Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Δεκεμβρίου 2024 στις 19:26 Ο Guest 691153: #1.821 28-12-24 19:26 Έχω βρει πως η νεα συγκέντρωση θα είναι η διπλάσια της αρχικής (C'=2C) Η ποσότητα mol ούτως η άλλως δεν αλλάζει με την μεταβολή της πίεσης, μόνο η συγκέντρωση... Γιατί είναι 3;; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2024 nevermind, c=c' απλά δε ξερω μαθηματικα Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Δεκεμβρίου 2024 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.460 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2024 στις 19:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.822 28-12-24 19:34 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Έχω βρει πως η νεα συγκέντρωση θα είναι η διπλάσια της αρχικής (C'=2C) Η ποσότητα mol ούτως η άλλως δεν αλλάζει με την μεταβολή της πίεσης, μόνο η συγκέντρωση... Γιατί είναι 3;; Click για ανάπτυξη... δεν ξερω ετσι το λεω ...μου φαινεται οτι το στερεο δυσκολα να συνεισφέρει μαζα σε αμφιδρομη αντιδραση αεριων ....δεν ξερω να στο στηρίξω και βιβλια δεν ανοιγω τωρα βλεπω μπασκετ . petrosmallios Νεοφερμένο μέλος Ο petrosmallios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2024 στις 20:20 Ο petrosmallios: #1.823 28-12-24 20:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Click για ανάπτυξη... Υποδιπλασιάζεται ο όγκος οπότε διπλασιάζεται η πίεση. Λόγω Le Chatelier η μεταβολή τείνει να αναιρεθεί (δηλαδή P<16 atm) αλλά από την εκφώνηση λέει ότι P=16 atm. Αυτό σημαίνει ότι η αρχή Le Chatelier δεν έχει καμία επίδραση στη συγκεκριμένη αντίδραση. Για να συμβαίνει αυτό θα πρέπει τα συνολικά mol ΑΕΡΙΩΝ να διατηρούνται (ίσα mol αερίων στα αντιδρώντα και προϊόντα). Έχεις 3 mol αερίων στα προϊόντα. 3 mol αερίων πρέπει να έχεις και στα αντιδρώντα. Το Β δε λαμβάνεται υπόψη γιατί είναι στερεό. Οπότε x=3 Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιανουαρίου 2025 στις 15:41 Ο Guest 691153: #1.824 01-01-25 15:41 απο προσθηκη νερου σε αλκενιο προκυπτει αποκλειστική ενωση. Γνωρίζω οτι ειναι αλκοολη, αλλά πως γνωρίζω ποιό ειναι? Είναι αιθένιο? Προπένιο? Ποιο ειναι το κυριο προιον, δευτερευον κλπ κατα κανονα μαρκοβνικοφ? Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.189 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2025 στις 15:58 Η Pak έγραψε: #1.825 01-01-25 15:58 Αρχική Δημοσίευση από nearos: απο προσθηκη νερου σε αλκενιο προκυπτει αποκλειστική ενωση. Γνωρίζω οτι ειναι αλκοολη, αλλά πως γνωρίζω ποιό ειναι? Είναι αιθένιο? Προπένιο? Ποιο ειναι το κυριο προιον, δευτερευον κλπ κατα κανονα μαρκοβνικοφ? Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά αφού σου λέει αποκλειστική ένωση καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για το αιθένιο που είναι συμμετρικό (και έτσι προκύπτει η μοναδική πρωτοταγής αλκοόλη). Κύριο προϊόν είναι αυτό όπου το Η (στην περίπτωση προσθήκης νερού) πηγαίνει στο άτομο του C που έχει ήδη τα περισσότερα Η. Στην περίπτωση του προπενίου για παράδειγμα κύριο είναι η 2-προπανόλη και όχι η 1-προπανόλη. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιανουαρίου 2025 στις 16:27 Ο Guest 691153: #1.826 01-01-25 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αν θυμάμαι καλά αφού σου λέει αποκλειστική ένωση καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για το αιθένιο που είναι συμμετρικό (και έτσι προκύπτει η μοναδική πρωτοταγής αλκοόλη). Κύριο προϊόν είναι αυτό όπου το Η (στην περίπτωση προσθήκης νερού) πηγαίνει στο άτομο του C που έχει ήδη τα περισσότερα Η. Στην περίπτωση του προπενίου για παράδειγμα κύριο είναι η 2-προπανόλη και όχι η 1-προπανόλη. Click για ανάπτυξη... ΧΙΛΙΑ ςΥΧΑΡΙΣΤΩΩ jellojina Νεοφερμένο μέλος Η Αντζελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2025 στις 19:40 Η jellojina: #1.827 08-01-25 19:40 Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω στη Χημική Κινητική. Όταν έχω μια αντίδραση που είναι πολύπλοκη και πρέπει να φτιάξω έναν πιθανό μηχανισμό, πώς ξέρω ποιο στάδιο είναι το αργό; Είναι όποιο διαλέξω εγώ ή υπάρχει κάποιος τρόπος να το καταλάβω; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2025 στις 20:08 Ο Guest 691153: #1.828 08-01-25 20:08 Αρχική Δημοσίευση από jellojina: Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω στη Χημική Κινητική. Όταν έχω μια αντίδραση που είναι πολύπλοκη και πρέπει να φτιάξω έναν πιθανό μηχανισμό, πώς ξέρω ποιο στάδιο είναι το αργό; Είναι όποιο διαλέξω εγώ ή υπάρχει κάποιος τρόπος να το καταλάβω; Click για ανάπτυξη... Το αργό σταδιο εξαρτάται απο το νομο της ταχύτητας. (V=k[A]xy) Το γρήγορο όπως γουστάρεις αρκεί όταν προστεθουν κατα μελη να βγαινει η επιθυμιτή αντίδραση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 First Προηγούμενη 92 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 92 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 327 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Devote Giannismsn Vera Indecisive2 ch2006 jellojina thepigod762 nikolina Panatha mono trifasikodiavasma BatGuin Nala suaimhneas Than003 Μήτσος10 georgetherrr petrosmallios haji panosT436 Corfu kitty Joji Qwerty 0 soleilst ioanna2007 tan07 giorgis_1996 Scandal Maynard bboys sophiaa sofia07 AggelikiGr mvas fgk Magdap Enhypen Lia 2006 marikakitsou16 Unboxholics MrDna Kate1914 Αντωνία iiTzArismaltor_ Albert.123 bibliofagos mirara tomftw Magigi Debugging_Daemon Bobaros32 OChemist peter347 kost28 Startx0 marina.marina kiyoshi nimbus Isa gzois MR WHITE TheNorth Γιώργος μεγ BiteTheDust zodiacrube carnage phleidhs Lifelong Learner Γιωργος15773 tsiobieman Sofos Gerontas Marel xrisamikol bill09876 fockos AnnaRd Ilovemycats27 Obi-Wan Kenobi arko Marianna.diamanti spring day Neiromai brouss evaggelia anna Abiogenesis Jojo K Helen06 P.Dam. Marcos.Kis eukleidhs1821 Quincy arapakos Maria_Xagorari penelopenick BillyTheKid Physicsstudent mitskification Mariamar denjerwtithelwhelp Alexecon1991 augustine synthnightingale just some guy gamer05 Praxis Deneimaikala Olakalamallon xristosgkm katia.m user-2 elenitren μια φασαια το κοριτσι του μαη Final4 Stavros o Arkas shezza94 koukdespoina2004 userx Otinannai Nick_nt Wonderkid Vasso1983 maril8na GeorgePap2003 Liverpoolenjoyer Sherlockina denpap1985 Chemwizard Nikoleta_Giann george777 poioseinia T C Dora140303 marioushi menual Pharmacist01 lepipini PanosBat ioanna06 ggl rempelos42 Jamie desp1naa makara Specon Apocalypse walterrwhite Nic Papalitsas Ameliak Manuela98 ένας τυχαίος SoyN nucomer J.Cameron constansn De Broglie ismember v_marm angies Steliosgkougkou Deadly_sorrowX bruh_234 Dr. Gl. Luminous the purge giannhs2001 Kitana Applepie Fagia ツ eirinipap oups Georgek7 mpapa estrela Nefeloula margik George.S George_dr anakiriak@yahoo Ioanna98 Marple tapeinoxamomilaki arisgiap persi F1L1PAS roud Corn90 theodoraooo Meow alpha.kappa Lathy Ryuzaki Miranda32 ougka pougka mikriarchitectonissa emilyfan85 Nikoletaant EleniStella JST Johanna Mark Anonymous0 Phys39 Eirinakiii8 Annou1 Mammy Nun neurogirl alexgiann Medjnik Appolon jYanniss Superhuman papa2g QWERTY23 SlimShady xakounaamatata dimitris20 Devilshjoker GTS Zoigian leonnnn mara__ igeorgeoikonomo panosveki Sense charmander Jimmis18 Dimitris9 Georgekk Nia Skg anixia vetas pepsoula Anxious fujiko Nefh_ Alexandros973 Alexandros36k chochoru Κορώνα AnAnxiousStudent xriiistiiinaaa jimnikol21 xristina11 StavMed EiriniS20 Χαρουλιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχω βρει πως η νεα συγκέντρωση θα είναι η διπλάσια της αρχικής (C'=2C) Η ποσότητα mol ούτως η άλλως δεν αλλάζει με την μεταβολή της πίεσης, μόνο η συγκέντρωση... Γιατί είναι 3;; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Δεκεμβρίου 2024 nevermind, c=c' απλά δε ξερω μαθηματικα
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.460 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2024 στις 19:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.822 28-12-24 19:34 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Έχω βρει πως η νεα συγκέντρωση θα είναι η διπλάσια της αρχικής (C'=2C) Η ποσότητα mol ούτως η άλλως δεν αλλάζει με την μεταβολή της πίεσης, μόνο η συγκέντρωση... Γιατί είναι 3;; Click για ανάπτυξη... δεν ξερω ετσι το λεω ...μου φαινεται οτι το στερεο δυσκολα να συνεισφέρει μαζα σε αμφιδρομη αντιδραση αεριων ....δεν ξερω να στο στηρίξω και βιβλια δεν ανοιγω τωρα βλεπω μπασκετ . petrosmallios Νεοφερμένο μέλος Ο petrosmallios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2024 στις 20:20 Ο petrosmallios: #1.823 28-12-24 20:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Click για ανάπτυξη... Υποδιπλασιάζεται ο όγκος οπότε διπλασιάζεται η πίεση. Λόγω Le Chatelier η μεταβολή τείνει να αναιρεθεί (δηλαδή P<16 atm) αλλά από την εκφώνηση λέει ότι P=16 atm. Αυτό σημαίνει ότι η αρχή Le Chatelier δεν έχει καμία επίδραση στη συγκεκριμένη αντίδραση. Για να συμβαίνει αυτό θα πρέπει τα συνολικά mol ΑΕΡΙΩΝ να διατηρούνται (ίσα mol αερίων στα αντιδρώντα και προϊόντα). Έχεις 3 mol αερίων στα προϊόντα. 3 mol αερίων πρέπει να έχεις και στα αντιδρώντα. Το Β δε λαμβάνεται υπόψη γιατί είναι στερεό. Οπότε x=3 Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιανουαρίου 2025 στις 15:41 Ο Guest 691153: #1.824 01-01-25 15:41 απο προσθηκη νερου σε αλκενιο προκυπτει αποκλειστική ενωση. Γνωρίζω οτι ειναι αλκοολη, αλλά πως γνωρίζω ποιό ειναι? Είναι αιθένιο? Προπένιο? Ποιο ειναι το κυριο προιον, δευτερευον κλπ κατα κανονα μαρκοβνικοφ? Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.189 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2025 στις 15:58 Η Pak έγραψε: #1.825 01-01-25 15:58 Αρχική Δημοσίευση από nearos: απο προσθηκη νερου σε αλκενιο προκυπτει αποκλειστική ενωση. Γνωρίζω οτι ειναι αλκοολη, αλλά πως γνωρίζω ποιό ειναι? Είναι αιθένιο? Προπένιο? Ποιο ειναι το κυριο προιον, δευτερευον κλπ κατα κανονα μαρκοβνικοφ? Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά αφού σου λέει αποκλειστική ένωση καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για το αιθένιο που είναι συμμετρικό (και έτσι προκύπτει η μοναδική πρωτοταγής αλκοόλη). Κύριο προϊόν είναι αυτό όπου το Η (στην περίπτωση προσθήκης νερού) πηγαίνει στο άτομο του C που έχει ήδη τα περισσότερα Η. Στην περίπτωση του προπενίου για παράδειγμα κύριο είναι η 2-προπανόλη και όχι η 1-προπανόλη. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιανουαρίου 2025 στις 16:27 Ο Guest 691153: #1.826 01-01-25 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αν θυμάμαι καλά αφού σου λέει αποκλειστική ένωση καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για το αιθένιο που είναι συμμετρικό (και έτσι προκύπτει η μοναδική πρωτοταγής αλκοόλη). Κύριο προϊόν είναι αυτό όπου το Η (στην περίπτωση προσθήκης νερού) πηγαίνει στο άτομο του C που έχει ήδη τα περισσότερα Η. Στην περίπτωση του προπενίου για παράδειγμα κύριο είναι η 2-προπανόλη και όχι η 1-προπανόλη. Click για ανάπτυξη... ΧΙΛΙΑ ςΥΧΑΡΙΣΤΩΩ jellojina Νεοφερμένο μέλος Η Αντζελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2025 στις 19:40 Η jellojina: #1.827 08-01-25 19:40 Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω στη Χημική Κινητική. Όταν έχω μια αντίδραση που είναι πολύπλοκη και πρέπει να φτιάξω έναν πιθανό μηχανισμό, πώς ξέρω ποιο στάδιο είναι το αργό; Είναι όποιο διαλέξω εγώ ή υπάρχει κάποιος τρόπος να το καταλάβω; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2025 στις 20:08 Ο Guest 691153: #1.828 08-01-25 20:08 Αρχική Δημοσίευση από jellojina: Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω στη Χημική Κινητική. Όταν έχω μια αντίδραση που είναι πολύπλοκη και πρέπει να φτιάξω έναν πιθανό μηχανισμό, πώς ξέρω ποιο στάδιο είναι το αργό; Είναι όποιο διαλέξω εγώ ή υπάρχει κάποιος τρόπος να το καταλάβω; Click για ανάπτυξη... Το αργό σταδιο εξαρτάται απο το νομο της ταχύτητας. (V=k[A]xy) Το γρήγορο όπως γουστάρεις αρκεί όταν προστεθουν κατα μελη να βγαινει η επιθυμιτή αντίδραση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 First Προηγούμενη 92 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 92 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 327 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Devote Giannismsn Vera Indecisive2 ch2006 jellojina thepigod762 nikolina Panatha mono trifasikodiavasma BatGuin Nala suaimhneas Than003 Μήτσος10 georgetherrr petrosmallios haji panosT436 Corfu kitty Joji Qwerty 0 soleilst ioanna2007 tan07 giorgis_1996 Scandal Maynard bboys sophiaa sofia07 AggelikiGr mvas fgk Magdap Enhypen Lia 2006 marikakitsou16 Unboxholics MrDna Kate1914 Αντωνία iiTzArismaltor_ Albert.123 bibliofagos mirara tomftw Magigi Debugging_Daemon Bobaros32 OChemist peter347 kost28 Startx0 marina.marina kiyoshi nimbus Isa gzois MR WHITE TheNorth Γιώργος μεγ BiteTheDust zodiacrube carnage phleidhs Lifelong Learner Γιωργος15773 tsiobieman Sofos Gerontas Marel xrisamikol bill09876 fockos AnnaRd Ilovemycats27 Obi-Wan Kenobi arko Marianna.diamanti spring day Neiromai brouss evaggelia anna Abiogenesis Jojo K Helen06 P.Dam. Marcos.Kis eukleidhs1821 Quincy arapakos Maria_Xagorari penelopenick BillyTheKid Physicsstudent mitskification Mariamar denjerwtithelwhelp Alexecon1991 augustine synthnightingale just some guy gamer05 Praxis Deneimaikala Olakalamallon xristosgkm katia.m user-2 elenitren μια φασαια το κοριτσι του μαη Final4 Stavros o Arkas shezza94 koukdespoina2004 userx Otinannai Nick_nt Wonderkid Vasso1983 maril8na GeorgePap2003 Liverpoolenjoyer Sherlockina denpap1985 Chemwizard Nikoleta_Giann george777 poioseinia T C Dora140303 marioushi menual Pharmacist01 lepipini PanosBat ioanna06 ggl rempelos42 Jamie desp1naa makara Specon Apocalypse walterrwhite Nic Papalitsas Ameliak Manuela98 ένας τυχαίος SoyN nucomer J.Cameron constansn De Broglie ismember v_marm angies Steliosgkougkou Deadly_sorrowX bruh_234 Dr. Gl. Luminous the purge giannhs2001 Kitana Applepie Fagia ツ eirinipap oups Georgek7 mpapa estrela Nefeloula margik George.S George_dr anakiriak@yahoo Ioanna98 Marple tapeinoxamomilaki arisgiap persi F1L1PAS roud Corn90 theodoraooo Meow alpha.kappa Lathy Ryuzaki Miranda32 ougka pougka mikriarchitectonissa emilyfan85 Nikoletaant EleniStella JST Johanna Mark Anonymous0 Phys39 Eirinakiii8 Annou1 Mammy Nun neurogirl alexgiann Medjnik Appolon jYanniss Superhuman papa2g QWERTY23 SlimShady xakounaamatata dimitris20 Devilshjoker GTS Zoigian leonnnn mara__ igeorgeoikonomo panosveki Sense charmander Jimmis18 Dimitris9 Georgekk Nia Skg anixia vetas pepsoula Anxious fujiko Nefh_ Alexandros973 Alexandros36k chochoru Κορώνα AnAnxiousStudent xriiistiiinaaa jimnikol21 xristina11 StavMed EiriniS20 Χαρουλιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nearos: Έχω βρει πως η νεα συγκέντρωση θα είναι η διπλάσια της αρχικής (C'=2C) Η ποσότητα mol ούτως η άλλως δεν αλλάζει με την μεταβολή της πίεσης, μόνο η συγκέντρωση... Γιατί είναι 3;; Click για ανάπτυξη... δεν ξερω ετσι το λεω ...μου φαινεται οτι το στερεο δυσκολα να συνεισφέρει μαζα σε αμφιδρομη αντιδραση αεριων ....δεν ξερω να στο στηρίξω και βιβλια δεν ανοιγω τωρα βλεπω μπασκετ .
petrosmallios Νεοφερμένο μέλος Ο petrosmallios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2024 στις 20:20 Ο petrosmallios: #1.823 28-12-24 20:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Click για ανάπτυξη... Υποδιπλασιάζεται ο όγκος οπότε διπλασιάζεται η πίεση. Λόγω Le Chatelier η μεταβολή τείνει να αναιρεθεί (δηλαδή P<16 atm) αλλά από την εκφώνηση λέει ότι P=16 atm. Αυτό σημαίνει ότι η αρχή Le Chatelier δεν έχει καμία επίδραση στη συγκεκριμένη αντίδραση. Για να συμβαίνει αυτό θα πρέπει τα συνολικά mol ΑΕΡΙΩΝ να διατηρούνται (ίσα mol αερίων στα αντιδρώντα και προϊόντα). Έχεις 3 mol αερίων στα προϊόντα. 3 mol αερίων πρέπει να έχεις και στα αντιδρώντα. Το Β δε λαμβάνεται υπόψη γιατί είναι στερεό. Οπότε x=3 Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιανουαρίου 2025 στις 15:41 Ο Guest 691153: #1.824 01-01-25 15:41 απο προσθηκη νερου σε αλκενιο προκυπτει αποκλειστική ενωση. Γνωρίζω οτι ειναι αλκοολη, αλλά πως γνωρίζω ποιό ειναι? Είναι αιθένιο? Προπένιο? Ποιο ειναι το κυριο προιον, δευτερευον κλπ κατα κανονα μαρκοβνικοφ? Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.189 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2025 στις 15:58 Η Pak έγραψε: #1.825 01-01-25 15:58 Αρχική Δημοσίευση από nearos: απο προσθηκη νερου σε αλκενιο προκυπτει αποκλειστική ενωση. Γνωρίζω οτι ειναι αλκοολη, αλλά πως γνωρίζω ποιό ειναι? Είναι αιθένιο? Προπένιο? Ποιο ειναι το κυριο προιον, δευτερευον κλπ κατα κανονα μαρκοβνικοφ? Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά αφού σου λέει αποκλειστική ένωση καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για το αιθένιο που είναι συμμετρικό (και έτσι προκύπτει η μοναδική πρωτοταγής αλκοόλη). Κύριο προϊόν είναι αυτό όπου το Η (στην περίπτωση προσθήκης νερού) πηγαίνει στο άτομο του C που έχει ήδη τα περισσότερα Η. Στην περίπτωση του προπενίου για παράδειγμα κύριο είναι η 2-προπανόλη και όχι η 1-προπανόλη. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιανουαρίου 2025 στις 16:27 Ο Guest 691153: #1.826 01-01-25 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αν θυμάμαι καλά αφού σου λέει αποκλειστική ένωση καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για το αιθένιο που είναι συμμετρικό (και έτσι προκύπτει η μοναδική πρωτοταγής αλκοόλη). Κύριο προϊόν είναι αυτό όπου το Η (στην περίπτωση προσθήκης νερού) πηγαίνει στο άτομο του C που έχει ήδη τα περισσότερα Η. Στην περίπτωση του προπενίου για παράδειγμα κύριο είναι η 2-προπανόλη και όχι η 1-προπανόλη. Click για ανάπτυξη... ΧΙΛΙΑ ςΥΧΑΡΙΣΤΩΩ jellojina Νεοφερμένο μέλος Η Αντζελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2025 στις 19:40 Η jellojina: #1.827 08-01-25 19:40 Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω στη Χημική Κινητική. Όταν έχω μια αντίδραση που είναι πολύπλοκη και πρέπει να φτιάξω έναν πιθανό μηχανισμό, πώς ξέρω ποιο στάδιο είναι το αργό; Είναι όποιο διαλέξω εγώ ή υπάρχει κάποιος τρόπος να το καταλάβω; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2025 στις 20:08 Ο Guest 691153: #1.828 08-01-25 20:08 Αρχική Δημοσίευση από jellojina: Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω στη Χημική Κινητική. Όταν έχω μια αντίδραση που είναι πολύπλοκη και πρέπει να φτιάξω έναν πιθανό μηχανισμό, πώς ξέρω ποιο στάδιο είναι το αργό; Είναι όποιο διαλέξω εγώ ή υπάρχει κάποιος τρόπος να το καταλάβω; Click για ανάπτυξη... Το αργό σταδιο εξαρτάται απο το νομο της ταχύτητας. (V=k[A]xy) Το γρήγορο όπως γουστάρεις αρκεί όταν προστεθουν κατα μελη να βγαινει η επιθυμιτή αντίδραση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 First Προηγούμενη 92 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 92 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 327 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Devote Giannismsn Vera Indecisive2 ch2006 jellojina thepigod762 nikolina Panatha mono trifasikodiavasma BatGuin Nala suaimhneas Than003 Μήτσος10 georgetherrr petrosmallios haji panosT436 Corfu kitty Joji Qwerty 0 soleilst ioanna2007 tan07 giorgis_1996 Scandal Maynard bboys sophiaa sofia07 AggelikiGr mvas fgk Magdap Enhypen Lia 2006 marikakitsou16 Unboxholics MrDna Kate1914 Αντωνία iiTzArismaltor_ Albert.123 bibliofagos mirara tomftw Magigi Debugging_Daemon Bobaros32 OChemist peter347 kost28 Startx0 marina.marina kiyoshi nimbus Isa gzois MR WHITE TheNorth Γιώργος μεγ BiteTheDust zodiacrube carnage phleidhs Lifelong Learner Γιωργος15773 tsiobieman Sofos Gerontas Marel xrisamikol bill09876 fockos AnnaRd Ilovemycats27 Obi-Wan Kenobi arko Marianna.diamanti spring day Neiromai brouss evaggelia anna Abiogenesis Jojo K Helen06 P.Dam. Marcos.Kis eukleidhs1821 Quincy arapakos Maria_Xagorari penelopenick BillyTheKid Physicsstudent mitskification Mariamar denjerwtithelwhelp Alexecon1991 augustine synthnightingale just some guy gamer05 Praxis Deneimaikala Olakalamallon xristosgkm katia.m user-2 elenitren μια φασαια το κοριτσι του μαη Final4 Stavros o Arkas shezza94 koukdespoina2004 userx Otinannai Nick_nt Wonderkid Vasso1983 maril8na GeorgePap2003 Liverpoolenjoyer Sherlockina denpap1985 Chemwizard Nikoleta_Giann george777 poioseinia T C Dora140303 marioushi menual Pharmacist01 lepipini PanosBat ioanna06 ggl rempelos42 Jamie desp1naa makara Specon Apocalypse walterrwhite Nic Papalitsas Ameliak Manuela98 ένας τυχαίος SoyN nucomer J.Cameron constansn De Broglie ismember v_marm angies Steliosgkougkou Deadly_sorrowX bruh_234 Dr. Gl. Luminous the purge giannhs2001 Kitana Applepie Fagia ツ eirinipap oups Georgek7 mpapa estrela Nefeloula margik George.S George_dr anakiriak@yahoo Ioanna98 Marple tapeinoxamomilaki arisgiap persi F1L1PAS roud Corn90 theodoraooo Meow alpha.kappa Lathy Ryuzaki Miranda32 ougka pougka mikriarchitectonissa emilyfan85 Nikoletaant EleniStella JST Johanna Mark Anonymous0 Phys39 Eirinakiii8 Annou1 Mammy Nun neurogirl alexgiann Medjnik Appolon jYanniss Superhuman papa2g QWERTY23 SlimShady xakounaamatata dimitris20 Devilshjoker GTS Zoigian leonnnn mara__ igeorgeoikonomo panosveki Sense charmander Jimmis18 Dimitris9 Georgekk Nia Skg anixia vetas pepsoula Anxious fujiko Nefh_ Alexandros973 Alexandros36k chochoru Κορώνα AnAnxiousStudent xriiistiiinaaa jimnikol21 xristina11 StavMed EiriniS20 Χαρουλιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nearos: Click για ανάπτυξη... Υποδιπλασιάζεται ο όγκος οπότε διπλασιάζεται η πίεση. Λόγω Le Chatelier η μεταβολή τείνει να αναιρεθεί (δηλαδή P<16 atm) αλλά από την εκφώνηση λέει ότι P=16 atm. Αυτό σημαίνει ότι η αρχή Le Chatelier δεν έχει καμία επίδραση στη συγκεκριμένη αντίδραση. Για να συμβαίνει αυτό θα πρέπει τα συνολικά mol ΑΕΡΙΩΝ να διατηρούνται (ίσα mol αερίων στα αντιδρώντα και προϊόντα). Έχεις 3 mol αερίων στα προϊόντα. 3 mol αερίων πρέπει να έχεις και στα αντιδρώντα. Το Β δε λαμβάνεται υπόψη γιατί είναι στερεό. Οπότε x=3
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιανουαρίου 2025 στις 15:41 Ο Guest 691153: #1.824 01-01-25 15:41 απο προσθηκη νερου σε αλκενιο προκυπτει αποκλειστική ενωση. Γνωρίζω οτι ειναι αλκοολη, αλλά πως γνωρίζω ποιό ειναι? Είναι αιθένιο? Προπένιο? Ποιο ειναι το κυριο προιον, δευτερευον κλπ κατα κανονα μαρκοβνικοφ? Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.189 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2025 στις 15:58 Η Pak έγραψε: #1.825 01-01-25 15:58 Αρχική Δημοσίευση από nearos: απο προσθηκη νερου σε αλκενιο προκυπτει αποκλειστική ενωση. Γνωρίζω οτι ειναι αλκοολη, αλλά πως γνωρίζω ποιό ειναι? Είναι αιθένιο? Προπένιο? Ποιο ειναι το κυριο προιον, δευτερευον κλπ κατα κανονα μαρκοβνικοφ? Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά αφού σου λέει αποκλειστική ένωση καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για το αιθένιο που είναι συμμετρικό (και έτσι προκύπτει η μοναδική πρωτοταγής αλκοόλη). Κύριο προϊόν είναι αυτό όπου το Η (στην περίπτωση προσθήκης νερού) πηγαίνει στο άτομο του C που έχει ήδη τα περισσότερα Η. Στην περίπτωση του προπενίου για παράδειγμα κύριο είναι η 2-προπανόλη και όχι η 1-προπανόλη. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιανουαρίου 2025 στις 16:27 Ο Guest 691153: #1.826 01-01-25 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αν θυμάμαι καλά αφού σου λέει αποκλειστική ένωση καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για το αιθένιο που είναι συμμετρικό (και έτσι προκύπτει η μοναδική πρωτοταγής αλκοόλη). Κύριο προϊόν είναι αυτό όπου το Η (στην περίπτωση προσθήκης νερού) πηγαίνει στο άτομο του C που έχει ήδη τα περισσότερα Η. Στην περίπτωση του προπενίου για παράδειγμα κύριο είναι η 2-προπανόλη και όχι η 1-προπανόλη. Click για ανάπτυξη... ΧΙΛΙΑ ςΥΧΑΡΙΣΤΩΩ jellojina Νεοφερμένο μέλος Η Αντζελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2025 στις 19:40 Η jellojina: #1.827 08-01-25 19:40 Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω στη Χημική Κινητική. Όταν έχω μια αντίδραση που είναι πολύπλοκη και πρέπει να φτιάξω έναν πιθανό μηχανισμό, πώς ξέρω ποιο στάδιο είναι το αργό; Είναι όποιο διαλέξω εγώ ή υπάρχει κάποιος τρόπος να το καταλάβω; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2025 στις 20:08 Ο Guest 691153: #1.828 08-01-25 20:08 Αρχική Δημοσίευση από jellojina: Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω στη Χημική Κινητική. Όταν έχω μια αντίδραση που είναι πολύπλοκη και πρέπει να φτιάξω έναν πιθανό μηχανισμό, πώς ξέρω ποιο στάδιο είναι το αργό; Είναι όποιο διαλέξω εγώ ή υπάρχει κάποιος τρόπος να το καταλάβω; Click για ανάπτυξη... Το αργό σταδιο εξαρτάται απο το νομο της ταχύτητας. (V=k[A]xy) Το γρήγορο όπως γουστάρεις αρκεί όταν προστεθουν κατα μελη να βγαινει η επιθυμιτή αντίδραση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 First Προηγούμενη 92 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 92 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 327 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Devote Giannismsn Vera Indecisive2 ch2006 jellojina thepigod762 nikolina Panatha mono trifasikodiavasma BatGuin Nala suaimhneas Than003 Μήτσος10 georgetherrr petrosmallios haji panosT436 Corfu kitty Joji Qwerty 0 soleilst ioanna2007 tan07 giorgis_1996 Scandal Maynard bboys sophiaa sofia07 AggelikiGr mvas fgk Magdap Enhypen Lia 2006 marikakitsou16 Unboxholics MrDna Kate1914 Αντωνία iiTzArismaltor_ Albert.123 bibliofagos mirara tomftw Magigi Debugging_Daemon Bobaros32 OChemist peter347 kost28 Startx0 marina.marina kiyoshi nimbus Isa gzois MR WHITE TheNorth Γιώργος μεγ BiteTheDust zodiacrube carnage phleidhs Lifelong Learner Γιωργος15773 tsiobieman Sofos Gerontas Marel xrisamikol bill09876 fockos AnnaRd Ilovemycats27 Obi-Wan Kenobi arko Marianna.diamanti spring day Neiromai brouss evaggelia anna Abiogenesis Jojo K Helen06 P.Dam. Marcos.Kis eukleidhs1821 Quincy arapakos Maria_Xagorari penelopenick BillyTheKid Physicsstudent mitskification Mariamar denjerwtithelwhelp Alexecon1991 augustine synthnightingale just some guy gamer05 Praxis Deneimaikala Olakalamallon xristosgkm katia.m user-2 elenitren μια φασαια το κοριτσι του μαη Final4 Stavros o Arkas shezza94 koukdespoina2004 userx Otinannai Nick_nt Wonderkid Vasso1983 maril8na GeorgePap2003 Liverpoolenjoyer Sherlockina denpap1985 Chemwizard Nikoleta_Giann george777 poioseinia T C Dora140303 marioushi menual Pharmacist01 lepipini PanosBat ioanna06 ggl rempelos42 Jamie desp1naa makara Specon Apocalypse walterrwhite Nic Papalitsas Ameliak Manuela98 ένας τυχαίος SoyN nucomer J.Cameron constansn De Broglie ismember v_marm angies Steliosgkougkou Deadly_sorrowX bruh_234 Dr. Gl. Luminous the purge giannhs2001 Kitana Applepie Fagia ツ eirinipap oups Georgek7 mpapa estrela Nefeloula margik George.S George_dr anakiriak@yahoo Ioanna98 Marple tapeinoxamomilaki arisgiap persi F1L1PAS roud Corn90 theodoraooo Meow alpha.kappa Lathy Ryuzaki Miranda32 ougka pougka mikriarchitectonissa emilyfan85 Nikoletaant EleniStella JST Johanna Mark Anonymous0 Phys39 Eirinakiii8 Annou1 Mammy Nun neurogirl alexgiann Medjnik Appolon jYanniss Superhuman papa2g QWERTY23 SlimShady xakounaamatata dimitris20 Devilshjoker GTS Zoigian leonnnn mara__ igeorgeoikonomo panosveki Sense charmander Jimmis18 Dimitris9 Georgekk Nia Skg anixia vetas pepsoula Anxious fujiko Nefh_ Alexandros973 Alexandros36k chochoru Κορώνα AnAnxiousStudent xriiistiiinaaa jimnikol21 xristina11 StavMed EiriniS20 Χαρουλιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
απο προσθηκη νερου σε αλκενιο προκυπτει αποκλειστική ενωση. Γνωρίζω οτι ειναι αλκοολη, αλλά πως γνωρίζω ποιό ειναι? Είναι αιθένιο? Προπένιο? Ποιο ειναι το κυριο προιον, δευτερευον κλπ κατα κανονα μαρκοβνικοφ?
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.189 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2025 στις 15:58 Η Pak έγραψε: #1.825 01-01-25 15:58 Αρχική Δημοσίευση από nearos: απο προσθηκη νερου σε αλκενιο προκυπτει αποκλειστική ενωση. Γνωρίζω οτι ειναι αλκοολη, αλλά πως γνωρίζω ποιό ειναι? Είναι αιθένιο? Προπένιο? Ποιο ειναι το κυριο προιον, δευτερευον κλπ κατα κανονα μαρκοβνικοφ? Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά αφού σου λέει αποκλειστική ένωση καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για το αιθένιο που είναι συμμετρικό (και έτσι προκύπτει η μοναδική πρωτοταγής αλκοόλη). Κύριο προϊόν είναι αυτό όπου το Η (στην περίπτωση προσθήκης νερού) πηγαίνει στο άτομο του C που έχει ήδη τα περισσότερα Η. Στην περίπτωση του προπενίου για παράδειγμα κύριο είναι η 2-προπανόλη και όχι η 1-προπανόλη. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιανουαρίου 2025 στις 16:27 Ο Guest 691153: #1.826 01-01-25 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αν θυμάμαι καλά αφού σου λέει αποκλειστική ένωση καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για το αιθένιο που είναι συμμετρικό (και έτσι προκύπτει η μοναδική πρωτοταγής αλκοόλη). Κύριο προϊόν είναι αυτό όπου το Η (στην περίπτωση προσθήκης νερού) πηγαίνει στο άτομο του C που έχει ήδη τα περισσότερα Η. Στην περίπτωση του προπενίου για παράδειγμα κύριο είναι η 2-προπανόλη και όχι η 1-προπανόλη. Click για ανάπτυξη... ΧΙΛΙΑ ςΥΧΑΡΙΣΤΩΩ jellojina Νεοφερμένο μέλος Η Αντζελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2025 στις 19:40 Η jellojina: #1.827 08-01-25 19:40 Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω στη Χημική Κινητική. Όταν έχω μια αντίδραση που είναι πολύπλοκη και πρέπει να φτιάξω έναν πιθανό μηχανισμό, πώς ξέρω ποιο στάδιο είναι το αργό; Είναι όποιο διαλέξω εγώ ή υπάρχει κάποιος τρόπος να το καταλάβω; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2025 στις 20:08 Ο Guest 691153: #1.828 08-01-25 20:08 Αρχική Δημοσίευση από jellojina: Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω στη Χημική Κινητική. Όταν έχω μια αντίδραση που είναι πολύπλοκη και πρέπει να φτιάξω έναν πιθανό μηχανισμό, πώς ξέρω ποιο στάδιο είναι το αργό; Είναι όποιο διαλέξω εγώ ή υπάρχει κάποιος τρόπος να το καταλάβω; Click για ανάπτυξη... Το αργό σταδιο εξαρτάται απο το νομο της ταχύτητας. (V=k[A]xy) Το γρήγορο όπως γουστάρεις αρκεί όταν προστεθουν κατα μελη να βγαινει η επιθυμιτή αντίδραση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 First Προηγούμενη 92 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 92 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 327 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Devote Giannismsn Vera Indecisive2 ch2006 jellojina thepigod762 nikolina Panatha mono trifasikodiavasma BatGuin Nala suaimhneas Than003 Μήτσος10 georgetherrr petrosmallios haji panosT436 Corfu kitty Joji Qwerty 0 soleilst ioanna2007 tan07 giorgis_1996 Scandal Maynard bboys sophiaa sofia07 AggelikiGr mvas fgk Magdap Enhypen Lia 2006 marikakitsou16 Unboxholics MrDna Kate1914 Αντωνία iiTzArismaltor_ Albert.123 bibliofagos mirara tomftw Magigi Debugging_Daemon Bobaros32 OChemist peter347 kost28 Startx0 marina.marina kiyoshi nimbus Isa gzois MR WHITE TheNorth Γιώργος μεγ BiteTheDust zodiacrube carnage phleidhs Lifelong Learner Γιωργος15773 tsiobieman Sofos Gerontas Marel xrisamikol bill09876 fockos AnnaRd Ilovemycats27 Obi-Wan Kenobi arko Marianna.diamanti spring day Neiromai brouss evaggelia anna Abiogenesis Jojo K Helen06 P.Dam. Marcos.Kis eukleidhs1821 Quincy arapakos Maria_Xagorari penelopenick BillyTheKid Physicsstudent mitskification Mariamar denjerwtithelwhelp Alexecon1991 augustine synthnightingale just some guy gamer05 Praxis Deneimaikala Olakalamallon xristosgkm katia.m user-2 elenitren μια φασαια το κοριτσι του μαη Final4 Stavros o Arkas shezza94 koukdespoina2004 userx Otinannai Nick_nt Wonderkid Vasso1983 maril8na GeorgePap2003 Liverpoolenjoyer Sherlockina denpap1985 Chemwizard Nikoleta_Giann george777 poioseinia T C Dora140303 marioushi menual Pharmacist01 lepipini PanosBat ioanna06 ggl rempelos42 Jamie desp1naa makara Specon Apocalypse walterrwhite Nic Papalitsas Ameliak Manuela98 ένας τυχαίος SoyN nucomer J.Cameron constansn De Broglie ismember v_marm angies Steliosgkougkou Deadly_sorrowX bruh_234 Dr. Gl. Luminous the purge giannhs2001 Kitana Applepie Fagia ツ eirinipap oups Georgek7 mpapa estrela Nefeloula margik George.S George_dr anakiriak@yahoo Ioanna98 Marple tapeinoxamomilaki arisgiap persi F1L1PAS roud Corn90 theodoraooo Meow alpha.kappa Lathy Ryuzaki Miranda32 ougka pougka mikriarchitectonissa emilyfan85 Nikoletaant EleniStella JST Johanna Mark Anonymous0 Phys39 Eirinakiii8 Annou1 Mammy Nun neurogirl alexgiann Medjnik Appolon jYanniss Superhuman papa2g QWERTY23 SlimShady xakounaamatata dimitris20 Devilshjoker GTS Zoigian leonnnn mara__ igeorgeoikonomo panosveki Sense charmander Jimmis18 Dimitris9 Georgekk Nia Skg anixia vetas pepsoula Anxious fujiko Nefh_ Alexandros973 Alexandros36k chochoru Κορώνα AnAnxiousStudent xriiistiiinaaa jimnikol21 xristina11 StavMed EiriniS20 Χαρουλιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nearos: απο προσθηκη νερου σε αλκενιο προκυπτει αποκλειστική ενωση. Γνωρίζω οτι ειναι αλκοολη, αλλά πως γνωρίζω ποιό ειναι? Είναι αιθένιο? Προπένιο? Ποιο ειναι το κυριο προιον, δευτερευον κλπ κατα κανονα μαρκοβνικοφ? Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά αφού σου λέει αποκλειστική ένωση καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για το αιθένιο που είναι συμμετρικό (και έτσι προκύπτει η μοναδική πρωτοταγής αλκοόλη). Κύριο προϊόν είναι αυτό όπου το Η (στην περίπτωση προσθήκης νερού) πηγαίνει στο άτομο του C που έχει ήδη τα περισσότερα Η. Στην περίπτωση του προπενίου για παράδειγμα κύριο είναι η 2-προπανόλη και όχι η 1-προπανόλη.
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιανουαρίου 2025 στις 16:27 Ο Guest 691153: #1.826 01-01-25 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αν θυμάμαι καλά αφού σου λέει αποκλειστική ένωση καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για το αιθένιο που είναι συμμετρικό (και έτσι προκύπτει η μοναδική πρωτοταγής αλκοόλη). Κύριο προϊόν είναι αυτό όπου το Η (στην περίπτωση προσθήκης νερού) πηγαίνει στο άτομο του C που έχει ήδη τα περισσότερα Η. Στην περίπτωση του προπενίου για παράδειγμα κύριο είναι η 2-προπανόλη και όχι η 1-προπανόλη. Click για ανάπτυξη... ΧΙΛΙΑ ςΥΧΑΡΙΣΤΩΩ jellojina Νεοφερμένο μέλος Η Αντζελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2025 στις 19:40 Η jellojina: #1.827 08-01-25 19:40 Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω στη Χημική Κινητική. Όταν έχω μια αντίδραση που είναι πολύπλοκη και πρέπει να φτιάξω έναν πιθανό μηχανισμό, πώς ξέρω ποιο στάδιο είναι το αργό; Είναι όποιο διαλέξω εγώ ή υπάρχει κάποιος τρόπος να το καταλάβω; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2025 στις 20:08 Ο Guest 691153: #1.828 08-01-25 20:08 Αρχική Δημοσίευση από jellojina: Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω στη Χημική Κινητική. Όταν έχω μια αντίδραση που είναι πολύπλοκη και πρέπει να φτιάξω έναν πιθανό μηχανισμό, πώς ξέρω ποιο στάδιο είναι το αργό; Είναι όποιο διαλέξω εγώ ή υπάρχει κάποιος τρόπος να το καταλάβω; Click για ανάπτυξη... Το αργό σταδιο εξαρτάται απο το νομο της ταχύτητας. (V=k[A]xy) Το γρήγορο όπως γουστάρεις αρκεί όταν προστεθουν κατα μελη να βγαινει η επιθυμιτή αντίδραση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 First Προηγούμενη 92 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 92 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 327 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Devote Giannismsn Vera Indecisive2 ch2006 jellojina thepigod762 nikolina Panatha mono trifasikodiavasma BatGuin Nala suaimhneas Than003 Μήτσος10 georgetherrr petrosmallios haji panosT436 Corfu kitty Joji Qwerty 0 soleilst ioanna2007 tan07 giorgis_1996 Scandal Maynard bboys sophiaa sofia07 AggelikiGr mvas fgk Magdap Enhypen Lia 2006 marikakitsou16 Unboxholics MrDna Kate1914 Αντωνία iiTzArismaltor_ Albert.123 bibliofagos mirara tomftw Magigi Debugging_Daemon Bobaros32 OChemist peter347 kost28 Startx0 marina.marina kiyoshi nimbus Isa gzois MR WHITE TheNorth Γιώργος μεγ BiteTheDust zodiacrube carnage phleidhs Lifelong Learner Γιωργος15773 tsiobieman Sofos Gerontas Marel xrisamikol bill09876 fockos AnnaRd Ilovemycats27 Obi-Wan Kenobi arko Marianna.diamanti spring day Neiromai brouss evaggelia anna Abiogenesis Jojo K Helen06 P.Dam. Marcos.Kis eukleidhs1821 Quincy arapakos Maria_Xagorari penelopenick BillyTheKid Physicsstudent mitskification Mariamar denjerwtithelwhelp Alexecon1991 augustine synthnightingale just some guy gamer05 Praxis Deneimaikala Olakalamallon xristosgkm katia.m user-2 elenitren μια φασαια το κοριτσι του μαη Final4 Stavros o Arkas shezza94 koukdespoina2004 userx Otinannai Nick_nt Wonderkid Vasso1983 maril8na GeorgePap2003 Liverpoolenjoyer Sherlockina denpap1985 Chemwizard Nikoleta_Giann george777 poioseinia T C Dora140303 marioushi menual Pharmacist01 lepipini PanosBat ioanna06 ggl rempelos42 Jamie desp1naa makara Specon Apocalypse walterrwhite Nic Papalitsas Ameliak Manuela98 ένας τυχαίος SoyN nucomer J.Cameron constansn De Broglie ismember v_marm angies Steliosgkougkou Deadly_sorrowX bruh_234 Dr. Gl. Luminous the purge giannhs2001 Kitana Applepie Fagia ツ eirinipap oups Georgek7 mpapa estrela Nefeloula margik George.S George_dr anakiriak@yahoo Ioanna98 Marple tapeinoxamomilaki arisgiap persi F1L1PAS roud Corn90 theodoraooo Meow alpha.kappa Lathy Ryuzaki Miranda32 ougka pougka mikriarchitectonissa emilyfan85 Nikoletaant EleniStella JST Johanna Mark Anonymous0 Phys39 Eirinakiii8 Annou1 Mammy Nun neurogirl alexgiann Medjnik Appolon jYanniss Superhuman papa2g QWERTY23 SlimShady xakounaamatata dimitris20 Devilshjoker GTS Zoigian leonnnn mara__ igeorgeoikonomo panosveki Sense charmander Jimmis18 Dimitris9 Georgekk Nia Skg anixia vetas pepsoula Anxious fujiko Nefh_ Alexandros973 Alexandros36k chochoru Κορώνα AnAnxiousStudent xriiistiiinaaa jimnikol21 xristina11 StavMed EiriniS20 Χαρουλιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αν θυμάμαι καλά αφού σου λέει αποκλειστική ένωση καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για το αιθένιο που είναι συμμετρικό (και έτσι προκύπτει η μοναδική πρωτοταγής αλκοόλη). Κύριο προϊόν είναι αυτό όπου το Η (στην περίπτωση προσθήκης νερού) πηγαίνει στο άτομο του C που έχει ήδη τα περισσότερα Η. Στην περίπτωση του προπενίου για παράδειγμα κύριο είναι η 2-προπανόλη και όχι η 1-προπανόλη. Click για ανάπτυξη... ΧΙΛΙΑ ςΥΧΑΡΙΣΤΩΩ
jellojina Νεοφερμένο μέλος Η Αντζελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2025 στις 19:40 Η jellojina: #1.827 08-01-25 19:40 Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω στη Χημική Κινητική. Όταν έχω μια αντίδραση που είναι πολύπλοκη και πρέπει να φτιάξω έναν πιθανό μηχανισμό, πώς ξέρω ποιο στάδιο είναι το αργό; Είναι όποιο διαλέξω εγώ ή υπάρχει κάποιος τρόπος να το καταλάβω; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2025 στις 20:08 Ο Guest 691153: #1.828 08-01-25 20:08 Αρχική Δημοσίευση από jellojina: Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω στη Χημική Κινητική. Όταν έχω μια αντίδραση που είναι πολύπλοκη και πρέπει να φτιάξω έναν πιθανό μηχανισμό, πώς ξέρω ποιο στάδιο είναι το αργό; Είναι όποιο διαλέξω εγώ ή υπάρχει κάποιος τρόπος να το καταλάβω; Click για ανάπτυξη... Το αργό σταδιο εξαρτάται απο το νομο της ταχύτητας. (V=k[A]xy) Το γρήγορο όπως γουστάρεις αρκεί όταν προστεθουν κατα μελη να βγαινει η επιθυμιτή αντίδραση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 First Προηγούμενη 92 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 92 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω στη Χημική Κινητική. Όταν έχω μια αντίδραση που είναι πολύπλοκη και πρέπει να φτιάξω έναν πιθανό μηχανισμό, πώς ξέρω ποιο στάδιο είναι το αργό; Είναι όποιο διαλέξω εγώ ή υπάρχει κάποιος τρόπος να το καταλάβω;
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιανουαρίου 2025 στις 20:08 Ο Guest 691153: #1.828 08-01-25 20:08 Αρχική Δημοσίευση από jellojina: Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω στη Χημική Κινητική. Όταν έχω μια αντίδραση που είναι πολύπλοκη και πρέπει να φτιάξω έναν πιθανό μηχανισμό, πώς ξέρω ποιο στάδιο είναι το αργό; Είναι όποιο διαλέξω εγώ ή υπάρχει κάποιος τρόπος να το καταλάβω; Click για ανάπτυξη... Το αργό σταδιο εξαρτάται απο το νομο της ταχύτητας. (V=k[A]xy) Το γρήγορο όπως γουστάρεις αρκεί όταν προστεθουν κατα μελη να βγαινει η επιθυμιτή αντίδραση
Αρχική Δημοσίευση από jellojina: Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω στη Χημική Κινητική. Όταν έχω μια αντίδραση που είναι πολύπλοκη και πρέπει να φτιάξω έναν πιθανό μηχανισμό, πώς ξέρω ποιο στάδιο είναι το αργό; Είναι όποιο διαλέξω εγώ ή υπάρχει κάποιος τρόπος να το καταλάβω; Click για ανάπτυξη... Το αργό σταδιο εξαρτάται απο το νομο της ταχύτητας. (V=k[A]xy) Το γρήγορο όπως γουστάρεις αρκεί όταν προστεθουν κατα μελη να βγαινει η επιθυμιτή αντίδραση