SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Εγώ ένα sac à dos έκανα. Αλλά νομίζω ότι ήταν για «μεγαλύτερα παιδάκια», μολονότι ήταν υπερπλήρες φωτογραφιών.Εγώ θυμάμαι έκανα στο c'est clair . Δεν ξέρω κάνει για παιδάκι 8 χρονών ; :/
Παρ' όλα αυτά, εάν μένεις Αθήνα, μπορείς να πας στην οδό Σίνα. Πλησίον του IFA υπάρχουν αμέτρητα γαλλικά βιβλιοπωλεία. Σίγουρα θα μπορέσουν να σου προτείνουν κάτι εκεί.

Edit: Δεν ξέρω που είναι η Νέα Ιωνία. Εξ 'ου και η υποθετική πρόταση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alex-paula
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vicky13
Δραστήριο μέλος

Τέλος πάντων , ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας τελικά διάλεξα alex-paula το les mots de nemo , μου το πρότεινε και μια καθηγήτρια μου

MetalChest
Δραστήριο μέλος

SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Τα διπλώματα αυτά της Σορβόννης δεν έχουν ακουστικό (με εξαίρεση τα προφορικά του SC2).Γειά σας! Φέτος τελείωσα την τρίτη λυκείου! Τρίτη γυμνασίου έδωσα B2 ifa και ΚΠγ και τα πήρα και τα δυο! Το ifa με σχετικά καλό βαθμό(δε θυμάμαι ακριβώς)! Το θέμα είναι πως έχω χάσει επαφή και πιστεύω πως το ακουστικό ειδικά θα με δυσκολέψει πολύ εάν συνεχίσω! Θα ήθελα να συνεχίσω σε Sorbonne c1 και c2. Πιστεύετε θα συναντήσω μεγάλη δυσκολία?

Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος όσον αφορά στο δίπλωμα που έδωσες; Ήταν Delf ou Sorbonne ;
MetalChest
Δραστήριο μέλος

Για διευκολυνση της συζητησης και για να μην υπαρχουν ερωτηματικα και παρπληροφορησηΤα διπλώματα αυτά της Σορβόννης δεν έχουν ακουστικό (με εξαίρεση τα προφορικά του SC2).![]()
Comprehnesion Orale ( epeuve collective ) - ή ακουστικα οπως αναφερθηκε - υπαρχουν στις εξετασεις Sorbonne B1 , B2 .... ΕΝΩ στις εξετάσεις Sorbonne C1 - C2 ΔΕΝ υπαρχουν
Tα θέματα των τελευταιων εξετασεων καθως και παλαιοτερα θεματα Sorbonne για ολα τα επιπεδα υπαρχουν εδω
SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Στα προφορικά του SC1 δεν ακούει ο υποψήφιος μία ραδιοφωνική συζήτηση ( ; ) και σχολιάζει την problematique; Εκτός κι αν αυτό συμβαίνει στο Dalf.Για διευκολυνση της συζητησης και για να μην υπαρχουν ερωτηματικα και παρπληροφορηση
Comprehnesion Orale ( epeuve collective ) - ή ακουστικα οπως αναφερθηκε - υπαρχουν στις εξετασεις Sorbonne B1 , B2 .... ΕΝΩ στις εξετάσεις Sorbonne C1 - C2 ΔΕΝ υπαρχουν

Οπως ειπαμε στα Sorbonne C1 C2 ΔΕΝ υπαρχει epreuve orale collective ...Στα προφορικά του SC1 δεν ακούει ο υποψήφιος μία ραδιοφωνική συζήτηση ( ; ) και σχολιάζει την problematique; Εκτός κι αν αυτό συμβαίνει στο Dalf.
Αντιθετα στο Dalf C2 υπαρχει μια ενιαια epreuve orale ( comprehension + expression ) οπου ο υποψηφιος εχει ενα document sonore το οποιο ακουει και παρουσιαζει
1. τι καταλαβε
2 . Κανει ενα expose΄ oral ( με βαση ενα απο τα 2 προτεινομενα θεματα αναπτυξης )
SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Α, οκ. Δε θυμόμουν σε ποιο από τα δύο γίνεται αυτό. Ήμουν από κινητό και δε μπορούσα να ανοίξω τα pdfs του IFA...Οπως ειπαμε στα Sorbonne C1 C2 ΔΕΝ υπαρχει epreuve orale collective ...
Αντιθετα στο Dalf C2 υπαρχει μια ενιαια epreuve orale ( comprehension + expression ) οπου ο υποψηφιος εχει ενα document sonore το οποιο ακουει και παρουσιαζει
1. τι καταλαβε
2 . Κανει ενα expose΄ oral ( με βαση ενα απο τα 2 προτεινομενα θεματα αναπτυξης )
Pouleles
Εκκολαπτόμενο μέλος

Kορνηλια
Νεοφερμένο μέλος

Pouleles
Εκκολαπτόμενο μέλος

Kορνηλια
Νεοφερμένο μέλος

Pouleles
Εκκολαπτόμενο μέλος

Kορνηλια
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστω πολυ! Περιμενω το πμ!

Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Vicky13
Δραστήριο μέλος

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

ε πιστευω αν ξεκινα απ το 0, 2 χρονια..σε πόσα χρόνια μπορεί ένας ενήλικας να πάρει το lower στα γαλλικα, αν ξέρει αγγλικά?
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nickpatras
- danonito_kyr
- photini61
- math2arch
- nicole1982
- P.Dam.
- giannhs2001
- suaimhneas
- Hased Babis
- Dr. Gl. Luminous
- VatoLoco
- Ωχ ωραίο σύστημα
- dsmir
- Alexandros.Kourtis
- Basiliki.kiki
- Abiogenesis
- Vicky13
- Ness
- Mashiro@Iberan
- Zirene
- Billprs
- user-2
- PanMoonlight
- Nina-nana
- Schlimazel
- augustine
- Praxis
- Helen06
- Scandal
- Joji
- arko
- Σιλια
- argy
- Χρονοταξιδιώτης
- charmander
- constansn
- xrisamikol
- Fanimaid123
- nespa
- oups
- Gus Roger10
- Nikos05
- Dr.
- kostasax1
- Memetchi
- Fanimaid
- MarilynSt
- Σταβι
- Panagiotis849
- Wrong
- kiyoshi
- tsiobieman
- Jocaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.