λοιπόν Νεοφερμένο μέλος Η λοιπόν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2013 στις 18:25 Η λοιπόν έγραψε: #41 30-12-13 18:25 Γραμματική Βασιλάτου. Αν και απ ότι κατάλαβα εσύ θες εξάσκηση... Έχει και βιβλίο με ασκήσεις. Για άγνωστο ξεκίνα με Γιαγκοπούλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sotekos97 Νεοφερμένο μέλος Ο Sotekos97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2013 στις 00:32 Ο Sotekos97: #42 31-12-13 00:32 Ευχαριστώ πολύ , σε έχει βοηθήσει αυτό του Βασιλάτου ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2013 στις 00:35 Ο jj! έγραψε: #43 31-12-13 00:35 Η σχολική γραμματική είναι το ευαγγέλιο της θεωρητικής Για αρχικούς χρόνους πάρε του Γεωργοπαπαδάκου. Δεν υπάρχει άλλο πιο πλήρες λεξικό. Σημείωση: Οι αρχικοί χρόνοι δεν είναι τίποτα, λίγα είναι τα εντελώς ανώμαλα ρήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2013 στις 02:18 Ο SparklingGrey: #44 31-12-13 02:18 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η σχολική γραμματική είναι το ευαγγέλιο της θεωρητικής Για αρχικούς χρόνους πάρε του Γεωργοπαπαδάκου. Δεν υπάρχει άλλο πιο πλήρες λεξικό. Σημείωση: Οι αρχικοί χρόνοι δεν είναι τίποτα, λίγα είναι τα εντελώς ανώμαλα ρήματα. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Η τριβή με το άγνωστο κείμενο και η βελτίωση στη γραμματική πάνε μαζί. Οι αρχικοί είναι θέμα συνήθειας. Αν σου είναι εύκολο, καλό θα ήταν να προμηθευτείς τη μεγάλη γραμματική του Οικονόμου. Είναι ακριβώς ίδια με τη μικρή που διανέμεται στα σχολεία, απλώς έχει σε υποσημειώσεις ποκίλες εξαιρέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λοιπόν Νεοφερμένο μέλος Η λοιπόν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2013 στις 10:06 Η λοιπόν έγραψε: #45 31-12-13 10:06 Λοιπόν εγώ για το σχολείο διαβάζω από τη μεγάλη γραμματική του Οικονόμου αλλά για το ιδιαίτερο από του Βασιλάτου. Η αλήθεια είναι πως τα έχει όλα πολύ συμμαζεμένα + αρχικοί χρόνοι στο τέλος. Βέβαια δε έχουν καμία ιδιαίτερη διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2013 στις 18:24 Ο jj! έγραψε: #46 31-12-13 18:24 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ακριβώς. Η τριβή με το άγνωστο κείμενο και η βελτίωση στη γραμματική πάνε μαζί. Οι αρχικοί είναι θέμα συνήθειας. Αν σου είναι εύκολο, καλό θα ήταν να προμηθευτείς τη μεγάλη γραμματική του Οικονόμου. Είναι ακριβώς ίδια με τη μικρή που διανέμεται στα σχολεία, απλώς έχει σε υποσημειώσεις ποκίλες εξαιρέσεις. Click για ανάπτυξη... Μπα... Από γραμματική είσαι καλυμμένος με το σχολικό βιβλίο. Άλλωστε δεν έχουν βάλει ποτέ κάτι που δεν αναφέρεται εκεί. (Όπως πχ τα παραθετικά λέξεων που έχουν δίχρονο φωνήεν στην τελευταία συλλαβή του θέματός τους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 16:07 Ο SparklingGrey: #47 02-01-14 16:07 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μπα... Από γραμματική είσαι καλυμμένος με το σχολικό βιβλίο. Άλλωστε δεν έχουν βάλει ποτέ κάτι που δεν αναφέρεται εκεί. Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις δει ακόμα όλα τα past papers της Γ' Λυκείου. Άλλωστε, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για το «χειρότερο». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 16:51 Ο jj! έγραψε: #48 02-01-14 16:51 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Δεν έχεις δει ακόμα όλα τα past papers της Γ' Λυκείου. Άλλωστε, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για το «χειρότερο». Click για ανάπτυξη... Μα δεν το λέω εγώ, το λέει η καθηγήτρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mythik52 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 18:19 Ο Mythik52 έγραψε: #49 02-01-14 18:19 Γεια σας! Γενικα για τα Αρχαια και για Β και για Γ Λυκειου τι θα χρειαστω; Εχω το λεξικο του Κ.Παπανικολαου (δεν νομιζω οτι κυκλοφορει πια). Απο γραμματικες, συντακτικα και μεθοδους κατανοησης του αγνωστου κειμενου τι μου προτεινετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2014 στις 00:08 Ο SparklingGrey: #50 04-01-14 00:08 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μα δεν το λέω εγώ, το λέει η καθηγήτρια Click για ανάπτυξη... Είμαι σχεδόν σίγουρος πως κάποτε σε κάποιες (ίσως και) επαναληπτικές έπεσε εξαίρεση που υπήρχε μόνο στη μεγάλη γραμματική του Οικονόμου. Αλλά οι περισσότεροι καθηγητές δίνουν αυτές τις εξαιρέσεις φωτοτυπημένες. Δεν μπορώ να θυμηθώ, βέβαια, ποιες εξαιρέσεις ήταν αυτές, και αν ήταν στο κεφάλαιο των παραθετικών ή σε αυτό των εις -μι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 14:27 Ο Αντώνιος 1: #51 22-08-15 14:27 Γειά σας. Πριν απο μια βδομάδα ακριβώς αποφάσισα ύστερα από εκτενή έρευνα να πάω θεωρητική. Όμως χτες ο μπαμπάς μου μίλησε για το τι με περιμένει και τρελάθηκα. Έχω αγχωθεί πολύ με το άγνωστο κείμενο. Θα ήθελα να ρωτήσω αν στη δευτέρα δίνουμε άγνωστο στις εξετάσεις του ιουνίου. Ακόμα, βρήκα στην ίδια συζήτηση κάποια βοηθήματα αλλά δεν ξέρω αν είναι κατάλληλα για το νέο Λύκειο με τις πολύ τελευταιες αλλαγές. Πιστεύετε πως τόσο υλικό είναι αρκετό ή είμαι υπερβολικός;;; Τα βοηθήματα που βρήκα είναι αυτά: Ø Συστηματική θεματογραφία της αρχαίας ελληνικής πεζογραφίας Εκδότης : ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ, Συγγραφέας : Σαρρής Μιχάλης Ø Θέματα αρχαίας ελληνικής Γ΄ ενιαίου λυκείου Συγγραφέας : Μυτιληναίος, Ορφέας Χ. Εκδόσεις : Ελληνικά Γράμματα (υπάρχει για β και γ λυκείου) Ø Θέματα αρχαίων ελληνικών, Νικόλαος Δ. Τζουγανάτος, Βιβλιοπωλείον της Εστίας Ø Συντακτικό της αρχαίας ελληνικής, Κωνσταντίνος Βασιλάτος, Σαββάλας Ø ΘΕΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ (ΠΕΡΙΕΧΕΙ CD-ROM), ΓΙΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΕΥΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 14:52 Ο 8theo1 έγραψε: #52 22-08-15 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Γειά σας. Πριν απο μια βδομάδα ακριβώς αποφάσισα ύστερα από εκτενή έρευνα να πάω θεωρητική. Όμως χτες ο μπαμπάς μου μίλησε για το τι με περιμένει και τρελάθηκα. Έχω αγχωθεί πολύ με το άγνωστο κείμενο. Θα ήθελα να ρωτήσω αν στη δευτέρα δίνουμε άγνωστο στις εξετάσεις του ιουνίου. Ακόμα, βρήκα στην ίδια συζήτηση κάποια βοηθήματα αλλά δεν ξέρω αν είναι κατάλληλα για το νέο Λύκειο με τις πολύ τελευταιες αλλαγές. Πιστεύετε πως τόσο υλικό είναι αρκετό ή είμαι υπερβολικός;;; Τα βοηθήματα που βρήκα είναι αυτά: Ø Συστηματική θεματογραφία της αρχαίας ελληνικής πεζογραφίας Εκδότης : ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ, Συγγραφέας : Σαρρής Μιχάλης Ø Θέματα αρχαίας ελληνικής Γ΄ ενιαίου λυκείου Συγγραφέας : Μυτιληναίος, Ορφέας Χ. Εκδόσεις : Ελληνικά Γράμματα (υπάρχει για β και γ λυκείου) Ø Θέματα αρχαίων ελληνικών, Νικόλαος Δ. Τζουγανάτος, Βιβλιοπωλείον της Εστίας Ø Συντακτικό της αρχαίας ελληνικής, Κωνσταντίνος Βασιλάτος, Σαββάλας Ø ΘΕΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ (ΠΕΡΙΕΧΕΙ CD-ROM), ΓΙΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΕΥΑ Click για ανάπτυξη... Ναι θα δώσεις άγνωστο στις εξετάσεις του Ιουνίου. Τα βοηθήματα που διάλεξες είναι καλά αλλά τα θεωρώ υπερβολικά, ούτως η άλλως θα σε βοηθήσουν πολύ και οι καθηγητές του σχολείου και του φροντιστηρίου (αν πας) Αν θέλεις οπωσδήποτε να πάρεις κάτι, διάλεξε τη Θεματογραφία του Πατάκη, ένα συντακτικό της επιλογής σου και από γραμματική αρκεί η άσπρη που έχεις από το σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:09 Ο Αντώνιος 1: #53 22-08-15 15:09 Σίγουρα θα κάνω ιδιαίτερο στα αρχαία και στα νέα ελληνικα. Απλά θέλω κάτι για επιπλέον εξάσκηση ώστε να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλασμα στις εξετάσεις. Ακόμα, μηπως πρέπει να κάνω κάτι απο τώρα πριν αρχίσω το φροντιστήριο ή να περιμενω να μου πει ο καθηγητής τι να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2015 jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.043 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:20 Ο jims έγραψε: #54 22-08-15 15:20 Οπωσδήποτε θα χρειαστείς και ένα λεξικό ρημάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:40 Ο Αντώνιος 1: #55 22-08-15 15:40 Εσύ ποιό προτείνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:44 Ο 8theo1 έγραψε: #56 22-08-15 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Σίγουρα θα κάνω ιδιαίτερο στα αρχαία και στα νέα ελληνικα. Απλά θέλω κάτι για επιπλέον εξάσκηση ώστε να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλασμα στις εξετάσεις. Ακόμα, μηπως πρέπει να κάνω κάτι απο τώρα πριν αρχίσω το φροντιστήριο ή να περιμενω να μου πει ο καθηγητής τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Μπα όχι τίποτα, απλώς προσπάθησε να φρεσκάρεις όσο μπορείς τη γραμματική γιατί ξεχνιέται εύκολα, με τον καιρό θα αρχίζεις να μαθαίνεις και λεξιλόγιο για να μπορείς να βγάζεις τα άγνωστα και θα είσαι κομπλέ Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Εσύ ποιό προτείνεις; Click για ανάπτυξη... https://www.politeianet.gr/books/978...n-rimaton-tis-archaias-ellinikis-glossas-8765 Αυτό θα σου πρότεινα εγώ, είναι πάρα πολύ καλό, βολικό και εύχρηστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:46 Ο Αντώνιος 1: #57 22-08-15 15:46 Και απο λεξικό ανωμάλων; Τι προτείνεις; Συγνώμη για τις κουραστικές απορίες αλλά έχω αγχωθει πάρα πολύ. Συγνώμη, δεν είδα την απάντηση πιο πάνω. Ααα, λατινικά κάνουμε στη δευτέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.043 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:47 Ο jims έγραψε: #58 22-08-15 15:47 Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν αυτό του πατάκη: https://www.stamoulis.gr/-Λεξικό-Ρημάτων-Αρχαίας-Ελληνικής-Ομαλών-και-Ανωμάλων_p-395103.aspx. Επίσης υπάρχει και ένα ακόμη της ελληνοεκδοτικής που είναι αρκετά καλό: https://www.ellinoekdotiki.gr/displayITM2.asp?ITMID=1388&LANG=GR Υπάρχουν βέβαια πολλά στην αγορά. Όποιο και να αγοράσεις είναι σχεδόν το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2015 Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:58 Ο Αντώνιος 1: #59 22-08-15 15:58 Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 13:59 Ο Αντώνιος 1: #60 23-08-15 13:59 Αλήθεια, λατινικά κάνουμε φέτος; Είδα πως υπάρχουν δύο βιβλία, ένα β λυκείου και ένα γ λυκείου; Τι ισχύει για του χρόνου; Ευχαριστώ πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ sophieee sp0t4 Petr23 vasoula! Τρελας123 Phil1 Dimitris9 Nefeloula ioannaion Gus Roger10 SlimShady athinoula CURIUSYOHAA Αριάνα123 Scandal Alex_t katiasalonica Daydreamer Marifei nicole1982 tsiobieman Έμμα Manolo165 Viedo Xristinaqui J.Cameron D.a.i.s.y Haraa11 Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γραμματική Βασιλάτου. Αν και απ ότι κατάλαβα εσύ θες εξάσκηση... Έχει και βιβλίο με ασκήσεις. Για άγνωστο ξεκίνα με Γιαγκοπούλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sotekos97 Νεοφερμένο μέλος Ο Sotekos97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2013 στις 00:32 Ο Sotekos97: #42 31-12-13 00:32 Ευχαριστώ πολύ , σε έχει βοηθήσει αυτό του Βασιλάτου ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2013 στις 00:35 Ο jj! έγραψε: #43 31-12-13 00:35 Η σχολική γραμματική είναι το ευαγγέλιο της θεωρητικής Για αρχικούς χρόνους πάρε του Γεωργοπαπαδάκου. Δεν υπάρχει άλλο πιο πλήρες λεξικό. Σημείωση: Οι αρχικοί χρόνοι δεν είναι τίποτα, λίγα είναι τα εντελώς ανώμαλα ρήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2013 στις 02:18 Ο SparklingGrey: #44 31-12-13 02:18 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η σχολική γραμματική είναι το ευαγγέλιο της θεωρητικής Για αρχικούς χρόνους πάρε του Γεωργοπαπαδάκου. Δεν υπάρχει άλλο πιο πλήρες λεξικό. Σημείωση: Οι αρχικοί χρόνοι δεν είναι τίποτα, λίγα είναι τα εντελώς ανώμαλα ρήματα. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Η τριβή με το άγνωστο κείμενο και η βελτίωση στη γραμματική πάνε μαζί. Οι αρχικοί είναι θέμα συνήθειας. Αν σου είναι εύκολο, καλό θα ήταν να προμηθευτείς τη μεγάλη γραμματική του Οικονόμου. Είναι ακριβώς ίδια με τη μικρή που διανέμεται στα σχολεία, απλώς έχει σε υποσημειώσεις ποκίλες εξαιρέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λοιπόν Νεοφερμένο μέλος Η λοιπόν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2013 στις 10:06 Η λοιπόν έγραψε: #45 31-12-13 10:06 Λοιπόν εγώ για το σχολείο διαβάζω από τη μεγάλη γραμματική του Οικονόμου αλλά για το ιδιαίτερο από του Βασιλάτου. Η αλήθεια είναι πως τα έχει όλα πολύ συμμαζεμένα + αρχικοί χρόνοι στο τέλος. Βέβαια δε έχουν καμία ιδιαίτερη διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2013 στις 18:24 Ο jj! έγραψε: #46 31-12-13 18:24 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ακριβώς. Η τριβή με το άγνωστο κείμενο και η βελτίωση στη γραμματική πάνε μαζί. Οι αρχικοί είναι θέμα συνήθειας. Αν σου είναι εύκολο, καλό θα ήταν να προμηθευτείς τη μεγάλη γραμματική του Οικονόμου. Είναι ακριβώς ίδια με τη μικρή που διανέμεται στα σχολεία, απλώς έχει σε υποσημειώσεις ποκίλες εξαιρέσεις. Click για ανάπτυξη... Μπα... Από γραμματική είσαι καλυμμένος με το σχολικό βιβλίο. Άλλωστε δεν έχουν βάλει ποτέ κάτι που δεν αναφέρεται εκεί. (Όπως πχ τα παραθετικά λέξεων που έχουν δίχρονο φωνήεν στην τελευταία συλλαβή του θέματός τους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 16:07 Ο SparklingGrey: #47 02-01-14 16:07 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μπα... Από γραμματική είσαι καλυμμένος με το σχολικό βιβλίο. Άλλωστε δεν έχουν βάλει ποτέ κάτι που δεν αναφέρεται εκεί. Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις δει ακόμα όλα τα past papers της Γ' Λυκείου. Άλλωστε, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για το «χειρότερο». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 16:51 Ο jj! έγραψε: #48 02-01-14 16:51 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Δεν έχεις δει ακόμα όλα τα past papers της Γ' Λυκείου. Άλλωστε, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για το «χειρότερο». Click για ανάπτυξη... Μα δεν το λέω εγώ, το λέει η καθηγήτρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mythik52 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 18:19 Ο Mythik52 έγραψε: #49 02-01-14 18:19 Γεια σας! Γενικα για τα Αρχαια και για Β και για Γ Λυκειου τι θα χρειαστω; Εχω το λεξικο του Κ.Παπανικολαου (δεν νομιζω οτι κυκλοφορει πια). Απο γραμματικες, συντακτικα και μεθοδους κατανοησης του αγνωστου κειμενου τι μου προτεινετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2014 στις 00:08 Ο SparklingGrey: #50 04-01-14 00:08 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μα δεν το λέω εγώ, το λέει η καθηγήτρια Click για ανάπτυξη... Είμαι σχεδόν σίγουρος πως κάποτε σε κάποιες (ίσως και) επαναληπτικές έπεσε εξαίρεση που υπήρχε μόνο στη μεγάλη γραμματική του Οικονόμου. Αλλά οι περισσότεροι καθηγητές δίνουν αυτές τις εξαιρέσεις φωτοτυπημένες. Δεν μπορώ να θυμηθώ, βέβαια, ποιες εξαιρέσεις ήταν αυτές, και αν ήταν στο κεφάλαιο των παραθετικών ή σε αυτό των εις -μι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 14:27 Ο Αντώνιος 1: #51 22-08-15 14:27 Γειά σας. Πριν απο μια βδομάδα ακριβώς αποφάσισα ύστερα από εκτενή έρευνα να πάω θεωρητική. Όμως χτες ο μπαμπάς μου μίλησε για το τι με περιμένει και τρελάθηκα. Έχω αγχωθεί πολύ με το άγνωστο κείμενο. Θα ήθελα να ρωτήσω αν στη δευτέρα δίνουμε άγνωστο στις εξετάσεις του ιουνίου. Ακόμα, βρήκα στην ίδια συζήτηση κάποια βοηθήματα αλλά δεν ξέρω αν είναι κατάλληλα για το νέο Λύκειο με τις πολύ τελευταιες αλλαγές. Πιστεύετε πως τόσο υλικό είναι αρκετό ή είμαι υπερβολικός;;; Τα βοηθήματα που βρήκα είναι αυτά: Ø Συστηματική θεματογραφία της αρχαίας ελληνικής πεζογραφίας Εκδότης : ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ, Συγγραφέας : Σαρρής Μιχάλης Ø Θέματα αρχαίας ελληνικής Γ΄ ενιαίου λυκείου Συγγραφέας : Μυτιληναίος, Ορφέας Χ. Εκδόσεις : Ελληνικά Γράμματα (υπάρχει για β και γ λυκείου) Ø Θέματα αρχαίων ελληνικών, Νικόλαος Δ. Τζουγανάτος, Βιβλιοπωλείον της Εστίας Ø Συντακτικό της αρχαίας ελληνικής, Κωνσταντίνος Βασιλάτος, Σαββάλας Ø ΘΕΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ (ΠΕΡΙΕΧΕΙ CD-ROM), ΓΙΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΕΥΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 14:52 Ο 8theo1 έγραψε: #52 22-08-15 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Γειά σας. Πριν απο μια βδομάδα ακριβώς αποφάσισα ύστερα από εκτενή έρευνα να πάω θεωρητική. Όμως χτες ο μπαμπάς μου μίλησε για το τι με περιμένει και τρελάθηκα. Έχω αγχωθεί πολύ με το άγνωστο κείμενο. Θα ήθελα να ρωτήσω αν στη δευτέρα δίνουμε άγνωστο στις εξετάσεις του ιουνίου. Ακόμα, βρήκα στην ίδια συζήτηση κάποια βοηθήματα αλλά δεν ξέρω αν είναι κατάλληλα για το νέο Λύκειο με τις πολύ τελευταιες αλλαγές. Πιστεύετε πως τόσο υλικό είναι αρκετό ή είμαι υπερβολικός;;; Τα βοηθήματα που βρήκα είναι αυτά: Ø Συστηματική θεματογραφία της αρχαίας ελληνικής πεζογραφίας Εκδότης : ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ, Συγγραφέας : Σαρρής Μιχάλης Ø Θέματα αρχαίας ελληνικής Γ΄ ενιαίου λυκείου Συγγραφέας : Μυτιληναίος, Ορφέας Χ. Εκδόσεις : Ελληνικά Γράμματα (υπάρχει για β και γ λυκείου) Ø Θέματα αρχαίων ελληνικών, Νικόλαος Δ. Τζουγανάτος, Βιβλιοπωλείον της Εστίας Ø Συντακτικό της αρχαίας ελληνικής, Κωνσταντίνος Βασιλάτος, Σαββάλας Ø ΘΕΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ (ΠΕΡΙΕΧΕΙ CD-ROM), ΓΙΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΕΥΑ Click για ανάπτυξη... Ναι θα δώσεις άγνωστο στις εξετάσεις του Ιουνίου. Τα βοηθήματα που διάλεξες είναι καλά αλλά τα θεωρώ υπερβολικά, ούτως η άλλως θα σε βοηθήσουν πολύ και οι καθηγητές του σχολείου και του φροντιστηρίου (αν πας) Αν θέλεις οπωσδήποτε να πάρεις κάτι, διάλεξε τη Θεματογραφία του Πατάκη, ένα συντακτικό της επιλογής σου και από γραμματική αρκεί η άσπρη που έχεις από το σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:09 Ο Αντώνιος 1: #53 22-08-15 15:09 Σίγουρα θα κάνω ιδιαίτερο στα αρχαία και στα νέα ελληνικα. Απλά θέλω κάτι για επιπλέον εξάσκηση ώστε να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλασμα στις εξετάσεις. Ακόμα, μηπως πρέπει να κάνω κάτι απο τώρα πριν αρχίσω το φροντιστήριο ή να περιμενω να μου πει ο καθηγητής τι να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2015 jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.043 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:20 Ο jims έγραψε: #54 22-08-15 15:20 Οπωσδήποτε θα χρειαστείς και ένα λεξικό ρημάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:40 Ο Αντώνιος 1: #55 22-08-15 15:40 Εσύ ποιό προτείνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:44 Ο 8theo1 έγραψε: #56 22-08-15 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Σίγουρα θα κάνω ιδιαίτερο στα αρχαία και στα νέα ελληνικα. Απλά θέλω κάτι για επιπλέον εξάσκηση ώστε να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλασμα στις εξετάσεις. Ακόμα, μηπως πρέπει να κάνω κάτι απο τώρα πριν αρχίσω το φροντιστήριο ή να περιμενω να μου πει ο καθηγητής τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Μπα όχι τίποτα, απλώς προσπάθησε να φρεσκάρεις όσο μπορείς τη γραμματική γιατί ξεχνιέται εύκολα, με τον καιρό θα αρχίζεις να μαθαίνεις και λεξιλόγιο για να μπορείς να βγάζεις τα άγνωστα και θα είσαι κομπλέ Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Εσύ ποιό προτείνεις; Click για ανάπτυξη... https://www.politeianet.gr/books/978...n-rimaton-tis-archaias-ellinikis-glossas-8765 Αυτό θα σου πρότεινα εγώ, είναι πάρα πολύ καλό, βολικό και εύχρηστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:46 Ο Αντώνιος 1: #57 22-08-15 15:46 Και απο λεξικό ανωμάλων; Τι προτείνεις; Συγνώμη για τις κουραστικές απορίες αλλά έχω αγχωθει πάρα πολύ. Συγνώμη, δεν είδα την απάντηση πιο πάνω. Ααα, λατινικά κάνουμε στη δευτέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.043 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:47 Ο jims έγραψε: #58 22-08-15 15:47 Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν αυτό του πατάκη: https://www.stamoulis.gr/-Λεξικό-Ρημάτων-Αρχαίας-Ελληνικής-Ομαλών-και-Ανωμάλων_p-395103.aspx. Επίσης υπάρχει και ένα ακόμη της ελληνοεκδοτικής που είναι αρκετά καλό: https://www.ellinoekdotiki.gr/displayITM2.asp?ITMID=1388&LANG=GR Υπάρχουν βέβαια πολλά στην αγορά. Όποιο και να αγοράσεις είναι σχεδόν το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2015 Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:58 Ο Αντώνιος 1: #59 22-08-15 15:58 Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 13:59 Ο Αντώνιος 1: #60 23-08-15 13:59 Αλήθεια, λατινικά κάνουμε φέτος; Είδα πως υπάρχουν δύο βιβλία, ένα β λυκείου και ένα γ λυκείου; Τι ισχύει για του χρόνου; Ευχαριστώ πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ sophieee sp0t4 Petr23 vasoula! Τρελας123 Phil1 Dimitris9 Nefeloula ioannaion Gus Roger10 SlimShady athinoula CURIUSYOHAA Αριάνα123 Scandal Alex_t katiasalonica Daydreamer Marifei nicole1982 tsiobieman Έμμα Manolo165 Viedo Xristinaqui J.Cameron D.a.i.s.y Haraa11 Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστώ πολύ , σε έχει βοηθήσει αυτό του Βασιλάτου ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2013 στις 00:35 Ο jj! έγραψε: #43 31-12-13 00:35 Η σχολική γραμματική είναι το ευαγγέλιο της θεωρητικής Για αρχικούς χρόνους πάρε του Γεωργοπαπαδάκου. Δεν υπάρχει άλλο πιο πλήρες λεξικό. Σημείωση: Οι αρχικοί χρόνοι δεν είναι τίποτα, λίγα είναι τα εντελώς ανώμαλα ρήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2013 στις 02:18 Ο SparklingGrey: #44 31-12-13 02:18 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η σχολική γραμματική είναι το ευαγγέλιο της θεωρητικής Για αρχικούς χρόνους πάρε του Γεωργοπαπαδάκου. Δεν υπάρχει άλλο πιο πλήρες λεξικό. Σημείωση: Οι αρχικοί χρόνοι δεν είναι τίποτα, λίγα είναι τα εντελώς ανώμαλα ρήματα. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Η τριβή με το άγνωστο κείμενο και η βελτίωση στη γραμματική πάνε μαζί. Οι αρχικοί είναι θέμα συνήθειας. Αν σου είναι εύκολο, καλό θα ήταν να προμηθευτείς τη μεγάλη γραμματική του Οικονόμου. Είναι ακριβώς ίδια με τη μικρή που διανέμεται στα σχολεία, απλώς έχει σε υποσημειώσεις ποκίλες εξαιρέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λοιπόν Νεοφερμένο μέλος Η λοιπόν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2013 στις 10:06 Η λοιπόν έγραψε: #45 31-12-13 10:06 Λοιπόν εγώ για το σχολείο διαβάζω από τη μεγάλη γραμματική του Οικονόμου αλλά για το ιδιαίτερο από του Βασιλάτου. Η αλήθεια είναι πως τα έχει όλα πολύ συμμαζεμένα + αρχικοί χρόνοι στο τέλος. Βέβαια δε έχουν καμία ιδιαίτερη διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2013 στις 18:24 Ο jj! έγραψε: #46 31-12-13 18:24 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ακριβώς. Η τριβή με το άγνωστο κείμενο και η βελτίωση στη γραμματική πάνε μαζί. Οι αρχικοί είναι θέμα συνήθειας. Αν σου είναι εύκολο, καλό θα ήταν να προμηθευτείς τη μεγάλη γραμματική του Οικονόμου. Είναι ακριβώς ίδια με τη μικρή που διανέμεται στα σχολεία, απλώς έχει σε υποσημειώσεις ποκίλες εξαιρέσεις. Click για ανάπτυξη... Μπα... Από γραμματική είσαι καλυμμένος με το σχολικό βιβλίο. Άλλωστε δεν έχουν βάλει ποτέ κάτι που δεν αναφέρεται εκεί. (Όπως πχ τα παραθετικά λέξεων που έχουν δίχρονο φωνήεν στην τελευταία συλλαβή του θέματός τους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 16:07 Ο SparklingGrey: #47 02-01-14 16:07 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μπα... Από γραμματική είσαι καλυμμένος με το σχολικό βιβλίο. Άλλωστε δεν έχουν βάλει ποτέ κάτι που δεν αναφέρεται εκεί. Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις δει ακόμα όλα τα past papers της Γ' Λυκείου. Άλλωστε, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για το «χειρότερο». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 16:51 Ο jj! έγραψε: #48 02-01-14 16:51 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Δεν έχεις δει ακόμα όλα τα past papers της Γ' Λυκείου. Άλλωστε, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για το «χειρότερο». Click για ανάπτυξη... Μα δεν το λέω εγώ, το λέει η καθηγήτρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mythik52 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 18:19 Ο Mythik52 έγραψε: #49 02-01-14 18:19 Γεια σας! Γενικα για τα Αρχαια και για Β και για Γ Λυκειου τι θα χρειαστω; Εχω το λεξικο του Κ.Παπανικολαου (δεν νομιζω οτι κυκλοφορει πια). Απο γραμματικες, συντακτικα και μεθοδους κατανοησης του αγνωστου κειμενου τι μου προτεινετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2014 στις 00:08 Ο SparklingGrey: #50 04-01-14 00:08 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μα δεν το λέω εγώ, το λέει η καθηγήτρια Click για ανάπτυξη... Είμαι σχεδόν σίγουρος πως κάποτε σε κάποιες (ίσως και) επαναληπτικές έπεσε εξαίρεση που υπήρχε μόνο στη μεγάλη γραμματική του Οικονόμου. Αλλά οι περισσότεροι καθηγητές δίνουν αυτές τις εξαιρέσεις φωτοτυπημένες. Δεν μπορώ να θυμηθώ, βέβαια, ποιες εξαιρέσεις ήταν αυτές, και αν ήταν στο κεφάλαιο των παραθετικών ή σε αυτό των εις -μι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 14:27 Ο Αντώνιος 1: #51 22-08-15 14:27 Γειά σας. Πριν απο μια βδομάδα ακριβώς αποφάσισα ύστερα από εκτενή έρευνα να πάω θεωρητική. Όμως χτες ο μπαμπάς μου μίλησε για το τι με περιμένει και τρελάθηκα. Έχω αγχωθεί πολύ με το άγνωστο κείμενο. Θα ήθελα να ρωτήσω αν στη δευτέρα δίνουμε άγνωστο στις εξετάσεις του ιουνίου. Ακόμα, βρήκα στην ίδια συζήτηση κάποια βοηθήματα αλλά δεν ξέρω αν είναι κατάλληλα για το νέο Λύκειο με τις πολύ τελευταιες αλλαγές. Πιστεύετε πως τόσο υλικό είναι αρκετό ή είμαι υπερβολικός;;; Τα βοηθήματα που βρήκα είναι αυτά: Ø Συστηματική θεματογραφία της αρχαίας ελληνικής πεζογραφίας Εκδότης : ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ, Συγγραφέας : Σαρρής Μιχάλης Ø Θέματα αρχαίας ελληνικής Γ΄ ενιαίου λυκείου Συγγραφέας : Μυτιληναίος, Ορφέας Χ. Εκδόσεις : Ελληνικά Γράμματα (υπάρχει για β και γ λυκείου) Ø Θέματα αρχαίων ελληνικών, Νικόλαος Δ. Τζουγανάτος, Βιβλιοπωλείον της Εστίας Ø Συντακτικό της αρχαίας ελληνικής, Κωνσταντίνος Βασιλάτος, Σαββάλας Ø ΘΕΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ (ΠΕΡΙΕΧΕΙ CD-ROM), ΓΙΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΕΥΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 14:52 Ο 8theo1 έγραψε: #52 22-08-15 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Γειά σας. Πριν απο μια βδομάδα ακριβώς αποφάσισα ύστερα από εκτενή έρευνα να πάω θεωρητική. Όμως χτες ο μπαμπάς μου μίλησε για το τι με περιμένει και τρελάθηκα. Έχω αγχωθεί πολύ με το άγνωστο κείμενο. Θα ήθελα να ρωτήσω αν στη δευτέρα δίνουμε άγνωστο στις εξετάσεις του ιουνίου. Ακόμα, βρήκα στην ίδια συζήτηση κάποια βοηθήματα αλλά δεν ξέρω αν είναι κατάλληλα για το νέο Λύκειο με τις πολύ τελευταιες αλλαγές. Πιστεύετε πως τόσο υλικό είναι αρκετό ή είμαι υπερβολικός;;; Τα βοηθήματα που βρήκα είναι αυτά: Ø Συστηματική θεματογραφία της αρχαίας ελληνικής πεζογραφίας Εκδότης : ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ, Συγγραφέας : Σαρρής Μιχάλης Ø Θέματα αρχαίας ελληνικής Γ΄ ενιαίου λυκείου Συγγραφέας : Μυτιληναίος, Ορφέας Χ. Εκδόσεις : Ελληνικά Γράμματα (υπάρχει για β και γ λυκείου) Ø Θέματα αρχαίων ελληνικών, Νικόλαος Δ. Τζουγανάτος, Βιβλιοπωλείον της Εστίας Ø Συντακτικό της αρχαίας ελληνικής, Κωνσταντίνος Βασιλάτος, Σαββάλας Ø ΘΕΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ (ΠΕΡΙΕΧΕΙ CD-ROM), ΓΙΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΕΥΑ Click για ανάπτυξη... Ναι θα δώσεις άγνωστο στις εξετάσεις του Ιουνίου. Τα βοηθήματα που διάλεξες είναι καλά αλλά τα θεωρώ υπερβολικά, ούτως η άλλως θα σε βοηθήσουν πολύ και οι καθηγητές του σχολείου και του φροντιστηρίου (αν πας) Αν θέλεις οπωσδήποτε να πάρεις κάτι, διάλεξε τη Θεματογραφία του Πατάκη, ένα συντακτικό της επιλογής σου και από γραμματική αρκεί η άσπρη που έχεις από το σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:09 Ο Αντώνιος 1: #53 22-08-15 15:09 Σίγουρα θα κάνω ιδιαίτερο στα αρχαία και στα νέα ελληνικα. Απλά θέλω κάτι για επιπλέον εξάσκηση ώστε να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλασμα στις εξετάσεις. Ακόμα, μηπως πρέπει να κάνω κάτι απο τώρα πριν αρχίσω το φροντιστήριο ή να περιμενω να μου πει ο καθηγητής τι να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2015 jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.043 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:20 Ο jims έγραψε: #54 22-08-15 15:20 Οπωσδήποτε θα χρειαστείς και ένα λεξικό ρημάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:40 Ο Αντώνιος 1: #55 22-08-15 15:40 Εσύ ποιό προτείνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:44 Ο 8theo1 έγραψε: #56 22-08-15 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Σίγουρα θα κάνω ιδιαίτερο στα αρχαία και στα νέα ελληνικα. Απλά θέλω κάτι για επιπλέον εξάσκηση ώστε να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλασμα στις εξετάσεις. Ακόμα, μηπως πρέπει να κάνω κάτι απο τώρα πριν αρχίσω το φροντιστήριο ή να περιμενω να μου πει ο καθηγητής τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Μπα όχι τίποτα, απλώς προσπάθησε να φρεσκάρεις όσο μπορείς τη γραμματική γιατί ξεχνιέται εύκολα, με τον καιρό θα αρχίζεις να μαθαίνεις και λεξιλόγιο για να μπορείς να βγάζεις τα άγνωστα και θα είσαι κομπλέ Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Εσύ ποιό προτείνεις; Click για ανάπτυξη... https://www.politeianet.gr/books/978...n-rimaton-tis-archaias-ellinikis-glossas-8765 Αυτό θα σου πρότεινα εγώ, είναι πάρα πολύ καλό, βολικό και εύχρηστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:46 Ο Αντώνιος 1: #57 22-08-15 15:46 Και απο λεξικό ανωμάλων; Τι προτείνεις; Συγνώμη για τις κουραστικές απορίες αλλά έχω αγχωθει πάρα πολύ. Συγνώμη, δεν είδα την απάντηση πιο πάνω. Ααα, λατινικά κάνουμε στη δευτέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.043 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:47 Ο jims έγραψε: #58 22-08-15 15:47 Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν αυτό του πατάκη: https://www.stamoulis.gr/-Λεξικό-Ρημάτων-Αρχαίας-Ελληνικής-Ομαλών-και-Ανωμάλων_p-395103.aspx. Επίσης υπάρχει και ένα ακόμη της ελληνοεκδοτικής που είναι αρκετά καλό: https://www.ellinoekdotiki.gr/displayITM2.asp?ITMID=1388&LANG=GR Υπάρχουν βέβαια πολλά στην αγορά. Όποιο και να αγοράσεις είναι σχεδόν το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2015 Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:58 Ο Αντώνιος 1: #59 22-08-15 15:58 Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 13:59 Ο Αντώνιος 1: #60 23-08-15 13:59 Αλήθεια, λατινικά κάνουμε φέτος; Είδα πως υπάρχουν δύο βιβλία, ένα β λυκείου και ένα γ λυκείου; Τι ισχύει για του χρόνου; Ευχαριστώ πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ sophieee sp0t4 Petr23 vasoula! Τρελας123 Phil1 Dimitris9 Nefeloula ioannaion Gus Roger10 SlimShady athinoula CURIUSYOHAA Αριάνα123 Scandal Alex_t katiasalonica Daydreamer Marifei nicole1982 tsiobieman Έμμα Manolo165 Viedo Xristinaqui J.Cameron D.a.i.s.y Haraa11 Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η σχολική γραμματική είναι το ευαγγέλιο της θεωρητικής Για αρχικούς χρόνους πάρε του Γεωργοπαπαδάκου. Δεν υπάρχει άλλο πιο πλήρες λεξικό. Σημείωση: Οι αρχικοί χρόνοι δεν είναι τίποτα, λίγα είναι τα εντελώς ανώμαλα ρήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2013 στις 02:18 Ο SparklingGrey: #44 31-12-13 02:18 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η σχολική γραμματική είναι το ευαγγέλιο της θεωρητικής Για αρχικούς χρόνους πάρε του Γεωργοπαπαδάκου. Δεν υπάρχει άλλο πιο πλήρες λεξικό. Σημείωση: Οι αρχικοί χρόνοι δεν είναι τίποτα, λίγα είναι τα εντελώς ανώμαλα ρήματα. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Η τριβή με το άγνωστο κείμενο και η βελτίωση στη γραμματική πάνε μαζί. Οι αρχικοί είναι θέμα συνήθειας. Αν σου είναι εύκολο, καλό θα ήταν να προμηθευτείς τη μεγάλη γραμματική του Οικονόμου. Είναι ακριβώς ίδια με τη μικρή που διανέμεται στα σχολεία, απλώς έχει σε υποσημειώσεις ποκίλες εξαιρέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λοιπόν Νεοφερμένο μέλος Η λοιπόν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2013 στις 10:06 Η λοιπόν έγραψε: #45 31-12-13 10:06 Λοιπόν εγώ για το σχολείο διαβάζω από τη μεγάλη γραμματική του Οικονόμου αλλά για το ιδιαίτερο από του Βασιλάτου. Η αλήθεια είναι πως τα έχει όλα πολύ συμμαζεμένα + αρχικοί χρόνοι στο τέλος. Βέβαια δε έχουν καμία ιδιαίτερη διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2013 στις 18:24 Ο jj! έγραψε: #46 31-12-13 18:24 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ακριβώς. Η τριβή με το άγνωστο κείμενο και η βελτίωση στη γραμματική πάνε μαζί. Οι αρχικοί είναι θέμα συνήθειας. Αν σου είναι εύκολο, καλό θα ήταν να προμηθευτείς τη μεγάλη γραμματική του Οικονόμου. Είναι ακριβώς ίδια με τη μικρή που διανέμεται στα σχολεία, απλώς έχει σε υποσημειώσεις ποκίλες εξαιρέσεις. Click για ανάπτυξη... Μπα... Από γραμματική είσαι καλυμμένος με το σχολικό βιβλίο. Άλλωστε δεν έχουν βάλει ποτέ κάτι που δεν αναφέρεται εκεί. (Όπως πχ τα παραθετικά λέξεων που έχουν δίχρονο φωνήεν στην τελευταία συλλαβή του θέματός τους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 16:07 Ο SparklingGrey: #47 02-01-14 16:07 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μπα... Από γραμματική είσαι καλυμμένος με το σχολικό βιβλίο. Άλλωστε δεν έχουν βάλει ποτέ κάτι που δεν αναφέρεται εκεί. Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις δει ακόμα όλα τα past papers της Γ' Λυκείου. Άλλωστε, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για το «χειρότερο». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 16:51 Ο jj! έγραψε: #48 02-01-14 16:51 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Δεν έχεις δει ακόμα όλα τα past papers της Γ' Λυκείου. Άλλωστε, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για το «χειρότερο». Click για ανάπτυξη... Μα δεν το λέω εγώ, το λέει η καθηγήτρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mythik52 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 18:19 Ο Mythik52 έγραψε: #49 02-01-14 18:19 Γεια σας! Γενικα για τα Αρχαια και για Β και για Γ Λυκειου τι θα χρειαστω; Εχω το λεξικο του Κ.Παπανικολαου (δεν νομιζω οτι κυκλοφορει πια). Απο γραμματικες, συντακτικα και μεθοδους κατανοησης του αγνωστου κειμενου τι μου προτεινετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2014 στις 00:08 Ο SparklingGrey: #50 04-01-14 00:08 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μα δεν το λέω εγώ, το λέει η καθηγήτρια Click για ανάπτυξη... Είμαι σχεδόν σίγουρος πως κάποτε σε κάποιες (ίσως και) επαναληπτικές έπεσε εξαίρεση που υπήρχε μόνο στη μεγάλη γραμματική του Οικονόμου. Αλλά οι περισσότεροι καθηγητές δίνουν αυτές τις εξαιρέσεις φωτοτυπημένες. Δεν μπορώ να θυμηθώ, βέβαια, ποιες εξαιρέσεις ήταν αυτές, και αν ήταν στο κεφάλαιο των παραθετικών ή σε αυτό των εις -μι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 14:27 Ο Αντώνιος 1: #51 22-08-15 14:27 Γειά σας. Πριν απο μια βδομάδα ακριβώς αποφάσισα ύστερα από εκτενή έρευνα να πάω θεωρητική. Όμως χτες ο μπαμπάς μου μίλησε για το τι με περιμένει και τρελάθηκα. Έχω αγχωθεί πολύ με το άγνωστο κείμενο. Θα ήθελα να ρωτήσω αν στη δευτέρα δίνουμε άγνωστο στις εξετάσεις του ιουνίου. Ακόμα, βρήκα στην ίδια συζήτηση κάποια βοηθήματα αλλά δεν ξέρω αν είναι κατάλληλα για το νέο Λύκειο με τις πολύ τελευταιες αλλαγές. Πιστεύετε πως τόσο υλικό είναι αρκετό ή είμαι υπερβολικός;;; Τα βοηθήματα που βρήκα είναι αυτά: Ø Συστηματική θεματογραφία της αρχαίας ελληνικής πεζογραφίας Εκδότης : ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ, Συγγραφέας : Σαρρής Μιχάλης Ø Θέματα αρχαίας ελληνικής Γ΄ ενιαίου λυκείου Συγγραφέας : Μυτιληναίος, Ορφέας Χ. Εκδόσεις : Ελληνικά Γράμματα (υπάρχει για β και γ λυκείου) Ø Θέματα αρχαίων ελληνικών, Νικόλαος Δ. Τζουγανάτος, Βιβλιοπωλείον της Εστίας Ø Συντακτικό της αρχαίας ελληνικής, Κωνσταντίνος Βασιλάτος, Σαββάλας Ø ΘΕΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ (ΠΕΡΙΕΧΕΙ CD-ROM), ΓΙΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΕΥΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 14:52 Ο 8theo1 έγραψε: #52 22-08-15 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Γειά σας. Πριν απο μια βδομάδα ακριβώς αποφάσισα ύστερα από εκτενή έρευνα να πάω θεωρητική. Όμως χτες ο μπαμπάς μου μίλησε για το τι με περιμένει και τρελάθηκα. Έχω αγχωθεί πολύ με το άγνωστο κείμενο. Θα ήθελα να ρωτήσω αν στη δευτέρα δίνουμε άγνωστο στις εξετάσεις του ιουνίου. Ακόμα, βρήκα στην ίδια συζήτηση κάποια βοηθήματα αλλά δεν ξέρω αν είναι κατάλληλα για το νέο Λύκειο με τις πολύ τελευταιες αλλαγές. Πιστεύετε πως τόσο υλικό είναι αρκετό ή είμαι υπερβολικός;;; Τα βοηθήματα που βρήκα είναι αυτά: Ø Συστηματική θεματογραφία της αρχαίας ελληνικής πεζογραφίας Εκδότης : ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ, Συγγραφέας : Σαρρής Μιχάλης Ø Θέματα αρχαίας ελληνικής Γ΄ ενιαίου λυκείου Συγγραφέας : Μυτιληναίος, Ορφέας Χ. Εκδόσεις : Ελληνικά Γράμματα (υπάρχει για β και γ λυκείου) Ø Θέματα αρχαίων ελληνικών, Νικόλαος Δ. Τζουγανάτος, Βιβλιοπωλείον της Εστίας Ø Συντακτικό της αρχαίας ελληνικής, Κωνσταντίνος Βασιλάτος, Σαββάλας Ø ΘΕΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ (ΠΕΡΙΕΧΕΙ CD-ROM), ΓΙΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΕΥΑ Click για ανάπτυξη... Ναι θα δώσεις άγνωστο στις εξετάσεις του Ιουνίου. Τα βοηθήματα που διάλεξες είναι καλά αλλά τα θεωρώ υπερβολικά, ούτως η άλλως θα σε βοηθήσουν πολύ και οι καθηγητές του σχολείου και του φροντιστηρίου (αν πας) Αν θέλεις οπωσδήποτε να πάρεις κάτι, διάλεξε τη Θεματογραφία του Πατάκη, ένα συντακτικό της επιλογής σου και από γραμματική αρκεί η άσπρη που έχεις από το σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:09 Ο Αντώνιος 1: #53 22-08-15 15:09 Σίγουρα θα κάνω ιδιαίτερο στα αρχαία και στα νέα ελληνικα. Απλά θέλω κάτι για επιπλέον εξάσκηση ώστε να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλασμα στις εξετάσεις. Ακόμα, μηπως πρέπει να κάνω κάτι απο τώρα πριν αρχίσω το φροντιστήριο ή να περιμενω να μου πει ο καθηγητής τι να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2015 jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.043 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:20 Ο jims έγραψε: #54 22-08-15 15:20 Οπωσδήποτε θα χρειαστείς και ένα λεξικό ρημάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:40 Ο Αντώνιος 1: #55 22-08-15 15:40 Εσύ ποιό προτείνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:44 Ο 8theo1 έγραψε: #56 22-08-15 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Σίγουρα θα κάνω ιδιαίτερο στα αρχαία και στα νέα ελληνικα. Απλά θέλω κάτι για επιπλέον εξάσκηση ώστε να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλασμα στις εξετάσεις. Ακόμα, μηπως πρέπει να κάνω κάτι απο τώρα πριν αρχίσω το φροντιστήριο ή να περιμενω να μου πει ο καθηγητής τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Μπα όχι τίποτα, απλώς προσπάθησε να φρεσκάρεις όσο μπορείς τη γραμματική γιατί ξεχνιέται εύκολα, με τον καιρό θα αρχίζεις να μαθαίνεις και λεξιλόγιο για να μπορείς να βγάζεις τα άγνωστα και θα είσαι κομπλέ Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Εσύ ποιό προτείνεις; Click για ανάπτυξη... https://www.politeianet.gr/books/978...n-rimaton-tis-archaias-ellinikis-glossas-8765 Αυτό θα σου πρότεινα εγώ, είναι πάρα πολύ καλό, βολικό και εύχρηστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:46 Ο Αντώνιος 1: #57 22-08-15 15:46 Και απο λεξικό ανωμάλων; Τι προτείνεις; Συγνώμη για τις κουραστικές απορίες αλλά έχω αγχωθει πάρα πολύ. Συγνώμη, δεν είδα την απάντηση πιο πάνω. Ααα, λατινικά κάνουμε στη δευτέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.043 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:47 Ο jims έγραψε: #58 22-08-15 15:47 Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν αυτό του πατάκη: https://www.stamoulis.gr/-Λεξικό-Ρημάτων-Αρχαίας-Ελληνικής-Ομαλών-και-Ανωμάλων_p-395103.aspx. Επίσης υπάρχει και ένα ακόμη της ελληνοεκδοτικής που είναι αρκετά καλό: https://www.ellinoekdotiki.gr/displayITM2.asp?ITMID=1388&LANG=GR Υπάρχουν βέβαια πολλά στην αγορά. Όποιο και να αγοράσεις είναι σχεδόν το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2015 Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:58 Ο Αντώνιος 1: #59 22-08-15 15:58 Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 13:59 Ο Αντώνιος 1: #60 23-08-15 13:59 Αλήθεια, λατινικά κάνουμε φέτος; Είδα πως υπάρχουν δύο βιβλία, ένα β λυκείου και ένα γ λυκείου; Τι ισχύει για του χρόνου; Ευχαριστώ πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ sophieee sp0t4 Petr23 vasoula! Τρελας123 Phil1 Dimitris9 Nefeloula ioannaion Gus Roger10 SlimShady athinoula CURIUSYOHAA Αριάνα123 Scandal Alex_t katiasalonica Daydreamer Marifei nicole1982 tsiobieman Έμμα Manolo165 Viedo Xristinaqui J.Cameron D.a.i.s.y Haraa11 Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Η σχολική γραμματική είναι το ευαγγέλιο της θεωρητικής Για αρχικούς χρόνους πάρε του Γεωργοπαπαδάκου. Δεν υπάρχει άλλο πιο πλήρες λεξικό. Σημείωση: Οι αρχικοί χρόνοι δεν είναι τίποτα, λίγα είναι τα εντελώς ανώμαλα ρήματα. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Η τριβή με το άγνωστο κείμενο και η βελτίωση στη γραμματική πάνε μαζί. Οι αρχικοί είναι θέμα συνήθειας. Αν σου είναι εύκολο, καλό θα ήταν να προμηθευτείς τη μεγάλη γραμματική του Οικονόμου. Είναι ακριβώς ίδια με τη μικρή που διανέμεται στα σχολεία, απλώς έχει σε υποσημειώσεις ποκίλες εξαιρέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
λοιπόν Νεοφερμένο μέλος Η λοιπόν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2013 στις 10:06 Η λοιπόν έγραψε: #45 31-12-13 10:06 Λοιπόν εγώ για το σχολείο διαβάζω από τη μεγάλη γραμματική του Οικονόμου αλλά για το ιδιαίτερο από του Βασιλάτου. Η αλήθεια είναι πως τα έχει όλα πολύ συμμαζεμένα + αρχικοί χρόνοι στο τέλος. Βέβαια δε έχουν καμία ιδιαίτερη διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2013 στις 18:24 Ο jj! έγραψε: #46 31-12-13 18:24 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ακριβώς. Η τριβή με το άγνωστο κείμενο και η βελτίωση στη γραμματική πάνε μαζί. Οι αρχικοί είναι θέμα συνήθειας. Αν σου είναι εύκολο, καλό θα ήταν να προμηθευτείς τη μεγάλη γραμματική του Οικονόμου. Είναι ακριβώς ίδια με τη μικρή που διανέμεται στα σχολεία, απλώς έχει σε υποσημειώσεις ποκίλες εξαιρέσεις. Click για ανάπτυξη... Μπα... Από γραμματική είσαι καλυμμένος με το σχολικό βιβλίο. Άλλωστε δεν έχουν βάλει ποτέ κάτι που δεν αναφέρεται εκεί. (Όπως πχ τα παραθετικά λέξεων που έχουν δίχρονο φωνήεν στην τελευταία συλλαβή του θέματός τους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 16:07 Ο SparklingGrey: #47 02-01-14 16:07 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μπα... Από γραμματική είσαι καλυμμένος με το σχολικό βιβλίο. Άλλωστε δεν έχουν βάλει ποτέ κάτι που δεν αναφέρεται εκεί. Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις δει ακόμα όλα τα past papers της Γ' Λυκείου. Άλλωστε, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για το «χειρότερο». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 16:51 Ο jj! έγραψε: #48 02-01-14 16:51 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Δεν έχεις δει ακόμα όλα τα past papers της Γ' Λυκείου. Άλλωστε, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για το «χειρότερο». Click για ανάπτυξη... Μα δεν το λέω εγώ, το λέει η καθηγήτρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mythik52 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 18:19 Ο Mythik52 έγραψε: #49 02-01-14 18:19 Γεια σας! Γενικα για τα Αρχαια και για Β και για Γ Λυκειου τι θα χρειαστω; Εχω το λεξικο του Κ.Παπανικολαου (δεν νομιζω οτι κυκλοφορει πια). Απο γραμματικες, συντακτικα και μεθοδους κατανοησης του αγνωστου κειμενου τι μου προτεινετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2014 στις 00:08 Ο SparklingGrey: #50 04-01-14 00:08 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μα δεν το λέω εγώ, το λέει η καθηγήτρια Click για ανάπτυξη... Είμαι σχεδόν σίγουρος πως κάποτε σε κάποιες (ίσως και) επαναληπτικές έπεσε εξαίρεση που υπήρχε μόνο στη μεγάλη γραμματική του Οικονόμου. Αλλά οι περισσότεροι καθηγητές δίνουν αυτές τις εξαιρέσεις φωτοτυπημένες. Δεν μπορώ να θυμηθώ, βέβαια, ποιες εξαιρέσεις ήταν αυτές, και αν ήταν στο κεφάλαιο των παραθετικών ή σε αυτό των εις -μι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 14:27 Ο Αντώνιος 1: #51 22-08-15 14:27 Γειά σας. Πριν απο μια βδομάδα ακριβώς αποφάσισα ύστερα από εκτενή έρευνα να πάω θεωρητική. Όμως χτες ο μπαμπάς μου μίλησε για το τι με περιμένει και τρελάθηκα. Έχω αγχωθεί πολύ με το άγνωστο κείμενο. Θα ήθελα να ρωτήσω αν στη δευτέρα δίνουμε άγνωστο στις εξετάσεις του ιουνίου. Ακόμα, βρήκα στην ίδια συζήτηση κάποια βοηθήματα αλλά δεν ξέρω αν είναι κατάλληλα για το νέο Λύκειο με τις πολύ τελευταιες αλλαγές. Πιστεύετε πως τόσο υλικό είναι αρκετό ή είμαι υπερβολικός;;; Τα βοηθήματα που βρήκα είναι αυτά: Ø Συστηματική θεματογραφία της αρχαίας ελληνικής πεζογραφίας Εκδότης : ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ, Συγγραφέας : Σαρρής Μιχάλης Ø Θέματα αρχαίας ελληνικής Γ΄ ενιαίου λυκείου Συγγραφέας : Μυτιληναίος, Ορφέας Χ. Εκδόσεις : Ελληνικά Γράμματα (υπάρχει για β και γ λυκείου) Ø Θέματα αρχαίων ελληνικών, Νικόλαος Δ. Τζουγανάτος, Βιβλιοπωλείον της Εστίας Ø Συντακτικό της αρχαίας ελληνικής, Κωνσταντίνος Βασιλάτος, Σαββάλας Ø ΘΕΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ (ΠΕΡΙΕΧΕΙ CD-ROM), ΓΙΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΕΥΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 14:52 Ο 8theo1 έγραψε: #52 22-08-15 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Γειά σας. Πριν απο μια βδομάδα ακριβώς αποφάσισα ύστερα από εκτενή έρευνα να πάω θεωρητική. Όμως χτες ο μπαμπάς μου μίλησε για το τι με περιμένει και τρελάθηκα. Έχω αγχωθεί πολύ με το άγνωστο κείμενο. Θα ήθελα να ρωτήσω αν στη δευτέρα δίνουμε άγνωστο στις εξετάσεις του ιουνίου. Ακόμα, βρήκα στην ίδια συζήτηση κάποια βοηθήματα αλλά δεν ξέρω αν είναι κατάλληλα για το νέο Λύκειο με τις πολύ τελευταιες αλλαγές. Πιστεύετε πως τόσο υλικό είναι αρκετό ή είμαι υπερβολικός;;; Τα βοηθήματα που βρήκα είναι αυτά: Ø Συστηματική θεματογραφία της αρχαίας ελληνικής πεζογραφίας Εκδότης : ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ, Συγγραφέας : Σαρρής Μιχάλης Ø Θέματα αρχαίας ελληνικής Γ΄ ενιαίου λυκείου Συγγραφέας : Μυτιληναίος, Ορφέας Χ. Εκδόσεις : Ελληνικά Γράμματα (υπάρχει για β και γ λυκείου) Ø Θέματα αρχαίων ελληνικών, Νικόλαος Δ. Τζουγανάτος, Βιβλιοπωλείον της Εστίας Ø Συντακτικό της αρχαίας ελληνικής, Κωνσταντίνος Βασιλάτος, Σαββάλας Ø ΘΕΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ (ΠΕΡΙΕΧΕΙ CD-ROM), ΓΙΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΕΥΑ Click για ανάπτυξη... Ναι θα δώσεις άγνωστο στις εξετάσεις του Ιουνίου. Τα βοηθήματα που διάλεξες είναι καλά αλλά τα θεωρώ υπερβολικά, ούτως η άλλως θα σε βοηθήσουν πολύ και οι καθηγητές του σχολείου και του φροντιστηρίου (αν πας) Αν θέλεις οπωσδήποτε να πάρεις κάτι, διάλεξε τη Θεματογραφία του Πατάκη, ένα συντακτικό της επιλογής σου και από γραμματική αρκεί η άσπρη που έχεις από το σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:09 Ο Αντώνιος 1: #53 22-08-15 15:09 Σίγουρα θα κάνω ιδιαίτερο στα αρχαία και στα νέα ελληνικα. Απλά θέλω κάτι για επιπλέον εξάσκηση ώστε να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλασμα στις εξετάσεις. Ακόμα, μηπως πρέπει να κάνω κάτι απο τώρα πριν αρχίσω το φροντιστήριο ή να περιμενω να μου πει ο καθηγητής τι να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2015 jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.043 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:20 Ο jims έγραψε: #54 22-08-15 15:20 Οπωσδήποτε θα χρειαστείς και ένα λεξικό ρημάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:40 Ο Αντώνιος 1: #55 22-08-15 15:40 Εσύ ποιό προτείνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:44 Ο 8theo1 έγραψε: #56 22-08-15 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Σίγουρα θα κάνω ιδιαίτερο στα αρχαία και στα νέα ελληνικα. Απλά θέλω κάτι για επιπλέον εξάσκηση ώστε να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλασμα στις εξετάσεις. Ακόμα, μηπως πρέπει να κάνω κάτι απο τώρα πριν αρχίσω το φροντιστήριο ή να περιμενω να μου πει ο καθηγητής τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Μπα όχι τίποτα, απλώς προσπάθησε να φρεσκάρεις όσο μπορείς τη γραμματική γιατί ξεχνιέται εύκολα, με τον καιρό θα αρχίζεις να μαθαίνεις και λεξιλόγιο για να μπορείς να βγάζεις τα άγνωστα και θα είσαι κομπλέ Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Εσύ ποιό προτείνεις; Click για ανάπτυξη... https://www.politeianet.gr/books/978...n-rimaton-tis-archaias-ellinikis-glossas-8765 Αυτό θα σου πρότεινα εγώ, είναι πάρα πολύ καλό, βολικό και εύχρηστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:46 Ο Αντώνιος 1: #57 22-08-15 15:46 Και απο λεξικό ανωμάλων; Τι προτείνεις; Συγνώμη για τις κουραστικές απορίες αλλά έχω αγχωθει πάρα πολύ. Συγνώμη, δεν είδα την απάντηση πιο πάνω. Ααα, λατινικά κάνουμε στη δευτέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.043 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:47 Ο jims έγραψε: #58 22-08-15 15:47 Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν αυτό του πατάκη: https://www.stamoulis.gr/-Λεξικό-Ρημάτων-Αρχαίας-Ελληνικής-Ομαλών-και-Ανωμάλων_p-395103.aspx. Επίσης υπάρχει και ένα ακόμη της ελληνοεκδοτικής που είναι αρκετά καλό: https://www.ellinoekdotiki.gr/displayITM2.asp?ITMID=1388&LANG=GR Υπάρχουν βέβαια πολλά στην αγορά. Όποιο και να αγοράσεις είναι σχεδόν το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2015 Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:58 Ο Αντώνιος 1: #59 22-08-15 15:58 Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 13:59 Ο Αντώνιος 1: #60 23-08-15 13:59 Αλήθεια, λατινικά κάνουμε φέτος; Είδα πως υπάρχουν δύο βιβλία, ένα β λυκείου και ένα γ λυκείου; Τι ισχύει για του χρόνου; Ευχαριστώ πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ sophieee sp0t4 Petr23 vasoula! Τρελας123 Phil1 Dimitris9 Nefeloula ioannaion Gus Roger10 SlimShady athinoula CURIUSYOHAA Αριάνα123 Scandal Alex_t katiasalonica Daydreamer Marifei nicole1982 tsiobieman Έμμα Manolo165 Viedo Xristinaqui J.Cameron D.a.i.s.y Haraa11 Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν εγώ για το σχολείο διαβάζω από τη μεγάλη γραμματική του Οικονόμου αλλά για το ιδιαίτερο από του Βασιλάτου. Η αλήθεια είναι πως τα έχει όλα πολύ συμμαζεμένα + αρχικοί χρόνοι στο τέλος. Βέβαια δε έχουν καμία ιδιαίτερη διαφορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2013 στις 18:24 Ο jj! έγραψε: #46 31-12-13 18:24 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ακριβώς. Η τριβή με το άγνωστο κείμενο και η βελτίωση στη γραμματική πάνε μαζί. Οι αρχικοί είναι θέμα συνήθειας. Αν σου είναι εύκολο, καλό θα ήταν να προμηθευτείς τη μεγάλη γραμματική του Οικονόμου. Είναι ακριβώς ίδια με τη μικρή που διανέμεται στα σχολεία, απλώς έχει σε υποσημειώσεις ποκίλες εξαιρέσεις. Click για ανάπτυξη... Μπα... Από γραμματική είσαι καλυμμένος με το σχολικό βιβλίο. Άλλωστε δεν έχουν βάλει ποτέ κάτι που δεν αναφέρεται εκεί. (Όπως πχ τα παραθετικά λέξεων που έχουν δίχρονο φωνήεν στην τελευταία συλλαβή του θέματός τους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 16:07 Ο SparklingGrey: #47 02-01-14 16:07 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μπα... Από γραμματική είσαι καλυμμένος με το σχολικό βιβλίο. Άλλωστε δεν έχουν βάλει ποτέ κάτι που δεν αναφέρεται εκεί. Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις δει ακόμα όλα τα past papers της Γ' Λυκείου. Άλλωστε, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για το «χειρότερο». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 16:51 Ο jj! έγραψε: #48 02-01-14 16:51 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Δεν έχεις δει ακόμα όλα τα past papers της Γ' Λυκείου. Άλλωστε, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για το «χειρότερο». Click για ανάπτυξη... Μα δεν το λέω εγώ, το λέει η καθηγήτρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mythik52 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 18:19 Ο Mythik52 έγραψε: #49 02-01-14 18:19 Γεια σας! Γενικα για τα Αρχαια και για Β και για Γ Λυκειου τι θα χρειαστω; Εχω το λεξικο του Κ.Παπανικολαου (δεν νομιζω οτι κυκλοφορει πια). Απο γραμματικες, συντακτικα και μεθοδους κατανοησης του αγνωστου κειμενου τι μου προτεινετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2014 στις 00:08 Ο SparklingGrey: #50 04-01-14 00:08 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μα δεν το λέω εγώ, το λέει η καθηγήτρια Click για ανάπτυξη... Είμαι σχεδόν σίγουρος πως κάποτε σε κάποιες (ίσως και) επαναληπτικές έπεσε εξαίρεση που υπήρχε μόνο στη μεγάλη γραμματική του Οικονόμου. Αλλά οι περισσότεροι καθηγητές δίνουν αυτές τις εξαιρέσεις φωτοτυπημένες. Δεν μπορώ να θυμηθώ, βέβαια, ποιες εξαιρέσεις ήταν αυτές, και αν ήταν στο κεφάλαιο των παραθετικών ή σε αυτό των εις -μι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 14:27 Ο Αντώνιος 1: #51 22-08-15 14:27 Γειά σας. Πριν απο μια βδομάδα ακριβώς αποφάσισα ύστερα από εκτενή έρευνα να πάω θεωρητική. Όμως χτες ο μπαμπάς μου μίλησε για το τι με περιμένει και τρελάθηκα. Έχω αγχωθεί πολύ με το άγνωστο κείμενο. Θα ήθελα να ρωτήσω αν στη δευτέρα δίνουμε άγνωστο στις εξετάσεις του ιουνίου. Ακόμα, βρήκα στην ίδια συζήτηση κάποια βοηθήματα αλλά δεν ξέρω αν είναι κατάλληλα για το νέο Λύκειο με τις πολύ τελευταιες αλλαγές. Πιστεύετε πως τόσο υλικό είναι αρκετό ή είμαι υπερβολικός;;; Τα βοηθήματα που βρήκα είναι αυτά: Ø Συστηματική θεματογραφία της αρχαίας ελληνικής πεζογραφίας Εκδότης : ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ, Συγγραφέας : Σαρρής Μιχάλης Ø Θέματα αρχαίας ελληνικής Γ΄ ενιαίου λυκείου Συγγραφέας : Μυτιληναίος, Ορφέας Χ. Εκδόσεις : Ελληνικά Γράμματα (υπάρχει για β και γ λυκείου) Ø Θέματα αρχαίων ελληνικών, Νικόλαος Δ. Τζουγανάτος, Βιβλιοπωλείον της Εστίας Ø Συντακτικό της αρχαίας ελληνικής, Κωνσταντίνος Βασιλάτος, Σαββάλας Ø ΘΕΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ (ΠΕΡΙΕΧΕΙ CD-ROM), ΓΙΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΕΥΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 14:52 Ο 8theo1 έγραψε: #52 22-08-15 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Γειά σας. Πριν απο μια βδομάδα ακριβώς αποφάσισα ύστερα από εκτενή έρευνα να πάω θεωρητική. Όμως χτες ο μπαμπάς μου μίλησε για το τι με περιμένει και τρελάθηκα. Έχω αγχωθεί πολύ με το άγνωστο κείμενο. Θα ήθελα να ρωτήσω αν στη δευτέρα δίνουμε άγνωστο στις εξετάσεις του ιουνίου. Ακόμα, βρήκα στην ίδια συζήτηση κάποια βοηθήματα αλλά δεν ξέρω αν είναι κατάλληλα για το νέο Λύκειο με τις πολύ τελευταιες αλλαγές. Πιστεύετε πως τόσο υλικό είναι αρκετό ή είμαι υπερβολικός;;; Τα βοηθήματα που βρήκα είναι αυτά: Ø Συστηματική θεματογραφία της αρχαίας ελληνικής πεζογραφίας Εκδότης : ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ, Συγγραφέας : Σαρρής Μιχάλης Ø Θέματα αρχαίας ελληνικής Γ΄ ενιαίου λυκείου Συγγραφέας : Μυτιληναίος, Ορφέας Χ. Εκδόσεις : Ελληνικά Γράμματα (υπάρχει για β και γ λυκείου) Ø Θέματα αρχαίων ελληνικών, Νικόλαος Δ. Τζουγανάτος, Βιβλιοπωλείον της Εστίας Ø Συντακτικό της αρχαίας ελληνικής, Κωνσταντίνος Βασιλάτος, Σαββάλας Ø ΘΕΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ (ΠΕΡΙΕΧΕΙ CD-ROM), ΓΙΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΕΥΑ Click για ανάπτυξη... Ναι θα δώσεις άγνωστο στις εξετάσεις του Ιουνίου. Τα βοηθήματα που διάλεξες είναι καλά αλλά τα θεωρώ υπερβολικά, ούτως η άλλως θα σε βοηθήσουν πολύ και οι καθηγητές του σχολείου και του φροντιστηρίου (αν πας) Αν θέλεις οπωσδήποτε να πάρεις κάτι, διάλεξε τη Θεματογραφία του Πατάκη, ένα συντακτικό της επιλογής σου και από γραμματική αρκεί η άσπρη που έχεις από το σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:09 Ο Αντώνιος 1: #53 22-08-15 15:09 Σίγουρα θα κάνω ιδιαίτερο στα αρχαία και στα νέα ελληνικα. Απλά θέλω κάτι για επιπλέον εξάσκηση ώστε να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλασμα στις εξετάσεις. Ακόμα, μηπως πρέπει να κάνω κάτι απο τώρα πριν αρχίσω το φροντιστήριο ή να περιμενω να μου πει ο καθηγητής τι να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2015 jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.043 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:20 Ο jims έγραψε: #54 22-08-15 15:20 Οπωσδήποτε θα χρειαστείς και ένα λεξικό ρημάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:40 Ο Αντώνιος 1: #55 22-08-15 15:40 Εσύ ποιό προτείνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:44 Ο 8theo1 έγραψε: #56 22-08-15 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Σίγουρα θα κάνω ιδιαίτερο στα αρχαία και στα νέα ελληνικα. Απλά θέλω κάτι για επιπλέον εξάσκηση ώστε να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλασμα στις εξετάσεις. Ακόμα, μηπως πρέπει να κάνω κάτι απο τώρα πριν αρχίσω το φροντιστήριο ή να περιμενω να μου πει ο καθηγητής τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Μπα όχι τίποτα, απλώς προσπάθησε να φρεσκάρεις όσο μπορείς τη γραμματική γιατί ξεχνιέται εύκολα, με τον καιρό θα αρχίζεις να μαθαίνεις και λεξιλόγιο για να μπορείς να βγάζεις τα άγνωστα και θα είσαι κομπλέ Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Εσύ ποιό προτείνεις; Click για ανάπτυξη... https://www.politeianet.gr/books/978...n-rimaton-tis-archaias-ellinikis-glossas-8765 Αυτό θα σου πρότεινα εγώ, είναι πάρα πολύ καλό, βολικό και εύχρηστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:46 Ο Αντώνιος 1: #57 22-08-15 15:46 Και απο λεξικό ανωμάλων; Τι προτείνεις; Συγνώμη για τις κουραστικές απορίες αλλά έχω αγχωθει πάρα πολύ. Συγνώμη, δεν είδα την απάντηση πιο πάνω. Ααα, λατινικά κάνουμε στη δευτέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.043 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:47 Ο jims έγραψε: #58 22-08-15 15:47 Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν αυτό του πατάκη: https://www.stamoulis.gr/-Λεξικό-Ρημάτων-Αρχαίας-Ελληνικής-Ομαλών-και-Ανωμάλων_p-395103.aspx. Επίσης υπάρχει και ένα ακόμη της ελληνοεκδοτικής που είναι αρκετά καλό: https://www.ellinoekdotiki.gr/displayITM2.asp?ITMID=1388&LANG=GR Υπάρχουν βέβαια πολλά στην αγορά. Όποιο και να αγοράσεις είναι σχεδόν το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2015 Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:58 Ο Αντώνιος 1: #59 22-08-15 15:58 Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 13:59 Ο Αντώνιος 1: #60 23-08-15 13:59 Αλήθεια, λατινικά κάνουμε φέτος; Είδα πως υπάρχουν δύο βιβλία, ένα β λυκείου και ένα γ λυκείου; Τι ισχύει για του χρόνου; Ευχαριστώ πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ sophieee sp0t4 Petr23 vasoula! Τρελας123 Phil1 Dimitris9 Nefeloula ioannaion Gus Roger10 SlimShady athinoula CURIUSYOHAA Αριάνα123 Scandal Alex_t katiasalonica Daydreamer Marifei nicole1982 tsiobieman Έμμα Manolo165 Viedo Xristinaqui J.Cameron D.a.i.s.y Haraa11 Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Ακριβώς. Η τριβή με το άγνωστο κείμενο και η βελτίωση στη γραμματική πάνε μαζί. Οι αρχικοί είναι θέμα συνήθειας. Αν σου είναι εύκολο, καλό θα ήταν να προμηθευτείς τη μεγάλη γραμματική του Οικονόμου. Είναι ακριβώς ίδια με τη μικρή που διανέμεται στα σχολεία, απλώς έχει σε υποσημειώσεις ποκίλες εξαιρέσεις. Click για ανάπτυξη... Μπα... Από γραμματική είσαι καλυμμένος με το σχολικό βιβλίο. Άλλωστε δεν έχουν βάλει ποτέ κάτι που δεν αναφέρεται εκεί. (Όπως πχ τα παραθετικά λέξεων που έχουν δίχρονο φωνήεν στην τελευταία συλλαβή του θέματός τους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 16:07 Ο SparklingGrey: #47 02-01-14 16:07 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μπα... Από γραμματική είσαι καλυμμένος με το σχολικό βιβλίο. Άλλωστε δεν έχουν βάλει ποτέ κάτι που δεν αναφέρεται εκεί. Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις δει ακόμα όλα τα past papers της Γ' Λυκείου. Άλλωστε, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για το «χειρότερο». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 16:51 Ο jj! έγραψε: #48 02-01-14 16:51 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Δεν έχεις δει ακόμα όλα τα past papers της Γ' Λυκείου. Άλλωστε, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για το «χειρότερο». Click για ανάπτυξη... Μα δεν το λέω εγώ, το λέει η καθηγήτρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mythik52 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 18:19 Ο Mythik52 έγραψε: #49 02-01-14 18:19 Γεια σας! Γενικα για τα Αρχαια και για Β και για Γ Λυκειου τι θα χρειαστω; Εχω το λεξικο του Κ.Παπανικολαου (δεν νομιζω οτι κυκλοφορει πια). Απο γραμματικες, συντακτικα και μεθοδους κατανοησης του αγνωστου κειμενου τι μου προτεινετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2014 στις 00:08 Ο SparklingGrey: #50 04-01-14 00:08 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μα δεν το λέω εγώ, το λέει η καθηγήτρια Click για ανάπτυξη... Είμαι σχεδόν σίγουρος πως κάποτε σε κάποιες (ίσως και) επαναληπτικές έπεσε εξαίρεση που υπήρχε μόνο στη μεγάλη γραμματική του Οικονόμου. Αλλά οι περισσότεροι καθηγητές δίνουν αυτές τις εξαιρέσεις φωτοτυπημένες. Δεν μπορώ να θυμηθώ, βέβαια, ποιες εξαιρέσεις ήταν αυτές, και αν ήταν στο κεφάλαιο των παραθετικών ή σε αυτό των εις -μι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 14:27 Ο Αντώνιος 1: #51 22-08-15 14:27 Γειά σας. Πριν απο μια βδομάδα ακριβώς αποφάσισα ύστερα από εκτενή έρευνα να πάω θεωρητική. Όμως χτες ο μπαμπάς μου μίλησε για το τι με περιμένει και τρελάθηκα. Έχω αγχωθεί πολύ με το άγνωστο κείμενο. Θα ήθελα να ρωτήσω αν στη δευτέρα δίνουμε άγνωστο στις εξετάσεις του ιουνίου. Ακόμα, βρήκα στην ίδια συζήτηση κάποια βοηθήματα αλλά δεν ξέρω αν είναι κατάλληλα για το νέο Λύκειο με τις πολύ τελευταιες αλλαγές. Πιστεύετε πως τόσο υλικό είναι αρκετό ή είμαι υπερβολικός;;; Τα βοηθήματα που βρήκα είναι αυτά: Ø Συστηματική θεματογραφία της αρχαίας ελληνικής πεζογραφίας Εκδότης : ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ, Συγγραφέας : Σαρρής Μιχάλης Ø Θέματα αρχαίας ελληνικής Γ΄ ενιαίου λυκείου Συγγραφέας : Μυτιληναίος, Ορφέας Χ. Εκδόσεις : Ελληνικά Γράμματα (υπάρχει για β και γ λυκείου) Ø Θέματα αρχαίων ελληνικών, Νικόλαος Δ. Τζουγανάτος, Βιβλιοπωλείον της Εστίας Ø Συντακτικό της αρχαίας ελληνικής, Κωνσταντίνος Βασιλάτος, Σαββάλας Ø ΘΕΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ (ΠΕΡΙΕΧΕΙ CD-ROM), ΓΙΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΕΥΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 14:52 Ο 8theo1 έγραψε: #52 22-08-15 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Γειά σας. Πριν απο μια βδομάδα ακριβώς αποφάσισα ύστερα από εκτενή έρευνα να πάω θεωρητική. Όμως χτες ο μπαμπάς μου μίλησε για το τι με περιμένει και τρελάθηκα. Έχω αγχωθεί πολύ με το άγνωστο κείμενο. Θα ήθελα να ρωτήσω αν στη δευτέρα δίνουμε άγνωστο στις εξετάσεις του ιουνίου. Ακόμα, βρήκα στην ίδια συζήτηση κάποια βοηθήματα αλλά δεν ξέρω αν είναι κατάλληλα για το νέο Λύκειο με τις πολύ τελευταιες αλλαγές. Πιστεύετε πως τόσο υλικό είναι αρκετό ή είμαι υπερβολικός;;; Τα βοηθήματα που βρήκα είναι αυτά: Ø Συστηματική θεματογραφία της αρχαίας ελληνικής πεζογραφίας Εκδότης : ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ, Συγγραφέας : Σαρρής Μιχάλης Ø Θέματα αρχαίας ελληνικής Γ΄ ενιαίου λυκείου Συγγραφέας : Μυτιληναίος, Ορφέας Χ. Εκδόσεις : Ελληνικά Γράμματα (υπάρχει για β και γ λυκείου) Ø Θέματα αρχαίων ελληνικών, Νικόλαος Δ. Τζουγανάτος, Βιβλιοπωλείον της Εστίας Ø Συντακτικό της αρχαίας ελληνικής, Κωνσταντίνος Βασιλάτος, Σαββάλας Ø ΘΕΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ (ΠΕΡΙΕΧΕΙ CD-ROM), ΓΙΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΕΥΑ Click για ανάπτυξη... Ναι θα δώσεις άγνωστο στις εξετάσεις του Ιουνίου. Τα βοηθήματα που διάλεξες είναι καλά αλλά τα θεωρώ υπερβολικά, ούτως η άλλως θα σε βοηθήσουν πολύ και οι καθηγητές του σχολείου και του φροντιστηρίου (αν πας) Αν θέλεις οπωσδήποτε να πάρεις κάτι, διάλεξε τη Θεματογραφία του Πατάκη, ένα συντακτικό της επιλογής σου και από γραμματική αρκεί η άσπρη που έχεις από το σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:09 Ο Αντώνιος 1: #53 22-08-15 15:09 Σίγουρα θα κάνω ιδιαίτερο στα αρχαία και στα νέα ελληνικα. Απλά θέλω κάτι για επιπλέον εξάσκηση ώστε να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλασμα στις εξετάσεις. Ακόμα, μηπως πρέπει να κάνω κάτι απο τώρα πριν αρχίσω το φροντιστήριο ή να περιμενω να μου πει ο καθηγητής τι να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2015 jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.043 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:20 Ο jims έγραψε: #54 22-08-15 15:20 Οπωσδήποτε θα χρειαστείς και ένα λεξικό ρημάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:40 Ο Αντώνιος 1: #55 22-08-15 15:40 Εσύ ποιό προτείνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:44 Ο 8theo1 έγραψε: #56 22-08-15 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Σίγουρα θα κάνω ιδιαίτερο στα αρχαία και στα νέα ελληνικα. Απλά θέλω κάτι για επιπλέον εξάσκηση ώστε να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλασμα στις εξετάσεις. Ακόμα, μηπως πρέπει να κάνω κάτι απο τώρα πριν αρχίσω το φροντιστήριο ή να περιμενω να μου πει ο καθηγητής τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Μπα όχι τίποτα, απλώς προσπάθησε να φρεσκάρεις όσο μπορείς τη γραμματική γιατί ξεχνιέται εύκολα, με τον καιρό θα αρχίζεις να μαθαίνεις και λεξιλόγιο για να μπορείς να βγάζεις τα άγνωστα και θα είσαι κομπλέ Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Εσύ ποιό προτείνεις; Click για ανάπτυξη... https://www.politeianet.gr/books/978...n-rimaton-tis-archaias-ellinikis-glossas-8765 Αυτό θα σου πρότεινα εγώ, είναι πάρα πολύ καλό, βολικό και εύχρηστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:46 Ο Αντώνιος 1: #57 22-08-15 15:46 Και απο λεξικό ανωμάλων; Τι προτείνεις; Συγνώμη για τις κουραστικές απορίες αλλά έχω αγχωθει πάρα πολύ. Συγνώμη, δεν είδα την απάντηση πιο πάνω. Ααα, λατινικά κάνουμε στη δευτέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.043 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:47 Ο jims έγραψε: #58 22-08-15 15:47 Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν αυτό του πατάκη: https://www.stamoulis.gr/-Λεξικό-Ρημάτων-Αρχαίας-Ελληνικής-Ομαλών-και-Ανωμάλων_p-395103.aspx. Επίσης υπάρχει και ένα ακόμη της ελληνοεκδοτικής που είναι αρκετά καλό: https://www.ellinoekdotiki.gr/displayITM2.asp?ITMID=1388&LANG=GR Υπάρχουν βέβαια πολλά στην αγορά. Όποιο και να αγοράσεις είναι σχεδόν το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2015 Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:58 Ο Αντώνιος 1: #59 22-08-15 15:58 Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 13:59 Ο Αντώνιος 1: #60 23-08-15 13:59 Αλήθεια, λατινικά κάνουμε φέτος; Είδα πως υπάρχουν δύο βιβλία, ένα β λυκείου και ένα γ λυκείου; Τι ισχύει για του χρόνου; Ευχαριστώ πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ sophieee sp0t4 Petr23 vasoula! Τρελας123 Phil1 Dimitris9 Nefeloula ioannaion Gus Roger10 SlimShady athinoula CURIUSYOHAA Αριάνα123 Scandal Alex_t katiasalonica Daydreamer Marifei nicole1982 tsiobieman Έμμα Manolo165 Viedo Xristinaqui J.Cameron D.a.i.s.y Haraa11 Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μπα... Από γραμματική είσαι καλυμμένος με το σχολικό βιβλίο. Άλλωστε δεν έχουν βάλει ποτέ κάτι που δεν αναφέρεται εκεί. Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις δει ακόμα όλα τα past papers της Γ' Λυκείου. Άλλωστε, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για το «χειρότερο». Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 16:51 Ο jj! έγραψε: #48 02-01-14 16:51 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Δεν έχεις δει ακόμα όλα τα past papers της Γ' Λυκείου. Άλλωστε, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για το «χειρότερο». Click για ανάπτυξη... Μα δεν το λέω εγώ, το λέει η καθηγήτρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mythik52 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 18:19 Ο Mythik52 έγραψε: #49 02-01-14 18:19 Γεια σας! Γενικα για τα Αρχαια και για Β και για Γ Λυκειου τι θα χρειαστω; Εχω το λεξικο του Κ.Παπανικολαου (δεν νομιζω οτι κυκλοφορει πια). Απο γραμματικες, συντακτικα και μεθοδους κατανοησης του αγνωστου κειμενου τι μου προτεινετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2014 στις 00:08 Ο SparklingGrey: #50 04-01-14 00:08 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μα δεν το λέω εγώ, το λέει η καθηγήτρια Click για ανάπτυξη... Είμαι σχεδόν σίγουρος πως κάποτε σε κάποιες (ίσως και) επαναληπτικές έπεσε εξαίρεση που υπήρχε μόνο στη μεγάλη γραμματική του Οικονόμου. Αλλά οι περισσότεροι καθηγητές δίνουν αυτές τις εξαιρέσεις φωτοτυπημένες. Δεν μπορώ να θυμηθώ, βέβαια, ποιες εξαιρέσεις ήταν αυτές, και αν ήταν στο κεφάλαιο των παραθετικών ή σε αυτό των εις -μι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 14:27 Ο Αντώνιος 1: #51 22-08-15 14:27 Γειά σας. Πριν απο μια βδομάδα ακριβώς αποφάσισα ύστερα από εκτενή έρευνα να πάω θεωρητική. Όμως χτες ο μπαμπάς μου μίλησε για το τι με περιμένει και τρελάθηκα. Έχω αγχωθεί πολύ με το άγνωστο κείμενο. Θα ήθελα να ρωτήσω αν στη δευτέρα δίνουμε άγνωστο στις εξετάσεις του ιουνίου. Ακόμα, βρήκα στην ίδια συζήτηση κάποια βοηθήματα αλλά δεν ξέρω αν είναι κατάλληλα για το νέο Λύκειο με τις πολύ τελευταιες αλλαγές. Πιστεύετε πως τόσο υλικό είναι αρκετό ή είμαι υπερβολικός;;; Τα βοηθήματα που βρήκα είναι αυτά: Ø Συστηματική θεματογραφία της αρχαίας ελληνικής πεζογραφίας Εκδότης : ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ, Συγγραφέας : Σαρρής Μιχάλης Ø Θέματα αρχαίας ελληνικής Γ΄ ενιαίου λυκείου Συγγραφέας : Μυτιληναίος, Ορφέας Χ. Εκδόσεις : Ελληνικά Γράμματα (υπάρχει για β και γ λυκείου) Ø Θέματα αρχαίων ελληνικών, Νικόλαος Δ. Τζουγανάτος, Βιβλιοπωλείον της Εστίας Ø Συντακτικό της αρχαίας ελληνικής, Κωνσταντίνος Βασιλάτος, Σαββάλας Ø ΘΕΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ (ΠΕΡΙΕΧΕΙ CD-ROM), ΓΙΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΕΥΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 14:52 Ο 8theo1 έγραψε: #52 22-08-15 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Γειά σας. Πριν απο μια βδομάδα ακριβώς αποφάσισα ύστερα από εκτενή έρευνα να πάω θεωρητική. Όμως χτες ο μπαμπάς μου μίλησε για το τι με περιμένει και τρελάθηκα. Έχω αγχωθεί πολύ με το άγνωστο κείμενο. Θα ήθελα να ρωτήσω αν στη δευτέρα δίνουμε άγνωστο στις εξετάσεις του ιουνίου. Ακόμα, βρήκα στην ίδια συζήτηση κάποια βοηθήματα αλλά δεν ξέρω αν είναι κατάλληλα για το νέο Λύκειο με τις πολύ τελευταιες αλλαγές. Πιστεύετε πως τόσο υλικό είναι αρκετό ή είμαι υπερβολικός;;; Τα βοηθήματα που βρήκα είναι αυτά: Ø Συστηματική θεματογραφία της αρχαίας ελληνικής πεζογραφίας Εκδότης : ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ, Συγγραφέας : Σαρρής Μιχάλης Ø Θέματα αρχαίας ελληνικής Γ΄ ενιαίου λυκείου Συγγραφέας : Μυτιληναίος, Ορφέας Χ. Εκδόσεις : Ελληνικά Γράμματα (υπάρχει για β και γ λυκείου) Ø Θέματα αρχαίων ελληνικών, Νικόλαος Δ. Τζουγανάτος, Βιβλιοπωλείον της Εστίας Ø Συντακτικό της αρχαίας ελληνικής, Κωνσταντίνος Βασιλάτος, Σαββάλας Ø ΘΕΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ (ΠΕΡΙΕΧΕΙ CD-ROM), ΓΙΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΕΥΑ Click για ανάπτυξη... Ναι θα δώσεις άγνωστο στις εξετάσεις του Ιουνίου. Τα βοηθήματα που διάλεξες είναι καλά αλλά τα θεωρώ υπερβολικά, ούτως η άλλως θα σε βοηθήσουν πολύ και οι καθηγητές του σχολείου και του φροντιστηρίου (αν πας) Αν θέλεις οπωσδήποτε να πάρεις κάτι, διάλεξε τη Θεματογραφία του Πατάκη, ένα συντακτικό της επιλογής σου και από γραμματική αρκεί η άσπρη που έχεις από το σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:09 Ο Αντώνιος 1: #53 22-08-15 15:09 Σίγουρα θα κάνω ιδιαίτερο στα αρχαία και στα νέα ελληνικα. Απλά θέλω κάτι για επιπλέον εξάσκηση ώστε να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλασμα στις εξετάσεις. Ακόμα, μηπως πρέπει να κάνω κάτι απο τώρα πριν αρχίσω το φροντιστήριο ή να περιμενω να μου πει ο καθηγητής τι να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2015 jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.043 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:20 Ο jims έγραψε: #54 22-08-15 15:20 Οπωσδήποτε θα χρειαστείς και ένα λεξικό ρημάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:40 Ο Αντώνιος 1: #55 22-08-15 15:40 Εσύ ποιό προτείνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:44 Ο 8theo1 έγραψε: #56 22-08-15 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Σίγουρα θα κάνω ιδιαίτερο στα αρχαία και στα νέα ελληνικα. Απλά θέλω κάτι για επιπλέον εξάσκηση ώστε να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλασμα στις εξετάσεις. Ακόμα, μηπως πρέπει να κάνω κάτι απο τώρα πριν αρχίσω το φροντιστήριο ή να περιμενω να μου πει ο καθηγητής τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Μπα όχι τίποτα, απλώς προσπάθησε να φρεσκάρεις όσο μπορείς τη γραμματική γιατί ξεχνιέται εύκολα, με τον καιρό θα αρχίζεις να μαθαίνεις και λεξιλόγιο για να μπορείς να βγάζεις τα άγνωστα και θα είσαι κομπλέ Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Εσύ ποιό προτείνεις; Click για ανάπτυξη... https://www.politeianet.gr/books/978...n-rimaton-tis-archaias-ellinikis-glossas-8765 Αυτό θα σου πρότεινα εγώ, είναι πάρα πολύ καλό, βολικό και εύχρηστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:46 Ο Αντώνιος 1: #57 22-08-15 15:46 Και απο λεξικό ανωμάλων; Τι προτείνεις; Συγνώμη για τις κουραστικές απορίες αλλά έχω αγχωθει πάρα πολύ. Συγνώμη, δεν είδα την απάντηση πιο πάνω. Ααα, λατινικά κάνουμε στη δευτέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.043 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:47 Ο jims έγραψε: #58 22-08-15 15:47 Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν αυτό του πατάκη: https://www.stamoulis.gr/-Λεξικό-Ρημάτων-Αρχαίας-Ελληνικής-Ομαλών-και-Ανωμάλων_p-395103.aspx. Επίσης υπάρχει και ένα ακόμη της ελληνοεκδοτικής που είναι αρκετά καλό: https://www.ellinoekdotiki.gr/displayITM2.asp?ITMID=1388&LANG=GR Υπάρχουν βέβαια πολλά στην αγορά. Όποιο και να αγοράσεις είναι σχεδόν το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2015 Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:58 Ο Αντώνιος 1: #59 22-08-15 15:58 Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 13:59 Ο Αντώνιος 1: #60 23-08-15 13:59 Αλήθεια, λατινικά κάνουμε φέτος; Είδα πως υπάρχουν δύο βιβλία, ένα β λυκείου και ένα γ λυκείου; Τι ισχύει για του χρόνου; Ευχαριστώ πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ sophieee sp0t4 Petr23 vasoula! Τρελας123 Phil1 Dimitris9 Nefeloula ioannaion Gus Roger10 SlimShady athinoula CURIUSYOHAA Αριάνα123 Scandal Alex_t katiasalonica Daydreamer Marifei nicole1982 tsiobieman Έμμα Manolo165 Viedo Xristinaqui J.Cameron D.a.i.s.y Haraa11 Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Δεν έχεις δει ακόμα όλα τα past papers της Γ' Λυκείου. Άλλωστε, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για το «χειρότερο». Click για ανάπτυξη... Μα δεν το λέω εγώ, το λέει η καθηγήτρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mythik52 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2014 στις 18:19 Ο Mythik52 έγραψε: #49 02-01-14 18:19 Γεια σας! Γενικα για τα Αρχαια και για Β και για Γ Λυκειου τι θα χρειαστω; Εχω το λεξικο του Κ.Παπανικολαου (δεν νομιζω οτι κυκλοφορει πια). Απο γραμματικες, συντακτικα και μεθοδους κατανοησης του αγνωστου κειμενου τι μου προτεινετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2014 στις 00:08 Ο SparklingGrey: #50 04-01-14 00:08 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μα δεν το λέω εγώ, το λέει η καθηγήτρια Click για ανάπτυξη... Είμαι σχεδόν σίγουρος πως κάποτε σε κάποιες (ίσως και) επαναληπτικές έπεσε εξαίρεση που υπήρχε μόνο στη μεγάλη γραμματική του Οικονόμου. Αλλά οι περισσότεροι καθηγητές δίνουν αυτές τις εξαιρέσεις φωτοτυπημένες. Δεν μπορώ να θυμηθώ, βέβαια, ποιες εξαιρέσεις ήταν αυτές, και αν ήταν στο κεφάλαιο των παραθετικών ή σε αυτό των εις -μι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 14:27 Ο Αντώνιος 1: #51 22-08-15 14:27 Γειά σας. Πριν απο μια βδομάδα ακριβώς αποφάσισα ύστερα από εκτενή έρευνα να πάω θεωρητική. Όμως χτες ο μπαμπάς μου μίλησε για το τι με περιμένει και τρελάθηκα. Έχω αγχωθεί πολύ με το άγνωστο κείμενο. Θα ήθελα να ρωτήσω αν στη δευτέρα δίνουμε άγνωστο στις εξετάσεις του ιουνίου. Ακόμα, βρήκα στην ίδια συζήτηση κάποια βοηθήματα αλλά δεν ξέρω αν είναι κατάλληλα για το νέο Λύκειο με τις πολύ τελευταιες αλλαγές. Πιστεύετε πως τόσο υλικό είναι αρκετό ή είμαι υπερβολικός;;; Τα βοηθήματα που βρήκα είναι αυτά: Ø Συστηματική θεματογραφία της αρχαίας ελληνικής πεζογραφίας Εκδότης : ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ, Συγγραφέας : Σαρρής Μιχάλης Ø Θέματα αρχαίας ελληνικής Γ΄ ενιαίου λυκείου Συγγραφέας : Μυτιληναίος, Ορφέας Χ. Εκδόσεις : Ελληνικά Γράμματα (υπάρχει για β και γ λυκείου) Ø Θέματα αρχαίων ελληνικών, Νικόλαος Δ. Τζουγανάτος, Βιβλιοπωλείον της Εστίας Ø Συντακτικό της αρχαίας ελληνικής, Κωνσταντίνος Βασιλάτος, Σαββάλας Ø ΘΕΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ (ΠΕΡΙΕΧΕΙ CD-ROM), ΓΙΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΕΥΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 14:52 Ο 8theo1 έγραψε: #52 22-08-15 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Γειά σας. Πριν απο μια βδομάδα ακριβώς αποφάσισα ύστερα από εκτενή έρευνα να πάω θεωρητική. Όμως χτες ο μπαμπάς μου μίλησε για το τι με περιμένει και τρελάθηκα. Έχω αγχωθεί πολύ με το άγνωστο κείμενο. Θα ήθελα να ρωτήσω αν στη δευτέρα δίνουμε άγνωστο στις εξετάσεις του ιουνίου. Ακόμα, βρήκα στην ίδια συζήτηση κάποια βοηθήματα αλλά δεν ξέρω αν είναι κατάλληλα για το νέο Λύκειο με τις πολύ τελευταιες αλλαγές. Πιστεύετε πως τόσο υλικό είναι αρκετό ή είμαι υπερβολικός;;; Τα βοηθήματα που βρήκα είναι αυτά: Ø Συστηματική θεματογραφία της αρχαίας ελληνικής πεζογραφίας Εκδότης : ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ, Συγγραφέας : Σαρρής Μιχάλης Ø Θέματα αρχαίας ελληνικής Γ΄ ενιαίου λυκείου Συγγραφέας : Μυτιληναίος, Ορφέας Χ. Εκδόσεις : Ελληνικά Γράμματα (υπάρχει για β και γ λυκείου) Ø Θέματα αρχαίων ελληνικών, Νικόλαος Δ. Τζουγανάτος, Βιβλιοπωλείον της Εστίας Ø Συντακτικό της αρχαίας ελληνικής, Κωνσταντίνος Βασιλάτος, Σαββάλας Ø ΘΕΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ (ΠΕΡΙΕΧΕΙ CD-ROM), ΓΙΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΕΥΑ Click για ανάπτυξη... Ναι θα δώσεις άγνωστο στις εξετάσεις του Ιουνίου. Τα βοηθήματα που διάλεξες είναι καλά αλλά τα θεωρώ υπερβολικά, ούτως η άλλως θα σε βοηθήσουν πολύ και οι καθηγητές του σχολείου και του φροντιστηρίου (αν πας) Αν θέλεις οπωσδήποτε να πάρεις κάτι, διάλεξε τη Θεματογραφία του Πατάκη, ένα συντακτικό της επιλογής σου και από γραμματική αρκεί η άσπρη που έχεις από το σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:09 Ο Αντώνιος 1: #53 22-08-15 15:09 Σίγουρα θα κάνω ιδιαίτερο στα αρχαία και στα νέα ελληνικα. Απλά θέλω κάτι για επιπλέον εξάσκηση ώστε να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλασμα στις εξετάσεις. Ακόμα, μηπως πρέπει να κάνω κάτι απο τώρα πριν αρχίσω το φροντιστήριο ή να περιμενω να μου πει ο καθηγητής τι να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2015 jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.043 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:20 Ο jims έγραψε: #54 22-08-15 15:20 Οπωσδήποτε θα χρειαστείς και ένα λεξικό ρημάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:40 Ο Αντώνιος 1: #55 22-08-15 15:40 Εσύ ποιό προτείνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:44 Ο 8theo1 έγραψε: #56 22-08-15 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Σίγουρα θα κάνω ιδιαίτερο στα αρχαία και στα νέα ελληνικα. Απλά θέλω κάτι για επιπλέον εξάσκηση ώστε να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλασμα στις εξετάσεις. Ακόμα, μηπως πρέπει να κάνω κάτι απο τώρα πριν αρχίσω το φροντιστήριο ή να περιμενω να μου πει ο καθηγητής τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Μπα όχι τίποτα, απλώς προσπάθησε να φρεσκάρεις όσο μπορείς τη γραμματική γιατί ξεχνιέται εύκολα, με τον καιρό θα αρχίζεις να μαθαίνεις και λεξιλόγιο για να μπορείς να βγάζεις τα άγνωστα και θα είσαι κομπλέ Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Εσύ ποιό προτείνεις; Click για ανάπτυξη... https://www.politeianet.gr/books/978...n-rimaton-tis-archaias-ellinikis-glossas-8765 Αυτό θα σου πρότεινα εγώ, είναι πάρα πολύ καλό, βολικό και εύχρηστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:46 Ο Αντώνιος 1: #57 22-08-15 15:46 Και απο λεξικό ανωμάλων; Τι προτείνεις; Συγνώμη για τις κουραστικές απορίες αλλά έχω αγχωθει πάρα πολύ. Συγνώμη, δεν είδα την απάντηση πιο πάνω. Ααα, λατινικά κάνουμε στη δευτέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.043 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:47 Ο jims έγραψε: #58 22-08-15 15:47 Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν αυτό του πατάκη: https://www.stamoulis.gr/-Λεξικό-Ρημάτων-Αρχαίας-Ελληνικής-Ομαλών-και-Ανωμάλων_p-395103.aspx. Επίσης υπάρχει και ένα ακόμη της ελληνοεκδοτικής που είναι αρκετά καλό: https://www.ellinoekdotiki.gr/displayITM2.asp?ITMID=1388&LANG=GR Υπάρχουν βέβαια πολλά στην αγορά. Όποιο και να αγοράσεις είναι σχεδόν το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2015 Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:58 Ο Αντώνιος 1: #59 22-08-15 15:58 Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 13:59 Ο Αντώνιος 1: #60 23-08-15 13:59 Αλήθεια, λατινικά κάνουμε φέτος; Είδα πως υπάρχουν δύο βιβλία, ένα β λυκείου και ένα γ λυκείου; Τι ισχύει για του χρόνου; Ευχαριστώ πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ sophieee sp0t4 Petr23 vasoula! Τρελας123 Phil1 Dimitris9 Nefeloula ioannaion Gus Roger10 SlimShady athinoula CURIUSYOHAA Αριάνα123 Scandal Alex_t katiasalonica Daydreamer Marifei nicole1982 tsiobieman Έμμα Manolo165 Viedo Xristinaqui J.Cameron D.a.i.s.y Haraa11 Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας! Γενικα για τα Αρχαια και για Β και για Γ Λυκειου τι θα χρειαστω; Εχω το λεξικο του Κ.Παπανικολαου (δεν νομιζω οτι κυκλοφορει πια). Απο γραμματικες, συντακτικα και μεθοδους κατανοησης του αγνωστου κειμενου τι μου προτεινετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2014 στις 00:08 Ο SparklingGrey: #50 04-01-14 00:08 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μα δεν το λέω εγώ, το λέει η καθηγήτρια Click για ανάπτυξη... Είμαι σχεδόν σίγουρος πως κάποτε σε κάποιες (ίσως και) επαναληπτικές έπεσε εξαίρεση που υπήρχε μόνο στη μεγάλη γραμματική του Οικονόμου. Αλλά οι περισσότεροι καθηγητές δίνουν αυτές τις εξαιρέσεις φωτοτυπημένες. Δεν μπορώ να θυμηθώ, βέβαια, ποιες εξαιρέσεις ήταν αυτές, και αν ήταν στο κεφάλαιο των παραθετικών ή σε αυτό των εις -μι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 14:27 Ο Αντώνιος 1: #51 22-08-15 14:27 Γειά σας. Πριν απο μια βδομάδα ακριβώς αποφάσισα ύστερα από εκτενή έρευνα να πάω θεωρητική. Όμως χτες ο μπαμπάς μου μίλησε για το τι με περιμένει και τρελάθηκα. Έχω αγχωθεί πολύ με το άγνωστο κείμενο. Θα ήθελα να ρωτήσω αν στη δευτέρα δίνουμε άγνωστο στις εξετάσεις του ιουνίου. Ακόμα, βρήκα στην ίδια συζήτηση κάποια βοηθήματα αλλά δεν ξέρω αν είναι κατάλληλα για το νέο Λύκειο με τις πολύ τελευταιες αλλαγές. Πιστεύετε πως τόσο υλικό είναι αρκετό ή είμαι υπερβολικός;;; Τα βοηθήματα που βρήκα είναι αυτά: Ø Συστηματική θεματογραφία της αρχαίας ελληνικής πεζογραφίας Εκδότης : ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ, Συγγραφέας : Σαρρής Μιχάλης Ø Θέματα αρχαίας ελληνικής Γ΄ ενιαίου λυκείου Συγγραφέας : Μυτιληναίος, Ορφέας Χ. Εκδόσεις : Ελληνικά Γράμματα (υπάρχει για β και γ λυκείου) Ø Θέματα αρχαίων ελληνικών, Νικόλαος Δ. Τζουγανάτος, Βιβλιοπωλείον της Εστίας Ø Συντακτικό της αρχαίας ελληνικής, Κωνσταντίνος Βασιλάτος, Σαββάλας Ø ΘΕΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ (ΠΕΡΙΕΧΕΙ CD-ROM), ΓΙΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΕΥΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 14:52 Ο 8theo1 έγραψε: #52 22-08-15 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Γειά σας. Πριν απο μια βδομάδα ακριβώς αποφάσισα ύστερα από εκτενή έρευνα να πάω θεωρητική. Όμως χτες ο μπαμπάς μου μίλησε για το τι με περιμένει και τρελάθηκα. Έχω αγχωθεί πολύ με το άγνωστο κείμενο. Θα ήθελα να ρωτήσω αν στη δευτέρα δίνουμε άγνωστο στις εξετάσεις του ιουνίου. Ακόμα, βρήκα στην ίδια συζήτηση κάποια βοηθήματα αλλά δεν ξέρω αν είναι κατάλληλα για το νέο Λύκειο με τις πολύ τελευταιες αλλαγές. Πιστεύετε πως τόσο υλικό είναι αρκετό ή είμαι υπερβολικός;;; Τα βοηθήματα που βρήκα είναι αυτά: Ø Συστηματική θεματογραφία της αρχαίας ελληνικής πεζογραφίας Εκδότης : ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ, Συγγραφέας : Σαρρής Μιχάλης Ø Θέματα αρχαίας ελληνικής Γ΄ ενιαίου λυκείου Συγγραφέας : Μυτιληναίος, Ορφέας Χ. Εκδόσεις : Ελληνικά Γράμματα (υπάρχει για β και γ λυκείου) Ø Θέματα αρχαίων ελληνικών, Νικόλαος Δ. Τζουγανάτος, Βιβλιοπωλείον της Εστίας Ø Συντακτικό της αρχαίας ελληνικής, Κωνσταντίνος Βασιλάτος, Σαββάλας Ø ΘΕΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ (ΠΕΡΙΕΧΕΙ CD-ROM), ΓΙΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΕΥΑ Click για ανάπτυξη... Ναι θα δώσεις άγνωστο στις εξετάσεις του Ιουνίου. Τα βοηθήματα που διάλεξες είναι καλά αλλά τα θεωρώ υπερβολικά, ούτως η άλλως θα σε βοηθήσουν πολύ και οι καθηγητές του σχολείου και του φροντιστηρίου (αν πας) Αν θέλεις οπωσδήποτε να πάρεις κάτι, διάλεξε τη Θεματογραφία του Πατάκη, ένα συντακτικό της επιλογής σου και από γραμματική αρκεί η άσπρη που έχεις από το σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:09 Ο Αντώνιος 1: #53 22-08-15 15:09 Σίγουρα θα κάνω ιδιαίτερο στα αρχαία και στα νέα ελληνικα. Απλά θέλω κάτι για επιπλέον εξάσκηση ώστε να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλασμα στις εξετάσεις. Ακόμα, μηπως πρέπει να κάνω κάτι απο τώρα πριν αρχίσω το φροντιστήριο ή να περιμενω να μου πει ο καθηγητής τι να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2015 jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.043 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:20 Ο jims έγραψε: #54 22-08-15 15:20 Οπωσδήποτε θα χρειαστείς και ένα λεξικό ρημάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:40 Ο Αντώνιος 1: #55 22-08-15 15:40 Εσύ ποιό προτείνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:44 Ο 8theo1 έγραψε: #56 22-08-15 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Σίγουρα θα κάνω ιδιαίτερο στα αρχαία και στα νέα ελληνικα. Απλά θέλω κάτι για επιπλέον εξάσκηση ώστε να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλασμα στις εξετάσεις. Ακόμα, μηπως πρέπει να κάνω κάτι απο τώρα πριν αρχίσω το φροντιστήριο ή να περιμενω να μου πει ο καθηγητής τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Μπα όχι τίποτα, απλώς προσπάθησε να φρεσκάρεις όσο μπορείς τη γραμματική γιατί ξεχνιέται εύκολα, με τον καιρό θα αρχίζεις να μαθαίνεις και λεξιλόγιο για να μπορείς να βγάζεις τα άγνωστα και θα είσαι κομπλέ Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Εσύ ποιό προτείνεις; Click για ανάπτυξη... https://www.politeianet.gr/books/978...n-rimaton-tis-archaias-ellinikis-glossas-8765 Αυτό θα σου πρότεινα εγώ, είναι πάρα πολύ καλό, βολικό και εύχρηστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:46 Ο Αντώνιος 1: #57 22-08-15 15:46 Και απο λεξικό ανωμάλων; Τι προτείνεις; Συγνώμη για τις κουραστικές απορίες αλλά έχω αγχωθει πάρα πολύ. Συγνώμη, δεν είδα την απάντηση πιο πάνω. Ααα, λατινικά κάνουμε στη δευτέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.043 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:47 Ο jims έγραψε: #58 22-08-15 15:47 Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν αυτό του πατάκη: https://www.stamoulis.gr/-Λεξικό-Ρημάτων-Αρχαίας-Ελληνικής-Ομαλών-και-Ανωμάλων_p-395103.aspx. Επίσης υπάρχει και ένα ακόμη της ελληνοεκδοτικής που είναι αρκετά καλό: https://www.ellinoekdotiki.gr/displayITM2.asp?ITMID=1388&LANG=GR Υπάρχουν βέβαια πολλά στην αγορά. Όποιο και να αγοράσεις είναι σχεδόν το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2015 Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:58 Ο Αντώνιος 1: #59 22-08-15 15:58 Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 13:59 Ο Αντώνιος 1: #60 23-08-15 13:59 Αλήθεια, λατινικά κάνουμε φέτος; Είδα πως υπάρχουν δύο βιβλία, ένα β λυκείου και ένα γ λυκείου; Τι ισχύει για του χρόνου; Ευχαριστώ πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ sophieee sp0t4 Petr23 vasoula! Τρελας123 Phil1 Dimitris9 Nefeloula ioannaion Gus Roger10 SlimShady athinoula CURIUSYOHAA Αριάνα123 Scandal Alex_t katiasalonica Daydreamer Marifei nicole1982 tsiobieman Έμμα Manolo165 Viedo Xristinaqui J.Cameron D.a.i.s.y Haraa11 Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μα δεν το λέω εγώ, το λέει η καθηγήτρια Click για ανάπτυξη... Είμαι σχεδόν σίγουρος πως κάποτε σε κάποιες (ίσως και) επαναληπτικές έπεσε εξαίρεση που υπήρχε μόνο στη μεγάλη γραμματική του Οικονόμου. Αλλά οι περισσότεροι καθηγητές δίνουν αυτές τις εξαιρέσεις φωτοτυπημένες. Δεν μπορώ να θυμηθώ, βέβαια, ποιες εξαιρέσεις ήταν αυτές, και αν ήταν στο κεφάλαιο των παραθετικών ή σε αυτό των εις -μι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 14:27 Ο Αντώνιος 1: #51 22-08-15 14:27 Γειά σας. Πριν απο μια βδομάδα ακριβώς αποφάσισα ύστερα από εκτενή έρευνα να πάω θεωρητική. Όμως χτες ο μπαμπάς μου μίλησε για το τι με περιμένει και τρελάθηκα. Έχω αγχωθεί πολύ με το άγνωστο κείμενο. Θα ήθελα να ρωτήσω αν στη δευτέρα δίνουμε άγνωστο στις εξετάσεις του ιουνίου. Ακόμα, βρήκα στην ίδια συζήτηση κάποια βοηθήματα αλλά δεν ξέρω αν είναι κατάλληλα για το νέο Λύκειο με τις πολύ τελευταιες αλλαγές. Πιστεύετε πως τόσο υλικό είναι αρκετό ή είμαι υπερβολικός;;; Τα βοηθήματα που βρήκα είναι αυτά: Ø Συστηματική θεματογραφία της αρχαίας ελληνικής πεζογραφίας Εκδότης : ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ, Συγγραφέας : Σαρρής Μιχάλης Ø Θέματα αρχαίας ελληνικής Γ΄ ενιαίου λυκείου Συγγραφέας : Μυτιληναίος, Ορφέας Χ. Εκδόσεις : Ελληνικά Γράμματα (υπάρχει για β και γ λυκείου) Ø Θέματα αρχαίων ελληνικών, Νικόλαος Δ. Τζουγανάτος, Βιβλιοπωλείον της Εστίας Ø Συντακτικό της αρχαίας ελληνικής, Κωνσταντίνος Βασιλάτος, Σαββάλας Ø ΘΕΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ (ΠΕΡΙΕΧΕΙ CD-ROM), ΓΙΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΕΥΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 14:52 Ο 8theo1 έγραψε: #52 22-08-15 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Γειά σας. Πριν απο μια βδομάδα ακριβώς αποφάσισα ύστερα από εκτενή έρευνα να πάω θεωρητική. Όμως χτες ο μπαμπάς μου μίλησε για το τι με περιμένει και τρελάθηκα. Έχω αγχωθεί πολύ με το άγνωστο κείμενο. Θα ήθελα να ρωτήσω αν στη δευτέρα δίνουμε άγνωστο στις εξετάσεις του ιουνίου. Ακόμα, βρήκα στην ίδια συζήτηση κάποια βοηθήματα αλλά δεν ξέρω αν είναι κατάλληλα για το νέο Λύκειο με τις πολύ τελευταιες αλλαγές. Πιστεύετε πως τόσο υλικό είναι αρκετό ή είμαι υπερβολικός;;; Τα βοηθήματα που βρήκα είναι αυτά: Ø Συστηματική θεματογραφία της αρχαίας ελληνικής πεζογραφίας Εκδότης : ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ, Συγγραφέας : Σαρρής Μιχάλης Ø Θέματα αρχαίας ελληνικής Γ΄ ενιαίου λυκείου Συγγραφέας : Μυτιληναίος, Ορφέας Χ. Εκδόσεις : Ελληνικά Γράμματα (υπάρχει για β και γ λυκείου) Ø Θέματα αρχαίων ελληνικών, Νικόλαος Δ. Τζουγανάτος, Βιβλιοπωλείον της Εστίας Ø Συντακτικό της αρχαίας ελληνικής, Κωνσταντίνος Βασιλάτος, Σαββάλας Ø ΘΕΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ (ΠΕΡΙΕΧΕΙ CD-ROM), ΓΙΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΕΥΑ Click για ανάπτυξη... Ναι θα δώσεις άγνωστο στις εξετάσεις του Ιουνίου. Τα βοηθήματα που διάλεξες είναι καλά αλλά τα θεωρώ υπερβολικά, ούτως η άλλως θα σε βοηθήσουν πολύ και οι καθηγητές του σχολείου και του φροντιστηρίου (αν πας) Αν θέλεις οπωσδήποτε να πάρεις κάτι, διάλεξε τη Θεματογραφία του Πατάκη, ένα συντακτικό της επιλογής σου και από γραμματική αρκεί η άσπρη που έχεις από το σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:09 Ο Αντώνιος 1: #53 22-08-15 15:09 Σίγουρα θα κάνω ιδιαίτερο στα αρχαία και στα νέα ελληνικα. Απλά θέλω κάτι για επιπλέον εξάσκηση ώστε να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλασμα στις εξετάσεις. Ακόμα, μηπως πρέπει να κάνω κάτι απο τώρα πριν αρχίσω το φροντιστήριο ή να περιμενω να μου πει ο καθηγητής τι να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2015 jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.043 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:20 Ο jims έγραψε: #54 22-08-15 15:20 Οπωσδήποτε θα χρειαστείς και ένα λεξικό ρημάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:40 Ο Αντώνιος 1: #55 22-08-15 15:40 Εσύ ποιό προτείνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:44 Ο 8theo1 έγραψε: #56 22-08-15 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Σίγουρα θα κάνω ιδιαίτερο στα αρχαία και στα νέα ελληνικα. Απλά θέλω κάτι για επιπλέον εξάσκηση ώστε να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλασμα στις εξετάσεις. Ακόμα, μηπως πρέπει να κάνω κάτι απο τώρα πριν αρχίσω το φροντιστήριο ή να περιμενω να μου πει ο καθηγητής τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Μπα όχι τίποτα, απλώς προσπάθησε να φρεσκάρεις όσο μπορείς τη γραμματική γιατί ξεχνιέται εύκολα, με τον καιρό θα αρχίζεις να μαθαίνεις και λεξιλόγιο για να μπορείς να βγάζεις τα άγνωστα και θα είσαι κομπλέ Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Εσύ ποιό προτείνεις; Click για ανάπτυξη... https://www.politeianet.gr/books/978...n-rimaton-tis-archaias-ellinikis-glossas-8765 Αυτό θα σου πρότεινα εγώ, είναι πάρα πολύ καλό, βολικό και εύχρηστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:46 Ο Αντώνιος 1: #57 22-08-15 15:46 Και απο λεξικό ανωμάλων; Τι προτείνεις; Συγνώμη για τις κουραστικές απορίες αλλά έχω αγχωθει πάρα πολύ. Συγνώμη, δεν είδα την απάντηση πιο πάνω. Ααα, λατινικά κάνουμε στη δευτέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.043 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:47 Ο jims έγραψε: #58 22-08-15 15:47 Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν αυτό του πατάκη: https://www.stamoulis.gr/-Λεξικό-Ρημάτων-Αρχαίας-Ελληνικής-Ομαλών-και-Ανωμάλων_p-395103.aspx. Επίσης υπάρχει και ένα ακόμη της ελληνοεκδοτικής που είναι αρκετά καλό: https://www.ellinoekdotiki.gr/displayITM2.asp?ITMID=1388&LANG=GR Υπάρχουν βέβαια πολλά στην αγορά. Όποιο και να αγοράσεις είναι σχεδόν το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2015 Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:58 Ο Αντώνιος 1: #59 22-08-15 15:58 Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 13:59 Ο Αντώνιος 1: #60 23-08-15 13:59 Αλήθεια, λατινικά κάνουμε φέτος; Είδα πως υπάρχουν δύο βιβλία, ένα β λυκείου και ένα γ λυκείου; Τι ισχύει για του χρόνου; Ευχαριστώ πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ sophieee sp0t4 Petr23 vasoula! Τρελας123 Phil1 Dimitris9 Nefeloula ioannaion Gus Roger10 SlimShady athinoula CURIUSYOHAA Αριάνα123 Scandal Alex_t katiasalonica Daydreamer Marifei nicole1982 tsiobieman Έμμα Manolo165 Viedo Xristinaqui J.Cameron D.a.i.s.y Haraa11 Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γειά σας. Πριν απο μια βδομάδα ακριβώς αποφάσισα ύστερα από εκτενή έρευνα να πάω θεωρητική. Όμως χτες ο μπαμπάς μου μίλησε για το τι με περιμένει και τρελάθηκα. Έχω αγχωθεί πολύ με το άγνωστο κείμενο. Θα ήθελα να ρωτήσω αν στη δευτέρα δίνουμε άγνωστο στις εξετάσεις του ιουνίου. Ακόμα, βρήκα στην ίδια συζήτηση κάποια βοηθήματα αλλά δεν ξέρω αν είναι κατάλληλα για το νέο Λύκειο με τις πολύ τελευταιες αλλαγές. Πιστεύετε πως τόσο υλικό είναι αρκετό ή είμαι υπερβολικός;;; Τα βοηθήματα που βρήκα είναι αυτά: Ø Συστηματική θεματογραφία της αρχαίας ελληνικής πεζογραφίας Εκδότης : ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ, Συγγραφέας : Σαρρής Μιχάλης Ø Θέματα αρχαίας ελληνικής Γ΄ ενιαίου λυκείου Συγγραφέας : Μυτιληναίος, Ορφέας Χ. Εκδόσεις : Ελληνικά Γράμματα (υπάρχει για β και γ λυκείου) Ø Θέματα αρχαίων ελληνικών, Νικόλαος Δ. Τζουγανάτος, Βιβλιοπωλείον της Εστίας Ø Συντακτικό της αρχαίας ελληνικής, Κωνσταντίνος Βασιλάτος, Σαββάλας Ø ΘΕΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ (ΠΕΡΙΕΧΕΙ CD-ROM), ΓΙΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΕΥΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 14:52 Ο 8theo1 έγραψε: #52 22-08-15 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Γειά σας. Πριν απο μια βδομάδα ακριβώς αποφάσισα ύστερα από εκτενή έρευνα να πάω θεωρητική. Όμως χτες ο μπαμπάς μου μίλησε για το τι με περιμένει και τρελάθηκα. Έχω αγχωθεί πολύ με το άγνωστο κείμενο. Θα ήθελα να ρωτήσω αν στη δευτέρα δίνουμε άγνωστο στις εξετάσεις του ιουνίου. Ακόμα, βρήκα στην ίδια συζήτηση κάποια βοηθήματα αλλά δεν ξέρω αν είναι κατάλληλα για το νέο Λύκειο με τις πολύ τελευταιες αλλαγές. Πιστεύετε πως τόσο υλικό είναι αρκετό ή είμαι υπερβολικός;;; Τα βοηθήματα που βρήκα είναι αυτά: Ø Συστηματική θεματογραφία της αρχαίας ελληνικής πεζογραφίας Εκδότης : ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ, Συγγραφέας : Σαρρής Μιχάλης Ø Θέματα αρχαίας ελληνικής Γ΄ ενιαίου λυκείου Συγγραφέας : Μυτιληναίος, Ορφέας Χ. Εκδόσεις : Ελληνικά Γράμματα (υπάρχει για β και γ λυκείου) Ø Θέματα αρχαίων ελληνικών, Νικόλαος Δ. Τζουγανάτος, Βιβλιοπωλείον της Εστίας Ø Συντακτικό της αρχαίας ελληνικής, Κωνσταντίνος Βασιλάτος, Σαββάλας Ø ΘΕΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ (ΠΕΡΙΕΧΕΙ CD-ROM), ΓΙΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΕΥΑ Click για ανάπτυξη... Ναι θα δώσεις άγνωστο στις εξετάσεις του Ιουνίου. Τα βοηθήματα που διάλεξες είναι καλά αλλά τα θεωρώ υπερβολικά, ούτως η άλλως θα σε βοηθήσουν πολύ και οι καθηγητές του σχολείου και του φροντιστηρίου (αν πας) Αν θέλεις οπωσδήποτε να πάρεις κάτι, διάλεξε τη Θεματογραφία του Πατάκη, ένα συντακτικό της επιλογής σου και από γραμματική αρκεί η άσπρη που έχεις από το σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:09 Ο Αντώνιος 1: #53 22-08-15 15:09 Σίγουρα θα κάνω ιδιαίτερο στα αρχαία και στα νέα ελληνικα. Απλά θέλω κάτι για επιπλέον εξάσκηση ώστε να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλασμα στις εξετάσεις. Ακόμα, μηπως πρέπει να κάνω κάτι απο τώρα πριν αρχίσω το φροντιστήριο ή να περιμενω να μου πει ο καθηγητής τι να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2015 jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.043 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:20 Ο jims έγραψε: #54 22-08-15 15:20 Οπωσδήποτε θα χρειαστείς και ένα λεξικό ρημάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:40 Ο Αντώνιος 1: #55 22-08-15 15:40 Εσύ ποιό προτείνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:44 Ο 8theo1 έγραψε: #56 22-08-15 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Σίγουρα θα κάνω ιδιαίτερο στα αρχαία και στα νέα ελληνικα. Απλά θέλω κάτι για επιπλέον εξάσκηση ώστε να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλασμα στις εξετάσεις. Ακόμα, μηπως πρέπει να κάνω κάτι απο τώρα πριν αρχίσω το φροντιστήριο ή να περιμενω να μου πει ο καθηγητής τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Μπα όχι τίποτα, απλώς προσπάθησε να φρεσκάρεις όσο μπορείς τη γραμματική γιατί ξεχνιέται εύκολα, με τον καιρό θα αρχίζεις να μαθαίνεις και λεξιλόγιο για να μπορείς να βγάζεις τα άγνωστα και θα είσαι κομπλέ Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Εσύ ποιό προτείνεις; Click για ανάπτυξη... https://www.politeianet.gr/books/978...n-rimaton-tis-archaias-ellinikis-glossas-8765 Αυτό θα σου πρότεινα εγώ, είναι πάρα πολύ καλό, βολικό και εύχρηστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:46 Ο Αντώνιος 1: #57 22-08-15 15:46 Και απο λεξικό ανωμάλων; Τι προτείνεις; Συγνώμη για τις κουραστικές απορίες αλλά έχω αγχωθει πάρα πολύ. Συγνώμη, δεν είδα την απάντηση πιο πάνω. Ααα, λατινικά κάνουμε στη δευτέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.043 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:47 Ο jims έγραψε: #58 22-08-15 15:47 Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν αυτό του πατάκη: https://www.stamoulis.gr/-Λεξικό-Ρημάτων-Αρχαίας-Ελληνικής-Ομαλών-και-Ανωμάλων_p-395103.aspx. Επίσης υπάρχει και ένα ακόμη της ελληνοεκδοτικής που είναι αρκετά καλό: https://www.ellinoekdotiki.gr/displayITM2.asp?ITMID=1388&LANG=GR Υπάρχουν βέβαια πολλά στην αγορά. Όποιο και να αγοράσεις είναι σχεδόν το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2015 Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:58 Ο Αντώνιος 1: #59 22-08-15 15:58 Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 13:59 Ο Αντώνιος 1: #60 23-08-15 13:59 Αλήθεια, λατινικά κάνουμε φέτος; Είδα πως υπάρχουν δύο βιβλία, ένα β λυκείου και ένα γ λυκείου; Τι ισχύει για του χρόνου; Ευχαριστώ πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ sophieee sp0t4 Petr23 vasoula! Τρελας123 Phil1 Dimitris9 Nefeloula ioannaion Gus Roger10 SlimShady athinoula CURIUSYOHAA Αριάνα123 Scandal Alex_t katiasalonica Daydreamer Marifei nicole1982 tsiobieman Έμμα Manolo165 Viedo Xristinaqui J.Cameron D.a.i.s.y Haraa11 Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Γειά σας. Πριν απο μια βδομάδα ακριβώς αποφάσισα ύστερα από εκτενή έρευνα να πάω θεωρητική. Όμως χτες ο μπαμπάς μου μίλησε για το τι με περιμένει και τρελάθηκα. Έχω αγχωθεί πολύ με το άγνωστο κείμενο. Θα ήθελα να ρωτήσω αν στη δευτέρα δίνουμε άγνωστο στις εξετάσεις του ιουνίου. Ακόμα, βρήκα στην ίδια συζήτηση κάποια βοηθήματα αλλά δεν ξέρω αν είναι κατάλληλα για το νέο Λύκειο με τις πολύ τελευταιες αλλαγές. Πιστεύετε πως τόσο υλικό είναι αρκετό ή είμαι υπερβολικός;;; Τα βοηθήματα που βρήκα είναι αυτά: Ø Συστηματική θεματογραφία της αρχαίας ελληνικής πεζογραφίας Εκδότης : ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ, Συγγραφέας : Σαρρής Μιχάλης Ø Θέματα αρχαίας ελληνικής Γ΄ ενιαίου λυκείου Συγγραφέας : Μυτιληναίος, Ορφέας Χ. Εκδόσεις : Ελληνικά Γράμματα (υπάρχει για β και γ λυκείου) Ø Θέματα αρχαίων ελληνικών, Νικόλαος Δ. Τζουγανάτος, Βιβλιοπωλείον της Εστίας Ø Συντακτικό της αρχαίας ελληνικής, Κωνσταντίνος Βασιλάτος, Σαββάλας Ø ΘΕΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ (ΠΕΡΙΕΧΕΙ CD-ROM), ΓΙΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΕΥΑ Click για ανάπτυξη... Ναι θα δώσεις άγνωστο στις εξετάσεις του Ιουνίου. Τα βοηθήματα που διάλεξες είναι καλά αλλά τα θεωρώ υπερβολικά, ούτως η άλλως θα σε βοηθήσουν πολύ και οι καθηγητές του σχολείου και του φροντιστηρίου (αν πας) Αν θέλεις οπωσδήποτε να πάρεις κάτι, διάλεξε τη Θεματογραφία του Πατάκη, ένα συντακτικό της επιλογής σου και από γραμματική αρκεί η άσπρη που έχεις από το σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:09 Ο Αντώνιος 1: #53 22-08-15 15:09 Σίγουρα θα κάνω ιδιαίτερο στα αρχαία και στα νέα ελληνικα. Απλά θέλω κάτι για επιπλέον εξάσκηση ώστε να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλασμα στις εξετάσεις. Ακόμα, μηπως πρέπει να κάνω κάτι απο τώρα πριν αρχίσω το φροντιστήριο ή να περιμενω να μου πει ο καθηγητής τι να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2015 jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.043 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:20 Ο jims έγραψε: #54 22-08-15 15:20 Οπωσδήποτε θα χρειαστείς και ένα λεξικό ρημάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:40 Ο Αντώνιος 1: #55 22-08-15 15:40 Εσύ ποιό προτείνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:44 Ο 8theo1 έγραψε: #56 22-08-15 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Σίγουρα θα κάνω ιδιαίτερο στα αρχαία και στα νέα ελληνικα. Απλά θέλω κάτι για επιπλέον εξάσκηση ώστε να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλασμα στις εξετάσεις. Ακόμα, μηπως πρέπει να κάνω κάτι απο τώρα πριν αρχίσω το φροντιστήριο ή να περιμενω να μου πει ο καθηγητής τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Μπα όχι τίποτα, απλώς προσπάθησε να φρεσκάρεις όσο μπορείς τη γραμματική γιατί ξεχνιέται εύκολα, με τον καιρό θα αρχίζεις να μαθαίνεις και λεξιλόγιο για να μπορείς να βγάζεις τα άγνωστα και θα είσαι κομπλέ Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Εσύ ποιό προτείνεις; Click για ανάπτυξη... https://www.politeianet.gr/books/978...n-rimaton-tis-archaias-ellinikis-glossas-8765 Αυτό θα σου πρότεινα εγώ, είναι πάρα πολύ καλό, βολικό και εύχρηστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:46 Ο Αντώνιος 1: #57 22-08-15 15:46 Και απο λεξικό ανωμάλων; Τι προτείνεις; Συγνώμη για τις κουραστικές απορίες αλλά έχω αγχωθει πάρα πολύ. Συγνώμη, δεν είδα την απάντηση πιο πάνω. Ααα, λατινικά κάνουμε στη δευτέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.043 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:47 Ο jims έγραψε: #58 22-08-15 15:47 Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν αυτό του πατάκη: https://www.stamoulis.gr/-Λεξικό-Ρημάτων-Αρχαίας-Ελληνικής-Ομαλών-και-Ανωμάλων_p-395103.aspx. Επίσης υπάρχει και ένα ακόμη της ελληνοεκδοτικής που είναι αρκετά καλό: https://www.ellinoekdotiki.gr/displayITM2.asp?ITMID=1388&LANG=GR Υπάρχουν βέβαια πολλά στην αγορά. Όποιο και να αγοράσεις είναι σχεδόν το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2015 Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:58 Ο Αντώνιος 1: #59 22-08-15 15:58 Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 13:59 Ο Αντώνιος 1: #60 23-08-15 13:59 Αλήθεια, λατινικά κάνουμε φέτος; Είδα πως υπάρχουν δύο βιβλία, ένα β λυκείου και ένα γ λυκείου; Τι ισχύει για του χρόνου; Ευχαριστώ πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ sophieee sp0t4 Petr23 vasoula! Τρελας123 Phil1 Dimitris9 Nefeloula ioannaion Gus Roger10 SlimShady athinoula CURIUSYOHAA Αριάνα123 Scandal Alex_t katiasalonica Daydreamer Marifei nicole1982 tsiobieman Έμμα Manolo165 Viedo Xristinaqui J.Cameron D.a.i.s.y Haraa11 Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σίγουρα θα κάνω ιδιαίτερο στα αρχαία και στα νέα ελληνικα. Απλά θέλω κάτι για επιπλέον εξάσκηση ώστε να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλασμα στις εξετάσεις. Ακόμα, μηπως πρέπει να κάνω κάτι απο τώρα πριν αρχίσω το φροντιστήριο ή να περιμενω να μου πει ο καθηγητής τι να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.043 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:20 Ο jims έγραψε: #54 22-08-15 15:20 Οπωσδήποτε θα χρειαστείς και ένα λεξικό ρημάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:40 Ο Αντώνιος 1: #55 22-08-15 15:40 Εσύ ποιό προτείνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:44 Ο 8theo1 έγραψε: #56 22-08-15 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Σίγουρα θα κάνω ιδιαίτερο στα αρχαία και στα νέα ελληνικα. Απλά θέλω κάτι για επιπλέον εξάσκηση ώστε να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλασμα στις εξετάσεις. Ακόμα, μηπως πρέπει να κάνω κάτι απο τώρα πριν αρχίσω το φροντιστήριο ή να περιμενω να μου πει ο καθηγητής τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Μπα όχι τίποτα, απλώς προσπάθησε να φρεσκάρεις όσο μπορείς τη γραμματική γιατί ξεχνιέται εύκολα, με τον καιρό θα αρχίζεις να μαθαίνεις και λεξιλόγιο για να μπορείς να βγάζεις τα άγνωστα και θα είσαι κομπλέ Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Εσύ ποιό προτείνεις; Click για ανάπτυξη... https://www.politeianet.gr/books/978...n-rimaton-tis-archaias-ellinikis-glossas-8765 Αυτό θα σου πρότεινα εγώ, είναι πάρα πολύ καλό, βολικό και εύχρηστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:46 Ο Αντώνιος 1: #57 22-08-15 15:46 Και απο λεξικό ανωμάλων; Τι προτείνεις; Συγνώμη για τις κουραστικές απορίες αλλά έχω αγχωθει πάρα πολύ. Συγνώμη, δεν είδα την απάντηση πιο πάνω. Ααα, λατινικά κάνουμε στη δευτέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.043 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:47 Ο jims έγραψε: #58 22-08-15 15:47 Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν αυτό του πατάκη: https://www.stamoulis.gr/-Λεξικό-Ρημάτων-Αρχαίας-Ελληνικής-Ομαλών-και-Ανωμάλων_p-395103.aspx. Επίσης υπάρχει και ένα ακόμη της ελληνοεκδοτικής που είναι αρκετά καλό: https://www.ellinoekdotiki.gr/displayITM2.asp?ITMID=1388&LANG=GR Υπάρχουν βέβαια πολλά στην αγορά. Όποιο και να αγοράσεις είναι σχεδόν το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2015 Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:58 Ο Αντώνιος 1: #59 22-08-15 15:58 Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 13:59 Ο Αντώνιος 1: #60 23-08-15 13:59 Αλήθεια, λατινικά κάνουμε φέτος; Είδα πως υπάρχουν δύο βιβλία, ένα β λυκείου και ένα γ λυκείου; Τι ισχύει για του χρόνου; Ευχαριστώ πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ sophieee sp0t4 Petr23 vasoula! Τρελας123 Phil1 Dimitris9 Nefeloula ioannaion Gus Roger10 SlimShady athinoula CURIUSYOHAA Αριάνα123 Scandal Alex_t katiasalonica Daydreamer Marifei nicole1982 tsiobieman Έμμα Manolo165 Viedo Xristinaqui J.Cameron D.a.i.s.y Haraa11 Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οπωσδήποτε θα χρειαστείς και ένα λεξικό ρημάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:40 Ο Αντώνιος 1: #55 22-08-15 15:40 Εσύ ποιό προτείνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:44 Ο 8theo1 έγραψε: #56 22-08-15 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Σίγουρα θα κάνω ιδιαίτερο στα αρχαία και στα νέα ελληνικα. Απλά θέλω κάτι για επιπλέον εξάσκηση ώστε να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλασμα στις εξετάσεις. Ακόμα, μηπως πρέπει να κάνω κάτι απο τώρα πριν αρχίσω το φροντιστήριο ή να περιμενω να μου πει ο καθηγητής τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Μπα όχι τίποτα, απλώς προσπάθησε να φρεσκάρεις όσο μπορείς τη γραμματική γιατί ξεχνιέται εύκολα, με τον καιρό θα αρχίζεις να μαθαίνεις και λεξιλόγιο για να μπορείς να βγάζεις τα άγνωστα και θα είσαι κομπλέ Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Εσύ ποιό προτείνεις; Click για ανάπτυξη... https://www.politeianet.gr/books/978...n-rimaton-tis-archaias-ellinikis-glossas-8765 Αυτό θα σου πρότεινα εγώ, είναι πάρα πολύ καλό, βολικό και εύχρηστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:46 Ο Αντώνιος 1: #57 22-08-15 15:46 Και απο λεξικό ανωμάλων; Τι προτείνεις; Συγνώμη για τις κουραστικές απορίες αλλά έχω αγχωθει πάρα πολύ. Συγνώμη, δεν είδα την απάντηση πιο πάνω. Ααα, λατινικά κάνουμε στη δευτέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.043 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:47 Ο jims έγραψε: #58 22-08-15 15:47 Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν αυτό του πατάκη: https://www.stamoulis.gr/-Λεξικό-Ρημάτων-Αρχαίας-Ελληνικής-Ομαλών-και-Ανωμάλων_p-395103.aspx. Επίσης υπάρχει και ένα ακόμη της ελληνοεκδοτικής που είναι αρκετά καλό: https://www.ellinoekdotiki.gr/displayITM2.asp?ITMID=1388&LANG=GR Υπάρχουν βέβαια πολλά στην αγορά. Όποιο και να αγοράσεις είναι σχεδόν το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2015 Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:58 Ο Αντώνιος 1: #59 22-08-15 15:58 Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 13:59 Ο Αντώνιος 1: #60 23-08-15 13:59 Αλήθεια, λατινικά κάνουμε φέτος; Είδα πως υπάρχουν δύο βιβλία, ένα β λυκείου και ένα γ λυκείου; Τι ισχύει για του χρόνου; Ευχαριστώ πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ sophieee sp0t4 Petr23 vasoula! Τρελας123 Phil1 Dimitris9 Nefeloula ioannaion Gus Roger10 SlimShady athinoula CURIUSYOHAA Αριάνα123 Scandal Alex_t katiasalonica Daydreamer Marifei nicole1982 tsiobieman Έμμα Manolo165 Viedo Xristinaqui J.Cameron D.a.i.s.y Haraa11 Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εσύ ποιό προτείνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:44 Ο 8theo1 έγραψε: #56 22-08-15 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Σίγουρα θα κάνω ιδιαίτερο στα αρχαία και στα νέα ελληνικα. Απλά θέλω κάτι για επιπλέον εξάσκηση ώστε να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλασμα στις εξετάσεις. Ακόμα, μηπως πρέπει να κάνω κάτι απο τώρα πριν αρχίσω το φροντιστήριο ή να περιμενω να μου πει ο καθηγητής τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Μπα όχι τίποτα, απλώς προσπάθησε να φρεσκάρεις όσο μπορείς τη γραμματική γιατί ξεχνιέται εύκολα, με τον καιρό θα αρχίζεις να μαθαίνεις και λεξιλόγιο για να μπορείς να βγάζεις τα άγνωστα και θα είσαι κομπλέ Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Εσύ ποιό προτείνεις; Click για ανάπτυξη... https://www.politeianet.gr/books/978...n-rimaton-tis-archaias-ellinikis-glossas-8765 Αυτό θα σου πρότεινα εγώ, είναι πάρα πολύ καλό, βολικό και εύχρηστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:46 Ο Αντώνιος 1: #57 22-08-15 15:46 Και απο λεξικό ανωμάλων; Τι προτείνεις; Συγνώμη για τις κουραστικές απορίες αλλά έχω αγχωθει πάρα πολύ. Συγνώμη, δεν είδα την απάντηση πιο πάνω. Ααα, λατινικά κάνουμε στη δευτέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.043 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:47 Ο jims έγραψε: #58 22-08-15 15:47 Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν αυτό του πατάκη: https://www.stamoulis.gr/-Λεξικό-Ρημάτων-Αρχαίας-Ελληνικής-Ομαλών-και-Ανωμάλων_p-395103.aspx. Επίσης υπάρχει και ένα ακόμη της ελληνοεκδοτικής που είναι αρκετά καλό: https://www.ellinoekdotiki.gr/displayITM2.asp?ITMID=1388&LANG=GR Υπάρχουν βέβαια πολλά στην αγορά. Όποιο και να αγοράσεις είναι σχεδόν το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2015 Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:58 Ο Αντώνιος 1: #59 22-08-15 15:58 Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 13:59 Ο Αντώνιος 1: #60 23-08-15 13:59 Αλήθεια, λατινικά κάνουμε φέτος; Είδα πως υπάρχουν δύο βιβλία, ένα β λυκείου και ένα γ λυκείου; Τι ισχύει για του χρόνου; Ευχαριστώ πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ sophieee sp0t4 Petr23 vasoula! Τρελας123 Phil1 Dimitris9 Nefeloula ioannaion Gus Roger10 SlimShady athinoula CURIUSYOHAA Αριάνα123 Scandal Alex_t katiasalonica Daydreamer Marifei nicole1982 tsiobieman Έμμα Manolo165 Viedo Xristinaqui J.Cameron D.a.i.s.y Haraa11 Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Σίγουρα θα κάνω ιδιαίτερο στα αρχαία και στα νέα ελληνικα. Απλά θέλω κάτι για επιπλέον εξάσκηση ώστε να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλασμα στις εξετάσεις. Ακόμα, μηπως πρέπει να κάνω κάτι απο τώρα πριν αρχίσω το φροντιστήριο ή να περιμενω να μου πει ο καθηγητής τι να κάνω; Click για ανάπτυξη... Μπα όχι τίποτα, απλώς προσπάθησε να φρεσκάρεις όσο μπορείς τη γραμματική γιατί ξεχνιέται εύκολα, με τον καιρό θα αρχίζεις να μαθαίνεις και λεξιλόγιο για να μπορείς να βγάζεις τα άγνωστα και θα είσαι κομπλέ Αρχική Δημοσίευση από Αντώνιος 1: Εσύ ποιό προτείνεις; Click για ανάπτυξη... https://www.politeianet.gr/books/978...n-rimaton-tis-archaias-ellinikis-glossas-8765 Αυτό θα σου πρότεινα εγώ, είναι πάρα πολύ καλό, βολικό και εύχρηστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:46 Ο Αντώνιος 1: #57 22-08-15 15:46 Και απο λεξικό ανωμάλων; Τι προτείνεις; Συγνώμη για τις κουραστικές απορίες αλλά έχω αγχωθει πάρα πολύ. Συγνώμη, δεν είδα την απάντηση πιο πάνω. Ααα, λατινικά κάνουμε στη δευτέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.043 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:47 Ο jims έγραψε: #58 22-08-15 15:47 Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν αυτό του πατάκη: https://www.stamoulis.gr/-Λεξικό-Ρημάτων-Αρχαίας-Ελληνικής-Ομαλών-και-Ανωμάλων_p-395103.aspx. Επίσης υπάρχει και ένα ακόμη της ελληνοεκδοτικής που είναι αρκετά καλό: https://www.ellinoekdotiki.gr/displayITM2.asp?ITMID=1388&LANG=GR Υπάρχουν βέβαια πολλά στην αγορά. Όποιο και να αγοράσεις είναι σχεδόν το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2015 Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:58 Ο Αντώνιος 1: #59 22-08-15 15:58 Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 13:59 Ο Αντώνιος 1: #60 23-08-15 13:59 Αλήθεια, λατινικά κάνουμε φέτος; Είδα πως υπάρχουν δύο βιβλία, ένα β λυκείου και ένα γ λυκείου; Τι ισχύει για του χρόνου; Ευχαριστώ πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ sophieee sp0t4 Petr23 vasoula! Τρελας123 Phil1 Dimitris9 Nefeloula ioannaion Gus Roger10 SlimShady athinoula CURIUSYOHAA Αριάνα123 Scandal Alex_t katiasalonica Daydreamer Marifei nicole1982 tsiobieman Έμμα Manolo165 Viedo Xristinaqui J.Cameron D.a.i.s.y Haraa11 Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και απο λεξικό ανωμάλων; Τι προτείνεις; Συγνώμη για τις κουραστικές απορίες αλλά έχω αγχωθει πάρα πολύ. Συγνώμη, δεν είδα την απάντηση πιο πάνω. Ααα, λατινικά κάνουμε στη δευτέρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.043 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:47 Ο jims έγραψε: #58 22-08-15 15:47 Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν αυτό του πατάκη: https://www.stamoulis.gr/-Λεξικό-Ρημάτων-Αρχαίας-Ελληνικής-Ομαλών-και-Ανωμάλων_p-395103.aspx. Επίσης υπάρχει και ένα ακόμη της ελληνοεκδοτικής που είναι αρκετά καλό: https://www.ellinoekdotiki.gr/displayITM2.asp?ITMID=1388&LANG=GR Υπάρχουν βέβαια πολλά στην αγορά. Όποιο και να αγοράσεις είναι σχεδόν το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Αυγούστου 2015 Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:58 Ο Αντώνιος 1: #59 22-08-15 15:58 Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 13:59 Ο Αντώνιος 1: #60 23-08-15 13:59 Αλήθεια, λατινικά κάνουμε φέτος; Είδα πως υπάρχουν δύο βιβλία, ένα β λυκείου και ένα γ λυκείου; Τι ισχύει για του χρόνου; Ευχαριστώ πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ sophieee sp0t4 Petr23 vasoula! Τρελας123 Phil1 Dimitris9 Nefeloula ioannaion Gus Roger10 SlimShady athinoula CURIUSYOHAA Αριάνα123 Scandal Alex_t katiasalonica Daydreamer Marifei nicole1982 tsiobieman Έμμα Manolo165 Viedo Xristinaqui J.Cameron D.a.i.s.y Haraa11 Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν αυτό του πατάκη: https://www.stamoulis.gr/-Λεξικό-Ρημάτων-Αρχαίας-Ελληνικής-Ομαλών-και-Ανωμάλων_p-395103.aspx. Επίσης υπάρχει και ένα ακόμη της ελληνοεκδοτικής που είναι αρκετά καλό: https://www.ellinoekdotiki.gr/displayITM2.asp?ITMID=1388&LANG=GR Υπάρχουν βέβαια πολλά στην αγορά. Όποιο και να αγοράσεις είναι σχεδόν το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2015 στις 15:58 Ο Αντώνιος 1: #59 22-08-15 15:58 Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 13:59 Ο Αντώνιος 1: #60 23-08-15 13:59 Αλήθεια, λατινικά κάνουμε φέτος; Είδα πως υπάρχουν δύο βιβλία, ένα β λυκείου και ένα γ λυκείου; Τι ισχύει για του χρόνου; Ευχαριστώ πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντώνιος 1 Νεοφερμένο μέλος Ο Αντώνιος 1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2015 στις 13:59 Ο Αντώνιος 1: #60 23-08-15 13:59 Αλήθεια, λατινικά κάνουμε φέτος; Είδα πως υπάρχουν δύο βιβλία, ένα β λυκείου και ένα γ λυκείου; Τι ισχύει για του χρόνου; Ευχαριστώ πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αλήθεια, λατινικά κάνουμε φέτος; Είδα πως υπάρχουν δύο βιβλία, ένα β λυκείου και ένα γ λυκείου; Τι ισχύει για του χρόνου; Ευχαριστώ πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.