Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 01:19 Η Dalian έγραψε: #181 05-01-11 01:19 Για δες κι εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 01:45 Η elenaki92: #182 05-01-11 01:45 Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Γεια σας, 1) Στις πανελλήνιες: αν μας ζητήσουν τους χρόνους ενός ρήματος και ένα ρήμα δεν έχει υπερσυντέλικο (ή έχει και δε χρησιμοποιείται ή είναι μεταγενέστερος τύπος), εγώ όμως τον γράψω στην απάντηση πώς θα βαθμολογηθώ; 2) Ποιο σύμφωνα με τη γνώμη σας είναι το καλύτερο και το πιο κατανοητό και εύχρηστο λεξικό ρημάτων Αρχαίας Ελληνικής; Click για ανάπτυξη... 1. αν δεν έχει κάποιο χρόνο το ρήμα που σου ζητείται βάζεις μια παύλα, εάν έχει και δε χρησιμοποιείται ή είναι μεταγενέστερος μπορείς να το βάλεις και σε παρένθεση 2. σε αντίστοιχο θέμα για βοηθήματα έχω αναφέρει του Γιωργοπαπαδάκου που είναι πολύ καλό, αλλά εμένα με βόλεψε του Πατάκη περισσότερο, γιατί τα βασικά ρήματα τα έχει σε πίνακες και είναι λίγο μεγαλύτερα τα γράμματα (έχω αστιγματισμό και στου Γεωργοπαπαδάκου δε ξεχώριζα εύκολα τα πνεύματα και τις υπογεγραμμένες...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 20:12 Η annouskagia: #183 05-01-11 20:12 Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Γεια σας, 1) Στις πανελλήνιες: αν μας ζητήσουν τους χρόνους ενός ρήματος και ένα ρήμα δεν έχει υπερσυντέλικο (ή έχει και δε χρησιμοποιείται ή είναι μεταγενέστερος τύπος), εγώ όμως τον γράψω στην απάντηση πώς θα βαθμολογηθώ; 2) Ποιο σύμφωνα με τη γνώμη σας είναι το καλύτερο και το πιο κατανοητό και εύχρηστο λεξικό ρημάτων Αρχαίας Ελληνικής; Click για ανάπτυξη... για το πρωτο δεν ξερω για το δευτερο πατακη με χιλια...ολοι οι φιλολογοι αυτο προτεινουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angela1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 17:43 Η angela1 έγραψε: #184 16-01-11 17:43 ερώτηση μήπως μπορεί να μου κλείσει κάποιος το στησας εχω σε όλες τις εγκλήσεις? (είναι ο παρακείμενος του ίστημι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2011 στις 15:26 Ο NikoTexXx: #185 24-01-11 15:26 μπορει καποιος να με βοηθησει στην χρονικη αντικατασταση του πραχθηναι ? ξερω οτι ειναι παθητικος αοριστος αλλα απο ποιο ρημα? πραττω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2011 στις 15:44 Η tzwrtzia έγραψε: #186 24-01-11 15:44 λοιπόν όπως σωστά είπες είναι απαρέμφατο παθητικού αορίστου του ρήματος πράττω. συνεπώς η Χ.Α του απαρεμφάτου έχει ως εξής: Ενεστώτας: πράττεσθαι Μέλλοντας: πράξεσθαι (πραχθήσεσθαι ο παθητικός) Αόριστος: πράξασθαι (πραχθηναι ο παθητικός) Παρακείμενος: πεπραχθαι (περισπάται στην παραλήγουσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2011 στις 17:11 Ο NikoTexXx: #187 24-01-11 17:11 ευχαριστω πολυ τζωρτζιαα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2011 στις 11:13 Η Dalian έγραψε: #188 25-01-11 11:13 Αρχική Δημοσίευση από angela1: ερώτηση μήπως μπορεί να μου κλείσει κάποιος το στησας εχω σε όλες τις εγκλήσεις? (είναι ο παρακείμενος του ίστημι) Click για ανάπτυξη... Ομαλά κλίνεται βρε συ... Στησας/ασα/αν εχω, εχεις, εχει, στησαντες/σασαι/αντα εχομεν, εχετε, εχουσι. Μετά απλά κλίνεις το "εχω" στις υπολοιπες εγκλισεις του χωρις μεταβολες στη μετοχη. And that's it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angela1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2011 στις 14:52 Η angela1 έγραψε: #189 25-01-11 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Katara: Ομαλά κλίνεται βρε συ... Στησας/ασα/αν εχω, εχεις, εχει, στησαντες/σασαι/αντα εχομεν, εχετε, εχουσι. Μετά απλά κλίνεις το "εχω" στις υπολοιπες εγκλισεις του χωρις μεταβολες στη μετοχη. And that's it! Click για ανάπτυξη... ααα καταλαβα!!! ευχαριστω πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantina1994 Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2011 στις 15:56 Η konstantina1994: #190 14-03-11 15:56 παιδια εχω ενα τυπο το εδηου με υπογεγραμμενη στο η .... μπορειτε να μου πειτε πιο ρημα ειναι και τους αρχικους χρονους γιατι δεν μπορω να το βρς ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2011 στις 16:52 Η tzwrtzia έγραψε: #191 14-03-11 16:52 λοιπόν, είναι γ' ενικό παρατατικού Ε.Φ του ρήματος δηόω-ω(= λεηλατώ, ερημώνω). Αρχικοί Χρόνοι: δηόω-ω εδήουν δηώσω εδήωσα δεδήωκα (ΥΓ. η υπογεγραμμένη στο "η" διατηρείται σε όλους τους χρόνους.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantina1994 Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2011 στις 00:09 Η konstantina1994: #192 15-03-11 00:09 ευχαριστω πολυ .............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwannak Νεοφερμένο μέλος Η Ιωαννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2011 στις 18:48 Η iwannak έγραψε: #193 16-03-11 18:48 παιδια γεια σας θα ήθελα την βοήθεια σας ξέρετε που μπορώ να βρω την κλίση των παραθετικών ομαλών και ανωμάλων γτ μ εβαλε να κλινω το¨: πασα κτισις ελαττων πλανη, ελλιπεσ φως ,μεγας βασιλευες .αθανατοσ ψυχη ,εγκρατης ανηρ και δεν ξερω πως ν τα κλινω..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biou-tsiou Νεοφερμένο μέλος Η biou-tsiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 20:47 Η biou-tsiou: #194 23-03-11 20:47 Δεν σου έχουν δώσει βιβλίο γραμματικής των αρχαίων; Θα σε βοηθήσει πολύ....αν δεν έχεις ζήτα να σου δώσουν ή αγόρασε μια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Μαρτίου 2011 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 16:18 Η !!!...vivaki...!!!: #195 09-05-11 16:18 Γεια σας, Πόσο στα 40 πιάνετε εσείς στο άγνωστο; Η αλήθεια είναι ότι με δυσκολεύει αρκετά γι' αυτό θέλω και τη γνώμη σας..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 16:30 Η annouskagia: #196 09-05-11 16:30 κοιτα μονο ενα διαγωνισμα εχουμε γραψει στο σχολειο κ εκει πηρα 18 στα 20....δηλαδη 36 στα 40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HumaneTouch Νεοφερμένο μέλος Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:45 Ο HumaneTouch: #197 14-05-11 00:45 Καλησπερα στην κοινότητα ! Σήμερα στις εξετάσεις στα Αρχαία Κατεύθυνσης ώς άγνωστο κείμενο ΄μας έτυχε αυτό που έχω γράψει στον τίτλο του θέματος.. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το βρώ στο διαδίκτυο ; Ιδιαιτέρως την μετάφραση του.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:50 Ο solonas07: #198 14-05-11 00:50 Αρχική Δημοσίευση από HumaneTouch: Καλησπερα στην κοινότητα ! Σήμερα στις εξετάσεις στα Αρχαία Κατεύθυνσης ώς άγνωστο κείμενο ΄μας έτυχε αυτό που έχω γράψει στον τίτλο του θέματος.. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το βρώ στο διαδίκτυο ; Ιδιαιτέρως την μετάφραση του.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Click για ανάπτυξη... Ομοιοπαθής Δες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HumaneTouch Νεοφερμένο μέλος Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:56 Ο HumaneTouch: #199 14-05-11 00:56 Από ό,τι βλέπω δεν συμπεριλαμβάνεται το απόσπασμα που ανέφερα .. Ήταν σχετικά δυσκολότερο από εκείνα που κάναμε στην τάξη και έχω περιέργεια να δώ την μετάφραση γιατί μου φαίνεται πως θα τρίζουν τα κόκαλα του Ξενοφώντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 13:22 Η isida!!! έγραψε: #200 14-07-11 13:22 ρε παιδια...ξέρετε πως μπορώ να γίνω καλύτερη στη μεταφραση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vonlibera Petr23 Τρελας123 rseven buffon85 Antonisbairac1 odmeridis Schlimazel SlimShady Αριάνα123 Haraa11 Dimitris9 Zamasu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για δες κι εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 01:45 Η elenaki92: #182 05-01-11 01:45 Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Γεια σας, 1) Στις πανελλήνιες: αν μας ζητήσουν τους χρόνους ενός ρήματος και ένα ρήμα δεν έχει υπερσυντέλικο (ή έχει και δε χρησιμοποιείται ή είναι μεταγενέστερος τύπος), εγώ όμως τον γράψω στην απάντηση πώς θα βαθμολογηθώ; 2) Ποιο σύμφωνα με τη γνώμη σας είναι το καλύτερο και το πιο κατανοητό και εύχρηστο λεξικό ρημάτων Αρχαίας Ελληνικής; Click για ανάπτυξη... 1. αν δεν έχει κάποιο χρόνο το ρήμα που σου ζητείται βάζεις μια παύλα, εάν έχει και δε χρησιμοποιείται ή είναι μεταγενέστερος μπορείς να το βάλεις και σε παρένθεση 2. σε αντίστοιχο θέμα για βοηθήματα έχω αναφέρει του Γιωργοπαπαδάκου που είναι πολύ καλό, αλλά εμένα με βόλεψε του Πατάκη περισσότερο, γιατί τα βασικά ρήματα τα έχει σε πίνακες και είναι λίγο μεγαλύτερα τα γράμματα (έχω αστιγματισμό και στου Γεωργοπαπαδάκου δε ξεχώριζα εύκολα τα πνεύματα και τις υπογεγραμμένες...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 20:12 Η annouskagia: #183 05-01-11 20:12 Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Γεια σας, 1) Στις πανελλήνιες: αν μας ζητήσουν τους χρόνους ενός ρήματος και ένα ρήμα δεν έχει υπερσυντέλικο (ή έχει και δε χρησιμοποιείται ή είναι μεταγενέστερος τύπος), εγώ όμως τον γράψω στην απάντηση πώς θα βαθμολογηθώ; 2) Ποιο σύμφωνα με τη γνώμη σας είναι το καλύτερο και το πιο κατανοητό και εύχρηστο λεξικό ρημάτων Αρχαίας Ελληνικής; Click για ανάπτυξη... για το πρωτο δεν ξερω για το δευτερο πατακη με χιλια...ολοι οι φιλολογοι αυτο προτεινουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angela1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 17:43 Η angela1 έγραψε: #184 16-01-11 17:43 ερώτηση μήπως μπορεί να μου κλείσει κάποιος το στησας εχω σε όλες τις εγκλήσεις? (είναι ο παρακείμενος του ίστημι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2011 στις 15:26 Ο NikoTexXx: #185 24-01-11 15:26 μπορει καποιος να με βοηθησει στην χρονικη αντικατασταση του πραχθηναι ? ξερω οτι ειναι παθητικος αοριστος αλλα απο ποιο ρημα? πραττω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2011 στις 15:44 Η tzwrtzia έγραψε: #186 24-01-11 15:44 λοιπόν όπως σωστά είπες είναι απαρέμφατο παθητικού αορίστου του ρήματος πράττω. συνεπώς η Χ.Α του απαρεμφάτου έχει ως εξής: Ενεστώτας: πράττεσθαι Μέλλοντας: πράξεσθαι (πραχθήσεσθαι ο παθητικός) Αόριστος: πράξασθαι (πραχθηναι ο παθητικός) Παρακείμενος: πεπραχθαι (περισπάται στην παραλήγουσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2011 στις 17:11 Ο NikoTexXx: #187 24-01-11 17:11 ευχαριστω πολυ τζωρτζιαα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2011 στις 11:13 Η Dalian έγραψε: #188 25-01-11 11:13 Αρχική Δημοσίευση από angela1: ερώτηση μήπως μπορεί να μου κλείσει κάποιος το στησας εχω σε όλες τις εγκλήσεις? (είναι ο παρακείμενος του ίστημι) Click για ανάπτυξη... Ομαλά κλίνεται βρε συ... Στησας/ασα/αν εχω, εχεις, εχει, στησαντες/σασαι/αντα εχομεν, εχετε, εχουσι. Μετά απλά κλίνεις το "εχω" στις υπολοιπες εγκλισεις του χωρις μεταβολες στη μετοχη. And that's it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angela1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2011 στις 14:52 Η angela1 έγραψε: #189 25-01-11 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Katara: Ομαλά κλίνεται βρε συ... Στησας/ασα/αν εχω, εχεις, εχει, στησαντες/σασαι/αντα εχομεν, εχετε, εχουσι. Μετά απλά κλίνεις το "εχω" στις υπολοιπες εγκλισεις του χωρις μεταβολες στη μετοχη. And that's it! Click για ανάπτυξη... ααα καταλαβα!!! ευχαριστω πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantina1994 Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2011 στις 15:56 Η konstantina1994: #190 14-03-11 15:56 παιδια εχω ενα τυπο το εδηου με υπογεγραμμενη στο η .... μπορειτε να μου πειτε πιο ρημα ειναι και τους αρχικους χρονους γιατι δεν μπορω να το βρς ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2011 στις 16:52 Η tzwrtzia έγραψε: #191 14-03-11 16:52 λοιπόν, είναι γ' ενικό παρατατικού Ε.Φ του ρήματος δηόω-ω(= λεηλατώ, ερημώνω). Αρχικοί Χρόνοι: δηόω-ω εδήουν δηώσω εδήωσα δεδήωκα (ΥΓ. η υπογεγραμμένη στο "η" διατηρείται σε όλους τους χρόνους.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantina1994 Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2011 στις 00:09 Η konstantina1994: #192 15-03-11 00:09 ευχαριστω πολυ .............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwannak Νεοφερμένο μέλος Η Ιωαννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2011 στις 18:48 Η iwannak έγραψε: #193 16-03-11 18:48 παιδια γεια σας θα ήθελα την βοήθεια σας ξέρετε που μπορώ να βρω την κλίση των παραθετικών ομαλών και ανωμάλων γτ μ εβαλε να κλινω το¨: πασα κτισις ελαττων πλανη, ελλιπεσ φως ,μεγας βασιλευες .αθανατοσ ψυχη ,εγκρατης ανηρ και δεν ξερω πως ν τα κλινω..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biou-tsiou Νεοφερμένο μέλος Η biou-tsiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 20:47 Η biou-tsiou: #194 23-03-11 20:47 Δεν σου έχουν δώσει βιβλίο γραμματικής των αρχαίων; Θα σε βοηθήσει πολύ....αν δεν έχεις ζήτα να σου δώσουν ή αγόρασε μια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Μαρτίου 2011 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 16:18 Η !!!...vivaki...!!!: #195 09-05-11 16:18 Γεια σας, Πόσο στα 40 πιάνετε εσείς στο άγνωστο; Η αλήθεια είναι ότι με δυσκολεύει αρκετά γι' αυτό θέλω και τη γνώμη σας..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 16:30 Η annouskagia: #196 09-05-11 16:30 κοιτα μονο ενα διαγωνισμα εχουμε γραψει στο σχολειο κ εκει πηρα 18 στα 20....δηλαδη 36 στα 40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HumaneTouch Νεοφερμένο μέλος Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:45 Ο HumaneTouch: #197 14-05-11 00:45 Καλησπερα στην κοινότητα ! Σήμερα στις εξετάσεις στα Αρχαία Κατεύθυνσης ώς άγνωστο κείμενο ΄μας έτυχε αυτό που έχω γράψει στον τίτλο του θέματος.. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το βρώ στο διαδίκτυο ; Ιδιαιτέρως την μετάφραση του.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:50 Ο solonas07: #198 14-05-11 00:50 Αρχική Δημοσίευση από HumaneTouch: Καλησπερα στην κοινότητα ! Σήμερα στις εξετάσεις στα Αρχαία Κατεύθυνσης ώς άγνωστο κείμενο ΄μας έτυχε αυτό που έχω γράψει στον τίτλο του θέματος.. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το βρώ στο διαδίκτυο ; Ιδιαιτέρως την μετάφραση του.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Click για ανάπτυξη... Ομοιοπαθής Δες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HumaneTouch Νεοφερμένο μέλος Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:56 Ο HumaneTouch: #199 14-05-11 00:56 Από ό,τι βλέπω δεν συμπεριλαμβάνεται το απόσπασμα που ανέφερα .. Ήταν σχετικά δυσκολότερο από εκείνα που κάναμε στην τάξη και έχω περιέργεια να δώ την μετάφραση γιατί μου φαίνεται πως θα τρίζουν τα κόκαλα του Ξενοφώντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 13:22 Η isida!!! έγραψε: #200 14-07-11 13:22 ρε παιδια...ξέρετε πως μπορώ να γίνω καλύτερη στη μεταφραση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vonlibera Petr23 Τρελας123 rseven buffon85 Antonisbairac1 odmeridis Schlimazel SlimShady Αριάνα123 Haraa11 Dimitris9 Zamasu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Γεια σας, 1) Στις πανελλήνιες: αν μας ζητήσουν τους χρόνους ενός ρήματος και ένα ρήμα δεν έχει υπερσυντέλικο (ή έχει και δε χρησιμοποιείται ή είναι μεταγενέστερος τύπος), εγώ όμως τον γράψω στην απάντηση πώς θα βαθμολογηθώ; 2) Ποιο σύμφωνα με τη γνώμη σας είναι το καλύτερο και το πιο κατανοητό και εύχρηστο λεξικό ρημάτων Αρχαίας Ελληνικής; Click για ανάπτυξη... 1. αν δεν έχει κάποιο χρόνο το ρήμα που σου ζητείται βάζεις μια παύλα, εάν έχει και δε χρησιμοποιείται ή είναι μεταγενέστερος μπορείς να το βάλεις και σε παρένθεση 2. σε αντίστοιχο θέμα για βοηθήματα έχω αναφέρει του Γιωργοπαπαδάκου που είναι πολύ καλό, αλλά εμένα με βόλεψε του Πατάκη περισσότερο, γιατί τα βασικά ρήματα τα έχει σε πίνακες και είναι λίγο μεγαλύτερα τα γράμματα (έχω αστιγματισμό και στου Γεωργοπαπαδάκου δε ξεχώριζα εύκολα τα πνεύματα και τις υπογεγραμμένες...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 20:12 Η annouskagia: #183 05-01-11 20:12 Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Γεια σας, 1) Στις πανελλήνιες: αν μας ζητήσουν τους χρόνους ενός ρήματος και ένα ρήμα δεν έχει υπερσυντέλικο (ή έχει και δε χρησιμοποιείται ή είναι μεταγενέστερος τύπος), εγώ όμως τον γράψω στην απάντηση πώς θα βαθμολογηθώ; 2) Ποιο σύμφωνα με τη γνώμη σας είναι το καλύτερο και το πιο κατανοητό και εύχρηστο λεξικό ρημάτων Αρχαίας Ελληνικής; Click για ανάπτυξη... για το πρωτο δεν ξερω για το δευτερο πατακη με χιλια...ολοι οι φιλολογοι αυτο προτεινουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angela1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 17:43 Η angela1 έγραψε: #184 16-01-11 17:43 ερώτηση μήπως μπορεί να μου κλείσει κάποιος το στησας εχω σε όλες τις εγκλήσεις? (είναι ο παρακείμενος του ίστημι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2011 στις 15:26 Ο NikoTexXx: #185 24-01-11 15:26 μπορει καποιος να με βοηθησει στην χρονικη αντικατασταση του πραχθηναι ? ξερω οτι ειναι παθητικος αοριστος αλλα απο ποιο ρημα? πραττω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2011 στις 15:44 Η tzwrtzia έγραψε: #186 24-01-11 15:44 λοιπόν όπως σωστά είπες είναι απαρέμφατο παθητικού αορίστου του ρήματος πράττω. συνεπώς η Χ.Α του απαρεμφάτου έχει ως εξής: Ενεστώτας: πράττεσθαι Μέλλοντας: πράξεσθαι (πραχθήσεσθαι ο παθητικός) Αόριστος: πράξασθαι (πραχθηναι ο παθητικός) Παρακείμενος: πεπραχθαι (περισπάται στην παραλήγουσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2011 στις 17:11 Ο NikoTexXx: #187 24-01-11 17:11 ευχαριστω πολυ τζωρτζιαα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2011 στις 11:13 Η Dalian έγραψε: #188 25-01-11 11:13 Αρχική Δημοσίευση από angela1: ερώτηση μήπως μπορεί να μου κλείσει κάποιος το στησας εχω σε όλες τις εγκλήσεις? (είναι ο παρακείμενος του ίστημι) Click για ανάπτυξη... Ομαλά κλίνεται βρε συ... Στησας/ασα/αν εχω, εχεις, εχει, στησαντες/σασαι/αντα εχομεν, εχετε, εχουσι. Μετά απλά κλίνεις το "εχω" στις υπολοιπες εγκλισεις του χωρις μεταβολες στη μετοχη. And that's it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angela1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2011 στις 14:52 Η angela1 έγραψε: #189 25-01-11 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Katara: Ομαλά κλίνεται βρε συ... Στησας/ασα/αν εχω, εχεις, εχει, στησαντες/σασαι/αντα εχομεν, εχετε, εχουσι. Μετά απλά κλίνεις το "εχω" στις υπολοιπες εγκλισεις του χωρις μεταβολες στη μετοχη. And that's it! Click για ανάπτυξη... ααα καταλαβα!!! ευχαριστω πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantina1994 Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2011 στις 15:56 Η konstantina1994: #190 14-03-11 15:56 παιδια εχω ενα τυπο το εδηου με υπογεγραμμενη στο η .... μπορειτε να μου πειτε πιο ρημα ειναι και τους αρχικους χρονους γιατι δεν μπορω να το βρς ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2011 στις 16:52 Η tzwrtzia έγραψε: #191 14-03-11 16:52 λοιπόν, είναι γ' ενικό παρατατικού Ε.Φ του ρήματος δηόω-ω(= λεηλατώ, ερημώνω). Αρχικοί Χρόνοι: δηόω-ω εδήουν δηώσω εδήωσα δεδήωκα (ΥΓ. η υπογεγραμμένη στο "η" διατηρείται σε όλους τους χρόνους.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantina1994 Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2011 στις 00:09 Η konstantina1994: #192 15-03-11 00:09 ευχαριστω πολυ .............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwannak Νεοφερμένο μέλος Η Ιωαννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2011 στις 18:48 Η iwannak έγραψε: #193 16-03-11 18:48 παιδια γεια σας θα ήθελα την βοήθεια σας ξέρετε που μπορώ να βρω την κλίση των παραθετικών ομαλών και ανωμάλων γτ μ εβαλε να κλινω το¨: πασα κτισις ελαττων πλανη, ελλιπεσ φως ,μεγας βασιλευες .αθανατοσ ψυχη ,εγκρατης ανηρ και δεν ξερω πως ν τα κλινω..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biou-tsiou Νεοφερμένο μέλος Η biou-tsiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 20:47 Η biou-tsiou: #194 23-03-11 20:47 Δεν σου έχουν δώσει βιβλίο γραμματικής των αρχαίων; Θα σε βοηθήσει πολύ....αν δεν έχεις ζήτα να σου δώσουν ή αγόρασε μια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Μαρτίου 2011 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 16:18 Η !!!...vivaki...!!!: #195 09-05-11 16:18 Γεια σας, Πόσο στα 40 πιάνετε εσείς στο άγνωστο; Η αλήθεια είναι ότι με δυσκολεύει αρκετά γι' αυτό θέλω και τη γνώμη σας..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 16:30 Η annouskagia: #196 09-05-11 16:30 κοιτα μονο ενα διαγωνισμα εχουμε γραψει στο σχολειο κ εκει πηρα 18 στα 20....δηλαδη 36 στα 40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HumaneTouch Νεοφερμένο μέλος Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:45 Ο HumaneTouch: #197 14-05-11 00:45 Καλησπερα στην κοινότητα ! Σήμερα στις εξετάσεις στα Αρχαία Κατεύθυνσης ώς άγνωστο κείμενο ΄μας έτυχε αυτό που έχω γράψει στον τίτλο του θέματος.. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το βρώ στο διαδίκτυο ; Ιδιαιτέρως την μετάφραση του.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:50 Ο solonas07: #198 14-05-11 00:50 Αρχική Δημοσίευση από HumaneTouch: Καλησπερα στην κοινότητα ! Σήμερα στις εξετάσεις στα Αρχαία Κατεύθυνσης ώς άγνωστο κείμενο ΄μας έτυχε αυτό που έχω γράψει στον τίτλο του θέματος.. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το βρώ στο διαδίκτυο ; Ιδιαιτέρως την μετάφραση του.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Click για ανάπτυξη... Ομοιοπαθής Δες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HumaneTouch Νεοφερμένο μέλος Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:56 Ο HumaneTouch: #199 14-05-11 00:56 Από ό,τι βλέπω δεν συμπεριλαμβάνεται το απόσπασμα που ανέφερα .. Ήταν σχετικά δυσκολότερο από εκείνα που κάναμε στην τάξη και έχω περιέργεια να δώ την μετάφραση γιατί μου φαίνεται πως θα τρίζουν τα κόκαλα του Ξενοφώντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 13:22 Η isida!!! έγραψε: #200 14-07-11 13:22 ρε παιδια...ξέρετε πως μπορώ να γίνω καλύτερη στη μεταφραση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vonlibera Petr23 Τρελας123 rseven buffon85 Antonisbairac1 odmeridis Schlimazel SlimShady Αριάνα123 Haraa11 Dimitris9 Zamasu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από !!!...vivaki...!!!: Γεια σας, 1) Στις πανελλήνιες: αν μας ζητήσουν τους χρόνους ενός ρήματος και ένα ρήμα δεν έχει υπερσυντέλικο (ή έχει και δε χρησιμοποιείται ή είναι μεταγενέστερος τύπος), εγώ όμως τον γράψω στην απάντηση πώς θα βαθμολογηθώ; 2) Ποιο σύμφωνα με τη γνώμη σας είναι το καλύτερο και το πιο κατανοητό και εύχρηστο λεξικό ρημάτων Αρχαίας Ελληνικής; Click για ανάπτυξη... για το πρωτο δεν ξερω για το δευτερο πατακη με χιλια...ολοι οι φιλολογοι αυτο προτεινουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
angela1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 17:43 Η angela1 έγραψε: #184 16-01-11 17:43 ερώτηση μήπως μπορεί να μου κλείσει κάποιος το στησας εχω σε όλες τις εγκλήσεις? (είναι ο παρακείμενος του ίστημι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2011 στις 15:26 Ο NikoTexXx: #185 24-01-11 15:26 μπορει καποιος να με βοηθησει στην χρονικη αντικατασταση του πραχθηναι ? ξερω οτι ειναι παθητικος αοριστος αλλα απο ποιο ρημα? πραττω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2011 στις 15:44 Η tzwrtzia έγραψε: #186 24-01-11 15:44 λοιπόν όπως σωστά είπες είναι απαρέμφατο παθητικού αορίστου του ρήματος πράττω. συνεπώς η Χ.Α του απαρεμφάτου έχει ως εξής: Ενεστώτας: πράττεσθαι Μέλλοντας: πράξεσθαι (πραχθήσεσθαι ο παθητικός) Αόριστος: πράξασθαι (πραχθηναι ο παθητικός) Παρακείμενος: πεπραχθαι (περισπάται στην παραλήγουσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2011 στις 17:11 Ο NikoTexXx: #187 24-01-11 17:11 ευχαριστω πολυ τζωρτζιαα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2011 στις 11:13 Η Dalian έγραψε: #188 25-01-11 11:13 Αρχική Δημοσίευση από angela1: ερώτηση μήπως μπορεί να μου κλείσει κάποιος το στησας εχω σε όλες τις εγκλήσεις? (είναι ο παρακείμενος του ίστημι) Click για ανάπτυξη... Ομαλά κλίνεται βρε συ... Στησας/ασα/αν εχω, εχεις, εχει, στησαντες/σασαι/αντα εχομεν, εχετε, εχουσι. Μετά απλά κλίνεις το "εχω" στις υπολοιπες εγκλισεις του χωρις μεταβολες στη μετοχη. And that's it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angela1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2011 στις 14:52 Η angela1 έγραψε: #189 25-01-11 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Katara: Ομαλά κλίνεται βρε συ... Στησας/ασα/αν εχω, εχεις, εχει, στησαντες/σασαι/αντα εχομεν, εχετε, εχουσι. Μετά απλά κλίνεις το "εχω" στις υπολοιπες εγκλισεις του χωρις μεταβολες στη μετοχη. And that's it! Click για ανάπτυξη... ααα καταλαβα!!! ευχαριστω πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantina1994 Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2011 στις 15:56 Η konstantina1994: #190 14-03-11 15:56 παιδια εχω ενα τυπο το εδηου με υπογεγραμμενη στο η .... μπορειτε να μου πειτε πιο ρημα ειναι και τους αρχικους χρονους γιατι δεν μπορω να το βρς ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2011 στις 16:52 Η tzwrtzia έγραψε: #191 14-03-11 16:52 λοιπόν, είναι γ' ενικό παρατατικού Ε.Φ του ρήματος δηόω-ω(= λεηλατώ, ερημώνω). Αρχικοί Χρόνοι: δηόω-ω εδήουν δηώσω εδήωσα δεδήωκα (ΥΓ. η υπογεγραμμένη στο "η" διατηρείται σε όλους τους χρόνους.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantina1994 Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2011 στις 00:09 Η konstantina1994: #192 15-03-11 00:09 ευχαριστω πολυ .............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwannak Νεοφερμένο μέλος Η Ιωαννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2011 στις 18:48 Η iwannak έγραψε: #193 16-03-11 18:48 παιδια γεια σας θα ήθελα την βοήθεια σας ξέρετε που μπορώ να βρω την κλίση των παραθετικών ομαλών και ανωμάλων γτ μ εβαλε να κλινω το¨: πασα κτισις ελαττων πλανη, ελλιπεσ φως ,μεγας βασιλευες .αθανατοσ ψυχη ,εγκρατης ανηρ και δεν ξερω πως ν τα κλινω..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biou-tsiou Νεοφερμένο μέλος Η biou-tsiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 20:47 Η biou-tsiou: #194 23-03-11 20:47 Δεν σου έχουν δώσει βιβλίο γραμματικής των αρχαίων; Θα σε βοηθήσει πολύ....αν δεν έχεις ζήτα να σου δώσουν ή αγόρασε μια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Μαρτίου 2011 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 16:18 Η !!!...vivaki...!!!: #195 09-05-11 16:18 Γεια σας, Πόσο στα 40 πιάνετε εσείς στο άγνωστο; Η αλήθεια είναι ότι με δυσκολεύει αρκετά γι' αυτό θέλω και τη γνώμη σας..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 16:30 Η annouskagia: #196 09-05-11 16:30 κοιτα μονο ενα διαγωνισμα εχουμε γραψει στο σχολειο κ εκει πηρα 18 στα 20....δηλαδη 36 στα 40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HumaneTouch Νεοφερμένο μέλος Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:45 Ο HumaneTouch: #197 14-05-11 00:45 Καλησπερα στην κοινότητα ! Σήμερα στις εξετάσεις στα Αρχαία Κατεύθυνσης ώς άγνωστο κείμενο ΄μας έτυχε αυτό που έχω γράψει στον τίτλο του θέματος.. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το βρώ στο διαδίκτυο ; Ιδιαιτέρως την μετάφραση του.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:50 Ο solonas07: #198 14-05-11 00:50 Αρχική Δημοσίευση από HumaneTouch: Καλησπερα στην κοινότητα ! Σήμερα στις εξετάσεις στα Αρχαία Κατεύθυνσης ώς άγνωστο κείμενο ΄μας έτυχε αυτό που έχω γράψει στον τίτλο του θέματος.. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το βρώ στο διαδίκτυο ; Ιδιαιτέρως την μετάφραση του.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Click για ανάπτυξη... Ομοιοπαθής Δες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HumaneTouch Νεοφερμένο μέλος Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:56 Ο HumaneTouch: #199 14-05-11 00:56 Από ό,τι βλέπω δεν συμπεριλαμβάνεται το απόσπασμα που ανέφερα .. Ήταν σχετικά δυσκολότερο από εκείνα που κάναμε στην τάξη και έχω περιέργεια να δώ την μετάφραση γιατί μου φαίνεται πως θα τρίζουν τα κόκαλα του Ξενοφώντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 13:22 Η isida!!! έγραψε: #200 14-07-11 13:22 ρε παιδια...ξέρετε πως μπορώ να γίνω καλύτερη στη μεταφραση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vonlibera Petr23 Τρελας123 rseven buffon85 Antonisbairac1 odmeridis Schlimazel SlimShady Αριάνα123 Haraa11 Dimitris9 Zamasu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ερώτηση μήπως μπορεί να μου κλείσει κάποιος το στησας εχω σε όλες τις εγκλήσεις? (είναι ο παρακείμενος του ίστημι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2011 στις 15:26 Ο NikoTexXx: #185 24-01-11 15:26 μπορει καποιος να με βοηθησει στην χρονικη αντικατασταση του πραχθηναι ? ξερω οτι ειναι παθητικος αοριστος αλλα απο ποιο ρημα? πραττω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2011 στις 15:44 Η tzwrtzia έγραψε: #186 24-01-11 15:44 λοιπόν όπως σωστά είπες είναι απαρέμφατο παθητικού αορίστου του ρήματος πράττω. συνεπώς η Χ.Α του απαρεμφάτου έχει ως εξής: Ενεστώτας: πράττεσθαι Μέλλοντας: πράξεσθαι (πραχθήσεσθαι ο παθητικός) Αόριστος: πράξασθαι (πραχθηναι ο παθητικός) Παρακείμενος: πεπραχθαι (περισπάται στην παραλήγουσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2011 στις 17:11 Ο NikoTexXx: #187 24-01-11 17:11 ευχαριστω πολυ τζωρτζιαα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2011 στις 11:13 Η Dalian έγραψε: #188 25-01-11 11:13 Αρχική Δημοσίευση από angela1: ερώτηση μήπως μπορεί να μου κλείσει κάποιος το στησας εχω σε όλες τις εγκλήσεις? (είναι ο παρακείμενος του ίστημι) Click για ανάπτυξη... Ομαλά κλίνεται βρε συ... Στησας/ασα/αν εχω, εχεις, εχει, στησαντες/σασαι/αντα εχομεν, εχετε, εχουσι. Μετά απλά κλίνεις το "εχω" στις υπολοιπες εγκλισεις του χωρις μεταβολες στη μετοχη. And that's it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angela1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2011 στις 14:52 Η angela1 έγραψε: #189 25-01-11 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Katara: Ομαλά κλίνεται βρε συ... Στησας/ασα/αν εχω, εχεις, εχει, στησαντες/σασαι/αντα εχομεν, εχετε, εχουσι. Μετά απλά κλίνεις το "εχω" στις υπολοιπες εγκλισεις του χωρις μεταβολες στη μετοχη. And that's it! Click για ανάπτυξη... ααα καταλαβα!!! ευχαριστω πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantina1994 Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2011 στις 15:56 Η konstantina1994: #190 14-03-11 15:56 παιδια εχω ενα τυπο το εδηου με υπογεγραμμενη στο η .... μπορειτε να μου πειτε πιο ρημα ειναι και τους αρχικους χρονους γιατι δεν μπορω να το βρς ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2011 στις 16:52 Η tzwrtzia έγραψε: #191 14-03-11 16:52 λοιπόν, είναι γ' ενικό παρατατικού Ε.Φ του ρήματος δηόω-ω(= λεηλατώ, ερημώνω). Αρχικοί Χρόνοι: δηόω-ω εδήουν δηώσω εδήωσα δεδήωκα (ΥΓ. η υπογεγραμμένη στο "η" διατηρείται σε όλους τους χρόνους.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantina1994 Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2011 στις 00:09 Η konstantina1994: #192 15-03-11 00:09 ευχαριστω πολυ .............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwannak Νεοφερμένο μέλος Η Ιωαννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2011 στις 18:48 Η iwannak έγραψε: #193 16-03-11 18:48 παιδια γεια σας θα ήθελα την βοήθεια σας ξέρετε που μπορώ να βρω την κλίση των παραθετικών ομαλών και ανωμάλων γτ μ εβαλε να κλινω το¨: πασα κτισις ελαττων πλανη, ελλιπεσ φως ,μεγας βασιλευες .αθανατοσ ψυχη ,εγκρατης ανηρ και δεν ξερω πως ν τα κλινω..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biou-tsiou Νεοφερμένο μέλος Η biou-tsiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 20:47 Η biou-tsiou: #194 23-03-11 20:47 Δεν σου έχουν δώσει βιβλίο γραμματικής των αρχαίων; Θα σε βοηθήσει πολύ....αν δεν έχεις ζήτα να σου δώσουν ή αγόρασε μια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Μαρτίου 2011 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 16:18 Η !!!...vivaki...!!!: #195 09-05-11 16:18 Γεια σας, Πόσο στα 40 πιάνετε εσείς στο άγνωστο; Η αλήθεια είναι ότι με δυσκολεύει αρκετά γι' αυτό θέλω και τη γνώμη σας..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 16:30 Η annouskagia: #196 09-05-11 16:30 κοιτα μονο ενα διαγωνισμα εχουμε γραψει στο σχολειο κ εκει πηρα 18 στα 20....δηλαδη 36 στα 40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HumaneTouch Νεοφερμένο μέλος Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:45 Ο HumaneTouch: #197 14-05-11 00:45 Καλησπερα στην κοινότητα ! Σήμερα στις εξετάσεις στα Αρχαία Κατεύθυνσης ώς άγνωστο κείμενο ΄μας έτυχε αυτό που έχω γράψει στον τίτλο του θέματος.. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το βρώ στο διαδίκτυο ; Ιδιαιτέρως την μετάφραση του.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:50 Ο solonas07: #198 14-05-11 00:50 Αρχική Δημοσίευση από HumaneTouch: Καλησπερα στην κοινότητα ! Σήμερα στις εξετάσεις στα Αρχαία Κατεύθυνσης ώς άγνωστο κείμενο ΄μας έτυχε αυτό που έχω γράψει στον τίτλο του θέματος.. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το βρώ στο διαδίκτυο ; Ιδιαιτέρως την μετάφραση του.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Click για ανάπτυξη... Ομοιοπαθής Δες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HumaneTouch Νεοφερμένο μέλος Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:56 Ο HumaneTouch: #199 14-05-11 00:56 Από ό,τι βλέπω δεν συμπεριλαμβάνεται το απόσπασμα που ανέφερα .. Ήταν σχετικά δυσκολότερο από εκείνα που κάναμε στην τάξη και έχω περιέργεια να δώ την μετάφραση γιατί μου φαίνεται πως θα τρίζουν τα κόκαλα του Ξενοφώντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 13:22 Η isida!!! έγραψε: #200 14-07-11 13:22 ρε παιδια...ξέρετε πως μπορώ να γίνω καλύτερη στη μεταφραση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vonlibera Petr23 Τρελας123 rseven buffon85 Antonisbairac1 odmeridis Schlimazel SlimShady Αριάνα123 Haraa11 Dimitris9 Zamasu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπορει καποιος να με βοηθησει στην χρονικη αντικατασταση του πραχθηναι ? ξερω οτι ειναι παθητικος αοριστος αλλα απο ποιο ρημα? πραττω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2011 στις 15:44 Η tzwrtzia έγραψε: #186 24-01-11 15:44 λοιπόν όπως σωστά είπες είναι απαρέμφατο παθητικού αορίστου του ρήματος πράττω. συνεπώς η Χ.Α του απαρεμφάτου έχει ως εξής: Ενεστώτας: πράττεσθαι Μέλλοντας: πράξεσθαι (πραχθήσεσθαι ο παθητικός) Αόριστος: πράξασθαι (πραχθηναι ο παθητικός) Παρακείμενος: πεπραχθαι (περισπάται στην παραλήγουσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2011 στις 17:11 Ο NikoTexXx: #187 24-01-11 17:11 ευχαριστω πολυ τζωρτζιαα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2011 στις 11:13 Η Dalian έγραψε: #188 25-01-11 11:13 Αρχική Δημοσίευση από angela1: ερώτηση μήπως μπορεί να μου κλείσει κάποιος το στησας εχω σε όλες τις εγκλήσεις? (είναι ο παρακείμενος του ίστημι) Click για ανάπτυξη... Ομαλά κλίνεται βρε συ... Στησας/ασα/αν εχω, εχεις, εχει, στησαντες/σασαι/αντα εχομεν, εχετε, εχουσι. Μετά απλά κλίνεις το "εχω" στις υπολοιπες εγκλισεις του χωρις μεταβολες στη μετοχη. And that's it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angela1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2011 στις 14:52 Η angela1 έγραψε: #189 25-01-11 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Katara: Ομαλά κλίνεται βρε συ... Στησας/ασα/αν εχω, εχεις, εχει, στησαντες/σασαι/αντα εχομεν, εχετε, εχουσι. Μετά απλά κλίνεις το "εχω" στις υπολοιπες εγκλισεις του χωρις μεταβολες στη μετοχη. And that's it! Click για ανάπτυξη... ααα καταλαβα!!! ευχαριστω πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantina1994 Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2011 στις 15:56 Η konstantina1994: #190 14-03-11 15:56 παιδια εχω ενα τυπο το εδηου με υπογεγραμμενη στο η .... μπορειτε να μου πειτε πιο ρημα ειναι και τους αρχικους χρονους γιατι δεν μπορω να το βρς ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2011 στις 16:52 Η tzwrtzia έγραψε: #191 14-03-11 16:52 λοιπόν, είναι γ' ενικό παρατατικού Ε.Φ του ρήματος δηόω-ω(= λεηλατώ, ερημώνω). Αρχικοί Χρόνοι: δηόω-ω εδήουν δηώσω εδήωσα δεδήωκα (ΥΓ. η υπογεγραμμένη στο "η" διατηρείται σε όλους τους χρόνους.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantina1994 Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2011 στις 00:09 Η konstantina1994: #192 15-03-11 00:09 ευχαριστω πολυ .............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwannak Νεοφερμένο μέλος Η Ιωαννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2011 στις 18:48 Η iwannak έγραψε: #193 16-03-11 18:48 παιδια γεια σας θα ήθελα την βοήθεια σας ξέρετε που μπορώ να βρω την κλίση των παραθετικών ομαλών και ανωμάλων γτ μ εβαλε να κλινω το¨: πασα κτισις ελαττων πλανη, ελλιπεσ φως ,μεγας βασιλευες .αθανατοσ ψυχη ,εγκρατης ανηρ και δεν ξερω πως ν τα κλινω..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biou-tsiou Νεοφερμένο μέλος Η biou-tsiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 20:47 Η biou-tsiou: #194 23-03-11 20:47 Δεν σου έχουν δώσει βιβλίο γραμματικής των αρχαίων; Θα σε βοηθήσει πολύ....αν δεν έχεις ζήτα να σου δώσουν ή αγόρασε μια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Μαρτίου 2011 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 16:18 Η !!!...vivaki...!!!: #195 09-05-11 16:18 Γεια σας, Πόσο στα 40 πιάνετε εσείς στο άγνωστο; Η αλήθεια είναι ότι με δυσκολεύει αρκετά γι' αυτό θέλω και τη γνώμη σας..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 16:30 Η annouskagia: #196 09-05-11 16:30 κοιτα μονο ενα διαγωνισμα εχουμε γραψει στο σχολειο κ εκει πηρα 18 στα 20....δηλαδη 36 στα 40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HumaneTouch Νεοφερμένο μέλος Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:45 Ο HumaneTouch: #197 14-05-11 00:45 Καλησπερα στην κοινότητα ! Σήμερα στις εξετάσεις στα Αρχαία Κατεύθυνσης ώς άγνωστο κείμενο ΄μας έτυχε αυτό που έχω γράψει στον τίτλο του θέματος.. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το βρώ στο διαδίκτυο ; Ιδιαιτέρως την μετάφραση του.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:50 Ο solonas07: #198 14-05-11 00:50 Αρχική Δημοσίευση από HumaneTouch: Καλησπερα στην κοινότητα ! Σήμερα στις εξετάσεις στα Αρχαία Κατεύθυνσης ώς άγνωστο κείμενο ΄μας έτυχε αυτό που έχω γράψει στον τίτλο του θέματος.. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το βρώ στο διαδίκτυο ; Ιδιαιτέρως την μετάφραση του.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Click για ανάπτυξη... Ομοιοπαθής Δες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HumaneTouch Νεοφερμένο μέλος Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:56 Ο HumaneTouch: #199 14-05-11 00:56 Από ό,τι βλέπω δεν συμπεριλαμβάνεται το απόσπασμα που ανέφερα .. Ήταν σχετικά δυσκολότερο από εκείνα που κάναμε στην τάξη και έχω περιέργεια να δώ την μετάφραση γιατί μου φαίνεται πως θα τρίζουν τα κόκαλα του Ξενοφώντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 13:22 Η isida!!! έγραψε: #200 14-07-11 13:22 ρε παιδια...ξέρετε πως μπορώ να γίνω καλύτερη στη μεταφραση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vonlibera Petr23 Τρελας123 rseven buffon85 Antonisbairac1 odmeridis Schlimazel SlimShady Αριάνα123 Haraa11 Dimitris9 Zamasu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
λοιπόν όπως σωστά είπες είναι απαρέμφατο παθητικού αορίστου του ρήματος πράττω. συνεπώς η Χ.Α του απαρεμφάτου έχει ως εξής: Ενεστώτας: πράττεσθαι Μέλλοντας: πράξεσθαι (πραχθήσεσθαι ο παθητικός) Αόριστος: πράξασθαι (πραχθηναι ο παθητικός) Παρακείμενος: πεπραχθαι (περισπάται στην παραλήγουσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2011 στις 17:11 Ο NikoTexXx: #187 24-01-11 17:11 ευχαριστω πολυ τζωρτζιαα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2011 στις 11:13 Η Dalian έγραψε: #188 25-01-11 11:13 Αρχική Δημοσίευση από angela1: ερώτηση μήπως μπορεί να μου κλείσει κάποιος το στησας εχω σε όλες τις εγκλήσεις? (είναι ο παρακείμενος του ίστημι) Click για ανάπτυξη... Ομαλά κλίνεται βρε συ... Στησας/ασα/αν εχω, εχεις, εχει, στησαντες/σασαι/αντα εχομεν, εχετε, εχουσι. Μετά απλά κλίνεις το "εχω" στις υπολοιπες εγκλισεις του χωρις μεταβολες στη μετοχη. And that's it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angela1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2011 στις 14:52 Η angela1 έγραψε: #189 25-01-11 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Katara: Ομαλά κλίνεται βρε συ... Στησας/ασα/αν εχω, εχεις, εχει, στησαντες/σασαι/αντα εχομεν, εχετε, εχουσι. Μετά απλά κλίνεις το "εχω" στις υπολοιπες εγκλισεις του χωρις μεταβολες στη μετοχη. And that's it! Click για ανάπτυξη... ααα καταλαβα!!! ευχαριστω πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantina1994 Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2011 στις 15:56 Η konstantina1994: #190 14-03-11 15:56 παιδια εχω ενα τυπο το εδηου με υπογεγραμμενη στο η .... μπορειτε να μου πειτε πιο ρημα ειναι και τους αρχικους χρονους γιατι δεν μπορω να το βρς ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2011 στις 16:52 Η tzwrtzia έγραψε: #191 14-03-11 16:52 λοιπόν, είναι γ' ενικό παρατατικού Ε.Φ του ρήματος δηόω-ω(= λεηλατώ, ερημώνω). Αρχικοί Χρόνοι: δηόω-ω εδήουν δηώσω εδήωσα δεδήωκα (ΥΓ. η υπογεγραμμένη στο "η" διατηρείται σε όλους τους χρόνους.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantina1994 Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2011 στις 00:09 Η konstantina1994: #192 15-03-11 00:09 ευχαριστω πολυ .............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwannak Νεοφερμένο μέλος Η Ιωαννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2011 στις 18:48 Η iwannak έγραψε: #193 16-03-11 18:48 παιδια γεια σας θα ήθελα την βοήθεια σας ξέρετε που μπορώ να βρω την κλίση των παραθετικών ομαλών και ανωμάλων γτ μ εβαλε να κλινω το¨: πασα κτισις ελαττων πλανη, ελλιπεσ φως ,μεγας βασιλευες .αθανατοσ ψυχη ,εγκρατης ανηρ και δεν ξερω πως ν τα κλινω..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biou-tsiou Νεοφερμένο μέλος Η biou-tsiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 20:47 Η biou-tsiou: #194 23-03-11 20:47 Δεν σου έχουν δώσει βιβλίο γραμματικής των αρχαίων; Θα σε βοηθήσει πολύ....αν δεν έχεις ζήτα να σου δώσουν ή αγόρασε μια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Μαρτίου 2011 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 16:18 Η !!!...vivaki...!!!: #195 09-05-11 16:18 Γεια σας, Πόσο στα 40 πιάνετε εσείς στο άγνωστο; Η αλήθεια είναι ότι με δυσκολεύει αρκετά γι' αυτό θέλω και τη γνώμη σας..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 16:30 Η annouskagia: #196 09-05-11 16:30 κοιτα μονο ενα διαγωνισμα εχουμε γραψει στο σχολειο κ εκει πηρα 18 στα 20....δηλαδη 36 στα 40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HumaneTouch Νεοφερμένο μέλος Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:45 Ο HumaneTouch: #197 14-05-11 00:45 Καλησπερα στην κοινότητα ! Σήμερα στις εξετάσεις στα Αρχαία Κατεύθυνσης ώς άγνωστο κείμενο ΄μας έτυχε αυτό που έχω γράψει στον τίτλο του θέματος.. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το βρώ στο διαδίκτυο ; Ιδιαιτέρως την μετάφραση του.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:50 Ο solonas07: #198 14-05-11 00:50 Αρχική Δημοσίευση από HumaneTouch: Καλησπερα στην κοινότητα ! Σήμερα στις εξετάσεις στα Αρχαία Κατεύθυνσης ώς άγνωστο κείμενο ΄μας έτυχε αυτό που έχω γράψει στον τίτλο του θέματος.. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το βρώ στο διαδίκτυο ; Ιδιαιτέρως την μετάφραση του.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Click για ανάπτυξη... Ομοιοπαθής Δες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HumaneTouch Νεοφερμένο μέλος Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:56 Ο HumaneTouch: #199 14-05-11 00:56 Από ό,τι βλέπω δεν συμπεριλαμβάνεται το απόσπασμα που ανέφερα .. Ήταν σχετικά δυσκολότερο από εκείνα που κάναμε στην τάξη και έχω περιέργεια να δώ την μετάφραση γιατί μου φαίνεται πως θα τρίζουν τα κόκαλα του Ξενοφώντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 13:22 Η isida!!! έγραψε: #200 14-07-11 13:22 ρε παιδια...ξέρετε πως μπορώ να γίνω καλύτερη στη μεταφραση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vonlibera Petr23 Τρελας123 rseven buffon85 Antonisbairac1 odmeridis Schlimazel SlimShady Αριάνα123 Haraa11 Dimitris9 Zamasu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευχαριστω πολυ τζωρτζιαα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2011 στις 11:13 Η Dalian έγραψε: #188 25-01-11 11:13 Αρχική Δημοσίευση από angela1: ερώτηση μήπως μπορεί να μου κλείσει κάποιος το στησας εχω σε όλες τις εγκλήσεις? (είναι ο παρακείμενος του ίστημι) Click για ανάπτυξη... Ομαλά κλίνεται βρε συ... Στησας/ασα/αν εχω, εχεις, εχει, στησαντες/σασαι/αντα εχομεν, εχετε, εχουσι. Μετά απλά κλίνεις το "εχω" στις υπολοιπες εγκλισεις του χωρις μεταβολες στη μετοχη. And that's it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angela1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2011 στις 14:52 Η angela1 έγραψε: #189 25-01-11 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Katara: Ομαλά κλίνεται βρε συ... Στησας/ασα/αν εχω, εχεις, εχει, στησαντες/σασαι/αντα εχομεν, εχετε, εχουσι. Μετά απλά κλίνεις το "εχω" στις υπολοιπες εγκλισεις του χωρις μεταβολες στη μετοχη. And that's it! Click για ανάπτυξη... ααα καταλαβα!!! ευχαριστω πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantina1994 Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2011 στις 15:56 Η konstantina1994: #190 14-03-11 15:56 παιδια εχω ενα τυπο το εδηου με υπογεγραμμενη στο η .... μπορειτε να μου πειτε πιο ρημα ειναι και τους αρχικους χρονους γιατι δεν μπορω να το βρς ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2011 στις 16:52 Η tzwrtzia έγραψε: #191 14-03-11 16:52 λοιπόν, είναι γ' ενικό παρατατικού Ε.Φ του ρήματος δηόω-ω(= λεηλατώ, ερημώνω). Αρχικοί Χρόνοι: δηόω-ω εδήουν δηώσω εδήωσα δεδήωκα (ΥΓ. η υπογεγραμμένη στο "η" διατηρείται σε όλους τους χρόνους.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantina1994 Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2011 στις 00:09 Η konstantina1994: #192 15-03-11 00:09 ευχαριστω πολυ .............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwannak Νεοφερμένο μέλος Η Ιωαννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2011 στις 18:48 Η iwannak έγραψε: #193 16-03-11 18:48 παιδια γεια σας θα ήθελα την βοήθεια σας ξέρετε που μπορώ να βρω την κλίση των παραθετικών ομαλών και ανωμάλων γτ μ εβαλε να κλινω το¨: πασα κτισις ελαττων πλανη, ελλιπεσ φως ,μεγας βασιλευες .αθανατοσ ψυχη ,εγκρατης ανηρ και δεν ξερω πως ν τα κλινω..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biou-tsiou Νεοφερμένο μέλος Η biou-tsiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 20:47 Η biou-tsiou: #194 23-03-11 20:47 Δεν σου έχουν δώσει βιβλίο γραμματικής των αρχαίων; Θα σε βοηθήσει πολύ....αν δεν έχεις ζήτα να σου δώσουν ή αγόρασε μια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Μαρτίου 2011 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 16:18 Η !!!...vivaki...!!!: #195 09-05-11 16:18 Γεια σας, Πόσο στα 40 πιάνετε εσείς στο άγνωστο; Η αλήθεια είναι ότι με δυσκολεύει αρκετά γι' αυτό θέλω και τη γνώμη σας..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 16:30 Η annouskagia: #196 09-05-11 16:30 κοιτα μονο ενα διαγωνισμα εχουμε γραψει στο σχολειο κ εκει πηρα 18 στα 20....δηλαδη 36 στα 40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HumaneTouch Νεοφερμένο μέλος Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:45 Ο HumaneTouch: #197 14-05-11 00:45 Καλησπερα στην κοινότητα ! Σήμερα στις εξετάσεις στα Αρχαία Κατεύθυνσης ώς άγνωστο κείμενο ΄μας έτυχε αυτό που έχω γράψει στον τίτλο του θέματος.. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το βρώ στο διαδίκτυο ; Ιδιαιτέρως την μετάφραση του.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:50 Ο solonas07: #198 14-05-11 00:50 Αρχική Δημοσίευση από HumaneTouch: Καλησπερα στην κοινότητα ! Σήμερα στις εξετάσεις στα Αρχαία Κατεύθυνσης ώς άγνωστο κείμενο ΄μας έτυχε αυτό που έχω γράψει στον τίτλο του θέματος.. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το βρώ στο διαδίκτυο ; Ιδιαιτέρως την μετάφραση του.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Click για ανάπτυξη... Ομοιοπαθής Δες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HumaneTouch Νεοφερμένο μέλος Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:56 Ο HumaneTouch: #199 14-05-11 00:56 Από ό,τι βλέπω δεν συμπεριλαμβάνεται το απόσπασμα που ανέφερα .. Ήταν σχετικά δυσκολότερο από εκείνα που κάναμε στην τάξη και έχω περιέργεια να δώ την μετάφραση γιατί μου φαίνεται πως θα τρίζουν τα κόκαλα του Ξενοφώντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 13:22 Η isida!!! έγραψε: #200 14-07-11 13:22 ρε παιδια...ξέρετε πως μπορώ να γίνω καλύτερη στη μεταφραση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vonlibera Petr23 Τρελας123 rseven buffon85 Antonisbairac1 odmeridis Schlimazel SlimShady Αριάνα123 Haraa11 Dimitris9 Zamasu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από angela1: ερώτηση μήπως μπορεί να μου κλείσει κάποιος το στησας εχω σε όλες τις εγκλήσεις? (είναι ο παρακείμενος του ίστημι) Click για ανάπτυξη... Ομαλά κλίνεται βρε συ... Στησας/ασα/αν εχω, εχεις, εχει, στησαντες/σασαι/αντα εχομεν, εχετε, εχουσι. Μετά απλά κλίνεις το "εχω" στις υπολοιπες εγκλισεις του χωρις μεταβολες στη μετοχη. And that's it! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
angela1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2011 στις 14:52 Η angela1 έγραψε: #189 25-01-11 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Katara: Ομαλά κλίνεται βρε συ... Στησας/ασα/αν εχω, εχεις, εχει, στησαντες/σασαι/αντα εχομεν, εχετε, εχουσι. Μετά απλά κλίνεις το "εχω" στις υπολοιπες εγκλισεις του χωρις μεταβολες στη μετοχη. And that's it! Click για ανάπτυξη... ααα καταλαβα!!! ευχαριστω πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantina1994 Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2011 στις 15:56 Η konstantina1994: #190 14-03-11 15:56 παιδια εχω ενα τυπο το εδηου με υπογεγραμμενη στο η .... μπορειτε να μου πειτε πιο ρημα ειναι και τους αρχικους χρονους γιατι δεν μπορω να το βρς ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2011 στις 16:52 Η tzwrtzia έγραψε: #191 14-03-11 16:52 λοιπόν, είναι γ' ενικό παρατατικού Ε.Φ του ρήματος δηόω-ω(= λεηλατώ, ερημώνω). Αρχικοί Χρόνοι: δηόω-ω εδήουν δηώσω εδήωσα δεδήωκα (ΥΓ. η υπογεγραμμένη στο "η" διατηρείται σε όλους τους χρόνους.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantina1994 Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2011 στις 00:09 Η konstantina1994: #192 15-03-11 00:09 ευχαριστω πολυ .............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwannak Νεοφερμένο μέλος Η Ιωαννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2011 στις 18:48 Η iwannak έγραψε: #193 16-03-11 18:48 παιδια γεια σας θα ήθελα την βοήθεια σας ξέρετε που μπορώ να βρω την κλίση των παραθετικών ομαλών και ανωμάλων γτ μ εβαλε να κλινω το¨: πασα κτισις ελαττων πλανη, ελλιπεσ φως ,μεγας βασιλευες .αθανατοσ ψυχη ,εγκρατης ανηρ και δεν ξερω πως ν τα κλινω..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biou-tsiou Νεοφερμένο μέλος Η biou-tsiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 20:47 Η biou-tsiou: #194 23-03-11 20:47 Δεν σου έχουν δώσει βιβλίο γραμματικής των αρχαίων; Θα σε βοηθήσει πολύ....αν δεν έχεις ζήτα να σου δώσουν ή αγόρασε μια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Μαρτίου 2011 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 16:18 Η !!!...vivaki...!!!: #195 09-05-11 16:18 Γεια σας, Πόσο στα 40 πιάνετε εσείς στο άγνωστο; Η αλήθεια είναι ότι με δυσκολεύει αρκετά γι' αυτό θέλω και τη γνώμη σας..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 16:30 Η annouskagia: #196 09-05-11 16:30 κοιτα μονο ενα διαγωνισμα εχουμε γραψει στο σχολειο κ εκει πηρα 18 στα 20....δηλαδη 36 στα 40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HumaneTouch Νεοφερμένο μέλος Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:45 Ο HumaneTouch: #197 14-05-11 00:45 Καλησπερα στην κοινότητα ! Σήμερα στις εξετάσεις στα Αρχαία Κατεύθυνσης ώς άγνωστο κείμενο ΄μας έτυχε αυτό που έχω γράψει στον τίτλο του θέματος.. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το βρώ στο διαδίκτυο ; Ιδιαιτέρως την μετάφραση του.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:50 Ο solonas07: #198 14-05-11 00:50 Αρχική Δημοσίευση από HumaneTouch: Καλησπερα στην κοινότητα ! Σήμερα στις εξετάσεις στα Αρχαία Κατεύθυνσης ώς άγνωστο κείμενο ΄μας έτυχε αυτό που έχω γράψει στον τίτλο του θέματος.. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το βρώ στο διαδίκτυο ; Ιδιαιτέρως την μετάφραση του.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Click για ανάπτυξη... Ομοιοπαθής Δες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HumaneTouch Νεοφερμένο μέλος Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:56 Ο HumaneTouch: #199 14-05-11 00:56 Από ό,τι βλέπω δεν συμπεριλαμβάνεται το απόσπασμα που ανέφερα .. Ήταν σχετικά δυσκολότερο από εκείνα που κάναμε στην τάξη και έχω περιέργεια να δώ την μετάφραση γιατί μου φαίνεται πως θα τρίζουν τα κόκαλα του Ξενοφώντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 13:22 Η isida!!! έγραψε: #200 14-07-11 13:22 ρε παιδια...ξέρετε πως μπορώ να γίνω καλύτερη στη μεταφραση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vonlibera Petr23 Τρελας123 rseven buffon85 Antonisbairac1 odmeridis Schlimazel SlimShady Αριάνα123 Haraa11 Dimitris9 Zamasu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Katara: Ομαλά κλίνεται βρε συ... Στησας/ασα/αν εχω, εχεις, εχει, στησαντες/σασαι/αντα εχομεν, εχετε, εχουσι. Μετά απλά κλίνεις το "εχω" στις υπολοιπες εγκλισεις του χωρις μεταβολες στη μετοχη. And that's it! Click για ανάπτυξη... ααα καταλαβα!!! ευχαριστω πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstantina1994 Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2011 στις 15:56 Η konstantina1994: #190 14-03-11 15:56 παιδια εχω ενα τυπο το εδηου με υπογεγραμμενη στο η .... μπορειτε να μου πειτε πιο ρημα ειναι και τους αρχικους χρονους γιατι δεν μπορω να το βρς ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2011 στις 16:52 Η tzwrtzia έγραψε: #191 14-03-11 16:52 λοιπόν, είναι γ' ενικό παρατατικού Ε.Φ του ρήματος δηόω-ω(= λεηλατώ, ερημώνω). Αρχικοί Χρόνοι: δηόω-ω εδήουν δηώσω εδήωσα δεδήωκα (ΥΓ. η υπογεγραμμένη στο "η" διατηρείται σε όλους τους χρόνους.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantina1994 Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2011 στις 00:09 Η konstantina1994: #192 15-03-11 00:09 ευχαριστω πολυ .............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwannak Νεοφερμένο μέλος Η Ιωαννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2011 στις 18:48 Η iwannak έγραψε: #193 16-03-11 18:48 παιδια γεια σας θα ήθελα την βοήθεια σας ξέρετε που μπορώ να βρω την κλίση των παραθετικών ομαλών και ανωμάλων γτ μ εβαλε να κλινω το¨: πασα κτισις ελαττων πλανη, ελλιπεσ φως ,μεγας βασιλευες .αθανατοσ ψυχη ,εγκρατης ανηρ και δεν ξερω πως ν τα κλινω..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biou-tsiou Νεοφερμένο μέλος Η biou-tsiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 20:47 Η biou-tsiou: #194 23-03-11 20:47 Δεν σου έχουν δώσει βιβλίο γραμματικής των αρχαίων; Θα σε βοηθήσει πολύ....αν δεν έχεις ζήτα να σου δώσουν ή αγόρασε μια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Μαρτίου 2011 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 16:18 Η !!!...vivaki...!!!: #195 09-05-11 16:18 Γεια σας, Πόσο στα 40 πιάνετε εσείς στο άγνωστο; Η αλήθεια είναι ότι με δυσκολεύει αρκετά γι' αυτό θέλω και τη γνώμη σας..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 16:30 Η annouskagia: #196 09-05-11 16:30 κοιτα μονο ενα διαγωνισμα εχουμε γραψει στο σχολειο κ εκει πηρα 18 στα 20....δηλαδη 36 στα 40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HumaneTouch Νεοφερμένο μέλος Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:45 Ο HumaneTouch: #197 14-05-11 00:45 Καλησπερα στην κοινότητα ! Σήμερα στις εξετάσεις στα Αρχαία Κατεύθυνσης ώς άγνωστο κείμενο ΄μας έτυχε αυτό που έχω γράψει στον τίτλο του θέματος.. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το βρώ στο διαδίκτυο ; Ιδιαιτέρως την μετάφραση του.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:50 Ο solonas07: #198 14-05-11 00:50 Αρχική Δημοσίευση από HumaneTouch: Καλησπερα στην κοινότητα ! Σήμερα στις εξετάσεις στα Αρχαία Κατεύθυνσης ώς άγνωστο κείμενο ΄μας έτυχε αυτό που έχω γράψει στον τίτλο του θέματος.. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το βρώ στο διαδίκτυο ; Ιδιαιτέρως την μετάφραση του.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Click για ανάπτυξη... Ομοιοπαθής Δες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HumaneTouch Νεοφερμένο μέλος Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:56 Ο HumaneTouch: #199 14-05-11 00:56 Από ό,τι βλέπω δεν συμπεριλαμβάνεται το απόσπασμα που ανέφερα .. Ήταν σχετικά δυσκολότερο από εκείνα που κάναμε στην τάξη και έχω περιέργεια να δώ την μετάφραση γιατί μου φαίνεται πως θα τρίζουν τα κόκαλα του Ξενοφώντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 13:22 Η isida!!! έγραψε: #200 14-07-11 13:22 ρε παιδια...ξέρετε πως μπορώ να γίνω καλύτερη στη μεταφραση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vonlibera Petr23 Τρελας123 rseven buffon85 Antonisbairac1 odmeridis Schlimazel SlimShady Αριάνα123 Haraa11 Dimitris9 Zamasu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια εχω ενα τυπο το εδηου με υπογεγραμμενη στο η .... μπορειτε να μου πειτε πιο ρημα ειναι και τους αρχικους χρονους γιατι δεν μπορω να το βρς ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2011 στις 16:52 Η tzwrtzia έγραψε: #191 14-03-11 16:52 λοιπόν, είναι γ' ενικό παρατατικού Ε.Φ του ρήματος δηόω-ω(= λεηλατώ, ερημώνω). Αρχικοί Χρόνοι: δηόω-ω εδήουν δηώσω εδήωσα δεδήωκα (ΥΓ. η υπογεγραμμένη στο "η" διατηρείται σε όλους τους χρόνους.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantina1994 Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2011 στις 00:09 Η konstantina1994: #192 15-03-11 00:09 ευχαριστω πολυ .............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwannak Νεοφερμένο μέλος Η Ιωαννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2011 στις 18:48 Η iwannak έγραψε: #193 16-03-11 18:48 παιδια γεια σας θα ήθελα την βοήθεια σας ξέρετε που μπορώ να βρω την κλίση των παραθετικών ομαλών και ανωμάλων γτ μ εβαλε να κλινω το¨: πασα κτισις ελαττων πλανη, ελλιπεσ φως ,μεγας βασιλευες .αθανατοσ ψυχη ,εγκρατης ανηρ και δεν ξερω πως ν τα κλινω..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biou-tsiou Νεοφερμένο μέλος Η biou-tsiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 20:47 Η biou-tsiou: #194 23-03-11 20:47 Δεν σου έχουν δώσει βιβλίο γραμματικής των αρχαίων; Θα σε βοηθήσει πολύ....αν δεν έχεις ζήτα να σου δώσουν ή αγόρασε μια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Μαρτίου 2011 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 16:18 Η !!!...vivaki...!!!: #195 09-05-11 16:18 Γεια σας, Πόσο στα 40 πιάνετε εσείς στο άγνωστο; Η αλήθεια είναι ότι με δυσκολεύει αρκετά γι' αυτό θέλω και τη γνώμη σας..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 16:30 Η annouskagia: #196 09-05-11 16:30 κοιτα μονο ενα διαγωνισμα εχουμε γραψει στο σχολειο κ εκει πηρα 18 στα 20....δηλαδη 36 στα 40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HumaneTouch Νεοφερμένο μέλος Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:45 Ο HumaneTouch: #197 14-05-11 00:45 Καλησπερα στην κοινότητα ! Σήμερα στις εξετάσεις στα Αρχαία Κατεύθυνσης ώς άγνωστο κείμενο ΄μας έτυχε αυτό που έχω γράψει στον τίτλο του θέματος.. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το βρώ στο διαδίκτυο ; Ιδιαιτέρως την μετάφραση του.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:50 Ο solonas07: #198 14-05-11 00:50 Αρχική Δημοσίευση από HumaneTouch: Καλησπερα στην κοινότητα ! Σήμερα στις εξετάσεις στα Αρχαία Κατεύθυνσης ώς άγνωστο κείμενο ΄μας έτυχε αυτό που έχω γράψει στον τίτλο του θέματος.. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το βρώ στο διαδίκτυο ; Ιδιαιτέρως την μετάφραση του.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Click για ανάπτυξη... Ομοιοπαθής Δες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HumaneTouch Νεοφερμένο μέλος Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:56 Ο HumaneTouch: #199 14-05-11 00:56 Από ό,τι βλέπω δεν συμπεριλαμβάνεται το απόσπασμα που ανέφερα .. Ήταν σχετικά δυσκολότερο από εκείνα που κάναμε στην τάξη και έχω περιέργεια να δώ την μετάφραση γιατί μου φαίνεται πως θα τρίζουν τα κόκαλα του Ξενοφώντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 13:22 Η isida!!! έγραψε: #200 14-07-11 13:22 ρε παιδια...ξέρετε πως μπορώ να γίνω καλύτερη στη μεταφραση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vonlibera Petr23 Τρελας123 rseven buffon85 Antonisbairac1 odmeridis Schlimazel SlimShady Αριάνα123 Haraa11 Dimitris9 Zamasu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
λοιπόν, είναι γ' ενικό παρατατικού Ε.Φ του ρήματος δηόω-ω(= λεηλατώ, ερημώνω). Αρχικοί Χρόνοι: δηόω-ω εδήουν δηώσω εδήωσα δεδήωκα (ΥΓ. η υπογεγραμμένη στο "η" διατηρείται σε όλους τους χρόνους.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstantina1994 Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2011 στις 00:09 Η konstantina1994: #192 15-03-11 00:09 ευχαριστω πολυ .............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iwannak Νεοφερμένο μέλος Η Ιωαννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2011 στις 18:48 Η iwannak έγραψε: #193 16-03-11 18:48 παιδια γεια σας θα ήθελα την βοήθεια σας ξέρετε που μπορώ να βρω την κλίση των παραθετικών ομαλών και ανωμάλων γτ μ εβαλε να κλινω το¨: πασα κτισις ελαττων πλανη, ελλιπεσ φως ,μεγας βασιλευες .αθανατοσ ψυχη ,εγκρατης ανηρ και δεν ξερω πως ν τα κλινω..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biou-tsiou Νεοφερμένο μέλος Η biou-tsiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 20:47 Η biou-tsiou: #194 23-03-11 20:47 Δεν σου έχουν δώσει βιβλίο γραμματικής των αρχαίων; Θα σε βοηθήσει πολύ....αν δεν έχεις ζήτα να σου δώσουν ή αγόρασε μια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Μαρτίου 2011 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 16:18 Η !!!...vivaki...!!!: #195 09-05-11 16:18 Γεια σας, Πόσο στα 40 πιάνετε εσείς στο άγνωστο; Η αλήθεια είναι ότι με δυσκολεύει αρκετά γι' αυτό θέλω και τη γνώμη σας..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 16:30 Η annouskagia: #196 09-05-11 16:30 κοιτα μονο ενα διαγωνισμα εχουμε γραψει στο σχολειο κ εκει πηρα 18 στα 20....δηλαδη 36 στα 40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HumaneTouch Νεοφερμένο μέλος Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:45 Ο HumaneTouch: #197 14-05-11 00:45 Καλησπερα στην κοινότητα ! Σήμερα στις εξετάσεις στα Αρχαία Κατεύθυνσης ώς άγνωστο κείμενο ΄μας έτυχε αυτό που έχω γράψει στον τίτλο του θέματος.. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το βρώ στο διαδίκτυο ; Ιδιαιτέρως την μετάφραση του.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:50 Ο solonas07: #198 14-05-11 00:50 Αρχική Δημοσίευση από HumaneTouch: Καλησπερα στην κοινότητα ! Σήμερα στις εξετάσεις στα Αρχαία Κατεύθυνσης ώς άγνωστο κείμενο ΄μας έτυχε αυτό που έχω γράψει στον τίτλο του θέματος.. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το βρώ στο διαδίκτυο ; Ιδιαιτέρως την μετάφραση του.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Click για ανάπτυξη... Ομοιοπαθής Δες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HumaneTouch Νεοφερμένο μέλος Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:56 Ο HumaneTouch: #199 14-05-11 00:56 Από ό,τι βλέπω δεν συμπεριλαμβάνεται το απόσπασμα που ανέφερα .. Ήταν σχετικά δυσκολότερο από εκείνα που κάναμε στην τάξη και έχω περιέργεια να δώ την μετάφραση γιατί μου φαίνεται πως θα τρίζουν τα κόκαλα του Ξενοφώντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 13:22 Η isida!!! έγραψε: #200 14-07-11 13:22 ρε παιδια...ξέρετε πως μπορώ να γίνω καλύτερη στη μεταφραση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vonlibera Petr23 Τρελας123 rseven buffon85 Antonisbairac1 odmeridis Schlimazel SlimShady Αριάνα123 Haraa11 Dimitris9 Zamasu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευχαριστω πολυ .............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iwannak Νεοφερμένο μέλος Η Ιωαννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 42 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2011 στις 18:48 Η iwannak έγραψε: #193 16-03-11 18:48 παιδια γεια σας θα ήθελα την βοήθεια σας ξέρετε που μπορώ να βρω την κλίση των παραθετικών ομαλών και ανωμάλων γτ μ εβαλε να κλινω το¨: πασα κτισις ελαττων πλανη, ελλιπεσ φως ,μεγας βασιλευες .αθανατοσ ψυχη ,εγκρατης ανηρ και δεν ξερω πως ν τα κλινω..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biou-tsiou Νεοφερμένο μέλος Η biou-tsiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 20:47 Η biou-tsiou: #194 23-03-11 20:47 Δεν σου έχουν δώσει βιβλίο γραμματικής των αρχαίων; Θα σε βοηθήσει πολύ....αν δεν έχεις ζήτα να σου δώσουν ή αγόρασε μια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Μαρτίου 2011 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 16:18 Η !!!...vivaki...!!!: #195 09-05-11 16:18 Γεια σας, Πόσο στα 40 πιάνετε εσείς στο άγνωστο; Η αλήθεια είναι ότι με δυσκολεύει αρκετά γι' αυτό θέλω και τη γνώμη σας..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 16:30 Η annouskagia: #196 09-05-11 16:30 κοιτα μονο ενα διαγωνισμα εχουμε γραψει στο σχολειο κ εκει πηρα 18 στα 20....δηλαδη 36 στα 40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HumaneTouch Νεοφερμένο μέλος Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:45 Ο HumaneTouch: #197 14-05-11 00:45 Καλησπερα στην κοινότητα ! Σήμερα στις εξετάσεις στα Αρχαία Κατεύθυνσης ώς άγνωστο κείμενο ΄μας έτυχε αυτό που έχω γράψει στον τίτλο του θέματος.. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το βρώ στο διαδίκτυο ; Ιδιαιτέρως την μετάφραση του.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:50 Ο solonas07: #198 14-05-11 00:50 Αρχική Δημοσίευση από HumaneTouch: Καλησπερα στην κοινότητα ! Σήμερα στις εξετάσεις στα Αρχαία Κατεύθυνσης ώς άγνωστο κείμενο ΄μας έτυχε αυτό που έχω γράψει στον τίτλο του θέματος.. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το βρώ στο διαδίκτυο ; Ιδιαιτέρως την μετάφραση του.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Click για ανάπτυξη... Ομοιοπαθής Δες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HumaneTouch Νεοφερμένο μέλος Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:56 Ο HumaneTouch: #199 14-05-11 00:56 Από ό,τι βλέπω δεν συμπεριλαμβάνεται το απόσπασμα που ανέφερα .. Ήταν σχετικά δυσκολότερο από εκείνα που κάναμε στην τάξη και έχω περιέργεια να δώ την μετάφραση γιατί μου φαίνεται πως θα τρίζουν τα κόκαλα του Ξενοφώντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 13:22 Η isida!!! έγραψε: #200 14-07-11 13:22 ρε παιδια...ξέρετε πως μπορώ να γίνω καλύτερη στη μεταφραση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vonlibera Petr23 Τρελας123 rseven buffon85 Antonisbairac1 odmeridis Schlimazel SlimShady Αριάνα123 Haraa11 Dimitris9 Zamasu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια γεια σας θα ήθελα την βοήθεια σας ξέρετε που μπορώ να βρω την κλίση των παραθετικών ομαλών και ανωμάλων γτ μ εβαλε να κλινω το¨: πασα κτισις ελαττων πλανη, ελλιπεσ φως ,μεγας βασιλευες .αθανατοσ ψυχη ,εγκρατης ανηρ και δεν ξερω πως ν τα κλινω..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
biou-tsiou Νεοφερμένο μέλος Η biou-tsiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 20:47 Η biou-tsiou: #194 23-03-11 20:47 Δεν σου έχουν δώσει βιβλίο γραμματικής των αρχαίων; Θα σε βοηθήσει πολύ....αν δεν έχεις ζήτα να σου δώσουν ή αγόρασε μια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Μαρτίου 2011 !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 16:18 Η !!!...vivaki...!!!: #195 09-05-11 16:18 Γεια σας, Πόσο στα 40 πιάνετε εσείς στο άγνωστο; Η αλήθεια είναι ότι με δυσκολεύει αρκετά γι' αυτό θέλω και τη γνώμη σας..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 16:30 Η annouskagia: #196 09-05-11 16:30 κοιτα μονο ενα διαγωνισμα εχουμε γραψει στο σχολειο κ εκει πηρα 18 στα 20....δηλαδη 36 στα 40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HumaneTouch Νεοφερμένο μέλος Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:45 Ο HumaneTouch: #197 14-05-11 00:45 Καλησπερα στην κοινότητα ! Σήμερα στις εξετάσεις στα Αρχαία Κατεύθυνσης ώς άγνωστο κείμενο ΄μας έτυχε αυτό που έχω γράψει στον τίτλο του θέματος.. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το βρώ στο διαδίκτυο ; Ιδιαιτέρως την μετάφραση του.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:50 Ο solonas07: #198 14-05-11 00:50 Αρχική Δημοσίευση από HumaneTouch: Καλησπερα στην κοινότητα ! Σήμερα στις εξετάσεις στα Αρχαία Κατεύθυνσης ώς άγνωστο κείμενο ΄μας έτυχε αυτό που έχω γράψει στον τίτλο του θέματος.. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το βρώ στο διαδίκτυο ; Ιδιαιτέρως την μετάφραση του.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Click για ανάπτυξη... Ομοιοπαθής Δες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HumaneTouch Νεοφερμένο μέλος Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:56 Ο HumaneTouch: #199 14-05-11 00:56 Από ό,τι βλέπω δεν συμπεριλαμβάνεται το απόσπασμα που ανέφερα .. Ήταν σχετικά δυσκολότερο από εκείνα που κάναμε στην τάξη και έχω περιέργεια να δώ την μετάφραση γιατί μου φαίνεται πως θα τρίζουν τα κόκαλα του Ξενοφώντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 13:22 Η isida!!! έγραψε: #200 14-07-11 13:22 ρε παιδια...ξέρετε πως μπορώ να γίνω καλύτερη στη μεταφραση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vonlibera Petr23 Τρελας123 rseven buffon85 Antonisbairac1 odmeridis Schlimazel SlimShady Αριάνα123 Haraa11 Dimitris9 Zamasu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν σου έχουν δώσει βιβλίο γραμματικής των αρχαίων; Θα σε βοηθήσει πολύ....αν δεν έχεις ζήτα να σου δώσουν ή αγόρασε μια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 16:18 Η !!!...vivaki...!!!: #195 09-05-11 16:18 Γεια σας, Πόσο στα 40 πιάνετε εσείς στο άγνωστο; Η αλήθεια είναι ότι με δυσκολεύει αρκετά γι' αυτό θέλω και τη γνώμη σας..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 16:30 Η annouskagia: #196 09-05-11 16:30 κοιτα μονο ενα διαγωνισμα εχουμε γραψει στο σχολειο κ εκει πηρα 18 στα 20....δηλαδη 36 στα 40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HumaneTouch Νεοφερμένο μέλος Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:45 Ο HumaneTouch: #197 14-05-11 00:45 Καλησπερα στην κοινότητα ! Σήμερα στις εξετάσεις στα Αρχαία Κατεύθυνσης ώς άγνωστο κείμενο ΄μας έτυχε αυτό που έχω γράψει στον τίτλο του θέματος.. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το βρώ στο διαδίκτυο ; Ιδιαιτέρως την μετάφραση του.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:50 Ο solonas07: #198 14-05-11 00:50 Αρχική Δημοσίευση από HumaneTouch: Καλησπερα στην κοινότητα ! Σήμερα στις εξετάσεις στα Αρχαία Κατεύθυνσης ώς άγνωστο κείμενο ΄μας έτυχε αυτό που έχω γράψει στον τίτλο του θέματος.. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το βρώ στο διαδίκτυο ; Ιδιαιτέρως την μετάφραση του.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Click για ανάπτυξη... Ομοιοπαθής Δες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HumaneTouch Νεοφερμένο μέλος Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:56 Ο HumaneTouch: #199 14-05-11 00:56 Από ό,τι βλέπω δεν συμπεριλαμβάνεται το απόσπασμα που ανέφερα .. Ήταν σχετικά δυσκολότερο από εκείνα που κάναμε στην τάξη και έχω περιέργεια να δώ την μετάφραση γιατί μου φαίνεται πως θα τρίζουν τα κόκαλα του Ξενοφώντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 13:22 Η isida!!! έγραψε: #200 14-07-11 13:22 ρε παιδια...ξέρετε πως μπορώ να γίνω καλύτερη στη μεταφραση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vonlibera Petr23 Τρελας123 rseven buffon85 Antonisbairac1 odmeridis Schlimazel SlimShady Αριάνα123 Haraa11 Dimitris9 Zamasu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας, Πόσο στα 40 πιάνετε εσείς στο άγνωστο; Η αλήθεια είναι ότι με δυσκολεύει αρκετά γι' αυτό θέλω και τη γνώμη σας..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annouskagia Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 358 μηνύματα. 9 Μαΐου 2011 στις 16:30 Η annouskagia: #196 09-05-11 16:30 κοιτα μονο ενα διαγωνισμα εχουμε γραψει στο σχολειο κ εκει πηρα 18 στα 20....δηλαδη 36 στα 40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HumaneTouch Νεοφερμένο μέλος Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:45 Ο HumaneTouch: #197 14-05-11 00:45 Καλησπερα στην κοινότητα ! Σήμερα στις εξετάσεις στα Αρχαία Κατεύθυνσης ώς άγνωστο κείμενο ΄μας έτυχε αυτό που έχω γράψει στον τίτλο του θέματος.. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το βρώ στο διαδίκτυο ; Ιδιαιτέρως την μετάφραση του.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:50 Ο solonas07: #198 14-05-11 00:50 Αρχική Δημοσίευση από HumaneTouch: Καλησπερα στην κοινότητα ! Σήμερα στις εξετάσεις στα Αρχαία Κατεύθυνσης ώς άγνωστο κείμενο ΄μας έτυχε αυτό που έχω γράψει στον τίτλο του θέματος.. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το βρώ στο διαδίκτυο ; Ιδιαιτέρως την μετάφραση του.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Click για ανάπτυξη... Ομοιοπαθής Δες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HumaneTouch Νεοφερμένο μέλος Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:56 Ο HumaneTouch: #199 14-05-11 00:56 Από ό,τι βλέπω δεν συμπεριλαμβάνεται το απόσπασμα που ανέφερα .. Ήταν σχετικά δυσκολότερο από εκείνα που κάναμε στην τάξη και έχω περιέργεια να δώ την μετάφραση γιατί μου φαίνεται πως θα τρίζουν τα κόκαλα του Ξενοφώντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 13:22 Η isida!!! έγραψε: #200 14-07-11 13:22 ρε παιδια...ξέρετε πως μπορώ να γίνω καλύτερη στη μεταφραση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vonlibera Petr23 Τρελας123 rseven buffon85 Antonisbairac1 odmeridis Schlimazel SlimShady Αριάνα123 Haraa11 Dimitris9 Zamasu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κοιτα μονο ενα διαγωνισμα εχουμε γραψει στο σχολειο κ εκει πηρα 18 στα 20....δηλαδη 36 στα 40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
HumaneTouch Νεοφερμένο μέλος Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:45 Ο HumaneTouch: #197 14-05-11 00:45 Καλησπερα στην κοινότητα ! Σήμερα στις εξετάσεις στα Αρχαία Κατεύθυνσης ώς άγνωστο κείμενο ΄μας έτυχε αυτό που έχω γράψει στον τίτλο του θέματος.. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το βρώ στο διαδίκτυο ; Ιδιαιτέρως την μετάφραση του.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:50 Ο solonas07: #198 14-05-11 00:50 Αρχική Δημοσίευση από HumaneTouch: Καλησπερα στην κοινότητα ! Σήμερα στις εξετάσεις στα Αρχαία Κατεύθυνσης ώς άγνωστο κείμενο ΄μας έτυχε αυτό που έχω γράψει στον τίτλο του θέματος.. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το βρώ στο διαδίκτυο ; Ιδιαιτέρως την μετάφραση του.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Click για ανάπτυξη... Ομοιοπαθής Δες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HumaneTouch Νεοφερμένο μέλος Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:56 Ο HumaneTouch: #199 14-05-11 00:56 Από ό,τι βλέπω δεν συμπεριλαμβάνεται το απόσπασμα που ανέφερα .. Ήταν σχετικά δυσκολότερο από εκείνα που κάναμε στην τάξη και έχω περιέργεια να δώ την μετάφραση γιατί μου φαίνεται πως θα τρίζουν τα κόκαλα του Ξενοφώντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 13:22 Η isida!!! έγραψε: #200 14-07-11 13:22 ρε παιδια...ξέρετε πως μπορώ να γίνω καλύτερη στη μεταφραση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vonlibera Petr23 Τρελας123 rseven buffon85 Antonisbairac1 odmeridis Schlimazel SlimShady Αριάνα123 Haraa11 Dimitris9 Zamasu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπερα στην κοινότητα ! Σήμερα στις εξετάσεις στα Αρχαία Κατεύθυνσης ώς άγνωστο κείμενο ΄μας έτυχε αυτό που έχω γράψει στον τίτλο του θέματος.. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το βρώ στο διαδίκτυο ; Ιδιαιτέρως την μετάφραση του.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:50 Ο solonas07: #198 14-05-11 00:50 Αρχική Δημοσίευση από HumaneTouch: Καλησπερα στην κοινότητα ! Σήμερα στις εξετάσεις στα Αρχαία Κατεύθυνσης ώς άγνωστο κείμενο ΄μας έτυχε αυτό που έχω γράψει στον τίτλο του θέματος.. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το βρώ στο διαδίκτυο ; Ιδιαιτέρως την μετάφραση του.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Click για ανάπτυξη... Ομοιοπαθής Δες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HumaneTouch Νεοφερμένο μέλος Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:56 Ο HumaneTouch: #199 14-05-11 00:56 Από ό,τι βλέπω δεν συμπεριλαμβάνεται το απόσπασμα που ανέφερα .. Ήταν σχετικά δυσκολότερο από εκείνα που κάναμε στην τάξη και έχω περιέργεια να δώ την μετάφραση γιατί μου φαίνεται πως θα τρίζουν τα κόκαλα του Ξενοφώντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 13:22 Η isida!!! έγραψε: #200 14-07-11 13:22 ρε παιδια...ξέρετε πως μπορώ να γίνω καλύτερη στη μεταφραση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vonlibera Petr23 Τρελας123 rseven buffon85 Antonisbairac1 odmeridis Schlimazel SlimShady Αριάνα123 Haraa11 Dimitris9 Zamasu Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από HumaneTouch: Καλησπερα στην κοινότητα ! Σήμερα στις εξετάσεις στα Αρχαία Κατεύθυνσης ώς άγνωστο κείμενο ΄μας έτυχε αυτό που έχω γράψει στον τίτλο του θέματος.. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το βρώ στο διαδίκτυο ; Ιδιαιτέρως την μετάφραση του.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Click για ανάπτυξη... Ομοιοπαθής Δες εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
HumaneTouch Νεοφερμένο μέλος Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα. 14 Μαΐου 2011 στις 00:56 Ο HumaneTouch: #199 14-05-11 00:56 Από ό,τι βλέπω δεν συμπεριλαμβάνεται το απόσπασμα που ανέφερα .. Ήταν σχετικά δυσκολότερο από εκείνα που κάναμε στην τάξη και έχω περιέργεια να δώ την μετάφραση γιατί μου φαίνεται πως θα τρίζουν τα κόκαλα του Ξενοφώντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 13:22 Η isida!!! έγραψε: #200 14-07-11 13:22 ρε παιδια...ξέρετε πως μπορώ να γίνω καλύτερη στη μεταφραση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Από ό,τι βλέπω δεν συμπεριλαμβάνεται το απόσπασμα που ανέφερα .. Ήταν σχετικά δυσκολότερο από εκείνα που κάναμε στην τάξη και έχω περιέργεια να δώ την μετάφραση γιατί μου φαίνεται πως θα τρίζουν τα κόκαλα του Ξενοφώντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 13:22 Η isida!!! έγραψε: #200 14-07-11 13:22 ρε παιδια...ξέρετε πως μπορώ να γίνω καλύτερη στη μεταφραση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρε παιδια...ξέρετε πως μπορώ να γίνω καλύτερη στη μεταφραση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.