aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:25 Η aLe3ouLa έγραψε: #4.401 19-08-09 23:25 Πέρσι ανέβηκε μόνο το 1ο πεδίο πάρα πολύ. (: 2o και 4ο κατέβηκαν, και σε κάποιες περιπτώσεις πάααααααρα πολύ. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:26 Η maraki love: #4.402 19-08-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από billgre14: Μα εμενα ο κουλης μου ειπε οτι με 18928 δεν μπαινω φαρμ. αθηνων(249 ανοδος)....αρα πως δεν αυξηθηκαν οι υψηλοβαθμιες???{γιατι αμα βγουν την παρασκευη που ελεγε τοτε θα μας λεει αληθεια..} Click για ανάπτυξη... δηλαδή έχεις σίγουρο ό,τι σου είπε ο κούλης; και εκτός αυτού δεν αναφέρθηκα καν στη φαρμακευτική,αλλά στις περιζήτητες σχολές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:27 Ο grigoris91: #4.403 19-08-09 23:27 συγνωμη λαθοσ διατυπωση απο εμενα ΠΕΡΣΥ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΕΣΑΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:28 Η maraki love: #4.404 19-08-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: συγνωμη λαθοσ διατυπωση απο εμενα ΠΕΡΣΥ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΕΣΑΝ Click για ανάπτυξη... εξαρτάται σε ποιες αναφέρεσαι, εγώ μιλώ για το 1ο πεδίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:30 Η Runway91 έγραψε: #4.405 19-08-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: συγνωμη λαθοσ διατυπωση απο εμενα ΠΕΡΣΥ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΕΣΑΝ Click για ανάπτυξη... Του 1ου πεδίου, δεν έπεσαν..Για τα υπόλοιπα, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, γιατί δεν τα έχω παρακολουθήσει...Πάντως, όσον αφορά στο 1ο πεδίο, έτσι όπως τα λέει η Μαρία είναι... Μaraki, ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Μακάρι να γίνει έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:31 Ο chronis_25: #4.406 19-08-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από billgre14: Μα εμενα ο κουλης μου ειπε οτι με 18928 δεν μπαινω φαρμ. αθηνων(249 ανοδος)....αρα πως δεν αυξηθηκαν οι υψηλοβαθμιες???{γιατι αμα βγουν την παρασκευη που ελεγε τοτε θα μας λεει αληθεια..} Click για ανάπτυξη... Όσο να είναι ο Κούλης είναι ο Υπουργός Παιδείας και ξέρει τα αποτελέσματα. Συμπάσχουμε όλοι μας με την αγωνία σας να περάσετε, αλλά μην είστε πιο ευκολόπιστοι κι από τα μωρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:32 Ο panagiotis..A: #4.407 19-08-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: εξαρτάται σε ποιες αναφέρεσαι, εγώ μιλώ για το 1ο πεδίο... Click για ανάπτυξη... τωρα μας τα χαλας..για το τριτο τι ειπαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:34 Ο grigoris91: #4.408 19-08-09 23:34 δεν εχω ιδεα κοριτσια νομιζω στο πρωτο ειναι το παιδαγωγικο που περσι ηταν στισ δοξεσ του τα αλλα νομιζω κατεβηκαν τουλαχιστον η σχολη μου κατεβηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:36 Η maraki love: #4.409 19-08-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Runway91: Του 1ου πεδίου, δεν έπεσαν..Για τα υπόλοιπα, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, γιατί δεν τα έχω παρακολουθήσει...Πάντως, όσον αφορά στο 1ο πεδίο, έτσι όπως τα λέει η Μαρία είναι... Μaraki, ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Μακάρι να γίνει έτσι... Click για ανάπτυξη... παρακαλώ! ο,τι άλλο μάθω πρώτα σε σας θα το πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billgre14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billgre14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:36 Ο billgre14: #4.410 19-08-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: δηλαδή έχεις σίγουρο ό,τι σου είπε ο κούλης; και εκτός αυτού δεν αναφέρθηκα καν στη φαρμακευτική,αλλά στις περιζήτητες σχολές! Click για ανάπτυξη... Εεε δεν ειναι περιζητητη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:37 Η maraki love: #4.411 19-08-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: δεν εχω ιδεα κοριτσια νομιζω στο πρωτο ειναι το παιδαγωγικο που περσι ηταν στισ δοξεσ του τα αλλα νομιζω κατεβηκαν τουλαχιστον η σχολη μου κατεβηκε Click για ανάπτυξη... και οι νομικές ανέβηκαν,οι φιλολογίες,οι ψυχολογίες..κ.ά:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smallv17 Νεοφερμένο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:37 Η smallv17 έγραψε: #4.412 19-08-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: δεν εχω ιδεα κοριτσια νομιζω στο πρωτο ειναι το παιδαγωγικο που περσι ηταν στισ δοξεσ του τα αλλα νομιζω κατεβηκαν τουλαχιστον η σχολη μου κατεβηκε Click για ανάπτυξη... η κοπελα μιλησε για τις ''περιζητητες σχολες''. Εγω σε μια εφημεριδα διαβασα προχτες οτι το τοπ5 των σχολων σε ζητηση για φετος ειναι:παιδαγωγικα-νομικα-μηχανολογ.μηχανικοι-ιατρικη-οικονομικα.Οποτε αυτες θα πρεπει να ειναι χονδρικα οι περιζητητες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:38 Η maraki love: #4.413 19-08-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από billgre14: Εεε δεν ειναι περιζητητη??? Click για ανάπτυξη... αυτος ειπε μονο για παιδαγωγικα,νομικες,ιατρικες και πολυτεχνεια! για τα υπόλοιπαα ό,τι και να σας πω θα σας γελάσω γιατί με τα άλλα πεδία δεν ξέρω τί γίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:41 Η katerina nt: #4.414 19-08-09 23:41 εγω ακουσα οτι βγαινουν δευτερα με τριτη...κι εχω την ιδια αγωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:45 Η maraki love: #4.415 19-08-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από smallv17: η κοπελα μιλησε για τις ''περιζητητες σχολες''. Εγω σε μια εφημεριδα διαβασα προχτες οτι το τοπ5 των σχολων σε ζητηση για φετος ειναι:παιδαγωγικα-νομικα-μηχανολογ.μηχανικοι-ιατρικη-οικονομικα.Οποτε αυτες θα πρεπει να ειναι χονδρικα οι περιζητητες!! Click για ανάπτυξη... ναι,ακριβώς αυτές είπε και ο Ββάθμιας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billdef Νεοφερμένο μέλος Ο billdef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:53 Ο billdef έγραψε: #4.416 19-08-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Θα μας τα κάνουν σουρπραιζ δλδ; Τι καλά..! Και γω έτσι τα θυμάμαι από πέρσι. Είχαν αρχίσει από τις 9 και βγάζαν κάτι καταλόγους με τισ σχολές, και το μεσημεράκι στο νετ.!! Click για ανάπτυξη... εγω περυσι στο νετ 10 τα ειδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:56 Η aLe3ouLa έγραψε: #4.417 19-08-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από billdef: εγω περυσι στο νετ 10 τα ειδα Click για ανάπτυξη... Nαι; Δν θυμαμαι και ακριβή ώρα ήμουν και αγουροξυπνημένη τότες. Πάντως θυμάμαι μεσημεράκι ήταν... :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:56 Η katerina nt: #4.418 19-08-09 23:56 μηπως γνωριζει καποιος ποια θα ειναι η βαση στη φιλοσοφικη θεσσαλονικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:58 Η maraki love: #4.419 19-08-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: μηπως γνωριζει καποιος ποια θα ειναι η βαση στη φιλοσοφικη θεσσαλονικης? Click για ανάπτυξη... γύρω στο 16500 υποθέτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:59 Η mihaela έγραψε: #4.420 19-08-09 23:59 να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πέρσι ανέβηκε μόνο το 1ο πεδίο πάρα πολύ. (: 2o και 4ο κατέβηκαν, και σε κάποιες περιπτώσεις πάααααααρα πολύ. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:26 Η maraki love: #4.402 19-08-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από billgre14: Μα εμενα ο κουλης μου ειπε οτι με 18928 δεν μπαινω φαρμ. αθηνων(249 ανοδος)....αρα πως δεν αυξηθηκαν οι υψηλοβαθμιες???{γιατι αμα βγουν την παρασκευη που ελεγε τοτε θα μας λεει αληθεια..} Click για ανάπτυξη... δηλαδή έχεις σίγουρο ό,τι σου είπε ο κούλης; και εκτός αυτού δεν αναφέρθηκα καν στη φαρμακευτική,αλλά στις περιζήτητες σχολές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:27 Ο grigoris91: #4.403 19-08-09 23:27 συγνωμη λαθοσ διατυπωση απο εμενα ΠΕΡΣΥ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΕΣΑΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:28 Η maraki love: #4.404 19-08-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: συγνωμη λαθοσ διατυπωση απο εμενα ΠΕΡΣΥ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΕΣΑΝ Click για ανάπτυξη... εξαρτάται σε ποιες αναφέρεσαι, εγώ μιλώ για το 1ο πεδίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:30 Η Runway91 έγραψε: #4.405 19-08-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: συγνωμη λαθοσ διατυπωση απο εμενα ΠΕΡΣΥ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΕΣΑΝ Click για ανάπτυξη... Του 1ου πεδίου, δεν έπεσαν..Για τα υπόλοιπα, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, γιατί δεν τα έχω παρακολουθήσει...Πάντως, όσον αφορά στο 1ο πεδίο, έτσι όπως τα λέει η Μαρία είναι... Μaraki, ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Μακάρι να γίνει έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:31 Ο chronis_25: #4.406 19-08-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από billgre14: Μα εμενα ο κουλης μου ειπε οτι με 18928 δεν μπαινω φαρμ. αθηνων(249 ανοδος)....αρα πως δεν αυξηθηκαν οι υψηλοβαθμιες???{γιατι αμα βγουν την παρασκευη που ελεγε τοτε θα μας λεει αληθεια..} Click για ανάπτυξη... Όσο να είναι ο Κούλης είναι ο Υπουργός Παιδείας και ξέρει τα αποτελέσματα. Συμπάσχουμε όλοι μας με την αγωνία σας να περάσετε, αλλά μην είστε πιο ευκολόπιστοι κι από τα μωρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:32 Ο panagiotis..A: #4.407 19-08-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: εξαρτάται σε ποιες αναφέρεσαι, εγώ μιλώ για το 1ο πεδίο... Click για ανάπτυξη... τωρα μας τα χαλας..για το τριτο τι ειπαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:34 Ο grigoris91: #4.408 19-08-09 23:34 δεν εχω ιδεα κοριτσια νομιζω στο πρωτο ειναι το παιδαγωγικο που περσι ηταν στισ δοξεσ του τα αλλα νομιζω κατεβηκαν τουλαχιστον η σχολη μου κατεβηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:36 Η maraki love: #4.409 19-08-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Runway91: Του 1ου πεδίου, δεν έπεσαν..Για τα υπόλοιπα, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, γιατί δεν τα έχω παρακολουθήσει...Πάντως, όσον αφορά στο 1ο πεδίο, έτσι όπως τα λέει η Μαρία είναι... Μaraki, ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Μακάρι να γίνει έτσι... Click για ανάπτυξη... παρακαλώ! ο,τι άλλο μάθω πρώτα σε σας θα το πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billgre14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billgre14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:36 Ο billgre14: #4.410 19-08-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: δηλαδή έχεις σίγουρο ό,τι σου είπε ο κούλης; και εκτός αυτού δεν αναφέρθηκα καν στη φαρμακευτική,αλλά στις περιζήτητες σχολές! Click για ανάπτυξη... Εεε δεν ειναι περιζητητη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:37 Η maraki love: #4.411 19-08-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: δεν εχω ιδεα κοριτσια νομιζω στο πρωτο ειναι το παιδαγωγικο που περσι ηταν στισ δοξεσ του τα αλλα νομιζω κατεβηκαν τουλαχιστον η σχολη μου κατεβηκε Click για ανάπτυξη... και οι νομικές ανέβηκαν,οι φιλολογίες,οι ψυχολογίες..κ.ά:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smallv17 Νεοφερμένο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:37 Η smallv17 έγραψε: #4.412 19-08-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: δεν εχω ιδεα κοριτσια νομιζω στο πρωτο ειναι το παιδαγωγικο που περσι ηταν στισ δοξεσ του τα αλλα νομιζω κατεβηκαν τουλαχιστον η σχολη μου κατεβηκε Click για ανάπτυξη... η κοπελα μιλησε για τις ''περιζητητες σχολες''. Εγω σε μια εφημεριδα διαβασα προχτες οτι το τοπ5 των σχολων σε ζητηση για φετος ειναι:παιδαγωγικα-νομικα-μηχανολογ.μηχανικοι-ιατρικη-οικονομικα.Οποτε αυτες θα πρεπει να ειναι χονδρικα οι περιζητητες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:38 Η maraki love: #4.413 19-08-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από billgre14: Εεε δεν ειναι περιζητητη??? Click για ανάπτυξη... αυτος ειπε μονο για παιδαγωγικα,νομικες,ιατρικες και πολυτεχνεια! για τα υπόλοιπαα ό,τι και να σας πω θα σας γελάσω γιατί με τα άλλα πεδία δεν ξέρω τί γίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:41 Η katerina nt: #4.414 19-08-09 23:41 εγω ακουσα οτι βγαινουν δευτερα με τριτη...κι εχω την ιδια αγωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:45 Η maraki love: #4.415 19-08-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από smallv17: η κοπελα μιλησε για τις ''περιζητητες σχολες''. Εγω σε μια εφημεριδα διαβασα προχτες οτι το τοπ5 των σχολων σε ζητηση για φετος ειναι:παιδαγωγικα-νομικα-μηχανολογ.μηχανικοι-ιατρικη-οικονομικα.Οποτε αυτες θα πρεπει να ειναι χονδρικα οι περιζητητες!! Click για ανάπτυξη... ναι,ακριβώς αυτές είπε και ο Ββάθμιας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billdef Νεοφερμένο μέλος Ο billdef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:53 Ο billdef έγραψε: #4.416 19-08-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Θα μας τα κάνουν σουρπραιζ δλδ; Τι καλά..! Και γω έτσι τα θυμάμαι από πέρσι. Είχαν αρχίσει από τις 9 και βγάζαν κάτι καταλόγους με τισ σχολές, και το μεσημεράκι στο νετ.!! Click για ανάπτυξη... εγω περυσι στο νετ 10 τα ειδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:56 Η aLe3ouLa έγραψε: #4.417 19-08-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από billdef: εγω περυσι στο νετ 10 τα ειδα Click για ανάπτυξη... Nαι; Δν θυμαμαι και ακριβή ώρα ήμουν και αγουροξυπνημένη τότες. Πάντως θυμάμαι μεσημεράκι ήταν... :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:56 Η katerina nt: #4.418 19-08-09 23:56 μηπως γνωριζει καποιος ποια θα ειναι η βαση στη φιλοσοφικη θεσσαλονικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:58 Η maraki love: #4.419 19-08-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: μηπως γνωριζει καποιος ποια θα ειναι η βαση στη φιλοσοφικη θεσσαλονικης? Click για ανάπτυξη... γύρω στο 16500 υποθέτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:59 Η mihaela έγραψε: #4.420 19-08-09 23:59 να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από billgre14: Μα εμενα ο κουλης μου ειπε οτι με 18928 δεν μπαινω φαρμ. αθηνων(249 ανοδος)....αρα πως δεν αυξηθηκαν οι υψηλοβαθμιες???{γιατι αμα βγουν την παρασκευη που ελεγε τοτε θα μας λεει αληθεια..} Click για ανάπτυξη... δηλαδή έχεις σίγουρο ό,τι σου είπε ο κούλης; και εκτός αυτού δεν αναφέρθηκα καν στη φαρμακευτική,αλλά στις περιζήτητες σχολές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:27 Ο grigoris91: #4.403 19-08-09 23:27 συγνωμη λαθοσ διατυπωση απο εμενα ΠΕΡΣΥ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΕΣΑΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:28 Η maraki love: #4.404 19-08-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: συγνωμη λαθοσ διατυπωση απο εμενα ΠΕΡΣΥ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΕΣΑΝ Click για ανάπτυξη... εξαρτάται σε ποιες αναφέρεσαι, εγώ μιλώ για το 1ο πεδίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:30 Η Runway91 έγραψε: #4.405 19-08-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: συγνωμη λαθοσ διατυπωση απο εμενα ΠΕΡΣΥ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΕΣΑΝ Click για ανάπτυξη... Του 1ου πεδίου, δεν έπεσαν..Για τα υπόλοιπα, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, γιατί δεν τα έχω παρακολουθήσει...Πάντως, όσον αφορά στο 1ο πεδίο, έτσι όπως τα λέει η Μαρία είναι... Μaraki, ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Μακάρι να γίνει έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:31 Ο chronis_25: #4.406 19-08-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από billgre14: Μα εμενα ο κουλης μου ειπε οτι με 18928 δεν μπαινω φαρμ. αθηνων(249 ανοδος)....αρα πως δεν αυξηθηκαν οι υψηλοβαθμιες???{γιατι αμα βγουν την παρασκευη που ελεγε τοτε θα μας λεει αληθεια..} Click για ανάπτυξη... Όσο να είναι ο Κούλης είναι ο Υπουργός Παιδείας και ξέρει τα αποτελέσματα. Συμπάσχουμε όλοι μας με την αγωνία σας να περάσετε, αλλά μην είστε πιο ευκολόπιστοι κι από τα μωρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:32 Ο panagiotis..A: #4.407 19-08-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: εξαρτάται σε ποιες αναφέρεσαι, εγώ μιλώ για το 1ο πεδίο... Click για ανάπτυξη... τωρα μας τα χαλας..για το τριτο τι ειπαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:34 Ο grigoris91: #4.408 19-08-09 23:34 δεν εχω ιδεα κοριτσια νομιζω στο πρωτο ειναι το παιδαγωγικο που περσι ηταν στισ δοξεσ του τα αλλα νομιζω κατεβηκαν τουλαχιστον η σχολη μου κατεβηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:36 Η maraki love: #4.409 19-08-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Runway91: Του 1ου πεδίου, δεν έπεσαν..Για τα υπόλοιπα, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, γιατί δεν τα έχω παρακολουθήσει...Πάντως, όσον αφορά στο 1ο πεδίο, έτσι όπως τα λέει η Μαρία είναι... Μaraki, ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Μακάρι να γίνει έτσι... Click για ανάπτυξη... παρακαλώ! ο,τι άλλο μάθω πρώτα σε σας θα το πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billgre14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billgre14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:36 Ο billgre14: #4.410 19-08-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: δηλαδή έχεις σίγουρο ό,τι σου είπε ο κούλης; και εκτός αυτού δεν αναφέρθηκα καν στη φαρμακευτική,αλλά στις περιζήτητες σχολές! Click για ανάπτυξη... Εεε δεν ειναι περιζητητη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:37 Η maraki love: #4.411 19-08-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: δεν εχω ιδεα κοριτσια νομιζω στο πρωτο ειναι το παιδαγωγικο που περσι ηταν στισ δοξεσ του τα αλλα νομιζω κατεβηκαν τουλαχιστον η σχολη μου κατεβηκε Click για ανάπτυξη... και οι νομικές ανέβηκαν,οι φιλολογίες,οι ψυχολογίες..κ.ά:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smallv17 Νεοφερμένο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:37 Η smallv17 έγραψε: #4.412 19-08-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: δεν εχω ιδεα κοριτσια νομιζω στο πρωτο ειναι το παιδαγωγικο που περσι ηταν στισ δοξεσ του τα αλλα νομιζω κατεβηκαν τουλαχιστον η σχολη μου κατεβηκε Click για ανάπτυξη... η κοπελα μιλησε για τις ''περιζητητες σχολες''. Εγω σε μια εφημεριδα διαβασα προχτες οτι το τοπ5 των σχολων σε ζητηση για φετος ειναι:παιδαγωγικα-νομικα-μηχανολογ.μηχανικοι-ιατρικη-οικονομικα.Οποτε αυτες θα πρεπει να ειναι χονδρικα οι περιζητητες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:38 Η maraki love: #4.413 19-08-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από billgre14: Εεε δεν ειναι περιζητητη??? Click για ανάπτυξη... αυτος ειπε μονο για παιδαγωγικα,νομικες,ιατρικες και πολυτεχνεια! για τα υπόλοιπαα ό,τι και να σας πω θα σας γελάσω γιατί με τα άλλα πεδία δεν ξέρω τί γίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:41 Η katerina nt: #4.414 19-08-09 23:41 εγω ακουσα οτι βγαινουν δευτερα με τριτη...κι εχω την ιδια αγωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:45 Η maraki love: #4.415 19-08-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από smallv17: η κοπελα μιλησε για τις ''περιζητητες σχολες''. Εγω σε μια εφημεριδα διαβασα προχτες οτι το τοπ5 των σχολων σε ζητηση για φετος ειναι:παιδαγωγικα-νομικα-μηχανολογ.μηχανικοι-ιατρικη-οικονομικα.Οποτε αυτες θα πρεπει να ειναι χονδρικα οι περιζητητες!! Click για ανάπτυξη... ναι,ακριβώς αυτές είπε και ο Ββάθμιας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billdef Νεοφερμένο μέλος Ο billdef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:53 Ο billdef έγραψε: #4.416 19-08-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Θα μας τα κάνουν σουρπραιζ δλδ; Τι καλά..! Και γω έτσι τα θυμάμαι από πέρσι. Είχαν αρχίσει από τις 9 και βγάζαν κάτι καταλόγους με τισ σχολές, και το μεσημεράκι στο νετ.!! Click για ανάπτυξη... εγω περυσι στο νετ 10 τα ειδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:56 Η aLe3ouLa έγραψε: #4.417 19-08-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από billdef: εγω περυσι στο νετ 10 τα ειδα Click για ανάπτυξη... Nαι; Δν θυμαμαι και ακριβή ώρα ήμουν και αγουροξυπνημένη τότες. Πάντως θυμάμαι μεσημεράκι ήταν... :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:56 Η katerina nt: #4.418 19-08-09 23:56 μηπως γνωριζει καποιος ποια θα ειναι η βαση στη φιλοσοφικη θεσσαλονικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:58 Η maraki love: #4.419 19-08-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: μηπως γνωριζει καποιος ποια θα ειναι η βαση στη φιλοσοφικη θεσσαλονικης? Click για ανάπτυξη... γύρω στο 16500 υποθέτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:59 Η mihaela έγραψε: #4.420 19-08-09 23:59 να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
συγνωμη λαθοσ διατυπωση απο εμενα ΠΕΡΣΥ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΕΣΑΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:28 Η maraki love: #4.404 19-08-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: συγνωμη λαθοσ διατυπωση απο εμενα ΠΕΡΣΥ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΕΣΑΝ Click για ανάπτυξη... εξαρτάται σε ποιες αναφέρεσαι, εγώ μιλώ για το 1ο πεδίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:30 Η Runway91 έγραψε: #4.405 19-08-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: συγνωμη λαθοσ διατυπωση απο εμενα ΠΕΡΣΥ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΕΣΑΝ Click για ανάπτυξη... Του 1ου πεδίου, δεν έπεσαν..Για τα υπόλοιπα, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, γιατί δεν τα έχω παρακολουθήσει...Πάντως, όσον αφορά στο 1ο πεδίο, έτσι όπως τα λέει η Μαρία είναι... Μaraki, ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Μακάρι να γίνει έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:31 Ο chronis_25: #4.406 19-08-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από billgre14: Μα εμενα ο κουλης μου ειπε οτι με 18928 δεν μπαινω φαρμ. αθηνων(249 ανοδος)....αρα πως δεν αυξηθηκαν οι υψηλοβαθμιες???{γιατι αμα βγουν την παρασκευη που ελεγε τοτε θα μας λεει αληθεια..} Click για ανάπτυξη... Όσο να είναι ο Κούλης είναι ο Υπουργός Παιδείας και ξέρει τα αποτελέσματα. Συμπάσχουμε όλοι μας με την αγωνία σας να περάσετε, αλλά μην είστε πιο ευκολόπιστοι κι από τα μωρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:32 Ο panagiotis..A: #4.407 19-08-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: εξαρτάται σε ποιες αναφέρεσαι, εγώ μιλώ για το 1ο πεδίο... Click για ανάπτυξη... τωρα μας τα χαλας..για το τριτο τι ειπαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:34 Ο grigoris91: #4.408 19-08-09 23:34 δεν εχω ιδεα κοριτσια νομιζω στο πρωτο ειναι το παιδαγωγικο που περσι ηταν στισ δοξεσ του τα αλλα νομιζω κατεβηκαν τουλαχιστον η σχολη μου κατεβηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:36 Η maraki love: #4.409 19-08-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Runway91: Του 1ου πεδίου, δεν έπεσαν..Για τα υπόλοιπα, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, γιατί δεν τα έχω παρακολουθήσει...Πάντως, όσον αφορά στο 1ο πεδίο, έτσι όπως τα λέει η Μαρία είναι... Μaraki, ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Μακάρι να γίνει έτσι... Click για ανάπτυξη... παρακαλώ! ο,τι άλλο μάθω πρώτα σε σας θα το πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billgre14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billgre14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:36 Ο billgre14: #4.410 19-08-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: δηλαδή έχεις σίγουρο ό,τι σου είπε ο κούλης; και εκτός αυτού δεν αναφέρθηκα καν στη φαρμακευτική,αλλά στις περιζήτητες σχολές! Click για ανάπτυξη... Εεε δεν ειναι περιζητητη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:37 Η maraki love: #4.411 19-08-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: δεν εχω ιδεα κοριτσια νομιζω στο πρωτο ειναι το παιδαγωγικο που περσι ηταν στισ δοξεσ του τα αλλα νομιζω κατεβηκαν τουλαχιστον η σχολη μου κατεβηκε Click για ανάπτυξη... και οι νομικές ανέβηκαν,οι φιλολογίες,οι ψυχολογίες..κ.ά:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smallv17 Νεοφερμένο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:37 Η smallv17 έγραψε: #4.412 19-08-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: δεν εχω ιδεα κοριτσια νομιζω στο πρωτο ειναι το παιδαγωγικο που περσι ηταν στισ δοξεσ του τα αλλα νομιζω κατεβηκαν τουλαχιστον η σχολη μου κατεβηκε Click για ανάπτυξη... η κοπελα μιλησε για τις ''περιζητητες σχολες''. Εγω σε μια εφημεριδα διαβασα προχτες οτι το τοπ5 των σχολων σε ζητηση για φετος ειναι:παιδαγωγικα-νομικα-μηχανολογ.μηχανικοι-ιατρικη-οικονομικα.Οποτε αυτες θα πρεπει να ειναι χονδρικα οι περιζητητες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:38 Η maraki love: #4.413 19-08-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από billgre14: Εεε δεν ειναι περιζητητη??? Click για ανάπτυξη... αυτος ειπε μονο για παιδαγωγικα,νομικες,ιατρικες και πολυτεχνεια! για τα υπόλοιπαα ό,τι και να σας πω θα σας γελάσω γιατί με τα άλλα πεδία δεν ξέρω τί γίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:41 Η katerina nt: #4.414 19-08-09 23:41 εγω ακουσα οτι βγαινουν δευτερα με τριτη...κι εχω την ιδια αγωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:45 Η maraki love: #4.415 19-08-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από smallv17: η κοπελα μιλησε για τις ''περιζητητες σχολες''. Εγω σε μια εφημεριδα διαβασα προχτες οτι το τοπ5 των σχολων σε ζητηση για φετος ειναι:παιδαγωγικα-νομικα-μηχανολογ.μηχανικοι-ιατρικη-οικονομικα.Οποτε αυτες θα πρεπει να ειναι χονδρικα οι περιζητητες!! Click για ανάπτυξη... ναι,ακριβώς αυτές είπε και ο Ββάθμιας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billdef Νεοφερμένο μέλος Ο billdef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:53 Ο billdef έγραψε: #4.416 19-08-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Θα μας τα κάνουν σουρπραιζ δλδ; Τι καλά..! Και γω έτσι τα θυμάμαι από πέρσι. Είχαν αρχίσει από τις 9 και βγάζαν κάτι καταλόγους με τισ σχολές, και το μεσημεράκι στο νετ.!! Click για ανάπτυξη... εγω περυσι στο νετ 10 τα ειδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:56 Η aLe3ouLa έγραψε: #4.417 19-08-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από billdef: εγω περυσι στο νετ 10 τα ειδα Click για ανάπτυξη... Nαι; Δν θυμαμαι και ακριβή ώρα ήμουν και αγουροξυπνημένη τότες. Πάντως θυμάμαι μεσημεράκι ήταν... :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:56 Η katerina nt: #4.418 19-08-09 23:56 μηπως γνωριζει καποιος ποια θα ειναι η βαση στη φιλοσοφικη θεσσαλονικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:58 Η maraki love: #4.419 19-08-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: μηπως γνωριζει καποιος ποια θα ειναι η βαση στη φιλοσοφικη θεσσαλονικης? Click για ανάπτυξη... γύρω στο 16500 υποθέτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:59 Η mihaela έγραψε: #4.420 19-08-09 23:59 να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: συγνωμη λαθοσ διατυπωση απο εμενα ΠΕΡΣΥ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΕΣΑΝ Click για ανάπτυξη... εξαρτάται σε ποιες αναφέρεσαι, εγώ μιλώ για το 1ο πεδίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:30 Η Runway91 έγραψε: #4.405 19-08-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: συγνωμη λαθοσ διατυπωση απο εμενα ΠΕΡΣΥ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΕΣΑΝ Click για ανάπτυξη... Του 1ου πεδίου, δεν έπεσαν..Για τα υπόλοιπα, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, γιατί δεν τα έχω παρακολουθήσει...Πάντως, όσον αφορά στο 1ο πεδίο, έτσι όπως τα λέει η Μαρία είναι... Μaraki, ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Μακάρι να γίνει έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:31 Ο chronis_25: #4.406 19-08-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από billgre14: Μα εμενα ο κουλης μου ειπε οτι με 18928 δεν μπαινω φαρμ. αθηνων(249 ανοδος)....αρα πως δεν αυξηθηκαν οι υψηλοβαθμιες???{γιατι αμα βγουν την παρασκευη που ελεγε τοτε θα μας λεει αληθεια..} Click για ανάπτυξη... Όσο να είναι ο Κούλης είναι ο Υπουργός Παιδείας και ξέρει τα αποτελέσματα. Συμπάσχουμε όλοι μας με την αγωνία σας να περάσετε, αλλά μην είστε πιο ευκολόπιστοι κι από τα μωρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:32 Ο panagiotis..A: #4.407 19-08-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: εξαρτάται σε ποιες αναφέρεσαι, εγώ μιλώ για το 1ο πεδίο... Click για ανάπτυξη... τωρα μας τα χαλας..για το τριτο τι ειπαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:34 Ο grigoris91: #4.408 19-08-09 23:34 δεν εχω ιδεα κοριτσια νομιζω στο πρωτο ειναι το παιδαγωγικο που περσι ηταν στισ δοξεσ του τα αλλα νομιζω κατεβηκαν τουλαχιστον η σχολη μου κατεβηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:36 Η maraki love: #4.409 19-08-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Runway91: Του 1ου πεδίου, δεν έπεσαν..Για τα υπόλοιπα, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, γιατί δεν τα έχω παρακολουθήσει...Πάντως, όσον αφορά στο 1ο πεδίο, έτσι όπως τα λέει η Μαρία είναι... Μaraki, ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Μακάρι να γίνει έτσι... Click για ανάπτυξη... παρακαλώ! ο,τι άλλο μάθω πρώτα σε σας θα το πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billgre14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billgre14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:36 Ο billgre14: #4.410 19-08-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: δηλαδή έχεις σίγουρο ό,τι σου είπε ο κούλης; και εκτός αυτού δεν αναφέρθηκα καν στη φαρμακευτική,αλλά στις περιζήτητες σχολές! Click για ανάπτυξη... Εεε δεν ειναι περιζητητη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:37 Η maraki love: #4.411 19-08-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: δεν εχω ιδεα κοριτσια νομιζω στο πρωτο ειναι το παιδαγωγικο που περσι ηταν στισ δοξεσ του τα αλλα νομιζω κατεβηκαν τουλαχιστον η σχολη μου κατεβηκε Click για ανάπτυξη... και οι νομικές ανέβηκαν,οι φιλολογίες,οι ψυχολογίες..κ.ά:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smallv17 Νεοφερμένο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:37 Η smallv17 έγραψε: #4.412 19-08-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: δεν εχω ιδεα κοριτσια νομιζω στο πρωτο ειναι το παιδαγωγικο που περσι ηταν στισ δοξεσ του τα αλλα νομιζω κατεβηκαν τουλαχιστον η σχολη μου κατεβηκε Click για ανάπτυξη... η κοπελα μιλησε για τις ''περιζητητες σχολες''. Εγω σε μια εφημεριδα διαβασα προχτες οτι το τοπ5 των σχολων σε ζητηση για φετος ειναι:παιδαγωγικα-νομικα-μηχανολογ.μηχανικοι-ιατρικη-οικονομικα.Οποτε αυτες θα πρεπει να ειναι χονδρικα οι περιζητητες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:38 Η maraki love: #4.413 19-08-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από billgre14: Εεε δεν ειναι περιζητητη??? Click για ανάπτυξη... αυτος ειπε μονο για παιδαγωγικα,νομικες,ιατρικες και πολυτεχνεια! για τα υπόλοιπαα ό,τι και να σας πω θα σας γελάσω γιατί με τα άλλα πεδία δεν ξέρω τί γίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:41 Η katerina nt: #4.414 19-08-09 23:41 εγω ακουσα οτι βγαινουν δευτερα με τριτη...κι εχω την ιδια αγωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:45 Η maraki love: #4.415 19-08-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από smallv17: η κοπελα μιλησε για τις ''περιζητητες σχολες''. Εγω σε μια εφημεριδα διαβασα προχτες οτι το τοπ5 των σχολων σε ζητηση για φετος ειναι:παιδαγωγικα-νομικα-μηχανολογ.μηχανικοι-ιατρικη-οικονομικα.Οποτε αυτες θα πρεπει να ειναι χονδρικα οι περιζητητες!! Click για ανάπτυξη... ναι,ακριβώς αυτές είπε και ο Ββάθμιας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billdef Νεοφερμένο μέλος Ο billdef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:53 Ο billdef έγραψε: #4.416 19-08-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Θα μας τα κάνουν σουρπραιζ δλδ; Τι καλά..! Και γω έτσι τα θυμάμαι από πέρσι. Είχαν αρχίσει από τις 9 και βγάζαν κάτι καταλόγους με τισ σχολές, και το μεσημεράκι στο νετ.!! Click για ανάπτυξη... εγω περυσι στο νετ 10 τα ειδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:56 Η aLe3ouLa έγραψε: #4.417 19-08-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από billdef: εγω περυσι στο νετ 10 τα ειδα Click για ανάπτυξη... Nαι; Δν θυμαμαι και ακριβή ώρα ήμουν και αγουροξυπνημένη τότες. Πάντως θυμάμαι μεσημεράκι ήταν... :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:56 Η katerina nt: #4.418 19-08-09 23:56 μηπως γνωριζει καποιος ποια θα ειναι η βαση στη φιλοσοφικη θεσσαλονικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:58 Η maraki love: #4.419 19-08-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: μηπως γνωριζει καποιος ποια θα ειναι η βαση στη φιλοσοφικη θεσσαλονικης? Click για ανάπτυξη... γύρω στο 16500 υποθέτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:59 Η mihaela έγραψε: #4.420 19-08-09 23:59 να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: συγνωμη λαθοσ διατυπωση απο εμενα ΠΕΡΣΥ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΕΣΑΝ Click για ανάπτυξη... Του 1ου πεδίου, δεν έπεσαν..Για τα υπόλοιπα, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, γιατί δεν τα έχω παρακολουθήσει...Πάντως, όσον αφορά στο 1ο πεδίο, έτσι όπως τα λέει η Μαρία είναι... Μaraki, ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Μακάρι να γίνει έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:31 Ο chronis_25: #4.406 19-08-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από billgre14: Μα εμενα ο κουλης μου ειπε οτι με 18928 δεν μπαινω φαρμ. αθηνων(249 ανοδος)....αρα πως δεν αυξηθηκαν οι υψηλοβαθμιες???{γιατι αμα βγουν την παρασκευη που ελεγε τοτε θα μας λεει αληθεια..} Click για ανάπτυξη... Όσο να είναι ο Κούλης είναι ο Υπουργός Παιδείας και ξέρει τα αποτελέσματα. Συμπάσχουμε όλοι μας με την αγωνία σας να περάσετε, αλλά μην είστε πιο ευκολόπιστοι κι από τα μωρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:32 Ο panagiotis..A: #4.407 19-08-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: εξαρτάται σε ποιες αναφέρεσαι, εγώ μιλώ για το 1ο πεδίο... Click για ανάπτυξη... τωρα μας τα χαλας..για το τριτο τι ειπαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:34 Ο grigoris91: #4.408 19-08-09 23:34 δεν εχω ιδεα κοριτσια νομιζω στο πρωτο ειναι το παιδαγωγικο που περσι ηταν στισ δοξεσ του τα αλλα νομιζω κατεβηκαν τουλαχιστον η σχολη μου κατεβηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:36 Η maraki love: #4.409 19-08-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Runway91: Του 1ου πεδίου, δεν έπεσαν..Για τα υπόλοιπα, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, γιατί δεν τα έχω παρακολουθήσει...Πάντως, όσον αφορά στο 1ο πεδίο, έτσι όπως τα λέει η Μαρία είναι... Μaraki, ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Μακάρι να γίνει έτσι... Click για ανάπτυξη... παρακαλώ! ο,τι άλλο μάθω πρώτα σε σας θα το πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billgre14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billgre14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:36 Ο billgre14: #4.410 19-08-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: δηλαδή έχεις σίγουρο ό,τι σου είπε ο κούλης; και εκτός αυτού δεν αναφέρθηκα καν στη φαρμακευτική,αλλά στις περιζήτητες σχολές! Click για ανάπτυξη... Εεε δεν ειναι περιζητητη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:37 Η maraki love: #4.411 19-08-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: δεν εχω ιδεα κοριτσια νομιζω στο πρωτο ειναι το παιδαγωγικο που περσι ηταν στισ δοξεσ του τα αλλα νομιζω κατεβηκαν τουλαχιστον η σχολη μου κατεβηκε Click για ανάπτυξη... και οι νομικές ανέβηκαν,οι φιλολογίες,οι ψυχολογίες..κ.ά:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smallv17 Νεοφερμένο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:37 Η smallv17 έγραψε: #4.412 19-08-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: δεν εχω ιδεα κοριτσια νομιζω στο πρωτο ειναι το παιδαγωγικο που περσι ηταν στισ δοξεσ του τα αλλα νομιζω κατεβηκαν τουλαχιστον η σχολη μου κατεβηκε Click για ανάπτυξη... η κοπελα μιλησε για τις ''περιζητητες σχολες''. Εγω σε μια εφημεριδα διαβασα προχτες οτι το τοπ5 των σχολων σε ζητηση για φετος ειναι:παιδαγωγικα-νομικα-μηχανολογ.μηχανικοι-ιατρικη-οικονομικα.Οποτε αυτες θα πρεπει να ειναι χονδρικα οι περιζητητες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:38 Η maraki love: #4.413 19-08-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από billgre14: Εεε δεν ειναι περιζητητη??? Click για ανάπτυξη... αυτος ειπε μονο για παιδαγωγικα,νομικες,ιατρικες και πολυτεχνεια! για τα υπόλοιπαα ό,τι και να σας πω θα σας γελάσω γιατί με τα άλλα πεδία δεν ξέρω τί γίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:41 Η katerina nt: #4.414 19-08-09 23:41 εγω ακουσα οτι βγαινουν δευτερα με τριτη...κι εχω την ιδια αγωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:45 Η maraki love: #4.415 19-08-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από smallv17: η κοπελα μιλησε για τις ''περιζητητες σχολες''. Εγω σε μια εφημεριδα διαβασα προχτες οτι το τοπ5 των σχολων σε ζητηση για φετος ειναι:παιδαγωγικα-νομικα-μηχανολογ.μηχανικοι-ιατρικη-οικονομικα.Οποτε αυτες θα πρεπει να ειναι χονδρικα οι περιζητητες!! Click για ανάπτυξη... ναι,ακριβώς αυτές είπε και ο Ββάθμιας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billdef Νεοφερμένο μέλος Ο billdef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:53 Ο billdef έγραψε: #4.416 19-08-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Θα μας τα κάνουν σουρπραιζ δλδ; Τι καλά..! Και γω έτσι τα θυμάμαι από πέρσι. Είχαν αρχίσει από τις 9 και βγάζαν κάτι καταλόγους με τισ σχολές, και το μεσημεράκι στο νετ.!! Click για ανάπτυξη... εγω περυσι στο νετ 10 τα ειδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:56 Η aLe3ouLa έγραψε: #4.417 19-08-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από billdef: εγω περυσι στο νετ 10 τα ειδα Click για ανάπτυξη... Nαι; Δν θυμαμαι και ακριβή ώρα ήμουν και αγουροξυπνημένη τότες. Πάντως θυμάμαι μεσημεράκι ήταν... :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:56 Η katerina nt: #4.418 19-08-09 23:56 μηπως γνωριζει καποιος ποια θα ειναι η βαση στη φιλοσοφικη θεσσαλονικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:58 Η maraki love: #4.419 19-08-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: μηπως γνωριζει καποιος ποια θα ειναι η βαση στη φιλοσοφικη θεσσαλονικης? Click για ανάπτυξη... γύρω στο 16500 υποθέτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:59 Η mihaela έγραψε: #4.420 19-08-09 23:59 να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από billgre14: Μα εμενα ο κουλης μου ειπε οτι με 18928 δεν μπαινω φαρμ. αθηνων(249 ανοδος)....αρα πως δεν αυξηθηκαν οι υψηλοβαθμιες???{γιατι αμα βγουν την παρασκευη που ελεγε τοτε θα μας λεει αληθεια..} Click για ανάπτυξη... Όσο να είναι ο Κούλης είναι ο Υπουργός Παιδείας και ξέρει τα αποτελέσματα. Συμπάσχουμε όλοι μας με την αγωνία σας να περάσετε, αλλά μην είστε πιο ευκολόπιστοι κι από τα μωρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotis..A Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 160 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:32 Ο panagiotis..A: #4.407 19-08-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: εξαρτάται σε ποιες αναφέρεσαι, εγώ μιλώ για το 1ο πεδίο... Click για ανάπτυξη... τωρα μας τα χαλας..για το τριτο τι ειπαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:34 Ο grigoris91: #4.408 19-08-09 23:34 δεν εχω ιδεα κοριτσια νομιζω στο πρωτο ειναι το παιδαγωγικο που περσι ηταν στισ δοξεσ του τα αλλα νομιζω κατεβηκαν τουλαχιστον η σχολη μου κατεβηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:36 Η maraki love: #4.409 19-08-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Runway91: Του 1ου πεδίου, δεν έπεσαν..Για τα υπόλοιπα, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, γιατί δεν τα έχω παρακολουθήσει...Πάντως, όσον αφορά στο 1ο πεδίο, έτσι όπως τα λέει η Μαρία είναι... Μaraki, ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Μακάρι να γίνει έτσι... Click για ανάπτυξη... παρακαλώ! ο,τι άλλο μάθω πρώτα σε σας θα το πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billgre14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billgre14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:36 Ο billgre14: #4.410 19-08-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: δηλαδή έχεις σίγουρο ό,τι σου είπε ο κούλης; και εκτός αυτού δεν αναφέρθηκα καν στη φαρμακευτική,αλλά στις περιζήτητες σχολές! Click για ανάπτυξη... Εεε δεν ειναι περιζητητη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:37 Η maraki love: #4.411 19-08-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: δεν εχω ιδεα κοριτσια νομιζω στο πρωτο ειναι το παιδαγωγικο που περσι ηταν στισ δοξεσ του τα αλλα νομιζω κατεβηκαν τουλαχιστον η σχολη μου κατεβηκε Click για ανάπτυξη... και οι νομικές ανέβηκαν,οι φιλολογίες,οι ψυχολογίες..κ.ά:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smallv17 Νεοφερμένο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:37 Η smallv17 έγραψε: #4.412 19-08-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: δεν εχω ιδεα κοριτσια νομιζω στο πρωτο ειναι το παιδαγωγικο που περσι ηταν στισ δοξεσ του τα αλλα νομιζω κατεβηκαν τουλαχιστον η σχολη μου κατεβηκε Click για ανάπτυξη... η κοπελα μιλησε για τις ''περιζητητες σχολες''. Εγω σε μια εφημεριδα διαβασα προχτες οτι το τοπ5 των σχολων σε ζητηση για φετος ειναι:παιδαγωγικα-νομικα-μηχανολογ.μηχανικοι-ιατρικη-οικονομικα.Οποτε αυτες θα πρεπει να ειναι χονδρικα οι περιζητητες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:38 Η maraki love: #4.413 19-08-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από billgre14: Εεε δεν ειναι περιζητητη??? Click για ανάπτυξη... αυτος ειπε μονο για παιδαγωγικα,νομικες,ιατρικες και πολυτεχνεια! για τα υπόλοιπαα ό,τι και να σας πω θα σας γελάσω γιατί με τα άλλα πεδία δεν ξέρω τί γίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:41 Η katerina nt: #4.414 19-08-09 23:41 εγω ακουσα οτι βγαινουν δευτερα με τριτη...κι εχω την ιδια αγωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:45 Η maraki love: #4.415 19-08-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από smallv17: η κοπελα μιλησε για τις ''περιζητητες σχολες''. Εγω σε μια εφημεριδα διαβασα προχτες οτι το τοπ5 των σχολων σε ζητηση για φετος ειναι:παιδαγωγικα-νομικα-μηχανολογ.μηχανικοι-ιατρικη-οικονομικα.Οποτε αυτες θα πρεπει να ειναι χονδρικα οι περιζητητες!! Click για ανάπτυξη... ναι,ακριβώς αυτές είπε και ο Ββάθμιας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billdef Νεοφερμένο μέλος Ο billdef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:53 Ο billdef έγραψε: #4.416 19-08-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Θα μας τα κάνουν σουρπραιζ δλδ; Τι καλά..! Και γω έτσι τα θυμάμαι από πέρσι. Είχαν αρχίσει από τις 9 και βγάζαν κάτι καταλόγους με τισ σχολές, και το μεσημεράκι στο νετ.!! Click για ανάπτυξη... εγω περυσι στο νετ 10 τα ειδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:56 Η aLe3ouLa έγραψε: #4.417 19-08-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από billdef: εγω περυσι στο νετ 10 τα ειδα Click για ανάπτυξη... Nαι; Δν θυμαμαι και ακριβή ώρα ήμουν και αγουροξυπνημένη τότες. Πάντως θυμάμαι μεσημεράκι ήταν... :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:56 Η katerina nt: #4.418 19-08-09 23:56 μηπως γνωριζει καποιος ποια θα ειναι η βαση στη φιλοσοφικη θεσσαλονικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:58 Η maraki love: #4.419 19-08-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: μηπως γνωριζει καποιος ποια θα ειναι η βαση στη φιλοσοφικη θεσσαλονικης? Click για ανάπτυξη... γύρω στο 16500 υποθέτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:59 Η mihaela έγραψε: #4.420 19-08-09 23:59 να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: εξαρτάται σε ποιες αναφέρεσαι, εγώ μιλώ για το 1ο πεδίο... Click για ανάπτυξη... τωρα μας τα χαλας..για το τριτο τι ειπαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:34 Ο grigoris91: #4.408 19-08-09 23:34 δεν εχω ιδεα κοριτσια νομιζω στο πρωτο ειναι το παιδαγωγικο που περσι ηταν στισ δοξεσ του τα αλλα νομιζω κατεβηκαν τουλαχιστον η σχολη μου κατεβηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:36 Η maraki love: #4.409 19-08-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Runway91: Του 1ου πεδίου, δεν έπεσαν..Για τα υπόλοιπα, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, γιατί δεν τα έχω παρακολουθήσει...Πάντως, όσον αφορά στο 1ο πεδίο, έτσι όπως τα λέει η Μαρία είναι... Μaraki, ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Μακάρι να γίνει έτσι... Click για ανάπτυξη... παρακαλώ! ο,τι άλλο μάθω πρώτα σε σας θα το πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billgre14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billgre14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:36 Ο billgre14: #4.410 19-08-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: δηλαδή έχεις σίγουρο ό,τι σου είπε ο κούλης; και εκτός αυτού δεν αναφέρθηκα καν στη φαρμακευτική,αλλά στις περιζήτητες σχολές! Click για ανάπτυξη... Εεε δεν ειναι περιζητητη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:37 Η maraki love: #4.411 19-08-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: δεν εχω ιδεα κοριτσια νομιζω στο πρωτο ειναι το παιδαγωγικο που περσι ηταν στισ δοξεσ του τα αλλα νομιζω κατεβηκαν τουλαχιστον η σχολη μου κατεβηκε Click για ανάπτυξη... και οι νομικές ανέβηκαν,οι φιλολογίες,οι ψυχολογίες..κ.ά:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smallv17 Νεοφερμένο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:37 Η smallv17 έγραψε: #4.412 19-08-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: δεν εχω ιδεα κοριτσια νομιζω στο πρωτο ειναι το παιδαγωγικο που περσι ηταν στισ δοξεσ του τα αλλα νομιζω κατεβηκαν τουλαχιστον η σχολη μου κατεβηκε Click για ανάπτυξη... η κοπελα μιλησε για τις ''περιζητητες σχολες''. Εγω σε μια εφημεριδα διαβασα προχτες οτι το τοπ5 των σχολων σε ζητηση για φετος ειναι:παιδαγωγικα-νομικα-μηχανολογ.μηχανικοι-ιατρικη-οικονομικα.Οποτε αυτες θα πρεπει να ειναι χονδρικα οι περιζητητες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:38 Η maraki love: #4.413 19-08-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από billgre14: Εεε δεν ειναι περιζητητη??? Click για ανάπτυξη... αυτος ειπε μονο για παιδαγωγικα,νομικες,ιατρικες και πολυτεχνεια! για τα υπόλοιπαα ό,τι και να σας πω θα σας γελάσω γιατί με τα άλλα πεδία δεν ξέρω τί γίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:41 Η katerina nt: #4.414 19-08-09 23:41 εγω ακουσα οτι βγαινουν δευτερα με τριτη...κι εχω την ιδια αγωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:45 Η maraki love: #4.415 19-08-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από smallv17: η κοπελα μιλησε για τις ''περιζητητες σχολες''. Εγω σε μια εφημεριδα διαβασα προχτες οτι το τοπ5 των σχολων σε ζητηση για φετος ειναι:παιδαγωγικα-νομικα-μηχανολογ.μηχανικοι-ιατρικη-οικονομικα.Οποτε αυτες θα πρεπει να ειναι χονδρικα οι περιζητητες!! Click για ανάπτυξη... ναι,ακριβώς αυτές είπε και ο Ββάθμιας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billdef Νεοφερμένο μέλος Ο billdef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:53 Ο billdef έγραψε: #4.416 19-08-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Θα μας τα κάνουν σουρπραιζ δλδ; Τι καλά..! Και γω έτσι τα θυμάμαι από πέρσι. Είχαν αρχίσει από τις 9 και βγάζαν κάτι καταλόγους με τισ σχολές, και το μεσημεράκι στο νετ.!! Click για ανάπτυξη... εγω περυσι στο νετ 10 τα ειδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:56 Η aLe3ouLa έγραψε: #4.417 19-08-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από billdef: εγω περυσι στο νετ 10 τα ειδα Click για ανάπτυξη... Nαι; Δν θυμαμαι και ακριβή ώρα ήμουν και αγουροξυπνημένη τότες. Πάντως θυμάμαι μεσημεράκι ήταν... :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:56 Η katerina nt: #4.418 19-08-09 23:56 μηπως γνωριζει καποιος ποια θα ειναι η βαση στη φιλοσοφικη θεσσαλονικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:58 Η maraki love: #4.419 19-08-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: μηπως γνωριζει καποιος ποια θα ειναι η βαση στη φιλοσοφικη θεσσαλονικης? Click για ανάπτυξη... γύρω στο 16500 υποθέτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:59 Η mihaela έγραψε: #4.420 19-08-09 23:59 να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν εχω ιδεα κοριτσια νομιζω στο πρωτο ειναι το παιδαγωγικο που περσι ηταν στισ δοξεσ του τα αλλα νομιζω κατεβηκαν τουλαχιστον η σχολη μου κατεβηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:36 Η maraki love: #4.409 19-08-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Runway91: Του 1ου πεδίου, δεν έπεσαν..Για τα υπόλοιπα, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, γιατί δεν τα έχω παρακολουθήσει...Πάντως, όσον αφορά στο 1ο πεδίο, έτσι όπως τα λέει η Μαρία είναι... Μaraki, ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Μακάρι να γίνει έτσι... Click για ανάπτυξη... παρακαλώ! ο,τι άλλο μάθω πρώτα σε σας θα το πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billgre14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billgre14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:36 Ο billgre14: #4.410 19-08-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: δηλαδή έχεις σίγουρο ό,τι σου είπε ο κούλης; και εκτός αυτού δεν αναφέρθηκα καν στη φαρμακευτική,αλλά στις περιζήτητες σχολές! Click για ανάπτυξη... Εεε δεν ειναι περιζητητη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:37 Η maraki love: #4.411 19-08-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: δεν εχω ιδεα κοριτσια νομιζω στο πρωτο ειναι το παιδαγωγικο που περσι ηταν στισ δοξεσ του τα αλλα νομιζω κατεβηκαν τουλαχιστον η σχολη μου κατεβηκε Click για ανάπτυξη... και οι νομικές ανέβηκαν,οι φιλολογίες,οι ψυχολογίες..κ.ά:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smallv17 Νεοφερμένο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:37 Η smallv17 έγραψε: #4.412 19-08-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: δεν εχω ιδεα κοριτσια νομιζω στο πρωτο ειναι το παιδαγωγικο που περσι ηταν στισ δοξεσ του τα αλλα νομιζω κατεβηκαν τουλαχιστον η σχολη μου κατεβηκε Click για ανάπτυξη... η κοπελα μιλησε για τις ''περιζητητες σχολες''. Εγω σε μια εφημεριδα διαβασα προχτες οτι το τοπ5 των σχολων σε ζητηση για φετος ειναι:παιδαγωγικα-νομικα-μηχανολογ.μηχανικοι-ιατρικη-οικονομικα.Οποτε αυτες θα πρεπει να ειναι χονδρικα οι περιζητητες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:38 Η maraki love: #4.413 19-08-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από billgre14: Εεε δεν ειναι περιζητητη??? Click για ανάπτυξη... αυτος ειπε μονο για παιδαγωγικα,νομικες,ιατρικες και πολυτεχνεια! για τα υπόλοιπαα ό,τι και να σας πω θα σας γελάσω γιατί με τα άλλα πεδία δεν ξέρω τί γίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:41 Η katerina nt: #4.414 19-08-09 23:41 εγω ακουσα οτι βγαινουν δευτερα με τριτη...κι εχω την ιδια αγωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:45 Η maraki love: #4.415 19-08-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από smallv17: η κοπελα μιλησε για τις ''περιζητητες σχολες''. Εγω σε μια εφημεριδα διαβασα προχτες οτι το τοπ5 των σχολων σε ζητηση για φετος ειναι:παιδαγωγικα-νομικα-μηχανολογ.μηχανικοι-ιατρικη-οικονομικα.Οποτε αυτες θα πρεπει να ειναι χονδρικα οι περιζητητες!! Click για ανάπτυξη... ναι,ακριβώς αυτές είπε και ο Ββάθμιας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billdef Νεοφερμένο μέλος Ο billdef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:53 Ο billdef έγραψε: #4.416 19-08-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Θα μας τα κάνουν σουρπραιζ δλδ; Τι καλά..! Και γω έτσι τα θυμάμαι από πέρσι. Είχαν αρχίσει από τις 9 και βγάζαν κάτι καταλόγους με τισ σχολές, και το μεσημεράκι στο νετ.!! Click για ανάπτυξη... εγω περυσι στο νετ 10 τα ειδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:56 Η aLe3ouLa έγραψε: #4.417 19-08-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από billdef: εγω περυσι στο νετ 10 τα ειδα Click για ανάπτυξη... Nαι; Δν θυμαμαι και ακριβή ώρα ήμουν και αγουροξυπνημένη τότες. Πάντως θυμάμαι μεσημεράκι ήταν... :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:56 Η katerina nt: #4.418 19-08-09 23:56 μηπως γνωριζει καποιος ποια θα ειναι η βαση στη φιλοσοφικη θεσσαλονικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:58 Η maraki love: #4.419 19-08-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: μηπως γνωριζει καποιος ποια θα ειναι η βαση στη φιλοσοφικη θεσσαλονικης? Click για ανάπτυξη... γύρω στο 16500 υποθέτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:59 Η mihaela έγραψε: #4.420 19-08-09 23:59 να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Runway91: Του 1ου πεδίου, δεν έπεσαν..Για τα υπόλοιπα, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, γιατί δεν τα έχω παρακολουθήσει...Πάντως, όσον αφορά στο 1ο πεδίο, έτσι όπως τα λέει η Μαρία είναι... Μaraki, ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Μακάρι να γίνει έτσι... Click για ανάπτυξη... παρακαλώ! ο,τι άλλο μάθω πρώτα σε σας θα το πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billgre14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billgre14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 177 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:36 Ο billgre14: #4.410 19-08-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: δηλαδή έχεις σίγουρο ό,τι σου είπε ο κούλης; και εκτός αυτού δεν αναφέρθηκα καν στη φαρμακευτική,αλλά στις περιζήτητες σχολές! Click για ανάπτυξη... Εεε δεν ειναι περιζητητη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:37 Η maraki love: #4.411 19-08-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: δεν εχω ιδεα κοριτσια νομιζω στο πρωτο ειναι το παιδαγωγικο που περσι ηταν στισ δοξεσ του τα αλλα νομιζω κατεβηκαν τουλαχιστον η σχολη μου κατεβηκε Click για ανάπτυξη... και οι νομικές ανέβηκαν,οι φιλολογίες,οι ψυχολογίες..κ.ά:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smallv17 Νεοφερμένο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:37 Η smallv17 έγραψε: #4.412 19-08-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: δεν εχω ιδεα κοριτσια νομιζω στο πρωτο ειναι το παιδαγωγικο που περσι ηταν στισ δοξεσ του τα αλλα νομιζω κατεβηκαν τουλαχιστον η σχολη μου κατεβηκε Click για ανάπτυξη... η κοπελα μιλησε για τις ''περιζητητες σχολες''. Εγω σε μια εφημεριδα διαβασα προχτες οτι το τοπ5 των σχολων σε ζητηση για φετος ειναι:παιδαγωγικα-νομικα-μηχανολογ.μηχανικοι-ιατρικη-οικονομικα.Οποτε αυτες θα πρεπει να ειναι χονδρικα οι περιζητητες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:38 Η maraki love: #4.413 19-08-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από billgre14: Εεε δεν ειναι περιζητητη??? Click για ανάπτυξη... αυτος ειπε μονο για παιδαγωγικα,νομικες,ιατρικες και πολυτεχνεια! για τα υπόλοιπαα ό,τι και να σας πω θα σας γελάσω γιατί με τα άλλα πεδία δεν ξέρω τί γίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:41 Η katerina nt: #4.414 19-08-09 23:41 εγω ακουσα οτι βγαινουν δευτερα με τριτη...κι εχω την ιδια αγωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:45 Η maraki love: #4.415 19-08-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από smallv17: η κοπελα μιλησε για τις ''περιζητητες σχολες''. Εγω σε μια εφημεριδα διαβασα προχτες οτι το τοπ5 των σχολων σε ζητηση για φετος ειναι:παιδαγωγικα-νομικα-μηχανολογ.μηχανικοι-ιατρικη-οικονομικα.Οποτε αυτες θα πρεπει να ειναι χονδρικα οι περιζητητες!! Click για ανάπτυξη... ναι,ακριβώς αυτές είπε και ο Ββάθμιας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billdef Νεοφερμένο μέλος Ο billdef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:53 Ο billdef έγραψε: #4.416 19-08-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Θα μας τα κάνουν σουρπραιζ δλδ; Τι καλά..! Και γω έτσι τα θυμάμαι από πέρσι. Είχαν αρχίσει από τις 9 και βγάζαν κάτι καταλόγους με τισ σχολές, και το μεσημεράκι στο νετ.!! Click για ανάπτυξη... εγω περυσι στο νετ 10 τα ειδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:56 Η aLe3ouLa έγραψε: #4.417 19-08-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από billdef: εγω περυσι στο νετ 10 τα ειδα Click για ανάπτυξη... Nαι; Δν θυμαμαι και ακριβή ώρα ήμουν και αγουροξυπνημένη τότες. Πάντως θυμάμαι μεσημεράκι ήταν... :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:56 Η katerina nt: #4.418 19-08-09 23:56 μηπως γνωριζει καποιος ποια θα ειναι η βαση στη φιλοσοφικη θεσσαλονικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:58 Η maraki love: #4.419 19-08-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: μηπως γνωριζει καποιος ποια θα ειναι η βαση στη φιλοσοφικη θεσσαλονικης? Click για ανάπτυξη... γύρω στο 16500 υποθέτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:59 Η mihaela έγραψε: #4.420 19-08-09 23:59 να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: δηλαδή έχεις σίγουρο ό,τι σου είπε ο κούλης; και εκτός αυτού δεν αναφέρθηκα καν στη φαρμακευτική,αλλά στις περιζήτητες σχολές! Click για ανάπτυξη... Εεε δεν ειναι περιζητητη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:37 Η maraki love: #4.411 19-08-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: δεν εχω ιδεα κοριτσια νομιζω στο πρωτο ειναι το παιδαγωγικο που περσι ηταν στισ δοξεσ του τα αλλα νομιζω κατεβηκαν τουλαχιστον η σχολη μου κατεβηκε Click για ανάπτυξη... και οι νομικές ανέβηκαν,οι φιλολογίες,οι ψυχολογίες..κ.ά:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smallv17 Νεοφερμένο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:37 Η smallv17 έγραψε: #4.412 19-08-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: δεν εχω ιδεα κοριτσια νομιζω στο πρωτο ειναι το παιδαγωγικο που περσι ηταν στισ δοξεσ του τα αλλα νομιζω κατεβηκαν τουλαχιστον η σχολη μου κατεβηκε Click για ανάπτυξη... η κοπελα μιλησε για τις ''περιζητητες σχολες''. Εγω σε μια εφημεριδα διαβασα προχτες οτι το τοπ5 των σχολων σε ζητηση για φετος ειναι:παιδαγωγικα-νομικα-μηχανολογ.μηχανικοι-ιατρικη-οικονομικα.Οποτε αυτες θα πρεπει να ειναι χονδρικα οι περιζητητες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:38 Η maraki love: #4.413 19-08-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από billgre14: Εεε δεν ειναι περιζητητη??? Click για ανάπτυξη... αυτος ειπε μονο για παιδαγωγικα,νομικες,ιατρικες και πολυτεχνεια! για τα υπόλοιπαα ό,τι και να σας πω θα σας γελάσω γιατί με τα άλλα πεδία δεν ξέρω τί γίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:41 Η katerina nt: #4.414 19-08-09 23:41 εγω ακουσα οτι βγαινουν δευτερα με τριτη...κι εχω την ιδια αγωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:45 Η maraki love: #4.415 19-08-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από smallv17: η κοπελα μιλησε για τις ''περιζητητες σχολες''. Εγω σε μια εφημεριδα διαβασα προχτες οτι το τοπ5 των σχολων σε ζητηση για φετος ειναι:παιδαγωγικα-νομικα-μηχανολογ.μηχανικοι-ιατρικη-οικονομικα.Οποτε αυτες θα πρεπει να ειναι χονδρικα οι περιζητητες!! Click για ανάπτυξη... ναι,ακριβώς αυτές είπε και ο Ββάθμιας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billdef Νεοφερμένο μέλος Ο billdef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:53 Ο billdef έγραψε: #4.416 19-08-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Θα μας τα κάνουν σουρπραιζ δλδ; Τι καλά..! Και γω έτσι τα θυμάμαι από πέρσι. Είχαν αρχίσει από τις 9 και βγάζαν κάτι καταλόγους με τισ σχολές, και το μεσημεράκι στο νετ.!! Click για ανάπτυξη... εγω περυσι στο νετ 10 τα ειδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:56 Η aLe3ouLa έγραψε: #4.417 19-08-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από billdef: εγω περυσι στο νετ 10 τα ειδα Click για ανάπτυξη... Nαι; Δν θυμαμαι και ακριβή ώρα ήμουν και αγουροξυπνημένη τότες. Πάντως θυμάμαι μεσημεράκι ήταν... :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:56 Η katerina nt: #4.418 19-08-09 23:56 μηπως γνωριζει καποιος ποια θα ειναι η βαση στη φιλοσοφικη θεσσαλονικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:58 Η maraki love: #4.419 19-08-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: μηπως γνωριζει καποιος ποια θα ειναι η βαση στη φιλοσοφικη θεσσαλονικης? Click για ανάπτυξη... γύρω στο 16500 υποθέτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:59 Η mihaela έγραψε: #4.420 19-08-09 23:59 να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: δεν εχω ιδεα κοριτσια νομιζω στο πρωτο ειναι το παιδαγωγικο που περσι ηταν στισ δοξεσ του τα αλλα νομιζω κατεβηκαν τουλαχιστον η σχολη μου κατεβηκε Click για ανάπτυξη... και οι νομικές ανέβηκαν,οι φιλολογίες,οι ψυχολογίες..κ.ά:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
smallv17 Νεοφερμένο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:37 Η smallv17 έγραψε: #4.412 19-08-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: δεν εχω ιδεα κοριτσια νομιζω στο πρωτο ειναι το παιδαγωγικο που περσι ηταν στισ δοξεσ του τα αλλα νομιζω κατεβηκαν τουλαχιστον η σχολη μου κατεβηκε Click για ανάπτυξη... η κοπελα μιλησε για τις ''περιζητητες σχολες''. Εγω σε μια εφημεριδα διαβασα προχτες οτι το τοπ5 των σχολων σε ζητηση για φετος ειναι:παιδαγωγικα-νομικα-μηχανολογ.μηχανικοι-ιατρικη-οικονομικα.Οποτε αυτες θα πρεπει να ειναι χονδρικα οι περιζητητες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:38 Η maraki love: #4.413 19-08-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από billgre14: Εεε δεν ειναι περιζητητη??? Click για ανάπτυξη... αυτος ειπε μονο για παιδαγωγικα,νομικες,ιατρικες και πολυτεχνεια! για τα υπόλοιπαα ό,τι και να σας πω θα σας γελάσω γιατί με τα άλλα πεδία δεν ξέρω τί γίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:41 Η katerina nt: #4.414 19-08-09 23:41 εγω ακουσα οτι βγαινουν δευτερα με τριτη...κι εχω την ιδια αγωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:45 Η maraki love: #4.415 19-08-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από smallv17: η κοπελα μιλησε για τις ''περιζητητες σχολες''. Εγω σε μια εφημεριδα διαβασα προχτες οτι το τοπ5 των σχολων σε ζητηση για φετος ειναι:παιδαγωγικα-νομικα-μηχανολογ.μηχανικοι-ιατρικη-οικονομικα.Οποτε αυτες θα πρεπει να ειναι χονδρικα οι περιζητητες!! Click για ανάπτυξη... ναι,ακριβώς αυτές είπε και ο Ββάθμιας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billdef Νεοφερμένο μέλος Ο billdef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:53 Ο billdef έγραψε: #4.416 19-08-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Θα μας τα κάνουν σουρπραιζ δλδ; Τι καλά..! Και γω έτσι τα θυμάμαι από πέρσι. Είχαν αρχίσει από τις 9 και βγάζαν κάτι καταλόγους με τισ σχολές, και το μεσημεράκι στο νετ.!! Click για ανάπτυξη... εγω περυσι στο νετ 10 τα ειδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:56 Η aLe3ouLa έγραψε: #4.417 19-08-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από billdef: εγω περυσι στο νετ 10 τα ειδα Click για ανάπτυξη... Nαι; Δν θυμαμαι και ακριβή ώρα ήμουν και αγουροξυπνημένη τότες. Πάντως θυμάμαι μεσημεράκι ήταν... :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:56 Η katerina nt: #4.418 19-08-09 23:56 μηπως γνωριζει καποιος ποια θα ειναι η βαση στη φιλοσοφικη θεσσαλονικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:58 Η maraki love: #4.419 19-08-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: μηπως γνωριζει καποιος ποια θα ειναι η βαση στη φιλοσοφικη θεσσαλονικης? Click για ανάπτυξη... γύρω στο 16500 υποθέτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:59 Η mihaela έγραψε: #4.420 19-08-09 23:59 να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από grigoris91: δεν εχω ιδεα κοριτσια νομιζω στο πρωτο ειναι το παιδαγωγικο που περσι ηταν στισ δοξεσ του τα αλλα νομιζω κατεβηκαν τουλαχιστον η σχολη μου κατεβηκε Click για ανάπτυξη... η κοπελα μιλησε για τις ''περιζητητες σχολες''. Εγω σε μια εφημεριδα διαβασα προχτες οτι το τοπ5 των σχολων σε ζητηση για φετος ειναι:παιδαγωγικα-νομικα-μηχανολογ.μηχανικοι-ιατρικη-οικονομικα.Οποτε αυτες θα πρεπει να ειναι χονδρικα οι περιζητητες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:38 Η maraki love: #4.413 19-08-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από billgre14: Εεε δεν ειναι περιζητητη??? Click για ανάπτυξη... αυτος ειπε μονο για παιδαγωγικα,νομικες,ιατρικες και πολυτεχνεια! για τα υπόλοιπαα ό,τι και να σας πω θα σας γελάσω γιατί με τα άλλα πεδία δεν ξέρω τί γίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:41 Η katerina nt: #4.414 19-08-09 23:41 εγω ακουσα οτι βγαινουν δευτερα με τριτη...κι εχω την ιδια αγωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:45 Η maraki love: #4.415 19-08-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από smallv17: η κοπελα μιλησε για τις ''περιζητητες σχολες''. Εγω σε μια εφημεριδα διαβασα προχτες οτι το τοπ5 των σχολων σε ζητηση για φετος ειναι:παιδαγωγικα-νομικα-μηχανολογ.μηχανικοι-ιατρικη-οικονομικα.Οποτε αυτες θα πρεπει να ειναι χονδρικα οι περιζητητες!! Click για ανάπτυξη... ναι,ακριβώς αυτές είπε και ο Ββάθμιας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billdef Νεοφερμένο μέλος Ο billdef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:53 Ο billdef έγραψε: #4.416 19-08-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Θα μας τα κάνουν σουρπραιζ δλδ; Τι καλά..! Και γω έτσι τα θυμάμαι από πέρσι. Είχαν αρχίσει από τις 9 και βγάζαν κάτι καταλόγους με τισ σχολές, και το μεσημεράκι στο νετ.!! Click για ανάπτυξη... εγω περυσι στο νετ 10 τα ειδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:56 Η aLe3ouLa έγραψε: #4.417 19-08-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από billdef: εγω περυσι στο νετ 10 τα ειδα Click για ανάπτυξη... Nαι; Δν θυμαμαι και ακριβή ώρα ήμουν και αγουροξυπνημένη τότες. Πάντως θυμάμαι μεσημεράκι ήταν... :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:56 Η katerina nt: #4.418 19-08-09 23:56 μηπως γνωριζει καποιος ποια θα ειναι η βαση στη φιλοσοφικη θεσσαλονικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:58 Η maraki love: #4.419 19-08-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: μηπως γνωριζει καποιος ποια θα ειναι η βαση στη φιλοσοφικη θεσσαλονικης? Click για ανάπτυξη... γύρω στο 16500 υποθέτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:59 Η mihaela έγραψε: #4.420 19-08-09 23:59 να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από billgre14: Εεε δεν ειναι περιζητητη??? Click για ανάπτυξη... αυτος ειπε μονο για παιδαγωγικα,νομικες,ιατρικες και πολυτεχνεια! για τα υπόλοιπαα ό,τι και να σας πω θα σας γελάσω γιατί με τα άλλα πεδία δεν ξέρω τί γίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:41 Η katerina nt: #4.414 19-08-09 23:41 εγω ακουσα οτι βγαινουν δευτερα με τριτη...κι εχω την ιδια αγωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:45 Η maraki love: #4.415 19-08-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από smallv17: η κοπελα μιλησε για τις ''περιζητητες σχολες''. Εγω σε μια εφημεριδα διαβασα προχτες οτι το τοπ5 των σχολων σε ζητηση για φετος ειναι:παιδαγωγικα-νομικα-μηχανολογ.μηχανικοι-ιατρικη-οικονομικα.Οποτε αυτες θα πρεπει να ειναι χονδρικα οι περιζητητες!! Click για ανάπτυξη... ναι,ακριβώς αυτές είπε και ο Ββάθμιας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billdef Νεοφερμένο μέλος Ο billdef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:53 Ο billdef έγραψε: #4.416 19-08-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Θα μας τα κάνουν σουρπραιζ δλδ; Τι καλά..! Και γω έτσι τα θυμάμαι από πέρσι. Είχαν αρχίσει από τις 9 και βγάζαν κάτι καταλόγους με τισ σχολές, και το μεσημεράκι στο νετ.!! Click για ανάπτυξη... εγω περυσι στο νετ 10 τα ειδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:56 Η aLe3ouLa έγραψε: #4.417 19-08-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από billdef: εγω περυσι στο νετ 10 τα ειδα Click για ανάπτυξη... Nαι; Δν θυμαμαι και ακριβή ώρα ήμουν και αγουροξυπνημένη τότες. Πάντως θυμάμαι μεσημεράκι ήταν... :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:56 Η katerina nt: #4.418 19-08-09 23:56 μηπως γνωριζει καποιος ποια θα ειναι η βαση στη φιλοσοφικη θεσσαλονικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:58 Η maraki love: #4.419 19-08-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: μηπως γνωριζει καποιος ποια θα ειναι η βαση στη φιλοσοφικη θεσσαλονικης? Click για ανάπτυξη... γύρω στο 16500 υποθέτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:59 Η mihaela έγραψε: #4.420 19-08-09 23:59 να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω ακουσα οτι βγαινουν δευτερα με τριτη...κι εχω την ιδια αγωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:45 Η maraki love: #4.415 19-08-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από smallv17: η κοπελα μιλησε για τις ''περιζητητες σχολες''. Εγω σε μια εφημεριδα διαβασα προχτες οτι το τοπ5 των σχολων σε ζητηση για φετος ειναι:παιδαγωγικα-νομικα-μηχανολογ.μηχανικοι-ιατρικη-οικονομικα.Οποτε αυτες θα πρεπει να ειναι χονδρικα οι περιζητητες!! Click για ανάπτυξη... ναι,ακριβώς αυτές είπε και ο Ββάθμιας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billdef Νεοφερμένο μέλος Ο billdef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:53 Ο billdef έγραψε: #4.416 19-08-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Θα μας τα κάνουν σουρπραιζ δλδ; Τι καλά..! Και γω έτσι τα θυμάμαι από πέρσι. Είχαν αρχίσει από τις 9 και βγάζαν κάτι καταλόγους με τισ σχολές, και το μεσημεράκι στο νετ.!! Click για ανάπτυξη... εγω περυσι στο νετ 10 τα ειδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:56 Η aLe3ouLa έγραψε: #4.417 19-08-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από billdef: εγω περυσι στο νετ 10 τα ειδα Click για ανάπτυξη... Nαι; Δν θυμαμαι και ακριβή ώρα ήμουν και αγουροξυπνημένη τότες. Πάντως θυμάμαι μεσημεράκι ήταν... :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:56 Η katerina nt: #4.418 19-08-09 23:56 μηπως γνωριζει καποιος ποια θα ειναι η βαση στη φιλοσοφικη θεσσαλονικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:58 Η maraki love: #4.419 19-08-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: μηπως γνωριζει καποιος ποια θα ειναι η βαση στη φιλοσοφικη θεσσαλονικης? Click για ανάπτυξη... γύρω στο 16500 υποθέτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:59 Η mihaela έγραψε: #4.420 19-08-09 23:59 να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από smallv17: η κοπελα μιλησε για τις ''περιζητητες σχολες''. Εγω σε μια εφημεριδα διαβασα προχτες οτι το τοπ5 των σχολων σε ζητηση για φετος ειναι:παιδαγωγικα-νομικα-μηχανολογ.μηχανικοι-ιατρικη-οικονομικα.Οποτε αυτες θα πρεπει να ειναι χονδρικα οι περιζητητες!! Click για ανάπτυξη... ναι,ακριβώς αυτές είπε και ο Ββάθμιας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billdef Νεοφερμένο μέλος Ο billdef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:53 Ο billdef έγραψε: #4.416 19-08-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Θα μας τα κάνουν σουρπραιζ δλδ; Τι καλά..! Και γω έτσι τα θυμάμαι από πέρσι. Είχαν αρχίσει από τις 9 και βγάζαν κάτι καταλόγους με τισ σχολές, και το μεσημεράκι στο νετ.!! Click για ανάπτυξη... εγω περυσι στο νετ 10 τα ειδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:56 Η aLe3ouLa έγραψε: #4.417 19-08-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από billdef: εγω περυσι στο νετ 10 τα ειδα Click για ανάπτυξη... Nαι; Δν θυμαμαι και ακριβή ώρα ήμουν και αγουροξυπνημένη τότες. Πάντως θυμάμαι μεσημεράκι ήταν... :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:56 Η katerina nt: #4.418 19-08-09 23:56 μηπως γνωριζει καποιος ποια θα ειναι η βαση στη φιλοσοφικη θεσσαλονικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:58 Η maraki love: #4.419 19-08-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: μηπως γνωριζει καποιος ποια θα ειναι η βαση στη φιλοσοφικη θεσσαλονικης? Click για ανάπτυξη... γύρω στο 16500 υποθέτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:59 Η mihaela έγραψε: #4.420 19-08-09 23:59 να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Θα μας τα κάνουν σουρπραιζ δλδ; Τι καλά..! Και γω έτσι τα θυμάμαι από πέρσι. Είχαν αρχίσει από τις 9 και βγάζαν κάτι καταλόγους με τισ σχολές, και το μεσημεράκι στο νετ.!! Click για ανάπτυξη... εγω περυσι στο νετ 10 τα ειδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:56 Η aLe3ouLa έγραψε: #4.417 19-08-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από billdef: εγω περυσι στο νετ 10 τα ειδα Click για ανάπτυξη... Nαι; Δν θυμαμαι και ακριβή ώρα ήμουν και αγουροξυπνημένη τότες. Πάντως θυμάμαι μεσημεράκι ήταν... :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:56 Η katerina nt: #4.418 19-08-09 23:56 μηπως γνωριζει καποιος ποια θα ειναι η βαση στη φιλοσοφικη θεσσαλονικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:58 Η maraki love: #4.419 19-08-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: μηπως γνωριζει καποιος ποια θα ειναι η βαση στη φιλοσοφικη θεσσαλονικης? Click για ανάπτυξη... γύρω στο 16500 υποθέτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:59 Η mihaela έγραψε: #4.420 19-08-09 23:59 να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από billdef: εγω περυσι στο νετ 10 τα ειδα Click για ανάπτυξη... Nαι; Δν θυμαμαι και ακριβή ώρα ήμουν και αγουροξυπνημένη τότες. Πάντως θυμάμαι μεσημεράκι ήταν... :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:56 Η katerina nt: #4.418 19-08-09 23:56 μηπως γνωριζει καποιος ποια θα ειναι η βαση στη φιλοσοφικη θεσσαλονικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:58 Η maraki love: #4.419 19-08-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: μηπως γνωριζει καποιος ποια θα ειναι η βαση στη φιλοσοφικη θεσσαλονικης? Click για ανάπτυξη... γύρω στο 16500 υποθέτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:59 Η mihaela έγραψε: #4.420 19-08-09 23:59 να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μηπως γνωριζει καποιος ποια θα ειναι η βαση στη φιλοσοφικη θεσσαλονικης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:58 Η maraki love: #4.419 19-08-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: μηπως γνωριζει καποιος ποια θα ειναι η βαση στη φιλοσοφικη θεσσαλονικης? Click για ανάπτυξη... γύρω στο 16500 υποθέτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:59 Η mihaela έγραψε: #4.420 19-08-09 23:59 να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: μηπως γνωριζει καποιος ποια θα ειναι η βαση στη φιλοσοφικη θεσσαλονικης? Click για ανάπτυξη... γύρω στο 16500 υποθέτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:59 Η mihaela έγραψε: #4.420 19-08-09 23:59 να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.