CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 18:49 Ο CityBong έγραψε: #1.961 28-05-13 18:49 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Για ξανά δες το.Κάτι δεν μου κάνει.Προσπάθησε να το τρέξεις στο μυαλό σου λίγο στη αρχή. Click για ανάπτυξη... διερμηνευτής όλα οκ! μια χαρά είναι εδιτ: απλά είναι κακογραμμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 18:51 Ο antonisd95: #1.962 28-05-13 18:51 3 γραμμή κάτω από την ΌΣΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 18:54 Ο CityBong έγραψε: #1.963 28-05-13 18:54 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: 3 γραμμή κάτω από την ΌΣΟ. Click για ανάπτυξη... αν μου πεις και τι έχει γιατί εγώ το βλέπω ολόσωστο α1>α2 καταλαβαίνεις αν είναι φθίνουσα ή αύξουσα. α1 πρώτος αριθμός α2 δεύτερος edit: και ξαναλέω, το τρέχω σε διερμηνευτή, με κάθε περίπτωση βγαίνει όπως το ζητάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 18:58 Ο antonisd95: #1.964 28-05-13 18:58 Ο αλγόριθμος τελειώνει όταν : σημαιούλα<>0 Αν α1>α2 -->'φθίνουσα' αν α<σημαιούλα2, όπου σημαιούλα2=α2 τότε κάνεις την σημαιούλα=1.Και μετά τελειώνει ο αλγόριθμος. Αν δώσεις δηλαδή διαδοχικά τους αριθμούς 20,10,5 τότε σου τελείωνει.Γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 18:59 Η Frwws έγραψε: #1.965 28-05-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: Λάθος είναι Εδώ ο σωστός, ας αρχίσει ο πόλεμος εδιτ: kai to λάθος σου είναι ότι οι αριθμοί που θα συνεχίζει να δίνει ο χρήστης πρέπει να κάνουν και αυτή αύξουσα/φθίνουσα σειρά. και όχι να συγκρίνουν με τον α2 Click για ανάπτυξη... Δεν συγκρίνω με τον α2 , αφού στον α2 θέτω τον αμέσως επόμενο αριθμό που βάζει ο χρήστης και μετά συγκρίνω με αυτόν πάλι.Δεν μου φαίνεται πολύ διαφορετικός ο δικός σου απλά έβαλες περισσότερα flagάκια. Έτσι μου φαίνεται.Εκτός και αν μου ξεφεύγει κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:05 Ο CityBong έγραψε: #1.966 28-05-13 19:05 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Ο αλγόριθμος τελειώνει όταν : σημαιούλα<>0 Αν α1>α2 -->'φθίνουσα' αν α<σημαιούλα2, όπου σημαιούλα2=α2 τότε κάνεις την σημαιούλα=1.Και μετά τελειώνει ο αλγόριθμος. Αν δώσεις δηλαδή διαδοχικά τους αριθμούς 20,10,5 τότε σου τελείωνει.Γιατί; Click για ανάπτυξη... σημαιούλα ← 1 αλλιώς σημαιούλα2 ← α αντίστεψε το και είμαστε οκ! όπως και να χει, λάθη τέτοια στο γραπτό δεν κάνω Αρχική Δημοσίευση από Frwws: Δεν συγκρίνουν με τον α2 , αφού στον α2 θέτω τον αμέσως επόμενο αριθμό που βάζει ο χρήστης και μετά συγκρίνουν με αυτόν πάλι.Δεν μου φαίνεται πολύ διαφορετικός ο δικός σου απλά έβαλες περισσότερα flagάκια. Έτσι μου φαίνεται.Εκτός και αν μου ξεφεύγει κάτι. Click για ανάπτυξη... άσε είμαι τυφλός γενικώς το διάβασα πολύ γρήγορα και νόμιζα ότι σύκρινες με το α2 ( το οποίο και δεν τον άλλαζες) Μια ερώτηση έχω, στο γραπτό μπορώ να αφήνω κενές γραμμές? Αν ναι έως πόσες? Ξέρετε για πιθανές flag και έτσι που δεν μπορούμε να προβλέψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:14 Η Frwws έγραψε: #1.967 28-05-13 19:14 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: άσε είμαι τυφλός γενικώς το διάβασα πολύ γρήγορα και νόμιζα ότι σύκρινες με το α2 ( το οποίο και δεν τον άλλαζες) Μια ερώτηση έχω, στο γραπτό μπορώ να αφήνω κενές γραμμές? Αν ναι έως πόσες? Ξέρετε για πιθανές flag και έτσι που δεν μπορούμε να προβλέψουμε Click για ανάπτυξη... it's ok! Ναι με τις κενές γραμμές δεν έχουν πρόβλημα. Άλλωστε στο σχολικό τετράδιο του μαθητή ,λέει ότι καλό είναι μεταξύ των εντολών να υπάρχουν κενά έτσι ώστε αυτές να είναι ευκολότερο να διαχωριστόυν.Οπότε 2 σε 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:15 Ο antonisd95: #1.968 28-05-13 19:15 Ορίστε και η δική μου.Έχω πάρει και την περίπτωση που ο χρήστης μπορεί να δώσει ίδιους αριθμούς.Παίζω με χαρακτήρες και λογικές. Spoiler Code: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ χψω ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ: α, πρ ΑΚΕΡΑΙΕΣ: πλ ΛΟΓΙΚΕΣ: λ1, η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ: π1, π2 ΑΡΧΗ πλ <- 0 λ1 <- ΑΛΗΘΗΣ η_ταξινόμηση_βρέθηκε <- ΨΕΥΔΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ α ΟΣΟ λ1 ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ πλ <- πλ + 1 πρ <- α ΔΙΑΒΑΣΕ α ΑΝ α <> πρ ΚΑΙ ΟΧΙ η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΤΟΤΕ ΑΝ α > πρ ΤΟΤΕ π1 <- 'αύξουσα' ΑΛΛΙΩΣ π1 <- 'φθίνουσα' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ η_ταξινόμηση_βρέθηκε <- ΑΛΗΘΗΣ ΓΡΑΨΕ 'από αυτή την στιγμή οι αριθμοί πρέπει να δίνονται με: ', π1, ' σειρά, αλλιώς τερματίζεται ο αλγόριθμος.' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΑΝ α <> πρ ΚΑΙ η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΤΟΤΕ ΑΝ α > πρ ΤΟΤΕ π2 <- 'αύξουσα' ΑΛΛΙΩΣ π2 <- 'φθίνουσα' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΑΝ π1 <> π2 ΤΟΤΕ λ1 <- ΨΕΥΔΗΣ ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΤΕΛΟΣ_ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΓΡΑΨΕ 'δόθηκαν: ', πλ, ' αριθμοί σε: ', π1, 'σειρά' ΤΕΛΟΣ_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:16 Ο CityBong έγραψε: #1.969 28-05-13 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Frwws: it's ok! Ναι με τις κενές γραμμές δεν έχουν πρόβλημα. Άλλωστε στο σχολικό τετράδιο του μαθητή ,λέει ότι καλό είναι μεταξύ των εντολών να υπάρχουν κενά έτσι ώστε αυτές να είναι ευκολότερο να διαχωριστόυν.Οπότε 2 σε 1 Click για ανάπτυξη... Ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:20 Η Frwws έγραψε: #1.970 28-05-13 19:20 Παίζει να βάλουν απο ποιές σκοπιές η πληροφορική μελετά τα δεδομένα ή ούτε καν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:32 Ο CityBong έγραψε: #1.971 28-05-13 19:32 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Ορίστε και η δική μου.Έχω πάρει και την περίπτωση που ο χρήστης μπορεί να δώσει ίδιους αριθμούς.Παίζω με χαρακτήρες και λογικές. Spoiler Code: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ χψω ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ: α, πρ ΑΚΕΡΑΙΕΣ: πλ ΛΟΓΙΚΕΣ: λ1, η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ: π1, π2 ΑΡΧΗ πλ <- 0 λ1 <- ΑΛΗΘΗΣ η_ταξινόμηση_βρέθηκε <- ΨΕΥΔΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ α ΟΣΟ λ1 ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ πλ <- πλ + 1 πρ <- α ΔΙΑΒΑΣΕ α ΑΝ α <> πρ ΚΑΙ ΟΧΙ η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΤΟΤΕ ΑΝ α > πρ ΤΟΤΕ π1 <- 'αύξουσα' ΑΛΛΙΩΣ π1 <- 'φθίνουσα' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ η_ταξινόμηση_βρέθηκε <- ΑΛΗΘΗΣ ΓΡΑΨΕ 'από αυτή την στιγμή οι αριθμοί πρέπει να δίνονται με: ', π1, ' σειρά, αλλιώς τερματίζεται ο αλγόριθμος.' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΑΝ α <> πρ ΚΑΙ η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΤΟΤΕ ΑΝ α > πρ ΤΟΤΕ π2 <- 'αύξουσα' ΑΛΛΙΩΣ π2 <- 'φθίνουσα' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΑΝ π1 <> π2 ΤΟΤΕ λ1 <- ΨΕΥΔΗΣ ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΤΕΛΟΣ_ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΓΡΑΨΕ 'δόθηκαν: ', πλ, ' αριθμοί σε: ', π1, 'σειρά' ΤΕΛΟΣ_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Click για ανάπτυξη... εσύ μας αλλάζεις τα ζητούμενα αλγόριθμο είπαμε, και μόνο ζητούμενο την σειρά τους.. όπως και να χει nice one, μου άρεσε ερώτηση αλγόριθμοι σε μικρά προγράμματα σε κεφαλαία σωστά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:34 Ο antonisd95: #1.972 28-05-13 19:34 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: εσύ μας αλλάζεις τα ζητούμενα αλγόριθμο είπαμε, και μόνο ζητούμενο την σειρά τους.. όπως και να χει nice one, μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Σελ.25 : Αλγόριθμος είναι μια πεπερασμένη σειρά ενεργειών, αυστηρά καθορισμένων και εκτελέσιμων σε πεπερασμένο χρόνο, που στοχεύουν στην επίλυση ενός προβλήματος. Αμφιβάλεις για το αν έκανα αλγόριθμο ή όχι; Επίσης το τετράδιο εργασιών έχει τα προγράμματα και την άλλη την "μπούρδα" με πεζά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:39 Ο CityBong έγραψε: #1.973 28-05-13 19:39 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Σελ.25 : Αλγόριθμος είναι μια πεπερασμένη σειρά ενεργειών, αυστηρά καθορισμένων και εκτελέσιμων σε πεπερασμένο χρόνο, που στοχεύουν στην επίλυση ενός προβλήματος. Αμφιβάλεις για το αν έκανα αλγόριθμο ή όχι; Επίσης το τετράδιο εργασιών έχει τα προγράμματα και την άλλη την "μπούρδα" με πεζά. Click για ανάπτυξη... Αχά, άρα δεν παίζει σημασία ε? Τυπικά μου λέγαν πέρσυ ( φέτος δεν κάνω ), στο φροντηστήριο ότι προγράμματα κεφαλαία... όπως και να χει, κεφαλαία θα τα βάλω γω να μαι σίγουρος Άλλη μια ερώτηση, έχεις ένα πίνακα δεδομένο στον αλγόριθμο λέμε Code: αλγόριθμος λέων δεδομένα // πιν // ενώ σε πρόγραμμα θα λέγαμε Code: πρόγραμμα λέων μεταβλητές πραγματικές: πιν[100] ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:45 Ο antonisd95: #1.974 28-05-13 19:45 Δεν ασχολούμαι με την ψευδογλώσσα. Και σε εμένα με κεφαλαία μου λένε γιατί υπάρχουν κάποιοι που κόβουν όταν έχεις μικρά, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω...το τετράδιο εργασιών τα έχει με πεζά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:48 Η Frwws έγραψε: #1.975 28-05-13 19:48 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: Άλλη μια ερώτηση, έχεις ένα πίνακα δεδομένο στον αλγόριθμο λέμε Code: αλγόριθμος λέων δεδομένα // πιν // ενώ σε πρόγραμμα θα λέγαμε Code: πρόγραμμα λέων μεταβλητές πραγματικές: πιν[100] ? Click για ανάπτυξη... Yes!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:12 Ο CityBong έγραψε: #1.976 28-05-13 20:12 άσκηση ζητά να υπολογίσεις κάτι το υπολογίζεις, το εμφανίζεις? -------- edit: 2η ερώτηση γράψε, σε προγράμματα εμφάνισε, σε αλγόριθμους υπάρχουν και άλλοι τρόποι εμφάνισης? π.χ αν σου ζητά να εμφανίσεις πίνακα από ότι θυμάμαι λες Code: ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ[100] // ή ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ // Ποιό από τα 2? Άλλος τρόπος εμφάνισης δεν υπάρχει ε? εννοώ γράψε, εμφάνισε, αποτελέσματα φτάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:42 Ο greekgohan: #1.977 28-05-13 20:42 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: άσκηση ζητά να υπολογίσεις κάτι το υπολογίζεις, το εμφανίζεις? -------- edit: 2η ερώτηση γράψε, σε προγράμματα εμφάνισε, σε αλγόριθμους υπάρχουν και άλλοι τρόποι εμφάνισης? π.χ αν σου ζητά να εμφανίσεις πίνακα από ότι θυμάμαι λες Code: ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ[100] // ή ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ // Ποιό από τα 2? Άλλος τρόπος εμφάνισης δεν υπάρχει ε? εννοώ γράψε, εμφάνισε, αποτελέσματα φτάνουν Click για ανάπτυξη... Σε ολα χρησιμοποιησε το ΓΡΑΨΕ,το εμφανισε ειναι για παιδια Αυτο το τελευταιο με τα αποτελεσματα δεν ειμαι σιγουρος αν θα το δεχτουν,για να εισαι καλυμμενος κανε μια επαναληψη με Για και εμφανισε τα στοιχεια του πινακα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:49 Ο CityBong έγραψε: #1.978 28-05-13 20:49 Αρχική Δημοσίευση από greekgohan: Σε ολα χρησιμοποιησε το ΓΡΑΨΕ,το εμφανισε ειναι για παιδια Αυτο το τελευταιο με τα αποτελεσματα δεν ειμαι σιγουρος αν θα το δεχτουν,για να εισαι καλυμμενος κανε μια επαναληψη με Για και εμφανισε τα στοιχεια του πινακα. Click για ανάπτυξη... Ναι μα σε αλγόριθμο δεν επιτρέπεται να βάλεις γράψε.. correct me if i am wrong οκ, το σκέφτηκα να το κάνω έτσι αλλά νομίζω το αποτελέσματα είναι μέσα στην ύλη και είναι και λίγο πιο σύντομος τρόπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:53 Ο greekgohan: #1.979 28-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: Ναι μα σε αλγόριθμο δεν επιτρέπεται να βάλεις γράψε.. correct me if i am wrong οκ, το σκέφτηκα να το κάνω έτσι αλλά νομίζω το αποτελέσματα είναι μέσα στην ύλη και είναι και λίγο πιο σύντομος τρόπος Click για ανάπτυξη... Φυσικα και επιτρεπεται το γραψε σε αλγοριθμο,μια ζωη αυτο χρησιμοποιω και δεν μου εχει προσαψει κανενας τιποτα. Οσο για το τελευταιο σου ειπα δεν ειμαι σιγουρος,για σιγουρια καν'το με την επαναληψη,εκτος και αν πει καποιος που το ξερει σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:35 Ο HonoreDeBalzac: #1.980 28-05-13 22:35 Τελικός απολογισμός μαθήματος : λογική 0 , απευθυνόμενο κατά κύριο λόγο σε καμμένα άτομα.....μόνο turbo-x που δεν σου ζητάνε να κάνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Για ξανά δες το.Κάτι δεν μου κάνει.Προσπάθησε να το τρέξεις στο μυαλό σου λίγο στη αρχή. Click για ανάπτυξη... διερμηνευτής όλα οκ! μια χαρά είναι εδιτ: απλά είναι κακογραμμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 18:51 Ο antonisd95: #1.962 28-05-13 18:51 3 γραμμή κάτω από την ΌΣΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 18:54 Ο CityBong έγραψε: #1.963 28-05-13 18:54 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: 3 γραμμή κάτω από την ΌΣΟ. Click για ανάπτυξη... αν μου πεις και τι έχει γιατί εγώ το βλέπω ολόσωστο α1>α2 καταλαβαίνεις αν είναι φθίνουσα ή αύξουσα. α1 πρώτος αριθμός α2 δεύτερος edit: και ξαναλέω, το τρέχω σε διερμηνευτή, με κάθε περίπτωση βγαίνει όπως το ζητάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 18:58 Ο antonisd95: #1.964 28-05-13 18:58 Ο αλγόριθμος τελειώνει όταν : σημαιούλα<>0 Αν α1>α2 -->'φθίνουσα' αν α<σημαιούλα2, όπου σημαιούλα2=α2 τότε κάνεις την σημαιούλα=1.Και μετά τελειώνει ο αλγόριθμος. Αν δώσεις δηλαδή διαδοχικά τους αριθμούς 20,10,5 τότε σου τελείωνει.Γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 18:59 Η Frwws έγραψε: #1.965 28-05-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: Λάθος είναι Εδώ ο σωστός, ας αρχίσει ο πόλεμος εδιτ: kai to λάθος σου είναι ότι οι αριθμοί που θα συνεχίζει να δίνει ο χρήστης πρέπει να κάνουν και αυτή αύξουσα/φθίνουσα σειρά. και όχι να συγκρίνουν με τον α2 Click για ανάπτυξη... Δεν συγκρίνω με τον α2 , αφού στον α2 θέτω τον αμέσως επόμενο αριθμό που βάζει ο χρήστης και μετά συγκρίνω με αυτόν πάλι.Δεν μου φαίνεται πολύ διαφορετικός ο δικός σου απλά έβαλες περισσότερα flagάκια. Έτσι μου φαίνεται.Εκτός και αν μου ξεφεύγει κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:05 Ο CityBong έγραψε: #1.966 28-05-13 19:05 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Ο αλγόριθμος τελειώνει όταν : σημαιούλα<>0 Αν α1>α2 -->'φθίνουσα' αν α<σημαιούλα2, όπου σημαιούλα2=α2 τότε κάνεις την σημαιούλα=1.Και μετά τελειώνει ο αλγόριθμος. Αν δώσεις δηλαδή διαδοχικά τους αριθμούς 20,10,5 τότε σου τελείωνει.Γιατί; Click για ανάπτυξη... σημαιούλα ← 1 αλλιώς σημαιούλα2 ← α αντίστεψε το και είμαστε οκ! όπως και να χει, λάθη τέτοια στο γραπτό δεν κάνω Αρχική Δημοσίευση από Frwws: Δεν συγκρίνουν με τον α2 , αφού στον α2 θέτω τον αμέσως επόμενο αριθμό που βάζει ο χρήστης και μετά συγκρίνουν με αυτόν πάλι.Δεν μου φαίνεται πολύ διαφορετικός ο δικός σου απλά έβαλες περισσότερα flagάκια. Έτσι μου φαίνεται.Εκτός και αν μου ξεφεύγει κάτι. Click για ανάπτυξη... άσε είμαι τυφλός γενικώς το διάβασα πολύ γρήγορα και νόμιζα ότι σύκρινες με το α2 ( το οποίο και δεν τον άλλαζες) Μια ερώτηση έχω, στο γραπτό μπορώ να αφήνω κενές γραμμές? Αν ναι έως πόσες? Ξέρετε για πιθανές flag και έτσι που δεν μπορούμε να προβλέψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:14 Η Frwws έγραψε: #1.967 28-05-13 19:14 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: άσε είμαι τυφλός γενικώς το διάβασα πολύ γρήγορα και νόμιζα ότι σύκρινες με το α2 ( το οποίο και δεν τον άλλαζες) Μια ερώτηση έχω, στο γραπτό μπορώ να αφήνω κενές γραμμές? Αν ναι έως πόσες? Ξέρετε για πιθανές flag και έτσι που δεν μπορούμε να προβλέψουμε Click για ανάπτυξη... it's ok! Ναι με τις κενές γραμμές δεν έχουν πρόβλημα. Άλλωστε στο σχολικό τετράδιο του μαθητή ,λέει ότι καλό είναι μεταξύ των εντολών να υπάρχουν κενά έτσι ώστε αυτές να είναι ευκολότερο να διαχωριστόυν.Οπότε 2 σε 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:15 Ο antonisd95: #1.968 28-05-13 19:15 Ορίστε και η δική μου.Έχω πάρει και την περίπτωση που ο χρήστης μπορεί να δώσει ίδιους αριθμούς.Παίζω με χαρακτήρες και λογικές. Spoiler Code: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ χψω ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ: α, πρ ΑΚΕΡΑΙΕΣ: πλ ΛΟΓΙΚΕΣ: λ1, η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ: π1, π2 ΑΡΧΗ πλ <- 0 λ1 <- ΑΛΗΘΗΣ η_ταξινόμηση_βρέθηκε <- ΨΕΥΔΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ α ΟΣΟ λ1 ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ πλ <- πλ + 1 πρ <- α ΔΙΑΒΑΣΕ α ΑΝ α <> πρ ΚΑΙ ΟΧΙ η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΤΟΤΕ ΑΝ α > πρ ΤΟΤΕ π1 <- 'αύξουσα' ΑΛΛΙΩΣ π1 <- 'φθίνουσα' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ η_ταξινόμηση_βρέθηκε <- ΑΛΗΘΗΣ ΓΡΑΨΕ 'από αυτή την στιγμή οι αριθμοί πρέπει να δίνονται με: ', π1, ' σειρά, αλλιώς τερματίζεται ο αλγόριθμος.' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΑΝ α <> πρ ΚΑΙ η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΤΟΤΕ ΑΝ α > πρ ΤΟΤΕ π2 <- 'αύξουσα' ΑΛΛΙΩΣ π2 <- 'φθίνουσα' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΑΝ π1 <> π2 ΤΟΤΕ λ1 <- ΨΕΥΔΗΣ ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΤΕΛΟΣ_ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΓΡΑΨΕ 'δόθηκαν: ', πλ, ' αριθμοί σε: ', π1, 'σειρά' ΤΕΛΟΣ_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:16 Ο CityBong έγραψε: #1.969 28-05-13 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Frwws: it's ok! Ναι με τις κενές γραμμές δεν έχουν πρόβλημα. Άλλωστε στο σχολικό τετράδιο του μαθητή ,λέει ότι καλό είναι μεταξύ των εντολών να υπάρχουν κενά έτσι ώστε αυτές να είναι ευκολότερο να διαχωριστόυν.Οπότε 2 σε 1 Click για ανάπτυξη... Ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:20 Η Frwws έγραψε: #1.970 28-05-13 19:20 Παίζει να βάλουν απο ποιές σκοπιές η πληροφορική μελετά τα δεδομένα ή ούτε καν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:32 Ο CityBong έγραψε: #1.971 28-05-13 19:32 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Ορίστε και η δική μου.Έχω πάρει και την περίπτωση που ο χρήστης μπορεί να δώσει ίδιους αριθμούς.Παίζω με χαρακτήρες και λογικές. Spoiler Code: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ χψω ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ: α, πρ ΑΚΕΡΑΙΕΣ: πλ ΛΟΓΙΚΕΣ: λ1, η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ: π1, π2 ΑΡΧΗ πλ <- 0 λ1 <- ΑΛΗΘΗΣ η_ταξινόμηση_βρέθηκε <- ΨΕΥΔΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ α ΟΣΟ λ1 ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ πλ <- πλ + 1 πρ <- α ΔΙΑΒΑΣΕ α ΑΝ α <> πρ ΚΑΙ ΟΧΙ η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΤΟΤΕ ΑΝ α > πρ ΤΟΤΕ π1 <- 'αύξουσα' ΑΛΛΙΩΣ π1 <- 'φθίνουσα' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ η_ταξινόμηση_βρέθηκε <- ΑΛΗΘΗΣ ΓΡΑΨΕ 'από αυτή την στιγμή οι αριθμοί πρέπει να δίνονται με: ', π1, ' σειρά, αλλιώς τερματίζεται ο αλγόριθμος.' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΑΝ α <> πρ ΚΑΙ η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΤΟΤΕ ΑΝ α > πρ ΤΟΤΕ π2 <- 'αύξουσα' ΑΛΛΙΩΣ π2 <- 'φθίνουσα' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΑΝ π1 <> π2 ΤΟΤΕ λ1 <- ΨΕΥΔΗΣ ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΤΕΛΟΣ_ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΓΡΑΨΕ 'δόθηκαν: ', πλ, ' αριθμοί σε: ', π1, 'σειρά' ΤΕΛΟΣ_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Click για ανάπτυξη... εσύ μας αλλάζεις τα ζητούμενα αλγόριθμο είπαμε, και μόνο ζητούμενο την σειρά τους.. όπως και να χει nice one, μου άρεσε ερώτηση αλγόριθμοι σε μικρά προγράμματα σε κεφαλαία σωστά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:34 Ο antonisd95: #1.972 28-05-13 19:34 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: εσύ μας αλλάζεις τα ζητούμενα αλγόριθμο είπαμε, και μόνο ζητούμενο την σειρά τους.. όπως και να χει nice one, μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Σελ.25 : Αλγόριθμος είναι μια πεπερασμένη σειρά ενεργειών, αυστηρά καθορισμένων και εκτελέσιμων σε πεπερασμένο χρόνο, που στοχεύουν στην επίλυση ενός προβλήματος. Αμφιβάλεις για το αν έκανα αλγόριθμο ή όχι; Επίσης το τετράδιο εργασιών έχει τα προγράμματα και την άλλη την "μπούρδα" με πεζά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:39 Ο CityBong έγραψε: #1.973 28-05-13 19:39 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Σελ.25 : Αλγόριθμος είναι μια πεπερασμένη σειρά ενεργειών, αυστηρά καθορισμένων και εκτελέσιμων σε πεπερασμένο χρόνο, που στοχεύουν στην επίλυση ενός προβλήματος. Αμφιβάλεις για το αν έκανα αλγόριθμο ή όχι; Επίσης το τετράδιο εργασιών έχει τα προγράμματα και την άλλη την "μπούρδα" με πεζά. Click για ανάπτυξη... Αχά, άρα δεν παίζει σημασία ε? Τυπικά μου λέγαν πέρσυ ( φέτος δεν κάνω ), στο φροντηστήριο ότι προγράμματα κεφαλαία... όπως και να χει, κεφαλαία θα τα βάλω γω να μαι σίγουρος Άλλη μια ερώτηση, έχεις ένα πίνακα δεδομένο στον αλγόριθμο λέμε Code: αλγόριθμος λέων δεδομένα // πιν // ενώ σε πρόγραμμα θα λέγαμε Code: πρόγραμμα λέων μεταβλητές πραγματικές: πιν[100] ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:45 Ο antonisd95: #1.974 28-05-13 19:45 Δεν ασχολούμαι με την ψευδογλώσσα. Και σε εμένα με κεφαλαία μου λένε γιατί υπάρχουν κάποιοι που κόβουν όταν έχεις μικρά, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω...το τετράδιο εργασιών τα έχει με πεζά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:48 Η Frwws έγραψε: #1.975 28-05-13 19:48 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: Άλλη μια ερώτηση, έχεις ένα πίνακα δεδομένο στον αλγόριθμο λέμε Code: αλγόριθμος λέων δεδομένα // πιν // ενώ σε πρόγραμμα θα λέγαμε Code: πρόγραμμα λέων μεταβλητές πραγματικές: πιν[100] ? Click για ανάπτυξη... Yes!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:12 Ο CityBong έγραψε: #1.976 28-05-13 20:12 άσκηση ζητά να υπολογίσεις κάτι το υπολογίζεις, το εμφανίζεις? -------- edit: 2η ερώτηση γράψε, σε προγράμματα εμφάνισε, σε αλγόριθμους υπάρχουν και άλλοι τρόποι εμφάνισης? π.χ αν σου ζητά να εμφανίσεις πίνακα από ότι θυμάμαι λες Code: ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ[100] // ή ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ // Ποιό από τα 2? Άλλος τρόπος εμφάνισης δεν υπάρχει ε? εννοώ γράψε, εμφάνισε, αποτελέσματα φτάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:42 Ο greekgohan: #1.977 28-05-13 20:42 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: άσκηση ζητά να υπολογίσεις κάτι το υπολογίζεις, το εμφανίζεις? -------- edit: 2η ερώτηση γράψε, σε προγράμματα εμφάνισε, σε αλγόριθμους υπάρχουν και άλλοι τρόποι εμφάνισης? π.χ αν σου ζητά να εμφανίσεις πίνακα από ότι θυμάμαι λες Code: ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ[100] // ή ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ // Ποιό από τα 2? Άλλος τρόπος εμφάνισης δεν υπάρχει ε? εννοώ γράψε, εμφάνισε, αποτελέσματα φτάνουν Click για ανάπτυξη... Σε ολα χρησιμοποιησε το ΓΡΑΨΕ,το εμφανισε ειναι για παιδια Αυτο το τελευταιο με τα αποτελεσματα δεν ειμαι σιγουρος αν θα το δεχτουν,για να εισαι καλυμμενος κανε μια επαναληψη με Για και εμφανισε τα στοιχεια του πινακα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:49 Ο CityBong έγραψε: #1.978 28-05-13 20:49 Αρχική Δημοσίευση από greekgohan: Σε ολα χρησιμοποιησε το ΓΡΑΨΕ,το εμφανισε ειναι για παιδια Αυτο το τελευταιο με τα αποτελεσματα δεν ειμαι σιγουρος αν θα το δεχτουν,για να εισαι καλυμμενος κανε μια επαναληψη με Για και εμφανισε τα στοιχεια του πινακα. Click για ανάπτυξη... Ναι μα σε αλγόριθμο δεν επιτρέπεται να βάλεις γράψε.. correct me if i am wrong οκ, το σκέφτηκα να το κάνω έτσι αλλά νομίζω το αποτελέσματα είναι μέσα στην ύλη και είναι και λίγο πιο σύντομος τρόπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:53 Ο greekgohan: #1.979 28-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: Ναι μα σε αλγόριθμο δεν επιτρέπεται να βάλεις γράψε.. correct me if i am wrong οκ, το σκέφτηκα να το κάνω έτσι αλλά νομίζω το αποτελέσματα είναι μέσα στην ύλη και είναι και λίγο πιο σύντομος τρόπος Click για ανάπτυξη... Φυσικα και επιτρεπεται το γραψε σε αλγοριθμο,μια ζωη αυτο χρησιμοποιω και δεν μου εχει προσαψει κανενας τιποτα. Οσο για το τελευταιο σου ειπα δεν ειμαι σιγουρος,για σιγουρια καν'το με την επαναληψη,εκτος και αν πει καποιος που το ξερει σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:35 Ο HonoreDeBalzac: #1.980 28-05-13 22:35 Τελικός απολογισμός μαθήματος : λογική 0 , απευθυνόμενο κατά κύριο λόγο σε καμμένα άτομα.....μόνο turbo-x που δεν σου ζητάνε να κάνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
3 γραμμή κάτω από την ΌΣΟ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 18:54 Ο CityBong έγραψε: #1.963 28-05-13 18:54 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: 3 γραμμή κάτω από την ΌΣΟ. Click για ανάπτυξη... αν μου πεις και τι έχει γιατί εγώ το βλέπω ολόσωστο α1>α2 καταλαβαίνεις αν είναι φθίνουσα ή αύξουσα. α1 πρώτος αριθμός α2 δεύτερος edit: και ξαναλέω, το τρέχω σε διερμηνευτή, με κάθε περίπτωση βγαίνει όπως το ζητάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 18:58 Ο antonisd95: #1.964 28-05-13 18:58 Ο αλγόριθμος τελειώνει όταν : σημαιούλα<>0 Αν α1>α2 -->'φθίνουσα' αν α<σημαιούλα2, όπου σημαιούλα2=α2 τότε κάνεις την σημαιούλα=1.Και μετά τελειώνει ο αλγόριθμος. Αν δώσεις δηλαδή διαδοχικά τους αριθμούς 20,10,5 τότε σου τελείωνει.Γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 18:59 Η Frwws έγραψε: #1.965 28-05-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: Λάθος είναι Εδώ ο σωστός, ας αρχίσει ο πόλεμος εδιτ: kai to λάθος σου είναι ότι οι αριθμοί που θα συνεχίζει να δίνει ο χρήστης πρέπει να κάνουν και αυτή αύξουσα/φθίνουσα σειρά. και όχι να συγκρίνουν με τον α2 Click για ανάπτυξη... Δεν συγκρίνω με τον α2 , αφού στον α2 θέτω τον αμέσως επόμενο αριθμό που βάζει ο χρήστης και μετά συγκρίνω με αυτόν πάλι.Δεν μου φαίνεται πολύ διαφορετικός ο δικός σου απλά έβαλες περισσότερα flagάκια. Έτσι μου φαίνεται.Εκτός και αν μου ξεφεύγει κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:05 Ο CityBong έγραψε: #1.966 28-05-13 19:05 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Ο αλγόριθμος τελειώνει όταν : σημαιούλα<>0 Αν α1>α2 -->'φθίνουσα' αν α<σημαιούλα2, όπου σημαιούλα2=α2 τότε κάνεις την σημαιούλα=1.Και μετά τελειώνει ο αλγόριθμος. Αν δώσεις δηλαδή διαδοχικά τους αριθμούς 20,10,5 τότε σου τελείωνει.Γιατί; Click για ανάπτυξη... σημαιούλα ← 1 αλλιώς σημαιούλα2 ← α αντίστεψε το και είμαστε οκ! όπως και να χει, λάθη τέτοια στο γραπτό δεν κάνω Αρχική Δημοσίευση από Frwws: Δεν συγκρίνουν με τον α2 , αφού στον α2 θέτω τον αμέσως επόμενο αριθμό που βάζει ο χρήστης και μετά συγκρίνουν με αυτόν πάλι.Δεν μου φαίνεται πολύ διαφορετικός ο δικός σου απλά έβαλες περισσότερα flagάκια. Έτσι μου φαίνεται.Εκτός και αν μου ξεφεύγει κάτι. Click για ανάπτυξη... άσε είμαι τυφλός γενικώς το διάβασα πολύ γρήγορα και νόμιζα ότι σύκρινες με το α2 ( το οποίο και δεν τον άλλαζες) Μια ερώτηση έχω, στο γραπτό μπορώ να αφήνω κενές γραμμές? Αν ναι έως πόσες? Ξέρετε για πιθανές flag και έτσι που δεν μπορούμε να προβλέψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:14 Η Frwws έγραψε: #1.967 28-05-13 19:14 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: άσε είμαι τυφλός γενικώς το διάβασα πολύ γρήγορα και νόμιζα ότι σύκρινες με το α2 ( το οποίο και δεν τον άλλαζες) Μια ερώτηση έχω, στο γραπτό μπορώ να αφήνω κενές γραμμές? Αν ναι έως πόσες? Ξέρετε για πιθανές flag και έτσι που δεν μπορούμε να προβλέψουμε Click για ανάπτυξη... it's ok! Ναι με τις κενές γραμμές δεν έχουν πρόβλημα. Άλλωστε στο σχολικό τετράδιο του μαθητή ,λέει ότι καλό είναι μεταξύ των εντολών να υπάρχουν κενά έτσι ώστε αυτές να είναι ευκολότερο να διαχωριστόυν.Οπότε 2 σε 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:15 Ο antonisd95: #1.968 28-05-13 19:15 Ορίστε και η δική μου.Έχω πάρει και την περίπτωση που ο χρήστης μπορεί να δώσει ίδιους αριθμούς.Παίζω με χαρακτήρες και λογικές. Spoiler Code: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ χψω ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ: α, πρ ΑΚΕΡΑΙΕΣ: πλ ΛΟΓΙΚΕΣ: λ1, η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ: π1, π2 ΑΡΧΗ πλ <- 0 λ1 <- ΑΛΗΘΗΣ η_ταξινόμηση_βρέθηκε <- ΨΕΥΔΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ α ΟΣΟ λ1 ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ πλ <- πλ + 1 πρ <- α ΔΙΑΒΑΣΕ α ΑΝ α <> πρ ΚΑΙ ΟΧΙ η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΤΟΤΕ ΑΝ α > πρ ΤΟΤΕ π1 <- 'αύξουσα' ΑΛΛΙΩΣ π1 <- 'φθίνουσα' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ η_ταξινόμηση_βρέθηκε <- ΑΛΗΘΗΣ ΓΡΑΨΕ 'από αυτή την στιγμή οι αριθμοί πρέπει να δίνονται με: ', π1, ' σειρά, αλλιώς τερματίζεται ο αλγόριθμος.' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΑΝ α <> πρ ΚΑΙ η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΤΟΤΕ ΑΝ α > πρ ΤΟΤΕ π2 <- 'αύξουσα' ΑΛΛΙΩΣ π2 <- 'φθίνουσα' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΑΝ π1 <> π2 ΤΟΤΕ λ1 <- ΨΕΥΔΗΣ ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΤΕΛΟΣ_ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΓΡΑΨΕ 'δόθηκαν: ', πλ, ' αριθμοί σε: ', π1, 'σειρά' ΤΕΛΟΣ_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:16 Ο CityBong έγραψε: #1.969 28-05-13 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Frwws: it's ok! Ναι με τις κενές γραμμές δεν έχουν πρόβλημα. Άλλωστε στο σχολικό τετράδιο του μαθητή ,λέει ότι καλό είναι μεταξύ των εντολών να υπάρχουν κενά έτσι ώστε αυτές να είναι ευκολότερο να διαχωριστόυν.Οπότε 2 σε 1 Click για ανάπτυξη... Ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:20 Η Frwws έγραψε: #1.970 28-05-13 19:20 Παίζει να βάλουν απο ποιές σκοπιές η πληροφορική μελετά τα δεδομένα ή ούτε καν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:32 Ο CityBong έγραψε: #1.971 28-05-13 19:32 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Ορίστε και η δική μου.Έχω πάρει και την περίπτωση που ο χρήστης μπορεί να δώσει ίδιους αριθμούς.Παίζω με χαρακτήρες και λογικές. Spoiler Code: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ χψω ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ: α, πρ ΑΚΕΡΑΙΕΣ: πλ ΛΟΓΙΚΕΣ: λ1, η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ: π1, π2 ΑΡΧΗ πλ <- 0 λ1 <- ΑΛΗΘΗΣ η_ταξινόμηση_βρέθηκε <- ΨΕΥΔΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ α ΟΣΟ λ1 ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ πλ <- πλ + 1 πρ <- α ΔΙΑΒΑΣΕ α ΑΝ α <> πρ ΚΑΙ ΟΧΙ η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΤΟΤΕ ΑΝ α > πρ ΤΟΤΕ π1 <- 'αύξουσα' ΑΛΛΙΩΣ π1 <- 'φθίνουσα' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ η_ταξινόμηση_βρέθηκε <- ΑΛΗΘΗΣ ΓΡΑΨΕ 'από αυτή την στιγμή οι αριθμοί πρέπει να δίνονται με: ', π1, ' σειρά, αλλιώς τερματίζεται ο αλγόριθμος.' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΑΝ α <> πρ ΚΑΙ η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΤΟΤΕ ΑΝ α > πρ ΤΟΤΕ π2 <- 'αύξουσα' ΑΛΛΙΩΣ π2 <- 'φθίνουσα' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΑΝ π1 <> π2 ΤΟΤΕ λ1 <- ΨΕΥΔΗΣ ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΤΕΛΟΣ_ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΓΡΑΨΕ 'δόθηκαν: ', πλ, ' αριθμοί σε: ', π1, 'σειρά' ΤΕΛΟΣ_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Click για ανάπτυξη... εσύ μας αλλάζεις τα ζητούμενα αλγόριθμο είπαμε, και μόνο ζητούμενο την σειρά τους.. όπως και να χει nice one, μου άρεσε ερώτηση αλγόριθμοι σε μικρά προγράμματα σε κεφαλαία σωστά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:34 Ο antonisd95: #1.972 28-05-13 19:34 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: εσύ μας αλλάζεις τα ζητούμενα αλγόριθμο είπαμε, και μόνο ζητούμενο την σειρά τους.. όπως και να χει nice one, μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Σελ.25 : Αλγόριθμος είναι μια πεπερασμένη σειρά ενεργειών, αυστηρά καθορισμένων και εκτελέσιμων σε πεπερασμένο χρόνο, που στοχεύουν στην επίλυση ενός προβλήματος. Αμφιβάλεις για το αν έκανα αλγόριθμο ή όχι; Επίσης το τετράδιο εργασιών έχει τα προγράμματα και την άλλη την "μπούρδα" με πεζά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:39 Ο CityBong έγραψε: #1.973 28-05-13 19:39 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Σελ.25 : Αλγόριθμος είναι μια πεπερασμένη σειρά ενεργειών, αυστηρά καθορισμένων και εκτελέσιμων σε πεπερασμένο χρόνο, που στοχεύουν στην επίλυση ενός προβλήματος. Αμφιβάλεις για το αν έκανα αλγόριθμο ή όχι; Επίσης το τετράδιο εργασιών έχει τα προγράμματα και την άλλη την "μπούρδα" με πεζά. Click για ανάπτυξη... Αχά, άρα δεν παίζει σημασία ε? Τυπικά μου λέγαν πέρσυ ( φέτος δεν κάνω ), στο φροντηστήριο ότι προγράμματα κεφαλαία... όπως και να χει, κεφαλαία θα τα βάλω γω να μαι σίγουρος Άλλη μια ερώτηση, έχεις ένα πίνακα δεδομένο στον αλγόριθμο λέμε Code: αλγόριθμος λέων δεδομένα // πιν // ενώ σε πρόγραμμα θα λέγαμε Code: πρόγραμμα λέων μεταβλητές πραγματικές: πιν[100] ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:45 Ο antonisd95: #1.974 28-05-13 19:45 Δεν ασχολούμαι με την ψευδογλώσσα. Και σε εμένα με κεφαλαία μου λένε γιατί υπάρχουν κάποιοι που κόβουν όταν έχεις μικρά, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω...το τετράδιο εργασιών τα έχει με πεζά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:48 Η Frwws έγραψε: #1.975 28-05-13 19:48 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: Άλλη μια ερώτηση, έχεις ένα πίνακα δεδομένο στον αλγόριθμο λέμε Code: αλγόριθμος λέων δεδομένα // πιν // ενώ σε πρόγραμμα θα λέγαμε Code: πρόγραμμα λέων μεταβλητές πραγματικές: πιν[100] ? Click για ανάπτυξη... Yes!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:12 Ο CityBong έγραψε: #1.976 28-05-13 20:12 άσκηση ζητά να υπολογίσεις κάτι το υπολογίζεις, το εμφανίζεις? -------- edit: 2η ερώτηση γράψε, σε προγράμματα εμφάνισε, σε αλγόριθμους υπάρχουν και άλλοι τρόποι εμφάνισης? π.χ αν σου ζητά να εμφανίσεις πίνακα από ότι θυμάμαι λες Code: ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ[100] // ή ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ // Ποιό από τα 2? Άλλος τρόπος εμφάνισης δεν υπάρχει ε? εννοώ γράψε, εμφάνισε, αποτελέσματα φτάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:42 Ο greekgohan: #1.977 28-05-13 20:42 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: άσκηση ζητά να υπολογίσεις κάτι το υπολογίζεις, το εμφανίζεις? -------- edit: 2η ερώτηση γράψε, σε προγράμματα εμφάνισε, σε αλγόριθμους υπάρχουν και άλλοι τρόποι εμφάνισης? π.χ αν σου ζητά να εμφανίσεις πίνακα από ότι θυμάμαι λες Code: ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ[100] // ή ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ // Ποιό από τα 2? Άλλος τρόπος εμφάνισης δεν υπάρχει ε? εννοώ γράψε, εμφάνισε, αποτελέσματα φτάνουν Click για ανάπτυξη... Σε ολα χρησιμοποιησε το ΓΡΑΨΕ,το εμφανισε ειναι για παιδια Αυτο το τελευταιο με τα αποτελεσματα δεν ειμαι σιγουρος αν θα το δεχτουν,για να εισαι καλυμμενος κανε μια επαναληψη με Για και εμφανισε τα στοιχεια του πινακα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:49 Ο CityBong έγραψε: #1.978 28-05-13 20:49 Αρχική Δημοσίευση από greekgohan: Σε ολα χρησιμοποιησε το ΓΡΑΨΕ,το εμφανισε ειναι για παιδια Αυτο το τελευταιο με τα αποτελεσματα δεν ειμαι σιγουρος αν θα το δεχτουν,για να εισαι καλυμμενος κανε μια επαναληψη με Για και εμφανισε τα στοιχεια του πινακα. Click για ανάπτυξη... Ναι μα σε αλγόριθμο δεν επιτρέπεται να βάλεις γράψε.. correct me if i am wrong οκ, το σκέφτηκα να το κάνω έτσι αλλά νομίζω το αποτελέσματα είναι μέσα στην ύλη και είναι και λίγο πιο σύντομος τρόπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:53 Ο greekgohan: #1.979 28-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: Ναι μα σε αλγόριθμο δεν επιτρέπεται να βάλεις γράψε.. correct me if i am wrong οκ, το σκέφτηκα να το κάνω έτσι αλλά νομίζω το αποτελέσματα είναι μέσα στην ύλη και είναι και λίγο πιο σύντομος τρόπος Click για ανάπτυξη... Φυσικα και επιτρεπεται το γραψε σε αλγοριθμο,μια ζωη αυτο χρησιμοποιω και δεν μου εχει προσαψει κανενας τιποτα. Οσο για το τελευταιο σου ειπα δεν ειμαι σιγουρος,για σιγουρια καν'το με την επαναληψη,εκτος και αν πει καποιος που το ξερει σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:35 Ο HonoreDeBalzac: #1.980 28-05-13 22:35 Τελικός απολογισμός μαθήματος : λογική 0 , απευθυνόμενο κατά κύριο λόγο σε καμμένα άτομα.....μόνο turbo-x που δεν σου ζητάνε να κάνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: 3 γραμμή κάτω από την ΌΣΟ. Click για ανάπτυξη... αν μου πεις και τι έχει γιατί εγώ το βλέπω ολόσωστο α1>α2 καταλαβαίνεις αν είναι φθίνουσα ή αύξουσα. α1 πρώτος αριθμός α2 δεύτερος edit: και ξαναλέω, το τρέχω σε διερμηνευτή, με κάθε περίπτωση βγαίνει όπως το ζητάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 18:58 Ο antonisd95: #1.964 28-05-13 18:58 Ο αλγόριθμος τελειώνει όταν : σημαιούλα<>0 Αν α1>α2 -->'φθίνουσα' αν α<σημαιούλα2, όπου σημαιούλα2=α2 τότε κάνεις την σημαιούλα=1.Και μετά τελειώνει ο αλγόριθμος. Αν δώσεις δηλαδή διαδοχικά τους αριθμούς 20,10,5 τότε σου τελείωνει.Γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 18:59 Η Frwws έγραψε: #1.965 28-05-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: Λάθος είναι Εδώ ο σωστός, ας αρχίσει ο πόλεμος εδιτ: kai to λάθος σου είναι ότι οι αριθμοί που θα συνεχίζει να δίνει ο χρήστης πρέπει να κάνουν και αυτή αύξουσα/φθίνουσα σειρά. και όχι να συγκρίνουν με τον α2 Click για ανάπτυξη... Δεν συγκρίνω με τον α2 , αφού στον α2 θέτω τον αμέσως επόμενο αριθμό που βάζει ο χρήστης και μετά συγκρίνω με αυτόν πάλι.Δεν μου φαίνεται πολύ διαφορετικός ο δικός σου απλά έβαλες περισσότερα flagάκια. Έτσι μου φαίνεται.Εκτός και αν μου ξεφεύγει κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:05 Ο CityBong έγραψε: #1.966 28-05-13 19:05 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Ο αλγόριθμος τελειώνει όταν : σημαιούλα<>0 Αν α1>α2 -->'φθίνουσα' αν α<σημαιούλα2, όπου σημαιούλα2=α2 τότε κάνεις την σημαιούλα=1.Και μετά τελειώνει ο αλγόριθμος. Αν δώσεις δηλαδή διαδοχικά τους αριθμούς 20,10,5 τότε σου τελείωνει.Γιατί; Click για ανάπτυξη... σημαιούλα ← 1 αλλιώς σημαιούλα2 ← α αντίστεψε το και είμαστε οκ! όπως και να χει, λάθη τέτοια στο γραπτό δεν κάνω Αρχική Δημοσίευση από Frwws: Δεν συγκρίνουν με τον α2 , αφού στον α2 θέτω τον αμέσως επόμενο αριθμό που βάζει ο χρήστης και μετά συγκρίνουν με αυτόν πάλι.Δεν μου φαίνεται πολύ διαφορετικός ο δικός σου απλά έβαλες περισσότερα flagάκια. Έτσι μου φαίνεται.Εκτός και αν μου ξεφεύγει κάτι. Click για ανάπτυξη... άσε είμαι τυφλός γενικώς το διάβασα πολύ γρήγορα και νόμιζα ότι σύκρινες με το α2 ( το οποίο και δεν τον άλλαζες) Μια ερώτηση έχω, στο γραπτό μπορώ να αφήνω κενές γραμμές? Αν ναι έως πόσες? Ξέρετε για πιθανές flag και έτσι που δεν μπορούμε να προβλέψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:14 Η Frwws έγραψε: #1.967 28-05-13 19:14 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: άσε είμαι τυφλός γενικώς το διάβασα πολύ γρήγορα και νόμιζα ότι σύκρινες με το α2 ( το οποίο και δεν τον άλλαζες) Μια ερώτηση έχω, στο γραπτό μπορώ να αφήνω κενές γραμμές? Αν ναι έως πόσες? Ξέρετε για πιθανές flag και έτσι που δεν μπορούμε να προβλέψουμε Click για ανάπτυξη... it's ok! Ναι με τις κενές γραμμές δεν έχουν πρόβλημα. Άλλωστε στο σχολικό τετράδιο του μαθητή ,λέει ότι καλό είναι μεταξύ των εντολών να υπάρχουν κενά έτσι ώστε αυτές να είναι ευκολότερο να διαχωριστόυν.Οπότε 2 σε 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:15 Ο antonisd95: #1.968 28-05-13 19:15 Ορίστε και η δική μου.Έχω πάρει και την περίπτωση που ο χρήστης μπορεί να δώσει ίδιους αριθμούς.Παίζω με χαρακτήρες και λογικές. Spoiler Code: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ χψω ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ: α, πρ ΑΚΕΡΑΙΕΣ: πλ ΛΟΓΙΚΕΣ: λ1, η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ: π1, π2 ΑΡΧΗ πλ <- 0 λ1 <- ΑΛΗΘΗΣ η_ταξινόμηση_βρέθηκε <- ΨΕΥΔΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ α ΟΣΟ λ1 ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ πλ <- πλ + 1 πρ <- α ΔΙΑΒΑΣΕ α ΑΝ α <> πρ ΚΑΙ ΟΧΙ η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΤΟΤΕ ΑΝ α > πρ ΤΟΤΕ π1 <- 'αύξουσα' ΑΛΛΙΩΣ π1 <- 'φθίνουσα' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ η_ταξινόμηση_βρέθηκε <- ΑΛΗΘΗΣ ΓΡΑΨΕ 'από αυτή την στιγμή οι αριθμοί πρέπει να δίνονται με: ', π1, ' σειρά, αλλιώς τερματίζεται ο αλγόριθμος.' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΑΝ α <> πρ ΚΑΙ η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΤΟΤΕ ΑΝ α > πρ ΤΟΤΕ π2 <- 'αύξουσα' ΑΛΛΙΩΣ π2 <- 'φθίνουσα' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΑΝ π1 <> π2 ΤΟΤΕ λ1 <- ΨΕΥΔΗΣ ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΤΕΛΟΣ_ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΓΡΑΨΕ 'δόθηκαν: ', πλ, ' αριθμοί σε: ', π1, 'σειρά' ΤΕΛΟΣ_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:16 Ο CityBong έγραψε: #1.969 28-05-13 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Frwws: it's ok! Ναι με τις κενές γραμμές δεν έχουν πρόβλημα. Άλλωστε στο σχολικό τετράδιο του μαθητή ,λέει ότι καλό είναι μεταξύ των εντολών να υπάρχουν κενά έτσι ώστε αυτές να είναι ευκολότερο να διαχωριστόυν.Οπότε 2 σε 1 Click για ανάπτυξη... Ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:20 Η Frwws έγραψε: #1.970 28-05-13 19:20 Παίζει να βάλουν απο ποιές σκοπιές η πληροφορική μελετά τα δεδομένα ή ούτε καν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:32 Ο CityBong έγραψε: #1.971 28-05-13 19:32 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Ορίστε και η δική μου.Έχω πάρει και την περίπτωση που ο χρήστης μπορεί να δώσει ίδιους αριθμούς.Παίζω με χαρακτήρες και λογικές. Spoiler Code: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ χψω ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ: α, πρ ΑΚΕΡΑΙΕΣ: πλ ΛΟΓΙΚΕΣ: λ1, η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ: π1, π2 ΑΡΧΗ πλ <- 0 λ1 <- ΑΛΗΘΗΣ η_ταξινόμηση_βρέθηκε <- ΨΕΥΔΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ α ΟΣΟ λ1 ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ πλ <- πλ + 1 πρ <- α ΔΙΑΒΑΣΕ α ΑΝ α <> πρ ΚΑΙ ΟΧΙ η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΤΟΤΕ ΑΝ α > πρ ΤΟΤΕ π1 <- 'αύξουσα' ΑΛΛΙΩΣ π1 <- 'φθίνουσα' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ η_ταξινόμηση_βρέθηκε <- ΑΛΗΘΗΣ ΓΡΑΨΕ 'από αυτή την στιγμή οι αριθμοί πρέπει να δίνονται με: ', π1, ' σειρά, αλλιώς τερματίζεται ο αλγόριθμος.' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΑΝ α <> πρ ΚΑΙ η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΤΟΤΕ ΑΝ α > πρ ΤΟΤΕ π2 <- 'αύξουσα' ΑΛΛΙΩΣ π2 <- 'φθίνουσα' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΑΝ π1 <> π2 ΤΟΤΕ λ1 <- ΨΕΥΔΗΣ ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΤΕΛΟΣ_ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΓΡΑΨΕ 'δόθηκαν: ', πλ, ' αριθμοί σε: ', π1, 'σειρά' ΤΕΛΟΣ_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Click για ανάπτυξη... εσύ μας αλλάζεις τα ζητούμενα αλγόριθμο είπαμε, και μόνο ζητούμενο την σειρά τους.. όπως και να χει nice one, μου άρεσε ερώτηση αλγόριθμοι σε μικρά προγράμματα σε κεφαλαία σωστά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:34 Ο antonisd95: #1.972 28-05-13 19:34 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: εσύ μας αλλάζεις τα ζητούμενα αλγόριθμο είπαμε, και μόνο ζητούμενο την σειρά τους.. όπως και να χει nice one, μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Σελ.25 : Αλγόριθμος είναι μια πεπερασμένη σειρά ενεργειών, αυστηρά καθορισμένων και εκτελέσιμων σε πεπερασμένο χρόνο, που στοχεύουν στην επίλυση ενός προβλήματος. Αμφιβάλεις για το αν έκανα αλγόριθμο ή όχι; Επίσης το τετράδιο εργασιών έχει τα προγράμματα και την άλλη την "μπούρδα" με πεζά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:39 Ο CityBong έγραψε: #1.973 28-05-13 19:39 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Σελ.25 : Αλγόριθμος είναι μια πεπερασμένη σειρά ενεργειών, αυστηρά καθορισμένων και εκτελέσιμων σε πεπερασμένο χρόνο, που στοχεύουν στην επίλυση ενός προβλήματος. Αμφιβάλεις για το αν έκανα αλγόριθμο ή όχι; Επίσης το τετράδιο εργασιών έχει τα προγράμματα και την άλλη την "μπούρδα" με πεζά. Click για ανάπτυξη... Αχά, άρα δεν παίζει σημασία ε? Τυπικά μου λέγαν πέρσυ ( φέτος δεν κάνω ), στο φροντηστήριο ότι προγράμματα κεφαλαία... όπως και να χει, κεφαλαία θα τα βάλω γω να μαι σίγουρος Άλλη μια ερώτηση, έχεις ένα πίνακα δεδομένο στον αλγόριθμο λέμε Code: αλγόριθμος λέων δεδομένα // πιν // ενώ σε πρόγραμμα θα λέγαμε Code: πρόγραμμα λέων μεταβλητές πραγματικές: πιν[100] ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:45 Ο antonisd95: #1.974 28-05-13 19:45 Δεν ασχολούμαι με την ψευδογλώσσα. Και σε εμένα με κεφαλαία μου λένε γιατί υπάρχουν κάποιοι που κόβουν όταν έχεις μικρά, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω...το τετράδιο εργασιών τα έχει με πεζά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:48 Η Frwws έγραψε: #1.975 28-05-13 19:48 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: Άλλη μια ερώτηση, έχεις ένα πίνακα δεδομένο στον αλγόριθμο λέμε Code: αλγόριθμος λέων δεδομένα // πιν // ενώ σε πρόγραμμα θα λέγαμε Code: πρόγραμμα λέων μεταβλητές πραγματικές: πιν[100] ? Click για ανάπτυξη... Yes!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:12 Ο CityBong έγραψε: #1.976 28-05-13 20:12 άσκηση ζητά να υπολογίσεις κάτι το υπολογίζεις, το εμφανίζεις? -------- edit: 2η ερώτηση γράψε, σε προγράμματα εμφάνισε, σε αλγόριθμους υπάρχουν και άλλοι τρόποι εμφάνισης? π.χ αν σου ζητά να εμφανίσεις πίνακα από ότι θυμάμαι λες Code: ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ[100] // ή ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ // Ποιό από τα 2? Άλλος τρόπος εμφάνισης δεν υπάρχει ε? εννοώ γράψε, εμφάνισε, αποτελέσματα φτάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:42 Ο greekgohan: #1.977 28-05-13 20:42 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: άσκηση ζητά να υπολογίσεις κάτι το υπολογίζεις, το εμφανίζεις? -------- edit: 2η ερώτηση γράψε, σε προγράμματα εμφάνισε, σε αλγόριθμους υπάρχουν και άλλοι τρόποι εμφάνισης? π.χ αν σου ζητά να εμφανίσεις πίνακα από ότι θυμάμαι λες Code: ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ[100] // ή ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ // Ποιό από τα 2? Άλλος τρόπος εμφάνισης δεν υπάρχει ε? εννοώ γράψε, εμφάνισε, αποτελέσματα φτάνουν Click για ανάπτυξη... Σε ολα χρησιμοποιησε το ΓΡΑΨΕ,το εμφανισε ειναι για παιδια Αυτο το τελευταιο με τα αποτελεσματα δεν ειμαι σιγουρος αν θα το δεχτουν,για να εισαι καλυμμενος κανε μια επαναληψη με Για και εμφανισε τα στοιχεια του πινακα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:49 Ο CityBong έγραψε: #1.978 28-05-13 20:49 Αρχική Δημοσίευση από greekgohan: Σε ολα χρησιμοποιησε το ΓΡΑΨΕ,το εμφανισε ειναι για παιδια Αυτο το τελευταιο με τα αποτελεσματα δεν ειμαι σιγουρος αν θα το δεχτουν,για να εισαι καλυμμενος κανε μια επαναληψη με Για και εμφανισε τα στοιχεια του πινακα. Click για ανάπτυξη... Ναι μα σε αλγόριθμο δεν επιτρέπεται να βάλεις γράψε.. correct me if i am wrong οκ, το σκέφτηκα να το κάνω έτσι αλλά νομίζω το αποτελέσματα είναι μέσα στην ύλη και είναι και λίγο πιο σύντομος τρόπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:53 Ο greekgohan: #1.979 28-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: Ναι μα σε αλγόριθμο δεν επιτρέπεται να βάλεις γράψε.. correct me if i am wrong οκ, το σκέφτηκα να το κάνω έτσι αλλά νομίζω το αποτελέσματα είναι μέσα στην ύλη και είναι και λίγο πιο σύντομος τρόπος Click για ανάπτυξη... Φυσικα και επιτρεπεται το γραψε σε αλγοριθμο,μια ζωη αυτο χρησιμοποιω και δεν μου εχει προσαψει κανενας τιποτα. Οσο για το τελευταιο σου ειπα δεν ειμαι σιγουρος,για σιγουρια καν'το με την επαναληψη,εκτος και αν πει καποιος που το ξερει σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:35 Ο HonoreDeBalzac: #1.980 28-05-13 22:35 Τελικός απολογισμός μαθήματος : λογική 0 , απευθυνόμενο κατά κύριο λόγο σε καμμένα άτομα.....μόνο turbo-x που δεν σου ζητάνε να κάνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο αλγόριθμος τελειώνει όταν : σημαιούλα<>0 Αν α1>α2 -->'φθίνουσα' αν α<σημαιούλα2, όπου σημαιούλα2=α2 τότε κάνεις την σημαιούλα=1.Και μετά τελειώνει ο αλγόριθμος. Αν δώσεις δηλαδή διαδοχικά τους αριθμούς 20,10,5 τότε σου τελείωνει.Γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 18:59 Η Frwws έγραψε: #1.965 28-05-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: Λάθος είναι Εδώ ο σωστός, ας αρχίσει ο πόλεμος εδιτ: kai to λάθος σου είναι ότι οι αριθμοί που θα συνεχίζει να δίνει ο χρήστης πρέπει να κάνουν και αυτή αύξουσα/φθίνουσα σειρά. και όχι να συγκρίνουν με τον α2 Click για ανάπτυξη... Δεν συγκρίνω με τον α2 , αφού στον α2 θέτω τον αμέσως επόμενο αριθμό που βάζει ο χρήστης και μετά συγκρίνω με αυτόν πάλι.Δεν μου φαίνεται πολύ διαφορετικός ο δικός σου απλά έβαλες περισσότερα flagάκια. Έτσι μου φαίνεται.Εκτός και αν μου ξεφεύγει κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:05 Ο CityBong έγραψε: #1.966 28-05-13 19:05 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Ο αλγόριθμος τελειώνει όταν : σημαιούλα<>0 Αν α1>α2 -->'φθίνουσα' αν α<σημαιούλα2, όπου σημαιούλα2=α2 τότε κάνεις την σημαιούλα=1.Και μετά τελειώνει ο αλγόριθμος. Αν δώσεις δηλαδή διαδοχικά τους αριθμούς 20,10,5 τότε σου τελείωνει.Γιατί; Click για ανάπτυξη... σημαιούλα ← 1 αλλιώς σημαιούλα2 ← α αντίστεψε το και είμαστε οκ! όπως και να χει, λάθη τέτοια στο γραπτό δεν κάνω Αρχική Δημοσίευση από Frwws: Δεν συγκρίνουν με τον α2 , αφού στον α2 θέτω τον αμέσως επόμενο αριθμό που βάζει ο χρήστης και μετά συγκρίνουν με αυτόν πάλι.Δεν μου φαίνεται πολύ διαφορετικός ο δικός σου απλά έβαλες περισσότερα flagάκια. Έτσι μου φαίνεται.Εκτός και αν μου ξεφεύγει κάτι. Click για ανάπτυξη... άσε είμαι τυφλός γενικώς το διάβασα πολύ γρήγορα και νόμιζα ότι σύκρινες με το α2 ( το οποίο και δεν τον άλλαζες) Μια ερώτηση έχω, στο γραπτό μπορώ να αφήνω κενές γραμμές? Αν ναι έως πόσες? Ξέρετε για πιθανές flag και έτσι που δεν μπορούμε να προβλέψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:14 Η Frwws έγραψε: #1.967 28-05-13 19:14 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: άσε είμαι τυφλός γενικώς το διάβασα πολύ γρήγορα και νόμιζα ότι σύκρινες με το α2 ( το οποίο και δεν τον άλλαζες) Μια ερώτηση έχω, στο γραπτό μπορώ να αφήνω κενές γραμμές? Αν ναι έως πόσες? Ξέρετε για πιθανές flag και έτσι που δεν μπορούμε να προβλέψουμε Click για ανάπτυξη... it's ok! Ναι με τις κενές γραμμές δεν έχουν πρόβλημα. Άλλωστε στο σχολικό τετράδιο του μαθητή ,λέει ότι καλό είναι μεταξύ των εντολών να υπάρχουν κενά έτσι ώστε αυτές να είναι ευκολότερο να διαχωριστόυν.Οπότε 2 σε 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:15 Ο antonisd95: #1.968 28-05-13 19:15 Ορίστε και η δική μου.Έχω πάρει και την περίπτωση που ο χρήστης μπορεί να δώσει ίδιους αριθμούς.Παίζω με χαρακτήρες και λογικές. Spoiler Code: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ χψω ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ: α, πρ ΑΚΕΡΑΙΕΣ: πλ ΛΟΓΙΚΕΣ: λ1, η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ: π1, π2 ΑΡΧΗ πλ <- 0 λ1 <- ΑΛΗΘΗΣ η_ταξινόμηση_βρέθηκε <- ΨΕΥΔΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ α ΟΣΟ λ1 ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ πλ <- πλ + 1 πρ <- α ΔΙΑΒΑΣΕ α ΑΝ α <> πρ ΚΑΙ ΟΧΙ η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΤΟΤΕ ΑΝ α > πρ ΤΟΤΕ π1 <- 'αύξουσα' ΑΛΛΙΩΣ π1 <- 'φθίνουσα' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ η_ταξινόμηση_βρέθηκε <- ΑΛΗΘΗΣ ΓΡΑΨΕ 'από αυτή την στιγμή οι αριθμοί πρέπει να δίνονται με: ', π1, ' σειρά, αλλιώς τερματίζεται ο αλγόριθμος.' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΑΝ α <> πρ ΚΑΙ η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΤΟΤΕ ΑΝ α > πρ ΤΟΤΕ π2 <- 'αύξουσα' ΑΛΛΙΩΣ π2 <- 'φθίνουσα' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΑΝ π1 <> π2 ΤΟΤΕ λ1 <- ΨΕΥΔΗΣ ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΤΕΛΟΣ_ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΓΡΑΨΕ 'δόθηκαν: ', πλ, ' αριθμοί σε: ', π1, 'σειρά' ΤΕΛΟΣ_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:16 Ο CityBong έγραψε: #1.969 28-05-13 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Frwws: it's ok! Ναι με τις κενές γραμμές δεν έχουν πρόβλημα. Άλλωστε στο σχολικό τετράδιο του μαθητή ,λέει ότι καλό είναι μεταξύ των εντολών να υπάρχουν κενά έτσι ώστε αυτές να είναι ευκολότερο να διαχωριστόυν.Οπότε 2 σε 1 Click για ανάπτυξη... Ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:20 Η Frwws έγραψε: #1.970 28-05-13 19:20 Παίζει να βάλουν απο ποιές σκοπιές η πληροφορική μελετά τα δεδομένα ή ούτε καν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:32 Ο CityBong έγραψε: #1.971 28-05-13 19:32 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Ορίστε και η δική μου.Έχω πάρει και την περίπτωση που ο χρήστης μπορεί να δώσει ίδιους αριθμούς.Παίζω με χαρακτήρες και λογικές. Spoiler Code: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ χψω ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ: α, πρ ΑΚΕΡΑΙΕΣ: πλ ΛΟΓΙΚΕΣ: λ1, η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ: π1, π2 ΑΡΧΗ πλ <- 0 λ1 <- ΑΛΗΘΗΣ η_ταξινόμηση_βρέθηκε <- ΨΕΥΔΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ α ΟΣΟ λ1 ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ πλ <- πλ + 1 πρ <- α ΔΙΑΒΑΣΕ α ΑΝ α <> πρ ΚΑΙ ΟΧΙ η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΤΟΤΕ ΑΝ α > πρ ΤΟΤΕ π1 <- 'αύξουσα' ΑΛΛΙΩΣ π1 <- 'φθίνουσα' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ η_ταξινόμηση_βρέθηκε <- ΑΛΗΘΗΣ ΓΡΑΨΕ 'από αυτή την στιγμή οι αριθμοί πρέπει να δίνονται με: ', π1, ' σειρά, αλλιώς τερματίζεται ο αλγόριθμος.' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΑΝ α <> πρ ΚΑΙ η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΤΟΤΕ ΑΝ α > πρ ΤΟΤΕ π2 <- 'αύξουσα' ΑΛΛΙΩΣ π2 <- 'φθίνουσα' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΑΝ π1 <> π2 ΤΟΤΕ λ1 <- ΨΕΥΔΗΣ ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΤΕΛΟΣ_ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΓΡΑΨΕ 'δόθηκαν: ', πλ, ' αριθμοί σε: ', π1, 'σειρά' ΤΕΛΟΣ_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Click για ανάπτυξη... εσύ μας αλλάζεις τα ζητούμενα αλγόριθμο είπαμε, και μόνο ζητούμενο την σειρά τους.. όπως και να χει nice one, μου άρεσε ερώτηση αλγόριθμοι σε μικρά προγράμματα σε κεφαλαία σωστά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:34 Ο antonisd95: #1.972 28-05-13 19:34 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: εσύ μας αλλάζεις τα ζητούμενα αλγόριθμο είπαμε, και μόνο ζητούμενο την σειρά τους.. όπως και να χει nice one, μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Σελ.25 : Αλγόριθμος είναι μια πεπερασμένη σειρά ενεργειών, αυστηρά καθορισμένων και εκτελέσιμων σε πεπερασμένο χρόνο, που στοχεύουν στην επίλυση ενός προβλήματος. Αμφιβάλεις για το αν έκανα αλγόριθμο ή όχι; Επίσης το τετράδιο εργασιών έχει τα προγράμματα και την άλλη την "μπούρδα" με πεζά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:39 Ο CityBong έγραψε: #1.973 28-05-13 19:39 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Σελ.25 : Αλγόριθμος είναι μια πεπερασμένη σειρά ενεργειών, αυστηρά καθορισμένων και εκτελέσιμων σε πεπερασμένο χρόνο, που στοχεύουν στην επίλυση ενός προβλήματος. Αμφιβάλεις για το αν έκανα αλγόριθμο ή όχι; Επίσης το τετράδιο εργασιών έχει τα προγράμματα και την άλλη την "μπούρδα" με πεζά. Click για ανάπτυξη... Αχά, άρα δεν παίζει σημασία ε? Τυπικά μου λέγαν πέρσυ ( φέτος δεν κάνω ), στο φροντηστήριο ότι προγράμματα κεφαλαία... όπως και να χει, κεφαλαία θα τα βάλω γω να μαι σίγουρος Άλλη μια ερώτηση, έχεις ένα πίνακα δεδομένο στον αλγόριθμο λέμε Code: αλγόριθμος λέων δεδομένα // πιν // ενώ σε πρόγραμμα θα λέγαμε Code: πρόγραμμα λέων μεταβλητές πραγματικές: πιν[100] ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:45 Ο antonisd95: #1.974 28-05-13 19:45 Δεν ασχολούμαι με την ψευδογλώσσα. Και σε εμένα με κεφαλαία μου λένε γιατί υπάρχουν κάποιοι που κόβουν όταν έχεις μικρά, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω...το τετράδιο εργασιών τα έχει με πεζά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:48 Η Frwws έγραψε: #1.975 28-05-13 19:48 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: Άλλη μια ερώτηση, έχεις ένα πίνακα δεδομένο στον αλγόριθμο λέμε Code: αλγόριθμος λέων δεδομένα // πιν // ενώ σε πρόγραμμα θα λέγαμε Code: πρόγραμμα λέων μεταβλητές πραγματικές: πιν[100] ? Click για ανάπτυξη... Yes!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:12 Ο CityBong έγραψε: #1.976 28-05-13 20:12 άσκηση ζητά να υπολογίσεις κάτι το υπολογίζεις, το εμφανίζεις? -------- edit: 2η ερώτηση γράψε, σε προγράμματα εμφάνισε, σε αλγόριθμους υπάρχουν και άλλοι τρόποι εμφάνισης? π.χ αν σου ζητά να εμφανίσεις πίνακα από ότι θυμάμαι λες Code: ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ[100] // ή ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ // Ποιό από τα 2? Άλλος τρόπος εμφάνισης δεν υπάρχει ε? εννοώ γράψε, εμφάνισε, αποτελέσματα φτάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:42 Ο greekgohan: #1.977 28-05-13 20:42 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: άσκηση ζητά να υπολογίσεις κάτι το υπολογίζεις, το εμφανίζεις? -------- edit: 2η ερώτηση γράψε, σε προγράμματα εμφάνισε, σε αλγόριθμους υπάρχουν και άλλοι τρόποι εμφάνισης? π.χ αν σου ζητά να εμφανίσεις πίνακα από ότι θυμάμαι λες Code: ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ[100] // ή ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ // Ποιό από τα 2? Άλλος τρόπος εμφάνισης δεν υπάρχει ε? εννοώ γράψε, εμφάνισε, αποτελέσματα φτάνουν Click για ανάπτυξη... Σε ολα χρησιμοποιησε το ΓΡΑΨΕ,το εμφανισε ειναι για παιδια Αυτο το τελευταιο με τα αποτελεσματα δεν ειμαι σιγουρος αν θα το δεχτουν,για να εισαι καλυμμενος κανε μια επαναληψη με Για και εμφανισε τα στοιχεια του πινακα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:49 Ο CityBong έγραψε: #1.978 28-05-13 20:49 Αρχική Δημοσίευση από greekgohan: Σε ολα χρησιμοποιησε το ΓΡΑΨΕ,το εμφανισε ειναι για παιδια Αυτο το τελευταιο με τα αποτελεσματα δεν ειμαι σιγουρος αν θα το δεχτουν,για να εισαι καλυμμενος κανε μια επαναληψη με Για και εμφανισε τα στοιχεια του πινακα. Click για ανάπτυξη... Ναι μα σε αλγόριθμο δεν επιτρέπεται να βάλεις γράψε.. correct me if i am wrong οκ, το σκέφτηκα να το κάνω έτσι αλλά νομίζω το αποτελέσματα είναι μέσα στην ύλη και είναι και λίγο πιο σύντομος τρόπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:53 Ο greekgohan: #1.979 28-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: Ναι μα σε αλγόριθμο δεν επιτρέπεται να βάλεις γράψε.. correct me if i am wrong οκ, το σκέφτηκα να το κάνω έτσι αλλά νομίζω το αποτελέσματα είναι μέσα στην ύλη και είναι και λίγο πιο σύντομος τρόπος Click για ανάπτυξη... Φυσικα και επιτρεπεται το γραψε σε αλγοριθμο,μια ζωη αυτο χρησιμοποιω και δεν μου εχει προσαψει κανενας τιποτα. Οσο για το τελευταιο σου ειπα δεν ειμαι σιγουρος,για σιγουρια καν'το με την επαναληψη,εκτος και αν πει καποιος που το ξερει σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:35 Ο HonoreDeBalzac: #1.980 28-05-13 22:35 Τελικός απολογισμός μαθήματος : λογική 0 , απευθυνόμενο κατά κύριο λόγο σε καμμένα άτομα.....μόνο turbo-x που δεν σου ζητάνε να κάνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από CityBong: Λάθος είναι Εδώ ο σωστός, ας αρχίσει ο πόλεμος εδιτ: kai to λάθος σου είναι ότι οι αριθμοί που θα συνεχίζει να δίνει ο χρήστης πρέπει να κάνουν και αυτή αύξουσα/φθίνουσα σειρά. και όχι να συγκρίνουν με τον α2 Click για ανάπτυξη... Δεν συγκρίνω με τον α2 , αφού στον α2 θέτω τον αμέσως επόμενο αριθμό που βάζει ο χρήστης και μετά συγκρίνω με αυτόν πάλι.Δεν μου φαίνεται πολύ διαφορετικός ο δικός σου απλά έβαλες περισσότερα flagάκια. Έτσι μου φαίνεται.Εκτός και αν μου ξεφεύγει κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:05 Ο CityBong έγραψε: #1.966 28-05-13 19:05 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Ο αλγόριθμος τελειώνει όταν : σημαιούλα<>0 Αν α1>α2 -->'φθίνουσα' αν α<σημαιούλα2, όπου σημαιούλα2=α2 τότε κάνεις την σημαιούλα=1.Και μετά τελειώνει ο αλγόριθμος. Αν δώσεις δηλαδή διαδοχικά τους αριθμούς 20,10,5 τότε σου τελείωνει.Γιατί; Click για ανάπτυξη... σημαιούλα ← 1 αλλιώς σημαιούλα2 ← α αντίστεψε το και είμαστε οκ! όπως και να χει, λάθη τέτοια στο γραπτό δεν κάνω Αρχική Δημοσίευση από Frwws: Δεν συγκρίνουν με τον α2 , αφού στον α2 θέτω τον αμέσως επόμενο αριθμό που βάζει ο χρήστης και μετά συγκρίνουν με αυτόν πάλι.Δεν μου φαίνεται πολύ διαφορετικός ο δικός σου απλά έβαλες περισσότερα flagάκια. Έτσι μου φαίνεται.Εκτός και αν μου ξεφεύγει κάτι. Click για ανάπτυξη... άσε είμαι τυφλός γενικώς το διάβασα πολύ γρήγορα και νόμιζα ότι σύκρινες με το α2 ( το οποίο και δεν τον άλλαζες) Μια ερώτηση έχω, στο γραπτό μπορώ να αφήνω κενές γραμμές? Αν ναι έως πόσες? Ξέρετε για πιθανές flag και έτσι που δεν μπορούμε να προβλέψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:14 Η Frwws έγραψε: #1.967 28-05-13 19:14 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: άσε είμαι τυφλός γενικώς το διάβασα πολύ γρήγορα και νόμιζα ότι σύκρινες με το α2 ( το οποίο και δεν τον άλλαζες) Μια ερώτηση έχω, στο γραπτό μπορώ να αφήνω κενές γραμμές? Αν ναι έως πόσες? Ξέρετε για πιθανές flag και έτσι που δεν μπορούμε να προβλέψουμε Click για ανάπτυξη... it's ok! Ναι με τις κενές γραμμές δεν έχουν πρόβλημα. Άλλωστε στο σχολικό τετράδιο του μαθητή ,λέει ότι καλό είναι μεταξύ των εντολών να υπάρχουν κενά έτσι ώστε αυτές να είναι ευκολότερο να διαχωριστόυν.Οπότε 2 σε 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:15 Ο antonisd95: #1.968 28-05-13 19:15 Ορίστε και η δική μου.Έχω πάρει και την περίπτωση που ο χρήστης μπορεί να δώσει ίδιους αριθμούς.Παίζω με χαρακτήρες και λογικές. Spoiler Code: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ χψω ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ: α, πρ ΑΚΕΡΑΙΕΣ: πλ ΛΟΓΙΚΕΣ: λ1, η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ: π1, π2 ΑΡΧΗ πλ <- 0 λ1 <- ΑΛΗΘΗΣ η_ταξινόμηση_βρέθηκε <- ΨΕΥΔΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ α ΟΣΟ λ1 ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ πλ <- πλ + 1 πρ <- α ΔΙΑΒΑΣΕ α ΑΝ α <> πρ ΚΑΙ ΟΧΙ η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΤΟΤΕ ΑΝ α > πρ ΤΟΤΕ π1 <- 'αύξουσα' ΑΛΛΙΩΣ π1 <- 'φθίνουσα' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ η_ταξινόμηση_βρέθηκε <- ΑΛΗΘΗΣ ΓΡΑΨΕ 'από αυτή την στιγμή οι αριθμοί πρέπει να δίνονται με: ', π1, ' σειρά, αλλιώς τερματίζεται ο αλγόριθμος.' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΑΝ α <> πρ ΚΑΙ η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΤΟΤΕ ΑΝ α > πρ ΤΟΤΕ π2 <- 'αύξουσα' ΑΛΛΙΩΣ π2 <- 'φθίνουσα' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΑΝ π1 <> π2 ΤΟΤΕ λ1 <- ΨΕΥΔΗΣ ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΤΕΛΟΣ_ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΓΡΑΨΕ 'δόθηκαν: ', πλ, ' αριθμοί σε: ', π1, 'σειρά' ΤΕΛΟΣ_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:16 Ο CityBong έγραψε: #1.969 28-05-13 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Frwws: it's ok! Ναι με τις κενές γραμμές δεν έχουν πρόβλημα. Άλλωστε στο σχολικό τετράδιο του μαθητή ,λέει ότι καλό είναι μεταξύ των εντολών να υπάρχουν κενά έτσι ώστε αυτές να είναι ευκολότερο να διαχωριστόυν.Οπότε 2 σε 1 Click για ανάπτυξη... Ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:20 Η Frwws έγραψε: #1.970 28-05-13 19:20 Παίζει να βάλουν απο ποιές σκοπιές η πληροφορική μελετά τα δεδομένα ή ούτε καν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:32 Ο CityBong έγραψε: #1.971 28-05-13 19:32 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Ορίστε και η δική μου.Έχω πάρει και την περίπτωση που ο χρήστης μπορεί να δώσει ίδιους αριθμούς.Παίζω με χαρακτήρες και λογικές. Spoiler Code: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ χψω ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ: α, πρ ΑΚΕΡΑΙΕΣ: πλ ΛΟΓΙΚΕΣ: λ1, η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ: π1, π2 ΑΡΧΗ πλ <- 0 λ1 <- ΑΛΗΘΗΣ η_ταξινόμηση_βρέθηκε <- ΨΕΥΔΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ α ΟΣΟ λ1 ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ πλ <- πλ + 1 πρ <- α ΔΙΑΒΑΣΕ α ΑΝ α <> πρ ΚΑΙ ΟΧΙ η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΤΟΤΕ ΑΝ α > πρ ΤΟΤΕ π1 <- 'αύξουσα' ΑΛΛΙΩΣ π1 <- 'φθίνουσα' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ η_ταξινόμηση_βρέθηκε <- ΑΛΗΘΗΣ ΓΡΑΨΕ 'από αυτή την στιγμή οι αριθμοί πρέπει να δίνονται με: ', π1, ' σειρά, αλλιώς τερματίζεται ο αλγόριθμος.' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΑΝ α <> πρ ΚΑΙ η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΤΟΤΕ ΑΝ α > πρ ΤΟΤΕ π2 <- 'αύξουσα' ΑΛΛΙΩΣ π2 <- 'φθίνουσα' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΑΝ π1 <> π2 ΤΟΤΕ λ1 <- ΨΕΥΔΗΣ ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΤΕΛΟΣ_ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΓΡΑΨΕ 'δόθηκαν: ', πλ, ' αριθμοί σε: ', π1, 'σειρά' ΤΕΛΟΣ_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Click για ανάπτυξη... εσύ μας αλλάζεις τα ζητούμενα αλγόριθμο είπαμε, και μόνο ζητούμενο την σειρά τους.. όπως και να χει nice one, μου άρεσε ερώτηση αλγόριθμοι σε μικρά προγράμματα σε κεφαλαία σωστά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:34 Ο antonisd95: #1.972 28-05-13 19:34 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: εσύ μας αλλάζεις τα ζητούμενα αλγόριθμο είπαμε, και μόνο ζητούμενο την σειρά τους.. όπως και να χει nice one, μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Σελ.25 : Αλγόριθμος είναι μια πεπερασμένη σειρά ενεργειών, αυστηρά καθορισμένων και εκτελέσιμων σε πεπερασμένο χρόνο, που στοχεύουν στην επίλυση ενός προβλήματος. Αμφιβάλεις για το αν έκανα αλγόριθμο ή όχι; Επίσης το τετράδιο εργασιών έχει τα προγράμματα και την άλλη την "μπούρδα" με πεζά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:39 Ο CityBong έγραψε: #1.973 28-05-13 19:39 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Σελ.25 : Αλγόριθμος είναι μια πεπερασμένη σειρά ενεργειών, αυστηρά καθορισμένων και εκτελέσιμων σε πεπερασμένο χρόνο, που στοχεύουν στην επίλυση ενός προβλήματος. Αμφιβάλεις για το αν έκανα αλγόριθμο ή όχι; Επίσης το τετράδιο εργασιών έχει τα προγράμματα και την άλλη την "μπούρδα" με πεζά. Click για ανάπτυξη... Αχά, άρα δεν παίζει σημασία ε? Τυπικά μου λέγαν πέρσυ ( φέτος δεν κάνω ), στο φροντηστήριο ότι προγράμματα κεφαλαία... όπως και να χει, κεφαλαία θα τα βάλω γω να μαι σίγουρος Άλλη μια ερώτηση, έχεις ένα πίνακα δεδομένο στον αλγόριθμο λέμε Code: αλγόριθμος λέων δεδομένα // πιν // ενώ σε πρόγραμμα θα λέγαμε Code: πρόγραμμα λέων μεταβλητές πραγματικές: πιν[100] ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:45 Ο antonisd95: #1.974 28-05-13 19:45 Δεν ασχολούμαι με την ψευδογλώσσα. Και σε εμένα με κεφαλαία μου λένε γιατί υπάρχουν κάποιοι που κόβουν όταν έχεις μικρά, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω...το τετράδιο εργασιών τα έχει με πεζά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:48 Η Frwws έγραψε: #1.975 28-05-13 19:48 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: Άλλη μια ερώτηση, έχεις ένα πίνακα δεδομένο στον αλγόριθμο λέμε Code: αλγόριθμος λέων δεδομένα // πιν // ενώ σε πρόγραμμα θα λέγαμε Code: πρόγραμμα λέων μεταβλητές πραγματικές: πιν[100] ? Click για ανάπτυξη... Yes!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:12 Ο CityBong έγραψε: #1.976 28-05-13 20:12 άσκηση ζητά να υπολογίσεις κάτι το υπολογίζεις, το εμφανίζεις? -------- edit: 2η ερώτηση γράψε, σε προγράμματα εμφάνισε, σε αλγόριθμους υπάρχουν και άλλοι τρόποι εμφάνισης? π.χ αν σου ζητά να εμφανίσεις πίνακα από ότι θυμάμαι λες Code: ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ[100] // ή ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ // Ποιό από τα 2? Άλλος τρόπος εμφάνισης δεν υπάρχει ε? εννοώ γράψε, εμφάνισε, αποτελέσματα φτάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:42 Ο greekgohan: #1.977 28-05-13 20:42 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: άσκηση ζητά να υπολογίσεις κάτι το υπολογίζεις, το εμφανίζεις? -------- edit: 2η ερώτηση γράψε, σε προγράμματα εμφάνισε, σε αλγόριθμους υπάρχουν και άλλοι τρόποι εμφάνισης? π.χ αν σου ζητά να εμφανίσεις πίνακα από ότι θυμάμαι λες Code: ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ[100] // ή ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ // Ποιό από τα 2? Άλλος τρόπος εμφάνισης δεν υπάρχει ε? εννοώ γράψε, εμφάνισε, αποτελέσματα φτάνουν Click για ανάπτυξη... Σε ολα χρησιμοποιησε το ΓΡΑΨΕ,το εμφανισε ειναι για παιδια Αυτο το τελευταιο με τα αποτελεσματα δεν ειμαι σιγουρος αν θα το δεχτουν,για να εισαι καλυμμενος κανε μια επαναληψη με Για και εμφανισε τα στοιχεια του πινακα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:49 Ο CityBong έγραψε: #1.978 28-05-13 20:49 Αρχική Δημοσίευση από greekgohan: Σε ολα χρησιμοποιησε το ΓΡΑΨΕ,το εμφανισε ειναι για παιδια Αυτο το τελευταιο με τα αποτελεσματα δεν ειμαι σιγουρος αν θα το δεχτουν,για να εισαι καλυμμενος κανε μια επαναληψη με Για και εμφανισε τα στοιχεια του πινακα. Click για ανάπτυξη... Ναι μα σε αλγόριθμο δεν επιτρέπεται να βάλεις γράψε.. correct me if i am wrong οκ, το σκέφτηκα να το κάνω έτσι αλλά νομίζω το αποτελέσματα είναι μέσα στην ύλη και είναι και λίγο πιο σύντομος τρόπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:53 Ο greekgohan: #1.979 28-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: Ναι μα σε αλγόριθμο δεν επιτρέπεται να βάλεις γράψε.. correct me if i am wrong οκ, το σκέφτηκα να το κάνω έτσι αλλά νομίζω το αποτελέσματα είναι μέσα στην ύλη και είναι και λίγο πιο σύντομος τρόπος Click για ανάπτυξη... Φυσικα και επιτρεπεται το γραψε σε αλγοριθμο,μια ζωη αυτο χρησιμοποιω και δεν μου εχει προσαψει κανενας τιποτα. Οσο για το τελευταιο σου ειπα δεν ειμαι σιγουρος,για σιγουρια καν'το με την επαναληψη,εκτος και αν πει καποιος που το ξερει σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:35 Ο HonoreDeBalzac: #1.980 28-05-13 22:35 Τελικός απολογισμός μαθήματος : λογική 0 , απευθυνόμενο κατά κύριο λόγο σε καμμένα άτομα.....μόνο turbo-x που δεν σου ζητάνε να κάνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Ο αλγόριθμος τελειώνει όταν : σημαιούλα<>0 Αν α1>α2 -->'φθίνουσα' αν α<σημαιούλα2, όπου σημαιούλα2=α2 τότε κάνεις την σημαιούλα=1.Και μετά τελειώνει ο αλγόριθμος. Αν δώσεις δηλαδή διαδοχικά τους αριθμούς 20,10,5 τότε σου τελείωνει.Γιατί; Click για ανάπτυξη... σημαιούλα ← 1 αλλιώς σημαιούλα2 ← α αντίστεψε το και είμαστε οκ! όπως και να χει, λάθη τέτοια στο γραπτό δεν κάνω Αρχική Δημοσίευση από Frwws: Δεν συγκρίνουν με τον α2 , αφού στον α2 θέτω τον αμέσως επόμενο αριθμό που βάζει ο χρήστης και μετά συγκρίνουν με αυτόν πάλι.Δεν μου φαίνεται πολύ διαφορετικός ο δικός σου απλά έβαλες περισσότερα flagάκια. Έτσι μου φαίνεται.Εκτός και αν μου ξεφεύγει κάτι. Click για ανάπτυξη... άσε είμαι τυφλός γενικώς το διάβασα πολύ γρήγορα και νόμιζα ότι σύκρινες με το α2 ( το οποίο και δεν τον άλλαζες) Μια ερώτηση έχω, στο γραπτό μπορώ να αφήνω κενές γραμμές? Αν ναι έως πόσες? Ξέρετε για πιθανές flag και έτσι που δεν μπορούμε να προβλέψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:14 Η Frwws έγραψε: #1.967 28-05-13 19:14 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: άσε είμαι τυφλός γενικώς το διάβασα πολύ γρήγορα και νόμιζα ότι σύκρινες με το α2 ( το οποίο και δεν τον άλλαζες) Μια ερώτηση έχω, στο γραπτό μπορώ να αφήνω κενές γραμμές? Αν ναι έως πόσες? Ξέρετε για πιθανές flag και έτσι που δεν μπορούμε να προβλέψουμε Click για ανάπτυξη... it's ok! Ναι με τις κενές γραμμές δεν έχουν πρόβλημα. Άλλωστε στο σχολικό τετράδιο του μαθητή ,λέει ότι καλό είναι μεταξύ των εντολών να υπάρχουν κενά έτσι ώστε αυτές να είναι ευκολότερο να διαχωριστόυν.Οπότε 2 σε 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:15 Ο antonisd95: #1.968 28-05-13 19:15 Ορίστε και η δική μου.Έχω πάρει και την περίπτωση που ο χρήστης μπορεί να δώσει ίδιους αριθμούς.Παίζω με χαρακτήρες και λογικές. Spoiler Code: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ χψω ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ: α, πρ ΑΚΕΡΑΙΕΣ: πλ ΛΟΓΙΚΕΣ: λ1, η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ: π1, π2 ΑΡΧΗ πλ <- 0 λ1 <- ΑΛΗΘΗΣ η_ταξινόμηση_βρέθηκε <- ΨΕΥΔΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ α ΟΣΟ λ1 ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ πλ <- πλ + 1 πρ <- α ΔΙΑΒΑΣΕ α ΑΝ α <> πρ ΚΑΙ ΟΧΙ η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΤΟΤΕ ΑΝ α > πρ ΤΟΤΕ π1 <- 'αύξουσα' ΑΛΛΙΩΣ π1 <- 'φθίνουσα' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ η_ταξινόμηση_βρέθηκε <- ΑΛΗΘΗΣ ΓΡΑΨΕ 'από αυτή την στιγμή οι αριθμοί πρέπει να δίνονται με: ', π1, ' σειρά, αλλιώς τερματίζεται ο αλγόριθμος.' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΑΝ α <> πρ ΚΑΙ η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΤΟΤΕ ΑΝ α > πρ ΤΟΤΕ π2 <- 'αύξουσα' ΑΛΛΙΩΣ π2 <- 'φθίνουσα' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΑΝ π1 <> π2 ΤΟΤΕ λ1 <- ΨΕΥΔΗΣ ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΤΕΛΟΣ_ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΓΡΑΨΕ 'δόθηκαν: ', πλ, ' αριθμοί σε: ', π1, 'σειρά' ΤΕΛΟΣ_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:16 Ο CityBong έγραψε: #1.969 28-05-13 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Frwws: it's ok! Ναι με τις κενές γραμμές δεν έχουν πρόβλημα. Άλλωστε στο σχολικό τετράδιο του μαθητή ,λέει ότι καλό είναι μεταξύ των εντολών να υπάρχουν κενά έτσι ώστε αυτές να είναι ευκολότερο να διαχωριστόυν.Οπότε 2 σε 1 Click για ανάπτυξη... Ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:20 Η Frwws έγραψε: #1.970 28-05-13 19:20 Παίζει να βάλουν απο ποιές σκοπιές η πληροφορική μελετά τα δεδομένα ή ούτε καν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:32 Ο CityBong έγραψε: #1.971 28-05-13 19:32 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Ορίστε και η δική μου.Έχω πάρει και την περίπτωση που ο χρήστης μπορεί να δώσει ίδιους αριθμούς.Παίζω με χαρακτήρες και λογικές. Spoiler Code: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ χψω ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ: α, πρ ΑΚΕΡΑΙΕΣ: πλ ΛΟΓΙΚΕΣ: λ1, η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ: π1, π2 ΑΡΧΗ πλ <- 0 λ1 <- ΑΛΗΘΗΣ η_ταξινόμηση_βρέθηκε <- ΨΕΥΔΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ α ΟΣΟ λ1 ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ πλ <- πλ + 1 πρ <- α ΔΙΑΒΑΣΕ α ΑΝ α <> πρ ΚΑΙ ΟΧΙ η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΤΟΤΕ ΑΝ α > πρ ΤΟΤΕ π1 <- 'αύξουσα' ΑΛΛΙΩΣ π1 <- 'φθίνουσα' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ η_ταξινόμηση_βρέθηκε <- ΑΛΗΘΗΣ ΓΡΑΨΕ 'από αυτή την στιγμή οι αριθμοί πρέπει να δίνονται με: ', π1, ' σειρά, αλλιώς τερματίζεται ο αλγόριθμος.' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΑΝ α <> πρ ΚΑΙ η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΤΟΤΕ ΑΝ α > πρ ΤΟΤΕ π2 <- 'αύξουσα' ΑΛΛΙΩΣ π2 <- 'φθίνουσα' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΑΝ π1 <> π2 ΤΟΤΕ λ1 <- ΨΕΥΔΗΣ ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΤΕΛΟΣ_ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΓΡΑΨΕ 'δόθηκαν: ', πλ, ' αριθμοί σε: ', π1, 'σειρά' ΤΕΛΟΣ_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Click για ανάπτυξη... εσύ μας αλλάζεις τα ζητούμενα αλγόριθμο είπαμε, και μόνο ζητούμενο την σειρά τους.. όπως και να χει nice one, μου άρεσε ερώτηση αλγόριθμοι σε μικρά προγράμματα σε κεφαλαία σωστά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:34 Ο antonisd95: #1.972 28-05-13 19:34 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: εσύ μας αλλάζεις τα ζητούμενα αλγόριθμο είπαμε, και μόνο ζητούμενο την σειρά τους.. όπως και να χει nice one, μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Σελ.25 : Αλγόριθμος είναι μια πεπερασμένη σειρά ενεργειών, αυστηρά καθορισμένων και εκτελέσιμων σε πεπερασμένο χρόνο, που στοχεύουν στην επίλυση ενός προβλήματος. Αμφιβάλεις για το αν έκανα αλγόριθμο ή όχι; Επίσης το τετράδιο εργασιών έχει τα προγράμματα και την άλλη την "μπούρδα" με πεζά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:39 Ο CityBong έγραψε: #1.973 28-05-13 19:39 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Σελ.25 : Αλγόριθμος είναι μια πεπερασμένη σειρά ενεργειών, αυστηρά καθορισμένων και εκτελέσιμων σε πεπερασμένο χρόνο, που στοχεύουν στην επίλυση ενός προβλήματος. Αμφιβάλεις για το αν έκανα αλγόριθμο ή όχι; Επίσης το τετράδιο εργασιών έχει τα προγράμματα και την άλλη την "μπούρδα" με πεζά. Click για ανάπτυξη... Αχά, άρα δεν παίζει σημασία ε? Τυπικά μου λέγαν πέρσυ ( φέτος δεν κάνω ), στο φροντηστήριο ότι προγράμματα κεφαλαία... όπως και να χει, κεφαλαία θα τα βάλω γω να μαι σίγουρος Άλλη μια ερώτηση, έχεις ένα πίνακα δεδομένο στον αλγόριθμο λέμε Code: αλγόριθμος λέων δεδομένα // πιν // ενώ σε πρόγραμμα θα λέγαμε Code: πρόγραμμα λέων μεταβλητές πραγματικές: πιν[100] ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:45 Ο antonisd95: #1.974 28-05-13 19:45 Δεν ασχολούμαι με την ψευδογλώσσα. Και σε εμένα με κεφαλαία μου λένε γιατί υπάρχουν κάποιοι που κόβουν όταν έχεις μικρά, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω...το τετράδιο εργασιών τα έχει με πεζά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:48 Η Frwws έγραψε: #1.975 28-05-13 19:48 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: Άλλη μια ερώτηση, έχεις ένα πίνακα δεδομένο στον αλγόριθμο λέμε Code: αλγόριθμος λέων δεδομένα // πιν // ενώ σε πρόγραμμα θα λέγαμε Code: πρόγραμμα λέων μεταβλητές πραγματικές: πιν[100] ? Click για ανάπτυξη... Yes!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:12 Ο CityBong έγραψε: #1.976 28-05-13 20:12 άσκηση ζητά να υπολογίσεις κάτι το υπολογίζεις, το εμφανίζεις? -------- edit: 2η ερώτηση γράψε, σε προγράμματα εμφάνισε, σε αλγόριθμους υπάρχουν και άλλοι τρόποι εμφάνισης? π.χ αν σου ζητά να εμφανίσεις πίνακα από ότι θυμάμαι λες Code: ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ[100] // ή ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ // Ποιό από τα 2? Άλλος τρόπος εμφάνισης δεν υπάρχει ε? εννοώ γράψε, εμφάνισε, αποτελέσματα φτάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:42 Ο greekgohan: #1.977 28-05-13 20:42 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: άσκηση ζητά να υπολογίσεις κάτι το υπολογίζεις, το εμφανίζεις? -------- edit: 2η ερώτηση γράψε, σε προγράμματα εμφάνισε, σε αλγόριθμους υπάρχουν και άλλοι τρόποι εμφάνισης? π.χ αν σου ζητά να εμφανίσεις πίνακα από ότι θυμάμαι λες Code: ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ[100] // ή ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ // Ποιό από τα 2? Άλλος τρόπος εμφάνισης δεν υπάρχει ε? εννοώ γράψε, εμφάνισε, αποτελέσματα φτάνουν Click για ανάπτυξη... Σε ολα χρησιμοποιησε το ΓΡΑΨΕ,το εμφανισε ειναι για παιδια Αυτο το τελευταιο με τα αποτελεσματα δεν ειμαι σιγουρος αν θα το δεχτουν,για να εισαι καλυμμενος κανε μια επαναληψη με Για και εμφανισε τα στοιχεια του πινακα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:49 Ο CityBong έγραψε: #1.978 28-05-13 20:49 Αρχική Δημοσίευση από greekgohan: Σε ολα χρησιμοποιησε το ΓΡΑΨΕ,το εμφανισε ειναι για παιδια Αυτο το τελευταιο με τα αποτελεσματα δεν ειμαι σιγουρος αν θα το δεχτουν,για να εισαι καλυμμενος κανε μια επαναληψη με Για και εμφανισε τα στοιχεια του πινακα. Click για ανάπτυξη... Ναι μα σε αλγόριθμο δεν επιτρέπεται να βάλεις γράψε.. correct me if i am wrong οκ, το σκέφτηκα να το κάνω έτσι αλλά νομίζω το αποτελέσματα είναι μέσα στην ύλη και είναι και λίγο πιο σύντομος τρόπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:53 Ο greekgohan: #1.979 28-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: Ναι μα σε αλγόριθμο δεν επιτρέπεται να βάλεις γράψε.. correct me if i am wrong οκ, το σκέφτηκα να το κάνω έτσι αλλά νομίζω το αποτελέσματα είναι μέσα στην ύλη και είναι και λίγο πιο σύντομος τρόπος Click για ανάπτυξη... Φυσικα και επιτρεπεται το γραψε σε αλγοριθμο,μια ζωη αυτο χρησιμοποιω και δεν μου εχει προσαψει κανενας τιποτα. Οσο για το τελευταιο σου ειπα δεν ειμαι σιγουρος,για σιγουρια καν'το με την επαναληψη,εκτος και αν πει καποιος που το ξερει σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:35 Ο HonoreDeBalzac: #1.980 28-05-13 22:35 Τελικός απολογισμός μαθήματος : λογική 0 , απευθυνόμενο κατά κύριο λόγο σε καμμένα άτομα.....μόνο turbo-x που δεν σου ζητάνε να κάνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από CityBong: άσε είμαι τυφλός γενικώς το διάβασα πολύ γρήγορα και νόμιζα ότι σύκρινες με το α2 ( το οποίο και δεν τον άλλαζες) Μια ερώτηση έχω, στο γραπτό μπορώ να αφήνω κενές γραμμές? Αν ναι έως πόσες? Ξέρετε για πιθανές flag και έτσι που δεν μπορούμε να προβλέψουμε Click για ανάπτυξη... it's ok! Ναι με τις κενές γραμμές δεν έχουν πρόβλημα. Άλλωστε στο σχολικό τετράδιο του μαθητή ,λέει ότι καλό είναι μεταξύ των εντολών να υπάρχουν κενά έτσι ώστε αυτές να είναι ευκολότερο να διαχωριστόυν.Οπότε 2 σε 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:15 Ο antonisd95: #1.968 28-05-13 19:15 Ορίστε και η δική μου.Έχω πάρει και την περίπτωση που ο χρήστης μπορεί να δώσει ίδιους αριθμούς.Παίζω με χαρακτήρες και λογικές. Spoiler Code: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ χψω ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ: α, πρ ΑΚΕΡΑΙΕΣ: πλ ΛΟΓΙΚΕΣ: λ1, η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ: π1, π2 ΑΡΧΗ πλ <- 0 λ1 <- ΑΛΗΘΗΣ η_ταξινόμηση_βρέθηκε <- ΨΕΥΔΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ α ΟΣΟ λ1 ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ πλ <- πλ + 1 πρ <- α ΔΙΑΒΑΣΕ α ΑΝ α <> πρ ΚΑΙ ΟΧΙ η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΤΟΤΕ ΑΝ α > πρ ΤΟΤΕ π1 <- 'αύξουσα' ΑΛΛΙΩΣ π1 <- 'φθίνουσα' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ η_ταξινόμηση_βρέθηκε <- ΑΛΗΘΗΣ ΓΡΑΨΕ 'από αυτή την στιγμή οι αριθμοί πρέπει να δίνονται με: ', π1, ' σειρά, αλλιώς τερματίζεται ο αλγόριθμος.' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΑΝ α <> πρ ΚΑΙ η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΤΟΤΕ ΑΝ α > πρ ΤΟΤΕ π2 <- 'αύξουσα' ΑΛΛΙΩΣ π2 <- 'φθίνουσα' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΑΝ π1 <> π2 ΤΟΤΕ λ1 <- ΨΕΥΔΗΣ ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΤΕΛΟΣ_ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΓΡΑΨΕ 'δόθηκαν: ', πλ, ' αριθμοί σε: ', π1, 'σειρά' ΤΕΛΟΣ_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:16 Ο CityBong έγραψε: #1.969 28-05-13 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Frwws: it's ok! Ναι με τις κενές γραμμές δεν έχουν πρόβλημα. Άλλωστε στο σχολικό τετράδιο του μαθητή ,λέει ότι καλό είναι μεταξύ των εντολών να υπάρχουν κενά έτσι ώστε αυτές να είναι ευκολότερο να διαχωριστόυν.Οπότε 2 σε 1 Click για ανάπτυξη... Ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:20 Η Frwws έγραψε: #1.970 28-05-13 19:20 Παίζει να βάλουν απο ποιές σκοπιές η πληροφορική μελετά τα δεδομένα ή ούτε καν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:32 Ο CityBong έγραψε: #1.971 28-05-13 19:32 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Ορίστε και η δική μου.Έχω πάρει και την περίπτωση που ο χρήστης μπορεί να δώσει ίδιους αριθμούς.Παίζω με χαρακτήρες και λογικές. Spoiler Code: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ χψω ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ: α, πρ ΑΚΕΡΑΙΕΣ: πλ ΛΟΓΙΚΕΣ: λ1, η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ: π1, π2 ΑΡΧΗ πλ <- 0 λ1 <- ΑΛΗΘΗΣ η_ταξινόμηση_βρέθηκε <- ΨΕΥΔΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ α ΟΣΟ λ1 ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ πλ <- πλ + 1 πρ <- α ΔΙΑΒΑΣΕ α ΑΝ α <> πρ ΚΑΙ ΟΧΙ η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΤΟΤΕ ΑΝ α > πρ ΤΟΤΕ π1 <- 'αύξουσα' ΑΛΛΙΩΣ π1 <- 'φθίνουσα' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ η_ταξινόμηση_βρέθηκε <- ΑΛΗΘΗΣ ΓΡΑΨΕ 'από αυτή την στιγμή οι αριθμοί πρέπει να δίνονται με: ', π1, ' σειρά, αλλιώς τερματίζεται ο αλγόριθμος.' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΑΝ α <> πρ ΚΑΙ η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΤΟΤΕ ΑΝ α > πρ ΤΟΤΕ π2 <- 'αύξουσα' ΑΛΛΙΩΣ π2 <- 'φθίνουσα' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΑΝ π1 <> π2 ΤΟΤΕ λ1 <- ΨΕΥΔΗΣ ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΤΕΛΟΣ_ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΓΡΑΨΕ 'δόθηκαν: ', πλ, ' αριθμοί σε: ', π1, 'σειρά' ΤΕΛΟΣ_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Click για ανάπτυξη... εσύ μας αλλάζεις τα ζητούμενα αλγόριθμο είπαμε, και μόνο ζητούμενο την σειρά τους.. όπως και να χει nice one, μου άρεσε ερώτηση αλγόριθμοι σε μικρά προγράμματα σε κεφαλαία σωστά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:34 Ο antonisd95: #1.972 28-05-13 19:34 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: εσύ μας αλλάζεις τα ζητούμενα αλγόριθμο είπαμε, και μόνο ζητούμενο την σειρά τους.. όπως και να χει nice one, μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Σελ.25 : Αλγόριθμος είναι μια πεπερασμένη σειρά ενεργειών, αυστηρά καθορισμένων και εκτελέσιμων σε πεπερασμένο χρόνο, που στοχεύουν στην επίλυση ενός προβλήματος. Αμφιβάλεις για το αν έκανα αλγόριθμο ή όχι; Επίσης το τετράδιο εργασιών έχει τα προγράμματα και την άλλη την "μπούρδα" με πεζά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:39 Ο CityBong έγραψε: #1.973 28-05-13 19:39 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Σελ.25 : Αλγόριθμος είναι μια πεπερασμένη σειρά ενεργειών, αυστηρά καθορισμένων και εκτελέσιμων σε πεπερασμένο χρόνο, που στοχεύουν στην επίλυση ενός προβλήματος. Αμφιβάλεις για το αν έκανα αλγόριθμο ή όχι; Επίσης το τετράδιο εργασιών έχει τα προγράμματα και την άλλη την "μπούρδα" με πεζά. Click για ανάπτυξη... Αχά, άρα δεν παίζει σημασία ε? Τυπικά μου λέγαν πέρσυ ( φέτος δεν κάνω ), στο φροντηστήριο ότι προγράμματα κεφαλαία... όπως και να χει, κεφαλαία θα τα βάλω γω να μαι σίγουρος Άλλη μια ερώτηση, έχεις ένα πίνακα δεδομένο στον αλγόριθμο λέμε Code: αλγόριθμος λέων δεδομένα // πιν // ενώ σε πρόγραμμα θα λέγαμε Code: πρόγραμμα λέων μεταβλητές πραγματικές: πιν[100] ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:45 Ο antonisd95: #1.974 28-05-13 19:45 Δεν ασχολούμαι με την ψευδογλώσσα. Και σε εμένα με κεφαλαία μου λένε γιατί υπάρχουν κάποιοι που κόβουν όταν έχεις μικρά, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω...το τετράδιο εργασιών τα έχει με πεζά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:48 Η Frwws έγραψε: #1.975 28-05-13 19:48 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: Άλλη μια ερώτηση, έχεις ένα πίνακα δεδομένο στον αλγόριθμο λέμε Code: αλγόριθμος λέων δεδομένα // πιν // ενώ σε πρόγραμμα θα λέγαμε Code: πρόγραμμα λέων μεταβλητές πραγματικές: πιν[100] ? Click για ανάπτυξη... Yes!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:12 Ο CityBong έγραψε: #1.976 28-05-13 20:12 άσκηση ζητά να υπολογίσεις κάτι το υπολογίζεις, το εμφανίζεις? -------- edit: 2η ερώτηση γράψε, σε προγράμματα εμφάνισε, σε αλγόριθμους υπάρχουν και άλλοι τρόποι εμφάνισης? π.χ αν σου ζητά να εμφανίσεις πίνακα από ότι θυμάμαι λες Code: ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ[100] // ή ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ // Ποιό από τα 2? Άλλος τρόπος εμφάνισης δεν υπάρχει ε? εννοώ γράψε, εμφάνισε, αποτελέσματα φτάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:42 Ο greekgohan: #1.977 28-05-13 20:42 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: άσκηση ζητά να υπολογίσεις κάτι το υπολογίζεις, το εμφανίζεις? -------- edit: 2η ερώτηση γράψε, σε προγράμματα εμφάνισε, σε αλγόριθμους υπάρχουν και άλλοι τρόποι εμφάνισης? π.χ αν σου ζητά να εμφανίσεις πίνακα από ότι θυμάμαι λες Code: ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ[100] // ή ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ // Ποιό από τα 2? Άλλος τρόπος εμφάνισης δεν υπάρχει ε? εννοώ γράψε, εμφάνισε, αποτελέσματα φτάνουν Click για ανάπτυξη... Σε ολα χρησιμοποιησε το ΓΡΑΨΕ,το εμφανισε ειναι για παιδια Αυτο το τελευταιο με τα αποτελεσματα δεν ειμαι σιγουρος αν θα το δεχτουν,για να εισαι καλυμμενος κανε μια επαναληψη με Για και εμφανισε τα στοιχεια του πινακα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:49 Ο CityBong έγραψε: #1.978 28-05-13 20:49 Αρχική Δημοσίευση από greekgohan: Σε ολα χρησιμοποιησε το ΓΡΑΨΕ,το εμφανισε ειναι για παιδια Αυτο το τελευταιο με τα αποτελεσματα δεν ειμαι σιγουρος αν θα το δεχτουν,για να εισαι καλυμμενος κανε μια επαναληψη με Για και εμφανισε τα στοιχεια του πινακα. Click για ανάπτυξη... Ναι μα σε αλγόριθμο δεν επιτρέπεται να βάλεις γράψε.. correct me if i am wrong οκ, το σκέφτηκα να το κάνω έτσι αλλά νομίζω το αποτελέσματα είναι μέσα στην ύλη και είναι και λίγο πιο σύντομος τρόπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:53 Ο greekgohan: #1.979 28-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: Ναι μα σε αλγόριθμο δεν επιτρέπεται να βάλεις γράψε.. correct me if i am wrong οκ, το σκέφτηκα να το κάνω έτσι αλλά νομίζω το αποτελέσματα είναι μέσα στην ύλη και είναι και λίγο πιο σύντομος τρόπος Click για ανάπτυξη... Φυσικα και επιτρεπεται το γραψε σε αλγοριθμο,μια ζωη αυτο χρησιμοποιω και δεν μου εχει προσαψει κανενας τιποτα. Οσο για το τελευταιο σου ειπα δεν ειμαι σιγουρος,για σιγουρια καν'το με την επαναληψη,εκτος και αν πει καποιος που το ξερει σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:35 Ο HonoreDeBalzac: #1.980 28-05-13 22:35 Τελικός απολογισμός μαθήματος : λογική 0 , απευθυνόμενο κατά κύριο λόγο σε καμμένα άτομα.....μόνο turbo-x που δεν σου ζητάνε να κάνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ορίστε και η δική μου.Έχω πάρει και την περίπτωση που ο χρήστης μπορεί να δώσει ίδιους αριθμούς.Παίζω με χαρακτήρες και λογικές. Spoiler Code: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ χψω ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ: α, πρ ΑΚΕΡΑΙΕΣ: πλ ΛΟΓΙΚΕΣ: λ1, η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ: π1, π2 ΑΡΧΗ πλ <- 0 λ1 <- ΑΛΗΘΗΣ η_ταξινόμηση_βρέθηκε <- ΨΕΥΔΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ α ΟΣΟ λ1 ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ πλ <- πλ + 1 πρ <- α ΔΙΑΒΑΣΕ α ΑΝ α <> πρ ΚΑΙ ΟΧΙ η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΤΟΤΕ ΑΝ α > πρ ΤΟΤΕ π1 <- 'αύξουσα' ΑΛΛΙΩΣ π1 <- 'φθίνουσα' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ η_ταξινόμηση_βρέθηκε <- ΑΛΗΘΗΣ ΓΡΑΨΕ 'από αυτή την στιγμή οι αριθμοί πρέπει να δίνονται με: ', π1, ' σειρά, αλλιώς τερματίζεται ο αλγόριθμος.' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΑΝ α <> πρ ΚΑΙ η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΤΟΤΕ ΑΝ α > πρ ΤΟΤΕ π2 <- 'αύξουσα' ΑΛΛΙΩΣ π2 <- 'φθίνουσα' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΑΝ π1 <> π2 ΤΟΤΕ λ1 <- ΨΕΥΔΗΣ ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΤΕΛΟΣ_ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΓΡΑΨΕ 'δόθηκαν: ', πλ, ' αριθμοί σε: ', π1, 'σειρά' ΤΕΛΟΣ_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:16 Ο CityBong έγραψε: #1.969 28-05-13 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Frwws: it's ok! Ναι με τις κενές γραμμές δεν έχουν πρόβλημα. Άλλωστε στο σχολικό τετράδιο του μαθητή ,λέει ότι καλό είναι μεταξύ των εντολών να υπάρχουν κενά έτσι ώστε αυτές να είναι ευκολότερο να διαχωριστόυν.Οπότε 2 σε 1 Click για ανάπτυξη... Ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:20 Η Frwws έγραψε: #1.970 28-05-13 19:20 Παίζει να βάλουν απο ποιές σκοπιές η πληροφορική μελετά τα δεδομένα ή ούτε καν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:32 Ο CityBong έγραψε: #1.971 28-05-13 19:32 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Ορίστε και η δική μου.Έχω πάρει και την περίπτωση που ο χρήστης μπορεί να δώσει ίδιους αριθμούς.Παίζω με χαρακτήρες και λογικές. Spoiler Code: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ χψω ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ: α, πρ ΑΚΕΡΑΙΕΣ: πλ ΛΟΓΙΚΕΣ: λ1, η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ: π1, π2 ΑΡΧΗ πλ <- 0 λ1 <- ΑΛΗΘΗΣ η_ταξινόμηση_βρέθηκε <- ΨΕΥΔΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ α ΟΣΟ λ1 ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ πλ <- πλ + 1 πρ <- α ΔΙΑΒΑΣΕ α ΑΝ α <> πρ ΚΑΙ ΟΧΙ η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΤΟΤΕ ΑΝ α > πρ ΤΟΤΕ π1 <- 'αύξουσα' ΑΛΛΙΩΣ π1 <- 'φθίνουσα' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ η_ταξινόμηση_βρέθηκε <- ΑΛΗΘΗΣ ΓΡΑΨΕ 'από αυτή την στιγμή οι αριθμοί πρέπει να δίνονται με: ', π1, ' σειρά, αλλιώς τερματίζεται ο αλγόριθμος.' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΑΝ α <> πρ ΚΑΙ η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΤΟΤΕ ΑΝ α > πρ ΤΟΤΕ π2 <- 'αύξουσα' ΑΛΛΙΩΣ π2 <- 'φθίνουσα' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΑΝ π1 <> π2 ΤΟΤΕ λ1 <- ΨΕΥΔΗΣ ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΤΕΛΟΣ_ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΓΡΑΨΕ 'δόθηκαν: ', πλ, ' αριθμοί σε: ', π1, 'σειρά' ΤΕΛΟΣ_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Click για ανάπτυξη... εσύ μας αλλάζεις τα ζητούμενα αλγόριθμο είπαμε, και μόνο ζητούμενο την σειρά τους.. όπως και να χει nice one, μου άρεσε ερώτηση αλγόριθμοι σε μικρά προγράμματα σε κεφαλαία σωστά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:34 Ο antonisd95: #1.972 28-05-13 19:34 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: εσύ μας αλλάζεις τα ζητούμενα αλγόριθμο είπαμε, και μόνο ζητούμενο την σειρά τους.. όπως και να χει nice one, μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Σελ.25 : Αλγόριθμος είναι μια πεπερασμένη σειρά ενεργειών, αυστηρά καθορισμένων και εκτελέσιμων σε πεπερασμένο χρόνο, που στοχεύουν στην επίλυση ενός προβλήματος. Αμφιβάλεις για το αν έκανα αλγόριθμο ή όχι; Επίσης το τετράδιο εργασιών έχει τα προγράμματα και την άλλη την "μπούρδα" με πεζά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:39 Ο CityBong έγραψε: #1.973 28-05-13 19:39 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Σελ.25 : Αλγόριθμος είναι μια πεπερασμένη σειρά ενεργειών, αυστηρά καθορισμένων και εκτελέσιμων σε πεπερασμένο χρόνο, που στοχεύουν στην επίλυση ενός προβλήματος. Αμφιβάλεις για το αν έκανα αλγόριθμο ή όχι; Επίσης το τετράδιο εργασιών έχει τα προγράμματα και την άλλη την "μπούρδα" με πεζά. Click για ανάπτυξη... Αχά, άρα δεν παίζει σημασία ε? Τυπικά μου λέγαν πέρσυ ( φέτος δεν κάνω ), στο φροντηστήριο ότι προγράμματα κεφαλαία... όπως και να χει, κεφαλαία θα τα βάλω γω να μαι σίγουρος Άλλη μια ερώτηση, έχεις ένα πίνακα δεδομένο στον αλγόριθμο λέμε Code: αλγόριθμος λέων δεδομένα // πιν // ενώ σε πρόγραμμα θα λέγαμε Code: πρόγραμμα λέων μεταβλητές πραγματικές: πιν[100] ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:45 Ο antonisd95: #1.974 28-05-13 19:45 Δεν ασχολούμαι με την ψευδογλώσσα. Και σε εμένα με κεφαλαία μου λένε γιατί υπάρχουν κάποιοι που κόβουν όταν έχεις μικρά, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω...το τετράδιο εργασιών τα έχει με πεζά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:48 Η Frwws έγραψε: #1.975 28-05-13 19:48 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: Άλλη μια ερώτηση, έχεις ένα πίνακα δεδομένο στον αλγόριθμο λέμε Code: αλγόριθμος λέων δεδομένα // πιν // ενώ σε πρόγραμμα θα λέγαμε Code: πρόγραμμα λέων μεταβλητές πραγματικές: πιν[100] ? Click για ανάπτυξη... Yes!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:12 Ο CityBong έγραψε: #1.976 28-05-13 20:12 άσκηση ζητά να υπολογίσεις κάτι το υπολογίζεις, το εμφανίζεις? -------- edit: 2η ερώτηση γράψε, σε προγράμματα εμφάνισε, σε αλγόριθμους υπάρχουν και άλλοι τρόποι εμφάνισης? π.χ αν σου ζητά να εμφανίσεις πίνακα από ότι θυμάμαι λες Code: ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ[100] // ή ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ // Ποιό από τα 2? Άλλος τρόπος εμφάνισης δεν υπάρχει ε? εννοώ γράψε, εμφάνισε, αποτελέσματα φτάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:42 Ο greekgohan: #1.977 28-05-13 20:42 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: άσκηση ζητά να υπολογίσεις κάτι το υπολογίζεις, το εμφανίζεις? -------- edit: 2η ερώτηση γράψε, σε προγράμματα εμφάνισε, σε αλγόριθμους υπάρχουν και άλλοι τρόποι εμφάνισης? π.χ αν σου ζητά να εμφανίσεις πίνακα από ότι θυμάμαι λες Code: ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ[100] // ή ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ // Ποιό από τα 2? Άλλος τρόπος εμφάνισης δεν υπάρχει ε? εννοώ γράψε, εμφάνισε, αποτελέσματα φτάνουν Click για ανάπτυξη... Σε ολα χρησιμοποιησε το ΓΡΑΨΕ,το εμφανισε ειναι για παιδια Αυτο το τελευταιο με τα αποτελεσματα δεν ειμαι σιγουρος αν θα το δεχτουν,για να εισαι καλυμμενος κανε μια επαναληψη με Για και εμφανισε τα στοιχεια του πινακα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:49 Ο CityBong έγραψε: #1.978 28-05-13 20:49 Αρχική Δημοσίευση από greekgohan: Σε ολα χρησιμοποιησε το ΓΡΑΨΕ,το εμφανισε ειναι για παιδια Αυτο το τελευταιο με τα αποτελεσματα δεν ειμαι σιγουρος αν θα το δεχτουν,για να εισαι καλυμμενος κανε μια επαναληψη με Για και εμφανισε τα στοιχεια του πινακα. Click για ανάπτυξη... Ναι μα σε αλγόριθμο δεν επιτρέπεται να βάλεις γράψε.. correct me if i am wrong οκ, το σκέφτηκα να το κάνω έτσι αλλά νομίζω το αποτελέσματα είναι μέσα στην ύλη και είναι και λίγο πιο σύντομος τρόπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:53 Ο greekgohan: #1.979 28-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: Ναι μα σε αλγόριθμο δεν επιτρέπεται να βάλεις γράψε.. correct me if i am wrong οκ, το σκέφτηκα να το κάνω έτσι αλλά νομίζω το αποτελέσματα είναι μέσα στην ύλη και είναι και λίγο πιο σύντομος τρόπος Click για ανάπτυξη... Φυσικα και επιτρεπεται το γραψε σε αλγοριθμο,μια ζωη αυτο χρησιμοποιω και δεν μου εχει προσαψει κανενας τιποτα. Οσο για το τελευταιο σου ειπα δεν ειμαι σιγουρος,για σιγουρια καν'το με την επαναληψη,εκτος και αν πει καποιος που το ξερει σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:35 Ο HonoreDeBalzac: #1.980 28-05-13 22:35 Τελικός απολογισμός μαθήματος : λογική 0 , απευθυνόμενο κατά κύριο λόγο σε καμμένα άτομα.....μόνο turbo-x που δεν σου ζητάνε να κάνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Frwws: it's ok! Ναι με τις κενές γραμμές δεν έχουν πρόβλημα. Άλλωστε στο σχολικό τετράδιο του μαθητή ,λέει ότι καλό είναι μεταξύ των εντολών να υπάρχουν κενά έτσι ώστε αυτές να είναι ευκολότερο να διαχωριστόυν.Οπότε 2 σε 1 Click για ανάπτυξη... Ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:20 Η Frwws έγραψε: #1.970 28-05-13 19:20 Παίζει να βάλουν απο ποιές σκοπιές η πληροφορική μελετά τα δεδομένα ή ούτε καν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:32 Ο CityBong έγραψε: #1.971 28-05-13 19:32 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Ορίστε και η δική μου.Έχω πάρει και την περίπτωση που ο χρήστης μπορεί να δώσει ίδιους αριθμούς.Παίζω με χαρακτήρες και λογικές. Spoiler Code: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ χψω ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ: α, πρ ΑΚΕΡΑΙΕΣ: πλ ΛΟΓΙΚΕΣ: λ1, η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ: π1, π2 ΑΡΧΗ πλ <- 0 λ1 <- ΑΛΗΘΗΣ η_ταξινόμηση_βρέθηκε <- ΨΕΥΔΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ α ΟΣΟ λ1 ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ πλ <- πλ + 1 πρ <- α ΔΙΑΒΑΣΕ α ΑΝ α <> πρ ΚΑΙ ΟΧΙ η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΤΟΤΕ ΑΝ α > πρ ΤΟΤΕ π1 <- 'αύξουσα' ΑΛΛΙΩΣ π1 <- 'φθίνουσα' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ η_ταξινόμηση_βρέθηκε <- ΑΛΗΘΗΣ ΓΡΑΨΕ 'από αυτή την στιγμή οι αριθμοί πρέπει να δίνονται με: ', π1, ' σειρά, αλλιώς τερματίζεται ο αλγόριθμος.' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΑΝ α <> πρ ΚΑΙ η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΤΟΤΕ ΑΝ α > πρ ΤΟΤΕ π2 <- 'αύξουσα' ΑΛΛΙΩΣ π2 <- 'φθίνουσα' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΑΝ π1 <> π2 ΤΟΤΕ λ1 <- ΨΕΥΔΗΣ ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΤΕΛΟΣ_ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΓΡΑΨΕ 'δόθηκαν: ', πλ, ' αριθμοί σε: ', π1, 'σειρά' ΤΕΛΟΣ_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Click για ανάπτυξη... εσύ μας αλλάζεις τα ζητούμενα αλγόριθμο είπαμε, και μόνο ζητούμενο την σειρά τους.. όπως και να χει nice one, μου άρεσε ερώτηση αλγόριθμοι σε μικρά προγράμματα σε κεφαλαία σωστά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:34 Ο antonisd95: #1.972 28-05-13 19:34 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: εσύ μας αλλάζεις τα ζητούμενα αλγόριθμο είπαμε, και μόνο ζητούμενο την σειρά τους.. όπως και να χει nice one, μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Σελ.25 : Αλγόριθμος είναι μια πεπερασμένη σειρά ενεργειών, αυστηρά καθορισμένων και εκτελέσιμων σε πεπερασμένο χρόνο, που στοχεύουν στην επίλυση ενός προβλήματος. Αμφιβάλεις για το αν έκανα αλγόριθμο ή όχι; Επίσης το τετράδιο εργασιών έχει τα προγράμματα και την άλλη την "μπούρδα" με πεζά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:39 Ο CityBong έγραψε: #1.973 28-05-13 19:39 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Σελ.25 : Αλγόριθμος είναι μια πεπερασμένη σειρά ενεργειών, αυστηρά καθορισμένων και εκτελέσιμων σε πεπερασμένο χρόνο, που στοχεύουν στην επίλυση ενός προβλήματος. Αμφιβάλεις για το αν έκανα αλγόριθμο ή όχι; Επίσης το τετράδιο εργασιών έχει τα προγράμματα και την άλλη την "μπούρδα" με πεζά. Click για ανάπτυξη... Αχά, άρα δεν παίζει σημασία ε? Τυπικά μου λέγαν πέρσυ ( φέτος δεν κάνω ), στο φροντηστήριο ότι προγράμματα κεφαλαία... όπως και να χει, κεφαλαία θα τα βάλω γω να μαι σίγουρος Άλλη μια ερώτηση, έχεις ένα πίνακα δεδομένο στον αλγόριθμο λέμε Code: αλγόριθμος λέων δεδομένα // πιν // ενώ σε πρόγραμμα θα λέγαμε Code: πρόγραμμα λέων μεταβλητές πραγματικές: πιν[100] ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:45 Ο antonisd95: #1.974 28-05-13 19:45 Δεν ασχολούμαι με την ψευδογλώσσα. Και σε εμένα με κεφαλαία μου λένε γιατί υπάρχουν κάποιοι που κόβουν όταν έχεις μικρά, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω...το τετράδιο εργασιών τα έχει με πεζά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:48 Η Frwws έγραψε: #1.975 28-05-13 19:48 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: Άλλη μια ερώτηση, έχεις ένα πίνακα δεδομένο στον αλγόριθμο λέμε Code: αλγόριθμος λέων δεδομένα // πιν // ενώ σε πρόγραμμα θα λέγαμε Code: πρόγραμμα λέων μεταβλητές πραγματικές: πιν[100] ? Click για ανάπτυξη... Yes!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:12 Ο CityBong έγραψε: #1.976 28-05-13 20:12 άσκηση ζητά να υπολογίσεις κάτι το υπολογίζεις, το εμφανίζεις? -------- edit: 2η ερώτηση γράψε, σε προγράμματα εμφάνισε, σε αλγόριθμους υπάρχουν και άλλοι τρόποι εμφάνισης? π.χ αν σου ζητά να εμφανίσεις πίνακα από ότι θυμάμαι λες Code: ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ[100] // ή ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ // Ποιό από τα 2? Άλλος τρόπος εμφάνισης δεν υπάρχει ε? εννοώ γράψε, εμφάνισε, αποτελέσματα φτάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:42 Ο greekgohan: #1.977 28-05-13 20:42 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: άσκηση ζητά να υπολογίσεις κάτι το υπολογίζεις, το εμφανίζεις? -------- edit: 2η ερώτηση γράψε, σε προγράμματα εμφάνισε, σε αλγόριθμους υπάρχουν και άλλοι τρόποι εμφάνισης? π.χ αν σου ζητά να εμφανίσεις πίνακα από ότι θυμάμαι λες Code: ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ[100] // ή ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ // Ποιό από τα 2? Άλλος τρόπος εμφάνισης δεν υπάρχει ε? εννοώ γράψε, εμφάνισε, αποτελέσματα φτάνουν Click για ανάπτυξη... Σε ολα χρησιμοποιησε το ΓΡΑΨΕ,το εμφανισε ειναι για παιδια Αυτο το τελευταιο με τα αποτελεσματα δεν ειμαι σιγουρος αν θα το δεχτουν,για να εισαι καλυμμενος κανε μια επαναληψη με Για και εμφανισε τα στοιχεια του πινακα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:49 Ο CityBong έγραψε: #1.978 28-05-13 20:49 Αρχική Δημοσίευση από greekgohan: Σε ολα χρησιμοποιησε το ΓΡΑΨΕ,το εμφανισε ειναι για παιδια Αυτο το τελευταιο με τα αποτελεσματα δεν ειμαι σιγουρος αν θα το δεχτουν,για να εισαι καλυμμενος κανε μια επαναληψη με Για και εμφανισε τα στοιχεια του πινακα. Click για ανάπτυξη... Ναι μα σε αλγόριθμο δεν επιτρέπεται να βάλεις γράψε.. correct me if i am wrong οκ, το σκέφτηκα να το κάνω έτσι αλλά νομίζω το αποτελέσματα είναι μέσα στην ύλη και είναι και λίγο πιο σύντομος τρόπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:53 Ο greekgohan: #1.979 28-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: Ναι μα σε αλγόριθμο δεν επιτρέπεται να βάλεις γράψε.. correct me if i am wrong οκ, το σκέφτηκα να το κάνω έτσι αλλά νομίζω το αποτελέσματα είναι μέσα στην ύλη και είναι και λίγο πιο σύντομος τρόπος Click για ανάπτυξη... Φυσικα και επιτρεπεται το γραψε σε αλγοριθμο,μια ζωη αυτο χρησιμοποιω και δεν μου εχει προσαψει κανενας τιποτα. Οσο για το τελευταιο σου ειπα δεν ειμαι σιγουρος,για σιγουρια καν'το με την επαναληψη,εκτος και αν πει καποιος που το ξερει σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:35 Ο HonoreDeBalzac: #1.980 28-05-13 22:35 Τελικός απολογισμός μαθήματος : λογική 0 , απευθυνόμενο κατά κύριο λόγο σε καμμένα άτομα.....μόνο turbo-x που δεν σου ζητάνε να κάνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παίζει να βάλουν απο ποιές σκοπιές η πληροφορική μελετά τα δεδομένα ή ούτε καν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:32 Ο CityBong έγραψε: #1.971 28-05-13 19:32 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Ορίστε και η δική μου.Έχω πάρει και την περίπτωση που ο χρήστης μπορεί να δώσει ίδιους αριθμούς.Παίζω με χαρακτήρες και λογικές. Spoiler Code: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ χψω ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ: α, πρ ΑΚΕΡΑΙΕΣ: πλ ΛΟΓΙΚΕΣ: λ1, η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ: π1, π2 ΑΡΧΗ πλ <- 0 λ1 <- ΑΛΗΘΗΣ η_ταξινόμηση_βρέθηκε <- ΨΕΥΔΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ α ΟΣΟ λ1 ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ πλ <- πλ + 1 πρ <- α ΔΙΑΒΑΣΕ α ΑΝ α <> πρ ΚΑΙ ΟΧΙ η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΤΟΤΕ ΑΝ α > πρ ΤΟΤΕ π1 <- 'αύξουσα' ΑΛΛΙΩΣ π1 <- 'φθίνουσα' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ η_ταξινόμηση_βρέθηκε <- ΑΛΗΘΗΣ ΓΡΑΨΕ 'από αυτή την στιγμή οι αριθμοί πρέπει να δίνονται με: ', π1, ' σειρά, αλλιώς τερματίζεται ο αλγόριθμος.' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΑΝ α <> πρ ΚΑΙ η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΤΟΤΕ ΑΝ α > πρ ΤΟΤΕ π2 <- 'αύξουσα' ΑΛΛΙΩΣ π2 <- 'φθίνουσα' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΑΝ π1 <> π2 ΤΟΤΕ λ1 <- ΨΕΥΔΗΣ ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΤΕΛΟΣ_ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΓΡΑΨΕ 'δόθηκαν: ', πλ, ' αριθμοί σε: ', π1, 'σειρά' ΤΕΛΟΣ_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Click για ανάπτυξη... εσύ μας αλλάζεις τα ζητούμενα αλγόριθμο είπαμε, και μόνο ζητούμενο την σειρά τους.. όπως και να χει nice one, μου άρεσε ερώτηση αλγόριθμοι σε μικρά προγράμματα σε κεφαλαία σωστά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:34 Ο antonisd95: #1.972 28-05-13 19:34 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: εσύ μας αλλάζεις τα ζητούμενα αλγόριθμο είπαμε, και μόνο ζητούμενο την σειρά τους.. όπως και να χει nice one, μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Σελ.25 : Αλγόριθμος είναι μια πεπερασμένη σειρά ενεργειών, αυστηρά καθορισμένων και εκτελέσιμων σε πεπερασμένο χρόνο, που στοχεύουν στην επίλυση ενός προβλήματος. Αμφιβάλεις για το αν έκανα αλγόριθμο ή όχι; Επίσης το τετράδιο εργασιών έχει τα προγράμματα και την άλλη την "μπούρδα" με πεζά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:39 Ο CityBong έγραψε: #1.973 28-05-13 19:39 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Σελ.25 : Αλγόριθμος είναι μια πεπερασμένη σειρά ενεργειών, αυστηρά καθορισμένων και εκτελέσιμων σε πεπερασμένο χρόνο, που στοχεύουν στην επίλυση ενός προβλήματος. Αμφιβάλεις για το αν έκανα αλγόριθμο ή όχι; Επίσης το τετράδιο εργασιών έχει τα προγράμματα και την άλλη την "μπούρδα" με πεζά. Click για ανάπτυξη... Αχά, άρα δεν παίζει σημασία ε? Τυπικά μου λέγαν πέρσυ ( φέτος δεν κάνω ), στο φροντηστήριο ότι προγράμματα κεφαλαία... όπως και να χει, κεφαλαία θα τα βάλω γω να μαι σίγουρος Άλλη μια ερώτηση, έχεις ένα πίνακα δεδομένο στον αλγόριθμο λέμε Code: αλγόριθμος λέων δεδομένα // πιν // ενώ σε πρόγραμμα θα λέγαμε Code: πρόγραμμα λέων μεταβλητές πραγματικές: πιν[100] ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:45 Ο antonisd95: #1.974 28-05-13 19:45 Δεν ασχολούμαι με την ψευδογλώσσα. Και σε εμένα με κεφαλαία μου λένε γιατί υπάρχουν κάποιοι που κόβουν όταν έχεις μικρά, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω...το τετράδιο εργασιών τα έχει με πεζά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:48 Η Frwws έγραψε: #1.975 28-05-13 19:48 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: Άλλη μια ερώτηση, έχεις ένα πίνακα δεδομένο στον αλγόριθμο λέμε Code: αλγόριθμος λέων δεδομένα // πιν // ενώ σε πρόγραμμα θα λέγαμε Code: πρόγραμμα λέων μεταβλητές πραγματικές: πιν[100] ? Click για ανάπτυξη... Yes!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:12 Ο CityBong έγραψε: #1.976 28-05-13 20:12 άσκηση ζητά να υπολογίσεις κάτι το υπολογίζεις, το εμφανίζεις? -------- edit: 2η ερώτηση γράψε, σε προγράμματα εμφάνισε, σε αλγόριθμους υπάρχουν και άλλοι τρόποι εμφάνισης? π.χ αν σου ζητά να εμφανίσεις πίνακα από ότι θυμάμαι λες Code: ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ[100] // ή ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ // Ποιό από τα 2? Άλλος τρόπος εμφάνισης δεν υπάρχει ε? εννοώ γράψε, εμφάνισε, αποτελέσματα φτάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:42 Ο greekgohan: #1.977 28-05-13 20:42 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: άσκηση ζητά να υπολογίσεις κάτι το υπολογίζεις, το εμφανίζεις? -------- edit: 2η ερώτηση γράψε, σε προγράμματα εμφάνισε, σε αλγόριθμους υπάρχουν και άλλοι τρόποι εμφάνισης? π.χ αν σου ζητά να εμφανίσεις πίνακα από ότι θυμάμαι λες Code: ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ[100] // ή ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ // Ποιό από τα 2? Άλλος τρόπος εμφάνισης δεν υπάρχει ε? εννοώ γράψε, εμφάνισε, αποτελέσματα φτάνουν Click για ανάπτυξη... Σε ολα χρησιμοποιησε το ΓΡΑΨΕ,το εμφανισε ειναι για παιδια Αυτο το τελευταιο με τα αποτελεσματα δεν ειμαι σιγουρος αν θα το δεχτουν,για να εισαι καλυμμενος κανε μια επαναληψη με Για και εμφανισε τα στοιχεια του πινακα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:49 Ο CityBong έγραψε: #1.978 28-05-13 20:49 Αρχική Δημοσίευση από greekgohan: Σε ολα χρησιμοποιησε το ΓΡΑΨΕ,το εμφανισε ειναι για παιδια Αυτο το τελευταιο με τα αποτελεσματα δεν ειμαι σιγουρος αν θα το δεχτουν,για να εισαι καλυμμενος κανε μια επαναληψη με Για και εμφανισε τα στοιχεια του πινακα. Click για ανάπτυξη... Ναι μα σε αλγόριθμο δεν επιτρέπεται να βάλεις γράψε.. correct me if i am wrong οκ, το σκέφτηκα να το κάνω έτσι αλλά νομίζω το αποτελέσματα είναι μέσα στην ύλη και είναι και λίγο πιο σύντομος τρόπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:53 Ο greekgohan: #1.979 28-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: Ναι μα σε αλγόριθμο δεν επιτρέπεται να βάλεις γράψε.. correct me if i am wrong οκ, το σκέφτηκα να το κάνω έτσι αλλά νομίζω το αποτελέσματα είναι μέσα στην ύλη και είναι και λίγο πιο σύντομος τρόπος Click για ανάπτυξη... Φυσικα και επιτρεπεται το γραψε σε αλγοριθμο,μια ζωη αυτο χρησιμοποιω και δεν μου εχει προσαψει κανενας τιποτα. Οσο για το τελευταιο σου ειπα δεν ειμαι σιγουρος,για σιγουρια καν'το με την επαναληψη,εκτος και αν πει καποιος που το ξερει σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:35 Ο HonoreDeBalzac: #1.980 28-05-13 22:35 Τελικός απολογισμός μαθήματος : λογική 0 , απευθυνόμενο κατά κύριο λόγο σε καμμένα άτομα.....μόνο turbo-x που δεν σου ζητάνε να κάνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Ορίστε και η δική μου.Έχω πάρει και την περίπτωση που ο χρήστης μπορεί να δώσει ίδιους αριθμούς.Παίζω με χαρακτήρες και λογικές. Spoiler Code: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ χψω ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ: α, πρ ΑΚΕΡΑΙΕΣ: πλ ΛΟΓΙΚΕΣ: λ1, η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ: π1, π2 ΑΡΧΗ πλ <- 0 λ1 <- ΑΛΗΘΗΣ η_ταξινόμηση_βρέθηκε <- ΨΕΥΔΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ α ΟΣΟ λ1 ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ πλ <- πλ + 1 πρ <- α ΔΙΑΒΑΣΕ α ΑΝ α <> πρ ΚΑΙ ΟΧΙ η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΤΟΤΕ ΑΝ α > πρ ΤΟΤΕ π1 <- 'αύξουσα' ΑΛΛΙΩΣ π1 <- 'φθίνουσα' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ η_ταξινόμηση_βρέθηκε <- ΑΛΗΘΗΣ ΓΡΑΨΕ 'από αυτή την στιγμή οι αριθμοί πρέπει να δίνονται με: ', π1, ' σειρά, αλλιώς τερματίζεται ο αλγόριθμος.' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΑΝ α <> πρ ΚΑΙ η_ταξινόμηση_βρέθηκε ΤΟΤΕ ΑΝ α > πρ ΤΟΤΕ π2 <- 'αύξουσα' ΑΛΛΙΩΣ π2 <- 'φθίνουσα' ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΑΝ π1 <> π2 ΤΟΤΕ λ1 <- ΨΕΥΔΗΣ ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΤΕΛΟΣ_ΑΝ ΤΕΛΟΣ_ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΓΡΑΨΕ 'δόθηκαν: ', πλ, ' αριθμοί σε: ', π1, 'σειρά' ΤΕΛΟΣ_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Click για ανάπτυξη... εσύ μας αλλάζεις τα ζητούμενα αλγόριθμο είπαμε, και μόνο ζητούμενο την σειρά τους.. όπως και να χει nice one, μου άρεσε ερώτηση αλγόριθμοι σε μικρά προγράμματα σε κεφαλαία σωστά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:34 Ο antonisd95: #1.972 28-05-13 19:34 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: εσύ μας αλλάζεις τα ζητούμενα αλγόριθμο είπαμε, και μόνο ζητούμενο την σειρά τους.. όπως και να χει nice one, μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Σελ.25 : Αλγόριθμος είναι μια πεπερασμένη σειρά ενεργειών, αυστηρά καθορισμένων και εκτελέσιμων σε πεπερασμένο χρόνο, που στοχεύουν στην επίλυση ενός προβλήματος. Αμφιβάλεις για το αν έκανα αλγόριθμο ή όχι; Επίσης το τετράδιο εργασιών έχει τα προγράμματα και την άλλη την "μπούρδα" με πεζά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:39 Ο CityBong έγραψε: #1.973 28-05-13 19:39 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Σελ.25 : Αλγόριθμος είναι μια πεπερασμένη σειρά ενεργειών, αυστηρά καθορισμένων και εκτελέσιμων σε πεπερασμένο χρόνο, που στοχεύουν στην επίλυση ενός προβλήματος. Αμφιβάλεις για το αν έκανα αλγόριθμο ή όχι; Επίσης το τετράδιο εργασιών έχει τα προγράμματα και την άλλη την "μπούρδα" με πεζά. Click για ανάπτυξη... Αχά, άρα δεν παίζει σημασία ε? Τυπικά μου λέγαν πέρσυ ( φέτος δεν κάνω ), στο φροντηστήριο ότι προγράμματα κεφαλαία... όπως και να χει, κεφαλαία θα τα βάλω γω να μαι σίγουρος Άλλη μια ερώτηση, έχεις ένα πίνακα δεδομένο στον αλγόριθμο λέμε Code: αλγόριθμος λέων δεδομένα // πιν // ενώ σε πρόγραμμα θα λέγαμε Code: πρόγραμμα λέων μεταβλητές πραγματικές: πιν[100] ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:45 Ο antonisd95: #1.974 28-05-13 19:45 Δεν ασχολούμαι με την ψευδογλώσσα. Και σε εμένα με κεφαλαία μου λένε γιατί υπάρχουν κάποιοι που κόβουν όταν έχεις μικρά, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω...το τετράδιο εργασιών τα έχει με πεζά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:48 Η Frwws έγραψε: #1.975 28-05-13 19:48 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: Άλλη μια ερώτηση, έχεις ένα πίνακα δεδομένο στον αλγόριθμο λέμε Code: αλγόριθμος λέων δεδομένα // πιν // ενώ σε πρόγραμμα θα λέγαμε Code: πρόγραμμα λέων μεταβλητές πραγματικές: πιν[100] ? Click για ανάπτυξη... Yes!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:12 Ο CityBong έγραψε: #1.976 28-05-13 20:12 άσκηση ζητά να υπολογίσεις κάτι το υπολογίζεις, το εμφανίζεις? -------- edit: 2η ερώτηση γράψε, σε προγράμματα εμφάνισε, σε αλγόριθμους υπάρχουν και άλλοι τρόποι εμφάνισης? π.χ αν σου ζητά να εμφανίσεις πίνακα από ότι θυμάμαι λες Code: ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ[100] // ή ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ // Ποιό από τα 2? Άλλος τρόπος εμφάνισης δεν υπάρχει ε? εννοώ γράψε, εμφάνισε, αποτελέσματα φτάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:42 Ο greekgohan: #1.977 28-05-13 20:42 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: άσκηση ζητά να υπολογίσεις κάτι το υπολογίζεις, το εμφανίζεις? -------- edit: 2η ερώτηση γράψε, σε προγράμματα εμφάνισε, σε αλγόριθμους υπάρχουν και άλλοι τρόποι εμφάνισης? π.χ αν σου ζητά να εμφανίσεις πίνακα από ότι θυμάμαι λες Code: ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ[100] // ή ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ // Ποιό από τα 2? Άλλος τρόπος εμφάνισης δεν υπάρχει ε? εννοώ γράψε, εμφάνισε, αποτελέσματα φτάνουν Click για ανάπτυξη... Σε ολα χρησιμοποιησε το ΓΡΑΨΕ,το εμφανισε ειναι για παιδια Αυτο το τελευταιο με τα αποτελεσματα δεν ειμαι σιγουρος αν θα το δεχτουν,για να εισαι καλυμμενος κανε μια επαναληψη με Για και εμφανισε τα στοιχεια του πινακα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:49 Ο CityBong έγραψε: #1.978 28-05-13 20:49 Αρχική Δημοσίευση από greekgohan: Σε ολα χρησιμοποιησε το ΓΡΑΨΕ,το εμφανισε ειναι για παιδια Αυτο το τελευταιο με τα αποτελεσματα δεν ειμαι σιγουρος αν θα το δεχτουν,για να εισαι καλυμμενος κανε μια επαναληψη με Για και εμφανισε τα στοιχεια του πινακα. Click για ανάπτυξη... Ναι μα σε αλγόριθμο δεν επιτρέπεται να βάλεις γράψε.. correct me if i am wrong οκ, το σκέφτηκα να το κάνω έτσι αλλά νομίζω το αποτελέσματα είναι μέσα στην ύλη και είναι και λίγο πιο σύντομος τρόπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:53 Ο greekgohan: #1.979 28-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: Ναι μα σε αλγόριθμο δεν επιτρέπεται να βάλεις γράψε.. correct me if i am wrong οκ, το σκέφτηκα να το κάνω έτσι αλλά νομίζω το αποτελέσματα είναι μέσα στην ύλη και είναι και λίγο πιο σύντομος τρόπος Click για ανάπτυξη... Φυσικα και επιτρεπεται το γραψε σε αλγοριθμο,μια ζωη αυτο χρησιμοποιω και δεν μου εχει προσαψει κανενας τιποτα. Οσο για το τελευταιο σου ειπα δεν ειμαι σιγουρος,για σιγουρια καν'το με την επαναληψη,εκτος και αν πει καποιος που το ξερει σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:35 Ο HonoreDeBalzac: #1.980 28-05-13 22:35 Τελικός απολογισμός μαθήματος : λογική 0 , απευθυνόμενο κατά κύριο λόγο σε καμμένα άτομα.....μόνο turbo-x που δεν σου ζητάνε να κάνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από CityBong: εσύ μας αλλάζεις τα ζητούμενα αλγόριθμο είπαμε, και μόνο ζητούμενο την σειρά τους.. όπως και να χει nice one, μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Σελ.25 : Αλγόριθμος είναι μια πεπερασμένη σειρά ενεργειών, αυστηρά καθορισμένων και εκτελέσιμων σε πεπερασμένο χρόνο, που στοχεύουν στην επίλυση ενός προβλήματος. Αμφιβάλεις για το αν έκανα αλγόριθμο ή όχι; Επίσης το τετράδιο εργασιών έχει τα προγράμματα και την άλλη την "μπούρδα" με πεζά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:39 Ο CityBong έγραψε: #1.973 28-05-13 19:39 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Σελ.25 : Αλγόριθμος είναι μια πεπερασμένη σειρά ενεργειών, αυστηρά καθορισμένων και εκτελέσιμων σε πεπερασμένο χρόνο, που στοχεύουν στην επίλυση ενός προβλήματος. Αμφιβάλεις για το αν έκανα αλγόριθμο ή όχι; Επίσης το τετράδιο εργασιών έχει τα προγράμματα και την άλλη την "μπούρδα" με πεζά. Click για ανάπτυξη... Αχά, άρα δεν παίζει σημασία ε? Τυπικά μου λέγαν πέρσυ ( φέτος δεν κάνω ), στο φροντηστήριο ότι προγράμματα κεφαλαία... όπως και να χει, κεφαλαία θα τα βάλω γω να μαι σίγουρος Άλλη μια ερώτηση, έχεις ένα πίνακα δεδομένο στον αλγόριθμο λέμε Code: αλγόριθμος λέων δεδομένα // πιν // ενώ σε πρόγραμμα θα λέγαμε Code: πρόγραμμα λέων μεταβλητές πραγματικές: πιν[100] ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:45 Ο antonisd95: #1.974 28-05-13 19:45 Δεν ασχολούμαι με την ψευδογλώσσα. Και σε εμένα με κεφαλαία μου λένε γιατί υπάρχουν κάποιοι που κόβουν όταν έχεις μικρά, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω...το τετράδιο εργασιών τα έχει με πεζά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:48 Η Frwws έγραψε: #1.975 28-05-13 19:48 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: Άλλη μια ερώτηση, έχεις ένα πίνακα δεδομένο στον αλγόριθμο λέμε Code: αλγόριθμος λέων δεδομένα // πιν // ενώ σε πρόγραμμα θα λέγαμε Code: πρόγραμμα λέων μεταβλητές πραγματικές: πιν[100] ? Click για ανάπτυξη... Yes!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:12 Ο CityBong έγραψε: #1.976 28-05-13 20:12 άσκηση ζητά να υπολογίσεις κάτι το υπολογίζεις, το εμφανίζεις? -------- edit: 2η ερώτηση γράψε, σε προγράμματα εμφάνισε, σε αλγόριθμους υπάρχουν και άλλοι τρόποι εμφάνισης? π.χ αν σου ζητά να εμφανίσεις πίνακα από ότι θυμάμαι λες Code: ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ[100] // ή ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ // Ποιό από τα 2? Άλλος τρόπος εμφάνισης δεν υπάρχει ε? εννοώ γράψε, εμφάνισε, αποτελέσματα φτάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:42 Ο greekgohan: #1.977 28-05-13 20:42 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: άσκηση ζητά να υπολογίσεις κάτι το υπολογίζεις, το εμφανίζεις? -------- edit: 2η ερώτηση γράψε, σε προγράμματα εμφάνισε, σε αλγόριθμους υπάρχουν και άλλοι τρόποι εμφάνισης? π.χ αν σου ζητά να εμφανίσεις πίνακα από ότι θυμάμαι λες Code: ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ[100] // ή ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ // Ποιό από τα 2? Άλλος τρόπος εμφάνισης δεν υπάρχει ε? εννοώ γράψε, εμφάνισε, αποτελέσματα φτάνουν Click για ανάπτυξη... Σε ολα χρησιμοποιησε το ΓΡΑΨΕ,το εμφανισε ειναι για παιδια Αυτο το τελευταιο με τα αποτελεσματα δεν ειμαι σιγουρος αν θα το δεχτουν,για να εισαι καλυμμενος κανε μια επαναληψη με Για και εμφανισε τα στοιχεια του πινακα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:49 Ο CityBong έγραψε: #1.978 28-05-13 20:49 Αρχική Δημοσίευση από greekgohan: Σε ολα χρησιμοποιησε το ΓΡΑΨΕ,το εμφανισε ειναι για παιδια Αυτο το τελευταιο με τα αποτελεσματα δεν ειμαι σιγουρος αν θα το δεχτουν,για να εισαι καλυμμενος κανε μια επαναληψη με Για και εμφανισε τα στοιχεια του πινακα. Click για ανάπτυξη... Ναι μα σε αλγόριθμο δεν επιτρέπεται να βάλεις γράψε.. correct me if i am wrong οκ, το σκέφτηκα να το κάνω έτσι αλλά νομίζω το αποτελέσματα είναι μέσα στην ύλη και είναι και λίγο πιο σύντομος τρόπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:53 Ο greekgohan: #1.979 28-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: Ναι μα σε αλγόριθμο δεν επιτρέπεται να βάλεις γράψε.. correct me if i am wrong οκ, το σκέφτηκα να το κάνω έτσι αλλά νομίζω το αποτελέσματα είναι μέσα στην ύλη και είναι και λίγο πιο σύντομος τρόπος Click για ανάπτυξη... Φυσικα και επιτρεπεται το γραψε σε αλγοριθμο,μια ζωη αυτο χρησιμοποιω και δεν μου εχει προσαψει κανενας τιποτα. Οσο για το τελευταιο σου ειπα δεν ειμαι σιγουρος,για σιγουρια καν'το με την επαναληψη,εκτος και αν πει καποιος που το ξερει σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:35 Ο HonoreDeBalzac: #1.980 28-05-13 22:35 Τελικός απολογισμός μαθήματος : λογική 0 , απευθυνόμενο κατά κύριο λόγο σε καμμένα άτομα.....μόνο turbo-x που δεν σου ζητάνε να κάνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Σελ.25 : Αλγόριθμος είναι μια πεπερασμένη σειρά ενεργειών, αυστηρά καθορισμένων και εκτελέσιμων σε πεπερασμένο χρόνο, που στοχεύουν στην επίλυση ενός προβλήματος. Αμφιβάλεις για το αν έκανα αλγόριθμο ή όχι; Επίσης το τετράδιο εργασιών έχει τα προγράμματα και την άλλη την "μπούρδα" με πεζά. Click για ανάπτυξη... Αχά, άρα δεν παίζει σημασία ε? Τυπικά μου λέγαν πέρσυ ( φέτος δεν κάνω ), στο φροντηστήριο ότι προγράμματα κεφαλαία... όπως και να χει, κεφαλαία θα τα βάλω γω να μαι σίγουρος Άλλη μια ερώτηση, έχεις ένα πίνακα δεδομένο στον αλγόριθμο λέμε Code: αλγόριθμος λέων δεδομένα // πιν // ενώ σε πρόγραμμα θα λέγαμε Code: πρόγραμμα λέων μεταβλητές πραγματικές: πιν[100] ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:45 Ο antonisd95: #1.974 28-05-13 19:45 Δεν ασχολούμαι με την ψευδογλώσσα. Και σε εμένα με κεφαλαία μου λένε γιατί υπάρχουν κάποιοι που κόβουν όταν έχεις μικρά, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω...το τετράδιο εργασιών τα έχει με πεζά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:48 Η Frwws έγραψε: #1.975 28-05-13 19:48 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: Άλλη μια ερώτηση, έχεις ένα πίνακα δεδομένο στον αλγόριθμο λέμε Code: αλγόριθμος λέων δεδομένα // πιν // ενώ σε πρόγραμμα θα λέγαμε Code: πρόγραμμα λέων μεταβλητές πραγματικές: πιν[100] ? Click για ανάπτυξη... Yes!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:12 Ο CityBong έγραψε: #1.976 28-05-13 20:12 άσκηση ζητά να υπολογίσεις κάτι το υπολογίζεις, το εμφανίζεις? -------- edit: 2η ερώτηση γράψε, σε προγράμματα εμφάνισε, σε αλγόριθμους υπάρχουν και άλλοι τρόποι εμφάνισης? π.χ αν σου ζητά να εμφανίσεις πίνακα από ότι θυμάμαι λες Code: ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ[100] // ή ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ // Ποιό από τα 2? Άλλος τρόπος εμφάνισης δεν υπάρχει ε? εννοώ γράψε, εμφάνισε, αποτελέσματα φτάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:42 Ο greekgohan: #1.977 28-05-13 20:42 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: άσκηση ζητά να υπολογίσεις κάτι το υπολογίζεις, το εμφανίζεις? -------- edit: 2η ερώτηση γράψε, σε προγράμματα εμφάνισε, σε αλγόριθμους υπάρχουν και άλλοι τρόποι εμφάνισης? π.χ αν σου ζητά να εμφανίσεις πίνακα από ότι θυμάμαι λες Code: ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ[100] // ή ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ // Ποιό από τα 2? Άλλος τρόπος εμφάνισης δεν υπάρχει ε? εννοώ γράψε, εμφάνισε, αποτελέσματα φτάνουν Click για ανάπτυξη... Σε ολα χρησιμοποιησε το ΓΡΑΨΕ,το εμφανισε ειναι για παιδια Αυτο το τελευταιο με τα αποτελεσματα δεν ειμαι σιγουρος αν θα το δεχτουν,για να εισαι καλυμμενος κανε μια επαναληψη με Για και εμφανισε τα στοιχεια του πινακα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:49 Ο CityBong έγραψε: #1.978 28-05-13 20:49 Αρχική Δημοσίευση από greekgohan: Σε ολα χρησιμοποιησε το ΓΡΑΨΕ,το εμφανισε ειναι για παιδια Αυτο το τελευταιο με τα αποτελεσματα δεν ειμαι σιγουρος αν θα το δεχτουν,για να εισαι καλυμμενος κανε μια επαναληψη με Για και εμφανισε τα στοιχεια του πινακα. Click για ανάπτυξη... Ναι μα σε αλγόριθμο δεν επιτρέπεται να βάλεις γράψε.. correct me if i am wrong οκ, το σκέφτηκα να το κάνω έτσι αλλά νομίζω το αποτελέσματα είναι μέσα στην ύλη και είναι και λίγο πιο σύντομος τρόπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:53 Ο greekgohan: #1.979 28-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: Ναι μα σε αλγόριθμο δεν επιτρέπεται να βάλεις γράψε.. correct me if i am wrong οκ, το σκέφτηκα να το κάνω έτσι αλλά νομίζω το αποτελέσματα είναι μέσα στην ύλη και είναι και λίγο πιο σύντομος τρόπος Click για ανάπτυξη... Φυσικα και επιτρεπεται το γραψε σε αλγοριθμο,μια ζωη αυτο χρησιμοποιω και δεν μου εχει προσαψει κανενας τιποτα. Οσο για το τελευταιο σου ειπα δεν ειμαι σιγουρος,για σιγουρια καν'το με την επαναληψη,εκτος και αν πει καποιος που το ξερει σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:35 Ο HonoreDeBalzac: #1.980 28-05-13 22:35 Τελικός απολογισμός μαθήματος : λογική 0 , απευθυνόμενο κατά κύριο λόγο σε καμμένα άτομα.....μόνο turbo-x που δεν σου ζητάνε να κάνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν ασχολούμαι με την ψευδογλώσσα. Και σε εμένα με κεφαλαία μου λένε γιατί υπάρχουν κάποιοι που κόβουν όταν έχεις μικρά, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω...το τετράδιο εργασιών τα έχει με πεζά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Frwws Νεοφερμένο μέλος Η Frwws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 19:48 Η Frwws έγραψε: #1.975 28-05-13 19:48 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: Άλλη μια ερώτηση, έχεις ένα πίνακα δεδομένο στον αλγόριθμο λέμε Code: αλγόριθμος λέων δεδομένα // πιν // ενώ σε πρόγραμμα θα λέγαμε Code: πρόγραμμα λέων μεταβλητές πραγματικές: πιν[100] ? Click για ανάπτυξη... Yes!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:12 Ο CityBong έγραψε: #1.976 28-05-13 20:12 άσκηση ζητά να υπολογίσεις κάτι το υπολογίζεις, το εμφανίζεις? -------- edit: 2η ερώτηση γράψε, σε προγράμματα εμφάνισε, σε αλγόριθμους υπάρχουν και άλλοι τρόποι εμφάνισης? π.χ αν σου ζητά να εμφανίσεις πίνακα από ότι θυμάμαι λες Code: ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ[100] // ή ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ // Ποιό από τα 2? Άλλος τρόπος εμφάνισης δεν υπάρχει ε? εννοώ γράψε, εμφάνισε, αποτελέσματα φτάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:42 Ο greekgohan: #1.977 28-05-13 20:42 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: άσκηση ζητά να υπολογίσεις κάτι το υπολογίζεις, το εμφανίζεις? -------- edit: 2η ερώτηση γράψε, σε προγράμματα εμφάνισε, σε αλγόριθμους υπάρχουν και άλλοι τρόποι εμφάνισης? π.χ αν σου ζητά να εμφανίσεις πίνακα από ότι θυμάμαι λες Code: ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ[100] // ή ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ // Ποιό από τα 2? Άλλος τρόπος εμφάνισης δεν υπάρχει ε? εννοώ γράψε, εμφάνισε, αποτελέσματα φτάνουν Click για ανάπτυξη... Σε ολα χρησιμοποιησε το ΓΡΑΨΕ,το εμφανισε ειναι για παιδια Αυτο το τελευταιο με τα αποτελεσματα δεν ειμαι σιγουρος αν θα το δεχτουν,για να εισαι καλυμμενος κανε μια επαναληψη με Για και εμφανισε τα στοιχεια του πινακα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:49 Ο CityBong έγραψε: #1.978 28-05-13 20:49 Αρχική Δημοσίευση από greekgohan: Σε ολα χρησιμοποιησε το ΓΡΑΨΕ,το εμφανισε ειναι για παιδια Αυτο το τελευταιο με τα αποτελεσματα δεν ειμαι σιγουρος αν θα το δεχτουν,για να εισαι καλυμμενος κανε μια επαναληψη με Για και εμφανισε τα στοιχεια του πινακα. Click για ανάπτυξη... Ναι μα σε αλγόριθμο δεν επιτρέπεται να βάλεις γράψε.. correct me if i am wrong οκ, το σκέφτηκα να το κάνω έτσι αλλά νομίζω το αποτελέσματα είναι μέσα στην ύλη και είναι και λίγο πιο σύντομος τρόπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:53 Ο greekgohan: #1.979 28-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: Ναι μα σε αλγόριθμο δεν επιτρέπεται να βάλεις γράψε.. correct me if i am wrong οκ, το σκέφτηκα να το κάνω έτσι αλλά νομίζω το αποτελέσματα είναι μέσα στην ύλη και είναι και λίγο πιο σύντομος τρόπος Click για ανάπτυξη... Φυσικα και επιτρεπεται το γραψε σε αλγοριθμο,μια ζωη αυτο χρησιμοποιω και δεν μου εχει προσαψει κανενας τιποτα. Οσο για το τελευταιο σου ειπα δεν ειμαι σιγουρος,για σιγουρια καν'το με την επαναληψη,εκτος και αν πει καποιος που το ξερει σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:35 Ο HonoreDeBalzac: #1.980 28-05-13 22:35 Τελικός απολογισμός μαθήματος : λογική 0 , απευθυνόμενο κατά κύριο λόγο σε καμμένα άτομα.....μόνο turbo-x που δεν σου ζητάνε να κάνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από CityBong: Άλλη μια ερώτηση, έχεις ένα πίνακα δεδομένο στον αλγόριθμο λέμε Code: αλγόριθμος λέων δεδομένα // πιν // ενώ σε πρόγραμμα θα λέγαμε Code: πρόγραμμα λέων μεταβλητές πραγματικές: πιν[100] ? Click για ανάπτυξη... Yes!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:12 Ο CityBong έγραψε: #1.976 28-05-13 20:12 άσκηση ζητά να υπολογίσεις κάτι το υπολογίζεις, το εμφανίζεις? -------- edit: 2η ερώτηση γράψε, σε προγράμματα εμφάνισε, σε αλγόριθμους υπάρχουν και άλλοι τρόποι εμφάνισης? π.χ αν σου ζητά να εμφανίσεις πίνακα από ότι θυμάμαι λες Code: ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ[100] // ή ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ // Ποιό από τα 2? Άλλος τρόπος εμφάνισης δεν υπάρχει ε? εννοώ γράψε, εμφάνισε, αποτελέσματα φτάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:42 Ο greekgohan: #1.977 28-05-13 20:42 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: άσκηση ζητά να υπολογίσεις κάτι το υπολογίζεις, το εμφανίζεις? -------- edit: 2η ερώτηση γράψε, σε προγράμματα εμφάνισε, σε αλγόριθμους υπάρχουν και άλλοι τρόποι εμφάνισης? π.χ αν σου ζητά να εμφανίσεις πίνακα από ότι θυμάμαι λες Code: ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ[100] // ή ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ // Ποιό από τα 2? Άλλος τρόπος εμφάνισης δεν υπάρχει ε? εννοώ γράψε, εμφάνισε, αποτελέσματα φτάνουν Click για ανάπτυξη... Σε ολα χρησιμοποιησε το ΓΡΑΨΕ,το εμφανισε ειναι για παιδια Αυτο το τελευταιο με τα αποτελεσματα δεν ειμαι σιγουρος αν θα το δεχτουν,για να εισαι καλυμμενος κανε μια επαναληψη με Για και εμφανισε τα στοιχεια του πινακα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:49 Ο CityBong έγραψε: #1.978 28-05-13 20:49 Αρχική Δημοσίευση από greekgohan: Σε ολα χρησιμοποιησε το ΓΡΑΨΕ,το εμφανισε ειναι για παιδια Αυτο το τελευταιο με τα αποτελεσματα δεν ειμαι σιγουρος αν θα το δεχτουν,για να εισαι καλυμμενος κανε μια επαναληψη με Για και εμφανισε τα στοιχεια του πινακα. Click για ανάπτυξη... Ναι μα σε αλγόριθμο δεν επιτρέπεται να βάλεις γράψε.. correct me if i am wrong οκ, το σκέφτηκα να το κάνω έτσι αλλά νομίζω το αποτελέσματα είναι μέσα στην ύλη και είναι και λίγο πιο σύντομος τρόπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:53 Ο greekgohan: #1.979 28-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: Ναι μα σε αλγόριθμο δεν επιτρέπεται να βάλεις γράψε.. correct me if i am wrong οκ, το σκέφτηκα να το κάνω έτσι αλλά νομίζω το αποτελέσματα είναι μέσα στην ύλη και είναι και λίγο πιο σύντομος τρόπος Click για ανάπτυξη... Φυσικα και επιτρεπεται το γραψε σε αλγοριθμο,μια ζωη αυτο χρησιμοποιω και δεν μου εχει προσαψει κανενας τιποτα. Οσο για το τελευταιο σου ειπα δεν ειμαι σιγουρος,για σιγουρια καν'το με την επαναληψη,εκτος και αν πει καποιος που το ξερει σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:35 Ο HonoreDeBalzac: #1.980 28-05-13 22:35 Τελικός απολογισμός μαθήματος : λογική 0 , απευθυνόμενο κατά κύριο λόγο σε καμμένα άτομα.....μόνο turbo-x που δεν σου ζητάνε να κάνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
άσκηση ζητά να υπολογίσεις κάτι το υπολογίζεις, το εμφανίζεις? -------- edit: 2η ερώτηση γράψε, σε προγράμματα εμφάνισε, σε αλγόριθμους υπάρχουν και άλλοι τρόποι εμφάνισης? π.χ αν σου ζητά να εμφανίσεις πίνακα από ότι θυμάμαι λες Code: ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ[100] // ή ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ // Ποιό από τα 2? Άλλος τρόπος εμφάνισης δεν υπάρχει ε? εννοώ γράψε, εμφάνισε, αποτελέσματα φτάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:42 Ο greekgohan: #1.977 28-05-13 20:42 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: άσκηση ζητά να υπολογίσεις κάτι το υπολογίζεις, το εμφανίζεις? -------- edit: 2η ερώτηση γράψε, σε προγράμματα εμφάνισε, σε αλγόριθμους υπάρχουν και άλλοι τρόποι εμφάνισης? π.χ αν σου ζητά να εμφανίσεις πίνακα από ότι θυμάμαι λες Code: ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ[100] // ή ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ // Ποιό από τα 2? Άλλος τρόπος εμφάνισης δεν υπάρχει ε? εννοώ γράψε, εμφάνισε, αποτελέσματα φτάνουν Click για ανάπτυξη... Σε ολα χρησιμοποιησε το ΓΡΑΨΕ,το εμφανισε ειναι για παιδια Αυτο το τελευταιο με τα αποτελεσματα δεν ειμαι σιγουρος αν θα το δεχτουν,για να εισαι καλυμμενος κανε μια επαναληψη με Για και εμφανισε τα στοιχεια του πινακα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2013 CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:49 Ο CityBong έγραψε: #1.978 28-05-13 20:49 Αρχική Δημοσίευση από greekgohan: Σε ολα χρησιμοποιησε το ΓΡΑΨΕ,το εμφανισε ειναι για παιδια Αυτο το τελευταιο με τα αποτελεσματα δεν ειμαι σιγουρος αν θα το δεχτουν,για να εισαι καλυμμενος κανε μια επαναληψη με Για και εμφανισε τα στοιχεια του πινακα. Click για ανάπτυξη... Ναι μα σε αλγόριθμο δεν επιτρέπεται να βάλεις γράψε.. correct me if i am wrong οκ, το σκέφτηκα να το κάνω έτσι αλλά νομίζω το αποτελέσματα είναι μέσα στην ύλη και είναι και λίγο πιο σύντομος τρόπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:53 Ο greekgohan: #1.979 28-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: Ναι μα σε αλγόριθμο δεν επιτρέπεται να βάλεις γράψε.. correct me if i am wrong οκ, το σκέφτηκα να το κάνω έτσι αλλά νομίζω το αποτελέσματα είναι μέσα στην ύλη και είναι και λίγο πιο σύντομος τρόπος Click για ανάπτυξη... Φυσικα και επιτρεπεται το γραψε σε αλγοριθμο,μια ζωη αυτο χρησιμοποιω και δεν μου εχει προσαψει κανενας τιποτα. Οσο για το τελευταιο σου ειπα δεν ειμαι σιγουρος,για σιγουρια καν'το με την επαναληψη,εκτος και αν πει καποιος που το ξερει σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:35 Ο HonoreDeBalzac: #1.980 28-05-13 22:35 Τελικός απολογισμός μαθήματος : λογική 0 , απευθυνόμενο κατά κύριο λόγο σε καμμένα άτομα.....μόνο turbo-x που δεν σου ζητάνε να κάνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από CityBong: άσκηση ζητά να υπολογίσεις κάτι το υπολογίζεις, το εμφανίζεις? -------- edit: 2η ερώτηση γράψε, σε προγράμματα εμφάνισε, σε αλγόριθμους υπάρχουν και άλλοι τρόποι εμφάνισης? π.χ αν σου ζητά να εμφανίσεις πίνακα από ότι θυμάμαι λες Code: ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ[100] // ή ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ // ΠΙΝ // Ποιό από τα 2? Άλλος τρόπος εμφάνισης δεν υπάρχει ε? εννοώ γράψε, εμφάνισε, αποτελέσματα φτάνουν Click για ανάπτυξη... Σε ολα χρησιμοποιησε το ΓΡΑΨΕ,το εμφανισε ειναι για παιδια Αυτο το τελευταιο με τα αποτελεσματα δεν ειμαι σιγουρος αν θα το δεχτουν,για να εισαι καλυμμενος κανε μια επαναληψη με Για και εμφανισε τα στοιχεια του πινακα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CityBong Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Leon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 150 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:49 Ο CityBong έγραψε: #1.978 28-05-13 20:49 Αρχική Δημοσίευση από greekgohan: Σε ολα χρησιμοποιησε το ΓΡΑΨΕ,το εμφανισε ειναι για παιδια Αυτο το τελευταιο με τα αποτελεσματα δεν ειμαι σιγουρος αν θα το δεχτουν,για να εισαι καλυμμενος κανε μια επαναληψη με Για και εμφανισε τα στοιχεια του πινακα. Click για ανάπτυξη... Ναι μα σε αλγόριθμο δεν επιτρέπεται να βάλεις γράψε.. correct me if i am wrong οκ, το σκέφτηκα να το κάνω έτσι αλλά νομίζω το αποτελέσματα είναι μέσα στην ύλη και είναι και λίγο πιο σύντομος τρόπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:53 Ο greekgohan: #1.979 28-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: Ναι μα σε αλγόριθμο δεν επιτρέπεται να βάλεις γράψε.. correct me if i am wrong οκ, το σκέφτηκα να το κάνω έτσι αλλά νομίζω το αποτελέσματα είναι μέσα στην ύλη και είναι και λίγο πιο σύντομος τρόπος Click για ανάπτυξη... Φυσικα και επιτρεπεται το γραψε σε αλγοριθμο,μια ζωη αυτο χρησιμοποιω και δεν μου εχει προσαψει κανενας τιποτα. Οσο για το τελευταιο σου ειπα δεν ειμαι σιγουρος,για σιγουρια καν'το με την επαναληψη,εκτος και αν πει καποιος που το ξερει σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:35 Ο HonoreDeBalzac: #1.980 28-05-13 22:35 Τελικός απολογισμός μαθήματος : λογική 0 , απευθυνόμενο κατά κύριο λόγο σε καμμένα άτομα.....μόνο turbo-x που δεν σου ζητάνε να κάνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από greekgohan: Σε ολα χρησιμοποιησε το ΓΡΑΨΕ,το εμφανισε ειναι για παιδια Αυτο το τελευταιο με τα αποτελεσματα δεν ειμαι σιγουρος αν θα το δεχτουν,για να εισαι καλυμμενος κανε μια επαναληψη με Για και εμφανισε τα στοιχεια του πινακα. Click για ανάπτυξη... Ναι μα σε αλγόριθμο δεν επιτρέπεται να βάλεις γράψε.. correct me if i am wrong οκ, το σκέφτηκα να το κάνω έτσι αλλά νομίζω το αποτελέσματα είναι μέσα στην ύλη και είναι και λίγο πιο σύντομος τρόπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 20:53 Ο greekgohan: #1.979 28-05-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από CityBong: Ναι μα σε αλγόριθμο δεν επιτρέπεται να βάλεις γράψε.. correct me if i am wrong οκ, το σκέφτηκα να το κάνω έτσι αλλά νομίζω το αποτελέσματα είναι μέσα στην ύλη και είναι και λίγο πιο σύντομος τρόπος Click για ανάπτυξη... Φυσικα και επιτρεπεται το γραψε σε αλγοριθμο,μια ζωη αυτο χρησιμοποιω και δεν μου εχει προσαψει κανενας τιποτα. Οσο για το τελευταιο σου ειπα δεν ειμαι σιγουρος,για σιγουρια καν'το με την επαναληψη,εκτος και αν πει καποιος που το ξερει σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:35 Ο HonoreDeBalzac: #1.980 28-05-13 22:35 Τελικός απολογισμός μαθήματος : λογική 0 , απευθυνόμενο κατά κύριο λόγο σε καμμένα άτομα.....μόνο turbo-x που δεν σου ζητάνε να κάνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από CityBong: Ναι μα σε αλγόριθμο δεν επιτρέπεται να βάλεις γράψε.. correct me if i am wrong οκ, το σκέφτηκα να το κάνω έτσι αλλά νομίζω το αποτελέσματα είναι μέσα στην ύλη και είναι και λίγο πιο σύντομος τρόπος Click για ανάπτυξη... Φυσικα και επιτρεπεται το γραψε σε αλγοριθμο,μια ζωη αυτο χρησιμοποιω και δεν μου εχει προσαψει κανενας τιποτα. Οσο για το τελευταιο σου ειπα δεν ειμαι σιγουρος,για σιγουρια καν'το με την επαναληψη,εκτος και αν πει καποιος που το ξερει σιγουρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 22:35 Ο HonoreDeBalzac: #1.980 28-05-13 22:35 Τελικός απολογισμός μαθήματος : λογική 0 , απευθυνόμενο κατά κύριο λόγο σε καμμένα άτομα.....μόνο turbo-x που δεν σου ζητάνε να κάνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τελικός απολογισμός μαθήματος : λογική 0 , απευθυνόμενο κατά κύριο λόγο σε καμμένα άτομα.....μόνο turbo-x που δεν σου ζητάνε να κάνεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.