Βεβαίωση συμμετοχής στις πανελλήνιες

• Thread starter Thread starter Markaf
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Markaf

Νεοφερμένο μέλος

Η Markaf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα.
Εχω δωσει πανελληνιες το 2019 οταν τελειωσα δεν πηρα τη βεβαιωση συμμετοχης στις πανελληνιες απο το σχολειο ! Πιστευετε οτι αυτα τα εχουν κρατημενα, επειδη τη χρειαζομαι !!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο τη Δευτέρα στο σχολείο σου να ρωτήσεις. Αν δεν την παρέλαβες τότε ενδεχομένως να την κρατάνε για κάποιο χρονικό διάστημα (και μετά να πηγαίνει στην ανακύκλωση)...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λογικά χρειάζεσαι τη "βεβαίωση πρόσβασης", που σου δόθηκε μαζί με το απολυτήριο λυκείου πέρυσι. Ουσιαστικά αυτή είναι η βεβαίωση συμμετοχής στις πανελλήνιες :P

Εχω δωσει πανελληνιες το 2019 οταν τελειωσα δεν πηρα τη βεβαιωση συμμετοχης στις πανελληνιες απο το σχολειο ! Πιστευετε οτι αυτα τα εχουν κρατημενα, επειδη τη χρειαζομαι !!
Εγώ όταν την παρέλαβα τον Οκτώβρη του 2018 (αυτή τη χρονιά έδωσα) θυμάμαι ότι μου είχαν πει ότι συνήθως δε τις παίρνουν οι υποψήφιοι. Σκέψου είχαν και της περσινής χρονιάς. Εμένα μου ζητήθηκε ως δικαιολογητικό για την εγγραφή στη σχολή μου. Λογικά θα την έχουν κρατήσει. Επικοινώνησε μαζί τους και μάθε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back