katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 23:59 Η katerina nt: #4.421 19-08-09 23:59 αφου ηδη ειναι 17.464 περιπου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:01 Η maraki love: #4.422 20-08-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: αφου ηδη ειναι 17.464 περιπου.... Click για ανάπτυξη... φιλολογίας λες ή φιλοσοφίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:01 Ο hale έγραψε: #4.423 20-08-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... Λογικά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.... Αλλα ποτέ δε ξέρεις, για όλα υπάρχει η πρώτη φορά.....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:01 Ο mi3s έγραψε: #4.424 20-08-09 00:01 Φανταστείτε να ξυπνήσουμε αύριο το πρωί να ανοίξουμε την tv και να ακούσουμε και πάμε τώρα να δούμε τις βάσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:02 Η katerina nt: #4.425 20-08-09 00:02 ολοι εχουμε αυτο το φοβο.μην αγχωνεσαι.αν κ εχουν συμβει λαθη κατα καιρους εσυ να εισαι αισιοδοξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. student91 Νεοφερμένο μέλος Ο student91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:02 Ο student91: #4.426 20-08-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: αφου ηδη ειναι 17.464 περιπου.... Click για ανάπτυξη... καπου εκει γυρω θα ειναι και φετος!!νομιζω θα ανεβει..τι νομιζω σιγουρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Η maraki love: #4.427 20-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... και εγώ αυτά σκέφτομαι,μήπως είναι λάθος τα μόρια,μήπως μπέρδεψαν την 1η μου επιλογή,αλλά δεν νομίζω να συμβεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Η katerina nt: #4.428 20-08-09 00:03 σωστα...σε μπερδεψα.φιλολογιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Ο rolingstones: #4.429 20-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Η mihaela έγραψε: #4.430 20-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από hale: Λογικά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.... Click για ανάπτυξη... σιγουρα δηλαδη?δεν υπαρχει περιπτωση να συμπληρωσαμε λαθος το μηχανογραφικο η να εχουν κανει αυτοι καποιο λαθος?? γιατι πρεπει να τα σκεφτουμε ολα!!!ακομα και τα πιο απιθανα σεναρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lazaros Νεοφερμένο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:04 Ο lazaros έγραψε: #4.431 20-08-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... Ετσι και αλλιως mihaela εχεις αντιγραφο του μηχανογραφικου υπογεγραμμενο απο τον υπευθυνο οπου το κατεθεσες Οποτε μην αγχεσαι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η maraki love: #4.432 20-08-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: σωστα...σε μπερδεψα.φιλολογιας Click για ανάπτυξη... τίποτα δεν είναι σίγουρο..αν και δεν παίζει να ανέβουν πάαρα πολύ οι φιλολογίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η katerina nt: #4.433 20-08-09 00:05 λες να ξεπερασει τις 17700? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η mihaela έγραψε: #4.434 20-08-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... αυτο που λεω παρακατω για παραδειγμα να βγουν οι βασεις να δω οτι εχω τα μορια να εισαχθω σε καποια σχολη και να μην εχω εισαχθει..βλακεια ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:06 Ο hale έγραψε: #4.435 20-08-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: σιγουρα δηλαδη?δεν υπαρχει περιπτωση να συμπληρωσαμε λαθος το μηχανογραφικο η να εχουν κανει αυτοι καποιο λαθος?? γιατι πρεπει να τα σκεφτουμε ολα!!!ακομα και τα πιο απιθανα σεναρια Click για ανάπτυξη... Το αν συμπλήρωσες σωστά ή λάθος το μηχανογραφικό εσύ το ξέρεις. Για τα άλλα μην ανυσξχείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:06 Η mihaela έγραψε: #4.436 20-08-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από lazaros: Ετσι και αλλιως mihaela εχεις αντιγραφο του μηχανογραφικου υπογεγραμμενο απο τον υπευθυνο οπου το κατεθεσες Οποτε μην αγχεσαι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... α δικιο εχεις ευχαριστω!! ενα αγχος λιγοτερο...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:07 Η Runway91 έγραψε: #4.437 20-08-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... Απ'τη στιγμή που δεν έχεις κάνει λάθος στο Μηχανογραφικό (π.χ. να έχεις δηλώσει την ακριβώς επόμενη σχολή από αυτήν της επιλογής σου -που οκ, έχει συμβεί στο παρελθόν, αλλά το ελέγχεις ανά πάσα στιγμή στο αντίγραφο του μηχανογραφικού, συν του ότι με το άγχος που είχαμε όλοι κατά τη συμπλήρωση έχουμε διπλο-τριπλο-τσεκάρει, οπότε, εντάξει, υποθέτω), δε γίνεται κάτι τέτοιο...Εντάξει, υπάρχει έλλειψη οργάνωσης κλπ, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Τουλάχιστον, δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο. Αφού στο καθαυτό μηχανογραφικό, είχε πάρα πολλές διευκρινίσεις για το τι γίνεται σε περίπτωση που ισοβαθμούν οι δύο τελευταίοι εισακτέτοι σε μια σχολή -οπότε υπάρχει προνοητικότητα γι'αυτά... Μην αγχώνεσαι, όλα θα είναι μια χαρά! Καλά αποτελέσματα και καλή ..υπομονή (χρειάζεται σε όλους μας μέχρι την ανακοίνωση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:08 Η mihaela έγραψε: #4.438 20-08-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: και εγώ αυτά σκέφτομαι,μήπως είναι λάθος τα μόρια,μήπως μπέρδεψαν την 1η μου επιλογή,αλλά δεν νομίζω να συμβεί! Click για ανάπτυξη... εγω σημερα καθως αγχονομουν οπως παντα για τις βασεις τη σκεφτηκα και αυτη την πιθανοτητα...το εχω ξεζουμησει το αντιγραφο που μας εχουν δωσει...καθε πεντε λεπτα το κοιταω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:09 Η GABRIELLA: #4.439 20-08-09 00:09 αχ ρε παιδια μακαρι να ειναι αυτη την παρασκευη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ησυχασουμε και εμεις και να ξεκινησουμε να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα..ισως πουν κτ αυριο τ πρωι.ελπιζω τουλαχιστον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:10 Η maraki love: #4.440 20-08-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: εγω σημερα καθως αγχονομουν οπως παντα για τις βασεις τη σκεφτηκα και αυτη την πιθανοτητα...το εχω ξεζουμησει το αντιγραφο που μας εχουν δωσει...καθε πεντε λεπτα το κοιταω... Click για ανάπτυξη... και εγώ τα ίδια!!!! πάνω στο γραφείο το,χω,θα το καρφιτσώσω πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αφου ηδη ειναι 17.464 περιπου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:01 Η maraki love: #4.422 20-08-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: αφου ηδη ειναι 17.464 περιπου.... Click για ανάπτυξη... φιλολογίας λες ή φιλοσοφίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:01 Ο hale έγραψε: #4.423 20-08-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... Λογικά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.... Αλλα ποτέ δε ξέρεις, για όλα υπάρχει η πρώτη φορά.....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:01 Ο mi3s έγραψε: #4.424 20-08-09 00:01 Φανταστείτε να ξυπνήσουμε αύριο το πρωί να ανοίξουμε την tv και να ακούσουμε και πάμε τώρα να δούμε τις βάσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:02 Η katerina nt: #4.425 20-08-09 00:02 ολοι εχουμε αυτο το φοβο.μην αγχωνεσαι.αν κ εχουν συμβει λαθη κατα καιρους εσυ να εισαι αισιοδοξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. student91 Νεοφερμένο μέλος Ο student91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:02 Ο student91: #4.426 20-08-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: αφου ηδη ειναι 17.464 περιπου.... Click για ανάπτυξη... καπου εκει γυρω θα ειναι και φετος!!νομιζω θα ανεβει..τι νομιζω σιγουρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Η maraki love: #4.427 20-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... και εγώ αυτά σκέφτομαι,μήπως είναι λάθος τα μόρια,μήπως μπέρδεψαν την 1η μου επιλογή,αλλά δεν νομίζω να συμβεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Η katerina nt: #4.428 20-08-09 00:03 σωστα...σε μπερδεψα.φιλολογιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Ο rolingstones: #4.429 20-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Η mihaela έγραψε: #4.430 20-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από hale: Λογικά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.... Click για ανάπτυξη... σιγουρα δηλαδη?δεν υπαρχει περιπτωση να συμπληρωσαμε λαθος το μηχανογραφικο η να εχουν κανει αυτοι καποιο λαθος?? γιατι πρεπει να τα σκεφτουμε ολα!!!ακομα και τα πιο απιθανα σεναρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lazaros Νεοφερμένο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:04 Ο lazaros έγραψε: #4.431 20-08-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... Ετσι και αλλιως mihaela εχεις αντιγραφο του μηχανογραφικου υπογεγραμμενο απο τον υπευθυνο οπου το κατεθεσες Οποτε μην αγχεσαι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η maraki love: #4.432 20-08-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: σωστα...σε μπερδεψα.φιλολογιας Click για ανάπτυξη... τίποτα δεν είναι σίγουρο..αν και δεν παίζει να ανέβουν πάαρα πολύ οι φιλολογίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η katerina nt: #4.433 20-08-09 00:05 λες να ξεπερασει τις 17700? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η mihaela έγραψε: #4.434 20-08-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... αυτο που λεω παρακατω για παραδειγμα να βγουν οι βασεις να δω οτι εχω τα μορια να εισαχθω σε καποια σχολη και να μην εχω εισαχθει..βλακεια ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:06 Ο hale έγραψε: #4.435 20-08-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: σιγουρα δηλαδη?δεν υπαρχει περιπτωση να συμπληρωσαμε λαθος το μηχανογραφικο η να εχουν κανει αυτοι καποιο λαθος?? γιατι πρεπει να τα σκεφτουμε ολα!!!ακομα και τα πιο απιθανα σεναρια Click για ανάπτυξη... Το αν συμπλήρωσες σωστά ή λάθος το μηχανογραφικό εσύ το ξέρεις. Για τα άλλα μην ανυσξχείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:06 Η mihaela έγραψε: #4.436 20-08-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από lazaros: Ετσι και αλλιως mihaela εχεις αντιγραφο του μηχανογραφικου υπογεγραμμενο απο τον υπευθυνο οπου το κατεθεσες Οποτε μην αγχεσαι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... α δικιο εχεις ευχαριστω!! ενα αγχος λιγοτερο...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:07 Η Runway91 έγραψε: #4.437 20-08-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... Απ'τη στιγμή που δεν έχεις κάνει λάθος στο Μηχανογραφικό (π.χ. να έχεις δηλώσει την ακριβώς επόμενη σχολή από αυτήν της επιλογής σου -που οκ, έχει συμβεί στο παρελθόν, αλλά το ελέγχεις ανά πάσα στιγμή στο αντίγραφο του μηχανογραφικού, συν του ότι με το άγχος που είχαμε όλοι κατά τη συμπλήρωση έχουμε διπλο-τριπλο-τσεκάρει, οπότε, εντάξει, υποθέτω), δε γίνεται κάτι τέτοιο...Εντάξει, υπάρχει έλλειψη οργάνωσης κλπ, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Τουλάχιστον, δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο. Αφού στο καθαυτό μηχανογραφικό, είχε πάρα πολλές διευκρινίσεις για το τι γίνεται σε περίπτωση που ισοβαθμούν οι δύο τελευταίοι εισακτέτοι σε μια σχολή -οπότε υπάρχει προνοητικότητα γι'αυτά... Μην αγχώνεσαι, όλα θα είναι μια χαρά! Καλά αποτελέσματα και καλή ..υπομονή (χρειάζεται σε όλους μας μέχρι την ανακοίνωση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:08 Η mihaela έγραψε: #4.438 20-08-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: και εγώ αυτά σκέφτομαι,μήπως είναι λάθος τα μόρια,μήπως μπέρδεψαν την 1η μου επιλογή,αλλά δεν νομίζω να συμβεί! Click για ανάπτυξη... εγω σημερα καθως αγχονομουν οπως παντα για τις βασεις τη σκεφτηκα και αυτη την πιθανοτητα...το εχω ξεζουμησει το αντιγραφο που μας εχουν δωσει...καθε πεντε λεπτα το κοιταω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:09 Η GABRIELLA: #4.439 20-08-09 00:09 αχ ρε παιδια μακαρι να ειναι αυτη την παρασκευη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ησυχασουμε και εμεις και να ξεκινησουμε να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα..ισως πουν κτ αυριο τ πρωι.ελπιζω τουλαχιστον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:10 Η maraki love: #4.440 20-08-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: εγω σημερα καθως αγχονομουν οπως παντα για τις βασεις τη σκεφτηκα και αυτη την πιθανοτητα...το εχω ξεζουμησει το αντιγραφο που μας εχουν δωσει...καθε πεντε λεπτα το κοιταω... Click για ανάπτυξη... και εγώ τα ίδια!!!! πάνω στο γραφείο το,χω,θα το καρφιτσώσω πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: αφου ηδη ειναι 17.464 περιπου.... Click για ανάπτυξη... φιλολογίας λες ή φιλοσοφίας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:01 Ο hale έγραψε: #4.423 20-08-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... Λογικά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.... Αλλα ποτέ δε ξέρεις, για όλα υπάρχει η πρώτη φορά.....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:01 Ο mi3s έγραψε: #4.424 20-08-09 00:01 Φανταστείτε να ξυπνήσουμε αύριο το πρωί να ανοίξουμε την tv και να ακούσουμε και πάμε τώρα να δούμε τις βάσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:02 Η katerina nt: #4.425 20-08-09 00:02 ολοι εχουμε αυτο το φοβο.μην αγχωνεσαι.αν κ εχουν συμβει λαθη κατα καιρους εσυ να εισαι αισιοδοξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. student91 Νεοφερμένο μέλος Ο student91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:02 Ο student91: #4.426 20-08-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: αφου ηδη ειναι 17.464 περιπου.... Click για ανάπτυξη... καπου εκει γυρω θα ειναι και φετος!!νομιζω θα ανεβει..τι νομιζω σιγουρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Η maraki love: #4.427 20-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... και εγώ αυτά σκέφτομαι,μήπως είναι λάθος τα μόρια,μήπως μπέρδεψαν την 1η μου επιλογή,αλλά δεν νομίζω να συμβεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Η katerina nt: #4.428 20-08-09 00:03 σωστα...σε μπερδεψα.φιλολογιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Ο rolingstones: #4.429 20-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Η mihaela έγραψε: #4.430 20-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από hale: Λογικά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.... Click για ανάπτυξη... σιγουρα δηλαδη?δεν υπαρχει περιπτωση να συμπληρωσαμε λαθος το μηχανογραφικο η να εχουν κανει αυτοι καποιο λαθος?? γιατι πρεπει να τα σκεφτουμε ολα!!!ακομα και τα πιο απιθανα σεναρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lazaros Νεοφερμένο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:04 Ο lazaros έγραψε: #4.431 20-08-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... Ετσι και αλλιως mihaela εχεις αντιγραφο του μηχανογραφικου υπογεγραμμενο απο τον υπευθυνο οπου το κατεθεσες Οποτε μην αγχεσαι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η maraki love: #4.432 20-08-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: σωστα...σε μπερδεψα.φιλολογιας Click για ανάπτυξη... τίποτα δεν είναι σίγουρο..αν και δεν παίζει να ανέβουν πάαρα πολύ οι φιλολογίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η katerina nt: #4.433 20-08-09 00:05 λες να ξεπερασει τις 17700? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η mihaela έγραψε: #4.434 20-08-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... αυτο που λεω παρακατω για παραδειγμα να βγουν οι βασεις να δω οτι εχω τα μορια να εισαχθω σε καποια σχολη και να μην εχω εισαχθει..βλακεια ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:06 Ο hale έγραψε: #4.435 20-08-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: σιγουρα δηλαδη?δεν υπαρχει περιπτωση να συμπληρωσαμε λαθος το μηχανογραφικο η να εχουν κανει αυτοι καποιο λαθος?? γιατι πρεπει να τα σκεφτουμε ολα!!!ακομα και τα πιο απιθανα σεναρια Click για ανάπτυξη... Το αν συμπλήρωσες σωστά ή λάθος το μηχανογραφικό εσύ το ξέρεις. Για τα άλλα μην ανυσξχείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:06 Η mihaela έγραψε: #4.436 20-08-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από lazaros: Ετσι και αλλιως mihaela εχεις αντιγραφο του μηχανογραφικου υπογεγραμμενο απο τον υπευθυνο οπου το κατεθεσες Οποτε μην αγχεσαι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... α δικιο εχεις ευχαριστω!! ενα αγχος λιγοτερο...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:07 Η Runway91 έγραψε: #4.437 20-08-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... Απ'τη στιγμή που δεν έχεις κάνει λάθος στο Μηχανογραφικό (π.χ. να έχεις δηλώσει την ακριβώς επόμενη σχολή από αυτήν της επιλογής σου -που οκ, έχει συμβεί στο παρελθόν, αλλά το ελέγχεις ανά πάσα στιγμή στο αντίγραφο του μηχανογραφικού, συν του ότι με το άγχος που είχαμε όλοι κατά τη συμπλήρωση έχουμε διπλο-τριπλο-τσεκάρει, οπότε, εντάξει, υποθέτω), δε γίνεται κάτι τέτοιο...Εντάξει, υπάρχει έλλειψη οργάνωσης κλπ, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Τουλάχιστον, δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο. Αφού στο καθαυτό μηχανογραφικό, είχε πάρα πολλές διευκρινίσεις για το τι γίνεται σε περίπτωση που ισοβαθμούν οι δύο τελευταίοι εισακτέτοι σε μια σχολή -οπότε υπάρχει προνοητικότητα γι'αυτά... Μην αγχώνεσαι, όλα θα είναι μια χαρά! Καλά αποτελέσματα και καλή ..υπομονή (χρειάζεται σε όλους μας μέχρι την ανακοίνωση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:08 Η mihaela έγραψε: #4.438 20-08-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: και εγώ αυτά σκέφτομαι,μήπως είναι λάθος τα μόρια,μήπως μπέρδεψαν την 1η μου επιλογή,αλλά δεν νομίζω να συμβεί! Click για ανάπτυξη... εγω σημερα καθως αγχονομουν οπως παντα για τις βασεις τη σκεφτηκα και αυτη την πιθανοτητα...το εχω ξεζουμησει το αντιγραφο που μας εχουν δωσει...καθε πεντε λεπτα το κοιταω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:09 Η GABRIELLA: #4.439 20-08-09 00:09 αχ ρε παιδια μακαρι να ειναι αυτη την παρασκευη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ησυχασουμε και εμεις και να ξεκινησουμε να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα..ισως πουν κτ αυριο τ πρωι.ελπιζω τουλαχιστον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:10 Η maraki love: #4.440 20-08-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: εγω σημερα καθως αγχονομουν οπως παντα για τις βασεις τη σκεφτηκα και αυτη την πιθανοτητα...το εχω ξεζουμησει το αντιγραφο που μας εχουν δωσει...καθε πεντε λεπτα το κοιταω... Click για ανάπτυξη... και εγώ τα ίδια!!!! πάνω στο γραφείο το,χω,θα το καρφιτσώσω πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... Λογικά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.... Αλλα ποτέ δε ξέρεις, για όλα υπάρχει η πρώτη φορά.....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:01 Ο mi3s έγραψε: #4.424 20-08-09 00:01 Φανταστείτε να ξυπνήσουμε αύριο το πρωί να ανοίξουμε την tv και να ακούσουμε και πάμε τώρα να δούμε τις βάσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:02 Η katerina nt: #4.425 20-08-09 00:02 ολοι εχουμε αυτο το φοβο.μην αγχωνεσαι.αν κ εχουν συμβει λαθη κατα καιρους εσυ να εισαι αισιοδοξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. student91 Νεοφερμένο μέλος Ο student91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:02 Ο student91: #4.426 20-08-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: αφου ηδη ειναι 17.464 περιπου.... Click για ανάπτυξη... καπου εκει γυρω θα ειναι και φετος!!νομιζω θα ανεβει..τι νομιζω σιγουρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Η maraki love: #4.427 20-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... και εγώ αυτά σκέφτομαι,μήπως είναι λάθος τα μόρια,μήπως μπέρδεψαν την 1η μου επιλογή,αλλά δεν νομίζω να συμβεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Η katerina nt: #4.428 20-08-09 00:03 σωστα...σε μπερδεψα.φιλολογιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Ο rolingstones: #4.429 20-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Η mihaela έγραψε: #4.430 20-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από hale: Λογικά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.... Click για ανάπτυξη... σιγουρα δηλαδη?δεν υπαρχει περιπτωση να συμπληρωσαμε λαθος το μηχανογραφικο η να εχουν κανει αυτοι καποιο λαθος?? γιατι πρεπει να τα σκεφτουμε ολα!!!ακομα και τα πιο απιθανα σεναρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lazaros Νεοφερμένο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:04 Ο lazaros έγραψε: #4.431 20-08-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... Ετσι και αλλιως mihaela εχεις αντιγραφο του μηχανογραφικου υπογεγραμμενο απο τον υπευθυνο οπου το κατεθεσες Οποτε μην αγχεσαι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η maraki love: #4.432 20-08-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: σωστα...σε μπερδεψα.φιλολογιας Click για ανάπτυξη... τίποτα δεν είναι σίγουρο..αν και δεν παίζει να ανέβουν πάαρα πολύ οι φιλολογίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η katerina nt: #4.433 20-08-09 00:05 λες να ξεπερασει τις 17700? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η mihaela έγραψε: #4.434 20-08-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... αυτο που λεω παρακατω για παραδειγμα να βγουν οι βασεις να δω οτι εχω τα μορια να εισαχθω σε καποια σχολη και να μην εχω εισαχθει..βλακεια ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:06 Ο hale έγραψε: #4.435 20-08-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: σιγουρα δηλαδη?δεν υπαρχει περιπτωση να συμπληρωσαμε λαθος το μηχανογραφικο η να εχουν κανει αυτοι καποιο λαθος?? γιατι πρεπει να τα σκεφτουμε ολα!!!ακομα και τα πιο απιθανα σεναρια Click για ανάπτυξη... Το αν συμπλήρωσες σωστά ή λάθος το μηχανογραφικό εσύ το ξέρεις. Για τα άλλα μην ανυσξχείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:06 Η mihaela έγραψε: #4.436 20-08-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από lazaros: Ετσι και αλλιως mihaela εχεις αντιγραφο του μηχανογραφικου υπογεγραμμενο απο τον υπευθυνο οπου το κατεθεσες Οποτε μην αγχεσαι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... α δικιο εχεις ευχαριστω!! ενα αγχος λιγοτερο...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:07 Η Runway91 έγραψε: #4.437 20-08-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... Απ'τη στιγμή που δεν έχεις κάνει λάθος στο Μηχανογραφικό (π.χ. να έχεις δηλώσει την ακριβώς επόμενη σχολή από αυτήν της επιλογής σου -που οκ, έχει συμβεί στο παρελθόν, αλλά το ελέγχεις ανά πάσα στιγμή στο αντίγραφο του μηχανογραφικού, συν του ότι με το άγχος που είχαμε όλοι κατά τη συμπλήρωση έχουμε διπλο-τριπλο-τσεκάρει, οπότε, εντάξει, υποθέτω), δε γίνεται κάτι τέτοιο...Εντάξει, υπάρχει έλλειψη οργάνωσης κλπ, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Τουλάχιστον, δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο. Αφού στο καθαυτό μηχανογραφικό, είχε πάρα πολλές διευκρινίσεις για το τι γίνεται σε περίπτωση που ισοβαθμούν οι δύο τελευταίοι εισακτέτοι σε μια σχολή -οπότε υπάρχει προνοητικότητα γι'αυτά... Μην αγχώνεσαι, όλα θα είναι μια χαρά! Καλά αποτελέσματα και καλή ..υπομονή (χρειάζεται σε όλους μας μέχρι την ανακοίνωση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:08 Η mihaela έγραψε: #4.438 20-08-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: και εγώ αυτά σκέφτομαι,μήπως είναι λάθος τα μόρια,μήπως μπέρδεψαν την 1η μου επιλογή,αλλά δεν νομίζω να συμβεί! Click για ανάπτυξη... εγω σημερα καθως αγχονομουν οπως παντα για τις βασεις τη σκεφτηκα και αυτη την πιθανοτητα...το εχω ξεζουμησει το αντιγραφο που μας εχουν δωσει...καθε πεντε λεπτα το κοιταω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:09 Η GABRIELLA: #4.439 20-08-09 00:09 αχ ρε παιδια μακαρι να ειναι αυτη την παρασκευη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ησυχασουμε και εμεις και να ξεκινησουμε να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα..ισως πουν κτ αυριο τ πρωι.ελπιζω τουλαχιστον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:10 Η maraki love: #4.440 20-08-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: εγω σημερα καθως αγχονομουν οπως παντα για τις βασεις τη σκεφτηκα και αυτη την πιθανοτητα...το εχω ξεζουμησει το αντιγραφο που μας εχουν δωσει...καθε πεντε λεπτα το κοιταω... Click για ανάπτυξη... και εγώ τα ίδια!!!! πάνω στο γραφείο το,χω,θα το καρφιτσώσω πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φανταστείτε να ξυπνήσουμε αύριο το πρωί να ανοίξουμε την tv και να ακούσουμε και πάμε τώρα να δούμε τις βάσες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:02 Η katerina nt: #4.425 20-08-09 00:02 ολοι εχουμε αυτο το φοβο.μην αγχωνεσαι.αν κ εχουν συμβει λαθη κατα καιρους εσυ να εισαι αισιοδοξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. student91 Νεοφερμένο μέλος Ο student91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:02 Ο student91: #4.426 20-08-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: αφου ηδη ειναι 17.464 περιπου.... Click για ανάπτυξη... καπου εκει γυρω θα ειναι και φετος!!νομιζω θα ανεβει..τι νομιζω σιγουρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Η maraki love: #4.427 20-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... και εγώ αυτά σκέφτομαι,μήπως είναι λάθος τα μόρια,μήπως μπέρδεψαν την 1η μου επιλογή,αλλά δεν νομίζω να συμβεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Η katerina nt: #4.428 20-08-09 00:03 σωστα...σε μπερδεψα.φιλολογιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Ο rolingstones: #4.429 20-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Η mihaela έγραψε: #4.430 20-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από hale: Λογικά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.... Click για ανάπτυξη... σιγουρα δηλαδη?δεν υπαρχει περιπτωση να συμπληρωσαμε λαθος το μηχανογραφικο η να εχουν κανει αυτοι καποιο λαθος?? γιατι πρεπει να τα σκεφτουμε ολα!!!ακομα και τα πιο απιθανα σεναρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lazaros Νεοφερμένο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:04 Ο lazaros έγραψε: #4.431 20-08-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... Ετσι και αλλιως mihaela εχεις αντιγραφο του μηχανογραφικου υπογεγραμμενο απο τον υπευθυνο οπου το κατεθεσες Οποτε μην αγχεσαι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η maraki love: #4.432 20-08-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: σωστα...σε μπερδεψα.φιλολογιας Click για ανάπτυξη... τίποτα δεν είναι σίγουρο..αν και δεν παίζει να ανέβουν πάαρα πολύ οι φιλολογίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η katerina nt: #4.433 20-08-09 00:05 λες να ξεπερασει τις 17700? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η mihaela έγραψε: #4.434 20-08-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... αυτο που λεω παρακατω για παραδειγμα να βγουν οι βασεις να δω οτι εχω τα μορια να εισαχθω σε καποια σχολη και να μην εχω εισαχθει..βλακεια ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:06 Ο hale έγραψε: #4.435 20-08-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: σιγουρα δηλαδη?δεν υπαρχει περιπτωση να συμπληρωσαμε λαθος το μηχανογραφικο η να εχουν κανει αυτοι καποιο λαθος?? γιατι πρεπει να τα σκεφτουμε ολα!!!ακομα και τα πιο απιθανα σεναρια Click για ανάπτυξη... Το αν συμπλήρωσες σωστά ή λάθος το μηχανογραφικό εσύ το ξέρεις. Για τα άλλα μην ανυσξχείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:06 Η mihaela έγραψε: #4.436 20-08-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από lazaros: Ετσι και αλλιως mihaela εχεις αντιγραφο του μηχανογραφικου υπογεγραμμενο απο τον υπευθυνο οπου το κατεθεσες Οποτε μην αγχεσαι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... α δικιο εχεις ευχαριστω!! ενα αγχος λιγοτερο...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:07 Η Runway91 έγραψε: #4.437 20-08-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... Απ'τη στιγμή που δεν έχεις κάνει λάθος στο Μηχανογραφικό (π.χ. να έχεις δηλώσει την ακριβώς επόμενη σχολή από αυτήν της επιλογής σου -που οκ, έχει συμβεί στο παρελθόν, αλλά το ελέγχεις ανά πάσα στιγμή στο αντίγραφο του μηχανογραφικού, συν του ότι με το άγχος που είχαμε όλοι κατά τη συμπλήρωση έχουμε διπλο-τριπλο-τσεκάρει, οπότε, εντάξει, υποθέτω), δε γίνεται κάτι τέτοιο...Εντάξει, υπάρχει έλλειψη οργάνωσης κλπ, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Τουλάχιστον, δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο. Αφού στο καθαυτό μηχανογραφικό, είχε πάρα πολλές διευκρινίσεις για το τι γίνεται σε περίπτωση που ισοβαθμούν οι δύο τελευταίοι εισακτέτοι σε μια σχολή -οπότε υπάρχει προνοητικότητα γι'αυτά... Μην αγχώνεσαι, όλα θα είναι μια χαρά! Καλά αποτελέσματα και καλή ..υπομονή (χρειάζεται σε όλους μας μέχρι την ανακοίνωση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:08 Η mihaela έγραψε: #4.438 20-08-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: και εγώ αυτά σκέφτομαι,μήπως είναι λάθος τα μόρια,μήπως μπέρδεψαν την 1η μου επιλογή,αλλά δεν νομίζω να συμβεί! Click για ανάπτυξη... εγω σημερα καθως αγχονομουν οπως παντα για τις βασεις τη σκεφτηκα και αυτη την πιθανοτητα...το εχω ξεζουμησει το αντιγραφο που μας εχουν δωσει...καθε πεντε λεπτα το κοιταω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:09 Η GABRIELLA: #4.439 20-08-09 00:09 αχ ρε παιδια μακαρι να ειναι αυτη την παρασκευη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ησυχασουμε και εμεις και να ξεκινησουμε να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα..ισως πουν κτ αυριο τ πρωι.ελπιζω τουλαχιστον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:10 Η maraki love: #4.440 20-08-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: εγω σημερα καθως αγχονομουν οπως παντα για τις βασεις τη σκεφτηκα και αυτη την πιθανοτητα...το εχω ξεζουμησει το αντιγραφο που μας εχουν δωσει...καθε πεντε λεπτα το κοιταω... Click για ανάπτυξη... και εγώ τα ίδια!!!! πάνω στο γραφείο το,χω,θα το καρφιτσώσω πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ολοι εχουμε αυτο το φοβο.μην αγχωνεσαι.αν κ εχουν συμβει λαθη κατα καιρους εσυ να εισαι αισιοδοξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
student91 Νεοφερμένο μέλος Ο student91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:02 Ο student91: #4.426 20-08-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: αφου ηδη ειναι 17.464 περιπου.... Click για ανάπτυξη... καπου εκει γυρω θα ειναι και φετος!!νομιζω θα ανεβει..τι νομιζω σιγουρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Η maraki love: #4.427 20-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... και εγώ αυτά σκέφτομαι,μήπως είναι λάθος τα μόρια,μήπως μπέρδεψαν την 1η μου επιλογή,αλλά δεν νομίζω να συμβεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Η katerina nt: #4.428 20-08-09 00:03 σωστα...σε μπερδεψα.φιλολογιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Ο rolingstones: #4.429 20-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Η mihaela έγραψε: #4.430 20-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από hale: Λογικά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.... Click για ανάπτυξη... σιγουρα δηλαδη?δεν υπαρχει περιπτωση να συμπληρωσαμε λαθος το μηχανογραφικο η να εχουν κανει αυτοι καποιο λαθος?? γιατι πρεπει να τα σκεφτουμε ολα!!!ακομα και τα πιο απιθανα σεναρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lazaros Νεοφερμένο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:04 Ο lazaros έγραψε: #4.431 20-08-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... Ετσι και αλλιως mihaela εχεις αντιγραφο του μηχανογραφικου υπογεγραμμενο απο τον υπευθυνο οπου το κατεθεσες Οποτε μην αγχεσαι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η maraki love: #4.432 20-08-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: σωστα...σε μπερδεψα.φιλολογιας Click για ανάπτυξη... τίποτα δεν είναι σίγουρο..αν και δεν παίζει να ανέβουν πάαρα πολύ οι φιλολογίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η katerina nt: #4.433 20-08-09 00:05 λες να ξεπερασει τις 17700? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η mihaela έγραψε: #4.434 20-08-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... αυτο που λεω παρακατω για παραδειγμα να βγουν οι βασεις να δω οτι εχω τα μορια να εισαχθω σε καποια σχολη και να μην εχω εισαχθει..βλακεια ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:06 Ο hale έγραψε: #4.435 20-08-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: σιγουρα δηλαδη?δεν υπαρχει περιπτωση να συμπληρωσαμε λαθος το μηχανογραφικο η να εχουν κανει αυτοι καποιο λαθος?? γιατι πρεπει να τα σκεφτουμε ολα!!!ακομα και τα πιο απιθανα σεναρια Click για ανάπτυξη... Το αν συμπλήρωσες σωστά ή λάθος το μηχανογραφικό εσύ το ξέρεις. Για τα άλλα μην ανυσξχείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:06 Η mihaela έγραψε: #4.436 20-08-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από lazaros: Ετσι και αλλιως mihaela εχεις αντιγραφο του μηχανογραφικου υπογεγραμμενο απο τον υπευθυνο οπου το κατεθεσες Οποτε μην αγχεσαι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... α δικιο εχεις ευχαριστω!! ενα αγχος λιγοτερο...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:07 Η Runway91 έγραψε: #4.437 20-08-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... Απ'τη στιγμή που δεν έχεις κάνει λάθος στο Μηχανογραφικό (π.χ. να έχεις δηλώσει την ακριβώς επόμενη σχολή από αυτήν της επιλογής σου -που οκ, έχει συμβεί στο παρελθόν, αλλά το ελέγχεις ανά πάσα στιγμή στο αντίγραφο του μηχανογραφικού, συν του ότι με το άγχος που είχαμε όλοι κατά τη συμπλήρωση έχουμε διπλο-τριπλο-τσεκάρει, οπότε, εντάξει, υποθέτω), δε γίνεται κάτι τέτοιο...Εντάξει, υπάρχει έλλειψη οργάνωσης κλπ, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Τουλάχιστον, δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο. Αφού στο καθαυτό μηχανογραφικό, είχε πάρα πολλές διευκρινίσεις για το τι γίνεται σε περίπτωση που ισοβαθμούν οι δύο τελευταίοι εισακτέτοι σε μια σχολή -οπότε υπάρχει προνοητικότητα γι'αυτά... Μην αγχώνεσαι, όλα θα είναι μια χαρά! Καλά αποτελέσματα και καλή ..υπομονή (χρειάζεται σε όλους μας μέχρι την ανακοίνωση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:08 Η mihaela έγραψε: #4.438 20-08-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: και εγώ αυτά σκέφτομαι,μήπως είναι λάθος τα μόρια,μήπως μπέρδεψαν την 1η μου επιλογή,αλλά δεν νομίζω να συμβεί! Click για ανάπτυξη... εγω σημερα καθως αγχονομουν οπως παντα για τις βασεις τη σκεφτηκα και αυτη την πιθανοτητα...το εχω ξεζουμησει το αντιγραφο που μας εχουν δωσει...καθε πεντε λεπτα το κοιταω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:09 Η GABRIELLA: #4.439 20-08-09 00:09 αχ ρε παιδια μακαρι να ειναι αυτη την παρασκευη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ησυχασουμε και εμεις και να ξεκινησουμε να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα..ισως πουν κτ αυριο τ πρωι.ελπιζω τουλαχιστον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:10 Η maraki love: #4.440 20-08-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: εγω σημερα καθως αγχονομουν οπως παντα για τις βασεις τη σκεφτηκα και αυτη την πιθανοτητα...το εχω ξεζουμησει το αντιγραφο που μας εχουν δωσει...καθε πεντε λεπτα το κοιταω... Click για ανάπτυξη... και εγώ τα ίδια!!!! πάνω στο γραφείο το,χω,θα το καρφιτσώσω πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: αφου ηδη ειναι 17.464 περιπου.... Click για ανάπτυξη... καπου εκει γυρω θα ειναι και φετος!!νομιζω θα ανεβει..τι νομιζω σιγουρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Η maraki love: #4.427 20-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... και εγώ αυτά σκέφτομαι,μήπως είναι λάθος τα μόρια,μήπως μπέρδεψαν την 1η μου επιλογή,αλλά δεν νομίζω να συμβεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Η katerina nt: #4.428 20-08-09 00:03 σωστα...σε μπερδεψα.φιλολογιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Ο rolingstones: #4.429 20-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Η mihaela έγραψε: #4.430 20-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από hale: Λογικά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.... Click για ανάπτυξη... σιγουρα δηλαδη?δεν υπαρχει περιπτωση να συμπληρωσαμε λαθος το μηχανογραφικο η να εχουν κανει αυτοι καποιο λαθος?? γιατι πρεπει να τα σκεφτουμε ολα!!!ακομα και τα πιο απιθανα σεναρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lazaros Νεοφερμένο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:04 Ο lazaros έγραψε: #4.431 20-08-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... Ετσι και αλλιως mihaela εχεις αντιγραφο του μηχανογραφικου υπογεγραμμενο απο τον υπευθυνο οπου το κατεθεσες Οποτε μην αγχεσαι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η maraki love: #4.432 20-08-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: σωστα...σε μπερδεψα.φιλολογιας Click για ανάπτυξη... τίποτα δεν είναι σίγουρο..αν και δεν παίζει να ανέβουν πάαρα πολύ οι φιλολογίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η katerina nt: #4.433 20-08-09 00:05 λες να ξεπερασει τις 17700? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η mihaela έγραψε: #4.434 20-08-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... αυτο που λεω παρακατω για παραδειγμα να βγουν οι βασεις να δω οτι εχω τα μορια να εισαχθω σε καποια σχολη και να μην εχω εισαχθει..βλακεια ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:06 Ο hale έγραψε: #4.435 20-08-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: σιγουρα δηλαδη?δεν υπαρχει περιπτωση να συμπληρωσαμε λαθος το μηχανογραφικο η να εχουν κανει αυτοι καποιο λαθος?? γιατι πρεπει να τα σκεφτουμε ολα!!!ακομα και τα πιο απιθανα σεναρια Click για ανάπτυξη... Το αν συμπλήρωσες σωστά ή λάθος το μηχανογραφικό εσύ το ξέρεις. Για τα άλλα μην ανυσξχείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:06 Η mihaela έγραψε: #4.436 20-08-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από lazaros: Ετσι και αλλιως mihaela εχεις αντιγραφο του μηχανογραφικου υπογεγραμμενο απο τον υπευθυνο οπου το κατεθεσες Οποτε μην αγχεσαι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... α δικιο εχεις ευχαριστω!! ενα αγχος λιγοτερο...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:07 Η Runway91 έγραψε: #4.437 20-08-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... Απ'τη στιγμή που δεν έχεις κάνει λάθος στο Μηχανογραφικό (π.χ. να έχεις δηλώσει την ακριβώς επόμενη σχολή από αυτήν της επιλογής σου -που οκ, έχει συμβεί στο παρελθόν, αλλά το ελέγχεις ανά πάσα στιγμή στο αντίγραφο του μηχανογραφικού, συν του ότι με το άγχος που είχαμε όλοι κατά τη συμπλήρωση έχουμε διπλο-τριπλο-τσεκάρει, οπότε, εντάξει, υποθέτω), δε γίνεται κάτι τέτοιο...Εντάξει, υπάρχει έλλειψη οργάνωσης κλπ, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Τουλάχιστον, δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο. Αφού στο καθαυτό μηχανογραφικό, είχε πάρα πολλές διευκρινίσεις για το τι γίνεται σε περίπτωση που ισοβαθμούν οι δύο τελευταίοι εισακτέτοι σε μια σχολή -οπότε υπάρχει προνοητικότητα γι'αυτά... Μην αγχώνεσαι, όλα θα είναι μια χαρά! Καλά αποτελέσματα και καλή ..υπομονή (χρειάζεται σε όλους μας μέχρι την ανακοίνωση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:08 Η mihaela έγραψε: #4.438 20-08-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: και εγώ αυτά σκέφτομαι,μήπως είναι λάθος τα μόρια,μήπως μπέρδεψαν την 1η μου επιλογή,αλλά δεν νομίζω να συμβεί! Click για ανάπτυξη... εγω σημερα καθως αγχονομουν οπως παντα για τις βασεις τη σκεφτηκα και αυτη την πιθανοτητα...το εχω ξεζουμησει το αντιγραφο που μας εχουν δωσει...καθε πεντε λεπτα το κοιταω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:09 Η GABRIELLA: #4.439 20-08-09 00:09 αχ ρε παιδια μακαρι να ειναι αυτη την παρασκευη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ησυχασουμε και εμεις και να ξεκινησουμε να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα..ισως πουν κτ αυριο τ πρωι.ελπιζω τουλαχιστον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:10 Η maraki love: #4.440 20-08-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: εγω σημερα καθως αγχονομουν οπως παντα για τις βασεις τη σκεφτηκα και αυτη την πιθανοτητα...το εχω ξεζουμησει το αντιγραφο που μας εχουν δωσει...καθε πεντε λεπτα το κοιταω... Click για ανάπτυξη... και εγώ τα ίδια!!!! πάνω στο γραφείο το,χω,θα το καρφιτσώσω πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... και εγώ αυτά σκέφτομαι,μήπως είναι λάθος τα μόρια,μήπως μπέρδεψαν την 1η μου επιλογή,αλλά δεν νομίζω να συμβεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Η katerina nt: #4.428 20-08-09 00:03 σωστα...σε μπερδεψα.φιλολογιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Ο rolingstones: #4.429 20-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Η mihaela έγραψε: #4.430 20-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από hale: Λογικά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.... Click για ανάπτυξη... σιγουρα δηλαδη?δεν υπαρχει περιπτωση να συμπληρωσαμε λαθος το μηχανογραφικο η να εχουν κανει αυτοι καποιο λαθος?? γιατι πρεπει να τα σκεφτουμε ολα!!!ακομα και τα πιο απιθανα σεναρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lazaros Νεοφερμένο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:04 Ο lazaros έγραψε: #4.431 20-08-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... Ετσι και αλλιως mihaela εχεις αντιγραφο του μηχανογραφικου υπογεγραμμενο απο τον υπευθυνο οπου το κατεθεσες Οποτε μην αγχεσαι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η maraki love: #4.432 20-08-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: σωστα...σε μπερδεψα.φιλολογιας Click για ανάπτυξη... τίποτα δεν είναι σίγουρο..αν και δεν παίζει να ανέβουν πάαρα πολύ οι φιλολογίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η katerina nt: #4.433 20-08-09 00:05 λες να ξεπερασει τις 17700? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η mihaela έγραψε: #4.434 20-08-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... αυτο που λεω παρακατω για παραδειγμα να βγουν οι βασεις να δω οτι εχω τα μορια να εισαχθω σε καποια σχολη και να μην εχω εισαχθει..βλακεια ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:06 Ο hale έγραψε: #4.435 20-08-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: σιγουρα δηλαδη?δεν υπαρχει περιπτωση να συμπληρωσαμε λαθος το μηχανογραφικο η να εχουν κανει αυτοι καποιο λαθος?? γιατι πρεπει να τα σκεφτουμε ολα!!!ακομα και τα πιο απιθανα σεναρια Click για ανάπτυξη... Το αν συμπλήρωσες σωστά ή λάθος το μηχανογραφικό εσύ το ξέρεις. Για τα άλλα μην ανυσξχείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:06 Η mihaela έγραψε: #4.436 20-08-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από lazaros: Ετσι και αλλιως mihaela εχεις αντιγραφο του μηχανογραφικου υπογεγραμμενο απο τον υπευθυνο οπου το κατεθεσες Οποτε μην αγχεσαι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... α δικιο εχεις ευχαριστω!! ενα αγχος λιγοτερο...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:07 Η Runway91 έγραψε: #4.437 20-08-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... Απ'τη στιγμή που δεν έχεις κάνει λάθος στο Μηχανογραφικό (π.χ. να έχεις δηλώσει την ακριβώς επόμενη σχολή από αυτήν της επιλογής σου -που οκ, έχει συμβεί στο παρελθόν, αλλά το ελέγχεις ανά πάσα στιγμή στο αντίγραφο του μηχανογραφικού, συν του ότι με το άγχος που είχαμε όλοι κατά τη συμπλήρωση έχουμε διπλο-τριπλο-τσεκάρει, οπότε, εντάξει, υποθέτω), δε γίνεται κάτι τέτοιο...Εντάξει, υπάρχει έλλειψη οργάνωσης κλπ, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Τουλάχιστον, δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο. Αφού στο καθαυτό μηχανογραφικό, είχε πάρα πολλές διευκρινίσεις για το τι γίνεται σε περίπτωση που ισοβαθμούν οι δύο τελευταίοι εισακτέτοι σε μια σχολή -οπότε υπάρχει προνοητικότητα γι'αυτά... Μην αγχώνεσαι, όλα θα είναι μια χαρά! Καλά αποτελέσματα και καλή ..υπομονή (χρειάζεται σε όλους μας μέχρι την ανακοίνωση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:08 Η mihaela έγραψε: #4.438 20-08-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: και εγώ αυτά σκέφτομαι,μήπως είναι λάθος τα μόρια,μήπως μπέρδεψαν την 1η μου επιλογή,αλλά δεν νομίζω να συμβεί! Click για ανάπτυξη... εγω σημερα καθως αγχονομουν οπως παντα για τις βασεις τη σκεφτηκα και αυτη την πιθανοτητα...το εχω ξεζουμησει το αντιγραφο που μας εχουν δωσει...καθε πεντε λεπτα το κοιταω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:09 Η GABRIELLA: #4.439 20-08-09 00:09 αχ ρε παιδια μακαρι να ειναι αυτη την παρασκευη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ησυχασουμε και εμεις και να ξεκινησουμε να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα..ισως πουν κτ αυριο τ πρωι.ελπιζω τουλαχιστον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:10 Η maraki love: #4.440 20-08-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: εγω σημερα καθως αγχονομουν οπως παντα για τις βασεις τη σκεφτηκα και αυτη την πιθανοτητα...το εχω ξεζουμησει το αντιγραφο που μας εχουν δωσει...καθε πεντε λεπτα το κοιταω... Click για ανάπτυξη... και εγώ τα ίδια!!!! πάνω στο γραφείο το,χω,θα το καρφιτσώσω πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σωστα...σε μπερδεψα.φιλολογιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Ο rolingstones: #4.429 20-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Η mihaela έγραψε: #4.430 20-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από hale: Λογικά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.... Click για ανάπτυξη... σιγουρα δηλαδη?δεν υπαρχει περιπτωση να συμπληρωσαμε λαθος το μηχανογραφικο η να εχουν κανει αυτοι καποιο λαθος?? γιατι πρεπει να τα σκεφτουμε ολα!!!ακομα και τα πιο απιθανα σεναρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lazaros Νεοφερμένο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:04 Ο lazaros έγραψε: #4.431 20-08-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... Ετσι και αλλιως mihaela εχεις αντιγραφο του μηχανογραφικου υπογεγραμμενο απο τον υπευθυνο οπου το κατεθεσες Οποτε μην αγχεσαι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η maraki love: #4.432 20-08-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: σωστα...σε μπερδεψα.φιλολογιας Click για ανάπτυξη... τίποτα δεν είναι σίγουρο..αν και δεν παίζει να ανέβουν πάαρα πολύ οι φιλολογίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η katerina nt: #4.433 20-08-09 00:05 λες να ξεπερασει τις 17700? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η mihaela έγραψε: #4.434 20-08-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... αυτο που λεω παρακατω για παραδειγμα να βγουν οι βασεις να δω οτι εχω τα μορια να εισαχθω σε καποια σχολη και να μην εχω εισαχθει..βλακεια ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:06 Ο hale έγραψε: #4.435 20-08-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: σιγουρα δηλαδη?δεν υπαρχει περιπτωση να συμπληρωσαμε λαθος το μηχανογραφικο η να εχουν κανει αυτοι καποιο λαθος?? γιατι πρεπει να τα σκεφτουμε ολα!!!ακομα και τα πιο απιθανα σεναρια Click για ανάπτυξη... Το αν συμπλήρωσες σωστά ή λάθος το μηχανογραφικό εσύ το ξέρεις. Για τα άλλα μην ανυσξχείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:06 Η mihaela έγραψε: #4.436 20-08-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από lazaros: Ετσι και αλλιως mihaela εχεις αντιγραφο του μηχανογραφικου υπογεγραμμενο απο τον υπευθυνο οπου το κατεθεσες Οποτε μην αγχεσαι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... α δικιο εχεις ευχαριστω!! ενα αγχος λιγοτερο...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:07 Η Runway91 έγραψε: #4.437 20-08-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... Απ'τη στιγμή που δεν έχεις κάνει λάθος στο Μηχανογραφικό (π.χ. να έχεις δηλώσει την ακριβώς επόμενη σχολή από αυτήν της επιλογής σου -που οκ, έχει συμβεί στο παρελθόν, αλλά το ελέγχεις ανά πάσα στιγμή στο αντίγραφο του μηχανογραφικού, συν του ότι με το άγχος που είχαμε όλοι κατά τη συμπλήρωση έχουμε διπλο-τριπλο-τσεκάρει, οπότε, εντάξει, υποθέτω), δε γίνεται κάτι τέτοιο...Εντάξει, υπάρχει έλλειψη οργάνωσης κλπ, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Τουλάχιστον, δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο. Αφού στο καθαυτό μηχανογραφικό, είχε πάρα πολλές διευκρινίσεις για το τι γίνεται σε περίπτωση που ισοβαθμούν οι δύο τελευταίοι εισακτέτοι σε μια σχολή -οπότε υπάρχει προνοητικότητα γι'αυτά... Μην αγχώνεσαι, όλα θα είναι μια χαρά! Καλά αποτελέσματα και καλή ..υπομονή (χρειάζεται σε όλους μας μέχρι την ανακοίνωση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:08 Η mihaela έγραψε: #4.438 20-08-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: και εγώ αυτά σκέφτομαι,μήπως είναι λάθος τα μόρια,μήπως μπέρδεψαν την 1η μου επιλογή,αλλά δεν νομίζω να συμβεί! Click για ανάπτυξη... εγω σημερα καθως αγχονομουν οπως παντα για τις βασεις τη σκεφτηκα και αυτη την πιθανοτητα...το εχω ξεζουμησει το αντιγραφο που μας εχουν δωσει...καθε πεντε λεπτα το κοιταω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:09 Η GABRIELLA: #4.439 20-08-09 00:09 αχ ρε παιδια μακαρι να ειναι αυτη την παρασκευη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ησυχασουμε και εμεις και να ξεκινησουμε να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα..ισως πουν κτ αυριο τ πρωι.ελπιζω τουλαχιστον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:10 Η maraki love: #4.440 20-08-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: εγω σημερα καθως αγχονομουν οπως παντα για τις βασεις τη σκεφτηκα και αυτη την πιθανοτητα...το εχω ξεζουμησει το αντιγραφο που μας εχουν δωσει...καθε πεντε λεπτα το κοιταω... Click για ανάπτυξη... και εγώ τα ίδια!!!! πάνω στο γραφείο το,χω,θα το καρφιτσώσω πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:03 Η mihaela έγραψε: #4.430 20-08-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από hale: Λογικά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.... Click για ανάπτυξη... σιγουρα δηλαδη?δεν υπαρχει περιπτωση να συμπληρωσαμε λαθος το μηχανογραφικο η να εχουν κανει αυτοι καποιο λαθος?? γιατι πρεπει να τα σκεφτουμε ολα!!!ακομα και τα πιο απιθανα σεναρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lazaros Νεοφερμένο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:04 Ο lazaros έγραψε: #4.431 20-08-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... Ετσι και αλλιως mihaela εχεις αντιγραφο του μηχανογραφικου υπογεγραμμενο απο τον υπευθυνο οπου το κατεθεσες Οποτε μην αγχεσαι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η maraki love: #4.432 20-08-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: σωστα...σε μπερδεψα.φιλολογιας Click για ανάπτυξη... τίποτα δεν είναι σίγουρο..αν και δεν παίζει να ανέβουν πάαρα πολύ οι φιλολογίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η katerina nt: #4.433 20-08-09 00:05 λες να ξεπερασει τις 17700? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η mihaela έγραψε: #4.434 20-08-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... αυτο που λεω παρακατω για παραδειγμα να βγουν οι βασεις να δω οτι εχω τα μορια να εισαχθω σε καποια σχολη και να μην εχω εισαχθει..βλακεια ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:06 Ο hale έγραψε: #4.435 20-08-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: σιγουρα δηλαδη?δεν υπαρχει περιπτωση να συμπληρωσαμε λαθος το μηχανογραφικο η να εχουν κανει αυτοι καποιο λαθος?? γιατι πρεπει να τα σκεφτουμε ολα!!!ακομα και τα πιο απιθανα σεναρια Click για ανάπτυξη... Το αν συμπλήρωσες σωστά ή λάθος το μηχανογραφικό εσύ το ξέρεις. Για τα άλλα μην ανυσξχείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:06 Η mihaela έγραψε: #4.436 20-08-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από lazaros: Ετσι και αλλιως mihaela εχεις αντιγραφο του μηχανογραφικου υπογεγραμμενο απο τον υπευθυνο οπου το κατεθεσες Οποτε μην αγχεσαι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... α δικιο εχεις ευχαριστω!! ενα αγχος λιγοτερο...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:07 Η Runway91 έγραψε: #4.437 20-08-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... Απ'τη στιγμή που δεν έχεις κάνει λάθος στο Μηχανογραφικό (π.χ. να έχεις δηλώσει την ακριβώς επόμενη σχολή από αυτήν της επιλογής σου -που οκ, έχει συμβεί στο παρελθόν, αλλά το ελέγχεις ανά πάσα στιγμή στο αντίγραφο του μηχανογραφικού, συν του ότι με το άγχος που είχαμε όλοι κατά τη συμπλήρωση έχουμε διπλο-τριπλο-τσεκάρει, οπότε, εντάξει, υποθέτω), δε γίνεται κάτι τέτοιο...Εντάξει, υπάρχει έλλειψη οργάνωσης κλπ, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Τουλάχιστον, δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο. Αφού στο καθαυτό μηχανογραφικό, είχε πάρα πολλές διευκρινίσεις για το τι γίνεται σε περίπτωση που ισοβαθμούν οι δύο τελευταίοι εισακτέτοι σε μια σχολή -οπότε υπάρχει προνοητικότητα γι'αυτά... Μην αγχώνεσαι, όλα θα είναι μια χαρά! Καλά αποτελέσματα και καλή ..υπομονή (χρειάζεται σε όλους μας μέχρι την ανακοίνωση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:08 Η mihaela έγραψε: #4.438 20-08-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: και εγώ αυτά σκέφτομαι,μήπως είναι λάθος τα μόρια,μήπως μπέρδεψαν την 1η μου επιλογή,αλλά δεν νομίζω να συμβεί! Click για ανάπτυξη... εγω σημερα καθως αγχονομουν οπως παντα για τις βασεις τη σκεφτηκα και αυτη την πιθανοτητα...το εχω ξεζουμησει το αντιγραφο που μας εχουν δωσει...καθε πεντε λεπτα το κοιταω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:09 Η GABRIELLA: #4.439 20-08-09 00:09 αχ ρε παιδια μακαρι να ειναι αυτη την παρασκευη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ησυχασουμε και εμεις και να ξεκινησουμε να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα..ισως πουν κτ αυριο τ πρωι.ελπιζω τουλαχιστον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:10 Η maraki love: #4.440 20-08-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: εγω σημερα καθως αγχονομουν οπως παντα για τις βασεις τη σκεφτηκα και αυτη την πιθανοτητα...το εχω ξεζουμησει το αντιγραφο που μας εχουν δωσει...καθε πεντε λεπτα το κοιταω... Click για ανάπτυξη... και εγώ τα ίδια!!!! πάνω στο γραφείο το,χω,θα το καρφιτσώσω πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από hale: Λογικά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.... Click για ανάπτυξη... σιγουρα δηλαδη?δεν υπαρχει περιπτωση να συμπληρωσαμε λαθος το μηχανογραφικο η να εχουν κανει αυτοι καποιο λαθος?? γιατι πρεπει να τα σκεφτουμε ολα!!!ακομα και τα πιο απιθανα σεναρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lazaros Νεοφερμένο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:04 Ο lazaros έγραψε: #4.431 20-08-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... Ετσι και αλλιως mihaela εχεις αντιγραφο του μηχανογραφικου υπογεγραμμενο απο τον υπευθυνο οπου το κατεθεσες Οποτε μην αγχεσαι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η maraki love: #4.432 20-08-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: σωστα...σε μπερδεψα.φιλολογιας Click για ανάπτυξη... τίποτα δεν είναι σίγουρο..αν και δεν παίζει να ανέβουν πάαρα πολύ οι φιλολογίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η katerina nt: #4.433 20-08-09 00:05 λες να ξεπερασει τις 17700? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η mihaela έγραψε: #4.434 20-08-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... αυτο που λεω παρακατω για παραδειγμα να βγουν οι βασεις να δω οτι εχω τα μορια να εισαχθω σε καποια σχολη και να μην εχω εισαχθει..βλακεια ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:06 Ο hale έγραψε: #4.435 20-08-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: σιγουρα δηλαδη?δεν υπαρχει περιπτωση να συμπληρωσαμε λαθος το μηχανογραφικο η να εχουν κανει αυτοι καποιο λαθος?? γιατι πρεπει να τα σκεφτουμε ολα!!!ακομα και τα πιο απιθανα σεναρια Click για ανάπτυξη... Το αν συμπλήρωσες σωστά ή λάθος το μηχανογραφικό εσύ το ξέρεις. Για τα άλλα μην ανυσξχείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:06 Η mihaela έγραψε: #4.436 20-08-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από lazaros: Ετσι και αλλιως mihaela εχεις αντιγραφο του μηχανογραφικου υπογεγραμμενο απο τον υπευθυνο οπου το κατεθεσες Οποτε μην αγχεσαι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... α δικιο εχεις ευχαριστω!! ενα αγχος λιγοτερο...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:07 Η Runway91 έγραψε: #4.437 20-08-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... Απ'τη στιγμή που δεν έχεις κάνει λάθος στο Μηχανογραφικό (π.χ. να έχεις δηλώσει την ακριβώς επόμενη σχολή από αυτήν της επιλογής σου -που οκ, έχει συμβεί στο παρελθόν, αλλά το ελέγχεις ανά πάσα στιγμή στο αντίγραφο του μηχανογραφικού, συν του ότι με το άγχος που είχαμε όλοι κατά τη συμπλήρωση έχουμε διπλο-τριπλο-τσεκάρει, οπότε, εντάξει, υποθέτω), δε γίνεται κάτι τέτοιο...Εντάξει, υπάρχει έλλειψη οργάνωσης κλπ, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Τουλάχιστον, δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο. Αφού στο καθαυτό μηχανογραφικό, είχε πάρα πολλές διευκρινίσεις για το τι γίνεται σε περίπτωση που ισοβαθμούν οι δύο τελευταίοι εισακτέτοι σε μια σχολή -οπότε υπάρχει προνοητικότητα γι'αυτά... Μην αγχώνεσαι, όλα θα είναι μια χαρά! Καλά αποτελέσματα και καλή ..υπομονή (χρειάζεται σε όλους μας μέχρι την ανακοίνωση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:08 Η mihaela έγραψε: #4.438 20-08-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: και εγώ αυτά σκέφτομαι,μήπως είναι λάθος τα μόρια,μήπως μπέρδεψαν την 1η μου επιλογή,αλλά δεν νομίζω να συμβεί! Click για ανάπτυξη... εγω σημερα καθως αγχονομουν οπως παντα για τις βασεις τη σκεφτηκα και αυτη την πιθανοτητα...το εχω ξεζουμησει το αντιγραφο που μας εχουν δωσει...καθε πεντε λεπτα το κοιταω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:09 Η GABRIELLA: #4.439 20-08-09 00:09 αχ ρε παιδια μακαρι να ειναι αυτη την παρασκευη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ησυχασουμε και εμεις και να ξεκινησουμε να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα..ισως πουν κτ αυριο τ πρωι.ελπιζω τουλαχιστον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:10 Η maraki love: #4.440 20-08-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: εγω σημερα καθως αγχονομουν οπως παντα για τις βασεις τη σκεφτηκα και αυτη την πιθανοτητα...το εχω ξεζουμησει το αντιγραφο που μας εχουν δωσει...καθε πεντε λεπτα το κοιταω... Click για ανάπτυξη... και εγώ τα ίδια!!!! πάνω στο γραφείο το,χω,θα το καρφιτσώσω πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... Ετσι και αλλιως mihaela εχεις αντιγραφο του μηχανογραφικου υπογεγραμμενο απο τον υπευθυνο οπου το κατεθεσες Οποτε μην αγχεσαι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η maraki love: #4.432 20-08-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: σωστα...σε μπερδεψα.φιλολογιας Click για ανάπτυξη... τίποτα δεν είναι σίγουρο..αν και δεν παίζει να ανέβουν πάαρα πολύ οι φιλολογίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η katerina nt: #4.433 20-08-09 00:05 λες να ξεπερασει τις 17700? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η mihaela έγραψε: #4.434 20-08-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... αυτο που λεω παρακατω για παραδειγμα να βγουν οι βασεις να δω οτι εχω τα μορια να εισαχθω σε καποια σχολη και να μην εχω εισαχθει..βλακεια ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:06 Ο hale έγραψε: #4.435 20-08-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: σιγουρα δηλαδη?δεν υπαρχει περιπτωση να συμπληρωσαμε λαθος το μηχανογραφικο η να εχουν κανει αυτοι καποιο λαθος?? γιατι πρεπει να τα σκεφτουμε ολα!!!ακομα και τα πιο απιθανα σεναρια Click για ανάπτυξη... Το αν συμπλήρωσες σωστά ή λάθος το μηχανογραφικό εσύ το ξέρεις. Για τα άλλα μην ανυσξχείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:06 Η mihaela έγραψε: #4.436 20-08-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από lazaros: Ετσι και αλλιως mihaela εχεις αντιγραφο του μηχανογραφικου υπογεγραμμενο απο τον υπευθυνο οπου το κατεθεσες Οποτε μην αγχεσαι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... α δικιο εχεις ευχαριστω!! ενα αγχος λιγοτερο...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:07 Η Runway91 έγραψε: #4.437 20-08-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... Απ'τη στιγμή που δεν έχεις κάνει λάθος στο Μηχανογραφικό (π.χ. να έχεις δηλώσει την ακριβώς επόμενη σχολή από αυτήν της επιλογής σου -που οκ, έχει συμβεί στο παρελθόν, αλλά το ελέγχεις ανά πάσα στιγμή στο αντίγραφο του μηχανογραφικού, συν του ότι με το άγχος που είχαμε όλοι κατά τη συμπλήρωση έχουμε διπλο-τριπλο-τσεκάρει, οπότε, εντάξει, υποθέτω), δε γίνεται κάτι τέτοιο...Εντάξει, υπάρχει έλλειψη οργάνωσης κλπ, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Τουλάχιστον, δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο. Αφού στο καθαυτό μηχανογραφικό, είχε πάρα πολλές διευκρινίσεις για το τι γίνεται σε περίπτωση που ισοβαθμούν οι δύο τελευταίοι εισακτέτοι σε μια σχολή -οπότε υπάρχει προνοητικότητα γι'αυτά... Μην αγχώνεσαι, όλα θα είναι μια χαρά! Καλά αποτελέσματα και καλή ..υπομονή (χρειάζεται σε όλους μας μέχρι την ανακοίνωση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:08 Η mihaela έγραψε: #4.438 20-08-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: και εγώ αυτά σκέφτομαι,μήπως είναι λάθος τα μόρια,μήπως μπέρδεψαν την 1η μου επιλογή,αλλά δεν νομίζω να συμβεί! Click για ανάπτυξη... εγω σημερα καθως αγχονομουν οπως παντα για τις βασεις τη σκεφτηκα και αυτη την πιθανοτητα...το εχω ξεζουμησει το αντιγραφο που μας εχουν δωσει...καθε πεντε λεπτα το κοιταω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:09 Η GABRIELLA: #4.439 20-08-09 00:09 αχ ρε παιδια μακαρι να ειναι αυτη την παρασκευη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ησυχασουμε και εμεις και να ξεκινησουμε να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα..ισως πουν κτ αυριο τ πρωι.ελπιζω τουλαχιστον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:10 Η maraki love: #4.440 20-08-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: εγω σημερα καθως αγχονομουν οπως παντα για τις βασεις τη σκεφτηκα και αυτη την πιθανοτητα...το εχω ξεζουμησει το αντιγραφο που μας εχουν δωσει...καθε πεντε λεπτα το κοιταω... Click για ανάπτυξη... και εγώ τα ίδια!!!! πάνω στο γραφείο το,χω,θα το καρφιτσώσω πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina nt: σωστα...σε μπερδεψα.φιλολογιας Click για ανάπτυξη... τίποτα δεν είναι σίγουρο..αν και δεν παίζει να ανέβουν πάαρα πολύ οι φιλολογίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η katerina nt: #4.433 20-08-09 00:05 λες να ξεπερασει τις 17700? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η mihaela έγραψε: #4.434 20-08-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... αυτο που λεω παρακατω για παραδειγμα να βγουν οι βασεις να δω οτι εχω τα μορια να εισαχθω σε καποια σχολη και να μην εχω εισαχθει..βλακεια ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:06 Ο hale έγραψε: #4.435 20-08-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: σιγουρα δηλαδη?δεν υπαρχει περιπτωση να συμπληρωσαμε λαθος το μηχανογραφικο η να εχουν κανει αυτοι καποιο λαθος?? γιατι πρεπει να τα σκεφτουμε ολα!!!ακομα και τα πιο απιθανα σεναρια Click για ανάπτυξη... Το αν συμπλήρωσες σωστά ή λάθος το μηχανογραφικό εσύ το ξέρεις. Για τα άλλα μην ανυσξχείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:06 Η mihaela έγραψε: #4.436 20-08-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από lazaros: Ετσι και αλλιως mihaela εχεις αντιγραφο του μηχανογραφικου υπογεγραμμενο απο τον υπευθυνο οπου το κατεθεσες Οποτε μην αγχεσαι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... α δικιο εχεις ευχαριστω!! ενα αγχος λιγοτερο...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:07 Η Runway91 έγραψε: #4.437 20-08-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... Απ'τη στιγμή που δεν έχεις κάνει λάθος στο Μηχανογραφικό (π.χ. να έχεις δηλώσει την ακριβώς επόμενη σχολή από αυτήν της επιλογής σου -που οκ, έχει συμβεί στο παρελθόν, αλλά το ελέγχεις ανά πάσα στιγμή στο αντίγραφο του μηχανογραφικού, συν του ότι με το άγχος που είχαμε όλοι κατά τη συμπλήρωση έχουμε διπλο-τριπλο-τσεκάρει, οπότε, εντάξει, υποθέτω), δε γίνεται κάτι τέτοιο...Εντάξει, υπάρχει έλλειψη οργάνωσης κλπ, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Τουλάχιστον, δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο. Αφού στο καθαυτό μηχανογραφικό, είχε πάρα πολλές διευκρινίσεις για το τι γίνεται σε περίπτωση που ισοβαθμούν οι δύο τελευταίοι εισακτέτοι σε μια σχολή -οπότε υπάρχει προνοητικότητα γι'αυτά... Μην αγχώνεσαι, όλα θα είναι μια χαρά! Καλά αποτελέσματα και καλή ..υπομονή (χρειάζεται σε όλους μας μέχρι την ανακοίνωση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:08 Η mihaela έγραψε: #4.438 20-08-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: και εγώ αυτά σκέφτομαι,μήπως είναι λάθος τα μόρια,μήπως μπέρδεψαν την 1η μου επιλογή,αλλά δεν νομίζω να συμβεί! Click για ανάπτυξη... εγω σημερα καθως αγχονομουν οπως παντα για τις βασεις τη σκεφτηκα και αυτη την πιθανοτητα...το εχω ξεζουμησει το αντιγραφο που μας εχουν δωσει...καθε πεντε λεπτα το κοιταω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:09 Η GABRIELLA: #4.439 20-08-09 00:09 αχ ρε παιδια μακαρι να ειναι αυτη την παρασκευη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ησυχασουμε και εμεις και να ξεκινησουμε να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα..ισως πουν κτ αυριο τ πρωι.ελπιζω τουλαχιστον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:10 Η maraki love: #4.440 20-08-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: εγω σημερα καθως αγχονομουν οπως παντα για τις βασεις τη σκεφτηκα και αυτη την πιθανοτητα...το εχω ξεζουμησει το αντιγραφο που μας εχουν δωσει...καθε πεντε λεπτα το κοιταω... Click για ανάπτυξη... και εγώ τα ίδια!!!! πάνω στο γραφείο το,χω,θα το καρφιτσώσω πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
λες να ξεπερασει τις 17700? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:05 Η mihaela έγραψε: #4.434 20-08-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... αυτο που λεω παρακατω για παραδειγμα να βγουν οι βασεις να δω οτι εχω τα μορια να εισαχθω σε καποια σχολη και να μην εχω εισαχθει..βλακεια ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:06 Ο hale έγραψε: #4.435 20-08-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: σιγουρα δηλαδη?δεν υπαρχει περιπτωση να συμπληρωσαμε λαθος το μηχανογραφικο η να εχουν κανει αυτοι καποιο λαθος?? γιατι πρεπει να τα σκεφτουμε ολα!!!ακομα και τα πιο απιθανα σεναρια Click για ανάπτυξη... Το αν συμπλήρωσες σωστά ή λάθος το μηχανογραφικό εσύ το ξέρεις. Για τα άλλα μην ανυσξχείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:06 Η mihaela έγραψε: #4.436 20-08-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από lazaros: Ετσι και αλλιως mihaela εχεις αντιγραφο του μηχανογραφικου υπογεγραμμενο απο τον υπευθυνο οπου το κατεθεσες Οποτε μην αγχεσαι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... α δικιο εχεις ευχαριστω!! ενα αγχος λιγοτερο...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:07 Η Runway91 έγραψε: #4.437 20-08-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... Απ'τη στιγμή που δεν έχεις κάνει λάθος στο Μηχανογραφικό (π.χ. να έχεις δηλώσει την ακριβώς επόμενη σχολή από αυτήν της επιλογής σου -που οκ, έχει συμβεί στο παρελθόν, αλλά το ελέγχεις ανά πάσα στιγμή στο αντίγραφο του μηχανογραφικού, συν του ότι με το άγχος που είχαμε όλοι κατά τη συμπλήρωση έχουμε διπλο-τριπλο-τσεκάρει, οπότε, εντάξει, υποθέτω), δε γίνεται κάτι τέτοιο...Εντάξει, υπάρχει έλλειψη οργάνωσης κλπ, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Τουλάχιστον, δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο. Αφού στο καθαυτό μηχανογραφικό, είχε πάρα πολλές διευκρινίσεις για το τι γίνεται σε περίπτωση που ισοβαθμούν οι δύο τελευταίοι εισακτέτοι σε μια σχολή -οπότε υπάρχει προνοητικότητα γι'αυτά... Μην αγχώνεσαι, όλα θα είναι μια χαρά! Καλά αποτελέσματα και καλή ..υπομονή (χρειάζεται σε όλους μας μέχρι την ανακοίνωση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:08 Η mihaela έγραψε: #4.438 20-08-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: και εγώ αυτά σκέφτομαι,μήπως είναι λάθος τα μόρια,μήπως μπέρδεψαν την 1η μου επιλογή,αλλά δεν νομίζω να συμβεί! Click για ανάπτυξη... εγω σημερα καθως αγχονομουν οπως παντα για τις βασεις τη σκεφτηκα και αυτη την πιθανοτητα...το εχω ξεζουμησει το αντιγραφο που μας εχουν δωσει...καθε πεντε λεπτα το κοιταω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:09 Η GABRIELLA: #4.439 20-08-09 00:09 αχ ρε παιδια μακαρι να ειναι αυτη την παρασκευη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ησυχασουμε και εμεις και να ξεκινησουμε να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα..ισως πουν κτ αυριο τ πρωι.ελπιζω τουλαχιστον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:10 Η maraki love: #4.440 20-08-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: εγω σημερα καθως αγχονομουν οπως παντα για τις βασεις τη σκεφτηκα και αυτη την πιθανοτητα...το εχω ξεζουμησει το αντιγραφο που μας εχουν δωσει...καθε πεντε λεπτα το κοιταω... Click για ανάπτυξη... και εγώ τα ίδια!!!! πάνω στο γραφείο το,χω,θα το καρφιτσώσω πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... αυτο που λεω παρακατω για παραδειγμα να βγουν οι βασεις να δω οτι εχω τα μορια να εισαχθω σε καποια σχολη και να μην εχω εισαχθει..βλακεια ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:06 Ο hale έγραψε: #4.435 20-08-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: σιγουρα δηλαδη?δεν υπαρχει περιπτωση να συμπληρωσαμε λαθος το μηχανογραφικο η να εχουν κανει αυτοι καποιο λαθος?? γιατι πρεπει να τα σκεφτουμε ολα!!!ακομα και τα πιο απιθανα σεναρια Click για ανάπτυξη... Το αν συμπλήρωσες σωστά ή λάθος το μηχανογραφικό εσύ το ξέρεις. Για τα άλλα μην ανυσξχείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:06 Η mihaela έγραψε: #4.436 20-08-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από lazaros: Ετσι και αλλιως mihaela εχεις αντιγραφο του μηχανογραφικου υπογεγραμμενο απο τον υπευθυνο οπου το κατεθεσες Οποτε μην αγχεσαι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... α δικιο εχεις ευχαριστω!! ενα αγχος λιγοτερο...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:07 Η Runway91 έγραψε: #4.437 20-08-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... Απ'τη στιγμή που δεν έχεις κάνει λάθος στο Μηχανογραφικό (π.χ. να έχεις δηλώσει την ακριβώς επόμενη σχολή από αυτήν της επιλογής σου -που οκ, έχει συμβεί στο παρελθόν, αλλά το ελέγχεις ανά πάσα στιγμή στο αντίγραφο του μηχανογραφικού, συν του ότι με το άγχος που είχαμε όλοι κατά τη συμπλήρωση έχουμε διπλο-τριπλο-τσεκάρει, οπότε, εντάξει, υποθέτω), δε γίνεται κάτι τέτοιο...Εντάξει, υπάρχει έλλειψη οργάνωσης κλπ, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Τουλάχιστον, δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο. Αφού στο καθαυτό μηχανογραφικό, είχε πάρα πολλές διευκρινίσεις για το τι γίνεται σε περίπτωση που ισοβαθμούν οι δύο τελευταίοι εισακτέτοι σε μια σχολή -οπότε υπάρχει προνοητικότητα γι'αυτά... Μην αγχώνεσαι, όλα θα είναι μια χαρά! Καλά αποτελέσματα και καλή ..υπομονή (χρειάζεται σε όλους μας μέχρι την ανακοίνωση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:08 Η mihaela έγραψε: #4.438 20-08-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: και εγώ αυτά σκέφτομαι,μήπως είναι λάθος τα μόρια,μήπως μπέρδεψαν την 1η μου επιλογή,αλλά δεν νομίζω να συμβεί! Click για ανάπτυξη... εγω σημερα καθως αγχονομουν οπως παντα για τις βασεις τη σκεφτηκα και αυτη την πιθανοτητα...το εχω ξεζουμησει το αντιγραφο που μας εχουν δωσει...καθε πεντε λεπτα το κοιταω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:09 Η GABRIELLA: #4.439 20-08-09 00:09 αχ ρε παιδια μακαρι να ειναι αυτη την παρασκευη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ησυχασουμε και εμεις και να ξεκινησουμε να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα..ισως πουν κτ αυριο τ πρωι.ελπιζω τουλαχιστον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:10 Η maraki love: #4.440 20-08-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: εγω σημερα καθως αγχονομουν οπως παντα για τις βασεις τη σκεφτηκα και αυτη την πιθανοτητα...το εχω ξεζουμησει το αντιγραφο που μας εχουν δωσει...καθε πεντε λεπτα το κοιταω... Click για ανάπτυξη... και εγώ τα ίδια!!!! πάνω στο γραφείο το,χω,θα το καρφιτσώσω πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mihaela: σιγουρα δηλαδη?δεν υπαρχει περιπτωση να συμπληρωσαμε λαθος το μηχανογραφικο η να εχουν κανει αυτοι καποιο λαθος?? γιατι πρεπει να τα σκεφτουμε ολα!!!ακομα και τα πιο απιθανα σεναρια Click για ανάπτυξη... Το αν συμπλήρωσες σωστά ή λάθος το μηχανογραφικό εσύ το ξέρεις. Για τα άλλα μην ανυσξχείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:06 Η mihaela έγραψε: #4.436 20-08-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από lazaros: Ετσι και αλλιως mihaela εχεις αντιγραφο του μηχανογραφικου υπογεγραμμενο απο τον υπευθυνο οπου το κατεθεσες Οποτε μην αγχεσαι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... α δικιο εχεις ευχαριστω!! ενα αγχος λιγοτερο...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:07 Η Runway91 έγραψε: #4.437 20-08-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... Απ'τη στιγμή που δεν έχεις κάνει λάθος στο Μηχανογραφικό (π.χ. να έχεις δηλώσει την ακριβώς επόμενη σχολή από αυτήν της επιλογής σου -που οκ, έχει συμβεί στο παρελθόν, αλλά το ελέγχεις ανά πάσα στιγμή στο αντίγραφο του μηχανογραφικού, συν του ότι με το άγχος που είχαμε όλοι κατά τη συμπλήρωση έχουμε διπλο-τριπλο-τσεκάρει, οπότε, εντάξει, υποθέτω), δε γίνεται κάτι τέτοιο...Εντάξει, υπάρχει έλλειψη οργάνωσης κλπ, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Τουλάχιστον, δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο. Αφού στο καθαυτό μηχανογραφικό, είχε πάρα πολλές διευκρινίσεις για το τι γίνεται σε περίπτωση που ισοβαθμούν οι δύο τελευταίοι εισακτέτοι σε μια σχολή -οπότε υπάρχει προνοητικότητα γι'αυτά... Μην αγχώνεσαι, όλα θα είναι μια χαρά! Καλά αποτελέσματα και καλή ..υπομονή (χρειάζεται σε όλους μας μέχρι την ανακοίνωση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:08 Η mihaela έγραψε: #4.438 20-08-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: και εγώ αυτά σκέφτομαι,μήπως είναι λάθος τα μόρια,μήπως μπέρδεψαν την 1η μου επιλογή,αλλά δεν νομίζω να συμβεί! Click για ανάπτυξη... εγω σημερα καθως αγχονομουν οπως παντα για τις βασεις τη σκεφτηκα και αυτη την πιθανοτητα...το εχω ξεζουμησει το αντιγραφο που μας εχουν δωσει...καθε πεντε λεπτα το κοιταω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:09 Η GABRIELLA: #4.439 20-08-09 00:09 αχ ρε παιδια μακαρι να ειναι αυτη την παρασκευη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ησυχασουμε και εμεις και να ξεκινησουμε να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα..ισως πουν κτ αυριο τ πρωι.ελπιζω τουλαχιστον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:10 Η maraki love: #4.440 20-08-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: εγω σημερα καθως αγχονομουν οπως παντα για τις βασεις τη σκεφτηκα και αυτη την πιθανοτητα...το εχω ξεζουμησει το αντιγραφο που μας εχουν δωσει...καθε πεντε λεπτα το κοιταω... Click για ανάπτυξη... και εγώ τα ίδια!!!! πάνω στο γραφείο το,χω,θα το καρφιτσώσω πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από lazaros: Ετσι και αλλιως mihaela εχεις αντιγραφο του μηχανογραφικου υπογεγραμμενο απο τον υπευθυνο οπου το κατεθεσες Οποτε μην αγχεσαι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... α δικιο εχεις ευχαριστω!! ενα αγχος λιγοτερο...:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Runway91 Νεοφερμένο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:07 Η Runway91 έγραψε: #4.437 20-08-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... Απ'τη στιγμή που δεν έχεις κάνει λάθος στο Μηχανογραφικό (π.χ. να έχεις δηλώσει την ακριβώς επόμενη σχολή από αυτήν της επιλογής σου -που οκ, έχει συμβεί στο παρελθόν, αλλά το ελέγχεις ανά πάσα στιγμή στο αντίγραφο του μηχανογραφικού, συν του ότι με το άγχος που είχαμε όλοι κατά τη συμπλήρωση έχουμε διπλο-τριπλο-τσεκάρει, οπότε, εντάξει, υποθέτω), δε γίνεται κάτι τέτοιο...Εντάξει, υπάρχει έλλειψη οργάνωσης κλπ, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Τουλάχιστον, δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο. Αφού στο καθαυτό μηχανογραφικό, είχε πάρα πολλές διευκρινίσεις για το τι γίνεται σε περίπτωση που ισοβαθμούν οι δύο τελευταίοι εισακτέτοι σε μια σχολή -οπότε υπάρχει προνοητικότητα γι'αυτά... Μην αγχώνεσαι, όλα θα είναι μια χαρά! Καλά αποτελέσματα και καλή ..υπομονή (χρειάζεται σε όλους μας μέχρι την ανακοίνωση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:08 Η mihaela έγραψε: #4.438 20-08-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: και εγώ αυτά σκέφτομαι,μήπως είναι λάθος τα μόρια,μήπως μπέρδεψαν την 1η μου επιλογή,αλλά δεν νομίζω να συμβεί! Click για ανάπτυξη... εγω σημερα καθως αγχονομουν οπως παντα για τις βασεις τη σκεφτηκα και αυτη την πιθανοτητα...το εχω ξεζουμησει το αντιγραφο που μας εχουν δωσει...καθε πεντε λεπτα το κοιταω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:09 Η GABRIELLA: #4.439 20-08-09 00:09 αχ ρε παιδια μακαρι να ειναι αυτη την παρασκευη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ησυχασουμε και εμεις και να ξεκινησουμε να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα..ισως πουν κτ αυριο τ πρωι.ελπιζω τουλαχιστον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:10 Η maraki love: #4.440 20-08-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: εγω σημερα καθως αγχονομουν οπως παντα για τις βασεις τη σκεφτηκα και αυτη την πιθανοτητα...το εχω ξεζουμησει το αντιγραφο που μας εχουν δωσει...καθε πεντε λεπτα το κοιταω... Click για ανάπτυξη... και εγώ τα ίδια!!!! πάνω στο γραφείο το,χω,θα το καρφιτσώσω πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mihaela: να ρωτησω κατι βλακεια μπορει να΄ναι αλλα η πρωτη θα΄ναι η ητελευταια?? υπαρχει περιπτωση νε παει κατι λαθος με το μηχανογραφικο και ενω πιανουμε τη βαση καποιας σχολης να μην εισαχθουμε?δηλαδη να την εχουμε δηλωσει να εχουμε οσα μορια χρειαζονται και να μην εχουμε εισαχθει σε αυτην??απ΄το αγχος νομιζω εχω αρχισει να σκεφτομαι βλακειες αλλα τι να κανω και γω??λιγη κατανοηση.. Click για ανάπτυξη... Απ'τη στιγμή που δεν έχεις κάνει λάθος στο Μηχανογραφικό (π.χ. να έχεις δηλώσει την ακριβώς επόμενη σχολή από αυτήν της επιλογής σου -που οκ, έχει συμβεί στο παρελθόν, αλλά το ελέγχεις ανά πάσα στιγμή στο αντίγραφο του μηχανογραφικού, συν του ότι με το άγχος που είχαμε όλοι κατά τη συμπλήρωση έχουμε διπλο-τριπλο-τσεκάρει, οπότε, εντάξει, υποθέτω), δε γίνεται κάτι τέτοιο...Εντάξει, υπάρχει έλλειψη οργάνωσης κλπ, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Τουλάχιστον, δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο. Αφού στο καθαυτό μηχανογραφικό, είχε πάρα πολλές διευκρινίσεις για το τι γίνεται σε περίπτωση που ισοβαθμούν οι δύο τελευταίοι εισακτέτοι σε μια σχολή -οπότε υπάρχει προνοητικότητα γι'αυτά... Μην αγχώνεσαι, όλα θα είναι μια χαρά! Καλά αποτελέσματα και καλή ..υπομονή (χρειάζεται σε όλους μας μέχρι την ανακοίνωση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mihaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μιχαελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλμυρός (Μαγνησία). Έχει γράψει 269 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:08 Η mihaela έγραψε: #4.438 20-08-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: και εγώ αυτά σκέφτομαι,μήπως είναι λάθος τα μόρια,μήπως μπέρδεψαν την 1η μου επιλογή,αλλά δεν νομίζω να συμβεί! Click για ανάπτυξη... εγω σημερα καθως αγχονομουν οπως παντα για τις βασεις τη σκεφτηκα και αυτη την πιθανοτητα...το εχω ξεζουμησει το αντιγραφο που μας εχουν δωσει...καθε πεντε λεπτα το κοιταω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:09 Η GABRIELLA: #4.439 20-08-09 00:09 αχ ρε παιδια μακαρι να ειναι αυτη την παρασκευη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ησυχασουμε και εμεις και να ξεκινησουμε να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα..ισως πουν κτ αυριο τ πρωι.ελπιζω τουλαχιστον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:10 Η maraki love: #4.440 20-08-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: εγω σημερα καθως αγχονομουν οπως παντα για τις βασεις τη σκεφτηκα και αυτη την πιθανοτητα...το εχω ξεζουμησει το αντιγραφο που μας εχουν δωσει...καθε πεντε λεπτα το κοιταω... Click για ανάπτυξη... και εγώ τα ίδια!!!! πάνω στο γραφείο το,χω,θα το καρφιτσώσω πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: και εγώ αυτά σκέφτομαι,μήπως είναι λάθος τα μόρια,μήπως μπέρδεψαν την 1η μου επιλογή,αλλά δεν νομίζω να συμβεί! Click για ανάπτυξη... εγω σημερα καθως αγχονομουν οπως παντα για τις βασεις τη σκεφτηκα και αυτη την πιθανοτητα...το εχω ξεζουμησει το αντιγραφο που μας εχουν δωσει...καθε πεντε λεπτα το κοιταω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GABRIELLA Δραστήριο μέλος Η GABRIELLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλολογίας Πελοποννήσου (Καλαμάτα) και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:09 Η GABRIELLA: #4.439 20-08-09 00:09 αχ ρε παιδια μακαρι να ειναι αυτη την παρασκευη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ησυχασουμε και εμεις και να ξεκινησουμε να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα..ισως πουν κτ αυριο τ πρωι.ελπιζω τουλαχιστον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:10 Η maraki love: #4.440 20-08-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: εγω σημερα καθως αγχονομουν οπως παντα για τις βασεις τη σκεφτηκα και αυτη την πιθανοτητα...το εχω ξεζουμησει το αντιγραφο που μας εχουν δωσει...καθε πεντε λεπτα το κοιταω... Click για ανάπτυξη... και εγώ τα ίδια!!!! πάνω στο γραφείο το,χω,θα το καρφιτσώσω πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
αχ ρε παιδια μακαρι να ειναι αυτη την παρασκευη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ησυχασουμε και εμεις και να ξεκινησουμε να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα..ισως πουν κτ αυριο τ πρωι.ελπιζω τουλαχιστον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2009 στις 00:10 Η maraki love: #4.440 20-08-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από mihaela: εγω σημερα καθως αγχονομουν οπως παντα για τις βασεις τη σκεφτηκα και αυτη την πιθανοτητα...το εχω ξεζουμησει το αντιγραφο που μας εχουν δωσει...καθε πεντε λεπτα το κοιταω... Click για ανάπτυξη... και εγώ τα ίδια!!!! πάνω στο γραφείο το,χω,θα το καρφιτσώσω πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από mihaela: εγω σημερα καθως αγχονομουν οπως παντα για τις βασεις τη σκεφτηκα και αυτη την πιθανοτητα...το εχω ξεζουμησει το αντιγραφο που μας εχουν δωσει...καθε πεντε λεπτα το κοιταω... Click για ανάπτυξη... και εγώ τα ίδια!!!! πάνω στο γραφείο το,χω,θα το καρφιτσώσω πουθενά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.