Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Tοσο αγχος για να μπειτε σε κλειστα αει? Θα μου πειτε ετσι ειμασταν και εμεις οταν διναμε μετα προσγειωθηκαμε στην πραγματικοτητα :P.Αυτο που θελω να πω ειναι μην αγχωνεστε οτι εγινε εγινε και δεν τελειωνει η ζωη αμα δεν μπειτε στα τραγικα ελληνικα αει. Αν και το εχετε ακουσει πολλες φορες ειναι αυτη η αληθεια.Καλα αποτελεσματα σε ολους <3 <3 <3

Καλά γιατί τόσο αργά φέτος? Το έχω πραγματικά απορία αυτό. Θα μπορούσε πολύ εύκολα να ανοίξει η πλατφόρμα από τις 8-9
θα πρεπει να ακουσω τις δηλωσεις της κεραμεως για να σου πω.

Πότε να αναμένουμε να ανοίξει η πλατφόρμα του μηχανογραφικού;

Παρτε τηλεφωνο στα σχολεία παιδια.. τα εχουν λογικα

Γιατί να πάρουμε στο σχολείο?... Αφού θα μας τα στείλουν
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εγω παλι καλα ειμαι μονη!😂
Τυχερή είσαι προλαβαίνεις να το σκάσεις 😂

Εγώ ρε παιδιά είμαι στη δουλειά και είμαι όλη μέρα μέσα στη ζουρλια.

Tοσο αγχος για να μπειτε σε κλειστα αει? Θα μου πειτε ετσι ειμασταν και εμεις οταν διναμε μετα προσγειωθηκαμε στην πραγματικοτητα :P.Αυτο που θελω να πω ειναι μην αγχωνεστε οτι εγινε εγινε και δεν τελειωνει η ζωη αμα δεν μπειτε στα τραγικα ελληνικα αει. Αν και το εχετε ακουσει πολλες φορες ειναι αυτη η αληθεια.Καλα αποτελεσματα σε ολους <3 <3 <3
Εγώ δεν ήθελα αεί, για τους γονείς μου δίνω πανελλήνιες

Αφού μάθουμε αποτελέσματα νομίζω πρέπει να απενεργοποιήσουμε τα κινητά. Να μην μπορέσει να επικοινωνήσει κανεις. Έλεος με τα κουτσομπολιά μερικών που δήθεν ενδιαφέρονται

Αφού μάθουμε αποτελέσματα νομίζω πρέπει να απενεργοποιήσουμε τα κινητά. Να μην μπορέσει να επικοινωνήσει κανεις. Έλεος με τα κουτσομπολιά μερικών που δήθεν ενδιαφέρονται
Θα παίρνουν την μάνα μου τηλέφωνο 😂 ΟΛΟΟ ΤΟ ΣΟΙ

Τα έχουν από το πρωί για να γίνει η διασταύρωση πριν τοιχοκολληθούν αλλά οι οδηγίες απαγορεύουν την ανακοίνωσή τους πριν τη μια. Οπότε πρέπει να έχει κανείς και το μέσο για να δεχτούν να σου τα πουν προφορικά.

Π
Παιδιά αν ανοίξει κάτι πείτε μου

Αυτό ακριβώς. Κάνουν πως δηθέν ενδιαφέρονται ενώ δεν εχούν πάρει ποτέ να ρωτήσουν και μετά σε κρίνουν κιολάς.

Γιατί να πάρουμε στο σχολείο?... Αφού θα μας τα στείλουν
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Τυχερή είσαι προλαβαίνεις να το σκάσεις 😂
Παιδια το στομαχι μμ παω πανω κατω στο σπιτι σαν χαζη δεν μπωρο την αναμονή 😳😂

Μα αφού έχεις ήδη περάσει στη θεολογία από πέρσι για να γίνει το χατήρι των γονιών σου, τι σκας;
Γιατί δεν μου αρέσει η θεολογία, εντάξει να περάσω κάτι που να μου αρέσει κιόλας:) αχ τι να πεις... Οι γονείς μας σκοτώνουν την τέχνη

Αυτό ακριβώς. Κάνουν πως δηθέν ενδιαφέρονται ενώ δεν εχούν πάρει ποτέ να ρωτήσουν και μετά σε κρίνουν κιολάς.
Στην τελική εμείς θα σπουδάσουμε όχι αυτοί. Αν όντως ενδιαφέρονται ας αρκεστούν σε ένα τα πήγα καλά ή δεν τα πήγα καλά και αν θέλει κάποιος τους λέει βαθμό. Αυτό το ποσα μόρια έγραψες είναι πολύ σπαστικό.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back