κΑΝΩ HORNER με +-1,+-2,+-4,+-5,+-10,+-20 αλλα τιοτα .Καποια βοηθεια ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 018946
Επισκέπτης
https://www.wolframalpha.com/input/?i=4%28%CE%A7%29^3%2B21%28%CE%A7%29^2%2B36%CE%A7-20+%3D+04(Χ)^3+21(Χ)^2+36Χ-20 = 0
κΑΝΩ HORNER με +-1,+-2,+-4,+-5,+-10,+-20 αλλα τιοτα .Καποια βοηθεια ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Χαρουλιτα, απλα ηθελα να βρω τα σημεια τομης τη συναρτησης με τον αξονα χ´χ.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Ευχαριστω εκ των προτερων...
Itach1
Διάσημο μέλος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Στο φροντιστηριο μας δινει δικες του...
Itach1
Διάσημο μέλος
Αυτο εκανα και κανω ακομα..
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
0/0
Γραψτο μια να το δουμε
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
horner κανεις παντα με οπου τεινει το χ... αρα αν δεν βγαλει 0 υπολοιπο σημαινει ή οτι εχεις κανει λαθος ή οτι δεν ειναι
0/0
Γραψτο μια να το δουμε
(2χ^2-2χ-4)/χ^2-4
Το Χο είναι το 2..
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Δ=1+8=9
Αρα χ1=2 κ χ2=-1
Αρα
Kαι μετα το συνεχιζεις ευκολα... Αν σε δυσκολευει ο horner στις β βαθμου κανε διακρινουσα ή καλυτερα αν ειναι ευκολο με τυπους vietta(με το μυαλο)
S=X1+X2
P=X1*X2
ax^2-Sx+P
Αυτο ήτανε;:-p
Δ=1+8=9
Αρα χ1=2 κ χ2=-1
Αρα
Kαι μετα το συνεχιζεις ευκολα... Αν σε δυσκολευει ο horner στις β βαθμου κανε διακρινουσα ή καλυτερα αν ειναι ευκολο με τυπους vietta(με το μυαλο)
S=X1+X2
P=X1*X2
ax^2-Sx+P
Ευχαριστώ:-)
N.δ.ό η f ΕΧΕΙ 0 Ή ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΜΠΗΣ.
Αρκει να δειξω οτι η διακρινουσα της δευτερης παραγωγου δεν μπορει να ειναι μηδεν;Μπορει να ειναι Δ>0 ή Δ<0 ;
Ευχαριστω για καθε απαντηση. . .
Athr
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπον παιδια θελω μια μεγαλη χαρη: Θελω οποιος μπορει και εχω χρονο και διαθεση να μου πει ποιες ασκησεις απο τον Μπαρλα απο ολα τα κεφαλαια αξιζουν! Εχω ακουσει οτι ο Μπαρλας ειναι πολυ καλο βοηθημα και θα ηθελα καποιος να μου συστησει τις καλυτερες ασκησεις!
Ευχαριστω εκ των προτερων...
Same here.. εχω και τους 2 τομους και θελω να ασχοληθω αλλα φοβαμαι αμα του πω θελω εξτρα απο κει μην μου πει " α θελεις εξτρα? κατσε να σου δωσω εγω επιπλεον δικες μου" ενω εγω θα θελω απο το βοηθημα.. και ο χρονος περναει dammit
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
rebel
Πολύ δραστήριο μέλος
f(χ)=ax^4+bx^3+cx^2+dx+e ,a διαφορο του μηδενος
N.δ.ό η f ΕΧΕΙ 0 Ή ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΜΠΗΣ.
Αρκει να δειξω οτι η διακρινουσα της δευτερης παραγωγου δεν μπορει να ειναι μηδεν;Μπορει να ειναι Δ>0 ή Δ<0 ;
Ευχαριστω για καθε απαντηση. . .
Για την
1)
2)
3)
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ChrisG152
- giorgos5002
- giannis06
- Panagiwths12
- mikke
- hristosdab
- trifasikodiavasma
- haji
- thepigod762
- Mariosm.
- soulatso
- oteletampis
- phleidhs
- Hased Babis
- AggelikiGr
- sir ImPeCaBlE
- veiNqh
- Scandal
- alekos
- Debugging_Demon
- just some guy
- xristosgkm
- ismember
- Apocalypse
- arrow25
- rempelos42
- ggl
- GStef
- QWERTY23
- xrisamikol
- Σωτηρία
- nikoletaz57
- _Aggelos123
- Mariam38
- SlimShady
- strsismos88
- Georgekk
- Lia 2006
- igeorgeoikonomo
- marian
- tsiobieman
- constansn
- Xristosdimitra
- Panagiotis849
- ρενακι 13
- Memetchi
- eukleidhs1821
- Nikkkpat
- Unboxholics
- korlef
- kwstaseL
- Thanos_D
- the purge
- T C
- Giii
- Papachrist
- liaiscool
- Αννα Τσιτα
- globglogabgalab
- Pharmacist01
- thanahss
- abcdefg12345
- nicole1982
- thecrazycretan
- kvstas92
- KingOfPop
- maria301
- papa2g
- stefan
- Κλημεντίνη
- TonyMontanaEse
- Lathy
- Alexecon1991
- Μάρκος Βασίλης
- Cortes
- το κοριτσι του μαη
- calliope
- ale
- panagiotis G
- Kleanth
- aggelosst9
- BioChemical
- spring day
- nucomer
- Georgia110
- LeoDel
- pink_panther
- Alexandros973
- marsenis
- den antexw allh apotyxia
- KaterinaL
- kiyoshi
- drosos
- Λαμπρινηη
- Bill22
- Chrysablac.
- giorgosp97
- Βλα
- Monster Hunter
- jul25
- xxxtolis
- Stroka
- nicks1999
- totiloz
- Earendil
- mitsakos
- tasost
- lnesb
- ssalex
- alan09
- Livaja10
- χημεια4λαιφ
- Viedo
- UncleJ
- Kostakis45
- Infrared
- Zgian
- pepatogourounaki
- hirasawayui
- GeoCommand
- Eleni54
- American Economist
- EiriniS20
- ΘανάσοςG4
- stamoul1s
- Αριάνα123
- uni77
- Libertus
- tasoss
- PanosCh002
- Unseen skygge
- Νικόλας Ραπ.
- cel123
- The Limit Does Not Exist
- don_vito
- suaimhneas
- Αλκης Κ.
- alexrami
- Baggelitsa36
- Νομικάριος13
- spinalgr1990
- d_th
- Adolfo valencia
- Πα.Κ
- Vasilis25
- Johnman97
- Steffie88
- rekcoR
- gwgw_5
- fockos
- Mariahj
- roud
- kostas83
- Cpt.Philips
- Makis45
- Χρησλου
- Panos_02
- Vold
- tymvorixos
- GiorgosAsi
- Neos167
- theodoraooo
- George187
- Άρτεμις Α.
- Μαρία2222
- christos87
- Idontknoww
- jimis2001
- Metamorph
- Γατόπαρδος.
- Johnsk
- mitsos14
- johnsiak
- Elel
- Dreamer_SW
- Γιαννης1987Θεσσ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki