Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 873 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2022 στις 19:42 Ο Cade έγραψε: #1.581 07-12-22 19:42 Με την αύξηση της θερμοκρασίας η συγκέντρωση υδροξειδίων παραμένει σταθερή, επομένως ότι ίσχυε πριν ( [oh-] > 10^-7 ) ισχύει και τώρα. Άρα το α. -- Ελπίζω να μην κάνω κάνα λάθος μόνο γιατί είμαι και έξω Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2022 στις 21:05 Η Joji έγραψε: #1.582 07-12-22 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Με την αύξηση της θερμοκρασίας η συγκέντρωση υδροξειδίων παραμένει σταθερή, επομένως ότι ίσχυε πριν ( [oh-] > 10^-7 ) ισχύει και τώρα. Άρα το α. -- Ελπίζω να μην κάνω κάνα λάθος μόνο γιατί είμαι και έξω Click για ανάπτυξη... Το δ ήταν τελικά. Όσους ρώτησα είπαν το ίδιο με εσένα, το α. Σοκ… Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 873 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2022 στις 21:41 Ο Cade έγραψε: #1.583 07-12-22 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το δ ήταν τελικά. Όσους ρώτησα είπαν το ίδιο με εσένα, το α. Σοκ… Click για ανάπτυξη... αφού η συγκέντρωση της διαλυμένης ουσίας πρακτικά δεν μεταβάλλεται, πως γινεται αυτο ; θέλω εξήγηση Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2022 στις 21:58 Η Joji έγραψε: #1.584 07-12-22 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Cade: αφού η συγκέντρωση της διαλυμένης ουσίας πρακτικά δεν μεταβάλλεται, πως γινεται αυτο ; θέλω εξήγηση Click για ανάπτυξη... Θα σου πω όταν γυρίσω σπίτι… BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2022 στις 23:13 Η BaSO4 έγραψε: #1.585 07-12-22 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Cade: αφού η συγκέντρωση της διαλυμένης ουσίας πρακτικά δεν μεταβάλλεται, πως γινεται αυτο ; θέλω εξήγηση Click για ανάπτυξη... Ίσως, από την αντίδραση του αυτοϊοντισμού του νερού, μειώνοντας τη θερμοκρασία η ισορροπία μετατοπίζεται στα δεξιά και μειώνεται τελικά η συγκέντρωση ΟΗ^-1, αλλά δεν καταλαβαίνω, γιατί να μειώνεται τόσο, ώστε να είναι κάτω ή ίσο με 10^-7 Μ… Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2022 στις 23:54 Η Joji έγραψε: #1.586 07-12-22 23:54 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Ίσως, από την αντίδραση του αυτοϊοντισμού του νερού, μειώνοντας τη θερμοκρασία η ισορροπία μετατοπίζεται στα δεξιά και μειώνεται τελικά η συγκέντρωση ΟΗ^-1, αλλά δεν καταλαβαίνω, γιατί να μειώνεται τόσο, ώστε να είναι κάτω ή ίσο με 10^-7 Μ… Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Cade: αφού η συγκέντρωση της διαλυμένης ουσίας πρακτικά δεν μεταβάλλεται, πως γινεται αυτο ; θέλω εξήγηση Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς μας το έλυσε στον πίνακα. Τι να σας πω. Είπε επειδή αυξάνεται η θερμοκρασία και έχουμε και βασικό δ/μα ισχύει αυτό. Αν ήταν στους 25 βαθμούς και ήταν βασικό θα ίσχυε αυτό που λέτε πιο πάνω και εσείς. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.923 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 08:29 Ο Micro έγραψε: #1.587 08-12-22 08:29 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έτσι ακριβώς μας το έλυσε στον πίνακα. Τι να σας πω. Είπε επειδή αυξάνεται η θερμοκρασία και έχουμε και βασικό δ/μα ισχύει αυτό. Αν ήταν στους 25 βαθμούς και ήταν βασικό θα ίσχυε αυτό που λέτε πιο πάνω και εσείς. Click για ανάπτυξη... Στην απάντηση αυτή έχετε βρει [H3O]>10-⁷ και [OH]<10-⁷ δηλαδή ότι η συγκέντρωση των οξωνιων είναι μεγαλύτερη από αυτή των υδροξυλιων κάτι που δεν γίνεται να ισχύει σε βασικό διάλυμα επίσης δεν καταλαβαίνω πως προκύπτει το ph<Phουδ εφόσον είναι βασικό νομίζω πρέπει να είναι ph>phουδ Και εγώ πιστεύω το α είναι littlefungi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο littlefungi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 09:31 Ο littlefungi: #1.588 08-12-22 09:31 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έτσι ακριβώς μας το έλυσε στον πίνακα. Τι να σας πω. Είπε επειδή αυξάνεται η θερμοκρασία και έχουμε και βασικό δ/μα ισχύει αυτό. Αν ήταν στους 25 βαθμούς και ήταν βασικό θα ίσχυε αυτό που λέτε πιο πάνω και εσείς. Click για ανάπτυξη... Έχεις πει αρχικά ότι το pH όξινου είναι μικρότερο από το pH ουδέτερου. Όμως το διάλυμα της εκφώνησης δεν είναι βασικό;; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 10:13 Η Joji έγραψε: #1.589 08-12-22 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Στην απάντηση αυτή έχετε βρει [H3O]>10-⁷ και [OH]<10-⁷ δηλαδή ότι η συγκέντρωση των οξωνιων είναι μεγαλύτερη από αυτή των υδροξυλιων κάτι που δεν γίνεται να ισχύει σε βασικό διάλυμα επίσης δεν καταλαβαίνω πως προκύπτει το ph<Phουδ εφόσον είναι βασικό νομίζω πρέπει να είναι ph>phουδ Και εγώ πιστεύω το α είναι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από littlefungi: Έχεις πει αρχικά ότι το pH όξινου είναι μικρότερο από το pH ουδέτερου. Όμως το διάλυμα της εκφώνησης δεν είναι βασικό;; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να απαντήσω. Και εγώ μπερδεύτηκα. Έτσι μας το έλυσε, έτσι το στέλνω. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.923 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 11:04 Ο Micro έγραψε: #1.590 08-12-22 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν μπορώ να απαντήσω. Και εγώ μπερδεύτηκα. Έτσι μας το έλυσε, έτσι το στέλνω. Click για ανάπτυξη... Στην εκφώνηση ζητάει για διάλυμα ch3nh2 που είναι βασικό και στην απάντηση γράφει CH3NH3 που είναι όξινο διάλυμα μάλλον μπερδευτηκε ο καθηγητής και έλυσε για το ch3nh3 που είναι οξύ Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 11:54 Η Joji έγραψε: #1.591 08-12-22 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Στην εκφώνηση ζητάει για διάλυμα ch3nh2 που είναι βασικό και στην απάντηση γράφει CH3NH3 που είναι όξινο διάλυμα μάλλον μπερδευτηκε ο καθηγητής και έλυσε για το ch3nh3 που είναι οξύ Click για ανάπτυξη... Α όχι. Εκεί έκανα λάθος εγώ, τώρα το είδα. Από την βιασύνη μου. CH3NH2 είχε γράψει. littlefungi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο littlefungi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:17 Ο littlefungi: #1.592 08-12-22 12:17 Το έδειξα σήμερα στον χημικό στο φροντιστήριο και είπε και εκείνος ότι είναι το α Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:30 Η Joji έγραψε: #1.593 08-12-22 12:30 Ε τότε το α θα είναι. Ίσως μπερδεύτηκε. Μην σας μπερδεύω και εγώ με κάτι που ενδεχομένως να είναι λάθος. atlantida Εκκολαπτόμενο μέλος Η atlantida δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:15 Η atlantida: #1.594 08-12-22 14:15 έχω σκουριάσει λίγο στη χημεία (έκανα κάνα 10λεπτο να θυμηθώ την τιμή της Kw στους 25°C), αλλά νομίζω ότι το βρήκα. με το *έχετε βρει* αναφέρομαι στην λύση που έδωσε ο καθηγητής για το δ. (σόρυ που είναι ανάποδα η φωτό) Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2022 στις 23:00 Η Joji έγραψε: #1.595 09-12-22 23:00 Το δεύτερο ερώτημα το απάντησα. Η συγκέντρωση είναι 0,1 Μ. Πως βρίσκω την απάντηση στο 1ο ερώτημα; Έκανα C=m/Mr/V, όπου C έβαλα 0,1, όπου Mr: 17 , όπου V:0,1 και έλυσα ως προς m. Μου βγήκε 0,17 το οποίο είναι σωστό αλλά δεν ξέρω αν ο τρόπος που το προσέγγισα είναι ορθός; Έχετε κάποιον άλλον να μου δείξετε; Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 873 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2022 στις 00:37 Ο Cade έγραψε: #1.596 10-12-22 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το δεύτερο ερώτημα το απάντησα. Η συγκέντρωση είναι 0,1 Μ. Πως βρίσκω την απάντηση στο 1ο ερώτημα; Έκανα C=m/Mr/V, όπου C έβαλα 0,1, όπου Mr: 17 , όπου V:0,1 και έλυσα ως προς m. Μου βγήκε 0,17 το οποίο είναι σωστό αλλά δεν ξέρω αν ο τρόπος που το προσέγγισα είναι ορθός; Έχετε κάποιον άλλον να μου δείξετε; Click για ανάπτυξη... Βρήκες 0.17 τη μάζα ή την περιεκτικότητα ; Η σκέψη είναι η εξής : Σε 1000mL -> 0.1mol = 1.7gr NH3 Σε 100mL -> x gr NH3 => x = 0.17 => 0.17% w/v Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:17 Η Joji έγραψε: #1.597 10-12-22 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Βρήκες 0.17 τη μάζα ή την περιεκτικότητα ; Η σκέψη είναι η εξής : Σε 1000mL -> 0.1mol = 1.7gr NH3 Σε 100mL -> x gr NH3 => x = 0.17 => 0.17% w/v Click για ανάπτυξη... Got it. Thank you T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:17 Ο T C έγραψε: #1.598 11-12-22 14:17 Παιδες καλησπέρα, ειμαι πρωτοετής φοιτητής και εχω μια γρήγορη απορία γιατι μου εχει ξεφύγει κατι απο πέρυσι που τα διαβαζα για τις πανελελε. Στην ισορροπία C (s) + CO2 (g)= 2CO (g) Mε προθήκη C μετατοπίζεται η θέση χημικής ισορροπίας? τα mol αυξάνονται αλλα η συγκέντρωση του στερεού μένει σταθερή και δεν θυμάμαι τι γίνεται ακριβώς ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.805 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:24 Ο ultraviolence: #1.599 11-12-22 14:24 Αρχική Δημοσίευση από T C: Παιδες καλησπέρα, ειμαι πρωτοετής φοιτητής και εχω μια γρήγορη απορία γιατι μου εχει ξεφύγει κατι απο πέρυσι που τα διαβαζα για τις πανελελε. Στην ισορροπία C (s) + CO2 (g)= 2CO (g) Mε προθήκη C μετατοπίζεται η θέση χημικής ισορροπίας? τα mol αυξάνονται αλλα η συγκέντρωση του στερεού μένει σταθερή και δεν θυμάμαι τι γίνεται ακριβώς Click για ανάπτυξη... Όχι, δε μετατοπίζεται η θέση της χημικής ισορροπιας. menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 21:59 Ο menual έγραψε: #1.600 11-12-22 21:59 Βοήθεια σε αυτήν την ασκηση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 327 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Devote Giannismsn Vera Indecisive2 ch2006 jellojina thepigod762 nikolina Panatha mono trifasikodiavasma BatGuin Nala suaimhneas Than003 Μήτσος10 georgetherrr petrosmallios haji panosT436 Corfu kitty Qwerty 0 soleilst ioanna2007 tan07 giorgis_1996 Scandal Maynard bboys sophiaa sofia07 AggelikiGr mvas fgk Magdap Enhypen Lia 2006 marikakitsou16 Unboxholics MrDna Kate1914 Αντωνία iiTzArismaltor_ Albert.123 bibliofagos mirara tomftw Magigi Debugging_Daemon Bobaros32 OChemist peter347 kost28 Startx0 marina.marina kiyoshi nimbus Isa gzois MR WHITE TheNorth Γιώργος μεγ BiteTheDust zodiacrube carnage phleidhs Lifelong Learner Γιωργος15773 tsiobieman Sofos Gerontas Marel xrisamikol bill09876 fockos AnnaRd Ilovemycats27 Obi-Wan Kenobi arko Marianna.diamanti spring day Neiromai brouss evaggelia anna Abiogenesis Jojo K Helen06 P.Dam. Marcos.Kis eukleidhs1821 Quincy arapakos Maria_Xagorari penelopenick BillyTheKid Physicsstudent mitskification Mariamar denjerwtithelwhelp Alexecon1991 augustine synthnightingale just some guy gamer05 Praxis Deneimaikala Olakalamallon xristosgkm katia.m user-2 elenitren μια φασαια το κοριτσι του μαη Final4 Stavros o Arkas shezza94 koukdespoina2004 userx Otinannai Nick_nt Wonderkid Vasso1983 maril8na GeorgePap2003 Liverpoolenjoyer Sherlockina denpap1985 Chemwizard Nikoleta_Giann george777 poioseinia T C Dora140303 marioushi menual Pharmacist01 lepipini PanosBat ioanna06 ggl rempelos42 Jamie desp1naa makara Specon Apocalypse walterrwhite Nic Papalitsas Ameliak Manuela98 ένας τυχαίος SoyN nucomer J.Cameron constansn De Broglie ismember v_marm angies Steliosgkougkou Deadly_sorrowX bruh_234 Dr. Gl. Luminous the purge giannhs2001 Kitana Applepie Fagia ツ eirinipap oups Georgek7 mpapa estrela Nefeloula margik George.S George_dr anakiriak@yahoo Ioanna98 Marple tapeinoxamomilaki arisgiap persi F1L1PAS roud Corn90 theodoraooo Meow alpha.kappa Lathy Ryuzaki Miranda32 ougka pougka mikriarchitectonissa emilyfan85 Nikoletaant EleniStella JST Johanna Mark Anonymous0 Phys39 Eirinakiii8 Annou1 Mammy Nun neurogirl alexgiann Medjnik Appolon jYanniss Superhuman papa2g QWERTY23 SlimShady xakounaamatata dimitris20 Devilshjoker GTS Zoigian leonnnn mara__ igeorgeoikonomo panosveki Sense charmander Jimmis18 Dimitris9 Georgekk Nia Skg anixia vetas pepsoula Anxious fujiko Nefh_ Alexandros973 Alexandros36k chochoru Κορώνα AnAnxiousStudent xriiistiiinaaa jimnikol21 xristina11 StavMed EiriniS20 Χαρουλιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με την αύξηση της θερμοκρασίας η συγκέντρωση υδροξειδίων παραμένει σταθερή, επομένως ότι ίσχυε πριν ( [oh-] > 10^-7 ) ισχύει και τώρα. Άρα το α. -- Ελπίζω να μην κάνω κάνα λάθος μόνο γιατί είμαι και έξω
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2022 στις 21:05 Η Joji έγραψε: #1.582 07-12-22 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Με την αύξηση της θερμοκρασίας η συγκέντρωση υδροξειδίων παραμένει σταθερή, επομένως ότι ίσχυε πριν ( [oh-] > 10^-7 ) ισχύει και τώρα. Άρα το α. -- Ελπίζω να μην κάνω κάνα λάθος μόνο γιατί είμαι και έξω Click για ανάπτυξη... Το δ ήταν τελικά. Όσους ρώτησα είπαν το ίδιο με εσένα, το α. Σοκ… Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 873 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2022 στις 21:41 Ο Cade έγραψε: #1.583 07-12-22 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το δ ήταν τελικά. Όσους ρώτησα είπαν το ίδιο με εσένα, το α. Σοκ… Click για ανάπτυξη... αφού η συγκέντρωση της διαλυμένης ουσίας πρακτικά δεν μεταβάλλεται, πως γινεται αυτο ; θέλω εξήγηση Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2022 στις 21:58 Η Joji έγραψε: #1.584 07-12-22 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Cade: αφού η συγκέντρωση της διαλυμένης ουσίας πρακτικά δεν μεταβάλλεται, πως γινεται αυτο ; θέλω εξήγηση Click για ανάπτυξη... Θα σου πω όταν γυρίσω σπίτι… BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2022 στις 23:13 Η BaSO4 έγραψε: #1.585 07-12-22 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Cade: αφού η συγκέντρωση της διαλυμένης ουσίας πρακτικά δεν μεταβάλλεται, πως γινεται αυτο ; θέλω εξήγηση Click για ανάπτυξη... Ίσως, από την αντίδραση του αυτοϊοντισμού του νερού, μειώνοντας τη θερμοκρασία η ισορροπία μετατοπίζεται στα δεξιά και μειώνεται τελικά η συγκέντρωση ΟΗ^-1, αλλά δεν καταλαβαίνω, γιατί να μειώνεται τόσο, ώστε να είναι κάτω ή ίσο με 10^-7 Μ… Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2022 στις 23:54 Η Joji έγραψε: #1.586 07-12-22 23:54 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Ίσως, από την αντίδραση του αυτοϊοντισμού του νερού, μειώνοντας τη θερμοκρασία η ισορροπία μετατοπίζεται στα δεξιά και μειώνεται τελικά η συγκέντρωση ΟΗ^-1, αλλά δεν καταλαβαίνω, γιατί να μειώνεται τόσο, ώστε να είναι κάτω ή ίσο με 10^-7 Μ… Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Cade: αφού η συγκέντρωση της διαλυμένης ουσίας πρακτικά δεν μεταβάλλεται, πως γινεται αυτο ; θέλω εξήγηση Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς μας το έλυσε στον πίνακα. Τι να σας πω. Είπε επειδή αυξάνεται η θερμοκρασία και έχουμε και βασικό δ/μα ισχύει αυτό. Αν ήταν στους 25 βαθμούς και ήταν βασικό θα ίσχυε αυτό που λέτε πιο πάνω και εσείς. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.923 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 08:29 Ο Micro έγραψε: #1.587 08-12-22 08:29 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έτσι ακριβώς μας το έλυσε στον πίνακα. Τι να σας πω. Είπε επειδή αυξάνεται η θερμοκρασία και έχουμε και βασικό δ/μα ισχύει αυτό. Αν ήταν στους 25 βαθμούς και ήταν βασικό θα ίσχυε αυτό που λέτε πιο πάνω και εσείς. Click για ανάπτυξη... Στην απάντηση αυτή έχετε βρει [H3O]>10-⁷ και [OH]<10-⁷ δηλαδή ότι η συγκέντρωση των οξωνιων είναι μεγαλύτερη από αυτή των υδροξυλιων κάτι που δεν γίνεται να ισχύει σε βασικό διάλυμα επίσης δεν καταλαβαίνω πως προκύπτει το ph<Phουδ εφόσον είναι βασικό νομίζω πρέπει να είναι ph>phουδ Και εγώ πιστεύω το α είναι littlefungi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο littlefungi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 09:31 Ο littlefungi: #1.588 08-12-22 09:31 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έτσι ακριβώς μας το έλυσε στον πίνακα. Τι να σας πω. Είπε επειδή αυξάνεται η θερμοκρασία και έχουμε και βασικό δ/μα ισχύει αυτό. Αν ήταν στους 25 βαθμούς και ήταν βασικό θα ίσχυε αυτό που λέτε πιο πάνω και εσείς. Click για ανάπτυξη... Έχεις πει αρχικά ότι το pH όξινου είναι μικρότερο από το pH ουδέτερου. Όμως το διάλυμα της εκφώνησης δεν είναι βασικό;; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 10:13 Η Joji έγραψε: #1.589 08-12-22 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Στην απάντηση αυτή έχετε βρει [H3O]>10-⁷ και [OH]<10-⁷ δηλαδή ότι η συγκέντρωση των οξωνιων είναι μεγαλύτερη από αυτή των υδροξυλιων κάτι που δεν γίνεται να ισχύει σε βασικό διάλυμα επίσης δεν καταλαβαίνω πως προκύπτει το ph<Phουδ εφόσον είναι βασικό νομίζω πρέπει να είναι ph>phουδ Και εγώ πιστεύω το α είναι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από littlefungi: Έχεις πει αρχικά ότι το pH όξινου είναι μικρότερο από το pH ουδέτερου. Όμως το διάλυμα της εκφώνησης δεν είναι βασικό;; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να απαντήσω. Και εγώ μπερδεύτηκα. Έτσι μας το έλυσε, έτσι το στέλνω. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.923 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 11:04 Ο Micro έγραψε: #1.590 08-12-22 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν μπορώ να απαντήσω. Και εγώ μπερδεύτηκα. Έτσι μας το έλυσε, έτσι το στέλνω. Click για ανάπτυξη... Στην εκφώνηση ζητάει για διάλυμα ch3nh2 που είναι βασικό και στην απάντηση γράφει CH3NH3 που είναι όξινο διάλυμα μάλλον μπερδευτηκε ο καθηγητής και έλυσε για το ch3nh3 που είναι οξύ Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 11:54 Η Joji έγραψε: #1.591 08-12-22 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Στην εκφώνηση ζητάει για διάλυμα ch3nh2 που είναι βασικό και στην απάντηση γράφει CH3NH3 που είναι όξινο διάλυμα μάλλον μπερδευτηκε ο καθηγητής και έλυσε για το ch3nh3 που είναι οξύ Click για ανάπτυξη... Α όχι. Εκεί έκανα λάθος εγώ, τώρα το είδα. Από την βιασύνη μου. CH3NH2 είχε γράψει. littlefungi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο littlefungi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:17 Ο littlefungi: #1.592 08-12-22 12:17 Το έδειξα σήμερα στον χημικό στο φροντιστήριο και είπε και εκείνος ότι είναι το α Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:30 Η Joji έγραψε: #1.593 08-12-22 12:30 Ε τότε το α θα είναι. Ίσως μπερδεύτηκε. Μην σας μπερδεύω και εγώ με κάτι που ενδεχομένως να είναι λάθος. atlantida Εκκολαπτόμενο μέλος Η atlantida δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:15 Η atlantida: #1.594 08-12-22 14:15 έχω σκουριάσει λίγο στη χημεία (έκανα κάνα 10λεπτο να θυμηθώ την τιμή της Kw στους 25°C), αλλά νομίζω ότι το βρήκα. με το *έχετε βρει* αναφέρομαι στην λύση που έδωσε ο καθηγητής για το δ. (σόρυ που είναι ανάποδα η φωτό) Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2022 στις 23:00 Η Joji έγραψε: #1.595 09-12-22 23:00 Το δεύτερο ερώτημα το απάντησα. Η συγκέντρωση είναι 0,1 Μ. Πως βρίσκω την απάντηση στο 1ο ερώτημα; Έκανα C=m/Mr/V, όπου C έβαλα 0,1, όπου Mr: 17 , όπου V:0,1 και έλυσα ως προς m. Μου βγήκε 0,17 το οποίο είναι σωστό αλλά δεν ξέρω αν ο τρόπος που το προσέγγισα είναι ορθός; Έχετε κάποιον άλλον να μου δείξετε; Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 873 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2022 στις 00:37 Ο Cade έγραψε: #1.596 10-12-22 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το δεύτερο ερώτημα το απάντησα. Η συγκέντρωση είναι 0,1 Μ. Πως βρίσκω την απάντηση στο 1ο ερώτημα; Έκανα C=m/Mr/V, όπου C έβαλα 0,1, όπου Mr: 17 , όπου V:0,1 και έλυσα ως προς m. Μου βγήκε 0,17 το οποίο είναι σωστό αλλά δεν ξέρω αν ο τρόπος που το προσέγγισα είναι ορθός; Έχετε κάποιον άλλον να μου δείξετε; Click για ανάπτυξη... Βρήκες 0.17 τη μάζα ή την περιεκτικότητα ; Η σκέψη είναι η εξής : Σε 1000mL -> 0.1mol = 1.7gr NH3 Σε 100mL -> x gr NH3 => x = 0.17 => 0.17% w/v Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:17 Η Joji έγραψε: #1.597 10-12-22 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Βρήκες 0.17 τη μάζα ή την περιεκτικότητα ; Η σκέψη είναι η εξής : Σε 1000mL -> 0.1mol = 1.7gr NH3 Σε 100mL -> x gr NH3 => x = 0.17 => 0.17% w/v Click για ανάπτυξη... Got it. Thank you T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:17 Ο T C έγραψε: #1.598 11-12-22 14:17 Παιδες καλησπέρα, ειμαι πρωτοετής φοιτητής και εχω μια γρήγορη απορία γιατι μου εχει ξεφύγει κατι απο πέρυσι που τα διαβαζα για τις πανελελε. Στην ισορροπία C (s) + CO2 (g)= 2CO (g) Mε προθήκη C μετατοπίζεται η θέση χημικής ισορροπίας? τα mol αυξάνονται αλλα η συγκέντρωση του στερεού μένει σταθερή και δεν θυμάμαι τι γίνεται ακριβώς ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.805 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:24 Ο ultraviolence: #1.599 11-12-22 14:24 Αρχική Δημοσίευση από T C: Παιδες καλησπέρα, ειμαι πρωτοετής φοιτητής και εχω μια γρήγορη απορία γιατι μου εχει ξεφύγει κατι απο πέρυσι που τα διαβαζα για τις πανελελε. Στην ισορροπία C (s) + CO2 (g)= 2CO (g) Mε προθήκη C μετατοπίζεται η θέση χημικής ισορροπίας? τα mol αυξάνονται αλλα η συγκέντρωση του στερεού μένει σταθερή και δεν θυμάμαι τι γίνεται ακριβώς Click για ανάπτυξη... Όχι, δε μετατοπίζεται η θέση της χημικής ισορροπιας. menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 21:59 Ο menual έγραψε: #1.600 11-12-22 21:59 Βοήθεια σε αυτήν την ασκηση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 327 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Devote Giannismsn Vera Indecisive2 ch2006 jellojina thepigod762 nikolina Panatha mono trifasikodiavasma BatGuin Nala suaimhneas Than003 Μήτσος10 georgetherrr petrosmallios haji panosT436 Corfu kitty Qwerty 0 soleilst ioanna2007 tan07 giorgis_1996 Scandal Maynard bboys sophiaa sofia07 AggelikiGr mvas fgk Magdap Enhypen Lia 2006 marikakitsou16 Unboxholics MrDna Kate1914 Αντωνία iiTzArismaltor_ Albert.123 bibliofagos mirara tomftw Magigi Debugging_Daemon Bobaros32 OChemist peter347 kost28 Startx0 marina.marina kiyoshi nimbus Isa gzois MR WHITE TheNorth Γιώργος μεγ BiteTheDust zodiacrube carnage phleidhs Lifelong Learner Γιωργος15773 tsiobieman Sofos Gerontas Marel xrisamikol bill09876 fockos AnnaRd Ilovemycats27 Obi-Wan Kenobi arko Marianna.diamanti spring day Neiromai brouss evaggelia anna Abiogenesis Jojo K Helen06 P.Dam. Marcos.Kis eukleidhs1821 Quincy arapakos Maria_Xagorari penelopenick BillyTheKid Physicsstudent mitskification Mariamar denjerwtithelwhelp Alexecon1991 augustine synthnightingale just some guy gamer05 Praxis Deneimaikala Olakalamallon xristosgkm katia.m user-2 elenitren μια φασαια το κοριτσι του μαη Final4 Stavros o Arkas shezza94 koukdespoina2004 userx Otinannai Nick_nt Wonderkid Vasso1983 maril8na GeorgePap2003 Liverpoolenjoyer Sherlockina denpap1985 Chemwizard Nikoleta_Giann george777 poioseinia T C Dora140303 marioushi menual Pharmacist01 lepipini PanosBat ioanna06 ggl rempelos42 Jamie desp1naa makara Specon Apocalypse walterrwhite Nic Papalitsas Ameliak Manuela98 ένας τυχαίος SoyN nucomer J.Cameron constansn De Broglie ismember v_marm angies Steliosgkougkou Deadly_sorrowX bruh_234 Dr. Gl. Luminous the purge giannhs2001 Kitana Applepie Fagia ツ eirinipap oups Georgek7 mpapa estrela Nefeloula margik George.S George_dr anakiriak@yahoo Ioanna98 Marple tapeinoxamomilaki arisgiap persi F1L1PAS roud Corn90 theodoraooo Meow alpha.kappa Lathy Ryuzaki Miranda32 ougka pougka mikriarchitectonissa emilyfan85 Nikoletaant EleniStella JST Johanna Mark Anonymous0 Phys39 Eirinakiii8 Annou1 Mammy Nun neurogirl alexgiann Medjnik Appolon jYanniss Superhuman papa2g QWERTY23 SlimShady xakounaamatata dimitris20 Devilshjoker GTS Zoigian leonnnn mara__ igeorgeoikonomo panosveki Sense charmander Jimmis18 Dimitris9 Georgekk Nia Skg anixia vetas pepsoula Anxious fujiko Nefh_ Alexandros973 Alexandros36k chochoru Κορώνα AnAnxiousStudent xriiistiiinaaa jimnikol21 xristina11 StavMed EiriniS20 Χαρουλιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Cade: Με την αύξηση της θερμοκρασίας η συγκέντρωση υδροξειδίων παραμένει σταθερή, επομένως ότι ίσχυε πριν ( [oh-] > 10^-7 ) ισχύει και τώρα. Άρα το α. -- Ελπίζω να μην κάνω κάνα λάθος μόνο γιατί είμαι και έξω Click για ανάπτυξη... Το δ ήταν τελικά. Όσους ρώτησα είπαν το ίδιο με εσένα, το α. Σοκ…
Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 873 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2022 στις 21:41 Ο Cade έγραψε: #1.583 07-12-22 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το δ ήταν τελικά. Όσους ρώτησα είπαν το ίδιο με εσένα, το α. Σοκ… Click για ανάπτυξη... αφού η συγκέντρωση της διαλυμένης ουσίας πρακτικά δεν μεταβάλλεται, πως γινεται αυτο ; θέλω εξήγηση Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2022 στις 21:58 Η Joji έγραψε: #1.584 07-12-22 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Cade: αφού η συγκέντρωση της διαλυμένης ουσίας πρακτικά δεν μεταβάλλεται, πως γινεται αυτο ; θέλω εξήγηση Click για ανάπτυξη... Θα σου πω όταν γυρίσω σπίτι… BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2022 στις 23:13 Η BaSO4 έγραψε: #1.585 07-12-22 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Cade: αφού η συγκέντρωση της διαλυμένης ουσίας πρακτικά δεν μεταβάλλεται, πως γινεται αυτο ; θέλω εξήγηση Click για ανάπτυξη... Ίσως, από την αντίδραση του αυτοϊοντισμού του νερού, μειώνοντας τη θερμοκρασία η ισορροπία μετατοπίζεται στα δεξιά και μειώνεται τελικά η συγκέντρωση ΟΗ^-1, αλλά δεν καταλαβαίνω, γιατί να μειώνεται τόσο, ώστε να είναι κάτω ή ίσο με 10^-7 Μ… Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2022 στις 23:54 Η Joji έγραψε: #1.586 07-12-22 23:54 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Ίσως, από την αντίδραση του αυτοϊοντισμού του νερού, μειώνοντας τη θερμοκρασία η ισορροπία μετατοπίζεται στα δεξιά και μειώνεται τελικά η συγκέντρωση ΟΗ^-1, αλλά δεν καταλαβαίνω, γιατί να μειώνεται τόσο, ώστε να είναι κάτω ή ίσο με 10^-7 Μ… Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Cade: αφού η συγκέντρωση της διαλυμένης ουσίας πρακτικά δεν μεταβάλλεται, πως γινεται αυτο ; θέλω εξήγηση Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς μας το έλυσε στον πίνακα. Τι να σας πω. Είπε επειδή αυξάνεται η θερμοκρασία και έχουμε και βασικό δ/μα ισχύει αυτό. Αν ήταν στους 25 βαθμούς και ήταν βασικό θα ίσχυε αυτό που λέτε πιο πάνω και εσείς. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.923 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 08:29 Ο Micro έγραψε: #1.587 08-12-22 08:29 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έτσι ακριβώς μας το έλυσε στον πίνακα. Τι να σας πω. Είπε επειδή αυξάνεται η θερμοκρασία και έχουμε και βασικό δ/μα ισχύει αυτό. Αν ήταν στους 25 βαθμούς και ήταν βασικό θα ίσχυε αυτό που λέτε πιο πάνω και εσείς. Click για ανάπτυξη... Στην απάντηση αυτή έχετε βρει [H3O]>10-⁷ και [OH]<10-⁷ δηλαδή ότι η συγκέντρωση των οξωνιων είναι μεγαλύτερη από αυτή των υδροξυλιων κάτι που δεν γίνεται να ισχύει σε βασικό διάλυμα επίσης δεν καταλαβαίνω πως προκύπτει το ph<Phουδ εφόσον είναι βασικό νομίζω πρέπει να είναι ph>phουδ Και εγώ πιστεύω το α είναι littlefungi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο littlefungi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 09:31 Ο littlefungi: #1.588 08-12-22 09:31 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έτσι ακριβώς μας το έλυσε στον πίνακα. Τι να σας πω. Είπε επειδή αυξάνεται η θερμοκρασία και έχουμε και βασικό δ/μα ισχύει αυτό. Αν ήταν στους 25 βαθμούς και ήταν βασικό θα ίσχυε αυτό που λέτε πιο πάνω και εσείς. Click για ανάπτυξη... Έχεις πει αρχικά ότι το pH όξινου είναι μικρότερο από το pH ουδέτερου. Όμως το διάλυμα της εκφώνησης δεν είναι βασικό;; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 10:13 Η Joji έγραψε: #1.589 08-12-22 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Στην απάντηση αυτή έχετε βρει [H3O]>10-⁷ και [OH]<10-⁷ δηλαδή ότι η συγκέντρωση των οξωνιων είναι μεγαλύτερη από αυτή των υδροξυλιων κάτι που δεν γίνεται να ισχύει σε βασικό διάλυμα επίσης δεν καταλαβαίνω πως προκύπτει το ph<Phουδ εφόσον είναι βασικό νομίζω πρέπει να είναι ph>phουδ Και εγώ πιστεύω το α είναι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από littlefungi: Έχεις πει αρχικά ότι το pH όξινου είναι μικρότερο από το pH ουδέτερου. Όμως το διάλυμα της εκφώνησης δεν είναι βασικό;; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να απαντήσω. Και εγώ μπερδεύτηκα. Έτσι μας το έλυσε, έτσι το στέλνω. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.923 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 11:04 Ο Micro έγραψε: #1.590 08-12-22 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν μπορώ να απαντήσω. Και εγώ μπερδεύτηκα. Έτσι μας το έλυσε, έτσι το στέλνω. Click για ανάπτυξη... Στην εκφώνηση ζητάει για διάλυμα ch3nh2 που είναι βασικό και στην απάντηση γράφει CH3NH3 που είναι όξινο διάλυμα μάλλον μπερδευτηκε ο καθηγητής και έλυσε για το ch3nh3 που είναι οξύ Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 11:54 Η Joji έγραψε: #1.591 08-12-22 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Στην εκφώνηση ζητάει για διάλυμα ch3nh2 που είναι βασικό και στην απάντηση γράφει CH3NH3 που είναι όξινο διάλυμα μάλλον μπερδευτηκε ο καθηγητής και έλυσε για το ch3nh3 που είναι οξύ Click για ανάπτυξη... Α όχι. Εκεί έκανα λάθος εγώ, τώρα το είδα. Από την βιασύνη μου. CH3NH2 είχε γράψει. littlefungi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο littlefungi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:17 Ο littlefungi: #1.592 08-12-22 12:17 Το έδειξα σήμερα στον χημικό στο φροντιστήριο και είπε και εκείνος ότι είναι το α Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:30 Η Joji έγραψε: #1.593 08-12-22 12:30 Ε τότε το α θα είναι. Ίσως μπερδεύτηκε. Μην σας μπερδεύω και εγώ με κάτι που ενδεχομένως να είναι λάθος. atlantida Εκκολαπτόμενο μέλος Η atlantida δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:15 Η atlantida: #1.594 08-12-22 14:15 έχω σκουριάσει λίγο στη χημεία (έκανα κάνα 10λεπτο να θυμηθώ την τιμή της Kw στους 25°C), αλλά νομίζω ότι το βρήκα. με το *έχετε βρει* αναφέρομαι στην λύση που έδωσε ο καθηγητής για το δ. (σόρυ που είναι ανάποδα η φωτό) Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2022 στις 23:00 Η Joji έγραψε: #1.595 09-12-22 23:00 Το δεύτερο ερώτημα το απάντησα. Η συγκέντρωση είναι 0,1 Μ. Πως βρίσκω την απάντηση στο 1ο ερώτημα; Έκανα C=m/Mr/V, όπου C έβαλα 0,1, όπου Mr: 17 , όπου V:0,1 και έλυσα ως προς m. Μου βγήκε 0,17 το οποίο είναι σωστό αλλά δεν ξέρω αν ο τρόπος που το προσέγγισα είναι ορθός; Έχετε κάποιον άλλον να μου δείξετε; Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 873 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2022 στις 00:37 Ο Cade έγραψε: #1.596 10-12-22 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το δεύτερο ερώτημα το απάντησα. Η συγκέντρωση είναι 0,1 Μ. Πως βρίσκω την απάντηση στο 1ο ερώτημα; Έκανα C=m/Mr/V, όπου C έβαλα 0,1, όπου Mr: 17 , όπου V:0,1 και έλυσα ως προς m. Μου βγήκε 0,17 το οποίο είναι σωστό αλλά δεν ξέρω αν ο τρόπος που το προσέγγισα είναι ορθός; Έχετε κάποιον άλλον να μου δείξετε; Click για ανάπτυξη... Βρήκες 0.17 τη μάζα ή την περιεκτικότητα ; Η σκέψη είναι η εξής : Σε 1000mL -> 0.1mol = 1.7gr NH3 Σε 100mL -> x gr NH3 => x = 0.17 => 0.17% w/v Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:17 Η Joji έγραψε: #1.597 10-12-22 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Βρήκες 0.17 τη μάζα ή την περιεκτικότητα ; Η σκέψη είναι η εξής : Σε 1000mL -> 0.1mol = 1.7gr NH3 Σε 100mL -> x gr NH3 => x = 0.17 => 0.17% w/v Click για ανάπτυξη... Got it. Thank you T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:17 Ο T C έγραψε: #1.598 11-12-22 14:17 Παιδες καλησπέρα, ειμαι πρωτοετής φοιτητής και εχω μια γρήγορη απορία γιατι μου εχει ξεφύγει κατι απο πέρυσι που τα διαβαζα για τις πανελελε. Στην ισορροπία C (s) + CO2 (g)= 2CO (g) Mε προθήκη C μετατοπίζεται η θέση χημικής ισορροπίας? τα mol αυξάνονται αλλα η συγκέντρωση του στερεού μένει σταθερή και δεν θυμάμαι τι γίνεται ακριβώς ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.805 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:24 Ο ultraviolence: #1.599 11-12-22 14:24 Αρχική Δημοσίευση από T C: Παιδες καλησπέρα, ειμαι πρωτοετής φοιτητής και εχω μια γρήγορη απορία γιατι μου εχει ξεφύγει κατι απο πέρυσι που τα διαβαζα για τις πανελελε. Στην ισορροπία C (s) + CO2 (g)= 2CO (g) Mε προθήκη C μετατοπίζεται η θέση χημικής ισορροπίας? τα mol αυξάνονται αλλα η συγκέντρωση του στερεού μένει σταθερή και δεν θυμάμαι τι γίνεται ακριβώς Click για ανάπτυξη... Όχι, δε μετατοπίζεται η θέση της χημικής ισορροπιας. menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 21:59 Ο menual έγραψε: #1.600 11-12-22 21:59 Βοήθεια σε αυτήν την ασκηση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 327 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Devote Giannismsn Vera Indecisive2 ch2006 jellojina thepigod762 nikolina Panatha mono trifasikodiavasma BatGuin Nala suaimhneas Than003 Μήτσος10 georgetherrr petrosmallios haji panosT436 Corfu kitty Qwerty 0 soleilst ioanna2007 tan07 giorgis_1996 Scandal Maynard bboys sophiaa sofia07 AggelikiGr mvas fgk Magdap Enhypen Lia 2006 marikakitsou16 Unboxholics MrDna Kate1914 Αντωνία iiTzArismaltor_ Albert.123 bibliofagos mirara tomftw Magigi Debugging_Daemon Bobaros32 OChemist peter347 kost28 Startx0 marina.marina kiyoshi nimbus Isa gzois MR WHITE TheNorth Γιώργος μεγ BiteTheDust zodiacrube carnage phleidhs Lifelong Learner Γιωργος15773 tsiobieman Sofos Gerontas Marel xrisamikol bill09876 fockos AnnaRd Ilovemycats27 Obi-Wan Kenobi arko Marianna.diamanti spring day Neiromai brouss evaggelia anna Abiogenesis Jojo K Helen06 P.Dam. Marcos.Kis eukleidhs1821 Quincy arapakos Maria_Xagorari penelopenick BillyTheKid Physicsstudent mitskification Mariamar denjerwtithelwhelp Alexecon1991 augustine synthnightingale just some guy gamer05 Praxis Deneimaikala Olakalamallon xristosgkm katia.m user-2 elenitren μια φασαια το κοριτσι του μαη Final4 Stavros o Arkas shezza94 koukdespoina2004 userx Otinannai Nick_nt Wonderkid Vasso1983 maril8na GeorgePap2003 Liverpoolenjoyer Sherlockina denpap1985 Chemwizard Nikoleta_Giann george777 poioseinia T C Dora140303 marioushi menual Pharmacist01 lepipini PanosBat ioanna06 ggl rempelos42 Jamie desp1naa makara Specon Apocalypse walterrwhite Nic Papalitsas Ameliak Manuela98 ένας τυχαίος SoyN nucomer J.Cameron constansn De Broglie ismember v_marm angies Steliosgkougkou Deadly_sorrowX bruh_234 Dr. Gl. Luminous the purge giannhs2001 Kitana Applepie Fagia ツ eirinipap oups Georgek7 mpapa estrela Nefeloula margik George.S George_dr anakiriak@yahoo Ioanna98 Marple tapeinoxamomilaki arisgiap persi F1L1PAS roud Corn90 theodoraooo Meow alpha.kappa Lathy Ryuzaki Miranda32 ougka pougka mikriarchitectonissa emilyfan85 Nikoletaant EleniStella JST Johanna Mark Anonymous0 Phys39 Eirinakiii8 Annou1 Mammy Nun neurogirl alexgiann Medjnik Appolon jYanniss Superhuman papa2g QWERTY23 SlimShady xakounaamatata dimitris20 Devilshjoker GTS Zoigian leonnnn mara__ igeorgeoikonomo panosveki Sense charmander Jimmis18 Dimitris9 Georgekk Nia Skg anixia vetas pepsoula Anxious fujiko Nefh_ Alexandros973 Alexandros36k chochoru Κορώνα AnAnxiousStudent xriiistiiinaaa jimnikol21 xristina11 StavMed EiriniS20 Χαρουλιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το δ ήταν τελικά. Όσους ρώτησα είπαν το ίδιο με εσένα, το α. Σοκ… Click για ανάπτυξη... αφού η συγκέντρωση της διαλυμένης ουσίας πρακτικά δεν μεταβάλλεται, πως γινεται αυτο ; θέλω εξήγηση
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2022 στις 21:58 Η Joji έγραψε: #1.584 07-12-22 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Cade: αφού η συγκέντρωση της διαλυμένης ουσίας πρακτικά δεν μεταβάλλεται, πως γινεται αυτο ; θέλω εξήγηση Click για ανάπτυξη... Θα σου πω όταν γυρίσω σπίτι… BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2022 στις 23:13 Η BaSO4 έγραψε: #1.585 07-12-22 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Cade: αφού η συγκέντρωση της διαλυμένης ουσίας πρακτικά δεν μεταβάλλεται, πως γινεται αυτο ; θέλω εξήγηση Click για ανάπτυξη... Ίσως, από την αντίδραση του αυτοϊοντισμού του νερού, μειώνοντας τη θερμοκρασία η ισορροπία μετατοπίζεται στα δεξιά και μειώνεται τελικά η συγκέντρωση ΟΗ^-1, αλλά δεν καταλαβαίνω, γιατί να μειώνεται τόσο, ώστε να είναι κάτω ή ίσο με 10^-7 Μ… Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2022 στις 23:54 Η Joji έγραψε: #1.586 07-12-22 23:54 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Ίσως, από την αντίδραση του αυτοϊοντισμού του νερού, μειώνοντας τη θερμοκρασία η ισορροπία μετατοπίζεται στα δεξιά και μειώνεται τελικά η συγκέντρωση ΟΗ^-1, αλλά δεν καταλαβαίνω, γιατί να μειώνεται τόσο, ώστε να είναι κάτω ή ίσο με 10^-7 Μ… Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Cade: αφού η συγκέντρωση της διαλυμένης ουσίας πρακτικά δεν μεταβάλλεται, πως γινεται αυτο ; θέλω εξήγηση Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς μας το έλυσε στον πίνακα. Τι να σας πω. Είπε επειδή αυξάνεται η θερμοκρασία και έχουμε και βασικό δ/μα ισχύει αυτό. Αν ήταν στους 25 βαθμούς και ήταν βασικό θα ίσχυε αυτό που λέτε πιο πάνω και εσείς. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.923 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 08:29 Ο Micro έγραψε: #1.587 08-12-22 08:29 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έτσι ακριβώς μας το έλυσε στον πίνακα. Τι να σας πω. Είπε επειδή αυξάνεται η θερμοκρασία και έχουμε και βασικό δ/μα ισχύει αυτό. Αν ήταν στους 25 βαθμούς και ήταν βασικό θα ίσχυε αυτό που λέτε πιο πάνω και εσείς. Click για ανάπτυξη... Στην απάντηση αυτή έχετε βρει [H3O]>10-⁷ και [OH]<10-⁷ δηλαδή ότι η συγκέντρωση των οξωνιων είναι μεγαλύτερη από αυτή των υδροξυλιων κάτι που δεν γίνεται να ισχύει σε βασικό διάλυμα επίσης δεν καταλαβαίνω πως προκύπτει το ph<Phουδ εφόσον είναι βασικό νομίζω πρέπει να είναι ph>phουδ Και εγώ πιστεύω το α είναι littlefungi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο littlefungi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 09:31 Ο littlefungi: #1.588 08-12-22 09:31 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έτσι ακριβώς μας το έλυσε στον πίνακα. Τι να σας πω. Είπε επειδή αυξάνεται η θερμοκρασία και έχουμε και βασικό δ/μα ισχύει αυτό. Αν ήταν στους 25 βαθμούς και ήταν βασικό θα ίσχυε αυτό που λέτε πιο πάνω και εσείς. Click για ανάπτυξη... Έχεις πει αρχικά ότι το pH όξινου είναι μικρότερο από το pH ουδέτερου. Όμως το διάλυμα της εκφώνησης δεν είναι βασικό;; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 10:13 Η Joji έγραψε: #1.589 08-12-22 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Στην απάντηση αυτή έχετε βρει [H3O]>10-⁷ και [OH]<10-⁷ δηλαδή ότι η συγκέντρωση των οξωνιων είναι μεγαλύτερη από αυτή των υδροξυλιων κάτι που δεν γίνεται να ισχύει σε βασικό διάλυμα επίσης δεν καταλαβαίνω πως προκύπτει το ph<Phουδ εφόσον είναι βασικό νομίζω πρέπει να είναι ph>phουδ Και εγώ πιστεύω το α είναι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από littlefungi: Έχεις πει αρχικά ότι το pH όξινου είναι μικρότερο από το pH ουδέτερου. Όμως το διάλυμα της εκφώνησης δεν είναι βασικό;; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να απαντήσω. Και εγώ μπερδεύτηκα. Έτσι μας το έλυσε, έτσι το στέλνω. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.923 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 11:04 Ο Micro έγραψε: #1.590 08-12-22 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν μπορώ να απαντήσω. Και εγώ μπερδεύτηκα. Έτσι μας το έλυσε, έτσι το στέλνω. Click για ανάπτυξη... Στην εκφώνηση ζητάει για διάλυμα ch3nh2 που είναι βασικό και στην απάντηση γράφει CH3NH3 που είναι όξινο διάλυμα μάλλον μπερδευτηκε ο καθηγητής και έλυσε για το ch3nh3 που είναι οξύ Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 11:54 Η Joji έγραψε: #1.591 08-12-22 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Στην εκφώνηση ζητάει για διάλυμα ch3nh2 που είναι βασικό και στην απάντηση γράφει CH3NH3 που είναι όξινο διάλυμα μάλλον μπερδευτηκε ο καθηγητής και έλυσε για το ch3nh3 που είναι οξύ Click για ανάπτυξη... Α όχι. Εκεί έκανα λάθος εγώ, τώρα το είδα. Από την βιασύνη μου. CH3NH2 είχε γράψει. littlefungi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο littlefungi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:17 Ο littlefungi: #1.592 08-12-22 12:17 Το έδειξα σήμερα στον χημικό στο φροντιστήριο και είπε και εκείνος ότι είναι το α Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:30 Η Joji έγραψε: #1.593 08-12-22 12:30 Ε τότε το α θα είναι. Ίσως μπερδεύτηκε. Μην σας μπερδεύω και εγώ με κάτι που ενδεχομένως να είναι λάθος. atlantida Εκκολαπτόμενο μέλος Η atlantida δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:15 Η atlantida: #1.594 08-12-22 14:15 έχω σκουριάσει λίγο στη χημεία (έκανα κάνα 10λεπτο να θυμηθώ την τιμή της Kw στους 25°C), αλλά νομίζω ότι το βρήκα. με το *έχετε βρει* αναφέρομαι στην λύση που έδωσε ο καθηγητής για το δ. (σόρυ που είναι ανάποδα η φωτό) Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2022 στις 23:00 Η Joji έγραψε: #1.595 09-12-22 23:00 Το δεύτερο ερώτημα το απάντησα. Η συγκέντρωση είναι 0,1 Μ. Πως βρίσκω την απάντηση στο 1ο ερώτημα; Έκανα C=m/Mr/V, όπου C έβαλα 0,1, όπου Mr: 17 , όπου V:0,1 και έλυσα ως προς m. Μου βγήκε 0,17 το οποίο είναι σωστό αλλά δεν ξέρω αν ο τρόπος που το προσέγγισα είναι ορθός; Έχετε κάποιον άλλον να μου δείξετε; Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 873 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2022 στις 00:37 Ο Cade έγραψε: #1.596 10-12-22 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το δεύτερο ερώτημα το απάντησα. Η συγκέντρωση είναι 0,1 Μ. Πως βρίσκω την απάντηση στο 1ο ερώτημα; Έκανα C=m/Mr/V, όπου C έβαλα 0,1, όπου Mr: 17 , όπου V:0,1 και έλυσα ως προς m. Μου βγήκε 0,17 το οποίο είναι σωστό αλλά δεν ξέρω αν ο τρόπος που το προσέγγισα είναι ορθός; Έχετε κάποιον άλλον να μου δείξετε; Click για ανάπτυξη... Βρήκες 0.17 τη μάζα ή την περιεκτικότητα ; Η σκέψη είναι η εξής : Σε 1000mL -> 0.1mol = 1.7gr NH3 Σε 100mL -> x gr NH3 => x = 0.17 => 0.17% w/v Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:17 Η Joji έγραψε: #1.597 10-12-22 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Βρήκες 0.17 τη μάζα ή την περιεκτικότητα ; Η σκέψη είναι η εξής : Σε 1000mL -> 0.1mol = 1.7gr NH3 Σε 100mL -> x gr NH3 => x = 0.17 => 0.17% w/v Click για ανάπτυξη... Got it. Thank you T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:17 Ο T C έγραψε: #1.598 11-12-22 14:17 Παιδες καλησπέρα, ειμαι πρωτοετής φοιτητής και εχω μια γρήγορη απορία γιατι μου εχει ξεφύγει κατι απο πέρυσι που τα διαβαζα για τις πανελελε. Στην ισορροπία C (s) + CO2 (g)= 2CO (g) Mε προθήκη C μετατοπίζεται η θέση χημικής ισορροπίας? τα mol αυξάνονται αλλα η συγκέντρωση του στερεού μένει σταθερή και δεν θυμάμαι τι γίνεται ακριβώς ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.805 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:24 Ο ultraviolence: #1.599 11-12-22 14:24 Αρχική Δημοσίευση από T C: Παιδες καλησπέρα, ειμαι πρωτοετής φοιτητής και εχω μια γρήγορη απορία γιατι μου εχει ξεφύγει κατι απο πέρυσι που τα διαβαζα για τις πανελελε. Στην ισορροπία C (s) + CO2 (g)= 2CO (g) Mε προθήκη C μετατοπίζεται η θέση χημικής ισορροπίας? τα mol αυξάνονται αλλα η συγκέντρωση του στερεού μένει σταθερή και δεν θυμάμαι τι γίνεται ακριβώς Click για ανάπτυξη... Όχι, δε μετατοπίζεται η θέση της χημικής ισορροπιας. menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 21:59 Ο menual έγραψε: #1.600 11-12-22 21:59 Βοήθεια σε αυτήν την ασκηση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 327 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Devote Giannismsn Vera Indecisive2 ch2006 jellojina thepigod762 nikolina Panatha mono trifasikodiavasma BatGuin Nala suaimhneas Than003 Μήτσος10 georgetherrr petrosmallios haji panosT436 Corfu kitty Qwerty 0 soleilst ioanna2007 tan07 giorgis_1996 Scandal Maynard bboys sophiaa sofia07 AggelikiGr mvas fgk Magdap Enhypen Lia 2006 marikakitsou16 Unboxholics MrDna Kate1914 Αντωνία iiTzArismaltor_ Albert.123 bibliofagos mirara tomftw Magigi Debugging_Daemon Bobaros32 OChemist peter347 kost28 Startx0 marina.marina kiyoshi nimbus Isa gzois MR WHITE TheNorth Γιώργος μεγ BiteTheDust zodiacrube carnage phleidhs Lifelong Learner Γιωργος15773 tsiobieman Sofos Gerontas Marel xrisamikol bill09876 fockos AnnaRd Ilovemycats27 Obi-Wan Kenobi arko Marianna.diamanti spring day Neiromai brouss evaggelia anna Abiogenesis Jojo K Helen06 P.Dam. Marcos.Kis eukleidhs1821 Quincy arapakos Maria_Xagorari penelopenick BillyTheKid Physicsstudent mitskification Mariamar denjerwtithelwhelp Alexecon1991 augustine synthnightingale just some guy gamer05 Praxis Deneimaikala Olakalamallon xristosgkm katia.m user-2 elenitren μια φασαια το κοριτσι του μαη Final4 Stavros o Arkas shezza94 koukdespoina2004 userx Otinannai Nick_nt Wonderkid Vasso1983 maril8na GeorgePap2003 Liverpoolenjoyer Sherlockina denpap1985 Chemwizard Nikoleta_Giann george777 poioseinia T C Dora140303 marioushi menual Pharmacist01 lepipini PanosBat ioanna06 ggl rempelos42 Jamie desp1naa makara Specon Apocalypse walterrwhite Nic Papalitsas Ameliak Manuela98 ένας τυχαίος SoyN nucomer J.Cameron constansn De Broglie ismember v_marm angies Steliosgkougkou Deadly_sorrowX bruh_234 Dr. Gl. Luminous the purge giannhs2001 Kitana Applepie Fagia ツ eirinipap oups Georgek7 mpapa estrela Nefeloula margik George.S George_dr anakiriak@yahoo Ioanna98 Marple tapeinoxamomilaki arisgiap persi F1L1PAS roud Corn90 theodoraooo Meow alpha.kappa Lathy Ryuzaki Miranda32 ougka pougka mikriarchitectonissa emilyfan85 Nikoletaant EleniStella JST Johanna Mark Anonymous0 Phys39 Eirinakiii8 Annou1 Mammy Nun neurogirl alexgiann Medjnik Appolon jYanniss Superhuman papa2g QWERTY23 SlimShady xakounaamatata dimitris20 Devilshjoker GTS Zoigian leonnnn mara__ igeorgeoikonomo panosveki Sense charmander Jimmis18 Dimitris9 Georgekk Nia Skg anixia vetas pepsoula Anxious fujiko Nefh_ Alexandros973 Alexandros36k chochoru Κορώνα AnAnxiousStudent xriiistiiinaaa jimnikol21 xristina11 StavMed EiriniS20 Χαρουλιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Cade: αφού η συγκέντρωση της διαλυμένης ουσίας πρακτικά δεν μεταβάλλεται, πως γινεται αυτο ; θέλω εξήγηση Click για ανάπτυξη... Θα σου πω όταν γυρίσω σπίτι…
BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2022 στις 23:13 Η BaSO4 έγραψε: #1.585 07-12-22 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Cade: αφού η συγκέντρωση της διαλυμένης ουσίας πρακτικά δεν μεταβάλλεται, πως γινεται αυτο ; θέλω εξήγηση Click για ανάπτυξη... Ίσως, από την αντίδραση του αυτοϊοντισμού του νερού, μειώνοντας τη θερμοκρασία η ισορροπία μετατοπίζεται στα δεξιά και μειώνεται τελικά η συγκέντρωση ΟΗ^-1, αλλά δεν καταλαβαίνω, γιατί να μειώνεται τόσο, ώστε να είναι κάτω ή ίσο με 10^-7 Μ… Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2022 στις 23:54 Η Joji έγραψε: #1.586 07-12-22 23:54 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Ίσως, από την αντίδραση του αυτοϊοντισμού του νερού, μειώνοντας τη θερμοκρασία η ισορροπία μετατοπίζεται στα δεξιά και μειώνεται τελικά η συγκέντρωση ΟΗ^-1, αλλά δεν καταλαβαίνω, γιατί να μειώνεται τόσο, ώστε να είναι κάτω ή ίσο με 10^-7 Μ… Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Cade: αφού η συγκέντρωση της διαλυμένης ουσίας πρακτικά δεν μεταβάλλεται, πως γινεται αυτο ; θέλω εξήγηση Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς μας το έλυσε στον πίνακα. Τι να σας πω. Είπε επειδή αυξάνεται η θερμοκρασία και έχουμε και βασικό δ/μα ισχύει αυτό. Αν ήταν στους 25 βαθμούς και ήταν βασικό θα ίσχυε αυτό που λέτε πιο πάνω και εσείς. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.923 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 08:29 Ο Micro έγραψε: #1.587 08-12-22 08:29 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έτσι ακριβώς μας το έλυσε στον πίνακα. Τι να σας πω. Είπε επειδή αυξάνεται η θερμοκρασία και έχουμε και βασικό δ/μα ισχύει αυτό. Αν ήταν στους 25 βαθμούς και ήταν βασικό θα ίσχυε αυτό που λέτε πιο πάνω και εσείς. Click για ανάπτυξη... Στην απάντηση αυτή έχετε βρει [H3O]>10-⁷ και [OH]<10-⁷ δηλαδή ότι η συγκέντρωση των οξωνιων είναι μεγαλύτερη από αυτή των υδροξυλιων κάτι που δεν γίνεται να ισχύει σε βασικό διάλυμα επίσης δεν καταλαβαίνω πως προκύπτει το ph<Phουδ εφόσον είναι βασικό νομίζω πρέπει να είναι ph>phουδ Και εγώ πιστεύω το α είναι littlefungi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο littlefungi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 09:31 Ο littlefungi: #1.588 08-12-22 09:31 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έτσι ακριβώς μας το έλυσε στον πίνακα. Τι να σας πω. Είπε επειδή αυξάνεται η θερμοκρασία και έχουμε και βασικό δ/μα ισχύει αυτό. Αν ήταν στους 25 βαθμούς και ήταν βασικό θα ίσχυε αυτό που λέτε πιο πάνω και εσείς. Click για ανάπτυξη... Έχεις πει αρχικά ότι το pH όξινου είναι μικρότερο από το pH ουδέτερου. Όμως το διάλυμα της εκφώνησης δεν είναι βασικό;; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 10:13 Η Joji έγραψε: #1.589 08-12-22 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Στην απάντηση αυτή έχετε βρει [H3O]>10-⁷ και [OH]<10-⁷ δηλαδή ότι η συγκέντρωση των οξωνιων είναι μεγαλύτερη από αυτή των υδροξυλιων κάτι που δεν γίνεται να ισχύει σε βασικό διάλυμα επίσης δεν καταλαβαίνω πως προκύπτει το ph<Phουδ εφόσον είναι βασικό νομίζω πρέπει να είναι ph>phουδ Και εγώ πιστεύω το α είναι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από littlefungi: Έχεις πει αρχικά ότι το pH όξινου είναι μικρότερο από το pH ουδέτερου. Όμως το διάλυμα της εκφώνησης δεν είναι βασικό;; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να απαντήσω. Και εγώ μπερδεύτηκα. Έτσι μας το έλυσε, έτσι το στέλνω. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.923 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 11:04 Ο Micro έγραψε: #1.590 08-12-22 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν μπορώ να απαντήσω. Και εγώ μπερδεύτηκα. Έτσι μας το έλυσε, έτσι το στέλνω. Click για ανάπτυξη... Στην εκφώνηση ζητάει για διάλυμα ch3nh2 που είναι βασικό και στην απάντηση γράφει CH3NH3 που είναι όξινο διάλυμα μάλλον μπερδευτηκε ο καθηγητής και έλυσε για το ch3nh3 που είναι οξύ Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 11:54 Η Joji έγραψε: #1.591 08-12-22 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Στην εκφώνηση ζητάει για διάλυμα ch3nh2 που είναι βασικό και στην απάντηση γράφει CH3NH3 που είναι όξινο διάλυμα μάλλον μπερδευτηκε ο καθηγητής και έλυσε για το ch3nh3 που είναι οξύ Click για ανάπτυξη... Α όχι. Εκεί έκανα λάθος εγώ, τώρα το είδα. Από την βιασύνη μου. CH3NH2 είχε γράψει. littlefungi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο littlefungi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:17 Ο littlefungi: #1.592 08-12-22 12:17 Το έδειξα σήμερα στον χημικό στο φροντιστήριο και είπε και εκείνος ότι είναι το α Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:30 Η Joji έγραψε: #1.593 08-12-22 12:30 Ε τότε το α θα είναι. Ίσως μπερδεύτηκε. Μην σας μπερδεύω και εγώ με κάτι που ενδεχομένως να είναι λάθος. atlantida Εκκολαπτόμενο μέλος Η atlantida δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:15 Η atlantida: #1.594 08-12-22 14:15 έχω σκουριάσει λίγο στη χημεία (έκανα κάνα 10λεπτο να θυμηθώ την τιμή της Kw στους 25°C), αλλά νομίζω ότι το βρήκα. με το *έχετε βρει* αναφέρομαι στην λύση που έδωσε ο καθηγητής για το δ. (σόρυ που είναι ανάποδα η φωτό) Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2022 στις 23:00 Η Joji έγραψε: #1.595 09-12-22 23:00 Το δεύτερο ερώτημα το απάντησα. Η συγκέντρωση είναι 0,1 Μ. Πως βρίσκω την απάντηση στο 1ο ερώτημα; Έκανα C=m/Mr/V, όπου C έβαλα 0,1, όπου Mr: 17 , όπου V:0,1 και έλυσα ως προς m. Μου βγήκε 0,17 το οποίο είναι σωστό αλλά δεν ξέρω αν ο τρόπος που το προσέγγισα είναι ορθός; Έχετε κάποιον άλλον να μου δείξετε; Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 873 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2022 στις 00:37 Ο Cade έγραψε: #1.596 10-12-22 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το δεύτερο ερώτημα το απάντησα. Η συγκέντρωση είναι 0,1 Μ. Πως βρίσκω την απάντηση στο 1ο ερώτημα; Έκανα C=m/Mr/V, όπου C έβαλα 0,1, όπου Mr: 17 , όπου V:0,1 και έλυσα ως προς m. Μου βγήκε 0,17 το οποίο είναι σωστό αλλά δεν ξέρω αν ο τρόπος που το προσέγγισα είναι ορθός; Έχετε κάποιον άλλον να μου δείξετε; Click για ανάπτυξη... Βρήκες 0.17 τη μάζα ή την περιεκτικότητα ; Η σκέψη είναι η εξής : Σε 1000mL -> 0.1mol = 1.7gr NH3 Σε 100mL -> x gr NH3 => x = 0.17 => 0.17% w/v Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:17 Η Joji έγραψε: #1.597 10-12-22 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Βρήκες 0.17 τη μάζα ή την περιεκτικότητα ; Η σκέψη είναι η εξής : Σε 1000mL -> 0.1mol = 1.7gr NH3 Σε 100mL -> x gr NH3 => x = 0.17 => 0.17% w/v Click για ανάπτυξη... Got it. Thank you T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:17 Ο T C έγραψε: #1.598 11-12-22 14:17 Παιδες καλησπέρα, ειμαι πρωτοετής φοιτητής και εχω μια γρήγορη απορία γιατι μου εχει ξεφύγει κατι απο πέρυσι που τα διαβαζα για τις πανελελε. Στην ισορροπία C (s) + CO2 (g)= 2CO (g) Mε προθήκη C μετατοπίζεται η θέση χημικής ισορροπίας? τα mol αυξάνονται αλλα η συγκέντρωση του στερεού μένει σταθερή και δεν θυμάμαι τι γίνεται ακριβώς ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.805 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:24 Ο ultraviolence: #1.599 11-12-22 14:24 Αρχική Δημοσίευση από T C: Παιδες καλησπέρα, ειμαι πρωτοετής φοιτητής και εχω μια γρήγορη απορία γιατι μου εχει ξεφύγει κατι απο πέρυσι που τα διαβαζα για τις πανελελε. Στην ισορροπία C (s) + CO2 (g)= 2CO (g) Mε προθήκη C μετατοπίζεται η θέση χημικής ισορροπίας? τα mol αυξάνονται αλλα η συγκέντρωση του στερεού μένει σταθερή και δεν θυμάμαι τι γίνεται ακριβώς Click για ανάπτυξη... Όχι, δε μετατοπίζεται η θέση της χημικής ισορροπιας. menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 21:59 Ο menual έγραψε: #1.600 11-12-22 21:59 Βοήθεια σε αυτήν την ασκηση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 327 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Devote Giannismsn Vera Indecisive2 ch2006 jellojina thepigod762 nikolina Panatha mono trifasikodiavasma BatGuin Nala suaimhneas Than003 Μήτσος10 georgetherrr petrosmallios haji panosT436 Corfu kitty Qwerty 0 soleilst ioanna2007 tan07 giorgis_1996 Scandal Maynard bboys sophiaa sofia07 AggelikiGr mvas fgk Magdap Enhypen Lia 2006 marikakitsou16 Unboxholics MrDna Kate1914 Αντωνία iiTzArismaltor_ Albert.123 bibliofagos mirara tomftw Magigi Debugging_Daemon Bobaros32 OChemist peter347 kost28 Startx0 marina.marina kiyoshi nimbus Isa gzois MR WHITE TheNorth Γιώργος μεγ BiteTheDust zodiacrube carnage phleidhs Lifelong Learner Γιωργος15773 tsiobieman Sofos Gerontas Marel xrisamikol bill09876 fockos AnnaRd Ilovemycats27 Obi-Wan Kenobi arko Marianna.diamanti spring day Neiromai brouss evaggelia anna Abiogenesis Jojo K Helen06 P.Dam. Marcos.Kis eukleidhs1821 Quincy arapakos Maria_Xagorari penelopenick BillyTheKid Physicsstudent mitskification Mariamar denjerwtithelwhelp Alexecon1991 augustine synthnightingale just some guy gamer05 Praxis Deneimaikala Olakalamallon xristosgkm katia.m user-2 elenitren μια φασαια το κοριτσι του μαη Final4 Stavros o Arkas shezza94 koukdespoina2004 userx Otinannai Nick_nt Wonderkid Vasso1983 maril8na GeorgePap2003 Liverpoolenjoyer Sherlockina denpap1985 Chemwizard Nikoleta_Giann george777 poioseinia T C Dora140303 marioushi menual Pharmacist01 lepipini PanosBat ioanna06 ggl rempelos42 Jamie desp1naa makara Specon Apocalypse walterrwhite Nic Papalitsas Ameliak Manuela98 ένας τυχαίος SoyN nucomer J.Cameron constansn De Broglie ismember v_marm angies Steliosgkougkou Deadly_sorrowX bruh_234 Dr. Gl. Luminous the purge giannhs2001 Kitana Applepie Fagia ツ eirinipap oups Georgek7 mpapa estrela Nefeloula margik George.S George_dr anakiriak@yahoo Ioanna98 Marple tapeinoxamomilaki arisgiap persi F1L1PAS roud Corn90 theodoraooo Meow alpha.kappa Lathy Ryuzaki Miranda32 ougka pougka mikriarchitectonissa emilyfan85 Nikoletaant EleniStella JST Johanna Mark Anonymous0 Phys39 Eirinakiii8 Annou1 Mammy Nun neurogirl alexgiann Medjnik Appolon jYanniss Superhuman papa2g QWERTY23 SlimShady xakounaamatata dimitris20 Devilshjoker GTS Zoigian leonnnn mara__ igeorgeoikonomo panosveki Sense charmander Jimmis18 Dimitris9 Georgekk Nia Skg anixia vetas pepsoula Anxious fujiko Nefh_ Alexandros973 Alexandros36k chochoru Κορώνα AnAnxiousStudent xriiistiiinaaa jimnikol21 xristina11 StavMed EiriniS20 Χαρουλιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Cade: αφού η συγκέντρωση της διαλυμένης ουσίας πρακτικά δεν μεταβάλλεται, πως γινεται αυτο ; θέλω εξήγηση Click για ανάπτυξη... Ίσως, από την αντίδραση του αυτοϊοντισμού του νερού, μειώνοντας τη θερμοκρασία η ισορροπία μετατοπίζεται στα δεξιά και μειώνεται τελικά η συγκέντρωση ΟΗ^-1, αλλά δεν καταλαβαίνω, γιατί να μειώνεται τόσο, ώστε να είναι κάτω ή ίσο με 10^-7 Μ…
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2022 στις 23:54 Η Joji έγραψε: #1.586 07-12-22 23:54 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Ίσως, από την αντίδραση του αυτοϊοντισμού του νερού, μειώνοντας τη θερμοκρασία η ισορροπία μετατοπίζεται στα δεξιά και μειώνεται τελικά η συγκέντρωση ΟΗ^-1, αλλά δεν καταλαβαίνω, γιατί να μειώνεται τόσο, ώστε να είναι κάτω ή ίσο με 10^-7 Μ… Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Cade: αφού η συγκέντρωση της διαλυμένης ουσίας πρακτικά δεν μεταβάλλεται, πως γινεται αυτο ; θέλω εξήγηση Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς μας το έλυσε στον πίνακα. Τι να σας πω. Είπε επειδή αυξάνεται η θερμοκρασία και έχουμε και βασικό δ/μα ισχύει αυτό. Αν ήταν στους 25 βαθμούς και ήταν βασικό θα ίσχυε αυτό που λέτε πιο πάνω και εσείς. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.923 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 08:29 Ο Micro έγραψε: #1.587 08-12-22 08:29 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έτσι ακριβώς μας το έλυσε στον πίνακα. Τι να σας πω. Είπε επειδή αυξάνεται η θερμοκρασία και έχουμε και βασικό δ/μα ισχύει αυτό. Αν ήταν στους 25 βαθμούς και ήταν βασικό θα ίσχυε αυτό που λέτε πιο πάνω και εσείς. Click για ανάπτυξη... Στην απάντηση αυτή έχετε βρει [H3O]>10-⁷ και [OH]<10-⁷ δηλαδή ότι η συγκέντρωση των οξωνιων είναι μεγαλύτερη από αυτή των υδροξυλιων κάτι που δεν γίνεται να ισχύει σε βασικό διάλυμα επίσης δεν καταλαβαίνω πως προκύπτει το ph<Phουδ εφόσον είναι βασικό νομίζω πρέπει να είναι ph>phουδ Και εγώ πιστεύω το α είναι littlefungi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο littlefungi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 09:31 Ο littlefungi: #1.588 08-12-22 09:31 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έτσι ακριβώς μας το έλυσε στον πίνακα. Τι να σας πω. Είπε επειδή αυξάνεται η θερμοκρασία και έχουμε και βασικό δ/μα ισχύει αυτό. Αν ήταν στους 25 βαθμούς και ήταν βασικό θα ίσχυε αυτό που λέτε πιο πάνω και εσείς. Click για ανάπτυξη... Έχεις πει αρχικά ότι το pH όξινου είναι μικρότερο από το pH ουδέτερου. Όμως το διάλυμα της εκφώνησης δεν είναι βασικό;; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 10:13 Η Joji έγραψε: #1.589 08-12-22 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Στην απάντηση αυτή έχετε βρει [H3O]>10-⁷ και [OH]<10-⁷ δηλαδή ότι η συγκέντρωση των οξωνιων είναι μεγαλύτερη από αυτή των υδροξυλιων κάτι που δεν γίνεται να ισχύει σε βασικό διάλυμα επίσης δεν καταλαβαίνω πως προκύπτει το ph<Phουδ εφόσον είναι βασικό νομίζω πρέπει να είναι ph>phουδ Και εγώ πιστεύω το α είναι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από littlefungi: Έχεις πει αρχικά ότι το pH όξινου είναι μικρότερο από το pH ουδέτερου. Όμως το διάλυμα της εκφώνησης δεν είναι βασικό;; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να απαντήσω. Και εγώ μπερδεύτηκα. Έτσι μας το έλυσε, έτσι το στέλνω. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.923 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 11:04 Ο Micro έγραψε: #1.590 08-12-22 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν μπορώ να απαντήσω. Και εγώ μπερδεύτηκα. Έτσι μας το έλυσε, έτσι το στέλνω. Click για ανάπτυξη... Στην εκφώνηση ζητάει για διάλυμα ch3nh2 που είναι βασικό και στην απάντηση γράφει CH3NH3 που είναι όξινο διάλυμα μάλλον μπερδευτηκε ο καθηγητής και έλυσε για το ch3nh3 που είναι οξύ Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 11:54 Η Joji έγραψε: #1.591 08-12-22 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Στην εκφώνηση ζητάει για διάλυμα ch3nh2 που είναι βασικό και στην απάντηση γράφει CH3NH3 που είναι όξινο διάλυμα μάλλον μπερδευτηκε ο καθηγητής και έλυσε για το ch3nh3 που είναι οξύ Click για ανάπτυξη... Α όχι. Εκεί έκανα λάθος εγώ, τώρα το είδα. Από την βιασύνη μου. CH3NH2 είχε γράψει. littlefungi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο littlefungi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:17 Ο littlefungi: #1.592 08-12-22 12:17 Το έδειξα σήμερα στον χημικό στο φροντιστήριο και είπε και εκείνος ότι είναι το α Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:30 Η Joji έγραψε: #1.593 08-12-22 12:30 Ε τότε το α θα είναι. Ίσως μπερδεύτηκε. Μην σας μπερδεύω και εγώ με κάτι που ενδεχομένως να είναι λάθος. atlantida Εκκολαπτόμενο μέλος Η atlantida δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:15 Η atlantida: #1.594 08-12-22 14:15 έχω σκουριάσει λίγο στη χημεία (έκανα κάνα 10λεπτο να θυμηθώ την τιμή της Kw στους 25°C), αλλά νομίζω ότι το βρήκα. με το *έχετε βρει* αναφέρομαι στην λύση που έδωσε ο καθηγητής για το δ. (σόρυ που είναι ανάποδα η φωτό) Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2022 στις 23:00 Η Joji έγραψε: #1.595 09-12-22 23:00 Το δεύτερο ερώτημα το απάντησα. Η συγκέντρωση είναι 0,1 Μ. Πως βρίσκω την απάντηση στο 1ο ερώτημα; Έκανα C=m/Mr/V, όπου C έβαλα 0,1, όπου Mr: 17 , όπου V:0,1 και έλυσα ως προς m. Μου βγήκε 0,17 το οποίο είναι σωστό αλλά δεν ξέρω αν ο τρόπος που το προσέγγισα είναι ορθός; Έχετε κάποιον άλλον να μου δείξετε; Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 873 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2022 στις 00:37 Ο Cade έγραψε: #1.596 10-12-22 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το δεύτερο ερώτημα το απάντησα. Η συγκέντρωση είναι 0,1 Μ. Πως βρίσκω την απάντηση στο 1ο ερώτημα; Έκανα C=m/Mr/V, όπου C έβαλα 0,1, όπου Mr: 17 , όπου V:0,1 και έλυσα ως προς m. Μου βγήκε 0,17 το οποίο είναι σωστό αλλά δεν ξέρω αν ο τρόπος που το προσέγγισα είναι ορθός; Έχετε κάποιον άλλον να μου δείξετε; Click για ανάπτυξη... Βρήκες 0.17 τη μάζα ή την περιεκτικότητα ; Η σκέψη είναι η εξής : Σε 1000mL -> 0.1mol = 1.7gr NH3 Σε 100mL -> x gr NH3 => x = 0.17 => 0.17% w/v Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:17 Η Joji έγραψε: #1.597 10-12-22 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Βρήκες 0.17 τη μάζα ή την περιεκτικότητα ; Η σκέψη είναι η εξής : Σε 1000mL -> 0.1mol = 1.7gr NH3 Σε 100mL -> x gr NH3 => x = 0.17 => 0.17% w/v Click για ανάπτυξη... Got it. Thank you T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:17 Ο T C έγραψε: #1.598 11-12-22 14:17 Παιδες καλησπέρα, ειμαι πρωτοετής φοιτητής και εχω μια γρήγορη απορία γιατι μου εχει ξεφύγει κατι απο πέρυσι που τα διαβαζα για τις πανελελε. Στην ισορροπία C (s) + CO2 (g)= 2CO (g) Mε προθήκη C μετατοπίζεται η θέση χημικής ισορροπίας? τα mol αυξάνονται αλλα η συγκέντρωση του στερεού μένει σταθερή και δεν θυμάμαι τι γίνεται ακριβώς ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.805 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:24 Ο ultraviolence: #1.599 11-12-22 14:24 Αρχική Δημοσίευση από T C: Παιδες καλησπέρα, ειμαι πρωτοετής φοιτητής και εχω μια γρήγορη απορία γιατι μου εχει ξεφύγει κατι απο πέρυσι που τα διαβαζα για τις πανελελε. Στην ισορροπία C (s) + CO2 (g)= 2CO (g) Mε προθήκη C μετατοπίζεται η θέση χημικής ισορροπίας? τα mol αυξάνονται αλλα η συγκέντρωση του στερεού μένει σταθερή και δεν θυμάμαι τι γίνεται ακριβώς Click για ανάπτυξη... Όχι, δε μετατοπίζεται η θέση της χημικής ισορροπιας. menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 21:59 Ο menual έγραψε: #1.600 11-12-22 21:59 Βοήθεια σε αυτήν την ασκηση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 327 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Devote Giannismsn Vera Indecisive2 ch2006 jellojina thepigod762 nikolina Panatha mono trifasikodiavasma BatGuin Nala suaimhneas Than003 Μήτσος10 georgetherrr petrosmallios haji panosT436 Corfu kitty Qwerty 0 soleilst ioanna2007 tan07 giorgis_1996 Scandal Maynard bboys sophiaa sofia07 AggelikiGr mvas fgk Magdap Enhypen Lia 2006 marikakitsou16 Unboxholics MrDna Kate1914 Αντωνία iiTzArismaltor_ Albert.123 bibliofagos mirara tomftw Magigi Debugging_Daemon Bobaros32 OChemist peter347 kost28 Startx0 marina.marina kiyoshi nimbus Isa gzois MR WHITE TheNorth Γιώργος μεγ BiteTheDust zodiacrube carnage phleidhs Lifelong Learner Γιωργος15773 tsiobieman Sofos Gerontas Marel xrisamikol bill09876 fockos AnnaRd Ilovemycats27 Obi-Wan Kenobi arko Marianna.diamanti spring day Neiromai brouss evaggelia anna Abiogenesis Jojo K Helen06 P.Dam. Marcos.Kis eukleidhs1821 Quincy arapakos Maria_Xagorari penelopenick BillyTheKid Physicsstudent mitskification Mariamar denjerwtithelwhelp Alexecon1991 augustine synthnightingale just some guy gamer05 Praxis Deneimaikala Olakalamallon xristosgkm katia.m user-2 elenitren μια φασαια το κοριτσι του μαη Final4 Stavros o Arkas shezza94 koukdespoina2004 userx Otinannai Nick_nt Wonderkid Vasso1983 maril8na GeorgePap2003 Liverpoolenjoyer Sherlockina denpap1985 Chemwizard Nikoleta_Giann george777 poioseinia T C Dora140303 marioushi menual Pharmacist01 lepipini PanosBat ioanna06 ggl rempelos42 Jamie desp1naa makara Specon Apocalypse walterrwhite Nic Papalitsas Ameliak Manuela98 ένας τυχαίος SoyN nucomer J.Cameron constansn De Broglie ismember v_marm angies Steliosgkougkou Deadly_sorrowX bruh_234 Dr. Gl. Luminous the purge giannhs2001 Kitana Applepie Fagia ツ eirinipap oups Georgek7 mpapa estrela Nefeloula margik George.S George_dr anakiriak@yahoo Ioanna98 Marple tapeinoxamomilaki arisgiap persi F1L1PAS roud Corn90 theodoraooo Meow alpha.kappa Lathy Ryuzaki Miranda32 ougka pougka mikriarchitectonissa emilyfan85 Nikoletaant EleniStella JST Johanna Mark Anonymous0 Phys39 Eirinakiii8 Annou1 Mammy Nun neurogirl alexgiann Medjnik Appolon jYanniss Superhuman papa2g QWERTY23 SlimShady xakounaamatata dimitris20 Devilshjoker GTS Zoigian leonnnn mara__ igeorgeoikonomo panosveki Sense charmander Jimmis18 Dimitris9 Georgekk Nia Skg anixia vetas pepsoula Anxious fujiko Nefh_ Alexandros973 Alexandros36k chochoru Κορώνα AnAnxiousStudent xriiistiiinaaa jimnikol21 xristina11 StavMed EiriniS20 Χαρουλιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Ίσως, από την αντίδραση του αυτοϊοντισμού του νερού, μειώνοντας τη θερμοκρασία η ισορροπία μετατοπίζεται στα δεξιά και μειώνεται τελικά η συγκέντρωση ΟΗ^-1, αλλά δεν καταλαβαίνω, γιατί να μειώνεται τόσο, ώστε να είναι κάτω ή ίσο με 10^-7 Μ… Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Cade: αφού η συγκέντρωση της διαλυμένης ουσίας πρακτικά δεν μεταβάλλεται, πως γινεται αυτο ; θέλω εξήγηση Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς μας το έλυσε στον πίνακα. Τι να σας πω. Είπε επειδή αυξάνεται η θερμοκρασία και έχουμε και βασικό δ/μα ισχύει αυτό. Αν ήταν στους 25 βαθμούς και ήταν βασικό θα ίσχυε αυτό που λέτε πιο πάνω και εσείς.
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.923 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 08:29 Ο Micro έγραψε: #1.587 08-12-22 08:29 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έτσι ακριβώς μας το έλυσε στον πίνακα. Τι να σας πω. Είπε επειδή αυξάνεται η θερμοκρασία και έχουμε και βασικό δ/μα ισχύει αυτό. Αν ήταν στους 25 βαθμούς και ήταν βασικό θα ίσχυε αυτό που λέτε πιο πάνω και εσείς. Click για ανάπτυξη... Στην απάντηση αυτή έχετε βρει [H3O]>10-⁷ και [OH]<10-⁷ δηλαδή ότι η συγκέντρωση των οξωνιων είναι μεγαλύτερη από αυτή των υδροξυλιων κάτι που δεν γίνεται να ισχύει σε βασικό διάλυμα επίσης δεν καταλαβαίνω πως προκύπτει το ph<Phουδ εφόσον είναι βασικό νομίζω πρέπει να είναι ph>phουδ Και εγώ πιστεύω το α είναι littlefungi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο littlefungi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 09:31 Ο littlefungi: #1.588 08-12-22 09:31 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έτσι ακριβώς μας το έλυσε στον πίνακα. Τι να σας πω. Είπε επειδή αυξάνεται η θερμοκρασία και έχουμε και βασικό δ/μα ισχύει αυτό. Αν ήταν στους 25 βαθμούς και ήταν βασικό θα ίσχυε αυτό που λέτε πιο πάνω και εσείς. Click για ανάπτυξη... Έχεις πει αρχικά ότι το pH όξινου είναι μικρότερο από το pH ουδέτερου. Όμως το διάλυμα της εκφώνησης δεν είναι βασικό;; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 10:13 Η Joji έγραψε: #1.589 08-12-22 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Στην απάντηση αυτή έχετε βρει [H3O]>10-⁷ και [OH]<10-⁷ δηλαδή ότι η συγκέντρωση των οξωνιων είναι μεγαλύτερη από αυτή των υδροξυλιων κάτι που δεν γίνεται να ισχύει σε βασικό διάλυμα επίσης δεν καταλαβαίνω πως προκύπτει το ph<Phουδ εφόσον είναι βασικό νομίζω πρέπει να είναι ph>phουδ Και εγώ πιστεύω το α είναι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από littlefungi: Έχεις πει αρχικά ότι το pH όξινου είναι μικρότερο από το pH ουδέτερου. Όμως το διάλυμα της εκφώνησης δεν είναι βασικό;; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να απαντήσω. Και εγώ μπερδεύτηκα. Έτσι μας το έλυσε, έτσι το στέλνω. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.923 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 11:04 Ο Micro έγραψε: #1.590 08-12-22 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν μπορώ να απαντήσω. Και εγώ μπερδεύτηκα. Έτσι μας το έλυσε, έτσι το στέλνω. Click για ανάπτυξη... Στην εκφώνηση ζητάει για διάλυμα ch3nh2 που είναι βασικό και στην απάντηση γράφει CH3NH3 που είναι όξινο διάλυμα μάλλον μπερδευτηκε ο καθηγητής και έλυσε για το ch3nh3 που είναι οξύ Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 11:54 Η Joji έγραψε: #1.591 08-12-22 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Στην εκφώνηση ζητάει για διάλυμα ch3nh2 που είναι βασικό και στην απάντηση γράφει CH3NH3 που είναι όξινο διάλυμα μάλλον μπερδευτηκε ο καθηγητής και έλυσε για το ch3nh3 που είναι οξύ Click για ανάπτυξη... Α όχι. Εκεί έκανα λάθος εγώ, τώρα το είδα. Από την βιασύνη μου. CH3NH2 είχε γράψει. littlefungi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο littlefungi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:17 Ο littlefungi: #1.592 08-12-22 12:17 Το έδειξα σήμερα στον χημικό στο φροντιστήριο και είπε και εκείνος ότι είναι το α Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:30 Η Joji έγραψε: #1.593 08-12-22 12:30 Ε τότε το α θα είναι. Ίσως μπερδεύτηκε. Μην σας μπερδεύω και εγώ με κάτι που ενδεχομένως να είναι λάθος. atlantida Εκκολαπτόμενο μέλος Η atlantida δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:15 Η atlantida: #1.594 08-12-22 14:15 έχω σκουριάσει λίγο στη χημεία (έκανα κάνα 10λεπτο να θυμηθώ την τιμή της Kw στους 25°C), αλλά νομίζω ότι το βρήκα. με το *έχετε βρει* αναφέρομαι στην λύση που έδωσε ο καθηγητής για το δ. (σόρυ που είναι ανάποδα η φωτό) Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2022 στις 23:00 Η Joji έγραψε: #1.595 09-12-22 23:00 Το δεύτερο ερώτημα το απάντησα. Η συγκέντρωση είναι 0,1 Μ. Πως βρίσκω την απάντηση στο 1ο ερώτημα; Έκανα C=m/Mr/V, όπου C έβαλα 0,1, όπου Mr: 17 , όπου V:0,1 και έλυσα ως προς m. Μου βγήκε 0,17 το οποίο είναι σωστό αλλά δεν ξέρω αν ο τρόπος που το προσέγγισα είναι ορθός; Έχετε κάποιον άλλον να μου δείξετε; Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 873 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2022 στις 00:37 Ο Cade έγραψε: #1.596 10-12-22 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το δεύτερο ερώτημα το απάντησα. Η συγκέντρωση είναι 0,1 Μ. Πως βρίσκω την απάντηση στο 1ο ερώτημα; Έκανα C=m/Mr/V, όπου C έβαλα 0,1, όπου Mr: 17 , όπου V:0,1 και έλυσα ως προς m. Μου βγήκε 0,17 το οποίο είναι σωστό αλλά δεν ξέρω αν ο τρόπος που το προσέγγισα είναι ορθός; Έχετε κάποιον άλλον να μου δείξετε; Click για ανάπτυξη... Βρήκες 0.17 τη μάζα ή την περιεκτικότητα ; Η σκέψη είναι η εξής : Σε 1000mL -> 0.1mol = 1.7gr NH3 Σε 100mL -> x gr NH3 => x = 0.17 => 0.17% w/v Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:17 Η Joji έγραψε: #1.597 10-12-22 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Βρήκες 0.17 τη μάζα ή την περιεκτικότητα ; Η σκέψη είναι η εξής : Σε 1000mL -> 0.1mol = 1.7gr NH3 Σε 100mL -> x gr NH3 => x = 0.17 => 0.17% w/v Click για ανάπτυξη... Got it. Thank you T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:17 Ο T C έγραψε: #1.598 11-12-22 14:17 Παιδες καλησπέρα, ειμαι πρωτοετής φοιτητής και εχω μια γρήγορη απορία γιατι μου εχει ξεφύγει κατι απο πέρυσι που τα διαβαζα για τις πανελελε. Στην ισορροπία C (s) + CO2 (g)= 2CO (g) Mε προθήκη C μετατοπίζεται η θέση χημικής ισορροπίας? τα mol αυξάνονται αλλα η συγκέντρωση του στερεού μένει σταθερή και δεν θυμάμαι τι γίνεται ακριβώς ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.805 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:24 Ο ultraviolence: #1.599 11-12-22 14:24 Αρχική Δημοσίευση από T C: Παιδες καλησπέρα, ειμαι πρωτοετής φοιτητής και εχω μια γρήγορη απορία γιατι μου εχει ξεφύγει κατι απο πέρυσι που τα διαβαζα για τις πανελελε. Στην ισορροπία C (s) + CO2 (g)= 2CO (g) Mε προθήκη C μετατοπίζεται η θέση χημικής ισορροπίας? τα mol αυξάνονται αλλα η συγκέντρωση του στερεού μένει σταθερή και δεν θυμάμαι τι γίνεται ακριβώς Click για ανάπτυξη... Όχι, δε μετατοπίζεται η θέση της χημικής ισορροπιας. menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 21:59 Ο menual έγραψε: #1.600 11-12-22 21:59 Βοήθεια σε αυτήν την ασκηση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 327 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Devote Giannismsn Vera Indecisive2 ch2006 jellojina thepigod762 nikolina Panatha mono trifasikodiavasma BatGuin Nala suaimhneas Than003 Μήτσος10 georgetherrr petrosmallios haji panosT436 Corfu kitty Qwerty 0 soleilst ioanna2007 tan07 giorgis_1996 Scandal Maynard bboys sophiaa sofia07 AggelikiGr mvas fgk Magdap Enhypen Lia 2006 marikakitsou16 Unboxholics MrDna Kate1914 Αντωνία iiTzArismaltor_ Albert.123 bibliofagos mirara tomftw Magigi Debugging_Daemon Bobaros32 OChemist peter347 kost28 Startx0 marina.marina kiyoshi nimbus Isa gzois MR WHITE TheNorth Γιώργος μεγ BiteTheDust zodiacrube carnage phleidhs Lifelong Learner Γιωργος15773 tsiobieman Sofos Gerontas Marel xrisamikol bill09876 fockos AnnaRd Ilovemycats27 Obi-Wan Kenobi arko Marianna.diamanti spring day Neiromai brouss evaggelia anna Abiogenesis Jojo K Helen06 P.Dam. Marcos.Kis eukleidhs1821 Quincy arapakos Maria_Xagorari penelopenick BillyTheKid Physicsstudent mitskification Mariamar denjerwtithelwhelp Alexecon1991 augustine synthnightingale just some guy gamer05 Praxis Deneimaikala Olakalamallon xristosgkm katia.m user-2 elenitren μια φασαια το κοριτσι του μαη Final4 Stavros o Arkas shezza94 koukdespoina2004 userx Otinannai Nick_nt Wonderkid Vasso1983 maril8na GeorgePap2003 Liverpoolenjoyer Sherlockina denpap1985 Chemwizard Nikoleta_Giann george777 poioseinia T C Dora140303 marioushi menual Pharmacist01 lepipini PanosBat ioanna06 ggl rempelos42 Jamie desp1naa makara Specon Apocalypse walterrwhite Nic Papalitsas Ameliak Manuela98 ένας τυχαίος SoyN nucomer J.Cameron constansn De Broglie ismember v_marm angies Steliosgkougkou Deadly_sorrowX bruh_234 Dr. Gl. Luminous the purge giannhs2001 Kitana Applepie Fagia ツ eirinipap oups Georgek7 mpapa estrela Nefeloula margik George.S George_dr anakiriak@yahoo Ioanna98 Marple tapeinoxamomilaki arisgiap persi F1L1PAS roud Corn90 theodoraooo Meow alpha.kappa Lathy Ryuzaki Miranda32 ougka pougka mikriarchitectonissa emilyfan85 Nikoletaant EleniStella JST Johanna Mark Anonymous0 Phys39 Eirinakiii8 Annou1 Mammy Nun neurogirl alexgiann Medjnik Appolon jYanniss Superhuman papa2g QWERTY23 SlimShady xakounaamatata dimitris20 Devilshjoker GTS Zoigian leonnnn mara__ igeorgeoikonomo panosveki Sense charmander Jimmis18 Dimitris9 Georgekk Nia Skg anixia vetas pepsoula Anxious fujiko Nefh_ Alexandros973 Alexandros36k chochoru Κορώνα AnAnxiousStudent xriiistiiinaaa jimnikol21 xristina11 StavMed EiriniS20 Χαρουλιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έτσι ακριβώς μας το έλυσε στον πίνακα. Τι να σας πω. Είπε επειδή αυξάνεται η θερμοκρασία και έχουμε και βασικό δ/μα ισχύει αυτό. Αν ήταν στους 25 βαθμούς και ήταν βασικό θα ίσχυε αυτό που λέτε πιο πάνω και εσείς. Click για ανάπτυξη... Στην απάντηση αυτή έχετε βρει [H3O]>10-⁷ και [OH]<10-⁷ δηλαδή ότι η συγκέντρωση των οξωνιων είναι μεγαλύτερη από αυτή των υδροξυλιων κάτι που δεν γίνεται να ισχύει σε βασικό διάλυμα επίσης δεν καταλαβαίνω πως προκύπτει το ph<Phουδ εφόσον είναι βασικό νομίζω πρέπει να είναι ph>phουδ Και εγώ πιστεύω το α είναι
littlefungi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο littlefungi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 09:31 Ο littlefungi: #1.588 08-12-22 09:31 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έτσι ακριβώς μας το έλυσε στον πίνακα. Τι να σας πω. Είπε επειδή αυξάνεται η θερμοκρασία και έχουμε και βασικό δ/μα ισχύει αυτό. Αν ήταν στους 25 βαθμούς και ήταν βασικό θα ίσχυε αυτό που λέτε πιο πάνω και εσείς. Click για ανάπτυξη... Έχεις πει αρχικά ότι το pH όξινου είναι μικρότερο από το pH ουδέτερου. Όμως το διάλυμα της εκφώνησης δεν είναι βασικό;; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 10:13 Η Joji έγραψε: #1.589 08-12-22 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Στην απάντηση αυτή έχετε βρει [H3O]>10-⁷ και [OH]<10-⁷ δηλαδή ότι η συγκέντρωση των οξωνιων είναι μεγαλύτερη από αυτή των υδροξυλιων κάτι που δεν γίνεται να ισχύει σε βασικό διάλυμα επίσης δεν καταλαβαίνω πως προκύπτει το ph<Phουδ εφόσον είναι βασικό νομίζω πρέπει να είναι ph>phουδ Και εγώ πιστεύω το α είναι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από littlefungi: Έχεις πει αρχικά ότι το pH όξινου είναι μικρότερο από το pH ουδέτερου. Όμως το διάλυμα της εκφώνησης δεν είναι βασικό;; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να απαντήσω. Και εγώ μπερδεύτηκα. Έτσι μας το έλυσε, έτσι το στέλνω. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.923 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 11:04 Ο Micro έγραψε: #1.590 08-12-22 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν μπορώ να απαντήσω. Και εγώ μπερδεύτηκα. Έτσι μας το έλυσε, έτσι το στέλνω. Click για ανάπτυξη... Στην εκφώνηση ζητάει για διάλυμα ch3nh2 που είναι βασικό και στην απάντηση γράφει CH3NH3 που είναι όξινο διάλυμα μάλλον μπερδευτηκε ο καθηγητής και έλυσε για το ch3nh3 που είναι οξύ Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 11:54 Η Joji έγραψε: #1.591 08-12-22 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Στην εκφώνηση ζητάει για διάλυμα ch3nh2 που είναι βασικό και στην απάντηση γράφει CH3NH3 που είναι όξινο διάλυμα μάλλον μπερδευτηκε ο καθηγητής και έλυσε για το ch3nh3 που είναι οξύ Click για ανάπτυξη... Α όχι. Εκεί έκανα λάθος εγώ, τώρα το είδα. Από την βιασύνη μου. CH3NH2 είχε γράψει. littlefungi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο littlefungi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:17 Ο littlefungi: #1.592 08-12-22 12:17 Το έδειξα σήμερα στον χημικό στο φροντιστήριο και είπε και εκείνος ότι είναι το α Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:30 Η Joji έγραψε: #1.593 08-12-22 12:30 Ε τότε το α θα είναι. Ίσως μπερδεύτηκε. Μην σας μπερδεύω και εγώ με κάτι που ενδεχομένως να είναι λάθος. atlantida Εκκολαπτόμενο μέλος Η atlantida δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:15 Η atlantida: #1.594 08-12-22 14:15 έχω σκουριάσει λίγο στη χημεία (έκανα κάνα 10λεπτο να θυμηθώ την τιμή της Kw στους 25°C), αλλά νομίζω ότι το βρήκα. με το *έχετε βρει* αναφέρομαι στην λύση που έδωσε ο καθηγητής για το δ. (σόρυ που είναι ανάποδα η φωτό) Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2022 στις 23:00 Η Joji έγραψε: #1.595 09-12-22 23:00 Το δεύτερο ερώτημα το απάντησα. Η συγκέντρωση είναι 0,1 Μ. Πως βρίσκω την απάντηση στο 1ο ερώτημα; Έκανα C=m/Mr/V, όπου C έβαλα 0,1, όπου Mr: 17 , όπου V:0,1 και έλυσα ως προς m. Μου βγήκε 0,17 το οποίο είναι σωστό αλλά δεν ξέρω αν ο τρόπος που το προσέγγισα είναι ορθός; Έχετε κάποιον άλλον να μου δείξετε; Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 873 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2022 στις 00:37 Ο Cade έγραψε: #1.596 10-12-22 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το δεύτερο ερώτημα το απάντησα. Η συγκέντρωση είναι 0,1 Μ. Πως βρίσκω την απάντηση στο 1ο ερώτημα; Έκανα C=m/Mr/V, όπου C έβαλα 0,1, όπου Mr: 17 , όπου V:0,1 και έλυσα ως προς m. Μου βγήκε 0,17 το οποίο είναι σωστό αλλά δεν ξέρω αν ο τρόπος που το προσέγγισα είναι ορθός; Έχετε κάποιον άλλον να μου δείξετε; Click για ανάπτυξη... Βρήκες 0.17 τη μάζα ή την περιεκτικότητα ; Η σκέψη είναι η εξής : Σε 1000mL -> 0.1mol = 1.7gr NH3 Σε 100mL -> x gr NH3 => x = 0.17 => 0.17% w/v Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:17 Η Joji έγραψε: #1.597 10-12-22 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Βρήκες 0.17 τη μάζα ή την περιεκτικότητα ; Η σκέψη είναι η εξής : Σε 1000mL -> 0.1mol = 1.7gr NH3 Σε 100mL -> x gr NH3 => x = 0.17 => 0.17% w/v Click για ανάπτυξη... Got it. Thank you T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:17 Ο T C έγραψε: #1.598 11-12-22 14:17 Παιδες καλησπέρα, ειμαι πρωτοετής φοιτητής και εχω μια γρήγορη απορία γιατι μου εχει ξεφύγει κατι απο πέρυσι που τα διαβαζα για τις πανελελε. Στην ισορροπία C (s) + CO2 (g)= 2CO (g) Mε προθήκη C μετατοπίζεται η θέση χημικής ισορροπίας? τα mol αυξάνονται αλλα η συγκέντρωση του στερεού μένει σταθερή και δεν θυμάμαι τι γίνεται ακριβώς ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.805 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:24 Ο ultraviolence: #1.599 11-12-22 14:24 Αρχική Δημοσίευση από T C: Παιδες καλησπέρα, ειμαι πρωτοετής φοιτητής και εχω μια γρήγορη απορία γιατι μου εχει ξεφύγει κατι απο πέρυσι που τα διαβαζα για τις πανελελε. Στην ισορροπία C (s) + CO2 (g)= 2CO (g) Mε προθήκη C μετατοπίζεται η θέση χημικής ισορροπίας? τα mol αυξάνονται αλλα η συγκέντρωση του στερεού μένει σταθερή και δεν θυμάμαι τι γίνεται ακριβώς Click για ανάπτυξη... Όχι, δε μετατοπίζεται η θέση της χημικής ισορροπιας. menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 21:59 Ο menual έγραψε: #1.600 11-12-22 21:59 Βοήθεια σε αυτήν την ασκηση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 327 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Devote Giannismsn Vera Indecisive2 ch2006 jellojina thepigod762 nikolina Panatha mono trifasikodiavasma BatGuin Nala suaimhneas Than003 Μήτσος10 georgetherrr petrosmallios haji panosT436 Corfu kitty Qwerty 0 soleilst ioanna2007 tan07 giorgis_1996 Scandal Maynard bboys sophiaa sofia07 AggelikiGr mvas fgk Magdap Enhypen Lia 2006 marikakitsou16 Unboxholics MrDna Kate1914 Αντωνία iiTzArismaltor_ Albert.123 bibliofagos mirara tomftw Magigi Debugging_Daemon Bobaros32 OChemist peter347 kost28 Startx0 marina.marina kiyoshi nimbus Isa gzois MR WHITE TheNorth Γιώργος μεγ BiteTheDust zodiacrube carnage phleidhs Lifelong Learner Γιωργος15773 tsiobieman Sofos Gerontas Marel xrisamikol bill09876 fockos AnnaRd Ilovemycats27 Obi-Wan Kenobi arko Marianna.diamanti spring day Neiromai brouss evaggelia anna Abiogenesis Jojo K Helen06 P.Dam. Marcos.Kis eukleidhs1821 Quincy arapakos Maria_Xagorari penelopenick BillyTheKid Physicsstudent mitskification Mariamar denjerwtithelwhelp Alexecon1991 augustine synthnightingale just some guy gamer05 Praxis Deneimaikala Olakalamallon xristosgkm katia.m user-2 elenitren μια φασαια το κοριτσι του μαη Final4 Stavros o Arkas shezza94 koukdespoina2004 userx Otinannai Nick_nt Wonderkid Vasso1983 maril8na GeorgePap2003 Liverpoolenjoyer Sherlockina denpap1985 Chemwizard Nikoleta_Giann george777 poioseinia T C Dora140303 marioushi menual Pharmacist01 lepipini PanosBat ioanna06 ggl rempelos42 Jamie desp1naa makara Specon Apocalypse walterrwhite Nic Papalitsas Ameliak Manuela98 ένας τυχαίος SoyN nucomer J.Cameron constansn De Broglie ismember v_marm angies Steliosgkougkou Deadly_sorrowX bruh_234 Dr. Gl. Luminous the purge giannhs2001 Kitana Applepie Fagia ツ eirinipap oups Georgek7 mpapa estrela Nefeloula margik George.S George_dr anakiriak@yahoo Ioanna98 Marple tapeinoxamomilaki arisgiap persi F1L1PAS roud Corn90 theodoraooo Meow alpha.kappa Lathy Ryuzaki Miranda32 ougka pougka mikriarchitectonissa emilyfan85 Nikoletaant EleniStella JST Johanna Mark Anonymous0 Phys39 Eirinakiii8 Annou1 Mammy Nun neurogirl alexgiann Medjnik Appolon jYanniss Superhuman papa2g QWERTY23 SlimShady xakounaamatata dimitris20 Devilshjoker GTS Zoigian leonnnn mara__ igeorgeoikonomo panosveki Sense charmander Jimmis18 Dimitris9 Georgekk Nia Skg anixia vetas pepsoula Anxious fujiko Nefh_ Alexandros973 Alexandros36k chochoru Κορώνα AnAnxiousStudent xriiistiiinaaa jimnikol21 xristina11 StavMed EiriniS20 Χαρουλιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έτσι ακριβώς μας το έλυσε στον πίνακα. Τι να σας πω. Είπε επειδή αυξάνεται η θερμοκρασία και έχουμε και βασικό δ/μα ισχύει αυτό. Αν ήταν στους 25 βαθμούς και ήταν βασικό θα ίσχυε αυτό που λέτε πιο πάνω και εσείς. Click για ανάπτυξη... Έχεις πει αρχικά ότι το pH όξινου είναι μικρότερο από το pH ουδέτερου. Όμως το διάλυμα της εκφώνησης δεν είναι βασικό;;
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 10:13 Η Joji έγραψε: #1.589 08-12-22 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Στην απάντηση αυτή έχετε βρει [H3O]>10-⁷ και [OH]<10-⁷ δηλαδή ότι η συγκέντρωση των οξωνιων είναι μεγαλύτερη από αυτή των υδροξυλιων κάτι που δεν γίνεται να ισχύει σε βασικό διάλυμα επίσης δεν καταλαβαίνω πως προκύπτει το ph<Phουδ εφόσον είναι βασικό νομίζω πρέπει να είναι ph>phουδ Και εγώ πιστεύω το α είναι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από littlefungi: Έχεις πει αρχικά ότι το pH όξινου είναι μικρότερο από το pH ουδέτερου. Όμως το διάλυμα της εκφώνησης δεν είναι βασικό;; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να απαντήσω. Και εγώ μπερδεύτηκα. Έτσι μας το έλυσε, έτσι το στέλνω. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.923 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 11:04 Ο Micro έγραψε: #1.590 08-12-22 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν μπορώ να απαντήσω. Και εγώ μπερδεύτηκα. Έτσι μας το έλυσε, έτσι το στέλνω. Click για ανάπτυξη... Στην εκφώνηση ζητάει για διάλυμα ch3nh2 που είναι βασικό και στην απάντηση γράφει CH3NH3 που είναι όξινο διάλυμα μάλλον μπερδευτηκε ο καθηγητής και έλυσε για το ch3nh3 που είναι οξύ Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 11:54 Η Joji έγραψε: #1.591 08-12-22 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Στην εκφώνηση ζητάει για διάλυμα ch3nh2 που είναι βασικό και στην απάντηση γράφει CH3NH3 που είναι όξινο διάλυμα μάλλον μπερδευτηκε ο καθηγητής και έλυσε για το ch3nh3 που είναι οξύ Click για ανάπτυξη... Α όχι. Εκεί έκανα λάθος εγώ, τώρα το είδα. Από την βιασύνη μου. CH3NH2 είχε γράψει. littlefungi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο littlefungi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:17 Ο littlefungi: #1.592 08-12-22 12:17 Το έδειξα σήμερα στον χημικό στο φροντιστήριο και είπε και εκείνος ότι είναι το α Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:30 Η Joji έγραψε: #1.593 08-12-22 12:30 Ε τότε το α θα είναι. Ίσως μπερδεύτηκε. Μην σας μπερδεύω και εγώ με κάτι που ενδεχομένως να είναι λάθος. atlantida Εκκολαπτόμενο μέλος Η atlantida δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:15 Η atlantida: #1.594 08-12-22 14:15 έχω σκουριάσει λίγο στη χημεία (έκανα κάνα 10λεπτο να θυμηθώ την τιμή της Kw στους 25°C), αλλά νομίζω ότι το βρήκα. με το *έχετε βρει* αναφέρομαι στην λύση που έδωσε ο καθηγητής για το δ. (σόρυ που είναι ανάποδα η φωτό) Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2022 στις 23:00 Η Joji έγραψε: #1.595 09-12-22 23:00 Το δεύτερο ερώτημα το απάντησα. Η συγκέντρωση είναι 0,1 Μ. Πως βρίσκω την απάντηση στο 1ο ερώτημα; Έκανα C=m/Mr/V, όπου C έβαλα 0,1, όπου Mr: 17 , όπου V:0,1 και έλυσα ως προς m. Μου βγήκε 0,17 το οποίο είναι σωστό αλλά δεν ξέρω αν ο τρόπος που το προσέγγισα είναι ορθός; Έχετε κάποιον άλλον να μου δείξετε; Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 873 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2022 στις 00:37 Ο Cade έγραψε: #1.596 10-12-22 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το δεύτερο ερώτημα το απάντησα. Η συγκέντρωση είναι 0,1 Μ. Πως βρίσκω την απάντηση στο 1ο ερώτημα; Έκανα C=m/Mr/V, όπου C έβαλα 0,1, όπου Mr: 17 , όπου V:0,1 και έλυσα ως προς m. Μου βγήκε 0,17 το οποίο είναι σωστό αλλά δεν ξέρω αν ο τρόπος που το προσέγγισα είναι ορθός; Έχετε κάποιον άλλον να μου δείξετε; Click για ανάπτυξη... Βρήκες 0.17 τη μάζα ή την περιεκτικότητα ; Η σκέψη είναι η εξής : Σε 1000mL -> 0.1mol = 1.7gr NH3 Σε 100mL -> x gr NH3 => x = 0.17 => 0.17% w/v Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:17 Η Joji έγραψε: #1.597 10-12-22 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Βρήκες 0.17 τη μάζα ή την περιεκτικότητα ; Η σκέψη είναι η εξής : Σε 1000mL -> 0.1mol = 1.7gr NH3 Σε 100mL -> x gr NH3 => x = 0.17 => 0.17% w/v Click για ανάπτυξη... Got it. Thank you T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:17 Ο T C έγραψε: #1.598 11-12-22 14:17 Παιδες καλησπέρα, ειμαι πρωτοετής φοιτητής και εχω μια γρήγορη απορία γιατι μου εχει ξεφύγει κατι απο πέρυσι που τα διαβαζα για τις πανελελε. Στην ισορροπία C (s) + CO2 (g)= 2CO (g) Mε προθήκη C μετατοπίζεται η θέση χημικής ισορροπίας? τα mol αυξάνονται αλλα η συγκέντρωση του στερεού μένει σταθερή και δεν θυμάμαι τι γίνεται ακριβώς ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.805 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:24 Ο ultraviolence: #1.599 11-12-22 14:24 Αρχική Δημοσίευση από T C: Παιδες καλησπέρα, ειμαι πρωτοετής φοιτητής και εχω μια γρήγορη απορία γιατι μου εχει ξεφύγει κατι απο πέρυσι που τα διαβαζα για τις πανελελε. Στην ισορροπία C (s) + CO2 (g)= 2CO (g) Mε προθήκη C μετατοπίζεται η θέση χημικής ισορροπίας? τα mol αυξάνονται αλλα η συγκέντρωση του στερεού μένει σταθερή και δεν θυμάμαι τι γίνεται ακριβώς Click για ανάπτυξη... Όχι, δε μετατοπίζεται η θέση της χημικής ισορροπιας. menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 21:59 Ο menual έγραψε: #1.600 11-12-22 21:59 Βοήθεια σε αυτήν την ασκηση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 327 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Devote Giannismsn Vera Indecisive2 ch2006 jellojina thepigod762 nikolina Panatha mono trifasikodiavasma BatGuin Nala suaimhneas Than003 Μήτσος10 georgetherrr petrosmallios haji panosT436 Corfu kitty Qwerty 0 soleilst ioanna2007 tan07 giorgis_1996 Scandal Maynard bboys sophiaa sofia07 AggelikiGr mvas fgk Magdap Enhypen Lia 2006 marikakitsou16 Unboxholics MrDna Kate1914 Αντωνία iiTzArismaltor_ Albert.123 bibliofagos mirara tomftw Magigi Debugging_Daemon Bobaros32 OChemist peter347 kost28 Startx0 marina.marina kiyoshi nimbus Isa gzois MR WHITE TheNorth Γιώργος μεγ BiteTheDust zodiacrube carnage phleidhs Lifelong Learner Γιωργος15773 tsiobieman Sofos Gerontas Marel xrisamikol bill09876 fockos AnnaRd Ilovemycats27 Obi-Wan Kenobi arko Marianna.diamanti spring day Neiromai brouss evaggelia anna Abiogenesis Jojo K Helen06 P.Dam. Marcos.Kis eukleidhs1821 Quincy arapakos Maria_Xagorari penelopenick BillyTheKid Physicsstudent mitskification Mariamar denjerwtithelwhelp Alexecon1991 augustine synthnightingale just some guy gamer05 Praxis Deneimaikala Olakalamallon xristosgkm katia.m user-2 elenitren μια φασαια το κοριτσι του μαη Final4 Stavros o Arkas shezza94 koukdespoina2004 userx Otinannai Nick_nt Wonderkid Vasso1983 maril8na GeorgePap2003 Liverpoolenjoyer Sherlockina denpap1985 Chemwizard Nikoleta_Giann george777 poioseinia T C Dora140303 marioushi menual Pharmacist01 lepipini PanosBat ioanna06 ggl rempelos42 Jamie desp1naa makara Specon Apocalypse walterrwhite Nic Papalitsas Ameliak Manuela98 ένας τυχαίος SoyN nucomer J.Cameron constansn De Broglie ismember v_marm angies Steliosgkougkou Deadly_sorrowX bruh_234 Dr. Gl. Luminous the purge giannhs2001 Kitana Applepie Fagia ツ eirinipap oups Georgek7 mpapa estrela Nefeloula margik George.S George_dr anakiriak@yahoo Ioanna98 Marple tapeinoxamomilaki arisgiap persi F1L1PAS roud Corn90 theodoraooo Meow alpha.kappa Lathy Ryuzaki Miranda32 ougka pougka mikriarchitectonissa emilyfan85 Nikoletaant EleniStella JST Johanna Mark Anonymous0 Phys39 Eirinakiii8 Annou1 Mammy Nun neurogirl alexgiann Medjnik Appolon jYanniss Superhuman papa2g QWERTY23 SlimShady xakounaamatata dimitris20 Devilshjoker GTS Zoigian leonnnn mara__ igeorgeoikonomo panosveki Sense charmander Jimmis18 Dimitris9 Georgekk Nia Skg anixia vetas pepsoula Anxious fujiko Nefh_ Alexandros973 Alexandros36k chochoru Κορώνα AnAnxiousStudent xriiistiiinaaa jimnikol21 xristina11 StavMed EiriniS20 Χαρουλιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Στην απάντηση αυτή έχετε βρει [H3O]>10-⁷ και [OH]<10-⁷ δηλαδή ότι η συγκέντρωση των οξωνιων είναι μεγαλύτερη από αυτή των υδροξυλιων κάτι που δεν γίνεται να ισχύει σε βασικό διάλυμα επίσης δεν καταλαβαίνω πως προκύπτει το ph<Phουδ εφόσον είναι βασικό νομίζω πρέπει να είναι ph>phουδ Και εγώ πιστεύω το α είναι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από littlefungi: Έχεις πει αρχικά ότι το pH όξινου είναι μικρότερο από το pH ουδέτερου. Όμως το διάλυμα της εκφώνησης δεν είναι βασικό;; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να απαντήσω. Και εγώ μπερδεύτηκα. Έτσι μας το έλυσε, έτσι το στέλνω.
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.923 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 11:04 Ο Micro έγραψε: #1.590 08-12-22 11:04 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν μπορώ να απαντήσω. Και εγώ μπερδεύτηκα. Έτσι μας το έλυσε, έτσι το στέλνω. Click για ανάπτυξη... Στην εκφώνηση ζητάει για διάλυμα ch3nh2 που είναι βασικό και στην απάντηση γράφει CH3NH3 που είναι όξινο διάλυμα μάλλον μπερδευτηκε ο καθηγητής και έλυσε για το ch3nh3 που είναι οξύ Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 11:54 Η Joji έγραψε: #1.591 08-12-22 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Στην εκφώνηση ζητάει για διάλυμα ch3nh2 που είναι βασικό και στην απάντηση γράφει CH3NH3 που είναι όξινο διάλυμα μάλλον μπερδευτηκε ο καθηγητής και έλυσε για το ch3nh3 που είναι οξύ Click για ανάπτυξη... Α όχι. Εκεί έκανα λάθος εγώ, τώρα το είδα. Από την βιασύνη μου. CH3NH2 είχε γράψει. littlefungi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο littlefungi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:17 Ο littlefungi: #1.592 08-12-22 12:17 Το έδειξα σήμερα στον χημικό στο φροντιστήριο και είπε και εκείνος ότι είναι το α Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:30 Η Joji έγραψε: #1.593 08-12-22 12:30 Ε τότε το α θα είναι. Ίσως μπερδεύτηκε. Μην σας μπερδεύω και εγώ με κάτι που ενδεχομένως να είναι λάθος. atlantida Εκκολαπτόμενο μέλος Η atlantida δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:15 Η atlantida: #1.594 08-12-22 14:15 έχω σκουριάσει λίγο στη χημεία (έκανα κάνα 10λεπτο να θυμηθώ την τιμή της Kw στους 25°C), αλλά νομίζω ότι το βρήκα. με το *έχετε βρει* αναφέρομαι στην λύση που έδωσε ο καθηγητής για το δ. (σόρυ που είναι ανάποδα η φωτό) Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2022 στις 23:00 Η Joji έγραψε: #1.595 09-12-22 23:00 Το δεύτερο ερώτημα το απάντησα. Η συγκέντρωση είναι 0,1 Μ. Πως βρίσκω την απάντηση στο 1ο ερώτημα; Έκανα C=m/Mr/V, όπου C έβαλα 0,1, όπου Mr: 17 , όπου V:0,1 και έλυσα ως προς m. Μου βγήκε 0,17 το οποίο είναι σωστό αλλά δεν ξέρω αν ο τρόπος που το προσέγγισα είναι ορθός; Έχετε κάποιον άλλον να μου δείξετε; Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 873 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2022 στις 00:37 Ο Cade έγραψε: #1.596 10-12-22 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το δεύτερο ερώτημα το απάντησα. Η συγκέντρωση είναι 0,1 Μ. Πως βρίσκω την απάντηση στο 1ο ερώτημα; Έκανα C=m/Mr/V, όπου C έβαλα 0,1, όπου Mr: 17 , όπου V:0,1 και έλυσα ως προς m. Μου βγήκε 0,17 το οποίο είναι σωστό αλλά δεν ξέρω αν ο τρόπος που το προσέγγισα είναι ορθός; Έχετε κάποιον άλλον να μου δείξετε; Click για ανάπτυξη... Βρήκες 0.17 τη μάζα ή την περιεκτικότητα ; Η σκέψη είναι η εξής : Σε 1000mL -> 0.1mol = 1.7gr NH3 Σε 100mL -> x gr NH3 => x = 0.17 => 0.17% w/v Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:17 Η Joji έγραψε: #1.597 10-12-22 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Βρήκες 0.17 τη μάζα ή την περιεκτικότητα ; Η σκέψη είναι η εξής : Σε 1000mL -> 0.1mol = 1.7gr NH3 Σε 100mL -> x gr NH3 => x = 0.17 => 0.17% w/v Click για ανάπτυξη... Got it. Thank you T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:17 Ο T C έγραψε: #1.598 11-12-22 14:17 Παιδες καλησπέρα, ειμαι πρωτοετής φοιτητής και εχω μια γρήγορη απορία γιατι μου εχει ξεφύγει κατι απο πέρυσι που τα διαβαζα για τις πανελελε. Στην ισορροπία C (s) + CO2 (g)= 2CO (g) Mε προθήκη C μετατοπίζεται η θέση χημικής ισορροπίας? τα mol αυξάνονται αλλα η συγκέντρωση του στερεού μένει σταθερή και δεν θυμάμαι τι γίνεται ακριβώς ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.805 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:24 Ο ultraviolence: #1.599 11-12-22 14:24 Αρχική Δημοσίευση από T C: Παιδες καλησπέρα, ειμαι πρωτοετής φοιτητής και εχω μια γρήγορη απορία γιατι μου εχει ξεφύγει κατι απο πέρυσι που τα διαβαζα για τις πανελελε. Στην ισορροπία C (s) + CO2 (g)= 2CO (g) Mε προθήκη C μετατοπίζεται η θέση χημικής ισορροπίας? τα mol αυξάνονται αλλα η συγκέντρωση του στερεού μένει σταθερή και δεν θυμάμαι τι γίνεται ακριβώς Click για ανάπτυξη... Όχι, δε μετατοπίζεται η θέση της χημικής ισορροπιας. menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 21:59 Ο menual έγραψε: #1.600 11-12-22 21:59 Βοήθεια σε αυτήν την ασκηση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 327 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Devote Giannismsn Vera Indecisive2 ch2006 jellojina thepigod762 nikolina Panatha mono trifasikodiavasma BatGuin Nala suaimhneas Than003 Μήτσος10 georgetherrr petrosmallios haji panosT436 Corfu kitty Qwerty 0 soleilst ioanna2007 tan07 giorgis_1996 Scandal Maynard bboys sophiaa sofia07 AggelikiGr mvas fgk Magdap Enhypen Lia 2006 marikakitsou16 Unboxholics MrDna Kate1914 Αντωνία iiTzArismaltor_ Albert.123 bibliofagos mirara tomftw Magigi Debugging_Daemon Bobaros32 OChemist peter347 kost28 Startx0 marina.marina kiyoshi nimbus Isa gzois MR WHITE TheNorth Γιώργος μεγ BiteTheDust zodiacrube carnage phleidhs Lifelong Learner Γιωργος15773 tsiobieman Sofos Gerontas Marel xrisamikol bill09876 fockos AnnaRd Ilovemycats27 Obi-Wan Kenobi arko Marianna.diamanti spring day Neiromai brouss evaggelia anna Abiogenesis Jojo K Helen06 P.Dam. Marcos.Kis eukleidhs1821 Quincy arapakos Maria_Xagorari penelopenick BillyTheKid Physicsstudent mitskification Mariamar denjerwtithelwhelp Alexecon1991 augustine synthnightingale just some guy gamer05 Praxis Deneimaikala Olakalamallon xristosgkm katia.m user-2 elenitren μια φασαια το κοριτσι του μαη Final4 Stavros o Arkas shezza94 koukdespoina2004 userx Otinannai Nick_nt Wonderkid Vasso1983 maril8na GeorgePap2003 Liverpoolenjoyer Sherlockina denpap1985 Chemwizard Nikoleta_Giann george777 poioseinia T C Dora140303 marioushi menual Pharmacist01 lepipini PanosBat ioanna06 ggl rempelos42 Jamie desp1naa makara Specon Apocalypse walterrwhite Nic Papalitsas Ameliak Manuela98 ένας τυχαίος SoyN nucomer J.Cameron constansn De Broglie ismember v_marm angies Steliosgkougkou Deadly_sorrowX bruh_234 Dr. Gl. Luminous the purge giannhs2001 Kitana Applepie Fagia ツ eirinipap oups Georgek7 mpapa estrela Nefeloula margik George.S George_dr anakiriak@yahoo Ioanna98 Marple tapeinoxamomilaki arisgiap persi F1L1PAS roud Corn90 theodoraooo Meow alpha.kappa Lathy Ryuzaki Miranda32 ougka pougka mikriarchitectonissa emilyfan85 Nikoletaant EleniStella JST Johanna Mark Anonymous0 Phys39 Eirinakiii8 Annou1 Mammy Nun neurogirl alexgiann Medjnik Appolon jYanniss Superhuman papa2g QWERTY23 SlimShady xakounaamatata dimitris20 Devilshjoker GTS Zoigian leonnnn mara__ igeorgeoikonomo panosveki Sense charmander Jimmis18 Dimitris9 Georgekk Nia Skg anixia vetas pepsoula Anxious fujiko Nefh_ Alexandros973 Alexandros36k chochoru Κορώνα AnAnxiousStudent xriiistiiinaaa jimnikol21 xristina11 StavMed EiriniS20 Χαρουλιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν μπορώ να απαντήσω. Και εγώ μπερδεύτηκα. Έτσι μας το έλυσε, έτσι το στέλνω. Click για ανάπτυξη... Στην εκφώνηση ζητάει για διάλυμα ch3nh2 που είναι βασικό και στην απάντηση γράφει CH3NH3 που είναι όξινο διάλυμα μάλλον μπερδευτηκε ο καθηγητής και έλυσε για το ch3nh3 που είναι οξύ
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 11:54 Η Joji έγραψε: #1.591 08-12-22 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Στην εκφώνηση ζητάει για διάλυμα ch3nh2 που είναι βασικό και στην απάντηση γράφει CH3NH3 που είναι όξινο διάλυμα μάλλον μπερδευτηκε ο καθηγητής και έλυσε για το ch3nh3 που είναι οξύ Click για ανάπτυξη... Α όχι. Εκεί έκανα λάθος εγώ, τώρα το είδα. Από την βιασύνη μου. CH3NH2 είχε γράψει. littlefungi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο littlefungi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:17 Ο littlefungi: #1.592 08-12-22 12:17 Το έδειξα σήμερα στον χημικό στο φροντιστήριο και είπε και εκείνος ότι είναι το α Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:30 Η Joji έγραψε: #1.593 08-12-22 12:30 Ε τότε το α θα είναι. Ίσως μπερδεύτηκε. Μην σας μπερδεύω και εγώ με κάτι που ενδεχομένως να είναι λάθος. atlantida Εκκολαπτόμενο μέλος Η atlantida δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:15 Η atlantida: #1.594 08-12-22 14:15 έχω σκουριάσει λίγο στη χημεία (έκανα κάνα 10λεπτο να θυμηθώ την τιμή της Kw στους 25°C), αλλά νομίζω ότι το βρήκα. με το *έχετε βρει* αναφέρομαι στην λύση που έδωσε ο καθηγητής για το δ. (σόρυ που είναι ανάποδα η φωτό) Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2022 στις 23:00 Η Joji έγραψε: #1.595 09-12-22 23:00 Το δεύτερο ερώτημα το απάντησα. Η συγκέντρωση είναι 0,1 Μ. Πως βρίσκω την απάντηση στο 1ο ερώτημα; Έκανα C=m/Mr/V, όπου C έβαλα 0,1, όπου Mr: 17 , όπου V:0,1 και έλυσα ως προς m. Μου βγήκε 0,17 το οποίο είναι σωστό αλλά δεν ξέρω αν ο τρόπος που το προσέγγισα είναι ορθός; Έχετε κάποιον άλλον να μου δείξετε; Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 873 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2022 στις 00:37 Ο Cade έγραψε: #1.596 10-12-22 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το δεύτερο ερώτημα το απάντησα. Η συγκέντρωση είναι 0,1 Μ. Πως βρίσκω την απάντηση στο 1ο ερώτημα; Έκανα C=m/Mr/V, όπου C έβαλα 0,1, όπου Mr: 17 , όπου V:0,1 και έλυσα ως προς m. Μου βγήκε 0,17 το οποίο είναι σωστό αλλά δεν ξέρω αν ο τρόπος που το προσέγγισα είναι ορθός; Έχετε κάποιον άλλον να μου δείξετε; Click για ανάπτυξη... Βρήκες 0.17 τη μάζα ή την περιεκτικότητα ; Η σκέψη είναι η εξής : Σε 1000mL -> 0.1mol = 1.7gr NH3 Σε 100mL -> x gr NH3 => x = 0.17 => 0.17% w/v Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:17 Η Joji έγραψε: #1.597 10-12-22 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Βρήκες 0.17 τη μάζα ή την περιεκτικότητα ; Η σκέψη είναι η εξής : Σε 1000mL -> 0.1mol = 1.7gr NH3 Σε 100mL -> x gr NH3 => x = 0.17 => 0.17% w/v Click για ανάπτυξη... Got it. Thank you T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:17 Ο T C έγραψε: #1.598 11-12-22 14:17 Παιδες καλησπέρα, ειμαι πρωτοετής φοιτητής και εχω μια γρήγορη απορία γιατι μου εχει ξεφύγει κατι απο πέρυσι που τα διαβαζα για τις πανελελε. Στην ισορροπία C (s) + CO2 (g)= 2CO (g) Mε προθήκη C μετατοπίζεται η θέση χημικής ισορροπίας? τα mol αυξάνονται αλλα η συγκέντρωση του στερεού μένει σταθερή και δεν θυμάμαι τι γίνεται ακριβώς ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.805 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:24 Ο ultraviolence: #1.599 11-12-22 14:24 Αρχική Δημοσίευση από T C: Παιδες καλησπέρα, ειμαι πρωτοετής φοιτητής και εχω μια γρήγορη απορία γιατι μου εχει ξεφύγει κατι απο πέρυσι που τα διαβαζα για τις πανελελε. Στην ισορροπία C (s) + CO2 (g)= 2CO (g) Mε προθήκη C μετατοπίζεται η θέση χημικής ισορροπίας? τα mol αυξάνονται αλλα η συγκέντρωση του στερεού μένει σταθερή και δεν θυμάμαι τι γίνεται ακριβώς Click για ανάπτυξη... Όχι, δε μετατοπίζεται η θέση της χημικής ισορροπιας. menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 21:59 Ο menual έγραψε: #1.600 11-12-22 21:59 Βοήθεια σε αυτήν την ασκηση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 327 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Devote Giannismsn Vera Indecisive2 ch2006 jellojina thepigod762 nikolina Panatha mono trifasikodiavasma BatGuin Nala suaimhneas Than003 Μήτσος10 georgetherrr petrosmallios haji panosT436 Corfu kitty Qwerty 0 soleilst ioanna2007 tan07 giorgis_1996 Scandal Maynard bboys sophiaa sofia07 AggelikiGr mvas fgk Magdap Enhypen Lia 2006 marikakitsou16 Unboxholics MrDna Kate1914 Αντωνία iiTzArismaltor_ Albert.123 bibliofagos mirara tomftw Magigi Debugging_Daemon Bobaros32 OChemist peter347 kost28 Startx0 marina.marina kiyoshi nimbus Isa gzois MR WHITE TheNorth Γιώργος μεγ BiteTheDust zodiacrube carnage phleidhs Lifelong Learner Γιωργος15773 tsiobieman Sofos Gerontas Marel xrisamikol bill09876 fockos AnnaRd Ilovemycats27 Obi-Wan Kenobi arko Marianna.diamanti spring day Neiromai brouss evaggelia anna Abiogenesis Jojo K Helen06 P.Dam. Marcos.Kis eukleidhs1821 Quincy arapakos Maria_Xagorari penelopenick BillyTheKid Physicsstudent mitskification Mariamar denjerwtithelwhelp Alexecon1991 augustine synthnightingale just some guy gamer05 Praxis Deneimaikala Olakalamallon xristosgkm katia.m user-2 elenitren μια φασαια το κοριτσι του μαη Final4 Stavros o Arkas shezza94 koukdespoina2004 userx Otinannai Nick_nt Wonderkid Vasso1983 maril8na GeorgePap2003 Liverpoolenjoyer Sherlockina denpap1985 Chemwizard Nikoleta_Giann george777 poioseinia T C Dora140303 marioushi menual Pharmacist01 lepipini PanosBat ioanna06 ggl rempelos42 Jamie desp1naa makara Specon Apocalypse walterrwhite Nic Papalitsas Ameliak Manuela98 ένας τυχαίος SoyN nucomer J.Cameron constansn De Broglie ismember v_marm angies Steliosgkougkou Deadly_sorrowX bruh_234 Dr. Gl. Luminous the purge giannhs2001 Kitana Applepie Fagia ツ eirinipap oups Georgek7 mpapa estrela Nefeloula margik George.S George_dr anakiriak@yahoo Ioanna98 Marple tapeinoxamomilaki arisgiap persi F1L1PAS roud Corn90 theodoraooo Meow alpha.kappa Lathy Ryuzaki Miranda32 ougka pougka mikriarchitectonissa emilyfan85 Nikoletaant EleniStella JST Johanna Mark Anonymous0 Phys39 Eirinakiii8 Annou1 Mammy Nun neurogirl alexgiann Medjnik Appolon jYanniss Superhuman papa2g QWERTY23 SlimShady xakounaamatata dimitris20 Devilshjoker GTS Zoigian leonnnn mara__ igeorgeoikonomo panosveki Sense charmander Jimmis18 Dimitris9 Georgekk Nia Skg anixia vetas pepsoula Anxious fujiko Nefh_ Alexandros973 Alexandros36k chochoru Κορώνα AnAnxiousStudent xriiistiiinaaa jimnikol21 xristina11 StavMed EiriniS20 Χαρουλιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Στην εκφώνηση ζητάει για διάλυμα ch3nh2 που είναι βασικό και στην απάντηση γράφει CH3NH3 που είναι όξινο διάλυμα μάλλον μπερδευτηκε ο καθηγητής και έλυσε για το ch3nh3 που είναι οξύ Click για ανάπτυξη... Α όχι. Εκεί έκανα λάθος εγώ, τώρα το είδα. Από την βιασύνη μου. CH3NH2 είχε γράψει.
littlefungi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο littlefungi δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:17 Ο littlefungi: #1.592 08-12-22 12:17 Το έδειξα σήμερα στον χημικό στο φροντιστήριο και είπε και εκείνος ότι είναι το α Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:30 Η Joji έγραψε: #1.593 08-12-22 12:30 Ε τότε το α θα είναι. Ίσως μπερδεύτηκε. Μην σας μπερδεύω και εγώ με κάτι που ενδεχομένως να είναι λάθος. atlantida Εκκολαπτόμενο μέλος Η atlantida δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:15 Η atlantida: #1.594 08-12-22 14:15 έχω σκουριάσει λίγο στη χημεία (έκανα κάνα 10λεπτο να θυμηθώ την τιμή της Kw στους 25°C), αλλά νομίζω ότι το βρήκα. με το *έχετε βρει* αναφέρομαι στην λύση που έδωσε ο καθηγητής για το δ. (σόρυ που είναι ανάποδα η φωτό) Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2022 στις 23:00 Η Joji έγραψε: #1.595 09-12-22 23:00 Το δεύτερο ερώτημα το απάντησα. Η συγκέντρωση είναι 0,1 Μ. Πως βρίσκω την απάντηση στο 1ο ερώτημα; Έκανα C=m/Mr/V, όπου C έβαλα 0,1, όπου Mr: 17 , όπου V:0,1 και έλυσα ως προς m. Μου βγήκε 0,17 το οποίο είναι σωστό αλλά δεν ξέρω αν ο τρόπος που το προσέγγισα είναι ορθός; Έχετε κάποιον άλλον να μου δείξετε; Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 873 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2022 στις 00:37 Ο Cade έγραψε: #1.596 10-12-22 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το δεύτερο ερώτημα το απάντησα. Η συγκέντρωση είναι 0,1 Μ. Πως βρίσκω την απάντηση στο 1ο ερώτημα; Έκανα C=m/Mr/V, όπου C έβαλα 0,1, όπου Mr: 17 , όπου V:0,1 και έλυσα ως προς m. Μου βγήκε 0,17 το οποίο είναι σωστό αλλά δεν ξέρω αν ο τρόπος που το προσέγγισα είναι ορθός; Έχετε κάποιον άλλον να μου δείξετε; Click για ανάπτυξη... Βρήκες 0.17 τη μάζα ή την περιεκτικότητα ; Η σκέψη είναι η εξής : Σε 1000mL -> 0.1mol = 1.7gr NH3 Σε 100mL -> x gr NH3 => x = 0.17 => 0.17% w/v Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:17 Η Joji έγραψε: #1.597 10-12-22 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Βρήκες 0.17 τη μάζα ή την περιεκτικότητα ; Η σκέψη είναι η εξής : Σε 1000mL -> 0.1mol = 1.7gr NH3 Σε 100mL -> x gr NH3 => x = 0.17 => 0.17% w/v Click για ανάπτυξη... Got it. Thank you T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:17 Ο T C έγραψε: #1.598 11-12-22 14:17 Παιδες καλησπέρα, ειμαι πρωτοετής φοιτητής και εχω μια γρήγορη απορία γιατι μου εχει ξεφύγει κατι απο πέρυσι που τα διαβαζα για τις πανελελε. Στην ισορροπία C (s) + CO2 (g)= 2CO (g) Mε προθήκη C μετατοπίζεται η θέση χημικής ισορροπίας? τα mol αυξάνονται αλλα η συγκέντρωση του στερεού μένει σταθερή και δεν θυμάμαι τι γίνεται ακριβώς ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.805 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:24 Ο ultraviolence: #1.599 11-12-22 14:24 Αρχική Δημοσίευση από T C: Παιδες καλησπέρα, ειμαι πρωτοετής φοιτητής και εχω μια γρήγορη απορία γιατι μου εχει ξεφύγει κατι απο πέρυσι που τα διαβαζα για τις πανελελε. Στην ισορροπία C (s) + CO2 (g)= 2CO (g) Mε προθήκη C μετατοπίζεται η θέση χημικής ισορροπίας? τα mol αυξάνονται αλλα η συγκέντρωση του στερεού μένει σταθερή και δεν θυμάμαι τι γίνεται ακριβώς Click για ανάπτυξη... Όχι, δε μετατοπίζεται η θέση της χημικής ισορροπιας. menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 21:59 Ο menual έγραψε: #1.600 11-12-22 21:59 Βοήθεια σε αυτήν την ασκηση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 327 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Devote Giannismsn Vera Indecisive2 ch2006 jellojina thepigod762 nikolina Panatha mono trifasikodiavasma BatGuin Nala suaimhneas Than003 Μήτσος10 georgetherrr petrosmallios haji panosT436 Corfu kitty Qwerty 0 soleilst ioanna2007 tan07 giorgis_1996 Scandal Maynard bboys sophiaa sofia07 AggelikiGr mvas fgk Magdap Enhypen Lia 2006 marikakitsou16 Unboxholics MrDna Kate1914 Αντωνία iiTzArismaltor_ Albert.123 bibliofagos mirara tomftw Magigi Debugging_Daemon Bobaros32 OChemist peter347 kost28 Startx0 marina.marina kiyoshi nimbus Isa gzois MR WHITE TheNorth Γιώργος μεγ BiteTheDust zodiacrube carnage phleidhs Lifelong Learner Γιωργος15773 tsiobieman Sofos Gerontas Marel xrisamikol bill09876 fockos AnnaRd Ilovemycats27 Obi-Wan Kenobi arko Marianna.diamanti spring day Neiromai brouss evaggelia anna Abiogenesis Jojo K Helen06 P.Dam. Marcos.Kis eukleidhs1821 Quincy arapakos Maria_Xagorari penelopenick BillyTheKid Physicsstudent mitskification Mariamar denjerwtithelwhelp Alexecon1991 augustine synthnightingale just some guy gamer05 Praxis Deneimaikala Olakalamallon xristosgkm katia.m user-2 elenitren μια φασαια το κοριτσι του μαη Final4 Stavros o Arkas shezza94 koukdespoina2004 userx Otinannai Nick_nt Wonderkid Vasso1983 maril8na GeorgePap2003 Liverpoolenjoyer Sherlockina denpap1985 Chemwizard Nikoleta_Giann george777 poioseinia T C Dora140303 marioushi menual Pharmacist01 lepipini PanosBat ioanna06 ggl rempelos42 Jamie desp1naa makara Specon Apocalypse walterrwhite Nic Papalitsas Ameliak Manuela98 ένας τυχαίος SoyN nucomer J.Cameron constansn De Broglie ismember v_marm angies Steliosgkougkou Deadly_sorrowX bruh_234 Dr. Gl. Luminous the purge giannhs2001 Kitana Applepie Fagia ツ eirinipap oups Georgek7 mpapa estrela Nefeloula margik George.S George_dr anakiriak@yahoo Ioanna98 Marple tapeinoxamomilaki arisgiap persi F1L1PAS roud Corn90 theodoraooo Meow alpha.kappa Lathy Ryuzaki Miranda32 ougka pougka mikriarchitectonissa emilyfan85 Nikoletaant EleniStella JST Johanna Mark Anonymous0 Phys39 Eirinakiii8 Annou1 Mammy Nun neurogirl alexgiann Medjnik Appolon jYanniss Superhuman papa2g QWERTY23 SlimShady xakounaamatata dimitris20 Devilshjoker GTS Zoigian leonnnn mara__ igeorgeoikonomo panosveki Sense charmander Jimmis18 Dimitris9 Georgekk Nia Skg anixia vetas pepsoula Anxious fujiko Nefh_ Alexandros973 Alexandros36k chochoru Κορώνα AnAnxiousStudent xriiistiiinaaa jimnikol21 xristina11 StavMed EiriniS20 Χαρουλιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:30 Η Joji έγραψε: #1.593 08-12-22 12:30 Ε τότε το α θα είναι. Ίσως μπερδεύτηκε. Μην σας μπερδεύω και εγώ με κάτι που ενδεχομένως να είναι λάθος. atlantida Εκκολαπτόμενο μέλος Η atlantida δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:15 Η atlantida: #1.594 08-12-22 14:15 έχω σκουριάσει λίγο στη χημεία (έκανα κάνα 10λεπτο να θυμηθώ την τιμή της Kw στους 25°C), αλλά νομίζω ότι το βρήκα. με το *έχετε βρει* αναφέρομαι στην λύση που έδωσε ο καθηγητής για το δ. (σόρυ που είναι ανάποδα η φωτό) Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2022 στις 23:00 Η Joji έγραψε: #1.595 09-12-22 23:00 Το δεύτερο ερώτημα το απάντησα. Η συγκέντρωση είναι 0,1 Μ. Πως βρίσκω την απάντηση στο 1ο ερώτημα; Έκανα C=m/Mr/V, όπου C έβαλα 0,1, όπου Mr: 17 , όπου V:0,1 και έλυσα ως προς m. Μου βγήκε 0,17 το οποίο είναι σωστό αλλά δεν ξέρω αν ο τρόπος που το προσέγγισα είναι ορθός; Έχετε κάποιον άλλον να μου δείξετε; Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 873 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2022 στις 00:37 Ο Cade έγραψε: #1.596 10-12-22 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το δεύτερο ερώτημα το απάντησα. Η συγκέντρωση είναι 0,1 Μ. Πως βρίσκω την απάντηση στο 1ο ερώτημα; Έκανα C=m/Mr/V, όπου C έβαλα 0,1, όπου Mr: 17 , όπου V:0,1 και έλυσα ως προς m. Μου βγήκε 0,17 το οποίο είναι σωστό αλλά δεν ξέρω αν ο τρόπος που το προσέγγισα είναι ορθός; Έχετε κάποιον άλλον να μου δείξετε; Click για ανάπτυξη... Βρήκες 0.17 τη μάζα ή την περιεκτικότητα ; Η σκέψη είναι η εξής : Σε 1000mL -> 0.1mol = 1.7gr NH3 Σε 100mL -> x gr NH3 => x = 0.17 => 0.17% w/v Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:17 Η Joji έγραψε: #1.597 10-12-22 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Βρήκες 0.17 τη μάζα ή την περιεκτικότητα ; Η σκέψη είναι η εξής : Σε 1000mL -> 0.1mol = 1.7gr NH3 Σε 100mL -> x gr NH3 => x = 0.17 => 0.17% w/v Click για ανάπτυξη... Got it. Thank you T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:17 Ο T C έγραψε: #1.598 11-12-22 14:17 Παιδες καλησπέρα, ειμαι πρωτοετής φοιτητής και εχω μια γρήγορη απορία γιατι μου εχει ξεφύγει κατι απο πέρυσι που τα διαβαζα για τις πανελελε. Στην ισορροπία C (s) + CO2 (g)= 2CO (g) Mε προθήκη C μετατοπίζεται η θέση χημικής ισορροπίας? τα mol αυξάνονται αλλα η συγκέντρωση του στερεού μένει σταθερή και δεν θυμάμαι τι γίνεται ακριβώς ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.805 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:24 Ο ultraviolence: #1.599 11-12-22 14:24 Αρχική Δημοσίευση από T C: Παιδες καλησπέρα, ειμαι πρωτοετής φοιτητής και εχω μια γρήγορη απορία γιατι μου εχει ξεφύγει κατι απο πέρυσι που τα διαβαζα για τις πανελελε. Στην ισορροπία C (s) + CO2 (g)= 2CO (g) Mε προθήκη C μετατοπίζεται η θέση χημικής ισορροπίας? τα mol αυξάνονται αλλα η συγκέντρωση του στερεού μένει σταθερή και δεν θυμάμαι τι γίνεται ακριβώς Click για ανάπτυξη... Όχι, δε μετατοπίζεται η θέση της χημικής ισορροπιας. menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 21:59 Ο menual έγραψε: #1.600 11-12-22 21:59 Βοήθεια σε αυτήν την ασκηση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 327 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Devote Giannismsn Vera Indecisive2 ch2006 jellojina thepigod762 nikolina Panatha mono trifasikodiavasma BatGuin Nala suaimhneas Than003 Μήτσος10 georgetherrr petrosmallios haji panosT436 Corfu kitty Qwerty 0 soleilst ioanna2007 tan07 giorgis_1996 Scandal Maynard bboys sophiaa sofia07 AggelikiGr mvas fgk Magdap Enhypen Lia 2006 marikakitsou16 Unboxholics MrDna Kate1914 Αντωνία iiTzArismaltor_ Albert.123 bibliofagos mirara tomftw Magigi Debugging_Daemon Bobaros32 OChemist peter347 kost28 Startx0 marina.marina kiyoshi nimbus Isa gzois MR WHITE TheNorth Γιώργος μεγ BiteTheDust zodiacrube carnage phleidhs Lifelong Learner Γιωργος15773 tsiobieman Sofos Gerontas Marel xrisamikol bill09876 fockos AnnaRd Ilovemycats27 Obi-Wan Kenobi arko Marianna.diamanti spring day Neiromai brouss evaggelia anna Abiogenesis Jojo K Helen06 P.Dam. Marcos.Kis eukleidhs1821 Quincy arapakos Maria_Xagorari penelopenick BillyTheKid Physicsstudent mitskification Mariamar denjerwtithelwhelp Alexecon1991 augustine synthnightingale just some guy gamer05 Praxis Deneimaikala Olakalamallon xristosgkm katia.m user-2 elenitren μια φασαια το κοριτσι του μαη Final4 Stavros o Arkas shezza94 koukdespoina2004 userx Otinannai Nick_nt Wonderkid Vasso1983 maril8na GeorgePap2003 Liverpoolenjoyer Sherlockina denpap1985 Chemwizard Nikoleta_Giann george777 poioseinia T C Dora140303 marioushi menual Pharmacist01 lepipini PanosBat ioanna06 ggl rempelos42 Jamie desp1naa makara Specon Apocalypse walterrwhite Nic Papalitsas Ameliak Manuela98 ένας τυχαίος SoyN nucomer J.Cameron constansn De Broglie ismember v_marm angies Steliosgkougkou Deadly_sorrowX bruh_234 Dr. Gl. Luminous the purge giannhs2001 Kitana Applepie Fagia ツ eirinipap oups Georgek7 mpapa estrela Nefeloula margik George.S George_dr anakiriak@yahoo Ioanna98 Marple tapeinoxamomilaki arisgiap persi F1L1PAS roud Corn90 theodoraooo Meow alpha.kappa Lathy Ryuzaki Miranda32 ougka pougka mikriarchitectonissa emilyfan85 Nikoletaant EleniStella JST Johanna Mark Anonymous0 Phys39 Eirinakiii8 Annou1 Mammy Nun neurogirl alexgiann Medjnik Appolon jYanniss Superhuman papa2g QWERTY23 SlimShady xakounaamatata dimitris20 Devilshjoker GTS Zoigian leonnnn mara__ igeorgeoikonomo panosveki Sense charmander Jimmis18 Dimitris9 Georgekk Nia Skg anixia vetas pepsoula Anxious fujiko Nefh_ Alexandros973 Alexandros36k chochoru Κορώνα AnAnxiousStudent xriiistiiinaaa jimnikol21 xristina11 StavMed EiriniS20 Χαρουλιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε τότε το α θα είναι. Ίσως μπερδεύτηκε. Μην σας μπερδεύω και εγώ με κάτι που ενδεχομένως να είναι λάθος.
atlantida Εκκολαπτόμενο μέλος Η atlantida δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:15 Η atlantida: #1.594 08-12-22 14:15 έχω σκουριάσει λίγο στη χημεία (έκανα κάνα 10λεπτο να θυμηθώ την τιμή της Kw στους 25°C), αλλά νομίζω ότι το βρήκα. με το *έχετε βρει* αναφέρομαι στην λύση που έδωσε ο καθηγητής για το δ. (σόρυ που είναι ανάποδα η φωτό) Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2022 στις 23:00 Η Joji έγραψε: #1.595 09-12-22 23:00 Το δεύτερο ερώτημα το απάντησα. Η συγκέντρωση είναι 0,1 Μ. Πως βρίσκω την απάντηση στο 1ο ερώτημα; Έκανα C=m/Mr/V, όπου C έβαλα 0,1, όπου Mr: 17 , όπου V:0,1 και έλυσα ως προς m. Μου βγήκε 0,17 το οποίο είναι σωστό αλλά δεν ξέρω αν ο τρόπος που το προσέγγισα είναι ορθός; Έχετε κάποιον άλλον να μου δείξετε; Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 873 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2022 στις 00:37 Ο Cade έγραψε: #1.596 10-12-22 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το δεύτερο ερώτημα το απάντησα. Η συγκέντρωση είναι 0,1 Μ. Πως βρίσκω την απάντηση στο 1ο ερώτημα; Έκανα C=m/Mr/V, όπου C έβαλα 0,1, όπου Mr: 17 , όπου V:0,1 και έλυσα ως προς m. Μου βγήκε 0,17 το οποίο είναι σωστό αλλά δεν ξέρω αν ο τρόπος που το προσέγγισα είναι ορθός; Έχετε κάποιον άλλον να μου δείξετε; Click για ανάπτυξη... Βρήκες 0.17 τη μάζα ή την περιεκτικότητα ; Η σκέψη είναι η εξής : Σε 1000mL -> 0.1mol = 1.7gr NH3 Σε 100mL -> x gr NH3 => x = 0.17 => 0.17% w/v Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:17 Η Joji έγραψε: #1.597 10-12-22 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Βρήκες 0.17 τη μάζα ή την περιεκτικότητα ; Η σκέψη είναι η εξής : Σε 1000mL -> 0.1mol = 1.7gr NH3 Σε 100mL -> x gr NH3 => x = 0.17 => 0.17% w/v Click για ανάπτυξη... Got it. Thank you T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:17 Ο T C έγραψε: #1.598 11-12-22 14:17 Παιδες καλησπέρα, ειμαι πρωτοετής φοιτητής και εχω μια γρήγορη απορία γιατι μου εχει ξεφύγει κατι απο πέρυσι που τα διαβαζα για τις πανελελε. Στην ισορροπία C (s) + CO2 (g)= 2CO (g) Mε προθήκη C μετατοπίζεται η θέση χημικής ισορροπίας? τα mol αυξάνονται αλλα η συγκέντρωση του στερεού μένει σταθερή και δεν θυμάμαι τι γίνεται ακριβώς ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.805 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:24 Ο ultraviolence: #1.599 11-12-22 14:24 Αρχική Δημοσίευση από T C: Παιδες καλησπέρα, ειμαι πρωτοετής φοιτητής και εχω μια γρήγορη απορία γιατι μου εχει ξεφύγει κατι απο πέρυσι που τα διαβαζα για τις πανελελε. Στην ισορροπία C (s) + CO2 (g)= 2CO (g) Mε προθήκη C μετατοπίζεται η θέση χημικής ισορροπίας? τα mol αυξάνονται αλλα η συγκέντρωση του στερεού μένει σταθερή και δεν θυμάμαι τι γίνεται ακριβώς Click για ανάπτυξη... Όχι, δε μετατοπίζεται η θέση της χημικής ισορροπιας. menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 21:59 Ο menual έγραψε: #1.600 11-12-22 21:59 Βοήθεια σε αυτήν την ασκηση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 327 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Devote Giannismsn Vera Indecisive2 ch2006 jellojina thepigod762 nikolina Panatha mono trifasikodiavasma BatGuin Nala suaimhneas Than003 Μήτσος10 georgetherrr petrosmallios haji panosT436 Corfu kitty Qwerty 0 soleilst ioanna2007 tan07 giorgis_1996 Scandal Maynard bboys sophiaa sofia07 AggelikiGr mvas fgk Magdap Enhypen Lia 2006 marikakitsou16 Unboxholics MrDna Kate1914 Αντωνία iiTzArismaltor_ Albert.123 bibliofagos mirara tomftw Magigi Debugging_Daemon Bobaros32 OChemist peter347 kost28 Startx0 marina.marina kiyoshi nimbus Isa gzois MR WHITE TheNorth Γιώργος μεγ BiteTheDust zodiacrube carnage phleidhs Lifelong Learner Γιωργος15773 tsiobieman Sofos Gerontas Marel xrisamikol bill09876 fockos AnnaRd Ilovemycats27 Obi-Wan Kenobi arko Marianna.diamanti spring day Neiromai brouss evaggelia anna Abiogenesis Jojo K Helen06 P.Dam. Marcos.Kis eukleidhs1821 Quincy arapakos Maria_Xagorari penelopenick BillyTheKid Physicsstudent mitskification Mariamar denjerwtithelwhelp Alexecon1991 augustine synthnightingale just some guy gamer05 Praxis Deneimaikala Olakalamallon xristosgkm katia.m user-2 elenitren μια φασαια το κοριτσι του μαη Final4 Stavros o Arkas shezza94 koukdespoina2004 userx Otinannai Nick_nt Wonderkid Vasso1983 maril8na GeorgePap2003 Liverpoolenjoyer Sherlockina denpap1985 Chemwizard Nikoleta_Giann george777 poioseinia T C Dora140303 marioushi menual Pharmacist01 lepipini PanosBat ioanna06 ggl rempelos42 Jamie desp1naa makara Specon Apocalypse walterrwhite Nic Papalitsas Ameliak Manuela98 ένας τυχαίος SoyN nucomer J.Cameron constansn De Broglie ismember v_marm angies Steliosgkougkou Deadly_sorrowX bruh_234 Dr. Gl. Luminous the purge giannhs2001 Kitana Applepie Fagia ツ eirinipap oups Georgek7 mpapa estrela Nefeloula margik George.S George_dr anakiriak@yahoo Ioanna98 Marple tapeinoxamomilaki arisgiap persi F1L1PAS roud Corn90 theodoraooo Meow alpha.kappa Lathy Ryuzaki Miranda32 ougka pougka mikriarchitectonissa emilyfan85 Nikoletaant EleniStella JST Johanna Mark Anonymous0 Phys39 Eirinakiii8 Annou1 Mammy Nun neurogirl alexgiann Medjnik Appolon jYanniss Superhuman papa2g QWERTY23 SlimShady xakounaamatata dimitris20 Devilshjoker GTS Zoigian leonnnn mara__ igeorgeoikonomo panosveki Sense charmander Jimmis18 Dimitris9 Georgekk Nia Skg anixia vetas pepsoula Anxious fujiko Nefh_ Alexandros973 Alexandros36k chochoru Κορώνα AnAnxiousStudent xriiistiiinaaa jimnikol21 xristina11 StavMed EiriniS20 Χαρουλιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
έχω σκουριάσει λίγο στη χημεία (έκανα κάνα 10λεπτο να θυμηθώ την τιμή της Kw στους 25°C), αλλά νομίζω ότι το βρήκα. με το *έχετε βρει* αναφέρομαι στην λύση που έδωσε ο καθηγητής για το δ. (σόρυ που είναι ανάποδα η φωτό)
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2022 στις 23:00 Η Joji έγραψε: #1.595 09-12-22 23:00 Το δεύτερο ερώτημα το απάντησα. Η συγκέντρωση είναι 0,1 Μ. Πως βρίσκω την απάντηση στο 1ο ερώτημα; Έκανα C=m/Mr/V, όπου C έβαλα 0,1, όπου Mr: 17 , όπου V:0,1 και έλυσα ως προς m. Μου βγήκε 0,17 το οποίο είναι σωστό αλλά δεν ξέρω αν ο τρόπος που το προσέγγισα είναι ορθός; Έχετε κάποιον άλλον να μου δείξετε; Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 873 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2022 στις 00:37 Ο Cade έγραψε: #1.596 10-12-22 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το δεύτερο ερώτημα το απάντησα. Η συγκέντρωση είναι 0,1 Μ. Πως βρίσκω την απάντηση στο 1ο ερώτημα; Έκανα C=m/Mr/V, όπου C έβαλα 0,1, όπου Mr: 17 , όπου V:0,1 και έλυσα ως προς m. Μου βγήκε 0,17 το οποίο είναι σωστό αλλά δεν ξέρω αν ο τρόπος που το προσέγγισα είναι ορθός; Έχετε κάποιον άλλον να μου δείξετε; Click για ανάπτυξη... Βρήκες 0.17 τη μάζα ή την περιεκτικότητα ; Η σκέψη είναι η εξής : Σε 1000mL -> 0.1mol = 1.7gr NH3 Σε 100mL -> x gr NH3 => x = 0.17 => 0.17% w/v Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:17 Η Joji έγραψε: #1.597 10-12-22 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Βρήκες 0.17 τη μάζα ή την περιεκτικότητα ; Η σκέψη είναι η εξής : Σε 1000mL -> 0.1mol = 1.7gr NH3 Σε 100mL -> x gr NH3 => x = 0.17 => 0.17% w/v Click για ανάπτυξη... Got it. Thank you T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:17 Ο T C έγραψε: #1.598 11-12-22 14:17 Παιδες καλησπέρα, ειμαι πρωτοετής φοιτητής και εχω μια γρήγορη απορία γιατι μου εχει ξεφύγει κατι απο πέρυσι που τα διαβαζα για τις πανελελε. Στην ισορροπία C (s) + CO2 (g)= 2CO (g) Mε προθήκη C μετατοπίζεται η θέση χημικής ισορροπίας? τα mol αυξάνονται αλλα η συγκέντρωση του στερεού μένει σταθερή και δεν θυμάμαι τι γίνεται ακριβώς ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.805 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:24 Ο ultraviolence: #1.599 11-12-22 14:24 Αρχική Δημοσίευση από T C: Παιδες καλησπέρα, ειμαι πρωτοετής φοιτητής και εχω μια γρήγορη απορία γιατι μου εχει ξεφύγει κατι απο πέρυσι που τα διαβαζα για τις πανελελε. Στην ισορροπία C (s) + CO2 (g)= 2CO (g) Mε προθήκη C μετατοπίζεται η θέση χημικής ισορροπίας? τα mol αυξάνονται αλλα η συγκέντρωση του στερεού μένει σταθερή και δεν θυμάμαι τι γίνεται ακριβώς Click για ανάπτυξη... Όχι, δε μετατοπίζεται η θέση της χημικής ισορροπιας. menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 21:59 Ο menual έγραψε: #1.600 11-12-22 21:59 Βοήθεια σε αυτήν την ασκηση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 327 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Devote Giannismsn Vera Indecisive2 ch2006 jellojina thepigod762 nikolina Panatha mono trifasikodiavasma BatGuin Nala suaimhneas Than003 Μήτσος10 georgetherrr petrosmallios haji panosT436 Corfu kitty Qwerty 0 soleilst ioanna2007 tan07 giorgis_1996 Scandal Maynard bboys sophiaa sofia07 AggelikiGr mvas fgk Magdap Enhypen Lia 2006 marikakitsou16 Unboxholics MrDna Kate1914 Αντωνία iiTzArismaltor_ Albert.123 bibliofagos mirara tomftw Magigi Debugging_Daemon Bobaros32 OChemist peter347 kost28 Startx0 marina.marina kiyoshi nimbus Isa gzois MR WHITE TheNorth Γιώργος μεγ BiteTheDust zodiacrube carnage phleidhs Lifelong Learner Γιωργος15773 tsiobieman Sofos Gerontas Marel xrisamikol bill09876 fockos AnnaRd Ilovemycats27 Obi-Wan Kenobi arko Marianna.diamanti spring day Neiromai brouss evaggelia anna Abiogenesis Jojo K Helen06 P.Dam. Marcos.Kis eukleidhs1821 Quincy arapakos Maria_Xagorari penelopenick BillyTheKid Physicsstudent mitskification Mariamar denjerwtithelwhelp Alexecon1991 augustine synthnightingale just some guy gamer05 Praxis Deneimaikala Olakalamallon xristosgkm katia.m user-2 elenitren μια φασαια το κοριτσι του μαη Final4 Stavros o Arkas shezza94 koukdespoina2004 userx Otinannai Nick_nt Wonderkid Vasso1983 maril8na GeorgePap2003 Liverpoolenjoyer Sherlockina denpap1985 Chemwizard Nikoleta_Giann george777 poioseinia T C Dora140303 marioushi menual Pharmacist01 lepipini PanosBat ioanna06 ggl rempelos42 Jamie desp1naa makara Specon Apocalypse walterrwhite Nic Papalitsas Ameliak Manuela98 ένας τυχαίος SoyN nucomer J.Cameron constansn De Broglie ismember v_marm angies Steliosgkougkou Deadly_sorrowX bruh_234 Dr. Gl. Luminous the purge giannhs2001 Kitana Applepie Fagia ツ eirinipap oups Georgek7 mpapa estrela Nefeloula margik George.S George_dr anakiriak@yahoo Ioanna98 Marple tapeinoxamomilaki arisgiap persi F1L1PAS roud Corn90 theodoraooo Meow alpha.kappa Lathy Ryuzaki Miranda32 ougka pougka mikriarchitectonissa emilyfan85 Nikoletaant EleniStella JST Johanna Mark Anonymous0 Phys39 Eirinakiii8 Annou1 Mammy Nun neurogirl alexgiann Medjnik Appolon jYanniss Superhuman papa2g QWERTY23 SlimShady xakounaamatata dimitris20 Devilshjoker GTS Zoigian leonnnn mara__ igeorgeoikonomo panosveki Sense charmander Jimmis18 Dimitris9 Georgekk Nia Skg anixia vetas pepsoula Anxious fujiko Nefh_ Alexandros973 Alexandros36k chochoru Κορώνα AnAnxiousStudent xriiistiiinaaa jimnikol21 xristina11 StavMed EiriniS20 Χαρουλιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το δεύτερο ερώτημα το απάντησα. Η συγκέντρωση είναι 0,1 Μ. Πως βρίσκω την απάντηση στο 1ο ερώτημα; Έκανα C=m/Mr/V, όπου C έβαλα 0,1, όπου Mr: 17 , όπου V:0,1 και έλυσα ως προς m. Μου βγήκε 0,17 το οποίο είναι σωστό αλλά δεν ξέρω αν ο τρόπος που το προσέγγισα είναι ορθός; Έχετε κάποιον άλλον να μου δείξετε;
Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 873 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2022 στις 00:37 Ο Cade έγραψε: #1.596 10-12-22 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το δεύτερο ερώτημα το απάντησα. Η συγκέντρωση είναι 0,1 Μ. Πως βρίσκω την απάντηση στο 1ο ερώτημα; Έκανα C=m/Mr/V, όπου C έβαλα 0,1, όπου Mr: 17 , όπου V:0,1 και έλυσα ως προς m. Μου βγήκε 0,17 το οποίο είναι σωστό αλλά δεν ξέρω αν ο τρόπος που το προσέγγισα είναι ορθός; Έχετε κάποιον άλλον να μου δείξετε; Click για ανάπτυξη... Βρήκες 0.17 τη μάζα ή την περιεκτικότητα ; Η σκέψη είναι η εξής : Σε 1000mL -> 0.1mol = 1.7gr NH3 Σε 100mL -> x gr NH3 => x = 0.17 => 0.17% w/v Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:17 Η Joji έγραψε: #1.597 10-12-22 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Βρήκες 0.17 τη μάζα ή την περιεκτικότητα ; Η σκέψη είναι η εξής : Σε 1000mL -> 0.1mol = 1.7gr NH3 Σε 100mL -> x gr NH3 => x = 0.17 => 0.17% w/v Click για ανάπτυξη... Got it. Thank you T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:17 Ο T C έγραψε: #1.598 11-12-22 14:17 Παιδες καλησπέρα, ειμαι πρωτοετής φοιτητής και εχω μια γρήγορη απορία γιατι μου εχει ξεφύγει κατι απο πέρυσι που τα διαβαζα για τις πανελελε. Στην ισορροπία C (s) + CO2 (g)= 2CO (g) Mε προθήκη C μετατοπίζεται η θέση χημικής ισορροπίας? τα mol αυξάνονται αλλα η συγκέντρωση του στερεού μένει σταθερή και δεν θυμάμαι τι γίνεται ακριβώς ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.805 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:24 Ο ultraviolence: #1.599 11-12-22 14:24 Αρχική Δημοσίευση από T C: Παιδες καλησπέρα, ειμαι πρωτοετής φοιτητής και εχω μια γρήγορη απορία γιατι μου εχει ξεφύγει κατι απο πέρυσι που τα διαβαζα για τις πανελελε. Στην ισορροπία C (s) + CO2 (g)= 2CO (g) Mε προθήκη C μετατοπίζεται η θέση χημικής ισορροπίας? τα mol αυξάνονται αλλα η συγκέντρωση του στερεού μένει σταθερή και δεν θυμάμαι τι γίνεται ακριβώς Click για ανάπτυξη... Όχι, δε μετατοπίζεται η θέση της χημικής ισορροπιας. menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 21:59 Ο menual έγραψε: #1.600 11-12-22 21:59 Βοήθεια σε αυτήν την ασκηση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 327 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Devote Giannismsn Vera Indecisive2 ch2006 jellojina thepigod762 nikolina Panatha mono trifasikodiavasma BatGuin Nala suaimhneas Than003 Μήτσος10 georgetherrr petrosmallios haji panosT436 Corfu kitty Qwerty 0 soleilst ioanna2007 tan07 giorgis_1996 Scandal Maynard bboys sophiaa sofia07 AggelikiGr mvas fgk Magdap Enhypen Lia 2006 marikakitsou16 Unboxholics MrDna Kate1914 Αντωνία iiTzArismaltor_ Albert.123 bibliofagos mirara tomftw Magigi Debugging_Daemon Bobaros32 OChemist peter347 kost28 Startx0 marina.marina kiyoshi nimbus Isa gzois MR WHITE TheNorth Γιώργος μεγ BiteTheDust zodiacrube carnage phleidhs Lifelong Learner Γιωργος15773 tsiobieman Sofos Gerontas Marel xrisamikol bill09876 fockos AnnaRd Ilovemycats27 Obi-Wan Kenobi arko Marianna.diamanti spring day Neiromai brouss evaggelia anna Abiogenesis Jojo K Helen06 P.Dam. Marcos.Kis eukleidhs1821 Quincy arapakos Maria_Xagorari penelopenick BillyTheKid Physicsstudent mitskification Mariamar denjerwtithelwhelp Alexecon1991 augustine synthnightingale just some guy gamer05 Praxis Deneimaikala Olakalamallon xristosgkm katia.m user-2 elenitren μια φασαια το κοριτσι του μαη Final4 Stavros o Arkas shezza94 koukdespoina2004 userx Otinannai Nick_nt Wonderkid Vasso1983 maril8na GeorgePap2003 Liverpoolenjoyer Sherlockina denpap1985 Chemwizard Nikoleta_Giann george777 poioseinia T C Dora140303 marioushi menual Pharmacist01 lepipini PanosBat ioanna06 ggl rempelos42 Jamie desp1naa makara Specon Apocalypse walterrwhite Nic Papalitsas Ameliak Manuela98 ένας τυχαίος SoyN nucomer J.Cameron constansn De Broglie ismember v_marm angies Steliosgkougkou Deadly_sorrowX bruh_234 Dr. Gl. Luminous the purge giannhs2001 Kitana Applepie Fagia ツ eirinipap oups Georgek7 mpapa estrela Nefeloula margik George.S George_dr anakiriak@yahoo Ioanna98 Marple tapeinoxamomilaki arisgiap persi F1L1PAS roud Corn90 theodoraooo Meow alpha.kappa Lathy Ryuzaki Miranda32 ougka pougka mikriarchitectonissa emilyfan85 Nikoletaant EleniStella JST Johanna Mark Anonymous0 Phys39 Eirinakiii8 Annou1 Mammy Nun neurogirl alexgiann Medjnik Appolon jYanniss Superhuman papa2g QWERTY23 SlimShady xakounaamatata dimitris20 Devilshjoker GTS Zoigian leonnnn mara__ igeorgeoikonomo panosveki Sense charmander Jimmis18 Dimitris9 Georgekk Nia Skg anixia vetas pepsoula Anxious fujiko Nefh_ Alexandros973 Alexandros36k chochoru Κορώνα AnAnxiousStudent xriiistiiinaaa jimnikol21 xristina11 StavMed EiriniS20 Χαρουλιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Το δεύτερο ερώτημα το απάντησα. Η συγκέντρωση είναι 0,1 Μ. Πως βρίσκω την απάντηση στο 1ο ερώτημα; Έκανα C=m/Mr/V, όπου C έβαλα 0,1, όπου Mr: 17 , όπου V:0,1 και έλυσα ως προς m. Μου βγήκε 0,17 το οποίο είναι σωστό αλλά δεν ξέρω αν ο τρόπος που το προσέγγισα είναι ορθός; Έχετε κάποιον άλλον να μου δείξετε; Click για ανάπτυξη... Βρήκες 0.17 τη μάζα ή την περιεκτικότητα ; Η σκέψη είναι η εξής : Σε 1000mL -> 0.1mol = 1.7gr NH3 Σε 100mL -> x gr NH3 => x = 0.17 => 0.17% w/v
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:17 Η Joji έγραψε: #1.597 10-12-22 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Βρήκες 0.17 τη μάζα ή την περιεκτικότητα ; Η σκέψη είναι η εξής : Σε 1000mL -> 0.1mol = 1.7gr NH3 Σε 100mL -> x gr NH3 => x = 0.17 => 0.17% w/v Click για ανάπτυξη... Got it. Thank you T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:17 Ο T C έγραψε: #1.598 11-12-22 14:17 Παιδες καλησπέρα, ειμαι πρωτοετής φοιτητής και εχω μια γρήγορη απορία γιατι μου εχει ξεφύγει κατι απο πέρυσι που τα διαβαζα για τις πανελελε. Στην ισορροπία C (s) + CO2 (g)= 2CO (g) Mε προθήκη C μετατοπίζεται η θέση χημικής ισορροπίας? τα mol αυξάνονται αλλα η συγκέντρωση του στερεού μένει σταθερή και δεν θυμάμαι τι γίνεται ακριβώς ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.805 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:24 Ο ultraviolence: #1.599 11-12-22 14:24 Αρχική Δημοσίευση από T C: Παιδες καλησπέρα, ειμαι πρωτοετής φοιτητής και εχω μια γρήγορη απορία γιατι μου εχει ξεφύγει κατι απο πέρυσι που τα διαβαζα για τις πανελελε. Στην ισορροπία C (s) + CO2 (g)= 2CO (g) Mε προθήκη C μετατοπίζεται η θέση χημικής ισορροπίας? τα mol αυξάνονται αλλα η συγκέντρωση του στερεού μένει σταθερή και δεν θυμάμαι τι γίνεται ακριβώς Click για ανάπτυξη... Όχι, δε μετατοπίζεται η θέση της χημικής ισορροπιας. menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 21:59 Ο menual έγραψε: #1.600 11-12-22 21:59 Βοήθεια σε αυτήν την ασκηση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 327 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Devote Giannismsn Vera Indecisive2 ch2006 jellojina thepigod762 nikolina Panatha mono trifasikodiavasma BatGuin Nala suaimhneas Than003 Μήτσος10 georgetherrr petrosmallios haji panosT436 Corfu kitty Qwerty 0 soleilst ioanna2007 tan07 giorgis_1996 Scandal Maynard bboys sophiaa sofia07 AggelikiGr mvas fgk Magdap Enhypen Lia 2006 marikakitsou16 Unboxholics MrDna Kate1914 Αντωνία iiTzArismaltor_ Albert.123 bibliofagos mirara tomftw Magigi Debugging_Daemon Bobaros32 OChemist peter347 kost28 Startx0 marina.marina kiyoshi nimbus Isa gzois MR WHITE TheNorth Γιώργος μεγ BiteTheDust zodiacrube carnage phleidhs Lifelong Learner Γιωργος15773 tsiobieman Sofos Gerontas Marel xrisamikol bill09876 fockos AnnaRd Ilovemycats27 Obi-Wan Kenobi arko Marianna.diamanti spring day Neiromai brouss evaggelia anna Abiogenesis Jojo K Helen06 P.Dam. Marcos.Kis eukleidhs1821 Quincy arapakos Maria_Xagorari penelopenick BillyTheKid Physicsstudent mitskification Mariamar denjerwtithelwhelp Alexecon1991 augustine synthnightingale just some guy gamer05 Praxis Deneimaikala Olakalamallon xristosgkm katia.m user-2 elenitren μια φασαια το κοριτσι του μαη Final4 Stavros o Arkas shezza94 koukdespoina2004 userx Otinannai Nick_nt Wonderkid Vasso1983 maril8na GeorgePap2003 Liverpoolenjoyer Sherlockina denpap1985 Chemwizard Nikoleta_Giann george777 poioseinia T C Dora140303 marioushi menual Pharmacist01 lepipini PanosBat ioanna06 ggl rempelos42 Jamie desp1naa makara Specon Apocalypse walterrwhite Nic Papalitsas Ameliak Manuela98 ένας τυχαίος SoyN nucomer J.Cameron constansn De Broglie ismember v_marm angies Steliosgkougkou Deadly_sorrowX bruh_234 Dr. Gl. Luminous the purge giannhs2001 Kitana Applepie Fagia ツ eirinipap oups Georgek7 mpapa estrela Nefeloula margik George.S George_dr anakiriak@yahoo Ioanna98 Marple tapeinoxamomilaki arisgiap persi F1L1PAS roud Corn90 theodoraooo Meow alpha.kappa Lathy Ryuzaki Miranda32 ougka pougka mikriarchitectonissa emilyfan85 Nikoletaant EleniStella JST Johanna Mark Anonymous0 Phys39 Eirinakiii8 Annou1 Mammy Nun neurogirl alexgiann Medjnik Appolon jYanniss Superhuman papa2g QWERTY23 SlimShady xakounaamatata dimitris20 Devilshjoker GTS Zoigian leonnnn mara__ igeorgeoikonomo panosveki Sense charmander Jimmis18 Dimitris9 Georgekk Nia Skg anixia vetas pepsoula Anxious fujiko Nefh_ Alexandros973 Alexandros36k chochoru Κορώνα AnAnxiousStudent xriiistiiinaaa jimnikol21 xristina11 StavMed EiriniS20 Χαρουλιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Cade: Βρήκες 0.17 τη μάζα ή την περιεκτικότητα ; Η σκέψη είναι η εξής : Σε 1000mL -> 0.1mol = 1.7gr NH3 Σε 100mL -> x gr NH3 => x = 0.17 => 0.17% w/v Click για ανάπτυξη... Got it. Thank you
T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:17 Ο T C έγραψε: #1.598 11-12-22 14:17 Παιδες καλησπέρα, ειμαι πρωτοετής φοιτητής και εχω μια γρήγορη απορία γιατι μου εχει ξεφύγει κατι απο πέρυσι που τα διαβαζα για τις πανελελε. Στην ισορροπία C (s) + CO2 (g)= 2CO (g) Mε προθήκη C μετατοπίζεται η θέση χημικής ισορροπίας? τα mol αυξάνονται αλλα η συγκέντρωση του στερεού μένει σταθερή και δεν θυμάμαι τι γίνεται ακριβώς ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.805 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:24 Ο ultraviolence: #1.599 11-12-22 14:24 Αρχική Δημοσίευση από T C: Παιδες καλησπέρα, ειμαι πρωτοετής φοιτητής και εχω μια γρήγορη απορία γιατι μου εχει ξεφύγει κατι απο πέρυσι που τα διαβαζα για τις πανελελε. Στην ισορροπία C (s) + CO2 (g)= 2CO (g) Mε προθήκη C μετατοπίζεται η θέση χημικής ισορροπίας? τα mol αυξάνονται αλλα η συγκέντρωση του στερεού μένει σταθερή και δεν θυμάμαι τι γίνεται ακριβώς Click για ανάπτυξη... Όχι, δε μετατοπίζεται η θέση της χημικής ισορροπιας. menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 21:59 Ο menual έγραψε: #1.600 11-12-22 21:59 Βοήθεια σε αυτήν την ασκηση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 327 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Devote Giannismsn Vera Indecisive2 ch2006 jellojina thepigod762 nikolina Panatha mono trifasikodiavasma BatGuin Nala suaimhneas Than003 Μήτσος10 georgetherrr petrosmallios haji panosT436 Corfu kitty Qwerty 0 soleilst ioanna2007 tan07 giorgis_1996 Scandal Maynard bboys sophiaa sofia07 AggelikiGr mvas fgk Magdap Enhypen Lia 2006 marikakitsou16 Unboxholics MrDna Kate1914 Αντωνία iiTzArismaltor_ Albert.123 bibliofagos mirara tomftw Magigi Debugging_Daemon Bobaros32 OChemist peter347 kost28 Startx0 marina.marina kiyoshi nimbus Isa gzois MR WHITE TheNorth Γιώργος μεγ BiteTheDust zodiacrube carnage phleidhs Lifelong Learner Γιωργος15773 tsiobieman Sofos Gerontas Marel xrisamikol bill09876 fockos AnnaRd Ilovemycats27 Obi-Wan Kenobi arko Marianna.diamanti spring day Neiromai brouss evaggelia anna Abiogenesis Jojo K Helen06 P.Dam. Marcos.Kis eukleidhs1821 Quincy arapakos Maria_Xagorari penelopenick BillyTheKid Physicsstudent mitskification Mariamar denjerwtithelwhelp Alexecon1991 augustine synthnightingale just some guy gamer05 Praxis Deneimaikala Olakalamallon xristosgkm katia.m user-2 elenitren μια φασαια το κοριτσι του μαη Final4 Stavros o Arkas shezza94 koukdespoina2004 userx Otinannai Nick_nt Wonderkid Vasso1983 maril8na GeorgePap2003 Liverpoolenjoyer Sherlockina denpap1985 Chemwizard Nikoleta_Giann george777 poioseinia T C Dora140303 marioushi menual Pharmacist01 lepipini PanosBat ioanna06 ggl rempelos42 Jamie desp1naa makara Specon Apocalypse walterrwhite Nic Papalitsas Ameliak Manuela98 ένας τυχαίος SoyN nucomer J.Cameron constansn De Broglie ismember v_marm angies Steliosgkougkou Deadly_sorrowX bruh_234 Dr. Gl. Luminous the purge giannhs2001 Kitana Applepie Fagia ツ eirinipap oups Georgek7 mpapa estrela Nefeloula margik George.S George_dr anakiriak@yahoo Ioanna98 Marple tapeinoxamomilaki arisgiap persi F1L1PAS roud Corn90 theodoraooo Meow alpha.kappa Lathy Ryuzaki Miranda32 ougka pougka mikriarchitectonissa emilyfan85 Nikoletaant EleniStella JST Johanna Mark Anonymous0 Phys39 Eirinakiii8 Annou1 Mammy Nun neurogirl alexgiann Medjnik Appolon jYanniss Superhuman papa2g QWERTY23 SlimShady xakounaamatata dimitris20 Devilshjoker GTS Zoigian leonnnn mara__ igeorgeoikonomo panosveki Sense charmander Jimmis18 Dimitris9 Georgekk Nia Skg anixia vetas pepsoula Anxious fujiko Nefh_ Alexandros973 Alexandros36k chochoru Κορώνα AnAnxiousStudent xriiistiiinaaa jimnikol21 xristina11 StavMed EiriniS20 Χαρουλιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδες καλησπέρα, ειμαι πρωτοετής φοιτητής και εχω μια γρήγορη απορία γιατι μου εχει ξεφύγει κατι απο πέρυσι που τα διαβαζα για τις πανελελε. Στην ισορροπία C (s) + CO2 (g)= 2CO (g) Mε προθήκη C μετατοπίζεται η θέση χημικής ισορροπίας? τα mol αυξάνονται αλλα η συγκέντρωση του στερεού μένει σταθερή και δεν θυμάμαι τι γίνεται ακριβώς
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.805 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:24 Ο ultraviolence: #1.599 11-12-22 14:24 Αρχική Δημοσίευση από T C: Παιδες καλησπέρα, ειμαι πρωτοετής φοιτητής και εχω μια γρήγορη απορία γιατι μου εχει ξεφύγει κατι απο πέρυσι που τα διαβαζα για τις πανελελε. Στην ισορροπία C (s) + CO2 (g)= 2CO (g) Mε προθήκη C μετατοπίζεται η θέση χημικής ισορροπίας? τα mol αυξάνονται αλλα η συγκέντρωση του στερεού μένει σταθερή και δεν θυμάμαι τι γίνεται ακριβώς Click για ανάπτυξη... Όχι, δε μετατοπίζεται η θέση της χημικής ισορροπιας. menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 21:59 Ο menual έγραψε: #1.600 11-12-22 21:59 Βοήθεια σε αυτήν την ασκηση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από T C: Παιδες καλησπέρα, ειμαι πρωτοετής φοιτητής και εχω μια γρήγορη απορία γιατι μου εχει ξεφύγει κατι απο πέρυσι που τα διαβαζα για τις πανελελε. Στην ισορροπία C (s) + CO2 (g)= 2CO (g) Mε προθήκη C μετατοπίζεται η θέση χημικής ισορροπίας? τα mol αυξάνονται αλλα η συγκέντρωση του στερεού μένει σταθερή και δεν θυμάμαι τι γίνεται ακριβώς Click για ανάπτυξη... Όχι, δε μετατοπίζεται η θέση της χημικής ισορροπιας.
menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 21:59 Ο menual έγραψε: #1.600 11-12-22 21:59 Βοήθεια σε αυτήν την ασκηση