ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 18:07 Ο ArminVanBuuren: #861 04-06-12 18:07 οκ αυτο ηθελα να πω πιο πριν :-P 1000 ευχαριστω δεν ξαναενοχλω xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannisda Νεοφερμένο μέλος Ο giannisda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 18:13 Ο giannisda: #862 04-06-12 18:13 αυτά στη σελίδα 59 με το MP AP KAI TP αν δέν τα γράψουμε ακριβως όπως τα λέει μεσα χανουμε μόρια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 18:47 Ο tntqaz έγραψε: #863 04-06-12 18:47 ΟΤΑΝ ΣΧΕΔΙΑΖΩ συναρτησεις ζητησης και προσφορας: η καθηγητρια στο σχολειο μου ειχε πει οτι ειναι καλυτερο να μην επιλεγω σημεια που συμπυπτουν με τους καθετους αξονες.. ισχυει? απλά για λόγους ευκολίας βολεύει να παίρνω π.χ. Q=0.. ξεμπερδευεις με τις πραξεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τζεν Νεοφερμένο μέλος Η τζεν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 18:48 Η τζεν έγραψε: #864 04-06-12 18:48 ξερει καποιος να μ εξηγησει λιγο πως βρισκουμε το Α2 των περσινων πανελληνιων;;; ειναι ΜΕΓΑΛΗ αναγκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrEaMErOus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrEaMErOus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 18:52 Ο DrEaMErOus: #865 04-06-12 18:52 https://www.epil.gr/themata/11_12/g_likiou/anaptixi_g_kat_12.pdfγια θεμα Β εχει πεσει ποτε απο το 3ο κεφαλαιο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 18:56 Ο tntqaz έγραψε: #866 04-06-12 18:56 Αρχική Δημοσίευση από τζεν: ξερει καποιος να μ εξηγησει λιγο πως βρισκουμε το Α2 των περσινων πανελληνιων;;; ειναι ΜΕΓΑΛΗ αναγκη Click για ανάπτυξη... δεν εχω χρονο για να το γραψω, αλλα διαβασετο προσεχτικα και θα το καταλαβεις.. για να παρεις μια πολυ κοντικη ιδεα δες το παραδειγμα στην σελιδα 46 κατω,47 πανπανω εχω την εντυπωση οτι μοιαζουν.. σιγουρα μπορεις να το βρεις η απαντηση ειναι το αλφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 18:57 Ο geokam έγραψε: #867 04-06-12 18:57 Αρχική Δημοσίευση από τζεν: ξερει καποιος να μ εξηγησει λιγο πως βρισκουμε το Α2 των περσινων πανελληνιων;;; ειναι ΜΕΓΑΛΗ αναγκη Click για ανάπτυξη... με τη βοήθεια της ED=-0,5 και του ΔQ%=-10% βρίσκουμε ότι ΔΡ%=20% άρα Ρ2= 2 + 20%*2 = 2,4 οπότε ο πρόσθετος φόρος θα είναι 2,4-2=0,4 Αρχική Δημοσίευση από DrEaMErOus: για θεμα Β εχει πεσει ποτε απο το 3ο κεφαλαιο ? Click για ανάπτυξη... η έννοια της παραγωγής και τα βασικά της στοιχεία το 2001 Αρχική Δημοσίευση από tntqaz: ΟΤΑΝ ΣΧΕΔΙΑΖΩ συναρτησεις ζητησης και προσφορας: η καθηγητρια στο σχολειο μου ειχε πει οτι ειναι καλυτερο να μην επιλεγω σημεια που συμπυπτουν με τους καθετους αξονες.. ισχυει? απλά για λόγους ευκολίας βολεύει να παίρνω π.χ. Q=0.. ξεμπερδευεις με τις πραξεις.. Click για ανάπτυξη... όπως έχω ιδιαίτερα τονίσει πρέπει πέραν των σημείων της άσκησης, να βρούμε οπωσδήποτε και τα σημεία τομής με τους δύο άξονες. Είναι κάτι που ανέκαθεν πρόσεχαν στη διόρθωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουνίου 2012 teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:06 Ο teol20 έγραψε: #868 04-06-12 19:06 Τα σημεια της ΚΠΔ τα ενωνω με ευθυγραμμα τμηματα ή με τεθλασμενη γραμμη οταν π.χ. ειναι κοιλη? Δεν ξερω αν μου απαντησε κανεις πριν αλλα εχασα το ποστ μου,απο τον ολο πανικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Ο fretoe έγραψε: #869 04-06-12 19:08 ειναι δυνατο να υπαρξει καμπυλη ισοσκελης υπερβολη, και να χει ελαστικοτητα ζητησης διαφορη του -1? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Ο geokam έγραψε: #870 04-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: Πως θα ξερουμε αν η ζητηση ειναι γραμμικη ή υπερβολη χωρις να μας το λεει? (θα βλεπουμε αν PQ= σταθερο παντου or what?!) Και αλλη μια ερωτηση ποτε θα πρεπει να παρω Ed απτο ενα σημειο στο αλλο αλλα και το αντιστροφο? Click για ανάπτυξη... παραδοσιακά στις πανελλήνιες όταν ζητείται η εύρεση συνάρτησης, αναφέρεται ότι είναι γραμμική. Ωστόσο θα σου απαντήσω : ισοσκελής υπερβολή : πρέπει σε όλα τα σημεία (τουλάχιστον τρία) το γινόμενο P*Q να παραμένει σταθερό ευθεία : ο λόγος ΔQ / ΔP να είναι παντού ίδιος Αρχική Δημοσίευση από fretoe: ειναι δυνατο να υπαρξει καμπυλη ισοσκελης υπερβολη, και να χει ελαστικοτητα ζητησης διαφορη του -1? Click για ανάπτυξη... θεωρητικά τόσο η ελαστικότητα σημείου όσο και η ελαστικότητα τόξου είναι πάντα -1 ωστόσο στις ασκήσεις αυτό ισχύει μόνο για την ελαστικότητα τόξου δες και την άσκηση που ακολουθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα υπερβολή.JPG 103,3 KB · Εμφανίσεις: 366 Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουνίου 2012 fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:17 Ο fretoe έγραψε: #871 04-06-12 19:17 ευχαριστω πολυ! η βοηθεια σας ειναι πολυτιμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:21 Η Πανσέληνος: #872 04-06-12 19:21 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Τα σημεια της ΚΠΔ τα ενωνω με ευθυγραμμα τμηματα ή με τεθλασμενη γραμμη οταν π.χ. ειναι κοιλη? Δεν ξερω αν μου απαντησε κανεις πριν αλλα εχασα το ποστ μου,απο τον ολο πανικο. Click για ανάπτυξη... Ευθύγραμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:58 Ο ArminVanBuuren: #873 04-06-12 19:58 Αν πεσει στο Β η αγορα και του 1ου και του 5ου γραφουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:01 Ο Sourotiri: #874 04-06-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: Αν πεσει στο Β η αγορα και του 1ου και του 5ου γραφουμε? Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά διφορούμενο και για αυτόν τον λόγο είναι δύσκολο να πέσει στο Β θέμα. Αν παρόλαυτά πέσει, καλό θα ήταν να γραφούν και τα 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:17 Ο geokam έγραψε: #875 04-06-12 20:17 Αρχική Δημοσίευση από geokam: στο όσο για το πρώτο, επειδή δεν έχω στη διάθεσή μου πολύ χρόνο, θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω αργά το απόγευμα (αν μπορείς να περιμένεις και δεν σε έχει βοηθήει κάποιος μέχρι τότε) Υ.Γ. μόλις πρόσεξα ότι σε βοήθησe ο sourotiri Click για ανάπτυξη... tntqaz, όπως σου υποσχέθηκα , θα σου δώσω επιπλέον βοήθεια για το θέμα που ρώτησες με παραδείγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα σδ ελ.JPG 91,3 KB · Εμφανίσεις: 351 tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:25 Ο tntqaz έγραψε: #876 04-06-12 20:25 ευχαριστώ πολύ! τώρα τελειώνω ενα φυλαδιο με ολες τις ασκησεις που πεσανε στις πανελλ. απο το 5κεφ. και μετα θα κοιτά3ω το συνημμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:37 Ο OLSon-X έγραψε: #877 04-06-12 20:37 παιδια απο θεωρεια δεν ξερω την συναρτηση της παραγωγης,νομο προσφορας,αγορα (5ο) και σελ 65 που μου ειπε η δικια μου ειναι σοσ για Β θεμα.. ειναι συμαντικα? να ξενυχτησω για να τα μαθω... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:40 Ο Sourotiri: #878 04-06-12 20:40 Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: παιδια απο θεωρεια δεν ξερω την συναρτηση της παραγωγης,νομο προσφορας,αγορα (5ο) και σελ 65 που μου ειπε η δικια μου ειναι σοσ για Β θεμα.. ειναι συμαντικα? να ξενυχτησω για να τα μαθω... ? Click για ανάπτυξη... Αν περιμένεις από κάποιον να σου πει να μην διαβάσεις κάποιο κομμάτι της ύλης, δεν θα τον βρεις. Εγώ στην θέση σου θα τα διάβαζα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Aris^^ Νεοφερμένο μέλος Ο ^^Aris^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Πελοποννήσου (Τρίπολη) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:51 Ο ^^Aris^^ έγραψε: #879 04-06-12 20:51 Καλησπέρα, εάν μας ζητήσουν για θεμα Β τους συντελεστες παραγωγης, μεχρι πιο σημειο γραφουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:54 Ο Sourotiri: #880 04-06-12 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ^^Aris^^: Καλησπέρα, εάν μας ζητήσουν για θεμα Β τους συντελεστες παραγωγης, μεχρι πιο σημειο γραφουμε? Click για ανάπτυξη... Θα συνεχίσεις να γράφεις και τα όσα λέει η σελίδα 17. Δεν θα πεις οτι η επιχειρηματικότητα είναι ο 4ος συντελεστής, αλλά θα πεις ότι κάποιοι οικονομολόγοι λένε ότι είναι, θα δώσεις τον ορισμό και ακριβώς μετά τον αντίλογο. Αν πάλι σε ρωτήσει αν υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό στοιχείο, θα συνεχίσεις και στην επόμενη παράγραφο. Αν δεν σε ρωτήσει, δεν το γράφεις. Εξαρτάται από την ερώτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οκ αυτο ηθελα να πω πιο πριν :-P 1000 ευχαριστω δεν ξαναενοχλω xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannisda Νεοφερμένο μέλος Ο giannisda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 18:13 Ο giannisda: #862 04-06-12 18:13 αυτά στη σελίδα 59 με το MP AP KAI TP αν δέν τα γράψουμε ακριβως όπως τα λέει μεσα χανουμε μόρια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 18:47 Ο tntqaz έγραψε: #863 04-06-12 18:47 ΟΤΑΝ ΣΧΕΔΙΑΖΩ συναρτησεις ζητησης και προσφορας: η καθηγητρια στο σχολειο μου ειχε πει οτι ειναι καλυτερο να μην επιλεγω σημεια που συμπυπτουν με τους καθετους αξονες.. ισχυει? απλά για λόγους ευκολίας βολεύει να παίρνω π.χ. Q=0.. ξεμπερδευεις με τις πραξεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τζεν Νεοφερμένο μέλος Η τζεν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 18:48 Η τζεν έγραψε: #864 04-06-12 18:48 ξερει καποιος να μ εξηγησει λιγο πως βρισκουμε το Α2 των περσινων πανελληνιων;;; ειναι ΜΕΓΑΛΗ αναγκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrEaMErOus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrEaMErOus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 18:52 Ο DrEaMErOus: #865 04-06-12 18:52 https://www.epil.gr/themata/11_12/g_likiou/anaptixi_g_kat_12.pdfγια θεμα Β εχει πεσει ποτε απο το 3ο κεφαλαιο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 18:56 Ο tntqaz έγραψε: #866 04-06-12 18:56 Αρχική Δημοσίευση από τζεν: ξερει καποιος να μ εξηγησει λιγο πως βρισκουμε το Α2 των περσινων πανελληνιων;;; ειναι ΜΕΓΑΛΗ αναγκη Click για ανάπτυξη... δεν εχω χρονο για να το γραψω, αλλα διαβασετο προσεχτικα και θα το καταλαβεις.. για να παρεις μια πολυ κοντικη ιδεα δες το παραδειγμα στην σελιδα 46 κατω,47 πανπανω εχω την εντυπωση οτι μοιαζουν.. σιγουρα μπορεις να το βρεις η απαντηση ειναι το αλφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 18:57 Ο geokam έγραψε: #867 04-06-12 18:57 Αρχική Δημοσίευση από τζεν: ξερει καποιος να μ εξηγησει λιγο πως βρισκουμε το Α2 των περσινων πανελληνιων;;; ειναι ΜΕΓΑΛΗ αναγκη Click για ανάπτυξη... με τη βοήθεια της ED=-0,5 και του ΔQ%=-10% βρίσκουμε ότι ΔΡ%=20% άρα Ρ2= 2 + 20%*2 = 2,4 οπότε ο πρόσθετος φόρος θα είναι 2,4-2=0,4 Αρχική Δημοσίευση από DrEaMErOus: για θεμα Β εχει πεσει ποτε απο το 3ο κεφαλαιο ? Click για ανάπτυξη... η έννοια της παραγωγής και τα βασικά της στοιχεία το 2001 Αρχική Δημοσίευση από tntqaz: ΟΤΑΝ ΣΧΕΔΙΑΖΩ συναρτησεις ζητησης και προσφορας: η καθηγητρια στο σχολειο μου ειχε πει οτι ειναι καλυτερο να μην επιλεγω σημεια που συμπυπτουν με τους καθετους αξονες.. ισχυει? απλά για λόγους ευκολίας βολεύει να παίρνω π.χ. Q=0.. ξεμπερδευεις με τις πραξεις.. Click για ανάπτυξη... όπως έχω ιδιαίτερα τονίσει πρέπει πέραν των σημείων της άσκησης, να βρούμε οπωσδήποτε και τα σημεία τομής με τους δύο άξονες. Είναι κάτι που ανέκαθεν πρόσεχαν στη διόρθωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουνίου 2012 teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:06 Ο teol20 έγραψε: #868 04-06-12 19:06 Τα σημεια της ΚΠΔ τα ενωνω με ευθυγραμμα τμηματα ή με τεθλασμενη γραμμη οταν π.χ. ειναι κοιλη? Δεν ξερω αν μου απαντησε κανεις πριν αλλα εχασα το ποστ μου,απο τον ολο πανικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Ο fretoe έγραψε: #869 04-06-12 19:08 ειναι δυνατο να υπαρξει καμπυλη ισοσκελης υπερβολη, και να χει ελαστικοτητα ζητησης διαφορη του -1? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Ο geokam έγραψε: #870 04-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: Πως θα ξερουμε αν η ζητηση ειναι γραμμικη ή υπερβολη χωρις να μας το λεει? (θα βλεπουμε αν PQ= σταθερο παντου or what?!) Και αλλη μια ερωτηση ποτε θα πρεπει να παρω Ed απτο ενα σημειο στο αλλο αλλα και το αντιστροφο? Click για ανάπτυξη... παραδοσιακά στις πανελλήνιες όταν ζητείται η εύρεση συνάρτησης, αναφέρεται ότι είναι γραμμική. Ωστόσο θα σου απαντήσω : ισοσκελής υπερβολή : πρέπει σε όλα τα σημεία (τουλάχιστον τρία) το γινόμενο P*Q να παραμένει σταθερό ευθεία : ο λόγος ΔQ / ΔP να είναι παντού ίδιος Αρχική Δημοσίευση από fretoe: ειναι δυνατο να υπαρξει καμπυλη ισοσκελης υπερβολη, και να χει ελαστικοτητα ζητησης διαφορη του -1? Click για ανάπτυξη... θεωρητικά τόσο η ελαστικότητα σημείου όσο και η ελαστικότητα τόξου είναι πάντα -1 ωστόσο στις ασκήσεις αυτό ισχύει μόνο για την ελαστικότητα τόξου δες και την άσκηση που ακολουθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα υπερβολή.JPG 103,3 KB · Εμφανίσεις: 366 Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουνίου 2012 fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:17 Ο fretoe έγραψε: #871 04-06-12 19:17 ευχαριστω πολυ! η βοηθεια σας ειναι πολυτιμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:21 Η Πανσέληνος: #872 04-06-12 19:21 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Τα σημεια της ΚΠΔ τα ενωνω με ευθυγραμμα τμηματα ή με τεθλασμενη γραμμη οταν π.χ. ειναι κοιλη? Δεν ξερω αν μου απαντησε κανεις πριν αλλα εχασα το ποστ μου,απο τον ολο πανικο. Click για ανάπτυξη... Ευθύγραμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:58 Ο ArminVanBuuren: #873 04-06-12 19:58 Αν πεσει στο Β η αγορα και του 1ου και του 5ου γραφουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:01 Ο Sourotiri: #874 04-06-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: Αν πεσει στο Β η αγορα και του 1ου και του 5ου γραφουμε? Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά διφορούμενο και για αυτόν τον λόγο είναι δύσκολο να πέσει στο Β θέμα. Αν παρόλαυτά πέσει, καλό θα ήταν να γραφούν και τα 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:17 Ο geokam έγραψε: #875 04-06-12 20:17 Αρχική Δημοσίευση από geokam: στο όσο για το πρώτο, επειδή δεν έχω στη διάθεσή μου πολύ χρόνο, θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω αργά το απόγευμα (αν μπορείς να περιμένεις και δεν σε έχει βοηθήει κάποιος μέχρι τότε) Υ.Γ. μόλις πρόσεξα ότι σε βοήθησe ο sourotiri Click για ανάπτυξη... tntqaz, όπως σου υποσχέθηκα , θα σου δώσω επιπλέον βοήθεια για το θέμα που ρώτησες με παραδείγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα σδ ελ.JPG 91,3 KB · Εμφανίσεις: 351 tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:25 Ο tntqaz έγραψε: #876 04-06-12 20:25 ευχαριστώ πολύ! τώρα τελειώνω ενα φυλαδιο με ολες τις ασκησεις που πεσανε στις πανελλ. απο το 5κεφ. και μετα θα κοιτά3ω το συνημμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:37 Ο OLSon-X έγραψε: #877 04-06-12 20:37 παιδια απο θεωρεια δεν ξερω την συναρτηση της παραγωγης,νομο προσφορας,αγορα (5ο) και σελ 65 που μου ειπε η δικια μου ειναι σοσ για Β θεμα.. ειναι συμαντικα? να ξενυχτησω για να τα μαθω... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:40 Ο Sourotiri: #878 04-06-12 20:40 Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: παιδια απο θεωρεια δεν ξερω την συναρτηση της παραγωγης,νομο προσφορας,αγορα (5ο) και σελ 65 που μου ειπε η δικια μου ειναι σοσ για Β θεμα.. ειναι συμαντικα? να ξενυχτησω για να τα μαθω... ? Click για ανάπτυξη... Αν περιμένεις από κάποιον να σου πει να μην διαβάσεις κάποιο κομμάτι της ύλης, δεν θα τον βρεις. Εγώ στην θέση σου θα τα διάβαζα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Aris^^ Νεοφερμένο μέλος Ο ^^Aris^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Πελοποννήσου (Τρίπολη) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:51 Ο ^^Aris^^ έγραψε: #879 04-06-12 20:51 Καλησπέρα, εάν μας ζητήσουν για θεμα Β τους συντελεστες παραγωγης, μεχρι πιο σημειο γραφουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:54 Ο Sourotiri: #880 04-06-12 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ^^Aris^^: Καλησπέρα, εάν μας ζητήσουν για θεμα Β τους συντελεστες παραγωγης, μεχρι πιο σημειο γραφουμε? Click για ανάπτυξη... Θα συνεχίσεις να γράφεις και τα όσα λέει η σελίδα 17. Δεν θα πεις οτι η επιχειρηματικότητα είναι ο 4ος συντελεστής, αλλά θα πεις ότι κάποιοι οικονομολόγοι λένε ότι είναι, θα δώσεις τον ορισμό και ακριβώς μετά τον αντίλογο. Αν πάλι σε ρωτήσει αν υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό στοιχείο, θα συνεχίσεις και στην επόμενη παράγραφο. Αν δεν σε ρωτήσει, δεν το γράφεις. Εξαρτάται από την ερώτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αυτά στη σελίδα 59 με το MP AP KAI TP αν δέν τα γράψουμε ακριβως όπως τα λέει μεσα χανουμε μόρια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 18:47 Ο tntqaz έγραψε: #863 04-06-12 18:47 ΟΤΑΝ ΣΧΕΔΙΑΖΩ συναρτησεις ζητησης και προσφορας: η καθηγητρια στο σχολειο μου ειχε πει οτι ειναι καλυτερο να μην επιλεγω σημεια που συμπυπτουν με τους καθετους αξονες.. ισχυει? απλά για λόγους ευκολίας βολεύει να παίρνω π.χ. Q=0.. ξεμπερδευεις με τις πραξεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τζεν Νεοφερμένο μέλος Η τζεν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 18:48 Η τζεν έγραψε: #864 04-06-12 18:48 ξερει καποιος να μ εξηγησει λιγο πως βρισκουμε το Α2 των περσινων πανελληνιων;;; ειναι ΜΕΓΑΛΗ αναγκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrEaMErOus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrEaMErOus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 18:52 Ο DrEaMErOus: #865 04-06-12 18:52 https://www.epil.gr/themata/11_12/g_likiou/anaptixi_g_kat_12.pdfγια θεμα Β εχει πεσει ποτε απο το 3ο κεφαλαιο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 18:56 Ο tntqaz έγραψε: #866 04-06-12 18:56 Αρχική Δημοσίευση από τζεν: ξερει καποιος να μ εξηγησει λιγο πως βρισκουμε το Α2 των περσινων πανελληνιων;;; ειναι ΜΕΓΑΛΗ αναγκη Click για ανάπτυξη... δεν εχω χρονο για να το γραψω, αλλα διαβασετο προσεχτικα και θα το καταλαβεις.. για να παρεις μια πολυ κοντικη ιδεα δες το παραδειγμα στην σελιδα 46 κατω,47 πανπανω εχω την εντυπωση οτι μοιαζουν.. σιγουρα μπορεις να το βρεις η απαντηση ειναι το αλφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 18:57 Ο geokam έγραψε: #867 04-06-12 18:57 Αρχική Δημοσίευση από τζεν: ξερει καποιος να μ εξηγησει λιγο πως βρισκουμε το Α2 των περσινων πανελληνιων;;; ειναι ΜΕΓΑΛΗ αναγκη Click για ανάπτυξη... με τη βοήθεια της ED=-0,5 και του ΔQ%=-10% βρίσκουμε ότι ΔΡ%=20% άρα Ρ2= 2 + 20%*2 = 2,4 οπότε ο πρόσθετος φόρος θα είναι 2,4-2=0,4 Αρχική Δημοσίευση από DrEaMErOus: για θεμα Β εχει πεσει ποτε απο το 3ο κεφαλαιο ? Click για ανάπτυξη... η έννοια της παραγωγής και τα βασικά της στοιχεία το 2001 Αρχική Δημοσίευση από tntqaz: ΟΤΑΝ ΣΧΕΔΙΑΖΩ συναρτησεις ζητησης και προσφορας: η καθηγητρια στο σχολειο μου ειχε πει οτι ειναι καλυτερο να μην επιλεγω σημεια που συμπυπτουν με τους καθετους αξονες.. ισχυει? απλά για λόγους ευκολίας βολεύει να παίρνω π.χ. Q=0.. ξεμπερδευεις με τις πραξεις.. Click για ανάπτυξη... όπως έχω ιδιαίτερα τονίσει πρέπει πέραν των σημείων της άσκησης, να βρούμε οπωσδήποτε και τα σημεία τομής με τους δύο άξονες. Είναι κάτι που ανέκαθεν πρόσεχαν στη διόρθωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουνίου 2012 teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:06 Ο teol20 έγραψε: #868 04-06-12 19:06 Τα σημεια της ΚΠΔ τα ενωνω με ευθυγραμμα τμηματα ή με τεθλασμενη γραμμη οταν π.χ. ειναι κοιλη? Δεν ξερω αν μου απαντησε κανεις πριν αλλα εχασα το ποστ μου,απο τον ολο πανικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Ο fretoe έγραψε: #869 04-06-12 19:08 ειναι δυνατο να υπαρξει καμπυλη ισοσκελης υπερβολη, και να χει ελαστικοτητα ζητησης διαφορη του -1? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Ο geokam έγραψε: #870 04-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: Πως θα ξερουμε αν η ζητηση ειναι γραμμικη ή υπερβολη χωρις να μας το λεει? (θα βλεπουμε αν PQ= σταθερο παντου or what?!) Και αλλη μια ερωτηση ποτε θα πρεπει να παρω Ed απτο ενα σημειο στο αλλο αλλα και το αντιστροφο? Click για ανάπτυξη... παραδοσιακά στις πανελλήνιες όταν ζητείται η εύρεση συνάρτησης, αναφέρεται ότι είναι γραμμική. Ωστόσο θα σου απαντήσω : ισοσκελής υπερβολή : πρέπει σε όλα τα σημεία (τουλάχιστον τρία) το γινόμενο P*Q να παραμένει σταθερό ευθεία : ο λόγος ΔQ / ΔP να είναι παντού ίδιος Αρχική Δημοσίευση από fretoe: ειναι δυνατο να υπαρξει καμπυλη ισοσκελης υπερβολη, και να χει ελαστικοτητα ζητησης διαφορη του -1? Click για ανάπτυξη... θεωρητικά τόσο η ελαστικότητα σημείου όσο και η ελαστικότητα τόξου είναι πάντα -1 ωστόσο στις ασκήσεις αυτό ισχύει μόνο για την ελαστικότητα τόξου δες και την άσκηση που ακολουθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα υπερβολή.JPG 103,3 KB · Εμφανίσεις: 366 Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουνίου 2012 fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:17 Ο fretoe έγραψε: #871 04-06-12 19:17 ευχαριστω πολυ! η βοηθεια σας ειναι πολυτιμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:21 Η Πανσέληνος: #872 04-06-12 19:21 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Τα σημεια της ΚΠΔ τα ενωνω με ευθυγραμμα τμηματα ή με τεθλασμενη γραμμη οταν π.χ. ειναι κοιλη? Δεν ξερω αν μου απαντησε κανεις πριν αλλα εχασα το ποστ μου,απο τον ολο πανικο. Click για ανάπτυξη... Ευθύγραμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:58 Ο ArminVanBuuren: #873 04-06-12 19:58 Αν πεσει στο Β η αγορα και του 1ου και του 5ου γραφουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:01 Ο Sourotiri: #874 04-06-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: Αν πεσει στο Β η αγορα και του 1ου και του 5ου γραφουμε? Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά διφορούμενο και για αυτόν τον λόγο είναι δύσκολο να πέσει στο Β θέμα. Αν παρόλαυτά πέσει, καλό θα ήταν να γραφούν και τα 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:17 Ο geokam έγραψε: #875 04-06-12 20:17 Αρχική Δημοσίευση από geokam: στο όσο για το πρώτο, επειδή δεν έχω στη διάθεσή μου πολύ χρόνο, θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω αργά το απόγευμα (αν μπορείς να περιμένεις και δεν σε έχει βοηθήει κάποιος μέχρι τότε) Υ.Γ. μόλις πρόσεξα ότι σε βοήθησe ο sourotiri Click για ανάπτυξη... tntqaz, όπως σου υποσχέθηκα , θα σου δώσω επιπλέον βοήθεια για το θέμα που ρώτησες με παραδείγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα σδ ελ.JPG 91,3 KB · Εμφανίσεις: 351 tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:25 Ο tntqaz έγραψε: #876 04-06-12 20:25 ευχαριστώ πολύ! τώρα τελειώνω ενα φυλαδιο με ολες τις ασκησεις που πεσανε στις πανελλ. απο το 5κεφ. και μετα θα κοιτά3ω το συνημμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:37 Ο OLSon-X έγραψε: #877 04-06-12 20:37 παιδια απο θεωρεια δεν ξερω την συναρτηση της παραγωγης,νομο προσφορας,αγορα (5ο) και σελ 65 που μου ειπε η δικια μου ειναι σοσ για Β θεμα.. ειναι συμαντικα? να ξενυχτησω για να τα μαθω... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:40 Ο Sourotiri: #878 04-06-12 20:40 Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: παιδια απο θεωρεια δεν ξερω την συναρτηση της παραγωγης,νομο προσφορας,αγορα (5ο) και σελ 65 που μου ειπε η δικια μου ειναι σοσ για Β θεμα.. ειναι συμαντικα? να ξενυχτησω για να τα μαθω... ? Click για ανάπτυξη... Αν περιμένεις από κάποιον να σου πει να μην διαβάσεις κάποιο κομμάτι της ύλης, δεν θα τον βρεις. Εγώ στην θέση σου θα τα διάβαζα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Aris^^ Νεοφερμένο μέλος Ο ^^Aris^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Πελοποννήσου (Τρίπολη) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:51 Ο ^^Aris^^ έγραψε: #879 04-06-12 20:51 Καλησπέρα, εάν μας ζητήσουν για θεμα Β τους συντελεστες παραγωγης, μεχρι πιο σημειο γραφουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:54 Ο Sourotiri: #880 04-06-12 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ^^Aris^^: Καλησπέρα, εάν μας ζητήσουν για θεμα Β τους συντελεστες παραγωγης, μεχρι πιο σημειο γραφουμε? Click για ανάπτυξη... Θα συνεχίσεις να γράφεις και τα όσα λέει η σελίδα 17. Δεν θα πεις οτι η επιχειρηματικότητα είναι ο 4ος συντελεστής, αλλά θα πεις ότι κάποιοι οικονομολόγοι λένε ότι είναι, θα δώσεις τον ορισμό και ακριβώς μετά τον αντίλογο. Αν πάλι σε ρωτήσει αν υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό στοιχείο, θα συνεχίσεις και στην επόμενη παράγραφο. Αν δεν σε ρωτήσει, δεν το γράφεις. Εξαρτάται από την ερώτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΟΤΑΝ ΣΧΕΔΙΑΖΩ συναρτησεις ζητησης και προσφορας: η καθηγητρια στο σχολειο μου ειχε πει οτι ειναι καλυτερο να μην επιλεγω σημεια που συμπυπτουν με τους καθετους αξονες.. ισχυει? απλά για λόγους ευκολίας βολεύει να παίρνω π.χ. Q=0.. ξεμπερδευεις με τις πραξεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τζεν Νεοφερμένο μέλος Η τζεν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 18:48 Η τζεν έγραψε: #864 04-06-12 18:48 ξερει καποιος να μ εξηγησει λιγο πως βρισκουμε το Α2 των περσινων πανελληνιων;;; ειναι ΜΕΓΑΛΗ αναγκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrEaMErOus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrEaMErOus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 18:52 Ο DrEaMErOus: #865 04-06-12 18:52 https://www.epil.gr/themata/11_12/g_likiou/anaptixi_g_kat_12.pdfγια θεμα Β εχει πεσει ποτε απο το 3ο κεφαλαιο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 18:56 Ο tntqaz έγραψε: #866 04-06-12 18:56 Αρχική Δημοσίευση από τζεν: ξερει καποιος να μ εξηγησει λιγο πως βρισκουμε το Α2 των περσινων πανελληνιων;;; ειναι ΜΕΓΑΛΗ αναγκη Click για ανάπτυξη... δεν εχω χρονο για να το γραψω, αλλα διαβασετο προσεχτικα και θα το καταλαβεις.. για να παρεις μια πολυ κοντικη ιδεα δες το παραδειγμα στην σελιδα 46 κατω,47 πανπανω εχω την εντυπωση οτι μοιαζουν.. σιγουρα μπορεις να το βρεις η απαντηση ειναι το αλφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 18:57 Ο geokam έγραψε: #867 04-06-12 18:57 Αρχική Δημοσίευση από τζεν: ξερει καποιος να μ εξηγησει λιγο πως βρισκουμε το Α2 των περσινων πανελληνιων;;; ειναι ΜΕΓΑΛΗ αναγκη Click για ανάπτυξη... με τη βοήθεια της ED=-0,5 και του ΔQ%=-10% βρίσκουμε ότι ΔΡ%=20% άρα Ρ2= 2 + 20%*2 = 2,4 οπότε ο πρόσθετος φόρος θα είναι 2,4-2=0,4 Αρχική Δημοσίευση από DrEaMErOus: για θεμα Β εχει πεσει ποτε απο το 3ο κεφαλαιο ? Click για ανάπτυξη... η έννοια της παραγωγής και τα βασικά της στοιχεία το 2001 Αρχική Δημοσίευση από tntqaz: ΟΤΑΝ ΣΧΕΔΙΑΖΩ συναρτησεις ζητησης και προσφορας: η καθηγητρια στο σχολειο μου ειχε πει οτι ειναι καλυτερο να μην επιλεγω σημεια που συμπυπτουν με τους καθετους αξονες.. ισχυει? απλά για λόγους ευκολίας βολεύει να παίρνω π.χ. Q=0.. ξεμπερδευεις με τις πραξεις.. Click για ανάπτυξη... όπως έχω ιδιαίτερα τονίσει πρέπει πέραν των σημείων της άσκησης, να βρούμε οπωσδήποτε και τα σημεία τομής με τους δύο άξονες. Είναι κάτι που ανέκαθεν πρόσεχαν στη διόρθωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουνίου 2012 teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:06 Ο teol20 έγραψε: #868 04-06-12 19:06 Τα σημεια της ΚΠΔ τα ενωνω με ευθυγραμμα τμηματα ή με τεθλασμενη γραμμη οταν π.χ. ειναι κοιλη? Δεν ξερω αν μου απαντησε κανεις πριν αλλα εχασα το ποστ μου,απο τον ολο πανικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Ο fretoe έγραψε: #869 04-06-12 19:08 ειναι δυνατο να υπαρξει καμπυλη ισοσκελης υπερβολη, και να χει ελαστικοτητα ζητησης διαφορη του -1? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Ο geokam έγραψε: #870 04-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: Πως θα ξερουμε αν η ζητηση ειναι γραμμικη ή υπερβολη χωρις να μας το λεει? (θα βλεπουμε αν PQ= σταθερο παντου or what?!) Και αλλη μια ερωτηση ποτε θα πρεπει να παρω Ed απτο ενα σημειο στο αλλο αλλα και το αντιστροφο? Click για ανάπτυξη... παραδοσιακά στις πανελλήνιες όταν ζητείται η εύρεση συνάρτησης, αναφέρεται ότι είναι γραμμική. Ωστόσο θα σου απαντήσω : ισοσκελής υπερβολή : πρέπει σε όλα τα σημεία (τουλάχιστον τρία) το γινόμενο P*Q να παραμένει σταθερό ευθεία : ο λόγος ΔQ / ΔP να είναι παντού ίδιος Αρχική Δημοσίευση από fretoe: ειναι δυνατο να υπαρξει καμπυλη ισοσκελης υπερβολη, και να χει ελαστικοτητα ζητησης διαφορη του -1? Click για ανάπτυξη... θεωρητικά τόσο η ελαστικότητα σημείου όσο και η ελαστικότητα τόξου είναι πάντα -1 ωστόσο στις ασκήσεις αυτό ισχύει μόνο για την ελαστικότητα τόξου δες και την άσκηση που ακολουθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα υπερβολή.JPG 103,3 KB · Εμφανίσεις: 366 Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουνίου 2012 fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:17 Ο fretoe έγραψε: #871 04-06-12 19:17 ευχαριστω πολυ! η βοηθεια σας ειναι πολυτιμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:21 Η Πανσέληνος: #872 04-06-12 19:21 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Τα σημεια της ΚΠΔ τα ενωνω με ευθυγραμμα τμηματα ή με τεθλασμενη γραμμη οταν π.χ. ειναι κοιλη? Δεν ξερω αν μου απαντησε κανεις πριν αλλα εχασα το ποστ μου,απο τον ολο πανικο. Click για ανάπτυξη... Ευθύγραμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:58 Ο ArminVanBuuren: #873 04-06-12 19:58 Αν πεσει στο Β η αγορα και του 1ου και του 5ου γραφουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:01 Ο Sourotiri: #874 04-06-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: Αν πεσει στο Β η αγορα και του 1ου και του 5ου γραφουμε? Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά διφορούμενο και για αυτόν τον λόγο είναι δύσκολο να πέσει στο Β θέμα. Αν παρόλαυτά πέσει, καλό θα ήταν να γραφούν και τα 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:17 Ο geokam έγραψε: #875 04-06-12 20:17 Αρχική Δημοσίευση από geokam: στο όσο για το πρώτο, επειδή δεν έχω στη διάθεσή μου πολύ χρόνο, θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω αργά το απόγευμα (αν μπορείς να περιμένεις και δεν σε έχει βοηθήει κάποιος μέχρι τότε) Υ.Γ. μόλις πρόσεξα ότι σε βοήθησe ο sourotiri Click για ανάπτυξη... tntqaz, όπως σου υποσχέθηκα , θα σου δώσω επιπλέον βοήθεια για το θέμα που ρώτησες με παραδείγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα σδ ελ.JPG 91,3 KB · Εμφανίσεις: 351 tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:25 Ο tntqaz έγραψε: #876 04-06-12 20:25 ευχαριστώ πολύ! τώρα τελειώνω ενα φυλαδιο με ολες τις ασκησεις που πεσανε στις πανελλ. απο το 5κεφ. και μετα θα κοιτά3ω το συνημμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:37 Ο OLSon-X έγραψε: #877 04-06-12 20:37 παιδια απο θεωρεια δεν ξερω την συναρτηση της παραγωγης,νομο προσφορας,αγορα (5ο) και σελ 65 που μου ειπε η δικια μου ειναι σοσ για Β θεμα.. ειναι συμαντικα? να ξενυχτησω για να τα μαθω... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:40 Ο Sourotiri: #878 04-06-12 20:40 Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: παιδια απο θεωρεια δεν ξερω την συναρτηση της παραγωγης,νομο προσφορας,αγορα (5ο) και σελ 65 που μου ειπε η δικια μου ειναι σοσ για Β θεμα.. ειναι συμαντικα? να ξενυχτησω για να τα μαθω... ? Click για ανάπτυξη... Αν περιμένεις από κάποιον να σου πει να μην διαβάσεις κάποιο κομμάτι της ύλης, δεν θα τον βρεις. Εγώ στην θέση σου θα τα διάβαζα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Aris^^ Νεοφερμένο μέλος Ο ^^Aris^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Πελοποννήσου (Τρίπολη) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:51 Ο ^^Aris^^ έγραψε: #879 04-06-12 20:51 Καλησπέρα, εάν μας ζητήσουν για θεμα Β τους συντελεστες παραγωγης, μεχρι πιο σημειο γραφουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:54 Ο Sourotiri: #880 04-06-12 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ^^Aris^^: Καλησπέρα, εάν μας ζητήσουν για θεμα Β τους συντελεστες παραγωγης, μεχρι πιο σημειο γραφουμε? Click για ανάπτυξη... Θα συνεχίσεις να γράφεις και τα όσα λέει η σελίδα 17. Δεν θα πεις οτι η επιχειρηματικότητα είναι ο 4ος συντελεστής, αλλά θα πεις ότι κάποιοι οικονομολόγοι λένε ότι είναι, θα δώσεις τον ορισμό και ακριβώς μετά τον αντίλογο. Αν πάλι σε ρωτήσει αν υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό στοιχείο, θα συνεχίσεις και στην επόμενη παράγραφο. Αν δεν σε ρωτήσει, δεν το γράφεις. Εξαρτάται από την ερώτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ξερει καποιος να μ εξηγησει λιγο πως βρισκουμε το Α2 των περσινων πανελληνιων;;; ειναι ΜΕΓΑΛΗ αναγκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrEaMErOus Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrEaMErOus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 187 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 18:52 Ο DrEaMErOus: #865 04-06-12 18:52 https://www.epil.gr/themata/11_12/g_likiou/anaptixi_g_kat_12.pdfγια θεμα Β εχει πεσει ποτε απο το 3ο κεφαλαιο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 18:56 Ο tntqaz έγραψε: #866 04-06-12 18:56 Αρχική Δημοσίευση από τζεν: ξερει καποιος να μ εξηγησει λιγο πως βρισκουμε το Α2 των περσινων πανελληνιων;;; ειναι ΜΕΓΑΛΗ αναγκη Click για ανάπτυξη... δεν εχω χρονο για να το γραψω, αλλα διαβασετο προσεχτικα και θα το καταλαβεις.. για να παρεις μια πολυ κοντικη ιδεα δες το παραδειγμα στην σελιδα 46 κατω,47 πανπανω εχω την εντυπωση οτι μοιαζουν.. σιγουρα μπορεις να το βρεις η απαντηση ειναι το αλφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 18:57 Ο geokam έγραψε: #867 04-06-12 18:57 Αρχική Δημοσίευση από τζεν: ξερει καποιος να μ εξηγησει λιγο πως βρισκουμε το Α2 των περσινων πανελληνιων;;; ειναι ΜΕΓΑΛΗ αναγκη Click για ανάπτυξη... με τη βοήθεια της ED=-0,5 και του ΔQ%=-10% βρίσκουμε ότι ΔΡ%=20% άρα Ρ2= 2 + 20%*2 = 2,4 οπότε ο πρόσθετος φόρος θα είναι 2,4-2=0,4 Αρχική Δημοσίευση από DrEaMErOus: για θεμα Β εχει πεσει ποτε απο το 3ο κεφαλαιο ? Click για ανάπτυξη... η έννοια της παραγωγής και τα βασικά της στοιχεία το 2001 Αρχική Δημοσίευση από tntqaz: ΟΤΑΝ ΣΧΕΔΙΑΖΩ συναρτησεις ζητησης και προσφορας: η καθηγητρια στο σχολειο μου ειχε πει οτι ειναι καλυτερο να μην επιλεγω σημεια που συμπυπτουν με τους καθετους αξονες.. ισχυει? απλά για λόγους ευκολίας βολεύει να παίρνω π.χ. Q=0.. ξεμπερδευεις με τις πραξεις.. Click για ανάπτυξη... όπως έχω ιδιαίτερα τονίσει πρέπει πέραν των σημείων της άσκησης, να βρούμε οπωσδήποτε και τα σημεία τομής με τους δύο άξονες. Είναι κάτι που ανέκαθεν πρόσεχαν στη διόρθωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουνίου 2012 teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:06 Ο teol20 έγραψε: #868 04-06-12 19:06 Τα σημεια της ΚΠΔ τα ενωνω με ευθυγραμμα τμηματα ή με τεθλασμενη γραμμη οταν π.χ. ειναι κοιλη? Δεν ξερω αν μου απαντησε κανεις πριν αλλα εχασα το ποστ μου,απο τον ολο πανικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Ο fretoe έγραψε: #869 04-06-12 19:08 ειναι δυνατο να υπαρξει καμπυλη ισοσκελης υπερβολη, και να χει ελαστικοτητα ζητησης διαφορη του -1? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Ο geokam έγραψε: #870 04-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: Πως θα ξερουμε αν η ζητηση ειναι γραμμικη ή υπερβολη χωρις να μας το λεει? (θα βλεπουμε αν PQ= σταθερο παντου or what?!) Και αλλη μια ερωτηση ποτε θα πρεπει να παρω Ed απτο ενα σημειο στο αλλο αλλα και το αντιστροφο? Click για ανάπτυξη... παραδοσιακά στις πανελλήνιες όταν ζητείται η εύρεση συνάρτησης, αναφέρεται ότι είναι γραμμική. Ωστόσο θα σου απαντήσω : ισοσκελής υπερβολή : πρέπει σε όλα τα σημεία (τουλάχιστον τρία) το γινόμενο P*Q να παραμένει σταθερό ευθεία : ο λόγος ΔQ / ΔP να είναι παντού ίδιος Αρχική Δημοσίευση από fretoe: ειναι δυνατο να υπαρξει καμπυλη ισοσκελης υπερβολη, και να χει ελαστικοτητα ζητησης διαφορη του -1? Click για ανάπτυξη... θεωρητικά τόσο η ελαστικότητα σημείου όσο και η ελαστικότητα τόξου είναι πάντα -1 ωστόσο στις ασκήσεις αυτό ισχύει μόνο για την ελαστικότητα τόξου δες και την άσκηση που ακολουθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα υπερβολή.JPG 103,3 KB · Εμφανίσεις: 366 Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουνίου 2012 fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:17 Ο fretoe έγραψε: #871 04-06-12 19:17 ευχαριστω πολυ! η βοηθεια σας ειναι πολυτιμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:21 Η Πανσέληνος: #872 04-06-12 19:21 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Τα σημεια της ΚΠΔ τα ενωνω με ευθυγραμμα τμηματα ή με τεθλασμενη γραμμη οταν π.χ. ειναι κοιλη? Δεν ξερω αν μου απαντησε κανεις πριν αλλα εχασα το ποστ μου,απο τον ολο πανικο. Click για ανάπτυξη... Ευθύγραμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:58 Ο ArminVanBuuren: #873 04-06-12 19:58 Αν πεσει στο Β η αγορα και του 1ου και του 5ου γραφουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:01 Ο Sourotiri: #874 04-06-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: Αν πεσει στο Β η αγορα και του 1ου και του 5ου γραφουμε? Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά διφορούμενο και για αυτόν τον λόγο είναι δύσκολο να πέσει στο Β θέμα. Αν παρόλαυτά πέσει, καλό θα ήταν να γραφούν και τα 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:17 Ο geokam έγραψε: #875 04-06-12 20:17 Αρχική Δημοσίευση από geokam: στο όσο για το πρώτο, επειδή δεν έχω στη διάθεσή μου πολύ χρόνο, θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω αργά το απόγευμα (αν μπορείς να περιμένεις και δεν σε έχει βοηθήει κάποιος μέχρι τότε) Υ.Γ. μόλις πρόσεξα ότι σε βοήθησe ο sourotiri Click για ανάπτυξη... tntqaz, όπως σου υποσχέθηκα , θα σου δώσω επιπλέον βοήθεια για το θέμα που ρώτησες με παραδείγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα σδ ελ.JPG 91,3 KB · Εμφανίσεις: 351 tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:25 Ο tntqaz έγραψε: #876 04-06-12 20:25 ευχαριστώ πολύ! τώρα τελειώνω ενα φυλαδιο με ολες τις ασκησεις που πεσανε στις πανελλ. απο το 5κεφ. και μετα θα κοιτά3ω το συνημμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:37 Ο OLSon-X έγραψε: #877 04-06-12 20:37 παιδια απο θεωρεια δεν ξερω την συναρτηση της παραγωγης,νομο προσφορας,αγορα (5ο) και σελ 65 που μου ειπε η δικια μου ειναι σοσ για Β θεμα.. ειναι συμαντικα? να ξενυχτησω για να τα μαθω... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:40 Ο Sourotiri: #878 04-06-12 20:40 Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: παιδια απο θεωρεια δεν ξερω την συναρτηση της παραγωγης,νομο προσφορας,αγορα (5ο) και σελ 65 που μου ειπε η δικια μου ειναι σοσ για Β θεμα.. ειναι συμαντικα? να ξενυχτησω για να τα μαθω... ? Click για ανάπτυξη... Αν περιμένεις από κάποιον να σου πει να μην διαβάσεις κάποιο κομμάτι της ύλης, δεν θα τον βρεις. Εγώ στην θέση σου θα τα διάβαζα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Aris^^ Νεοφερμένο μέλος Ο ^^Aris^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Πελοποννήσου (Τρίπολη) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:51 Ο ^^Aris^^ έγραψε: #879 04-06-12 20:51 Καλησπέρα, εάν μας ζητήσουν για θεμα Β τους συντελεστες παραγωγης, μεχρι πιο σημειο γραφουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:54 Ο Sourotiri: #880 04-06-12 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ^^Aris^^: Καλησπέρα, εάν μας ζητήσουν για θεμα Β τους συντελεστες παραγωγης, μεχρι πιο σημειο γραφουμε? Click για ανάπτυξη... Θα συνεχίσεις να γράφεις και τα όσα λέει η σελίδα 17. Δεν θα πεις οτι η επιχειρηματικότητα είναι ο 4ος συντελεστής, αλλά θα πεις ότι κάποιοι οικονομολόγοι λένε ότι είναι, θα δώσεις τον ορισμό και ακριβώς μετά τον αντίλογο. Αν πάλι σε ρωτήσει αν υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό στοιχείο, θα συνεχίσεις και στην επόμενη παράγραφο. Αν δεν σε ρωτήσει, δεν το γράφεις. Εξαρτάται από την ερώτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://www.epil.gr/themata/11_12/g_likiou/anaptixi_g_kat_12.pdfγια θεμα Β εχει πεσει ποτε απο το 3ο κεφαλαιο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 18:56 Ο tntqaz έγραψε: #866 04-06-12 18:56 Αρχική Δημοσίευση από τζεν: ξερει καποιος να μ εξηγησει λιγο πως βρισκουμε το Α2 των περσινων πανελληνιων;;; ειναι ΜΕΓΑΛΗ αναγκη Click για ανάπτυξη... δεν εχω χρονο για να το γραψω, αλλα διαβασετο προσεχτικα και θα το καταλαβεις.. για να παρεις μια πολυ κοντικη ιδεα δες το παραδειγμα στην σελιδα 46 κατω,47 πανπανω εχω την εντυπωση οτι μοιαζουν.. σιγουρα μπορεις να το βρεις η απαντηση ειναι το αλφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 18:57 Ο geokam έγραψε: #867 04-06-12 18:57 Αρχική Δημοσίευση από τζεν: ξερει καποιος να μ εξηγησει λιγο πως βρισκουμε το Α2 των περσινων πανελληνιων;;; ειναι ΜΕΓΑΛΗ αναγκη Click για ανάπτυξη... με τη βοήθεια της ED=-0,5 και του ΔQ%=-10% βρίσκουμε ότι ΔΡ%=20% άρα Ρ2= 2 + 20%*2 = 2,4 οπότε ο πρόσθετος φόρος θα είναι 2,4-2=0,4 Αρχική Δημοσίευση από DrEaMErOus: για θεμα Β εχει πεσει ποτε απο το 3ο κεφαλαιο ? Click για ανάπτυξη... η έννοια της παραγωγής και τα βασικά της στοιχεία το 2001 Αρχική Δημοσίευση από tntqaz: ΟΤΑΝ ΣΧΕΔΙΑΖΩ συναρτησεις ζητησης και προσφορας: η καθηγητρια στο σχολειο μου ειχε πει οτι ειναι καλυτερο να μην επιλεγω σημεια που συμπυπτουν με τους καθετους αξονες.. ισχυει? απλά για λόγους ευκολίας βολεύει να παίρνω π.χ. Q=0.. ξεμπερδευεις με τις πραξεις.. Click για ανάπτυξη... όπως έχω ιδιαίτερα τονίσει πρέπει πέραν των σημείων της άσκησης, να βρούμε οπωσδήποτε και τα σημεία τομής με τους δύο άξονες. Είναι κάτι που ανέκαθεν πρόσεχαν στη διόρθωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουνίου 2012 teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:06 Ο teol20 έγραψε: #868 04-06-12 19:06 Τα σημεια της ΚΠΔ τα ενωνω με ευθυγραμμα τμηματα ή με τεθλασμενη γραμμη οταν π.χ. ειναι κοιλη? Δεν ξερω αν μου απαντησε κανεις πριν αλλα εχασα το ποστ μου,απο τον ολο πανικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Ο fretoe έγραψε: #869 04-06-12 19:08 ειναι δυνατο να υπαρξει καμπυλη ισοσκελης υπερβολη, και να χει ελαστικοτητα ζητησης διαφορη του -1? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Ο geokam έγραψε: #870 04-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: Πως θα ξερουμε αν η ζητηση ειναι γραμμικη ή υπερβολη χωρις να μας το λεει? (θα βλεπουμε αν PQ= σταθερο παντου or what?!) Και αλλη μια ερωτηση ποτε θα πρεπει να παρω Ed απτο ενα σημειο στο αλλο αλλα και το αντιστροφο? Click για ανάπτυξη... παραδοσιακά στις πανελλήνιες όταν ζητείται η εύρεση συνάρτησης, αναφέρεται ότι είναι γραμμική. Ωστόσο θα σου απαντήσω : ισοσκελής υπερβολή : πρέπει σε όλα τα σημεία (τουλάχιστον τρία) το γινόμενο P*Q να παραμένει σταθερό ευθεία : ο λόγος ΔQ / ΔP να είναι παντού ίδιος Αρχική Δημοσίευση από fretoe: ειναι δυνατο να υπαρξει καμπυλη ισοσκελης υπερβολη, και να χει ελαστικοτητα ζητησης διαφορη του -1? Click για ανάπτυξη... θεωρητικά τόσο η ελαστικότητα σημείου όσο και η ελαστικότητα τόξου είναι πάντα -1 ωστόσο στις ασκήσεις αυτό ισχύει μόνο για την ελαστικότητα τόξου δες και την άσκηση που ακολουθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα υπερβολή.JPG 103,3 KB · Εμφανίσεις: 366 Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουνίου 2012 fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:17 Ο fretoe έγραψε: #871 04-06-12 19:17 ευχαριστω πολυ! η βοηθεια σας ειναι πολυτιμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:21 Η Πανσέληνος: #872 04-06-12 19:21 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Τα σημεια της ΚΠΔ τα ενωνω με ευθυγραμμα τμηματα ή με τεθλασμενη γραμμη οταν π.χ. ειναι κοιλη? Δεν ξερω αν μου απαντησε κανεις πριν αλλα εχασα το ποστ μου,απο τον ολο πανικο. Click για ανάπτυξη... Ευθύγραμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:58 Ο ArminVanBuuren: #873 04-06-12 19:58 Αν πεσει στο Β η αγορα και του 1ου και του 5ου γραφουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:01 Ο Sourotiri: #874 04-06-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: Αν πεσει στο Β η αγορα και του 1ου και του 5ου γραφουμε? Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά διφορούμενο και για αυτόν τον λόγο είναι δύσκολο να πέσει στο Β θέμα. Αν παρόλαυτά πέσει, καλό θα ήταν να γραφούν και τα 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:17 Ο geokam έγραψε: #875 04-06-12 20:17 Αρχική Δημοσίευση από geokam: στο όσο για το πρώτο, επειδή δεν έχω στη διάθεσή μου πολύ χρόνο, θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω αργά το απόγευμα (αν μπορείς να περιμένεις και δεν σε έχει βοηθήει κάποιος μέχρι τότε) Υ.Γ. μόλις πρόσεξα ότι σε βοήθησe ο sourotiri Click για ανάπτυξη... tntqaz, όπως σου υποσχέθηκα , θα σου δώσω επιπλέον βοήθεια για το θέμα που ρώτησες με παραδείγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα σδ ελ.JPG 91,3 KB · Εμφανίσεις: 351 tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:25 Ο tntqaz έγραψε: #876 04-06-12 20:25 ευχαριστώ πολύ! τώρα τελειώνω ενα φυλαδιο με ολες τις ασκησεις που πεσανε στις πανελλ. απο το 5κεφ. και μετα θα κοιτά3ω το συνημμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:37 Ο OLSon-X έγραψε: #877 04-06-12 20:37 παιδια απο θεωρεια δεν ξερω την συναρτηση της παραγωγης,νομο προσφορας,αγορα (5ο) και σελ 65 που μου ειπε η δικια μου ειναι σοσ για Β θεμα.. ειναι συμαντικα? να ξενυχτησω για να τα μαθω... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:40 Ο Sourotiri: #878 04-06-12 20:40 Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: παιδια απο θεωρεια δεν ξερω την συναρτηση της παραγωγης,νομο προσφορας,αγορα (5ο) και σελ 65 που μου ειπε η δικια μου ειναι σοσ για Β θεμα.. ειναι συμαντικα? να ξενυχτησω για να τα μαθω... ? Click για ανάπτυξη... Αν περιμένεις από κάποιον να σου πει να μην διαβάσεις κάποιο κομμάτι της ύλης, δεν θα τον βρεις. Εγώ στην θέση σου θα τα διάβαζα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Aris^^ Νεοφερμένο μέλος Ο ^^Aris^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Πελοποννήσου (Τρίπολη) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:51 Ο ^^Aris^^ έγραψε: #879 04-06-12 20:51 Καλησπέρα, εάν μας ζητήσουν για θεμα Β τους συντελεστες παραγωγης, μεχρι πιο σημειο γραφουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:54 Ο Sourotiri: #880 04-06-12 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ^^Aris^^: Καλησπέρα, εάν μας ζητήσουν για θεμα Β τους συντελεστες παραγωγης, μεχρι πιο σημειο γραφουμε? Click για ανάπτυξη... Θα συνεχίσεις να γράφεις και τα όσα λέει η σελίδα 17. Δεν θα πεις οτι η επιχειρηματικότητα είναι ο 4ος συντελεστής, αλλά θα πεις ότι κάποιοι οικονομολόγοι λένε ότι είναι, θα δώσεις τον ορισμό και ακριβώς μετά τον αντίλογο. Αν πάλι σε ρωτήσει αν υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό στοιχείο, θα συνεχίσεις και στην επόμενη παράγραφο. Αν δεν σε ρωτήσει, δεν το γράφεις. Εξαρτάται από την ερώτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από τζεν: ξερει καποιος να μ εξηγησει λιγο πως βρισκουμε το Α2 των περσινων πανελληνιων;;; ειναι ΜΕΓΑΛΗ αναγκη Click για ανάπτυξη... δεν εχω χρονο για να το γραψω, αλλα διαβασετο προσεχτικα και θα το καταλαβεις.. για να παρεις μια πολυ κοντικη ιδεα δες το παραδειγμα στην σελιδα 46 κατω,47 πανπανω εχω την εντυπωση οτι μοιαζουν.. σιγουρα μπορεις να το βρεις η απαντηση ειναι το αλφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 18:57 Ο geokam έγραψε: #867 04-06-12 18:57 Αρχική Δημοσίευση από τζεν: ξερει καποιος να μ εξηγησει λιγο πως βρισκουμε το Α2 των περσινων πανελληνιων;;; ειναι ΜΕΓΑΛΗ αναγκη Click για ανάπτυξη... με τη βοήθεια της ED=-0,5 και του ΔQ%=-10% βρίσκουμε ότι ΔΡ%=20% άρα Ρ2= 2 + 20%*2 = 2,4 οπότε ο πρόσθετος φόρος θα είναι 2,4-2=0,4 Αρχική Δημοσίευση από DrEaMErOus: για θεμα Β εχει πεσει ποτε απο το 3ο κεφαλαιο ? Click για ανάπτυξη... η έννοια της παραγωγής και τα βασικά της στοιχεία το 2001 Αρχική Δημοσίευση από tntqaz: ΟΤΑΝ ΣΧΕΔΙΑΖΩ συναρτησεις ζητησης και προσφορας: η καθηγητρια στο σχολειο μου ειχε πει οτι ειναι καλυτερο να μην επιλεγω σημεια που συμπυπτουν με τους καθετους αξονες.. ισχυει? απλά για λόγους ευκολίας βολεύει να παίρνω π.χ. Q=0.. ξεμπερδευεις με τις πραξεις.. Click για ανάπτυξη... όπως έχω ιδιαίτερα τονίσει πρέπει πέραν των σημείων της άσκησης, να βρούμε οπωσδήποτε και τα σημεία τομής με τους δύο άξονες. Είναι κάτι που ανέκαθεν πρόσεχαν στη διόρθωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουνίου 2012 teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:06 Ο teol20 έγραψε: #868 04-06-12 19:06 Τα σημεια της ΚΠΔ τα ενωνω με ευθυγραμμα τμηματα ή με τεθλασμενη γραμμη οταν π.χ. ειναι κοιλη? Δεν ξερω αν μου απαντησε κανεις πριν αλλα εχασα το ποστ μου,απο τον ολο πανικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Ο fretoe έγραψε: #869 04-06-12 19:08 ειναι δυνατο να υπαρξει καμπυλη ισοσκελης υπερβολη, και να χει ελαστικοτητα ζητησης διαφορη του -1? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Ο geokam έγραψε: #870 04-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: Πως θα ξερουμε αν η ζητηση ειναι γραμμικη ή υπερβολη χωρις να μας το λεει? (θα βλεπουμε αν PQ= σταθερο παντου or what?!) Και αλλη μια ερωτηση ποτε θα πρεπει να παρω Ed απτο ενα σημειο στο αλλο αλλα και το αντιστροφο? Click για ανάπτυξη... παραδοσιακά στις πανελλήνιες όταν ζητείται η εύρεση συνάρτησης, αναφέρεται ότι είναι γραμμική. Ωστόσο θα σου απαντήσω : ισοσκελής υπερβολή : πρέπει σε όλα τα σημεία (τουλάχιστον τρία) το γινόμενο P*Q να παραμένει σταθερό ευθεία : ο λόγος ΔQ / ΔP να είναι παντού ίδιος Αρχική Δημοσίευση από fretoe: ειναι δυνατο να υπαρξει καμπυλη ισοσκελης υπερβολη, και να χει ελαστικοτητα ζητησης διαφορη του -1? Click για ανάπτυξη... θεωρητικά τόσο η ελαστικότητα σημείου όσο και η ελαστικότητα τόξου είναι πάντα -1 ωστόσο στις ασκήσεις αυτό ισχύει μόνο για την ελαστικότητα τόξου δες και την άσκηση που ακολουθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα υπερβολή.JPG 103,3 KB · Εμφανίσεις: 366 Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουνίου 2012 fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:17 Ο fretoe έγραψε: #871 04-06-12 19:17 ευχαριστω πολυ! η βοηθεια σας ειναι πολυτιμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:21 Η Πανσέληνος: #872 04-06-12 19:21 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Τα σημεια της ΚΠΔ τα ενωνω με ευθυγραμμα τμηματα ή με τεθλασμενη γραμμη οταν π.χ. ειναι κοιλη? Δεν ξερω αν μου απαντησε κανεις πριν αλλα εχασα το ποστ μου,απο τον ολο πανικο. Click για ανάπτυξη... Ευθύγραμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:58 Ο ArminVanBuuren: #873 04-06-12 19:58 Αν πεσει στο Β η αγορα και του 1ου και του 5ου γραφουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:01 Ο Sourotiri: #874 04-06-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: Αν πεσει στο Β η αγορα και του 1ου και του 5ου γραφουμε? Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά διφορούμενο και για αυτόν τον λόγο είναι δύσκολο να πέσει στο Β θέμα. Αν παρόλαυτά πέσει, καλό θα ήταν να γραφούν και τα 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:17 Ο geokam έγραψε: #875 04-06-12 20:17 Αρχική Δημοσίευση από geokam: στο όσο για το πρώτο, επειδή δεν έχω στη διάθεσή μου πολύ χρόνο, θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω αργά το απόγευμα (αν μπορείς να περιμένεις και δεν σε έχει βοηθήει κάποιος μέχρι τότε) Υ.Γ. μόλις πρόσεξα ότι σε βοήθησe ο sourotiri Click για ανάπτυξη... tntqaz, όπως σου υποσχέθηκα , θα σου δώσω επιπλέον βοήθεια για το θέμα που ρώτησες με παραδείγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα σδ ελ.JPG 91,3 KB · Εμφανίσεις: 351 tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:25 Ο tntqaz έγραψε: #876 04-06-12 20:25 ευχαριστώ πολύ! τώρα τελειώνω ενα φυλαδιο με ολες τις ασκησεις που πεσανε στις πανελλ. απο το 5κεφ. και μετα θα κοιτά3ω το συνημμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:37 Ο OLSon-X έγραψε: #877 04-06-12 20:37 παιδια απο θεωρεια δεν ξερω την συναρτηση της παραγωγης,νομο προσφορας,αγορα (5ο) και σελ 65 που μου ειπε η δικια μου ειναι σοσ για Β θεμα.. ειναι συμαντικα? να ξενυχτησω για να τα μαθω... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:40 Ο Sourotiri: #878 04-06-12 20:40 Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: παιδια απο θεωρεια δεν ξερω την συναρτηση της παραγωγης,νομο προσφορας,αγορα (5ο) και σελ 65 που μου ειπε η δικια μου ειναι σοσ για Β θεμα.. ειναι συμαντικα? να ξενυχτησω για να τα μαθω... ? Click για ανάπτυξη... Αν περιμένεις από κάποιον να σου πει να μην διαβάσεις κάποιο κομμάτι της ύλης, δεν θα τον βρεις. Εγώ στην θέση σου θα τα διάβαζα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Aris^^ Νεοφερμένο μέλος Ο ^^Aris^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Πελοποννήσου (Τρίπολη) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:51 Ο ^^Aris^^ έγραψε: #879 04-06-12 20:51 Καλησπέρα, εάν μας ζητήσουν για θεμα Β τους συντελεστες παραγωγης, μεχρι πιο σημειο γραφουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:54 Ο Sourotiri: #880 04-06-12 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ^^Aris^^: Καλησπέρα, εάν μας ζητήσουν για θεμα Β τους συντελεστες παραγωγης, μεχρι πιο σημειο γραφουμε? Click για ανάπτυξη... Θα συνεχίσεις να γράφεις και τα όσα λέει η σελίδα 17. Δεν θα πεις οτι η επιχειρηματικότητα είναι ο 4ος συντελεστής, αλλά θα πεις ότι κάποιοι οικονομολόγοι λένε ότι είναι, θα δώσεις τον ορισμό και ακριβώς μετά τον αντίλογο. Αν πάλι σε ρωτήσει αν υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό στοιχείο, θα συνεχίσεις και στην επόμενη παράγραφο. Αν δεν σε ρωτήσει, δεν το γράφεις. Εξαρτάται από την ερώτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από τζεν: ξερει καποιος να μ εξηγησει λιγο πως βρισκουμε το Α2 των περσινων πανελληνιων;;; ειναι ΜΕΓΑΛΗ αναγκη Click για ανάπτυξη... με τη βοήθεια της ED=-0,5 και του ΔQ%=-10% βρίσκουμε ότι ΔΡ%=20% άρα Ρ2= 2 + 20%*2 = 2,4 οπότε ο πρόσθετος φόρος θα είναι 2,4-2=0,4 Αρχική Δημοσίευση από DrEaMErOus: για θεμα Β εχει πεσει ποτε απο το 3ο κεφαλαιο ? Click για ανάπτυξη... η έννοια της παραγωγής και τα βασικά της στοιχεία το 2001 Αρχική Δημοσίευση από tntqaz: ΟΤΑΝ ΣΧΕΔΙΑΖΩ συναρτησεις ζητησης και προσφορας: η καθηγητρια στο σχολειο μου ειχε πει οτι ειναι καλυτερο να μην επιλεγω σημεια που συμπυπτουν με τους καθετους αξονες.. ισχυει? απλά για λόγους ευκολίας βολεύει να παίρνω π.χ. Q=0.. ξεμπερδευεις με τις πραξεις.. Click για ανάπτυξη... όπως έχω ιδιαίτερα τονίσει πρέπει πέραν των σημείων της άσκησης, να βρούμε οπωσδήποτε και τα σημεία τομής με τους δύο άξονες. Είναι κάτι που ανέκαθεν πρόσεχαν στη διόρθωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:06 Ο teol20 έγραψε: #868 04-06-12 19:06 Τα σημεια της ΚΠΔ τα ενωνω με ευθυγραμμα τμηματα ή με τεθλασμενη γραμμη οταν π.χ. ειναι κοιλη? Δεν ξερω αν μου απαντησε κανεις πριν αλλα εχασα το ποστ μου,απο τον ολο πανικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Ο fretoe έγραψε: #869 04-06-12 19:08 ειναι δυνατο να υπαρξει καμπυλη ισοσκελης υπερβολη, και να χει ελαστικοτητα ζητησης διαφορη του -1? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Ο geokam έγραψε: #870 04-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: Πως θα ξερουμε αν η ζητηση ειναι γραμμικη ή υπερβολη χωρις να μας το λεει? (θα βλεπουμε αν PQ= σταθερο παντου or what?!) Και αλλη μια ερωτηση ποτε θα πρεπει να παρω Ed απτο ενα σημειο στο αλλο αλλα και το αντιστροφο? Click για ανάπτυξη... παραδοσιακά στις πανελλήνιες όταν ζητείται η εύρεση συνάρτησης, αναφέρεται ότι είναι γραμμική. Ωστόσο θα σου απαντήσω : ισοσκελής υπερβολή : πρέπει σε όλα τα σημεία (τουλάχιστον τρία) το γινόμενο P*Q να παραμένει σταθερό ευθεία : ο λόγος ΔQ / ΔP να είναι παντού ίδιος Αρχική Δημοσίευση από fretoe: ειναι δυνατο να υπαρξει καμπυλη ισοσκελης υπερβολη, και να χει ελαστικοτητα ζητησης διαφορη του -1? Click για ανάπτυξη... θεωρητικά τόσο η ελαστικότητα σημείου όσο και η ελαστικότητα τόξου είναι πάντα -1 ωστόσο στις ασκήσεις αυτό ισχύει μόνο για την ελαστικότητα τόξου δες και την άσκηση που ακολουθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα υπερβολή.JPG 103,3 KB · Εμφανίσεις: 366 Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουνίου 2012 fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:17 Ο fretoe έγραψε: #871 04-06-12 19:17 ευχαριστω πολυ! η βοηθεια σας ειναι πολυτιμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:21 Η Πανσέληνος: #872 04-06-12 19:21 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Τα σημεια της ΚΠΔ τα ενωνω με ευθυγραμμα τμηματα ή με τεθλασμενη γραμμη οταν π.χ. ειναι κοιλη? Δεν ξερω αν μου απαντησε κανεις πριν αλλα εχασα το ποστ μου,απο τον ολο πανικο. Click για ανάπτυξη... Ευθύγραμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:58 Ο ArminVanBuuren: #873 04-06-12 19:58 Αν πεσει στο Β η αγορα και του 1ου και του 5ου γραφουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:01 Ο Sourotiri: #874 04-06-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: Αν πεσει στο Β η αγορα και του 1ου και του 5ου γραφουμε? Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά διφορούμενο και για αυτόν τον λόγο είναι δύσκολο να πέσει στο Β θέμα. Αν παρόλαυτά πέσει, καλό θα ήταν να γραφούν και τα 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:17 Ο geokam έγραψε: #875 04-06-12 20:17 Αρχική Δημοσίευση από geokam: στο όσο για το πρώτο, επειδή δεν έχω στη διάθεσή μου πολύ χρόνο, θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω αργά το απόγευμα (αν μπορείς να περιμένεις και δεν σε έχει βοηθήει κάποιος μέχρι τότε) Υ.Γ. μόλις πρόσεξα ότι σε βοήθησe ο sourotiri Click για ανάπτυξη... tntqaz, όπως σου υποσχέθηκα , θα σου δώσω επιπλέον βοήθεια για το θέμα που ρώτησες με παραδείγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα σδ ελ.JPG 91,3 KB · Εμφανίσεις: 351 tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:25 Ο tntqaz έγραψε: #876 04-06-12 20:25 ευχαριστώ πολύ! τώρα τελειώνω ενα φυλαδιο με ολες τις ασκησεις που πεσανε στις πανελλ. απο το 5κεφ. και μετα θα κοιτά3ω το συνημμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:37 Ο OLSon-X έγραψε: #877 04-06-12 20:37 παιδια απο θεωρεια δεν ξερω την συναρτηση της παραγωγης,νομο προσφορας,αγορα (5ο) και σελ 65 που μου ειπε η δικια μου ειναι σοσ για Β θεμα.. ειναι συμαντικα? να ξενυχτησω για να τα μαθω... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:40 Ο Sourotiri: #878 04-06-12 20:40 Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: παιδια απο θεωρεια δεν ξερω την συναρτηση της παραγωγης,νομο προσφορας,αγορα (5ο) και σελ 65 που μου ειπε η δικια μου ειναι σοσ για Β θεμα.. ειναι συμαντικα? να ξενυχτησω για να τα μαθω... ? Click για ανάπτυξη... Αν περιμένεις από κάποιον να σου πει να μην διαβάσεις κάποιο κομμάτι της ύλης, δεν θα τον βρεις. Εγώ στην θέση σου θα τα διάβαζα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Aris^^ Νεοφερμένο μέλος Ο ^^Aris^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Πελοποννήσου (Τρίπολη) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:51 Ο ^^Aris^^ έγραψε: #879 04-06-12 20:51 Καλησπέρα, εάν μας ζητήσουν για θεμα Β τους συντελεστες παραγωγης, μεχρι πιο σημειο γραφουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:54 Ο Sourotiri: #880 04-06-12 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ^^Aris^^: Καλησπέρα, εάν μας ζητήσουν για θεμα Β τους συντελεστες παραγωγης, μεχρι πιο σημειο γραφουμε? Click για ανάπτυξη... Θα συνεχίσεις να γράφεις και τα όσα λέει η σελίδα 17. Δεν θα πεις οτι η επιχειρηματικότητα είναι ο 4ος συντελεστής, αλλά θα πεις ότι κάποιοι οικονομολόγοι λένε ότι είναι, θα δώσεις τον ορισμό και ακριβώς μετά τον αντίλογο. Αν πάλι σε ρωτήσει αν υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό στοιχείο, θα συνεχίσεις και στην επόμενη παράγραφο. Αν δεν σε ρωτήσει, δεν το γράφεις. Εξαρτάται από την ερώτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα σημεια της ΚΠΔ τα ενωνω με ευθυγραμμα τμηματα ή με τεθλασμενη γραμμη οταν π.χ. ειναι κοιλη? Δεν ξερω αν μου απαντησε κανεις πριν αλλα εχασα το ποστ μου,απο τον ολο πανικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Ο fretoe έγραψε: #869 04-06-12 19:08 ειναι δυνατο να υπαρξει καμπυλη ισοσκελης υπερβολη, και να χει ελαστικοτητα ζητησης διαφορη του -1? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Ο geokam έγραψε: #870 04-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: Πως θα ξερουμε αν η ζητηση ειναι γραμμικη ή υπερβολη χωρις να μας το λεει? (θα βλεπουμε αν PQ= σταθερο παντου or what?!) Και αλλη μια ερωτηση ποτε θα πρεπει να παρω Ed απτο ενα σημειο στο αλλο αλλα και το αντιστροφο? Click για ανάπτυξη... παραδοσιακά στις πανελλήνιες όταν ζητείται η εύρεση συνάρτησης, αναφέρεται ότι είναι γραμμική. Ωστόσο θα σου απαντήσω : ισοσκελής υπερβολή : πρέπει σε όλα τα σημεία (τουλάχιστον τρία) το γινόμενο P*Q να παραμένει σταθερό ευθεία : ο λόγος ΔQ / ΔP να είναι παντού ίδιος Αρχική Δημοσίευση από fretoe: ειναι δυνατο να υπαρξει καμπυλη ισοσκελης υπερβολη, και να χει ελαστικοτητα ζητησης διαφορη του -1? Click για ανάπτυξη... θεωρητικά τόσο η ελαστικότητα σημείου όσο και η ελαστικότητα τόξου είναι πάντα -1 ωστόσο στις ασκήσεις αυτό ισχύει μόνο για την ελαστικότητα τόξου δες και την άσκηση που ακολουθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα υπερβολή.JPG 103,3 KB · Εμφανίσεις: 366 Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουνίου 2012 fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:17 Ο fretoe έγραψε: #871 04-06-12 19:17 ευχαριστω πολυ! η βοηθεια σας ειναι πολυτιμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:21 Η Πανσέληνος: #872 04-06-12 19:21 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Τα σημεια της ΚΠΔ τα ενωνω με ευθυγραμμα τμηματα ή με τεθλασμενη γραμμη οταν π.χ. ειναι κοιλη? Δεν ξερω αν μου απαντησε κανεις πριν αλλα εχασα το ποστ μου,απο τον ολο πανικο. Click για ανάπτυξη... Ευθύγραμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:58 Ο ArminVanBuuren: #873 04-06-12 19:58 Αν πεσει στο Β η αγορα και του 1ου και του 5ου γραφουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:01 Ο Sourotiri: #874 04-06-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: Αν πεσει στο Β η αγορα και του 1ου και του 5ου γραφουμε? Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά διφορούμενο και για αυτόν τον λόγο είναι δύσκολο να πέσει στο Β θέμα. Αν παρόλαυτά πέσει, καλό θα ήταν να γραφούν και τα 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:17 Ο geokam έγραψε: #875 04-06-12 20:17 Αρχική Δημοσίευση από geokam: στο όσο για το πρώτο, επειδή δεν έχω στη διάθεσή μου πολύ χρόνο, θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω αργά το απόγευμα (αν μπορείς να περιμένεις και δεν σε έχει βοηθήει κάποιος μέχρι τότε) Υ.Γ. μόλις πρόσεξα ότι σε βοήθησe ο sourotiri Click για ανάπτυξη... tntqaz, όπως σου υποσχέθηκα , θα σου δώσω επιπλέον βοήθεια για το θέμα που ρώτησες με παραδείγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα σδ ελ.JPG 91,3 KB · Εμφανίσεις: 351 tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:25 Ο tntqaz έγραψε: #876 04-06-12 20:25 ευχαριστώ πολύ! τώρα τελειώνω ενα φυλαδιο με ολες τις ασκησεις που πεσανε στις πανελλ. απο το 5κεφ. και μετα θα κοιτά3ω το συνημμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:37 Ο OLSon-X έγραψε: #877 04-06-12 20:37 παιδια απο θεωρεια δεν ξερω την συναρτηση της παραγωγης,νομο προσφορας,αγορα (5ο) και σελ 65 που μου ειπε η δικια μου ειναι σοσ για Β θεμα.. ειναι συμαντικα? να ξενυχτησω για να τα μαθω... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:40 Ο Sourotiri: #878 04-06-12 20:40 Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: παιδια απο θεωρεια δεν ξερω την συναρτηση της παραγωγης,νομο προσφορας,αγορα (5ο) και σελ 65 που μου ειπε η δικια μου ειναι σοσ για Β θεμα.. ειναι συμαντικα? να ξενυχτησω για να τα μαθω... ? Click για ανάπτυξη... Αν περιμένεις από κάποιον να σου πει να μην διαβάσεις κάποιο κομμάτι της ύλης, δεν θα τον βρεις. Εγώ στην θέση σου θα τα διάβαζα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Aris^^ Νεοφερμένο μέλος Ο ^^Aris^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Πελοποννήσου (Τρίπολη) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:51 Ο ^^Aris^^ έγραψε: #879 04-06-12 20:51 Καλησπέρα, εάν μας ζητήσουν για θεμα Β τους συντελεστες παραγωγης, μεχρι πιο σημειο γραφουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:54 Ο Sourotiri: #880 04-06-12 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ^^Aris^^: Καλησπέρα, εάν μας ζητήσουν για θεμα Β τους συντελεστες παραγωγης, μεχρι πιο σημειο γραφουμε? Click για ανάπτυξη... Θα συνεχίσεις να γράφεις και τα όσα λέει η σελίδα 17. Δεν θα πεις οτι η επιχειρηματικότητα είναι ο 4ος συντελεστής, αλλά θα πεις ότι κάποιοι οικονομολόγοι λένε ότι είναι, θα δώσεις τον ορισμό και ακριβώς μετά τον αντίλογο. Αν πάλι σε ρωτήσει αν υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό στοιχείο, θα συνεχίσεις και στην επόμενη παράγραφο. Αν δεν σε ρωτήσει, δεν το γράφεις. Εξαρτάται από την ερώτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειναι δυνατο να υπαρξει καμπυλη ισοσκελης υπερβολη, και να χει ελαστικοτητα ζητησης διαφορη του -1? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:08 Ο geokam έγραψε: #870 04-06-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: Πως θα ξερουμε αν η ζητηση ειναι γραμμικη ή υπερβολη χωρις να μας το λεει? (θα βλεπουμε αν PQ= σταθερο παντου or what?!) Και αλλη μια ερωτηση ποτε θα πρεπει να παρω Ed απτο ενα σημειο στο αλλο αλλα και το αντιστροφο? Click για ανάπτυξη... παραδοσιακά στις πανελλήνιες όταν ζητείται η εύρεση συνάρτησης, αναφέρεται ότι είναι γραμμική. Ωστόσο θα σου απαντήσω : ισοσκελής υπερβολή : πρέπει σε όλα τα σημεία (τουλάχιστον τρία) το γινόμενο P*Q να παραμένει σταθερό ευθεία : ο λόγος ΔQ / ΔP να είναι παντού ίδιος Αρχική Δημοσίευση από fretoe: ειναι δυνατο να υπαρξει καμπυλη ισοσκελης υπερβολη, και να χει ελαστικοτητα ζητησης διαφορη του -1? Click για ανάπτυξη... θεωρητικά τόσο η ελαστικότητα σημείου όσο και η ελαστικότητα τόξου είναι πάντα -1 ωστόσο στις ασκήσεις αυτό ισχύει μόνο για την ελαστικότητα τόξου δες και την άσκηση που ακολουθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα υπερβολή.JPG 103,3 KB · Εμφανίσεις: 366 Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουνίου 2012 fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:17 Ο fretoe έγραψε: #871 04-06-12 19:17 ευχαριστω πολυ! η βοηθεια σας ειναι πολυτιμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:21 Η Πανσέληνος: #872 04-06-12 19:21 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Τα σημεια της ΚΠΔ τα ενωνω με ευθυγραμμα τμηματα ή με τεθλασμενη γραμμη οταν π.χ. ειναι κοιλη? Δεν ξερω αν μου απαντησε κανεις πριν αλλα εχασα το ποστ μου,απο τον ολο πανικο. Click για ανάπτυξη... Ευθύγραμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:58 Ο ArminVanBuuren: #873 04-06-12 19:58 Αν πεσει στο Β η αγορα και του 1ου και του 5ου γραφουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:01 Ο Sourotiri: #874 04-06-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: Αν πεσει στο Β η αγορα και του 1ου και του 5ου γραφουμε? Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά διφορούμενο και για αυτόν τον λόγο είναι δύσκολο να πέσει στο Β θέμα. Αν παρόλαυτά πέσει, καλό θα ήταν να γραφούν και τα 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:17 Ο geokam έγραψε: #875 04-06-12 20:17 Αρχική Δημοσίευση από geokam: στο όσο για το πρώτο, επειδή δεν έχω στη διάθεσή μου πολύ χρόνο, θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω αργά το απόγευμα (αν μπορείς να περιμένεις και δεν σε έχει βοηθήει κάποιος μέχρι τότε) Υ.Γ. μόλις πρόσεξα ότι σε βοήθησe ο sourotiri Click για ανάπτυξη... tntqaz, όπως σου υποσχέθηκα , θα σου δώσω επιπλέον βοήθεια για το θέμα που ρώτησες με παραδείγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα σδ ελ.JPG 91,3 KB · Εμφανίσεις: 351 tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:25 Ο tntqaz έγραψε: #876 04-06-12 20:25 ευχαριστώ πολύ! τώρα τελειώνω ενα φυλαδιο με ολες τις ασκησεις που πεσανε στις πανελλ. απο το 5κεφ. και μετα θα κοιτά3ω το συνημμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:37 Ο OLSon-X έγραψε: #877 04-06-12 20:37 παιδια απο θεωρεια δεν ξερω την συναρτηση της παραγωγης,νομο προσφορας,αγορα (5ο) και σελ 65 που μου ειπε η δικια μου ειναι σοσ για Β θεμα.. ειναι συμαντικα? να ξενυχτησω για να τα μαθω... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:40 Ο Sourotiri: #878 04-06-12 20:40 Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: παιδια απο θεωρεια δεν ξερω την συναρτηση της παραγωγης,νομο προσφορας,αγορα (5ο) και σελ 65 που μου ειπε η δικια μου ειναι σοσ για Β θεμα.. ειναι συμαντικα? να ξενυχτησω για να τα μαθω... ? Click για ανάπτυξη... Αν περιμένεις από κάποιον να σου πει να μην διαβάσεις κάποιο κομμάτι της ύλης, δεν θα τον βρεις. Εγώ στην θέση σου θα τα διάβαζα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Aris^^ Νεοφερμένο μέλος Ο ^^Aris^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Πελοποννήσου (Τρίπολη) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:51 Ο ^^Aris^^ έγραψε: #879 04-06-12 20:51 Καλησπέρα, εάν μας ζητήσουν για θεμα Β τους συντελεστες παραγωγης, μεχρι πιο σημειο γραφουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:54 Ο Sourotiri: #880 04-06-12 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ^^Aris^^: Καλησπέρα, εάν μας ζητήσουν για θεμα Β τους συντελεστες παραγωγης, μεχρι πιο σημειο γραφουμε? Click για ανάπτυξη... Θα συνεχίσεις να γράφεις και τα όσα λέει η σελίδα 17. Δεν θα πεις οτι η επιχειρηματικότητα είναι ο 4ος συντελεστής, αλλά θα πεις ότι κάποιοι οικονομολόγοι λένε ότι είναι, θα δώσεις τον ορισμό και ακριβώς μετά τον αντίλογο. Αν πάλι σε ρωτήσει αν υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό στοιχείο, θα συνεχίσεις και στην επόμενη παράγραφο. Αν δεν σε ρωτήσει, δεν το γράφεις. Εξαρτάται από την ερώτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: Πως θα ξερουμε αν η ζητηση ειναι γραμμικη ή υπερβολη χωρις να μας το λεει? (θα βλεπουμε αν PQ= σταθερο παντου or what?!) Και αλλη μια ερωτηση ποτε θα πρεπει να παρω Ed απτο ενα σημειο στο αλλο αλλα και το αντιστροφο? Click για ανάπτυξη... παραδοσιακά στις πανελλήνιες όταν ζητείται η εύρεση συνάρτησης, αναφέρεται ότι είναι γραμμική. Ωστόσο θα σου απαντήσω : ισοσκελής υπερβολή : πρέπει σε όλα τα σημεία (τουλάχιστον τρία) το γινόμενο P*Q να παραμένει σταθερό ευθεία : ο λόγος ΔQ / ΔP να είναι παντού ίδιος Αρχική Δημοσίευση από fretoe: ειναι δυνατο να υπαρξει καμπυλη ισοσκελης υπερβολη, και να χει ελαστικοτητα ζητησης διαφορη του -1? Click για ανάπτυξη... θεωρητικά τόσο η ελαστικότητα σημείου όσο και η ελαστικότητα τόξου είναι πάντα -1 ωστόσο στις ασκήσεις αυτό ισχύει μόνο για την ελαστικότητα τόξου δες και την άσκηση που ακολουθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:17 Ο fretoe έγραψε: #871 04-06-12 19:17 ευχαριστω πολυ! η βοηθεια σας ειναι πολυτιμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:21 Η Πανσέληνος: #872 04-06-12 19:21 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Τα σημεια της ΚΠΔ τα ενωνω με ευθυγραμμα τμηματα ή με τεθλασμενη γραμμη οταν π.χ. ειναι κοιλη? Δεν ξερω αν μου απαντησε κανεις πριν αλλα εχασα το ποστ μου,απο τον ολο πανικο. Click για ανάπτυξη... Ευθύγραμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:58 Ο ArminVanBuuren: #873 04-06-12 19:58 Αν πεσει στο Β η αγορα και του 1ου και του 5ου γραφουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:01 Ο Sourotiri: #874 04-06-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: Αν πεσει στο Β η αγορα και του 1ου και του 5ου γραφουμε? Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά διφορούμενο και για αυτόν τον λόγο είναι δύσκολο να πέσει στο Β θέμα. Αν παρόλαυτά πέσει, καλό θα ήταν να γραφούν και τα 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:17 Ο geokam έγραψε: #875 04-06-12 20:17 Αρχική Δημοσίευση από geokam: στο όσο για το πρώτο, επειδή δεν έχω στη διάθεσή μου πολύ χρόνο, θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω αργά το απόγευμα (αν μπορείς να περιμένεις και δεν σε έχει βοηθήει κάποιος μέχρι τότε) Υ.Γ. μόλις πρόσεξα ότι σε βοήθησe ο sourotiri Click για ανάπτυξη... tntqaz, όπως σου υποσχέθηκα , θα σου δώσω επιπλέον βοήθεια για το θέμα που ρώτησες με παραδείγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα σδ ελ.JPG 91,3 KB · Εμφανίσεις: 351 tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:25 Ο tntqaz έγραψε: #876 04-06-12 20:25 ευχαριστώ πολύ! τώρα τελειώνω ενα φυλαδιο με ολες τις ασκησεις που πεσανε στις πανελλ. απο το 5κεφ. και μετα θα κοιτά3ω το συνημμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:37 Ο OLSon-X έγραψε: #877 04-06-12 20:37 παιδια απο θεωρεια δεν ξερω την συναρτηση της παραγωγης,νομο προσφορας,αγορα (5ο) και σελ 65 που μου ειπε η δικια μου ειναι σοσ για Β θεμα.. ειναι συμαντικα? να ξενυχτησω για να τα μαθω... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:40 Ο Sourotiri: #878 04-06-12 20:40 Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: παιδια απο θεωρεια δεν ξερω την συναρτηση της παραγωγης,νομο προσφορας,αγορα (5ο) και σελ 65 που μου ειπε η δικια μου ειναι σοσ για Β θεμα.. ειναι συμαντικα? να ξενυχτησω για να τα μαθω... ? Click για ανάπτυξη... Αν περιμένεις από κάποιον να σου πει να μην διαβάσεις κάποιο κομμάτι της ύλης, δεν θα τον βρεις. Εγώ στην θέση σου θα τα διάβαζα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Aris^^ Νεοφερμένο μέλος Ο ^^Aris^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Πελοποννήσου (Τρίπολη) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:51 Ο ^^Aris^^ έγραψε: #879 04-06-12 20:51 Καλησπέρα, εάν μας ζητήσουν για θεμα Β τους συντελεστες παραγωγης, μεχρι πιο σημειο γραφουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:54 Ο Sourotiri: #880 04-06-12 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ^^Aris^^: Καλησπέρα, εάν μας ζητήσουν για θεμα Β τους συντελεστες παραγωγης, μεχρι πιο σημειο γραφουμε? Click για ανάπτυξη... Θα συνεχίσεις να γράφεις και τα όσα λέει η σελίδα 17. Δεν θα πεις οτι η επιχειρηματικότητα είναι ο 4ος συντελεστής, αλλά θα πεις ότι κάποιοι οικονομολόγοι λένε ότι είναι, θα δώσεις τον ορισμό και ακριβώς μετά τον αντίλογο. Αν πάλι σε ρωτήσει αν υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό στοιχείο, θα συνεχίσεις και στην επόμενη παράγραφο. Αν δεν σε ρωτήσει, δεν το γράφεις. Εξαρτάται από την ερώτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευχαριστω πολυ! η βοηθεια σας ειναι πολυτιμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:21 Η Πανσέληνος: #872 04-06-12 19:21 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Τα σημεια της ΚΠΔ τα ενωνω με ευθυγραμμα τμηματα ή με τεθλασμενη γραμμη οταν π.χ. ειναι κοιλη? Δεν ξερω αν μου απαντησε κανεις πριν αλλα εχασα το ποστ μου,απο τον ολο πανικο. Click για ανάπτυξη... Ευθύγραμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:58 Ο ArminVanBuuren: #873 04-06-12 19:58 Αν πεσει στο Β η αγορα και του 1ου και του 5ου γραφουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:01 Ο Sourotiri: #874 04-06-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: Αν πεσει στο Β η αγορα και του 1ου και του 5ου γραφουμε? Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά διφορούμενο και για αυτόν τον λόγο είναι δύσκολο να πέσει στο Β θέμα. Αν παρόλαυτά πέσει, καλό θα ήταν να γραφούν και τα 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:17 Ο geokam έγραψε: #875 04-06-12 20:17 Αρχική Δημοσίευση από geokam: στο όσο για το πρώτο, επειδή δεν έχω στη διάθεσή μου πολύ χρόνο, θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω αργά το απόγευμα (αν μπορείς να περιμένεις και δεν σε έχει βοηθήει κάποιος μέχρι τότε) Υ.Γ. μόλις πρόσεξα ότι σε βοήθησe ο sourotiri Click για ανάπτυξη... tntqaz, όπως σου υποσχέθηκα , θα σου δώσω επιπλέον βοήθεια για το θέμα που ρώτησες με παραδείγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα σδ ελ.JPG 91,3 KB · Εμφανίσεις: 351 tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:25 Ο tntqaz έγραψε: #876 04-06-12 20:25 ευχαριστώ πολύ! τώρα τελειώνω ενα φυλαδιο με ολες τις ασκησεις που πεσανε στις πανελλ. απο το 5κεφ. και μετα θα κοιτά3ω το συνημμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:37 Ο OLSon-X έγραψε: #877 04-06-12 20:37 παιδια απο θεωρεια δεν ξερω την συναρτηση της παραγωγης,νομο προσφορας,αγορα (5ο) και σελ 65 που μου ειπε η δικια μου ειναι σοσ για Β θεμα.. ειναι συμαντικα? να ξενυχτησω για να τα μαθω... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:40 Ο Sourotiri: #878 04-06-12 20:40 Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: παιδια απο θεωρεια δεν ξερω την συναρτηση της παραγωγης,νομο προσφορας,αγορα (5ο) και σελ 65 που μου ειπε η δικια μου ειναι σοσ για Β θεμα.. ειναι συμαντικα? να ξενυχτησω για να τα μαθω... ? Click για ανάπτυξη... Αν περιμένεις από κάποιον να σου πει να μην διαβάσεις κάποιο κομμάτι της ύλης, δεν θα τον βρεις. Εγώ στην θέση σου θα τα διάβαζα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Aris^^ Νεοφερμένο μέλος Ο ^^Aris^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Πελοποννήσου (Τρίπολη) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:51 Ο ^^Aris^^ έγραψε: #879 04-06-12 20:51 Καλησπέρα, εάν μας ζητήσουν για θεμα Β τους συντελεστες παραγωγης, μεχρι πιο σημειο γραφουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:54 Ο Sourotiri: #880 04-06-12 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ^^Aris^^: Καλησπέρα, εάν μας ζητήσουν για θεμα Β τους συντελεστες παραγωγης, μεχρι πιο σημειο γραφουμε? Click για ανάπτυξη... Θα συνεχίσεις να γράφεις και τα όσα λέει η σελίδα 17. Δεν θα πεις οτι η επιχειρηματικότητα είναι ο 4ος συντελεστής, αλλά θα πεις ότι κάποιοι οικονομολόγοι λένε ότι είναι, θα δώσεις τον ορισμό και ακριβώς μετά τον αντίλογο. Αν πάλι σε ρωτήσει αν υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό στοιχείο, θα συνεχίσεις και στην επόμενη παράγραφο. Αν δεν σε ρωτήσει, δεν το γράφεις. Εξαρτάται από την ερώτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από teol20: Τα σημεια της ΚΠΔ τα ενωνω με ευθυγραμμα τμηματα ή με τεθλασμενη γραμμη οταν π.χ. ειναι κοιλη? Δεν ξερω αν μου απαντησε κανεις πριν αλλα εχασα το ποστ μου,απο τον ολο πανικο. Click για ανάπτυξη... Ευθύγραμμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ArminVanBuuren Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ArminVanBuuren αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 19:58 Ο ArminVanBuuren: #873 04-06-12 19:58 Αν πεσει στο Β η αγορα και του 1ου και του 5ου γραφουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:01 Ο Sourotiri: #874 04-06-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: Αν πεσει στο Β η αγορα και του 1ου και του 5ου γραφουμε? Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά διφορούμενο και για αυτόν τον λόγο είναι δύσκολο να πέσει στο Β θέμα. Αν παρόλαυτά πέσει, καλό θα ήταν να γραφούν και τα 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:17 Ο geokam έγραψε: #875 04-06-12 20:17 Αρχική Δημοσίευση από geokam: στο όσο για το πρώτο, επειδή δεν έχω στη διάθεσή μου πολύ χρόνο, θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω αργά το απόγευμα (αν μπορείς να περιμένεις και δεν σε έχει βοηθήει κάποιος μέχρι τότε) Υ.Γ. μόλις πρόσεξα ότι σε βοήθησe ο sourotiri Click για ανάπτυξη... tntqaz, όπως σου υποσχέθηκα , θα σου δώσω επιπλέον βοήθεια για το θέμα που ρώτησες με παραδείγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα σδ ελ.JPG 91,3 KB · Εμφανίσεις: 351 tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:25 Ο tntqaz έγραψε: #876 04-06-12 20:25 ευχαριστώ πολύ! τώρα τελειώνω ενα φυλαδιο με ολες τις ασκησεις που πεσανε στις πανελλ. απο το 5κεφ. και μετα θα κοιτά3ω το συνημμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:37 Ο OLSon-X έγραψε: #877 04-06-12 20:37 παιδια απο θεωρεια δεν ξερω την συναρτηση της παραγωγης,νομο προσφορας,αγορα (5ο) και σελ 65 που μου ειπε η δικια μου ειναι σοσ για Β θεμα.. ειναι συμαντικα? να ξενυχτησω για να τα μαθω... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:40 Ο Sourotiri: #878 04-06-12 20:40 Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: παιδια απο θεωρεια δεν ξερω την συναρτηση της παραγωγης,νομο προσφορας,αγορα (5ο) και σελ 65 που μου ειπε η δικια μου ειναι σοσ για Β θεμα.. ειναι συμαντικα? να ξενυχτησω για να τα μαθω... ? Click για ανάπτυξη... Αν περιμένεις από κάποιον να σου πει να μην διαβάσεις κάποιο κομμάτι της ύλης, δεν θα τον βρεις. Εγώ στην θέση σου θα τα διάβαζα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Aris^^ Νεοφερμένο μέλος Ο ^^Aris^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Πελοποννήσου (Τρίπολη) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:51 Ο ^^Aris^^ έγραψε: #879 04-06-12 20:51 Καλησπέρα, εάν μας ζητήσουν για θεμα Β τους συντελεστες παραγωγης, μεχρι πιο σημειο γραφουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:54 Ο Sourotiri: #880 04-06-12 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ^^Aris^^: Καλησπέρα, εάν μας ζητήσουν για θεμα Β τους συντελεστες παραγωγης, μεχρι πιο σημειο γραφουμε? Click για ανάπτυξη... Θα συνεχίσεις να γράφεις και τα όσα λέει η σελίδα 17. Δεν θα πεις οτι η επιχειρηματικότητα είναι ο 4ος συντελεστής, αλλά θα πεις ότι κάποιοι οικονομολόγοι λένε ότι είναι, θα δώσεις τον ορισμό και ακριβώς μετά τον αντίλογο. Αν πάλι σε ρωτήσει αν υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό στοιχείο, θα συνεχίσεις και στην επόμενη παράγραφο. Αν δεν σε ρωτήσει, δεν το γράφεις. Εξαρτάται από την ερώτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν πεσει στο Β η αγορα και του 1ου και του 5ου γραφουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:01 Ο Sourotiri: #874 04-06-12 20:01 Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: Αν πεσει στο Β η αγορα και του 1ου και του 5ου γραφουμε? Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά διφορούμενο και για αυτόν τον λόγο είναι δύσκολο να πέσει στο Β θέμα. Αν παρόλαυτά πέσει, καλό θα ήταν να γραφούν και τα 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:17 Ο geokam έγραψε: #875 04-06-12 20:17 Αρχική Δημοσίευση από geokam: στο όσο για το πρώτο, επειδή δεν έχω στη διάθεσή μου πολύ χρόνο, θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω αργά το απόγευμα (αν μπορείς να περιμένεις και δεν σε έχει βοηθήει κάποιος μέχρι τότε) Υ.Γ. μόλις πρόσεξα ότι σε βοήθησe ο sourotiri Click για ανάπτυξη... tntqaz, όπως σου υποσχέθηκα , θα σου δώσω επιπλέον βοήθεια για το θέμα που ρώτησες με παραδείγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα σδ ελ.JPG 91,3 KB · Εμφανίσεις: 351 tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:25 Ο tntqaz έγραψε: #876 04-06-12 20:25 ευχαριστώ πολύ! τώρα τελειώνω ενα φυλαδιο με ολες τις ασκησεις που πεσανε στις πανελλ. απο το 5κεφ. και μετα θα κοιτά3ω το συνημμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:37 Ο OLSon-X έγραψε: #877 04-06-12 20:37 παιδια απο θεωρεια δεν ξερω την συναρτηση της παραγωγης,νομο προσφορας,αγορα (5ο) και σελ 65 που μου ειπε η δικια μου ειναι σοσ για Β θεμα.. ειναι συμαντικα? να ξενυχτησω για να τα μαθω... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:40 Ο Sourotiri: #878 04-06-12 20:40 Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: παιδια απο θεωρεια δεν ξερω την συναρτηση της παραγωγης,νομο προσφορας,αγορα (5ο) και σελ 65 που μου ειπε η δικια μου ειναι σοσ για Β θεμα.. ειναι συμαντικα? να ξενυχτησω για να τα μαθω... ? Click για ανάπτυξη... Αν περιμένεις από κάποιον να σου πει να μην διαβάσεις κάποιο κομμάτι της ύλης, δεν θα τον βρεις. Εγώ στην θέση σου θα τα διάβαζα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Aris^^ Νεοφερμένο μέλος Ο ^^Aris^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Πελοποννήσου (Τρίπολη) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:51 Ο ^^Aris^^ έγραψε: #879 04-06-12 20:51 Καλησπέρα, εάν μας ζητήσουν για θεμα Β τους συντελεστες παραγωγης, μεχρι πιο σημειο γραφουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:54 Ο Sourotiri: #880 04-06-12 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ^^Aris^^: Καλησπέρα, εάν μας ζητήσουν για θεμα Β τους συντελεστες παραγωγης, μεχρι πιο σημειο γραφουμε? Click για ανάπτυξη... Θα συνεχίσεις να γράφεις και τα όσα λέει η σελίδα 17. Δεν θα πεις οτι η επιχειρηματικότητα είναι ο 4ος συντελεστής, αλλά θα πεις ότι κάποιοι οικονομολόγοι λένε ότι είναι, θα δώσεις τον ορισμό και ακριβώς μετά τον αντίλογο. Αν πάλι σε ρωτήσει αν υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό στοιχείο, θα συνεχίσεις και στην επόμενη παράγραφο. Αν δεν σε ρωτήσει, δεν το γράφεις. Εξαρτάται από την ερώτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ArminVanBuuren: Αν πεσει στο Β η αγορα και του 1ου και του 5ου γραφουμε? Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά διφορούμενο και για αυτόν τον λόγο είναι δύσκολο να πέσει στο Β θέμα. Αν παρόλαυτά πέσει, καλό θα ήταν να γραφούν και τα 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:17 Ο geokam έγραψε: #875 04-06-12 20:17 Αρχική Δημοσίευση από geokam: στο όσο για το πρώτο, επειδή δεν έχω στη διάθεσή μου πολύ χρόνο, θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω αργά το απόγευμα (αν μπορείς να περιμένεις και δεν σε έχει βοηθήει κάποιος μέχρι τότε) Υ.Γ. μόλις πρόσεξα ότι σε βοήθησe ο sourotiri Click για ανάπτυξη... tntqaz, όπως σου υποσχέθηκα , θα σου δώσω επιπλέον βοήθεια για το θέμα που ρώτησες με παραδείγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα σδ ελ.JPG 91,3 KB · Εμφανίσεις: 351 tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:25 Ο tntqaz έγραψε: #876 04-06-12 20:25 ευχαριστώ πολύ! τώρα τελειώνω ενα φυλαδιο με ολες τις ασκησεις που πεσανε στις πανελλ. απο το 5κεφ. και μετα θα κοιτά3ω το συνημμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:37 Ο OLSon-X έγραψε: #877 04-06-12 20:37 παιδια απο θεωρεια δεν ξερω την συναρτηση της παραγωγης,νομο προσφορας,αγορα (5ο) και σελ 65 που μου ειπε η δικια μου ειναι σοσ για Β θεμα.. ειναι συμαντικα? να ξενυχτησω για να τα μαθω... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:40 Ο Sourotiri: #878 04-06-12 20:40 Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: παιδια απο θεωρεια δεν ξερω την συναρτηση της παραγωγης,νομο προσφορας,αγορα (5ο) και σελ 65 που μου ειπε η δικια μου ειναι σοσ για Β θεμα.. ειναι συμαντικα? να ξενυχτησω για να τα μαθω... ? Click για ανάπτυξη... Αν περιμένεις από κάποιον να σου πει να μην διαβάσεις κάποιο κομμάτι της ύλης, δεν θα τον βρεις. Εγώ στην θέση σου θα τα διάβαζα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Aris^^ Νεοφερμένο μέλος Ο ^^Aris^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Πελοποννήσου (Τρίπολη) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:51 Ο ^^Aris^^ έγραψε: #879 04-06-12 20:51 Καλησπέρα, εάν μας ζητήσουν για θεμα Β τους συντελεστες παραγωγης, μεχρι πιο σημειο γραφουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:54 Ο Sourotiri: #880 04-06-12 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ^^Aris^^: Καλησπέρα, εάν μας ζητήσουν για θεμα Β τους συντελεστες παραγωγης, μεχρι πιο σημειο γραφουμε? Click για ανάπτυξη... Θα συνεχίσεις να γράφεις και τα όσα λέει η σελίδα 17. Δεν θα πεις οτι η επιχειρηματικότητα είναι ο 4ος συντελεστής, αλλά θα πεις ότι κάποιοι οικονομολόγοι λένε ότι είναι, θα δώσεις τον ορισμό και ακριβώς μετά τον αντίλογο. Αν πάλι σε ρωτήσει αν υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό στοιχείο, θα συνεχίσεις και στην επόμενη παράγραφο. Αν δεν σε ρωτήσει, δεν το γράφεις. Εξαρτάται από την ερώτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από geokam: στο όσο για το πρώτο, επειδή δεν έχω στη διάθεσή μου πολύ χρόνο, θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω αργά το απόγευμα (αν μπορείς να περιμένεις και δεν σε έχει βοηθήει κάποιος μέχρι τότε) Υ.Γ. μόλις πρόσεξα ότι σε βοήθησe ο sourotiri Click για ανάπτυξη... tntqaz, όπως σου υποσχέθηκα , θα σου δώσω επιπλέον βοήθεια για το θέμα που ρώτησες με παραδείγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:25 Ο tntqaz έγραψε: #876 04-06-12 20:25 ευχαριστώ πολύ! τώρα τελειώνω ενα φυλαδιο με ολες τις ασκησεις που πεσανε στις πανελλ. απο το 5κεφ. και μετα θα κοιτά3ω το συνημμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:37 Ο OLSon-X έγραψε: #877 04-06-12 20:37 παιδια απο θεωρεια δεν ξερω την συναρτηση της παραγωγης,νομο προσφορας,αγορα (5ο) και σελ 65 που μου ειπε η δικια μου ειναι σοσ για Β θεμα.. ειναι συμαντικα? να ξενυχτησω για να τα μαθω... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:40 Ο Sourotiri: #878 04-06-12 20:40 Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: παιδια απο θεωρεια δεν ξερω την συναρτηση της παραγωγης,νομο προσφορας,αγορα (5ο) και σελ 65 που μου ειπε η δικια μου ειναι σοσ για Β θεμα.. ειναι συμαντικα? να ξενυχτησω για να τα μαθω... ? Click για ανάπτυξη... Αν περιμένεις από κάποιον να σου πει να μην διαβάσεις κάποιο κομμάτι της ύλης, δεν θα τον βρεις. Εγώ στην θέση σου θα τα διάβαζα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Aris^^ Νεοφερμένο μέλος Ο ^^Aris^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Πελοποννήσου (Τρίπολη) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:51 Ο ^^Aris^^ έγραψε: #879 04-06-12 20:51 Καλησπέρα, εάν μας ζητήσουν για θεμα Β τους συντελεστες παραγωγης, μεχρι πιο σημειο γραφουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:54 Ο Sourotiri: #880 04-06-12 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ^^Aris^^: Καλησπέρα, εάν μας ζητήσουν για θεμα Β τους συντελεστες παραγωγης, μεχρι πιο σημειο γραφουμε? Click για ανάπτυξη... Θα συνεχίσεις να γράφεις και τα όσα λέει η σελίδα 17. Δεν θα πεις οτι η επιχειρηματικότητα είναι ο 4ος συντελεστής, αλλά θα πεις ότι κάποιοι οικονομολόγοι λένε ότι είναι, θα δώσεις τον ορισμό και ακριβώς μετά τον αντίλογο. Αν πάλι σε ρωτήσει αν υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό στοιχείο, θα συνεχίσεις και στην επόμενη παράγραφο. Αν δεν σε ρωτήσει, δεν το γράφεις. Εξαρτάται από την ερώτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ευχαριστώ πολύ! τώρα τελειώνω ενα φυλαδιο με ολες τις ασκησεις που πεσανε στις πανελλ. απο το 5κεφ. και μετα θα κοιτά3ω το συνημμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:37 Ο OLSon-X έγραψε: #877 04-06-12 20:37 παιδια απο θεωρεια δεν ξερω την συναρτηση της παραγωγης,νομο προσφορας,αγορα (5ο) και σελ 65 που μου ειπε η δικια μου ειναι σοσ για Β θεμα.. ειναι συμαντικα? να ξενυχτησω για να τα μαθω... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:40 Ο Sourotiri: #878 04-06-12 20:40 Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: παιδια απο θεωρεια δεν ξερω την συναρτηση της παραγωγης,νομο προσφορας,αγορα (5ο) και σελ 65 που μου ειπε η δικια μου ειναι σοσ για Β θεμα.. ειναι συμαντικα? να ξενυχτησω για να τα μαθω... ? Click για ανάπτυξη... Αν περιμένεις από κάποιον να σου πει να μην διαβάσεις κάποιο κομμάτι της ύλης, δεν θα τον βρεις. Εγώ στην θέση σου θα τα διάβαζα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Aris^^ Νεοφερμένο μέλος Ο ^^Aris^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Πελοποννήσου (Τρίπολη) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:51 Ο ^^Aris^^ έγραψε: #879 04-06-12 20:51 Καλησπέρα, εάν μας ζητήσουν για θεμα Β τους συντελεστες παραγωγης, μεχρι πιο σημειο γραφουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:54 Ο Sourotiri: #880 04-06-12 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ^^Aris^^: Καλησπέρα, εάν μας ζητήσουν για θεμα Β τους συντελεστες παραγωγης, μεχρι πιο σημειο γραφουμε? Click για ανάπτυξη... Θα συνεχίσεις να γράφεις και τα όσα λέει η σελίδα 17. Δεν θα πεις οτι η επιχειρηματικότητα είναι ο 4ος συντελεστής, αλλά θα πεις ότι κάποιοι οικονομολόγοι λένε ότι είναι, θα δώσεις τον ορισμό και ακριβώς μετά τον αντίλογο. Αν πάλι σε ρωτήσει αν υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό στοιχείο, θα συνεχίσεις και στην επόμενη παράγραφο. Αν δεν σε ρωτήσει, δεν το γράφεις. Εξαρτάται από την ερώτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια απο θεωρεια δεν ξερω την συναρτηση της παραγωγης,νομο προσφορας,αγορα (5ο) και σελ 65 που μου ειπε η δικια μου ειναι σοσ για Β θεμα.. ειναι συμαντικα? να ξενυχτησω για να τα μαθω... ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:40 Ο Sourotiri: #878 04-06-12 20:40 Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: παιδια απο θεωρεια δεν ξερω την συναρτηση της παραγωγης,νομο προσφορας,αγορα (5ο) και σελ 65 που μου ειπε η δικια μου ειναι σοσ για Β θεμα.. ειναι συμαντικα? να ξενυχτησω για να τα μαθω... ? Click για ανάπτυξη... Αν περιμένεις από κάποιον να σου πει να μην διαβάσεις κάποιο κομμάτι της ύλης, δεν θα τον βρεις. Εγώ στην θέση σου θα τα διάβαζα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Aris^^ Νεοφερμένο μέλος Ο ^^Aris^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Πελοποννήσου (Τρίπολη) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:51 Ο ^^Aris^^ έγραψε: #879 04-06-12 20:51 Καλησπέρα, εάν μας ζητήσουν για θεμα Β τους συντελεστες παραγωγης, μεχρι πιο σημειο γραφουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:54 Ο Sourotiri: #880 04-06-12 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ^^Aris^^: Καλησπέρα, εάν μας ζητήσουν για θεμα Β τους συντελεστες παραγωγης, μεχρι πιο σημειο γραφουμε? Click για ανάπτυξη... Θα συνεχίσεις να γράφεις και τα όσα λέει η σελίδα 17. Δεν θα πεις οτι η επιχειρηματικότητα είναι ο 4ος συντελεστής, αλλά θα πεις ότι κάποιοι οικονομολόγοι λένε ότι είναι, θα δώσεις τον ορισμό και ακριβώς μετά τον αντίλογο. Αν πάλι σε ρωτήσει αν υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό στοιχείο, θα συνεχίσεις και στην επόμενη παράγραφο. Αν δεν σε ρωτήσει, δεν το γράφεις. Εξαρτάται από την ερώτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: geokam marpa blissele sophia_b idkser TheNorth Panagiwths12 FNC_Sophia Panagiotis849 spinalgr1990 Chris1993 Corfu kitty jellojina Giorgkalo 98.8%chimpanzee jYanniss charmander Scandal Indecisive2 Helen06 thecrazycretan panosT436 redpointer tomftw vade Kzaro Mary06 Lolipop7 carnage Maynard Totreno suaimhneas Eleni123- Marel Valous Verikoko17 petrosln xristosgkm Oikonomologistis Anna_kitty SlimShady GeorgePap2003 panosveki xakounaamatata george777 Φωτεινη Τζα. Than003 marilena_ Αναστασία197 maria2001 Nala anastasis06 spring day Ada ada Jimmis18 Petros001 Georgekk Specon annii persant damn Eri0611 marian _Aggelos123 tsiobieman Giii Alexecon1991 constansn ggl globglogabgalab Σωτηρία T C Sourotiri giadespoiamilaei Nikkkpat calliope igeorgeoikonomo Alexandros36k eukleidhs1821 imkindalost Δήμος56103 panagiotis G Anna10 JohnGreek savasvas sweater weather manos1234567 Λαμπρινηη Bgpanos don_vito Αγγελος Μανος den antexw allh apotyxia kvstas92 angelikitaraxia Livaja10 Adolfo valencia Viedo Tommy_civil panagiotis econ Earendil aggelosst9 jimis2001 tasost Panos_02 Αντικειμενικός ΘανάσοςG4 joanna916 stamoul1s giannis Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: παιδια απο θεωρεια δεν ξερω την συναρτηση της παραγωγης,νομο προσφορας,αγορα (5ο) και σελ 65 που μου ειπε η δικια μου ειναι σοσ για Β θεμα.. ειναι συμαντικα? να ξενυχτησω για να τα μαθω... ? Click για ανάπτυξη... Αν περιμένεις από κάποιον να σου πει να μην διαβάσεις κάποιο κομμάτι της ύλης, δεν θα τον βρεις. Εγώ στην θέση σου θα τα διάβαζα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^^Aris^^ Νεοφερμένο μέλος Ο ^^Aris^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Πελοποννήσου (Τρίπολη) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:51 Ο ^^Aris^^ έγραψε: #879 04-06-12 20:51 Καλησπέρα, εάν μας ζητήσουν για θεμα Β τους συντελεστες παραγωγης, μεχρι πιο σημειο γραφουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:54 Ο Sourotiri: #880 04-06-12 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ^^Aris^^: Καλησπέρα, εάν μας ζητήσουν για θεμα Β τους συντελεστες παραγωγης, μεχρι πιο σημειο γραφουμε? Click για ανάπτυξη... Θα συνεχίσεις να γράφεις και τα όσα λέει η σελίδα 17. Δεν θα πεις οτι η επιχειρηματικότητα είναι ο 4ος συντελεστής, αλλά θα πεις ότι κάποιοι οικονομολόγοι λένε ότι είναι, θα δώσεις τον ορισμό και ακριβώς μετά τον αντίλογο. Αν πάλι σε ρωτήσει αν υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό στοιχείο, θα συνεχίσεις και στην επόμενη παράγραφο. Αν δεν σε ρωτήσει, δεν το γράφεις. Εξαρτάται από την ερώτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 83 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλησπέρα, εάν μας ζητήσουν για θεμα Β τους συντελεστες παραγωγης, μεχρι πιο σημειο γραφουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sourotiri Πολύ δραστήριο μέλος Ο Sourotiri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 1.038 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2012 στις 20:54 Ο Sourotiri: #880 04-06-12 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ^^Aris^^: Καλησπέρα, εάν μας ζητήσουν για θεμα Β τους συντελεστες παραγωγης, μεχρι πιο σημειο γραφουμε? Click για ανάπτυξη... Θα συνεχίσεις να γράφεις και τα όσα λέει η σελίδα 17. Δεν θα πεις οτι η επιχειρηματικότητα είναι ο 4ος συντελεστής, αλλά θα πεις ότι κάποιοι οικονομολόγοι λένε ότι είναι, θα δώσεις τον ορισμό και ακριβώς μετά τον αντίλογο. Αν πάλι σε ρωτήσει αν υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό στοιχείο, θα συνεχίσεις και στην επόμενη παράγραφο. Αν δεν σε ρωτήσει, δεν το γράφεις. Εξαρτάται από την ερώτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ^^Aris^^: Καλησπέρα, εάν μας ζητήσουν για θεμα Β τους συντελεστες παραγωγης, μεχρι πιο σημειο γραφουμε? Click για ανάπτυξη... Θα συνεχίσεις να γράφεις και τα όσα λέει η σελίδα 17. Δεν θα πεις οτι η επιχειρηματικότητα είναι ο 4ος συντελεστής, αλλά θα πεις ότι κάποιοι οικονομολόγοι λένε ότι είναι, θα δώσεις τον ορισμό και ακριβώς μετά τον αντίλογο. Αν πάλι σε ρωτήσει αν υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό στοιχείο, θα συνεχίσεις και στην επόμενη παράγραφο. Αν δεν σε ρωτήσει, δεν το γράφεις. Εξαρτάται από την ερώτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.