maniavas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Socrates ... 99
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marr12309
Νεοφερμένο μέλος

maniavas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

πιστεύετε ότι για αοδε είναι απαραίτητο να αγοράσω ένα βοήθημα ή μπορώ να το διαβάσω από το βιβλίο μόνη μου το καλοκαίρι;
Από το βιβλίο. Ακόμα και σε φροντιστήρια το βιβλίο κάνουν.
Εγώ θα σου έλεγα να μην διαβάσεις αυτή τη βλακεία το καλοκαίρι. Μαθηματικά-Φυσική από την άλλη, είναι απαραίτητα.
carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος

μπορώ να το διαβάσω από το βιβλίο μόνη μου το καλοκαίρι;
Εγώ θα σου έλεγα να μην διαβάσεις αυτή τη βλακεία το καλοκαίρι.
Διαφωνώ.
Από την στιγμή που έχει ελεύθερο χρόνο το καλοκαίρι,ας του ρίξει από τώρα μια ματιά,για να μην έρθουν πολλά στο τέλος,μιάς και θα έχεις άλλα 5 ή 6 μαθήματα στα οποία προφανώς και θα δώσει περισσότερη βαρύτητα.
Συν το ότι το καλοκαίρι δεν έχεις ψοφήσει ακόμα και έχεις όρεξη,οπότε θα σου φεύγει πιο γρήγορα.

Και να του βγάλει νωρίτερα την ύλη κακό δεν θα της κάνει.
Απλά ναι,πάρ'το σχετικά χαλαρά και όχι ως καταπίεση.

Καλή αρχή!

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Τό είχα στην Α λυκείου και ήταν κορυφαίο αλλά το της Β' δεν μου άρεσε και πολύ. Είχε εύκολες ασκήσεις και όχι πολύ καλή θεωρία.
Το αντίστοιχο της Γ πως είναι?
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Το βοήθημα Φυσικής των εκδόσεων Σαβάλλας με συγγραφείς τους αδερφούς Σαβαλλα είναι καλό?
Τό είχα στην Α λυκείου και ήταν κορυφαίο αλλά το της Β' δεν μου άρεσε και πολύ. Είχε εύκολες ασκήσεις και όχι πολύ καλή θεωρία.
Το αντίστοιχο της Γ πως είναι?
Προτιμησε μαθιουδακη-παναγιωτακοπουλο ,εκδοσεις σαβαλλας για φυσικη, κατα τη γνωμη μου εχει πολυ μεγαλυτερη γκαμα ασκησεων και εχει πιο συνθετα θεματα ,απτου σαβαλλα
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Χμμ και εγώ αυτό είχα ακούσει από πολλά παιδιά. Ο καθηγητής μου μου είπε να πάρω αυτό των αδερφών Σαβάλλα και με προβλημάτισε... Ίσως να μου βγάζει φωτοτυπίες από το άλλο...Προτιμησε μαθιουδακη-παναγιωτακοπουλο ,εκδοσεις σαβαλλας για φυσικη, κατα τη γνωμη μου εχει πολυ μεγαλυτερη γκαμα ασκησεων και εχει πιο συνθετα θεματα ,απτου σαβαλλα

drosos
Πολύ δραστήριο μέλος

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος

Την θεωρία σου την έχει πολύ καλα το σχολικό βιβλίο. Με τον μπάρλα είσαι 100% καλυμμένη για τα διάφορα είδη ασκήσεων. Τώρα για να δεις λυμένες ασκήσεις έχει αρκετά παραδείγματα ο μπάρλας τα οποία σε βοηθούν αρκετά. Εμένα τουλάχιστον με βόλεψε πάρα πολύ!Ξέρετε κάποιο καλό βοήθημα μαθηματικών κατεύθυνσης που να είναι σε ένα τέυχος? Όλα τα γνωστά είναι σε 2 τέυχη και δε λέει να πάρω τα δύο του μπάρλα που κάνουμε στο φροντιστήριο και άλλα δύο επιπλέον. Το θέλω κυρίως για θεωρία και λυμένες ασκήσεις γιατί ο μπάρλας υστερεί σε αυτά τα δύο.![]()
Giannis721
Νεοφερμένο μέλος

Ξέρετε κάποιο καλό βοήθημα μαθηματικών κατεύθυνσης που να είναι σε ένα τέυχος? Όλα τα γνωστά είναι σε 2 τέυχη και δε λέει να πάρω τα δύο του μπάρλα που κάνουμε στο φροντιστήριο και άλλα δύο επιπλέον. Το θέλω κυρίως για θεωρία και λυμένες ασκήσεις γιατί ο μπάρλας υστερεί σε αυτά τα δύο.![]()
Τώρα, ένας τόμος με αναλυτική θεωρία και πολλές λυμένες ασκήσεις δύσκολο!
Η σειρά 2 τόμων :"Μαθηματικά Για την Θετική-Τεχνολογική Κατεύθυνση Γ'λυκείου, Εκδόσεις Κέδρος" έχει υπεραναλυτική θεωρία, πολλές λυμένες ασκήσεις αλλά και αναλυτικές λύσεις όλων των ασκήσεων προς λύση στο τέλος του βιβλίου, άρα μπορείς απλά να τις διαβάζεις χωρίς να τις λύνεις. Τα 2 βιβλία είναι οικονομικά και πολύ ποιοτικά!
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Ναι, ντάξει διαβάζουμε από το βιβλίο. Μια επιπλεον πηγή που τα αναλύει καλύτερα όμως δεν βλάπτει.Την θεωρία σου την έχει πολύ καλα το σχολικό βιβλίο. Με τον μπάρλα είσαι 100% καλυμμένη για τα διάφορα είδη ασκήσεων. Τώρα για να δεις λυμένες ασκήσεις έχει αρκετά παραδείγματα ο μπάρλας τα οποία σε βοηθούν αρκετά. Εμένα τουλάχιστον με βόλεψε πάρα πολύ!

Θα το κοιτάξω! Ευχαριστώ πολύ!Τώρα, ένας τόμος με αναλυτική θεωρία και πολλές λυμένες ασκήσεις δύσκολο!
Η σειρά 2 τόμων :"Μαθηματικά Για την Θετική-Τεχνολογική Κατεύθυνση Γ'λυκείου, Εκδόσεις Κέδρος" έχει υπεραναλυτική θεωρία, πολλές λυμένες ασκήσεις αλλά και αναλυτικές λύσεις όλων των ασκήσεων προς λύση στο τέλος του βιβλίου, άρα μπορείς απλά να τις διαβάζεις χωρίς να τις λύνεις. Τα 2 βιβλία είναι οικονομικά και πολύ ποιοτικά!

Μαντάμ_Σουσού
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος

Μαντάμ_Σουσού
Εκκολαπτόμενο μέλος

Eγω ειχα των αδερφων Σαββαλα και ημουν ευχαριστημενη! Για αλλο δεν ξερω...
ok

Manias
Νεοφερμένο μέλος

Φίλε, μπορείς να μου τα στείλεις στο mail μου; antonis.94@windowslive.comΠαντως, οποιος θελει Μπαρλα κατ., εχω και τα δυο τευχη σε pdf, οποτε ας μου στειλει pm
^EctiMel^
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- trifasikodiavasma
- hristosdab
- vade
- agg1
- ma dam
- Dion G.
- Myrtw4567
- Panatha mono
- Basiliki.kiki
- Startx0
- Ilovemycats27
- Vasilaras
- Than003
- spring day
- Maynard
- BillyTheKid
- rempelos42
- Apocalypse
- Kitana
- Magigi
- kost28
- spinalgr1990
- Ameliak
- το κοριτσι του μαη
- Sherlockina
- Nefeloula
- Unboxholics
- oups
- Pharmacist01
- JST
- GeorgePap2003
- Johanna Mark
- sophiaa
- ioanna06
- nickd6776
- augustine
- angies
- endosporia
- margik
- Joji
- ggl
- Νομάρχης
- SlimShady
- ΘανάσοςG4
- aladdin
- λολα45
- AlexK9
- El_
- _Aggelos123
- Κώστας 7708
- fujiko
- chochoru
- cel123
- xristina11
- Alexandros973
- Keeell
- eukleidhs1821
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.