papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 04:08 Ο papas έγραψε: #41 11-09-08 04:08 Αρχική Δημοσίευση από panos13: Μπορω να σας ανεβασω την εργασια μου <<σπιτι>> και μπορειτε να την συμβουλευτειται για τα μελη της πρωτης Γυμνασιου!Εαν θελετε πειτε το! Click για ανάπτυξη... 6. Απαγορεύονται οι αναζητήσεις έτοιμων εργασιών/projects. Η αναζήτηση ολοκληρωμένων εργασιών (projects) είναι κατά της ιδεολογίας του iSchool. Σαφώς και το Forum είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια σε κάποια εργασία σας. Ακομη και αν την ανεβασεις,θα θεωρηθει σαν 'ετοιμο ψωμι'. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panos13 Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:16 Ο panos13 έγραψε: #42 11-09-08 10:16 :iagree: τοτε δν θα την ανεβασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dadela Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:07 Η dadela έγραψε: #43 13-09-08 18:07 εχετε καμιά ιδέα τι μπορω να φτιαξω?η κυρία ευτυχώς δεν είναι πολύ αυστηρή αλλά δεν ξέρω τι να φτιάξω.Προσπαθώ να βρω μια ιδέα αλλά τίποτα.....εσείς εχετε καμιά ιδέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dadela Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:12 Η dadela έγραψε: #44 13-09-08 18:12 εγώ στη θέση σου θα έψαχνα στο internet!όλο και κάτι θα γράφει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaim Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:30 Ο Kaim έγραψε: #45 13-09-08 18:30 https://en.wikipedia.org/wiki/Airport#Airport_ownership_and_operation Ίσως είδες το ελληνικό άρθρο για τα αεροδρόμια.Στο αγγλικό άρθρο της Wikipedia, υπάρχουν άφθονες πληροφορίες.Τώρα αν έχεις πρόβλημα με τη μετάφρασή τους, μπορούμε να σε βοηθήσουμε εμείς (τουλάχιστον εγώ προσφέρομαι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simos24 Νεοφερμένο μέλος Ο Σιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:37 Ο simos24 έγραψε: #46 13-09-08 18:37 ελα βρε,,,εδω για το βενιζελος εχει τοσα!! Ψαξε λιγο...βαλε στο google λεξεις κ θα βρεις τα παντα!!! καλη δυναμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:39 Ο Unkown-User: #47 13-09-08 18:39 Έχω δουλέψει σε αεροδρόμιο και ξέρω αρκετά καλά πως λειτουργούν, αν θες κάτι συγκεκριμένο ή κάποια διευκρίνιση ρώτα... Προφανώς για εργασία Α γυμνασίου δεν χρειάζεσαι ούτε στο ελάχιστο "σοβαρές πληροφορίες", ουτε ICAO, ούτε FAA και ούτε κατά διάνοια πως λειτουργεί το air traffic με TCAS κτλ. Από εκεί και πέρα τι να πω!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:23 Η stargirl έγραψε: #48 13-09-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από dadela: εχετε καμιά ιδέα τι μπορω να φτιαξω?η κυρία ευτυχώς δεν είναι πολύ αυστηρή αλλά δεν ξέρω τι να φτιάξω.Προσπαθώ να βρω μια ιδέα αλλά τίποτα.....εσείς εχετε καμιά ιδέα? Click για ανάπτυξη... τόσα υπάρχουν...εγώ είχα διαλέξει τηλεόραση λόγω ευκολίας της κατασκευής..θα σου το πρότεινα..είναι εύκολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simos24 Νεοφερμένο μέλος Ο Σιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:10 Ο simos24 έγραψε: #49 13-09-08 22:10 εγω εφτιαξα ηλεκτρικο κουδουνι...με μπαταρια .......πανευκολο κ εντυπωσιακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:31 Η Δαλιδά έγραψε: #50 17-09-08 20:31 εμείς κάναμε αθλητικό κέντρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KwNsTanDiNaA Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:20 Η KwNsTanDiNaA: #51 18-09-08 17:20 Για ατομική εργασία εγώ έκανα Η/Υ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:23 Η wolfe4ever: #52 18-09-08 19:23 για ατομικη ειχα παρει μια βαση ξυλο το εβαψα πρασινο κ μετα με πυλο εφτιαξα μια σπηλια (λεεεεμε τωρα).... την εβαψα καφε, στη συνεχεια εφτιαξα με κατι πετρες εναν κυκλο κ της κολλησα στο ξυλο, μεσα το εβαψα μπλε και ετοιμη κ η λιμνουλα και η ατομικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kass0la Νεοφερμένο μέλος Η Kassy Christina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:45 Η kass0la έγραψε: #53 19-09-08 21:45 Για κασε να θυμηθω και εγω....στη 1η γυμνασιου καναμε μονοι μας ο καθενας... εγω εκανα εναν Φαρο.. και φυσικα με βοηθησε η αδελφη μου..! Παλι καλα βγηκε φοβερος!! Στη 2α Γυμνασιου καναμε ομαδικα το εργοστασιο "Νικας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !msm! Εκκολαπτόμενο μέλος Η !msm! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:08 Η !msm! έγραψε: #54 20-09-08 12:08 εγώ έκανα για ατομική Η/Υ και πήρα 20 στη 2α ομαδική κάναμε εργοστάσιο τομάτας και ξαναπήρα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γρηγόρης25459 Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης25459 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:16 Ο Γρηγόρης25459: #55 21-09-08 09:16 Eγώ είχα φτιάξει μια ανεμογενιτρια και πήρα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:07 Ο Crookshanks: #56 21-09-08 11:07 Εγώ έφτιαξα μια γέφυρα...Ακόμα την έχω και κοσμεί ένα από τα ράφια του τοίχου μου... Μια συμβουλή για την κατασκευή: Οι χαρτόκουτες, κομμένες σε ένα συγκεκριμένο, επιθυμητό σχέδιο και ντυμένες με χαρτόνι, κάνουν θαύματα. Είναι μια γερά κομμάτια, ομοιόμορφα, και μπορείς να φτιάξεις το καθετί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Constantina! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Constantina! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 384 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η Constantina!: #57 21-09-08 11:32 Χμμ... Εγώ θυμάμαι είχα κάνει στην πρώτη Γυμνασίου στην ατομική ένα σταθερό τηλέφωνο απο γύψο. Στη δευτέρα είχαμε κάνει με την ομάδα μου ένα ναυπηγείο.. Τρομερό είχε βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinamamagi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η tinamamagi: #58 17-11-08 15:49 Παιδια δωστε μου πληροφοριες για τη χυτρα ταχυτητας.Τις χρειαζομαι για μια εργασια στην τεχνολογια και δεν εχω βρει σχεδον τιποτα. Δωστε ιστοσελιδες, κειμενα ,ο,τι σχετικο γιατι αρχισα να ψαχνω στο γκουγκλ και μου εβγαζε συνεχεια διαφημησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavrouli_to Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 18:06 Η stavrouli_to: #59 17-11-08 18:06 Γιατί δεν πήρες κατι πιο εύκολο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fffppp Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:05 Η fffppp έγραψε: #60 18-11-08 21:05 Βρες κατι ευκολοτερο γιατι με αυτο δεν τα βγαζεις περα!!!!!!!!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. xrisamikol Γιάννη krisd spring day Gio T C iminspain tsiobieman SlimShady Antonisbairac1 hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από panos13: Μπορω να σας ανεβασω την εργασια μου <<σπιτι>> και μπορειτε να την συμβουλευτειται για τα μελη της πρωτης Γυμνασιου!Εαν θελετε πειτε το! Click για ανάπτυξη... 6. Απαγορεύονται οι αναζητήσεις έτοιμων εργασιών/projects. Η αναζήτηση ολοκληρωμένων εργασιών (projects) είναι κατά της ιδεολογίας του iSchool. Σαφώς και το Forum είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια σε κάποια εργασία σας. Ακομη και αν την ανεβασεις,θα θεωρηθει σαν 'ετοιμο ψωμι'. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panos13 Νεοφερμένο μέλος Ο Panos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:16 Ο panos13 έγραψε: #42 11-09-08 10:16 :iagree: τοτε δν θα την ανεβασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dadela Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:07 Η dadela έγραψε: #43 13-09-08 18:07 εχετε καμιά ιδέα τι μπορω να φτιαξω?η κυρία ευτυχώς δεν είναι πολύ αυστηρή αλλά δεν ξέρω τι να φτιάξω.Προσπαθώ να βρω μια ιδέα αλλά τίποτα.....εσείς εχετε καμιά ιδέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dadela Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:12 Η dadela έγραψε: #44 13-09-08 18:12 εγώ στη θέση σου θα έψαχνα στο internet!όλο και κάτι θα γράφει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaim Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:30 Ο Kaim έγραψε: #45 13-09-08 18:30 https://en.wikipedia.org/wiki/Airport#Airport_ownership_and_operation Ίσως είδες το ελληνικό άρθρο για τα αεροδρόμια.Στο αγγλικό άρθρο της Wikipedia, υπάρχουν άφθονες πληροφορίες.Τώρα αν έχεις πρόβλημα με τη μετάφρασή τους, μπορούμε να σε βοηθήσουμε εμείς (τουλάχιστον εγώ προσφέρομαι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simos24 Νεοφερμένο μέλος Ο Σιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:37 Ο simos24 έγραψε: #46 13-09-08 18:37 ελα βρε,,,εδω για το βενιζελος εχει τοσα!! Ψαξε λιγο...βαλε στο google λεξεις κ θα βρεις τα παντα!!! καλη δυναμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:39 Ο Unkown-User: #47 13-09-08 18:39 Έχω δουλέψει σε αεροδρόμιο και ξέρω αρκετά καλά πως λειτουργούν, αν θες κάτι συγκεκριμένο ή κάποια διευκρίνιση ρώτα... Προφανώς για εργασία Α γυμνασίου δεν χρειάζεσαι ούτε στο ελάχιστο "σοβαρές πληροφορίες", ουτε ICAO, ούτε FAA και ούτε κατά διάνοια πως λειτουργεί το air traffic με TCAS κτλ. Από εκεί και πέρα τι να πω!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:23 Η stargirl έγραψε: #48 13-09-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από dadela: εχετε καμιά ιδέα τι μπορω να φτιαξω?η κυρία ευτυχώς δεν είναι πολύ αυστηρή αλλά δεν ξέρω τι να φτιάξω.Προσπαθώ να βρω μια ιδέα αλλά τίποτα.....εσείς εχετε καμιά ιδέα? Click για ανάπτυξη... τόσα υπάρχουν...εγώ είχα διαλέξει τηλεόραση λόγω ευκολίας της κατασκευής..θα σου το πρότεινα..είναι εύκολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simos24 Νεοφερμένο μέλος Ο Σιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:10 Ο simos24 έγραψε: #49 13-09-08 22:10 εγω εφτιαξα ηλεκτρικο κουδουνι...με μπαταρια .......πανευκολο κ εντυπωσιακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:31 Η Δαλιδά έγραψε: #50 17-09-08 20:31 εμείς κάναμε αθλητικό κέντρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KwNsTanDiNaA Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:20 Η KwNsTanDiNaA: #51 18-09-08 17:20 Για ατομική εργασία εγώ έκανα Η/Υ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:23 Η wolfe4ever: #52 18-09-08 19:23 για ατομικη ειχα παρει μια βαση ξυλο το εβαψα πρασινο κ μετα με πυλο εφτιαξα μια σπηλια (λεεεεμε τωρα).... την εβαψα καφε, στη συνεχεια εφτιαξα με κατι πετρες εναν κυκλο κ της κολλησα στο ξυλο, μεσα το εβαψα μπλε και ετοιμη κ η λιμνουλα και η ατομικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kass0la Νεοφερμένο μέλος Η Kassy Christina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:45 Η kass0la έγραψε: #53 19-09-08 21:45 Για κασε να θυμηθω και εγω....στη 1η γυμνασιου καναμε μονοι μας ο καθενας... εγω εκανα εναν Φαρο.. και φυσικα με βοηθησε η αδελφη μου..! Παλι καλα βγηκε φοβερος!! Στη 2α Γυμνασιου καναμε ομαδικα το εργοστασιο "Νικας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !msm! Εκκολαπτόμενο μέλος Η !msm! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:08 Η !msm! έγραψε: #54 20-09-08 12:08 εγώ έκανα για ατομική Η/Υ και πήρα 20 στη 2α ομαδική κάναμε εργοστάσιο τομάτας και ξαναπήρα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γρηγόρης25459 Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης25459 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:16 Ο Γρηγόρης25459: #55 21-09-08 09:16 Eγώ είχα φτιάξει μια ανεμογενιτρια και πήρα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:07 Ο Crookshanks: #56 21-09-08 11:07 Εγώ έφτιαξα μια γέφυρα...Ακόμα την έχω και κοσμεί ένα από τα ράφια του τοίχου μου... Μια συμβουλή για την κατασκευή: Οι χαρτόκουτες, κομμένες σε ένα συγκεκριμένο, επιθυμητό σχέδιο και ντυμένες με χαρτόνι, κάνουν θαύματα. Είναι μια γερά κομμάτια, ομοιόμορφα, και μπορείς να φτιάξεις το καθετί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Constantina! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Constantina! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 384 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η Constantina!: #57 21-09-08 11:32 Χμμ... Εγώ θυμάμαι είχα κάνει στην πρώτη Γυμνασίου στην ατομική ένα σταθερό τηλέφωνο απο γύψο. Στη δευτέρα είχαμε κάνει με την ομάδα μου ένα ναυπηγείο.. Τρομερό είχε βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinamamagi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η tinamamagi: #58 17-11-08 15:49 Παιδια δωστε μου πληροφοριες για τη χυτρα ταχυτητας.Τις χρειαζομαι για μια εργασια στην τεχνολογια και δεν εχω βρει σχεδον τιποτα. Δωστε ιστοσελιδες, κειμενα ,ο,τι σχετικο γιατι αρχισα να ψαχνω στο γκουγκλ και μου εβγαζε συνεχεια διαφημησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavrouli_to Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 18:06 Η stavrouli_to: #59 17-11-08 18:06 Γιατί δεν πήρες κατι πιο εύκολο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fffppp Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:05 Η fffppp έγραψε: #60 18-11-08 21:05 Βρες κατι ευκολοτερο γιατι με αυτο δεν τα βγαζεις περα!!!!!!!!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. xrisamikol Γιάννη krisd spring day Gio T C iminspain tsiobieman SlimShady Antonisbairac1 hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
:iagree: τοτε δν θα την ανεβασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dadela Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:07 Η dadela έγραψε: #43 13-09-08 18:07 εχετε καμιά ιδέα τι μπορω να φτιαξω?η κυρία ευτυχώς δεν είναι πολύ αυστηρή αλλά δεν ξέρω τι να φτιάξω.Προσπαθώ να βρω μια ιδέα αλλά τίποτα.....εσείς εχετε καμιά ιδέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dadela Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:12 Η dadela έγραψε: #44 13-09-08 18:12 εγώ στη θέση σου θα έψαχνα στο internet!όλο και κάτι θα γράφει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaim Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:30 Ο Kaim έγραψε: #45 13-09-08 18:30 https://en.wikipedia.org/wiki/Airport#Airport_ownership_and_operation Ίσως είδες το ελληνικό άρθρο για τα αεροδρόμια.Στο αγγλικό άρθρο της Wikipedia, υπάρχουν άφθονες πληροφορίες.Τώρα αν έχεις πρόβλημα με τη μετάφρασή τους, μπορούμε να σε βοηθήσουμε εμείς (τουλάχιστον εγώ προσφέρομαι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simos24 Νεοφερμένο μέλος Ο Σιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:37 Ο simos24 έγραψε: #46 13-09-08 18:37 ελα βρε,,,εδω για το βενιζελος εχει τοσα!! Ψαξε λιγο...βαλε στο google λεξεις κ θα βρεις τα παντα!!! καλη δυναμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:39 Ο Unkown-User: #47 13-09-08 18:39 Έχω δουλέψει σε αεροδρόμιο και ξέρω αρκετά καλά πως λειτουργούν, αν θες κάτι συγκεκριμένο ή κάποια διευκρίνιση ρώτα... Προφανώς για εργασία Α γυμνασίου δεν χρειάζεσαι ούτε στο ελάχιστο "σοβαρές πληροφορίες", ουτε ICAO, ούτε FAA και ούτε κατά διάνοια πως λειτουργεί το air traffic με TCAS κτλ. Από εκεί και πέρα τι να πω!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:23 Η stargirl έγραψε: #48 13-09-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από dadela: εχετε καμιά ιδέα τι μπορω να φτιαξω?η κυρία ευτυχώς δεν είναι πολύ αυστηρή αλλά δεν ξέρω τι να φτιάξω.Προσπαθώ να βρω μια ιδέα αλλά τίποτα.....εσείς εχετε καμιά ιδέα? Click για ανάπτυξη... τόσα υπάρχουν...εγώ είχα διαλέξει τηλεόραση λόγω ευκολίας της κατασκευής..θα σου το πρότεινα..είναι εύκολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simos24 Νεοφερμένο μέλος Ο Σιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:10 Ο simos24 έγραψε: #49 13-09-08 22:10 εγω εφτιαξα ηλεκτρικο κουδουνι...με μπαταρια .......πανευκολο κ εντυπωσιακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:31 Η Δαλιδά έγραψε: #50 17-09-08 20:31 εμείς κάναμε αθλητικό κέντρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KwNsTanDiNaA Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:20 Η KwNsTanDiNaA: #51 18-09-08 17:20 Για ατομική εργασία εγώ έκανα Η/Υ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:23 Η wolfe4ever: #52 18-09-08 19:23 για ατομικη ειχα παρει μια βαση ξυλο το εβαψα πρασινο κ μετα με πυλο εφτιαξα μια σπηλια (λεεεεμε τωρα).... την εβαψα καφε, στη συνεχεια εφτιαξα με κατι πετρες εναν κυκλο κ της κολλησα στο ξυλο, μεσα το εβαψα μπλε και ετοιμη κ η λιμνουλα και η ατομικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kass0la Νεοφερμένο μέλος Η Kassy Christina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:45 Η kass0la έγραψε: #53 19-09-08 21:45 Για κασε να θυμηθω και εγω....στη 1η γυμνασιου καναμε μονοι μας ο καθενας... εγω εκανα εναν Φαρο.. και φυσικα με βοηθησε η αδελφη μου..! Παλι καλα βγηκε φοβερος!! Στη 2α Γυμνασιου καναμε ομαδικα το εργοστασιο "Νικας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !msm! Εκκολαπτόμενο μέλος Η !msm! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:08 Η !msm! έγραψε: #54 20-09-08 12:08 εγώ έκανα για ατομική Η/Υ και πήρα 20 στη 2α ομαδική κάναμε εργοστάσιο τομάτας και ξαναπήρα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γρηγόρης25459 Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης25459 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:16 Ο Γρηγόρης25459: #55 21-09-08 09:16 Eγώ είχα φτιάξει μια ανεμογενιτρια και πήρα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:07 Ο Crookshanks: #56 21-09-08 11:07 Εγώ έφτιαξα μια γέφυρα...Ακόμα την έχω και κοσμεί ένα από τα ράφια του τοίχου μου... Μια συμβουλή για την κατασκευή: Οι χαρτόκουτες, κομμένες σε ένα συγκεκριμένο, επιθυμητό σχέδιο και ντυμένες με χαρτόνι, κάνουν θαύματα. Είναι μια γερά κομμάτια, ομοιόμορφα, και μπορείς να φτιάξεις το καθετί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Constantina! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Constantina! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 384 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η Constantina!: #57 21-09-08 11:32 Χμμ... Εγώ θυμάμαι είχα κάνει στην πρώτη Γυμνασίου στην ατομική ένα σταθερό τηλέφωνο απο γύψο. Στη δευτέρα είχαμε κάνει με την ομάδα μου ένα ναυπηγείο.. Τρομερό είχε βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinamamagi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η tinamamagi: #58 17-11-08 15:49 Παιδια δωστε μου πληροφοριες για τη χυτρα ταχυτητας.Τις χρειαζομαι για μια εργασια στην τεχνολογια και δεν εχω βρει σχεδον τιποτα. Δωστε ιστοσελιδες, κειμενα ,ο,τι σχετικο γιατι αρχισα να ψαχνω στο γκουγκλ και μου εβγαζε συνεχεια διαφημησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavrouli_to Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 18:06 Η stavrouli_to: #59 17-11-08 18:06 Γιατί δεν πήρες κατι πιο εύκολο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fffppp Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:05 Η fffppp έγραψε: #60 18-11-08 21:05 Βρες κατι ευκολοτερο γιατι με αυτο δεν τα βγαζεις περα!!!!!!!!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. xrisamikol Γιάννη krisd spring day Gio T C iminspain tsiobieman SlimShady Antonisbairac1 hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εχετε καμιά ιδέα τι μπορω να φτιαξω?η κυρία ευτυχώς δεν είναι πολύ αυστηρή αλλά δεν ξέρω τι να φτιάξω.Προσπαθώ να βρω μια ιδέα αλλά τίποτα.....εσείς εχετε καμιά ιδέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dadela Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:12 Η dadela έγραψε: #44 13-09-08 18:12 εγώ στη θέση σου θα έψαχνα στο internet!όλο και κάτι θα γράφει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaim Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:30 Ο Kaim έγραψε: #45 13-09-08 18:30 https://en.wikipedia.org/wiki/Airport#Airport_ownership_and_operation Ίσως είδες το ελληνικό άρθρο για τα αεροδρόμια.Στο αγγλικό άρθρο της Wikipedia, υπάρχουν άφθονες πληροφορίες.Τώρα αν έχεις πρόβλημα με τη μετάφρασή τους, μπορούμε να σε βοηθήσουμε εμείς (τουλάχιστον εγώ προσφέρομαι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simos24 Νεοφερμένο μέλος Ο Σιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:37 Ο simos24 έγραψε: #46 13-09-08 18:37 ελα βρε,,,εδω για το βενιζελος εχει τοσα!! Ψαξε λιγο...βαλε στο google λεξεις κ θα βρεις τα παντα!!! καλη δυναμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:39 Ο Unkown-User: #47 13-09-08 18:39 Έχω δουλέψει σε αεροδρόμιο και ξέρω αρκετά καλά πως λειτουργούν, αν θες κάτι συγκεκριμένο ή κάποια διευκρίνιση ρώτα... Προφανώς για εργασία Α γυμνασίου δεν χρειάζεσαι ούτε στο ελάχιστο "σοβαρές πληροφορίες", ουτε ICAO, ούτε FAA και ούτε κατά διάνοια πως λειτουργεί το air traffic με TCAS κτλ. Από εκεί και πέρα τι να πω!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:23 Η stargirl έγραψε: #48 13-09-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από dadela: εχετε καμιά ιδέα τι μπορω να φτιαξω?η κυρία ευτυχώς δεν είναι πολύ αυστηρή αλλά δεν ξέρω τι να φτιάξω.Προσπαθώ να βρω μια ιδέα αλλά τίποτα.....εσείς εχετε καμιά ιδέα? Click για ανάπτυξη... τόσα υπάρχουν...εγώ είχα διαλέξει τηλεόραση λόγω ευκολίας της κατασκευής..θα σου το πρότεινα..είναι εύκολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simos24 Νεοφερμένο μέλος Ο Σιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:10 Ο simos24 έγραψε: #49 13-09-08 22:10 εγω εφτιαξα ηλεκτρικο κουδουνι...με μπαταρια .......πανευκολο κ εντυπωσιακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:31 Η Δαλιδά έγραψε: #50 17-09-08 20:31 εμείς κάναμε αθλητικό κέντρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KwNsTanDiNaA Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:20 Η KwNsTanDiNaA: #51 18-09-08 17:20 Για ατομική εργασία εγώ έκανα Η/Υ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:23 Η wolfe4ever: #52 18-09-08 19:23 για ατομικη ειχα παρει μια βαση ξυλο το εβαψα πρασινο κ μετα με πυλο εφτιαξα μια σπηλια (λεεεεμε τωρα).... την εβαψα καφε, στη συνεχεια εφτιαξα με κατι πετρες εναν κυκλο κ της κολλησα στο ξυλο, μεσα το εβαψα μπλε και ετοιμη κ η λιμνουλα και η ατομικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kass0la Νεοφερμένο μέλος Η Kassy Christina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:45 Η kass0la έγραψε: #53 19-09-08 21:45 Για κασε να θυμηθω και εγω....στη 1η γυμνασιου καναμε μονοι μας ο καθενας... εγω εκανα εναν Φαρο.. και φυσικα με βοηθησε η αδελφη μου..! Παλι καλα βγηκε φοβερος!! Στη 2α Γυμνασιου καναμε ομαδικα το εργοστασιο "Νικας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !msm! Εκκολαπτόμενο μέλος Η !msm! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:08 Η !msm! έγραψε: #54 20-09-08 12:08 εγώ έκανα για ατομική Η/Υ και πήρα 20 στη 2α ομαδική κάναμε εργοστάσιο τομάτας και ξαναπήρα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γρηγόρης25459 Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης25459 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:16 Ο Γρηγόρης25459: #55 21-09-08 09:16 Eγώ είχα φτιάξει μια ανεμογενιτρια και πήρα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:07 Ο Crookshanks: #56 21-09-08 11:07 Εγώ έφτιαξα μια γέφυρα...Ακόμα την έχω και κοσμεί ένα από τα ράφια του τοίχου μου... Μια συμβουλή για την κατασκευή: Οι χαρτόκουτες, κομμένες σε ένα συγκεκριμένο, επιθυμητό σχέδιο και ντυμένες με χαρτόνι, κάνουν θαύματα. Είναι μια γερά κομμάτια, ομοιόμορφα, και μπορείς να φτιάξεις το καθετί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Constantina! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Constantina! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 384 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η Constantina!: #57 21-09-08 11:32 Χμμ... Εγώ θυμάμαι είχα κάνει στην πρώτη Γυμνασίου στην ατομική ένα σταθερό τηλέφωνο απο γύψο. Στη δευτέρα είχαμε κάνει με την ομάδα μου ένα ναυπηγείο.. Τρομερό είχε βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinamamagi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η tinamamagi: #58 17-11-08 15:49 Παιδια δωστε μου πληροφοριες για τη χυτρα ταχυτητας.Τις χρειαζομαι για μια εργασια στην τεχνολογια και δεν εχω βρει σχεδον τιποτα. Δωστε ιστοσελιδες, κειμενα ,ο,τι σχετικο γιατι αρχισα να ψαχνω στο γκουγκλ και μου εβγαζε συνεχεια διαφημησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavrouli_to Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 18:06 Η stavrouli_to: #59 17-11-08 18:06 Γιατί δεν πήρες κατι πιο εύκολο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fffppp Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:05 Η fffppp έγραψε: #60 18-11-08 21:05 Βρες κατι ευκολοτερο γιατι με αυτο δεν τα βγαζεις περα!!!!!!!!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. xrisamikol Γιάννη krisd spring day Gio T C iminspain tsiobieman SlimShady Antonisbairac1 hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ στη θέση σου θα έψαχνα στο internet!όλο και κάτι θα γράφει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kaim Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:30 Ο Kaim έγραψε: #45 13-09-08 18:30 https://en.wikipedia.org/wiki/Airport#Airport_ownership_and_operation Ίσως είδες το ελληνικό άρθρο για τα αεροδρόμια.Στο αγγλικό άρθρο της Wikipedia, υπάρχουν άφθονες πληροφορίες.Τώρα αν έχεις πρόβλημα με τη μετάφρασή τους, μπορούμε να σε βοηθήσουμε εμείς (τουλάχιστον εγώ προσφέρομαι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simos24 Νεοφερμένο μέλος Ο Σιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:37 Ο simos24 έγραψε: #46 13-09-08 18:37 ελα βρε,,,εδω για το βενιζελος εχει τοσα!! Ψαξε λιγο...βαλε στο google λεξεις κ θα βρεις τα παντα!!! καλη δυναμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:39 Ο Unkown-User: #47 13-09-08 18:39 Έχω δουλέψει σε αεροδρόμιο και ξέρω αρκετά καλά πως λειτουργούν, αν θες κάτι συγκεκριμένο ή κάποια διευκρίνιση ρώτα... Προφανώς για εργασία Α γυμνασίου δεν χρειάζεσαι ούτε στο ελάχιστο "σοβαρές πληροφορίες", ουτε ICAO, ούτε FAA και ούτε κατά διάνοια πως λειτουργεί το air traffic με TCAS κτλ. Από εκεί και πέρα τι να πω!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:23 Η stargirl έγραψε: #48 13-09-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από dadela: εχετε καμιά ιδέα τι μπορω να φτιαξω?η κυρία ευτυχώς δεν είναι πολύ αυστηρή αλλά δεν ξέρω τι να φτιάξω.Προσπαθώ να βρω μια ιδέα αλλά τίποτα.....εσείς εχετε καμιά ιδέα? Click για ανάπτυξη... τόσα υπάρχουν...εγώ είχα διαλέξει τηλεόραση λόγω ευκολίας της κατασκευής..θα σου το πρότεινα..είναι εύκολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simos24 Νεοφερμένο μέλος Ο Σιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:10 Ο simos24 έγραψε: #49 13-09-08 22:10 εγω εφτιαξα ηλεκτρικο κουδουνι...με μπαταρια .......πανευκολο κ εντυπωσιακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:31 Η Δαλιδά έγραψε: #50 17-09-08 20:31 εμείς κάναμε αθλητικό κέντρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KwNsTanDiNaA Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:20 Η KwNsTanDiNaA: #51 18-09-08 17:20 Για ατομική εργασία εγώ έκανα Η/Υ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:23 Η wolfe4ever: #52 18-09-08 19:23 για ατομικη ειχα παρει μια βαση ξυλο το εβαψα πρασινο κ μετα με πυλο εφτιαξα μια σπηλια (λεεεεμε τωρα).... την εβαψα καφε, στη συνεχεια εφτιαξα με κατι πετρες εναν κυκλο κ της κολλησα στο ξυλο, μεσα το εβαψα μπλε και ετοιμη κ η λιμνουλα και η ατομικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kass0la Νεοφερμένο μέλος Η Kassy Christina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:45 Η kass0la έγραψε: #53 19-09-08 21:45 Για κασε να θυμηθω και εγω....στη 1η γυμνασιου καναμε μονοι μας ο καθενας... εγω εκανα εναν Φαρο.. και φυσικα με βοηθησε η αδελφη μου..! Παλι καλα βγηκε φοβερος!! Στη 2α Γυμνασιου καναμε ομαδικα το εργοστασιο "Νικας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !msm! Εκκολαπτόμενο μέλος Η !msm! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:08 Η !msm! έγραψε: #54 20-09-08 12:08 εγώ έκανα για ατομική Η/Υ και πήρα 20 στη 2α ομαδική κάναμε εργοστάσιο τομάτας και ξαναπήρα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γρηγόρης25459 Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης25459 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:16 Ο Γρηγόρης25459: #55 21-09-08 09:16 Eγώ είχα φτιάξει μια ανεμογενιτρια και πήρα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:07 Ο Crookshanks: #56 21-09-08 11:07 Εγώ έφτιαξα μια γέφυρα...Ακόμα την έχω και κοσμεί ένα από τα ράφια του τοίχου μου... Μια συμβουλή για την κατασκευή: Οι χαρτόκουτες, κομμένες σε ένα συγκεκριμένο, επιθυμητό σχέδιο και ντυμένες με χαρτόνι, κάνουν θαύματα. Είναι μια γερά κομμάτια, ομοιόμορφα, και μπορείς να φτιάξεις το καθετί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Constantina! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Constantina! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 384 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η Constantina!: #57 21-09-08 11:32 Χμμ... Εγώ θυμάμαι είχα κάνει στην πρώτη Γυμνασίου στην ατομική ένα σταθερό τηλέφωνο απο γύψο. Στη δευτέρα είχαμε κάνει με την ομάδα μου ένα ναυπηγείο.. Τρομερό είχε βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinamamagi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η tinamamagi: #58 17-11-08 15:49 Παιδια δωστε μου πληροφοριες για τη χυτρα ταχυτητας.Τις χρειαζομαι για μια εργασια στην τεχνολογια και δεν εχω βρει σχεδον τιποτα. Δωστε ιστοσελιδες, κειμενα ,ο,τι σχετικο γιατι αρχισα να ψαχνω στο γκουγκλ και μου εβγαζε συνεχεια διαφημησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavrouli_to Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 18:06 Η stavrouli_to: #59 17-11-08 18:06 Γιατί δεν πήρες κατι πιο εύκολο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fffppp Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:05 Η fffppp έγραψε: #60 18-11-08 21:05 Βρες κατι ευκολοτερο γιατι με αυτο δεν τα βγαζεις περα!!!!!!!!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. xrisamikol Γιάννη krisd spring day Gio T C iminspain tsiobieman SlimShady Antonisbairac1 hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://en.wikipedia.org/wiki/Airport#Airport_ownership_and_operation Ίσως είδες το ελληνικό άρθρο για τα αεροδρόμια.Στο αγγλικό άρθρο της Wikipedia, υπάρχουν άφθονες πληροφορίες.Τώρα αν έχεις πρόβλημα με τη μετάφρασή τους, μπορούμε να σε βοηθήσουμε εμείς (τουλάχιστον εγώ προσφέρομαι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
simos24 Νεοφερμένο μέλος Ο Σιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:37 Ο simos24 έγραψε: #46 13-09-08 18:37 ελα βρε,,,εδω για το βενιζελος εχει τοσα!! Ψαξε λιγο...βαλε στο google λεξεις κ θα βρεις τα παντα!!! καλη δυναμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:39 Ο Unkown-User: #47 13-09-08 18:39 Έχω δουλέψει σε αεροδρόμιο και ξέρω αρκετά καλά πως λειτουργούν, αν θες κάτι συγκεκριμένο ή κάποια διευκρίνιση ρώτα... Προφανώς για εργασία Α γυμνασίου δεν χρειάζεσαι ούτε στο ελάχιστο "σοβαρές πληροφορίες", ουτε ICAO, ούτε FAA και ούτε κατά διάνοια πως λειτουργεί το air traffic με TCAS κτλ. Από εκεί και πέρα τι να πω!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:23 Η stargirl έγραψε: #48 13-09-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από dadela: εχετε καμιά ιδέα τι μπορω να φτιαξω?η κυρία ευτυχώς δεν είναι πολύ αυστηρή αλλά δεν ξέρω τι να φτιάξω.Προσπαθώ να βρω μια ιδέα αλλά τίποτα.....εσείς εχετε καμιά ιδέα? Click για ανάπτυξη... τόσα υπάρχουν...εγώ είχα διαλέξει τηλεόραση λόγω ευκολίας της κατασκευής..θα σου το πρότεινα..είναι εύκολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simos24 Νεοφερμένο μέλος Ο Σιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:10 Ο simos24 έγραψε: #49 13-09-08 22:10 εγω εφτιαξα ηλεκτρικο κουδουνι...με μπαταρια .......πανευκολο κ εντυπωσιακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:31 Η Δαλιδά έγραψε: #50 17-09-08 20:31 εμείς κάναμε αθλητικό κέντρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KwNsTanDiNaA Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:20 Η KwNsTanDiNaA: #51 18-09-08 17:20 Για ατομική εργασία εγώ έκανα Η/Υ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:23 Η wolfe4ever: #52 18-09-08 19:23 για ατομικη ειχα παρει μια βαση ξυλο το εβαψα πρασινο κ μετα με πυλο εφτιαξα μια σπηλια (λεεεεμε τωρα).... την εβαψα καφε, στη συνεχεια εφτιαξα με κατι πετρες εναν κυκλο κ της κολλησα στο ξυλο, μεσα το εβαψα μπλε και ετοιμη κ η λιμνουλα και η ατομικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kass0la Νεοφερμένο μέλος Η Kassy Christina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:45 Η kass0la έγραψε: #53 19-09-08 21:45 Για κασε να θυμηθω και εγω....στη 1η γυμνασιου καναμε μονοι μας ο καθενας... εγω εκανα εναν Φαρο.. και φυσικα με βοηθησε η αδελφη μου..! Παλι καλα βγηκε φοβερος!! Στη 2α Γυμνασιου καναμε ομαδικα το εργοστασιο "Νικας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !msm! Εκκολαπτόμενο μέλος Η !msm! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:08 Η !msm! έγραψε: #54 20-09-08 12:08 εγώ έκανα για ατομική Η/Υ και πήρα 20 στη 2α ομαδική κάναμε εργοστάσιο τομάτας και ξαναπήρα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γρηγόρης25459 Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης25459 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:16 Ο Γρηγόρης25459: #55 21-09-08 09:16 Eγώ είχα φτιάξει μια ανεμογενιτρια και πήρα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:07 Ο Crookshanks: #56 21-09-08 11:07 Εγώ έφτιαξα μια γέφυρα...Ακόμα την έχω και κοσμεί ένα από τα ράφια του τοίχου μου... Μια συμβουλή για την κατασκευή: Οι χαρτόκουτες, κομμένες σε ένα συγκεκριμένο, επιθυμητό σχέδιο και ντυμένες με χαρτόνι, κάνουν θαύματα. Είναι μια γερά κομμάτια, ομοιόμορφα, και μπορείς να φτιάξεις το καθετί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Constantina! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Constantina! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 384 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η Constantina!: #57 21-09-08 11:32 Χμμ... Εγώ θυμάμαι είχα κάνει στην πρώτη Γυμνασίου στην ατομική ένα σταθερό τηλέφωνο απο γύψο. Στη δευτέρα είχαμε κάνει με την ομάδα μου ένα ναυπηγείο.. Τρομερό είχε βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinamamagi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η tinamamagi: #58 17-11-08 15:49 Παιδια δωστε μου πληροφοριες για τη χυτρα ταχυτητας.Τις χρειαζομαι για μια εργασια στην τεχνολογια και δεν εχω βρει σχεδον τιποτα. Δωστε ιστοσελιδες, κειμενα ,ο,τι σχετικο γιατι αρχισα να ψαχνω στο γκουγκλ και μου εβγαζε συνεχεια διαφημησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavrouli_to Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 18:06 Η stavrouli_to: #59 17-11-08 18:06 Γιατί δεν πήρες κατι πιο εύκολο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fffppp Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:05 Η fffppp έγραψε: #60 18-11-08 21:05 Βρες κατι ευκολοτερο γιατι με αυτο δεν τα βγαζεις περα!!!!!!!!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. xrisamikol Γιάννη krisd spring day Gio T C iminspain tsiobieman SlimShady Antonisbairac1 hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ελα βρε,,,εδω για το βενιζελος εχει τοσα!! Ψαξε λιγο...βαλε στο google λεξεις κ θα βρεις τα παντα!!! καλη δυναμη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:39 Ο Unkown-User: #47 13-09-08 18:39 Έχω δουλέψει σε αεροδρόμιο και ξέρω αρκετά καλά πως λειτουργούν, αν θες κάτι συγκεκριμένο ή κάποια διευκρίνιση ρώτα... Προφανώς για εργασία Α γυμνασίου δεν χρειάζεσαι ούτε στο ελάχιστο "σοβαρές πληροφορίες", ουτε ICAO, ούτε FAA και ούτε κατά διάνοια πως λειτουργεί το air traffic με TCAS κτλ. Από εκεί και πέρα τι να πω!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:23 Η stargirl έγραψε: #48 13-09-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από dadela: εχετε καμιά ιδέα τι μπορω να φτιαξω?η κυρία ευτυχώς δεν είναι πολύ αυστηρή αλλά δεν ξέρω τι να φτιάξω.Προσπαθώ να βρω μια ιδέα αλλά τίποτα.....εσείς εχετε καμιά ιδέα? Click για ανάπτυξη... τόσα υπάρχουν...εγώ είχα διαλέξει τηλεόραση λόγω ευκολίας της κατασκευής..θα σου το πρότεινα..είναι εύκολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simos24 Νεοφερμένο μέλος Ο Σιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:10 Ο simos24 έγραψε: #49 13-09-08 22:10 εγω εφτιαξα ηλεκτρικο κουδουνι...με μπαταρια .......πανευκολο κ εντυπωσιακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:31 Η Δαλιδά έγραψε: #50 17-09-08 20:31 εμείς κάναμε αθλητικό κέντρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KwNsTanDiNaA Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:20 Η KwNsTanDiNaA: #51 18-09-08 17:20 Για ατομική εργασία εγώ έκανα Η/Υ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:23 Η wolfe4ever: #52 18-09-08 19:23 για ατομικη ειχα παρει μια βαση ξυλο το εβαψα πρασινο κ μετα με πυλο εφτιαξα μια σπηλια (λεεεεμε τωρα).... την εβαψα καφε, στη συνεχεια εφτιαξα με κατι πετρες εναν κυκλο κ της κολλησα στο ξυλο, μεσα το εβαψα μπλε και ετοιμη κ η λιμνουλα και η ατομικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kass0la Νεοφερμένο μέλος Η Kassy Christina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:45 Η kass0la έγραψε: #53 19-09-08 21:45 Για κασε να θυμηθω και εγω....στη 1η γυμνασιου καναμε μονοι μας ο καθενας... εγω εκανα εναν Φαρο.. και φυσικα με βοηθησε η αδελφη μου..! Παλι καλα βγηκε φοβερος!! Στη 2α Γυμνασιου καναμε ομαδικα το εργοστασιο "Νικας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !msm! Εκκολαπτόμενο μέλος Η !msm! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:08 Η !msm! έγραψε: #54 20-09-08 12:08 εγώ έκανα για ατομική Η/Υ και πήρα 20 στη 2α ομαδική κάναμε εργοστάσιο τομάτας και ξαναπήρα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γρηγόρης25459 Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης25459 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:16 Ο Γρηγόρης25459: #55 21-09-08 09:16 Eγώ είχα φτιάξει μια ανεμογενιτρια και πήρα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:07 Ο Crookshanks: #56 21-09-08 11:07 Εγώ έφτιαξα μια γέφυρα...Ακόμα την έχω και κοσμεί ένα από τα ράφια του τοίχου μου... Μια συμβουλή για την κατασκευή: Οι χαρτόκουτες, κομμένες σε ένα συγκεκριμένο, επιθυμητό σχέδιο και ντυμένες με χαρτόνι, κάνουν θαύματα. Είναι μια γερά κομμάτια, ομοιόμορφα, και μπορείς να φτιάξεις το καθετί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Constantina! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Constantina! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 384 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η Constantina!: #57 21-09-08 11:32 Χμμ... Εγώ θυμάμαι είχα κάνει στην πρώτη Γυμνασίου στην ατομική ένα σταθερό τηλέφωνο απο γύψο. Στη δευτέρα είχαμε κάνει με την ομάδα μου ένα ναυπηγείο.. Τρομερό είχε βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinamamagi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η tinamamagi: #58 17-11-08 15:49 Παιδια δωστε μου πληροφοριες για τη χυτρα ταχυτητας.Τις χρειαζομαι για μια εργασια στην τεχνολογια και δεν εχω βρει σχεδον τιποτα. Δωστε ιστοσελιδες, κειμενα ,ο,τι σχετικο γιατι αρχισα να ψαχνω στο γκουγκλ και μου εβγαζε συνεχεια διαφημησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavrouli_to Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 18:06 Η stavrouli_to: #59 17-11-08 18:06 Γιατί δεν πήρες κατι πιο εύκολο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fffppp Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:05 Η fffppp έγραψε: #60 18-11-08 21:05 Βρες κατι ευκολοτερο γιατι με αυτο δεν τα βγαζεις περα!!!!!!!!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. xrisamikol Γιάννη krisd spring day Gio T C iminspain tsiobieman SlimShady Antonisbairac1 hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω δουλέψει σε αεροδρόμιο και ξέρω αρκετά καλά πως λειτουργούν, αν θες κάτι συγκεκριμένο ή κάποια διευκρίνιση ρώτα... Προφανώς για εργασία Α γυμνασίου δεν χρειάζεσαι ούτε στο ελάχιστο "σοβαρές πληροφορίες", ουτε ICAO, ούτε FAA και ούτε κατά διάνοια πως λειτουργεί το air traffic με TCAS κτλ. Από εκεί και πέρα τι να πω!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:23 Η stargirl έγραψε: #48 13-09-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από dadela: εχετε καμιά ιδέα τι μπορω να φτιαξω?η κυρία ευτυχώς δεν είναι πολύ αυστηρή αλλά δεν ξέρω τι να φτιάξω.Προσπαθώ να βρω μια ιδέα αλλά τίποτα.....εσείς εχετε καμιά ιδέα? Click για ανάπτυξη... τόσα υπάρχουν...εγώ είχα διαλέξει τηλεόραση λόγω ευκολίας της κατασκευής..θα σου το πρότεινα..είναι εύκολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. simos24 Νεοφερμένο μέλος Ο Σιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:10 Ο simos24 έγραψε: #49 13-09-08 22:10 εγω εφτιαξα ηλεκτρικο κουδουνι...με μπαταρια .......πανευκολο κ εντυπωσιακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:31 Η Δαλιδά έγραψε: #50 17-09-08 20:31 εμείς κάναμε αθλητικό κέντρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KwNsTanDiNaA Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:20 Η KwNsTanDiNaA: #51 18-09-08 17:20 Για ατομική εργασία εγώ έκανα Η/Υ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:23 Η wolfe4ever: #52 18-09-08 19:23 για ατομικη ειχα παρει μια βαση ξυλο το εβαψα πρασινο κ μετα με πυλο εφτιαξα μια σπηλια (λεεεεμε τωρα).... την εβαψα καφε, στη συνεχεια εφτιαξα με κατι πετρες εναν κυκλο κ της κολλησα στο ξυλο, μεσα το εβαψα μπλε και ετοιμη κ η λιμνουλα και η ατομικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kass0la Νεοφερμένο μέλος Η Kassy Christina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:45 Η kass0la έγραψε: #53 19-09-08 21:45 Για κασε να θυμηθω και εγω....στη 1η γυμνασιου καναμε μονοι μας ο καθενας... εγω εκανα εναν Φαρο.. και φυσικα με βοηθησε η αδελφη μου..! Παλι καλα βγηκε φοβερος!! Στη 2α Γυμνασιου καναμε ομαδικα το εργοστασιο "Νικας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !msm! Εκκολαπτόμενο μέλος Η !msm! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:08 Η !msm! έγραψε: #54 20-09-08 12:08 εγώ έκανα για ατομική Η/Υ και πήρα 20 στη 2α ομαδική κάναμε εργοστάσιο τομάτας και ξαναπήρα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γρηγόρης25459 Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης25459 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:16 Ο Γρηγόρης25459: #55 21-09-08 09:16 Eγώ είχα φτιάξει μια ανεμογενιτρια και πήρα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:07 Ο Crookshanks: #56 21-09-08 11:07 Εγώ έφτιαξα μια γέφυρα...Ακόμα την έχω και κοσμεί ένα από τα ράφια του τοίχου μου... Μια συμβουλή για την κατασκευή: Οι χαρτόκουτες, κομμένες σε ένα συγκεκριμένο, επιθυμητό σχέδιο και ντυμένες με χαρτόνι, κάνουν θαύματα. Είναι μια γερά κομμάτια, ομοιόμορφα, και μπορείς να φτιάξεις το καθετί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Constantina! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Constantina! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 384 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η Constantina!: #57 21-09-08 11:32 Χμμ... Εγώ θυμάμαι είχα κάνει στην πρώτη Γυμνασίου στην ατομική ένα σταθερό τηλέφωνο απο γύψο. Στη δευτέρα είχαμε κάνει με την ομάδα μου ένα ναυπηγείο.. Τρομερό είχε βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinamamagi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η tinamamagi: #58 17-11-08 15:49 Παιδια δωστε μου πληροφοριες για τη χυτρα ταχυτητας.Τις χρειαζομαι για μια εργασια στην τεχνολογια και δεν εχω βρει σχεδον τιποτα. Δωστε ιστοσελιδες, κειμενα ,ο,τι σχετικο γιατι αρχισα να ψαχνω στο γκουγκλ και μου εβγαζε συνεχεια διαφημησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavrouli_to Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 18:06 Η stavrouli_to: #59 17-11-08 18:06 Γιατί δεν πήρες κατι πιο εύκολο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fffppp Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:05 Η fffppp έγραψε: #60 18-11-08 21:05 Βρες κατι ευκολοτερο γιατι με αυτο δεν τα βγαζεις περα!!!!!!!!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. xrisamikol Γιάννη krisd spring day Gio T C iminspain tsiobieman SlimShady Antonisbairac1 hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dadela: εχετε καμιά ιδέα τι μπορω να φτιαξω?η κυρία ευτυχώς δεν είναι πολύ αυστηρή αλλά δεν ξέρω τι να φτιάξω.Προσπαθώ να βρω μια ιδέα αλλά τίποτα.....εσείς εχετε καμιά ιδέα? Click για ανάπτυξη... τόσα υπάρχουν...εγώ είχα διαλέξει τηλεόραση λόγω ευκολίας της κατασκευής..θα σου το πρότεινα..είναι εύκολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
simos24 Νεοφερμένο μέλος Ο Σιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:10 Ο simos24 έγραψε: #49 13-09-08 22:10 εγω εφτιαξα ηλεκτρικο κουδουνι...με μπαταρια .......πανευκολο κ εντυπωσιακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:31 Η Δαλιδά έγραψε: #50 17-09-08 20:31 εμείς κάναμε αθλητικό κέντρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KwNsTanDiNaA Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:20 Η KwNsTanDiNaA: #51 18-09-08 17:20 Για ατομική εργασία εγώ έκανα Η/Υ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:23 Η wolfe4ever: #52 18-09-08 19:23 για ατομικη ειχα παρει μια βαση ξυλο το εβαψα πρασινο κ μετα με πυλο εφτιαξα μια σπηλια (λεεεεμε τωρα).... την εβαψα καφε, στη συνεχεια εφτιαξα με κατι πετρες εναν κυκλο κ της κολλησα στο ξυλο, μεσα το εβαψα μπλε και ετοιμη κ η λιμνουλα και η ατομικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kass0la Νεοφερμένο μέλος Η Kassy Christina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:45 Η kass0la έγραψε: #53 19-09-08 21:45 Για κασε να θυμηθω και εγω....στη 1η γυμνασιου καναμε μονοι μας ο καθενας... εγω εκανα εναν Φαρο.. και φυσικα με βοηθησε η αδελφη μου..! Παλι καλα βγηκε φοβερος!! Στη 2α Γυμνασιου καναμε ομαδικα το εργοστασιο "Νικας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !msm! Εκκολαπτόμενο μέλος Η !msm! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:08 Η !msm! έγραψε: #54 20-09-08 12:08 εγώ έκανα για ατομική Η/Υ και πήρα 20 στη 2α ομαδική κάναμε εργοστάσιο τομάτας και ξαναπήρα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γρηγόρης25459 Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης25459 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:16 Ο Γρηγόρης25459: #55 21-09-08 09:16 Eγώ είχα φτιάξει μια ανεμογενιτρια και πήρα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:07 Ο Crookshanks: #56 21-09-08 11:07 Εγώ έφτιαξα μια γέφυρα...Ακόμα την έχω και κοσμεί ένα από τα ράφια του τοίχου μου... Μια συμβουλή για την κατασκευή: Οι χαρτόκουτες, κομμένες σε ένα συγκεκριμένο, επιθυμητό σχέδιο και ντυμένες με χαρτόνι, κάνουν θαύματα. Είναι μια γερά κομμάτια, ομοιόμορφα, και μπορείς να φτιάξεις το καθετί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Constantina! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Constantina! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 384 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η Constantina!: #57 21-09-08 11:32 Χμμ... Εγώ θυμάμαι είχα κάνει στην πρώτη Γυμνασίου στην ατομική ένα σταθερό τηλέφωνο απο γύψο. Στη δευτέρα είχαμε κάνει με την ομάδα μου ένα ναυπηγείο.. Τρομερό είχε βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinamamagi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η tinamamagi: #58 17-11-08 15:49 Παιδια δωστε μου πληροφοριες για τη χυτρα ταχυτητας.Τις χρειαζομαι για μια εργασια στην τεχνολογια και δεν εχω βρει σχεδον τιποτα. Δωστε ιστοσελιδες, κειμενα ,ο,τι σχετικο γιατι αρχισα να ψαχνω στο γκουγκλ και μου εβγαζε συνεχεια διαφημησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavrouli_to Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 18:06 Η stavrouli_to: #59 17-11-08 18:06 Γιατί δεν πήρες κατι πιο εύκολο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fffppp Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:05 Η fffppp έγραψε: #60 18-11-08 21:05 Βρες κατι ευκολοτερο γιατι με αυτο δεν τα βγαζεις περα!!!!!!!!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. xrisamikol Γιάννη krisd spring day Gio T C iminspain tsiobieman SlimShady Antonisbairac1 hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω εφτιαξα ηλεκτρικο κουδουνι...με μπαταρια .......πανευκολο κ εντυπωσιακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:31 Η Δαλιδά έγραψε: #50 17-09-08 20:31 εμείς κάναμε αθλητικό κέντρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KwNsTanDiNaA Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:20 Η KwNsTanDiNaA: #51 18-09-08 17:20 Για ατομική εργασία εγώ έκανα Η/Υ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:23 Η wolfe4ever: #52 18-09-08 19:23 για ατομικη ειχα παρει μια βαση ξυλο το εβαψα πρασινο κ μετα με πυλο εφτιαξα μια σπηλια (λεεεεμε τωρα).... την εβαψα καφε, στη συνεχεια εφτιαξα με κατι πετρες εναν κυκλο κ της κολλησα στο ξυλο, μεσα το εβαψα μπλε και ετοιμη κ η λιμνουλα και η ατομικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kass0la Νεοφερμένο μέλος Η Kassy Christina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:45 Η kass0la έγραψε: #53 19-09-08 21:45 Για κασε να θυμηθω και εγω....στη 1η γυμνασιου καναμε μονοι μας ο καθενας... εγω εκανα εναν Φαρο.. και φυσικα με βοηθησε η αδελφη μου..! Παλι καλα βγηκε φοβερος!! Στη 2α Γυμνασιου καναμε ομαδικα το εργοστασιο "Νικας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !msm! Εκκολαπτόμενο μέλος Η !msm! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:08 Η !msm! έγραψε: #54 20-09-08 12:08 εγώ έκανα για ατομική Η/Υ και πήρα 20 στη 2α ομαδική κάναμε εργοστάσιο τομάτας και ξαναπήρα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γρηγόρης25459 Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης25459 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:16 Ο Γρηγόρης25459: #55 21-09-08 09:16 Eγώ είχα φτιάξει μια ανεμογενιτρια και πήρα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:07 Ο Crookshanks: #56 21-09-08 11:07 Εγώ έφτιαξα μια γέφυρα...Ακόμα την έχω και κοσμεί ένα από τα ράφια του τοίχου μου... Μια συμβουλή για την κατασκευή: Οι χαρτόκουτες, κομμένες σε ένα συγκεκριμένο, επιθυμητό σχέδιο και ντυμένες με χαρτόνι, κάνουν θαύματα. Είναι μια γερά κομμάτια, ομοιόμορφα, και μπορείς να φτιάξεις το καθετί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Constantina! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Constantina! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 384 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η Constantina!: #57 21-09-08 11:32 Χμμ... Εγώ θυμάμαι είχα κάνει στην πρώτη Γυμνασίου στην ατομική ένα σταθερό τηλέφωνο απο γύψο. Στη δευτέρα είχαμε κάνει με την ομάδα μου ένα ναυπηγείο.. Τρομερό είχε βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinamamagi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η tinamamagi: #58 17-11-08 15:49 Παιδια δωστε μου πληροφοριες για τη χυτρα ταχυτητας.Τις χρειαζομαι για μια εργασια στην τεχνολογια και δεν εχω βρει σχεδον τιποτα. Δωστε ιστοσελιδες, κειμενα ,ο,τι σχετικο γιατι αρχισα να ψαχνω στο γκουγκλ και μου εβγαζε συνεχεια διαφημησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavrouli_to Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 18:06 Η stavrouli_to: #59 17-11-08 18:06 Γιατί δεν πήρες κατι πιο εύκολο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fffppp Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:05 Η fffppp έγραψε: #60 18-11-08 21:05 Βρες κατι ευκολοτερο γιατι με αυτο δεν τα βγαζεις περα!!!!!!!!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. xrisamikol Γιάννη krisd spring day Gio T C iminspain tsiobieman SlimShady Antonisbairac1 hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμείς κάναμε αθλητικό κέντρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KwNsTanDiNaA Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:20 Η KwNsTanDiNaA: #51 18-09-08 17:20 Για ατομική εργασία εγώ έκανα Η/Υ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:23 Η wolfe4ever: #52 18-09-08 19:23 για ατομικη ειχα παρει μια βαση ξυλο το εβαψα πρασινο κ μετα με πυλο εφτιαξα μια σπηλια (λεεεεμε τωρα).... την εβαψα καφε, στη συνεχεια εφτιαξα με κατι πετρες εναν κυκλο κ της κολλησα στο ξυλο, μεσα το εβαψα μπλε και ετοιμη κ η λιμνουλα και η ατομικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kass0la Νεοφερμένο μέλος Η Kassy Christina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:45 Η kass0la έγραψε: #53 19-09-08 21:45 Για κασε να θυμηθω και εγω....στη 1η γυμνασιου καναμε μονοι μας ο καθενας... εγω εκανα εναν Φαρο.. και φυσικα με βοηθησε η αδελφη μου..! Παλι καλα βγηκε φοβερος!! Στη 2α Γυμνασιου καναμε ομαδικα το εργοστασιο "Νικας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !msm! Εκκολαπτόμενο μέλος Η !msm! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:08 Η !msm! έγραψε: #54 20-09-08 12:08 εγώ έκανα για ατομική Η/Υ και πήρα 20 στη 2α ομαδική κάναμε εργοστάσιο τομάτας και ξαναπήρα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γρηγόρης25459 Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης25459 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:16 Ο Γρηγόρης25459: #55 21-09-08 09:16 Eγώ είχα φτιάξει μια ανεμογενιτρια και πήρα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:07 Ο Crookshanks: #56 21-09-08 11:07 Εγώ έφτιαξα μια γέφυρα...Ακόμα την έχω και κοσμεί ένα από τα ράφια του τοίχου μου... Μια συμβουλή για την κατασκευή: Οι χαρτόκουτες, κομμένες σε ένα συγκεκριμένο, επιθυμητό σχέδιο και ντυμένες με χαρτόνι, κάνουν θαύματα. Είναι μια γερά κομμάτια, ομοιόμορφα, και μπορείς να φτιάξεις το καθετί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Constantina! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Constantina! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 384 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η Constantina!: #57 21-09-08 11:32 Χμμ... Εγώ θυμάμαι είχα κάνει στην πρώτη Γυμνασίου στην ατομική ένα σταθερό τηλέφωνο απο γύψο. Στη δευτέρα είχαμε κάνει με την ομάδα μου ένα ναυπηγείο.. Τρομερό είχε βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinamamagi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η tinamamagi: #58 17-11-08 15:49 Παιδια δωστε μου πληροφοριες για τη χυτρα ταχυτητας.Τις χρειαζομαι για μια εργασια στην τεχνολογια και δεν εχω βρει σχεδον τιποτα. Δωστε ιστοσελιδες, κειμενα ,ο,τι σχετικο γιατι αρχισα να ψαχνω στο γκουγκλ και μου εβγαζε συνεχεια διαφημησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavrouli_to Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 18:06 Η stavrouli_to: #59 17-11-08 18:06 Γιατί δεν πήρες κατι πιο εύκολο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fffppp Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:05 Η fffppp έγραψε: #60 18-11-08 21:05 Βρες κατι ευκολοτερο γιατι με αυτο δεν τα βγαζεις περα!!!!!!!!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. xrisamikol Γιάννη krisd spring day Gio T C iminspain tsiobieman SlimShady Antonisbairac1 hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για ατομική εργασία εγώ έκανα Η/Υ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:23 Η wolfe4ever: #52 18-09-08 19:23 για ατομικη ειχα παρει μια βαση ξυλο το εβαψα πρασινο κ μετα με πυλο εφτιαξα μια σπηλια (λεεεεμε τωρα).... την εβαψα καφε, στη συνεχεια εφτιαξα με κατι πετρες εναν κυκλο κ της κολλησα στο ξυλο, μεσα το εβαψα μπλε και ετοιμη κ η λιμνουλα και η ατομικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kass0la Νεοφερμένο μέλος Η Kassy Christina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:45 Η kass0la έγραψε: #53 19-09-08 21:45 Για κασε να θυμηθω και εγω....στη 1η γυμνασιου καναμε μονοι μας ο καθενας... εγω εκανα εναν Φαρο.. και φυσικα με βοηθησε η αδελφη μου..! Παλι καλα βγηκε φοβερος!! Στη 2α Γυμνασιου καναμε ομαδικα το εργοστασιο "Νικας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !msm! Εκκολαπτόμενο μέλος Η !msm! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:08 Η !msm! έγραψε: #54 20-09-08 12:08 εγώ έκανα για ατομική Η/Υ και πήρα 20 στη 2α ομαδική κάναμε εργοστάσιο τομάτας και ξαναπήρα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γρηγόρης25459 Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης25459 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:16 Ο Γρηγόρης25459: #55 21-09-08 09:16 Eγώ είχα φτιάξει μια ανεμογενιτρια και πήρα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:07 Ο Crookshanks: #56 21-09-08 11:07 Εγώ έφτιαξα μια γέφυρα...Ακόμα την έχω και κοσμεί ένα από τα ράφια του τοίχου μου... Μια συμβουλή για την κατασκευή: Οι χαρτόκουτες, κομμένες σε ένα συγκεκριμένο, επιθυμητό σχέδιο και ντυμένες με χαρτόνι, κάνουν θαύματα. Είναι μια γερά κομμάτια, ομοιόμορφα, και μπορείς να φτιάξεις το καθετί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Constantina! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Constantina! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 384 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η Constantina!: #57 21-09-08 11:32 Χμμ... Εγώ θυμάμαι είχα κάνει στην πρώτη Γυμνασίου στην ατομική ένα σταθερό τηλέφωνο απο γύψο. Στη δευτέρα είχαμε κάνει με την ομάδα μου ένα ναυπηγείο.. Τρομερό είχε βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinamamagi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η tinamamagi: #58 17-11-08 15:49 Παιδια δωστε μου πληροφοριες για τη χυτρα ταχυτητας.Τις χρειαζομαι για μια εργασια στην τεχνολογια και δεν εχω βρει σχεδον τιποτα. Δωστε ιστοσελιδες, κειμενα ,ο,τι σχετικο γιατι αρχισα να ψαχνω στο γκουγκλ και μου εβγαζε συνεχεια διαφημησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavrouli_to Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 18:06 Η stavrouli_to: #59 17-11-08 18:06 Γιατί δεν πήρες κατι πιο εύκολο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fffppp Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:05 Η fffppp έγραψε: #60 18-11-08 21:05 Βρες κατι ευκολοτερο γιατι με αυτο δεν τα βγαζεις περα!!!!!!!!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. xrisamikol Γιάννη krisd spring day Gio T C iminspain tsiobieman SlimShady Antonisbairac1 hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
για ατομικη ειχα παρει μια βαση ξυλο το εβαψα πρασινο κ μετα με πυλο εφτιαξα μια σπηλια (λεεεεμε τωρα).... την εβαψα καφε, στη συνεχεια εφτιαξα με κατι πετρες εναν κυκλο κ της κολλησα στο ξυλο, μεσα το εβαψα μπλε και ετοιμη κ η λιμνουλα και η ατομικη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kass0la Νεοφερμένο μέλος Η Kassy Christina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:45 Η kass0la έγραψε: #53 19-09-08 21:45 Για κασε να θυμηθω και εγω....στη 1η γυμνασιου καναμε μονοι μας ο καθενας... εγω εκανα εναν Φαρο.. και φυσικα με βοηθησε η αδελφη μου..! Παλι καλα βγηκε φοβερος!! Στη 2α Γυμνασιου καναμε ομαδικα το εργοστασιο "Νικας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !msm! Εκκολαπτόμενο μέλος Η !msm! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:08 Η !msm! έγραψε: #54 20-09-08 12:08 εγώ έκανα για ατομική Η/Υ και πήρα 20 στη 2α ομαδική κάναμε εργοστάσιο τομάτας και ξαναπήρα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γρηγόρης25459 Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης25459 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:16 Ο Γρηγόρης25459: #55 21-09-08 09:16 Eγώ είχα φτιάξει μια ανεμογενιτρια και πήρα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:07 Ο Crookshanks: #56 21-09-08 11:07 Εγώ έφτιαξα μια γέφυρα...Ακόμα την έχω και κοσμεί ένα από τα ράφια του τοίχου μου... Μια συμβουλή για την κατασκευή: Οι χαρτόκουτες, κομμένες σε ένα συγκεκριμένο, επιθυμητό σχέδιο και ντυμένες με χαρτόνι, κάνουν θαύματα. Είναι μια γερά κομμάτια, ομοιόμορφα, και μπορείς να φτιάξεις το καθετί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Constantina! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Constantina! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 384 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η Constantina!: #57 21-09-08 11:32 Χμμ... Εγώ θυμάμαι είχα κάνει στην πρώτη Γυμνασίου στην ατομική ένα σταθερό τηλέφωνο απο γύψο. Στη δευτέρα είχαμε κάνει με την ομάδα μου ένα ναυπηγείο.. Τρομερό είχε βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinamamagi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η tinamamagi: #58 17-11-08 15:49 Παιδια δωστε μου πληροφοριες για τη χυτρα ταχυτητας.Τις χρειαζομαι για μια εργασια στην τεχνολογια και δεν εχω βρει σχεδον τιποτα. Δωστε ιστοσελιδες, κειμενα ,ο,τι σχετικο γιατι αρχισα να ψαχνω στο γκουγκλ και μου εβγαζε συνεχεια διαφημησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavrouli_to Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 18:06 Η stavrouli_to: #59 17-11-08 18:06 Γιατί δεν πήρες κατι πιο εύκολο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fffppp Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:05 Η fffppp έγραψε: #60 18-11-08 21:05 Βρες κατι ευκολοτερο γιατι με αυτο δεν τα βγαζεις περα!!!!!!!!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. xrisamikol Γιάννη krisd spring day Gio T C iminspain tsiobieman SlimShady Antonisbairac1 hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για κασε να θυμηθω και εγω....στη 1η γυμνασιου καναμε μονοι μας ο καθενας... εγω εκανα εναν Φαρο.. και φυσικα με βοηθησε η αδελφη μου..! Παλι καλα βγηκε φοβερος!! Στη 2α Γυμνασιου καναμε ομαδικα το εργοστασιο "Νικας". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!msm! Εκκολαπτόμενο μέλος Η !msm! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 146 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:08 Η !msm! έγραψε: #54 20-09-08 12:08 εγώ έκανα για ατομική Η/Υ και πήρα 20 στη 2α ομαδική κάναμε εργοστάσιο τομάτας και ξαναπήρα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γρηγόρης25459 Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης25459 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:16 Ο Γρηγόρης25459: #55 21-09-08 09:16 Eγώ είχα φτιάξει μια ανεμογενιτρια και πήρα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:07 Ο Crookshanks: #56 21-09-08 11:07 Εγώ έφτιαξα μια γέφυρα...Ακόμα την έχω και κοσμεί ένα από τα ράφια του τοίχου μου... Μια συμβουλή για την κατασκευή: Οι χαρτόκουτες, κομμένες σε ένα συγκεκριμένο, επιθυμητό σχέδιο και ντυμένες με χαρτόνι, κάνουν θαύματα. Είναι μια γερά κομμάτια, ομοιόμορφα, και μπορείς να φτιάξεις το καθετί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Constantina! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Constantina! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 384 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η Constantina!: #57 21-09-08 11:32 Χμμ... Εγώ θυμάμαι είχα κάνει στην πρώτη Γυμνασίου στην ατομική ένα σταθερό τηλέφωνο απο γύψο. Στη δευτέρα είχαμε κάνει με την ομάδα μου ένα ναυπηγείο.. Τρομερό είχε βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinamamagi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η tinamamagi: #58 17-11-08 15:49 Παιδια δωστε μου πληροφοριες για τη χυτρα ταχυτητας.Τις χρειαζομαι για μια εργασια στην τεχνολογια και δεν εχω βρει σχεδον τιποτα. Δωστε ιστοσελιδες, κειμενα ,ο,τι σχετικο γιατι αρχισα να ψαχνω στο γκουγκλ και μου εβγαζε συνεχεια διαφημησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavrouli_to Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 18:06 Η stavrouli_to: #59 17-11-08 18:06 Γιατί δεν πήρες κατι πιο εύκολο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fffppp Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:05 Η fffppp έγραψε: #60 18-11-08 21:05 Βρες κατι ευκολοτερο γιατι με αυτο δεν τα βγαζεις περα!!!!!!!!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. xrisamikol Γιάννη krisd spring day Gio T C iminspain tsiobieman SlimShady Antonisbairac1 hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγώ έκανα για ατομική Η/Υ και πήρα 20 στη 2α ομαδική κάναμε εργοστάσιο τομάτας και ξαναπήρα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γρηγόρης25459 Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης25459 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:16 Ο Γρηγόρης25459: #55 21-09-08 09:16 Eγώ είχα φτιάξει μια ανεμογενιτρια και πήρα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:07 Ο Crookshanks: #56 21-09-08 11:07 Εγώ έφτιαξα μια γέφυρα...Ακόμα την έχω και κοσμεί ένα από τα ράφια του τοίχου μου... Μια συμβουλή για την κατασκευή: Οι χαρτόκουτες, κομμένες σε ένα συγκεκριμένο, επιθυμητό σχέδιο και ντυμένες με χαρτόνι, κάνουν θαύματα. Είναι μια γερά κομμάτια, ομοιόμορφα, και μπορείς να φτιάξεις το καθετί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Constantina! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Constantina! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 384 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η Constantina!: #57 21-09-08 11:32 Χμμ... Εγώ θυμάμαι είχα κάνει στην πρώτη Γυμνασίου στην ατομική ένα σταθερό τηλέφωνο απο γύψο. Στη δευτέρα είχαμε κάνει με την ομάδα μου ένα ναυπηγείο.. Τρομερό είχε βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinamamagi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η tinamamagi: #58 17-11-08 15:49 Παιδια δωστε μου πληροφοριες για τη χυτρα ταχυτητας.Τις χρειαζομαι για μια εργασια στην τεχνολογια και δεν εχω βρει σχεδον τιποτα. Δωστε ιστοσελιδες, κειμενα ,ο,τι σχετικο γιατι αρχισα να ψαχνω στο γκουγκλ και μου εβγαζε συνεχεια διαφημησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavrouli_to Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 18:06 Η stavrouli_to: #59 17-11-08 18:06 Γιατί δεν πήρες κατι πιο εύκολο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fffppp Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:05 Η fffppp έγραψε: #60 18-11-08 21:05 Βρες κατι ευκολοτερο γιατι με αυτο δεν τα βγαζεις περα!!!!!!!!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. xrisamikol Γιάννη krisd spring day Gio T C iminspain tsiobieman SlimShady Antonisbairac1 hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eγώ είχα φτιάξει μια ανεμογενιτρια και πήρα 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:07 Ο Crookshanks: #56 21-09-08 11:07 Εγώ έφτιαξα μια γέφυρα...Ακόμα την έχω και κοσμεί ένα από τα ράφια του τοίχου μου... Μια συμβουλή για την κατασκευή: Οι χαρτόκουτες, κομμένες σε ένα συγκεκριμένο, επιθυμητό σχέδιο και ντυμένες με χαρτόνι, κάνουν θαύματα. Είναι μια γερά κομμάτια, ομοιόμορφα, και μπορείς να φτιάξεις το καθετί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Constantina! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Constantina! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 384 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η Constantina!: #57 21-09-08 11:32 Χμμ... Εγώ θυμάμαι είχα κάνει στην πρώτη Γυμνασίου στην ατομική ένα σταθερό τηλέφωνο απο γύψο. Στη δευτέρα είχαμε κάνει με την ομάδα μου ένα ναυπηγείο.. Τρομερό είχε βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinamamagi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η tinamamagi: #58 17-11-08 15:49 Παιδια δωστε μου πληροφοριες για τη χυτρα ταχυτητας.Τις χρειαζομαι για μια εργασια στην τεχνολογια και δεν εχω βρει σχεδον τιποτα. Δωστε ιστοσελιδες, κειμενα ,ο,τι σχετικο γιατι αρχισα να ψαχνω στο γκουγκλ και μου εβγαζε συνεχεια διαφημησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavrouli_to Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 18:06 Η stavrouli_to: #59 17-11-08 18:06 Γιατί δεν πήρες κατι πιο εύκολο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fffppp Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:05 Η fffppp έγραψε: #60 18-11-08 21:05 Βρες κατι ευκολοτερο γιατι με αυτο δεν τα βγαζεις περα!!!!!!!!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. xrisamikol Γιάννη krisd spring day Gio T C iminspain tsiobieman SlimShady Antonisbairac1 hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ έφτιαξα μια γέφυρα...Ακόμα την έχω και κοσμεί ένα από τα ράφια του τοίχου μου... Μια συμβουλή για την κατασκευή: Οι χαρτόκουτες, κομμένες σε ένα συγκεκριμένο, επιθυμητό σχέδιο και ντυμένες με χαρτόνι, κάνουν θαύματα. Είναι μια γερά κομμάτια, ομοιόμορφα, και μπορείς να φτιάξεις το καθετί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Constantina! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Constantina! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 384 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η Constantina!: #57 21-09-08 11:32 Χμμ... Εγώ θυμάμαι είχα κάνει στην πρώτη Γυμνασίου στην ατομική ένα σταθερό τηλέφωνο απο γύψο. Στη δευτέρα είχαμε κάνει με την ομάδα μου ένα ναυπηγείο.. Τρομερό είχε βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinamamagi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η tinamamagi: #58 17-11-08 15:49 Παιδια δωστε μου πληροφοριες για τη χυτρα ταχυτητας.Τις χρειαζομαι για μια εργασια στην τεχνολογια και δεν εχω βρει σχεδον τιποτα. Δωστε ιστοσελιδες, κειμενα ,ο,τι σχετικο γιατι αρχισα να ψαχνω στο γκουγκλ και μου εβγαζε συνεχεια διαφημησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavrouli_to Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 18:06 Η stavrouli_to: #59 17-11-08 18:06 Γιατί δεν πήρες κατι πιο εύκολο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fffppp Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:05 Η fffppp έγραψε: #60 18-11-08 21:05 Βρες κατι ευκολοτερο γιατι με αυτο δεν τα βγαζεις περα!!!!!!!!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. xrisamikol Γιάννη krisd spring day Gio T C iminspain tsiobieman SlimShady Antonisbairac1 hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χμμ... Εγώ θυμάμαι είχα κάνει στην πρώτη Γυμνασίου στην ατομική ένα σταθερό τηλέφωνο απο γύψο. Στη δευτέρα είχαμε κάνει με την ομάδα μου ένα ναυπηγείο.. Τρομερό είχε βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tinamamagi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η tinamamagi: #58 17-11-08 15:49 Παιδια δωστε μου πληροφοριες για τη χυτρα ταχυτητας.Τις χρειαζομαι για μια εργασια στην τεχνολογια και δεν εχω βρει σχεδον τιποτα. Δωστε ιστοσελιδες, κειμενα ,ο,τι σχετικο γιατι αρχισα να ψαχνω στο γκουγκλ και μου εβγαζε συνεχεια διαφημησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavrouli_to Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 18:06 Η stavrouli_to: #59 17-11-08 18:06 Γιατί δεν πήρες κατι πιο εύκολο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fffppp Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:05 Η fffppp έγραψε: #60 18-11-08 21:05 Βρες κατι ευκολοτερο γιατι με αυτο δεν τα βγαζεις περα!!!!!!!!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. xrisamikol Γιάννη krisd spring day Gio T C iminspain tsiobieman SlimShady Antonisbairac1 hirasawayui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια δωστε μου πληροφοριες για τη χυτρα ταχυτητας.Τις χρειαζομαι για μια εργασια στην τεχνολογια και δεν εχω βρει σχεδον τιποτα. Δωστε ιστοσελιδες, κειμενα ,ο,τι σχετικο γιατι αρχισα να ψαχνω στο γκουγκλ και μου εβγαζε συνεχεια διαφημησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stavrouli_to Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 18:06 Η stavrouli_to: #59 17-11-08 18:06 Γιατί δεν πήρες κατι πιο εύκολο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fffppp Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:05 Η fffppp έγραψε: #60 18-11-08 21:05 Βρες κατι ευκολοτερο γιατι με αυτο δεν τα βγαζεις περα!!!!!!!!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 47 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γιατί δεν πήρες κατι πιο εύκολο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fffppp Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:05 Η fffppp έγραψε: #60 18-11-08 21:05 Βρες κατι ευκολοτερο γιατι με αυτο δεν τα βγαζεις περα!!!!!!!!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βρες κατι ευκολοτερο γιατι με αυτο δεν τα βγαζεις περα!!!!!!!!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.