Ας εκφράσω και εγώ τη γνώμη μου, και ας είμαι μικρός. Το πολύ πολύ να με πάρετε με τις ντομάτες
Κάθεστε και αγχώνεστε για κάτι που ούτως ή άλλως κάποια στιγμή θα έρθει. Σημασία δεν έχει ο καιρός αλλά το αποτέλεσμα. Εύχομαι όλοι να περάσετε εκεί που θέλετε. Όλοι πάνω κάτω ξέρετε που θα περάσετε, δεν νομίζω να υπάρχει άτομο που να μην έχει σκεφτεί "Εκεί θα πάω σίγουρα". Ακούτε τον κάθενα που μπαίνει εδώ μέσα και παίζει με τον πόνο σας και τον ρωτάτε πράγματα σοβαρά, περιμένοντας μια σοβαρή απάντηση, που προφανώς ποτέ δεν θα πάρετε. Είναι Αύγουστος, ο καλύτερος μήνας του καλοκαιριού κατ' εμέ. Αφήστε την οθόνη του υπολογιστή και βγείτε βολτίτσες, αδειάστε το μυαλό σας από κάθε αρνητική σκέψη και το άγχος. Ένα χρόνο είχατε αγωνία, άγχος, κούραση, απογοητεύσεις, χαρές...Τώρα που φτάσατε στο τέλος, ησυχάστε. Πέρασε η δύσκολη χρονιά, τώρα αρχίζουν τα ωραία γι' αυτούς που προσπάθησαν και θα τα καταφέρουν.
Πάνω αριστερά έχει ένα κουμπάκι που λέει "Έξοδος". Πατήστε το, ηρεμήστε, αδειάστε το κεφάλι σας και εδώ θα είμαστε να χαρούμε να ακούσουμε την επιτυχία, όταν μάθετε γι' αυτήν.