Βιντεοπαιχνίδια

Μερικοι δεν τους αρεσουν τα καινουργια που βγαινουν.Παρα πολλοι εμειναν στο 11 και δεν επαιξαν το 12 γιατι ηταν ψιλοχαλια.Αλλα εγω παρακολουθω την σειρα κανονικα.Αναμενουμε το 13 τωρα σε λιγους μηνες.Ελπιζω να ειναι πιο ελαφρυ απο το 12.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dota(τωρα ξενερωσα καπως με την Dota2 που θελει κλειδι και παιζω LoL)
COD2(μερικες φορες παιζω και Counter):P
FM
Pro(αν και το φετινο δεν μ'αρεσε πολυ)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dota(τωρα ξενερωσα καπως με την Dota2 που θελει κλειδι και παιζω LoL)
COD2(μερικες φορες παιζω και Counter):P
FM
Pro(αν και το φετινο δεν μ'αρεσε πολυ)
Και εγώ δεν έχω βρει beta key για dota 2. Μείνε στην Dota και όχι στο Lol. Υποτιμάς τον εαυτό σου ειλικρινά!!

Και εγώ δεν έχω βρει beta key για dota 2. Μείνε στην Dota και όχι στο Lol. Υποτιμάς τον εαυτό σου ειλικρινά!!
Χμμμ το ξερω το Dota ειναι χιλιες φορες καλυτερο αλλα εχει φυγει αρκετος κοσμος...
Θυμαμαι ενα μηνα πριν εμπαινα στο τσανελ "eleos" να βρω game απο μποτς και δεν ειχε κοσμο!!:/:
Ξενερααα.

Χμμμ το ξερω το Dota ειναι χιλιες φορες καλυτερο αλλα εχει φυγει αρκετος κοσμος...
Θυμαμαι ενα μηνα πριν εμπαινα στο τσανελ "eleos" να βρω game απο μποτς και δεν ειχε κοσμο!!:/:
Ξενερααα.
Garena να σωθεις ;)

Μια χαρά είναι το LoL, κοιτάξτε τα λεφτά που πέφτουν και τα events.

Μια χαρά είναι το LoL, κοιτάξτε τα λεφτά που πέφτουν και τα events.
Δεν έχω παίχει πολύ για να σου πω αλλά είναι πολύ πιο εύκολο από την DoTa και δεν το έβρισκα ενδιαφέρον. Ίσως και αυτός να είναι ο λόγος της αναγνωρισημότητάς του ;)

Δεν έχω παίχει πολύ για να σου πω αλλά είναι πολύ πιο εύκολο από την DoTa και δεν το έβρισκα ενδιαφέρον. Ίσως και αυτός να είναι ο λόγος της αναγνωρισημότητάς του ;)

Είναι αυτό που λένε "easy to learn, hard to master".

Μπορεί να είναι εύκολο, αλλά αν παίξεις με high elo ομάδα θα σε διαλύσουν :) Δηλαδή θέλει skills όχι τόσο στο να μάθεις το παιχνίδι, αλλά να ξεχωρίσεις από τους άλλους.

Είναι αυτό που λένε "easy to learn, hard to master".

Μπορεί να είναι εύκολο, αλλά αν παίξεις με high elo ομάδα θα σε διαλύσουν :) Δηλαδή θέλει skills όχι τόσο στο να μάθεις το παιχνίδι, αλλά να ξεχωρίσεις από τους άλλους.
ε Αυτό ισχύει σε κάθε είδος παιχνιδιού φαντάζομαι :P

Oblivion (κορυφαιο)
Civilization 4( + expansions)
Dota
Patrician 2
Sid Meiers Pirates
Hearts of Iron 2 Doomsday
Farcry
Age of mythology

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Oblivion (κορυφαίο)
Civilization 4( + expansions)
Dota
Patrician 2
Sid Meiers Pirates
Hearts of Iron 2 Doomsday
Farcry
Age of mythology
:worship:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτή την περίοδο sims, simcity2 :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Heroes of might and magic iii,iv
Skyrim
Lol

Football Manager
Civilization V
Pro
Grand Theft Auto: Liberty City
Skyrim

Πήρε κανείς το Remember Me?

Αρκετά ενδιαφέρον μου φαίνεται σαν premise.

Μπαίνει στην to do list μαζί με Tomb Raider :D

pro
left4dead
cod mw3
lol

Πήρε κανείς το Remember Me?

Αρκετά ενδιαφέρον μου φαίνεται σαν premise.

Μπαίνει στην to do list μαζί με Tomb Raider :D

Μούφα φαίνεται από gameplay. Έχουμε παίξει πολλά τέτοια, και μάλιστα καλύτερα.

Θα βγεί το ΝΒΑ 2k14 όπου θα έχει 14 ευρωπαϊκές ομάδες...
Αντίο ζωή.:P

Η πρώτη μου αγορά λοιπόν!!! NBA2K14:D
Panathinaikos B.C

Back