gr/index.php?subs=17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:22 Ο who έγραψε: #258 04-04-09 10:22 Κι εγώ, με τα βιβλία του κυρίου Τσιωτάκη, είχα κάνει πολύ καλή δουλειά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KONNOS Νεοφερμένο μέλος Ο KONNOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:43 Ο KONNOS έγραψε: #259 04-04-09 10:43 Eγω Κ.Ντζιο και Ι.Κοψινη εχω κανει αλλα αρεα και που κανω και ασκησεις απο το βοηθημα του Τσιωτακη...παρομοια ειναι..ειναι και τα δυο πολυ καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timothi21 Νεοφερμένο μέλος Ο timothi21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 11:01 Ο timothi21: #260 18-04-09 11:01 του κυριου Τσιωτακη (Ειδικα το καινουργιο ) ειναι το καλυτερο και το πιο ενημερωμενο (εχει μεχρι και θεματα πανελ του 2008) που κυκλοφορει . Δου΄λευω με τα βοηθηματα του χρονια τωρα και το συστηνω ανεπιφυλακτα . Καλη επιτυχια στις εξετασεις σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aleka: καλα δεν ηρθε και το τελος του κοσμου...παντως να ξερεις πως το 19 δεν ειναι τοσο ανέφικτο οσο νομιζεις...ισως ειναι καλύτεςρα να ασχοληθείς και με άλλα μαθηματα τα οποια κάνουν τελικά τη διαφορα (πχ μαθηματικα, έκθεση) εφοσον εχεις καλύψει τοσο καλά τη βιολογια, στην οποια στο κατω κάτω γράφει άριστα ένα πολυ μεγάλο ποσοστο σε σχεση με τα υπολοιπα μθμ... Click για ανάπτυξη... ρε συ...για δευτερη φορά δίνω! οποτε εχω μια ιδεα!! περισυ εγραψα βιολογια 19.2 (96%) στα υπόλοιπα χημεια 19.2 φυσικη 19.5 μαθηματικα γενικης 19 εκθεση 18.1 μαθηματικα κατευθυνσης 12,2 με αυτους τους βαθμους ημουν 200 περιπου μορια κατω απο ιατρικη οποτε παλι απ την αρχη!!! η εκθεση ειναι το μονο μαθημα σιγουρο για μενα... απλα νιωθω ανασφαλής για τη βιολογια μην τουςστριψει για τιποτα τρελο φετος!!! δεν εχω όρεξη και για τρίτη φορά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 13:59 Ο chris_90 έγραψε: #243 05-03-09 13:59 Εγω δεν μπορω να τα μαθω παπαγαλια ρε γμτ... Και περυσι αυτο το προβλημα ειχα και εγραψα 16,9 (80 και 89 οι βαθμολογητες κι εγω υπολογιζα 90, απλα ελεος). Βεβαια περυσι επεσαν ολα τα κομματια που δεν ειχα κατανοησει. Απο ασκησεις εχω κανει παρα πολλες (ειδικα απο μεταλλαξεις και Mendel) και δεν μπορω να πω οτι δυσκολευομαι ιδιαιτερα. Αυτη η παπαγαλια με τσακιζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 19:48 Ο genetics_75: #244 05-03-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Εγω δεν μπορω να τα μαθω παπαγαλια ρε γμτ... Και περυσι αυτο το προβλημα ειχα και εγραψα 16,9 (80 και 89 οι βαθμολογητες κι εγω υπολογιζα 90, απλα ελεος). Βεβαια περυσι επεσαν ολα τα κομματια που δεν ειχα κατανοησει. Απο ασκησεις εχω κανει παρα πολλες (ειδικα απο μεταλλαξεις και Mendel) και δεν μπορω να πω οτι δυσκολευομαι ιδιαιτερα. Αυτη η παπαγαλια με τσακιζει... Click για ανάπτυξη... εχεις ενα δικιο αγαπητέ chris..... η αλήθεια ειναι οτι το βιβλίο δεν ειναι το πλέον κατάλληλο για παπαγαλία και η πλειοψηφία το θεωρεί πολύ κακογραμμένο.......... εγω την εμαθα και περισυ και φέτος!!! να ξέρεις δε θέλει κόπο θέλει τρόπο!!! η παγαλία ειναι σαν τις ασκήσεις , οσο πιο πολυ την εξασκεις τοσο καλυτερα θα τη μάθεις!!!! δώσε το βιβλίο σε καποιον και κατσε καθε μερα απο ενα κομμάτι...θα δεις οτι θα αρχισουν να σου τυπώνονται.....μονος δεν μπορεις να τη μάθεις!! (ΥΓ και μην ανησυχεις το πιο δυσκολο κομματι παπαγαλίας επεσε περισυ [κυταρρικη διαφοροποίηση κλπ] οποτε relax!@) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:01 Ο chris_90 έγραψε: #245 05-03-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από genetics_75: (ΥΓ και μην ανησυχεις το πιο δυσκολο κομματι παπαγαλίας επεσε περισυ [κυταρρικη διαφοροποίηση κλπ] οποτε relax!@) Click για ανάπτυξη... Ναι, το 'χω υποψη μου. Επεσε, τα σκατωσα και να 'μαι παλι εδω στον αγωνα! Εγω εχω αλλη μεθοδο: καθομαι και τα γραφω απ' εξω. Μιλαμε για στοιβες απο κολλες Α4. Απο θαυμα γλιτωσα περυσι την τενοντιτιδα, ελπιζω να τη γλιτωσω και φετος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:31 Ο genetics_75: #246 05-03-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ναι, το 'χω υποψη μου. Επεσε, τα σκατωσα και να 'μαι παλι εδω στον αγωνα! Εγω εχω αλλη μεθοδο: καθομαι και τα γραφω απ' εξω. Μιλαμε για στοιβες απο κολλες Α4. Απο θαυμα γλιτωσα περυσι την τενοντιτιδα, ελπιζω να τη γλιτωσω και φετος. Click για ανάπτυξη... οχι ρε συ!!!! αντι να γραφεις τη θεωρία γράψε κανα μαθηματικό!!! τις μανάδες μας τι τις έχουμε????? θα δεις με το προφορικο θα γλιτωνεις χρόνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:37 Ο chris_90 έγραψε: #247 05-03-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από genetics_75: οχι ρε συ!!!! αντι να γραφεις τη θεωρία γράψε κανα μαθηματικό!!! τις μανάδες μας τι τις έχουμε????? θα δεις με το προφορικο θα γλιτωνεις χρόνο!!!! Click για ανάπτυξη... Μωρε γραφω κι απ' αυτα... και φυσικες και απ' ολα. Βασικα με το προφορικο ψιλοαγχωνομαι (χωρις ιδιαιτερο λογο) και δεν συγκεντρωνομαι το ιδιο. Οταν γραφω εχω παρατηρησει πως ειναι πιο οργανωμενη η σκεψη μου. Ιδιοτροπιες. Αλλα οντως απαιτει πολυ χρονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:50 Ο genetics_75: #248 05-03-09 23:50 Βασικα με το προφορικο ψιλοαγχωνομαι (χωρις ιδιαιτερο λογο) και δεν συγκεντρωνομαι το ιδιο. Οταν γραφω εχω παρατηρησει πως ειναι πιο οργανωμενη η σκεψη μου. Ιδιοτροπιες. Αλλα οντως απαιτει πολυ χρονο...[/quote] κοιτα αν αγχωνεσαι να τα λες στη μανα σου δοκιμασε και καμια γιαγια, τι να σου πω!!! εγω την ηχογραφουσα στο κινητο και μετα την ακουγα και εβλεπα αν τα ηξερα ακριβώς!!! αλλα αν το γραπτο σε βολευει, μαθε την ετσι, σημασια εχει να μην ξαναχασουμε μοναδες απο παπαγαλια!! εμενα περισυ με εκοψαν 5 μορια οι τσουστηδες απο το κωλοβακτηριο επειδη δεν το εγραψα ακριβως....αν ομως δεν τη μαθουμε ολη καλα, 5 μορια απο εδώ , 5 απο εκει, + οτι ειναι μαθημα βαρυτητας....εχετε γεια βρυσουλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandrake2403 Νεοφερμένο μέλος Ο mandrake2403 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 22 Μαρτίου 2009 στις 15:58 Ο mandrake2403: #249 22-03-09 15:58 genetics, πολύ ενδιαφέρον βοήθημα βιολογίας είναι αυτό των Γρηγορίου-Σκαβδή(εκδ. Σαββάλας).. Είναι πολύ έξυπνο και προσιτό τόσο στη θεωρία όσο και στις ασκήσεις!! + ότι ξεφεύγει από τα συνηθισμένα "σοβαροφανή" βοηθήματα αφού έχει μπόλικο χιούμορ!! (Χριστέ μου σαν διαφημιστής ακούγομαι!!!... είναι όμως πραγματικά ενδιαφέρον.!:iagree Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 23:39 Ο genetics_75: #250 23-03-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από mandrake2403: genetics, πολύ ενδιαφέρον βοήθημα βιολογίας είναι αυτό των Γρηγορίου-Σκαβδή(εκδ. Σαββάλας).. Είναι πολύ έξυπνο και προσιτό τόσο στη θεωρία όσο και στις ασκήσεις!! + ότι ξεφεύγει από τα συνηθισμένα "σοβαροφανή" βοηθήματα αφού έχει μπόλικο χιούμορ!! (Χριστέ μου σαν διαφημιστής ακούγομαι!!!... είναι όμως πραγματικά ενδιαφέρον.!:iagree Click για ανάπτυξη... oh ευχαριστώ!!!!! ε κοίτα αν οντως είναι πολύ καλό γιατί να μην το διαφημίσεις!! θα το τσεκάρω πάντως και θα σου πώ την ταπεινή μου γνώμη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimika Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 13:07 Η mimika έγραψε: #251 26-03-09 13:07 εγω εχω του αγγελου κατσικα!!! ειναι πολυ καλο αλλα εχει δυσκολες ασκησεις....θα σου ελεγα να παρεις πρωτα σαββαλα για να μν πεσεις αμεσως στα βαθια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 19:22 Ο rolingstones: #252 26-03-09 19:22 παρε του σαββαλα καλο πρεπει να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosatha Νεοφερμένο μέλος Ο tasosatha αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 19:12 Ο tasosatha: #253 03-04-09 19:12 Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 20:22 Ο mostel έγραψε: #254 03-04-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από giannhskp: Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Click για ανάπτυξη... Το βιβλίο. Από εκεί μπαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 23:38 Ο mazin έγραψε: #255 03-04-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από giannhskp: Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Click για ανάπτυξη... θα σου προτεινα του κ.τσιωτακη ειναι απλα το καλυτερο ..εμενα με βοηθησε αρκετα ..αν θες νομιζω οτι εινα μελος στο φορουμ στιλτοθ πμ και μαθε περισσοτερα..!!!! βασικα περιεχει βασικα στοιχεια θεωρειας και πολλλεσ λυμμεννννννννννες και αλυυυτες ασκησεις ..και αυτο ειναι καλο !! ετσι καιαλλιωσ θεωρια απο το βιβλιο ειαι οτι καλυτερο ελπιζω να σε βοηθησα, ----------------------------------------- εκτος απο τα ακαταλαβηστικα ελληνικα μου με τα αννεπηηηηητρεπτα ορθογραφικα λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreask Νεοφερμένο μέλος Ο Αντρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Μεσσηνία). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 02:08 Ο andreask έγραψε: #256 04-04-09 02:08 Του Σαββάλα είναι καλό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisP Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 68 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 08:43 Ο DimitrisP: #257 04-04-09 08:43 Αρχική Δημοσίευση από andreask: Του Σαββάλα είναι καλό? Click για ανάπτυξη... Ο Σαββάλας είναι εκδοτικός οίκος και έχει εκδώσει πολλά διαφορετικά βιβλία ΑΕΠΠ. https://www.savalas.gr/index.php?subs=17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:22 Ο who έγραψε: #258 04-04-09 10:22 Κι εγώ, με τα βιβλία του κυρίου Τσιωτάκη, είχα κάνει πολύ καλή δουλειά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KONNOS Νεοφερμένο μέλος Ο KONNOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:43 Ο KONNOS έγραψε: #259 04-04-09 10:43 Eγω Κ.Ντζιο και Ι.Κοψινη εχω κανει αλλα αρεα και που κανω και ασκησεις απο το βοηθημα του Τσιωτακη...παρομοια ειναι..ειναι και τα δυο πολυ καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timothi21 Νεοφερμένο μέλος Ο timothi21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 11:01 Ο timothi21: #260 18-04-09 11:01 του κυριου Τσιωτακη (Ειδικα το καινουργιο ) ειναι το καλυτερο και το πιο ενημερωμενο (εχει μεχρι και θεματα πανελ του 2008) που κυκλοφορει . Δου΄λευω με τα βοηθηματα του χρονια τωρα και το συστηνω ανεπιφυλακτα . Καλη επιτυχια στις εξετασεις σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω δεν μπορω να τα μαθω παπαγαλια ρε γμτ... Και περυσι αυτο το προβλημα ειχα και εγραψα 16,9 (80 και 89 οι βαθμολογητες κι εγω υπολογιζα 90, απλα ελεος). Βεβαια περυσι επεσαν ολα τα κομματια που δεν ειχα κατανοησει. Απο ασκησεις εχω κανει παρα πολλες (ειδικα απο μεταλλαξεις και Mendel) και δεν μπορω να πω οτι δυσκολευομαι ιδιαιτερα. Αυτη η παπαγαλια με τσακιζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 19:48 Ο genetics_75: #244 05-03-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Εγω δεν μπορω να τα μαθω παπαγαλια ρε γμτ... Και περυσι αυτο το προβλημα ειχα και εγραψα 16,9 (80 και 89 οι βαθμολογητες κι εγω υπολογιζα 90, απλα ελεος). Βεβαια περυσι επεσαν ολα τα κομματια που δεν ειχα κατανοησει. Απο ασκησεις εχω κανει παρα πολλες (ειδικα απο μεταλλαξεις και Mendel) και δεν μπορω να πω οτι δυσκολευομαι ιδιαιτερα. Αυτη η παπαγαλια με τσακιζει... Click για ανάπτυξη... εχεις ενα δικιο αγαπητέ chris..... η αλήθεια ειναι οτι το βιβλίο δεν ειναι το πλέον κατάλληλο για παπαγαλία και η πλειοψηφία το θεωρεί πολύ κακογραμμένο.......... εγω την εμαθα και περισυ και φέτος!!! να ξέρεις δε θέλει κόπο θέλει τρόπο!!! η παγαλία ειναι σαν τις ασκήσεις , οσο πιο πολυ την εξασκεις τοσο καλυτερα θα τη μάθεις!!!! δώσε το βιβλίο σε καποιον και κατσε καθε μερα απο ενα κομμάτι...θα δεις οτι θα αρχισουν να σου τυπώνονται.....μονος δεν μπορεις να τη μάθεις!! (ΥΓ και μην ανησυχεις το πιο δυσκολο κομματι παπαγαλίας επεσε περισυ [κυταρρικη διαφοροποίηση κλπ] οποτε relax!@) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:01 Ο chris_90 έγραψε: #245 05-03-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από genetics_75: (ΥΓ και μην ανησυχεις το πιο δυσκολο κομματι παπαγαλίας επεσε περισυ [κυταρρικη διαφοροποίηση κλπ] οποτε relax!@) Click για ανάπτυξη... Ναι, το 'χω υποψη μου. Επεσε, τα σκατωσα και να 'μαι παλι εδω στον αγωνα! Εγω εχω αλλη μεθοδο: καθομαι και τα γραφω απ' εξω. Μιλαμε για στοιβες απο κολλες Α4. Απο θαυμα γλιτωσα περυσι την τενοντιτιδα, ελπιζω να τη γλιτωσω και φετος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:31 Ο genetics_75: #246 05-03-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ναι, το 'χω υποψη μου. Επεσε, τα σκατωσα και να 'μαι παλι εδω στον αγωνα! Εγω εχω αλλη μεθοδο: καθομαι και τα γραφω απ' εξω. Μιλαμε για στοιβες απο κολλες Α4. Απο θαυμα γλιτωσα περυσι την τενοντιτιδα, ελπιζω να τη γλιτωσω και φετος. Click για ανάπτυξη... οχι ρε συ!!!! αντι να γραφεις τη θεωρία γράψε κανα μαθηματικό!!! τις μανάδες μας τι τις έχουμε????? θα δεις με το προφορικο θα γλιτωνεις χρόνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:37 Ο chris_90 έγραψε: #247 05-03-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από genetics_75: οχι ρε συ!!!! αντι να γραφεις τη θεωρία γράψε κανα μαθηματικό!!! τις μανάδες μας τι τις έχουμε????? θα δεις με το προφορικο θα γλιτωνεις χρόνο!!!! Click για ανάπτυξη... Μωρε γραφω κι απ' αυτα... και φυσικες και απ' ολα. Βασικα με το προφορικο ψιλοαγχωνομαι (χωρις ιδιαιτερο λογο) και δεν συγκεντρωνομαι το ιδιο. Οταν γραφω εχω παρατηρησει πως ειναι πιο οργανωμενη η σκεψη μου. Ιδιοτροπιες. Αλλα οντως απαιτει πολυ χρονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:50 Ο genetics_75: #248 05-03-09 23:50 Βασικα με το προφορικο ψιλοαγχωνομαι (χωρις ιδιαιτερο λογο) και δεν συγκεντρωνομαι το ιδιο. Οταν γραφω εχω παρατηρησει πως ειναι πιο οργανωμενη η σκεψη μου. Ιδιοτροπιες. Αλλα οντως απαιτει πολυ χρονο...[/quote] κοιτα αν αγχωνεσαι να τα λες στη μανα σου δοκιμασε και καμια γιαγια, τι να σου πω!!! εγω την ηχογραφουσα στο κινητο και μετα την ακουγα και εβλεπα αν τα ηξερα ακριβώς!!! αλλα αν το γραπτο σε βολευει, μαθε την ετσι, σημασια εχει να μην ξαναχασουμε μοναδες απο παπαγαλια!! εμενα περισυ με εκοψαν 5 μορια οι τσουστηδες απο το κωλοβακτηριο επειδη δεν το εγραψα ακριβως....αν ομως δεν τη μαθουμε ολη καλα, 5 μορια απο εδώ , 5 απο εκει, + οτι ειναι μαθημα βαρυτητας....εχετε γεια βρυσουλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandrake2403 Νεοφερμένο μέλος Ο mandrake2403 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 22 Μαρτίου 2009 στις 15:58 Ο mandrake2403: #249 22-03-09 15:58 genetics, πολύ ενδιαφέρον βοήθημα βιολογίας είναι αυτό των Γρηγορίου-Σκαβδή(εκδ. Σαββάλας).. Είναι πολύ έξυπνο και προσιτό τόσο στη θεωρία όσο και στις ασκήσεις!! + ότι ξεφεύγει από τα συνηθισμένα "σοβαροφανή" βοηθήματα αφού έχει μπόλικο χιούμορ!! (Χριστέ μου σαν διαφημιστής ακούγομαι!!!... είναι όμως πραγματικά ενδιαφέρον.!:iagree Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 23:39 Ο genetics_75: #250 23-03-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από mandrake2403: genetics, πολύ ενδιαφέρον βοήθημα βιολογίας είναι αυτό των Γρηγορίου-Σκαβδή(εκδ. Σαββάλας).. Είναι πολύ έξυπνο και προσιτό τόσο στη θεωρία όσο και στις ασκήσεις!! + ότι ξεφεύγει από τα συνηθισμένα "σοβαροφανή" βοηθήματα αφού έχει μπόλικο χιούμορ!! (Χριστέ μου σαν διαφημιστής ακούγομαι!!!... είναι όμως πραγματικά ενδιαφέρον.!:iagree Click για ανάπτυξη... oh ευχαριστώ!!!!! ε κοίτα αν οντως είναι πολύ καλό γιατί να μην το διαφημίσεις!! θα το τσεκάρω πάντως και θα σου πώ την ταπεινή μου γνώμη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimika Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 13:07 Η mimika έγραψε: #251 26-03-09 13:07 εγω εχω του αγγελου κατσικα!!! ειναι πολυ καλο αλλα εχει δυσκολες ασκησεις....θα σου ελεγα να παρεις πρωτα σαββαλα για να μν πεσεις αμεσως στα βαθια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 19:22 Ο rolingstones: #252 26-03-09 19:22 παρε του σαββαλα καλο πρεπει να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosatha Νεοφερμένο μέλος Ο tasosatha αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 19:12 Ο tasosatha: #253 03-04-09 19:12 Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 20:22 Ο mostel έγραψε: #254 03-04-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από giannhskp: Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Click για ανάπτυξη... Το βιβλίο. Από εκεί μπαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 23:38 Ο mazin έγραψε: #255 03-04-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από giannhskp: Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Click για ανάπτυξη... θα σου προτεινα του κ.τσιωτακη ειναι απλα το καλυτερο ..εμενα με βοηθησε αρκετα ..αν θες νομιζω οτι εινα μελος στο φορουμ στιλτοθ πμ και μαθε περισσοτερα..!!!! βασικα περιεχει βασικα στοιχεια θεωρειας και πολλλεσ λυμμεννννννννννες και αλυυυτες ασκησεις ..και αυτο ειναι καλο !! ετσι καιαλλιωσ θεωρια απο το βιβλιο ειαι οτι καλυτερο ελπιζω να σε βοηθησα, ----------------------------------------- εκτος απο τα ακαταλαβηστικα ελληνικα μου με τα αννεπηηηηητρεπτα ορθογραφικα λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreask Νεοφερμένο μέλος Ο Αντρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Μεσσηνία). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 02:08 Ο andreask έγραψε: #256 04-04-09 02:08 Του Σαββάλα είναι καλό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisP Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 68 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 08:43 Ο DimitrisP: #257 04-04-09 08:43 Αρχική Δημοσίευση από andreask: Του Σαββάλα είναι καλό? Click για ανάπτυξη... Ο Σαββάλας είναι εκδοτικός οίκος και έχει εκδώσει πολλά διαφορετικά βιβλία ΑΕΠΠ. https://www.savalas.gr/index.php?subs=17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:22 Ο who έγραψε: #258 04-04-09 10:22 Κι εγώ, με τα βιβλία του κυρίου Τσιωτάκη, είχα κάνει πολύ καλή δουλειά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KONNOS Νεοφερμένο μέλος Ο KONNOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:43 Ο KONNOS έγραψε: #259 04-04-09 10:43 Eγω Κ.Ντζιο και Ι.Κοψινη εχω κανει αλλα αρεα και που κανω και ασκησεις απο το βοηθημα του Τσιωτακη...παρομοια ειναι..ειναι και τα δυο πολυ καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timothi21 Νεοφερμένο μέλος Ο timothi21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 11:01 Ο timothi21: #260 18-04-09 11:01 του κυριου Τσιωτακη (Ειδικα το καινουργιο ) ειναι το καλυτερο και το πιο ενημερωμενο (εχει μεχρι και θεματα πανελ του 2008) που κυκλοφορει . Δου΄λευω με τα βοηθηματα του χρονια τωρα και το συστηνω ανεπιφυλακτα . Καλη επιτυχια στις εξετασεις σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Εγω δεν μπορω να τα μαθω παπαγαλια ρε γμτ... Και περυσι αυτο το προβλημα ειχα και εγραψα 16,9 (80 και 89 οι βαθμολογητες κι εγω υπολογιζα 90, απλα ελεος). Βεβαια περυσι επεσαν ολα τα κομματια που δεν ειχα κατανοησει. Απο ασκησεις εχω κανει παρα πολλες (ειδικα απο μεταλλαξεις και Mendel) και δεν μπορω να πω οτι δυσκολευομαι ιδιαιτερα. Αυτη η παπαγαλια με τσακιζει... Click για ανάπτυξη... εχεις ενα δικιο αγαπητέ chris..... η αλήθεια ειναι οτι το βιβλίο δεν ειναι το πλέον κατάλληλο για παπαγαλία και η πλειοψηφία το θεωρεί πολύ κακογραμμένο.......... εγω την εμαθα και περισυ και φέτος!!! να ξέρεις δε θέλει κόπο θέλει τρόπο!!! η παγαλία ειναι σαν τις ασκήσεις , οσο πιο πολυ την εξασκεις τοσο καλυτερα θα τη μάθεις!!!! δώσε το βιβλίο σε καποιον και κατσε καθε μερα απο ενα κομμάτι...θα δεις οτι θα αρχισουν να σου τυπώνονται.....μονος δεν μπορεις να τη μάθεις!! (ΥΓ και μην ανησυχεις το πιο δυσκολο κομματι παπαγαλίας επεσε περισυ [κυταρρικη διαφοροποίηση κλπ] οποτε relax!@) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:01 Ο chris_90 έγραψε: #245 05-03-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από genetics_75: (ΥΓ και μην ανησυχεις το πιο δυσκολο κομματι παπαγαλίας επεσε περισυ [κυταρρικη διαφοροποίηση κλπ] οποτε relax!@) Click για ανάπτυξη... Ναι, το 'χω υποψη μου. Επεσε, τα σκατωσα και να 'μαι παλι εδω στον αγωνα! Εγω εχω αλλη μεθοδο: καθομαι και τα γραφω απ' εξω. Μιλαμε για στοιβες απο κολλες Α4. Απο θαυμα γλιτωσα περυσι την τενοντιτιδα, ελπιζω να τη γλιτωσω και φετος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:31 Ο genetics_75: #246 05-03-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ναι, το 'χω υποψη μου. Επεσε, τα σκατωσα και να 'μαι παλι εδω στον αγωνα! Εγω εχω αλλη μεθοδο: καθομαι και τα γραφω απ' εξω. Μιλαμε για στοιβες απο κολλες Α4. Απο θαυμα γλιτωσα περυσι την τενοντιτιδα, ελπιζω να τη γλιτωσω και φετος. Click για ανάπτυξη... οχι ρε συ!!!! αντι να γραφεις τη θεωρία γράψε κανα μαθηματικό!!! τις μανάδες μας τι τις έχουμε????? θα δεις με το προφορικο θα γλιτωνεις χρόνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:37 Ο chris_90 έγραψε: #247 05-03-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από genetics_75: οχι ρε συ!!!! αντι να γραφεις τη θεωρία γράψε κανα μαθηματικό!!! τις μανάδες μας τι τις έχουμε????? θα δεις με το προφορικο θα γλιτωνεις χρόνο!!!! Click για ανάπτυξη... Μωρε γραφω κι απ' αυτα... και φυσικες και απ' ολα. Βασικα με το προφορικο ψιλοαγχωνομαι (χωρις ιδιαιτερο λογο) και δεν συγκεντρωνομαι το ιδιο. Οταν γραφω εχω παρατηρησει πως ειναι πιο οργανωμενη η σκεψη μου. Ιδιοτροπιες. Αλλα οντως απαιτει πολυ χρονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:50 Ο genetics_75: #248 05-03-09 23:50 Βασικα με το προφορικο ψιλοαγχωνομαι (χωρις ιδιαιτερο λογο) και δεν συγκεντρωνομαι το ιδιο. Οταν γραφω εχω παρατηρησει πως ειναι πιο οργανωμενη η σκεψη μου. Ιδιοτροπιες. Αλλα οντως απαιτει πολυ χρονο...[/quote] κοιτα αν αγχωνεσαι να τα λες στη μανα σου δοκιμασε και καμια γιαγια, τι να σου πω!!! εγω την ηχογραφουσα στο κινητο και μετα την ακουγα και εβλεπα αν τα ηξερα ακριβώς!!! αλλα αν το γραπτο σε βολευει, μαθε την ετσι, σημασια εχει να μην ξαναχασουμε μοναδες απο παπαγαλια!! εμενα περισυ με εκοψαν 5 μορια οι τσουστηδες απο το κωλοβακτηριο επειδη δεν το εγραψα ακριβως....αν ομως δεν τη μαθουμε ολη καλα, 5 μορια απο εδώ , 5 απο εκει, + οτι ειναι μαθημα βαρυτητας....εχετε γεια βρυσουλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandrake2403 Νεοφερμένο μέλος Ο mandrake2403 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 22 Μαρτίου 2009 στις 15:58 Ο mandrake2403: #249 22-03-09 15:58 genetics, πολύ ενδιαφέρον βοήθημα βιολογίας είναι αυτό των Γρηγορίου-Σκαβδή(εκδ. Σαββάλας).. Είναι πολύ έξυπνο και προσιτό τόσο στη θεωρία όσο και στις ασκήσεις!! + ότι ξεφεύγει από τα συνηθισμένα "σοβαροφανή" βοηθήματα αφού έχει μπόλικο χιούμορ!! (Χριστέ μου σαν διαφημιστής ακούγομαι!!!... είναι όμως πραγματικά ενδιαφέρον.!:iagree Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 23:39 Ο genetics_75: #250 23-03-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από mandrake2403: genetics, πολύ ενδιαφέρον βοήθημα βιολογίας είναι αυτό των Γρηγορίου-Σκαβδή(εκδ. Σαββάλας).. Είναι πολύ έξυπνο και προσιτό τόσο στη θεωρία όσο και στις ασκήσεις!! + ότι ξεφεύγει από τα συνηθισμένα "σοβαροφανή" βοηθήματα αφού έχει μπόλικο χιούμορ!! (Χριστέ μου σαν διαφημιστής ακούγομαι!!!... είναι όμως πραγματικά ενδιαφέρον.!:iagree Click για ανάπτυξη... oh ευχαριστώ!!!!! ε κοίτα αν οντως είναι πολύ καλό γιατί να μην το διαφημίσεις!! θα το τσεκάρω πάντως και θα σου πώ την ταπεινή μου γνώμη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimika Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 13:07 Η mimika έγραψε: #251 26-03-09 13:07 εγω εχω του αγγελου κατσικα!!! ειναι πολυ καλο αλλα εχει δυσκολες ασκησεις....θα σου ελεγα να παρεις πρωτα σαββαλα για να μν πεσεις αμεσως στα βαθια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 19:22 Ο rolingstones: #252 26-03-09 19:22 παρε του σαββαλα καλο πρεπει να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosatha Νεοφερμένο μέλος Ο tasosatha αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 19:12 Ο tasosatha: #253 03-04-09 19:12 Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 20:22 Ο mostel έγραψε: #254 03-04-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από giannhskp: Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Click για ανάπτυξη... Το βιβλίο. Από εκεί μπαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 23:38 Ο mazin έγραψε: #255 03-04-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από giannhskp: Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Click για ανάπτυξη... θα σου προτεινα του κ.τσιωτακη ειναι απλα το καλυτερο ..εμενα με βοηθησε αρκετα ..αν θες νομιζω οτι εινα μελος στο φορουμ στιλτοθ πμ και μαθε περισσοτερα..!!!! βασικα περιεχει βασικα στοιχεια θεωρειας και πολλλεσ λυμμεννννννννννες και αλυυυτες ασκησεις ..και αυτο ειναι καλο !! ετσι καιαλλιωσ θεωρια απο το βιβλιο ειαι οτι καλυτερο ελπιζω να σε βοηθησα, ----------------------------------------- εκτος απο τα ακαταλαβηστικα ελληνικα μου με τα αννεπηηηηητρεπτα ορθογραφικα λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreask Νεοφερμένο μέλος Ο Αντρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Μεσσηνία). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 02:08 Ο andreask έγραψε: #256 04-04-09 02:08 Του Σαββάλα είναι καλό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisP Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 68 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 08:43 Ο DimitrisP: #257 04-04-09 08:43 Αρχική Δημοσίευση από andreask: Του Σαββάλα είναι καλό? Click για ανάπτυξη... Ο Σαββάλας είναι εκδοτικός οίκος και έχει εκδώσει πολλά διαφορετικά βιβλία ΑΕΠΠ. https://www.savalas.gr/index.php?subs=17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:22 Ο who έγραψε: #258 04-04-09 10:22 Κι εγώ, με τα βιβλία του κυρίου Τσιωτάκη, είχα κάνει πολύ καλή δουλειά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KONNOS Νεοφερμένο μέλος Ο KONNOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:43 Ο KONNOS έγραψε: #259 04-04-09 10:43 Eγω Κ.Ντζιο και Ι.Κοψινη εχω κανει αλλα αρεα και που κανω και ασκησεις απο το βοηθημα του Τσιωτακη...παρομοια ειναι..ειναι και τα δυο πολυ καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timothi21 Νεοφερμένο μέλος Ο timothi21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 11:01 Ο timothi21: #260 18-04-09 11:01 του κυριου Τσιωτακη (Ειδικα το καινουργιο ) ειναι το καλυτερο και το πιο ενημερωμενο (εχει μεχρι και θεματα πανελ του 2008) που κυκλοφορει . Δου΄λευω με τα βοηθηματα του χρονια τωρα και το συστηνω ανεπιφυλακτα . Καλη επιτυχια στις εξετασεις σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από genetics_75: (ΥΓ και μην ανησυχεις το πιο δυσκολο κομματι παπαγαλίας επεσε περισυ [κυταρρικη διαφοροποίηση κλπ] οποτε relax!@) Click για ανάπτυξη... Ναι, το 'χω υποψη μου. Επεσε, τα σκατωσα και να 'μαι παλι εδω στον αγωνα! Εγω εχω αλλη μεθοδο: καθομαι και τα γραφω απ' εξω. Μιλαμε για στοιβες απο κολλες Α4. Απο θαυμα γλιτωσα περυσι την τενοντιτιδα, ελπιζω να τη γλιτωσω και φετος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:31 Ο genetics_75: #246 05-03-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ναι, το 'χω υποψη μου. Επεσε, τα σκατωσα και να 'μαι παλι εδω στον αγωνα! Εγω εχω αλλη μεθοδο: καθομαι και τα γραφω απ' εξω. Μιλαμε για στοιβες απο κολλες Α4. Απο θαυμα γλιτωσα περυσι την τενοντιτιδα, ελπιζω να τη γλιτωσω και φετος. Click για ανάπτυξη... οχι ρε συ!!!! αντι να γραφεις τη θεωρία γράψε κανα μαθηματικό!!! τις μανάδες μας τι τις έχουμε????? θα δεις με το προφορικο θα γλιτωνεις χρόνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:37 Ο chris_90 έγραψε: #247 05-03-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από genetics_75: οχι ρε συ!!!! αντι να γραφεις τη θεωρία γράψε κανα μαθηματικό!!! τις μανάδες μας τι τις έχουμε????? θα δεις με το προφορικο θα γλιτωνεις χρόνο!!!! Click για ανάπτυξη... Μωρε γραφω κι απ' αυτα... και φυσικες και απ' ολα. Βασικα με το προφορικο ψιλοαγχωνομαι (χωρις ιδιαιτερο λογο) και δεν συγκεντρωνομαι το ιδιο. Οταν γραφω εχω παρατηρησει πως ειναι πιο οργανωμενη η σκεψη μου. Ιδιοτροπιες. Αλλα οντως απαιτει πολυ χρονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:50 Ο genetics_75: #248 05-03-09 23:50 Βασικα με το προφορικο ψιλοαγχωνομαι (χωρις ιδιαιτερο λογο) και δεν συγκεντρωνομαι το ιδιο. Οταν γραφω εχω παρατηρησει πως ειναι πιο οργανωμενη η σκεψη μου. Ιδιοτροπιες. Αλλα οντως απαιτει πολυ χρονο...[/quote] κοιτα αν αγχωνεσαι να τα λες στη μανα σου δοκιμασε και καμια γιαγια, τι να σου πω!!! εγω την ηχογραφουσα στο κινητο και μετα την ακουγα και εβλεπα αν τα ηξερα ακριβώς!!! αλλα αν το γραπτο σε βολευει, μαθε την ετσι, σημασια εχει να μην ξαναχασουμε μοναδες απο παπαγαλια!! εμενα περισυ με εκοψαν 5 μορια οι τσουστηδες απο το κωλοβακτηριο επειδη δεν το εγραψα ακριβως....αν ομως δεν τη μαθουμε ολη καλα, 5 μορια απο εδώ , 5 απο εκει, + οτι ειναι μαθημα βαρυτητας....εχετε γεια βρυσουλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandrake2403 Νεοφερμένο μέλος Ο mandrake2403 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 22 Μαρτίου 2009 στις 15:58 Ο mandrake2403: #249 22-03-09 15:58 genetics, πολύ ενδιαφέρον βοήθημα βιολογίας είναι αυτό των Γρηγορίου-Σκαβδή(εκδ. Σαββάλας).. Είναι πολύ έξυπνο και προσιτό τόσο στη θεωρία όσο και στις ασκήσεις!! + ότι ξεφεύγει από τα συνηθισμένα "σοβαροφανή" βοηθήματα αφού έχει μπόλικο χιούμορ!! (Χριστέ μου σαν διαφημιστής ακούγομαι!!!... είναι όμως πραγματικά ενδιαφέρον.!:iagree Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 23:39 Ο genetics_75: #250 23-03-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από mandrake2403: genetics, πολύ ενδιαφέρον βοήθημα βιολογίας είναι αυτό των Γρηγορίου-Σκαβδή(εκδ. Σαββάλας).. Είναι πολύ έξυπνο και προσιτό τόσο στη θεωρία όσο και στις ασκήσεις!! + ότι ξεφεύγει από τα συνηθισμένα "σοβαροφανή" βοηθήματα αφού έχει μπόλικο χιούμορ!! (Χριστέ μου σαν διαφημιστής ακούγομαι!!!... είναι όμως πραγματικά ενδιαφέρον.!:iagree Click για ανάπτυξη... oh ευχαριστώ!!!!! ε κοίτα αν οντως είναι πολύ καλό γιατί να μην το διαφημίσεις!! θα το τσεκάρω πάντως και θα σου πώ την ταπεινή μου γνώμη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimika Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 13:07 Η mimika έγραψε: #251 26-03-09 13:07 εγω εχω του αγγελου κατσικα!!! ειναι πολυ καλο αλλα εχει δυσκολες ασκησεις....θα σου ελεγα να παρεις πρωτα σαββαλα για να μν πεσεις αμεσως στα βαθια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 19:22 Ο rolingstones: #252 26-03-09 19:22 παρε του σαββαλα καλο πρεπει να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosatha Νεοφερμένο μέλος Ο tasosatha αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 19:12 Ο tasosatha: #253 03-04-09 19:12 Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 20:22 Ο mostel έγραψε: #254 03-04-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από giannhskp: Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Click για ανάπτυξη... Το βιβλίο. Από εκεί μπαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 23:38 Ο mazin έγραψε: #255 03-04-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από giannhskp: Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Click για ανάπτυξη... θα σου προτεινα του κ.τσιωτακη ειναι απλα το καλυτερο ..εμενα με βοηθησε αρκετα ..αν θες νομιζω οτι εινα μελος στο φορουμ στιλτοθ πμ και μαθε περισσοτερα..!!!! βασικα περιεχει βασικα στοιχεια θεωρειας και πολλλεσ λυμμεννννννννννες και αλυυυτες ασκησεις ..και αυτο ειναι καλο !! ετσι καιαλλιωσ θεωρια απο το βιβλιο ειαι οτι καλυτερο ελπιζω να σε βοηθησα, ----------------------------------------- εκτος απο τα ακαταλαβηστικα ελληνικα μου με τα αννεπηηηηητρεπτα ορθογραφικα λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreask Νεοφερμένο μέλος Ο Αντρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Μεσσηνία). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 02:08 Ο andreask έγραψε: #256 04-04-09 02:08 Του Σαββάλα είναι καλό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisP Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 68 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 08:43 Ο DimitrisP: #257 04-04-09 08:43 Αρχική Δημοσίευση από andreask: Του Σαββάλα είναι καλό? Click για ανάπτυξη... Ο Σαββάλας είναι εκδοτικός οίκος και έχει εκδώσει πολλά διαφορετικά βιβλία ΑΕΠΠ. https://www.savalas.gr/index.php?subs=17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:22 Ο who έγραψε: #258 04-04-09 10:22 Κι εγώ, με τα βιβλία του κυρίου Τσιωτάκη, είχα κάνει πολύ καλή δουλειά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KONNOS Νεοφερμένο μέλος Ο KONNOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:43 Ο KONNOS έγραψε: #259 04-04-09 10:43 Eγω Κ.Ντζιο και Ι.Κοψινη εχω κανει αλλα αρεα και που κανω και ασκησεις απο το βοηθημα του Τσιωτακη...παρομοια ειναι..ειναι και τα δυο πολυ καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timothi21 Νεοφερμένο μέλος Ο timothi21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 11:01 Ο timothi21: #260 18-04-09 11:01 του κυριου Τσιωτακη (Ειδικα το καινουργιο ) ειναι το καλυτερο και το πιο ενημερωμενο (εχει μεχρι και θεματα πανελ του 2008) που κυκλοφορει . Δου΄λευω με τα βοηθηματα του χρονια τωρα και το συστηνω ανεπιφυλακτα . Καλη επιτυχια στις εξετασεις σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ναι, το 'χω υποψη μου. Επεσε, τα σκατωσα και να 'μαι παλι εδω στον αγωνα! Εγω εχω αλλη μεθοδο: καθομαι και τα γραφω απ' εξω. Μιλαμε για στοιβες απο κολλες Α4. Απο θαυμα γλιτωσα περυσι την τενοντιτιδα, ελπιζω να τη γλιτωσω και φετος. Click για ανάπτυξη... οχι ρε συ!!!! αντι να γραφεις τη θεωρία γράψε κανα μαθηματικό!!! τις μανάδες μας τι τις έχουμε????? θα δεις με το προφορικο θα γλιτωνεις χρόνο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:37 Ο chris_90 έγραψε: #247 05-03-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από genetics_75: οχι ρε συ!!!! αντι να γραφεις τη θεωρία γράψε κανα μαθηματικό!!! τις μανάδες μας τι τις έχουμε????? θα δεις με το προφορικο θα γλιτωνεις χρόνο!!!! Click για ανάπτυξη... Μωρε γραφω κι απ' αυτα... και φυσικες και απ' ολα. Βασικα με το προφορικο ψιλοαγχωνομαι (χωρις ιδιαιτερο λογο) και δεν συγκεντρωνομαι το ιδιο. Οταν γραφω εχω παρατηρησει πως ειναι πιο οργανωμενη η σκεψη μου. Ιδιοτροπιες. Αλλα οντως απαιτει πολυ χρονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:50 Ο genetics_75: #248 05-03-09 23:50 Βασικα με το προφορικο ψιλοαγχωνομαι (χωρις ιδιαιτερο λογο) και δεν συγκεντρωνομαι το ιδιο. Οταν γραφω εχω παρατηρησει πως ειναι πιο οργανωμενη η σκεψη μου. Ιδιοτροπιες. Αλλα οντως απαιτει πολυ χρονο...[/quote] κοιτα αν αγχωνεσαι να τα λες στη μανα σου δοκιμασε και καμια γιαγια, τι να σου πω!!! εγω την ηχογραφουσα στο κινητο και μετα την ακουγα και εβλεπα αν τα ηξερα ακριβώς!!! αλλα αν το γραπτο σε βολευει, μαθε την ετσι, σημασια εχει να μην ξαναχασουμε μοναδες απο παπαγαλια!! εμενα περισυ με εκοψαν 5 μορια οι τσουστηδες απο το κωλοβακτηριο επειδη δεν το εγραψα ακριβως....αν ομως δεν τη μαθουμε ολη καλα, 5 μορια απο εδώ , 5 απο εκει, + οτι ειναι μαθημα βαρυτητας....εχετε γεια βρυσουλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandrake2403 Νεοφερμένο μέλος Ο mandrake2403 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 22 Μαρτίου 2009 στις 15:58 Ο mandrake2403: #249 22-03-09 15:58 genetics, πολύ ενδιαφέρον βοήθημα βιολογίας είναι αυτό των Γρηγορίου-Σκαβδή(εκδ. Σαββάλας).. Είναι πολύ έξυπνο και προσιτό τόσο στη θεωρία όσο και στις ασκήσεις!! + ότι ξεφεύγει από τα συνηθισμένα "σοβαροφανή" βοηθήματα αφού έχει μπόλικο χιούμορ!! (Χριστέ μου σαν διαφημιστής ακούγομαι!!!... είναι όμως πραγματικά ενδιαφέρον.!:iagree Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 23:39 Ο genetics_75: #250 23-03-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από mandrake2403: genetics, πολύ ενδιαφέρον βοήθημα βιολογίας είναι αυτό των Γρηγορίου-Σκαβδή(εκδ. Σαββάλας).. Είναι πολύ έξυπνο και προσιτό τόσο στη θεωρία όσο και στις ασκήσεις!! + ότι ξεφεύγει από τα συνηθισμένα "σοβαροφανή" βοηθήματα αφού έχει μπόλικο χιούμορ!! (Χριστέ μου σαν διαφημιστής ακούγομαι!!!... είναι όμως πραγματικά ενδιαφέρον.!:iagree Click για ανάπτυξη... oh ευχαριστώ!!!!! ε κοίτα αν οντως είναι πολύ καλό γιατί να μην το διαφημίσεις!! θα το τσεκάρω πάντως και θα σου πώ την ταπεινή μου γνώμη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimika Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 13:07 Η mimika έγραψε: #251 26-03-09 13:07 εγω εχω του αγγελου κατσικα!!! ειναι πολυ καλο αλλα εχει δυσκολες ασκησεις....θα σου ελεγα να παρεις πρωτα σαββαλα για να μν πεσεις αμεσως στα βαθια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 19:22 Ο rolingstones: #252 26-03-09 19:22 παρε του σαββαλα καλο πρεπει να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosatha Νεοφερμένο μέλος Ο tasosatha αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 19:12 Ο tasosatha: #253 03-04-09 19:12 Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 20:22 Ο mostel έγραψε: #254 03-04-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από giannhskp: Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Click για ανάπτυξη... Το βιβλίο. Από εκεί μπαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 23:38 Ο mazin έγραψε: #255 03-04-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από giannhskp: Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Click για ανάπτυξη... θα σου προτεινα του κ.τσιωτακη ειναι απλα το καλυτερο ..εμενα με βοηθησε αρκετα ..αν θες νομιζω οτι εινα μελος στο φορουμ στιλτοθ πμ και μαθε περισσοτερα..!!!! βασικα περιεχει βασικα στοιχεια θεωρειας και πολλλεσ λυμμεννννννννννες και αλυυυτες ασκησεις ..και αυτο ειναι καλο !! ετσι καιαλλιωσ θεωρια απο το βιβλιο ειαι οτι καλυτερο ελπιζω να σε βοηθησα, ----------------------------------------- εκτος απο τα ακαταλαβηστικα ελληνικα μου με τα αννεπηηηηητρεπτα ορθογραφικα λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreask Νεοφερμένο μέλος Ο Αντρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Μεσσηνία). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 02:08 Ο andreask έγραψε: #256 04-04-09 02:08 Του Σαββάλα είναι καλό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisP Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 68 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 08:43 Ο DimitrisP: #257 04-04-09 08:43 Αρχική Δημοσίευση από andreask: Του Σαββάλα είναι καλό? Click για ανάπτυξη... Ο Σαββάλας είναι εκδοτικός οίκος και έχει εκδώσει πολλά διαφορετικά βιβλία ΑΕΠΠ. https://www.savalas.gr/index.php?subs=17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:22 Ο who έγραψε: #258 04-04-09 10:22 Κι εγώ, με τα βιβλία του κυρίου Τσιωτάκη, είχα κάνει πολύ καλή δουλειά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KONNOS Νεοφερμένο μέλος Ο KONNOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:43 Ο KONNOS έγραψε: #259 04-04-09 10:43 Eγω Κ.Ντζιο και Ι.Κοψινη εχω κανει αλλα αρεα και που κανω και ασκησεις απο το βοηθημα του Τσιωτακη...παρομοια ειναι..ειναι και τα δυο πολυ καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timothi21 Νεοφερμένο μέλος Ο timothi21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 11:01 Ο timothi21: #260 18-04-09 11:01 του κυριου Τσιωτακη (Ειδικα το καινουργιο ) ειναι το καλυτερο και το πιο ενημερωμενο (εχει μεχρι και θεματα πανελ του 2008) που κυκλοφορει . Δου΄λευω με τα βοηθηματα του χρονια τωρα και το συστηνω ανεπιφυλακτα . Καλη επιτυχια στις εξετασεις σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από genetics_75: οχι ρε συ!!!! αντι να γραφεις τη θεωρία γράψε κανα μαθηματικό!!! τις μανάδες μας τι τις έχουμε????? θα δεις με το προφορικο θα γλιτωνεις χρόνο!!!! Click για ανάπτυξη... Μωρε γραφω κι απ' αυτα... και φυσικες και απ' ολα. Βασικα με το προφορικο ψιλοαγχωνομαι (χωρις ιδιαιτερο λογο) και δεν συγκεντρωνομαι το ιδιο. Οταν γραφω εχω παρατηρησει πως ειναι πιο οργανωμενη η σκεψη μου. Ιδιοτροπιες. Αλλα οντως απαιτει πολυ χρονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 23:50 Ο genetics_75: #248 05-03-09 23:50 Βασικα με το προφορικο ψιλοαγχωνομαι (χωρις ιδιαιτερο λογο) και δεν συγκεντρωνομαι το ιδιο. Οταν γραφω εχω παρατηρησει πως ειναι πιο οργανωμενη η σκεψη μου. Ιδιοτροπιες. Αλλα οντως απαιτει πολυ χρονο...[/quote] κοιτα αν αγχωνεσαι να τα λες στη μανα σου δοκιμασε και καμια γιαγια, τι να σου πω!!! εγω την ηχογραφουσα στο κινητο και μετα την ακουγα και εβλεπα αν τα ηξερα ακριβώς!!! αλλα αν το γραπτο σε βολευει, μαθε την ετσι, σημασια εχει να μην ξαναχασουμε μοναδες απο παπαγαλια!! εμενα περισυ με εκοψαν 5 μορια οι τσουστηδες απο το κωλοβακτηριο επειδη δεν το εγραψα ακριβως....αν ομως δεν τη μαθουμε ολη καλα, 5 μορια απο εδώ , 5 απο εκει, + οτι ειναι μαθημα βαρυτητας....εχετε γεια βρυσουλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandrake2403 Νεοφερμένο μέλος Ο mandrake2403 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 22 Μαρτίου 2009 στις 15:58 Ο mandrake2403: #249 22-03-09 15:58 genetics, πολύ ενδιαφέρον βοήθημα βιολογίας είναι αυτό των Γρηγορίου-Σκαβδή(εκδ. Σαββάλας).. Είναι πολύ έξυπνο και προσιτό τόσο στη θεωρία όσο και στις ασκήσεις!! + ότι ξεφεύγει από τα συνηθισμένα "σοβαροφανή" βοηθήματα αφού έχει μπόλικο χιούμορ!! (Χριστέ μου σαν διαφημιστής ακούγομαι!!!... είναι όμως πραγματικά ενδιαφέρον.!:iagree Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 23:39 Ο genetics_75: #250 23-03-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από mandrake2403: genetics, πολύ ενδιαφέρον βοήθημα βιολογίας είναι αυτό των Γρηγορίου-Σκαβδή(εκδ. Σαββάλας).. Είναι πολύ έξυπνο και προσιτό τόσο στη θεωρία όσο και στις ασκήσεις!! + ότι ξεφεύγει από τα συνηθισμένα "σοβαροφανή" βοηθήματα αφού έχει μπόλικο χιούμορ!! (Χριστέ μου σαν διαφημιστής ακούγομαι!!!... είναι όμως πραγματικά ενδιαφέρον.!:iagree Click για ανάπτυξη... oh ευχαριστώ!!!!! ε κοίτα αν οντως είναι πολύ καλό γιατί να μην το διαφημίσεις!! θα το τσεκάρω πάντως και θα σου πώ την ταπεινή μου γνώμη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimika Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 13:07 Η mimika έγραψε: #251 26-03-09 13:07 εγω εχω του αγγελου κατσικα!!! ειναι πολυ καλο αλλα εχει δυσκολες ασκησεις....θα σου ελεγα να παρεις πρωτα σαββαλα για να μν πεσεις αμεσως στα βαθια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 19:22 Ο rolingstones: #252 26-03-09 19:22 παρε του σαββαλα καλο πρεπει να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosatha Νεοφερμένο μέλος Ο tasosatha αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 19:12 Ο tasosatha: #253 03-04-09 19:12 Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 20:22 Ο mostel έγραψε: #254 03-04-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από giannhskp: Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Click για ανάπτυξη... Το βιβλίο. Από εκεί μπαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 23:38 Ο mazin έγραψε: #255 03-04-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από giannhskp: Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Click για ανάπτυξη... θα σου προτεινα του κ.τσιωτακη ειναι απλα το καλυτερο ..εμενα με βοηθησε αρκετα ..αν θες νομιζω οτι εινα μελος στο φορουμ στιλτοθ πμ και μαθε περισσοτερα..!!!! βασικα περιεχει βασικα στοιχεια θεωρειας και πολλλεσ λυμμεννννννννννες και αλυυυτες ασκησεις ..και αυτο ειναι καλο !! ετσι καιαλλιωσ θεωρια απο το βιβλιο ειαι οτι καλυτερο ελπιζω να σε βοηθησα, ----------------------------------------- εκτος απο τα ακαταλαβηστικα ελληνικα μου με τα αννεπηηηηητρεπτα ορθογραφικα λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreask Νεοφερμένο μέλος Ο Αντρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Μεσσηνία). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 02:08 Ο andreask έγραψε: #256 04-04-09 02:08 Του Σαββάλα είναι καλό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisP Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 68 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 08:43 Ο DimitrisP: #257 04-04-09 08:43 Αρχική Δημοσίευση από andreask: Του Σαββάλα είναι καλό? Click για ανάπτυξη... Ο Σαββάλας είναι εκδοτικός οίκος και έχει εκδώσει πολλά διαφορετικά βιβλία ΑΕΠΠ. https://www.savalas.gr/index.php?subs=17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:22 Ο who έγραψε: #258 04-04-09 10:22 Κι εγώ, με τα βιβλία του κυρίου Τσιωτάκη, είχα κάνει πολύ καλή δουλειά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KONNOS Νεοφερμένο μέλος Ο KONNOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:43 Ο KONNOS έγραψε: #259 04-04-09 10:43 Eγω Κ.Ντζιο και Ι.Κοψινη εχω κανει αλλα αρεα και που κανω και ασκησεις απο το βοηθημα του Τσιωτακη...παρομοια ειναι..ειναι και τα δυο πολυ καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timothi21 Νεοφερμένο μέλος Ο timothi21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 11:01 Ο timothi21: #260 18-04-09 11:01 του κυριου Τσιωτακη (Ειδικα το καινουργιο ) ειναι το καλυτερο και το πιο ενημερωμενο (εχει μεχρι και θεματα πανελ του 2008) που κυκλοφορει . Δου΄λευω με τα βοηθηματα του χρονια τωρα και το συστηνω ανεπιφυλακτα . Καλη επιτυχια στις εξετασεις σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βασικα με το προφορικο ψιλοαγχωνομαι (χωρις ιδιαιτερο λογο) και δεν συγκεντρωνομαι το ιδιο. Οταν γραφω εχω παρατηρησει πως ειναι πιο οργανωμενη η σκεψη μου. Ιδιοτροπιες. Αλλα οντως απαιτει πολυ χρονο...[/quote] κοιτα αν αγχωνεσαι να τα λες στη μανα σου δοκιμασε και καμια γιαγια, τι να σου πω!!! εγω την ηχογραφουσα στο κινητο και μετα την ακουγα και εβλεπα αν τα ηξερα ακριβώς!!! αλλα αν το γραπτο σε βολευει, μαθε την ετσι, σημασια εχει να μην ξαναχασουμε μοναδες απο παπαγαλια!! εμενα περισυ με εκοψαν 5 μορια οι τσουστηδες απο το κωλοβακτηριο επειδη δεν το εγραψα ακριβως....αν ομως δεν τη μαθουμε ολη καλα, 5 μορια απο εδώ , 5 απο εκει, + οτι ειναι μαθημα βαρυτητας....εχετε γεια βρυσουλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mandrake2403 Νεοφερμένο μέλος Ο mandrake2403 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 22 Μαρτίου 2009 στις 15:58 Ο mandrake2403: #249 22-03-09 15:58 genetics, πολύ ενδιαφέρον βοήθημα βιολογίας είναι αυτό των Γρηγορίου-Σκαβδή(εκδ. Σαββάλας).. Είναι πολύ έξυπνο και προσιτό τόσο στη θεωρία όσο και στις ασκήσεις!! + ότι ξεφεύγει από τα συνηθισμένα "σοβαροφανή" βοηθήματα αφού έχει μπόλικο χιούμορ!! (Χριστέ μου σαν διαφημιστής ακούγομαι!!!... είναι όμως πραγματικά ενδιαφέρον.!:iagree Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 23:39 Ο genetics_75: #250 23-03-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από mandrake2403: genetics, πολύ ενδιαφέρον βοήθημα βιολογίας είναι αυτό των Γρηγορίου-Σκαβδή(εκδ. Σαββάλας).. Είναι πολύ έξυπνο και προσιτό τόσο στη θεωρία όσο και στις ασκήσεις!! + ότι ξεφεύγει από τα συνηθισμένα "σοβαροφανή" βοηθήματα αφού έχει μπόλικο χιούμορ!! (Χριστέ μου σαν διαφημιστής ακούγομαι!!!... είναι όμως πραγματικά ενδιαφέρον.!:iagree Click για ανάπτυξη... oh ευχαριστώ!!!!! ε κοίτα αν οντως είναι πολύ καλό γιατί να μην το διαφημίσεις!! θα το τσεκάρω πάντως και θα σου πώ την ταπεινή μου γνώμη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimika Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 13:07 Η mimika έγραψε: #251 26-03-09 13:07 εγω εχω του αγγελου κατσικα!!! ειναι πολυ καλο αλλα εχει δυσκολες ασκησεις....θα σου ελεγα να παρεις πρωτα σαββαλα για να μν πεσεις αμεσως στα βαθια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 19:22 Ο rolingstones: #252 26-03-09 19:22 παρε του σαββαλα καλο πρεπει να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosatha Νεοφερμένο μέλος Ο tasosatha αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 19:12 Ο tasosatha: #253 03-04-09 19:12 Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 20:22 Ο mostel έγραψε: #254 03-04-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από giannhskp: Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Click για ανάπτυξη... Το βιβλίο. Από εκεί μπαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 23:38 Ο mazin έγραψε: #255 03-04-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από giannhskp: Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Click για ανάπτυξη... θα σου προτεινα του κ.τσιωτακη ειναι απλα το καλυτερο ..εμενα με βοηθησε αρκετα ..αν θες νομιζω οτι εινα μελος στο φορουμ στιλτοθ πμ και μαθε περισσοτερα..!!!! βασικα περιεχει βασικα στοιχεια θεωρειας και πολλλεσ λυμμεννννννννννες και αλυυυτες ασκησεις ..και αυτο ειναι καλο !! ετσι καιαλλιωσ θεωρια απο το βιβλιο ειαι οτι καλυτερο ελπιζω να σε βοηθησα, ----------------------------------------- εκτος απο τα ακαταλαβηστικα ελληνικα μου με τα αννεπηηηηητρεπτα ορθογραφικα λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreask Νεοφερμένο μέλος Ο Αντρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Μεσσηνία). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 02:08 Ο andreask έγραψε: #256 04-04-09 02:08 Του Σαββάλα είναι καλό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisP Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 68 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 08:43 Ο DimitrisP: #257 04-04-09 08:43 Αρχική Δημοσίευση από andreask: Του Σαββάλα είναι καλό? Click για ανάπτυξη... Ο Σαββάλας είναι εκδοτικός οίκος και έχει εκδώσει πολλά διαφορετικά βιβλία ΑΕΠΠ. https://www.savalas.gr/index.php?subs=17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:22 Ο who έγραψε: #258 04-04-09 10:22 Κι εγώ, με τα βιβλία του κυρίου Τσιωτάκη, είχα κάνει πολύ καλή δουλειά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KONNOS Νεοφερμένο μέλος Ο KONNOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:43 Ο KONNOS έγραψε: #259 04-04-09 10:43 Eγω Κ.Ντζιο και Ι.Κοψινη εχω κανει αλλα αρεα και που κανω και ασκησεις απο το βοηθημα του Τσιωτακη...παρομοια ειναι..ειναι και τα δυο πολυ καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timothi21 Νεοφερμένο μέλος Ο timothi21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 11:01 Ο timothi21: #260 18-04-09 11:01 του κυριου Τσιωτακη (Ειδικα το καινουργιο ) ειναι το καλυτερο και το πιο ενημερωμενο (εχει μεχρι και θεματα πανελ του 2008) που κυκλοφορει . Δου΄λευω με τα βοηθηματα του χρονια τωρα και το συστηνω ανεπιφυλακτα . Καλη επιτυχια στις εξετασεις σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
genetics, πολύ ενδιαφέρον βοήθημα βιολογίας είναι αυτό των Γρηγορίου-Σκαβδή(εκδ. Σαββάλας).. Είναι πολύ έξυπνο και προσιτό τόσο στη θεωρία όσο και στις ασκήσεις!! + ότι ξεφεύγει από τα συνηθισμένα "σοβαροφανή" βοηθήματα αφού έχει μπόλικο χιούμορ!! (Χριστέ μου σαν διαφημιστής ακούγομαι!!!... είναι όμως πραγματικά ενδιαφέρον.!:iagree Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2009 στις 23:39 Ο genetics_75: #250 23-03-09 23:39 Αρχική Δημοσίευση από mandrake2403: genetics, πολύ ενδιαφέρον βοήθημα βιολογίας είναι αυτό των Γρηγορίου-Σκαβδή(εκδ. Σαββάλας).. Είναι πολύ έξυπνο και προσιτό τόσο στη θεωρία όσο και στις ασκήσεις!! + ότι ξεφεύγει από τα συνηθισμένα "σοβαροφανή" βοηθήματα αφού έχει μπόλικο χιούμορ!! (Χριστέ μου σαν διαφημιστής ακούγομαι!!!... είναι όμως πραγματικά ενδιαφέρον.!:iagree Click για ανάπτυξη... oh ευχαριστώ!!!!! ε κοίτα αν οντως είναι πολύ καλό γιατί να μην το διαφημίσεις!! θα το τσεκάρω πάντως και θα σου πώ την ταπεινή μου γνώμη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimika Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 13:07 Η mimika έγραψε: #251 26-03-09 13:07 εγω εχω του αγγελου κατσικα!!! ειναι πολυ καλο αλλα εχει δυσκολες ασκησεις....θα σου ελεγα να παρεις πρωτα σαββαλα για να μν πεσεις αμεσως στα βαθια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 19:22 Ο rolingstones: #252 26-03-09 19:22 παρε του σαββαλα καλο πρεπει να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosatha Νεοφερμένο μέλος Ο tasosatha αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 19:12 Ο tasosatha: #253 03-04-09 19:12 Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 20:22 Ο mostel έγραψε: #254 03-04-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από giannhskp: Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Click για ανάπτυξη... Το βιβλίο. Από εκεί μπαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 23:38 Ο mazin έγραψε: #255 03-04-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από giannhskp: Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Click για ανάπτυξη... θα σου προτεινα του κ.τσιωτακη ειναι απλα το καλυτερο ..εμενα με βοηθησε αρκετα ..αν θες νομιζω οτι εινα μελος στο φορουμ στιλτοθ πμ και μαθε περισσοτερα..!!!! βασικα περιεχει βασικα στοιχεια θεωρειας και πολλλεσ λυμμεννννννννννες και αλυυυτες ασκησεις ..και αυτο ειναι καλο !! ετσι καιαλλιωσ θεωρια απο το βιβλιο ειαι οτι καλυτερο ελπιζω να σε βοηθησα, ----------------------------------------- εκτος απο τα ακαταλαβηστικα ελληνικα μου με τα αννεπηηηηητρεπτα ορθογραφικα λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreask Νεοφερμένο μέλος Ο Αντρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Μεσσηνία). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 02:08 Ο andreask έγραψε: #256 04-04-09 02:08 Του Σαββάλα είναι καλό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisP Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 68 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 08:43 Ο DimitrisP: #257 04-04-09 08:43 Αρχική Δημοσίευση από andreask: Του Σαββάλα είναι καλό? Click για ανάπτυξη... Ο Σαββάλας είναι εκδοτικός οίκος και έχει εκδώσει πολλά διαφορετικά βιβλία ΑΕΠΠ. https://www.savalas.gr/index.php?subs=17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:22 Ο who έγραψε: #258 04-04-09 10:22 Κι εγώ, με τα βιβλία του κυρίου Τσιωτάκη, είχα κάνει πολύ καλή δουλειά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KONNOS Νεοφερμένο μέλος Ο KONNOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:43 Ο KONNOS έγραψε: #259 04-04-09 10:43 Eγω Κ.Ντζιο και Ι.Κοψινη εχω κανει αλλα αρεα και που κανω και ασκησεις απο το βοηθημα του Τσιωτακη...παρομοια ειναι..ειναι και τα δυο πολυ καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timothi21 Νεοφερμένο μέλος Ο timothi21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 11:01 Ο timothi21: #260 18-04-09 11:01 του κυριου Τσιωτακη (Ειδικα το καινουργιο ) ειναι το καλυτερο και το πιο ενημερωμενο (εχει μεχρι και θεματα πανελ του 2008) που κυκλοφορει . Δου΄λευω με τα βοηθηματα του χρονια τωρα και το συστηνω ανεπιφυλακτα . Καλη επιτυχια στις εξετασεις σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mandrake2403: genetics, πολύ ενδιαφέρον βοήθημα βιολογίας είναι αυτό των Γρηγορίου-Σκαβδή(εκδ. Σαββάλας).. Είναι πολύ έξυπνο και προσιτό τόσο στη θεωρία όσο και στις ασκήσεις!! + ότι ξεφεύγει από τα συνηθισμένα "σοβαροφανή" βοηθήματα αφού έχει μπόλικο χιούμορ!! (Χριστέ μου σαν διαφημιστής ακούγομαι!!!... είναι όμως πραγματικά ενδιαφέρον.!:iagree Click για ανάπτυξη... oh ευχαριστώ!!!!! ε κοίτα αν οντως είναι πολύ καλό γιατί να μην το διαφημίσεις!! θα το τσεκάρω πάντως και θα σου πώ την ταπεινή μου γνώμη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimika Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 13:07 Η mimika έγραψε: #251 26-03-09 13:07 εγω εχω του αγγελου κατσικα!!! ειναι πολυ καλο αλλα εχει δυσκολες ασκησεις....θα σου ελεγα να παρεις πρωτα σαββαλα για να μν πεσεις αμεσως στα βαθια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 19:22 Ο rolingstones: #252 26-03-09 19:22 παρε του σαββαλα καλο πρεπει να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosatha Νεοφερμένο μέλος Ο tasosatha αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 19:12 Ο tasosatha: #253 03-04-09 19:12 Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 20:22 Ο mostel έγραψε: #254 03-04-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από giannhskp: Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Click για ανάπτυξη... Το βιβλίο. Από εκεί μπαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 23:38 Ο mazin έγραψε: #255 03-04-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από giannhskp: Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Click για ανάπτυξη... θα σου προτεινα του κ.τσιωτακη ειναι απλα το καλυτερο ..εμενα με βοηθησε αρκετα ..αν θες νομιζω οτι εινα μελος στο φορουμ στιλτοθ πμ και μαθε περισσοτερα..!!!! βασικα περιεχει βασικα στοιχεια θεωρειας και πολλλεσ λυμμεννννννννννες και αλυυυτες ασκησεις ..και αυτο ειναι καλο !! ετσι καιαλλιωσ θεωρια απο το βιβλιο ειαι οτι καλυτερο ελπιζω να σε βοηθησα, ----------------------------------------- εκτος απο τα ακαταλαβηστικα ελληνικα μου με τα αννεπηηηηητρεπτα ορθογραφικα λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreask Νεοφερμένο μέλος Ο Αντρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Μεσσηνία). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 02:08 Ο andreask έγραψε: #256 04-04-09 02:08 Του Σαββάλα είναι καλό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisP Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 68 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 08:43 Ο DimitrisP: #257 04-04-09 08:43 Αρχική Δημοσίευση από andreask: Του Σαββάλα είναι καλό? Click για ανάπτυξη... Ο Σαββάλας είναι εκδοτικός οίκος και έχει εκδώσει πολλά διαφορετικά βιβλία ΑΕΠΠ. https://www.savalas.gr/index.php?subs=17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:22 Ο who έγραψε: #258 04-04-09 10:22 Κι εγώ, με τα βιβλία του κυρίου Τσιωτάκη, είχα κάνει πολύ καλή δουλειά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KONNOS Νεοφερμένο μέλος Ο KONNOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:43 Ο KONNOS έγραψε: #259 04-04-09 10:43 Eγω Κ.Ντζιο και Ι.Κοψινη εχω κανει αλλα αρεα και που κανω και ασκησεις απο το βοηθημα του Τσιωτακη...παρομοια ειναι..ειναι και τα δυο πολυ καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timothi21 Νεοφερμένο μέλος Ο timothi21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 11:01 Ο timothi21: #260 18-04-09 11:01 του κυριου Τσιωτακη (Ειδικα το καινουργιο ) ειναι το καλυτερο και το πιο ενημερωμενο (εχει μεχρι και θεματα πανελ του 2008) που κυκλοφορει . Δου΄λευω με τα βοηθηματα του χρονια τωρα και το συστηνω ανεπιφυλακτα . Καλη επιτυχια στις εξετασεις σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω εχω του αγγελου κατσικα!!! ειναι πολυ καλο αλλα εχει δυσκολες ασκησεις....θα σου ελεγα να παρεις πρωτα σαββαλα για να μν πεσεις αμεσως στα βαθια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 19:22 Ο rolingstones: #252 26-03-09 19:22 παρε του σαββαλα καλο πρεπει να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasosatha Νεοφερμένο μέλος Ο tasosatha αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 19:12 Ο tasosatha: #253 03-04-09 19:12 Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 20:22 Ο mostel έγραψε: #254 03-04-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από giannhskp: Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Click για ανάπτυξη... Το βιβλίο. Από εκεί μπαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 23:38 Ο mazin έγραψε: #255 03-04-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από giannhskp: Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Click για ανάπτυξη... θα σου προτεινα του κ.τσιωτακη ειναι απλα το καλυτερο ..εμενα με βοηθησε αρκετα ..αν θες νομιζω οτι εινα μελος στο φορουμ στιλτοθ πμ και μαθε περισσοτερα..!!!! βασικα περιεχει βασικα στοιχεια θεωρειας και πολλλεσ λυμμεννννννννννες και αλυυυτες ασκησεις ..και αυτο ειναι καλο !! ετσι καιαλλιωσ θεωρια απο το βιβλιο ειαι οτι καλυτερο ελπιζω να σε βοηθησα, ----------------------------------------- εκτος απο τα ακαταλαβηστικα ελληνικα μου με τα αννεπηηηηητρεπτα ορθογραφικα λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreask Νεοφερμένο μέλος Ο Αντρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Μεσσηνία). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 02:08 Ο andreask έγραψε: #256 04-04-09 02:08 Του Σαββάλα είναι καλό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisP Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 68 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 08:43 Ο DimitrisP: #257 04-04-09 08:43 Αρχική Δημοσίευση από andreask: Του Σαββάλα είναι καλό? Click για ανάπτυξη... Ο Σαββάλας είναι εκδοτικός οίκος και έχει εκδώσει πολλά διαφορετικά βιβλία ΑΕΠΠ. https://www.savalas.gr/index.php?subs=17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:22 Ο who έγραψε: #258 04-04-09 10:22 Κι εγώ, με τα βιβλία του κυρίου Τσιωτάκη, είχα κάνει πολύ καλή δουλειά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KONNOS Νεοφερμένο μέλος Ο KONNOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:43 Ο KONNOS έγραψε: #259 04-04-09 10:43 Eγω Κ.Ντζιο και Ι.Κοψινη εχω κανει αλλα αρεα και που κανω και ασκησεις απο το βοηθημα του Τσιωτακη...παρομοια ειναι..ειναι και τα δυο πολυ καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timothi21 Νεοφερμένο μέλος Ο timothi21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 11:01 Ο timothi21: #260 18-04-09 11:01 του κυριου Τσιωτακη (Ειδικα το καινουργιο ) ειναι το καλυτερο και το πιο ενημερωμενο (εχει μεχρι και θεματα πανελ του 2008) που κυκλοφορει . Δου΄λευω με τα βοηθηματα του χρονια τωρα και το συστηνω ανεπιφυλακτα . Καλη επιτυχια στις εξετασεις σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παρε του σαββαλα καλο πρεπει να ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tasosatha Νεοφερμένο μέλος Ο tasosatha αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 19:12 Ο tasosatha: #253 03-04-09 19:12 Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 20:22 Ο mostel έγραψε: #254 03-04-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από giannhskp: Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Click για ανάπτυξη... Το βιβλίο. Από εκεί μπαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 23:38 Ο mazin έγραψε: #255 03-04-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από giannhskp: Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Click για ανάπτυξη... θα σου προτεινα του κ.τσιωτακη ειναι απλα το καλυτερο ..εμενα με βοηθησε αρκετα ..αν θες νομιζω οτι εινα μελος στο φορουμ στιλτοθ πμ και μαθε περισσοτερα..!!!! βασικα περιεχει βασικα στοιχεια θεωρειας και πολλλεσ λυμμεννννννννννες και αλυυυτες ασκησεις ..και αυτο ειναι καλο !! ετσι καιαλλιωσ θεωρια απο το βιβλιο ειαι οτι καλυτερο ελπιζω να σε βοηθησα, ----------------------------------------- εκτος απο τα ακαταλαβηστικα ελληνικα μου με τα αννεπηηηηητρεπτα ορθογραφικα λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreask Νεοφερμένο μέλος Ο Αντρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Μεσσηνία). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 02:08 Ο andreask έγραψε: #256 04-04-09 02:08 Του Σαββάλα είναι καλό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisP Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 68 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 08:43 Ο DimitrisP: #257 04-04-09 08:43 Αρχική Δημοσίευση από andreask: Του Σαββάλα είναι καλό? Click για ανάπτυξη... Ο Σαββάλας είναι εκδοτικός οίκος και έχει εκδώσει πολλά διαφορετικά βιβλία ΑΕΠΠ. https://www.savalas.gr/index.php?subs=17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:22 Ο who έγραψε: #258 04-04-09 10:22 Κι εγώ, με τα βιβλία του κυρίου Τσιωτάκη, είχα κάνει πολύ καλή δουλειά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KONNOS Νεοφερμένο μέλος Ο KONNOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:43 Ο KONNOS έγραψε: #259 04-04-09 10:43 Eγω Κ.Ντζιο και Ι.Κοψινη εχω κανει αλλα αρεα και που κανω και ασκησεις απο το βοηθημα του Τσιωτακη...παρομοια ειναι..ειναι και τα δυο πολυ καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timothi21 Νεοφερμένο μέλος Ο timothi21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 11:01 Ο timothi21: #260 18-04-09 11:01 του κυριου Τσιωτακη (Ειδικα το καινουργιο ) ειναι το καλυτερο και το πιο ενημερωμενο (εχει μεχρι και θεματα πανελ του 2008) που κυκλοφορει . Δου΄λευω με τα βοηθηματα του χρονια τωρα και το συστηνω ανεπιφυλακτα . Καλη επιτυχια στις εξετασεις σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 20:22 Ο mostel έγραψε: #254 03-04-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από giannhskp: Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Click για ανάπτυξη... Το βιβλίο. Από εκεί μπαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 23:38 Ο mazin έγραψε: #255 03-04-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από giannhskp: Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Click για ανάπτυξη... θα σου προτεινα του κ.τσιωτακη ειναι απλα το καλυτερο ..εμενα με βοηθησε αρκετα ..αν θες νομιζω οτι εινα μελος στο φορουμ στιλτοθ πμ και μαθε περισσοτερα..!!!! βασικα περιεχει βασικα στοιχεια θεωρειας και πολλλεσ λυμμεννννννννννες και αλυυυτες ασκησεις ..και αυτο ειναι καλο !! ετσι καιαλλιωσ θεωρια απο το βιβλιο ειαι οτι καλυτερο ελπιζω να σε βοηθησα, ----------------------------------------- εκτος απο τα ακαταλαβηστικα ελληνικα μου με τα αννεπηηηηητρεπτα ορθογραφικα λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreask Νεοφερμένο μέλος Ο Αντρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Μεσσηνία). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 02:08 Ο andreask έγραψε: #256 04-04-09 02:08 Του Σαββάλα είναι καλό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisP Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 68 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 08:43 Ο DimitrisP: #257 04-04-09 08:43 Αρχική Δημοσίευση από andreask: Του Σαββάλα είναι καλό? Click για ανάπτυξη... Ο Σαββάλας είναι εκδοτικός οίκος και έχει εκδώσει πολλά διαφορετικά βιβλία ΑΕΠΠ. https://www.savalas.gr/index.php?subs=17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:22 Ο who έγραψε: #258 04-04-09 10:22 Κι εγώ, με τα βιβλία του κυρίου Τσιωτάκη, είχα κάνει πολύ καλή δουλειά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KONNOS Νεοφερμένο μέλος Ο KONNOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:43 Ο KONNOS έγραψε: #259 04-04-09 10:43 Eγω Κ.Ντζιο και Ι.Κοψινη εχω κανει αλλα αρεα και που κανω και ασκησεις απο το βοηθημα του Τσιωτακη...παρομοια ειναι..ειναι και τα δυο πολυ καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timothi21 Νεοφερμένο μέλος Ο timothi21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 11:01 Ο timothi21: #260 18-04-09 11:01 του κυριου Τσιωτακη (Ειδικα το καινουργιο ) ειναι το καλυτερο και το πιο ενημερωμενο (εχει μεχρι και θεματα πανελ του 2008) που κυκλοφορει . Δου΄λευω με τα βοηθηματα του χρονια τωρα και το συστηνω ανεπιφυλακτα . Καλη επιτυχια στις εξετασεις σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giannhskp: Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Click για ανάπτυξη... Το βιβλίο. Από εκεί μπαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mazin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mazin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 166 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 23:38 Ο mazin έγραψε: #255 03-04-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από giannhskp: Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Click για ανάπτυξη... θα σου προτεινα του κ.τσιωτακη ειναι απλα το καλυτερο ..εμενα με βοηθησε αρκετα ..αν θες νομιζω οτι εινα μελος στο φορουμ στιλτοθ πμ και μαθε περισσοτερα..!!!! βασικα περιεχει βασικα στοιχεια θεωρειας και πολλλεσ λυμμεννννννννννες και αλυυυτες ασκησεις ..και αυτο ειναι καλο !! ετσι καιαλλιωσ θεωρια απο το βιβλιο ειαι οτι καλυτερο ελπιζω να σε βοηθησα, ----------------------------------------- εκτος απο τα ακαταλαβηστικα ελληνικα μου με τα αννεπηηηηητρεπτα ορθογραφικα λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. andreask Νεοφερμένο μέλος Ο Αντρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Μεσσηνία). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 02:08 Ο andreask έγραψε: #256 04-04-09 02:08 Του Σαββάλα είναι καλό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisP Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 68 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 08:43 Ο DimitrisP: #257 04-04-09 08:43 Αρχική Δημοσίευση από andreask: Του Σαββάλα είναι καλό? Click για ανάπτυξη... Ο Σαββάλας είναι εκδοτικός οίκος και έχει εκδώσει πολλά διαφορετικά βιβλία ΑΕΠΠ. https://www.savalas.gr/index.php?subs=17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:22 Ο who έγραψε: #258 04-04-09 10:22 Κι εγώ, με τα βιβλία του κυρίου Τσιωτάκη, είχα κάνει πολύ καλή δουλειά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KONNOS Νεοφερμένο μέλος Ο KONNOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:43 Ο KONNOS έγραψε: #259 04-04-09 10:43 Eγω Κ.Ντζιο και Ι.Κοψινη εχω κανει αλλα αρεα και που κανω και ασκησεις απο το βοηθημα του Τσιωτακη...παρομοια ειναι..ειναι και τα δυο πολυ καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timothi21 Νεοφερμένο μέλος Ο timothi21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 11:01 Ο timothi21: #260 18-04-09 11:01 του κυριου Τσιωτακη (Ειδικα το καινουργιο ) ειναι το καλυτερο και το πιο ενημερωμενο (εχει μεχρι και θεματα πανελ του 2008) που κυκλοφορει . Δου΄λευω με τα βοηθηματα του χρονια τωρα και το συστηνω ανεπιφυλακτα . Καλη επιτυχια στις εξετασεις σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giannhskp: Θελω να αγορασω ενα βοηθημα στο ΑΕΠΠ αλλα δεν ξερω ποιο...Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερό?? Click για ανάπτυξη... θα σου προτεινα του κ.τσιωτακη ειναι απλα το καλυτερο ..εμενα με βοηθησε αρκετα ..αν θες νομιζω οτι εινα μελος στο φορουμ στιλτοθ πμ και μαθε περισσοτερα..!!!! βασικα περιεχει βασικα στοιχεια θεωρειας και πολλλεσ λυμμεννννννννννες και αλυυυτες ασκησεις ..και αυτο ειναι καλο !! ετσι καιαλλιωσ θεωρια απο το βιβλιο ειαι οτι καλυτερο ελπιζω να σε βοηθησα, ----------------------------------------- εκτος απο τα ακαταλαβηστικα ελληνικα μου με τα αννεπηηηηητρεπτα ορθογραφικα λολ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
andreask Νεοφερμένο μέλος Ο Αντρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Μεσσηνία). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 02:08 Ο andreask έγραψε: #256 04-04-09 02:08 Του Σαββάλα είναι καλό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitrisP Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 68 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 08:43 Ο DimitrisP: #257 04-04-09 08:43 Αρχική Δημοσίευση από andreask: Του Σαββάλα είναι καλό? Click για ανάπτυξη... Ο Σαββάλας είναι εκδοτικός οίκος και έχει εκδώσει πολλά διαφορετικά βιβλία ΑΕΠΠ. https://www.savalas.gr/index.php?subs=17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:22 Ο who έγραψε: #258 04-04-09 10:22 Κι εγώ, με τα βιβλία του κυρίου Τσιωτάκη, είχα κάνει πολύ καλή δουλειά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KONNOS Νεοφερμένο μέλος Ο KONNOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:43 Ο KONNOS έγραψε: #259 04-04-09 10:43 Eγω Κ.Ντζιο και Ι.Κοψινη εχω κανει αλλα αρεα και που κανω και ασκησεις απο το βοηθημα του Τσιωτακη...παρομοια ειναι..ειναι και τα δυο πολυ καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timothi21 Νεοφερμένο μέλος Ο timothi21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 11:01 Ο timothi21: #260 18-04-09 11:01 του κυριου Τσιωτακη (Ειδικα το καινουργιο ) ειναι το καλυτερο και το πιο ενημερωμενο (εχει μεχρι και θεματα πανελ του 2008) που κυκλοφορει . Δου΄λευω με τα βοηθηματα του χρονια τωρα και το συστηνω ανεπιφυλακτα . Καλη επιτυχια στις εξετασεις σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Του Σαββάλα είναι καλό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DimitrisP Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 68 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 08:43 Ο DimitrisP: #257 04-04-09 08:43 Αρχική Δημοσίευση από andreask: Του Σαββάλα είναι καλό? Click για ανάπτυξη... Ο Σαββάλας είναι εκδοτικός οίκος και έχει εκδώσει πολλά διαφορετικά βιβλία ΑΕΠΠ. https://www.savalas.gr/index.php?subs=17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:22 Ο who έγραψε: #258 04-04-09 10:22 Κι εγώ, με τα βιβλία του κυρίου Τσιωτάκη, είχα κάνει πολύ καλή δουλειά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KONNOS Νεοφερμένο μέλος Ο KONNOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:43 Ο KONNOS έγραψε: #259 04-04-09 10:43 Eγω Κ.Ντζιο και Ι.Κοψινη εχω κανει αλλα αρεα και που κανω και ασκησεις απο το βοηθημα του Τσιωτακη...παρομοια ειναι..ειναι και τα δυο πολυ καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timothi21 Νεοφερμένο μέλος Ο timothi21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 11:01 Ο timothi21: #260 18-04-09 11:01 του κυριου Τσιωτακη (Ειδικα το καινουργιο ) ειναι το καλυτερο και το πιο ενημερωμενο (εχει μεχρι και θεματα πανελ του 2008) που κυκλοφορει . Δου΄λευω με τα βοηθηματα του χρονια τωρα και το συστηνω ανεπιφυλακτα . Καλη επιτυχια στις εξετασεις σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από andreask: Του Σαββάλα είναι καλό? Click για ανάπτυξη... Ο Σαββάλας είναι εκδοτικός οίκος και έχει εκδώσει πολλά διαφορετικά βιβλία ΑΕΠΠ. https://www.savalas.gr/index.php?subs=17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:22 Ο who έγραψε: #258 04-04-09 10:22 Κι εγώ, με τα βιβλία του κυρίου Τσιωτάκη, είχα κάνει πολύ καλή δουλειά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KONNOS Νεοφερμένο μέλος Ο KONNOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:43 Ο KONNOS έγραψε: #259 04-04-09 10:43 Eγω Κ.Ντζιο και Ι.Κοψινη εχω κανει αλλα αρεα και που κανω και ασκησεις απο το βοηθημα του Τσιωτακη...παρομοια ειναι..ειναι και τα δυο πολυ καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timothi21 Νεοφερμένο μέλος Ο timothi21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 11:01 Ο timothi21: #260 18-04-09 11:01 του κυριου Τσιωτακη (Ειδικα το καινουργιο ) ειναι το καλυτερο και το πιο ενημερωμενο (εχει μεχρι και θεματα πανελ του 2008) που κυκλοφορει . Δου΄λευω με τα βοηθηματα του χρονια τωρα και το συστηνω ανεπιφυλακτα . Καλη επιτυχια στις εξετασεις σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι εγώ, με τα βιβλία του κυρίου Τσιωτάκη, είχα κάνει πολύ καλή δουλειά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KONNOS Νεοφερμένο μέλος Ο KONNOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 4 Απριλίου 2009 στις 10:43 Ο KONNOS έγραψε: #259 04-04-09 10:43 Eγω Κ.Ντζιο και Ι.Κοψινη εχω κανει αλλα αρεα και που κανω και ασκησεις απο το βοηθημα του Τσιωτακη...παρομοια ειναι..ειναι και τα δυο πολυ καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timothi21 Νεοφερμένο μέλος Ο timothi21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 11:01 Ο timothi21: #260 18-04-09 11:01 του κυριου Τσιωτακη (Ειδικα το καινουργιο ) ειναι το καλυτερο και το πιο ενημερωμενο (εχει μεχρι και θεματα πανελ του 2008) που κυκλοφορει . Δου΄λευω με τα βοηθηματα του χρονια τωρα και το συστηνω ανεπιφυλακτα . Καλη επιτυχια στις εξετασεις σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Eγω Κ.Ντζιο και Ι.Κοψινη εχω κανει αλλα αρεα και που κανω και ασκησεις απο το βοηθημα του Τσιωτακη...παρομοια ειναι..ειναι και τα δυο πολυ καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timothi21 Νεοφερμένο μέλος Ο timothi21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 18 Απριλίου 2009 στις 11:01 Ο timothi21: #260 18-04-09 11:01 του κυριου Τσιωτακη (Ειδικα το καινουργιο ) ειναι το καλυτερο και το πιο ενημερωμενο (εχει μεχρι και θεματα πανελ του 2008) που κυκλοφορει . Δου΄λευω με τα βοηθηματα του χρονια τωρα και το συστηνω ανεπιφυλακτα . Καλη επιτυχια στις εξετασεις σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
του κυριου Τσιωτακη (Ειδικα το καινουργιο ) ειναι το καλυτερο και το πιο ενημερωμενο (εχει μεχρι και θεματα πανελ του 2008) που κυκλοφορει . Δου΄λευω με τα βοηθηματα του χρονια τωρα και το συστηνω ανεπιφυλακτα . Καλη επιτυχια στις εξετασεις σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.