ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:57 Η ALEXKALA έγραψε: #5.421 21-08-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από nefi: και τα παιδια τραβουν το λουκι... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω για το δικό σου λούκι, αλλά το δικό μου λούκι περιλαμβάνει: 5ημερη στην Ιταλία, διακοπές στην Πάρο, καταστροφές επίπλών από τα πάρτυ αποφοίτησης του γιού μου, γενικό ξεσπίτωμα για να ξεκουραστεί από τις εξετάσεις... Την έρμη την μάνα δεν την σκεφτεστε καθόλου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antoniak Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:58 Η antoniak έγραψε: #5.422 21-08-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ALEXKALA: Δεν ξέρω για το δικό σου λούκι, αλλά το δικό μου λούκι περιλαμβάνει: 5ημερη στην Ιταλία, διακοπές στην Πάρο, καταστροφές επίπλών από τα πάρτυ αποφοίτησης του γιού μου, γενικό ξεσπίτωμα για να ξεκουραστεί από τις εξετάσεις... Την έρμη την μάνα δεν την σκεφτεστε καθόλου??? Click για ανάπτυξη... Αααααα....καλομαθημενο το εχετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. W4What Νεοφερμένο μέλος Ο W4What αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:58 Ο W4What έγραψε: #5.423 21-08-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από antoniak: Μα γιατι το λετε αυτο...τι θα φταιτε εσεις αν ο γιος/κορη σας δεν περα σει στην πρωτη επιλογη του/της???χτυπα ξυλο Click για ανάπτυξη... Απλως 8α τα σπασουν ολα...οι γονεις και περισσοτερο οι μαναδες ειναι πολυ αγχωτικοι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:59 Η mihaela έγραψε: #5.424 21-08-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από ALEXKALA: Δεν ξέρω για το δικό σου λούκι, αλλά το δικό μου λούκι περιλαμβάνει: 5ημερη στην Ιταλία, διακοπές στην Πάρο, καταστροφές επίπλών από τα πάρτυ αποφοίτησης του γιού μου, γενικό ξεσπίτωμα για να ξεκουραστεί από τις εξετάσεις... Την έρμη την μάνα δεν την σκεφτεστε καθόλου??? Click για ανάπτυξη... λες και ακουω τη μαμακα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:01 Η ALEXKALA έγραψε: #5.425 21-08-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: λες και ακουω τη μαμακα μου Click για ανάπτυξη... Έχει δίκιο η μανούλα σου.... την νιώθω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:02 Η nefi έγραψε: #5.426 21-08-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Απλως 8α τα σπασουν ολα...οι γονεις και περισσοτερο οι μαναδες ειναι πολυ αγχωτικοι.... Click για ανάπτυξη... ναι δυστηχως...και το χειροτερο ειναι οτι δν το καταλαβαινουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:02 Η mihaela έγραψε: #5.427 21-08-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Απλως 8α τα σπασουν ολα...οι γονεις και περισσοτερο οι μαναδες ειναι πολυ αγχωτικοι.... Click για ανάπτυξη... εμενασ μου λες??εγω εχω τη μαμα μου καθε μερα στις 8 το πρωι εννοειται να με φωναζει να σηκωθω να ψαξω για τις βασεις!!τι να πεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:03 Η GABRIELLA: #5.428 21-08-09 14:03 καλα και αλλοι εδωσαν πανελληνιες αλλα τοσο κομφορ δεν ειχανε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:03 Η kritsinaki: #5.429 21-08-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ALEXKALA: Δεν ξέρω για το δικό σου λούκι, αλλά το δικό μου λούκι περιλαμβάνει: 5ημερη στην Ιταλία, διακοπές στην Πάρο, καταστροφές επίπλών από τα πάρτυ αποφοίτησης του γιού μου, γενικό ξεσπίτωμα για να ξεκουραστεί από τις εξετάσεις... Την έρμη την μάνα δεν την σκεφτεστε καθόλου??? Click για ανάπτυξη... Μοναχογιός είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:03 Η ALEXKALA έγραψε: #5.430 21-08-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Απλως 8α τα σπασουν ολα...οι γονεις και περισσοτερο οι μαναδες ειναι πολυ αγχωτικοι.... Click για ανάπτυξη... Πολύ μου την λες και δεν μου αρέσει!!! Τιποτα δεν θα σπάσω!!! Αντιθέτως, αυτός θα μου σπάσει τα νεύρα.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Μοναχογιός είναι? Click για ανάπτυξη... Ναι, μοναχογιός και μοναχοπαίδι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:04 Η kritsinaki: #5.431 21-08-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: εμενασ μου λες??εγω εχω τη μαμα μου καθε μερα στις 8 το πρωι εννοειται να με φωναζει να σηκωθω να ψαξω για τις βασεις!!τι να πεις?? Click για ανάπτυξη... Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει μόνη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexxx Νεοφερμένο μέλος Η alexxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:05 Η alexxx έγραψε: #5.432 21-08-09 14:05 και εγώ καλή μου μανούλα είμαι και πληρώνω επίσης αλλα προτιμώ ενα ψυχικά ήρεμο και σοβαρό παιδί πριν το πνίξεις μήπως να ηρεμήσες λίγο και να σκεφτείς καλυτέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:05 Η kritsinaki: #5.433 21-08-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ALEXKALA: Πολύ μου την λες και δεν μου αρέσει!!! Τιποτα δεν θα σπάσω!!! Αντιθέτως, αυτός θα μου σπάσει τα νεύρα.... ----------------------------------------- Ναι, μοναχογιός και μοναχοπαίδι!!!! Click για ανάπτυξη... Εμμμμμ έτσι εξηγείται!!!!!!!!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:07 Η ALEXKALA έγραψε: #5.434 21-08-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει μόνη της Click για ανάπτυξη... Κι εγώ, κι εγώ!!! Δώσε μου το τηλέφωνό της να κάνουμε ομάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:07 Η mihaela έγραψε: #5.435 21-08-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει μόνη της Click για ανάπτυξη... α εξελιγμανη τη βρισκω..η δικια μου θελει να ψαχνω στο ιντερνετ γιτι λεει βγαινουν πιο πριν εκει οποτε καταλαβαινεις...οχτω η ωρα το πρωι με τη τσιμπλα στο ματι να προσπαθω να θυμηθω πως ανοιγει ο υπολογιστης και που σκ@@α να ψαξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:10 Η kritsinaki: #5.436 21-08-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: α εξελιγμανη τη βρισκω..η δικια μου θελει να ψαχνω στο ιντερνετ γιτι λεει βγαινουν πιο πριν εκει οποτε καταλαβαινεις...οχτω η ωρα το πρωι με τη τσιμπλα στο ματι να προσπαθω να θυμηθω πως ανοιγει ο υπολογιστης και που σκ@@α να ψαξω... Click για ανάπτυξη... Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:11 Η mihaela έγραψε: #5.437 21-08-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... τυχερουλα...η δικια μου μονο την ιστοσελιδα του μαμαλακη ξερει να βρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexxx Νεοφερμένο μέλος Η alexxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Η alexxx έγραψε: #5.438 21-08-09 14:13 τυχερούλα και εσύ θα τρως καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Η ALEXKALA έγραψε: #5.439 21-08-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... Χριστινάκι, εσύ που περιμένεις να περάσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η mihaela έγραψε: #5.440 21-08-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από alexxx: τυχερούλα και εσύ θα τρως καλά Click για ανάπτυξη... α οντως δεν εχω παραπονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nefi: και τα παιδια τραβουν το λουκι... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω για το δικό σου λούκι, αλλά το δικό μου λούκι περιλαμβάνει: 5ημερη στην Ιταλία, διακοπές στην Πάρο, καταστροφές επίπλών από τα πάρτυ αποφοίτησης του γιού μου, γενικό ξεσπίτωμα για να ξεκουραστεί από τις εξετάσεις... Την έρμη την μάνα δεν την σκεφτεστε καθόλου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antoniak Νεοφερμένο μέλος Η Αντωνία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:58 Η antoniak έγραψε: #5.422 21-08-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ALEXKALA: Δεν ξέρω για το δικό σου λούκι, αλλά το δικό μου λούκι περιλαμβάνει: 5ημερη στην Ιταλία, διακοπές στην Πάρο, καταστροφές επίπλών από τα πάρτυ αποφοίτησης του γιού μου, γενικό ξεσπίτωμα για να ξεκουραστεί από τις εξετάσεις... Την έρμη την μάνα δεν την σκεφτεστε καθόλου??? Click για ανάπτυξη... Αααααα....καλομαθημενο το εχετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. W4What Νεοφερμένο μέλος Ο W4What αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:58 Ο W4What έγραψε: #5.423 21-08-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από antoniak: Μα γιατι το λετε αυτο...τι θα φταιτε εσεις αν ο γιος/κορη σας δεν περα σει στην πρωτη επιλογη του/της???χτυπα ξυλο Click για ανάπτυξη... Απλως 8α τα σπασουν ολα...οι γονεις και περισσοτερο οι μαναδες ειναι πολυ αγχωτικοι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:59 Η mihaela έγραψε: #5.424 21-08-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από ALEXKALA: Δεν ξέρω για το δικό σου λούκι, αλλά το δικό μου λούκι περιλαμβάνει: 5ημερη στην Ιταλία, διακοπές στην Πάρο, καταστροφές επίπλών από τα πάρτυ αποφοίτησης του γιού μου, γενικό ξεσπίτωμα για να ξεκουραστεί από τις εξετάσεις... Την έρμη την μάνα δεν την σκεφτεστε καθόλου??? Click για ανάπτυξη... λες και ακουω τη μαμακα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:01 Η ALEXKALA έγραψε: #5.425 21-08-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: λες και ακουω τη μαμακα μου Click για ανάπτυξη... Έχει δίκιο η μανούλα σου.... την νιώθω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:02 Η nefi έγραψε: #5.426 21-08-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Απλως 8α τα σπασουν ολα...οι γονεις και περισσοτερο οι μαναδες ειναι πολυ αγχωτικοι.... Click για ανάπτυξη... ναι δυστηχως...και το χειροτερο ειναι οτι δν το καταλαβαινουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:02 Η mihaela έγραψε: #5.427 21-08-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Απλως 8α τα σπασουν ολα...οι γονεις και περισσοτερο οι μαναδες ειναι πολυ αγχωτικοι.... Click για ανάπτυξη... εμενασ μου λες??εγω εχω τη μαμα μου καθε μερα στις 8 το πρωι εννοειται να με φωναζει να σηκωθω να ψαξω για τις βασεις!!τι να πεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:03 Η GABRIELLA: #5.428 21-08-09 14:03 καλα και αλλοι εδωσαν πανελληνιες αλλα τοσο κομφορ δεν ειχανε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:03 Η kritsinaki: #5.429 21-08-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ALEXKALA: Δεν ξέρω για το δικό σου λούκι, αλλά το δικό μου λούκι περιλαμβάνει: 5ημερη στην Ιταλία, διακοπές στην Πάρο, καταστροφές επίπλών από τα πάρτυ αποφοίτησης του γιού μου, γενικό ξεσπίτωμα για να ξεκουραστεί από τις εξετάσεις... Την έρμη την μάνα δεν την σκεφτεστε καθόλου??? Click για ανάπτυξη... Μοναχογιός είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:03 Η ALEXKALA έγραψε: #5.430 21-08-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Απλως 8α τα σπασουν ολα...οι γονεις και περισσοτερο οι μαναδες ειναι πολυ αγχωτικοι.... Click για ανάπτυξη... Πολύ μου την λες και δεν μου αρέσει!!! Τιποτα δεν θα σπάσω!!! Αντιθέτως, αυτός θα μου σπάσει τα νεύρα.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Μοναχογιός είναι? Click για ανάπτυξη... Ναι, μοναχογιός και μοναχοπαίδι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:04 Η kritsinaki: #5.431 21-08-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: εμενασ μου λες??εγω εχω τη μαμα μου καθε μερα στις 8 το πρωι εννοειται να με φωναζει να σηκωθω να ψαξω για τις βασεις!!τι να πεις?? Click για ανάπτυξη... Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει μόνη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexxx Νεοφερμένο μέλος Η alexxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:05 Η alexxx έγραψε: #5.432 21-08-09 14:05 και εγώ καλή μου μανούλα είμαι και πληρώνω επίσης αλλα προτιμώ ενα ψυχικά ήρεμο και σοβαρό παιδί πριν το πνίξεις μήπως να ηρεμήσες λίγο και να σκεφτείς καλυτέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:05 Η kritsinaki: #5.433 21-08-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ALEXKALA: Πολύ μου την λες και δεν μου αρέσει!!! Τιποτα δεν θα σπάσω!!! Αντιθέτως, αυτός θα μου σπάσει τα νεύρα.... ----------------------------------------- Ναι, μοναχογιός και μοναχοπαίδι!!!! Click για ανάπτυξη... Εμμμμμ έτσι εξηγείται!!!!!!!!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:07 Η ALEXKALA έγραψε: #5.434 21-08-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει μόνη της Click για ανάπτυξη... Κι εγώ, κι εγώ!!! Δώσε μου το τηλέφωνό της να κάνουμε ομάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:07 Η mihaela έγραψε: #5.435 21-08-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει μόνη της Click για ανάπτυξη... α εξελιγμανη τη βρισκω..η δικια μου θελει να ψαχνω στο ιντερνετ γιτι λεει βγαινουν πιο πριν εκει οποτε καταλαβαινεις...οχτω η ωρα το πρωι με τη τσιμπλα στο ματι να προσπαθω να θυμηθω πως ανοιγει ο υπολογιστης και που σκ@@α να ψαξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:10 Η kritsinaki: #5.436 21-08-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: α εξελιγμανη τη βρισκω..η δικια μου θελει να ψαχνω στο ιντερνετ γιτι λεει βγαινουν πιο πριν εκει οποτε καταλαβαινεις...οχτω η ωρα το πρωι με τη τσιμπλα στο ματι να προσπαθω να θυμηθω πως ανοιγει ο υπολογιστης και που σκ@@α να ψαξω... Click για ανάπτυξη... Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:11 Η mihaela έγραψε: #5.437 21-08-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... τυχερουλα...η δικια μου μονο την ιστοσελιδα του μαμαλακη ξερει να βρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexxx Νεοφερμένο μέλος Η alexxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Η alexxx έγραψε: #5.438 21-08-09 14:13 τυχερούλα και εσύ θα τρως καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Η ALEXKALA έγραψε: #5.439 21-08-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... Χριστινάκι, εσύ που περιμένεις να περάσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η mihaela έγραψε: #5.440 21-08-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από alexxx: τυχερούλα και εσύ θα τρως καλά Click για ανάπτυξη... α οντως δεν εχω παραπονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ALEXKALA: Δεν ξέρω για το δικό σου λούκι, αλλά το δικό μου λούκι περιλαμβάνει: 5ημερη στην Ιταλία, διακοπές στην Πάρο, καταστροφές επίπλών από τα πάρτυ αποφοίτησης του γιού μου, γενικό ξεσπίτωμα για να ξεκουραστεί από τις εξετάσεις... Την έρμη την μάνα δεν την σκεφτεστε καθόλου??? Click για ανάπτυξη... Αααααα....καλομαθημενο το εχετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
W4What Νεοφερμένο μέλος Ο W4What αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:58 Ο W4What έγραψε: #5.423 21-08-09 13:58 Αρχική Δημοσίευση από antoniak: Μα γιατι το λετε αυτο...τι θα φταιτε εσεις αν ο γιος/κορη σας δεν περα σει στην πρωτη επιλογη του/της???χτυπα ξυλο Click για ανάπτυξη... Απλως 8α τα σπασουν ολα...οι γονεις και περισσοτερο οι μαναδες ειναι πολυ αγχωτικοι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:59 Η mihaela έγραψε: #5.424 21-08-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από ALEXKALA: Δεν ξέρω για το δικό σου λούκι, αλλά το δικό μου λούκι περιλαμβάνει: 5ημερη στην Ιταλία, διακοπές στην Πάρο, καταστροφές επίπλών από τα πάρτυ αποφοίτησης του γιού μου, γενικό ξεσπίτωμα για να ξεκουραστεί από τις εξετάσεις... Την έρμη την μάνα δεν την σκεφτεστε καθόλου??? Click για ανάπτυξη... λες και ακουω τη μαμακα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:01 Η ALEXKALA έγραψε: #5.425 21-08-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: λες και ακουω τη μαμακα μου Click για ανάπτυξη... Έχει δίκιο η μανούλα σου.... την νιώθω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:02 Η nefi έγραψε: #5.426 21-08-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Απλως 8α τα σπασουν ολα...οι γονεις και περισσοτερο οι μαναδες ειναι πολυ αγχωτικοι.... Click για ανάπτυξη... ναι δυστηχως...και το χειροτερο ειναι οτι δν το καταλαβαινουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:02 Η mihaela έγραψε: #5.427 21-08-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Απλως 8α τα σπασουν ολα...οι γονεις και περισσοτερο οι μαναδες ειναι πολυ αγχωτικοι.... Click για ανάπτυξη... εμενασ μου λες??εγω εχω τη μαμα μου καθε μερα στις 8 το πρωι εννοειται να με φωναζει να σηκωθω να ψαξω για τις βασεις!!τι να πεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:03 Η GABRIELLA: #5.428 21-08-09 14:03 καλα και αλλοι εδωσαν πανελληνιες αλλα τοσο κομφορ δεν ειχανε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:03 Η kritsinaki: #5.429 21-08-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ALEXKALA: Δεν ξέρω για το δικό σου λούκι, αλλά το δικό μου λούκι περιλαμβάνει: 5ημερη στην Ιταλία, διακοπές στην Πάρο, καταστροφές επίπλών από τα πάρτυ αποφοίτησης του γιού μου, γενικό ξεσπίτωμα για να ξεκουραστεί από τις εξετάσεις... Την έρμη την μάνα δεν την σκεφτεστε καθόλου??? Click για ανάπτυξη... Μοναχογιός είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:03 Η ALEXKALA έγραψε: #5.430 21-08-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Απλως 8α τα σπασουν ολα...οι γονεις και περισσοτερο οι μαναδες ειναι πολυ αγχωτικοι.... Click για ανάπτυξη... Πολύ μου την λες και δεν μου αρέσει!!! Τιποτα δεν θα σπάσω!!! Αντιθέτως, αυτός θα μου σπάσει τα νεύρα.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Μοναχογιός είναι? Click για ανάπτυξη... Ναι, μοναχογιός και μοναχοπαίδι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:04 Η kritsinaki: #5.431 21-08-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: εμενασ μου λες??εγω εχω τη μαμα μου καθε μερα στις 8 το πρωι εννοειται να με φωναζει να σηκωθω να ψαξω για τις βασεις!!τι να πεις?? Click για ανάπτυξη... Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει μόνη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexxx Νεοφερμένο μέλος Η alexxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:05 Η alexxx έγραψε: #5.432 21-08-09 14:05 και εγώ καλή μου μανούλα είμαι και πληρώνω επίσης αλλα προτιμώ ενα ψυχικά ήρεμο και σοβαρό παιδί πριν το πνίξεις μήπως να ηρεμήσες λίγο και να σκεφτείς καλυτέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:05 Η kritsinaki: #5.433 21-08-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ALEXKALA: Πολύ μου την λες και δεν μου αρέσει!!! Τιποτα δεν θα σπάσω!!! Αντιθέτως, αυτός θα μου σπάσει τα νεύρα.... ----------------------------------------- Ναι, μοναχογιός και μοναχοπαίδι!!!! Click για ανάπτυξη... Εμμμμμ έτσι εξηγείται!!!!!!!!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:07 Η ALEXKALA έγραψε: #5.434 21-08-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει μόνη της Click για ανάπτυξη... Κι εγώ, κι εγώ!!! Δώσε μου το τηλέφωνό της να κάνουμε ομάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:07 Η mihaela έγραψε: #5.435 21-08-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει μόνη της Click για ανάπτυξη... α εξελιγμανη τη βρισκω..η δικια μου θελει να ψαχνω στο ιντερνετ γιτι λεει βγαινουν πιο πριν εκει οποτε καταλαβαινεις...οχτω η ωρα το πρωι με τη τσιμπλα στο ματι να προσπαθω να θυμηθω πως ανοιγει ο υπολογιστης και που σκ@@α να ψαξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:10 Η kritsinaki: #5.436 21-08-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: α εξελιγμανη τη βρισκω..η δικια μου θελει να ψαχνω στο ιντερνετ γιτι λεει βγαινουν πιο πριν εκει οποτε καταλαβαινεις...οχτω η ωρα το πρωι με τη τσιμπλα στο ματι να προσπαθω να θυμηθω πως ανοιγει ο υπολογιστης και που σκ@@α να ψαξω... Click για ανάπτυξη... Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:11 Η mihaela έγραψε: #5.437 21-08-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... τυχερουλα...η δικια μου μονο την ιστοσελιδα του μαμαλακη ξερει να βρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexxx Νεοφερμένο μέλος Η alexxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Η alexxx έγραψε: #5.438 21-08-09 14:13 τυχερούλα και εσύ θα τρως καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Η ALEXKALA έγραψε: #5.439 21-08-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... Χριστινάκι, εσύ που περιμένεις να περάσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η mihaela έγραψε: #5.440 21-08-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από alexxx: τυχερούλα και εσύ θα τρως καλά Click για ανάπτυξη... α οντως δεν εχω παραπονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από antoniak: Μα γιατι το λετε αυτο...τι θα φταιτε εσεις αν ο γιος/κορη σας δεν περα σει στην πρωτη επιλογη του/της???χτυπα ξυλο Click για ανάπτυξη... Απλως 8α τα σπασουν ολα...οι γονεις και περισσοτερο οι μαναδες ειναι πολυ αγχωτικοι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 13:59 Η mihaela έγραψε: #5.424 21-08-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από ALEXKALA: Δεν ξέρω για το δικό σου λούκι, αλλά το δικό μου λούκι περιλαμβάνει: 5ημερη στην Ιταλία, διακοπές στην Πάρο, καταστροφές επίπλών από τα πάρτυ αποφοίτησης του γιού μου, γενικό ξεσπίτωμα για να ξεκουραστεί από τις εξετάσεις... Την έρμη την μάνα δεν την σκεφτεστε καθόλου??? Click για ανάπτυξη... λες και ακουω τη μαμακα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:01 Η ALEXKALA έγραψε: #5.425 21-08-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: λες και ακουω τη μαμακα μου Click για ανάπτυξη... Έχει δίκιο η μανούλα σου.... την νιώθω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:02 Η nefi έγραψε: #5.426 21-08-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Απλως 8α τα σπασουν ολα...οι γονεις και περισσοτερο οι μαναδες ειναι πολυ αγχωτικοι.... Click για ανάπτυξη... ναι δυστηχως...και το χειροτερο ειναι οτι δν το καταλαβαινουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:02 Η mihaela έγραψε: #5.427 21-08-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Απλως 8α τα σπασουν ολα...οι γονεις και περισσοτερο οι μαναδες ειναι πολυ αγχωτικοι.... Click για ανάπτυξη... εμενασ μου λες??εγω εχω τη μαμα μου καθε μερα στις 8 το πρωι εννοειται να με φωναζει να σηκωθω να ψαξω για τις βασεις!!τι να πεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:03 Η GABRIELLA: #5.428 21-08-09 14:03 καλα και αλλοι εδωσαν πανελληνιες αλλα τοσο κομφορ δεν ειχανε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:03 Η kritsinaki: #5.429 21-08-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ALEXKALA: Δεν ξέρω για το δικό σου λούκι, αλλά το δικό μου λούκι περιλαμβάνει: 5ημερη στην Ιταλία, διακοπές στην Πάρο, καταστροφές επίπλών από τα πάρτυ αποφοίτησης του γιού μου, γενικό ξεσπίτωμα για να ξεκουραστεί από τις εξετάσεις... Την έρμη την μάνα δεν την σκεφτεστε καθόλου??? Click για ανάπτυξη... Μοναχογιός είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:03 Η ALEXKALA έγραψε: #5.430 21-08-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Απλως 8α τα σπασουν ολα...οι γονεις και περισσοτερο οι μαναδες ειναι πολυ αγχωτικοι.... Click για ανάπτυξη... Πολύ μου την λες και δεν μου αρέσει!!! Τιποτα δεν θα σπάσω!!! Αντιθέτως, αυτός θα μου σπάσει τα νεύρα.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Μοναχογιός είναι? Click για ανάπτυξη... Ναι, μοναχογιός και μοναχοπαίδι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:04 Η kritsinaki: #5.431 21-08-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: εμενασ μου λες??εγω εχω τη μαμα μου καθε μερα στις 8 το πρωι εννοειται να με φωναζει να σηκωθω να ψαξω για τις βασεις!!τι να πεις?? Click για ανάπτυξη... Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει μόνη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexxx Νεοφερμένο μέλος Η alexxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:05 Η alexxx έγραψε: #5.432 21-08-09 14:05 και εγώ καλή μου μανούλα είμαι και πληρώνω επίσης αλλα προτιμώ ενα ψυχικά ήρεμο και σοβαρό παιδί πριν το πνίξεις μήπως να ηρεμήσες λίγο και να σκεφτείς καλυτέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:05 Η kritsinaki: #5.433 21-08-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ALEXKALA: Πολύ μου την λες και δεν μου αρέσει!!! Τιποτα δεν θα σπάσω!!! Αντιθέτως, αυτός θα μου σπάσει τα νεύρα.... ----------------------------------------- Ναι, μοναχογιός και μοναχοπαίδι!!!! Click για ανάπτυξη... Εμμμμμ έτσι εξηγείται!!!!!!!!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:07 Η ALEXKALA έγραψε: #5.434 21-08-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει μόνη της Click για ανάπτυξη... Κι εγώ, κι εγώ!!! Δώσε μου το τηλέφωνό της να κάνουμε ομάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:07 Η mihaela έγραψε: #5.435 21-08-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει μόνη της Click για ανάπτυξη... α εξελιγμανη τη βρισκω..η δικια μου θελει να ψαχνω στο ιντερνετ γιτι λεει βγαινουν πιο πριν εκει οποτε καταλαβαινεις...οχτω η ωρα το πρωι με τη τσιμπλα στο ματι να προσπαθω να θυμηθω πως ανοιγει ο υπολογιστης και που σκ@@α να ψαξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:10 Η kritsinaki: #5.436 21-08-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: α εξελιγμανη τη βρισκω..η δικια μου θελει να ψαχνω στο ιντερνετ γιτι λεει βγαινουν πιο πριν εκει οποτε καταλαβαινεις...οχτω η ωρα το πρωι με τη τσιμπλα στο ματι να προσπαθω να θυμηθω πως ανοιγει ο υπολογιστης και που σκ@@α να ψαξω... Click για ανάπτυξη... Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:11 Η mihaela έγραψε: #5.437 21-08-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... τυχερουλα...η δικια μου μονο την ιστοσελιδα του μαμαλακη ξερει να βρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexxx Νεοφερμένο μέλος Η alexxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Η alexxx έγραψε: #5.438 21-08-09 14:13 τυχερούλα και εσύ θα τρως καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Η ALEXKALA έγραψε: #5.439 21-08-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... Χριστινάκι, εσύ που περιμένεις να περάσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η mihaela έγραψε: #5.440 21-08-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από alexxx: τυχερούλα και εσύ θα τρως καλά Click για ανάπτυξη... α οντως δεν εχω παραπονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ALEXKALA: Δεν ξέρω για το δικό σου λούκι, αλλά το δικό μου λούκι περιλαμβάνει: 5ημερη στην Ιταλία, διακοπές στην Πάρο, καταστροφές επίπλών από τα πάρτυ αποφοίτησης του γιού μου, γενικό ξεσπίτωμα για να ξεκουραστεί από τις εξετάσεις... Την έρμη την μάνα δεν την σκεφτεστε καθόλου??? Click για ανάπτυξη... λες και ακουω τη μαμακα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:01 Η ALEXKALA έγραψε: #5.425 21-08-09 14:01 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: λες και ακουω τη μαμακα μου Click για ανάπτυξη... Έχει δίκιο η μανούλα σου.... την νιώθω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:02 Η nefi έγραψε: #5.426 21-08-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Απλως 8α τα σπασουν ολα...οι γονεις και περισσοτερο οι μαναδες ειναι πολυ αγχωτικοι.... Click για ανάπτυξη... ναι δυστηχως...και το χειροτερο ειναι οτι δν το καταλαβαινουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:02 Η mihaela έγραψε: #5.427 21-08-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Απλως 8α τα σπασουν ολα...οι γονεις και περισσοτερο οι μαναδες ειναι πολυ αγχωτικοι.... Click για ανάπτυξη... εμενασ μου λες??εγω εχω τη μαμα μου καθε μερα στις 8 το πρωι εννοειται να με φωναζει να σηκωθω να ψαξω για τις βασεις!!τι να πεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:03 Η GABRIELLA: #5.428 21-08-09 14:03 καλα και αλλοι εδωσαν πανελληνιες αλλα τοσο κομφορ δεν ειχανε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:03 Η kritsinaki: #5.429 21-08-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ALEXKALA: Δεν ξέρω για το δικό σου λούκι, αλλά το δικό μου λούκι περιλαμβάνει: 5ημερη στην Ιταλία, διακοπές στην Πάρο, καταστροφές επίπλών από τα πάρτυ αποφοίτησης του γιού μου, γενικό ξεσπίτωμα για να ξεκουραστεί από τις εξετάσεις... Την έρμη την μάνα δεν την σκεφτεστε καθόλου??? Click για ανάπτυξη... Μοναχογιός είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:03 Η ALEXKALA έγραψε: #5.430 21-08-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Απλως 8α τα σπασουν ολα...οι γονεις και περισσοτερο οι μαναδες ειναι πολυ αγχωτικοι.... Click για ανάπτυξη... Πολύ μου την λες και δεν μου αρέσει!!! Τιποτα δεν θα σπάσω!!! Αντιθέτως, αυτός θα μου σπάσει τα νεύρα.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Μοναχογιός είναι? Click για ανάπτυξη... Ναι, μοναχογιός και μοναχοπαίδι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:04 Η kritsinaki: #5.431 21-08-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: εμενασ μου λες??εγω εχω τη μαμα μου καθε μερα στις 8 το πρωι εννοειται να με φωναζει να σηκωθω να ψαξω για τις βασεις!!τι να πεις?? Click για ανάπτυξη... Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει μόνη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexxx Νεοφερμένο μέλος Η alexxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:05 Η alexxx έγραψε: #5.432 21-08-09 14:05 και εγώ καλή μου μανούλα είμαι και πληρώνω επίσης αλλα προτιμώ ενα ψυχικά ήρεμο και σοβαρό παιδί πριν το πνίξεις μήπως να ηρεμήσες λίγο και να σκεφτείς καλυτέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:05 Η kritsinaki: #5.433 21-08-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ALEXKALA: Πολύ μου την λες και δεν μου αρέσει!!! Τιποτα δεν θα σπάσω!!! Αντιθέτως, αυτός θα μου σπάσει τα νεύρα.... ----------------------------------------- Ναι, μοναχογιός και μοναχοπαίδι!!!! Click για ανάπτυξη... Εμμμμμ έτσι εξηγείται!!!!!!!!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:07 Η ALEXKALA έγραψε: #5.434 21-08-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει μόνη της Click για ανάπτυξη... Κι εγώ, κι εγώ!!! Δώσε μου το τηλέφωνό της να κάνουμε ομάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:07 Η mihaela έγραψε: #5.435 21-08-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει μόνη της Click για ανάπτυξη... α εξελιγμανη τη βρισκω..η δικια μου θελει να ψαχνω στο ιντερνετ γιτι λεει βγαινουν πιο πριν εκει οποτε καταλαβαινεις...οχτω η ωρα το πρωι με τη τσιμπλα στο ματι να προσπαθω να θυμηθω πως ανοιγει ο υπολογιστης και που σκ@@α να ψαξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:10 Η kritsinaki: #5.436 21-08-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: α εξελιγμανη τη βρισκω..η δικια μου θελει να ψαχνω στο ιντερνετ γιτι λεει βγαινουν πιο πριν εκει οποτε καταλαβαινεις...οχτω η ωρα το πρωι με τη τσιμπλα στο ματι να προσπαθω να θυμηθω πως ανοιγει ο υπολογιστης και που σκ@@α να ψαξω... Click για ανάπτυξη... Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:11 Η mihaela έγραψε: #5.437 21-08-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... τυχερουλα...η δικια μου μονο την ιστοσελιδα του μαμαλακη ξερει να βρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexxx Νεοφερμένο μέλος Η alexxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Η alexxx έγραψε: #5.438 21-08-09 14:13 τυχερούλα και εσύ θα τρως καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Η ALEXKALA έγραψε: #5.439 21-08-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... Χριστινάκι, εσύ που περιμένεις να περάσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η mihaela έγραψε: #5.440 21-08-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από alexxx: τυχερούλα και εσύ θα τρως καλά Click για ανάπτυξη... α οντως δεν εχω παραπονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mihaela: λες και ακουω τη μαμακα μου Click για ανάπτυξη... Έχει δίκιο η μανούλα σου.... την νιώθω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:02 Η nefi έγραψε: #5.426 21-08-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Απλως 8α τα σπασουν ολα...οι γονεις και περισσοτερο οι μαναδες ειναι πολυ αγχωτικοι.... Click για ανάπτυξη... ναι δυστηχως...και το χειροτερο ειναι οτι δν το καταλαβαινουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:02 Η mihaela έγραψε: #5.427 21-08-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Απλως 8α τα σπασουν ολα...οι γονεις και περισσοτερο οι μαναδες ειναι πολυ αγχωτικοι.... Click για ανάπτυξη... εμενασ μου λες??εγω εχω τη μαμα μου καθε μερα στις 8 το πρωι εννοειται να με φωναζει να σηκωθω να ψαξω για τις βασεις!!τι να πεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:03 Η GABRIELLA: #5.428 21-08-09 14:03 καλα και αλλοι εδωσαν πανελληνιες αλλα τοσο κομφορ δεν ειχανε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:03 Η kritsinaki: #5.429 21-08-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ALEXKALA: Δεν ξέρω για το δικό σου λούκι, αλλά το δικό μου λούκι περιλαμβάνει: 5ημερη στην Ιταλία, διακοπές στην Πάρο, καταστροφές επίπλών από τα πάρτυ αποφοίτησης του γιού μου, γενικό ξεσπίτωμα για να ξεκουραστεί από τις εξετάσεις... Την έρμη την μάνα δεν την σκεφτεστε καθόλου??? Click για ανάπτυξη... Μοναχογιός είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:03 Η ALEXKALA έγραψε: #5.430 21-08-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Απλως 8α τα σπασουν ολα...οι γονεις και περισσοτερο οι μαναδες ειναι πολυ αγχωτικοι.... Click για ανάπτυξη... Πολύ μου την λες και δεν μου αρέσει!!! Τιποτα δεν θα σπάσω!!! Αντιθέτως, αυτός θα μου σπάσει τα νεύρα.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Μοναχογιός είναι? Click για ανάπτυξη... Ναι, μοναχογιός και μοναχοπαίδι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:04 Η kritsinaki: #5.431 21-08-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: εμενασ μου λες??εγω εχω τη μαμα μου καθε μερα στις 8 το πρωι εννοειται να με φωναζει να σηκωθω να ψαξω για τις βασεις!!τι να πεις?? Click για ανάπτυξη... Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει μόνη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexxx Νεοφερμένο μέλος Η alexxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:05 Η alexxx έγραψε: #5.432 21-08-09 14:05 και εγώ καλή μου μανούλα είμαι και πληρώνω επίσης αλλα προτιμώ ενα ψυχικά ήρεμο και σοβαρό παιδί πριν το πνίξεις μήπως να ηρεμήσες λίγο και να σκεφτείς καλυτέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:05 Η kritsinaki: #5.433 21-08-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ALEXKALA: Πολύ μου την λες και δεν μου αρέσει!!! Τιποτα δεν θα σπάσω!!! Αντιθέτως, αυτός θα μου σπάσει τα νεύρα.... ----------------------------------------- Ναι, μοναχογιός και μοναχοπαίδι!!!! Click για ανάπτυξη... Εμμμμμ έτσι εξηγείται!!!!!!!!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:07 Η ALEXKALA έγραψε: #5.434 21-08-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει μόνη της Click για ανάπτυξη... Κι εγώ, κι εγώ!!! Δώσε μου το τηλέφωνό της να κάνουμε ομάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:07 Η mihaela έγραψε: #5.435 21-08-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει μόνη της Click για ανάπτυξη... α εξελιγμανη τη βρισκω..η δικια μου θελει να ψαχνω στο ιντερνετ γιτι λεει βγαινουν πιο πριν εκει οποτε καταλαβαινεις...οχτω η ωρα το πρωι με τη τσιμπλα στο ματι να προσπαθω να θυμηθω πως ανοιγει ο υπολογιστης και που σκ@@α να ψαξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:10 Η kritsinaki: #5.436 21-08-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: α εξελιγμανη τη βρισκω..η δικια μου θελει να ψαχνω στο ιντερνετ γιτι λεει βγαινουν πιο πριν εκει οποτε καταλαβαινεις...οχτω η ωρα το πρωι με τη τσιμπλα στο ματι να προσπαθω να θυμηθω πως ανοιγει ο υπολογιστης και που σκ@@α να ψαξω... Click για ανάπτυξη... Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:11 Η mihaela έγραψε: #5.437 21-08-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... τυχερουλα...η δικια μου μονο την ιστοσελιδα του μαμαλακη ξερει να βρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexxx Νεοφερμένο μέλος Η alexxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Η alexxx έγραψε: #5.438 21-08-09 14:13 τυχερούλα και εσύ θα τρως καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Η ALEXKALA έγραψε: #5.439 21-08-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... Χριστινάκι, εσύ που περιμένεις να περάσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η mihaela έγραψε: #5.440 21-08-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από alexxx: τυχερούλα και εσύ θα τρως καλά Click για ανάπτυξη... α οντως δεν εχω παραπονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από W4What: Απλως 8α τα σπασουν ολα...οι γονεις και περισσοτερο οι μαναδες ειναι πολυ αγχωτικοι.... Click για ανάπτυξη... ναι δυστηχως...και το χειροτερο ειναι οτι δν το καταλαβαινουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:02 Η mihaela έγραψε: #5.427 21-08-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Απλως 8α τα σπασουν ολα...οι γονεις και περισσοτερο οι μαναδες ειναι πολυ αγχωτικοι.... Click για ανάπτυξη... εμενασ μου λες??εγω εχω τη μαμα μου καθε μερα στις 8 το πρωι εννοειται να με φωναζει να σηκωθω να ψαξω για τις βασεις!!τι να πεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:03 Η GABRIELLA: #5.428 21-08-09 14:03 καλα και αλλοι εδωσαν πανελληνιες αλλα τοσο κομφορ δεν ειχανε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:03 Η kritsinaki: #5.429 21-08-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ALEXKALA: Δεν ξέρω για το δικό σου λούκι, αλλά το δικό μου λούκι περιλαμβάνει: 5ημερη στην Ιταλία, διακοπές στην Πάρο, καταστροφές επίπλών από τα πάρτυ αποφοίτησης του γιού μου, γενικό ξεσπίτωμα για να ξεκουραστεί από τις εξετάσεις... Την έρμη την μάνα δεν την σκεφτεστε καθόλου??? Click για ανάπτυξη... Μοναχογιός είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:03 Η ALEXKALA έγραψε: #5.430 21-08-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Απλως 8α τα σπασουν ολα...οι γονεις και περισσοτερο οι μαναδες ειναι πολυ αγχωτικοι.... Click για ανάπτυξη... Πολύ μου την λες και δεν μου αρέσει!!! Τιποτα δεν θα σπάσω!!! Αντιθέτως, αυτός θα μου σπάσει τα νεύρα.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Μοναχογιός είναι? Click για ανάπτυξη... Ναι, μοναχογιός και μοναχοπαίδι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:04 Η kritsinaki: #5.431 21-08-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: εμενασ μου λες??εγω εχω τη μαμα μου καθε μερα στις 8 το πρωι εννοειται να με φωναζει να σηκωθω να ψαξω για τις βασεις!!τι να πεις?? Click για ανάπτυξη... Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει μόνη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexxx Νεοφερμένο μέλος Η alexxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:05 Η alexxx έγραψε: #5.432 21-08-09 14:05 και εγώ καλή μου μανούλα είμαι και πληρώνω επίσης αλλα προτιμώ ενα ψυχικά ήρεμο και σοβαρό παιδί πριν το πνίξεις μήπως να ηρεμήσες λίγο και να σκεφτείς καλυτέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:05 Η kritsinaki: #5.433 21-08-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ALEXKALA: Πολύ μου την λες και δεν μου αρέσει!!! Τιποτα δεν θα σπάσω!!! Αντιθέτως, αυτός θα μου σπάσει τα νεύρα.... ----------------------------------------- Ναι, μοναχογιός και μοναχοπαίδι!!!! Click για ανάπτυξη... Εμμμμμ έτσι εξηγείται!!!!!!!!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:07 Η ALEXKALA έγραψε: #5.434 21-08-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει μόνη της Click για ανάπτυξη... Κι εγώ, κι εγώ!!! Δώσε μου το τηλέφωνό της να κάνουμε ομάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:07 Η mihaela έγραψε: #5.435 21-08-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει μόνη της Click για ανάπτυξη... α εξελιγμανη τη βρισκω..η δικια μου θελει να ψαχνω στο ιντερνετ γιτι λεει βγαινουν πιο πριν εκει οποτε καταλαβαινεις...οχτω η ωρα το πρωι με τη τσιμπλα στο ματι να προσπαθω να θυμηθω πως ανοιγει ο υπολογιστης και που σκ@@α να ψαξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:10 Η kritsinaki: #5.436 21-08-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: α εξελιγμανη τη βρισκω..η δικια μου θελει να ψαχνω στο ιντερνετ γιτι λεει βγαινουν πιο πριν εκει οποτε καταλαβαινεις...οχτω η ωρα το πρωι με τη τσιμπλα στο ματι να προσπαθω να θυμηθω πως ανοιγει ο υπολογιστης και που σκ@@α να ψαξω... Click για ανάπτυξη... Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:11 Η mihaela έγραψε: #5.437 21-08-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... τυχερουλα...η δικια μου μονο την ιστοσελιδα του μαμαλακη ξερει να βρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexxx Νεοφερμένο μέλος Η alexxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Η alexxx έγραψε: #5.438 21-08-09 14:13 τυχερούλα και εσύ θα τρως καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Η ALEXKALA έγραψε: #5.439 21-08-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... Χριστινάκι, εσύ που περιμένεις να περάσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η mihaela έγραψε: #5.440 21-08-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από alexxx: τυχερούλα και εσύ θα τρως καλά Click για ανάπτυξη... α οντως δεν εχω παραπονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από W4What: Απλως 8α τα σπασουν ολα...οι γονεις και περισσοτερο οι μαναδες ειναι πολυ αγχωτικοι.... Click για ανάπτυξη... εμενασ μου λες??εγω εχω τη μαμα μου καθε μερα στις 8 το πρωι εννοειται να με φωναζει να σηκωθω να ψαξω για τις βασεις!!τι να πεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:03 Η GABRIELLA: #5.428 21-08-09 14:03 καλα και αλλοι εδωσαν πανελληνιες αλλα τοσο κομφορ δεν ειχανε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:03 Η kritsinaki: #5.429 21-08-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ALEXKALA: Δεν ξέρω για το δικό σου λούκι, αλλά το δικό μου λούκι περιλαμβάνει: 5ημερη στην Ιταλία, διακοπές στην Πάρο, καταστροφές επίπλών από τα πάρτυ αποφοίτησης του γιού μου, γενικό ξεσπίτωμα για να ξεκουραστεί από τις εξετάσεις... Την έρμη την μάνα δεν την σκεφτεστε καθόλου??? Click για ανάπτυξη... Μοναχογιός είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:03 Η ALEXKALA έγραψε: #5.430 21-08-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Απλως 8α τα σπασουν ολα...οι γονεις και περισσοτερο οι μαναδες ειναι πολυ αγχωτικοι.... Click για ανάπτυξη... Πολύ μου την λες και δεν μου αρέσει!!! Τιποτα δεν θα σπάσω!!! Αντιθέτως, αυτός θα μου σπάσει τα νεύρα.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Μοναχογιός είναι? Click για ανάπτυξη... Ναι, μοναχογιός και μοναχοπαίδι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:04 Η kritsinaki: #5.431 21-08-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: εμενασ μου λες??εγω εχω τη μαμα μου καθε μερα στις 8 το πρωι εννοειται να με φωναζει να σηκωθω να ψαξω για τις βασεις!!τι να πεις?? Click για ανάπτυξη... Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει μόνη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexxx Νεοφερμένο μέλος Η alexxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:05 Η alexxx έγραψε: #5.432 21-08-09 14:05 και εγώ καλή μου μανούλα είμαι και πληρώνω επίσης αλλα προτιμώ ενα ψυχικά ήρεμο και σοβαρό παιδί πριν το πνίξεις μήπως να ηρεμήσες λίγο και να σκεφτείς καλυτέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:05 Η kritsinaki: #5.433 21-08-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ALEXKALA: Πολύ μου την λες και δεν μου αρέσει!!! Τιποτα δεν θα σπάσω!!! Αντιθέτως, αυτός θα μου σπάσει τα νεύρα.... ----------------------------------------- Ναι, μοναχογιός και μοναχοπαίδι!!!! Click για ανάπτυξη... Εμμμμμ έτσι εξηγείται!!!!!!!!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:07 Η ALEXKALA έγραψε: #5.434 21-08-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει μόνη της Click για ανάπτυξη... Κι εγώ, κι εγώ!!! Δώσε μου το τηλέφωνό της να κάνουμε ομάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:07 Η mihaela έγραψε: #5.435 21-08-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει μόνη της Click για ανάπτυξη... α εξελιγμανη τη βρισκω..η δικια μου θελει να ψαχνω στο ιντερνετ γιτι λεει βγαινουν πιο πριν εκει οποτε καταλαβαινεις...οχτω η ωρα το πρωι με τη τσιμπλα στο ματι να προσπαθω να θυμηθω πως ανοιγει ο υπολογιστης και που σκ@@α να ψαξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:10 Η kritsinaki: #5.436 21-08-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: α εξελιγμανη τη βρισκω..η δικια μου θελει να ψαχνω στο ιντερνετ γιτι λεει βγαινουν πιο πριν εκει οποτε καταλαβαινεις...οχτω η ωρα το πρωι με τη τσιμπλα στο ματι να προσπαθω να θυμηθω πως ανοιγει ο υπολογιστης και που σκ@@α να ψαξω... Click για ανάπτυξη... Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:11 Η mihaela έγραψε: #5.437 21-08-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... τυχερουλα...η δικια μου μονο την ιστοσελιδα του μαμαλακη ξερει να βρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexxx Νεοφερμένο μέλος Η alexxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Η alexxx έγραψε: #5.438 21-08-09 14:13 τυχερούλα και εσύ θα τρως καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Η ALEXKALA έγραψε: #5.439 21-08-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... Χριστινάκι, εσύ που περιμένεις να περάσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η mihaela έγραψε: #5.440 21-08-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από alexxx: τυχερούλα και εσύ θα τρως καλά Click για ανάπτυξη... α οντως δεν εχω παραπονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλα και αλλοι εδωσαν πανελληνιες αλλα τοσο κομφορ δεν ειχανε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:03 Η kritsinaki: #5.429 21-08-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ALEXKALA: Δεν ξέρω για το δικό σου λούκι, αλλά το δικό μου λούκι περιλαμβάνει: 5ημερη στην Ιταλία, διακοπές στην Πάρο, καταστροφές επίπλών από τα πάρτυ αποφοίτησης του γιού μου, γενικό ξεσπίτωμα για να ξεκουραστεί από τις εξετάσεις... Την έρμη την μάνα δεν την σκεφτεστε καθόλου??? Click για ανάπτυξη... Μοναχογιός είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:03 Η ALEXKALA έγραψε: #5.430 21-08-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Απλως 8α τα σπασουν ολα...οι γονεις και περισσοτερο οι μαναδες ειναι πολυ αγχωτικοι.... Click για ανάπτυξη... Πολύ μου την λες και δεν μου αρέσει!!! Τιποτα δεν θα σπάσω!!! Αντιθέτως, αυτός θα μου σπάσει τα νεύρα.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Μοναχογιός είναι? Click για ανάπτυξη... Ναι, μοναχογιός και μοναχοπαίδι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:04 Η kritsinaki: #5.431 21-08-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: εμενασ μου λες??εγω εχω τη μαμα μου καθε μερα στις 8 το πρωι εννοειται να με φωναζει να σηκωθω να ψαξω για τις βασεις!!τι να πεις?? Click για ανάπτυξη... Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει μόνη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexxx Νεοφερμένο μέλος Η alexxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:05 Η alexxx έγραψε: #5.432 21-08-09 14:05 και εγώ καλή μου μανούλα είμαι και πληρώνω επίσης αλλα προτιμώ ενα ψυχικά ήρεμο και σοβαρό παιδί πριν το πνίξεις μήπως να ηρεμήσες λίγο και να σκεφτείς καλυτέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:05 Η kritsinaki: #5.433 21-08-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ALEXKALA: Πολύ μου την λες και δεν μου αρέσει!!! Τιποτα δεν θα σπάσω!!! Αντιθέτως, αυτός θα μου σπάσει τα νεύρα.... ----------------------------------------- Ναι, μοναχογιός και μοναχοπαίδι!!!! Click για ανάπτυξη... Εμμμμμ έτσι εξηγείται!!!!!!!!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:07 Η ALEXKALA έγραψε: #5.434 21-08-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει μόνη της Click για ανάπτυξη... Κι εγώ, κι εγώ!!! Δώσε μου το τηλέφωνό της να κάνουμε ομάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:07 Η mihaela έγραψε: #5.435 21-08-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει μόνη της Click για ανάπτυξη... α εξελιγμανη τη βρισκω..η δικια μου θελει να ψαχνω στο ιντερνετ γιτι λεει βγαινουν πιο πριν εκει οποτε καταλαβαινεις...οχτω η ωρα το πρωι με τη τσιμπλα στο ματι να προσπαθω να θυμηθω πως ανοιγει ο υπολογιστης και που σκ@@α να ψαξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:10 Η kritsinaki: #5.436 21-08-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: α εξελιγμανη τη βρισκω..η δικια μου θελει να ψαχνω στο ιντερνετ γιτι λεει βγαινουν πιο πριν εκει οποτε καταλαβαινεις...οχτω η ωρα το πρωι με τη τσιμπλα στο ματι να προσπαθω να θυμηθω πως ανοιγει ο υπολογιστης και που σκ@@α να ψαξω... Click για ανάπτυξη... Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:11 Η mihaela έγραψε: #5.437 21-08-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... τυχερουλα...η δικια μου μονο την ιστοσελιδα του μαμαλακη ξερει να βρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexxx Νεοφερμένο μέλος Η alexxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Η alexxx έγραψε: #5.438 21-08-09 14:13 τυχερούλα και εσύ θα τρως καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Η ALEXKALA έγραψε: #5.439 21-08-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... Χριστινάκι, εσύ που περιμένεις να περάσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η mihaela έγραψε: #5.440 21-08-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από alexxx: τυχερούλα και εσύ θα τρως καλά Click για ανάπτυξη... α οντως δεν εχω παραπονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ALEXKALA: Δεν ξέρω για το δικό σου λούκι, αλλά το δικό μου λούκι περιλαμβάνει: 5ημερη στην Ιταλία, διακοπές στην Πάρο, καταστροφές επίπλών από τα πάρτυ αποφοίτησης του γιού μου, γενικό ξεσπίτωμα για να ξεκουραστεί από τις εξετάσεις... Την έρμη την μάνα δεν την σκεφτεστε καθόλου??? Click για ανάπτυξη... Μοναχογιός είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:03 Η ALEXKALA έγραψε: #5.430 21-08-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από W4What: Απλως 8α τα σπασουν ολα...οι γονεις και περισσοτερο οι μαναδες ειναι πολυ αγχωτικοι.... Click για ανάπτυξη... Πολύ μου την λες και δεν μου αρέσει!!! Τιποτα δεν θα σπάσω!!! Αντιθέτως, αυτός θα μου σπάσει τα νεύρα.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Μοναχογιός είναι? Click για ανάπτυξη... Ναι, μοναχογιός και μοναχοπαίδι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:04 Η kritsinaki: #5.431 21-08-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: εμενασ μου λες??εγω εχω τη μαμα μου καθε μερα στις 8 το πρωι εννοειται να με φωναζει να σηκωθω να ψαξω για τις βασεις!!τι να πεις?? Click για ανάπτυξη... Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει μόνη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexxx Νεοφερμένο μέλος Η alexxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:05 Η alexxx έγραψε: #5.432 21-08-09 14:05 και εγώ καλή μου μανούλα είμαι και πληρώνω επίσης αλλα προτιμώ ενα ψυχικά ήρεμο και σοβαρό παιδί πριν το πνίξεις μήπως να ηρεμήσες λίγο και να σκεφτείς καλυτέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:05 Η kritsinaki: #5.433 21-08-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ALEXKALA: Πολύ μου την λες και δεν μου αρέσει!!! Τιποτα δεν θα σπάσω!!! Αντιθέτως, αυτός θα μου σπάσει τα νεύρα.... ----------------------------------------- Ναι, μοναχογιός και μοναχοπαίδι!!!! Click για ανάπτυξη... Εμμμμμ έτσι εξηγείται!!!!!!!!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:07 Η ALEXKALA έγραψε: #5.434 21-08-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει μόνη της Click για ανάπτυξη... Κι εγώ, κι εγώ!!! Δώσε μου το τηλέφωνό της να κάνουμε ομάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:07 Η mihaela έγραψε: #5.435 21-08-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει μόνη της Click για ανάπτυξη... α εξελιγμανη τη βρισκω..η δικια μου θελει να ψαχνω στο ιντερνετ γιτι λεει βγαινουν πιο πριν εκει οποτε καταλαβαινεις...οχτω η ωρα το πρωι με τη τσιμπλα στο ματι να προσπαθω να θυμηθω πως ανοιγει ο υπολογιστης και που σκ@@α να ψαξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:10 Η kritsinaki: #5.436 21-08-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: α εξελιγμανη τη βρισκω..η δικια μου θελει να ψαχνω στο ιντερνετ γιτι λεει βγαινουν πιο πριν εκει οποτε καταλαβαινεις...οχτω η ωρα το πρωι με τη τσιμπλα στο ματι να προσπαθω να θυμηθω πως ανοιγει ο υπολογιστης και που σκ@@α να ψαξω... Click για ανάπτυξη... Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:11 Η mihaela έγραψε: #5.437 21-08-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... τυχερουλα...η δικια μου μονο την ιστοσελιδα του μαμαλακη ξερει να βρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexxx Νεοφερμένο μέλος Η alexxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Η alexxx έγραψε: #5.438 21-08-09 14:13 τυχερούλα και εσύ θα τρως καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Η ALEXKALA έγραψε: #5.439 21-08-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... Χριστινάκι, εσύ που περιμένεις να περάσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η mihaela έγραψε: #5.440 21-08-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από alexxx: τυχερούλα και εσύ θα τρως καλά Click για ανάπτυξη... α οντως δεν εχω παραπονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από W4What: Απλως 8α τα σπασουν ολα...οι γονεις και περισσοτερο οι μαναδες ειναι πολυ αγχωτικοι.... Click για ανάπτυξη... Πολύ μου την λες και δεν μου αρέσει!!! Τιποτα δεν θα σπάσω!!! Αντιθέτως, αυτός θα μου σπάσει τα νεύρα.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Μοναχογιός είναι? Click για ανάπτυξη... Ναι, μοναχογιός και μοναχοπαίδι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:04 Η kritsinaki: #5.431 21-08-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: εμενασ μου λες??εγω εχω τη μαμα μου καθε μερα στις 8 το πρωι εννοειται να με φωναζει να σηκωθω να ψαξω για τις βασεις!!τι να πεις?? Click για ανάπτυξη... Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει μόνη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexxx Νεοφερμένο μέλος Η alexxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:05 Η alexxx έγραψε: #5.432 21-08-09 14:05 και εγώ καλή μου μανούλα είμαι και πληρώνω επίσης αλλα προτιμώ ενα ψυχικά ήρεμο και σοβαρό παιδί πριν το πνίξεις μήπως να ηρεμήσες λίγο και να σκεφτείς καλυτέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:05 Η kritsinaki: #5.433 21-08-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ALEXKALA: Πολύ μου την λες και δεν μου αρέσει!!! Τιποτα δεν θα σπάσω!!! Αντιθέτως, αυτός θα μου σπάσει τα νεύρα.... ----------------------------------------- Ναι, μοναχογιός και μοναχοπαίδι!!!! Click για ανάπτυξη... Εμμμμμ έτσι εξηγείται!!!!!!!!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:07 Η ALEXKALA έγραψε: #5.434 21-08-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει μόνη της Click για ανάπτυξη... Κι εγώ, κι εγώ!!! Δώσε μου το τηλέφωνό της να κάνουμε ομάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:07 Η mihaela έγραψε: #5.435 21-08-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει μόνη της Click για ανάπτυξη... α εξελιγμανη τη βρισκω..η δικια μου θελει να ψαχνω στο ιντερνετ γιτι λεει βγαινουν πιο πριν εκει οποτε καταλαβαινεις...οχτω η ωρα το πρωι με τη τσιμπλα στο ματι να προσπαθω να θυμηθω πως ανοιγει ο υπολογιστης και που σκ@@α να ψαξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:10 Η kritsinaki: #5.436 21-08-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: α εξελιγμανη τη βρισκω..η δικια μου θελει να ψαχνω στο ιντερνετ γιτι λεει βγαινουν πιο πριν εκει οποτε καταλαβαινεις...οχτω η ωρα το πρωι με τη τσιμπλα στο ματι να προσπαθω να θυμηθω πως ανοιγει ο υπολογιστης και που σκ@@α να ψαξω... Click για ανάπτυξη... Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:11 Η mihaela έγραψε: #5.437 21-08-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... τυχερουλα...η δικια μου μονο την ιστοσελιδα του μαμαλακη ξερει να βρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexxx Νεοφερμένο μέλος Η alexxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Η alexxx έγραψε: #5.438 21-08-09 14:13 τυχερούλα και εσύ θα τρως καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Η ALEXKALA έγραψε: #5.439 21-08-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... Χριστινάκι, εσύ που περιμένεις να περάσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η mihaela έγραψε: #5.440 21-08-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από alexxx: τυχερούλα και εσύ θα τρως καλά Click για ανάπτυξη... α οντως δεν εχω παραπονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mihaela: εμενασ μου λες??εγω εχω τη μαμα μου καθε μερα στις 8 το πρωι εννοειται να με φωναζει να σηκωθω να ψαξω για τις βασεις!!τι να πεις?? Click για ανάπτυξη... Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει μόνη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexxx Νεοφερμένο μέλος Η alexxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:05 Η alexxx έγραψε: #5.432 21-08-09 14:05 και εγώ καλή μου μανούλα είμαι και πληρώνω επίσης αλλα προτιμώ ενα ψυχικά ήρεμο και σοβαρό παιδί πριν το πνίξεις μήπως να ηρεμήσες λίγο και να σκεφτείς καλυτέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:05 Η kritsinaki: #5.433 21-08-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ALEXKALA: Πολύ μου την λες και δεν μου αρέσει!!! Τιποτα δεν θα σπάσω!!! Αντιθέτως, αυτός θα μου σπάσει τα νεύρα.... ----------------------------------------- Ναι, μοναχογιός και μοναχοπαίδι!!!! Click για ανάπτυξη... Εμμμμμ έτσι εξηγείται!!!!!!!!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:07 Η ALEXKALA έγραψε: #5.434 21-08-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει μόνη της Click για ανάπτυξη... Κι εγώ, κι εγώ!!! Δώσε μου το τηλέφωνό της να κάνουμε ομάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:07 Η mihaela έγραψε: #5.435 21-08-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει μόνη της Click για ανάπτυξη... α εξελιγμανη τη βρισκω..η δικια μου θελει να ψαχνω στο ιντερνετ γιτι λεει βγαινουν πιο πριν εκει οποτε καταλαβαινεις...οχτω η ωρα το πρωι με τη τσιμπλα στο ματι να προσπαθω να θυμηθω πως ανοιγει ο υπολογιστης και που σκ@@α να ψαξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:10 Η kritsinaki: #5.436 21-08-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: α εξελιγμανη τη βρισκω..η δικια μου θελει να ψαχνω στο ιντερνετ γιτι λεει βγαινουν πιο πριν εκει οποτε καταλαβαινεις...οχτω η ωρα το πρωι με τη τσιμπλα στο ματι να προσπαθω να θυμηθω πως ανοιγει ο υπολογιστης και που σκ@@α να ψαξω... Click για ανάπτυξη... Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:11 Η mihaela έγραψε: #5.437 21-08-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... τυχερουλα...η δικια μου μονο την ιστοσελιδα του μαμαλακη ξερει να βρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexxx Νεοφερμένο μέλος Η alexxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Η alexxx έγραψε: #5.438 21-08-09 14:13 τυχερούλα και εσύ θα τρως καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Η ALEXKALA έγραψε: #5.439 21-08-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... Χριστινάκι, εσύ που περιμένεις να περάσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η mihaela έγραψε: #5.440 21-08-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από alexxx: τυχερούλα και εσύ θα τρως καλά Click για ανάπτυξη... α οντως δεν εχω παραπονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και εγώ καλή μου μανούλα είμαι και πληρώνω επίσης αλλα προτιμώ ενα ψυχικά ήρεμο και σοβαρό παιδί πριν το πνίξεις μήπως να ηρεμήσες λίγο και να σκεφτείς καλυτέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:05 Η kritsinaki: #5.433 21-08-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ALEXKALA: Πολύ μου την λες και δεν μου αρέσει!!! Τιποτα δεν θα σπάσω!!! Αντιθέτως, αυτός θα μου σπάσει τα νεύρα.... ----------------------------------------- Ναι, μοναχογιός και μοναχοπαίδι!!!! Click για ανάπτυξη... Εμμμμμ έτσι εξηγείται!!!!!!!!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:07 Η ALEXKALA έγραψε: #5.434 21-08-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει μόνη της Click για ανάπτυξη... Κι εγώ, κι εγώ!!! Δώσε μου το τηλέφωνό της να κάνουμε ομάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:07 Η mihaela έγραψε: #5.435 21-08-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει μόνη της Click για ανάπτυξη... α εξελιγμανη τη βρισκω..η δικια μου θελει να ψαχνω στο ιντερνετ γιτι λεει βγαινουν πιο πριν εκει οποτε καταλαβαινεις...οχτω η ωρα το πρωι με τη τσιμπλα στο ματι να προσπαθω να θυμηθω πως ανοιγει ο υπολογιστης και που σκ@@α να ψαξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:10 Η kritsinaki: #5.436 21-08-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: α εξελιγμανη τη βρισκω..η δικια μου θελει να ψαχνω στο ιντερνετ γιτι λεει βγαινουν πιο πριν εκει οποτε καταλαβαινεις...οχτω η ωρα το πρωι με τη τσιμπλα στο ματι να προσπαθω να θυμηθω πως ανοιγει ο υπολογιστης και που σκ@@α να ψαξω... Click για ανάπτυξη... Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:11 Η mihaela έγραψε: #5.437 21-08-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... τυχερουλα...η δικια μου μονο την ιστοσελιδα του μαμαλακη ξερει να βρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexxx Νεοφερμένο μέλος Η alexxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Η alexxx έγραψε: #5.438 21-08-09 14:13 τυχερούλα και εσύ θα τρως καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Η ALEXKALA έγραψε: #5.439 21-08-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... Χριστινάκι, εσύ που περιμένεις να περάσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η mihaela έγραψε: #5.440 21-08-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από alexxx: τυχερούλα και εσύ θα τρως καλά Click για ανάπτυξη... α οντως δεν εχω παραπονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ALEXKALA: Πολύ μου την λες και δεν μου αρέσει!!! Τιποτα δεν θα σπάσω!!! Αντιθέτως, αυτός θα μου σπάσει τα νεύρα.... ----------------------------------------- Ναι, μοναχογιός και μοναχοπαίδι!!!! Click για ανάπτυξη... Εμμμμμ έτσι εξηγείται!!!!!!!!!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:07 Η ALEXKALA έγραψε: #5.434 21-08-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει μόνη της Click για ανάπτυξη... Κι εγώ, κι εγώ!!! Δώσε μου το τηλέφωνό της να κάνουμε ομάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:07 Η mihaela έγραψε: #5.435 21-08-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει μόνη της Click για ανάπτυξη... α εξελιγμανη τη βρισκω..η δικια μου θελει να ψαχνω στο ιντερνετ γιτι λεει βγαινουν πιο πριν εκει οποτε καταλαβαινεις...οχτω η ωρα το πρωι με τη τσιμπλα στο ματι να προσπαθω να θυμηθω πως ανοιγει ο υπολογιστης και που σκ@@α να ψαξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:10 Η kritsinaki: #5.436 21-08-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: α εξελιγμανη τη βρισκω..η δικια μου θελει να ψαχνω στο ιντερνετ γιτι λεει βγαινουν πιο πριν εκει οποτε καταλαβαινεις...οχτω η ωρα το πρωι με τη τσιμπλα στο ματι να προσπαθω να θυμηθω πως ανοιγει ο υπολογιστης και που σκ@@α να ψαξω... Click για ανάπτυξη... Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:11 Η mihaela έγραψε: #5.437 21-08-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... τυχερουλα...η δικια μου μονο την ιστοσελιδα του μαμαλακη ξερει να βρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexxx Νεοφερμένο μέλος Η alexxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Η alexxx έγραψε: #5.438 21-08-09 14:13 τυχερούλα και εσύ θα τρως καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Η ALEXKALA έγραψε: #5.439 21-08-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... Χριστινάκι, εσύ που περιμένεις να περάσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η mihaela έγραψε: #5.440 21-08-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από alexxx: τυχερούλα και εσύ θα τρως καλά Click για ανάπτυξη... α οντως δεν εχω παραπονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει μόνη της Click για ανάπτυξη... Κι εγώ, κι εγώ!!! Δώσε μου το τηλέφωνό της να κάνουμε ομάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:07 Η mihaela έγραψε: #5.435 21-08-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει μόνη της Click για ανάπτυξη... α εξελιγμανη τη βρισκω..η δικια μου θελει να ψαχνω στο ιντερνετ γιτι λεει βγαινουν πιο πριν εκει οποτε καταλαβαινεις...οχτω η ωρα το πρωι με τη τσιμπλα στο ματι να προσπαθω να θυμηθω πως ανοιγει ο υπολογιστης και που σκ@@α να ψαξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:10 Η kritsinaki: #5.436 21-08-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: α εξελιγμανη τη βρισκω..η δικια μου θελει να ψαχνω στο ιντερνετ γιτι λεει βγαινουν πιο πριν εκει οποτε καταλαβαινεις...οχτω η ωρα το πρωι με τη τσιμπλα στο ματι να προσπαθω να θυμηθω πως ανοιγει ο υπολογιστης και που σκ@@α να ψαξω... Click για ανάπτυξη... Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:11 Η mihaela έγραψε: #5.437 21-08-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... τυχερουλα...η δικια μου μονο την ιστοσελιδα του μαμαλακη ξερει να βρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexxx Νεοφερμένο μέλος Η alexxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Η alexxx έγραψε: #5.438 21-08-09 14:13 τυχερούλα και εσύ θα τρως καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Η ALEXKALA έγραψε: #5.439 21-08-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... Χριστινάκι, εσύ που περιμένεις να περάσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η mihaela έγραψε: #5.440 21-08-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από alexxx: τυχερούλα και εσύ θα τρως καλά Click για ανάπτυξη... α οντως δεν εχω παραπονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει μόνη της Click για ανάπτυξη... α εξελιγμανη τη βρισκω..η δικια μου θελει να ψαχνω στο ιντερνετ γιτι λεει βγαινουν πιο πριν εκει οποτε καταλαβαινεις...οχτω η ωρα το πρωι με τη τσιμπλα στο ματι να προσπαθω να θυμηθω πως ανοιγει ο υπολογιστης και που σκ@@α να ψαξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kritsinaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:10 Η kritsinaki: #5.436 21-08-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: α εξελιγμανη τη βρισκω..η δικια μου θελει να ψαχνω στο ιντερνετ γιτι λεει βγαινουν πιο πριν εκει οποτε καταλαβαινεις...οχτω η ωρα το πρωι με τη τσιμπλα στο ματι να προσπαθω να θυμηθω πως ανοιγει ο υπολογιστης και που σκ@@α να ψαξω... Click για ανάπτυξη... Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:11 Η mihaela έγραψε: #5.437 21-08-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... τυχερουλα...η δικια μου μονο την ιστοσελιδα του μαμαλακη ξερει να βρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexxx Νεοφερμένο μέλος Η alexxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Η alexxx έγραψε: #5.438 21-08-09 14:13 τυχερούλα και εσύ θα τρως καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Η ALEXKALA έγραψε: #5.439 21-08-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... Χριστινάκι, εσύ που περιμένεις να περάσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η mihaela έγραψε: #5.440 21-08-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από alexxx: τυχερούλα και εσύ θα τρως καλά Click για ανάπτυξη... α οντως δεν εχω παραπονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mihaela: α εξελιγμανη τη βρισκω..η δικια μου θελει να ψαχνω στο ιντερνετ γιτι λεει βγαινουν πιο πριν εκει οποτε καταλαβαινεις...οχτω η ωρα το πρωι με τη τσιμπλα στο ματι να προσπαθω να θυμηθω πως ανοιγει ο υπολογιστης και που σκ@@α να ψαξω... Click για ανάπτυξη... Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:11 Η mihaela έγραψε: #5.437 21-08-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... τυχερουλα...η δικια μου μονο την ιστοσελιδα του μαμαλακη ξερει να βρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexxx Νεοφερμένο μέλος Η alexxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Η alexxx έγραψε: #5.438 21-08-09 14:13 τυχερούλα και εσύ θα τρως καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Η ALEXKALA έγραψε: #5.439 21-08-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... Χριστινάκι, εσύ που περιμένεις να περάσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η mihaela έγραψε: #5.440 21-08-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από alexxx: τυχερούλα και εσύ θα τρως καλά Click για ανάπτυξη... α οντως δεν εχω παραπονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... τυχερουλα...η δικια μου μονο την ιστοσελιδα του μαμαλακη ξερει να βρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexxx Νεοφερμένο μέλος Η alexxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Η alexxx έγραψε: #5.438 21-08-09 14:13 τυχερούλα και εσύ θα τρως καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Η ALEXKALA έγραψε: #5.439 21-08-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... Χριστινάκι, εσύ που περιμένεις να περάσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η mihaela έγραψε: #5.440 21-08-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από alexxx: τυχερούλα και εσύ θα τρως καλά Click για ανάπτυξη... α οντως δεν εχω παραπονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τυχερούλα και εσύ θα τρως καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ALEXKALA Νεοφερμένο μέλος Η ALEXKALA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:13 Η ALEXKALA έγραψε: #5.439 21-08-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... Χριστινάκι, εσύ που περιμένεις να περάσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η mihaela έγραψε: #5.440 21-08-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από alexxx: τυχερούλα και εσύ θα τρως καλά Click για ανάπτυξη... α οντως δεν εχω παραπονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από kritsinaki: Η μάνα μου ευτυχώς ψάχνει από μόνη της στο ιντερνετ Click για ανάπτυξη... Χριστινάκι, εσύ που περιμένεις να περάσεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 14:16 Η mihaela έγραψε: #5.440 21-08-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από alexxx: τυχερούλα και εσύ θα τρως καλά Click για ανάπτυξη... α οντως δεν εχω παραπονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από alexxx: τυχερούλα και εσύ θα τρως καλά Click για ανάπτυξη... α οντως δεν εχω παραπονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.