endri1994
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

ξερετε κανα καλο βοηθημα φυσικης το οποιο εχει καλες ασκισεις?
Αν μιλάς για κατεύθυνση το καλύτερο είναι του Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλου. Το μόνο κακό είναι ότι την ύλη την έχει χωρίσει νομίζω σε 2 μέρη οπότε θέλει κοντά στα 50 ευρώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος

marggrit
Νεοφερμένο μέλος

είμαι β' λυκείου και επειδή δεν θέλω να κάνω φροντιστήρια και μαθήματα θέλω να αρχίσω να εντάσσω την ύλη της ΄γ στο προσωπικό μου διάβασμα.
Είμαι θετική κατεύθυνση και έχω πολύ καλές βάσεις, χωρίς κενά από τις προηγούμενες χρονιές. Θέλω να μου πείτε από που θα με συνέφερε να αρχίσω την ύλη των μαθηματικών, μιγαδικούς ή συναρτήσεις, ώστε να μπορέσω να κάνω κάτι.
θα πάρω βοήθημα μαθηματικών ή του παπαδάκη ή του στεργιου-νακη και αν μπορειτε να μου πειτε και ποιο είναι καλύτερο για να διαβαζω και να λύνω ασκλησεις χωρίς καθηγητή...
ευχαριστώω!

endri1994
Νεοφερμένο μέλος

mixariti
Νεοφερμένο μέλος

και το αλλο του: ΤΣΟΥΝΗ
ειδικα το δευτερο εχει αρκετα τσιμπημενες...
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

εγω φίλε μου φέτος χρησιμοποιούσα μονο το βοήθημα του Σαββαλα......ειναι πολυ ωραιο εχει συνθετες ασκησεις,ερωτησεις πανω στην θεωρια, επεξηγησεις, θεματα παρομοια πανελλαδικων και τα παλαιοτερα θεματα....γενικα θα το αγαπησεις αμα σου αρεσει η φυσικη και διαβαζεις.....παιδια ξερετε κανενα καλο βοηθημα φυσικης κατευθ. εκτος του μαθιουδακη,που εχει καλες ασκησεις και συνθετες για περισσοτερη εξασκηση?
(δεν κανω διαφήμιση)

Χριστινα_95
Νεοφερμένο μέλος

spyroszarzonis
Νεοφερμένο μέλος

Σας ευχαριστώ...
bounce
Νεοφερμένο μέλος

ΚΩΣΤΑΣ-gerom-95
Νεοφερμένο μέλος

για μαθηματικα προτεινω Μπαρλα στη κατευθυνση και στη γενικη παιδεια
SiMoS43710
Εκκολαπτόμενο μέλος

Itach1
Διάσημο μέλος

Μαθηματικα γενικης:Μπαρλας που τα υπερκαλυπτει ολα
Φυσικη κατ:Μαθιουδακης-Παναγιωτακοπουλος και αργοτερα στις επαναληψεις πέρνεις κάποιο που έχει θέματα εξετάσεων
Αεππ:Ντζιος-Κοψινης
t00nS
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ειναι καλό αυτό το βοήθημα;Αεππ:Ντζιος-Κοψινης
Vicky13
Δραστήριο μέλος

Itach1
Διάσημο μέλος

Ειναι καλό αυτό το βοήθημα;
Το καλυτερο πιστευω
liofagos
Νεοφερμένο μέλος

Muxu Su
Διάσημο μέλος

sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σαββαλας. Ειναι ενα πρασινο βιβλιο με 4 συγγραφεις.Τον εναν τον λενε πιταροκοιληBιολογία Γ Λυκείου θετικής κατεύθυνσης ποιο προτείνετε;

Αλλα δεν πρεπει να το ψαξεις πολυ γιατι καποια στιγμη ξεφευγει.
Ο καθηγητης σου πρεπει να σε κατευθυνει ωστε να μην χασεις την μπαλα

Εμενα ας πουμε μου ελεγε να διαβασω συγκεκριμενα κομματια και καποιες ασκησεις, ενω μου εδινε και ασκησεις που ειχε φτιαξει μονη της, καποιες ηταν πολυ ψαγμενες

Muxu Su
Διάσημο μέλος

Eυχαριστώ για την πρόταση. Είμαι σε φάση αναζήτησης προσπαθώντας να βρω το σχετικά ''καλύτερο''

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- trifasikodiavasma
- hristosdab
- vade
- agg1
- ma dam
- Dion G.
- Myrtw4567
- Panatha mono
- Basiliki.kiki
- Startx0
- Ilovemycats27
- Vasilaras
- Than003
- spring day
- Maynard
- BillyTheKid
- rempelos42
- Apocalypse
- Kitana
- Magigi
- kost28
- spinalgr1990
- Ameliak
- το κοριτσι του μαη
- Sherlockina
- Nefeloula
- Unboxholics
- oups
- Pharmacist01
- JST
- GeorgePap2003
- Johanna Mark
- sophiaa
- ioanna06
- nickd6776
- augustine
- angies
- endosporia
- margik
- Joji
- ggl
- Νομάρχης
- SlimShady
- ΘανάσοςG4
- aladdin
- λολα45
- AlexK9
- El_
- _Aggelos123
- Κώστας 7708
- fujiko
- chochoru
- cel123
- xristina11
- Alexandros973
- Keeell
- eukleidhs1821
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.