EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος

Δεν προσμετρουνται στην αναπτυξη παραγραφου.Η παραθεση ως προκειμενη,της προτασης που σου δινεται να αναπτυξεις,αποτελει μια τυποποιημενη διαδικασια,γιαυτο.
Κανονικά δεν πρέπει να χρησιμοποιείται η πρόταση που δίνεται αυτούσια ως θεματική. Και αν το σκεφτείς είναι χαζό να μην τις μετράνε. Δηλαδή τα άτομα που την χρησιμοποιούν ως έχει την πρόταση για θεματική έχουν μεγαλύτερο περιθώριο λέξεων συγκριτικά με αυτούς που την αναδιατυπώνουν; Ή μήπως δεν μετράνε σε κανένα απ'τους δύο την θ.π.; Δεν παίζει. Έτσι κι αλλιώς όπως λέει και ο HeRpesG3nitalis (πιο αηδία όνομα δεν έβρισκες;:p) υπάρχει περιθώριο λέξεων
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse
Διάσημο μέλος

Κανονικά δεν πρέπει να χρησιμοποιείται η πρόταση που δίνεται αυτούσια
Στην αναπτυξη παραγραφου,πρεπει.Στο σχολιασμο,δεν πρεπει.
Εδω,μιλαμε για αναπτυξη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

δηλαδη η διαφορα εγκειται στο πως θα διατυπωθει η ερωτηση?Στην αναπτυξη παραγραφου,πρεπει.Στο σχολιασμο,δεν πρεπει.
Εδω,μιλαμε για αναπτυξη.
γτ σε καθε περιπτωση για την β1 δε μιλαμε?
εγω ξερω πως δεν πρεπει να χρησιμοποιεις τη δοθεισα φραση , εκτος αν ζητειται.
EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος

DrHouse
Διάσημο μέλος

Και αν το σκεφτείς είναι χαζό να μην τις μετράνε. Δηλαδή τα άτομα που την χρησιμοποιούν ως έχει την πρόταση για θεματική έχουν μεγαλύτερο περιθώριο λέξεων συγκριτικά με αυτούς που την αναδιατυπώνουν; Ή μήπως δεν μετράνε σε κανένα απ'τους δύο την θ.π.; Δεν παίζει. Έτσι κι αλλιώς όπως λέει και ο HeRpesG3nitalis (πιο αηδία όνομα δεν έβρισκες;:p) υπάρχει περιθώριο λέξεων
Τι σημαινει ειναι χαζο?Δεν υπαρχει περιθωριο επιλογης,οταν σου ζητειται αναπτυξη παραγραφου,οπως προαναφερα,αποτελει τυποποιημενη διαδικασια η παραθεση του ζητουμενου ως προκειμενη.Αμα δεν πραξει ετσι ο μαθητης,θα χασει καποιες μοναδες.Στην συγκεκριμενη περιπτωση,δεν μετραει η παραθεση της δοθεισας προτασης.
EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος

DrHouse
Διάσημο μέλος

Αντιθετα,αμα ζητειται ανασκευη επιχειρηματος,τοτε,δεν αρχιζουμε φυσικα με την προταση που μας δινεται,και δεν ακολουθουμε αυτο που υποστηριζει ο συγγραφεας,αλλα το αντιθετο.Το ανασκευαζουμε δηλαδη.
EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος

cha0s
Περιβόητο μέλος

DrHouse
Διάσημο μέλος

cha0s
Περιβόητο μέλος

ΧΑΟΣ,θελω την προφητεια σου για τους Εισακτεους.
Απο εβδομάδα θα βγουν επίσημα.
Τα έχω όμως εγώ. Πες μου σχολή να σου πω πόσους παίρνει
DrHouse
Διάσημο μέλος

Στεφανία Ζγ
Νεοφερμένο μέλος

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Καταρχην συγχαρηρια για την φωτο σου,κατα δευτερον περιδιαβαίνειπαιδιά μια ερώτηση, στο στοχαστικό δοκίμιο λέμε ότι ο συγγραφέας περιδιαβάζει ή περιδιαβαίνει ελεύθερα στο χώρο των ιδεών;
Στεφανία Ζγ
Νεοφερμένο μέλος

Καταρχην συγχαρηρια για την φωτο σου,κατα δευτερον περιδιαβαίνει
ευχαριστώ

απλά στο βιβλίο σελ.132 λέει περιδιαβάζει και προβληματίζομαι, παραθέτω λοιπόν
αλλά γιατί όμως; αφού λέμε περιδιάβαση στο χώρο των ιδεών και όχι περιδιάβασμα
περιδιάβασμα<περί+δια+βιβάζω
περιδιάβαση<περί+δια+βαίνω
Συνημμένα
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Όταν είναι στοχαστικό «ο συγγραφέας περιδιαβαίνει ελεύθερα στο χώρο των ιδεών»ευχαριστώ
απλά στο βιβλίο σελ.132 λέει περιδιαβάζει και προβληματίζομαι, παραθέτω λοιπόν
αλλά γιατί όμως; αφού λέμε περιδιάβαση στο χώρο των ιδεών και όχι περιδιάβασμα
περιδιάβασμα<περί+δια+βιβάζω
περιδιάβαση<περί+δια+βαίνω
ετσι το εχω δει εγω,τι να πω μπορει και τα 2 να ειναι
Στεφανία Ζγ
Νεοφερμένο μέλος

Όταν είναι στοχαστικό «ο συγγραφέας περιδιαβαίνει ελεύθερα στο χώρο των ιδεών»
ετσι το εχω δει εγω,τι να πω μπορει και τα 2 να ειναι
προφανώς υπάρχει κάποιο λάθος στο βιβλίο γιατί κι εγώ περιδιαβαίνει το βλέπω σε όλα τα φυλλάδια, και ο καθηγητής μου αυτό μου λέει
βάσει λογικής άλλωστε αυτό φαίνεται σωστότερο, ας με φωτίσει κάποιος αν ξέρει σίγουρα παρακαλώ!
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

αυτο με τις λεξεις στο Β1 μπορουμε να το ρωτησουμε ως διευκρινιση αυριο?
maniavas
Εκκολαπτόμενο μέλος

λαθος στο βιβλιο? προσεχε τα λογια σου!
αυτο με τις λεξεις στο Β1 μπορουμε να το ρωτησουμε ως διευκρινιση αυριο?
Για 10 λέξεις θα ζητήσεις διευκρίνηση;
Το όριο των λέξεων στην ανάπτυξη παραγράφου δεν είναι τόσο αυστηρό μόνο στην περίληψη πρέπει να προσέχεις το όριο των λέξεων
Solmyr
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- vade
- GiannisM
- pnf292
- bibliofagos
- Marianna.diamanti
- thepigod762
- carnage
- nicole1982
- Ivana Kypala
- MrDragonboy
- Mhtsaras76
- BatGuin
- Joji
- Alessandra Eliza
- suaimhneas
- Hased Babis
- Marel
- Jbb
- AggelikiGr
- soleilst
- constansn
- Than003
- Kate1914
- nimbus
- dmav
- Helen06
- Scandal
- athinoula
- Jesse_
- Τρελας123
- Basiliki.kiki
- AnnaRd
- augustine
- Ness
- ivannag
- Φινεύς
- P.Dam.
- Ultimate_duck87
- spring day
- pannnos1992
- ypopsifios23
- suuuuiiii
- angies
- jimis2001
- synthnightingale
- Nala
- stee
- Mary06
- Maynard
- ειδήμων
- beckyy
- SoyN
- Nick_nt
- Mariamar
- UserGr2023
- Angie15
- thesecretfemme
- BillyTheKid
- walterrwhite
- rempelos42
- eirinipap
- tsiobieman
- katia.m
- xrisamikol
- Sofos Gerontas
- Nic Papalitsas
- το κοριτσι του μαη
- eukleidhs1821
- Έλενα Παπαμακαριου
- Kitana
- Magigi
- Applepie
- desp1naa
- Philologist
- Miranda32
- onion
- User2350
- francies_nolan
- Unboxholics
- Alexecon1991
- Deadly_sorrowX
- phoni
- sophia<3
- oups
- J.Cameron
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Gop
- Sherlockina
- PanosBat
- Vasilikii
- Georgek7
- Panagiotis849
- Αντικειμενικός
- SlimShady
- Ιωάννης1234
- Bill2002
- panamixagr97
- Constadinos
- Lydia6902
- Mako777
- Adolfo valencia
- sofia!
- ifikis
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.