kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:17 Η kritsinaki: #5.441 21-08-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ALEXKALA: Χριστινάκι, εσύ που περιμένεις να περάσεις??? Click για ανάπτυξη... Εγώ θέλω Παιδαγωγικά η μανούλα Νομική και ευτυχώς περιμένω για Παιδαγωγικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexxx Νεοφερμένο μέλος Η alexxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:23 Η alexxx έγραψε: #5.442 21-08-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Εγώ θέλω Παιδαγωγικά η μανούλα Νομική και ευτυχώς περιμένω για Παιδαγωγικά Click για ανάπτυξη... χριστινάκι ως νομικός αν μου επιτρέπεις θα σου πω, προτιμήσε παιδαγωγικά αν δεν έχεις αρρώστεια με την νομική. μια από τις πιο απαιτητικές σχολές με τρελό διάβασμα για όλη την υπόλοιπη ζωή τρελό άγχος καθημερινά κυρίως αν ο μπαμπακάς δεν έχει ήδη καριέρα στο αντικείμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:23 Η ALEXKALA έγραψε: #5.443 21-08-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Εγώ θέλω Παιδαγωγικά η μανούλα Νομική και ευτυχώς περιμένω για Παιδαγωγικά Click για ανάπτυξη... με το καλό :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:26 Η kritsinaki: #5.444 21-08-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από alexxx: χριστινάκι ως νομικός αν μου επιτρέπεις θα σου πω, προτιμήσε παιδαγωγικά αν δεν έχεις αρρώστεια με την νομική. μια από τις πιο απαιτητικές σχολές με τρελό διάβασμα για όλη την υπόλοιπη ζωή τρελό άγχος καθημερινά κυρίως αν ο μπαμπακάς δεν έχει ήδη καριέρα στο αντικείμενο. Click για ανάπτυξη... Εγώ το ξέρω και το ζω καθημερινά (μπαμπάς μαχόμενος δικηγόρος γαρ) η μανούλα όμως????????!!!!!!!!! Αλλά ευτυχώς ο μπαμπάκας με έσωσεκαι έτσι δήλωσα Παιδαγωγικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexxx Νεοφερμένο μέλος Η alexxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:30 Η alexxx έγραψε: #5.445 21-08-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Εγώ το ξέρω και το ζω καθημερινά (μπαμπάς μαχόμενος δικηγόρος γαρ) η μανούλα όμως????????!!!!!!!!! Αλλά ευτυχώς ο μπαμπάκας με έσωσεκαι έτσι δήλωσα Παιδαγωγικά Click για ανάπτυξη... καλή τύχη και χαλαρά είναι κριμα τα πιο όμορφα χρόνια σας να έχετε άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:36 Η kritsinaki: #5.446 21-08-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από alexxx: καλή τύχη και χαλαρά είναι κριμα τα πιο όμορφα χρόνια σας να έχετε άγχος Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ. Οσο για το χαλαρά ,αυτό είναι το χαρακτηριστικό μου γνώρισμα εξ από ανέκαθεν και από παλιά (που λέει και η μανούλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:38 Η stella έγραψε: #5.447 21-08-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από alexxx: καλή τύχη και χαλαρά είναι κριμα τα πιο όμορφα χρόνια σας να έχετε άγχος Click για ανάπτυξη... αποφοιτος νομικης είσαι?εχει πολυ διάβασμα ε?εγω την έβαλα πρωτη επειδη οπως ειπες εχω αρρωστια με τη σχολη...τωρα οταν παω θα δω τι θα κανω με το αγχος:! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:38 Η maraki love: #5.448 21-08-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Ευχαριστώ. Οσο για το χαλαρά ,αυτό είναι το χαρακτηριστικό μου γνώρισμα εξ από ανέκαθεν και από παλιά (που λέει και η μανούλα) Click για ανάπτυξη... kritsinaki πόσα μόρια έβγαλες αν επιτρέπεται και σε ποια πόλη περνάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:41 Ο CallOfDuty4: #5.449 21-08-09 14:41 Tα ιδια ακομα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:43 Η mihaela έγραψε: #5.450 21-08-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Tα ιδια ακομα??? Click για ανάπτυξη... δυστυχως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:47 Η NemesisRose: #5.451 21-08-09 14:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonis21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antonis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:53 Ο antonis21: #5.452 21-08-09 14:53 ασχετο αλλα κι εγω νομικη ειμαι 4ο ετος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Ο stefanosK: #5.453 21-08-09 14:55 Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η kritsinaki: #5.454 21-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: kritsinaki πόσα μόρια έβγαλες αν επιτρέπεται και σε ποια πόλη περνάς; Click για ανάπτυξη... 18619 και δεν ξέρω ακόμη την πόλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η maraki love: #5.455 21-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... το δοκίμασα,δεν μου βγάζει κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:59 Η kritsinaki: #5.456 21-08-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από stella: αποφοιτος νομικης είσαι?εχει πολυ διάβασμα ε?εγω την έβαλα πρωτη επειδη οπως ειπες εχω αρρωστια με τη σχολη...τωρα οταν παω θα δω τι θα κανω με το αγχος:! Click για ανάπτυξη... Σε ποια πόλη μπαίνεις ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν βγάζει τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RobotiX Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:06 Ο RobotiX έγραψε: #5.457 21-08-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... pfff... τίποτα. Λέτε μια μέρα ξαφνικά όμως να βγούν απο δω τα αποτελέσματα;:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:10 Ο stefanosK: #5.458 21-08-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από RobotiX: pfff... τίποτα. Λέτε μια μέρα ξαφνικά όμως να βγούν απο δω τα αποτελέσματα;:xixi: Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koutalideos Νεοφερμένο μέλος Ο koutalideos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:13 Ο koutalideos: #5.459 21-08-09 15:13 παιδια τελευταια εγκυρη πληροφοριααα......την ΤΡΙΤΗ 25!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:14 Η ALEXKALA έγραψε: #5.460 21-08-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από koutalideos: παιδια τελευταια εγκυρη πληροφοριααα......την ΤΡΙΤΗ 25!!!!! Click για ανάπτυξη... Απο που είναι η πληροφορία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 271 272 273 274 275 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 273 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 273 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ALEXKALA: Χριστινάκι, εσύ που περιμένεις να περάσεις??? Click για ανάπτυξη... Εγώ θέλω Παιδαγωγικά η μανούλα Νομική και ευτυχώς περιμένω για Παιδαγωγικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexxx Νεοφερμένο μέλος Η alexxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:23 Η alexxx έγραψε: #5.442 21-08-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Εγώ θέλω Παιδαγωγικά η μανούλα Νομική και ευτυχώς περιμένω για Παιδαγωγικά Click για ανάπτυξη... χριστινάκι ως νομικός αν μου επιτρέπεις θα σου πω, προτιμήσε παιδαγωγικά αν δεν έχεις αρρώστεια με την νομική. μια από τις πιο απαιτητικές σχολές με τρελό διάβασμα για όλη την υπόλοιπη ζωή τρελό άγχος καθημερινά κυρίως αν ο μπαμπακάς δεν έχει ήδη καριέρα στο αντικείμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:23 Η ALEXKALA έγραψε: #5.443 21-08-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Εγώ θέλω Παιδαγωγικά η μανούλα Νομική και ευτυχώς περιμένω για Παιδαγωγικά Click για ανάπτυξη... με το καλό :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:26 Η kritsinaki: #5.444 21-08-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από alexxx: χριστινάκι ως νομικός αν μου επιτρέπεις θα σου πω, προτιμήσε παιδαγωγικά αν δεν έχεις αρρώστεια με την νομική. μια από τις πιο απαιτητικές σχολές με τρελό διάβασμα για όλη την υπόλοιπη ζωή τρελό άγχος καθημερινά κυρίως αν ο μπαμπακάς δεν έχει ήδη καριέρα στο αντικείμενο. Click για ανάπτυξη... Εγώ το ξέρω και το ζω καθημερινά (μπαμπάς μαχόμενος δικηγόρος γαρ) η μανούλα όμως????????!!!!!!!!! Αλλά ευτυχώς ο μπαμπάκας με έσωσεκαι έτσι δήλωσα Παιδαγωγικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexxx Νεοφερμένο μέλος Η alexxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:30 Η alexxx έγραψε: #5.445 21-08-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Εγώ το ξέρω και το ζω καθημερινά (μπαμπάς μαχόμενος δικηγόρος γαρ) η μανούλα όμως????????!!!!!!!!! Αλλά ευτυχώς ο μπαμπάκας με έσωσεκαι έτσι δήλωσα Παιδαγωγικά Click για ανάπτυξη... καλή τύχη και χαλαρά είναι κριμα τα πιο όμορφα χρόνια σας να έχετε άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:36 Η kritsinaki: #5.446 21-08-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από alexxx: καλή τύχη και χαλαρά είναι κριμα τα πιο όμορφα χρόνια σας να έχετε άγχος Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ. Οσο για το χαλαρά ,αυτό είναι το χαρακτηριστικό μου γνώρισμα εξ από ανέκαθεν και από παλιά (που λέει και η μανούλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:38 Η stella έγραψε: #5.447 21-08-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από alexxx: καλή τύχη και χαλαρά είναι κριμα τα πιο όμορφα χρόνια σας να έχετε άγχος Click για ανάπτυξη... αποφοιτος νομικης είσαι?εχει πολυ διάβασμα ε?εγω την έβαλα πρωτη επειδη οπως ειπες εχω αρρωστια με τη σχολη...τωρα οταν παω θα δω τι θα κανω με το αγχος:! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:38 Η maraki love: #5.448 21-08-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Ευχαριστώ. Οσο για το χαλαρά ,αυτό είναι το χαρακτηριστικό μου γνώρισμα εξ από ανέκαθεν και από παλιά (που λέει και η μανούλα) Click για ανάπτυξη... kritsinaki πόσα μόρια έβγαλες αν επιτρέπεται και σε ποια πόλη περνάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:41 Ο CallOfDuty4: #5.449 21-08-09 14:41 Tα ιδια ακομα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:43 Η mihaela έγραψε: #5.450 21-08-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Tα ιδια ακομα??? Click για ανάπτυξη... δυστυχως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:47 Η NemesisRose: #5.451 21-08-09 14:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonis21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antonis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:53 Ο antonis21: #5.452 21-08-09 14:53 ασχετο αλλα κι εγω νομικη ειμαι 4ο ετος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Ο stefanosK: #5.453 21-08-09 14:55 Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η kritsinaki: #5.454 21-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: kritsinaki πόσα μόρια έβγαλες αν επιτρέπεται και σε ποια πόλη περνάς; Click για ανάπτυξη... 18619 και δεν ξέρω ακόμη την πόλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η maraki love: #5.455 21-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... το δοκίμασα,δεν μου βγάζει κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:59 Η kritsinaki: #5.456 21-08-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από stella: αποφοιτος νομικης είσαι?εχει πολυ διάβασμα ε?εγω την έβαλα πρωτη επειδη οπως ειπες εχω αρρωστια με τη σχολη...τωρα οταν παω θα δω τι θα κανω με το αγχος:! Click για ανάπτυξη... Σε ποια πόλη μπαίνεις ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν βγάζει τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RobotiX Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:06 Ο RobotiX έγραψε: #5.457 21-08-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... pfff... τίποτα. Λέτε μια μέρα ξαφνικά όμως να βγούν απο δω τα αποτελέσματα;:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:10 Ο stefanosK: #5.458 21-08-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από RobotiX: pfff... τίποτα. Λέτε μια μέρα ξαφνικά όμως να βγούν απο δω τα αποτελέσματα;:xixi: Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koutalideos Νεοφερμένο μέλος Ο koutalideos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:13 Ο koutalideos: #5.459 21-08-09 15:13 παιδια τελευταια εγκυρη πληροφοριααα......την ΤΡΙΤΗ 25!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:14 Η ALEXKALA έγραψε: #5.460 21-08-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από koutalideos: παιδια τελευταια εγκυρη πληροφοριααα......την ΤΡΙΤΗ 25!!!!! Click για ανάπτυξη... Απο που είναι η πληροφορία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 271 272 273 274 275 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 273 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 273 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Εγώ θέλω Παιδαγωγικά η μανούλα Νομική και ευτυχώς περιμένω για Παιδαγωγικά Click για ανάπτυξη... χριστινάκι ως νομικός αν μου επιτρέπεις θα σου πω, προτιμήσε παιδαγωγικά αν δεν έχεις αρρώστεια με την νομική. μια από τις πιο απαιτητικές σχολές με τρελό διάβασμα για όλη την υπόλοιπη ζωή τρελό άγχος καθημερινά κυρίως αν ο μπαμπακάς δεν έχει ήδη καριέρα στο αντικείμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:23 Η ALEXKALA έγραψε: #5.443 21-08-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Εγώ θέλω Παιδαγωγικά η μανούλα Νομική και ευτυχώς περιμένω για Παιδαγωγικά Click για ανάπτυξη... με το καλό :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:26 Η kritsinaki: #5.444 21-08-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από alexxx: χριστινάκι ως νομικός αν μου επιτρέπεις θα σου πω, προτιμήσε παιδαγωγικά αν δεν έχεις αρρώστεια με την νομική. μια από τις πιο απαιτητικές σχολές με τρελό διάβασμα για όλη την υπόλοιπη ζωή τρελό άγχος καθημερινά κυρίως αν ο μπαμπακάς δεν έχει ήδη καριέρα στο αντικείμενο. Click για ανάπτυξη... Εγώ το ξέρω και το ζω καθημερινά (μπαμπάς μαχόμενος δικηγόρος γαρ) η μανούλα όμως????????!!!!!!!!! Αλλά ευτυχώς ο μπαμπάκας με έσωσεκαι έτσι δήλωσα Παιδαγωγικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexxx Νεοφερμένο μέλος Η alexxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:30 Η alexxx έγραψε: #5.445 21-08-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Εγώ το ξέρω και το ζω καθημερινά (μπαμπάς μαχόμενος δικηγόρος γαρ) η μανούλα όμως????????!!!!!!!!! Αλλά ευτυχώς ο μπαμπάκας με έσωσεκαι έτσι δήλωσα Παιδαγωγικά Click για ανάπτυξη... καλή τύχη και χαλαρά είναι κριμα τα πιο όμορφα χρόνια σας να έχετε άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:36 Η kritsinaki: #5.446 21-08-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από alexxx: καλή τύχη και χαλαρά είναι κριμα τα πιο όμορφα χρόνια σας να έχετε άγχος Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ. Οσο για το χαλαρά ,αυτό είναι το χαρακτηριστικό μου γνώρισμα εξ από ανέκαθεν και από παλιά (που λέει και η μανούλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:38 Η stella έγραψε: #5.447 21-08-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από alexxx: καλή τύχη και χαλαρά είναι κριμα τα πιο όμορφα χρόνια σας να έχετε άγχος Click για ανάπτυξη... αποφοιτος νομικης είσαι?εχει πολυ διάβασμα ε?εγω την έβαλα πρωτη επειδη οπως ειπες εχω αρρωστια με τη σχολη...τωρα οταν παω θα δω τι θα κανω με το αγχος:! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:38 Η maraki love: #5.448 21-08-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Ευχαριστώ. Οσο για το χαλαρά ,αυτό είναι το χαρακτηριστικό μου γνώρισμα εξ από ανέκαθεν και από παλιά (που λέει και η μανούλα) Click για ανάπτυξη... kritsinaki πόσα μόρια έβγαλες αν επιτρέπεται και σε ποια πόλη περνάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:41 Ο CallOfDuty4: #5.449 21-08-09 14:41 Tα ιδια ακομα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:43 Η mihaela έγραψε: #5.450 21-08-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Tα ιδια ακομα??? Click για ανάπτυξη... δυστυχως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:47 Η NemesisRose: #5.451 21-08-09 14:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonis21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antonis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:53 Ο antonis21: #5.452 21-08-09 14:53 ασχετο αλλα κι εγω νομικη ειμαι 4ο ετος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Ο stefanosK: #5.453 21-08-09 14:55 Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η kritsinaki: #5.454 21-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: kritsinaki πόσα μόρια έβγαλες αν επιτρέπεται και σε ποια πόλη περνάς; Click για ανάπτυξη... 18619 και δεν ξέρω ακόμη την πόλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η maraki love: #5.455 21-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... το δοκίμασα,δεν μου βγάζει κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:59 Η kritsinaki: #5.456 21-08-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από stella: αποφοιτος νομικης είσαι?εχει πολυ διάβασμα ε?εγω την έβαλα πρωτη επειδη οπως ειπες εχω αρρωστια με τη σχολη...τωρα οταν παω θα δω τι θα κανω με το αγχος:! Click για ανάπτυξη... Σε ποια πόλη μπαίνεις ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν βγάζει τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RobotiX Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:06 Ο RobotiX έγραψε: #5.457 21-08-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... pfff... τίποτα. Λέτε μια μέρα ξαφνικά όμως να βγούν απο δω τα αποτελέσματα;:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:10 Ο stefanosK: #5.458 21-08-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από RobotiX: pfff... τίποτα. Λέτε μια μέρα ξαφνικά όμως να βγούν απο δω τα αποτελέσματα;:xixi: Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koutalideos Νεοφερμένο μέλος Ο koutalideos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:13 Ο koutalideos: #5.459 21-08-09 15:13 παιδια τελευταια εγκυρη πληροφοριααα......την ΤΡΙΤΗ 25!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:14 Η ALEXKALA έγραψε: #5.460 21-08-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από koutalideos: παιδια τελευταια εγκυρη πληροφοριααα......την ΤΡΙΤΗ 25!!!!! Click για ανάπτυξη... Απο που είναι η πληροφορία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 271 272 273 274 275 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 273 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 273 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Εγώ θέλω Παιδαγωγικά η μανούλα Νομική και ευτυχώς περιμένω για Παιδαγωγικά Click για ανάπτυξη... με το καλό :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:26 Η kritsinaki: #5.444 21-08-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από alexxx: χριστινάκι ως νομικός αν μου επιτρέπεις θα σου πω, προτιμήσε παιδαγωγικά αν δεν έχεις αρρώστεια με την νομική. μια από τις πιο απαιτητικές σχολές με τρελό διάβασμα για όλη την υπόλοιπη ζωή τρελό άγχος καθημερινά κυρίως αν ο μπαμπακάς δεν έχει ήδη καριέρα στο αντικείμενο. Click για ανάπτυξη... Εγώ το ξέρω και το ζω καθημερινά (μπαμπάς μαχόμενος δικηγόρος γαρ) η μανούλα όμως????????!!!!!!!!! Αλλά ευτυχώς ο μπαμπάκας με έσωσεκαι έτσι δήλωσα Παιδαγωγικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexxx Νεοφερμένο μέλος Η alexxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:30 Η alexxx έγραψε: #5.445 21-08-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Εγώ το ξέρω και το ζω καθημερινά (μπαμπάς μαχόμενος δικηγόρος γαρ) η μανούλα όμως????????!!!!!!!!! Αλλά ευτυχώς ο μπαμπάκας με έσωσεκαι έτσι δήλωσα Παιδαγωγικά Click για ανάπτυξη... καλή τύχη και χαλαρά είναι κριμα τα πιο όμορφα χρόνια σας να έχετε άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:36 Η kritsinaki: #5.446 21-08-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από alexxx: καλή τύχη και χαλαρά είναι κριμα τα πιο όμορφα χρόνια σας να έχετε άγχος Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ. Οσο για το χαλαρά ,αυτό είναι το χαρακτηριστικό μου γνώρισμα εξ από ανέκαθεν και από παλιά (που λέει και η μανούλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:38 Η stella έγραψε: #5.447 21-08-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από alexxx: καλή τύχη και χαλαρά είναι κριμα τα πιο όμορφα χρόνια σας να έχετε άγχος Click για ανάπτυξη... αποφοιτος νομικης είσαι?εχει πολυ διάβασμα ε?εγω την έβαλα πρωτη επειδη οπως ειπες εχω αρρωστια με τη σχολη...τωρα οταν παω θα δω τι θα κανω με το αγχος:! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:38 Η maraki love: #5.448 21-08-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Ευχαριστώ. Οσο για το χαλαρά ,αυτό είναι το χαρακτηριστικό μου γνώρισμα εξ από ανέκαθεν και από παλιά (που λέει και η μανούλα) Click για ανάπτυξη... kritsinaki πόσα μόρια έβγαλες αν επιτρέπεται και σε ποια πόλη περνάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:41 Ο CallOfDuty4: #5.449 21-08-09 14:41 Tα ιδια ακομα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:43 Η mihaela έγραψε: #5.450 21-08-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Tα ιδια ακομα??? Click για ανάπτυξη... δυστυχως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:47 Η NemesisRose: #5.451 21-08-09 14:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonis21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antonis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:53 Ο antonis21: #5.452 21-08-09 14:53 ασχετο αλλα κι εγω νομικη ειμαι 4ο ετος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Ο stefanosK: #5.453 21-08-09 14:55 Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η kritsinaki: #5.454 21-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: kritsinaki πόσα μόρια έβγαλες αν επιτρέπεται και σε ποια πόλη περνάς; Click για ανάπτυξη... 18619 και δεν ξέρω ακόμη την πόλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η maraki love: #5.455 21-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... το δοκίμασα,δεν μου βγάζει κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:59 Η kritsinaki: #5.456 21-08-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από stella: αποφοιτος νομικης είσαι?εχει πολυ διάβασμα ε?εγω την έβαλα πρωτη επειδη οπως ειπες εχω αρρωστια με τη σχολη...τωρα οταν παω θα δω τι θα κανω με το αγχος:! Click για ανάπτυξη... Σε ποια πόλη μπαίνεις ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν βγάζει τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RobotiX Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:06 Ο RobotiX έγραψε: #5.457 21-08-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... pfff... τίποτα. Λέτε μια μέρα ξαφνικά όμως να βγούν απο δω τα αποτελέσματα;:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:10 Ο stefanosK: #5.458 21-08-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από RobotiX: pfff... τίποτα. Λέτε μια μέρα ξαφνικά όμως να βγούν απο δω τα αποτελέσματα;:xixi: Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koutalideos Νεοφερμένο μέλος Ο koutalideos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:13 Ο koutalideos: #5.459 21-08-09 15:13 παιδια τελευταια εγκυρη πληροφοριααα......την ΤΡΙΤΗ 25!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:14 Η ALEXKALA έγραψε: #5.460 21-08-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από koutalideos: παιδια τελευταια εγκυρη πληροφοριααα......την ΤΡΙΤΗ 25!!!!! Click για ανάπτυξη... Απο που είναι η πληροφορία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 271 272 273 274 275 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 273 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 273 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alexxx: χριστινάκι ως νομικός αν μου επιτρέπεις θα σου πω, προτιμήσε παιδαγωγικά αν δεν έχεις αρρώστεια με την νομική. μια από τις πιο απαιτητικές σχολές με τρελό διάβασμα για όλη την υπόλοιπη ζωή τρελό άγχος καθημερινά κυρίως αν ο μπαμπακάς δεν έχει ήδη καριέρα στο αντικείμενο. Click για ανάπτυξη... Εγώ το ξέρω και το ζω καθημερινά (μπαμπάς μαχόμενος δικηγόρος γαρ) η μανούλα όμως????????!!!!!!!!! Αλλά ευτυχώς ο μπαμπάκας με έσωσεκαι έτσι δήλωσα Παιδαγωγικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexxx Νεοφερμένο μέλος Η alexxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:30 Η alexxx έγραψε: #5.445 21-08-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Εγώ το ξέρω και το ζω καθημερινά (μπαμπάς μαχόμενος δικηγόρος γαρ) η μανούλα όμως????????!!!!!!!!! Αλλά ευτυχώς ο μπαμπάκας με έσωσεκαι έτσι δήλωσα Παιδαγωγικά Click για ανάπτυξη... καλή τύχη και χαλαρά είναι κριμα τα πιο όμορφα χρόνια σας να έχετε άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:36 Η kritsinaki: #5.446 21-08-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από alexxx: καλή τύχη και χαλαρά είναι κριμα τα πιο όμορφα χρόνια σας να έχετε άγχος Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ. Οσο για το χαλαρά ,αυτό είναι το χαρακτηριστικό μου γνώρισμα εξ από ανέκαθεν και από παλιά (που λέει και η μανούλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:38 Η stella έγραψε: #5.447 21-08-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από alexxx: καλή τύχη και χαλαρά είναι κριμα τα πιο όμορφα χρόνια σας να έχετε άγχος Click για ανάπτυξη... αποφοιτος νομικης είσαι?εχει πολυ διάβασμα ε?εγω την έβαλα πρωτη επειδη οπως ειπες εχω αρρωστια με τη σχολη...τωρα οταν παω θα δω τι θα κανω με το αγχος:! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:38 Η maraki love: #5.448 21-08-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Ευχαριστώ. Οσο για το χαλαρά ,αυτό είναι το χαρακτηριστικό μου γνώρισμα εξ από ανέκαθεν και από παλιά (που λέει και η μανούλα) Click για ανάπτυξη... kritsinaki πόσα μόρια έβγαλες αν επιτρέπεται και σε ποια πόλη περνάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:41 Ο CallOfDuty4: #5.449 21-08-09 14:41 Tα ιδια ακομα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:43 Η mihaela έγραψε: #5.450 21-08-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Tα ιδια ακομα??? Click για ανάπτυξη... δυστυχως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:47 Η NemesisRose: #5.451 21-08-09 14:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonis21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antonis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:53 Ο antonis21: #5.452 21-08-09 14:53 ασχετο αλλα κι εγω νομικη ειμαι 4ο ετος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Ο stefanosK: #5.453 21-08-09 14:55 Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η kritsinaki: #5.454 21-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: kritsinaki πόσα μόρια έβγαλες αν επιτρέπεται και σε ποια πόλη περνάς; Click για ανάπτυξη... 18619 και δεν ξέρω ακόμη την πόλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η maraki love: #5.455 21-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... το δοκίμασα,δεν μου βγάζει κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:59 Η kritsinaki: #5.456 21-08-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από stella: αποφοιτος νομικης είσαι?εχει πολυ διάβασμα ε?εγω την έβαλα πρωτη επειδη οπως ειπες εχω αρρωστια με τη σχολη...τωρα οταν παω θα δω τι θα κανω με το αγχος:! Click για ανάπτυξη... Σε ποια πόλη μπαίνεις ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν βγάζει τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RobotiX Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:06 Ο RobotiX έγραψε: #5.457 21-08-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... pfff... τίποτα. Λέτε μια μέρα ξαφνικά όμως να βγούν απο δω τα αποτελέσματα;:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:10 Ο stefanosK: #5.458 21-08-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από RobotiX: pfff... τίποτα. Λέτε μια μέρα ξαφνικά όμως να βγούν απο δω τα αποτελέσματα;:xixi: Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koutalideos Νεοφερμένο μέλος Ο koutalideos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:13 Ο koutalideos: #5.459 21-08-09 15:13 παιδια τελευταια εγκυρη πληροφοριααα......την ΤΡΙΤΗ 25!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:14 Η ALEXKALA έγραψε: #5.460 21-08-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από koutalideos: παιδια τελευταια εγκυρη πληροφοριααα......την ΤΡΙΤΗ 25!!!!! Click για ανάπτυξη... Απο που είναι η πληροφορία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 271 272 273 274 275 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 273 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 273 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Εγώ το ξέρω και το ζω καθημερινά (μπαμπάς μαχόμενος δικηγόρος γαρ) η μανούλα όμως????????!!!!!!!!! Αλλά ευτυχώς ο μπαμπάκας με έσωσεκαι έτσι δήλωσα Παιδαγωγικά Click για ανάπτυξη... καλή τύχη και χαλαρά είναι κριμα τα πιο όμορφα χρόνια σας να έχετε άγχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:36 Η kritsinaki: #5.446 21-08-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από alexxx: καλή τύχη και χαλαρά είναι κριμα τα πιο όμορφα χρόνια σας να έχετε άγχος Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ. Οσο για το χαλαρά ,αυτό είναι το χαρακτηριστικό μου γνώρισμα εξ από ανέκαθεν και από παλιά (που λέει και η μανούλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:38 Η stella έγραψε: #5.447 21-08-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από alexxx: καλή τύχη και χαλαρά είναι κριμα τα πιο όμορφα χρόνια σας να έχετε άγχος Click για ανάπτυξη... αποφοιτος νομικης είσαι?εχει πολυ διάβασμα ε?εγω την έβαλα πρωτη επειδη οπως ειπες εχω αρρωστια με τη σχολη...τωρα οταν παω θα δω τι θα κανω με το αγχος:! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:38 Η maraki love: #5.448 21-08-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Ευχαριστώ. Οσο για το χαλαρά ,αυτό είναι το χαρακτηριστικό μου γνώρισμα εξ από ανέκαθεν και από παλιά (που λέει και η μανούλα) Click για ανάπτυξη... kritsinaki πόσα μόρια έβγαλες αν επιτρέπεται και σε ποια πόλη περνάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:41 Ο CallOfDuty4: #5.449 21-08-09 14:41 Tα ιδια ακομα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:43 Η mihaela έγραψε: #5.450 21-08-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Tα ιδια ακομα??? Click για ανάπτυξη... δυστυχως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:47 Η NemesisRose: #5.451 21-08-09 14:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonis21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antonis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:53 Ο antonis21: #5.452 21-08-09 14:53 ασχετο αλλα κι εγω νομικη ειμαι 4ο ετος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Ο stefanosK: #5.453 21-08-09 14:55 Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η kritsinaki: #5.454 21-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: kritsinaki πόσα μόρια έβγαλες αν επιτρέπεται και σε ποια πόλη περνάς; Click για ανάπτυξη... 18619 και δεν ξέρω ακόμη την πόλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η maraki love: #5.455 21-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... το δοκίμασα,δεν μου βγάζει κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:59 Η kritsinaki: #5.456 21-08-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από stella: αποφοιτος νομικης είσαι?εχει πολυ διάβασμα ε?εγω την έβαλα πρωτη επειδη οπως ειπες εχω αρρωστια με τη σχολη...τωρα οταν παω θα δω τι θα κανω με το αγχος:! Click για ανάπτυξη... Σε ποια πόλη μπαίνεις ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν βγάζει τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RobotiX Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:06 Ο RobotiX έγραψε: #5.457 21-08-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... pfff... τίποτα. Λέτε μια μέρα ξαφνικά όμως να βγούν απο δω τα αποτελέσματα;:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:10 Ο stefanosK: #5.458 21-08-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από RobotiX: pfff... τίποτα. Λέτε μια μέρα ξαφνικά όμως να βγούν απο δω τα αποτελέσματα;:xixi: Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koutalideos Νεοφερμένο μέλος Ο koutalideos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:13 Ο koutalideos: #5.459 21-08-09 15:13 παιδια τελευταια εγκυρη πληροφοριααα......την ΤΡΙΤΗ 25!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:14 Η ALEXKALA έγραψε: #5.460 21-08-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από koutalideos: παιδια τελευταια εγκυρη πληροφοριααα......την ΤΡΙΤΗ 25!!!!! Click για ανάπτυξη... Απο που είναι η πληροφορία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 271 272 273 274 275 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 273 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 273 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alexxx: καλή τύχη και χαλαρά είναι κριμα τα πιο όμορφα χρόνια σας να έχετε άγχος Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ. Οσο για το χαλαρά ,αυτό είναι το χαρακτηριστικό μου γνώρισμα εξ από ανέκαθεν και από παλιά (που λέει και η μανούλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:38 Η stella έγραψε: #5.447 21-08-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από alexxx: καλή τύχη και χαλαρά είναι κριμα τα πιο όμορφα χρόνια σας να έχετε άγχος Click για ανάπτυξη... αποφοιτος νομικης είσαι?εχει πολυ διάβασμα ε?εγω την έβαλα πρωτη επειδη οπως ειπες εχω αρρωστια με τη σχολη...τωρα οταν παω θα δω τι θα κανω με το αγχος:! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:38 Η maraki love: #5.448 21-08-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Ευχαριστώ. Οσο για το χαλαρά ,αυτό είναι το χαρακτηριστικό μου γνώρισμα εξ από ανέκαθεν και από παλιά (που λέει και η μανούλα) Click για ανάπτυξη... kritsinaki πόσα μόρια έβγαλες αν επιτρέπεται και σε ποια πόλη περνάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:41 Ο CallOfDuty4: #5.449 21-08-09 14:41 Tα ιδια ακομα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:43 Η mihaela έγραψε: #5.450 21-08-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Tα ιδια ακομα??? Click για ανάπτυξη... δυστυχως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:47 Η NemesisRose: #5.451 21-08-09 14:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonis21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antonis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:53 Ο antonis21: #5.452 21-08-09 14:53 ασχετο αλλα κι εγω νομικη ειμαι 4ο ετος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Ο stefanosK: #5.453 21-08-09 14:55 Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η kritsinaki: #5.454 21-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: kritsinaki πόσα μόρια έβγαλες αν επιτρέπεται και σε ποια πόλη περνάς; Click για ανάπτυξη... 18619 και δεν ξέρω ακόμη την πόλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η maraki love: #5.455 21-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... το δοκίμασα,δεν μου βγάζει κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:59 Η kritsinaki: #5.456 21-08-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από stella: αποφοιτος νομικης είσαι?εχει πολυ διάβασμα ε?εγω την έβαλα πρωτη επειδη οπως ειπες εχω αρρωστια με τη σχολη...τωρα οταν παω θα δω τι θα κανω με το αγχος:! Click για ανάπτυξη... Σε ποια πόλη μπαίνεις ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν βγάζει τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RobotiX Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:06 Ο RobotiX έγραψε: #5.457 21-08-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... pfff... τίποτα. Λέτε μια μέρα ξαφνικά όμως να βγούν απο δω τα αποτελέσματα;:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:10 Ο stefanosK: #5.458 21-08-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από RobotiX: pfff... τίποτα. Λέτε μια μέρα ξαφνικά όμως να βγούν απο δω τα αποτελέσματα;:xixi: Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koutalideos Νεοφερμένο μέλος Ο koutalideos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:13 Ο koutalideos: #5.459 21-08-09 15:13 παιδια τελευταια εγκυρη πληροφοριααα......την ΤΡΙΤΗ 25!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:14 Η ALEXKALA έγραψε: #5.460 21-08-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από koutalideos: παιδια τελευταια εγκυρη πληροφοριααα......την ΤΡΙΤΗ 25!!!!! Click για ανάπτυξη... Απο που είναι η πληροφορία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 271 272 273 274 275 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 273 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 273 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alexxx: καλή τύχη και χαλαρά είναι κριμα τα πιο όμορφα χρόνια σας να έχετε άγχος Click για ανάπτυξη... αποφοιτος νομικης είσαι?εχει πολυ διάβασμα ε?εγω την έβαλα πρωτη επειδη οπως ειπες εχω αρρωστια με τη σχολη...τωρα οταν παω θα δω τι θα κανω με το αγχος:! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:38 Η maraki love: #5.448 21-08-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Ευχαριστώ. Οσο για το χαλαρά ,αυτό είναι το χαρακτηριστικό μου γνώρισμα εξ από ανέκαθεν και από παλιά (που λέει και η μανούλα) Click για ανάπτυξη... kritsinaki πόσα μόρια έβγαλες αν επιτρέπεται και σε ποια πόλη περνάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:41 Ο CallOfDuty4: #5.449 21-08-09 14:41 Tα ιδια ακομα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:43 Η mihaela έγραψε: #5.450 21-08-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Tα ιδια ακομα??? Click για ανάπτυξη... δυστυχως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:47 Η NemesisRose: #5.451 21-08-09 14:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonis21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antonis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:53 Ο antonis21: #5.452 21-08-09 14:53 ασχετο αλλα κι εγω νομικη ειμαι 4ο ετος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Ο stefanosK: #5.453 21-08-09 14:55 Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η kritsinaki: #5.454 21-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: kritsinaki πόσα μόρια έβγαλες αν επιτρέπεται και σε ποια πόλη περνάς; Click για ανάπτυξη... 18619 και δεν ξέρω ακόμη την πόλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η maraki love: #5.455 21-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... το δοκίμασα,δεν μου βγάζει κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:59 Η kritsinaki: #5.456 21-08-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από stella: αποφοιτος νομικης είσαι?εχει πολυ διάβασμα ε?εγω την έβαλα πρωτη επειδη οπως ειπες εχω αρρωστια με τη σχολη...τωρα οταν παω θα δω τι θα κανω με το αγχος:! Click για ανάπτυξη... Σε ποια πόλη μπαίνεις ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν βγάζει τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RobotiX Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:06 Ο RobotiX έγραψε: #5.457 21-08-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... pfff... τίποτα. Λέτε μια μέρα ξαφνικά όμως να βγούν απο δω τα αποτελέσματα;:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:10 Ο stefanosK: #5.458 21-08-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από RobotiX: pfff... τίποτα. Λέτε μια μέρα ξαφνικά όμως να βγούν απο δω τα αποτελέσματα;:xixi: Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koutalideos Νεοφερμένο μέλος Ο koutalideos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:13 Ο koutalideos: #5.459 21-08-09 15:13 παιδια τελευταια εγκυρη πληροφοριααα......την ΤΡΙΤΗ 25!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:14 Η ALEXKALA έγραψε: #5.460 21-08-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από koutalideos: παιδια τελευταια εγκυρη πληροφοριααα......την ΤΡΙΤΗ 25!!!!! Click για ανάπτυξη... Απο που είναι η πληροφορία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 271 272 273 274 275 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 273 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 273 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Ευχαριστώ. Οσο για το χαλαρά ,αυτό είναι το χαρακτηριστικό μου γνώρισμα εξ από ανέκαθεν και από παλιά (που λέει και η μανούλα) Click για ανάπτυξη... kritsinaki πόσα μόρια έβγαλες αν επιτρέπεται και σε ποια πόλη περνάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CallOfDuty4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:41 Ο CallOfDuty4: #5.449 21-08-09 14:41 Tα ιδια ακομα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:43 Η mihaela έγραψε: #5.450 21-08-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Tα ιδια ακομα??? Click για ανάπτυξη... δυστυχως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:47 Η NemesisRose: #5.451 21-08-09 14:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonis21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antonis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:53 Ο antonis21: #5.452 21-08-09 14:53 ασχετο αλλα κι εγω νομικη ειμαι 4ο ετος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Ο stefanosK: #5.453 21-08-09 14:55 Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η kritsinaki: #5.454 21-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: kritsinaki πόσα μόρια έβγαλες αν επιτρέπεται και σε ποια πόλη περνάς; Click για ανάπτυξη... 18619 και δεν ξέρω ακόμη την πόλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η maraki love: #5.455 21-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... το δοκίμασα,δεν μου βγάζει κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:59 Η kritsinaki: #5.456 21-08-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από stella: αποφοιτος νομικης είσαι?εχει πολυ διάβασμα ε?εγω την έβαλα πρωτη επειδη οπως ειπες εχω αρρωστια με τη σχολη...τωρα οταν παω θα δω τι θα κανω με το αγχος:! Click για ανάπτυξη... Σε ποια πόλη μπαίνεις ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν βγάζει τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RobotiX Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:06 Ο RobotiX έγραψε: #5.457 21-08-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... pfff... τίποτα. Λέτε μια μέρα ξαφνικά όμως να βγούν απο δω τα αποτελέσματα;:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:10 Ο stefanosK: #5.458 21-08-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από RobotiX: pfff... τίποτα. Λέτε μια μέρα ξαφνικά όμως να βγούν απο δω τα αποτελέσματα;:xixi: Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koutalideos Νεοφερμένο μέλος Ο koutalideos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:13 Ο koutalideos: #5.459 21-08-09 15:13 παιδια τελευταια εγκυρη πληροφοριααα......την ΤΡΙΤΗ 25!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:14 Η ALEXKALA έγραψε: #5.460 21-08-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από koutalideos: παιδια τελευταια εγκυρη πληροφοριααα......την ΤΡΙΤΗ 25!!!!! Click για ανάπτυξη... Απο που είναι η πληροφορία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 271 272 273 274 275 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 273 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 273 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Tα ιδια ακομα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:43 Η mihaela έγραψε: #5.450 21-08-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Tα ιδια ακομα??? Click για ανάπτυξη... δυστυχως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:47 Η NemesisRose: #5.451 21-08-09 14:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonis21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antonis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:53 Ο antonis21: #5.452 21-08-09 14:53 ασχετο αλλα κι εγω νομικη ειμαι 4ο ετος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Ο stefanosK: #5.453 21-08-09 14:55 Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η kritsinaki: #5.454 21-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: kritsinaki πόσα μόρια έβγαλες αν επιτρέπεται και σε ποια πόλη περνάς; Click για ανάπτυξη... 18619 και δεν ξέρω ακόμη την πόλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η maraki love: #5.455 21-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... το δοκίμασα,δεν μου βγάζει κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:59 Η kritsinaki: #5.456 21-08-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από stella: αποφοιτος νομικης είσαι?εχει πολυ διάβασμα ε?εγω την έβαλα πρωτη επειδη οπως ειπες εχω αρρωστια με τη σχολη...τωρα οταν παω θα δω τι θα κανω με το αγχος:! Click για ανάπτυξη... Σε ποια πόλη μπαίνεις ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν βγάζει τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RobotiX Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:06 Ο RobotiX έγραψε: #5.457 21-08-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... pfff... τίποτα. Λέτε μια μέρα ξαφνικά όμως να βγούν απο δω τα αποτελέσματα;:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:10 Ο stefanosK: #5.458 21-08-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από RobotiX: pfff... τίποτα. Λέτε μια μέρα ξαφνικά όμως να βγούν απο δω τα αποτελέσματα;:xixi: Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koutalideos Νεοφερμένο μέλος Ο koutalideos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:13 Ο koutalideos: #5.459 21-08-09 15:13 παιδια τελευταια εγκυρη πληροφοριααα......την ΤΡΙΤΗ 25!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:14 Η ALEXKALA έγραψε: #5.460 21-08-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από koutalideos: παιδια τελευταια εγκυρη πληροφοριααα......την ΤΡΙΤΗ 25!!!!! Click για ανάπτυξη... Απο που είναι η πληροφορία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 271 272 273 274 275 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 273 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 273 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από CallOfDuty4: Tα ιδια ακομα??? Click για ανάπτυξη... δυστυχως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NemesisRose Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κ@τερίν@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 197 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:47 Η NemesisRose: #5.451 21-08-09 14:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonis21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antonis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:53 Ο antonis21: #5.452 21-08-09 14:53 ασχετο αλλα κι εγω νομικη ειμαι 4ο ετος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Ο stefanosK: #5.453 21-08-09 14:55 Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η kritsinaki: #5.454 21-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: kritsinaki πόσα μόρια έβγαλες αν επιτρέπεται και σε ποια πόλη περνάς; Click για ανάπτυξη... 18619 και δεν ξέρω ακόμη την πόλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η maraki love: #5.455 21-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... το δοκίμασα,δεν μου βγάζει κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:59 Η kritsinaki: #5.456 21-08-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από stella: αποφοιτος νομικης είσαι?εχει πολυ διάβασμα ε?εγω την έβαλα πρωτη επειδη οπως ειπες εχω αρρωστια με τη σχολη...τωρα οταν παω θα δω τι θα κανω με το αγχος:! Click για ανάπτυξη... Σε ποια πόλη μπαίνεις ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν βγάζει τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RobotiX Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:06 Ο RobotiX έγραψε: #5.457 21-08-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... pfff... τίποτα. Λέτε μια μέρα ξαφνικά όμως να βγούν απο δω τα αποτελέσματα;:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:10 Ο stefanosK: #5.458 21-08-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από RobotiX: pfff... τίποτα. Λέτε μια μέρα ξαφνικά όμως να βγούν απο δω τα αποτελέσματα;:xixi: Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koutalideos Νεοφερμένο μέλος Ο koutalideos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:13 Ο koutalideos: #5.459 21-08-09 15:13 παιδια τελευταια εγκυρη πληροφοριααα......την ΤΡΙΤΗ 25!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:14 Η ALEXKALA έγραψε: #5.460 21-08-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από koutalideos: παιδια τελευταια εγκυρη πληροφοριααα......την ΤΡΙΤΗ 25!!!!! Click για ανάπτυξη... Απο που είναι η πληροφορία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 271 272 273 274 275 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 273 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 273 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antonis21 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antonis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:53 Ο antonis21: #5.452 21-08-09 14:53 ασχετο αλλα κι εγω νομικη ειμαι 4ο ετος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Ο stefanosK: #5.453 21-08-09 14:55 Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η kritsinaki: #5.454 21-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: kritsinaki πόσα μόρια έβγαλες αν επιτρέπεται και σε ποια πόλη περνάς; Click για ανάπτυξη... 18619 και δεν ξέρω ακόμη την πόλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η maraki love: #5.455 21-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... το δοκίμασα,δεν μου βγάζει κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:59 Η kritsinaki: #5.456 21-08-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από stella: αποφοιτος νομικης είσαι?εχει πολυ διάβασμα ε?εγω την έβαλα πρωτη επειδη οπως ειπες εχω αρρωστια με τη σχολη...τωρα οταν παω θα δω τι θα κανω με το αγχος:! Click για ανάπτυξη... Σε ποια πόλη μπαίνεις ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν βγάζει τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RobotiX Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:06 Ο RobotiX έγραψε: #5.457 21-08-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... pfff... τίποτα. Λέτε μια μέρα ξαφνικά όμως να βγούν απο δω τα αποτελέσματα;:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:10 Ο stefanosK: #5.458 21-08-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από RobotiX: pfff... τίποτα. Λέτε μια μέρα ξαφνικά όμως να βγούν απο δω τα αποτελέσματα;:xixi: Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koutalideos Νεοφερμένο μέλος Ο koutalideos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:13 Ο koutalideos: #5.459 21-08-09 15:13 παιδια τελευταια εγκυρη πληροφοριααα......την ΤΡΙΤΗ 25!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:14 Η ALEXKALA έγραψε: #5.460 21-08-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από koutalideos: παιδια τελευταια εγκυρη πληροφοριααα......την ΤΡΙΤΗ 25!!!!! Click για ανάπτυξη... Απο που είναι η πληροφορία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 271 272 273 274 275 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 273 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 273 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ασχετο αλλα κι εγω νομικη ειμαι 4ο ετος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Ο stefanosK: #5.453 21-08-09 14:55 Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η kritsinaki: #5.454 21-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: kritsinaki πόσα μόρια έβγαλες αν επιτρέπεται και σε ποια πόλη περνάς; Click για ανάπτυξη... 18619 και δεν ξέρω ακόμη την πόλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η maraki love: #5.455 21-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... το δοκίμασα,δεν μου βγάζει κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:59 Η kritsinaki: #5.456 21-08-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από stella: αποφοιτος νομικης είσαι?εχει πολυ διάβασμα ε?εγω την έβαλα πρωτη επειδη οπως ειπες εχω αρρωστια με τη σχολη...τωρα οταν παω θα δω τι θα κανω με το αγχος:! Click για ανάπτυξη... Σε ποια πόλη μπαίνεις ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν βγάζει τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RobotiX Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:06 Ο RobotiX έγραψε: #5.457 21-08-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... pfff... τίποτα. Λέτε μια μέρα ξαφνικά όμως να βγούν απο δω τα αποτελέσματα;:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:10 Ο stefanosK: #5.458 21-08-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από RobotiX: pfff... τίποτα. Λέτε μια μέρα ξαφνικά όμως να βγούν απο δω τα αποτελέσματα;:xixi: Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koutalideos Νεοφερμένο μέλος Ο koutalideos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:13 Ο koutalideos: #5.459 21-08-09 15:13 παιδια τελευταια εγκυρη πληροφοριααα......την ΤΡΙΤΗ 25!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:14 Η ALEXKALA έγραψε: #5.460 21-08-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από koutalideos: παιδια τελευταια εγκυρη πληροφοριααα......την ΤΡΙΤΗ 25!!!!! Click για ανάπτυξη... Απο που είναι η πληροφορία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 271 272 273 274 275 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 273 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 273 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η kritsinaki: #5.454 21-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: kritsinaki πόσα μόρια έβγαλες αν επιτρέπεται και σε ποια πόλη περνάς; Click για ανάπτυξη... 18619 και δεν ξέρω ακόμη την πόλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η maraki love: #5.455 21-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... το δοκίμασα,δεν μου βγάζει κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:59 Η kritsinaki: #5.456 21-08-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από stella: αποφοιτος νομικης είσαι?εχει πολυ διάβασμα ε?εγω την έβαλα πρωτη επειδη οπως ειπες εχω αρρωστια με τη σχολη...τωρα οταν παω θα δω τι θα κανω με το αγχος:! Click για ανάπτυξη... Σε ποια πόλη μπαίνεις ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν βγάζει τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RobotiX Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:06 Ο RobotiX έγραψε: #5.457 21-08-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... pfff... τίποτα. Λέτε μια μέρα ξαφνικά όμως να βγούν απο δω τα αποτελέσματα;:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:10 Ο stefanosK: #5.458 21-08-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από RobotiX: pfff... τίποτα. Λέτε μια μέρα ξαφνικά όμως να βγούν απο δω τα αποτελέσματα;:xixi: Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koutalideos Νεοφερμένο μέλος Ο koutalideos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:13 Ο koutalideos: #5.459 21-08-09 15:13 παιδια τελευταια εγκυρη πληροφοριααα......την ΤΡΙΤΗ 25!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:14 Η ALEXKALA έγραψε: #5.460 21-08-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από koutalideos: παιδια τελευταια εγκυρη πληροφοριααα......την ΤΡΙΤΗ 25!!!!! Click για ανάπτυξη... Απο που είναι η πληροφορία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 271 272 273 274 275 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 273 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 273 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από maraki love: kritsinaki πόσα μόρια έβγαλες αν επιτρέπεται και σε ποια πόλη περνάς; Click για ανάπτυξη... 18619 και δεν ξέρω ακόμη την πόλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:56 Η maraki love: #5.455 21-08-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... το δοκίμασα,δεν μου βγάζει κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:59 Η kritsinaki: #5.456 21-08-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από stella: αποφοιτος νομικης είσαι?εχει πολυ διάβασμα ε?εγω την έβαλα πρωτη επειδη οπως ειπες εχω αρρωστια με τη σχολη...τωρα οταν παω θα δω τι θα κανω με το αγχος:! Click για ανάπτυξη... Σε ποια πόλη μπαίνεις ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν βγάζει τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RobotiX Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:06 Ο RobotiX έγραψε: #5.457 21-08-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... pfff... τίποτα. Λέτε μια μέρα ξαφνικά όμως να βγούν απο δω τα αποτελέσματα;:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:10 Ο stefanosK: #5.458 21-08-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από RobotiX: pfff... τίποτα. Λέτε μια μέρα ξαφνικά όμως να βγούν απο δω τα αποτελέσματα;:xixi: Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koutalideos Νεοφερμένο μέλος Ο koutalideos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:13 Ο koutalideos: #5.459 21-08-09 15:13 παιδια τελευταια εγκυρη πληροφοριααα......την ΤΡΙΤΗ 25!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:14 Η ALEXKALA έγραψε: #5.460 21-08-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από koutalideos: παιδια τελευταια εγκυρη πληροφοριααα......την ΤΡΙΤΗ 25!!!!! Click για ανάπτυξη... Απο που είναι η πληροφορία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 271 272 273 274 275 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 273 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 273 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... το δοκίμασα,δεν μου βγάζει κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:59 Η kritsinaki: #5.456 21-08-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από stella: αποφοιτος νομικης είσαι?εχει πολυ διάβασμα ε?εγω την έβαλα πρωτη επειδη οπως ειπες εχω αρρωστια με τη σχολη...τωρα οταν παω θα δω τι θα κανω με το αγχος:! Click για ανάπτυξη... Σε ποια πόλη μπαίνεις ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν βγάζει τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RobotiX Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:06 Ο RobotiX έγραψε: #5.457 21-08-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... pfff... τίποτα. Λέτε μια μέρα ξαφνικά όμως να βγούν απο δω τα αποτελέσματα;:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:10 Ο stefanosK: #5.458 21-08-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από RobotiX: pfff... τίποτα. Λέτε μια μέρα ξαφνικά όμως να βγούν απο δω τα αποτελέσματα;:xixi: Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koutalideos Νεοφερμένο μέλος Ο koutalideos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:13 Ο koutalideos: #5.459 21-08-09 15:13 παιδια τελευταια εγκυρη πληροφοριααα......την ΤΡΙΤΗ 25!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:14 Η ALEXKALA έγραψε: #5.460 21-08-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από koutalideos: παιδια τελευταια εγκυρη πληροφοριααα......την ΤΡΙΤΗ 25!!!!! Click για ανάπτυξη... Απο που είναι η πληροφορία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 271 272 273 274 275 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 273 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 273 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stella: αποφοιτος νομικης είσαι?εχει πολυ διάβασμα ε?εγω την έβαλα πρωτη επειδη οπως ειπες εχω αρρωστια με τη σχολη...τωρα οταν παω θα δω τι θα κανω με το αγχος:! Click για ανάπτυξη... Σε ποια πόλη μπαίνεις ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν βγάζει τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RobotiX Νεοφερμένο μέλος Ο Kwstas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:06 Ο RobotiX έγραψε: #5.457 21-08-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... pfff... τίποτα. Λέτε μια μέρα ξαφνικά όμως να βγούν απο δω τα αποτελέσματα;:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:10 Ο stefanosK: #5.458 21-08-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από RobotiX: pfff... τίποτα. Λέτε μια μέρα ξαφνικά όμως να βγούν απο δω τα αποτελέσματα;:xixi: Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koutalideos Νεοφερμένο μέλος Ο koutalideos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:13 Ο koutalideos: #5.459 21-08-09 15:13 παιδια τελευταια εγκυρη πληροφοριααα......την ΤΡΙΤΗ 25!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:14 Η ALEXKALA έγραψε: #5.460 21-08-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από koutalideos: παιδια τελευταια εγκυρη πληροφοριααα......την ΤΡΙΤΗ 25!!!!! Click για ανάπτυξη... Απο που είναι η πληροφορία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 271 272 273 274 275 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 273 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 273 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stefanosK: Έχετε δοκιμάσει αν βγήκαν εδώ: https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php Click για ανάπτυξη... pfff... τίποτα. Λέτε μια μέρα ξαφνικά όμως να βγούν απο δω τα αποτελέσματα;:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanosK Δραστήριο μέλος Ο stefanosK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:10 Ο stefanosK: #5.458 21-08-09 15:10 Αρχική Δημοσίευση από RobotiX: pfff... τίποτα. Λέτε μια μέρα ξαφνικά όμως να βγούν απο δω τα αποτελέσματα;:xixi: Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koutalideos Νεοφερμένο μέλος Ο koutalideos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:13 Ο koutalideos: #5.459 21-08-09 15:13 παιδια τελευταια εγκυρη πληροφοριααα......την ΤΡΙΤΗ 25!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:14 Η ALEXKALA έγραψε: #5.460 21-08-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από koutalideos: παιδια τελευταια εγκυρη πληροφοριααα......την ΤΡΙΤΗ 25!!!!! Click για ανάπτυξη... Απο που είναι η πληροφορία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 271 272 273 274 275 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 273 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 273 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από RobotiX: pfff... τίποτα. Λέτε μια μέρα ξαφνικά όμως να βγούν απο δω τα αποτελέσματα;:xixi: Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν ξέρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koutalideos Νεοφερμένο μέλος Ο koutalideos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:13 Ο koutalideos: #5.459 21-08-09 15:13 παιδια τελευταια εγκυρη πληροφοριααα......την ΤΡΙΤΗ 25!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:14 Η ALEXKALA έγραψε: #5.460 21-08-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από koutalideos: παιδια τελευταια εγκυρη πληροφοριααα......την ΤΡΙΤΗ 25!!!!! Click για ανάπτυξη... Απο που είναι η πληροφορία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 271 272 273 274 275 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 273 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 273 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
παιδια τελευταια εγκυρη πληροφοριααα......την ΤΡΙΤΗ 25!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 15:14 Η ALEXKALA έγραψε: #5.460 21-08-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από koutalideos: παιδια τελευταια εγκυρη πληροφοριααα......την ΤΡΙΤΗ 25!!!!! Click για ανάπτυξη... Απο που είναι η πληροφορία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από koutalideos: παιδια τελευταια εγκυρη πληροφοριααα......την ΤΡΙΤΗ 25!!!!! Click για ανάπτυξη... Απο που είναι η πληροφορία!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.