antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:05 Ο antonisd95: #1.821 04-02-13 23:05 Code: X<--10 ΟΣΟ X<=20 ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ ΓΡΑΨΕ Χ Χ<--Χ+5 ΤΕΛΟΣ_ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ Η μετατροπή που θα έκανα εγώ είναι η παρακάτω: Code: Για χ από 10 μέχρι 20 με_βήμα 5 γράψε χ τέλος_επανάληψης Είσαι σίγουρη πως πρόσεξες το <= 20 ; Στην δική σου λύση, η επανάληψη σταματάει μόλις το χ γίνει 20.Ενώ στην αρχική σταματάει μόλις το χ ξεπεράσει το 20. Μήπως δεν είναι <=, αλλά είναι σκέτο < ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:09 Η φρι έγραψε: #1.822 04-02-13 23:09 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Code: X<--10 ΟΣΟ X<=20 ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ ΓΡΑΨΕ Χ Χ<--Χ+5 ΤΕΛΟΣ_ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ Η μετατροπή που θα έκανα εγώ είναι η παρακάτω: Code: Για χ από 10 μέχρι 20 με_βήμα 5 γράψε χ τέλος_επανάληψης Είσαι σίγουρη πως πρόσεξες το <= 20 ; Στην δική σου λύση, η επανάληψη σταματάει μόλις το χ γίνει 20.Ενώ στην αρχική σταματάει μόλις το χ ξεπεράσει το 20. Μήπως δεν είναι <=, αλλά είναι σκέτο < ; Click για ανάπτυξη... Ναι,σόρρυ. Το διορθωσα είναι σκέτο < Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:14 Ο antonisd95: #1.823 04-02-13 23:14 Τότε δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα σ'αυτό που λες.Οι τιμές που θα εμφανιστούν είναι ίδιες. Ρώτα όμως και το αφεντικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:20 Ο Γιώργος έγραψε: #1.824 05-02-13 19:20 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Ρώτα όμως και το αφεντικό. Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζόταν καν να της το πεις. Νομίζεις ότι την έχω γλιτώσει; Ναι, οι λύσεις είναι ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΣ. Είτε γράψεις "μέχρι 15" είτε "μέχρι 19" είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο. Εγώ θα έγραφα "μέχρι 19" για να είναι εμφανές ότι κάνεις απευθείας "μετατροπή" του " < 20 " σε " <= 19 ". Αλλά είναι το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elisaaavetV Νεοφερμένο μέλος Η elisaaavetV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:12 Η elisaaavetV: #1.825 06-02-13 22:12 καλησπέρα σε όλους!! παρόλο που μου αρέσει το συγκεκριμένο μάθημα από τότε που μπήκαμε στους πίνακες νιώθω κάπως χαμένη..λύνω ασκήσεις αλλα χωρίς καμία σιγουριά γ αυτά που γράφω..ειδικά στην αναζήτηση τα έχω κάνει μαντάρα .. ξέρει κανείς κάποιο site με θεωρία και λυμένα παραδειγματα στην αεππ..γενικά υλικό για το συγκεκριμένο μάθημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:38 Ο greekgohan: #1.826 06-02-13 23:38 Αρχική Δημοσίευση από elisaaavetV: καλησπέρα σε όλους!! παρόλο που μου αρέσει το συγκεκριμένο μάθημα από τότε που μπήκαμε στους πίνακες νιώθω κάπως χαμένη..λύνω ασκήσεις αλλα χωρίς καμία σιγουριά γ αυτά που γράφω..ειδικά στην αναζήτηση τα έχω κάνει μαντάρα .. ξέρει κανείς κάποιο site με θεωρία και λυμένα παραδειγματα στην αεππ..γενικά υλικό για το συγκεκριμένο μάθημα? Click για ανάπτυξη... Για να γραψεις καλα στο αεππ πρεπει απλα να καταλαβεις το πως δουλευει ο αλγοριθμος ή το προγραμμα,οχι να μαθεις απ'εξω μεθοδολογιες κλπ.Η θεωρια δεν νομιζω να σε βοηθησει στις ασκησεις,πρεπει να προσεξεις κανα 2 λυμενες ασκησεις για να κατανοησεις την λειτουργια των πινακων(δεν ειναι δυσκολοι)και επειτα με αρκετες ασκησεις να το εχεις για παιχνιδακι. Καλο ειναι να λυνεις αμεσα τις αποριες σου απο τον καθηγητη για να μην μπλεψεις τα μπουτια σου σε πιο πολυπλοκες ασκησεις με πολλα ερωτηματα.Σου παραθετω ενα site με σημαντικο και χρησιμο υλικο αλλα αμα τα βρεις σκουρα μην διστασεις να παρεις καποιο βοηθημα ωστε να εισαι καλυμμενη(δεν το θεωρω απαραιτητο παντως).Ειναι μαθημα για καλο βαθμο... https://alkisg.mysch.gr/steki/index.php?board=9.0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elisaaavetV Νεοφερμένο μέλος Η elisaaavetV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:37 Η elisaaavetV: #1.827 07-02-13 00:37 λύνω ασκήσεις αλλά είναι αυτό που είπα προηγουμένως..καποια στιγμή θα αναρτήσω κάποιες ασκησεισ που με προβληματισαν !!ευχαριστώ για το site φαινεται χρησιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:55 Ο antonisd95: #1.828 07-02-13 13:55 Αρχική Δημοσίευση από elisaaavetV: λύνω ασκήσεις αλλά είναι αυτό που είπα προηγουμένως..καποια στιγμή θα αναρτήσω κάποιες ασκησεισ που με προβληματισαν !!ευχαριστώ για το site φαινεται χρησιμο Click για ανάπτυξη... Όποτε θες.Στους πίνακες τις έχω κάνει όλες από το συγκεκριμένο site.Οπότε για ό,τι απορία, ρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. P@NT?LO$ Νεοφερμένο μέλος Ο P@NT?LO$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:30 Ο P@NT?LO$ έγραψε: #1.829 07-02-13 14:30 Στον τελικο του αγωνισματος τοξοβολιας συμμετεχουν 10 αθλητες και καθε ενας εχει 7 προσπαθειες.Ο στοχος ο οποιος χρησιμοποιειται αποτελειται απο 5 κυκλους και η βαθμολογια που αντιστοιχει σε καθε κυκλο ειναι ιση με 10,8,6,4 και 1 αντιστοιχα.Να δωσετε αλγοριθμο: Α) Να εμφανιζει μηνυμα <<Δωστε ονομα-βαθμους>> και στη συνεχεια διαβαζει τα 10 ονοματα και τη βαθμολογια των αθλητων και τα αποθηκευει αντιστοιχα στο μονοδιαστατο πινακα ΑΘΛΗΤΕΣ και στο δισδιαστατο πινακα 10 γραμμων και 7 στηλων με ονομα ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ Β)εμφανιζει μηνυμα<<Νικητης ειναι>> και μετα το ονομα του νικητη(Θεωρειστε οτι οι προσπαθειες ξεκινανε απο τον τελευταιο στα προκριματικα οποτε σε περιπτωση ισοβαθμιας νικητης ειναι αυτος που ριχνει τελευταιος δηλαδη αυτος που ειναι γραμμενος τελευταιος στον πινακα ΑΘΛΗΤΕΣ). ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:52 Ο Γιώργος έγραψε: #1.830 07-02-13 14:52 Αρχική Δημοσίευση από P@NT?LO$: ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ... Click για ανάπτυξη... Από τι πέθανε ο τελευταίος σου σκλάβος; Λοιπόν... πες μας πρώτα μέχρι πού έχεις φτάσει, τι κώδικα έχεις γράψει και πού έχεις κολλήσει, για να βοηθήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:48 Ο greekgohan: #1.831 07-02-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από P@NT?LO$: Στον τελικο του αγωνισματος τοξοβολιας συμμετεχουν 10 αθλητες και καθε ενας εχει 7 προσπαθειες.Ο στοχος ο οποιος χρησιμοποιειται αποτελειται απο 5 κυκλους και η βαθμολογια που αντιστοιχει σε καθε κυκλο ειναι ιση με 10,8,6,4 και 1 αντιστοιχα.Να δωσετε αλγοριθμο: Α) Να εμφανιζει μηνυμα <<Δωστε ονομα-βαθμους>> και στη συνεχεια διαβαζει τα 10 ονοματα και τη βαθμολογια των αθλητων και τα αποθηκευει αντιστοιχα στο μονοδιαστατο πινακα ΑΘΛΗΤΕΣ και στο δισδιαστατο πινακα 10 γραμμων και 7 στηλων με ονομα ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ Β)εμφανιζει μηνυμα<<Νικητης ειναι>> και μετα το ονομα του νικητη(Θεωρειστε οτι οι προσπαθειες ξεκινανε απο τον τελευταιο στα προκριματικα οποτε σε περιπτωση ισοβαθμιας νικητης ειναι αυτος που ριχνει τελευταιος δηλαδη αυτος που ειναι γραμμενος τελευταιος στον πινακα ΑΘΛΗΤΕΣ). Click για ανάπτυξη... Αλγοριθμος Τοξοβολια Για i απο 1 μεχρι 10 Για j απο 1 μεχρι 7 Διαβασε αθλ,επ[i,j] τελος_επαναληψης τελος_επαναληψης Για i απο 1 μεχρι 10 βαθ<--0 Για j απο 1 μεχρι 7 βαθ<--βαθ+επ[i,j] τελος_επαναληψης τελος_επαναληψης max<--βαθ[1] θεση_max<--1 Για i απο 2 μεχρι 10 Αν max=<βαθ τοτε(ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ,ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 'Η ΙΣΟ) max<--βαθ θεση_maχ<--i τελος_αν τελος_επαναληψης Γραψε ''ο νικητης ειναι ο '',αθλ[θεση_max] Τελος τοξοβολια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 09:18 Ο kiriazispao4ever: #1.832 09-02-13 09:18 μιας που σας βλέπω σε τρελά κέφια... ρωτάω και εγώ τα τσακάλια του αεππ να γραφεί αλγοριθμος ο οποίος θα δεχεται εναν μονοδιαστατο α=100 θεσεων και θα αντιστρέφει τα στοιχεία του πχ Α:1 3 4 5 2 5 5 6 3 5 5 4 2 3 (βάλε 100 τέτοια ) στοχος-> Α:3 2 4 5 5 3 6 5 5 2 4 3 1 ευχαριστωωω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:03 Ο Πληροφορικάριος: #1.833 09-02-13 10:03 Θα κάνεις αντιμετάθεση το πρώτο στοιχείο με το τελευταίο , το δεύτερο με το προτελευταίο κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:06 Ο kiriazispao4ever: #1.834 09-02-13 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Θα κάνεις αντιμετάθεση το πρώτο στοιχείο με το τελευταίο , το δεύτερο με το προτελευταίο κλπ Click για ανάπτυξη... αυτο σκέφτηκα και εγώ... αλλα κολλάω στην υλοποίηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:20 Ο Chris1993: #1.835 09-02-13 10:20 Νομίζω δηλαδή Πάνε και 2 χρόνια! Code: Για i απο 1 μέχρι 50 Αντιμετάθεσε A[i] , A[101-i] τέλος_επανάληψης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:25 Ο Πληροφορικάριος: #1.836 09-02-13 10:25 Απλό είναι.. μια επανάληψη με δύο δείκτες i=1 j=100 θα σταματήσεις όταν ο i γίνει μεγαλύτερος ή ίσος απο τον j. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:29 Ο Chris1993: #1.837 09-02-13 10:29 Πληροφορικάριε, ο τρόπος μου είναι σωστός? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:33 Ο kiriazispao4ever: #1.838 09-02-13 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Νομίζω δηλαδή Πάνε και 2 χρόνια! Code: Για i απο 1 μέχρι 50 Αντιμετάθεσε A[i] , A[101-i] τέλος_επανάληψης Click για ανάπτυξη... τσουκου... το Α[101-ι] δεν το παιρνει ρε... επιπλεον δεν έχεις διαβασει τα στοιχεία.. ευχαριστώ πάντως Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Απλό είναι.. μια επανάληψη με δύο δείκτες i=1 j=100 θα σταματήσεις όταν ο i γίνει μεγαλύτερος ή ίσος απο τον j. Click για ανάπτυξη... δεν το χω... κολλάω σε πολλά... τεσπα...ευχαριστώ...θα το προσπαθήσω μετα το μάθημα γιατι τώρα δεν έχω χρόνο να το παιδέψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:43 Ο Πληροφορικάριος: #1.839 09-02-13 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Πληροφορικάριε, ο τρόπος μου είναι σωστός? Click για ανάπτυξη... Ολόσωστο αλλα λίγο πιο προχωρημένο για να το σκεφτεί μόνος του κάποιος. Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever: τσουκου... το Α[101-ι] δεν το παιρνει ρε... επιπλεον δεν έχεις διαβασει τα στοιχεία.. ευχαριστώ πάντως δεν το χω... κολλάω σε πολλά... τεσπα...ευχαριστώ...θα το προσπαθήσω μετα το μάθημα γιατι τώρα δεν έχω χρόνο να το παιδέψω... Click για ανάπτυξη... Αν θές πόσταρε τον αλγοριθμό σου να δούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:50 Ο kiriazispao4ever: #1.840 09-02-13 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Ολόσωστο αλλα λίγο πιο προχωρημένο για να το σκεφτεί μόνος του κάποιος. Click για ανάπτυξη... αφου λεει για ι απο 1 μεχρι 50 αντιμεταθεσε α[ι],α[101-ι] τελος_επαναληψης.. Πως γινεται να είναι σωστό? στο αντιμετάθεσε δεν θα πρεπε να λεει αντιμεταθεσε α[ι],α[51-ι] η να βάλει για ι απο 1 μεχρι 100 για να ειναι σωστο? (εφ'οσον έχεις διαβάσει τα στοιχεια του πίνακα πριν) Δεν εχω κανει ακομα κανενα αλγοριθμο με αντιμεταθεσε,ουτε τον εχω διδαχθεί..ΣΟΡΡΥ αν λεω βλακείες και κατι ακόμη... αν θελω να τυπωσω 'ο πινακας ειναι αρτιος' σε περιπτωση που τα στοιχεια που έχουν εισαχθεί ειναι αρτιοι αριθμοι πως το κάνω να τυπώσει το μήνυμα ΜΙΑ φορα?? Code: Για ι από 1 μέχρι 10 Γράψε 'δωσε στοιχεια πινακα' Διάβασε πιν[ι] Τέλος_επανάληψης Για ι από 1 μέχρι 10 Αν πιν[ι] mod 2 = 0 τότε Γράψε ' ο πινακας ειναι αρτιος' Τέλος_αν τελος_επαναληψης εγώ αυτο κάνω ,αλλα όπως καταλαβαίνεις εμφανίζει το μηνυμα 10 φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Code: X<--10 ΟΣΟ X<=20 ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ ΓΡΑΨΕ Χ Χ<--Χ+5 ΤΕΛΟΣ_ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ Η μετατροπή που θα έκανα εγώ είναι η παρακάτω: Code: Για χ από 10 μέχρι 20 με_βήμα 5 γράψε χ τέλος_επανάληψης Είσαι σίγουρη πως πρόσεξες το <= 20 ; Στην δική σου λύση, η επανάληψη σταματάει μόλις το χ γίνει 20.Ενώ στην αρχική σταματάει μόλις το χ ξεπεράσει το 20. Μήπως δεν είναι <=, αλλά είναι σκέτο < ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:09 Η φρι έγραψε: #1.822 04-02-13 23:09 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Code: X<--10 ΟΣΟ X<=20 ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ ΓΡΑΨΕ Χ Χ<--Χ+5 ΤΕΛΟΣ_ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ Η μετατροπή που θα έκανα εγώ είναι η παρακάτω: Code: Για χ από 10 μέχρι 20 με_βήμα 5 γράψε χ τέλος_επανάληψης Είσαι σίγουρη πως πρόσεξες το <= 20 ; Στην δική σου λύση, η επανάληψη σταματάει μόλις το χ γίνει 20.Ενώ στην αρχική σταματάει μόλις το χ ξεπεράσει το 20. Μήπως δεν είναι <=, αλλά είναι σκέτο < ; Click για ανάπτυξη... Ναι,σόρρυ. Το διορθωσα είναι σκέτο < Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:14 Ο antonisd95: #1.823 04-02-13 23:14 Τότε δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα σ'αυτό που λες.Οι τιμές που θα εμφανιστούν είναι ίδιες. Ρώτα όμως και το αφεντικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:20 Ο Γιώργος έγραψε: #1.824 05-02-13 19:20 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Ρώτα όμως και το αφεντικό. Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζόταν καν να της το πεις. Νομίζεις ότι την έχω γλιτώσει; Ναι, οι λύσεις είναι ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΣ. Είτε γράψεις "μέχρι 15" είτε "μέχρι 19" είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο. Εγώ θα έγραφα "μέχρι 19" για να είναι εμφανές ότι κάνεις απευθείας "μετατροπή" του " < 20 " σε " <= 19 ". Αλλά είναι το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elisaaavetV Νεοφερμένο μέλος Η elisaaavetV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:12 Η elisaaavetV: #1.825 06-02-13 22:12 καλησπέρα σε όλους!! παρόλο που μου αρέσει το συγκεκριμένο μάθημα από τότε που μπήκαμε στους πίνακες νιώθω κάπως χαμένη..λύνω ασκήσεις αλλα χωρίς καμία σιγουριά γ αυτά που γράφω..ειδικά στην αναζήτηση τα έχω κάνει μαντάρα .. ξέρει κανείς κάποιο site με θεωρία και λυμένα παραδειγματα στην αεππ..γενικά υλικό για το συγκεκριμένο μάθημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:38 Ο greekgohan: #1.826 06-02-13 23:38 Αρχική Δημοσίευση από elisaaavetV: καλησπέρα σε όλους!! παρόλο που μου αρέσει το συγκεκριμένο μάθημα από τότε που μπήκαμε στους πίνακες νιώθω κάπως χαμένη..λύνω ασκήσεις αλλα χωρίς καμία σιγουριά γ αυτά που γράφω..ειδικά στην αναζήτηση τα έχω κάνει μαντάρα .. ξέρει κανείς κάποιο site με θεωρία και λυμένα παραδειγματα στην αεππ..γενικά υλικό για το συγκεκριμένο μάθημα? Click για ανάπτυξη... Για να γραψεις καλα στο αεππ πρεπει απλα να καταλαβεις το πως δουλευει ο αλγοριθμος ή το προγραμμα,οχι να μαθεις απ'εξω μεθοδολογιες κλπ.Η θεωρια δεν νομιζω να σε βοηθησει στις ασκησεις,πρεπει να προσεξεις κανα 2 λυμενες ασκησεις για να κατανοησεις την λειτουργια των πινακων(δεν ειναι δυσκολοι)και επειτα με αρκετες ασκησεις να το εχεις για παιχνιδακι. Καλο ειναι να λυνεις αμεσα τις αποριες σου απο τον καθηγητη για να μην μπλεψεις τα μπουτια σου σε πιο πολυπλοκες ασκησεις με πολλα ερωτηματα.Σου παραθετω ενα site με σημαντικο και χρησιμο υλικο αλλα αμα τα βρεις σκουρα μην διστασεις να παρεις καποιο βοηθημα ωστε να εισαι καλυμμενη(δεν το θεωρω απαραιτητο παντως).Ειναι μαθημα για καλο βαθμο... https://alkisg.mysch.gr/steki/index.php?board=9.0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elisaaavetV Νεοφερμένο μέλος Η elisaaavetV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:37 Η elisaaavetV: #1.827 07-02-13 00:37 λύνω ασκήσεις αλλά είναι αυτό που είπα προηγουμένως..καποια στιγμή θα αναρτήσω κάποιες ασκησεισ που με προβληματισαν !!ευχαριστώ για το site φαινεται χρησιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:55 Ο antonisd95: #1.828 07-02-13 13:55 Αρχική Δημοσίευση από elisaaavetV: λύνω ασκήσεις αλλά είναι αυτό που είπα προηγουμένως..καποια στιγμή θα αναρτήσω κάποιες ασκησεισ που με προβληματισαν !!ευχαριστώ για το site φαινεται χρησιμο Click για ανάπτυξη... Όποτε θες.Στους πίνακες τις έχω κάνει όλες από το συγκεκριμένο site.Οπότε για ό,τι απορία, ρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. P@NT?LO$ Νεοφερμένο μέλος Ο P@NT?LO$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:30 Ο P@NT?LO$ έγραψε: #1.829 07-02-13 14:30 Στον τελικο του αγωνισματος τοξοβολιας συμμετεχουν 10 αθλητες και καθε ενας εχει 7 προσπαθειες.Ο στοχος ο οποιος χρησιμοποιειται αποτελειται απο 5 κυκλους και η βαθμολογια που αντιστοιχει σε καθε κυκλο ειναι ιση με 10,8,6,4 και 1 αντιστοιχα.Να δωσετε αλγοριθμο: Α) Να εμφανιζει μηνυμα <<Δωστε ονομα-βαθμους>> και στη συνεχεια διαβαζει τα 10 ονοματα και τη βαθμολογια των αθλητων και τα αποθηκευει αντιστοιχα στο μονοδιαστατο πινακα ΑΘΛΗΤΕΣ και στο δισδιαστατο πινακα 10 γραμμων και 7 στηλων με ονομα ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ Β)εμφανιζει μηνυμα<<Νικητης ειναι>> και μετα το ονομα του νικητη(Θεωρειστε οτι οι προσπαθειες ξεκινανε απο τον τελευταιο στα προκριματικα οποτε σε περιπτωση ισοβαθμιας νικητης ειναι αυτος που ριχνει τελευταιος δηλαδη αυτος που ειναι γραμμενος τελευταιος στον πινακα ΑΘΛΗΤΕΣ). ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:52 Ο Γιώργος έγραψε: #1.830 07-02-13 14:52 Αρχική Δημοσίευση από P@NT?LO$: ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ... Click για ανάπτυξη... Από τι πέθανε ο τελευταίος σου σκλάβος; Λοιπόν... πες μας πρώτα μέχρι πού έχεις φτάσει, τι κώδικα έχεις γράψει και πού έχεις κολλήσει, για να βοηθήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:48 Ο greekgohan: #1.831 07-02-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από P@NT?LO$: Στον τελικο του αγωνισματος τοξοβολιας συμμετεχουν 10 αθλητες και καθε ενας εχει 7 προσπαθειες.Ο στοχος ο οποιος χρησιμοποιειται αποτελειται απο 5 κυκλους και η βαθμολογια που αντιστοιχει σε καθε κυκλο ειναι ιση με 10,8,6,4 και 1 αντιστοιχα.Να δωσετε αλγοριθμο: Α) Να εμφανιζει μηνυμα <<Δωστε ονομα-βαθμους>> και στη συνεχεια διαβαζει τα 10 ονοματα και τη βαθμολογια των αθλητων και τα αποθηκευει αντιστοιχα στο μονοδιαστατο πινακα ΑΘΛΗΤΕΣ και στο δισδιαστατο πινακα 10 γραμμων και 7 στηλων με ονομα ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ Β)εμφανιζει μηνυμα<<Νικητης ειναι>> και μετα το ονομα του νικητη(Θεωρειστε οτι οι προσπαθειες ξεκινανε απο τον τελευταιο στα προκριματικα οποτε σε περιπτωση ισοβαθμιας νικητης ειναι αυτος που ριχνει τελευταιος δηλαδη αυτος που ειναι γραμμενος τελευταιος στον πινακα ΑΘΛΗΤΕΣ). Click για ανάπτυξη... Αλγοριθμος Τοξοβολια Για i απο 1 μεχρι 10 Για j απο 1 μεχρι 7 Διαβασε αθλ,επ[i,j] τελος_επαναληψης τελος_επαναληψης Για i απο 1 μεχρι 10 βαθ<--0 Για j απο 1 μεχρι 7 βαθ<--βαθ+επ[i,j] τελος_επαναληψης τελος_επαναληψης max<--βαθ[1] θεση_max<--1 Για i απο 2 μεχρι 10 Αν max=<βαθ τοτε(ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ,ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 'Η ΙΣΟ) max<--βαθ θεση_maχ<--i τελος_αν τελος_επαναληψης Γραψε ''ο νικητης ειναι ο '',αθλ[θεση_max] Τελος τοξοβολια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 09:18 Ο kiriazispao4ever: #1.832 09-02-13 09:18 μιας που σας βλέπω σε τρελά κέφια... ρωτάω και εγώ τα τσακάλια του αεππ να γραφεί αλγοριθμος ο οποίος θα δεχεται εναν μονοδιαστατο α=100 θεσεων και θα αντιστρέφει τα στοιχεία του πχ Α:1 3 4 5 2 5 5 6 3 5 5 4 2 3 (βάλε 100 τέτοια ) στοχος-> Α:3 2 4 5 5 3 6 5 5 2 4 3 1 ευχαριστωωω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:03 Ο Πληροφορικάριος: #1.833 09-02-13 10:03 Θα κάνεις αντιμετάθεση το πρώτο στοιχείο με το τελευταίο , το δεύτερο με το προτελευταίο κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:06 Ο kiriazispao4ever: #1.834 09-02-13 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Θα κάνεις αντιμετάθεση το πρώτο στοιχείο με το τελευταίο , το δεύτερο με το προτελευταίο κλπ Click για ανάπτυξη... αυτο σκέφτηκα και εγώ... αλλα κολλάω στην υλοποίηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:20 Ο Chris1993: #1.835 09-02-13 10:20 Νομίζω δηλαδή Πάνε και 2 χρόνια! Code: Για i απο 1 μέχρι 50 Αντιμετάθεσε A[i] , A[101-i] τέλος_επανάληψης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:25 Ο Πληροφορικάριος: #1.836 09-02-13 10:25 Απλό είναι.. μια επανάληψη με δύο δείκτες i=1 j=100 θα σταματήσεις όταν ο i γίνει μεγαλύτερος ή ίσος απο τον j. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:29 Ο Chris1993: #1.837 09-02-13 10:29 Πληροφορικάριε, ο τρόπος μου είναι σωστός? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:33 Ο kiriazispao4ever: #1.838 09-02-13 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Νομίζω δηλαδή Πάνε και 2 χρόνια! Code: Για i απο 1 μέχρι 50 Αντιμετάθεσε A[i] , A[101-i] τέλος_επανάληψης Click για ανάπτυξη... τσουκου... το Α[101-ι] δεν το παιρνει ρε... επιπλεον δεν έχεις διαβασει τα στοιχεία.. ευχαριστώ πάντως Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Απλό είναι.. μια επανάληψη με δύο δείκτες i=1 j=100 θα σταματήσεις όταν ο i γίνει μεγαλύτερος ή ίσος απο τον j. Click για ανάπτυξη... δεν το χω... κολλάω σε πολλά... τεσπα...ευχαριστώ...θα το προσπαθήσω μετα το μάθημα γιατι τώρα δεν έχω χρόνο να το παιδέψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:43 Ο Πληροφορικάριος: #1.839 09-02-13 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Πληροφορικάριε, ο τρόπος μου είναι σωστός? Click για ανάπτυξη... Ολόσωστο αλλα λίγο πιο προχωρημένο για να το σκεφτεί μόνος του κάποιος. Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever: τσουκου... το Α[101-ι] δεν το παιρνει ρε... επιπλεον δεν έχεις διαβασει τα στοιχεία.. ευχαριστώ πάντως δεν το χω... κολλάω σε πολλά... τεσπα...ευχαριστώ...θα το προσπαθήσω μετα το μάθημα γιατι τώρα δεν έχω χρόνο να το παιδέψω... Click για ανάπτυξη... Αν θές πόσταρε τον αλγοριθμό σου να δούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:50 Ο kiriazispao4ever: #1.840 09-02-13 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Ολόσωστο αλλα λίγο πιο προχωρημένο για να το σκεφτεί μόνος του κάποιος. Click για ανάπτυξη... αφου λεει για ι απο 1 μεχρι 50 αντιμεταθεσε α[ι],α[101-ι] τελος_επαναληψης.. Πως γινεται να είναι σωστό? στο αντιμετάθεσε δεν θα πρεπε να λεει αντιμεταθεσε α[ι],α[51-ι] η να βάλει για ι απο 1 μεχρι 100 για να ειναι σωστο? (εφ'οσον έχεις διαβάσει τα στοιχεια του πίνακα πριν) Δεν εχω κανει ακομα κανενα αλγοριθμο με αντιμεταθεσε,ουτε τον εχω διδαχθεί..ΣΟΡΡΥ αν λεω βλακείες και κατι ακόμη... αν θελω να τυπωσω 'ο πινακας ειναι αρτιος' σε περιπτωση που τα στοιχεια που έχουν εισαχθεί ειναι αρτιοι αριθμοι πως το κάνω να τυπώσει το μήνυμα ΜΙΑ φορα?? Code: Για ι από 1 μέχρι 10 Γράψε 'δωσε στοιχεια πινακα' Διάβασε πιν[ι] Τέλος_επανάληψης Για ι από 1 μέχρι 10 Αν πιν[ι] mod 2 = 0 τότε Γράψε ' ο πινακας ειναι αρτιος' Τέλος_αν τελος_επαναληψης εγώ αυτο κάνω ,αλλα όπως καταλαβαίνεις εμφανίζει το μηνυμα 10 φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Code: X<--10 ΟΣΟ X<=20 ΕΠΑΝΑΛΑΒΕ ΓΡΑΨΕ Χ Χ<--Χ+5 ΤΕΛΟΣ_ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ Η μετατροπή που θα έκανα εγώ είναι η παρακάτω: Code: Για χ από 10 μέχρι 20 με_βήμα 5 γράψε χ τέλος_επανάληψης Είσαι σίγουρη πως πρόσεξες το <= 20 ; Στην δική σου λύση, η επανάληψη σταματάει μόλις το χ γίνει 20.Ενώ στην αρχική σταματάει μόλις το χ ξεπεράσει το 20. Μήπως δεν είναι <=, αλλά είναι σκέτο < ; Click για ανάπτυξη... Ναι,σόρρυ. Το διορθωσα είναι σκέτο < Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:14 Ο antonisd95: #1.823 04-02-13 23:14 Τότε δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα σ'αυτό που λες.Οι τιμές που θα εμφανιστούν είναι ίδιες. Ρώτα όμως και το αφεντικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:20 Ο Γιώργος έγραψε: #1.824 05-02-13 19:20 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Ρώτα όμως και το αφεντικό. Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζόταν καν να της το πεις. Νομίζεις ότι την έχω γλιτώσει; Ναι, οι λύσεις είναι ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΣ. Είτε γράψεις "μέχρι 15" είτε "μέχρι 19" είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο. Εγώ θα έγραφα "μέχρι 19" για να είναι εμφανές ότι κάνεις απευθείας "μετατροπή" του " < 20 " σε " <= 19 ". Αλλά είναι το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elisaaavetV Νεοφερμένο μέλος Η elisaaavetV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:12 Η elisaaavetV: #1.825 06-02-13 22:12 καλησπέρα σε όλους!! παρόλο που μου αρέσει το συγκεκριμένο μάθημα από τότε που μπήκαμε στους πίνακες νιώθω κάπως χαμένη..λύνω ασκήσεις αλλα χωρίς καμία σιγουριά γ αυτά που γράφω..ειδικά στην αναζήτηση τα έχω κάνει μαντάρα .. ξέρει κανείς κάποιο site με θεωρία και λυμένα παραδειγματα στην αεππ..γενικά υλικό για το συγκεκριμένο μάθημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:38 Ο greekgohan: #1.826 06-02-13 23:38 Αρχική Δημοσίευση από elisaaavetV: καλησπέρα σε όλους!! παρόλο που μου αρέσει το συγκεκριμένο μάθημα από τότε που μπήκαμε στους πίνακες νιώθω κάπως χαμένη..λύνω ασκήσεις αλλα χωρίς καμία σιγουριά γ αυτά που γράφω..ειδικά στην αναζήτηση τα έχω κάνει μαντάρα .. ξέρει κανείς κάποιο site με θεωρία και λυμένα παραδειγματα στην αεππ..γενικά υλικό για το συγκεκριμένο μάθημα? Click για ανάπτυξη... Για να γραψεις καλα στο αεππ πρεπει απλα να καταλαβεις το πως δουλευει ο αλγοριθμος ή το προγραμμα,οχι να μαθεις απ'εξω μεθοδολογιες κλπ.Η θεωρια δεν νομιζω να σε βοηθησει στις ασκησεις,πρεπει να προσεξεις κανα 2 λυμενες ασκησεις για να κατανοησεις την λειτουργια των πινακων(δεν ειναι δυσκολοι)και επειτα με αρκετες ασκησεις να το εχεις για παιχνιδακι. Καλο ειναι να λυνεις αμεσα τις αποριες σου απο τον καθηγητη για να μην μπλεψεις τα μπουτια σου σε πιο πολυπλοκες ασκησεις με πολλα ερωτηματα.Σου παραθετω ενα site με σημαντικο και χρησιμο υλικο αλλα αμα τα βρεις σκουρα μην διστασεις να παρεις καποιο βοηθημα ωστε να εισαι καλυμμενη(δεν το θεωρω απαραιτητο παντως).Ειναι μαθημα για καλο βαθμο... https://alkisg.mysch.gr/steki/index.php?board=9.0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elisaaavetV Νεοφερμένο μέλος Η elisaaavetV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:37 Η elisaaavetV: #1.827 07-02-13 00:37 λύνω ασκήσεις αλλά είναι αυτό που είπα προηγουμένως..καποια στιγμή θα αναρτήσω κάποιες ασκησεισ που με προβληματισαν !!ευχαριστώ για το site φαινεται χρησιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:55 Ο antonisd95: #1.828 07-02-13 13:55 Αρχική Δημοσίευση από elisaaavetV: λύνω ασκήσεις αλλά είναι αυτό που είπα προηγουμένως..καποια στιγμή θα αναρτήσω κάποιες ασκησεισ που με προβληματισαν !!ευχαριστώ για το site φαινεται χρησιμο Click για ανάπτυξη... Όποτε θες.Στους πίνακες τις έχω κάνει όλες από το συγκεκριμένο site.Οπότε για ό,τι απορία, ρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. P@NT?LO$ Νεοφερμένο μέλος Ο P@NT?LO$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:30 Ο P@NT?LO$ έγραψε: #1.829 07-02-13 14:30 Στον τελικο του αγωνισματος τοξοβολιας συμμετεχουν 10 αθλητες και καθε ενας εχει 7 προσπαθειες.Ο στοχος ο οποιος χρησιμοποιειται αποτελειται απο 5 κυκλους και η βαθμολογια που αντιστοιχει σε καθε κυκλο ειναι ιση με 10,8,6,4 και 1 αντιστοιχα.Να δωσετε αλγοριθμο: Α) Να εμφανιζει μηνυμα <<Δωστε ονομα-βαθμους>> και στη συνεχεια διαβαζει τα 10 ονοματα και τη βαθμολογια των αθλητων και τα αποθηκευει αντιστοιχα στο μονοδιαστατο πινακα ΑΘΛΗΤΕΣ και στο δισδιαστατο πινακα 10 γραμμων και 7 στηλων με ονομα ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ Β)εμφανιζει μηνυμα<<Νικητης ειναι>> και μετα το ονομα του νικητη(Θεωρειστε οτι οι προσπαθειες ξεκινανε απο τον τελευταιο στα προκριματικα οποτε σε περιπτωση ισοβαθμιας νικητης ειναι αυτος που ριχνει τελευταιος δηλαδη αυτος που ειναι γραμμενος τελευταιος στον πινακα ΑΘΛΗΤΕΣ). ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:52 Ο Γιώργος έγραψε: #1.830 07-02-13 14:52 Αρχική Δημοσίευση από P@NT?LO$: ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ... Click για ανάπτυξη... Από τι πέθανε ο τελευταίος σου σκλάβος; Λοιπόν... πες μας πρώτα μέχρι πού έχεις φτάσει, τι κώδικα έχεις γράψει και πού έχεις κολλήσει, για να βοηθήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:48 Ο greekgohan: #1.831 07-02-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από P@NT?LO$: Στον τελικο του αγωνισματος τοξοβολιας συμμετεχουν 10 αθλητες και καθε ενας εχει 7 προσπαθειες.Ο στοχος ο οποιος χρησιμοποιειται αποτελειται απο 5 κυκλους και η βαθμολογια που αντιστοιχει σε καθε κυκλο ειναι ιση με 10,8,6,4 και 1 αντιστοιχα.Να δωσετε αλγοριθμο: Α) Να εμφανιζει μηνυμα <<Δωστε ονομα-βαθμους>> και στη συνεχεια διαβαζει τα 10 ονοματα και τη βαθμολογια των αθλητων και τα αποθηκευει αντιστοιχα στο μονοδιαστατο πινακα ΑΘΛΗΤΕΣ και στο δισδιαστατο πινακα 10 γραμμων και 7 στηλων με ονομα ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ Β)εμφανιζει μηνυμα<<Νικητης ειναι>> και μετα το ονομα του νικητη(Θεωρειστε οτι οι προσπαθειες ξεκινανε απο τον τελευταιο στα προκριματικα οποτε σε περιπτωση ισοβαθμιας νικητης ειναι αυτος που ριχνει τελευταιος δηλαδη αυτος που ειναι γραμμενος τελευταιος στον πινακα ΑΘΛΗΤΕΣ). Click για ανάπτυξη... Αλγοριθμος Τοξοβολια Για i απο 1 μεχρι 10 Για j απο 1 μεχρι 7 Διαβασε αθλ,επ[i,j] τελος_επαναληψης τελος_επαναληψης Για i απο 1 μεχρι 10 βαθ<--0 Για j απο 1 μεχρι 7 βαθ<--βαθ+επ[i,j] τελος_επαναληψης τελος_επαναληψης max<--βαθ[1] θεση_max<--1 Για i απο 2 μεχρι 10 Αν max=<βαθ τοτε(ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ,ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 'Η ΙΣΟ) max<--βαθ θεση_maχ<--i τελος_αν τελος_επαναληψης Γραψε ''ο νικητης ειναι ο '',αθλ[θεση_max] Τελος τοξοβολια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 09:18 Ο kiriazispao4ever: #1.832 09-02-13 09:18 μιας που σας βλέπω σε τρελά κέφια... ρωτάω και εγώ τα τσακάλια του αεππ να γραφεί αλγοριθμος ο οποίος θα δεχεται εναν μονοδιαστατο α=100 θεσεων και θα αντιστρέφει τα στοιχεία του πχ Α:1 3 4 5 2 5 5 6 3 5 5 4 2 3 (βάλε 100 τέτοια ) στοχος-> Α:3 2 4 5 5 3 6 5 5 2 4 3 1 ευχαριστωωω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:03 Ο Πληροφορικάριος: #1.833 09-02-13 10:03 Θα κάνεις αντιμετάθεση το πρώτο στοιχείο με το τελευταίο , το δεύτερο με το προτελευταίο κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:06 Ο kiriazispao4ever: #1.834 09-02-13 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Θα κάνεις αντιμετάθεση το πρώτο στοιχείο με το τελευταίο , το δεύτερο με το προτελευταίο κλπ Click για ανάπτυξη... αυτο σκέφτηκα και εγώ... αλλα κολλάω στην υλοποίηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:20 Ο Chris1993: #1.835 09-02-13 10:20 Νομίζω δηλαδή Πάνε και 2 χρόνια! Code: Για i απο 1 μέχρι 50 Αντιμετάθεσε A[i] , A[101-i] τέλος_επανάληψης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:25 Ο Πληροφορικάριος: #1.836 09-02-13 10:25 Απλό είναι.. μια επανάληψη με δύο δείκτες i=1 j=100 θα σταματήσεις όταν ο i γίνει μεγαλύτερος ή ίσος απο τον j. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:29 Ο Chris1993: #1.837 09-02-13 10:29 Πληροφορικάριε, ο τρόπος μου είναι σωστός? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:33 Ο kiriazispao4ever: #1.838 09-02-13 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Νομίζω δηλαδή Πάνε και 2 χρόνια! Code: Για i απο 1 μέχρι 50 Αντιμετάθεσε A[i] , A[101-i] τέλος_επανάληψης Click για ανάπτυξη... τσουκου... το Α[101-ι] δεν το παιρνει ρε... επιπλεον δεν έχεις διαβασει τα στοιχεία.. ευχαριστώ πάντως Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Απλό είναι.. μια επανάληψη με δύο δείκτες i=1 j=100 θα σταματήσεις όταν ο i γίνει μεγαλύτερος ή ίσος απο τον j. Click για ανάπτυξη... δεν το χω... κολλάω σε πολλά... τεσπα...ευχαριστώ...θα το προσπαθήσω μετα το μάθημα γιατι τώρα δεν έχω χρόνο να το παιδέψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:43 Ο Πληροφορικάριος: #1.839 09-02-13 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Πληροφορικάριε, ο τρόπος μου είναι σωστός? Click για ανάπτυξη... Ολόσωστο αλλα λίγο πιο προχωρημένο για να το σκεφτεί μόνος του κάποιος. Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever: τσουκου... το Α[101-ι] δεν το παιρνει ρε... επιπλεον δεν έχεις διαβασει τα στοιχεία.. ευχαριστώ πάντως δεν το χω... κολλάω σε πολλά... τεσπα...ευχαριστώ...θα το προσπαθήσω μετα το μάθημα γιατι τώρα δεν έχω χρόνο να το παιδέψω... Click για ανάπτυξη... Αν θές πόσταρε τον αλγοριθμό σου να δούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:50 Ο kiriazispao4ever: #1.840 09-02-13 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Ολόσωστο αλλα λίγο πιο προχωρημένο για να το σκεφτεί μόνος του κάποιος. Click για ανάπτυξη... αφου λεει για ι απο 1 μεχρι 50 αντιμεταθεσε α[ι],α[101-ι] τελος_επαναληψης.. Πως γινεται να είναι σωστό? στο αντιμετάθεσε δεν θα πρεπε να λεει αντιμεταθεσε α[ι],α[51-ι] η να βάλει για ι απο 1 μεχρι 100 για να ειναι σωστο? (εφ'οσον έχεις διαβάσει τα στοιχεια του πίνακα πριν) Δεν εχω κανει ακομα κανενα αλγοριθμο με αντιμεταθεσε,ουτε τον εχω διδαχθεί..ΣΟΡΡΥ αν λεω βλακείες και κατι ακόμη... αν θελω να τυπωσω 'ο πινακας ειναι αρτιος' σε περιπτωση που τα στοιχεια που έχουν εισαχθεί ειναι αρτιοι αριθμοι πως το κάνω να τυπώσει το μήνυμα ΜΙΑ φορα?? Code: Για ι από 1 μέχρι 10 Γράψε 'δωσε στοιχεια πινακα' Διάβασε πιν[ι] Τέλος_επανάληψης Για ι από 1 μέχρι 10 Αν πιν[ι] mod 2 = 0 τότε Γράψε ' ο πινακας ειναι αρτιος' Τέλος_αν τελος_επαναληψης εγώ αυτο κάνω ,αλλα όπως καταλαβαίνεις εμφανίζει το μηνυμα 10 φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τότε δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα σ'αυτό που λες.Οι τιμές που θα εμφανιστούν είναι ίδιες. Ρώτα όμως και το αφεντικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:20 Ο Γιώργος έγραψε: #1.824 05-02-13 19:20 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Ρώτα όμως και το αφεντικό. Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζόταν καν να της το πεις. Νομίζεις ότι την έχω γλιτώσει; Ναι, οι λύσεις είναι ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΣ. Είτε γράψεις "μέχρι 15" είτε "μέχρι 19" είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο. Εγώ θα έγραφα "μέχρι 19" για να είναι εμφανές ότι κάνεις απευθείας "μετατροπή" του " < 20 " σε " <= 19 ". Αλλά είναι το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elisaaavetV Νεοφερμένο μέλος Η elisaaavetV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:12 Η elisaaavetV: #1.825 06-02-13 22:12 καλησπέρα σε όλους!! παρόλο που μου αρέσει το συγκεκριμένο μάθημα από τότε που μπήκαμε στους πίνακες νιώθω κάπως χαμένη..λύνω ασκήσεις αλλα χωρίς καμία σιγουριά γ αυτά που γράφω..ειδικά στην αναζήτηση τα έχω κάνει μαντάρα .. ξέρει κανείς κάποιο site με θεωρία και λυμένα παραδειγματα στην αεππ..γενικά υλικό για το συγκεκριμένο μάθημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:38 Ο greekgohan: #1.826 06-02-13 23:38 Αρχική Δημοσίευση από elisaaavetV: καλησπέρα σε όλους!! παρόλο που μου αρέσει το συγκεκριμένο μάθημα από τότε που μπήκαμε στους πίνακες νιώθω κάπως χαμένη..λύνω ασκήσεις αλλα χωρίς καμία σιγουριά γ αυτά που γράφω..ειδικά στην αναζήτηση τα έχω κάνει μαντάρα .. ξέρει κανείς κάποιο site με θεωρία και λυμένα παραδειγματα στην αεππ..γενικά υλικό για το συγκεκριμένο μάθημα? Click για ανάπτυξη... Για να γραψεις καλα στο αεππ πρεπει απλα να καταλαβεις το πως δουλευει ο αλγοριθμος ή το προγραμμα,οχι να μαθεις απ'εξω μεθοδολογιες κλπ.Η θεωρια δεν νομιζω να σε βοηθησει στις ασκησεις,πρεπει να προσεξεις κανα 2 λυμενες ασκησεις για να κατανοησεις την λειτουργια των πινακων(δεν ειναι δυσκολοι)και επειτα με αρκετες ασκησεις να το εχεις για παιχνιδακι. Καλο ειναι να λυνεις αμεσα τις αποριες σου απο τον καθηγητη για να μην μπλεψεις τα μπουτια σου σε πιο πολυπλοκες ασκησεις με πολλα ερωτηματα.Σου παραθετω ενα site με σημαντικο και χρησιμο υλικο αλλα αμα τα βρεις σκουρα μην διστασεις να παρεις καποιο βοηθημα ωστε να εισαι καλυμμενη(δεν το θεωρω απαραιτητο παντως).Ειναι μαθημα για καλο βαθμο... https://alkisg.mysch.gr/steki/index.php?board=9.0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elisaaavetV Νεοφερμένο μέλος Η elisaaavetV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:37 Η elisaaavetV: #1.827 07-02-13 00:37 λύνω ασκήσεις αλλά είναι αυτό που είπα προηγουμένως..καποια στιγμή θα αναρτήσω κάποιες ασκησεισ που με προβληματισαν !!ευχαριστώ για το site φαινεται χρησιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:55 Ο antonisd95: #1.828 07-02-13 13:55 Αρχική Δημοσίευση από elisaaavetV: λύνω ασκήσεις αλλά είναι αυτό που είπα προηγουμένως..καποια στιγμή θα αναρτήσω κάποιες ασκησεισ που με προβληματισαν !!ευχαριστώ για το site φαινεται χρησιμο Click για ανάπτυξη... Όποτε θες.Στους πίνακες τις έχω κάνει όλες από το συγκεκριμένο site.Οπότε για ό,τι απορία, ρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. P@NT?LO$ Νεοφερμένο μέλος Ο P@NT?LO$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:30 Ο P@NT?LO$ έγραψε: #1.829 07-02-13 14:30 Στον τελικο του αγωνισματος τοξοβολιας συμμετεχουν 10 αθλητες και καθε ενας εχει 7 προσπαθειες.Ο στοχος ο οποιος χρησιμοποιειται αποτελειται απο 5 κυκλους και η βαθμολογια που αντιστοιχει σε καθε κυκλο ειναι ιση με 10,8,6,4 και 1 αντιστοιχα.Να δωσετε αλγοριθμο: Α) Να εμφανιζει μηνυμα <<Δωστε ονομα-βαθμους>> και στη συνεχεια διαβαζει τα 10 ονοματα και τη βαθμολογια των αθλητων και τα αποθηκευει αντιστοιχα στο μονοδιαστατο πινακα ΑΘΛΗΤΕΣ και στο δισδιαστατο πινακα 10 γραμμων και 7 στηλων με ονομα ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ Β)εμφανιζει μηνυμα<<Νικητης ειναι>> και μετα το ονομα του νικητη(Θεωρειστε οτι οι προσπαθειες ξεκινανε απο τον τελευταιο στα προκριματικα οποτε σε περιπτωση ισοβαθμιας νικητης ειναι αυτος που ριχνει τελευταιος δηλαδη αυτος που ειναι γραμμενος τελευταιος στον πινακα ΑΘΛΗΤΕΣ). ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:52 Ο Γιώργος έγραψε: #1.830 07-02-13 14:52 Αρχική Δημοσίευση από P@NT?LO$: ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ... Click για ανάπτυξη... Από τι πέθανε ο τελευταίος σου σκλάβος; Λοιπόν... πες μας πρώτα μέχρι πού έχεις φτάσει, τι κώδικα έχεις γράψει και πού έχεις κολλήσει, για να βοηθήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:48 Ο greekgohan: #1.831 07-02-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από P@NT?LO$: Στον τελικο του αγωνισματος τοξοβολιας συμμετεχουν 10 αθλητες και καθε ενας εχει 7 προσπαθειες.Ο στοχος ο οποιος χρησιμοποιειται αποτελειται απο 5 κυκλους και η βαθμολογια που αντιστοιχει σε καθε κυκλο ειναι ιση με 10,8,6,4 και 1 αντιστοιχα.Να δωσετε αλγοριθμο: Α) Να εμφανιζει μηνυμα <<Δωστε ονομα-βαθμους>> και στη συνεχεια διαβαζει τα 10 ονοματα και τη βαθμολογια των αθλητων και τα αποθηκευει αντιστοιχα στο μονοδιαστατο πινακα ΑΘΛΗΤΕΣ και στο δισδιαστατο πινακα 10 γραμμων και 7 στηλων με ονομα ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ Β)εμφανιζει μηνυμα<<Νικητης ειναι>> και μετα το ονομα του νικητη(Θεωρειστε οτι οι προσπαθειες ξεκινανε απο τον τελευταιο στα προκριματικα οποτε σε περιπτωση ισοβαθμιας νικητης ειναι αυτος που ριχνει τελευταιος δηλαδη αυτος που ειναι γραμμενος τελευταιος στον πινακα ΑΘΛΗΤΕΣ). Click για ανάπτυξη... Αλγοριθμος Τοξοβολια Για i απο 1 μεχρι 10 Για j απο 1 μεχρι 7 Διαβασε αθλ,επ[i,j] τελος_επαναληψης τελος_επαναληψης Για i απο 1 μεχρι 10 βαθ<--0 Για j απο 1 μεχρι 7 βαθ<--βαθ+επ[i,j] τελος_επαναληψης τελος_επαναληψης max<--βαθ[1] θεση_max<--1 Για i απο 2 μεχρι 10 Αν max=<βαθ τοτε(ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ,ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 'Η ΙΣΟ) max<--βαθ θεση_maχ<--i τελος_αν τελος_επαναληψης Γραψε ''ο νικητης ειναι ο '',αθλ[θεση_max] Τελος τοξοβολια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 09:18 Ο kiriazispao4ever: #1.832 09-02-13 09:18 μιας που σας βλέπω σε τρελά κέφια... ρωτάω και εγώ τα τσακάλια του αεππ να γραφεί αλγοριθμος ο οποίος θα δεχεται εναν μονοδιαστατο α=100 θεσεων και θα αντιστρέφει τα στοιχεία του πχ Α:1 3 4 5 2 5 5 6 3 5 5 4 2 3 (βάλε 100 τέτοια ) στοχος-> Α:3 2 4 5 5 3 6 5 5 2 4 3 1 ευχαριστωωω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:03 Ο Πληροφορικάριος: #1.833 09-02-13 10:03 Θα κάνεις αντιμετάθεση το πρώτο στοιχείο με το τελευταίο , το δεύτερο με το προτελευταίο κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:06 Ο kiriazispao4ever: #1.834 09-02-13 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Θα κάνεις αντιμετάθεση το πρώτο στοιχείο με το τελευταίο , το δεύτερο με το προτελευταίο κλπ Click για ανάπτυξη... αυτο σκέφτηκα και εγώ... αλλα κολλάω στην υλοποίηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:20 Ο Chris1993: #1.835 09-02-13 10:20 Νομίζω δηλαδή Πάνε και 2 χρόνια! Code: Για i απο 1 μέχρι 50 Αντιμετάθεσε A[i] , A[101-i] τέλος_επανάληψης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:25 Ο Πληροφορικάριος: #1.836 09-02-13 10:25 Απλό είναι.. μια επανάληψη με δύο δείκτες i=1 j=100 θα σταματήσεις όταν ο i γίνει μεγαλύτερος ή ίσος απο τον j. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:29 Ο Chris1993: #1.837 09-02-13 10:29 Πληροφορικάριε, ο τρόπος μου είναι σωστός? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:33 Ο kiriazispao4ever: #1.838 09-02-13 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Νομίζω δηλαδή Πάνε και 2 χρόνια! Code: Για i απο 1 μέχρι 50 Αντιμετάθεσε A[i] , A[101-i] τέλος_επανάληψης Click για ανάπτυξη... τσουκου... το Α[101-ι] δεν το παιρνει ρε... επιπλεον δεν έχεις διαβασει τα στοιχεία.. ευχαριστώ πάντως Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Απλό είναι.. μια επανάληψη με δύο δείκτες i=1 j=100 θα σταματήσεις όταν ο i γίνει μεγαλύτερος ή ίσος απο τον j. Click για ανάπτυξη... δεν το χω... κολλάω σε πολλά... τεσπα...ευχαριστώ...θα το προσπαθήσω μετα το μάθημα γιατι τώρα δεν έχω χρόνο να το παιδέψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:43 Ο Πληροφορικάριος: #1.839 09-02-13 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Πληροφορικάριε, ο τρόπος μου είναι σωστός? Click για ανάπτυξη... Ολόσωστο αλλα λίγο πιο προχωρημένο για να το σκεφτεί μόνος του κάποιος. Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever: τσουκου... το Α[101-ι] δεν το παιρνει ρε... επιπλεον δεν έχεις διαβασει τα στοιχεία.. ευχαριστώ πάντως δεν το χω... κολλάω σε πολλά... τεσπα...ευχαριστώ...θα το προσπαθήσω μετα το μάθημα γιατι τώρα δεν έχω χρόνο να το παιδέψω... Click για ανάπτυξη... Αν θές πόσταρε τον αλγοριθμό σου να δούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:50 Ο kiriazispao4ever: #1.840 09-02-13 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Ολόσωστο αλλα λίγο πιο προχωρημένο για να το σκεφτεί μόνος του κάποιος. Click για ανάπτυξη... αφου λεει για ι απο 1 μεχρι 50 αντιμεταθεσε α[ι],α[101-ι] τελος_επαναληψης.. Πως γινεται να είναι σωστό? στο αντιμετάθεσε δεν θα πρεπε να λεει αντιμεταθεσε α[ι],α[51-ι] η να βάλει για ι απο 1 μεχρι 100 για να ειναι σωστο? (εφ'οσον έχεις διαβάσει τα στοιχεια του πίνακα πριν) Δεν εχω κανει ακομα κανενα αλγοριθμο με αντιμεταθεσε,ουτε τον εχω διδαχθεί..ΣΟΡΡΥ αν λεω βλακείες και κατι ακόμη... αν θελω να τυπωσω 'ο πινακας ειναι αρτιος' σε περιπτωση που τα στοιχεια που έχουν εισαχθεί ειναι αρτιοι αριθμοι πως το κάνω να τυπώσει το μήνυμα ΜΙΑ φορα?? Code: Για ι από 1 μέχρι 10 Γράψε 'δωσε στοιχεια πινακα' Διάβασε πιν[ι] Τέλος_επανάληψης Για ι από 1 μέχρι 10 Αν πιν[ι] mod 2 = 0 τότε Γράψε ' ο πινακας ειναι αρτιος' Τέλος_αν τελος_επαναληψης εγώ αυτο κάνω ,αλλα όπως καταλαβαίνεις εμφανίζει το μηνυμα 10 φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Ρώτα όμως και το αφεντικό. Click για ανάπτυξη... Δεν χρειαζόταν καν να της το πεις. Νομίζεις ότι την έχω γλιτώσει; Ναι, οι λύσεις είναι ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΣ. Είτε γράψεις "μέχρι 15" είτε "μέχρι 19" είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο. Εγώ θα έγραφα "μέχρι 19" για να είναι εμφανές ότι κάνεις απευθείας "μετατροπή" του " < 20 " σε " <= 19 ". Αλλά είναι το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elisaaavetV Νεοφερμένο μέλος Η elisaaavetV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:12 Η elisaaavetV: #1.825 06-02-13 22:12 καλησπέρα σε όλους!! παρόλο που μου αρέσει το συγκεκριμένο μάθημα από τότε που μπήκαμε στους πίνακες νιώθω κάπως χαμένη..λύνω ασκήσεις αλλα χωρίς καμία σιγουριά γ αυτά που γράφω..ειδικά στην αναζήτηση τα έχω κάνει μαντάρα .. ξέρει κανείς κάποιο site με θεωρία και λυμένα παραδειγματα στην αεππ..γενικά υλικό για το συγκεκριμένο μάθημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:38 Ο greekgohan: #1.826 06-02-13 23:38 Αρχική Δημοσίευση από elisaaavetV: καλησπέρα σε όλους!! παρόλο που μου αρέσει το συγκεκριμένο μάθημα από τότε που μπήκαμε στους πίνακες νιώθω κάπως χαμένη..λύνω ασκήσεις αλλα χωρίς καμία σιγουριά γ αυτά που γράφω..ειδικά στην αναζήτηση τα έχω κάνει μαντάρα .. ξέρει κανείς κάποιο site με θεωρία και λυμένα παραδειγματα στην αεππ..γενικά υλικό για το συγκεκριμένο μάθημα? Click για ανάπτυξη... Για να γραψεις καλα στο αεππ πρεπει απλα να καταλαβεις το πως δουλευει ο αλγοριθμος ή το προγραμμα,οχι να μαθεις απ'εξω μεθοδολογιες κλπ.Η θεωρια δεν νομιζω να σε βοηθησει στις ασκησεις,πρεπει να προσεξεις κανα 2 λυμενες ασκησεις για να κατανοησεις την λειτουργια των πινακων(δεν ειναι δυσκολοι)και επειτα με αρκετες ασκησεις να το εχεις για παιχνιδακι. Καλο ειναι να λυνεις αμεσα τις αποριες σου απο τον καθηγητη για να μην μπλεψεις τα μπουτια σου σε πιο πολυπλοκες ασκησεις με πολλα ερωτηματα.Σου παραθετω ενα site με σημαντικο και χρησιμο υλικο αλλα αμα τα βρεις σκουρα μην διστασεις να παρεις καποιο βοηθημα ωστε να εισαι καλυμμενη(δεν το θεωρω απαραιτητο παντως).Ειναι μαθημα για καλο βαθμο... https://alkisg.mysch.gr/steki/index.php?board=9.0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elisaaavetV Νεοφερμένο μέλος Η elisaaavetV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:37 Η elisaaavetV: #1.827 07-02-13 00:37 λύνω ασκήσεις αλλά είναι αυτό που είπα προηγουμένως..καποια στιγμή θα αναρτήσω κάποιες ασκησεισ που με προβληματισαν !!ευχαριστώ για το site φαινεται χρησιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:55 Ο antonisd95: #1.828 07-02-13 13:55 Αρχική Δημοσίευση από elisaaavetV: λύνω ασκήσεις αλλά είναι αυτό που είπα προηγουμένως..καποια στιγμή θα αναρτήσω κάποιες ασκησεισ που με προβληματισαν !!ευχαριστώ για το site φαινεται χρησιμο Click για ανάπτυξη... Όποτε θες.Στους πίνακες τις έχω κάνει όλες από το συγκεκριμένο site.Οπότε για ό,τι απορία, ρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. P@NT?LO$ Νεοφερμένο μέλος Ο P@NT?LO$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:30 Ο P@NT?LO$ έγραψε: #1.829 07-02-13 14:30 Στον τελικο του αγωνισματος τοξοβολιας συμμετεχουν 10 αθλητες και καθε ενας εχει 7 προσπαθειες.Ο στοχος ο οποιος χρησιμοποιειται αποτελειται απο 5 κυκλους και η βαθμολογια που αντιστοιχει σε καθε κυκλο ειναι ιση με 10,8,6,4 και 1 αντιστοιχα.Να δωσετε αλγοριθμο: Α) Να εμφανιζει μηνυμα <<Δωστε ονομα-βαθμους>> και στη συνεχεια διαβαζει τα 10 ονοματα και τη βαθμολογια των αθλητων και τα αποθηκευει αντιστοιχα στο μονοδιαστατο πινακα ΑΘΛΗΤΕΣ και στο δισδιαστατο πινακα 10 γραμμων και 7 στηλων με ονομα ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ Β)εμφανιζει μηνυμα<<Νικητης ειναι>> και μετα το ονομα του νικητη(Θεωρειστε οτι οι προσπαθειες ξεκινανε απο τον τελευταιο στα προκριματικα οποτε σε περιπτωση ισοβαθμιας νικητης ειναι αυτος που ριχνει τελευταιος δηλαδη αυτος που ειναι γραμμενος τελευταιος στον πινακα ΑΘΛΗΤΕΣ). ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:52 Ο Γιώργος έγραψε: #1.830 07-02-13 14:52 Αρχική Δημοσίευση από P@NT?LO$: ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ... Click για ανάπτυξη... Από τι πέθανε ο τελευταίος σου σκλάβος; Λοιπόν... πες μας πρώτα μέχρι πού έχεις φτάσει, τι κώδικα έχεις γράψει και πού έχεις κολλήσει, για να βοηθήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:48 Ο greekgohan: #1.831 07-02-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από P@NT?LO$: Στον τελικο του αγωνισματος τοξοβολιας συμμετεχουν 10 αθλητες και καθε ενας εχει 7 προσπαθειες.Ο στοχος ο οποιος χρησιμοποιειται αποτελειται απο 5 κυκλους και η βαθμολογια που αντιστοιχει σε καθε κυκλο ειναι ιση με 10,8,6,4 και 1 αντιστοιχα.Να δωσετε αλγοριθμο: Α) Να εμφανιζει μηνυμα <<Δωστε ονομα-βαθμους>> και στη συνεχεια διαβαζει τα 10 ονοματα και τη βαθμολογια των αθλητων και τα αποθηκευει αντιστοιχα στο μονοδιαστατο πινακα ΑΘΛΗΤΕΣ και στο δισδιαστατο πινακα 10 γραμμων και 7 στηλων με ονομα ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ Β)εμφανιζει μηνυμα<<Νικητης ειναι>> και μετα το ονομα του νικητη(Θεωρειστε οτι οι προσπαθειες ξεκινανε απο τον τελευταιο στα προκριματικα οποτε σε περιπτωση ισοβαθμιας νικητης ειναι αυτος που ριχνει τελευταιος δηλαδη αυτος που ειναι γραμμενος τελευταιος στον πινακα ΑΘΛΗΤΕΣ). Click για ανάπτυξη... Αλγοριθμος Τοξοβολια Για i απο 1 μεχρι 10 Για j απο 1 μεχρι 7 Διαβασε αθλ,επ[i,j] τελος_επαναληψης τελος_επαναληψης Για i απο 1 μεχρι 10 βαθ<--0 Για j απο 1 μεχρι 7 βαθ<--βαθ+επ[i,j] τελος_επαναληψης τελος_επαναληψης max<--βαθ[1] θεση_max<--1 Για i απο 2 μεχρι 10 Αν max=<βαθ τοτε(ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ,ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 'Η ΙΣΟ) max<--βαθ θεση_maχ<--i τελος_αν τελος_επαναληψης Γραψε ''ο νικητης ειναι ο '',αθλ[θεση_max] Τελος τοξοβολια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 09:18 Ο kiriazispao4ever: #1.832 09-02-13 09:18 μιας που σας βλέπω σε τρελά κέφια... ρωτάω και εγώ τα τσακάλια του αεππ να γραφεί αλγοριθμος ο οποίος θα δεχεται εναν μονοδιαστατο α=100 θεσεων και θα αντιστρέφει τα στοιχεία του πχ Α:1 3 4 5 2 5 5 6 3 5 5 4 2 3 (βάλε 100 τέτοια ) στοχος-> Α:3 2 4 5 5 3 6 5 5 2 4 3 1 ευχαριστωωω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:03 Ο Πληροφορικάριος: #1.833 09-02-13 10:03 Θα κάνεις αντιμετάθεση το πρώτο στοιχείο με το τελευταίο , το δεύτερο με το προτελευταίο κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:06 Ο kiriazispao4ever: #1.834 09-02-13 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Θα κάνεις αντιμετάθεση το πρώτο στοιχείο με το τελευταίο , το δεύτερο με το προτελευταίο κλπ Click για ανάπτυξη... αυτο σκέφτηκα και εγώ... αλλα κολλάω στην υλοποίηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:20 Ο Chris1993: #1.835 09-02-13 10:20 Νομίζω δηλαδή Πάνε και 2 χρόνια! Code: Για i απο 1 μέχρι 50 Αντιμετάθεσε A[i] , A[101-i] τέλος_επανάληψης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:25 Ο Πληροφορικάριος: #1.836 09-02-13 10:25 Απλό είναι.. μια επανάληψη με δύο δείκτες i=1 j=100 θα σταματήσεις όταν ο i γίνει μεγαλύτερος ή ίσος απο τον j. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:29 Ο Chris1993: #1.837 09-02-13 10:29 Πληροφορικάριε, ο τρόπος μου είναι σωστός? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:33 Ο kiriazispao4ever: #1.838 09-02-13 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Νομίζω δηλαδή Πάνε και 2 χρόνια! Code: Για i απο 1 μέχρι 50 Αντιμετάθεσε A[i] , A[101-i] τέλος_επανάληψης Click για ανάπτυξη... τσουκου... το Α[101-ι] δεν το παιρνει ρε... επιπλεον δεν έχεις διαβασει τα στοιχεία.. ευχαριστώ πάντως Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Απλό είναι.. μια επανάληψη με δύο δείκτες i=1 j=100 θα σταματήσεις όταν ο i γίνει μεγαλύτερος ή ίσος απο τον j. Click για ανάπτυξη... δεν το χω... κολλάω σε πολλά... τεσπα...ευχαριστώ...θα το προσπαθήσω μετα το μάθημα γιατι τώρα δεν έχω χρόνο να το παιδέψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:43 Ο Πληροφορικάριος: #1.839 09-02-13 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Πληροφορικάριε, ο τρόπος μου είναι σωστός? Click για ανάπτυξη... Ολόσωστο αλλα λίγο πιο προχωρημένο για να το σκεφτεί μόνος του κάποιος. Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever: τσουκου... το Α[101-ι] δεν το παιρνει ρε... επιπλεον δεν έχεις διαβασει τα στοιχεία.. ευχαριστώ πάντως δεν το χω... κολλάω σε πολλά... τεσπα...ευχαριστώ...θα το προσπαθήσω μετα το μάθημα γιατι τώρα δεν έχω χρόνο να το παιδέψω... Click για ανάπτυξη... Αν θές πόσταρε τον αλγοριθμό σου να δούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:50 Ο kiriazispao4ever: #1.840 09-02-13 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Ολόσωστο αλλα λίγο πιο προχωρημένο για να το σκεφτεί μόνος του κάποιος. Click για ανάπτυξη... αφου λεει για ι απο 1 μεχρι 50 αντιμεταθεσε α[ι],α[101-ι] τελος_επαναληψης.. Πως γινεται να είναι σωστό? στο αντιμετάθεσε δεν θα πρεπε να λεει αντιμεταθεσε α[ι],α[51-ι] η να βάλει για ι απο 1 μεχρι 100 για να ειναι σωστο? (εφ'οσον έχεις διαβάσει τα στοιχεια του πίνακα πριν) Δεν εχω κανει ακομα κανενα αλγοριθμο με αντιμεταθεσε,ουτε τον εχω διδαχθεί..ΣΟΡΡΥ αν λεω βλακείες και κατι ακόμη... αν θελω να τυπωσω 'ο πινακας ειναι αρτιος' σε περιπτωση που τα στοιχεια που έχουν εισαχθεί ειναι αρτιοι αριθμοι πως το κάνω να τυπώσει το μήνυμα ΜΙΑ φορα?? Code: Για ι από 1 μέχρι 10 Γράψε 'δωσε στοιχεια πινακα' Διάβασε πιν[ι] Τέλος_επανάληψης Για ι από 1 μέχρι 10 Αν πιν[ι] mod 2 = 0 τότε Γράψε ' ο πινακας ειναι αρτιος' Τέλος_αν τελος_επαναληψης εγώ αυτο κάνω ,αλλα όπως καταλαβαίνεις εμφανίζει το μηνυμα 10 φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλησπέρα σε όλους!! παρόλο που μου αρέσει το συγκεκριμένο μάθημα από τότε που μπήκαμε στους πίνακες νιώθω κάπως χαμένη..λύνω ασκήσεις αλλα χωρίς καμία σιγουριά γ αυτά που γράφω..ειδικά στην αναζήτηση τα έχω κάνει μαντάρα .. ξέρει κανείς κάποιο site με θεωρία και λυμένα παραδειγματα στην αεππ..γενικά υλικό για το συγκεκριμένο μάθημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:38 Ο greekgohan: #1.826 06-02-13 23:38 Αρχική Δημοσίευση από elisaaavetV: καλησπέρα σε όλους!! παρόλο που μου αρέσει το συγκεκριμένο μάθημα από τότε που μπήκαμε στους πίνακες νιώθω κάπως χαμένη..λύνω ασκήσεις αλλα χωρίς καμία σιγουριά γ αυτά που γράφω..ειδικά στην αναζήτηση τα έχω κάνει μαντάρα .. ξέρει κανείς κάποιο site με θεωρία και λυμένα παραδειγματα στην αεππ..γενικά υλικό για το συγκεκριμένο μάθημα? Click για ανάπτυξη... Για να γραψεις καλα στο αεππ πρεπει απλα να καταλαβεις το πως δουλευει ο αλγοριθμος ή το προγραμμα,οχι να μαθεις απ'εξω μεθοδολογιες κλπ.Η θεωρια δεν νομιζω να σε βοηθησει στις ασκησεις,πρεπει να προσεξεις κανα 2 λυμενες ασκησεις για να κατανοησεις την λειτουργια των πινακων(δεν ειναι δυσκολοι)και επειτα με αρκετες ασκησεις να το εχεις για παιχνιδακι. Καλο ειναι να λυνεις αμεσα τις αποριες σου απο τον καθηγητη για να μην μπλεψεις τα μπουτια σου σε πιο πολυπλοκες ασκησεις με πολλα ερωτηματα.Σου παραθετω ενα site με σημαντικο και χρησιμο υλικο αλλα αμα τα βρεις σκουρα μην διστασεις να παρεις καποιο βοηθημα ωστε να εισαι καλυμμενη(δεν το θεωρω απαραιτητο παντως).Ειναι μαθημα για καλο βαθμο... https://alkisg.mysch.gr/steki/index.php?board=9.0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elisaaavetV Νεοφερμένο μέλος Η elisaaavetV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:37 Η elisaaavetV: #1.827 07-02-13 00:37 λύνω ασκήσεις αλλά είναι αυτό που είπα προηγουμένως..καποια στιγμή θα αναρτήσω κάποιες ασκησεισ που με προβληματισαν !!ευχαριστώ για το site φαινεται χρησιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:55 Ο antonisd95: #1.828 07-02-13 13:55 Αρχική Δημοσίευση από elisaaavetV: λύνω ασκήσεις αλλά είναι αυτό που είπα προηγουμένως..καποια στιγμή θα αναρτήσω κάποιες ασκησεισ που με προβληματισαν !!ευχαριστώ για το site φαινεται χρησιμο Click για ανάπτυξη... Όποτε θες.Στους πίνακες τις έχω κάνει όλες από το συγκεκριμένο site.Οπότε για ό,τι απορία, ρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. P@NT?LO$ Νεοφερμένο μέλος Ο P@NT?LO$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:30 Ο P@NT?LO$ έγραψε: #1.829 07-02-13 14:30 Στον τελικο του αγωνισματος τοξοβολιας συμμετεχουν 10 αθλητες και καθε ενας εχει 7 προσπαθειες.Ο στοχος ο οποιος χρησιμοποιειται αποτελειται απο 5 κυκλους και η βαθμολογια που αντιστοιχει σε καθε κυκλο ειναι ιση με 10,8,6,4 και 1 αντιστοιχα.Να δωσετε αλγοριθμο: Α) Να εμφανιζει μηνυμα <<Δωστε ονομα-βαθμους>> και στη συνεχεια διαβαζει τα 10 ονοματα και τη βαθμολογια των αθλητων και τα αποθηκευει αντιστοιχα στο μονοδιαστατο πινακα ΑΘΛΗΤΕΣ και στο δισδιαστατο πινακα 10 γραμμων και 7 στηλων με ονομα ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ Β)εμφανιζει μηνυμα<<Νικητης ειναι>> και μετα το ονομα του νικητη(Θεωρειστε οτι οι προσπαθειες ξεκινανε απο τον τελευταιο στα προκριματικα οποτε σε περιπτωση ισοβαθμιας νικητης ειναι αυτος που ριχνει τελευταιος δηλαδη αυτος που ειναι γραμμενος τελευταιος στον πινακα ΑΘΛΗΤΕΣ). ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:52 Ο Γιώργος έγραψε: #1.830 07-02-13 14:52 Αρχική Δημοσίευση από P@NT?LO$: ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ... Click για ανάπτυξη... Από τι πέθανε ο τελευταίος σου σκλάβος; Λοιπόν... πες μας πρώτα μέχρι πού έχεις φτάσει, τι κώδικα έχεις γράψει και πού έχεις κολλήσει, για να βοηθήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:48 Ο greekgohan: #1.831 07-02-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από P@NT?LO$: Στον τελικο του αγωνισματος τοξοβολιας συμμετεχουν 10 αθλητες και καθε ενας εχει 7 προσπαθειες.Ο στοχος ο οποιος χρησιμοποιειται αποτελειται απο 5 κυκλους και η βαθμολογια που αντιστοιχει σε καθε κυκλο ειναι ιση με 10,8,6,4 και 1 αντιστοιχα.Να δωσετε αλγοριθμο: Α) Να εμφανιζει μηνυμα <<Δωστε ονομα-βαθμους>> και στη συνεχεια διαβαζει τα 10 ονοματα και τη βαθμολογια των αθλητων και τα αποθηκευει αντιστοιχα στο μονοδιαστατο πινακα ΑΘΛΗΤΕΣ και στο δισδιαστατο πινακα 10 γραμμων και 7 στηλων με ονομα ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ Β)εμφανιζει μηνυμα<<Νικητης ειναι>> και μετα το ονομα του νικητη(Θεωρειστε οτι οι προσπαθειες ξεκινανε απο τον τελευταιο στα προκριματικα οποτε σε περιπτωση ισοβαθμιας νικητης ειναι αυτος που ριχνει τελευταιος δηλαδη αυτος που ειναι γραμμενος τελευταιος στον πινακα ΑΘΛΗΤΕΣ). Click για ανάπτυξη... Αλγοριθμος Τοξοβολια Για i απο 1 μεχρι 10 Για j απο 1 μεχρι 7 Διαβασε αθλ,επ[i,j] τελος_επαναληψης τελος_επαναληψης Για i απο 1 μεχρι 10 βαθ<--0 Για j απο 1 μεχρι 7 βαθ<--βαθ+επ[i,j] τελος_επαναληψης τελος_επαναληψης max<--βαθ[1] θεση_max<--1 Για i απο 2 μεχρι 10 Αν max=<βαθ τοτε(ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ,ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 'Η ΙΣΟ) max<--βαθ θεση_maχ<--i τελος_αν τελος_επαναληψης Γραψε ''ο νικητης ειναι ο '',αθλ[θεση_max] Τελος τοξοβολια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 09:18 Ο kiriazispao4ever: #1.832 09-02-13 09:18 μιας που σας βλέπω σε τρελά κέφια... ρωτάω και εγώ τα τσακάλια του αεππ να γραφεί αλγοριθμος ο οποίος θα δεχεται εναν μονοδιαστατο α=100 θεσεων και θα αντιστρέφει τα στοιχεία του πχ Α:1 3 4 5 2 5 5 6 3 5 5 4 2 3 (βάλε 100 τέτοια ) στοχος-> Α:3 2 4 5 5 3 6 5 5 2 4 3 1 ευχαριστωωω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:03 Ο Πληροφορικάριος: #1.833 09-02-13 10:03 Θα κάνεις αντιμετάθεση το πρώτο στοιχείο με το τελευταίο , το δεύτερο με το προτελευταίο κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:06 Ο kiriazispao4ever: #1.834 09-02-13 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Θα κάνεις αντιμετάθεση το πρώτο στοιχείο με το τελευταίο , το δεύτερο με το προτελευταίο κλπ Click για ανάπτυξη... αυτο σκέφτηκα και εγώ... αλλα κολλάω στην υλοποίηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:20 Ο Chris1993: #1.835 09-02-13 10:20 Νομίζω δηλαδή Πάνε και 2 χρόνια! Code: Για i απο 1 μέχρι 50 Αντιμετάθεσε A[i] , A[101-i] τέλος_επανάληψης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:25 Ο Πληροφορικάριος: #1.836 09-02-13 10:25 Απλό είναι.. μια επανάληψη με δύο δείκτες i=1 j=100 θα σταματήσεις όταν ο i γίνει μεγαλύτερος ή ίσος απο τον j. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:29 Ο Chris1993: #1.837 09-02-13 10:29 Πληροφορικάριε, ο τρόπος μου είναι σωστός? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:33 Ο kiriazispao4ever: #1.838 09-02-13 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Νομίζω δηλαδή Πάνε και 2 χρόνια! Code: Για i απο 1 μέχρι 50 Αντιμετάθεσε A[i] , A[101-i] τέλος_επανάληψης Click για ανάπτυξη... τσουκου... το Α[101-ι] δεν το παιρνει ρε... επιπλεον δεν έχεις διαβασει τα στοιχεία.. ευχαριστώ πάντως Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Απλό είναι.. μια επανάληψη με δύο δείκτες i=1 j=100 θα σταματήσεις όταν ο i γίνει μεγαλύτερος ή ίσος απο τον j. Click για ανάπτυξη... δεν το χω... κολλάω σε πολλά... τεσπα...ευχαριστώ...θα το προσπαθήσω μετα το μάθημα γιατι τώρα δεν έχω χρόνο να το παιδέψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:43 Ο Πληροφορικάριος: #1.839 09-02-13 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Πληροφορικάριε, ο τρόπος μου είναι σωστός? Click για ανάπτυξη... Ολόσωστο αλλα λίγο πιο προχωρημένο για να το σκεφτεί μόνος του κάποιος. Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever: τσουκου... το Α[101-ι] δεν το παιρνει ρε... επιπλεον δεν έχεις διαβασει τα στοιχεία.. ευχαριστώ πάντως δεν το χω... κολλάω σε πολλά... τεσπα...ευχαριστώ...θα το προσπαθήσω μετα το μάθημα γιατι τώρα δεν έχω χρόνο να το παιδέψω... Click για ανάπτυξη... Αν θές πόσταρε τον αλγοριθμό σου να δούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:50 Ο kiriazispao4ever: #1.840 09-02-13 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Ολόσωστο αλλα λίγο πιο προχωρημένο για να το σκεφτεί μόνος του κάποιος. Click για ανάπτυξη... αφου λεει για ι απο 1 μεχρι 50 αντιμεταθεσε α[ι],α[101-ι] τελος_επαναληψης.. Πως γινεται να είναι σωστό? στο αντιμετάθεσε δεν θα πρεπε να λεει αντιμεταθεσε α[ι],α[51-ι] η να βάλει για ι απο 1 μεχρι 100 για να ειναι σωστο? (εφ'οσον έχεις διαβάσει τα στοιχεια του πίνακα πριν) Δεν εχω κανει ακομα κανενα αλγοριθμο με αντιμεταθεσε,ουτε τον εχω διδαχθεί..ΣΟΡΡΥ αν λεω βλακείες και κατι ακόμη... αν θελω να τυπωσω 'ο πινακας ειναι αρτιος' σε περιπτωση που τα στοιχεια που έχουν εισαχθεί ειναι αρτιοι αριθμοι πως το κάνω να τυπώσει το μήνυμα ΜΙΑ φορα?? Code: Για ι από 1 μέχρι 10 Γράψε 'δωσε στοιχεια πινακα' Διάβασε πιν[ι] Τέλος_επανάληψης Για ι από 1 μέχρι 10 Αν πιν[ι] mod 2 = 0 τότε Γράψε ' ο πινακας ειναι αρτιος' Τέλος_αν τελος_επαναληψης εγώ αυτο κάνω ,αλλα όπως καταλαβαίνεις εμφανίζει το μηνυμα 10 φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από elisaaavetV: καλησπέρα σε όλους!! παρόλο που μου αρέσει το συγκεκριμένο μάθημα από τότε που μπήκαμε στους πίνακες νιώθω κάπως χαμένη..λύνω ασκήσεις αλλα χωρίς καμία σιγουριά γ αυτά που γράφω..ειδικά στην αναζήτηση τα έχω κάνει μαντάρα .. ξέρει κανείς κάποιο site με θεωρία και λυμένα παραδειγματα στην αεππ..γενικά υλικό για το συγκεκριμένο μάθημα? Click για ανάπτυξη... Για να γραψεις καλα στο αεππ πρεπει απλα να καταλαβεις το πως δουλευει ο αλγοριθμος ή το προγραμμα,οχι να μαθεις απ'εξω μεθοδολογιες κλπ.Η θεωρια δεν νομιζω να σε βοηθησει στις ασκησεις,πρεπει να προσεξεις κανα 2 λυμενες ασκησεις για να κατανοησεις την λειτουργια των πινακων(δεν ειναι δυσκολοι)και επειτα με αρκετες ασκησεις να το εχεις για παιχνιδακι. Καλο ειναι να λυνεις αμεσα τις αποριες σου απο τον καθηγητη για να μην μπλεψεις τα μπουτια σου σε πιο πολυπλοκες ασκησεις με πολλα ερωτηματα.Σου παραθετω ενα site με σημαντικο και χρησιμο υλικο αλλα αμα τα βρεις σκουρα μην διστασεις να παρεις καποιο βοηθημα ωστε να εισαι καλυμμενη(δεν το θεωρω απαραιτητο παντως).Ειναι μαθημα για καλο βαθμο... https://alkisg.mysch.gr/steki/index.php?board=9.0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elisaaavetV Νεοφερμένο μέλος Η elisaaavetV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 00:37 Η elisaaavetV: #1.827 07-02-13 00:37 λύνω ασκήσεις αλλά είναι αυτό που είπα προηγουμένως..καποια στιγμή θα αναρτήσω κάποιες ασκησεισ που με προβληματισαν !!ευχαριστώ για το site φαινεται χρησιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:55 Ο antonisd95: #1.828 07-02-13 13:55 Αρχική Δημοσίευση από elisaaavetV: λύνω ασκήσεις αλλά είναι αυτό που είπα προηγουμένως..καποια στιγμή θα αναρτήσω κάποιες ασκησεισ που με προβληματισαν !!ευχαριστώ για το site φαινεται χρησιμο Click για ανάπτυξη... Όποτε θες.Στους πίνακες τις έχω κάνει όλες από το συγκεκριμένο site.Οπότε για ό,τι απορία, ρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. P@NT?LO$ Νεοφερμένο μέλος Ο P@NT?LO$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:30 Ο P@NT?LO$ έγραψε: #1.829 07-02-13 14:30 Στον τελικο του αγωνισματος τοξοβολιας συμμετεχουν 10 αθλητες και καθε ενας εχει 7 προσπαθειες.Ο στοχος ο οποιος χρησιμοποιειται αποτελειται απο 5 κυκλους και η βαθμολογια που αντιστοιχει σε καθε κυκλο ειναι ιση με 10,8,6,4 και 1 αντιστοιχα.Να δωσετε αλγοριθμο: Α) Να εμφανιζει μηνυμα <<Δωστε ονομα-βαθμους>> και στη συνεχεια διαβαζει τα 10 ονοματα και τη βαθμολογια των αθλητων και τα αποθηκευει αντιστοιχα στο μονοδιαστατο πινακα ΑΘΛΗΤΕΣ και στο δισδιαστατο πινακα 10 γραμμων και 7 στηλων με ονομα ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ Β)εμφανιζει μηνυμα<<Νικητης ειναι>> και μετα το ονομα του νικητη(Θεωρειστε οτι οι προσπαθειες ξεκινανε απο τον τελευταιο στα προκριματικα οποτε σε περιπτωση ισοβαθμιας νικητης ειναι αυτος που ριχνει τελευταιος δηλαδη αυτος που ειναι γραμμενος τελευταιος στον πινακα ΑΘΛΗΤΕΣ). ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:52 Ο Γιώργος έγραψε: #1.830 07-02-13 14:52 Αρχική Δημοσίευση από P@NT?LO$: ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ... Click για ανάπτυξη... Από τι πέθανε ο τελευταίος σου σκλάβος; Λοιπόν... πες μας πρώτα μέχρι πού έχεις φτάσει, τι κώδικα έχεις γράψει και πού έχεις κολλήσει, για να βοηθήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:48 Ο greekgohan: #1.831 07-02-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από P@NT?LO$: Στον τελικο του αγωνισματος τοξοβολιας συμμετεχουν 10 αθλητες και καθε ενας εχει 7 προσπαθειες.Ο στοχος ο οποιος χρησιμοποιειται αποτελειται απο 5 κυκλους και η βαθμολογια που αντιστοιχει σε καθε κυκλο ειναι ιση με 10,8,6,4 και 1 αντιστοιχα.Να δωσετε αλγοριθμο: Α) Να εμφανιζει μηνυμα <<Δωστε ονομα-βαθμους>> και στη συνεχεια διαβαζει τα 10 ονοματα και τη βαθμολογια των αθλητων και τα αποθηκευει αντιστοιχα στο μονοδιαστατο πινακα ΑΘΛΗΤΕΣ και στο δισδιαστατο πινακα 10 γραμμων και 7 στηλων με ονομα ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ Β)εμφανιζει μηνυμα<<Νικητης ειναι>> και μετα το ονομα του νικητη(Θεωρειστε οτι οι προσπαθειες ξεκινανε απο τον τελευταιο στα προκριματικα οποτε σε περιπτωση ισοβαθμιας νικητης ειναι αυτος που ριχνει τελευταιος δηλαδη αυτος που ειναι γραμμενος τελευταιος στον πινακα ΑΘΛΗΤΕΣ). Click για ανάπτυξη... Αλγοριθμος Τοξοβολια Για i απο 1 μεχρι 10 Για j απο 1 μεχρι 7 Διαβασε αθλ,επ[i,j] τελος_επαναληψης τελος_επαναληψης Για i απο 1 μεχρι 10 βαθ<--0 Για j απο 1 μεχρι 7 βαθ<--βαθ+επ[i,j] τελος_επαναληψης τελος_επαναληψης max<--βαθ[1] θεση_max<--1 Για i απο 2 μεχρι 10 Αν max=<βαθ τοτε(ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ,ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 'Η ΙΣΟ) max<--βαθ θεση_maχ<--i τελος_αν τελος_επαναληψης Γραψε ''ο νικητης ειναι ο '',αθλ[θεση_max] Τελος τοξοβολια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 09:18 Ο kiriazispao4ever: #1.832 09-02-13 09:18 μιας που σας βλέπω σε τρελά κέφια... ρωτάω και εγώ τα τσακάλια του αεππ να γραφεί αλγοριθμος ο οποίος θα δεχεται εναν μονοδιαστατο α=100 θεσεων και θα αντιστρέφει τα στοιχεία του πχ Α:1 3 4 5 2 5 5 6 3 5 5 4 2 3 (βάλε 100 τέτοια ) στοχος-> Α:3 2 4 5 5 3 6 5 5 2 4 3 1 ευχαριστωωω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:03 Ο Πληροφορικάριος: #1.833 09-02-13 10:03 Θα κάνεις αντιμετάθεση το πρώτο στοιχείο με το τελευταίο , το δεύτερο με το προτελευταίο κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:06 Ο kiriazispao4ever: #1.834 09-02-13 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Θα κάνεις αντιμετάθεση το πρώτο στοιχείο με το τελευταίο , το δεύτερο με το προτελευταίο κλπ Click για ανάπτυξη... αυτο σκέφτηκα και εγώ... αλλα κολλάω στην υλοποίηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:20 Ο Chris1993: #1.835 09-02-13 10:20 Νομίζω δηλαδή Πάνε και 2 χρόνια! Code: Για i απο 1 μέχρι 50 Αντιμετάθεσε A[i] , A[101-i] τέλος_επανάληψης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:25 Ο Πληροφορικάριος: #1.836 09-02-13 10:25 Απλό είναι.. μια επανάληψη με δύο δείκτες i=1 j=100 θα σταματήσεις όταν ο i γίνει μεγαλύτερος ή ίσος απο τον j. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:29 Ο Chris1993: #1.837 09-02-13 10:29 Πληροφορικάριε, ο τρόπος μου είναι σωστός? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:33 Ο kiriazispao4ever: #1.838 09-02-13 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Νομίζω δηλαδή Πάνε και 2 χρόνια! Code: Για i απο 1 μέχρι 50 Αντιμετάθεσε A[i] , A[101-i] τέλος_επανάληψης Click για ανάπτυξη... τσουκου... το Α[101-ι] δεν το παιρνει ρε... επιπλεον δεν έχεις διαβασει τα στοιχεία.. ευχαριστώ πάντως Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Απλό είναι.. μια επανάληψη με δύο δείκτες i=1 j=100 θα σταματήσεις όταν ο i γίνει μεγαλύτερος ή ίσος απο τον j. Click για ανάπτυξη... δεν το χω... κολλάω σε πολλά... τεσπα...ευχαριστώ...θα το προσπαθήσω μετα το μάθημα γιατι τώρα δεν έχω χρόνο να το παιδέψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:43 Ο Πληροφορικάριος: #1.839 09-02-13 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Πληροφορικάριε, ο τρόπος μου είναι σωστός? Click για ανάπτυξη... Ολόσωστο αλλα λίγο πιο προχωρημένο για να το σκεφτεί μόνος του κάποιος. Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever: τσουκου... το Α[101-ι] δεν το παιρνει ρε... επιπλεον δεν έχεις διαβασει τα στοιχεία.. ευχαριστώ πάντως δεν το χω... κολλάω σε πολλά... τεσπα...ευχαριστώ...θα το προσπαθήσω μετα το μάθημα γιατι τώρα δεν έχω χρόνο να το παιδέψω... Click για ανάπτυξη... Αν θές πόσταρε τον αλγοριθμό σου να δούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:50 Ο kiriazispao4ever: #1.840 09-02-13 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Ολόσωστο αλλα λίγο πιο προχωρημένο για να το σκεφτεί μόνος του κάποιος. Click για ανάπτυξη... αφου λεει για ι απο 1 μεχρι 50 αντιμεταθεσε α[ι],α[101-ι] τελος_επαναληψης.. Πως γινεται να είναι σωστό? στο αντιμετάθεσε δεν θα πρεπε να λεει αντιμεταθεσε α[ι],α[51-ι] η να βάλει για ι απο 1 μεχρι 100 για να ειναι σωστο? (εφ'οσον έχεις διαβάσει τα στοιχεια του πίνακα πριν) Δεν εχω κανει ακομα κανενα αλγοριθμο με αντιμεταθεσε,ουτε τον εχω διδαχθεί..ΣΟΡΡΥ αν λεω βλακείες και κατι ακόμη... αν θελω να τυπωσω 'ο πινακας ειναι αρτιος' σε περιπτωση που τα στοιχεια που έχουν εισαχθεί ειναι αρτιοι αριθμοι πως το κάνω να τυπώσει το μήνυμα ΜΙΑ φορα?? Code: Για ι από 1 μέχρι 10 Γράψε 'δωσε στοιχεια πινακα' Διάβασε πιν[ι] Τέλος_επανάληψης Για ι από 1 μέχρι 10 Αν πιν[ι] mod 2 = 0 τότε Γράψε ' ο πινακας ειναι αρτιος' Τέλος_αν τελος_επαναληψης εγώ αυτο κάνω ,αλλα όπως καταλαβαίνεις εμφανίζει το μηνυμα 10 φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
λύνω ασκήσεις αλλά είναι αυτό που είπα προηγουμένως..καποια στιγμή θα αναρτήσω κάποιες ασκησεισ που με προβληματισαν !!ευχαριστώ για το site φαινεται χρησιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 13:55 Ο antonisd95: #1.828 07-02-13 13:55 Αρχική Δημοσίευση από elisaaavetV: λύνω ασκήσεις αλλά είναι αυτό που είπα προηγουμένως..καποια στιγμή θα αναρτήσω κάποιες ασκησεισ που με προβληματισαν !!ευχαριστώ για το site φαινεται χρησιμο Click για ανάπτυξη... Όποτε θες.Στους πίνακες τις έχω κάνει όλες από το συγκεκριμένο site.Οπότε για ό,τι απορία, ρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. P@NT?LO$ Νεοφερμένο μέλος Ο P@NT?LO$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:30 Ο P@NT?LO$ έγραψε: #1.829 07-02-13 14:30 Στον τελικο του αγωνισματος τοξοβολιας συμμετεχουν 10 αθλητες και καθε ενας εχει 7 προσπαθειες.Ο στοχος ο οποιος χρησιμοποιειται αποτελειται απο 5 κυκλους και η βαθμολογια που αντιστοιχει σε καθε κυκλο ειναι ιση με 10,8,6,4 και 1 αντιστοιχα.Να δωσετε αλγοριθμο: Α) Να εμφανιζει μηνυμα <<Δωστε ονομα-βαθμους>> και στη συνεχεια διαβαζει τα 10 ονοματα και τη βαθμολογια των αθλητων και τα αποθηκευει αντιστοιχα στο μονοδιαστατο πινακα ΑΘΛΗΤΕΣ και στο δισδιαστατο πινακα 10 γραμμων και 7 στηλων με ονομα ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ Β)εμφανιζει μηνυμα<<Νικητης ειναι>> και μετα το ονομα του νικητη(Θεωρειστε οτι οι προσπαθειες ξεκινανε απο τον τελευταιο στα προκριματικα οποτε σε περιπτωση ισοβαθμιας νικητης ειναι αυτος που ριχνει τελευταιος δηλαδη αυτος που ειναι γραμμενος τελευταιος στον πινακα ΑΘΛΗΤΕΣ). ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:52 Ο Γιώργος έγραψε: #1.830 07-02-13 14:52 Αρχική Δημοσίευση από P@NT?LO$: ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ... Click για ανάπτυξη... Από τι πέθανε ο τελευταίος σου σκλάβος; Λοιπόν... πες μας πρώτα μέχρι πού έχεις φτάσει, τι κώδικα έχεις γράψει και πού έχεις κολλήσει, για να βοηθήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:48 Ο greekgohan: #1.831 07-02-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από P@NT?LO$: Στον τελικο του αγωνισματος τοξοβολιας συμμετεχουν 10 αθλητες και καθε ενας εχει 7 προσπαθειες.Ο στοχος ο οποιος χρησιμοποιειται αποτελειται απο 5 κυκλους και η βαθμολογια που αντιστοιχει σε καθε κυκλο ειναι ιση με 10,8,6,4 και 1 αντιστοιχα.Να δωσετε αλγοριθμο: Α) Να εμφανιζει μηνυμα <<Δωστε ονομα-βαθμους>> και στη συνεχεια διαβαζει τα 10 ονοματα και τη βαθμολογια των αθλητων και τα αποθηκευει αντιστοιχα στο μονοδιαστατο πινακα ΑΘΛΗΤΕΣ και στο δισδιαστατο πινακα 10 γραμμων και 7 στηλων με ονομα ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ Β)εμφανιζει μηνυμα<<Νικητης ειναι>> και μετα το ονομα του νικητη(Θεωρειστε οτι οι προσπαθειες ξεκινανε απο τον τελευταιο στα προκριματικα οποτε σε περιπτωση ισοβαθμιας νικητης ειναι αυτος που ριχνει τελευταιος δηλαδη αυτος που ειναι γραμμενος τελευταιος στον πινακα ΑΘΛΗΤΕΣ). Click για ανάπτυξη... Αλγοριθμος Τοξοβολια Για i απο 1 μεχρι 10 Για j απο 1 μεχρι 7 Διαβασε αθλ,επ[i,j] τελος_επαναληψης τελος_επαναληψης Για i απο 1 μεχρι 10 βαθ<--0 Για j απο 1 μεχρι 7 βαθ<--βαθ+επ[i,j] τελος_επαναληψης τελος_επαναληψης max<--βαθ[1] θεση_max<--1 Για i απο 2 μεχρι 10 Αν max=<βαθ τοτε(ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ,ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 'Η ΙΣΟ) max<--βαθ θεση_maχ<--i τελος_αν τελος_επαναληψης Γραψε ''ο νικητης ειναι ο '',αθλ[θεση_max] Τελος τοξοβολια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 09:18 Ο kiriazispao4ever: #1.832 09-02-13 09:18 μιας που σας βλέπω σε τρελά κέφια... ρωτάω και εγώ τα τσακάλια του αεππ να γραφεί αλγοριθμος ο οποίος θα δεχεται εναν μονοδιαστατο α=100 θεσεων και θα αντιστρέφει τα στοιχεία του πχ Α:1 3 4 5 2 5 5 6 3 5 5 4 2 3 (βάλε 100 τέτοια ) στοχος-> Α:3 2 4 5 5 3 6 5 5 2 4 3 1 ευχαριστωωω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:03 Ο Πληροφορικάριος: #1.833 09-02-13 10:03 Θα κάνεις αντιμετάθεση το πρώτο στοιχείο με το τελευταίο , το δεύτερο με το προτελευταίο κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:06 Ο kiriazispao4ever: #1.834 09-02-13 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Θα κάνεις αντιμετάθεση το πρώτο στοιχείο με το τελευταίο , το δεύτερο με το προτελευταίο κλπ Click για ανάπτυξη... αυτο σκέφτηκα και εγώ... αλλα κολλάω στην υλοποίηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:20 Ο Chris1993: #1.835 09-02-13 10:20 Νομίζω δηλαδή Πάνε και 2 χρόνια! Code: Για i απο 1 μέχρι 50 Αντιμετάθεσε A[i] , A[101-i] τέλος_επανάληψης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:25 Ο Πληροφορικάριος: #1.836 09-02-13 10:25 Απλό είναι.. μια επανάληψη με δύο δείκτες i=1 j=100 θα σταματήσεις όταν ο i γίνει μεγαλύτερος ή ίσος απο τον j. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:29 Ο Chris1993: #1.837 09-02-13 10:29 Πληροφορικάριε, ο τρόπος μου είναι σωστός? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:33 Ο kiriazispao4ever: #1.838 09-02-13 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Νομίζω δηλαδή Πάνε και 2 χρόνια! Code: Για i απο 1 μέχρι 50 Αντιμετάθεσε A[i] , A[101-i] τέλος_επανάληψης Click για ανάπτυξη... τσουκου... το Α[101-ι] δεν το παιρνει ρε... επιπλεον δεν έχεις διαβασει τα στοιχεία.. ευχαριστώ πάντως Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Απλό είναι.. μια επανάληψη με δύο δείκτες i=1 j=100 θα σταματήσεις όταν ο i γίνει μεγαλύτερος ή ίσος απο τον j. Click για ανάπτυξη... δεν το χω... κολλάω σε πολλά... τεσπα...ευχαριστώ...θα το προσπαθήσω μετα το μάθημα γιατι τώρα δεν έχω χρόνο να το παιδέψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:43 Ο Πληροφορικάριος: #1.839 09-02-13 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Πληροφορικάριε, ο τρόπος μου είναι σωστός? Click για ανάπτυξη... Ολόσωστο αλλα λίγο πιο προχωρημένο για να το σκεφτεί μόνος του κάποιος. Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever: τσουκου... το Α[101-ι] δεν το παιρνει ρε... επιπλεον δεν έχεις διαβασει τα στοιχεία.. ευχαριστώ πάντως δεν το χω... κολλάω σε πολλά... τεσπα...ευχαριστώ...θα το προσπαθήσω μετα το μάθημα γιατι τώρα δεν έχω χρόνο να το παιδέψω... Click για ανάπτυξη... Αν θές πόσταρε τον αλγοριθμό σου να δούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:50 Ο kiriazispao4ever: #1.840 09-02-13 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Ολόσωστο αλλα λίγο πιο προχωρημένο για να το σκεφτεί μόνος του κάποιος. Click για ανάπτυξη... αφου λεει για ι απο 1 μεχρι 50 αντιμεταθεσε α[ι],α[101-ι] τελος_επαναληψης.. Πως γινεται να είναι σωστό? στο αντιμετάθεσε δεν θα πρεπε να λεει αντιμεταθεσε α[ι],α[51-ι] η να βάλει για ι απο 1 μεχρι 100 για να ειναι σωστο? (εφ'οσον έχεις διαβάσει τα στοιχεια του πίνακα πριν) Δεν εχω κανει ακομα κανενα αλγοριθμο με αντιμεταθεσε,ουτε τον εχω διδαχθεί..ΣΟΡΡΥ αν λεω βλακείες και κατι ακόμη... αν θελω να τυπωσω 'ο πινακας ειναι αρτιος' σε περιπτωση που τα στοιχεια που έχουν εισαχθεί ειναι αρτιοι αριθμοι πως το κάνω να τυπώσει το μήνυμα ΜΙΑ φορα?? Code: Για ι από 1 μέχρι 10 Γράψε 'δωσε στοιχεια πινακα' Διάβασε πιν[ι] Τέλος_επανάληψης Για ι από 1 μέχρι 10 Αν πιν[ι] mod 2 = 0 τότε Γράψε ' ο πινακας ειναι αρτιος' Τέλος_αν τελος_επαναληψης εγώ αυτο κάνω ,αλλα όπως καταλαβαίνεις εμφανίζει το μηνυμα 10 φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από elisaaavetV: λύνω ασκήσεις αλλά είναι αυτό που είπα προηγουμένως..καποια στιγμή θα αναρτήσω κάποιες ασκησεισ που με προβληματισαν !!ευχαριστώ για το site φαινεται χρησιμο Click για ανάπτυξη... Όποτε θες.Στους πίνακες τις έχω κάνει όλες από το συγκεκριμένο site.Οπότε για ό,τι απορία, ρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
P@NT?LO$ Νεοφερμένο μέλος Ο P@NT?LO$ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:30 Ο P@NT?LO$ έγραψε: #1.829 07-02-13 14:30 Στον τελικο του αγωνισματος τοξοβολιας συμμετεχουν 10 αθλητες και καθε ενας εχει 7 προσπαθειες.Ο στοχος ο οποιος χρησιμοποιειται αποτελειται απο 5 κυκλους και η βαθμολογια που αντιστοιχει σε καθε κυκλο ειναι ιση με 10,8,6,4 και 1 αντιστοιχα.Να δωσετε αλγοριθμο: Α) Να εμφανιζει μηνυμα <<Δωστε ονομα-βαθμους>> και στη συνεχεια διαβαζει τα 10 ονοματα και τη βαθμολογια των αθλητων και τα αποθηκευει αντιστοιχα στο μονοδιαστατο πινακα ΑΘΛΗΤΕΣ και στο δισδιαστατο πινακα 10 γραμμων και 7 στηλων με ονομα ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ Β)εμφανιζει μηνυμα<<Νικητης ειναι>> και μετα το ονομα του νικητη(Θεωρειστε οτι οι προσπαθειες ξεκινανε απο τον τελευταιο στα προκριματικα οποτε σε περιπτωση ισοβαθμιας νικητης ειναι αυτος που ριχνει τελευταιος δηλαδη αυτος που ειναι γραμμενος τελευταιος στον πινακα ΑΘΛΗΤΕΣ). ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:52 Ο Γιώργος έγραψε: #1.830 07-02-13 14:52 Αρχική Δημοσίευση από P@NT?LO$: ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ... Click για ανάπτυξη... Από τι πέθανε ο τελευταίος σου σκλάβος; Λοιπόν... πες μας πρώτα μέχρι πού έχεις φτάσει, τι κώδικα έχεις γράψει και πού έχεις κολλήσει, για να βοηθήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:48 Ο greekgohan: #1.831 07-02-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από P@NT?LO$: Στον τελικο του αγωνισματος τοξοβολιας συμμετεχουν 10 αθλητες και καθε ενας εχει 7 προσπαθειες.Ο στοχος ο οποιος χρησιμοποιειται αποτελειται απο 5 κυκλους και η βαθμολογια που αντιστοιχει σε καθε κυκλο ειναι ιση με 10,8,6,4 και 1 αντιστοιχα.Να δωσετε αλγοριθμο: Α) Να εμφανιζει μηνυμα <<Δωστε ονομα-βαθμους>> και στη συνεχεια διαβαζει τα 10 ονοματα και τη βαθμολογια των αθλητων και τα αποθηκευει αντιστοιχα στο μονοδιαστατο πινακα ΑΘΛΗΤΕΣ και στο δισδιαστατο πινακα 10 γραμμων και 7 στηλων με ονομα ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ Β)εμφανιζει μηνυμα<<Νικητης ειναι>> και μετα το ονομα του νικητη(Θεωρειστε οτι οι προσπαθειες ξεκινανε απο τον τελευταιο στα προκριματικα οποτε σε περιπτωση ισοβαθμιας νικητης ειναι αυτος που ριχνει τελευταιος δηλαδη αυτος που ειναι γραμμενος τελευταιος στον πινακα ΑΘΛΗΤΕΣ). Click για ανάπτυξη... Αλγοριθμος Τοξοβολια Για i απο 1 μεχρι 10 Για j απο 1 μεχρι 7 Διαβασε αθλ,επ[i,j] τελος_επαναληψης τελος_επαναληψης Για i απο 1 μεχρι 10 βαθ<--0 Για j απο 1 μεχρι 7 βαθ<--βαθ+επ[i,j] τελος_επαναληψης τελος_επαναληψης max<--βαθ[1] θεση_max<--1 Για i απο 2 μεχρι 10 Αν max=<βαθ τοτε(ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ,ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 'Η ΙΣΟ) max<--βαθ θεση_maχ<--i τελος_αν τελος_επαναληψης Γραψε ''ο νικητης ειναι ο '',αθλ[θεση_max] Τελος τοξοβολια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 09:18 Ο kiriazispao4ever: #1.832 09-02-13 09:18 μιας που σας βλέπω σε τρελά κέφια... ρωτάω και εγώ τα τσακάλια του αεππ να γραφεί αλγοριθμος ο οποίος θα δεχεται εναν μονοδιαστατο α=100 θεσεων και θα αντιστρέφει τα στοιχεία του πχ Α:1 3 4 5 2 5 5 6 3 5 5 4 2 3 (βάλε 100 τέτοια ) στοχος-> Α:3 2 4 5 5 3 6 5 5 2 4 3 1 ευχαριστωωω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:03 Ο Πληροφορικάριος: #1.833 09-02-13 10:03 Θα κάνεις αντιμετάθεση το πρώτο στοιχείο με το τελευταίο , το δεύτερο με το προτελευταίο κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:06 Ο kiriazispao4ever: #1.834 09-02-13 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Θα κάνεις αντιμετάθεση το πρώτο στοιχείο με το τελευταίο , το δεύτερο με το προτελευταίο κλπ Click για ανάπτυξη... αυτο σκέφτηκα και εγώ... αλλα κολλάω στην υλοποίηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:20 Ο Chris1993: #1.835 09-02-13 10:20 Νομίζω δηλαδή Πάνε και 2 χρόνια! Code: Για i απο 1 μέχρι 50 Αντιμετάθεσε A[i] , A[101-i] τέλος_επανάληψης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:25 Ο Πληροφορικάριος: #1.836 09-02-13 10:25 Απλό είναι.. μια επανάληψη με δύο δείκτες i=1 j=100 θα σταματήσεις όταν ο i γίνει μεγαλύτερος ή ίσος απο τον j. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:29 Ο Chris1993: #1.837 09-02-13 10:29 Πληροφορικάριε, ο τρόπος μου είναι σωστός? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:33 Ο kiriazispao4ever: #1.838 09-02-13 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Νομίζω δηλαδή Πάνε και 2 χρόνια! Code: Για i απο 1 μέχρι 50 Αντιμετάθεσε A[i] , A[101-i] τέλος_επανάληψης Click για ανάπτυξη... τσουκου... το Α[101-ι] δεν το παιρνει ρε... επιπλεον δεν έχεις διαβασει τα στοιχεία.. ευχαριστώ πάντως Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Απλό είναι.. μια επανάληψη με δύο δείκτες i=1 j=100 θα σταματήσεις όταν ο i γίνει μεγαλύτερος ή ίσος απο τον j. Click για ανάπτυξη... δεν το χω... κολλάω σε πολλά... τεσπα...ευχαριστώ...θα το προσπαθήσω μετα το μάθημα γιατι τώρα δεν έχω χρόνο να το παιδέψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:43 Ο Πληροφορικάριος: #1.839 09-02-13 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Πληροφορικάριε, ο τρόπος μου είναι σωστός? Click για ανάπτυξη... Ολόσωστο αλλα λίγο πιο προχωρημένο για να το σκεφτεί μόνος του κάποιος. Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever: τσουκου... το Α[101-ι] δεν το παιρνει ρε... επιπλεον δεν έχεις διαβασει τα στοιχεία.. ευχαριστώ πάντως δεν το χω... κολλάω σε πολλά... τεσπα...ευχαριστώ...θα το προσπαθήσω μετα το μάθημα γιατι τώρα δεν έχω χρόνο να το παιδέψω... Click για ανάπτυξη... Αν θές πόσταρε τον αλγοριθμό σου να δούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:50 Ο kiriazispao4ever: #1.840 09-02-13 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Ολόσωστο αλλα λίγο πιο προχωρημένο για να το σκεφτεί μόνος του κάποιος. Click για ανάπτυξη... αφου λεει για ι απο 1 μεχρι 50 αντιμεταθεσε α[ι],α[101-ι] τελος_επαναληψης.. Πως γινεται να είναι σωστό? στο αντιμετάθεσε δεν θα πρεπε να λεει αντιμεταθεσε α[ι],α[51-ι] η να βάλει για ι απο 1 μεχρι 100 για να ειναι σωστο? (εφ'οσον έχεις διαβάσει τα στοιχεια του πίνακα πριν) Δεν εχω κανει ακομα κανενα αλγοριθμο με αντιμεταθεσε,ουτε τον εχω διδαχθεί..ΣΟΡΡΥ αν λεω βλακείες και κατι ακόμη... αν θελω να τυπωσω 'ο πινακας ειναι αρτιος' σε περιπτωση που τα στοιχεια που έχουν εισαχθεί ειναι αρτιοι αριθμοι πως το κάνω να τυπώσει το μήνυμα ΜΙΑ φορα?? Code: Για ι από 1 μέχρι 10 Γράψε 'δωσε στοιχεια πινακα' Διάβασε πιν[ι] Τέλος_επανάληψης Για ι από 1 μέχρι 10 Αν πιν[ι] mod 2 = 0 τότε Γράψε ' ο πινακας ειναι αρτιος' Τέλος_αν τελος_επαναληψης εγώ αυτο κάνω ,αλλα όπως καταλαβαίνεις εμφανίζει το μηνυμα 10 φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στον τελικο του αγωνισματος τοξοβολιας συμμετεχουν 10 αθλητες και καθε ενας εχει 7 προσπαθειες.Ο στοχος ο οποιος χρησιμοποιειται αποτελειται απο 5 κυκλους και η βαθμολογια που αντιστοιχει σε καθε κυκλο ειναι ιση με 10,8,6,4 και 1 αντιστοιχα.Να δωσετε αλγοριθμο: Α) Να εμφανιζει μηνυμα <<Δωστε ονομα-βαθμους>> και στη συνεχεια διαβαζει τα 10 ονοματα και τη βαθμολογια των αθλητων και τα αποθηκευει αντιστοιχα στο μονοδιαστατο πινακα ΑΘΛΗΤΕΣ και στο δισδιαστατο πινακα 10 γραμμων και 7 στηλων με ονομα ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ Β)εμφανιζει μηνυμα<<Νικητης ειναι>> και μετα το ονομα του νικητη(Θεωρειστε οτι οι προσπαθειες ξεκινανε απο τον τελευταιο στα προκριματικα οποτε σε περιπτωση ισοβαθμιας νικητης ειναι αυτος που ριχνει τελευταιος δηλαδη αυτος που ειναι γραμμενος τελευταιος στον πινακα ΑΘΛΗΤΕΣ). ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 14:52 Ο Γιώργος έγραψε: #1.830 07-02-13 14:52 Αρχική Δημοσίευση από P@NT?LO$: ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ... Click για ανάπτυξη... Από τι πέθανε ο τελευταίος σου σκλάβος; Λοιπόν... πες μας πρώτα μέχρι πού έχεις φτάσει, τι κώδικα έχεις γράψει και πού έχεις κολλήσει, για να βοηθήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:48 Ο greekgohan: #1.831 07-02-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από P@NT?LO$: Στον τελικο του αγωνισματος τοξοβολιας συμμετεχουν 10 αθλητες και καθε ενας εχει 7 προσπαθειες.Ο στοχος ο οποιος χρησιμοποιειται αποτελειται απο 5 κυκλους και η βαθμολογια που αντιστοιχει σε καθε κυκλο ειναι ιση με 10,8,6,4 και 1 αντιστοιχα.Να δωσετε αλγοριθμο: Α) Να εμφανιζει μηνυμα <<Δωστε ονομα-βαθμους>> και στη συνεχεια διαβαζει τα 10 ονοματα και τη βαθμολογια των αθλητων και τα αποθηκευει αντιστοιχα στο μονοδιαστατο πινακα ΑΘΛΗΤΕΣ και στο δισδιαστατο πινακα 10 γραμμων και 7 στηλων με ονομα ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ Β)εμφανιζει μηνυμα<<Νικητης ειναι>> και μετα το ονομα του νικητη(Θεωρειστε οτι οι προσπαθειες ξεκινανε απο τον τελευταιο στα προκριματικα οποτε σε περιπτωση ισοβαθμιας νικητης ειναι αυτος που ριχνει τελευταιος δηλαδη αυτος που ειναι γραμμενος τελευταιος στον πινακα ΑΘΛΗΤΕΣ). Click για ανάπτυξη... Αλγοριθμος Τοξοβολια Για i απο 1 μεχρι 10 Για j απο 1 μεχρι 7 Διαβασε αθλ,επ[i,j] τελος_επαναληψης τελος_επαναληψης Για i απο 1 μεχρι 10 βαθ<--0 Για j απο 1 μεχρι 7 βαθ<--βαθ+επ[i,j] τελος_επαναληψης τελος_επαναληψης max<--βαθ[1] θεση_max<--1 Για i απο 2 μεχρι 10 Αν max=<βαθ τοτε(ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ,ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 'Η ΙΣΟ) max<--βαθ θεση_maχ<--i τελος_αν τελος_επαναληψης Γραψε ''ο νικητης ειναι ο '',αθλ[θεση_max] Τελος τοξοβολια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 09:18 Ο kiriazispao4ever: #1.832 09-02-13 09:18 μιας που σας βλέπω σε τρελά κέφια... ρωτάω και εγώ τα τσακάλια του αεππ να γραφεί αλγοριθμος ο οποίος θα δεχεται εναν μονοδιαστατο α=100 θεσεων και θα αντιστρέφει τα στοιχεία του πχ Α:1 3 4 5 2 5 5 6 3 5 5 4 2 3 (βάλε 100 τέτοια ) στοχος-> Α:3 2 4 5 5 3 6 5 5 2 4 3 1 ευχαριστωωω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:03 Ο Πληροφορικάριος: #1.833 09-02-13 10:03 Θα κάνεις αντιμετάθεση το πρώτο στοιχείο με το τελευταίο , το δεύτερο με το προτελευταίο κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:06 Ο kiriazispao4ever: #1.834 09-02-13 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Θα κάνεις αντιμετάθεση το πρώτο στοιχείο με το τελευταίο , το δεύτερο με το προτελευταίο κλπ Click για ανάπτυξη... αυτο σκέφτηκα και εγώ... αλλα κολλάω στην υλοποίηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:20 Ο Chris1993: #1.835 09-02-13 10:20 Νομίζω δηλαδή Πάνε και 2 χρόνια! Code: Για i απο 1 μέχρι 50 Αντιμετάθεσε A[i] , A[101-i] τέλος_επανάληψης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:25 Ο Πληροφορικάριος: #1.836 09-02-13 10:25 Απλό είναι.. μια επανάληψη με δύο δείκτες i=1 j=100 θα σταματήσεις όταν ο i γίνει μεγαλύτερος ή ίσος απο τον j. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:29 Ο Chris1993: #1.837 09-02-13 10:29 Πληροφορικάριε, ο τρόπος μου είναι σωστός? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:33 Ο kiriazispao4ever: #1.838 09-02-13 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Νομίζω δηλαδή Πάνε και 2 χρόνια! Code: Για i απο 1 μέχρι 50 Αντιμετάθεσε A[i] , A[101-i] τέλος_επανάληψης Click για ανάπτυξη... τσουκου... το Α[101-ι] δεν το παιρνει ρε... επιπλεον δεν έχεις διαβασει τα στοιχεία.. ευχαριστώ πάντως Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Απλό είναι.. μια επανάληψη με δύο δείκτες i=1 j=100 θα σταματήσεις όταν ο i γίνει μεγαλύτερος ή ίσος απο τον j. Click για ανάπτυξη... δεν το χω... κολλάω σε πολλά... τεσπα...ευχαριστώ...θα το προσπαθήσω μετα το μάθημα γιατι τώρα δεν έχω χρόνο να το παιδέψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:43 Ο Πληροφορικάριος: #1.839 09-02-13 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Πληροφορικάριε, ο τρόπος μου είναι σωστός? Click για ανάπτυξη... Ολόσωστο αλλα λίγο πιο προχωρημένο για να το σκεφτεί μόνος του κάποιος. Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever: τσουκου... το Α[101-ι] δεν το παιρνει ρε... επιπλεον δεν έχεις διαβασει τα στοιχεία.. ευχαριστώ πάντως δεν το χω... κολλάω σε πολλά... τεσπα...ευχαριστώ...θα το προσπαθήσω μετα το μάθημα γιατι τώρα δεν έχω χρόνο να το παιδέψω... Click για ανάπτυξη... Αν θές πόσταρε τον αλγοριθμό σου να δούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:50 Ο kiriazispao4ever: #1.840 09-02-13 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Ολόσωστο αλλα λίγο πιο προχωρημένο για να το σκεφτεί μόνος του κάποιος. Click για ανάπτυξη... αφου λεει για ι απο 1 μεχρι 50 αντιμεταθεσε α[ι],α[101-ι] τελος_επαναληψης.. Πως γινεται να είναι σωστό? στο αντιμετάθεσε δεν θα πρεπε να λεει αντιμεταθεσε α[ι],α[51-ι] η να βάλει για ι απο 1 μεχρι 100 για να ειναι σωστο? (εφ'οσον έχεις διαβάσει τα στοιχεια του πίνακα πριν) Δεν εχω κανει ακομα κανενα αλγοριθμο με αντιμεταθεσε,ουτε τον εχω διδαχθεί..ΣΟΡΡΥ αν λεω βλακείες και κατι ακόμη... αν θελω να τυπωσω 'ο πινακας ειναι αρτιος' σε περιπτωση που τα στοιχεια που έχουν εισαχθεί ειναι αρτιοι αριθμοι πως το κάνω να τυπώσει το μήνυμα ΜΙΑ φορα?? Code: Για ι από 1 μέχρι 10 Γράψε 'δωσε στοιχεια πινακα' Διάβασε πιν[ι] Τέλος_επανάληψης Για ι από 1 μέχρι 10 Αν πιν[ι] mod 2 = 0 τότε Γράψε ' ο πινακας ειναι αρτιος' Τέλος_αν τελος_επαναληψης εγώ αυτο κάνω ,αλλα όπως καταλαβαίνεις εμφανίζει το μηνυμα 10 φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από P@NT?LO$: ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ... Click για ανάπτυξη... Από τι πέθανε ο τελευταίος σου σκλάβος; Λοιπόν... πες μας πρώτα μέχρι πού έχεις φτάσει, τι κώδικα έχεις γράψει και πού έχεις κολλήσει, για να βοηθήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
greekgohan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 372 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:48 Ο greekgohan: #1.831 07-02-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από P@NT?LO$: Στον τελικο του αγωνισματος τοξοβολιας συμμετεχουν 10 αθλητες και καθε ενας εχει 7 προσπαθειες.Ο στοχος ο οποιος χρησιμοποιειται αποτελειται απο 5 κυκλους και η βαθμολογια που αντιστοιχει σε καθε κυκλο ειναι ιση με 10,8,6,4 και 1 αντιστοιχα.Να δωσετε αλγοριθμο: Α) Να εμφανιζει μηνυμα <<Δωστε ονομα-βαθμους>> και στη συνεχεια διαβαζει τα 10 ονοματα και τη βαθμολογια των αθλητων και τα αποθηκευει αντιστοιχα στο μονοδιαστατο πινακα ΑΘΛΗΤΕΣ και στο δισδιαστατο πινακα 10 γραμμων και 7 στηλων με ονομα ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ Β)εμφανιζει μηνυμα<<Νικητης ειναι>> και μετα το ονομα του νικητη(Θεωρειστε οτι οι προσπαθειες ξεκινανε απο τον τελευταιο στα προκριματικα οποτε σε περιπτωση ισοβαθμιας νικητης ειναι αυτος που ριχνει τελευταιος δηλαδη αυτος που ειναι γραμμενος τελευταιος στον πινακα ΑΘΛΗΤΕΣ). Click για ανάπτυξη... Αλγοριθμος Τοξοβολια Για i απο 1 μεχρι 10 Για j απο 1 μεχρι 7 Διαβασε αθλ,επ[i,j] τελος_επαναληψης τελος_επαναληψης Για i απο 1 μεχρι 10 βαθ<--0 Για j απο 1 μεχρι 7 βαθ<--βαθ+επ[i,j] τελος_επαναληψης τελος_επαναληψης max<--βαθ[1] θεση_max<--1 Για i απο 2 μεχρι 10 Αν max=<βαθ τοτε(ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ,ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 'Η ΙΣΟ) max<--βαθ θεση_maχ<--i τελος_αν τελος_επαναληψης Γραψε ''ο νικητης ειναι ο '',αθλ[θεση_max] Τελος τοξοβολια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 09:18 Ο kiriazispao4ever: #1.832 09-02-13 09:18 μιας που σας βλέπω σε τρελά κέφια... ρωτάω και εγώ τα τσακάλια του αεππ να γραφεί αλγοριθμος ο οποίος θα δεχεται εναν μονοδιαστατο α=100 θεσεων και θα αντιστρέφει τα στοιχεία του πχ Α:1 3 4 5 2 5 5 6 3 5 5 4 2 3 (βάλε 100 τέτοια ) στοχος-> Α:3 2 4 5 5 3 6 5 5 2 4 3 1 ευχαριστωωω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:03 Ο Πληροφορικάριος: #1.833 09-02-13 10:03 Θα κάνεις αντιμετάθεση το πρώτο στοιχείο με το τελευταίο , το δεύτερο με το προτελευταίο κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:06 Ο kiriazispao4ever: #1.834 09-02-13 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Θα κάνεις αντιμετάθεση το πρώτο στοιχείο με το τελευταίο , το δεύτερο με το προτελευταίο κλπ Click για ανάπτυξη... αυτο σκέφτηκα και εγώ... αλλα κολλάω στην υλοποίηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:20 Ο Chris1993: #1.835 09-02-13 10:20 Νομίζω δηλαδή Πάνε και 2 χρόνια! Code: Για i απο 1 μέχρι 50 Αντιμετάθεσε A[i] , A[101-i] τέλος_επανάληψης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:25 Ο Πληροφορικάριος: #1.836 09-02-13 10:25 Απλό είναι.. μια επανάληψη με δύο δείκτες i=1 j=100 θα σταματήσεις όταν ο i γίνει μεγαλύτερος ή ίσος απο τον j. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:29 Ο Chris1993: #1.837 09-02-13 10:29 Πληροφορικάριε, ο τρόπος μου είναι σωστός? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:33 Ο kiriazispao4ever: #1.838 09-02-13 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Νομίζω δηλαδή Πάνε και 2 χρόνια! Code: Για i απο 1 μέχρι 50 Αντιμετάθεσε A[i] , A[101-i] τέλος_επανάληψης Click για ανάπτυξη... τσουκου... το Α[101-ι] δεν το παιρνει ρε... επιπλεον δεν έχεις διαβασει τα στοιχεία.. ευχαριστώ πάντως Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Απλό είναι.. μια επανάληψη με δύο δείκτες i=1 j=100 θα σταματήσεις όταν ο i γίνει μεγαλύτερος ή ίσος απο τον j. Click για ανάπτυξη... δεν το χω... κολλάω σε πολλά... τεσπα...ευχαριστώ...θα το προσπαθήσω μετα το μάθημα γιατι τώρα δεν έχω χρόνο να το παιδέψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:43 Ο Πληροφορικάριος: #1.839 09-02-13 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Πληροφορικάριε, ο τρόπος μου είναι σωστός? Click για ανάπτυξη... Ολόσωστο αλλα λίγο πιο προχωρημένο για να το σκεφτεί μόνος του κάποιος. Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever: τσουκου... το Α[101-ι] δεν το παιρνει ρε... επιπλεον δεν έχεις διαβασει τα στοιχεία.. ευχαριστώ πάντως δεν το χω... κολλάω σε πολλά... τεσπα...ευχαριστώ...θα το προσπαθήσω μετα το μάθημα γιατι τώρα δεν έχω χρόνο να το παιδέψω... Click για ανάπτυξη... Αν θές πόσταρε τον αλγοριθμό σου να δούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:50 Ο kiriazispao4ever: #1.840 09-02-13 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Ολόσωστο αλλα λίγο πιο προχωρημένο για να το σκεφτεί μόνος του κάποιος. Click για ανάπτυξη... αφου λεει για ι απο 1 μεχρι 50 αντιμεταθεσε α[ι],α[101-ι] τελος_επαναληψης.. Πως γινεται να είναι σωστό? στο αντιμετάθεσε δεν θα πρεπε να λεει αντιμεταθεσε α[ι],α[51-ι] η να βάλει για ι απο 1 μεχρι 100 για να ειναι σωστο? (εφ'οσον έχεις διαβάσει τα στοιχεια του πίνακα πριν) Δεν εχω κανει ακομα κανενα αλγοριθμο με αντιμεταθεσε,ουτε τον εχω διδαχθεί..ΣΟΡΡΥ αν λεω βλακείες και κατι ακόμη... αν θελω να τυπωσω 'ο πινακας ειναι αρτιος' σε περιπτωση που τα στοιχεια που έχουν εισαχθεί ειναι αρτιοι αριθμοι πως το κάνω να τυπώσει το μήνυμα ΜΙΑ φορα?? Code: Για ι από 1 μέχρι 10 Γράψε 'δωσε στοιχεια πινακα' Διάβασε πιν[ι] Τέλος_επανάληψης Για ι από 1 μέχρι 10 Αν πιν[ι] mod 2 = 0 τότε Γράψε ' ο πινακας ειναι αρτιος' Τέλος_αν τελος_επαναληψης εγώ αυτο κάνω ,αλλα όπως καταλαβαίνεις εμφανίζει το μηνυμα 10 φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από P@NT?LO$: Στον τελικο του αγωνισματος τοξοβολιας συμμετεχουν 10 αθλητες και καθε ενας εχει 7 προσπαθειες.Ο στοχος ο οποιος χρησιμοποιειται αποτελειται απο 5 κυκλους και η βαθμολογια που αντιστοιχει σε καθε κυκλο ειναι ιση με 10,8,6,4 και 1 αντιστοιχα.Να δωσετε αλγοριθμο: Α) Να εμφανιζει μηνυμα <<Δωστε ονομα-βαθμους>> και στη συνεχεια διαβαζει τα 10 ονοματα και τη βαθμολογια των αθλητων και τα αποθηκευει αντιστοιχα στο μονοδιαστατο πινακα ΑΘΛΗΤΕΣ και στο δισδιαστατο πινακα 10 γραμμων και 7 στηλων με ονομα ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ Β)εμφανιζει μηνυμα<<Νικητης ειναι>> και μετα το ονομα του νικητη(Θεωρειστε οτι οι προσπαθειες ξεκινανε απο τον τελευταιο στα προκριματικα οποτε σε περιπτωση ισοβαθμιας νικητης ειναι αυτος που ριχνει τελευταιος δηλαδη αυτος που ειναι γραμμενος τελευταιος στον πινακα ΑΘΛΗΤΕΣ). Click για ανάπτυξη... Αλγοριθμος Τοξοβολια Για i απο 1 μεχρι 10 Για j απο 1 μεχρι 7 Διαβασε αθλ,επ[i,j] τελος_επαναληψης τελος_επαναληψης Για i απο 1 μεχρι 10 βαθ<--0 Για j απο 1 μεχρι 7 βαθ<--βαθ+επ[i,j] τελος_επαναληψης τελος_επαναληψης max<--βαθ[1] θεση_max<--1 Για i απο 2 μεχρι 10 Αν max=<βαθ τοτε(ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ,ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 'Η ΙΣΟ) max<--βαθ θεση_maχ<--i τελος_αν τελος_επαναληψης Γραψε ''ο νικητης ειναι ο '',αθλ[θεση_max] Τελος τοξοβολια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 09:18 Ο kiriazispao4ever: #1.832 09-02-13 09:18 μιας που σας βλέπω σε τρελά κέφια... ρωτάω και εγώ τα τσακάλια του αεππ να γραφεί αλγοριθμος ο οποίος θα δεχεται εναν μονοδιαστατο α=100 θεσεων και θα αντιστρέφει τα στοιχεία του πχ Α:1 3 4 5 2 5 5 6 3 5 5 4 2 3 (βάλε 100 τέτοια ) στοχος-> Α:3 2 4 5 5 3 6 5 5 2 4 3 1 ευχαριστωωω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:03 Ο Πληροφορικάριος: #1.833 09-02-13 10:03 Θα κάνεις αντιμετάθεση το πρώτο στοιχείο με το τελευταίο , το δεύτερο με το προτελευταίο κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:06 Ο kiriazispao4ever: #1.834 09-02-13 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Θα κάνεις αντιμετάθεση το πρώτο στοιχείο με το τελευταίο , το δεύτερο με το προτελευταίο κλπ Click για ανάπτυξη... αυτο σκέφτηκα και εγώ... αλλα κολλάω στην υλοποίηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:20 Ο Chris1993: #1.835 09-02-13 10:20 Νομίζω δηλαδή Πάνε και 2 χρόνια! Code: Για i απο 1 μέχρι 50 Αντιμετάθεσε A[i] , A[101-i] τέλος_επανάληψης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:25 Ο Πληροφορικάριος: #1.836 09-02-13 10:25 Απλό είναι.. μια επανάληψη με δύο δείκτες i=1 j=100 θα σταματήσεις όταν ο i γίνει μεγαλύτερος ή ίσος απο τον j. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:29 Ο Chris1993: #1.837 09-02-13 10:29 Πληροφορικάριε, ο τρόπος μου είναι σωστός? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:33 Ο kiriazispao4ever: #1.838 09-02-13 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Νομίζω δηλαδή Πάνε και 2 χρόνια! Code: Για i απο 1 μέχρι 50 Αντιμετάθεσε A[i] , A[101-i] τέλος_επανάληψης Click για ανάπτυξη... τσουκου... το Α[101-ι] δεν το παιρνει ρε... επιπλεον δεν έχεις διαβασει τα στοιχεία.. ευχαριστώ πάντως Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Απλό είναι.. μια επανάληψη με δύο δείκτες i=1 j=100 θα σταματήσεις όταν ο i γίνει μεγαλύτερος ή ίσος απο τον j. Click για ανάπτυξη... δεν το χω... κολλάω σε πολλά... τεσπα...ευχαριστώ...θα το προσπαθήσω μετα το μάθημα γιατι τώρα δεν έχω χρόνο να το παιδέψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:43 Ο Πληροφορικάριος: #1.839 09-02-13 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Πληροφορικάριε, ο τρόπος μου είναι σωστός? Click για ανάπτυξη... Ολόσωστο αλλα λίγο πιο προχωρημένο για να το σκεφτεί μόνος του κάποιος. Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever: τσουκου... το Α[101-ι] δεν το παιρνει ρε... επιπλεον δεν έχεις διαβασει τα στοιχεία.. ευχαριστώ πάντως δεν το χω... κολλάω σε πολλά... τεσπα...ευχαριστώ...θα το προσπαθήσω μετα το μάθημα γιατι τώρα δεν έχω χρόνο να το παιδέψω... Click για ανάπτυξη... Αν θές πόσταρε τον αλγοριθμό σου να δούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:50 Ο kiriazispao4ever: #1.840 09-02-13 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Ολόσωστο αλλα λίγο πιο προχωρημένο για να το σκεφτεί μόνος του κάποιος. Click για ανάπτυξη... αφου λεει για ι απο 1 μεχρι 50 αντιμεταθεσε α[ι],α[101-ι] τελος_επαναληψης.. Πως γινεται να είναι σωστό? στο αντιμετάθεσε δεν θα πρεπε να λεει αντιμεταθεσε α[ι],α[51-ι] η να βάλει για ι απο 1 μεχρι 100 για να ειναι σωστο? (εφ'οσον έχεις διαβάσει τα στοιχεια του πίνακα πριν) Δεν εχω κανει ακομα κανενα αλγοριθμο με αντιμεταθεσε,ουτε τον εχω διδαχθεί..ΣΟΡΡΥ αν λεω βλακείες και κατι ακόμη... αν θελω να τυπωσω 'ο πινακας ειναι αρτιος' σε περιπτωση που τα στοιχεια που έχουν εισαχθεί ειναι αρτιοι αριθμοι πως το κάνω να τυπώσει το μήνυμα ΜΙΑ φορα?? Code: Για ι από 1 μέχρι 10 Γράψε 'δωσε στοιχεια πινακα' Διάβασε πιν[ι] Τέλος_επανάληψης Για ι από 1 μέχρι 10 Αν πιν[ι] mod 2 = 0 τότε Γράψε ' ο πινακας ειναι αρτιος' Τέλος_αν τελος_επαναληψης εγώ αυτο κάνω ,αλλα όπως καταλαβαίνεις εμφανίζει το μηνυμα 10 φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μιας που σας βλέπω σε τρελά κέφια... ρωτάω και εγώ τα τσακάλια του αεππ να γραφεί αλγοριθμος ο οποίος θα δεχεται εναν μονοδιαστατο α=100 θεσεων και θα αντιστρέφει τα στοιχεία του πχ Α:1 3 4 5 2 5 5 6 3 5 5 4 2 3 (βάλε 100 τέτοια ) στοχος-> Α:3 2 4 5 5 3 6 5 5 2 4 3 1 ευχαριστωωω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:03 Ο Πληροφορικάριος: #1.833 09-02-13 10:03 Θα κάνεις αντιμετάθεση το πρώτο στοιχείο με το τελευταίο , το δεύτερο με το προτελευταίο κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:06 Ο kiriazispao4ever: #1.834 09-02-13 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Θα κάνεις αντιμετάθεση το πρώτο στοιχείο με το τελευταίο , το δεύτερο με το προτελευταίο κλπ Click για ανάπτυξη... αυτο σκέφτηκα και εγώ... αλλα κολλάω στην υλοποίηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:20 Ο Chris1993: #1.835 09-02-13 10:20 Νομίζω δηλαδή Πάνε και 2 χρόνια! Code: Για i απο 1 μέχρι 50 Αντιμετάθεσε A[i] , A[101-i] τέλος_επανάληψης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:25 Ο Πληροφορικάριος: #1.836 09-02-13 10:25 Απλό είναι.. μια επανάληψη με δύο δείκτες i=1 j=100 θα σταματήσεις όταν ο i γίνει μεγαλύτερος ή ίσος απο τον j. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:29 Ο Chris1993: #1.837 09-02-13 10:29 Πληροφορικάριε, ο τρόπος μου είναι σωστός? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:33 Ο kiriazispao4ever: #1.838 09-02-13 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Νομίζω δηλαδή Πάνε και 2 χρόνια! Code: Για i απο 1 μέχρι 50 Αντιμετάθεσε A[i] , A[101-i] τέλος_επανάληψης Click για ανάπτυξη... τσουκου... το Α[101-ι] δεν το παιρνει ρε... επιπλεον δεν έχεις διαβασει τα στοιχεία.. ευχαριστώ πάντως Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Απλό είναι.. μια επανάληψη με δύο δείκτες i=1 j=100 θα σταματήσεις όταν ο i γίνει μεγαλύτερος ή ίσος απο τον j. Click για ανάπτυξη... δεν το χω... κολλάω σε πολλά... τεσπα...ευχαριστώ...θα το προσπαθήσω μετα το μάθημα γιατι τώρα δεν έχω χρόνο να το παιδέψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:43 Ο Πληροφορικάριος: #1.839 09-02-13 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Πληροφορικάριε, ο τρόπος μου είναι σωστός? Click για ανάπτυξη... Ολόσωστο αλλα λίγο πιο προχωρημένο για να το σκεφτεί μόνος του κάποιος. Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever: τσουκου... το Α[101-ι] δεν το παιρνει ρε... επιπλεον δεν έχεις διαβασει τα στοιχεία.. ευχαριστώ πάντως δεν το χω... κολλάω σε πολλά... τεσπα...ευχαριστώ...θα το προσπαθήσω μετα το μάθημα γιατι τώρα δεν έχω χρόνο να το παιδέψω... Click για ανάπτυξη... Αν θές πόσταρε τον αλγοριθμό σου να δούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:50 Ο kiriazispao4ever: #1.840 09-02-13 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Ολόσωστο αλλα λίγο πιο προχωρημένο για να το σκεφτεί μόνος του κάποιος. Click για ανάπτυξη... αφου λεει για ι απο 1 μεχρι 50 αντιμεταθεσε α[ι],α[101-ι] τελος_επαναληψης.. Πως γινεται να είναι σωστό? στο αντιμετάθεσε δεν θα πρεπε να λεει αντιμεταθεσε α[ι],α[51-ι] η να βάλει για ι απο 1 μεχρι 100 για να ειναι σωστο? (εφ'οσον έχεις διαβάσει τα στοιχεια του πίνακα πριν) Δεν εχω κανει ακομα κανενα αλγοριθμο με αντιμεταθεσε,ουτε τον εχω διδαχθεί..ΣΟΡΡΥ αν λεω βλακείες και κατι ακόμη... αν θελω να τυπωσω 'ο πινακας ειναι αρτιος' σε περιπτωση που τα στοιχεια που έχουν εισαχθεί ειναι αρτιοι αριθμοι πως το κάνω να τυπώσει το μήνυμα ΜΙΑ φορα?? Code: Για ι από 1 μέχρι 10 Γράψε 'δωσε στοιχεια πινακα' Διάβασε πιν[ι] Τέλος_επανάληψης Για ι από 1 μέχρι 10 Αν πιν[ι] mod 2 = 0 τότε Γράψε ' ο πινακας ειναι αρτιος' Τέλος_αν τελος_επαναληψης εγώ αυτο κάνω ,αλλα όπως καταλαβαίνεις εμφανίζει το μηνυμα 10 φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα κάνεις αντιμετάθεση το πρώτο στοιχείο με το τελευταίο , το δεύτερο με το προτελευταίο κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:06 Ο kiriazispao4ever: #1.834 09-02-13 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Θα κάνεις αντιμετάθεση το πρώτο στοιχείο με το τελευταίο , το δεύτερο με το προτελευταίο κλπ Click για ανάπτυξη... αυτο σκέφτηκα και εγώ... αλλα κολλάω στην υλοποίηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:20 Ο Chris1993: #1.835 09-02-13 10:20 Νομίζω δηλαδή Πάνε και 2 χρόνια! Code: Για i απο 1 μέχρι 50 Αντιμετάθεσε A[i] , A[101-i] τέλος_επανάληψης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:25 Ο Πληροφορικάριος: #1.836 09-02-13 10:25 Απλό είναι.. μια επανάληψη με δύο δείκτες i=1 j=100 θα σταματήσεις όταν ο i γίνει μεγαλύτερος ή ίσος απο τον j. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:29 Ο Chris1993: #1.837 09-02-13 10:29 Πληροφορικάριε, ο τρόπος μου είναι σωστός? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:33 Ο kiriazispao4ever: #1.838 09-02-13 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Νομίζω δηλαδή Πάνε και 2 χρόνια! Code: Για i απο 1 μέχρι 50 Αντιμετάθεσε A[i] , A[101-i] τέλος_επανάληψης Click για ανάπτυξη... τσουκου... το Α[101-ι] δεν το παιρνει ρε... επιπλεον δεν έχεις διαβασει τα στοιχεία.. ευχαριστώ πάντως Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Απλό είναι.. μια επανάληψη με δύο δείκτες i=1 j=100 θα σταματήσεις όταν ο i γίνει μεγαλύτερος ή ίσος απο τον j. Click για ανάπτυξη... δεν το χω... κολλάω σε πολλά... τεσπα...ευχαριστώ...θα το προσπαθήσω μετα το μάθημα γιατι τώρα δεν έχω χρόνο να το παιδέψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:43 Ο Πληροφορικάριος: #1.839 09-02-13 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Πληροφορικάριε, ο τρόπος μου είναι σωστός? Click για ανάπτυξη... Ολόσωστο αλλα λίγο πιο προχωρημένο για να το σκεφτεί μόνος του κάποιος. Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever: τσουκου... το Α[101-ι] δεν το παιρνει ρε... επιπλεον δεν έχεις διαβασει τα στοιχεία.. ευχαριστώ πάντως δεν το χω... κολλάω σε πολλά... τεσπα...ευχαριστώ...θα το προσπαθήσω μετα το μάθημα γιατι τώρα δεν έχω χρόνο να το παιδέψω... Click για ανάπτυξη... Αν θές πόσταρε τον αλγοριθμό σου να δούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:50 Ο kiriazispao4ever: #1.840 09-02-13 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Ολόσωστο αλλα λίγο πιο προχωρημένο για να το σκεφτεί μόνος του κάποιος. Click για ανάπτυξη... αφου λεει για ι απο 1 μεχρι 50 αντιμεταθεσε α[ι],α[101-ι] τελος_επαναληψης.. Πως γινεται να είναι σωστό? στο αντιμετάθεσε δεν θα πρεπε να λεει αντιμεταθεσε α[ι],α[51-ι] η να βάλει για ι απο 1 μεχρι 100 για να ειναι σωστο? (εφ'οσον έχεις διαβάσει τα στοιχεια του πίνακα πριν) Δεν εχω κανει ακομα κανενα αλγοριθμο με αντιμεταθεσε,ουτε τον εχω διδαχθεί..ΣΟΡΡΥ αν λεω βλακείες και κατι ακόμη... αν θελω να τυπωσω 'ο πινακας ειναι αρτιος' σε περιπτωση που τα στοιχεια που έχουν εισαχθεί ειναι αρτιοι αριθμοι πως το κάνω να τυπώσει το μήνυμα ΜΙΑ φορα?? Code: Για ι από 1 μέχρι 10 Γράψε 'δωσε στοιχεια πινακα' Διάβασε πιν[ι] Τέλος_επανάληψης Για ι από 1 μέχρι 10 Αν πιν[ι] mod 2 = 0 τότε Γράψε ' ο πινακας ειναι αρτιος' Τέλος_αν τελος_επαναληψης εγώ αυτο κάνω ,αλλα όπως καταλαβαίνεις εμφανίζει το μηνυμα 10 φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Θα κάνεις αντιμετάθεση το πρώτο στοιχείο με το τελευταίο , το δεύτερο με το προτελευταίο κλπ Click για ανάπτυξη... αυτο σκέφτηκα και εγώ... αλλα κολλάω στην υλοποίηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:20 Ο Chris1993: #1.835 09-02-13 10:20 Νομίζω δηλαδή Πάνε και 2 χρόνια! Code: Για i απο 1 μέχρι 50 Αντιμετάθεσε A[i] , A[101-i] τέλος_επανάληψης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:25 Ο Πληροφορικάριος: #1.836 09-02-13 10:25 Απλό είναι.. μια επανάληψη με δύο δείκτες i=1 j=100 θα σταματήσεις όταν ο i γίνει μεγαλύτερος ή ίσος απο τον j. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:29 Ο Chris1993: #1.837 09-02-13 10:29 Πληροφορικάριε, ο τρόπος μου είναι σωστός? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:33 Ο kiriazispao4ever: #1.838 09-02-13 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Νομίζω δηλαδή Πάνε και 2 χρόνια! Code: Για i απο 1 μέχρι 50 Αντιμετάθεσε A[i] , A[101-i] τέλος_επανάληψης Click για ανάπτυξη... τσουκου... το Α[101-ι] δεν το παιρνει ρε... επιπλεον δεν έχεις διαβασει τα στοιχεία.. ευχαριστώ πάντως Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Απλό είναι.. μια επανάληψη με δύο δείκτες i=1 j=100 θα σταματήσεις όταν ο i γίνει μεγαλύτερος ή ίσος απο τον j. Click για ανάπτυξη... δεν το χω... κολλάω σε πολλά... τεσπα...ευχαριστώ...θα το προσπαθήσω μετα το μάθημα γιατι τώρα δεν έχω χρόνο να το παιδέψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:43 Ο Πληροφορικάριος: #1.839 09-02-13 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Πληροφορικάριε, ο τρόπος μου είναι σωστός? Click για ανάπτυξη... Ολόσωστο αλλα λίγο πιο προχωρημένο για να το σκεφτεί μόνος του κάποιος. Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever: τσουκου... το Α[101-ι] δεν το παιρνει ρε... επιπλεον δεν έχεις διαβασει τα στοιχεία.. ευχαριστώ πάντως δεν το χω... κολλάω σε πολλά... τεσπα...ευχαριστώ...θα το προσπαθήσω μετα το μάθημα γιατι τώρα δεν έχω χρόνο να το παιδέψω... Click για ανάπτυξη... Αν θές πόσταρε τον αλγοριθμό σου να δούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:50 Ο kiriazispao4ever: #1.840 09-02-13 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Ολόσωστο αλλα λίγο πιο προχωρημένο για να το σκεφτεί μόνος του κάποιος. Click για ανάπτυξη... αφου λεει για ι απο 1 μεχρι 50 αντιμεταθεσε α[ι],α[101-ι] τελος_επαναληψης.. Πως γινεται να είναι σωστό? στο αντιμετάθεσε δεν θα πρεπε να λεει αντιμεταθεσε α[ι],α[51-ι] η να βάλει για ι απο 1 μεχρι 100 για να ειναι σωστο? (εφ'οσον έχεις διαβάσει τα στοιχεια του πίνακα πριν) Δεν εχω κανει ακομα κανενα αλγοριθμο με αντιμεταθεσε,ουτε τον εχω διδαχθεί..ΣΟΡΡΥ αν λεω βλακείες και κατι ακόμη... αν θελω να τυπωσω 'ο πινακας ειναι αρτιος' σε περιπτωση που τα στοιχεια που έχουν εισαχθεί ειναι αρτιοι αριθμοι πως το κάνω να τυπώσει το μήνυμα ΜΙΑ φορα?? Code: Για ι από 1 μέχρι 10 Γράψε 'δωσε στοιχεια πινακα' Διάβασε πιν[ι] Τέλος_επανάληψης Για ι από 1 μέχρι 10 Αν πιν[ι] mod 2 = 0 τότε Γράψε ' ο πινακας ειναι αρτιος' Τέλος_αν τελος_επαναληψης εγώ αυτο κάνω ,αλλα όπως καταλαβαίνεις εμφανίζει το μηνυμα 10 φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νομίζω δηλαδή Πάνε και 2 χρόνια! Code: Για i απο 1 μέχρι 50 Αντιμετάθεσε A[i] , A[101-i] τέλος_επανάληψης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:25 Ο Πληροφορικάριος: #1.836 09-02-13 10:25 Απλό είναι.. μια επανάληψη με δύο δείκτες i=1 j=100 θα σταματήσεις όταν ο i γίνει μεγαλύτερος ή ίσος απο τον j. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:29 Ο Chris1993: #1.837 09-02-13 10:29 Πληροφορικάριε, ο τρόπος μου είναι σωστός? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:33 Ο kiriazispao4ever: #1.838 09-02-13 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Νομίζω δηλαδή Πάνε και 2 χρόνια! Code: Για i απο 1 μέχρι 50 Αντιμετάθεσε A[i] , A[101-i] τέλος_επανάληψης Click για ανάπτυξη... τσουκου... το Α[101-ι] δεν το παιρνει ρε... επιπλεον δεν έχεις διαβασει τα στοιχεία.. ευχαριστώ πάντως Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Απλό είναι.. μια επανάληψη με δύο δείκτες i=1 j=100 θα σταματήσεις όταν ο i γίνει μεγαλύτερος ή ίσος απο τον j. Click για ανάπτυξη... δεν το χω... κολλάω σε πολλά... τεσπα...ευχαριστώ...θα το προσπαθήσω μετα το μάθημα γιατι τώρα δεν έχω χρόνο να το παιδέψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:43 Ο Πληροφορικάριος: #1.839 09-02-13 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Πληροφορικάριε, ο τρόπος μου είναι σωστός? Click για ανάπτυξη... Ολόσωστο αλλα λίγο πιο προχωρημένο για να το σκεφτεί μόνος του κάποιος. Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever: τσουκου... το Α[101-ι] δεν το παιρνει ρε... επιπλεον δεν έχεις διαβασει τα στοιχεία.. ευχαριστώ πάντως δεν το χω... κολλάω σε πολλά... τεσπα...ευχαριστώ...θα το προσπαθήσω μετα το μάθημα γιατι τώρα δεν έχω χρόνο να το παιδέψω... Click για ανάπτυξη... Αν θές πόσταρε τον αλγοριθμό σου να δούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:50 Ο kiriazispao4ever: #1.840 09-02-13 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Ολόσωστο αλλα λίγο πιο προχωρημένο για να το σκεφτεί μόνος του κάποιος. Click για ανάπτυξη... αφου λεει για ι απο 1 μεχρι 50 αντιμεταθεσε α[ι],α[101-ι] τελος_επαναληψης.. Πως γινεται να είναι σωστό? στο αντιμετάθεσε δεν θα πρεπε να λεει αντιμεταθεσε α[ι],α[51-ι] η να βάλει για ι απο 1 μεχρι 100 για να ειναι σωστο? (εφ'οσον έχεις διαβάσει τα στοιχεια του πίνακα πριν) Δεν εχω κανει ακομα κανενα αλγοριθμο με αντιμεταθεσε,ουτε τον εχω διδαχθεί..ΣΟΡΡΥ αν λεω βλακείες και κατι ακόμη... αν θελω να τυπωσω 'ο πινακας ειναι αρτιος' σε περιπτωση που τα στοιχεια που έχουν εισαχθεί ειναι αρτιοι αριθμοι πως το κάνω να τυπώσει το μήνυμα ΜΙΑ φορα?? Code: Για ι από 1 μέχρι 10 Γράψε 'δωσε στοιχεια πινακα' Διάβασε πιν[ι] Τέλος_επανάληψης Για ι από 1 μέχρι 10 Αν πιν[ι] mod 2 = 0 τότε Γράψε ' ο πινακας ειναι αρτιος' Τέλος_αν τελος_επαναληψης εγώ αυτο κάνω ,αλλα όπως καταλαβαίνεις εμφανίζει το μηνυμα 10 φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απλό είναι.. μια επανάληψη με δύο δείκτες i=1 j=100 θα σταματήσεις όταν ο i γίνει μεγαλύτερος ή ίσος απο τον j. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:29 Ο Chris1993: #1.837 09-02-13 10:29 Πληροφορικάριε, ο τρόπος μου είναι σωστός? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:33 Ο kiriazispao4ever: #1.838 09-02-13 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Νομίζω δηλαδή Πάνε και 2 χρόνια! Code: Για i απο 1 μέχρι 50 Αντιμετάθεσε A[i] , A[101-i] τέλος_επανάληψης Click για ανάπτυξη... τσουκου... το Α[101-ι] δεν το παιρνει ρε... επιπλεον δεν έχεις διαβασει τα στοιχεία.. ευχαριστώ πάντως Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Απλό είναι.. μια επανάληψη με δύο δείκτες i=1 j=100 θα σταματήσεις όταν ο i γίνει μεγαλύτερος ή ίσος απο τον j. Click για ανάπτυξη... δεν το χω... κολλάω σε πολλά... τεσπα...ευχαριστώ...θα το προσπαθήσω μετα το μάθημα γιατι τώρα δεν έχω χρόνο να το παιδέψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:43 Ο Πληροφορικάριος: #1.839 09-02-13 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Πληροφορικάριε, ο τρόπος μου είναι σωστός? Click για ανάπτυξη... Ολόσωστο αλλα λίγο πιο προχωρημένο για να το σκεφτεί μόνος του κάποιος. Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever: τσουκου... το Α[101-ι] δεν το παιρνει ρε... επιπλεον δεν έχεις διαβασει τα στοιχεία.. ευχαριστώ πάντως δεν το χω... κολλάω σε πολλά... τεσπα...ευχαριστώ...θα το προσπαθήσω μετα το μάθημα γιατι τώρα δεν έχω χρόνο να το παιδέψω... Click για ανάπτυξη... Αν θές πόσταρε τον αλγοριθμό σου να δούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:50 Ο kiriazispao4ever: #1.840 09-02-13 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Ολόσωστο αλλα λίγο πιο προχωρημένο για να το σκεφτεί μόνος του κάποιος. Click για ανάπτυξη... αφου λεει για ι απο 1 μεχρι 50 αντιμεταθεσε α[ι],α[101-ι] τελος_επαναληψης.. Πως γινεται να είναι σωστό? στο αντιμετάθεσε δεν θα πρεπε να λεει αντιμεταθεσε α[ι],α[51-ι] η να βάλει για ι απο 1 μεχρι 100 για να ειναι σωστο? (εφ'οσον έχεις διαβάσει τα στοιχεια του πίνακα πριν) Δεν εχω κανει ακομα κανενα αλγοριθμο με αντιμεταθεσε,ουτε τον εχω διδαχθεί..ΣΟΡΡΥ αν λεω βλακείες και κατι ακόμη... αν θελω να τυπωσω 'ο πινακας ειναι αρτιος' σε περιπτωση που τα στοιχεια που έχουν εισαχθεί ειναι αρτιοι αριθμοι πως το κάνω να τυπώσει το μήνυμα ΜΙΑ φορα?? Code: Για ι από 1 μέχρι 10 Γράψε 'δωσε στοιχεια πινακα' Διάβασε πιν[ι] Τέλος_επανάληψης Για ι από 1 μέχρι 10 Αν πιν[ι] mod 2 = 0 τότε Γράψε ' ο πινακας ειναι αρτιος' Τέλος_αν τελος_επαναληψης εγώ αυτο κάνω ,αλλα όπως καταλαβαίνεις εμφανίζει το μηνυμα 10 φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πληροφορικάριε, ο τρόπος μου είναι σωστός? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:33 Ο kiriazispao4ever: #1.838 09-02-13 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Νομίζω δηλαδή Πάνε και 2 χρόνια! Code: Για i απο 1 μέχρι 50 Αντιμετάθεσε A[i] , A[101-i] τέλος_επανάληψης Click για ανάπτυξη... τσουκου... το Α[101-ι] δεν το παιρνει ρε... επιπλεον δεν έχεις διαβασει τα στοιχεία.. ευχαριστώ πάντως Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Απλό είναι.. μια επανάληψη με δύο δείκτες i=1 j=100 θα σταματήσεις όταν ο i γίνει μεγαλύτερος ή ίσος απο τον j. Click για ανάπτυξη... δεν το χω... κολλάω σε πολλά... τεσπα...ευχαριστώ...θα το προσπαθήσω μετα το μάθημα γιατι τώρα δεν έχω χρόνο να το παιδέψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:43 Ο Πληροφορικάριος: #1.839 09-02-13 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Πληροφορικάριε, ο τρόπος μου είναι σωστός? Click για ανάπτυξη... Ολόσωστο αλλα λίγο πιο προχωρημένο για να το σκεφτεί μόνος του κάποιος. Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever: τσουκου... το Α[101-ι] δεν το παιρνει ρε... επιπλεον δεν έχεις διαβασει τα στοιχεία.. ευχαριστώ πάντως δεν το χω... κολλάω σε πολλά... τεσπα...ευχαριστώ...θα το προσπαθήσω μετα το μάθημα γιατι τώρα δεν έχω χρόνο να το παιδέψω... Click για ανάπτυξη... Αν θές πόσταρε τον αλγοριθμό σου να δούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:50 Ο kiriazispao4ever: #1.840 09-02-13 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Ολόσωστο αλλα λίγο πιο προχωρημένο για να το σκεφτεί μόνος του κάποιος. Click για ανάπτυξη... αφου λεει για ι απο 1 μεχρι 50 αντιμεταθεσε α[ι],α[101-ι] τελος_επαναληψης.. Πως γινεται να είναι σωστό? στο αντιμετάθεσε δεν θα πρεπε να λεει αντιμεταθεσε α[ι],α[51-ι] η να βάλει για ι απο 1 μεχρι 100 για να ειναι σωστο? (εφ'οσον έχεις διαβάσει τα στοιχεια του πίνακα πριν) Δεν εχω κανει ακομα κανενα αλγοριθμο με αντιμεταθεσε,ουτε τον εχω διδαχθεί..ΣΟΡΡΥ αν λεω βλακείες και κατι ακόμη... αν θελω να τυπωσω 'ο πινακας ειναι αρτιος' σε περιπτωση που τα στοιχεια που έχουν εισαχθεί ειναι αρτιοι αριθμοι πως το κάνω να τυπώσει το μήνυμα ΜΙΑ φορα?? Code: Για ι από 1 μέχρι 10 Γράψε 'δωσε στοιχεια πινακα' Διάβασε πιν[ι] Τέλος_επανάληψης Για ι από 1 μέχρι 10 Αν πιν[ι] mod 2 = 0 τότε Γράψε ' ο πινακας ειναι αρτιος' Τέλος_αν τελος_επαναληψης εγώ αυτο κάνω ,αλλα όπως καταλαβαίνεις εμφανίζει το μηνυμα 10 φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: b3om1zq marios_ar vade tomftw john_55 Marios2020 Mara2004 Mary06 Valous Ilovemycats27 katia.m Anna_kitty antonis97 gewrgioyp Panagiotis849 Σωτηρία marian ggl tsiobieman elenicar Scandal Δήμος56103 eukleidhs1821 calliope kwstaseL Eri0611 liaiscool leo41 Georgekk Lathy Johnman97 imkindalost panagiotis G Giovanni5 marsenis thecrazycretan the purge eri548 Ria99 JohnGreek lostpfg Vold Λαμπρινηη SlimShady tasost kvstas92 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Νομίζω δηλαδή Πάνε και 2 χρόνια! Code: Για i απο 1 μέχρι 50 Αντιμετάθεσε A[i] , A[101-i] τέλος_επανάληψης Click για ανάπτυξη... τσουκου... το Α[101-ι] δεν το παιρνει ρε... επιπλεον δεν έχεις διαβασει τα στοιχεία.. ευχαριστώ πάντως Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Απλό είναι.. μια επανάληψη με δύο δείκτες i=1 j=100 θα σταματήσεις όταν ο i γίνει μεγαλύτερος ή ίσος απο τον j. Click για ανάπτυξη... δεν το χω... κολλάω σε πολλά... τεσπα...ευχαριστώ...θα το προσπαθήσω μετα το μάθημα γιατι τώρα δεν έχω χρόνο να το παιδέψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:43 Ο Πληροφορικάριος: #1.839 09-02-13 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Πληροφορικάριε, ο τρόπος μου είναι σωστός? Click για ανάπτυξη... Ολόσωστο αλλα λίγο πιο προχωρημένο για να το σκεφτεί μόνος του κάποιος. Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever: τσουκου... το Α[101-ι] δεν το παιρνει ρε... επιπλεον δεν έχεις διαβασει τα στοιχεία.. ευχαριστώ πάντως δεν το χω... κολλάω σε πολλά... τεσπα...ευχαριστώ...θα το προσπαθήσω μετα το μάθημα γιατι τώρα δεν έχω χρόνο να το παιδέψω... Click για ανάπτυξη... Αν θές πόσταρε τον αλγοριθμό σου να δούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:50 Ο kiriazispao4ever: #1.840 09-02-13 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Ολόσωστο αλλα λίγο πιο προχωρημένο για να το σκεφτεί μόνος του κάποιος. Click για ανάπτυξη... αφου λεει για ι απο 1 μεχρι 50 αντιμεταθεσε α[ι],α[101-ι] τελος_επαναληψης.. Πως γινεται να είναι σωστό? στο αντιμετάθεσε δεν θα πρεπε να λεει αντιμεταθεσε α[ι],α[51-ι] η να βάλει για ι απο 1 μεχρι 100 για να ειναι σωστο? (εφ'οσον έχεις διαβάσει τα στοιχεια του πίνακα πριν) Δεν εχω κανει ακομα κανενα αλγοριθμο με αντιμεταθεσε,ουτε τον εχω διδαχθεί..ΣΟΡΡΥ αν λεω βλακείες και κατι ακόμη... αν θελω να τυπωσω 'ο πινακας ειναι αρτιος' σε περιπτωση που τα στοιχεια που έχουν εισαχθεί ειναι αρτιοι αριθμοι πως το κάνω να τυπώσει το μήνυμα ΜΙΑ φορα?? Code: Για ι από 1 μέχρι 10 Γράψε 'δωσε στοιχεια πινακα' Διάβασε πιν[ι] Τέλος_επανάληψης Για ι από 1 μέχρι 10 Αν πιν[ι] mod 2 = 0 τότε Γράψε ' ο πινακας ειναι αρτιος' Τέλος_αν τελος_επαναληψης εγώ αυτο κάνω ,αλλα όπως καταλαβαίνεις εμφανίζει το μηνυμα 10 φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 90 91 92 93 94 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 Επόμενη First Προηγούμενη 92 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 92 από 131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Πληροφορικάριε, ο τρόπος μου είναι σωστός? Click για ανάπτυξη... Ολόσωστο αλλα λίγο πιο προχωρημένο για να το σκεφτεί μόνος του κάποιος. Αρχική Δημοσίευση από kiriazispao4ever: τσουκου... το Α[101-ι] δεν το παιρνει ρε... επιπλεον δεν έχεις διαβασει τα στοιχεία.. ευχαριστώ πάντως δεν το χω... κολλάω σε πολλά... τεσπα...ευχαριστώ...θα το προσπαθήσω μετα το μάθημα γιατι τώρα δεν έχω χρόνο να το παιδέψω... Click για ανάπτυξη... Αν θές πόσταρε τον αλγοριθμό σου να δούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiriazispao4ever Δραστήριο μέλος Ο kiriazispao4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:50 Ο kiriazispao4ever: #1.840 09-02-13 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Ολόσωστο αλλα λίγο πιο προχωρημένο για να το σκεφτεί μόνος του κάποιος. Click για ανάπτυξη... αφου λεει για ι απο 1 μεχρι 50 αντιμεταθεσε α[ι],α[101-ι] τελος_επαναληψης.. Πως γινεται να είναι σωστό? στο αντιμετάθεσε δεν θα πρεπε να λεει αντιμεταθεσε α[ι],α[51-ι] η να βάλει για ι απο 1 μεχρι 100 για να ειναι σωστο? (εφ'οσον έχεις διαβάσει τα στοιχεια του πίνακα πριν) Δεν εχω κανει ακομα κανενα αλγοριθμο με αντιμεταθεσε,ουτε τον εχω διδαχθεί..ΣΟΡΡΥ αν λεω βλακείες και κατι ακόμη... αν θελω να τυπωσω 'ο πινακας ειναι αρτιος' σε περιπτωση που τα στοιχεια που έχουν εισαχθεί ειναι αρτιοι αριθμοι πως το κάνω να τυπώσει το μήνυμα ΜΙΑ φορα?? Code: Για ι από 1 μέχρι 10 Γράψε 'δωσε στοιχεια πινακα' Διάβασε πιν[ι] Τέλος_επανάληψης Για ι από 1 μέχρι 10 Αν πιν[ι] mod 2 = 0 τότε Γράψε ' ο πινακας ειναι αρτιος' Τέλος_αν τελος_επαναληψης εγώ αυτο κάνω ,αλλα όπως καταλαβαίνεις εμφανίζει το μηνυμα 10 φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Ολόσωστο αλλα λίγο πιο προχωρημένο για να το σκεφτεί μόνος του κάποιος. Click για ανάπτυξη... αφου λεει για ι απο 1 μεχρι 50 αντιμεταθεσε α[ι],α[101-ι] τελος_επαναληψης.. Πως γινεται να είναι σωστό? στο αντιμετάθεσε δεν θα πρεπε να λεει αντιμεταθεσε α[ι],α[51-ι] η να βάλει για ι απο 1 μεχρι 100 για να ειναι σωστο? (εφ'οσον έχεις διαβάσει τα στοιχεια του πίνακα πριν) Δεν εχω κανει ακομα κανενα αλγοριθμο με αντιμεταθεσε,ουτε τον εχω διδαχθεί..ΣΟΡΡΥ αν λεω βλακείες και κατι ακόμη... αν θελω να τυπωσω 'ο πινακας ειναι αρτιος' σε περιπτωση που τα στοιχεια που έχουν εισαχθεί ειναι αρτιοι αριθμοι πως το κάνω να τυπώσει το μήνυμα ΜΙΑ φορα?? Code: Για ι από 1 μέχρι 10 Γράψε 'δωσε στοιχεια πινακα' Διάβασε πιν[ι] Τέλος_επανάληψης Για ι από 1 μέχρι 10 Αν πιν[ι] mod 2 = 0 τότε Γράψε ' ο πινακας ειναι αρτιος' Τέλος_αν τελος_επαναληψης εγώ αυτο κάνω ,αλλα όπως καταλαβαίνεις εμφανίζει το μηνυμα 10 φορες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.