Δεν ξερω τι γινετε γενικα, στο δικο μας σχολειο μενεις απο απουσιες... οχι και πανευκολα, αλλα μενεις. Απο εξετασεις πια πρεπει να προσπαθισεις να μεινεις για να τα καταφερεις. Τεσπα, στο θεμα μας
Γιαννη, εχεις ενα δικιο, αλλα ο Γιωργος εσκασε ενα μπουκετο, το οπιο πηγε καπος πλαγια και του εσκισε λιγο το πετσι (και δεν ετρεχε σχεδων καθολου αιμα, απορω γιατι του κανανε ραμματα, εχω εχω χτυπισει πολυ χοιροτερα και οχι νοσοκομιο δεν πηγα, ουτε να το καθαρισω δεν ασχολιθικα).
Συγουρα δεν επικροτω την σταση του Γιωργου, αλλα περνω το μερος του. Το οτι εβρισε μανα ειναι το μεγαλο του λαθος, απο εκει και περα οταν ο αλλος ερχετε και σου χωνει κουτουλια, ε τι θα κανεις, θα κατσεις να περιμενεις να τις φας;
Και το γεγονος δεν τελιωνει εδω... ο κατα τα αλλα "Εγω παιδια μου μια φορα μονο αναγκαστικα να δωσω αποβολη σε 4 παιδια και ακομα στεναχοριεμε παραπολυ, και δεν θελω να δινω αποβολες, υπαρχουν αλλες λυσεις, εγω εχω ζησει στην Ευρωπη που εχουν αλλον τροπο σκεψης" σημερα το πρωι εδωσε δυο ημερισιες... Την μια επειδη ενα παιδι την πρωτη ωρα δεν ειχε μπει στο μαθημα (χωρις μια γνωμη απο οπιονδηποτε αλλο) και αλλη μια επειδη του ειπε κατι μια καθηγιτρια (το οπιο δεν στεκει) και χωρις να ρωτισει ουτε τον μαθητη τι ειπε ουτε καπιον μεσα απο την ταξη τι εγινε... (Συγκεκριμενα πρωκειτε για τον κολλητο του Γιωργου, ο οπιος προσπαθουσε να εξιγισει στην καθηγιτρια οτι πιστευει οτι επρεπε να παρουν ιση τιμωρια, και οτι το οτι ο ενας εκανα ραματα δεν συμενει απαρετιτα κατι, γιατι αν ο αλλος χτυπισε σε σημεια που κανει εσωτερικες πληγες δεν φαινετε. Τοτε αυτου του λεει "Τι να μας πεις εσυ; Εχεις και σκουλαρικη στην μυτη" Τα περνει αυτος, λεει "Ναι εχω σκουλαρικη και φερνω λιγο" (διαφερω) ακουει αυτη "και περνω λιγο" και τσουπ αλλη μια αποβολη... Νταξη, δεν λεω οτι απαντισε σωστα, αλλα να φαει αποβολη για κατι που δεν ειπε; Τουλαχιστων να την φαει για αυτο που ειπε....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.