katerina16 Πολύ δραστήριο μέλος Η katerina16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 887 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 11:57 Η katerina16: #541 24-08-12 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Καλά έκανες και τελείωσες με αυτά, καθώς είναι βαρετά (ιδίως ο Παπαδιαμάντης) και με πολλά σχόλια! Το χειρότερό μου βέβαια είναι με διαφορά το ποίημα της Πολυδούρη. ΑΙΣΧΡΟ.- Click για ανάπτυξη... Πολυδούρη δεν ξέρω πότε θα την αγγίξω! Καλά είναι εκεί που κάθεται ...κοίτα αυτά τα 2 πεζά μπορεί να έχουν πάρα μα πάρα πολλά σχόλια αλλά θεωρώ ότι είναι θέμα συστηματικής επανάληψης ..! Όσο πιο πολλές επαναλήψεις κάνεις,τόσο πιο καλά θα τα μάθεις ...δεν γίνεται να μάθεις όλα τα σχόλια απ'έξω προς Θεού ...αλλά αυτά που πρέπει τα μαθαίνεις...δεν είναι θέμα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Αυγούστου 2012 nick18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nick18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Άγναντα (Άρτα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 12:13 Ο nick18 έγραψε: #542 24-08-12 12:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Εγώ πήρα από την αρχή το αμάρτημα και όνειρο και κύμα και ξεμπέρδεψα ...τώρα θέλω να κάνω και τον κρητικό και να βρω κανένα διαγώνισμα (φροντ. δεν κάνω) Click για ανάπτυξη... το ξεμπερδεψες ειναι σχετικο.να διαβασεις πολυ καλα τα πεζα.βεβαια ολα ειναι εξισους σος εκτος απο στου κεμαλ το σπιτι και την μελαγχολια του καβαφη ομως κατι μου λεει οτι θα πεσει πεζο.εξαλλου το αμαρτημα που ειναι 29 σελιδες εχει να πεσει απο το 2003 και το ονειρο απο το 2006 ενω και απο τον κρητικο δν επεσε η 4 και 5 ενοτητα.σκεψου οτι το 2012 θα ηταν φοβερος αιφνιδιασμος να πεσει κρητικος το 2013 ομως οχι τοσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 12:16 Η Νηρηίς έγραψε: #543 24-08-12 12:16 Αρχική Δημοσίευση από nick18: το ξεμπερδεψες ειναι σχετικο.να διαβασεις πολυ καλα τα πεζα.βεβαια ολα ειναι εξισους σος εκτος απο στου κεμαλ το σπιτι και την μελαγχολια του καβαφη ομως κατι μου λεει οτι θα πεσει πεζο.εξαλλου το αμαρτημα που ειναι 29 σελιδες εχει να πεσει απο το 2003 και το ονειρο απο το 2006 ενω και απο τον κρητικο δν επεσε η 4 και 5 ενοτητα.σκεψου οτι το 2012 θα ηταν φοβερος αιφνιδιασμος να πεσει κρητικος το 2013 ομως οχι τοσο. Click για ανάπτυξη... Xμ, πάλι καλά δεν είχαμε τέτοιους αιφνιδιασμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nick18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Άγναντα (Άρτα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:01 Ο nick18 έγραψε: #544 24-08-12 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: 1. Με την έλλειψη ποιητικού ύφους(ομοιοκαταληξία, μέτρο κλπ) και την χρήση αντι-ποιητικών λέξεων μέσα από το ποίημα. 2. Ε, κομμάτι. 3. Σημαίνει ότι όλα περιστρέφονται γύρω από το μυαλό του αφηγητή, καθώς κι εκείνος συμμετέχει (με συναισθήματα κλπ.) σε όλη την πλοκή. (?). Just saying. Γιατί ασχολείσαι ακόμη με αυτά; Διαβάζεις ακόμη αυτά που δίναμε στις Πανελλήνιες, ε; Click για ανάπτυξη... δεν ξεχνιουνται ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:02 Η Νηρηίς έγραψε: #545 24-08-12 19:02 Αρχική Δημοσίευση από nick18: δεν ξεχνιουνται ευκολα Click για ανάπτυξη... Tόσο πολύ σου άρεσε η Λογοτεχνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nick18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Άγναντα (Άρτα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:08 Ο nick18 έγραψε: #546 24-08-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Tόσο πολύ σου άρεσε η Λογοτεχνία; Click για ανάπτυξη... καθολου τη μισουσα απλα απο περιεργια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:09 Ο Rainbowarrior: #547 24-08-12 19:09 Ναι, και μπορώ να πω ότι μου είχε βγει η πίστη μέχρι να τον τελειώσω.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nick18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Άγναντα (Άρτα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:10 Ο nick18 έγραψε: #548 24-08-12 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: 1. Με την έλλειψη ποιητικού ύφους(ομοιοκαταληξία, μέτρο κλπ) και την χρήση αντι-ποιητικών λέξεων μέσα από το ποίημα. 2. Ε, κομμάτι. 3. Σημαίνει ότι όλα περιστρέφονται γύρω από το μυαλό του αφηγητή, καθώς κι εκείνος συμμετέχει (με συναισθήματα κλπ.) σε όλη την πλοκή. (?). Just saying. Γιατί ασχολείσαι ακόμη με αυτά; Διαβάζεις ακόμη αυτά που δίναμε στις Πανελλήνιες, ε; Click για ανάπτυξη... και εσενα μαλλον σε στιγματισε η γ λυκειουγια να απνατας ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:10 Η Νηρηίς έγραψε: #549 24-08-12 19:10 Αρχική Δημοσίευση από nick18: καθολου τη μισουσα απλα απο περιεργια. Click για ανάπτυξη... Axa, εντάξει. Εμένα δεν μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο διδασκόταν στο σχολείο και στο ιδιαίτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:17 Ο Rainbowarrior: #550 24-08-12 19:17 Αρχική Δημοσίευση από nick18: και εσενα μαλλον σε στιγματισε η γ λυκειουγια να απνατας ακομη Click για ανάπτυξη... Σε τέτοιο βαθμό, όχι. Ρώτησες και είπα τη γνώμη μου, όπως θα έκανα σε κάθε θέμα/ερώτηση που έχω μια στοιχειώδη επαφή και μπορώ να απαντήσω. Με έχεις δει ποτέ να ρωτάω τέτοια πράγματα μετά τις Πανελλήνιες; Θα είχα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:40 Ο Rainbowarrior: #551 24-08-12 22:40 Παιδιά, ούτε εγώ είχα γράψει διαγώνισμα σε: 1. Καβάφη 2. Πολυδούρη 3. Παπαδιαμάντη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:41 Η Νηρηίς έγραψε: #552 24-08-12 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Παιδιά, ούτε εγώ δεν είχα γράψει διαγώνισμα σε: 1. Καβάφη 2. Πολυδούρη 3. Παπαδιαμάντη. Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ σε Παπαδιαμάντη-θα έπρεπε αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:42 Ο Makis_Vl έγραψε: #553 24-08-12 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Παιδιά, ούτε εγώ είχα γράψει διαγώνισμα σε: 1. Καβάφη 2. Πολυδούρη 3. Παπαδιαμάντη. Click για ανάπτυξη... Eγώ δεν είχα γράψει Κρητικό κ Ιωάννου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 23:30 Ο Johnnaousa: #554 24-08-12 23:30 Σημείωση συντονιστή: Το θέμα καθαρίστηκε από πάρα πολλά οφφ τοπικ μηνύματα. Δημιούργησα και ένα καινούριο θέμα με τα μηνύματα που είχατε γράψει, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=114520. Σας παρακαλούμε όμως να μείνετε εντός θέματος και σε αυτό αλλά και στο καινούριο θέμα. Θεμιτός ο σχολιασμός των λογοτεχνικών κειμένων, αλλά και εκεί πρέπει να καταλαβαίνουμε που ξεπερνάμε το όριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki223 Νεοφερμένο μέλος Η maraki223 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:55 Η maraki223: #555 15-09-12 13:55 καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:00 Ο DrHouse έγραψε: #556 15-09-12 14:00 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν μπορεις να βρεις γραπτες σημειωσεις,ψαξε στο google. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:02 Ο Rainbowarrior: #557 15-09-12 14:02 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Μπουκόρου Μαρία και Κατερίνα, «Ποίηση», εκδόσεις Σαββάλας, 26 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellla Νεοφερμένο μέλος Η stellla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:39 Η stellla έγραψε: #558 15-09-12 17:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Στείλε μου με προσωπικό μνμ το μειλ σου και θα σου στείλω. έχω αρκετό υλικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:29 Ο cha0s έγραψε: #559 16-09-12 12:29 Μιλούσα χθες με έναν καθηγητή και μου είπε οτι στη λογοτεχνία 20 γράφει το 1% των μαθητών και πως οι άριστοι βαθμοί είναι απο 17-18.5. Παραπάνω λέει δε γράφεται... Ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Ο nikosxdxd: #560 16-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Μιλούσα χθες με έναν καθηγητή και μου είπε οτι στη λογοτεχνία 20 γράφει το 1% των μαθητών και πως οι άριστοι βαθμοί είναι απο 17-18.5. Παραπάνω λέει δε γράφεται... Ισχύει; Click για ανάπτυξη... Γραφεται.Εξαρταται ποσο καλα εχεις παπαγαλισει τα σχολια.Εγω που δε θα χα παπαγαλισει οσο θα πρεπε εγραψα 18.Ενας φιλος μου που τα χε μαθει απ εξω εγραψε 20.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GiwrgosLxs marian Αννα Τσιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αγνωστο: Καλά έκανες και τελείωσες με αυτά, καθώς είναι βαρετά (ιδίως ο Παπαδιαμάντης) και με πολλά σχόλια! Το χειρότερό μου βέβαια είναι με διαφορά το ποίημα της Πολυδούρη. ΑΙΣΧΡΟ.- Click για ανάπτυξη... Πολυδούρη δεν ξέρω πότε θα την αγγίξω! Καλά είναι εκεί που κάθεται ...κοίτα αυτά τα 2 πεζά μπορεί να έχουν πάρα μα πάρα πολλά σχόλια αλλά θεωρώ ότι είναι θέμα συστηματικής επανάληψης ..! Όσο πιο πολλές επαναλήψεις κάνεις,τόσο πιο καλά θα τα μάθεις ...δεν γίνεται να μάθεις όλα τα σχόλια απ'έξω προς Θεού ...αλλά αυτά που πρέπει τα μαθαίνεις...δεν είναι θέμα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nick18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nick18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Άγναντα (Άρτα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 12:13 Ο nick18 έγραψε: #542 24-08-12 12:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Εγώ πήρα από την αρχή το αμάρτημα και όνειρο και κύμα και ξεμπέρδεψα ...τώρα θέλω να κάνω και τον κρητικό και να βρω κανένα διαγώνισμα (φροντ. δεν κάνω) Click για ανάπτυξη... το ξεμπερδεψες ειναι σχετικο.να διαβασεις πολυ καλα τα πεζα.βεβαια ολα ειναι εξισους σος εκτος απο στου κεμαλ το σπιτι και την μελαγχολια του καβαφη ομως κατι μου λεει οτι θα πεσει πεζο.εξαλλου το αμαρτημα που ειναι 29 σελιδες εχει να πεσει απο το 2003 και το ονειρο απο το 2006 ενω και απο τον κρητικο δν επεσε η 4 και 5 ενοτητα.σκεψου οτι το 2012 θα ηταν φοβερος αιφνιδιασμος να πεσει κρητικος το 2013 ομως οχι τοσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 12:16 Η Νηρηίς έγραψε: #543 24-08-12 12:16 Αρχική Δημοσίευση από nick18: το ξεμπερδεψες ειναι σχετικο.να διαβασεις πολυ καλα τα πεζα.βεβαια ολα ειναι εξισους σος εκτος απο στου κεμαλ το σπιτι και την μελαγχολια του καβαφη ομως κατι μου λεει οτι θα πεσει πεζο.εξαλλου το αμαρτημα που ειναι 29 σελιδες εχει να πεσει απο το 2003 και το ονειρο απο το 2006 ενω και απο τον κρητικο δν επεσε η 4 και 5 ενοτητα.σκεψου οτι το 2012 θα ηταν φοβερος αιφνιδιασμος να πεσει κρητικος το 2013 ομως οχι τοσο. Click για ανάπτυξη... Xμ, πάλι καλά δεν είχαμε τέτοιους αιφνιδιασμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nick18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Άγναντα (Άρτα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:01 Ο nick18 έγραψε: #544 24-08-12 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: 1. Με την έλλειψη ποιητικού ύφους(ομοιοκαταληξία, μέτρο κλπ) και την χρήση αντι-ποιητικών λέξεων μέσα από το ποίημα. 2. Ε, κομμάτι. 3. Σημαίνει ότι όλα περιστρέφονται γύρω από το μυαλό του αφηγητή, καθώς κι εκείνος συμμετέχει (με συναισθήματα κλπ.) σε όλη την πλοκή. (?). Just saying. Γιατί ασχολείσαι ακόμη με αυτά; Διαβάζεις ακόμη αυτά που δίναμε στις Πανελλήνιες, ε; Click για ανάπτυξη... δεν ξεχνιουνται ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:02 Η Νηρηίς έγραψε: #545 24-08-12 19:02 Αρχική Δημοσίευση από nick18: δεν ξεχνιουνται ευκολα Click για ανάπτυξη... Tόσο πολύ σου άρεσε η Λογοτεχνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nick18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Άγναντα (Άρτα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:08 Ο nick18 έγραψε: #546 24-08-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Tόσο πολύ σου άρεσε η Λογοτεχνία; Click για ανάπτυξη... καθολου τη μισουσα απλα απο περιεργια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:09 Ο Rainbowarrior: #547 24-08-12 19:09 Ναι, και μπορώ να πω ότι μου είχε βγει η πίστη μέχρι να τον τελειώσω.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nick18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Άγναντα (Άρτα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:10 Ο nick18 έγραψε: #548 24-08-12 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: 1. Με την έλλειψη ποιητικού ύφους(ομοιοκαταληξία, μέτρο κλπ) και την χρήση αντι-ποιητικών λέξεων μέσα από το ποίημα. 2. Ε, κομμάτι. 3. Σημαίνει ότι όλα περιστρέφονται γύρω από το μυαλό του αφηγητή, καθώς κι εκείνος συμμετέχει (με συναισθήματα κλπ.) σε όλη την πλοκή. (?). Just saying. Γιατί ασχολείσαι ακόμη με αυτά; Διαβάζεις ακόμη αυτά που δίναμε στις Πανελλήνιες, ε; Click για ανάπτυξη... και εσενα μαλλον σε στιγματισε η γ λυκειουγια να απνατας ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:10 Η Νηρηίς έγραψε: #549 24-08-12 19:10 Αρχική Δημοσίευση από nick18: καθολου τη μισουσα απλα απο περιεργια. Click για ανάπτυξη... Axa, εντάξει. Εμένα δεν μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο διδασκόταν στο σχολείο και στο ιδιαίτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:17 Ο Rainbowarrior: #550 24-08-12 19:17 Αρχική Δημοσίευση από nick18: και εσενα μαλλον σε στιγματισε η γ λυκειουγια να απνατας ακομη Click για ανάπτυξη... Σε τέτοιο βαθμό, όχι. Ρώτησες και είπα τη γνώμη μου, όπως θα έκανα σε κάθε θέμα/ερώτηση που έχω μια στοιχειώδη επαφή και μπορώ να απαντήσω. Με έχεις δει ποτέ να ρωτάω τέτοια πράγματα μετά τις Πανελλήνιες; Θα είχα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:40 Ο Rainbowarrior: #551 24-08-12 22:40 Παιδιά, ούτε εγώ είχα γράψει διαγώνισμα σε: 1. Καβάφη 2. Πολυδούρη 3. Παπαδιαμάντη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:41 Η Νηρηίς έγραψε: #552 24-08-12 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Παιδιά, ούτε εγώ δεν είχα γράψει διαγώνισμα σε: 1. Καβάφη 2. Πολυδούρη 3. Παπαδιαμάντη. Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ σε Παπαδιαμάντη-θα έπρεπε αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:42 Ο Makis_Vl έγραψε: #553 24-08-12 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Παιδιά, ούτε εγώ είχα γράψει διαγώνισμα σε: 1. Καβάφη 2. Πολυδούρη 3. Παπαδιαμάντη. Click για ανάπτυξη... Eγώ δεν είχα γράψει Κρητικό κ Ιωάννου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 23:30 Ο Johnnaousa: #554 24-08-12 23:30 Σημείωση συντονιστή: Το θέμα καθαρίστηκε από πάρα πολλά οφφ τοπικ μηνύματα. Δημιούργησα και ένα καινούριο θέμα με τα μηνύματα που είχατε γράψει, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=114520. Σας παρακαλούμε όμως να μείνετε εντός θέματος και σε αυτό αλλά και στο καινούριο θέμα. Θεμιτός ο σχολιασμός των λογοτεχνικών κειμένων, αλλά και εκεί πρέπει να καταλαβαίνουμε που ξεπερνάμε το όριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki223 Νεοφερμένο μέλος Η maraki223 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:55 Η maraki223: #555 15-09-12 13:55 καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:00 Ο DrHouse έγραψε: #556 15-09-12 14:00 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν μπορεις να βρεις γραπτες σημειωσεις,ψαξε στο google. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:02 Ο Rainbowarrior: #557 15-09-12 14:02 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Μπουκόρου Μαρία και Κατερίνα, «Ποίηση», εκδόσεις Σαββάλας, 26 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellla Νεοφερμένο μέλος Η stellla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:39 Η stellla έγραψε: #558 15-09-12 17:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Στείλε μου με προσωπικό μνμ το μειλ σου και θα σου στείλω. έχω αρκετό υλικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:29 Ο cha0s έγραψε: #559 16-09-12 12:29 Μιλούσα χθες με έναν καθηγητή και μου είπε οτι στη λογοτεχνία 20 γράφει το 1% των μαθητών και πως οι άριστοι βαθμοί είναι απο 17-18.5. Παραπάνω λέει δε γράφεται... Ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Ο nikosxdxd: #560 16-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Μιλούσα χθες με έναν καθηγητή και μου είπε οτι στη λογοτεχνία 20 γράφει το 1% των μαθητών και πως οι άριστοι βαθμοί είναι απο 17-18.5. Παραπάνω λέει δε γράφεται... Ισχύει; Click για ανάπτυξη... Γραφεται.Εξαρταται ποσο καλα εχεις παπαγαλισει τα σχολια.Εγω που δε θα χα παπαγαλισει οσο θα πρεπε εγραψα 18.Ενας φιλος μου που τα χε μαθει απ εξω εγραψε 20.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GiwrgosLxs marian Αννα Τσιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Εγώ πήρα από την αρχή το αμάρτημα και όνειρο και κύμα και ξεμπέρδεψα ...τώρα θέλω να κάνω και τον κρητικό και να βρω κανένα διαγώνισμα (φροντ. δεν κάνω) Click για ανάπτυξη... το ξεμπερδεψες ειναι σχετικο.να διαβασεις πολυ καλα τα πεζα.βεβαια ολα ειναι εξισους σος εκτος απο στου κεμαλ το σπιτι και την μελαγχολια του καβαφη ομως κατι μου λεει οτι θα πεσει πεζο.εξαλλου το αμαρτημα που ειναι 29 σελιδες εχει να πεσει απο το 2003 και το ονειρο απο το 2006 ενω και απο τον κρητικο δν επεσε η 4 και 5 ενοτητα.σκεψου οτι το 2012 θα ηταν φοβερος αιφνιδιασμος να πεσει κρητικος το 2013 ομως οχι τοσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 12:16 Η Νηρηίς έγραψε: #543 24-08-12 12:16 Αρχική Δημοσίευση από nick18: το ξεμπερδεψες ειναι σχετικο.να διαβασεις πολυ καλα τα πεζα.βεβαια ολα ειναι εξισους σος εκτος απο στου κεμαλ το σπιτι και την μελαγχολια του καβαφη ομως κατι μου λεει οτι θα πεσει πεζο.εξαλλου το αμαρτημα που ειναι 29 σελιδες εχει να πεσει απο το 2003 και το ονειρο απο το 2006 ενω και απο τον κρητικο δν επεσε η 4 και 5 ενοτητα.σκεψου οτι το 2012 θα ηταν φοβερος αιφνιδιασμος να πεσει κρητικος το 2013 ομως οχι τοσο. Click για ανάπτυξη... Xμ, πάλι καλά δεν είχαμε τέτοιους αιφνιδιασμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nick18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Άγναντα (Άρτα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:01 Ο nick18 έγραψε: #544 24-08-12 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: 1. Με την έλλειψη ποιητικού ύφους(ομοιοκαταληξία, μέτρο κλπ) και την χρήση αντι-ποιητικών λέξεων μέσα από το ποίημα. 2. Ε, κομμάτι. 3. Σημαίνει ότι όλα περιστρέφονται γύρω από το μυαλό του αφηγητή, καθώς κι εκείνος συμμετέχει (με συναισθήματα κλπ.) σε όλη την πλοκή. (?). Just saying. Γιατί ασχολείσαι ακόμη με αυτά; Διαβάζεις ακόμη αυτά που δίναμε στις Πανελλήνιες, ε; Click για ανάπτυξη... δεν ξεχνιουνται ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:02 Η Νηρηίς έγραψε: #545 24-08-12 19:02 Αρχική Δημοσίευση από nick18: δεν ξεχνιουνται ευκολα Click για ανάπτυξη... Tόσο πολύ σου άρεσε η Λογοτεχνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nick18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Άγναντα (Άρτα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:08 Ο nick18 έγραψε: #546 24-08-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Tόσο πολύ σου άρεσε η Λογοτεχνία; Click για ανάπτυξη... καθολου τη μισουσα απλα απο περιεργια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:09 Ο Rainbowarrior: #547 24-08-12 19:09 Ναι, και μπορώ να πω ότι μου είχε βγει η πίστη μέχρι να τον τελειώσω.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nick18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Άγναντα (Άρτα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:10 Ο nick18 έγραψε: #548 24-08-12 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: 1. Με την έλλειψη ποιητικού ύφους(ομοιοκαταληξία, μέτρο κλπ) και την χρήση αντι-ποιητικών λέξεων μέσα από το ποίημα. 2. Ε, κομμάτι. 3. Σημαίνει ότι όλα περιστρέφονται γύρω από το μυαλό του αφηγητή, καθώς κι εκείνος συμμετέχει (με συναισθήματα κλπ.) σε όλη την πλοκή. (?). Just saying. Γιατί ασχολείσαι ακόμη με αυτά; Διαβάζεις ακόμη αυτά που δίναμε στις Πανελλήνιες, ε; Click για ανάπτυξη... και εσενα μαλλον σε στιγματισε η γ λυκειουγια να απνατας ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:10 Η Νηρηίς έγραψε: #549 24-08-12 19:10 Αρχική Δημοσίευση από nick18: καθολου τη μισουσα απλα απο περιεργια. Click για ανάπτυξη... Axa, εντάξει. Εμένα δεν μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο διδασκόταν στο σχολείο και στο ιδιαίτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:17 Ο Rainbowarrior: #550 24-08-12 19:17 Αρχική Δημοσίευση από nick18: και εσενα μαλλον σε στιγματισε η γ λυκειουγια να απνατας ακομη Click για ανάπτυξη... Σε τέτοιο βαθμό, όχι. Ρώτησες και είπα τη γνώμη μου, όπως θα έκανα σε κάθε θέμα/ερώτηση που έχω μια στοιχειώδη επαφή και μπορώ να απαντήσω. Με έχεις δει ποτέ να ρωτάω τέτοια πράγματα μετά τις Πανελλήνιες; Θα είχα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:40 Ο Rainbowarrior: #551 24-08-12 22:40 Παιδιά, ούτε εγώ είχα γράψει διαγώνισμα σε: 1. Καβάφη 2. Πολυδούρη 3. Παπαδιαμάντη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:41 Η Νηρηίς έγραψε: #552 24-08-12 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Παιδιά, ούτε εγώ δεν είχα γράψει διαγώνισμα σε: 1. Καβάφη 2. Πολυδούρη 3. Παπαδιαμάντη. Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ σε Παπαδιαμάντη-θα έπρεπε αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:42 Ο Makis_Vl έγραψε: #553 24-08-12 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Παιδιά, ούτε εγώ είχα γράψει διαγώνισμα σε: 1. Καβάφη 2. Πολυδούρη 3. Παπαδιαμάντη. Click για ανάπτυξη... Eγώ δεν είχα γράψει Κρητικό κ Ιωάννου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 23:30 Ο Johnnaousa: #554 24-08-12 23:30 Σημείωση συντονιστή: Το θέμα καθαρίστηκε από πάρα πολλά οφφ τοπικ μηνύματα. Δημιούργησα και ένα καινούριο θέμα με τα μηνύματα που είχατε γράψει, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=114520. Σας παρακαλούμε όμως να μείνετε εντός θέματος και σε αυτό αλλά και στο καινούριο θέμα. Θεμιτός ο σχολιασμός των λογοτεχνικών κειμένων, αλλά και εκεί πρέπει να καταλαβαίνουμε που ξεπερνάμε το όριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki223 Νεοφερμένο μέλος Η maraki223 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:55 Η maraki223: #555 15-09-12 13:55 καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:00 Ο DrHouse έγραψε: #556 15-09-12 14:00 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν μπορεις να βρεις γραπτες σημειωσεις,ψαξε στο google. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:02 Ο Rainbowarrior: #557 15-09-12 14:02 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Μπουκόρου Μαρία και Κατερίνα, «Ποίηση», εκδόσεις Σαββάλας, 26 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellla Νεοφερμένο μέλος Η stellla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:39 Η stellla έγραψε: #558 15-09-12 17:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Στείλε μου με προσωπικό μνμ το μειλ σου και θα σου στείλω. έχω αρκετό υλικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:29 Ο cha0s έγραψε: #559 16-09-12 12:29 Μιλούσα χθες με έναν καθηγητή και μου είπε οτι στη λογοτεχνία 20 γράφει το 1% των μαθητών και πως οι άριστοι βαθμοί είναι απο 17-18.5. Παραπάνω λέει δε γράφεται... Ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Ο nikosxdxd: #560 16-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Μιλούσα χθες με έναν καθηγητή και μου είπε οτι στη λογοτεχνία 20 γράφει το 1% των μαθητών και πως οι άριστοι βαθμοί είναι απο 17-18.5. Παραπάνω λέει δε γράφεται... Ισχύει; Click για ανάπτυξη... Γραφεται.Εξαρταται ποσο καλα εχεις παπαγαλισει τα σχολια.Εγω που δε θα χα παπαγαλισει οσο θα πρεπε εγραψα 18.Ενας φιλος μου που τα χε μαθει απ εξω εγραψε 20.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GiwrgosLxs marian Αννα Τσιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nick18: το ξεμπερδεψες ειναι σχετικο.να διαβασεις πολυ καλα τα πεζα.βεβαια ολα ειναι εξισους σος εκτος απο στου κεμαλ το σπιτι και την μελαγχολια του καβαφη ομως κατι μου λεει οτι θα πεσει πεζο.εξαλλου το αμαρτημα που ειναι 29 σελιδες εχει να πεσει απο το 2003 και το ονειρο απο το 2006 ενω και απο τον κρητικο δν επεσε η 4 και 5 ενοτητα.σκεψου οτι το 2012 θα ηταν φοβερος αιφνιδιασμος να πεσει κρητικος το 2013 ομως οχι τοσο. Click για ανάπτυξη... Xμ, πάλι καλά δεν είχαμε τέτοιους αιφνιδιασμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nick18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nick18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Άγναντα (Άρτα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:01 Ο nick18 έγραψε: #544 24-08-12 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: 1. Με την έλλειψη ποιητικού ύφους(ομοιοκαταληξία, μέτρο κλπ) και την χρήση αντι-ποιητικών λέξεων μέσα από το ποίημα. 2. Ε, κομμάτι. 3. Σημαίνει ότι όλα περιστρέφονται γύρω από το μυαλό του αφηγητή, καθώς κι εκείνος συμμετέχει (με συναισθήματα κλπ.) σε όλη την πλοκή. (?). Just saying. Γιατί ασχολείσαι ακόμη με αυτά; Διαβάζεις ακόμη αυτά που δίναμε στις Πανελλήνιες, ε; Click για ανάπτυξη... δεν ξεχνιουνται ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:02 Η Νηρηίς έγραψε: #545 24-08-12 19:02 Αρχική Δημοσίευση από nick18: δεν ξεχνιουνται ευκολα Click για ανάπτυξη... Tόσο πολύ σου άρεσε η Λογοτεχνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nick18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Άγναντα (Άρτα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:08 Ο nick18 έγραψε: #546 24-08-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Tόσο πολύ σου άρεσε η Λογοτεχνία; Click για ανάπτυξη... καθολου τη μισουσα απλα απο περιεργια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:09 Ο Rainbowarrior: #547 24-08-12 19:09 Ναι, και μπορώ να πω ότι μου είχε βγει η πίστη μέχρι να τον τελειώσω.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nick18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Άγναντα (Άρτα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:10 Ο nick18 έγραψε: #548 24-08-12 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: 1. Με την έλλειψη ποιητικού ύφους(ομοιοκαταληξία, μέτρο κλπ) και την χρήση αντι-ποιητικών λέξεων μέσα από το ποίημα. 2. Ε, κομμάτι. 3. Σημαίνει ότι όλα περιστρέφονται γύρω από το μυαλό του αφηγητή, καθώς κι εκείνος συμμετέχει (με συναισθήματα κλπ.) σε όλη την πλοκή. (?). Just saying. Γιατί ασχολείσαι ακόμη με αυτά; Διαβάζεις ακόμη αυτά που δίναμε στις Πανελλήνιες, ε; Click για ανάπτυξη... και εσενα μαλλον σε στιγματισε η γ λυκειουγια να απνατας ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:10 Η Νηρηίς έγραψε: #549 24-08-12 19:10 Αρχική Δημοσίευση από nick18: καθολου τη μισουσα απλα απο περιεργια. Click για ανάπτυξη... Axa, εντάξει. Εμένα δεν μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο διδασκόταν στο σχολείο και στο ιδιαίτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:17 Ο Rainbowarrior: #550 24-08-12 19:17 Αρχική Δημοσίευση από nick18: και εσενα μαλλον σε στιγματισε η γ λυκειουγια να απνατας ακομη Click για ανάπτυξη... Σε τέτοιο βαθμό, όχι. Ρώτησες και είπα τη γνώμη μου, όπως θα έκανα σε κάθε θέμα/ερώτηση που έχω μια στοιχειώδη επαφή και μπορώ να απαντήσω. Με έχεις δει ποτέ να ρωτάω τέτοια πράγματα μετά τις Πανελλήνιες; Θα είχα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:40 Ο Rainbowarrior: #551 24-08-12 22:40 Παιδιά, ούτε εγώ είχα γράψει διαγώνισμα σε: 1. Καβάφη 2. Πολυδούρη 3. Παπαδιαμάντη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:41 Η Νηρηίς έγραψε: #552 24-08-12 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Παιδιά, ούτε εγώ δεν είχα γράψει διαγώνισμα σε: 1. Καβάφη 2. Πολυδούρη 3. Παπαδιαμάντη. Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ σε Παπαδιαμάντη-θα έπρεπε αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:42 Ο Makis_Vl έγραψε: #553 24-08-12 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Παιδιά, ούτε εγώ είχα γράψει διαγώνισμα σε: 1. Καβάφη 2. Πολυδούρη 3. Παπαδιαμάντη. Click για ανάπτυξη... Eγώ δεν είχα γράψει Κρητικό κ Ιωάννου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 23:30 Ο Johnnaousa: #554 24-08-12 23:30 Σημείωση συντονιστή: Το θέμα καθαρίστηκε από πάρα πολλά οφφ τοπικ μηνύματα. Δημιούργησα και ένα καινούριο θέμα με τα μηνύματα που είχατε γράψει, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=114520. Σας παρακαλούμε όμως να μείνετε εντός θέματος και σε αυτό αλλά και στο καινούριο θέμα. Θεμιτός ο σχολιασμός των λογοτεχνικών κειμένων, αλλά και εκεί πρέπει να καταλαβαίνουμε που ξεπερνάμε το όριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki223 Νεοφερμένο μέλος Η maraki223 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:55 Η maraki223: #555 15-09-12 13:55 καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:00 Ο DrHouse έγραψε: #556 15-09-12 14:00 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν μπορεις να βρεις γραπτες σημειωσεις,ψαξε στο google. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:02 Ο Rainbowarrior: #557 15-09-12 14:02 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Μπουκόρου Μαρία και Κατερίνα, «Ποίηση», εκδόσεις Σαββάλας, 26 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellla Νεοφερμένο μέλος Η stellla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:39 Η stellla έγραψε: #558 15-09-12 17:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Στείλε μου με προσωπικό μνμ το μειλ σου και θα σου στείλω. έχω αρκετό υλικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:29 Ο cha0s έγραψε: #559 16-09-12 12:29 Μιλούσα χθες με έναν καθηγητή και μου είπε οτι στη λογοτεχνία 20 γράφει το 1% των μαθητών και πως οι άριστοι βαθμοί είναι απο 17-18.5. Παραπάνω λέει δε γράφεται... Ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Ο nikosxdxd: #560 16-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Μιλούσα χθες με έναν καθηγητή και μου είπε οτι στη λογοτεχνία 20 γράφει το 1% των μαθητών και πως οι άριστοι βαθμοί είναι απο 17-18.5. Παραπάνω λέει δε γράφεται... Ισχύει; Click για ανάπτυξη... Γραφεται.Εξαρταται ποσο καλα εχεις παπαγαλισει τα σχολια.Εγω που δε θα χα παπαγαλισει οσο θα πρεπε εγραψα 18.Ενας φιλος μου που τα χε μαθει απ εξω εγραψε 20.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GiwrgosLxs marian Αννα Τσιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: 1. Με την έλλειψη ποιητικού ύφους(ομοιοκαταληξία, μέτρο κλπ) και την χρήση αντι-ποιητικών λέξεων μέσα από το ποίημα. 2. Ε, κομμάτι. 3. Σημαίνει ότι όλα περιστρέφονται γύρω από το μυαλό του αφηγητή, καθώς κι εκείνος συμμετέχει (με συναισθήματα κλπ.) σε όλη την πλοκή. (?). Just saying. Γιατί ασχολείσαι ακόμη με αυτά; Διαβάζεις ακόμη αυτά που δίναμε στις Πανελλήνιες, ε; Click για ανάπτυξη... δεν ξεχνιουνται ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:02 Η Νηρηίς έγραψε: #545 24-08-12 19:02 Αρχική Δημοσίευση από nick18: δεν ξεχνιουνται ευκολα Click για ανάπτυξη... Tόσο πολύ σου άρεσε η Λογοτεχνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nick18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Άγναντα (Άρτα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:08 Ο nick18 έγραψε: #546 24-08-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Tόσο πολύ σου άρεσε η Λογοτεχνία; Click για ανάπτυξη... καθολου τη μισουσα απλα απο περιεργια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:09 Ο Rainbowarrior: #547 24-08-12 19:09 Ναι, και μπορώ να πω ότι μου είχε βγει η πίστη μέχρι να τον τελειώσω.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nick18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Άγναντα (Άρτα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:10 Ο nick18 έγραψε: #548 24-08-12 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: 1. Με την έλλειψη ποιητικού ύφους(ομοιοκαταληξία, μέτρο κλπ) και την χρήση αντι-ποιητικών λέξεων μέσα από το ποίημα. 2. Ε, κομμάτι. 3. Σημαίνει ότι όλα περιστρέφονται γύρω από το μυαλό του αφηγητή, καθώς κι εκείνος συμμετέχει (με συναισθήματα κλπ.) σε όλη την πλοκή. (?). Just saying. Γιατί ασχολείσαι ακόμη με αυτά; Διαβάζεις ακόμη αυτά που δίναμε στις Πανελλήνιες, ε; Click για ανάπτυξη... και εσενα μαλλον σε στιγματισε η γ λυκειουγια να απνατας ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:10 Η Νηρηίς έγραψε: #549 24-08-12 19:10 Αρχική Δημοσίευση από nick18: καθολου τη μισουσα απλα απο περιεργια. Click για ανάπτυξη... Axa, εντάξει. Εμένα δεν μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο διδασκόταν στο σχολείο και στο ιδιαίτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:17 Ο Rainbowarrior: #550 24-08-12 19:17 Αρχική Δημοσίευση από nick18: και εσενα μαλλον σε στιγματισε η γ λυκειουγια να απνατας ακομη Click για ανάπτυξη... Σε τέτοιο βαθμό, όχι. Ρώτησες και είπα τη γνώμη μου, όπως θα έκανα σε κάθε θέμα/ερώτηση που έχω μια στοιχειώδη επαφή και μπορώ να απαντήσω. Με έχεις δει ποτέ να ρωτάω τέτοια πράγματα μετά τις Πανελλήνιες; Θα είχα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:40 Ο Rainbowarrior: #551 24-08-12 22:40 Παιδιά, ούτε εγώ είχα γράψει διαγώνισμα σε: 1. Καβάφη 2. Πολυδούρη 3. Παπαδιαμάντη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:41 Η Νηρηίς έγραψε: #552 24-08-12 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Παιδιά, ούτε εγώ δεν είχα γράψει διαγώνισμα σε: 1. Καβάφη 2. Πολυδούρη 3. Παπαδιαμάντη. Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ σε Παπαδιαμάντη-θα έπρεπε αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:42 Ο Makis_Vl έγραψε: #553 24-08-12 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Παιδιά, ούτε εγώ είχα γράψει διαγώνισμα σε: 1. Καβάφη 2. Πολυδούρη 3. Παπαδιαμάντη. Click για ανάπτυξη... Eγώ δεν είχα γράψει Κρητικό κ Ιωάννου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 23:30 Ο Johnnaousa: #554 24-08-12 23:30 Σημείωση συντονιστή: Το θέμα καθαρίστηκε από πάρα πολλά οφφ τοπικ μηνύματα. Δημιούργησα και ένα καινούριο θέμα με τα μηνύματα που είχατε γράψει, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=114520. Σας παρακαλούμε όμως να μείνετε εντός θέματος και σε αυτό αλλά και στο καινούριο θέμα. Θεμιτός ο σχολιασμός των λογοτεχνικών κειμένων, αλλά και εκεί πρέπει να καταλαβαίνουμε που ξεπερνάμε το όριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki223 Νεοφερμένο μέλος Η maraki223 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:55 Η maraki223: #555 15-09-12 13:55 καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:00 Ο DrHouse έγραψε: #556 15-09-12 14:00 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν μπορεις να βρεις γραπτες σημειωσεις,ψαξε στο google. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:02 Ο Rainbowarrior: #557 15-09-12 14:02 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Μπουκόρου Μαρία και Κατερίνα, «Ποίηση», εκδόσεις Σαββάλας, 26 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellla Νεοφερμένο μέλος Η stellla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:39 Η stellla έγραψε: #558 15-09-12 17:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Στείλε μου με προσωπικό μνμ το μειλ σου και θα σου στείλω. έχω αρκετό υλικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:29 Ο cha0s έγραψε: #559 16-09-12 12:29 Μιλούσα χθες με έναν καθηγητή και μου είπε οτι στη λογοτεχνία 20 γράφει το 1% των μαθητών και πως οι άριστοι βαθμοί είναι απο 17-18.5. Παραπάνω λέει δε γράφεται... Ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Ο nikosxdxd: #560 16-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Μιλούσα χθες με έναν καθηγητή και μου είπε οτι στη λογοτεχνία 20 γράφει το 1% των μαθητών και πως οι άριστοι βαθμοί είναι απο 17-18.5. Παραπάνω λέει δε γράφεται... Ισχύει; Click για ανάπτυξη... Γραφεται.Εξαρταται ποσο καλα εχεις παπαγαλισει τα σχολια.Εγω που δε θα χα παπαγαλισει οσο θα πρεπε εγραψα 18.Ενας φιλος μου που τα χε μαθει απ εξω εγραψε 20.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GiwrgosLxs marian Αννα Τσιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nick18: δεν ξεχνιουνται ευκολα Click για ανάπτυξη... Tόσο πολύ σου άρεσε η Λογοτεχνία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nick18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nick18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Άγναντα (Άρτα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:08 Ο nick18 έγραψε: #546 24-08-12 19:08 Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Tόσο πολύ σου άρεσε η Λογοτεχνία; Click για ανάπτυξη... καθολου τη μισουσα απλα απο περιεργια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:09 Ο Rainbowarrior: #547 24-08-12 19:09 Ναι, και μπορώ να πω ότι μου είχε βγει η πίστη μέχρι να τον τελειώσω.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nick18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Άγναντα (Άρτα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:10 Ο nick18 έγραψε: #548 24-08-12 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: 1. Με την έλλειψη ποιητικού ύφους(ομοιοκαταληξία, μέτρο κλπ) και την χρήση αντι-ποιητικών λέξεων μέσα από το ποίημα. 2. Ε, κομμάτι. 3. Σημαίνει ότι όλα περιστρέφονται γύρω από το μυαλό του αφηγητή, καθώς κι εκείνος συμμετέχει (με συναισθήματα κλπ.) σε όλη την πλοκή. (?). Just saying. Γιατί ασχολείσαι ακόμη με αυτά; Διαβάζεις ακόμη αυτά που δίναμε στις Πανελλήνιες, ε; Click για ανάπτυξη... και εσενα μαλλον σε στιγματισε η γ λυκειουγια να απνατας ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:10 Η Νηρηίς έγραψε: #549 24-08-12 19:10 Αρχική Δημοσίευση από nick18: καθολου τη μισουσα απλα απο περιεργια. Click για ανάπτυξη... Axa, εντάξει. Εμένα δεν μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο διδασκόταν στο σχολείο και στο ιδιαίτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:17 Ο Rainbowarrior: #550 24-08-12 19:17 Αρχική Δημοσίευση από nick18: και εσενα μαλλον σε στιγματισε η γ λυκειουγια να απνατας ακομη Click για ανάπτυξη... Σε τέτοιο βαθμό, όχι. Ρώτησες και είπα τη γνώμη μου, όπως θα έκανα σε κάθε θέμα/ερώτηση που έχω μια στοιχειώδη επαφή και μπορώ να απαντήσω. Με έχεις δει ποτέ να ρωτάω τέτοια πράγματα μετά τις Πανελλήνιες; Θα είχα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:40 Ο Rainbowarrior: #551 24-08-12 22:40 Παιδιά, ούτε εγώ είχα γράψει διαγώνισμα σε: 1. Καβάφη 2. Πολυδούρη 3. Παπαδιαμάντη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:41 Η Νηρηίς έγραψε: #552 24-08-12 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Παιδιά, ούτε εγώ δεν είχα γράψει διαγώνισμα σε: 1. Καβάφη 2. Πολυδούρη 3. Παπαδιαμάντη. Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ σε Παπαδιαμάντη-θα έπρεπε αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:42 Ο Makis_Vl έγραψε: #553 24-08-12 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Παιδιά, ούτε εγώ είχα γράψει διαγώνισμα σε: 1. Καβάφη 2. Πολυδούρη 3. Παπαδιαμάντη. Click για ανάπτυξη... Eγώ δεν είχα γράψει Κρητικό κ Ιωάννου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 23:30 Ο Johnnaousa: #554 24-08-12 23:30 Σημείωση συντονιστή: Το θέμα καθαρίστηκε από πάρα πολλά οφφ τοπικ μηνύματα. Δημιούργησα και ένα καινούριο θέμα με τα μηνύματα που είχατε γράψει, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=114520. Σας παρακαλούμε όμως να μείνετε εντός θέματος και σε αυτό αλλά και στο καινούριο θέμα. Θεμιτός ο σχολιασμός των λογοτεχνικών κειμένων, αλλά και εκεί πρέπει να καταλαβαίνουμε που ξεπερνάμε το όριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki223 Νεοφερμένο μέλος Η maraki223 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:55 Η maraki223: #555 15-09-12 13:55 καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:00 Ο DrHouse έγραψε: #556 15-09-12 14:00 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν μπορεις να βρεις γραπτες σημειωσεις,ψαξε στο google. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:02 Ο Rainbowarrior: #557 15-09-12 14:02 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Μπουκόρου Μαρία και Κατερίνα, «Ποίηση», εκδόσεις Σαββάλας, 26 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellla Νεοφερμένο μέλος Η stellla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:39 Η stellla έγραψε: #558 15-09-12 17:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Στείλε μου με προσωπικό μνμ το μειλ σου και θα σου στείλω. έχω αρκετό υλικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:29 Ο cha0s έγραψε: #559 16-09-12 12:29 Μιλούσα χθες με έναν καθηγητή και μου είπε οτι στη λογοτεχνία 20 γράφει το 1% των μαθητών και πως οι άριστοι βαθμοί είναι απο 17-18.5. Παραπάνω λέει δε γράφεται... Ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Ο nikosxdxd: #560 16-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Μιλούσα χθες με έναν καθηγητή και μου είπε οτι στη λογοτεχνία 20 γράφει το 1% των μαθητών και πως οι άριστοι βαθμοί είναι απο 17-18.5. Παραπάνω λέει δε γράφεται... Ισχύει; Click για ανάπτυξη... Γραφεται.Εξαρταται ποσο καλα εχεις παπαγαλισει τα σχολια.Εγω που δε θα χα παπαγαλισει οσο θα πρεπε εγραψα 18.Ενας φιλος μου που τα χε μαθει απ εξω εγραψε 20.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GiwrgosLxs marian Αννα Τσιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από AggelikiAngy: Tόσο πολύ σου άρεσε η Λογοτεχνία; Click για ανάπτυξη... καθολου τη μισουσα απλα απο περιεργια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:09 Ο Rainbowarrior: #547 24-08-12 19:09 Ναι, και μπορώ να πω ότι μου είχε βγει η πίστη μέχρι να τον τελειώσω.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nick18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nick18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Άγναντα (Άρτα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:10 Ο nick18 έγραψε: #548 24-08-12 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: 1. Με την έλλειψη ποιητικού ύφους(ομοιοκαταληξία, μέτρο κλπ) και την χρήση αντι-ποιητικών λέξεων μέσα από το ποίημα. 2. Ε, κομμάτι. 3. Σημαίνει ότι όλα περιστρέφονται γύρω από το μυαλό του αφηγητή, καθώς κι εκείνος συμμετέχει (με συναισθήματα κλπ.) σε όλη την πλοκή. (?). Just saying. Γιατί ασχολείσαι ακόμη με αυτά; Διαβάζεις ακόμη αυτά που δίναμε στις Πανελλήνιες, ε; Click για ανάπτυξη... και εσενα μαλλον σε στιγματισε η γ λυκειουγια να απνατας ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:10 Η Νηρηίς έγραψε: #549 24-08-12 19:10 Αρχική Δημοσίευση από nick18: καθολου τη μισουσα απλα απο περιεργια. Click για ανάπτυξη... Axa, εντάξει. Εμένα δεν μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο διδασκόταν στο σχολείο και στο ιδιαίτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:17 Ο Rainbowarrior: #550 24-08-12 19:17 Αρχική Δημοσίευση από nick18: και εσενα μαλλον σε στιγματισε η γ λυκειουγια να απνατας ακομη Click για ανάπτυξη... Σε τέτοιο βαθμό, όχι. Ρώτησες και είπα τη γνώμη μου, όπως θα έκανα σε κάθε θέμα/ερώτηση που έχω μια στοιχειώδη επαφή και μπορώ να απαντήσω. Με έχεις δει ποτέ να ρωτάω τέτοια πράγματα μετά τις Πανελλήνιες; Θα είχα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:40 Ο Rainbowarrior: #551 24-08-12 22:40 Παιδιά, ούτε εγώ είχα γράψει διαγώνισμα σε: 1. Καβάφη 2. Πολυδούρη 3. Παπαδιαμάντη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:41 Η Νηρηίς έγραψε: #552 24-08-12 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Παιδιά, ούτε εγώ δεν είχα γράψει διαγώνισμα σε: 1. Καβάφη 2. Πολυδούρη 3. Παπαδιαμάντη. Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ σε Παπαδιαμάντη-θα έπρεπε αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:42 Ο Makis_Vl έγραψε: #553 24-08-12 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Παιδιά, ούτε εγώ είχα γράψει διαγώνισμα σε: 1. Καβάφη 2. Πολυδούρη 3. Παπαδιαμάντη. Click για ανάπτυξη... Eγώ δεν είχα γράψει Κρητικό κ Ιωάννου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 23:30 Ο Johnnaousa: #554 24-08-12 23:30 Σημείωση συντονιστή: Το θέμα καθαρίστηκε από πάρα πολλά οφφ τοπικ μηνύματα. Δημιούργησα και ένα καινούριο θέμα με τα μηνύματα που είχατε γράψει, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=114520. Σας παρακαλούμε όμως να μείνετε εντός θέματος και σε αυτό αλλά και στο καινούριο θέμα. Θεμιτός ο σχολιασμός των λογοτεχνικών κειμένων, αλλά και εκεί πρέπει να καταλαβαίνουμε που ξεπερνάμε το όριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki223 Νεοφερμένο μέλος Η maraki223 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:55 Η maraki223: #555 15-09-12 13:55 καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:00 Ο DrHouse έγραψε: #556 15-09-12 14:00 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν μπορεις να βρεις γραπτες σημειωσεις,ψαξε στο google. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:02 Ο Rainbowarrior: #557 15-09-12 14:02 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Μπουκόρου Μαρία και Κατερίνα, «Ποίηση», εκδόσεις Σαββάλας, 26 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellla Νεοφερμένο μέλος Η stellla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:39 Η stellla έγραψε: #558 15-09-12 17:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Στείλε μου με προσωπικό μνμ το μειλ σου και θα σου στείλω. έχω αρκετό υλικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:29 Ο cha0s έγραψε: #559 16-09-12 12:29 Μιλούσα χθες με έναν καθηγητή και μου είπε οτι στη λογοτεχνία 20 γράφει το 1% των μαθητών και πως οι άριστοι βαθμοί είναι απο 17-18.5. Παραπάνω λέει δε γράφεται... Ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Ο nikosxdxd: #560 16-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Μιλούσα χθες με έναν καθηγητή και μου είπε οτι στη λογοτεχνία 20 γράφει το 1% των μαθητών και πως οι άριστοι βαθμοί είναι απο 17-18.5. Παραπάνω λέει δε γράφεται... Ισχύει; Click για ανάπτυξη... Γραφεται.Εξαρταται ποσο καλα εχεις παπαγαλισει τα σχολια.Εγω που δε θα χα παπαγαλισει οσο θα πρεπε εγραψα 18.Ενας φιλος μου που τα χε μαθει απ εξω εγραψε 20.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GiwrgosLxs marian Αννα Τσιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι, και μπορώ να πω ότι μου είχε βγει η πίστη μέχρι να τον τελειώσω.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nick18 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nick18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Άγναντα (Άρτα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:10 Ο nick18 έγραψε: #548 24-08-12 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: 1. Με την έλλειψη ποιητικού ύφους(ομοιοκαταληξία, μέτρο κλπ) και την χρήση αντι-ποιητικών λέξεων μέσα από το ποίημα. 2. Ε, κομμάτι. 3. Σημαίνει ότι όλα περιστρέφονται γύρω από το μυαλό του αφηγητή, καθώς κι εκείνος συμμετέχει (με συναισθήματα κλπ.) σε όλη την πλοκή. (?). Just saying. Γιατί ασχολείσαι ακόμη με αυτά; Διαβάζεις ακόμη αυτά που δίναμε στις Πανελλήνιες, ε; Click για ανάπτυξη... και εσενα μαλλον σε στιγματισε η γ λυκειουγια να απνατας ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:10 Η Νηρηίς έγραψε: #549 24-08-12 19:10 Αρχική Δημοσίευση από nick18: καθολου τη μισουσα απλα απο περιεργια. Click για ανάπτυξη... Axa, εντάξει. Εμένα δεν μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο διδασκόταν στο σχολείο και στο ιδιαίτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:17 Ο Rainbowarrior: #550 24-08-12 19:17 Αρχική Δημοσίευση από nick18: και εσενα μαλλον σε στιγματισε η γ λυκειουγια να απνατας ακομη Click για ανάπτυξη... Σε τέτοιο βαθμό, όχι. Ρώτησες και είπα τη γνώμη μου, όπως θα έκανα σε κάθε θέμα/ερώτηση που έχω μια στοιχειώδη επαφή και μπορώ να απαντήσω. Με έχεις δει ποτέ να ρωτάω τέτοια πράγματα μετά τις Πανελλήνιες; Θα είχα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:40 Ο Rainbowarrior: #551 24-08-12 22:40 Παιδιά, ούτε εγώ είχα γράψει διαγώνισμα σε: 1. Καβάφη 2. Πολυδούρη 3. Παπαδιαμάντη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:41 Η Νηρηίς έγραψε: #552 24-08-12 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Παιδιά, ούτε εγώ δεν είχα γράψει διαγώνισμα σε: 1. Καβάφη 2. Πολυδούρη 3. Παπαδιαμάντη. Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ σε Παπαδιαμάντη-θα έπρεπε αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:42 Ο Makis_Vl έγραψε: #553 24-08-12 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Παιδιά, ούτε εγώ είχα γράψει διαγώνισμα σε: 1. Καβάφη 2. Πολυδούρη 3. Παπαδιαμάντη. Click για ανάπτυξη... Eγώ δεν είχα γράψει Κρητικό κ Ιωάννου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 23:30 Ο Johnnaousa: #554 24-08-12 23:30 Σημείωση συντονιστή: Το θέμα καθαρίστηκε από πάρα πολλά οφφ τοπικ μηνύματα. Δημιούργησα και ένα καινούριο θέμα με τα μηνύματα που είχατε γράψει, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=114520. Σας παρακαλούμε όμως να μείνετε εντός θέματος και σε αυτό αλλά και στο καινούριο θέμα. Θεμιτός ο σχολιασμός των λογοτεχνικών κειμένων, αλλά και εκεί πρέπει να καταλαβαίνουμε που ξεπερνάμε το όριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki223 Νεοφερμένο μέλος Η maraki223 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:55 Η maraki223: #555 15-09-12 13:55 καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:00 Ο DrHouse έγραψε: #556 15-09-12 14:00 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν μπορεις να βρεις γραπτες σημειωσεις,ψαξε στο google. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:02 Ο Rainbowarrior: #557 15-09-12 14:02 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Μπουκόρου Μαρία και Κατερίνα, «Ποίηση», εκδόσεις Σαββάλας, 26 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellla Νεοφερμένο μέλος Η stellla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:39 Η stellla έγραψε: #558 15-09-12 17:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Στείλε μου με προσωπικό μνμ το μειλ σου και θα σου στείλω. έχω αρκετό υλικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:29 Ο cha0s έγραψε: #559 16-09-12 12:29 Μιλούσα χθες με έναν καθηγητή και μου είπε οτι στη λογοτεχνία 20 γράφει το 1% των μαθητών και πως οι άριστοι βαθμοί είναι απο 17-18.5. Παραπάνω λέει δε γράφεται... Ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Ο nikosxdxd: #560 16-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Μιλούσα χθες με έναν καθηγητή και μου είπε οτι στη λογοτεχνία 20 γράφει το 1% των μαθητών και πως οι άριστοι βαθμοί είναι απο 17-18.5. Παραπάνω λέει δε γράφεται... Ισχύει; Click για ανάπτυξη... Γραφεται.Εξαρταται ποσο καλα εχεις παπαγαλισει τα σχολια.Εγω που δε θα χα παπαγαλισει οσο θα πρεπε εγραψα 18.Ενας φιλος μου που τα χε μαθει απ εξω εγραψε 20.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GiwrgosLxs marian Αννα Τσιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: 1. Με την έλλειψη ποιητικού ύφους(ομοιοκαταληξία, μέτρο κλπ) και την χρήση αντι-ποιητικών λέξεων μέσα από το ποίημα. 2. Ε, κομμάτι. 3. Σημαίνει ότι όλα περιστρέφονται γύρω από το μυαλό του αφηγητή, καθώς κι εκείνος συμμετέχει (με συναισθήματα κλπ.) σε όλη την πλοκή. (?). Just saying. Γιατί ασχολείσαι ακόμη με αυτά; Διαβάζεις ακόμη αυτά που δίναμε στις Πανελλήνιες, ε; Click για ανάπτυξη... και εσενα μαλλον σε στιγματισε η γ λυκειουγια να απνατας ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:10 Η Νηρηίς έγραψε: #549 24-08-12 19:10 Αρχική Δημοσίευση από nick18: καθολου τη μισουσα απλα απο περιεργια. Click για ανάπτυξη... Axa, εντάξει. Εμένα δεν μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο διδασκόταν στο σχολείο και στο ιδιαίτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:17 Ο Rainbowarrior: #550 24-08-12 19:17 Αρχική Δημοσίευση από nick18: και εσενα μαλλον σε στιγματισε η γ λυκειουγια να απνατας ακομη Click για ανάπτυξη... Σε τέτοιο βαθμό, όχι. Ρώτησες και είπα τη γνώμη μου, όπως θα έκανα σε κάθε θέμα/ερώτηση που έχω μια στοιχειώδη επαφή και μπορώ να απαντήσω. Με έχεις δει ποτέ να ρωτάω τέτοια πράγματα μετά τις Πανελλήνιες; Θα είχα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:40 Ο Rainbowarrior: #551 24-08-12 22:40 Παιδιά, ούτε εγώ είχα γράψει διαγώνισμα σε: 1. Καβάφη 2. Πολυδούρη 3. Παπαδιαμάντη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:41 Η Νηρηίς έγραψε: #552 24-08-12 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Παιδιά, ούτε εγώ δεν είχα γράψει διαγώνισμα σε: 1. Καβάφη 2. Πολυδούρη 3. Παπαδιαμάντη. Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ σε Παπαδιαμάντη-θα έπρεπε αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:42 Ο Makis_Vl έγραψε: #553 24-08-12 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Παιδιά, ούτε εγώ είχα γράψει διαγώνισμα σε: 1. Καβάφη 2. Πολυδούρη 3. Παπαδιαμάντη. Click για ανάπτυξη... Eγώ δεν είχα γράψει Κρητικό κ Ιωάννου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 23:30 Ο Johnnaousa: #554 24-08-12 23:30 Σημείωση συντονιστή: Το θέμα καθαρίστηκε από πάρα πολλά οφφ τοπικ μηνύματα. Δημιούργησα και ένα καινούριο θέμα με τα μηνύματα που είχατε γράψει, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=114520. Σας παρακαλούμε όμως να μείνετε εντός θέματος και σε αυτό αλλά και στο καινούριο θέμα. Θεμιτός ο σχολιασμός των λογοτεχνικών κειμένων, αλλά και εκεί πρέπει να καταλαβαίνουμε που ξεπερνάμε το όριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki223 Νεοφερμένο μέλος Η maraki223 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:55 Η maraki223: #555 15-09-12 13:55 καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:00 Ο DrHouse έγραψε: #556 15-09-12 14:00 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν μπορεις να βρεις γραπτες σημειωσεις,ψαξε στο google. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:02 Ο Rainbowarrior: #557 15-09-12 14:02 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Μπουκόρου Μαρία και Κατερίνα, «Ποίηση», εκδόσεις Σαββάλας, 26 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellla Νεοφερμένο μέλος Η stellla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:39 Η stellla έγραψε: #558 15-09-12 17:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Στείλε μου με προσωπικό μνμ το μειλ σου και θα σου στείλω. έχω αρκετό υλικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:29 Ο cha0s έγραψε: #559 16-09-12 12:29 Μιλούσα χθες με έναν καθηγητή και μου είπε οτι στη λογοτεχνία 20 γράφει το 1% των μαθητών και πως οι άριστοι βαθμοί είναι απο 17-18.5. Παραπάνω λέει δε γράφεται... Ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Ο nikosxdxd: #560 16-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Μιλούσα χθες με έναν καθηγητή και μου είπε οτι στη λογοτεχνία 20 γράφει το 1% των μαθητών και πως οι άριστοι βαθμοί είναι απο 17-18.5. Παραπάνω λέει δε γράφεται... Ισχύει; Click για ανάπτυξη... Γραφεται.Εξαρταται ποσο καλα εχεις παπαγαλισει τα σχολια.Εγω που δε θα χα παπαγαλισει οσο θα πρεπε εγραψα 18.Ενας φιλος μου που τα χε μαθει απ εξω εγραψε 20.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GiwrgosLxs marian Αννα Τσιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nick18: καθολου τη μισουσα απλα απο περιεργια. Click για ανάπτυξη... Axa, εντάξει. Εμένα δεν μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο διδασκόταν στο σχολείο και στο ιδιαίτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 19:17 Ο Rainbowarrior: #550 24-08-12 19:17 Αρχική Δημοσίευση από nick18: και εσενα μαλλον σε στιγματισε η γ λυκειουγια να απνατας ακομη Click για ανάπτυξη... Σε τέτοιο βαθμό, όχι. Ρώτησες και είπα τη γνώμη μου, όπως θα έκανα σε κάθε θέμα/ερώτηση που έχω μια στοιχειώδη επαφή και μπορώ να απαντήσω. Με έχεις δει ποτέ να ρωτάω τέτοια πράγματα μετά τις Πανελλήνιες; Θα είχα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:40 Ο Rainbowarrior: #551 24-08-12 22:40 Παιδιά, ούτε εγώ είχα γράψει διαγώνισμα σε: 1. Καβάφη 2. Πολυδούρη 3. Παπαδιαμάντη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:41 Η Νηρηίς έγραψε: #552 24-08-12 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Παιδιά, ούτε εγώ δεν είχα γράψει διαγώνισμα σε: 1. Καβάφη 2. Πολυδούρη 3. Παπαδιαμάντη. Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ σε Παπαδιαμάντη-θα έπρεπε αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:42 Ο Makis_Vl έγραψε: #553 24-08-12 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Παιδιά, ούτε εγώ είχα γράψει διαγώνισμα σε: 1. Καβάφη 2. Πολυδούρη 3. Παπαδιαμάντη. Click για ανάπτυξη... Eγώ δεν είχα γράψει Κρητικό κ Ιωάννου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 23:30 Ο Johnnaousa: #554 24-08-12 23:30 Σημείωση συντονιστή: Το θέμα καθαρίστηκε από πάρα πολλά οφφ τοπικ μηνύματα. Δημιούργησα και ένα καινούριο θέμα με τα μηνύματα που είχατε γράψει, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=114520. Σας παρακαλούμε όμως να μείνετε εντός θέματος και σε αυτό αλλά και στο καινούριο θέμα. Θεμιτός ο σχολιασμός των λογοτεχνικών κειμένων, αλλά και εκεί πρέπει να καταλαβαίνουμε που ξεπερνάμε το όριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki223 Νεοφερμένο μέλος Η maraki223 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:55 Η maraki223: #555 15-09-12 13:55 καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:00 Ο DrHouse έγραψε: #556 15-09-12 14:00 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν μπορεις να βρεις γραπτες σημειωσεις,ψαξε στο google. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:02 Ο Rainbowarrior: #557 15-09-12 14:02 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Μπουκόρου Μαρία και Κατερίνα, «Ποίηση», εκδόσεις Σαββάλας, 26 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellla Νεοφερμένο μέλος Η stellla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:39 Η stellla έγραψε: #558 15-09-12 17:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Στείλε μου με προσωπικό μνμ το μειλ σου και θα σου στείλω. έχω αρκετό υλικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:29 Ο cha0s έγραψε: #559 16-09-12 12:29 Μιλούσα χθες με έναν καθηγητή και μου είπε οτι στη λογοτεχνία 20 γράφει το 1% των μαθητών και πως οι άριστοι βαθμοί είναι απο 17-18.5. Παραπάνω λέει δε γράφεται... Ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Ο nikosxdxd: #560 16-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Μιλούσα χθες με έναν καθηγητή και μου είπε οτι στη λογοτεχνία 20 γράφει το 1% των μαθητών και πως οι άριστοι βαθμοί είναι απο 17-18.5. Παραπάνω λέει δε γράφεται... Ισχύει; Click για ανάπτυξη... Γραφεται.Εξαρταται ποσο καλα εχεις παπαγαλισει τα σχολια.Εγω που δε θα χα παπαγαλισει οσο θα πρεπε εγραψα 18.Ενας φιλος μου που τα χε μαθει απ εξω εγραψε 20.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GiwrgosLxs marian Αννα Τσιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nick18: και εσενα μαλλον σε στιγματισε η γ λυκειουγια να απνατας ακομη Click για ανάπτυξη... Σε τέτοιο βαθμό, όχι. Ρώτησες και είπα τη γνώμη μου, όπως θα έκανα σε κάθε θέμα/ερώτηση που έχω μια στοιχειώδη επαφή και μπορώ να απαντήσω. Με έχεις δει ποτέ να ρωτάω τέτοια πράγματα μετά τις Πανελλήνιες; Θα είχα πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:40 Ο Rainbowarrior: #551 24-08-12 22:40 Παιδιά, ούτε εγώ είχα γράψει διαγώνισμα σε: 1. Καβάφη 2. Πολυδούρη 3. Παπαδιαμάντη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:41 Η Νηρηίς έγραψε: #552 24-08-12 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Παιδιά, ούτε εγώ δεν είχα γράψει διαγώνισμα σε: 1. Καβάφη 2. Πολυδούρη 3. Παπαδιαμάντη. Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ σε Παπαδιαμάντη-θα έπρεπε αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:42 Ο Makis_Vl έγραψε: #553 24-08-12 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Παιδιά, ούτε εγώ είχα γράψει διαγώνισμα σε: 1. Καβάφη 2. Πολυδούρη 3. Παπαδιαμάντη. Click για ανάπτυξη... Eγώ δεν είχα γράψει Κρητικό κ Ιωάννου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 23:30 Ο Johnnaousa: #554 24-08-12 23:30 Σημείωση συντονιστή: Το θέμα καθαρίστηκε από πάρα πολλά οφφ τοπικ μηνύματα. Δημιούργησα και ένα καινούριο θέμα με τα μηνύματα που είχατε γράψει, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=114520. Σας παρακαλούμε όμως να μείνετε εντός θέματος και σε αυτό αλλά και στο καινούριο θέμα. Θεμιτός ο σχολιασμός των λογοτεχνικών κειμένων, αλλά και εκεί πρέπει να καταλαβαίνουμε που ξεπερνάμε το όριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki223 Νεοφερμένο μέλος Η maraki223 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:55 Η maraki223: #555 15-09-12 13:55 καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:00 Ο DrHouse έγραψε: #556 15-09-12 14:00 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν μπορεις να βρεις γραπτες σημειωσεις,ψαξε στο google. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:02 Ο Rainbowarrior: #557 15-09-12 14:02 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Μπουκόρου Μαρία και Κατερίνα, «Ποίηση», εκδόσεις Σαββάλας, 26 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellla Νεοφερμένο μέλος Η stellla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:39 Η stellla έγραψε: #558 15-09-12 17:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Στείλε μου με προσωπικό μνμ το μειλ σου και θα σου στείλω. έχω αρκετό υλικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:29 Ο cha0s έγραψε: #559 16-09-12 12:29 Μιλούσα χθες με έναν καθηγητή και μου είπε οτι στη λογοτεχνία 20 γράφει το 1% των μαθητών και πως οι άριστοι βαθμοί είναι απο 17-18.5. Παραπάνω λέει δε γράφεται... Ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Ο nikosxdxd: #560 16-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Μιλούσα χθες με έναν καθηγητή και μου είπε οτι στη λογοτεχνία 20 γράφει το 1% των μαθητών και πως οι άριστοι βαθμοί είναι απο 17-18.5. Παραπάνω λέει δε γράφεται... Ισχύει; Click για ανάπτυξη... Γραφεται.Εξαρταται ποσο καλα εχεις παπαγαλισει τα σχολια.Εγω που δε θα χα παπαγαλισει οσο θα πρεπε εγραψα 18.Ενας φιλος μου που τα χε μαθει απ εξω εγραψε 20.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GiwrgosLxs marian Αννα Τσιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά, ούτε εγώ είχα γράψει διαγώνισμα σε: 1. Καβάφη 2. Πολυδούρη 3. Παπαδιαμάντη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:41 Η Νηρηίς έγραψε: #552 24-08-12 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Παιδιά, ούτε εγώ δεν είχα γράψει διαγώνισμα σε: 1. Καβάφη 2. Πολυδούρη 3. Παπαδιαμάντη. Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ σε Παπαδιαμάντη-θα έπρεπε αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:42 Ο Makis_Vl έγραψε: #553 24-08-12 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Παιδιά, ούτε εγώ είχα γράψει διαγώνισμα σε: 1. Καβάφη 2. Πολυδούρη 3. Παπαδιαμάντη. Click για ανάπτυξη... Eγώ δεν είχα γράψει Κρητικό κ Ιωάννου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 23:30 Ο Johnnaousa: #554 24-08-12 23:30 Σημείωση συντονιστή: Το θέμα καθαρίστηκε από πάρα πολλά οφφ τοπικ μηνύματα. Δημιούργησα και ένα καινούριο θέμα με τα μηνύματα που είχατε γράψει, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=114520. Σας παρακαλούμε όμως να μείνετε εντός θέματος και σε αυτό αλλά και στο καινούριο θέμα. Θεμιτός ο σχολιασμός των λογοτεχνικών κειμένων, αλλά και εκεί πρέπει να καταλαβαίνουμε που ξεπερνάμε το όριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki223 Νεοφερμένο μέλος Η maraki223 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:55 Η maraki223: #555 15-09-12 13:55 καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:00 Ο DrHouse έγραψε: #556 15-09-12 14:00 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν μπορεις να βρεις γραπτες σημειωσεις,ψαξε στο google. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:02 Ο Rainbowarrior: #557 15-09-12 14:02 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Μπουκόρου Μαρία και Κατερίνα, «Ποίηση», εκδόσεις Σαββάλας, 26 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellla Νεοφερμένο μέλος Η stellla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:39 Η stellla έγραψε: #558 15-09-12 17:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Στείλε μου με προσωπικό μνμ το μειλ σου και θα σου στείλω. έχω αρκετό υλικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:29 Ο cha0s έγραψε: #559 16-09-12 12:29 Μιλούσα χθες με έναν καθηγητή και μου είπε οτι στη λογοτεχνία 20 γράφει το 1% των μαθητών και πως οι άριστοι βαθμοί είναι απο 17-18.5. Παραπάνω λέει δε γράφεται... Ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Ο nikosxdxd: #560 16-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Μιλούσα χθες με έναν καθηγητή και μου είπε οτι στη λογοτεχνία 20 γράφει το 1% των μαθητών και πως οι άριστοι βαθμοί είναι απο 17-18.5. Παραπάνω λέει δε γράφεται... Ισχύει; Click για ανάπτυξη... Γραφεται.Εξαρταται ποσο καλα εχεις παπαγαλισει τα σχολια.Εγω που δε θα χα παπαγαλισει οσο θα πρεπε εγραψα 18.Ενας φιλος μου που τα χε μαθει απ εξω εγραψε 20.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GiwrgosLxs marian Αννα Τσιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Παιδιά, ούτε εγώ δεν είχα γράψει διαγώνισμα σε: 1. Καβάφη 2. Πολυδούρη 3. Παπαδιαμάντη. Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ σε Παπαδιαμάντη-θα έπρεπε αλλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 22:42 Ο Makis_Vl έγραψε: #553 24-08-12 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Παιδιά, ούτε εγώ είχα γράψει διαγώνισμα σε: 1. Καβάφη 2. Πολυδούρη 3. Παπαδιαμάντη. Click για ανάπτυξη... Eγώ δεν είχα γράψει Κρητικό κ Ιωάννου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 23:30 Ο Johnnaousa: #554 24-08-12 23:30 Σημείωση συντονιστή: Το θέμα καθαρίστηκε από πάρα πολλά οφφ τοπικ μηνύματα. Δημιούργησα και ένα καινούριο θέμα με τα μηνύματα που είχατε γράψει, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=114520. Σας παρακαλούμε όμως να μείνετε εντός θέματος και σε αυτό αλλά και στο καινούριο θέμα. Θεμιτός ο σχολιασμός των λογοτεχνικών κειμένων, αλλά και εκεί πρέπει να καταλαβαίνουμε που ξεπερνάμε το όριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki223 Νεοφερμένο μέλος Η maraki223 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:55 Η maraki223: #555 15-09-12 13:55 καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:00 Ο DrHouse έγραψε: #556 15-09-12 14:00 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν μπορεις να βρεις γραπτες σημειωσεις,ψαξε στο google. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:02 Ο Rainbowarrior: #557 15-09-12 14:02 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Μπουκόρου Μαρία και Κατερίνα, «Ποίηση», εκδόσεις Σαββάλας, 26 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellla Νεοφερμένο μέλος Η stellla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:39 Η stellla έγραψε: #558 15-09-12 17:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Στείλε μου με προσωπικό μνμ το μειλ σου και θα σου στείλω. έχω αρκετό υλικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:29 Ο cha0s έγραψε: #559 16-09-12 12:29 Μιλούσα χθες με έναν καθηγητή και μου είπε οτι στη λογοτεχνία 20 γράφει το 1% των μαθητών και πως οι άριστοι βαθμοί είναι απο 17-18.5. Παραπάνω λέει δε γράφεται... Ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Ο nikosxdxd: #560 16-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Μιλούσα χθες με έναν καθηγητή και μου είπε οτι στη λογοτεχνία 20 γράφει το 1% των μαθητών και πως οι άριστοι βαθμοί είναι απο 17-18.5. Παραπάνω λέει δε γράφεται... Ισχύει; Click για ανάπτυξη... Γραφεται.Εξαρταται ποσο καλα εχεις παπαγαλισει τα σχολια.Εγω που δε θα χα παπαγαλισει οσο θα πρεπε εγραψα 18.Ενας φιλος μου που τα χε μαθει απ εξω εγραψε 20.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GiwrgosLxs marian Αννα Τσιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Rainbowarrior: Παιδιά, ούτε εγώ είχα γράψει διαγώνισμα σε: 1. Καβάφη 2. Πολυδούρη 3. Παπαδιαμάντη. Click για ανάπτυξη... Eγώ δεν είχα γράψει Κρητικό κ Ιωάννου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 23:30 Ο Johnnaousa: #554 24-08-12 23:30 Σημείωση συντονιστή: Το θέμα καθαρίστηκε από πάρα πολλά οφφ τοπικ μηνύματα. Δημιούργησα και ένα καινούριο θέμα με τα μηνύματα που είχατε γράψει, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=114520. Σας παρακαλούμε όμως να μείνετε εντός θέματος και σε αυτό αλλά και στο καινούριο θέμα. Θεμιτός ο σχολιασμός των λογοτεχνικών κειμένων, αλλά και εκεί πρέπει να καταλαβαίνουμε που ξεπερνάμε το όριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki223 Νεοφερμένο μέλος Η maraki223 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:55 Η maraki223: #555 15-09-12 13:55 καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:00 Ο DrHouse έγραψε: #556 15-09-12 14:00 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν μπορεις να βρεις γραπτες σημειωσεις,ψαξε στο google. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:02 Ο Rainbowarrior: #557 15-09-12 14:02 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Μπουκόρου Μαρία και Κατερίνα, «Ποίηση», εκδόσεις Σαββάλας, 26 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellla Νεοφερμένο μέλος Η stellla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:39 Η stellla έγραψε: #558 15-09-12 17:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Στείλε μου με προσωπικό μνμ το μειλ σου και θα σου στείλω. έχω αρκετό υλικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:29 Ο cha0s έγραψε: #559 16-09-12 12:29 Μιλούσα χθες με έναν καθηγητή και μου είπε οτι στη λογοτεχνία 20 γράφει το 1% των μαθητών και πως οι άριστοι βαθμοί είναι απο 17-18.5. Παραπάνω λέει δε γράφεται... Ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Ο nikosxdxd: #560 16-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Μιλούσα χθες με έναν καθηγητή και μου είπε οτι στη λογοτεχνία 20 γράφει το 1% των μαθητών και πως οι άριστοι βαθμοί είναι απο 17-18.5. Παραπάνω λέει δε γράφεται... Ισχύει; Click για ανάπτυξη... Γραφεται.Εξαρταται ποσο καλα εχεις παπαγαλισει τα σχολια.Εγω που δε θα χα παπαγαλισει οσο θα πρεπε εγραψα 18.Ενας φιλος μου που τα χε μαθει απ εξω εγραψε 20.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GiwrgosLxs marian Αννα Τσιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση συντονιστή: Το θέμα καθαρίστηκε από πάρα πολλά οφφ τοπικ μηνύματα. Δημιούργησα και ένα καινούριο θέμα με τα μηνύματα που είχατε γράψει, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=114520. Σας παρακαλούμε όμως να μείνετε εντός θέματος και σε αυτό αλλά και στο καινούριο θέμα. Θεμιτός ο σχολιασμός των λογοτεχνικών κειμένων, αλλά και εκεί πρέπει να καταλαβαίνουμε που ξεπερνάμε το όριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki223 Νεοφερμένο μέλος Η maraki223 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:55 Η maraki223: #555 15-09-12 13:55 καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:00 Ο DrHouse έγραψε: #556 15-09-12 14:00 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν μπορεις να βρεις γραπτες σημειωσεις,ψαξε στο google. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:02 Ο Rainbowarrior: #557 15-09-12 14:02 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Μπουκόρου Μαρία και Κατερίνα, «Ποίηση», εκδόσεις Σαββάλας, 26 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellla Νεοφερμένο μέλος Η stellla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:39 Η stellla έγραψε: #558 15-09-12 17:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Στείλε μου με προσωπικό μνμ το μειλ σου και θα σου στείλω. έχω αρκετό υλικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:29 Ο cha0s έγραψε: #559 16-09-12 12:29 Μιλούσα χθες με έναν καθηγητή και μου είπε οτι στη λογοτεχνία 20 γράφει το 1% των μαθητών και πως οι άριστοι βαθμοί είναι απο 17-18.5. Παραπάνω λέει δε γράφεται... Ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Ο nikosxdxd: #560 16-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Μιλούσα χθες με έναν καθηγητή και μου είπε οτι στη λογοτεχνία 20 γράφει το 1% των μαθητών και πως οι άριστοι βαθμοί είναι απο 17-18.5. Παραπάνω λέει δε γράφεται... Ισχύει; Click για ανάπτυξη... Γραφεται.Εξαρταται ποσο καλα εχεις παπαγαλισει τα σχολια.Εγω που δε θα χα παπαγαλισει οσο θα πρεπε εγραψα 18.Ενας φιλος μου που τα χε μαθει απ εξω εγραψε 20.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GiwrgosLxs marian Αννα Τσιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:00 Ο DrHouse έγραψε: #556 15-09-12 14:00 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν μπορεις να βρεις γραπτες σημειωσεις,ψαξε στο google. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:02 Ο Rainbowarrior: #557 15-09-12 14:02 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Μπουκόρου Μαρία και Κατερίνα, «Ποίηση», εκδόσεις Σαββάλας, 26 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellla Νεοφερμένο μέλος Η stellla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:39 Η stellla έγραψε: #558 15-09-12 17:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Στείλε μου με προσωπικό μνμ το μειλ σου και θα σου στείλω. έχω αρκετό υλικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:29 Ο cha0s έγραψε: #559 16-09-12 12:29 Μιλούσα χθες με έναν καθηγητή και μου είπε οτι στη λογοτεχνία 20 γράφει το 1% των μαθητών και πως οι άριστοι βαθμοί είναι απο 17-18.5. Παραπάνω λέει δε γράφεται... Ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Ο nikosxdxd: #560 16-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Μιλούσα χθες με έναν καθηγητή και μου είπε οτι στη λογοτεχνία 20 γράφει το 1% των μαθητών και πως οι άριστοι βαθμοί είναι απο 17-18.5. Παραπάνω λέει δε γράφεται... Ισχύει; Click για ανάπτυξη... Γραφεται.Εξαρταται ποσο καλα εχεις παπαγαλισει τα σχολια.Εγω που δε θα χα παπαγαλισει οσο θα πρεπε εγραψα 18.Ενας φιλος μου που τα χε μαθει απ εξω εγραψε 20.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GiwrgosLxs marian Αννα Τσιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν μπορεις να βρεις γραπτες σημειωσεις,ψαξε στο google. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:02 Ο Rainbowarrior: #557 15-09-12 14:02 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Μπουκόρου Μαρία και Κατερίνα, «Ποίηση», εκδόσεις Σαββάλας, 26 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellla Νεοφερμένο μέλος Η stellla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:39 Η stellla έγραψε: #558 15-09-12 17:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Στείλε μου με προσωπικό μνμ το μειλ σου και θα σου στείλω. έχω αρκετό υλικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:29 Ο cha0s έγραψε: #559 16-09-12 12:29 Μιλούσα χθες με έναν καθηγητή και μου είπε οτι στη λογοτεχνία 20 γράφει το 1% των μαθητών και πως οι άριστοι βαθμοί είναι απο 17-18.5. Παραπάνω λέει δε γράφεται... Ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Ο nikosxdxd: #560 16-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Μιλούσα χθες με έναν καθηγητή και μου είπε οτι στη λογοτεχνία 20 γράφει το 1% των μαθητών και πως οι άριστοι βαθμοί είναι απο 17-18.5. Παραπάνω λέει δε γράφεται... Ισχύει; Click για ανάπτυξη... Γραφεται.Εξαρταται ποσο καλα εχεις παπαγαλισει τα σχολια.Εγω που δε θα χα παπαγαλισει οσο θα πρεπε εγραψα 18.Ενας φιλος μου που τα χε μαθει απ εξω εγραψε 20.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GiwrgosLxs marian Αννα Τσιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Μπουκόρου Μαρία και Κατερίνα, «Ποίηση», εκδόσεις Σαββάλας, 26 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellla Νεοφερμένο μέλος Η stellla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:39 Η stellla έγραψε: #558 15-09-12 17:39 Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Στείλε μου με προσωπικό μνμ το μειλ σου και θα σου στείλω. έχω αρκετό υλικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:29 Ο cha0s έγραψε: #559 16-09-12 12:29 Μιλούσα χθες με έναν καθηγητή και μου είπε οτι στη λογοτεχνία 20 γράφει το 1% των μαθητών και πως οι άριστοι βαθμοί είναι απο 17-18.5. Παραπάνω λέει δε γράφεται... Ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Ο nikosxdxd: #560 16-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Μιλούσα χθες με έναν καθηγητή και μου είπε οτι στη λογοτεχνία 20 γράφει το 1% των μαθητών και πως οι άριστοι βαθμοί είναι απο 17-18.5. Παραπάνω λέει δε γράφεται... Ισχύει; Click για ανάπτυξη... Γραφεται.Εξαρταται ποσο καλα εχεις παπαγαλισει τα σχολια.Εγω που δε θα χα παπαγαλισει οσο θα πρεπε εγραψα 18.Ενας φιλος μου που τα χε μαθει απ εξω εγραψε 20.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GiwrgosLxs marian Αννα Τσιτα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από maraki223: καλησπερααα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει σχολια και τετοια για τον κρητικο!ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Στείλε μου με προσωπικό μνμ το μειλ σου και θα σου στείλω. έχω αρκετό υλικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:29 Ο cha0s έγραψε: #559 16-09-12 12:29 Μιλούσα χθες με έναν καθηγητή και μου είπε οτι στη λογοτεχνία 20 γράφει το 1% των μαθητών και πως οι άριστοι βαθμοί είναι απο 17-18.5. Παραπάνω λέει δε γράφεται... Ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Ο nikosxdxd: #560 16-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Μιλούσα χθες με έναν καθηγητή και μου είπε οτι στη λογοτεχνία 20 γράφει το 1% των μαθητών και πως οι άριστοι βαθμοί είναι απο 17-18.5. Παραπάνω λέει δε γράφεται... Ισχύει; Click για ανάπτυξη... Γραφεται.Εξαρταται ποσο καλα εχεις παπαγαλισει τα σχολια.Εγω που δε θα χα παπαγαλισει οσο θα πρεπε εγραψα 18.Ενας φιλος μου που τα χε μαθει απ εξω εγραψε 20.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μιλούσα χθες με έναν καθηγητή και μου είπε οτι στη λογοτεχνία 20 γράφει το 1% των μαθητών και πως οι άριστοι βαθμοί είναι απο 17-18.5. Παραπάνω λέει δε γράφεται... Ισχύει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:39 Ο nikosxdxd: #560 16-09-12 12:39 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Μιλούσα χθες με έναν καθηγητή και μου είπε οτι στη λογοτεχνία 20 γράφει το 1% των μαθητών και πως οι άριστοι βαθμοί είναι απο 17-18.5. Παραπάνω λέει δε γράφεται... Ισχύει; Click για ανάπτυξη... Γραφεται.Εξαρταται ποσο καλα εχεις παπαγαλισει τα σχολια.Εγω που δε θα χα παπαγαλισει οσο θα πρεπε εγραψα 18.Ενας φιλος μου που τα χε μαθει απ εξω εγραψε 20.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Μιλούσα χθες με έναν καθηγητή και μου είπε οτι στη λογοτεχνία 20 γράφει το 1% των μαθητών και πως οι άριστοι βαθμοί είναι απο 17-18.5. Παραπάνω λέει δε γράφεται... Ισχύει; Click για ανάπτυξη... Γραφεται.Εξαρταται ποσο καλα εχεις παπαγαλισει τα σχολια.Εγω που δε θα χα παπαγαλισει οσο θα πρεπε εγραψα 18.Ενας φιλος μου που τα χε μαθει απ εξω εγραψε 20.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.