puppet_58
Νεοφερμένο μέλος

Στο φροντιστήριο μου αν και η βασική μου προετοιμασία ήταν για το CPE(Cambridge), ωστόσο κάναμε και το ακόλουθο εγχειρίδιο το οποίο και εξειδικεύεται σε καθαρή προετοιμασία για το ECPE. Το εν λόγω βιβλίο που παραθέτω είναι καρπός της προσωπικής επιμέλειας του καθηγητή μου και ιδιοκτήτη του φροντιστηρίου. Δίχως καμμία μεροληπική από μέρους μου διάθεση, θεωρώ πως πρόκειται ένα από τα πιο ενημερωμένα βιβλία για το ECPE.
1) Get it!......with Honors! The absolute handbook for Michigan ECPE candidates by K. Termentzoglou.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
transient
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orient.
Πολύ δραστήριο μέλος

και για γραμματική -αν και δεν είναι αποκλειστικά για cpe, ecpe κλπ.- Revised Mastermind Use of English for Advanced and Proficiency Classes (Burlington Books)
Καλή δύναμη σε όσους δίνουν!

malbouffe
Νεοφερμένο μέλος

aggeliki!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

2) Σειρά της Diane Flanel Piniaris, βιβλία: Michigan Proficiency SKILLS BUILDER, LISTENING & SPEAKING, ALL STAR PRACTISE TESTS, FINAL COUNTDOWN, FINAL PRACTISE TESTS for the ECPE
αρκετά

Isaak
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πώς μπορούμε να δούμε δείγμα του βιβλίου και πώς μπορούμε να το αγοράσουμε;;;Δημιούργησα αυτό το θέμα με σκοπό να παραθέσει ο καθένας από εμάς βιβλία που κατα την γνώμη του αποτελούν αναπόσπαστα εργαλεία στην προετοιμασία κάποιου για το ECPE.
Στο φροντιστήριο μου αν και η βασική μου προετοιμασία ήταν για το CPE(Cambridge), ωστόσο κάναμε και το ακόλουθο εγχειρίδιο το οποίο και εξειδικεύεται σε καθαρή προετοιμασία για το ECPE. Το εν λόγω βιβλίο που παραθέτω είναι καρπός της προσωπικής επιμέλειας του καθηγητή μου και ιδιοκτήτη του φροντιστηρίου. Δίχως καμμία μεροληπική από μέρους μου διάθεση, θεωρώ πως πρόκειται ένα από τα πιο ενημερωμένα βιβλία για το ECPE.
1) Get it!......with Honors! The absolute handbook for Michigan ECPE candidates by K. Termentzoglou.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

αυτα ειχα και εγω και εμεινα απολυτα ικανοποιημενη!Burlington Practice Tests for Michigan Proficiency 1,2 (ΦΟΒΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ!)
και για γραμματική -αν και δεν είναι αποκλειστικά για cpe, ecpe κλπ.- Revised Mastermind Use of English for Advanced and Proficiency Classes (Burlington Books)
Καλή δύναμη σε όσους δίνουν!Και καλή επιτυχία!
![]()

nafs
Διάσημο μέλος

2) Σειρά της Diane Flanel Piniaris, βιβλία: Michigan Proficiency SKILLS BUILDER, LISTENING & SPEAKING, ALL STAR PRACTISE TESTS, FINAL COUNTDOWN, FINAL PRACTISE TESTS for the ECPE
αρκετάαλλά ομολογώ πως είμαι πολύ ευχαριστημένος
![]()
Κι εγώ Piniaris είχα τα FINAL PRACTICE TESTS for the ECPE και πιστεύω ότι ήταν πολύ καλά(και τα tips που είχε στην αρχή βοήθησαν πολύ)
Γενικότερα έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτή τη σειρά και από άλλα άτομα.

puppet_58
Νεοφερμένο μέλος

Το συγκεκριμένο βιβλίο του Κώστα Τερμεντζόγλου δεν διατίθεται στο εμπόριο, δηλαδή σε βιβλιοπωλεία..Διανέμεται από ενα φωτοτυπείο στην Θεσσαλονίκη. Για περισσότερες πληροφορίες, σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι, θα μπορούσα να ρωτήσω τον καθηγητή μου που εδρεύει το συγκεκριμένο φωτοτυπείο ή ακόμη και να σε φέρω σε επαφή μαζί του.
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

Orient.
Πολύ δραστήριο μέλος

αυτα ειχα και εγω και εμεινα απολυτα ικανοποιημενη!επισης ως mainbook εκανα το revised new trends και ειχα και το βιβλιο με τα michigan tests της ιδιας σειρας. Ολα τα βιβλια ειναι παρα πολυ καλα και ευχαριστα!
Αφου ακομα μου λειπει το μαθημα που εκανα...
![]()
Εγώ για mainbook είχα τo Upstream C2 Student's Book (αλλά ήταν για το CPE κυρίως αυτό).
Εμένα να δεις πόσο μου έλειψε το μάθημα

MasterMe
Νεοφερμένο μέλος

KotCoC100
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KotCoC100
Εκκολαπτόμενο μέλος

Have a look here... This is a book published by HAU..έχετε να προτείνετε κάτι καλό για writing ecpe?????????
https://www.hau.gr/?i=learning.en.ecpe.378
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

KotCoC100
Εκκολαπτόμενο μέλος

Hahahaha! Μα ίσα ίσα από εκείνη πρέπει να προετοιμαζόμαστε :Ρ Αν θες γνώμη μου ψάξε στις εκδόσεις GRIVAS Publications .. Φέτος έκανα τα βιβλία του για το ECCE και απ'ότι φαίνεται απέδωσαν αφού το πήρα με ΗΡ.. Βγάζει πολύ ωραία και καλά βιβλία..εκτός της hau, δεν μου αρέσουν![]()
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

Hahahaha! Μα ίσα ίσα από εκείνη πρέπει να προετοιμαζόμαστε :Ρ Αν θες γνώμη μου ψάξε στις εκδόσεις GRIVAS Publications .. Φέτος έκανα τα βιβλία του για το ECCE και απ'ότι φαίνεται απέδωσαν αφού το πήρα με ΗΡ.. Βγάζει πολύ ωραία και καλά βιβλία..
Ναι σκέφτομαι το Writing Skills του γρίβα... μμμ

KotCoC100
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.