Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2012 στις 22:13 Ο Itach1 έγραψε: #921 12-10-12 22:13 Δεν χρειαζεται να παρεις αλλο,ο μπαρλας υπερκαλυπτει ολα τα θεματα και σε δυσκολια. Εγω ειχα 2 βοηθηματα,νακη και μπαρλα στα γενικης αλλα το 2ο ηταν καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2012 στις 22:19 Ο antwwwnis: #922 12-10-12 22:19 Για θεωρία προτείνω Παπαδάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2012 στις 00:36 Η *Serena* έγραψε: #923 13-10-12 00:36 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Δεν χρειαζεται να παρεις αλλο,ο μπαρλας υπερκαλυπτει ολα τα θεματα και σε δυσκολια. Εγω ειχα 2 βοηθηματα,νακη και μπαρλα στα γενικης αλλα το 2ο ηταν καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Βασικά το βιβλίο του Μπάρλα το έχω πάρει τελείως με κακό μάτι και στην κατευθυνση και στη γενικη όσο χαζό και να ακούγεται. Αντιθετα, των Στεργιου-Νακη που το έχω στην κατευθυνση μου αρέσει πολύ. Δεν έχει καλές ασκήσεις? Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Για θεωρία προτείνω Παπαδάκη. Click για ανάπτυξη... Ναι μου το έχουν πει κι άλλοι. Ασκήσεις δεν έχει πιο ανεβασμένες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2012 στις 00:54 Η artemaki έγραψε: #924 13-10-12 00:54 Και γω Παπαδακη κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2012 στις 01:24 Ο Itach1 έγραψε: #925 13-10-12 01:24 Δεν αξιζει να δωσεις τοση σημασια στα μαθηματικα γενικης εκτος κι αν εισαι θεωρητικη και στοχευεις 5ο πεδιο αν οχι δουλεψε τον μπαρλα με τον καθηγητη σου και θα γραψεις 18+ σε πολυ δυσκολα θεματα. Μπαρλας>Νακης σε ασκησεις...τωρα να παρεις για θεωρια του Παπαδακη ειναι τζαμπα λεφτα,δεν εχει και τρομερη θεωρια το συγκεκριμενο μαθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2012 στις 15:11 Η *Serena* έγραψε: #926 13-10-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Δεν αξιζει να δωσεις τοση σημασια στα μαθηματικα γενικης εκτος κι αν εισαι θεωρητικη και στοχευεις 5ο πεδιο αν οχι δουλεψε τον μπαρλα με τον καθηγητη σου και θα γραψεις 18+ σε πολυ δυσκολα θεματα. Μπαρλας>Νακης σε ασκησεις...τωρα να παρεις για θεωρια του Παπαδακη ειναι τζαμπα λεφτα,δεν εχει και τρομερη θεωρια το συγκεκριμενο μαθημα Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι θεωρητική. Απλά επειδή δεν μου αρέσει καθόλου όπως το κάνουμε το μάθημα στο φροντιστήριο, σκέφτομαι σοβαρά να σταματήσω και να τα πιάσω από την αρχή μόνη μου, με ένα άλλο βιβλίο γιατί ο καθηγητής με έχει καταμπερδέψει. Για αυτό το θέλω να είναι πλήρης από ασκήσεις και πολύ κατανοητό στη θεωρία. Ειδικά ως προς τις πιθανότητες γιατί αυτές μάλλον θα τις βγάλω μόνη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathisdim Νεοφερμένο μέλος Ο stathisdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2012 στις 19:12 Ο stathisdim: #927 15-10-12 19:12 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Βασικά το βιβλίο του Μπάρλα το έχω πάρει τελείως με κακό μάτι και στην κατευθυνση και στη γενικη όσο χαζό και να ακούγεται. Αντιθετα, των Στεργιου-Νακη που το έχω στην κατευθυνση μου αρέσει πολύ. Δεν έχει καλές ασκήσεις? Click για ανάπτυξη... Εχει καλες ασκησεις αλλα το επιπεδο τους ειναι υπερβολικα ανεβασμενο σε καποιες και εξω απο το πνευμα των εξετασεων. Για θεωρια ΜΟΝΟ το βιβλιο, τιποτα αλλο ,εκτος αν εννοειται Σ-Λ, πολλαπλης κλπ οπου εκει παω πασο Αλλιως σχολικο, βαση αυτου θα βαθμολογηθείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 21:19 Ο gavroulis: #928 21-10-12 21:19 Προτάσεις από μένα: Μαθηματικά Κατ.: Νάκης-Στεργίου και ΜΠΑΡΛΑΣ (!) Μαθηματικά & Στ. Στατ.: Ομοίως Α.Ε.Π.Π.: Βερνάρδος-Μπότσαρης (Εκδ. ΖΗΤΗ) Φυσική Κατ.: Αφοι ΣΑΒΒΑΛΑ Α.Ο.Δ.Ε.: Το βιβλίο του σχολείου είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Δεν το αντικαθιστούμε ούτε το υποκαθιστούμε με τίποτε. Και αν έχετε καλό καθηγητή στο σχολείο (όπως εγώ) και σας δίνει σχεδιαγράμματα-σημειώσεις, καλό είναι αυτές να τις χρησιμοποιείτε για να οργανώσετε τη σκέψη σας. Α.Ο.Θ.: Γρηγοριάδου Κ.-ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Εκδ. ΖΗΤΗ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μύγα Νεοφερμένο μέλος Η Μύγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 10:41 Η Μύγα έγραψε: #929 22-10-12 10:41 Καλημέρα παιδιά επειδή είμαι νέα στο σαιτ δεν ήξερα που αλλού να γράψω αυτό που θέλω, δίνω δεύτερη φορά πανελλήνιες και αν και αργοπορημένα θα ήθελα να ξέρω αν γνωρίζει κάποιος αν έχει αλλάξει η ύλη της θετικής κατεύθυνσης από πέρσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 14:04 Ο JKaradakov: #930 22-10-12 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Μύγα: Καλημέρα παιδιά επειδή είμαι νέα στο σαιτ δεν ήξερα που αλλού να γράψω αυτό που θέλω, δίνω δεύτερη φορά πανελλήνιες και αν και αργοπορημένα θα ήθελα να ξέρω αν γνωρίζει κάποιος αν έχει αλλάξει η ύλη της θετικής κατεύθυνσης από πέρσυ? Click για ανάπτυξη... Click. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 14:12 Η φρι έγραψε: #931 22-10-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προτάσεις από μένα: Μαθηματικά Κατ.: Νάκης-Στεργίου και ΜΠΑΡΛΑΣ (!) Μαθηματικά & Στ. Στατ.: Ομοίως Α.Ε.Π.Π.: Βερνάρδος-Μπότσαρης (Εκδ. ΖΗΤΗ) Φυσική Κατ.: Αφοι ΣΑΒΒΑΛΑ Α.Ο.Δ.Ε.: Το βιβλίο του σχολείου είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Δεν το αντικαθιστούμε ούτε το υποκαθιστούμε με τίποτε. Και αν έχετε καλό καθηγητή στο σχολείο (όπως εγώ) και σας δίνει σχεδιαγράμματα-σημειώσεις, καλό είναι αυτές να τις χρησιμοποιείτε για να οργανώσετε τη σκέψη σας. Α.Ο.Θ.: Γρηγοριάδου Κ.-ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Εκδ. ΖΗΤΗ) Click για ανάπτυξη... Για αεππ καλύτερο είναι του Ντζιου- Κοψινη. Μαθηματικά κατ : παπαδάκης ή νακης-στέργιου ΚΑΙ μπαρλας η καλύτερη επιλογή. Φυσική κατ. Για ασκήσεις μαθιουδακη,για θεωρία +ασκήσεις αφοί σαββαλα Αοδε. Βιβλίο και να σημειώνετε δίπλα ερωτήσεις Αυτα Για βιολογία γεν συνίσταται βοήθημα η όχι? Αρχική Δημοσίευση από stathisdim: Εχει καλες ασκησεις αλλα το επιπεδο τους ειναι υπερβολικα ανεβασμενο σε καποιες και εξω απο το πνευμα των εξετασεων. Για θεωρια ΜΟΝΟ το βιβλιο, τιποτα αλλο ,εκτος αν εννοειται Σ-Λ, πολλαπλης κλπ οπου εκει παω πασο Αλλιως σχολικο, βαση αυτου θα βαθμολογηθείτε Click για ανάπτυξη... Ποιο προτείνεις γ μαθημ.κατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Οκτωβρίου 2012 gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 18:06 Ο gavroulis: #932 22-10-12 18:06 Αρχική Δημοσίευση από φρι: Αοδε. Βιβλίο και να σημειώνετε δίπλα ερωτήσεις Click για ανάπτυξη... +1 Πάντα βάζουμε δίπλα ερωτήσεις και λέξεις κλειδιά στο ΑΟΔΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 19:50 Ο geokam έγραψε: #933 22-10-12 19:50 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: +1 Πάντα βάζουμε δίπλα ερωτήσεις και λέξεις κλειδιά στο ΑΟΔΕ. Click για ανάπτυξη... Επειδή και εγώ πιστεύω ότι αυτό βοηθά, γι' αυτό προτείνω ένα χρήσιμο εργαλείο προα αυτήν την κατεύθυνση https://www.economics.edu.gr/aode-epexergasmeni-thewria.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 20:05 Ο gavroulis: #934 22-10-12 20:05 Πολύ καλό! Χιλια ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 22:49 Η φρι έγραψε: #935 22-10-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από geokam: Επειδή και εγώ πιστεύω ότι αυτό βοηθά, γι' αυτό προτείνω ένα χρήσιμο εργαλείο προα αυτήν την κατεύθυνση https://www.economics.edu.gr/aode-epexergasmeni-thewria.html Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: +1 Πάντα βάζουμε δίπλα ερωτήσεις και λέξεις κλειδιά στο ΑΟΔΕ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Ο Psycho(Βασίλης): #936 22-10-12 23:22 geokam,είναι η ύλη η οποία εξετάζεται πανελλαδικά μόνο έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 07:33 Ο geokam έγραψε: #937 23-10-12 07:33 Οσα εχουν ανεβει ειναι εντος υλης, απλα λειπουν οι ενοτητες των ομαδων και της επικοινωνιας στο 3κεφαλαιο που θα ανεβουν σταδιακα σε 1-2 μηνες γιατι δεν εχω ολοκληρωσει ακομη τη δομη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Οκτωβρίου 2012 Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 16:50 Ο Psycho(Βασίλης): #938 23-10-12 16:50 Συγχαρητήρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 17:00 Ο ViPeRMiMiS: #939 23-10-12 17:00 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προτάσεις από μένα: Μαθηματικά Κατ.: Νάκης-Στεργίου και ΜΠΑΡΛΑΣ (!) Μαθηματικά & Στ. Στατ.: Ομοίως Α.Ε.Π.Π.: Βερνάρδος-Μπότσαρης (Εκδ. ΖΗΤΗ) Φυσική Κατ.: Αφοι ΣΑΒΒΑΛΑ Α.Ο.Δ.Ε.: Το βιβλίο του σχολείου είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Δεν το αντικαθιστούμε ούτε το υποκαθιστούμε με τίποτε. Και αν έχετε καλό καθηγητή στο σχολείο (όπως εγώ) και σας δίνει σχεδιαγράμματα-σημειώσεις, καλό είναι αυτές να τις χρησιμοποιείτε για να οργανώσετε τη σκέψη σας. Α.Ο.Θ.: Γρηγοριάδου Κ.-ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Εκδ. ΖΗΤΗ) Click για ανάπτυξη... Ελπιζω το "Μπαρλας" να ειναι αστειο γιατι ειναι το πιο ^&* βοηθημα που υπαρχει! Δεν βοηθαει καθολου γιατι δεν εξηγει! Αμα καταλαβεις λεξη απο αυτα που λεει τοτε απλα δεν τον χρειαζεσαι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 17:38 Η χριχρι :): #940 23-10-12 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Ελπιζω το "Μπαρλας" να ειναι αστειο γιατι ειναι το πιο ^&* βοηθημα που υπαρχει! Δεν βοηθαει καθολου γιατι δεν εξηγει! Αμα καταλαβεις λεξη απο αυτα που λεει τοτε απλα δεν τον χρειαζεσαι ... Click για ανάπτυξη... Σωστό, μα έχει πολύ καλές ασκήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν χρειαζεται να παρεις αλλο,ο μπαρλας υπερκαλυπτει ολα τα θεματα και σε δυσκολια. Εγω ειχα 2 βοηθηματα,νακη και μπαρλα στα γενικης αλλα το 2ο ηταν καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2012 στις 22:19 Ο antwwwnis: #922 12-10-12 22:19 Για θεωρία προτείνω Παπαδάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2012 στις 00:36 Η *Serena* έγραψε: #923 13-10-12 00:36 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Δεν χρειαζεται να παρεις αλλο,ο μπαρλας υπερκαλυπτει ολα τα θεματα και σε δυσκολια. Εγω ειχα 2 βοηθηματα,νακη και μπαρλα στα γενικης αλλα το 2ο ηταν καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Βασικά το βιβλίο του Μπάρλα το έχω πάρει τελείως με κακό μάτι και στην κατευθυνση και στη γενικη όσο χαζό και να ακούγεται. Αντιθετα, των Στεργιου-Νακη που το έχω στην κατευθυνση μου αρέσει πολύ. Δεν έχει καλές ασκήσεις? Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Για θεωρία προτείνω Παπαδάκη. Click για ανάπτυξη... Ναι μου το έχουν πει κι άλλοι. Ασκήσεις δεν έχει πιο ανεβασμένες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2012 στις 00:54 Η artemaki έγραψε: #924 13-10-12 00:54 Και γω Παπαδακη κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2012 στις 01:24 Ο Itach1 έγραψε: #925 13-10-12 01:24 Δεν αξιζει να δωσεις τοση σημασια στα μαθηματικα γενικης εκτος κι αν εισαι θεωρητικη και στοχευεις 5ο πεδιο αν οχι δουλεψε τον μπαρλα με τον καθηγητη σου και θα γραψεις 18+ σε πολυ δυσκολα θεματα. Μπαρλας>Νακης σε ασκησεις...τωρα να παρεις για θεωρια του Παπαδακη ειναι τζαμπα λεφτα,δεν εχει και τρομερη θεωρια το συγκεκριμενο μαθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2012 στις 15:11 Η *Serena* έγραψε: #926 13-10-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Δεν αξιζει να δωσεις τοση σημασια στα μαθηματικα γενικης εκτος κι αν εισαι θεωρητικη και στοχευεις 5ο πεδιο αν οχι δουλεψε τον μπαρλα με τον καθηγητη σου και θα γραψεις 18+ σε πολυ δυσκολα θεματα. Μπαρλας>Νακης σε ασκησεις...τωρα να παρεις για θεωρια του Παπαδακη ειναι τζαμπα λεφτα,δεν εχει και τρομερη θεωρια το συγκεκριμενο μαθημα Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι θεωρητική. Απλά επειδή δεν μου αρέσει καθόλου όπως το κάνουμε το μάθημα στο φροντιστήριο, σκέφτομαι σοβαρά να σταματήσω και να τα πιάσω από την αρχή μόνη μου, με ένα άλλο βιβλίο γιατί ο καθηγητής με έχει καταμπερδέψει. Για αυτό το θέλω να είναι πλήρης από ασκήσεις και πολύ κατανοητό στη θεωρία. Ειδικά ως προς τις πιθανότητες γιατί αυτές μάλλον θα τις βγάλω μόνη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathisdim Νεοφερμένο μέλος Ο stathisdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2012 στις 19:12 Ο stathisdim: #927 15-10-12 19:12 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Βασικά το βιβλίο του Μπάρλα το έχω πάρει τελείως με κακό μάτι και στην κατευθυνση και στη γενικη όσο χαζό και να ακούγεται. Αντιθετα, των Στεργιου-Νακη που το έχω στην κατευθυνση μου αρέσει πολύ. Δεν έχει καλές ασκήσεις? Click για ανάπτυξη... Εχει καλες ασκησεις αλλα το επιπεδο τους ειναι υπερβολικα ανεβασμενο σε καποιες και εξω απο το πνευμα των εξετασεων. Για θεωρια ΜΟΝΟ το βιβλιο, τιποτα αλλο ,εκτος αν εννοειται Σ-Λ, πολλαπλης κλπ οπου εκει παω πασο Αλλιως σχολικο, βαση αυτου θα βαθμολογηθείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 21:19 Ο gavroulis: #928 21-10-12 21:19 Προτάσεις από μένα: Μαθηματικά Κατ.: Νάκης-Στεργίου και ΜΠΑΡΛΑΣ (!) Μαθηματικά & Στ. Στατ.: Ομοίως Α.Ε.Π.Π.: Βερνάρδος-Μπότσαρης (Εκδ. ΖΗΤΗ) Φυσική Κατ.: Αφοι ΣΑΒΒΑΛΑ Α.Ο.Δ.Ε.: Το βιβλίο του σχολείου είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Δεν το αντικαθιστούμε ούτε το υποκαθιστούμε με τίποτε. Και αν έχετε καλό καθηγητή στο σχολείο (όπως εγώ) και σας δίνει σχεδιαγράμματα-σημειώσεις, καλό είναι αυτές να τις χρησιμοποιείτε για να οργανώσετε τη σκέψη σας. Α.Ο.Θ.: Γρηγοριάδου Κ.-ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Εκδ. ΖΗΤΗ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μύγα Νεοφερμένο μέλος Η Μύγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 10:41 Η Μύγα έγραψε: #929 22-10-12 10:41 Καλημέρα παιδιά επειδή είμαι νέα στο σαιτ δεν ήξερα που αλλού να γράψω αυτό που θέλω, δίνω δεύτερη φορά πανελλήνιες και αν και αργοπορημένα θα ήθελα να ξέρω αν γνωρίζει κάποιος αν έχει αλλάξει η ύλη της θετικής κατεύθυνσης από πέρσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 14:04 Ο JKaradakov: #930 22-10-12 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Μύγα: Καλημέρα παιδιά επειδή είμαι νέα στο σαιτ δεν ήξερα που αλλού να γράψω αυτό που θέλω, δίνω δεύτερη φορά πανελλήνιες και αν και αργοπορημένα θα ήθελα να ξέρω αν γνωρίζει κάποιος αν έχει αλλάξει η ύλη της θετικής κατεύθυνσης από πέρσυ? Click για ανάπτυξη... Click. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 14:12 Η φρι έγραψε: #931 22-10-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προτάσεις από μένα: Μαθηματικά Κατ.: Νάκης-Στεργίου και ΜΠΑΡΛΑΣ (!) Μαθηματικά & Στ. Στατ.: Ομοίως Α.Ε.Π.Π.: Βερνάρδος-Μπότσαρης (Εκδ. ΖΗΤΗ) Φυσική Κατ.: Αφοι ΣΑΒΒΑΛΑ Α.Ο.Δ.Ε.: Το βιβλίο του σχολείου είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Δεν το αντικαθιστούμε ούτε το υποκαθιστούμε με τίποτε. Και αν έχετε καλό καθηγητή στο σχολείο (όπως εγώ) και σας δίνει σχεδιαγράμματα-σημειώσεις, καλό είναι αυτές να τις χρησιμοποιείτε για να οργανώσετε τη σκέψη σας. Α.Ο.Θ.: Γρηγοριάδου Κ.-ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Εκδ. ΖΗΤΗ) Click για ανάπτυξη... Για αεππ καλύτερο είναι του Ντζιου- Κοψινη. Μαθηματικά κατ : παπαδάκης ή νακης-στέργιου ΚΑΙ μπαρλας η καλύτερη επιλογή. Φυσική κατ. Για ασκήσεις μαθιουδακη,για θεωρία +ασκήσεις αφοί σαββαλα Αοδε. Βιβλίο και να σημειώνετε δίπλα ερωτήσεις Αυτα Για βιολογία γεν συνίσταται βοήθημα η όχι? Αρχική Δημοσίευση από stathisdim: Εχει καλες ασκησεις αλλα το επιπεδο τους ειναι υπερβολικα ανεβασμενο σε καποιες και εξω απο το πνευμα των εξετασεων. Για θεωρια ΜΟΝΟ το βιβλιο, τιποτα αλλο ,εκτος αν εννοειται Σ-Λ, πολλαπλης κλπ οπου εκει παω πασο Αλλιως σχολικο, βαση αυτου θα βαθμολογηθείτε Click για ανάπτυξη... Ποιο προτείνεις γ μαθημ.κατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Οκτωβρίου 2012 gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 18:06 Ο gavroulis: #932 22-10-12 18:06 Αρχική Δημοσίευση από φρι: Αοδε. Βιβλίο και να σημειώνετε δίπλα ερωτήσεις Click για ανάπτυξη... +1 Πάντα βάζουμε δίπλα ερωτήσεις και λέξεις κλειδιά στο ΑΟΔΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 19:50 Ο geokam έγραψε: #933 22-10-12 19:50 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: +1 Πάντα βάζουμε δίπλα ερωτήσεις και λέξεις κλειδιά στο ΑΟΔΕ. Click για ανάπτυξη... Επειδή και εγώ πιστεύω ότι αυτό βοηθά, γι' αυτό προτείνω ένα χρήσιμο εργαλείο προα αυτήν την κατεύθυνση https://www.economics.edu.gr/aode-epexergasmeni-thewria.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 20:05 Ο gavroulis: #934 22-10-12 20:05 Πολύ καλό! Χιλια ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 22:49 Η φρι έγραψε: #935 22-10-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από geokam: Επειδή και εγώ πιστεύω ότι αυτό βοηθά, γι' αυτό προτείνω ένα χρήσιμο εργαλείο προα αυτήν την κατεύθυνση https://www.economics.edu.gr/aode-epexergasmeni-thewria.html Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: +1 Πάντα βάζουμε δίπλα ερωτήσεις και λέξεις κλειδιά στο ΑΟΔΕ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Ο Psycho(Βασίλης): #936 22-10-12 23:22 geokam,είναι η ύλη η οποία εξετάζεται πανελλαδικά μόνο έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 07:33 Ο geokam έγραψε: #937 23-10-12 07:33 Οσα εχουν ανεβει ειναι εντος υλης, απλα λειπουν οι ενοτητες των ομαδων και της επικοινωνιας στο 3κεφαλαιο που θα ανεβουν σταδιακα σε 1-2 μηνες γιατι δεν εχω ολοκληρωσει ακομη τη δομη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Οκτωβρίου 2012 Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 16:50 Ο Psycho(Βασίλης): #938 23-10-12 16:50 Συγχαρητήρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 17:00 Ο ViPeRMiMiS: #939 23-10-12 17:00 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προτάσεις από μένα: Μαθηματικά Κατ.: Νάκης-Στεργίου και ΜΠΑΡΛΑΣ (!) Μαθηματικά & Στ. Στατ.: Ομοίως Α.Ε.Π.Π.: Βερνάρδος-Μπότσαρης (Εκδ. ΖΗΤΗ) Φυσική Κατ.: Αφοι ΣΑΒΒΑΛΑ Α.Ο.Δ.Ε.: Το βιβλίο του σχολείου είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Δεν το αντικαθιστούμε ούτε το υποκαθιστούμε με τίποτε. Και αν έχετε καλό καθηγητή στο σχολείο (όπως εγώ) και σας δίνει σχεδιαγράμματα-σημειώσεις, καλό είναι αυτές να τις χρησιμοποιείτε για να οργανώσετε τη σκέψη σας. Α.Ο.Θ.: Γρηγοριάδου Κ.-ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Εκδ. ΖΗΤΗ) Click για ανάπτυξη... Ελπιζω το "Μπαρλας" να ειναι αστειο γιατι ειναι το πιο ^&* βοηθημα που υπαρχει! Δεν βοηθαει καθολου γιατι δεν εξηγει! Αμα καταλαβεις λεξη απο αυτα που λεει τοτε απλα δεν τον χρειαζεσαι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 17:38 Η χριχρι :): #940 23-10-12 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Ελπιζω το "Μπαρλας" να ειναι αστειο γιατι ειναι το πιο ^&* βοηθημα που υπαρχει! Δεν βοηθαει καθολου γιατι δεν εξηγει! Αμα καταλαβεις λεξη απο αυτα που λεει τοτε απλα δεν τον χρειαζεσαι ... Click για ανάπτυξη... Σωστό, μα έχει πολύ καλές ασκήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για θεωρία προτείνω Παπαδάκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2012 στις 00:36 Η *Serena* έγραψε: #923 13-10-12 00:36 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Δεν χρειαζεται να παρεις αλλο,ο μπαρλας υπερκαλυπτει ολα τα θεματα και σε δυσκολια. Εγω ειχα 2 βοηθηματα,νακη και μπαρλα στα γενικης αλλα το 2ο ηταν καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Βασικά το βιβλίο του Μπάρλα το έχω πάρει τελείως με κακό μάτι και στην κατευθυνση και στη γενικη όσο χαζό και να ακούγεται. Αντιθετα, των Στεργιου-Νακη που το έχω στην κατευθυνση μου αρέσει πολύ. Δεν έχει καλές ασκήσεις? Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Για θεωρία προτείνω Παπαδάκη. Click για ανάπτυξη... Ναι μου το έχουν πει κι άλλοι. Ασκήσεις δεν έχει πιο ανεβασμένες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2012 στις 00:54 Η artemaki έγραψε: #924 13-10-12 00:54 Και γω Παπαδακη κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2012 στις 01:24 Ο Itach1 έγραψε: #925 13-10-12 01:24 Δεν αξιζει να δωσεις τοση σημασια στα μαθηματικα γενικης εκτος κι αν εισαι θεωρητικη και στοχευεις 5ο πεδιο αν οχι δουλεψε τον μπαρλα με τον καθηγητη σου και θα γραψεις 18+ σε πολυ δυσκολα θεματα. Μπαρλας>Νακης σε ασκησεις...τωρα να παρεις για θεωρια του Παπαδακη ειναι τζαμπα λεφτα,δεν εχει και τρομερη θεωρια το συγκεκριμενο μαθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2012 στις 15:11 Η *Serena* έγραψε: #926 13-10-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Δεν αξιζει να δωσεις τοση σημασια στα μαθηματικα γενικης εκτος κι αν εισαι θεωρητικη και στοχευεις 5ο πεδιο αν οχι δουλεψε τον μπαρλα με τον καθηγητη σου και θα γραψεις 18+ σε πολυ δυσκολα θεματα. Μπαρλας>Νακης σε ασκησεις...τωρα να παρεις για θεωρια του Παπαδακη ειναι τζαμπα λεφτα,δεν εχει και τρομερη θεωρια το συγκεκριμενο μαθημα Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι θεωρητική. Απλά επειδή δεν μου αρέσει καθόλου όπως το κάνουμε το μάθημα στο φροντιστήριο, σκέφτομαι σοβαρά να σταματήσω και να τα πιάσω από την αρχή μόνη μου, με ένα άλλο βιβλίο γιατί ο καθηγητής με έχει καταμπερδέψει. Για αυτό το θέλω να είναι πλήρης από ασκήσεις και πολύ κατανοητό στη θεωρία. Ειδικά ως προς τις πιθανότητες γιατί αυτές μάλλον θα τις βγάλω μόνη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathisdim Νεοφερμένο μέλος Ο stathisdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2012 στις 19:12 Ο stathisdim: #927 15-10-12 19:12 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Βασικά το βιβλίο του Μπάρλα το έχω πάρει τελείως με κακό μάτι και στην κατευθυνση και στη γενικη όσο χαζό και να ακούγεται. Αντιθετα, των Στεργιου-Νακη που το έχω στην κατευθυνση μου αρέσει πολύ. Δεν έχει καλές ασκήσεις? Click για ανάπτυξη... Εχει καλες ασκησεις αλλα το επιπεδο τους ειναι υπερβολικα ανεβασμενο σε καποιες και εξω απο το πνευμα των εξετασεων. Για θεωρια ΜΟΝΟ το βιβλιο, τιποτα αλλο ,εκτος αν εννοειται Σ-Λ, πολλαπλης κλπ οπου εκει παω πασο Αλλιως σχολικο, βαση αυτου θα βαθμολογηθείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 21:19 Ο gavroulis: #928 21-10-12 21:19 Προτάσεις από μένα: Μαθηματικά Κατ.: Νάκης-Στεργίου και ΜΠΑΡΛΑΣ (!) Μαθηματικά & Στ. Στατ.: Ομοίως Α.Ε.Π.Π.: Βερνάρδος-Μπότσαρης (Εκδ. ΖΗΤΗ) Φυσική Κατ.: Αφοι ΣΑΒΒΑΛΑ Α.Ο.Δ.Ε.: Το βιβλίο του σχολείου είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Δεν το αντικαθιστούμε ούτε το υποκαθιστούμε με τίποτε. Και αν έχετε καλό καθηγητή στο σχολείο (όπως εγώ) και σας δίνει σχεδιαγράμματα-σημειώσεις, καλό είναι αυτές να τις χρησιμοποιείτε για να οργανώσετε τη σκέψη σας. Α.Ο.Θ.: Γρηγοριάδου Κ.-ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Εκδ. ΖΗΤΗ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μύγα Νεοφερμένο μέλος Η Μύγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 10:41 Η Μύγα έγραψε: #929 22-10-12 10:41 Καλημέρα παιδιά επειδή είμαι νέα στο σαιτ δεν ήξερα που αλλού να γράψω αυτό που θέλω, δίνω δεύτερη φορά πανελλήνιες και αν και αργοπορημένα θα ήθελα να ξέρω αν γνωρίζει κάποιος αν έχει αλλάξει η ύλη της θετικής κατεύθυνσης από πέρσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 14:04 Ο JKaradakov: #930 22-10-12 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Μύγα: Καλημέρα παιδιά επειδή είμαι νέα στο σαιτ δεν ήξερα που αλλού να γράψω αυτό που θέλω, δίνω δεύτερη φορά πανελλήνιες και αν και αργοπορημένα θα ήθελα να ξέρω αν γνωρίζει κάποιος αν έχει αλλάξει η ύλη της θετικής κατεύθυνσης από πέρσυ? Click για ανάπτυξη... Click. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 14:12 Η φρι έγραψε: #931 22-10-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προτάσεις από μένα: Μαθηματικά Κατ.: Νάκης-Στεργίου και ΜΠΑΡΛΑΣ (!) Μαθηματικά & Στ. Στατ.: Ομοίως Α.Ε.Π.Π.: Βερνάρδος-Μπότσαρης (Εκδ. ΖΗΤΗ) Φυσική Κατ.: Αφοι ΣΑΒΒΑΛΑ Α.Ο.Δ.Ε.: Το βιβλίο του σχολείου είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Δεν το αντικαθιστούμε ούτε το υποκαθιστούμε με τίποτε. Και αν έχετε καλό καθηγητή στο σχολείο (όπως εγώ) και σας δίνει σχεδιαγράμματα-σημειώσεις, καλό είναι αυτές να τις χρησιμοποιείτε για να οργανώσετε τη σκέψη σας. Α.Ο.Θ.: Γρηγοριάδου Κ.-ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Εκδ. ΖΗΤΗ) Click για ανάπτυξη... Για αεππ καλύτερο είναι του Ντζιου- Κοψινη. Μαθηματικά κατ : παπαδάκης ή νακης-στέργιου ΚΑΙ μπαρλας η καλύτερη επιλογή. Φυσική κατ. Για ασκήσεις μαθιουδακη,για θεωρία +ασκήσεις αφοί σαββαλα Αοδε. Βιβλίο και να σημειώνετε δίπλα ερωτήσεις Αυτα Για βιολογία γεν συνίσταται βοήθημα η όχι? Αρχική Δημοσίευση από stathisdim: Εχει καλες ασκησεις αλλα το επιπεδο τους ειναι υπερβολικα ανεβασμενο σε καποιες και εξω απο το πνευμα των εξετασεων. Για θεωρια ΜΟΝΟ το βιβλιο, τιποτα αλλο ,εκτος αν εννοειται Σ-Λ, πολλαπλης κλπ οπου εκει παω πασο Αλλιως σχολικο, βαση αυτου θα βαθμολογηθείτε Click για ανάπτυξη... Ποιο προτείνεις γ μαθημ.κατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Οκτωβρίου 2012 gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 18:06 Ο gavroulis: #932 22-10-12 18:06 Αρχική Δημοσίευση από φρι: Αοδε. Βιβλίο και να σημειώνετε δίπλα ερωτήσεις Click για ανάπτυξη... +1 Πάντα βάζουμε δίπλα ερωτήσεις και λέξεις κλειδιά στο ΑΟΔΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 19:50 Ο geokam έγραψε: #933 22-10-12 19:50 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: +1 Πάντα βάζουμε δίπλα ερωτήσεις και λέξεις κλειδιά στο ΑΟΔΕ. Click για ανάπτυξη... Επειδή και εγώ πιστεύω ότι αυτό βοηθά, γι' αυτό προτείνω ένα χρήσιμο εργαλείο προα αυτήν την κατεύθυνση https://www.economics.edu.gr/aode-epexergasmeni-thewria.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 20:05 Ο gavroulis: #934 22-10-12 20:05 Πολύ καλό! Χιλια ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 22:49 Η φρι έγραψε: #935 22-10-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από geokam: Επειδή και εγώ πιστεύω ότι αυτό βοηθά, γι' αυτό προτείνω ένα χρήσιμο εργαλείο προα αυτήν την κατεύθυνση https://www.economics.edu.gr/aode-epexergasmeni-thewria.html Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: +1 Πάντα βάζουμε δίπλα ερωτήσεις και λέξεις κλειδιά στο ΑΟΔΕ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Ο Psycho(Βασίλης): #936 22-10-12 23:22 geokam,είναι η ύλη η οποία εξετάζεται πανελλαδικά μόνο έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 07:33 Ο geokam έγραψε: #937 23-10-12 07:33 Οσα εχουν ανεβει ειναι εντος υλης, απλα λειπουν οι ενοτητες των ομαδων και της επικοινωνιας στο 3κεφαλαιο που θα ανεβουν σταδιακα σε 1-2 μηνες γιατι δεν εχω ολοκληρωσει ακομη τη δομη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Οκτωβρίου 2012 Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 16:50 Ο Psycho(Βασίλης): #938 23-10-12 16:50 Συγχαρητήρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 17:00 Ο ViPeRMiMiS: #939 23-10-12 17:00 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προτάσεις από μένα: Μαθηματικά Κατ.: Νάκης-Στεργίου και ΜΠΑΡΛΑΣ (!) Μαθηματικά & Στ. Στατ.: Ομοίως Α.Ε.Π.Π.: Βερνάρδος-Μπότσαρης (Εκδ. ΖΗΤΗ) Φυσική Κατ.: Αφοι ΣΑΒΒΑΛΑ Α.Ο.Δ.Ε.: Το βιβλίο του σχολείου είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Δεν το αντικαθιστούμε ούτε το υποκαθιστούμε με τίποτε. Και αν έχετε καλό καθηγητή στο σχολείο (όπως εγώ) και σας δίνει σχεδιαγράμματα-σημειώσεις, καλό είναι αυτές να τις χρησιμοποιείτε για να οργανώσετε τη σκέψη σας. Α.Ο.Θ.: Γρηγοριάδου Κ.-ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Εκδ. ΖΗΤΗ) Click για ανάπτυξη... Ελπιζω το "Μπαρλας" να ειναι αστειο γιατι ειναι το πιο ^&* βοηθημα που υπαρχει! Δεν βοηθαει καθολου γιατι δεν εξηγει! Αμα καταλαβεις λεξη απο αυτα που λεει τοτε απλα δεν τον χρειαζεσαι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 17:38 Η χριχρι :): #940 23-10-12 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Ελπιζω το "Μπαρλας" να ειναι αστειο γιατι ειναι το πιο ^&* βοηθημα που υπαρχει! Δεν βοηθαει καθολου γιατι δεν εξηγει! Αμα καταλαβεις λεξη απο αυτα που λεει τοτε απλα δεν τον χρειαζεσαι ... Click για ανάπτυξη... Σωστό, μα έχει πολύ καλές ασκήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Δεν χρειαζεται να παρεις αλλο,ο μπαρλας υπερκαλυπτει ολα τα θεματα και σε δυσκολια. Εγω ειχα 2 βοηθηματα,νακη και μπαρλα στα γενικης αλλα το 2ο ηταν καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Βασικά το βιβλίο του Μπάρλα το έχω πάρει τελείως με κακό μάτι και στην κατευθυνση και στη γενικη όσο χαζό και να ακούγεται. Αντιθετα, των Στεργιου-Νακη που το έχω στην κατευθυνση μου αρέσει πολύ. Δεν έχει καλές ασκήσεις? Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Για θεωρία προτείνω Παπαδάκη. Click για ανάπτυξη... Ναι μου το έχουν πει κι άλλοι. Ασκήσεις δεν έχει πιο ανεβασμένες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2012 στις 00:54 Η artemaki έγραψε: #924 13-10-12 00:54 Και γω Παπαδακη κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2012 στις 01:24 Ο Itach1 έγραψε: #925 13-10-12 01:24 Δεν αξιζει να δωσεις τοση σημασια στα μαθηματικα γενικης εκτος κι αν εισαι θεωρητικη και στοχευεις 5ο πεδιο αν οχι δουλεψε τον μπαρλα με τον καθηγητη σου και θα γραψεις 18+ σε πολυ δυσκολα θεματα. Μπαρλας>Νακης σε ασκησεις...τωρα να παρεις για θεωρια του Παπαδακη ειναι τζαμπα λεφτα,δεν εχει και τρομερη θεωρια το συγκεκριμενο μαθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2012 στις 15:11 Η *Serena* έγραψε: #926 13-10-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Δεν αξιζει να δωσεις τοση σημασια στα μαθηματικα γενικης εκτος κι αν εισαι θεωρητικη και στοχευεις 5ο πεδιο αν οχι δουλεψε τον μπαρλα με τον καθηγητη σου και θα γραψεις 18+ σε πολυ δυσκολα θεματα. Μπαρλας>Νακης σε ασκησεις...τωρα να παρεις για θεωρια του Παπαδακη ειναι τζαμπα λεφτα,δεν εχει και τρομερη θεωρια το συγκεκριμενο μαθημα Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι θεωρητική. Απλά επειδή δεν μου αρέσει καθόλου όπως το κάνουμε το μάθημα στο φροντιστήριο, σκέφτομαι σοβαρά να σταματήσω και να τα πιάσω από την αρχή μόνη μου, με ένα άλλο βιβλίο γιατί ο καθηγητής με έχει καταμπερδέψει. Για αυτό το θέλω να είναι πλήρης από ασκήσεις και πολύ κατανοητό στη θεωρία. Ειδικά ως προς τις πιθανότητες γιατί αυτές μάλλον θα τις βγάλω μόνη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathisdim Νεοφερμένο μέλος Ο stathisdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2012 στις 19:12 Ο stathisdim: #927 15-10-12 19:12 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Βασικά το βιβλίο του Μπάρλα το έχω πάρει τελείως με κακό μάτι και στην κατευθυνση και στη γενικη όσο χαζό και να ακούγεται. Αντιθετα, των Στεργιου-Νακη που το έχω στην κατευθυνση μου αρέσει πολύ. Δεν έχει καλές ασκήσεις? Click για ανάπτυξη... Εχει καλες ασκησεις αλλα το επιπεδο τους ειναι υπερβολικα ανεβασμενο σε καποιες και εξω απο το πνευμα των εξετασεων. Για θεωρια ΜΟΝΟ το βιβλιο, τιποτα αλλο ,εκτος αν εννοειται Σ-Λ, πολλαπλης κλπ οπου εκει παω πασο Αλλιως σχολικο, βαση αυτου θα βαθμολογηθείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 21:19 Ο gavroulis: #928 21-10-12 21:19 Προτάσεις από μένα: Μαθηματικά Κατ.: Νάκης-Στεργίου και ΜΠΑΡΛΑΣ (!) Μαθηματικά & Στ. Στατ.: Ομοίως Α.Ε.Π.Π.: Βερνάρδος-Μπότσαρης (Εκδ. ΖΗΤΗ) Φυσική Κατ.: Αφοι ΣΑΒΒΑΛΑ Α.Ο.Δ.Ε.: Το βιβλίο του σχολείου είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Δεν το αντικαθιστούμε ούτε το υποκαθιστούμε με τίποτε. Και αν έχετε καλό καθηγητή στο σχολείο (όπως εγώ) και σας δίνει σχεδιαγράμματα-σημειώσεις, καλό είναι αυτές να τις χρησιμοποιείτε για να οργανώσετε τη σκέψη σας. Α.Ο.Θ.: Γρηγοριάδου Κ.-ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Εκδ. ΖΗΤΗ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μύγα Νεοφερμένο μέλος Η Μύγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 10:41 Η Μύγα έγραψε: #929 22-10-12 10:41 Καλημέρα παιδιά επειδή είμαι νέα στο σαιτ δεν ήξερα που αλλού να γράψω αυτό που θέλω, δίνω δεύτερη φορά πανελλήνιες και αν και αργοπορημένα θα ήθελα να ξέρω αν γνωρίζει κάποιος αν έχει αλλάξει η ύλη της θετικής κατεύθυνσης από πέρσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 14:04 Ο JKaradakov: #930 22-10-12 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Μύγα: Καλημέρα παιδιά επειδή είμαι νέα στο σαιτ δεν ήξερα που αλλού να γράψω αυτό που θέλω, δίνω δεύτερη φορά πανελλήνιες και αν και αργοπορημένα θα ήθελα να ξέρω αν γνωρίζει κάποιος αν έχει αλλάξει η ύλη της θετικής κατεύθυνσης από πέρσυ? Click για ανάπτυξη... Click. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 14:12 Η φρι έγραψε: #931 22-10-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προτάσεις από μένα: Μαθηματικά Κατ.: Νάκης-Στεργίου και ΜΠΑΡΛΑΣ (!) Μαθηματικά & Στ. Στατ.: Ομοίως Α.Ε.Π.Π.: Βερνάρδος-Μπότσαρης (Εκδ. ΖΗΤΗ) Φυσική Κατ.: Αφοι ΣΑΒΒΑΛΑ Α.Ο.Δ.Ε.: Το βιβλίο του σχολείου είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Δεν το αντικαθιστούμε ούτε το υποκαθιστούμε με τίποτε. Και αν έχετε καλό καθηγητή στο σχολείο (όπως εγώ) και σας δίνει σχεδιαγράμματα-σημειώσεις, καλό είναι αυτές να τις χρησιμοποιείτε για να οργανώσετε τη σκέψη σας. Α.Ο.Θ.: Γρηγοριάδου Κ.-ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Εκδ. ΖΗΤΗ) Click για ανάπτυξη... Για αεππ καλύτερο είναι του Ντζιου- Κοψινη. Μαθηματικά κατ : παπαδάκης ή νακης-στέργιου ΚΑΙ μπαρλας η καλύτερη επιλογή. Φυσική κατ. Για ασκήσεις μαθιουδακη,για θεωρία +ασκήσεις αφοί σαββαλα Αοδε. Βιβλίο και να σημειώνετε δίπλα ερωτήσεις Αυτα Για βιολογία γεν συνίσταται βοήθημα η όχι? Αρχική Δημοσίευση από stathisdim: Εχει καλες ασκησεις αλλα το επιπεδο τους ειναι υπερβολικα ανεβασμενο σε καποιες και εξω απο το πνευμα των εξετασεων. Για θεωρια ΜΟΝΟ το βιβλιο, τιποτα αλλο ,εκτος αν εννοειται Σ-Λ, πολλαπλης κλπ οπου εκει παω πασο Αλλιως σχολικο, βαση αυτου θα βαθμολογηθείτε Click για ανάπτυξη... Ποιο προτείνεις γ μαθημ.κατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Οκτωβρίου 2012 gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 18:06 Ο gavroulis: #932 22-10-12 18:06 Αρχική Δημοσίευση από φρι: Αοδε. Βιβλίο και να σημειώνετε δίπλα ερωτήσεις Click για ανάπτυξη... +1 Πάντα βάζουμε δίπλα ερωτήσεις και λέξεις κλειδιά στο ΑΟΔΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 19:50 Ο geokam έγραψε: #933 22-10-12 19:50 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: +1 Πάντα βάζουμε δίπλα ερωτήσεις και λέξεις κλειδιά στο ΑΟΔΕ. Click για ανάπτυξη... Επειδή και εγώ πιστεύω ότι αυτό βοηθά, γι' αυτό προτείνω ένα χρήσιμο εργαλείο προα αυτήν την κατεύθυνση https://www.economics.edu.gr/aode-epexergasmeni-thewria.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 20:05 Ο gavroulis: #934 22-10-12 20:05 Πολύ καλό! Χιλια ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 22:49 Η φρι έγραψε: #935 22-10-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από geokam: Επειδή και εγώ πιστεύω ότι αυτό βοηθά, γι' αυτό προτείνω ένα χρήσιμο εργαλείο προα αυτήν την κατεύθυνση https://www.economics.edu.gr/aode-epexergasmeni-thewria.html Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: +1 Πάντα βάζουμε δίπλα ερωτήσεις και λέξεις κλειδιά στο ΑΟΔΕ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Ο Psycho(Βασίλης): #936 22-10-12 23:22 geokam,είναι η ύλη η οποία εξετάζεται πανελλαδικά μόνο έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 07:33 Ο geokam έγραψε: #937 23-10-12 07:33 Οσα εχουν ανεβει ειναι εντος υλης, απλα λειπουν οι ενοτητες των ομαδων και της επικοινωνιας στο 3κεφαλαιο που θα ανεβουν σταδιακα σε 1-2 μηνες γιατι δεν εχω ολοκληρωσει ακομη τη δομη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Οκτωβρίου 2012 Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 16:50 Ο Psycho(Βασίλης): #938 23-10-12 16:50 Συγχαρητήρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 17:00 Ο ViPeRMiMiS: #939 23-10-12 17:00 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προτάσεις από μένα: Μαθηματικά Κατ.: Νάκης-Στεργίου και ΜΠΑΡΛΑΣ (!) Μαθηματικά & Στ. Στατ.: Ομοίως Α.Ε.Π.Π.: Βερνάρδος-Μπότσαρης (Εκδ. ΖΗΤΗ) Φυσική Κατ.: Αφοι ΣΑΒΒΑΛΑ Α.Ο.Δ.Ε.: Το βιβλίο του σχολείου είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Δεν το αντικαθιστούμε ούτε το υποκαθιστούμε με τίποτε. Και αν έχετε καλό καθηγητή στο σχολείο (όπως εγώ) και σας δίνει σχεδιαγράμματα-σημειώσεις, καλό είναι αυτές να τις χρησιμοποιείτε για να οργανώσετε τη σκέψη σας. Α.Ο.Θ.: Γρηγοριάδου Κ.-ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Εκδ. ΖΗΤΗ) Click για ανάπτυξη... Ελπιζω το "Μπαρλας" να ειναι αστειο γιατι ειναι το πιο ^&* βοηθημα που υπαρχει! Δεν βοηθαει καθολου γιατι δεν εξηγει! Αμα καταλαβεις λεξη απο αυτα που λεει τοτε απλα δεν τον χρειαζεσαι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 17:38 Η χριχρι :): #940 23-10-12 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Ελπιζω το "Μπαρλας" να ειναι αστειο γιατι ειναι το πιο ^&* βοηθημα που υπαρχει! Δεν βοηθαει καθολου γιατι δεν εξηγει! Αμα καταλαβεις λεξη απο αυτα που λεει τοτε απλα δεν τον χρειαζεσαι ... Click για ανάπτυξη... Σωστό, μα έχει πολύ καλές ασκήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και γω Παπαδακη κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2012 στις 01:24 Ο Itach1 έγραψε: #925 13-10-12 01:24 Δεν αξιζει να δωσεις τοση σημασια στα μαθηματικα γενικης εκτος κι αν εισαι θεωρητικη και στοχευεις 5ο πεδιο αν οχι δουλεψε τον μπαρλα με τον καθηγητη σου και θα γραψεις 18+ σε πολυ δυσκολα θεματα. Μπαρλας>Νακης σε ασκησεις...τωρα να παρεις για θεωρια του Παπαδακη ειναι τζαμπα λεφτα,δεν εχει και τρομερη θεωρια το συγκεκριμενο μαθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2012 στις 15:11 Η *Serena* έγραψε: #926 13-10-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Δεν αξιζει να δωσεις τοση σημασια στα μαθηματικα γενικης εκτος κι αν εισαι θεωρητικη και στοχευεις 5ο πεδιο αν οχι δουλεψε τον μπαρλα με τον καθηγητη σου και θα γραψεις 18+ σε πολυ δυσκολα θεματα. Μπαρλας>Νακης σε ασκησεις...τωρα να παρεις για θεωρια του Παπαδακη ειναι τζαμπα λεφτα,δεν εχει και τρομερη θεωρια το συγκεκριμενο μαθημα Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι θεωρητική. Απλά επειδή δεν μου αρέσει καθόλου όπως το κάνουμε το μάθημα στο φροντιστήριο, σκέφτομαι σοβαρά να σταματήσω και να τα πιάσω από την αρχή μόνη μου, με ένα άλλο βιβλίο γιατί ο καθηγητής με έχει καταμπερδέψει. Για αυτό το θέλω να είναι πλήρης από ασκήσεις και πολύ κατανοητό στη θεωρία. Ειδικά ως προς τις πιθανότητες γιατί αυτές μάλλον θα τις βγάλω μόνη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathisdim Νεοφερμένο μέλος Ο stathisdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2012 στις 19:12 Ο stathisdim: #927 15-10-12 19:12 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Βασικά το βιβλίο του Μπάρλα το έχω πάρει τελείως με κακό μάτι και στην κατευθυνση και στη γενικη όσο χαζό και να ακούγεται. Αντιθετα, των Στεργιου-Νακη που το έχω στην κατευθυνση μου αρέσει πολύ. Δεν έχει καλές ασκήσεις? Click για ανάπτυξη... Εχει καλες ασκησεις αλλα το επιπεδο τους ειναι υπερβολικα ανεβασμενο σε καποιες και εξω απο το πνευμα των εξετασεων. Για θεωρια ΜΟΝΟ το βιβλιο, τιποτα αλλο ,εκτος αν εννοειται Σ-Λ, πολλαπλης κλπ οπου εκει παω πασο Αλλιως σχολικο, βαση αυτου θα βαθμολογηθείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 21:19 Ο gavroulis: #928 21-10-12 21:19 Προτάσεις από μένα: Μαθηματικά Κατ.: Νάκης-Στεργίου και ΜΠΑΡΛΑΣ (!) Μαθηματικά & Στ. Στατ.: Ομοίως Α.Ε.Π.Π.: Βερνάρδος-Μπότσαρης (Εκδ. ΖΗΤΗ) Φυσική Κατ.: Αφοι ΣΑΒΒΑΛΑ Α.Ο.Δ.Ε.: Το βιβλίο του σχολείου είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Δεν το αντικαθιστούμε ούτε το υποκαθιστούμε με τίποτε. Και αν έχετε καλό καθηγητή στο σχολείο (όπως εγώ) και σας δίνει σχεδιαγράμματα-σημειώσεις, καλό είναι αυτές να τις χρησιμοποιείτε για να οργανώσετε τη σκέψη σας. Α.Ο.Θ.: Γρηγοριάδου Κ.-ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Εκδ. ΖΗΤΗ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μύγα Νεοφερμένο μέλος Η Μύγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 10:41 Η Μύγα έγραψε: #929 22-10-12 10:41 Καλημέρα παιδιά επειδή είμαι νέα στο σαιτ δεν ήξερα που αλλού να γράψω αυτό που θέλω, δίνω δεύτερη φορά πανελλήνιες και αν και αργοπορημένα θα ήθελα να ξέρω αν γνωρίζει κάποιος αν έχει αλλάξει η ύλη της θετικής κατεύθυνσης από πέρσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 14:04 Ο JKaradakov: #930 22-10-12 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Μύγα: Καλημέρα παιδιά επειδή είμαι νέα στο σαιτ δεν ήξερα που αλλού να γράψω αυτό που θέλω, δίνω δεύτερη φορά πανελλήνιες και αν και αργοπορημένα θα ήθελα να ξέρω αν γνωρίζει κάποιος αν έχει αλλάξει η ύλη της θετικής κατεύθυνσης από πέρσυ? Click για ανάπτυξη... Click. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 14:12 Η φρι έγραψε: #931 22-10-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προτάσεις από μένα: Μαθηματικά Κατ.: Νάκης-Στεργίου και ΜΠΑΡΛΑΣ (!) Μαθηματικά & Στ. Στατ.: Ομοίως Α.Ε.Π.Π.: Βερνάρδος-Μπότσαρης (Εκδ. ΖΗΤΗ) Φυσική Κατ.: Αφοι ΣΑΒΒΑΛΑ Α.Ο.Δ.Ε.: Το βιβλίο του σχολείου είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Δεν το αντικαθιστούμε ούτε το υποκαθιστούμε με τίποτε. Και αν έχετε καλό καθηγητή στο σχολείο (όπως εγώ) και σας δίνει σχεδιαγράμματα-σημειώσεις, καλό είναι αυτές να τις χρησιμοποιείτε για να οργανώσετε τη σκέψη σας. Α.Ο.Θ.: Γρηγοριάδου Κ.-ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Εκδ. ΖΗΤΗ) Click για ανάπτυξη... Για αεππ καλύτερο είναι του Ντζιου- Κοψινη. Μαθηματικά κατ : παπαδάκης ή νακης-στέργιου ΚΑΙ μπαρλας η καλύτερη επιλογή. Φυσική κατ. Για ασκήσεις μαθιουδακη,για θεωρία +ασκήσεις αφοί σαββαλα Αοδε. Βιβλίο και να σημειώνετε δίπλα ερωτήσεις Αυτα Για βιολογία γεν συνίσταται βοήθημα η όχι? Αρχική Δημοσίευση από stathisdim: Εχει καλες ασκησεις αλλα το επιπεδο τους ειναι υπερβολικα ανεβασμενο σε καποιες και εξω απο το πνευμα των εξετασεων. Για θεωρια ΜΟΝΟ το βιβλιο, τιποτα αλλο ,εκτος αν εννοειται Σ-Λ, πολλαπλης κλπ οπου εκει παω πασο Αλλιως σχολικο, βαση αυτου θα βαθμολογηθείτε Click για ανάπτυξη... Ποιο προτείνεις γ μαθημ.κατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Οκτωβρίου 2012 gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 18:06 Ο gavroulis: #932 22-10-12 18:06 Αρχική Δημοσίευση από φρι: Αοδε. Βιβλίο και να σημειώνετε δίπλα ερωτήσεις Click για ανάπτυξη... +1 Πάντα βάζουμε δίπλα ερωτήσεις και λέξεις κλειδιά στο ΑΟΔΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 19:50 Ο geokam έγραψε: #933 22-10-12 19:50 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: +1 Πάντα βάζουμε δίπλα ερωτήσεις και λέξεις κλειδιά στο ΑΟΔΕ. Click για ανάπτυξη... Επειδή και εγώ πιστεύω ότι αυτό βοηθά, γι' αυτό προτείνω ένα χρήσιμο εργαλείο προα αυτήν την κατεύθυνση https://www.economics.edu.gr/aode-epexergasmeni-thewria.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 20:05 Ο gavroulis: #934 22-10-12 20:05 Πολύ καλό! Χιλια ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 22:49 Η φρι έγραψε: #935 22-10-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από geokam: Επειδή και εγώ πιστεύω ότι αυτό βοηθά, γι' αυτό προτείνω ένα χρήσιμο εργαλείο προα αυτήν την κατεύθυνση https://www.economics.edu.gr/aode-epexergasmeni-thewria.html Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: +1 Πάντα βάζουμε δίπλα ερωτήσεις και λέξεις κλειδιά στο ΑΟΔΕ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Ο Psycho(Βασίλης): #936 22-10-12 23:22 geokam,είναι η ύλη η οποία εξετάζεται πανελλαδικά μόνο έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 07:33 Ο geokam έγραψε: #937 23-10-12 07:33 Οσα εχουν ανεβει ειναι εντος υλης, απλα λειπουν οι ενοτητες των ομαδων και της επικοινωνιας στο 3κεφαλαιο που θα ανεβουν σταδιακα σε 1-2 μηνες γιατι δεν εχω ολοκληρωσει ακομη τη δομη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Οκτωβρίου 2012 Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 16:50 Ο Psycho(Βασίλης): #938 23-10-12 16:50 Συγχαρητήρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 17:00 Ο ViPeRMiMiS: #939 23-10-12 17:00 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προτάσεις από μένα: Μαθηματικά Κατ.: Νάκης-Στεργίου και ΜΠΑΡΛΑΣ (!) Μαθηματικά & Στ. Στατ.: Ομοίως Α.Ε.Π.Π.: Βερνάρδος-Μπότσαρης (Εκδ. ΖΗΤΗ) Φυσική Κατ.: Αφοι ΣΑΒΒΑΛΑ Α.Ο.Δ.Ε.: Το βιβλίο του σχολείου είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Δεν το αντικαθιστούμε ούτε το υποκαθιστούμε με τίποτε. Και αν έχετε καλό καθηγητή στο σχολείο (όπως εγώ) και σας δίνει σχεδιαγράμματα-σημειώσεις, καλό είναι αυτές να τις χρησιμοποιείτε για να οργανώσετε τη σκέψη σας. Α.Ο.Θ.: Γρηγοριάδου Κ.-ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Εκδ. ΖΗΤΗ) Click για ανάπτυξη... Ελπιζω το "Μπαρλας" να ειναι αστειο γιατι ειναι το πιο ^&* βοηθημα που υπαρχει! Δεν βοηθαει καθολου γιατι δεν εξηγει! Αμα καταλαβεις λεξη απο αυτα που λεει τοτε απλα δεν τον χρειαζεσαι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 17:38 Η χριχρι :): #940 23-10-12 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Ελπιζω το "Μπαρλας" να ειναι αστειο γιατι ειναι το πιο ^&* βοηθημα που υπαρχει! Δεν βοηθαει καθολου γιατι δεν εξηγει! Αμα καταλαβεις λεξη απο αυτα που λεει τοτε απλα δεν τον χρειαζεσαι ... Click για ανάπτυξη... Σωστό, μα έχει πολύ καλές ασκήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν αξιζει να δωσεις τοση σημασια στα μαθηματικα γενικης εκτος κι αν εισαι θεωρητικη και στοχευεις 5ο πεδιο αν οχι δουλεψε τον μπαρλα με τον καθηγητη σου και θα γραψεις 18+ σε πολυ δυσκολα θεματα. Μπαρλας>Νακης σε ασκησεις...τωρα να παρεις για θεωρια του Παπαδακη ειναι τζαμπα λεφτα,δεν εχει και τρομερη θεωρια το συγκεκριμενο μαθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2012 στις 15:11 Η *Serena* έγραψε: #926 13-10-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Δεν αξιζει να δωσεις τοση σημασια στα μαθηματικα γενικης εκτος κι αν εισαι θεωρητικη και στοχευεις 5ο πεδιο αν οχι δουλεψε τον μπαρλα με τον καθηγητη σου και θα γραψεις 18+ σε πολυ δυσκολα θεματα. Μπαρλας>Νακης σε ασκησεις...τωρα να παρεις για θεωρια του Παπαδακη ειναι τζαμπα λεφτα,δεν εχει και τρομερη θεωρια το συγκεκριμενο μαθημα Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι θεωρητική. Απλά επειδή δεν μου αρέσει καθόλου όπως το κάνουμε το μάθημα στο φροντιστήριο, σκέφτομαι σοβαρά να σταματήσω και να τα πιάσω από την αρχή μόνη μου, με ένα άλλο βιβλίο γιατί ο καθηγητής με έχει καταμπερδέψει. Για αυτό το θέλω να είναι πλήρης από ασκήσεις και πολύ κατανοητό στη θεωρία. Ειδικά ως προς τις πιθανότητες γιατί αυτές μάλλον θα τις βγάλω μόνη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathisdim Νεοφερμένο μέλος Ο stathisdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2012 στις 19:12 Ο stathisdim: #927 15-10-12 19:12 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Βασικά το βιβλίο του Μπάρλα το έχω πάρει τελείως με κακό μάτι και στην κατευθυνση και στη γενικη όσο χαζό και να ακούγεται. Αντιθετα, των Στεργιου-Νακη που το έχω στην κατευθυνση μου αρέσει πολύ. Δεν έχει καλές ασκήσεις? Click για ανάπτυξη... Εχει καλες ασκησεις αλλα το επιπεδο τους ειναι υπερβολικα ανεβασμενο σε καποιες και εξω απο το πνευμα των εξετασεων. Για θεωρια ΜΟΝΟ το βιβλιο, τιποτα αλλο ,εκτος αν εννοειται Σ-Λ, πολλαπλης κλπ οπου εκει παω πασο Αλλιως σχολικο, βαση αυτου θα βαθμολογηθείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 21:19 Ο gavroulis: #928 21-10-12 21:19 Προτάσεις από μένα: Μαθηματικά Κατ.: Νάκης-Στεργίου και ΜΠΑΡΛΑΣ (!) Μαθηματικά & Στ. Στατ.: Ομοίως Α.Ε.Π.Π.: Βερνάρδος-Μπότσαρης (Εκδ. ΖΗΤΗ) Φυσική Κατ.: Αφοι ΣΑΒΒΑΛΑ Α.Ο.Δ.Ε.: Το βιβλίο του σχολείου είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Δεν το αντικαθιστούμε ούτε το υποκαθιστούμε με τίποτε. Και αν έχετε καλό καθηγητή στο σχολείο (όπως εγώ) και σας δίνει σχεδιαγράμματα-σημειώσεις, καλό είναι αυτές να τις χρησιμοποιείτε για να οργανώσετε τη σκέψη σας. Α.Ο.Θ.: Γρηγοριάδου Κ.-ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Εκδ. ΖΗΤΗ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μύγα Νεοφερμένο μέλος Η Μύγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 10:41 Η Μύγα έγραψε: #929 22-10-12 10:41 Καλημέρα παιδιά επειδή είμαι νέα στο σαιτ δεν ήξερα που αλλού να γράψω αυτό που θέλω, δίνω δεύτερη φορά πανελλήνιες και αν και αργοπορημένα θα ήθελα να ξέρω αν γνωρίζει κάποιος αν έχει αλλάξει η ύλη της θετικής κατεύθυνσης από πέρσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 14:04 Ο JKaradakov: #930 22-10-12 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Μύγα: Καλημέρα παιδιά επειδή είμαι νέα στο σαιτ δεν ήξερα που αλλού να γράψω αυτό που θέλω, δίνω δεύτερη φορά πανελλήνιες και αν και αργοπορημένα θα ήθελα να ξέρω αν γνωρίζει κάποιος αν έχει αλλάξει η ύλη της θετικής κατεύθυνσης από πέρσυ? Click για ανάπτυξη... Click. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 14:12 Η φρι έγραψε: #931 22-10-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προτάσεις από μένα: Μαθηματικά Κατ.: Νάκης-Στεργίου και ΜΠΑΡΛΑΣ (!) Μαθηματικά & Στ. Στατ.: Ομοίως Α.Ε.Π.Π.: Βερνάρδος-Μπότσαρης (Εκδ. ΖΗΤΗ) Φυσική Κατ.: Αφοι ΣΑΒΒΑΛΑ Α.Ο.Δ.Ε.: Το βιβλίο του σχολείου είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Δεν το αντικαθιστούμε ούτε το υποκαθιστούμε με τίποτε. Και αν έχετε καλό καθηγητή στο σχολείο (όπως εγώ) και σας δίνει σχεδιαγράμματα-σημειώσεις, καλό είναι αυτές να τις χρησιμοποιείτε για να οργανώσετε τη σκέψη σας. Α.Ο.Θ.: Γρηγοριάδου Κ.-ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Εκδ. ΖΗΤΗ) Click για ανάπτυξη... Για αεππ καλύτερο είναι του Ντζιου- Κοψινη. Μαθηματικά κατ : παπαδάκης ή νακης-στέργιου ΚΑΙ μπαρλας η καλύτερη επιλογή. Φυσική κατ. Για ασκήσεις μαθιουδακη,για θεωρία +ασκήσεις αφοί σαββαλα Αοδε. Βιβλίο και να σημειώνετε δίπλα ερωτήσεις Αυτα Για βιολογία γεν συνίσταται βοήθημα η όχι? Αρχική Δημοσίευση από stathisdim: Εχει καλες ασκησεις αλλα το επιπεδο τους ειναι υπερβολικα ανεβασμενο σε καποιες και εξω απο το πνευμα των εξετασεων. Για θεωρια ΜΟΝΟ το βιβλιο, τιποτα αλλο ,εκτος αν εννοειται Σ-Λ, πολλαπλης κλπ οπου εκει παω πασο Αλλιως σχολικο, βαση αυτου θα βαθμολογηθείτε Click για ανάπτυξη... Ποιο προτείνεις γ μαθημ.κατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Οκτωβρίου 2012 gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 18:06 Ο gavroulis: #932 22-10-12 18:06 Αρχική Δημοσίευση από φρι: Αοδε. Βιβλίο και να σημειώνετε δίπλα ερωτήσεις Click για ανάπτυξη... +1 Πάντα βάζουμε δίπλα ερωτήσεις και λέξεις κλειδιά στο ΑΟΔΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 19:50 Ο geokam έγραψε: #933 22-10-12 19:50 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: +1 Πάντα βάζουμε δίπλα ερωτήσεις και λέξεις κλειδιά στο ΑΟΔΕ. Click για ανάπτυξη... Επειδή και εγώ πιστεύω ότι αυτό βοηθά, γι' αυτό προτείνω ένα χρήσιμο εργαλείο προα αυτήν την κατεύθυνση https://www.economics.edu.gr/aode-epexergasmeni-thewria.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 20:05 Ο gavroulis: #934 22-10-12 20:05 Πολύ καλό! Χιλια ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 22:49 Η φρι έγραψε: #935 22-10-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από geokam: Επειδή και εγώ πιστεύω ότι αυτό βοηθά, γι' αυτό προτείνω ένα χρήσιμο εργαλείο προα αυτήν την κατεύθυνση https://www.economics.edu.gr/aode-epexergasmeni-thewria.html Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: +1 Πάντα βάζουμε δίπλα ερωτήσεις και λέξεις κλειδιά στο ΑΟΔΕ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Ο Psycho(Βασίλης): #936 22-10-12 23:22 geokam,είναι η ύλη η οποία εξετάζεται πανελλαδικά μόνο έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 07:33 Ο geokam έγραψε: #937 23-10-12 07:33 Οσα εχουν ανεβει ειναι εντος υλης, απλα λειπουν οι ενοτητες των ομαδων και της επικοινωνιας στο 3κεφαλαιο που θα ανεβουν σταδιακα σε 1-2 μηνες γιατι δεν εχω ολοκληρωσει ακομη τη δομη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Οκτωβρίου 2012 Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 16:50 Ο Psycho(Βασίλης): #938 23-10-12 16:50 Συγχαρητήρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 17:00 Ο ViPeRMiMiS: #939 23-10-12 17:00 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προτάσεις από μένα: Μαθηματικά Κατ.: Νάκης-Στεργίου και ΜΠΑΡΛΑΣ (!) Μαθηματικά & Στ. Στατ.: Ομοίως Α.Ε.Π.Π.: Βερνάρδος-Μπότσαρης (Εκδ. ΖΗΤΗ) Φυσική Κατ.: Αφοι ΣΑΒΒΑΛΑ Α.Ο.Δ.Ε.: Το βιβλίο του σχολείου είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Δεν το αντικαθιστούμε ούτε το υποκαθιστούμε με τίποτε. Και αν έχετε καλό καθηγητή στο σχολείο (όπως εγώ) και σας δίνει σχεδιαγράμματα-σημειώσεις, καλό είναι αυτές να τις χρησιμοποιείτε για να οργανώσετε τη σκέψη σας. Α.Ο.Θ.: Γρηγοριάδου Κ.-ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Εκδ. ΖΗΤΗ) Click για ανάπτυξη... Ελπιζω το "Μπαρλας" να ειναι αστειο γιατι ειναι το πιο ^&* βοηθημα που υπαρχει! Δεν βοηθαει καθολου γιατι δεν εξηγει! Αμα καταλαβεις λεξη απο αυτα που λεει τοτε απλα δεν τον χρειαζεσαι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 17:38 Η χριχρι :): #940 23-10-12 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Ελπιζω το "Μπαρλας" να ειναι αστειο γιατι ειναι το πιο ^&* βοηθημα που υπαρχει! Δεν βοηθαει καθολου γιατι δεν εξηγει! Αμα καταλαβεις λεξη απο αυτα που λεει τοτε απλα δεν τον χρειαζεσαι ... Click για ανάπτυξη... Σωστό, μα έχει πολύ καλές ασκήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Δεν αξιζει να δωσεις τοση σημασια στα μαθηματικα γενικης εκτος κι αν εισαι θεωρητικη και στοχευεις 5ο πεδιο αν οχι δουλεψε τον μπαρλα με τον καθηγητη σου και θα γραψεις 18+ σε πολυ δυσκολα θεματα. Μπαρλας>Νακης σε ασκησεις...τωρα να παρεις για θεωρια του Παπαδακη ειναι τζαμπα λεφτα,δεν εχει και τρομερη θεωρια το συγκεκριμενο μαθημα Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι θεωρητική. Απλά επειδή δεν μου αρέσει καθόλου όπως το κάνουμε το μάθημα στο φροντιστήριο, σκέφτομαι σοβαρά να σταματήσω και να τα πιάσω από την αρχή μόνη μου, με ένα άλλο βιβλίο γιατί ο καθηγητής με έχει καταμπερδέψει. Για αυτό το θέλω να είναι πλήρης από ασκήσεις και πολύ κατανοητό στη θεωρία. Ειδικά ως προς τις πιθανότητες γιατί αυτές μάλλον θα τις βγάλω μόνη μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathisdim Νεοφερμένο μέλος Ο stathisdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2012 στις 19:12 Ο stathisdim: #927 15-10-12 19:12 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Βασικά το βιβλίο του Μπάρλα το έχω πάρει τελείως με κακό μάτι και στην κατευθυνση και στη γενικη όσο χαζό και να ακούγεται. Αντιθετα, των Στεργιου-Νακη που το έχω στην κατευθυνση μου αρέσει πολύ. Δεν έχει καλές ασκήσεις? Click για ανάπτυξη... Εχει καλες ασκησεις αλλα το επιπεδο τους ειναι υπερβολικα ανεβασμενο σε καποιες και εξω απο το πνευμα των εξετασεων. Για θεωρια ΜΟΝΟ το βιβλιο, τιποτα αλλο ,εκτος αν εννοειται Σ-Λ, πολλαπλης κλπ οπου εκει παω πασο Αλλιως σχολικο, βαση αυτου θα βαθμολογηθείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 21:19 Ο gavroulis: #928 21-10-12 21:19 Προτάσεις από μένα: Μαθηματικά Κατ.: Νάκης-Στεργίου και ΜΠΑΡΛΑΣ (!) Μαθηματικά & Στ. Στατ.: Ομοίως Α.Ε.Π.Π.: Βερνάρδος-Μπότσαρης (Εκδ. ΖΗΤΗ) Φυσική Κατ.: Αφοι ΣΑΒΒΑΛΑ Α.Ο.Δ.Ε.: Το βιβλίο του σχολείου είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Δεν το αντικαθιστούμε ούτε το υποκαθιστούμε με τίποτε. Και αν έχετε καλό καθηγητή στο σχολείο (όπως εγώ) και σας δίνει σχεδιαγράμματα-σημειώσεις, καλό είναι αυτές να τις χρησιμοποιείτε για να οργανώσετε τη σκέψη σας. Α.Ο.Θ.: Γρηγοριάδου Κ.-ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Εκδ. ΖΗΤΗ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μύγα Νεοφερμένο μέλος Η Μύγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 10:41 Η Μύγα έγραψε: #929 22-10-12 10:41 Καλημέρα παιδιά επειδή είμαι νέα στο σαιτ δεν ήξερα που αλλού να γράψω αυτό που θέλω, δίνω δεύτερη φορά πανελλήνιες και αν και αργοπορημένα θα ήθελα να ξέρω αν γνωρίζει κάποιος αν έχει αλλάξει η ύλη της θετικής κατεύθυνσης από πέρσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 14:04 Ο JKaradakov: #930 22-10-12 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Μύγα: Καλημέρα παιδιά επειδή είμαι νέα στο σαιτ δεν ήξερα που αλλού να γράψω αυτό που θέλω, δίνω δεύτερη φορά πανελλήνιες και αν και αργοπορημένα θα ήθελα να ξέρω αν γνωρίζει κάποιος αν έχει αλλάξει η ύλη της θετικής κατεύθυνσης από πέρσυ? Click για ανάπτυξη... Click. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 14:12 Η φρι έγραψε: #931 22-10-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προτάσεις από μένα: Μαθηματικά Κατ.: Νάκης-Στεργίου και ΜΠΑΡΛΑΣ (!) Μαθηματικά & Στ. Στατ.: Ομοίως Α.Ε.Π.Π.: Βερνάρδος-Μπότσαρης (Εκδ. ΖΗΤΗ) Φυσική Κατ.: Αφοι ΣΑΒΒΑΛΑ Α.Ο.Δ.Ε.: Το βιβλίο του σχολείου είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Δεν το αντικαθιστούμε ούτε το υποκαθιστούμε με τίποτε. Και αν έχετε καλό καθηγητή στο σχολείο (όπως εγώ) και σας δίνει σχεδιαγράμματα-σημειώσεις, καλό είναι αυτές να τις χρησιμοποιείτε για να οργανώσετε τη σκέψη σας. Α.Ο.Θ.: Γρηγοριάδου Κ.-ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Εκδ. ΖΗΤΗ) Click για ανάπτυξη... Για αεππ καλύτερο είναι του Ντζιου- Κοψινη. Μαθηματικά κατ : παπαδάκης ή νακης-στέργιου ΚΑΙ μπαρλας η καλύτερη επιλογή. Φυσική κατ. Για ασκήσεις μαθιουδακη,για θεωρία +ασκήσεις αφοί σαββαλα Αοδε. Βιβλίο και να σημειώνετε δίπλα ερωτήσεις Αυτα Για βιολογία γεν συνίσταται βοήθημα η όχι? Αρχική Δημοσίευση από stathisdim: Εχει καλες ασκησεις αλλα το επιπεδο τους ειναι υπερβολικα ανεβασμενο σε καποιες και εξω απο το πνευμα των εξετασεων. Για θεωρια ΜΟΝΟ το βιβλιο, τιποτα αλλο ,εκτος αν εννοειται Σ-Λ, πολλαπλης κλπ οπου εκει παω πασο Αλλιως σχολικο, βαση αυτου θα βαθμολογηθείτε Click για ανάπτυξη... Ποιο προτείνεις γ μαθημ.κατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Οκτωβρίου 2012 gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 18:06 Ο gavroulis: #932 22-10-12 18:06 Αρχική Δημοσίευση από φρι: Αοδε. Βιβλίο και να σημειώνετε δίπλα ερωτήσεις Click για ανάπτυξη... +1 Πάντα βάζουμε δίπλα ερωτήσεις και λέξεις κλειδιά στο ΑΟΔΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 19:50 Ο geokam έγραψε: #933 22-10-12 19:50 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: +1 Πάντα βάζουμε δίπλα ερωτήσεις και λέξεις κλειδιά στο ΑΟΔΕ. Click για ανάπτυξη... Επειδή και εγώ πιστεύω ότι αυτό βοηθά, γι' αυτό προτείνω ένα χρήσιμο εργαλείο προα αυτήν την κατεύθυνση https://www.economics.edu.gr/aode-epexergasmeni-thewria.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 20:05 Ο gavroulis: #934 22-10-12 20:05 Πολύ καλό! Χιλια ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 22:49 Η φρι έγραψε: #935 22-10-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από geokam: Επειδή και εγώ πιστεύω ότι αυτό βοηθά, γι' αυτό προτείνω ένα χρήσιμο εργαλείο προα αυτήν την κατεύθυνση https://www.economics.edu.gr/aode-epexergasmeni-thewria.html Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: +1 Πάντα βάζουμε δίπλα ερωτήσεις και λέξεις κλειδιά στο ΑΟΔΕ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Ο Psycho(Βασίλης): #936 22-10-12 23:22 geokam,είναι η ύλη η οποία εξετάζεται πανελλαδικά μόνο έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 07:33 Ο geokam έγραψε: #937 23-10-12 07:33 Οσα εχουν ανεβει ειναι εντος υλης, απλα λειπουν οι ενοτητες των ομαδων και της επικοινωνιας στο 3κεφαλαιο που θα ανεβουν σταδιακα σε 1-2 μηνες γιατι δεν εχω ολοκληρωσει ακομη τη δομη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Οκτωβρίου 2012 Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 16:50 Ο Psycho(Βασίλης): #938 23-10-12 16:50 Συγχαρητήρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 17:00 Ο ViPeRMiMiS: #939 23-10-12 17:00 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προτάσεις από μένα: Μαθηματικά Κατ.: Νάκης-Στεργίου και ΜΠΑΡΛΑΣ (!) Μαθηματικά & Στ. Στατ.: Ομοίως Α.Ε.Π.Π.: Βερνάρδος-Μπότσαρης (Εκδ. ΖΗΤΗ) Φυσική Κατ.: Αφοι ΣΑΒΒΑΛΑ Α.Ο.Δ.Ε.: Το βιβλίο του σχολείου είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Δεν το αντικαθιστούμε ούτε το υποκαθιστούμε με τίποτε. Και αν έχετε καλό καθηγητή στο σχολείο (όπως εγώ) και σας δίνει σχεδιαγράμματα-σημειώσεις, καλό είναι αυτές να τις χρησιμοποιείτε για να οργανώσετε τη σκέψη σας. Α.Ο.Θ.: Γρηγοριάδου Κ.-ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Εκδ. ΖΗΤΗ) Click για ανάπτυξη... Ελπιζω το "Μπαρλας" να ειναι αστειο γιατι ειναι το πιο ^&* βοηθημα που υπαρχει! Δεν βοηθαει καθολου γιατι δεν εξηγει! Αμα καταλαβεις λεξη απο αυτα που λεει τοτε απλα δεν τον χρειαζεσαι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 17:38 Η χριχρι :): #940 23-10-12 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Ελπιζω το "Μπαρλας" να ειναι αστειο γιατι ειναι το πιο ^&* βοηθημα που υπαρχει! Δεν βοηθαει καθολου γιατι δεν εξηγει! Αμα καταλαβεις λεξη απο αυτα που λεει τοτε απλα δεν τον χρειαζεσαι ... Click για ανάπτυξη... Σωστό, μα έχει πολύ καλές ασκήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Βασικά το βιβλίο του Μπάρλα το έχω πάρει τελείως με κακό μάτι και στην κατευθυνση και στη γενικη όσο χαζό και να ακούγεται. Αντιθετα, των Στεργιου-Νακη που το έχω στην κατευθυνση μου αρέσει πολύ. Δεν έχει καλές ασκήσεις? Click για ανάπτυξη... Εχει καλες ασκησεις αλλα το επιπεδο τους ειναι υπερβολικα ανεβασμενο σε καποιες και εξω απο το πνευμα των εξετασεων. Για θεωρια ΜΟΝΟ το βιβλιο, τιποτα αλλο ,εκτος αν εννοειται Σ-Λ, πολλαπλης κλπ οπου εκει παω πασο Αλλιως σχολικο, βαση αυτου θα βαθμολογηθείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2012 στις 21:19 Ο gavroulis: #928 21-10-12 21:19 Προτάσεις από μένα: Μαθηματικά Κατ.: Νάκης-Στεργίου και ΜΠΑΡΛΑΣ (!) Μαθηματικά & Στ. Στατ.: Ομοίως Α.Ε.Π.Π.: Βερνάρδος-Μπότσαρης (Εκδ. ΖΗΤΗ) Φυσική Κατ.: Αφοι ΣΑΒΒΑΛΑ Α.Ο.Δ.Ε.: Το βιβλίο του σχολείου είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Δεν το αντικαθιστούμε ούτε το υποκαθιστούμε με τίποτε. Και αν έχετε καλό καθηγητή στο σχολείο (όπως εγώ) και σας δίνει σχεδιαγράμματα-σημειώσεις, καλό είναι αυτές να τις χρησιμοποιείτε για να οργανώσετε τη σκέψη σας. Α.Ο.Θ.: Γρηγοριάδου Κ.-ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Εκδ. ΖΗΤΗ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μύγα Νεοφερμένο μέλος Η Μύγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 10:41 Η Μύγα έγραψε: #929 22-10-12 10:41 Καλημέρα παιδιά επειδή είμαι νέα στο σαιτ δεν ήξερα που αλλού να γράψω αυτό που θέλω, δίνω δεύτερη φορά πανελλήνιες και αν και αργοπορημένα θα ήθελα να ξέρω αν γνωρίζει κάποιος αν έχει αλλάξει η ύλη της θετικής κατεύθυνσης από πέρσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 14:04 Ο JKaradakov: #930 22-10-12 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Μύγα: Καλημέρα παιδιά επειδή είμαι νέα στο σαιτ δεν ήξερα που αλλού να γράψω αυτό που θέλω, δίνω δεύτερη φορά πανελλήνιες και αν και αργοπορημένα θα ήθελα να ξέρω αν γνωρίζει κάποιος αν έχει αλλάξει η ύλη της θετικής κατεύθυνσης από πέρσυ? Click για ανάπτυξη... Click. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 14:12 Η φρι έγραψε: #931 22-10-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προτάσεις από μένα: Μαθηματικά Κατ.: Νάκης-Στεργίου και ΜΠΑΡΛΑΣ (!) Μαθηματικά & Στ. Στατ.: Ομοίως Α.Ε.Π.Π.: Βερνάρδος-Μπότσαρης (Εκδ. ΖΗΤΗ) Φυσική Κατ.: Αφοι ΣΑΒΒΑΛΑ Α.Ο.Δ.Ε.: Το βιβλίο του σχολείου είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Δεν το αντικαθιστούμε ούτε το υποκαθιστούμε με τίποτε. Και αν έχετε καλό καθηγητή στο σχολείο (όπως εγώ) και σας δίνει σχεδιαγράμματα-σημειώσεις, καλό είναι αυτές να τις χρησιμοποιείτε για να οργανώσετε τη σκέψη σας. Α.Ο.Θ.: Γρηγοριάδου Κ.-ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Εκδ. ΖΗΤΗ) Click για ανάπτυξη... Για αεππ καλύτερο είναι του Ντζιου- Κοψινη. Μαθηματικά κατ : παπαδάκης ή νακης-στέργιου ΚΑΙ μπαρλας η καλύτερη επιλογή. Φυσική κατ. Για ασκήσεις μαθιουδακη,για θεωρία +ασκήσεις αφοί σαββαλα Αοδε. Βιβλίο και να σημειώνετε δίπλα ερωτήσεις Αυτα Για βιολογία γεν συνίσταται βοήθημα η όχι? Αρχική Δημοσίευση από stathisdim: Εχει καλες ασκησεις αλλα το επιπεδο τους ειναι υπερβολικα ανεβασμενο σε καποιες και εξω απο το πνευμα των εξετασεων. Για θεωρια ΜΟΝΟ το βιβλιο, τιποτα αλλο ,εκτος αν εννοειται Σ-Λ, πολλαπλης κλπ οπου εκει παω πασο Αλλιως σχολικο, βαση αυτου θα βαθμολογηθείτε Click για ανάπτυξη... Ποιο προτείνεις γ μαθημ.κατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Οκτωβρίου 2012 gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 18:06 Ο gavroulis: #932 22-10-12 18:06 Αρχική Δημοσίευση από φρι: Αοδε. Βιβλίο και να σημειώνετε δίπλα ερωτήσεις Click για ανάπτυξη... +1 Πάντα βάζουμε δίπλα ερωτήσεις και λέξεις κλειδιά στο ΑΟΔΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 19:50 Ο geokam έγραψε: #933 22-10-12 19:50 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: +1 Πάντα βάζουμε δίπλα ερωτήσεις και λέξεις κλειδιά στο ΑΟΔΕ. Click για ανάπτυξη... Επειδή και εγώ πιστεύω ότι αυτό βοηθά, γι' αυτό προτείνω ένα χρήσιμο εργαλείο προα αυτήν την κατεύθυνση https://www.economics.edu.gr/aode-epexergasmeni-thewria.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 20:05 Ο gavroulis: #934 22-10-12 20:05 Πολύ καλό! Χιλια ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 22:49 Η φρι έγραψε: #935 22-10-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από geokam: Επειδή και εγώ πιστεύω ότι αυτό βοηθά, γι' αυτό προτείνω ένα χρήσιμο εργαλείο προα αυτήν την κατεύθυνση https://www.economics.edu.gr/aode-epexergasmeni-thewria.html Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: +1 Πάντα βάζουμε δίπλα ερωτήσεις και λέξεις κλειδιά στο ΑΟΔΕ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Ο Psycho(Βασίλης): #936 22-10-12 23:22 geokam,είναι η ύλη η οποία εξετάζεται πανελλαδικά μόνο έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 07:33 Ο geokam έγραψε: #937 23-10-12 07:33 Οσα εχουν ανεβει ειναι εντος υλης, απλα λειπουν οι ενοτητες των ομαδων και της επικοινωνιας στο 3κεφαλαιο που θα ανεβουν σταδιακα σε 1-2 μηνες γιατι δεν εχω ολοκληρωσει ακομη τη δομη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Οκτωβρίου 2012 Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 16:50 Ο Psycho(Βασίλης): #938 23-10-12 16:50 Συγχαρητήρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 17:00 Ο ViPeRMiMiS: #939 23-10-12 17:00 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προτάσεις από μένα: Μαθηματικά Κατ.: Νάκης-Στεργίου και ΜΠΑΡΛΑΣ (!) Μαθηματικά & Στ. Στατ.: Ομοίως Α.Ε.Π.Π.: Βερνάρδος-Μπότσαρης (Εκδ. ΖΗΤΗ) Φυσική Κατ.: Αφοι ΣΑΒΒΑΛΑ Α.Ο.Δ.Ε.: Το βιβλίο του σχολείου είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Δεν το αντικαθιστούμε ούτε το υποκαθιστούμε με τίποτε. Και αν έχετε καλό καθηγητή στο σχολείο (όπως εγώ) και σας δίνει σχεδιαγράμματα-σημειώσεις, καλό είναι αυτές να τις χρησιμοποιείτε για να οργανώσετε τη σκέψη σας. Α.Ο.Θ.: Γρηγοριάδου Κ.-ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Εκδ. ΖΗΤΗ) Click για ανάπτυξη... Ελπιζω το "Μπαρλας" να ειναι αστειο γιατι ειναι το πιο ^&* βοηθημα που υπαρχει! Δεν βοηθαει καθολου γιατι δεν εξηγει! Αμα καταλαβεις λεξη απο αυτα που λεει τοτε απλα δεν τον χρειαζεσαι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 17:38 Η χριχρι :): #940 23-10-12 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Ελπιζω το "Μπαρλας" να ειναι αστειο γιατι ειναι το πιο ^&* βοηθημα που υπαρχει! Δεν βοηθαει καθολου γιατι δεν εξηγει! Αμα καταλαβεις λεξη απο αυτα που λεει τοτε απλα δεν τον χρειαζεσαι ... Click για ανάπτυξη... Σωστό, μα έχει πολύ καλές ασκήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προτάσεις από μένα: Μαθηματικά Κατ.: Νάκης-Στεργίου και ΜΠΑΡΛΑΣ (!) Μαθηματικά & Στ. Στατ.: Ομοίως Α.Ε.Π.Π.: Βερνάρδος-Μπότσαρης (Εκδ. ΖΗΤΗ) Φυσική Κατ.: Αφοι ΣΑΒΒΑΛΑ Α.Ο.Δ.Ε.: Το βιβλίο του σχολείου είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Δεν το αντικαθιστούμε ούτε το υποκαθιστούμε με τίποτε. Και αν έχετε καλό καθηγητή στο σχολείο (όπως εγώ) και σας δίνει σχεδιαγράμματα-σημειώσεις, καλό είναι αυτές να τις χρησιμοποιείτε για να οργανώσετε τη σκέψη σας. Α.Ο.Θ.: Γρηγοριάδου Κ.-ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Εκδ. ΖΗΤΗ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μύγα Νεοφερμένο μέλος Η Μύγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 10:41 Η Μύγα έγραψε: #929 22-10-12 10:41 Καλημέρα παιδιά επειδή είμαι νέα στο σαιτ δεν ήξερα που αλλού να γράψω αυτό που θέλω, δίνω δεύτερη φορά πανελλήνιες και αν και αργοπορημένα θα ήθελα να ξέρω αν γνωρίζει κάποιος αν έχει αλλάξει η ύλη της θετικής κατεύθυνσης από πέρσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 14:04 Ο JKaradakov: #930 22-10-12 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Μύγα: Καλημέρα παιδιά επειδή είμαι νέα στο σαιτ δεν ήξερα που αλλού να γράψω αυτό που θέλω, δίνω δεύτερη φορά πανελλήνιες και αν και αργοπορημένα θα ήθελα να ξέρω αν γνωρίζει κάποιος αν έχει αλλάξει η ύλη της θετικής κατεύθυνσης από πέρσυ? Click για ανάπτυξη... Click. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 14:12 Η φρι έγραψε: #931 22-10-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προτάσεις από μένα: Μαθηματικά Κατ.: Νάκης-Στεργίου και ΜΠΑΡΛΑΣ (!) Μαθηματικά & Στ. Στατ.: Ομοίως Α.Ε.Π.Π.: Βερνάρδος-Μπότσαρης (Εκδ. ΖΗΤΗ) Φυσική Κατ.: Αφοι ΣΑΒΒΑΛΑ Α.Ο.Δ.Ε.: Το βιβλίο του σχολείου είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Δεν το αντικαθιστούμε ούτε το υποκαθιστούμε με τίποτε. Και αν έχετε καλό καθηγητή στο σχολείο (όπως εγώ) και σας δίνει σχεδιαγράμματα-σημειώσεις, καλό είναι αυτές να τις χρησιμοποιείτε για να οργανώσετε τη σκέψη σας. Α.Ο.Θ.: Γρηγοριάδου Κ.-ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Εκδ. ΖΗΤΗ) Click για ανάπτυξη... Για αεππ καλύτερο είναι του Ντζιου- Κοψινη. Μαθηματικά κατ : παπαδάκης ή νακης-στέργιου ΚΑΙ μπαρλας η καλύτερη επιλογή. Φυσική κατ. Για ασκήσεις μαθιουδακη,για θεωρία +ασκήσεις αφοί σαββαλα Αοδε. Βιβλίο και να σημειώνετε δίπλα ερωτήσεις Αυτα Για βιολογία γεν συνίσταται βοήθημα η όχι? Αρχική Δημοσίευση από stathisdim: Εχει καλες ασκησεις αλλα το επιπεδο τους ειναι υπερβολικα ανεβασμενο σε καποιες και εξω απο το πνευμα των εξετασεων. Για θεωρια ΜΟΝΟ το βιβλιο, τιποτα αλλο ,εκτος αν εννοειται Σ-Λ, πολλαπλης κλπ οπου εκει παω πασο Αλλιως σχολικο, βαση αυτου θα βαθμολογηθείτε Click για ανάπτυξη... Ποιο προτείνεις γ μαθημ.κατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Οκτωβρίου 2012 gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 18:06 Ο gavroulis: #932 22-10-12 18:06 Αρχική Δημοσίευση από φρι: Αοδε. Βιβλίο και να σημειώνετε δίπλα ερωτήσεις Click για ανάπτυξη... +1 Πάντα βάζουμε δίπλα ερωτήσεις και λέξεις κλειδιά στο ΑΟΔΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 19:50 Ο geokam έγραψε: #933 22-10-12 19:50 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: +1 Πάντα βάζουμε δίπλα ερωτήσεις και λέξεις κλειδιά στο ΑΟΔΕ. Click για ανάπτυξη... Επειδή και εγώ πιστεύω ότι αυτό βοηθά, γι' αυτό προτείνω ένα χρήσιμο εργαλείο προα αυτήν την κατεύθυνση https://www.economics.edu.gr/aode-epexergasmeni-thewria.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 20:05 Ο gavroulis: #934 22-10-12 20:05 Πολύ καλό! Χιλια ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 22:49 Η φρι έγραψε: #935 22-10-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από geokam: Επειδή και εγώ πιστεύω ότι αυτό βοηθά, γι' αυτό προτείνω ένα χρήσιμο εργαλείο προα αυτήν την κατεύθυνση https://www.economics.edu.gr/aode-epexergasmeni-thewria.html Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: +1 Πάντα βάζουμε δίπλα ερωτήσεις και λέξεις κλειδιά στο ΑΟΔΕ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Ο Psycho(Βασίλης): #936 22-10-12 23:22 geokam,είναι η ύλη η οποία εξετάζεται πανελλαδικά μόνο έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 07:33 Ο geokam έγραψε: #937 23-10-12 07:33 Οσα εχουν ανεβει ειναι εντος υλης, απλα λειπουν οι ενοτητες των ομαδων και της επικοινωνιας στο 3κεφαλαιο που θα ανεβουν σταδιακα σε 1-2 μηνες γιατι δεν εχω ολοκληρωσει ακομη τη δομη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Οκτωβρίου 2012 Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 16:50 Ο Psycho(Βασίλης): #938 23-10-12 16:50 Συγχαρητήρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 17:00 Ο ViPeRMiMiS: #939 23-10-12 17:00 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προτάσεις από μένα: Μαθηματικά Κατ.: Νάκης-Στεργίου και ΜΠΑΡΛΑΣ (!) Μαθηματικά & Στ. Στατ.: Ομοίως Α.Ε.Π.Π.: Βερνάρδος-Μπότσαρης (Εκδ. ΖΗΤΗ) Φυσική Κατ.: Αφοι ΣΑΒΒΑΛΑ Α.Ο.Δ.Ε.: Το βιβλίο του σχολείου είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Δεν το αντικαθιστούμε ούτε το υποκαθιστούμε με τίποτε. Και αν έχετε καλό καθηγητή στο σχολείο (όπως εγώ) και σας δίνει σχεδιαγράμματα-σημειώσεις, καλό είναι αυτές να τις χρησιμοποιείτε για να οργανώσετε τη σκέψη σας. Α.Ο.Θ.: Γρηγοριάδου Κ.-ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Εκδ. ΖΗΤΗ) Click για ανάπτυξη... Ελπιζω το "Μπαρλας" να ειναι αστειο γιατι ειναι το πιο ^&* βοηθημα που υπαρχει! Δεν βοηθαει καθολου γιατι δεν εξηγει! Αμα καταλαβεις λεξη απο αυτα που λεει τοτε απλα δεν τον χρειαζεσαι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 17:38 Η χριχρι :): #940 23-10-12 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Ελπιζω το "Μπαρλας" να ειναι αστειο γιατι ειναι το πιο ^&* βοηθημα που υπαρχει! Δεν βοηθαει καθολου γιατι δεν εξηγει! Αμα καταλαβεις λεξη απο αυτα που λεει τοτε απλα δεν τον χρειαζεσαι ... Click για ανάπτυξη... Σωστό, μα έχει πολύ καλές ασκήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα παιδιά επειδή είμαι νέα στο σαιτ δεν ήξερα που αλλού να γράψω αυτό που θέλω, δίνω δεύτερη φορά πανελλήνιες και αν και αργοπορημένα θα ήθελα να ξέρω αν γνωρίζει κάποιος αν έχει αλλάξει η ύλη της θετικής κατεύθυνσης από πέρσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 14:04 Ο JKaradakov: #930 22-10-12 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Μύγα: Καλημέρα παιδιά επειδή είμαι νέα στο σαιτ δεν ήξερα που αλλού να γράψω αυτό που θέλω, δίνω δεύτερη φορά πανελλήνιες και αν και αργοπορημένα θα ήθελα να ξέρω αν γνωρίζει κάποιος αν έχει αλλάξει η ύλη της θετικής κατεύθυνσης από πέρσυ? Click για ανάπτυξη... Click. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 14:12 Η φρι έγραψε: #931 22-10-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προτάσεις από μένα: Μαθηματικά Κατ.: Νάκης-Στεργίου και ΜΠΑΡΛΑΣ (!) Μαθηματικά & Στ. Στατ.: Ομοίως Α.Ε.Π.Π.: Βερνάρδος-Μπότσαρης (Εκδ. ΖΗΤΗ) Φυσική Κατ.: Αφοι ΣΑΒΒΑΛΑ Α.Ο.Δ.Ε.: Το βιβλίο του σχολείου είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Δεν το αντικαθιστούμε ούτε το υποκαθιστούμε με τίποτε. Και αν έχετε καλό καθηγητή στο σχολείο (όπως εγώ) και σας δίνει σχεδιαγράμματα-σημειώσεις, καλό είναι αυτές να τις χρησιμοποιείτε για να οργανώσετε τη σκέψη σας. Α.Ο.Θ.: Γρηγοριάδου Κ.-ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Εκδ. ΖΗΤΗ) Click για ανάπτυξη... Για αεππ καλύτερο είναι του Ντζιου- Κοψινη. Μαθηματικά κατ : παπαδάκης ή νακης-στέργιου ΚΑΙ μπαρλας η καλύτερη επιλογή. Φυσική κατ. Για ασκήσεις μαθιουδακη,για θεωρία +ασκήσεις αφοί σαββαλα Αοδε. Βιβλίο και να σημειώνετε δίπλα ερωτήσεις Αυτα Για βιολογία γεν συνίσταται βοήθημα η όχι? Αρχική Δημοσίευση από stathisdim: Εχει καλες ασκησεις αλλα το επιπεδο τους ειναι υπερβολικα ανεβασμενο σε καποιες και εξω απο το πνευμα των εξετασεων. Για θεωρια ΜΟΝΟ το βιβλιο, τιποτα αλλο ,εκτος αν εννοειται Σ-Λ, πολλαπλης κλπ οπου εκει παω πασο Αλλιως σχολικο, βαση αυτου θα βαθμολογηθείτε Click για ανάπτυξη... Ποιο προτείνεις γ μαθημ.κατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Οκτωβρίου 2012 gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 18:06 Ο gavroulis: #932 22-10-12 18:06 Αρχική Δημοσίευση από φρι: Αοδε. Βιβλίο και να σημειώνετε δίπλα ερωτήσεις Click για ανάπτυξη... +1 Πάντα βάζουμε δίπλα ερωτήσεις και λέξεις κλειδιά στο ΑΟΔΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 19:50 Ο geokam έγραψε: #933 22-10-12 19:50 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: +1 Πάντα βάζουμε δίπλα ερωτήσεις και λέξεις κλειδιά στο ΑΟΔΕ. Click για ανάπτυξη... Επειδή και εγώ πιστεύω ότι αυτό βοηθά, γι' αυτό προτείνω ένα χρήσιμο εργαλείο προα αυτήν την κατεύθυνση https://www.economics.edu.gr/aode-epexergasmeni-thewria.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 20:05 Ο gavroulis: #934 22-10-12 20:05 Πολύ καλό! Χιλια ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 22:49 Η φρι έγραψε: #935 22-10-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από geokam: Επειδή και εγώ πιστεύω ότι αυτό βοηθά, γι' αυτό προτείνω ένα χρήσιμο εργαλείο προα αυτήν την κατεύθυνση https://www.economics.edu.gr/aode-epexergasmeni-thewria.html Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: +1 Πάντα βάζουμε δίπλα ερωτήσεις και λέξεις κλειδιά στο ΑΟΔΕ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Ο Psycho(Βασίλης): #936 22-10-12 23:22 geokam,είναι η ύλη η οποία εξετάζεται πανελλαδικά μόνο έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 07:33 Ο geokam έγραψε: #937 23-10-12 07:33 Οσα εχουν ανεβει ειναι εντος υλης, απλα λειπουν οι ενοτητες των ομαδων και της επικοινωνιας στο 3κεφαλαιο που θα ανεβουν σταδιακα σε 1-2 μηνες γιατι δεν εχω ολοκληρωσει ακομη τη δομη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Οκτωβρίου 2012 Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 16:50 Ο Psycho(Βασίλης): #938 23-10-12 16:50 Συγχαρητήρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 17:00 Ο ViPeRMiMiS: #939 23-10-12 17:00 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προτάσεις από μένα: Μαθηματικά Κατ.: Νάκης-Στεργίου και ΜΠΑΡΛΑΣ (!) Μαθηματικά & Στ. Στατ.: Ομοίως Α.Ε.Π.Π.: Βερνάρδος-Μπότσαρης (Εκδ. ΖΗΤΗ) Φυσική Κατ.: Αφοι ΣΑΒΒΑΛΑ Α.Ο.Δ.Ε.: Το βιβλίο του σχολείου είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Δεν το αντικαθιστούμε ούτε το υποκαθιστούμε με τίποτε. Και αν έχετε καλό καθηγητή στο σχολείο (όπως εγώ) και σας δίνει σχεδιαγράμματα-σημειώσεις, καλό είναι αυτές να τις χρησιμοποιείτε για να οργανώσετε τη σκέψη σας. Α.Ο.Θ.: Γρηγοριάδου Κ.-ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Εκδ. ΖΗΤΗ) Click για ανάπτυξη... Ελπιζω το "Μπαρλας" να ειναι αστειο γιατι ειναι το πιο ^&* βοηθημα που υπαρχει! Δεν βοηθαει καθολου γιατι δεν εξηγει! Αμα καταλαβεις λεξη απο αυτα που λεει τοτε απλα δεν τον χρειαζεσαι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 17:38 Η χριχρι :): #940 23-10-12 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Ελπιζω το "Μπαρλας" να ειναι αστειο γιατι ειναι το πιο ^&* βοηθημα που υπαρχει! Δεν βοηθαει καθολου γιατι δεν εξηγει! Αμα καταλαβεις λεξη απο αυτα που λεει τοτε απλα δεν τον χρειαζεσαι ... Click για ανάπτυξη... Σωστό, μα έχει πολύ καλές ασκήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μύγα: Καλημέρα παιδιά επειδή είμαι νέα στο σαιτ δεν ήξερα που αλλού να γράψω αυτό που θέλω, δίνω δεύτερη φορά πανελλήνιες και αν και αργοπορημένα θα ήθελα να ξέρω αν γνωρίζει κάποιος αν έχει αλλάξει η ύλη της θετικής κατεύθυνσης από πέρσυ? Click για ανάπτυξη... Click. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 14:12 Η φρι έγραψε: #931 22-10-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προτάσεις από μένα: Μαθηματικά Κατ.: Νάκης-Στεργίου και ΜΠΑΡΛΑΣ (!) Μαθηματικά & Στ. Στατ.: Ομοίως Α.Ε.Π.Π.: Βερνάρδος-Μπότσαρης (Εκδ. ΖΗΤΗ) Φυσική Κατ.: Αφοι ΣΑΒΒΑΛΑ Α.Ο.Δ.Ε.: Το βιβλίο του σχολείου είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Δεν το αντικαθιστούμε ούτε το υποκαθιστούμε με τίποτε. Και αν έχετε καλό καθηγητή στο σχολείο (όπως εγώ) και σας δίνει σχεδιαγράμματα-σημειώσεις, καλό είναι αυτές να τις χρησιμοποιείτε για να οργανώσετε τη σκέψη σας. Α.Ο.Θ.: Γρηγοριάδου Κ.-ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Εκδ. ΖΗΤΗ) Click για ανάπτυξη... Για αεππ καλύτερο είναι του Ντζιου- Κοψινη. Μαθηματικά κατ : παπαδάκης ή νακης-στέργιου ΚΑΙ μπαρλας η καλύτερη επιλογή. Φυσική κατ. Για ασκήσεις μαθιουδακη,για θεωρία +ασκήσεις αφοί σαββαλα Αοδε. Βιβλίο και να σημειώνετε δίπλα ερωτήσεις Αυτα Για βιολογία γεν συνίσταται βοήθημα η όχι? Αρχική Δημοσίευση από stathisdim: Εχει καλες ασκησεις αλλα το επιπεδο τους ειναι υπερβολικα ανεβασμενο σε καποιες και εξω απο το πνευμα των εξετασεων. Για θεωρια ΜΟΝΟ το βιβλιο, τιποτα αλλο ,εκτος αν εννοειται Σ-Λ, πολλαπλης κλπ οπου εκει παω πασο Αλλιως σχολικο, βαση αυτου θα βαθμολογηθείτε Click για ανάπτυξη... Ποιο προτείνεις γ μαθημ.κατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Οκτωβρίου 2012 gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 18:06 Ο gavroulis: #932 22-10-12 18:06 Αρχική Δημοσίευση από φρι: Αοδε. Βιβλίο και να σημειώνετε δίπλα ερωτήσεις Click για ανάπτυξη... +1 Πάντα βάζουμε δίπλα ερωτήσεις και λέξεις κλειδιά στο ΑΟΔΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 19:50 Ο geokam έγραψε: #933 22-10-12 19:50 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: +1 Πάντα βάζουμε δίπλα ερωτήσεις και λέξεις κλειδιά στο ΑΟΔΕ. Click για ανάπτυξη... Επειδή και εγώ πιστεύω ότι αυτό βοηθά, γι' αυτό προτείνω ένα χρήσιμο εργαλείο προα αυτήν την κατεύθυνση https://www.economics.edu.gr/aode-epexergasmeni-thewria.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 20:05 Ο gavroulis: #934 22-10-12 20:05 Πολύ καλό! Χιλια ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 22:49 Η φρι έγραψε: #935 22-10-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από geokam: Επειδή και εγώ πιστεύω ότι αυτό βοηθά, γι' αυτό προτείνω ένα χρήσιμο εργαλείο προα αυτήν την κατεύθυνση https://www.economics.edu.gr/aode-epexergasmeni-thewria.html Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: +1 Πάντα βάζουμε δίπλα ερωτήσεις και λέξεις κλειδιά στο ΑΟΔΕ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Ο Psycho(Βασίλης): #936 22-10-12 23:22 geokam,είναι η ύλη η οποία εξετάζεται πανελλαδικά μόνο έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 07:33 Ο geokam έγραψε: #937 23-10-12 07:33 Οσα εχουν ανεβει ειναι εντος υλης, απλα λειπουν οι ενοτητες των ομαδων και της επικοινωνιας στο 3κεφαλαιο που θα ανεβουν σταδιακα σε 1-2 μηνες γιατι δεν εχω ολοκληρωσει ακομη τη δομη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Οκτωβρίου 2012 Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 16:50 Ο Psycho(Βασίλης): #938 23-10-12 16:50 Συγχαρητήρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 17:00 Ο ViPeRMiMiS: #939 23-10-12 17:00 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προτάσεις από μένα: Μαθηματικά Κατ.: Νάκης-Στεργίου και ΜΠΑΡΛΑΣ (!) Μαθηματικά & Στ. Στατ.: Ομοίως Α.Ε.Π.Π.: Βερνάρδος-Μπότσαρης (Εκδ. ΖΗΤΗ) Φυσική Κατ.: Αφοι ΣΑΒΒΑΛΑ Α.Ο.Δ.Ε.: Το βιβλίο του σχολείου είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Δεν το αντικαθιστούμε ούτε το υποκαθιστούμε με τίποτε. Και αν έχετε καλό καθηγητή στο σχολείο (όπως εγώ) και σας δίνει σχεδιαγράμματα-σημειώσεις, καλό είναι αυτές να τις χρησιμοποιείτε για να οργανώσετε τη σκέψη σας. Α.Ο.Θ.: Γρηγοριάδου Κ.-ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Εκδ. ΖΗΤΗ) Click για ανάπτυξη... Ελπιζω το "Μπαρλας" να ειναι αστειο γιατι ειναι το πιο ^&* βοηθημα που υπαρχει! Δεν βοηθαει καθολου γιατι δεν εξηγει! Αμα καταλαβεις λεξη απο αυτα που λεει τοτε απλα δεν τον χρειαζεσαι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 17:38 Η χριχρι :): #940 23-10-12 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Ελπιζω το "Μπαρλας" να ειναι αστειο γιατι ειναι το πιο ^&* βοηθημα που υπαρχει! Δεν βοηθαει καθολου γιατι δεν εξηγει! Αμα καταλαβεις λεξη απο αυτα που λεει τοτε απλα δεν τον χρειαζεσαι ... Click για ανάπτυξη... Σωστό, μα έχει πολύ καλές ασκήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προτάσεις από μένα: Μαθηματικά Κατ.: Νάκης-Στεργίου και ΜΠΑΡΛΑΣ (!) Μαθηματικά & Στ. Στατ.: Ομοίως Α.Ε.Π.Π.: Βερνάρδος-Μπότσαρης (Εκδ. ΖΗΤΗ) Φυσική Κατ.: Αφοι ΣΑΒΒΑΛΑ Α.Ο.Δ.Ε.: Το βιβλίο του σχολείου είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Δεν το αντικαθιστούμε ούτε το υποκαθιστούμε με τίποτε. Και αν έχετε καλό καθηγητή στο σχολείο (όπως εγώ) και σας δίνει σχεδιαγράμματα-σημειώσεις, καλό είναι αυτές να τις χρησιμοποιείτε για να οργανώσετε τη σκέψη σας. Α.Ο.Θ.: Γρηγοριάδου Κ.-ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Εκδ. ΖΗΤΗ) Click για ανάπτυξη... Για αεππ καλύτερο είναι του Ντζιου- Κοψινη. Μαθηματικά κατ : παπαδάκης ή νακης-στέργιου ΚΑΙ μπαρλας η καλύτερη επιλογή. Φυσική κατ. Για ασκήσεις μαθιουδακη,για θεωρία +ασκήσεις αφοί σαββαλα Αοδε. Βιβλίο και να σημειώνετε δίπλα ερωτήσεις Αυτα Για βιολογία γεν συνίσταται βοήθημα η όχι? Αρχική Δημοσίευση από stathisdim: Εχει καλες ασκησεις αλλα το επιπεδο τους ειναι υπερβολικα ανεβασμενο σε καποιες και εξω απο το πνευμα των εξετασεων. Για θεωρια ΜΟΝΟ το βιβλιο, τιποτα αλλο ,εκτος αν εννοειται Σ-Λ, πολλαπλης κλπ οπου εκει παω πασο Αλλιως σχολικο, βαση αυτου θα βαθμολογηθείτε Click για ανάπτυξη... Ποιο προτείνεις γ μαθημ.κατ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 18:06 Ο gavroulis: #932 22-10-12 18:06 Αρχική Δημοσίευση από φρι: Αοδε. Βιβλίο και να σημειώνετε δίπλα ερωτήσεις Click για ανάπτυξη... +1 Πάντα βάζουμε δίπλα ερωτήσεις και λέξεις κλειδιά στο ΑΟΔΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 19:50 Ο geokam έγραψε: #933 22-10-12 19:50 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: +1 Πάντα βάζουμε δίπλα ερωτήσεις και λέξεις κλειδιά στο ΑΟΔΕ. Click για ανάπτυξη... Επειδή και εγώ πιστεύω ότι αυτό βοηθά, γι' αυτό προτείνω ένα χρήσιμο εργαλείο προα αυτήν την κατεύθυνση https://www.economics.edu.gr/aode-epexergasmeni-thewria.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 20:05 Ο gavroulis: #934 22-10-12 20:05 Πολύ καλό! Χιλια ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 22:49 Η φρι έγραψε: #935 22-10-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από geokam: Επειδή και εγώ πιστεύω ότι αυτό βοηθά, γι' αυτό προτείνω ένα χρήσιμο εργαλείο προα αυτήν την κατεύθυνση https://www.economics.edu.gr/aode-epexergasmeni-thewria.html Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: +1 Πάντα βάζουμε δίπλα ερωτήσεις και λέξεις κλειδιά στο ΑΟΔΕ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Ο Psycho(Βασίλης): #936 22-10-12 23:22 geokam,είναι η ύλη η οποία εξετάζεται πανελλαδικά μόνο έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 07:33 Ο geokam έγραψε: #937 23-10-12 07:33 Οσα εχουν ανεβει ειναι εντος υλης, απλα λειπουν οι ενοτητες των ομαδων και της επικοινωνιας στο 3κεφαλαιο που θα ανεβουν σταδιακα σε 1-2 μηνες γιατι δεν εχω ολοκληρωσει ακομη τη δομη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Οκτωβρίου 2012 Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 16:50 Ο Psycho(Βασίλης): #938 23-10-12 16:50 Συγχαρητήρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 17:00 Ο ViPeRMiMiS: #939 23-10-12 17:00 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προτάσεις από μένα: Μαθηματικά Κατ.: Νάκης-Στεργίου και ΜΠΑΡΛΑΣ (!) Μαθηματικά & Στ. Στατ.: Ομοίως Α.Ε.Π.Π.: Βερνάρδος-Μπότσαρης (Εκδ. ΖΗΤΗ) Φυσική Κατ.: Αφοι ΣΑΒΒΑΛΑ Α.Ο.Δ.Ε.: Το βιβλίο του σχολείου είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Δεν το αντικαθιστούμε ούτε το υποκαθιστούμε με τίποτε. Και αν έχετε καλό καθηγητή στο σχολείο (όπως εγώ) και σας δίνει σχεδιαγράμματα-σημειώσεις, καλό είναι αυτές να τις χρησιμοποιείτε για να οργανώσετε τη σκέψη σας. Α.Ο.Θ.: Γρηγοριάδου Κ.-ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Εκδ. ΖΗΤΗ) Click για ανάπτυξη... Ελπιζω το "Μπαρλας" να ειναι αστειο γιατι ειναι το πιο ^&* βοηθημα που υπαρχει! Δεν βοηθαει καθολου γιατι δεν εξηγει! Αμα καταλαβεις λεξη απο αυτα που λεει τοτε απλα δεν τον χρειαζεσαι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 17:38 Η χριχρι :): #940 23-10-12 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Ελπιζω το "Μπαρλας" να ειναι αστειο γιατι ειναι το πιο ^&* βοηθημα που υπαρχει! Δεν βοηθαει καθολου γιατι δεν εξηγει! Αμα καταλαβεις λεξη απο αυτα που λεει τοτε απλα δεν τον χρειαζεσαι ... Click για ανάπτυξη... Σωστό, μα έχει πολύ καλές ασκήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από φρι: Αοδε. Βιβλίο και να σημειώνετε δίπλα ερωτήσεις Click για ανάπτυξη... +1 Πάντα βάζουμε δίπλα ερωτήσεις και λέξεις κλειδιά στο ΑΟΔΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 19:50 Ο geokam έγραψε: #933 22-10-12 19:50 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: +1 Πάντα βάζουμε δίπλα ερωτήσεις και λέξεις κλειδιά στο ΑΟΔΕ. Click για ανάπτυξη... Επειδή και εγώ πιστεύω ότι αυτό βοηθά, γι' αυτό προτείνω ένα χρήσιμο εργαλείο προα αυτήν την κατεύθυνση https://www.economics.edu.gr/aode-epexergasmeni-thewria.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 20:05 Ο gavroulis: #934 22-10-12 20:05 Πολύ καλό! Χιλια ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 22:49 Η φρι έγραψε: #935 22-10-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από geokam: Επειδή και εγώ πιστεύω ότι αυτό βοηθά, γι' αυτό προτείνω ένα χρήσιμο εργαλείο προα αυτήν την κατεύθυνση https://www.economics.edu.gr/aode-epexergasmeni-thewria.html Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: +1 Πάντα βάζουμε δίπλα ερωτήσεις και λέξεις κλειδιά στο ΑΟΔΕ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Ο Psycho(Βασίλης): #936 22-10-12 23:22 geokam,είναι η ύλη η οποία εξετάζεται πανελλαδικά μόνο έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 07:33 Ο geokam έγραψε: #937 23-10-12 07:33 Οσα εχουν ανεβει ειναι εντος υλης, απλα λειπουν οι ενοτητες των ομαδων και της επικοινωνιας στο 3κεφαλαιο που θα ανεβουν σταδιακα σε 1-2 μηνες γιατι δεν εχω ολοκληρωσει ακομη τη δομη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Οκτωβρίου 2012 Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 16:50 Ο Psycho(Βασίλης): #938 23-10-12 16:50 Συγχαρητήρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 17:00 Ο ViPeRMiMiS: #939 23-10-12 17:00 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προτάσεις από μένα: Μαθηματικά Κατ.: Νάκης-Στεργίου και ΜΠΑΡΛΑΣ (!) Μαθηματικά & Στ. Στατ.: Ομοίως Α.Ε.Π.Π.: Βερνάρδος-Μπότσαρης (Εκδ. ΖΗΤΗ) Φυσική Κατ.: Αφοι ΣΑΒΒΑΛΑ Α.Ο.Δ.Ε.: Το βιβλίο του σχολείου είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Δεν το αντικαθιστούμε ούτε το υποκαθιστούμε με τίποτε. Και αν έχετε καλό καθηγητή στο σχολείο (όπως εγώ) και σας δίνει σχεδιαγράμματα-σημειώσεις, καλό είναι αυτές να τις χρησιμοποιείτε για να οργανώσετε τη σκέψη σας. Α.Ο.Θ.: Γρηγοριάδου Κ.-ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Εκδ. ΖΗΤΗ) Click για ανάπτυξη... Ελπιζω το "Μπαρλας" να ειναι αστειο γιατι ειναι το πιο ^&* βοηθημα που υπαρχει! Δεν βοηθαει καθολου γιατι δεν εξηγει! Αμα καταλαβεις λεξη απο αυτα που λεει τοτε απλα δεν τον χρειαζεσαι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 17:38 Η χριχρι :): #940 23-10-12 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Ελπιζω το "Μπαρλας" να ειναι αστειο γιατι ειναι το πιο ^&* βοηθημα που υπαρχει! Δεν βοηθαει καθολου γιατι δεν εξηγει! Αμα καταλαβεις λεξη απο αυτα που λεει τοτε απλα δεν τον χρειαζεσαι ... Click για ανάπτυξη... Σωστό, μα έχει πολύ καλές ασκήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: +1 Πάντα βάζουμε δίπλα ερωτήσεις και λέξεις κλειδιά στο ΑΟΔΕ. Click για ανάπτυξη... Επειδή και εγώ πιστεύω ότι αυτό βοηθά, γι' αυτό προτείνω ένα χρήσιμο εργαλείο προα αυτήν την κατεύθυνση https://www.economics.edu.gr/aode-epexergasmeni-thewria.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gavroulis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 20:05 Ο gavroulis: #934 22-10-12 20:05 Πολύ καλό! Χιλια ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 22:49 Η φρι έγραψε: #935 22-10-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από geokam: Επειδή και εγώ πιστεύω ότι αυτό βοηθά, γι' αυτό προτείνω ένα χρήσιμο εργαλείο προα αυτήν την κατεύθυνση https://www.economics.edu.gr/aode-epexergasmeni-thewria.html Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: +1 Πάντα βάζουμε δίπλα ερωτήσεις και λέξεις κλειδιά στο ΑΟΔΕ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Ο Psycho(Βασίλης): #936 22-10-12 23:22 geokam,είναι η ύλη η οποία εξετάζεται πανελλαδικά μόνο έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 07:33 Ο geokam έγραψε: #937 23-10-12 07:33 Οσα εχουν ανεβει ειναι εντος υλης, απλα λειπουν οι ενοτητες των ομαδων και της επικοινωνιας στο 3κεφαλαιο που θα ανεβουν σταδιακα σε 1-2 μηνες γιατι δεν εχω ολοκληρωσει ακομη τη δομη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Οκτωβρίου 2012 Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 16:50 Ο Psycho(Βασίλης): #938 23-10-12 16:50 Συγχαρητήρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 17:00 Ο ViPeRMiMiS: #939 23-10-12 17:00 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προτάσεις από μένα: Μαθηματικά Κατ.: Νάκης-Στεργίου και ΜΠΑΡΛΑΣ (!) Μαθηματικά & Στ. Στατ.: Ομοίως Α.Ε.Π.Π.: Βερνάρδος-Μπότσαρης (Εκδ. ΖΗΤΗ) Φυσική Κατ.: Αφοι ΣΑΒΒΑΛΑ Α.Ο.Δ.Ε.: Το βιβλίο του σχολείου είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Δεν το αντικαθιστούμε ούτε το υποκαθιστούμε με τίποτε. Και αν έχετε καλό καθηγητή στο σχολείο (όπως εγώ) και σας δίνει σχεδιαγράμματα-σημειώσεις, καλό είναι αυτές να τις χρησιμοποιείτε για να οργανώσετε τη σκέψη σας. Α.Ο.Θ.: Γρηγοριάδου Κ.-ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Εκδ. ΖΗΤΗ) Click για ανάπτυξη... Ελπιζω το "Μπαρλας" να ειναι αστειο γιατι ειναι το πιο ^&* βοηθημα που υπαρχει! Δεν βοηθαει καθολου γιατι δεν εξηγει! Αμα καταλαβεις λεξη απο αυτα που λεει τοτε απλα δεν τον χρειαζεσαι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 17:38 Η χριχρι :): #940 23-10-12 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Ελπιζω το "Μπαρλας" να ειναι αστειο γιατι ειναι το πιο ^&* βοηθημα που υπαρχει! Δεν βοηθαει καθολου γιατι δεν εξηγει! Αμα καταλαβεις λεξη απο αυτα που λεει τοτε απλα δεν τον χρειαζεσαι ... Click για ανάπτυξη... Σωστό, μα έχει πολύ καλές ασκήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πολύ καλό! Χιλια ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 22:49 Η φρι έγραψε: #935 22-10-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από geokam: Επειδή και εγώ πιστεύω ότι αυτό βοηθά, γι' αυτό προτείνω ένα χρήσιμο εργαλείο προα αυτήν την κατεύθυνση https://www.economics.edu.gr/aode-epexergasmeni-thewria.html Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: +1 Πάντα βάζουμε δίπλα ερωτήσεις και λέξεις κλειδιά στο ΑΟΔΕ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Ο Psycho(Βασίλης): #936 22-10-12 23:22 geokam,είναι η ύλη η οποία εξετάζεται πανελλαδικά μόνο έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 07:33 Ο geokam έγραψε: #937 23-10-12 07:33 Οσα εχουν ανεβει ειναι εντος υλης, απλα λειπουν οι ενοτητες των ομαδων και της επικοινωνιας στο 3κεφαλαιο που θα ανεβουν σταδιακα σε 1-2 μηνες γιατι δεν εχω ολοκληρωσει ακομη τη δομη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Οκτωβρίου 2012 Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 16:50 Ο Psycho(Βασίλης): #938 23-10-12 16:50 Συγχαρητήρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 17:00 Ο ViPeRMiMiS: #939 23-10-12 17:00 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προτάσεις από μένα: Μαθηματικά Κατ.: Νάκης-Στεργίου και ΜΠΑΡΛΑΣ (!) Μαθηματικά & Στ. Στατ.: Ομοίως Α.Ε.Π.Π.: Βερνάρδος-Μπότσαρης (Εκδ. ΖΗΤΗ) Φυσική Κατ.: Αφοι ΣΑΒΒΑΛΑ Α.Ο.Δ.Ε.: Το βιβλίο του σχολείου είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Δεν το αντικαθιστούμε ούτε το υποκαθιστούμε με τίποτε. Και αν έχετε καλό καθηγητή στο σχολείο (όπως εγώ) και σας δίνει σχεδιαγράμματα-σημειώσεις, καλό είναι αυτές να τις χρησιμοποιείτε για να οργανώσετε τη σκέψη σας. Α.Ο.Θ.: Γρηγοριάδου Κ.-ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Εκδ. ΖΗΤΗ) Click για ανάπτυξη... Ελπιζω το "Μπαρλας" να ειναι αστειο γιατι ειναι το πιο ^&* βοηθημα που υπαρχει! Δεν βοηθαει καθολου γιατι δεν εξηγει! Αμα καταλαβεις λεξη απο αυτα που λεει τοτε απλα δεν τον χρειαζεσαι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 17:38 Η χριχρι :): #940 23-10-12 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Ελπιζω το "Μπαρλας" να ειναι αστειο γιατι ειναι το πιο ^&* βοηθημα που υπαρχει! Δεν βοηθαει καθολου γιατι δεν εξηγει! Αμα καταλαβεις λεξη απο αυτα που λεει τοτε απλα δεν τον χρειαζεσαι ... Click για ανάπτυξη... Σωστό, μα έχει πολύ καλές ασκήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από geokam: Επειδή και εγώ πιστεύω ότι αυτό βοηθά, γι' αυτό προτείνω ένα χρήσιμο εργαλείο προα αυτήν την κατεύθυνση https://www.economics.edu.gr/aode-epexergasmeni-thewria.html Click για ανάπτυξη... ευχαριστούμε Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: +1 Πάντα βάζουμε δίπλα ερωτήσεις και λέξεις κλειδιά στο ΑΟΔΕ. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Ο Psycho(Βασίλης): #936 22-10-12 23:22 geokam,είναι η ύλη η οποία εξετάζεται πανελλαδικά μόνο έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 07:33 Ο geokam έγραψε: #937 23-10-12 07:33 Οσα εχουν ανεβει ειναι εντος υλης, απλα λειπουν οι ενοτητες των ομαδων και της επικοινωνιας στο 3κεφαλαιο που θα ανεβουν σταδιακα σε 1-2 μηνες γιατι δεν εχω ολοκληρωσει ακομη τη δομη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Οκτωβρίου 2012 Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 16:50 Ο Psycho(Βασίλης): #938 23-10-12 16:50 Συγχαρητήρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 17:00 Ο ViPeRMiMiS: #939 23-10-12 17:00 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προτάσεις από μένα: Μαθηματικά Κατ.: Νάκης-Στεργίου και ΜΠΑΡΛΑΣ (!) Μαθηματικά & Στ. Στατ.: Ομοίως Α.Ε.Π.Π.: Βερνάρδος-Μπότσαρης (Εκδ. ΖΗΤΗ) Φυσική Κατ.: Αφοι ΣΑΒΒΑΛΑ Α.Ο.Δ.Ε.: Το βιβλίο του σχολείου είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Δεν το αντικαθιστούμε ούτε το υποκαθιστούμε με τίποτε. Και αν έχετε καλό καθηγητή στο σχολείο (όπως εγώ) και σας δίνει σχεδιαγράμματα-σημειώσεις, καλό είναι αυτές να τις χρησιμοποιείτε για να οργανώσετε τη σκέψη σας. Α.Ο.Θ.: Γρηγοριάδου Κ.-ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Εκδ. ΖΗΤΗ) Click για ανάπτυξη... Ελπιζω το "Μπαρλας" να ειναι αστειο γιατι ειναι το πιο ^&* βοηθημα που υπαρχει! Δεν βοηθαει καθολου γιατι δεν εξηγει! Αμα καταλαβεις λεξη απο αυτα που λεει τοτε απλα δεν τον χρειαζεσαι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 17:38 Η χριχρι :): #940 23-10-12 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Ελπιζω το "Μπαρλας" να ειναι αστειο γιατι ειναι το πιο ^&* βοηθημα που υπαρχει! Δεν βοηθαει καθολου γιατι δεν εξηγει! Αμα καταλαβεις λεξη απο αυτα που λεει τοτε απλα δεν τον χρειαζεσαι ... Click για ανάπτυξη... Σωστό, μα έχει πολύ καλές ασκήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
geokam,είναι η ύλη η οποία εξετάζεται πανελλαδικά μόνο έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 07:33 Ο geokam έγραψε: #937 23-10-12 07:33 Οσα εχουν ανεβει ειναι εντος υλης, απλα λειπουν οι ενοτητες των ομαδων και της επικοινωνιας στο 3κεφαλαιο που θα ανεβουν σταδιακα σε 1-2 μηνες γιατι δεν εχω ολοκληρωσει ακομη τη δομη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Οκτωβρίου 2012 Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 16:50 Ο Psycho(Βασίλης): #938 23-10-12 16:50 Συγχαρητήρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 17:00 Ο ViPeRMiMiS: #939 23-10-12 17:00 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προτάσεις από μένα: Μαθηματικά Κατ.: Νάκης-Στεργίου και ΜΠΑΡΛΑΣ (!) Μαθηματικά & Στ. Στατ.: Ομοίως Α.Ε.Π.Π.: Βερνάρδος-Μπότσαρης (Εκδ. ΖΗΤΗ) Φυσική Κατ.: Αφοι ΣΑΒΒΑΛΑ Α.Ο.Δ.Ε.: Το βιβλίο του σχολείου είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Δεν το αντικαθιστούμε ούτε το υποκαθιστούμε με τίποτε. Και αν έχετε καλό καθηγητή στο σχολείο (όπως εγώ) και σας δίνει σχεδιαγράμματα-σημειώσεις, καλό είναι αυτές να τις χρησιμοποιείτε για να οργανώσετε τη σκέψη σας. Α.Ο.Θ.: Γρηγοριάδου Κ.-ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Εκδ. ΖΗΤΗ) Click για ανάπτυξη... Ελπιζω το "Μπαρλας" να ειναι αστειο γιατι ειναι το πιο ^&* βοηθημα που υπαρχει! Δεν βοηθαει καθολου γιατι δεν εξηγει! Αμα καταλαβεις λεξη απο αυτα που λεει τοτε απλα δεν τον χρειαζεσαι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 17:38 Η χριχρι :): #940 23-10-12 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Ελπιζω το "Μπαρλας" να ειναι αστειο γιατι ειναι το πιο ^&* βοηθημα που υπαρχει! Δεν βοηθαει καθολου γιατι δεν εξηγει! Αμα καταλαβεις λεξη απο αυτα που λεει τοτε απλα δεν τον χρειαζεσαι ... Click για ανάπτυξη... Σωστό, μα έχει πολύ καλές ασκήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οσα εχουν ανεβει ειναι εντος υλης, απλα λειπουν οι ενοτητες των ομαδων και της επικοινωνιας στο 3κεφαλαιο που θα ανεβουν σταδιακα σε 1-2 μηνες γιατι δεν εχω ολοκληρωσει ακομη τη δομη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 16:50 Ο Psycho(Βασίλης): #938 23-10-12 16:50 Συγχαρητήρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 17:00 Ο ViPeRMiMiS: #939 23-10-12 17:00 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προτάσεις από μένα: Μαθηματικά Κατ.: Νάκης-Στεργίου και ΜΠΑΡΛΑΣ (!) Μαθηματικά & Στ. Στατ.: Ομοίως Α.Ε.Π.Π.: Βερνάρδος-Μπότσαρης (Εκδ. ΖΗΤΗ) Φυσική Κατ.: Αφοι ΣΑΒΒΑΛΑ Α.Ο.Δ.Ε.: Το βιβλίο του σχολείου είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Δεν το αντικαθιστούμε ούτε το υποκαθιστούμε με τίποτε. Και αν έχετε καλό καθηγητή στο σχολείο (όπως εγώ) και σας δίνει σχεδιαγράμματα-σημειώσεις, καλό είναι αυτές να τις χρησιμοποιείτε για να οργανώσετε τη σκέψη σας. Α.Ο.Θ.: Γρηγοριάδου Κ.-ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Εκδ. ΖΗΤΗ) Click για ανάπτυξη... Ελπιζω το "Μπαρλας" να ειναι αστειο γιατι ειναι το πιο ^&* βοηθημα που υπαρχει! Δεν βοηθαει καθολου γιατι δεν εξηγει! Αμα καταλαβεις λεξη απο αυτα που λεει τοτε απλα δεν τον χρειαζεσαι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 17:38 Η χριχρι :): #940 23-10-12 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Ελπιζω το "Μπαρλας" να ειναι αστειο γιατι ειναι το πιο ^&* βοηθημα που υπαρχει! Δεν βοηθαει καθολου γιατι δεν εξηγει! Αμα καταλαβεις λεξη απο αυτα που λεει τοτε απλα δεν τον χρειαζεσαι ... Click για ανάπτυξη... Σωστό, μα έχει πολύ καλές ασκήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: .7082729-0. ChrisG152 evadask75 Vera trifasikodiavasma hristosdab vade agg1 ma dam Dion G. Myrtw4567 Panatha mono Basiliki.kiki Startx0 Ilovemycats27 Vasilaras Than003 spring day Maynard BillyTheKid rempelos42 Apocalypse Kitana Magigi kost28 spinalgr1990 Ameliak το κοριτσι του μαη Sherlockina Nefeloula Unboxholics oups Pharmacist01 JST GeorgePap2003 Johanna Mark sophiaa ioanna06 nickd6776 augustine angies endosporia margik ggl Νομάρχης SlimShady ΘανάσοςG4 aladdin λολα45 AlexK9 El_ _Aggelos123 Κώστας 7708 fujiko chochoru cel123 xristina11 Alexandros973 Keeell eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συγχαρητήρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 17:00 Ο ViPeRMiMiS: #939 23-10-12 17:00 Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προτάσεις από μένα: Μαθηματικά Κατ.: Νάκης-Στεργίου και ΜΠΑΡΛΑΣ (!) Μαθηματικά & Στ. Στατ.: Ομοίως Α.Ε.Π.Π.: Βερνάρδος-Μπότσαρης (Εκδ. ΖΗΤΗ) Φυσική Κατ.: Αφοι ΣΑΒΒΑΛΑ Α.Ο.Δ.Ε.: Το βιβλίο του σχολείου είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Δεν το αντικαθιστούμε ούτε το υποκαθιστούμε με τίποτε. Και αν έχετε καλό καθηγητή στο σχολείο (όπως εγώ) και σας δίνει σχεδιαγράμματα-σημειώσεις, καλό είναι αυτές να τις χρησιμοποιείτε για να οργανώσετε τη σκέψη σας. Α.Ο.Θ.: Γρηγοριάδου Κ.-ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Εκδ. ΖΗΤΗ) Click για ανάπτυξη... Ελπιζω το "Μπαρλας" να ειναι αστειο γιατι ειναι το πιο ^&* βοηθημα που υπαρχει! Δεν βοηθαει καθολου γιατι δεν εξηγει! Αμα καταλαβεις λεξη απο αυτα που λεει τοτε απλα δεν τον χρειαζεσαι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 17:38 Η χριχρι :): #940 23-10-12 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Ελπιζω το "Μπαρλας" να ειναι αστειο γιατι ειναι το πιο ^&* βοηθημα που υπαρχει! Δεν βοηθαει καθολου γιατι δεν εξηγει! Αμα καταλαβεις λεξη απο αυτα που λεει τοτε απλα δεν τον χρειαζεσαι ... Click για ανάπτυξη... Σωστό, μα έχει πολύ καλές ασκήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από gavroulis: Προτάσεις από μένα: Μαθηματικά Κατ.: Νάκης-Στεργίου και ΜΠΑΡΛΑΣ (!) Μαθηματικά & Στ. Στατ.: Ομοίως Α.Ε.Π.Π.: Βερνάρδος-Μπότσαρης (Εκδ. ΖΗΤΗ) Φυσική Κατ.: Αφοι ΣΑΒΒΑΛΑ Α.Ο.Δ.Ε.: Το βιβλίο του σχολείου είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Δεν το αντικαθιστούμε ούτε το υποκαθιστούμε με τίποτε. Και αν έχετε καλό καθηγητή στο σχολείο (όπως εγώ) και σας δίνει σχεδιαγράμματα-σημειώσεις, καλό είναι αυτές να τις χρησιμοποιείτε για να οργανώσετε τη σκέψη σας. Α.Ο.Θ.: Γρηγοριάδου Κ.-ΜΙΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Εκδ. ΖΗΤΗ) Click για ανάπτυξη... Ελπιζω το "Μπαρλας" να ειναι αστειο γιατι ειναι το πιο ^&* βοηθημα που υπαρχει! Δεν βοηθαει καθολου γιατι δεν εξηγει! Αμα καταλαβεις λεξη απο αυτα που λεει τοτε απλα δεν τον χρειαζεσαι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριχρι :) Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Νέα Φιλαδέλφεια (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2012 στις 17:38 Η χριχρι :): #940 23-10-12 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Ελπιζω το "Μπαρλας" να ειναι αστειο γιατι ειναι το πιο ^&* βοηθημα που υπαρχει! Δεν βοηθαει καθολου γιατι δεν εξηγει! Αμα καταλαβεις λεξη απο αυτα που λεει τοτε απλα δεν τον χρειαζεσαι ... Click για ανάπτυξη... Σωστό, μα έχει πολύ καλές ασκήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ViPeRMiMiS: Ελπιζω το "Μπαρλας" να ειναι αστειο γιατι ειναι το πιο ^&* βοηθημα που υπαρχει! Δεν βοηθαει καθολου γιατι δεν εξηγει! Αμα καταλαβεις λεξη απο αυτα που λεει τοτε απλα δεν τον χρειαζεσαι ... Click για ανάπτυξη... Σωστό, μα έχει πολύ καλές ασκήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.