penny1234
Νεοφερμένο μέλος

Εσύ που τα ξες αυτά 3η γυμνασίου ρε κοπέλα μου?
σορυ λάθος στο προφιλ.....δεν ειμαι τριτη γυμνασιου ειμαι τριτη λυκειου.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
paraskevas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vamou90
Εκκολαπτόμενο μέλος

Catherine3
Εκκολαπτόμενο μέλος

Nanou!!
Νεοφερμένο μέλος

ribo
Εκκολαπτόμενο μέλος

να κανετε ολες τις ασκησεις,να διαβαζετε θεωρια και το αοδε μην το αφησετε!οπως και τη θεωρια του αεππ

επισης πρεπει να παρετε 20 στο σχολειο για αυτο μην το γραφετε και σιγουρα θα κανετε και σοβαρες ασκησεις εκει!
λυνετε συνεχεια ασκησης ακομα και στο σχολειο(οταν κανετε γενικη παιδεια)!
καντε ολα αυτα και ειστε ετοιμοι για πανελληνιες!εαν αποτυχετε θα ξερετε τουλαχιστον οτι δωσατε το 100%
και μην ξεχασετε στο μηχανογραφικο 1η επιλογη ημμυ!:no1:
miv
Επιφανές μέλος

αυτο που πρεπει να κανετε ειναι να ειστε συνεπεις!
να κανετε ολες τις ασκησεις,να διαβαζετε θεωρια και το αοδε μην το αφησετε!οπως και τη θεωρια του αεππ
επισης πρεπει να παρετε 20 στο σχολειο για αυτο μην το γραφετε και σιγουρα θα κανετε και σοβαρες ασκησεις εκει!
καντε ολα αυτα και ειστε ετοιμοι για πανελληνιες!εαν αποτυχετε θα ξερετε τουλαχιστον οτι δωσατε το 100%
Ειδικά το τελευταίο στάνταρ...Ρε φίλε έλεος, λίγο μυαλό δεν έχεις επιτέλους; Αμ, δεν έχεις κατα πως φαίνεται. Ρε συ, όσο πιο λίγοι ημμυαδες, τόσο πιο εύκολα θα βρεις δουλειά.

ribo
Εκκολαπτόμενο μέλος

ετσι και αλλιως θα μπουν 800 ημμυ!αυτο που θα αλλαξει ειναι η βαση και το κυρος της σχολης!Ειδικά το τελευταίο στάνταρ...Ρε φίλε έλεος, λίγο μυαλό δεν έχεις επιτέλους; Αμ, δεν έχεις κατα πως φαίνεται. Ρε συ, όσο πιο λίγοι ημμυαδες, τόσο πιο εύκολα θα βρεις δουλειά.![]()
Proudqueen
Δραστήριο μέλος

ναι επειδη το ειπε ο ribo θα τρεξουν ολοι ημμυ :emm:Ειδικά το τελευταίο στάνταρ...Ρε φίλε έλεος, λίγο μυαλό δεν έχεις επιτέλους; Αμ, δεν έχεις κατα πως φαίνεται. Ρε συ, όσο πιο λίγοι ημμυαδες, τόσο πιο εύκολα θα βρεις δουλειά.![]()
ribo
Εκκολαπτόμενο μέλος

ειναι πιο αποτελεσματικο απο οτι νομιζεις!αμα του αλλου του πριζεις τα @@ με κατι μετα το αποδεχεται!το γνωριζω απο πρωτο χερι καθως ετσι εκανε ο πατερας μου με τους ημμυ!:no1:ναι επειδη το ειπε ο ribo θα τρεξουν ολοι ημμυ :emm:
miv
Επιφανές μέλος

-----------------------------------------
ειναι πιο αποτελεσματικο απο οτι νομιζεις!αμα του αλλου του πριζεις τα @@ με κατι μετα το αποδεχεται!το γνωριζω απο πρωτο χερι καθως ετσι εκανε ο πατερας μου με τους ημμυ!:no1:
Ξεχνάς ότι δεν είμαστε όλοι ribo φιλαράκι.

ribo
Εκκολαπτόμενο μέλος

για να μην βγουμε οφφ τοπικ σαν ατομο που εχω βγαλει πανω απο 18.000 σου λεω να πας να διαβασεις!Κοίτα, εμείς οι κοινοί θνητοί θα πάμε στα Χανιά, οπότε δεν θα υφίσταται συναγωνισμός με τους ημίθεους επιβήτορες του ΕΜΠ.
-----------------------------------------
Ξεχνάς ότι δεν είμαστε όλοι ribo φιλαράκι.![]()
υ.γ καλα που το καταλαβες!:no1:
miv
Επιφανές μέλος

για να μην βγουμε οφφ τοπικ σαν ατομο που εχω βγαλει πανω απο 18.000 σου λεω να πας να διαβασεις!
18 χιλιάδες μπάλες να χα να τα γράψω τα μόριά σου, θα τα γραφα. Έχω δύο, όμως. Ελπίζω να βολεύεσαι...
ribo
Εκκολαπτόμενο μέλος

σε παρακαλω μη με προκαλεις και το γαμ... και αυτο τοπικ!:no1:18 χιλιάδες μπάλες να χα να τα γράψω τα μόριά σου, θα τα γραφα. Έχω δύο, όμως. Ελπίζω να βολεύεσαι...
miv
Επιφανές μέλος

Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

για να μην βγουμε οφφ τοπικ σαν ατομο που εχω βγαλει πανω απο 18.000 σου λεω να πας να διαβασεις!
Απλώς για να το ξέρετε, μην παρασυρθεί κάποιος: Το άτομο αυτό είναι ένας φαιδρός ψεύτης, πιθανότατα κανένα 15χρονο με ξάδερφο στους ΗΜΜΥ, λέει ψέμματα για τα μόρια και τη σχολή του, προσωπικά σας συνιστώ να μην ακολουθείτε οποιαδήποτε συμβουλή του.
demerlad
Εκκολαπτόμενο μέλος

αυτο που πρεπει να κανετε ειναι να ειστε συνεπεις!
Και μετα ολοι λεμε οτι θελουμε ΠΑΙΔΕΙΑ... Ωραια συμβουλη παντως απο καποιον που περασε και ημμυ (οπως λεει) ... Να πεταξουμε ακομη και αυτα τα λιγα που μας δινουν...Τι να πω...
miv
Επιφανές μέλος

Scandal
Διαχειριστής

-petros
bobiras11
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θέλω να εξασκηθώ περισσότερο με ασκήσεις και προβλήματα στη βιολογία κατ.
Εσείς πιο βοήθημα είχατε?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- trifasikodiavasma
- hristosdab
- vade
- agg1
- ma dam
- Dion G.
- Myrtw4567
- Panatha mono
- Basiliki.kiki
- Startx0
- Ilovemycats27
- Vasilaras
- Than003
- spring day
- Maynard
- BillyTheKid
- rempelos42
- Apocalypse
- Kitana
- Magigi
- kost28
- spinalgr1990
- Ameliak
- το κοριτσι του μαη
- Sherlockina
- Nefeloula
- Unboxholics
- oups
- Pharmacist01
- JST
- GeorgePap2003
- Johanna Mark
- sophiaa
- ioanna06
- nickd6776
- augustine
- angies
- endosporia
- margik
- Joji
- ggl
- Νομάρχης
- SlimShady
- ΘανάσοςG4
- aladdin
- λολα45
- AlexK9
- El_
- _Aggelos123
- Κώστας 7708
- fujiko
- chochoru
- cel123
- xristina11
- Alexandros973
- Keeell
- eukleidhs1821
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.