arximidis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catherine3
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
genetics_75
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ουτε εγω εχω καποιο γνωστο στο επαγγελμα!!! Και για αυτο μου λενε να παω οδοντιατρικη αλλα σημασια εχει τι θελουμε να κανουμε!!
:no1:
οοοοο δήλωση respect
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τι να σου πω.. Στην Ελλάδα λένε έχει κορεστεί το επάγγελμα. Αλλά και ποια επαγγελματα δεν έχουν κορεστεί; Βγαίνουν περισσότεροι επιστήμονες από ότι χρειάζεται. Όλοι γιατροί, μηχανικοί και δικηγόροι..Δηλαδη savoulinho τι πιστευεις εχει καλη επαγγελματικη αποκατασταση για εμενα που δεν εχω καποιον συγγενη που να ειναι στο επαγγελμα??![]()
Γιαυτο ήρθε ο καθαριστής του κλιματιστικού και για μια δουλειά 10 λεπτων για 2 κλιματιστικα μας πήρε 90 έουρος.
Κοίτα υπάρχει και το εξωτερικό αν τα βρεις σκούρα. Τώρα με την κρίση βέβαια και εκεί gtp είναι..
arximidis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν δηλαδη ηξερα οτι θα βρισκω να χτιζω δε θα ειχα πορβλημα!
Darkness
Περιβόητο μέλος

ΡΕ foreverfreak ε οχι να πεσεις κ απο το μπαλκονι...

arximidis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν δειτε να βγουν τιποτα προβλεψεις για τις βασεις στα ΤΕΙ plaese ενημερωστε..!!!
ΡΕ foreverfreak ε οχι να πεσεις κ απο το μπαλκονι...![]()
Ok BAM BAM
genetics_75
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν δειτε να βγουν τιποτα προβλεψεις για τις βασεις στα ΤΕΙ plaese ενημερωστε..!!!
ΡΕ foreverfreak ε οχι να πεσεις κ απο το μπαλκονι...![]()
ασε τον ανθρωπο να εκφραστεί ελεύθερα!!!!
savoulino , απολυτο δίκιο έχεις.......... και στο εξωτερικό ειναι gtp , απλά σιγουρα υπάρχουν περισσότερες θέσεις.........
Catherine3
Εκκολαπτόμενο μέλος

Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και μένα θα μου άρεσε ένας τέτοιος κλάδος. Υπάρχει παρεμφερής τομέας στο απθ αν είδες.Τι να σου πω!! Εγω θελω να ασχοληθω με εναν κλαδο σχετικο με την οικολογια!!Οι οικοδομες δν με πολυενδιαφερουν για την ωρα, βεβαια οταν μπω στην σχολη ισως αλλαξω γνωμη αλλα μεχρι τοτε εχω καιρο. Και επαναλαμβανω σκεψου τι θα σε κανει πιο χαρουμενο κ εγω περισυ αν πηγαινα στους ΗΜΜΥ στην ξανθη ισως να ειχα καλυτερη αποκατασταση αλλα δν με ευχαριστουσε το αντικειμενο της σχολης σντιθετα απο του πολιτικου.Το ξερω οτι χωρις γνωστους θα ειναι δυσκολα αλλα δεν θελω να απογοητευομαι απο τωρα!!
Επίσης ''λέει'' μεταπτυχιακό σε βιοκλιματικό σχεδιασμό δηλαδή κατασκευές που να αξιοποιούν την ηλιακή ενεργεια κτλ
arximidis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τι να σου πω!! Εγω θελω να ασχοληθω με εναν κλαδο σχετικο με την οικολογια!!Οι οικοδομες δν με πολυενδιαφερουν για την ωρα, βεβαια οταν μπω στην σχολη ισως αλλαξω γνωμη αλλα μεχρι τοτε εχω καιρο. Και επαναλαμβανω σκεψου τι θα σε κανει πιο χαρουμενο κ εγω περισυ αν πηγαινα στους ΗΜΜΥ στην ξανθη ισως να ειχα καλυτερη αποκατασταση αλλα δν με ευχαριστουσε το αντικειμενο της σχολης σντιθετα απο του πολιτικου.Το ξερω οτι χωρις γνωστους θα ειναι δυσκολα αλλα δεν θελω να απογοητευομαι απο τωρα!!
Σωστα τα λες αλλα εχω δει και στις 2 σχολες τα μαθηματα, ξερω τις προοπτικες τους και μου αρεσουν εξισου...τελοσπαντων θα δουμε!! Ευχαριστω πολυ παιδια παω για υπνο γτ δν την παλευω, καλη συνεχεια!
Catherine3
Εκκολαπτόμενο μέλος

-----------------------------------------
Καληνυχτα παντος ο καθηγητης του φροντιστηριου μου θα ελεγε ΗΜΜΥ στο λεω και αυτο
manoslaw
Νεοφερμένο μέλος

overthirty
Νεοφερμένο μέλος

χρειαζομαι το 10 στα γερμανικα.Ο βαθμος δυσκολιας στα ειδικα μαθηματα ειναι πολυ μεγαλος? εχει δωσει κανεις γερμανικα παλαιοτερα?Βλέπω πήρανε φόρα οι θεωρητικοί. Παιδιά ησυχάστε. Τα μόρια στο 1ο πεδίο κινούνται καθοδικά σε σχέση με πέρσι. Και σε σχέση με το βαθμό πρόσβασης. Αριθμητικά αν το πάρετε βγάινει αυτό. Κι αν ακόμα υπάρξει άνοδος δεν πρόκειται να είναι τότση όση δίνει ο Αρμαγιαννακης. Υπολογίστε από - 80 έως + 45 για τις σχολές του 1ου πεδίου.
georg18
Νεοφερμένο μέλος

rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος

georg18
Νεοφερμένο μέλος

https://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&tag=9283&pubid=4304844
Αυτα πως σου φαινονται;https://wwk.kathimerini.gr/kathnews/graph/28-06-09/s29.pdf απολυτως λογικα μου φαινονται
Και αυτο.........
https://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/38314.html
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος

τα ιδια πραγματα λενε ολαΔειτε και αυτο
Αυτα πως σου φαινονται;
Και αυτο.........
https://www.madata.gr/index.php/epikairotita/social/38314.html
foreverfreak
Διάσημο μέλος

freestylemachine
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.