Guest 712911
Επισκέπτης

Καλησπέρα. Λοιπόν έχω πρόβλημα. Κάνω πολύ άσχημα γράμματα και γράφω μπερδικλομένα. Οι καθηγητές μου λένε πως θα έχω πρόβλημα στα γραπτά μου και πως θα χάσω μόρια τζάμπα επειδή οι διορθωτές θα τα στραβοκητάνε πριν ακόμα αρχίσουν να τα διορθώνουν. Ποιές είναι μερικές συμβουλές τόσο ως προς την εμφάνιση όσο και ως προς την παρουσίαση των λύσεων που θα βοηθήσουν να αυξήσω τους βαθμούς μου;
Ίσως πω καμια χαζομάρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911
Επισκέπτης

Ορθογραφικά λάθη και απαίσια γράμματα τέλος! Το «έξυπνο» στυλό Lernstift ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που γράφουμε, μεταφέροντας την λειτουργία αυτόματης διόρθωσης στην πραγματική ζωή. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο στυλό που δημιούργησε μία Γερμανική εταιρία και είναι ικανό να «διαβάσει» τα ορθογραφικά λάθη και να βοηθήσει τον χρήστη να βελτιώσει τον γραφικό του χαρακτήρα.
Διαθέτει ειδικούς αισθητήρες, οι οποίοι καταγράφουν την κίνηση του χεριού και καταλαβαίνουν ποιες λέξεις γράφονται στο χαρτί, ενώ ανάλογα με το ποια λειτουργία χρησιμοποιείται (αυτή της καλλιγραφίας ή αυτή της ορθογραφίας) δονείται για να ενημερώσει τον χρήστη πότε μία λέξη είναι δυσανάγνωστη ή ανορθόγραφη αντίστοιχα.
Οι γλώσσες που μπορεί προς το παρόν να διαβάσει είναι Γερμανικά και Αγγλικά, ενώ η τιμή του, θα κυμαίνεται στα 50 με 80 ευρώ.
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

1)
η κατάλληλη απάντηση και στα δύο:βρισκόμαστε στην ελλάδα (που σημαίνει ότι,μιλάμε και γράφουμε ως επί το πλείστον ελληνικά,για ψώνια στο σουπερμάρκετ χρειαζόμαστε 50 ευρώ,όχι για στυλό)Οι γλώσσες που μπορεί προς το παρόν να διαβάσει είναι Γερμανικά και Αγγλικά, ενώ η τιμή του, θα κυμαίνεται στα 50 με 80 ευρώ.
2)
πες μου έναν φιλόλογο που θα το επιτρέψει -και μεταξύ μας δίκιο θα 'χει αν δεν το κάνειΟρθογραφικά λάθη και απαίσια γράμματα τέλος!
Guest 712911
Επισκέπτης

Γράφοντας ποιό αργά για να κάνω καλύτερα γράμματα θα χάσω αρκετό χρόνο και ίσως μου βγει σε κακό. Δεν έχω δυσλεξία.
Το σκέφτηκα και εγώ αυτό, αλλά δε μου ερχόταν και καμιά άλλη ιδέα...

Υπάρχουν δύο προβλήματα στην ιδέα σου αυτή
1)η κατάλληλη απάντηση και στα δύο:βρισκόμαστε στην ελλάδα (που σημαίνει ότι,μιλάμε και γράφουμε ως επί το πλείστον ελληνικά,για ψώνια στο σουπερμάρκετ χρειαζόμαστε 50 ευρώ,όχι για στυλό)
2)
πες μου έναν φιλόλογο που θα το επιτρέψει -και μεταξύ μας δίκιο θα 'χει αν δεν το κάνει

χαχαχαχαχα! Ήρεμα τίγρη/τρελή φιλόσοφε!

Δεν υπέβαλα το παραπάνω μου μήνυμα για να παροτρύνω τα παιδιά, τα οποία επιθυμούν να βελτιώσουν τον γραφικό τους χαρακτήρα, να πάνε να το αγοράσουν. Απλώς έκανα μια γρήγορη αναζήτηση στο google και βρήκα και αυτήν την πληροφορία! Μου έκανε εντύπωση, έχει σχέση και με το περιεχόμενο του συγκεκριμένου θέματος και είπα να το ποστάρω.

τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

χαχαχαχαχα! Ήρεμα τίγρη/τρελή φιλόσοφε!![]()
εμένα μου θυμίζω περισσότερο γατούλα

PolySol
Δραστήριο μέλος

cha0s
Περιβόητο μέλος

Izabella.N
Εκκολαπτόμενο μέλος

{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος

Έχει δίκιο. Από στυλό σε στυλό διαφοροποιούνται και τα γράμματά μας, και η ταχύτητα που γράφουμε, πολλά. Πάρε στυλό με διαφορετικό μέγεθος μύτης και δοκίμασε. Ας πούμε, εγώ γράφω καλύτερα με στυλό με λεπτή (0,5) ή μέτρια (0,7) μύτη, σε αντίθεση με την πιο χοντρή (1), που για να κάνω καλά γράμματα, πρέπει να γράφω πιο αργά και προσεκτικά.Aγόρασε 2-3 διαφορετικά στυλό και δοκίμασε με ποιο κάνεις καλύτερα γράμματα![]()
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Όταν δεν βιάζομαι τα κάνω όπως όλος ο κόσμος.
Οπότε δεν έχω σταθερό γραφικό χαρακτήρα.

Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος

Aγόρασε 2-3 διαφορετικά στυλό και δοκίμασε με ποιο κάνεις καλύτερα γράμματα![]()
Πολύ σωστό cha0s

Κάποια σε εμποδίζουν να γράψεις γρηγορότερα,είτε επειδή το στέλεχος είναι νταβαντούρι,είτε το μελάνι δε ρέει σωστά με αποτέλεσμα να νομίζεις οτι γράφεις σε slow motion .
Όσο πιο απλό το στυλό,τόσο πιο βολικό στη γραφή.

Itach1
Διάσημο μέλος

Αν δίνεις πανελλήνιες φέτος είναι αργά ότι και να κάνεις, αν όχι τότε προσπάθησε να γράφεις πιο αργά και να δοκιμάσεις στυλούς όπως είπε και ο chaos.Καλησπέρα. Λοιπόν έχω πρόβλημα. Κάνω πολύ άσχημα γράμματα και γράφω μπερδικλομένα. Οι καθηγητές μου λένε πως θα έχω πρόβλημα στα γραπτά μου και πως θα χάσω μόρια τζάμπα επειδή οι διορθωτές θα τα στραβοκητάνε πριν ακόμα αρχίσουν να τα διορθώνουν. Ποιές είναι μερικές συμβουλές τόσο ως προς την εμφάνιση όσο και ως προς την παρουσίαση των λύσεων που θα βοηθήσουν να αυξήσω τους βαθμούς μου;
Σημείωση συντονιστή : Τα μηνύματα 100 - 102 προήλθαμ από νήμα με παρόμοιο θέμα με το παρόν .
Dalian
Περιβόητο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Σας έχει τύχει ποτέ κάθε φορά που πιάνετε χαρτί να γράψετε να σας βγαίνει και διαφορετικός γραφικός χαρακτήρας, ή μόνο σε μένα συμβαίνει?
Εμένα, το εξηγώ παραπάνω. Όταν βιάζομαι τα γράφω σαν γιατρού.

Όταν δεν βιάζομαι κάνω πολύ καλά. Αλλά ποτέ δεν μου έχει τύχει να γράφω ακριβώς τα ίδια γράμματα. Πάντα θα έχουν μια μικρή διαφορά.
billie perrakis
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eyb0ss
Δραστήριο μέλος

Δηλαδή Times New Roman σε γραμματοσειρά 12;εμενα ολοι μου λενε ότι κανω γραμματα σαν του υπολογιστη :p :p :p
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κομνηνός
Πολύ δραστήριο μέλος

billie perrakis
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.