Ναταλια σε καταλαβαινω γιατι πριν ενα χρονο ημουν στη θεση σου!Αγχος,εκνευρισμος,ανασφαλεια κ ολα οσα αισθανεσαι εσυ τωρα τα βιωσα κ εγω...Κ οποιος δινει πανελλαδικες και δεν ειναι αναισθητος!Δυστυχως,οι εξετασεις αυτες ειναι ακρως ψυχοφθορες κ εκτος απο μια καλη προετοιμασια απαιτoυν και τσαγανο!Ψυχραιμια !!!Μη σκφτεσαι απο τωρα ετσι εχεις ακομα αρκετο δρομο μπροστα σου!Μην απογοητευεσαι...Ειναι θετικο να δυσκολευεσαι σ'αυτη τη φαση,γιατι μονο ετσι θα ψαχτεις,θα θελησεις να διαβασεις το κατι παραπανω,να γινεις καλυτερη...Η προοδος θα ερθει σιγα-σιαγα,υστερα απο υπομονη,επιμονη κα αγωνα...Ο δρομος γι'αυτο δεν ειναι σπαρμενος με ροδοπεταλα..ΟΧΙ παραμυθια δεν σου πουλαω...Πολλες φορες θα 'ματωσεις' ,θα απογοητευτεις,θα σκεφτεις γιατι τα κανω εγω ολα αυτα αντι να χαιρομαι την ηβη μου?Ομως αυτο που θα προκυψει θα σε ανταμοιψει..Γιατι θα ειναι η επιτευξη του στοχου σου κ η επιτυχια σε ενα δυσκολο αλλα συναμα γλυκο αγωνα!Κρατα γερα!!Go for it!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.