It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:18 Ο It's mOnEy honey: #4.021 18-08-09 18:18 Αρχική Δημοσίευση από nefi: off οντως εισαι πολυ γλυκουλα κ φαινεσαι κ μικροτερη Click για ανάπτυξη... νταξει ρε παιδια?ποσο αλλο off topic?το μαράκι ειναι κουκλίτσα αλλα ας γυρίσουμε στις βάσεις.κάτι νεότερο?καποιο λίνκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:19 Ο foreverfreak: #4.022 18-08-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: off:thanx!! μια γιαγιά στο δρόμο μου είπε χθες: έχω τον εγγονό μου στο δημοτικό,κι εσύ δημοτικό δεν πας;;;; Click για ανάπτυξη... Εγω θα σε κανα για προνηπιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:19 Η maraki love: #4.023 18-08-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εγω θα σε κανα για προνηπιο... Click για ανάπτυξη... Κων/νε θα τα πούμε στο msn Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:19 Η nefi έγραψε: #4.024 18-08-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: off:thanx!! μια γιαγιά στο δρόμο μου είπε χθες: έχω τον εγγονό μου στο δημοτικό,κι εσύ δημοτικό δεν πας;;;; Click για ανάπτυξη... εγω τι να πω? εμενα ενας με περασε για αγορι!!! ελεοοος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Ο KeepBreathing: #4.025 18-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από nefi: εγω τι να πω? εμενα ενας με περασε για αγορι!!! ελεοοος Click για ανάπτυξη... Γειά σου ρε Βαγγελάραααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Η Darkness έγραψε: #4.026 18-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: Κων/νε θα τα πούμε στο msn Click για ανάπτυξη... ας κλαψουμε απο τωρα για τον Κωστα....Η Μαρια θα τον ξεσκισει στο μσν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Η maraki love: #4.027 18-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από nefi: εγω τι να πω? εμενα ενας με περασε για αγορι!!! ελεοοος Click για ανάπτυξη... :eleos: έχεις ανεβάσει καμιά foto? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:22 Η nefi έγραψε: #4.028 18-08-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Δεν καταλαβες καλα nefi μου, ο κουλης δεν κανει προβλεψεις, ο κουλης σου λεει που περασες... Click για ανάπτυξη... θεελω κουλη τωρααααααααααααααααααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:23 Η Darkness έγραψε: #4.029 18-08-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Xmmmm καααααλήή είναιιιιιιι... Ποιός είπαμε είναι ο αριθμος σου Μαράκι; Click για ανάπτυξη... ρε..........κερατωνεις την κοπελα σου κ μαλιστα μπροστα στη ξαδελφη σου? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:23 Ο djimmakos: #4.030 18-08-09 18:23 Ηρεμήστε με τα off-topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:23 Ο KeepBreathing: #4.031 18-08-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από nefi: θεελω κουλη τωρααααααααααααααααααααα!! Click για ανάπτυξη... OUUUUUU 666 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:24 Ο hale έγραψε: #4.032 18-08-09 18:24 Ο koulis δεν είναι εδώ αυτή τη στιγμή, αφήστε το μυνημά σας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:24 Ο foreverfreak: #4.033 18-08-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε..........κερατωνεις την κοπελα σου κ μαλιστα μπροστα στη ξαδελφη σου? :!: Click για ανάπτυξη... Eιστε οντως ξαδερφια:s?? Υ.Γ: Το μαμησαμε με τα off!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:26 Ο Gaspar έγραψε: #4.034 18-08-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από nefi: θεελω κουλη τωρααααααααααααααααααααα!! Click για ανάπτυξη... πω πω!!!! αντρα θέλει τώρα τον εθέλει. κουλη όταν μπείς ξανά απάντησε της σε παρακαλώ, και μήν ξεχάσεις το ''λυπάμε'' στο τέλος.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:26 Ο KeepBreathing: #4.035 18-08-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε..........κερατωνεις την κοπελα σου κ μαλιστα μπροστα στη ξαδελφη σου? :!: Click για ανάπτυξη... Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:28 Ο hale έγραψε: #4.036 18-08-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Click για ανάπτυξη... Λογικά Τρίτη ή Τετάρτη θα ανακοινωθούν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:28 Η Darkness έγραψε: #4.037 18-08-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Eιστε οντως ξαδερφια:s?? Υ.Γ: Το μαμησαμε με τα off!! Click για ανάπτυξη... ναι ειμαστε τριτα ξαδελφια....για αυτο μπαινω εδω μεσω για να τονν παρακολουθω.... ναι πολυ off αλλα κ τι αλλο μπορουμε να κανουμε? πρεπει να ηρεμησουμε κ λιγο. Αφου κανεις δε ξερει ποτε βγαινουν οι βασεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:29 Ο It's mOnEy honey: #4.038 18-08-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Click για ανάπτυξη... πριν τις 24 σίγουρα.το είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:29 Η Darkness έγραψε: #4.039 18-08-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από hale: Λογικά Τρίτη ή Τετάρτη θα ανακοινωθούν..... Click για ανάπτυξη... ατσα..........και αλλος με φωτο? θα βαλω κ εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:30 Ο KeepBreathing: #4.040 18-08-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ειμαστε τριτα ξαδελφια....για αυτο μπαινω εδω μεσω για να τονν παρακολουθω.... ναι πολυ off αλλα κ τι αλλο μπορουμε να κανουμε? πρεπει να ηρεμησουμε κ λιγο. Αφου κανεις δε ξερει ποτε βγαινουν οι βασεις.. Click για ανάπτυξη... τι τριτα βρε χαζη αφου οι γονεις μας ειναι πρωτα ξαδερφια. Άρα εμείς είμαστε δεύτερα ξαδέρφια... Ε γιατί να βγούνε τρίτη?ΟΧΙ.εχω κανονίσει τρίτη να πάμε για pro δεν με βολεύει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 200 201 202 203 204 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 202 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 202 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nefi: off οντως εισαι πολυ γλυκουλα κ φαινεσαι κ μικροτερη Click για ανάπτυξη... νταξει ρε παιδια?ποσο αλλο off topic?το μαράκι ειναι κουκλίτσα αλλα ας γυρίσουμε στις βάσεις.κάτι νεότερο?καποιο λίνκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:19 Ο foreverfreak: #4.022 18-08-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: off:thanx!! μια γιαγιά στο δρόμο μου είπε χθες: έχω τον εγγονό μου στο δημοτικό,κι εσύ δημοτικό δεν πας;;;; Click για ανάπτυξη... Εγω θα σε κανα για προνηπιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:19 Η maraki love: #4.023 18-08-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εγω θα σε κανα για προνηπιο... Click για ανάπτυξη... Κων/νε θα τα πούμε στο msn Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:19 Η nefi έγραψε: #4.024 18-08-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: off:thanx!! μια γιαγιά στο δρόμο μου είπε χθες: έχω τον εγγονό μου στο δημοτικό,κι εσύ δημοτικό δεν πας;;;; Click για ανάπτυξη... εγω τι να πω? εμενα ενας με περασε για αγορι!!! ελεοοος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Ο KeepBreathing: #4.025 18-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από nefi: εγω τι να πω? εμενα ενας με περασε για αγορι!!! ελεοοος Click για ανάπτυξη... Γειά σου ρε Βαγγελάραααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Η Darkness έγραψε: #4.026 18-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: Κων/νε θα τα πούμε στο msn Click για ανάπτυξη... ας κλαψουμε απο τωρα για τον Κωστα....Η Μαρια θα τον ξεσκισει στο μσν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Η maraki love: #4.027 18-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από nefi: εγω τι να πω? εμενα ενας με περασε για αγορι!!! ελεοοος Click για ανάπτυξη... :eleos: έχεις ανεβάσει καμιά foto? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:22 Η nefi έγραψε: #4.028 18-08-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Δεν καταλαβες καλα nefi μου, ο κουλης δεν κανει προβλεψεις, ο κουλης σου λεει που περασες... Click για ανάπτυξη... θεελω κουλη τωρααααααααααααααααααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:23 Η Darkness έγραψε: #4.029 18-08-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Xmmmm καααααλήή είναιιιιιιι... Ποιός είπαμε είναι ο αριθμος σου Μαράκι; Click για ανάπτυξη... ρε..........κερατωνεις την κοπελα σου κ μαλιστα μπροστα στη ξαδελφη σου? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:23 Ο djimmakos: #4.030 18-08-09 18:23 Ηρεμήστε με τα off-topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:23 Ο KeepBreathing: #4.031 18-08-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από nefi: θεελω κουλη τωρααααααααααααααααααααα!! Click για ανάπτυξη... OUUUUUU 666 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:24 Ο hale έγραψε: #4.032 18-08-09 18:24 Ο koulis δεν είναι εδώ αυτή τη στιγμή, αφήστε το μυνημά σας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:24 Ο foreverfreak: #4.033 18-08-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε..........κερατωνεις την κοπελα σου κ μαλιστα μπροστα στη ξαδελφη σου? :!: Click για ανάπτυξη... Eιστε οντως ξαδερφια:s?? Υ.Γ: Το μαμησαμε με τα off!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:26 Ο Gaspar έγραψε: #4.034 18-08-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από nefi: θεελω κουλη τωρααααααααααααααααααααα!! Click για ανάπτυξη... πω πω!!!! αντρα θέλει τώρα τον εθέλει. κουλη όταν μπείς ξανά απάντησε της σε παρακαλώ, και μήν ξεχάσεις το ''λυπάμε'' στο τέλος.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:26 Ο KeepBreathing: #4.035 18-08-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε..........κερατωνεις την κοπελα σου κ μαλιστα μπροστα στη ξαδελφη σου? :!: Click για ανάπτυξη... Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:28 Ο hale έγραψε: #4.036 18-08-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Click για ανάπτυξη... Λογικά Τρίτη ή Τετάρτη θα ανακοινωθούν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:28 Η Darkness έγραψε: #4.037 18-08-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Eιστε οντως ξαδερφια:s?? Υ.Γ: Το μαμησαμε με τα off!! Click για ανάπτυξη... ναι ειμαστε τριτα ξαδελφια....για αυτο μπαινω εδω μεσω για να τονν παρακολουθω.... ναι πολυ off αλλα κ τι αλλο μπορουμε να κανουμε? πρεπει να ηρεμησουμε κ λιγο. Αφου κανεις δε ξερει ποτε βγαινουν οι βασεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:29 Ο It's mOnEy honey: #4.038 18-08-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Click για ανάπτυξη... πριν τις 24 σίγουρα.το είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:29 Η Darkness έγραψε: #4.039 18-08-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από hale: Λογικά Τρίτη ή Τετάρτη θα ανακοινωθούν..... Click για ανάπτυξη... ατσα..........και αλλος με φωτο? θα βαλω κ εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:30 Ο KeepBreathing: #4.040 18-08-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ειμαστε τριτα ξαδελφια....για αυτο μπαινω εδω μεσω για να τονν παρακολουθω.... ναι πολυ off αλλα κ τι αλλο μπορουμε να κανουμε? πρεπει να ηρεμησουμε κ λιγο. Αφου κανεις δε ξερει ποτε βγαινουν οι βασεις.. Click για ανάπτυξη... τι τριτα βρε χαζη αφου οι γονεις μας ειναι πρωτα ξαδερφια. Άρα εμείς είμαστε δεύτερα ξαδέρφια... Ε γιατί να βγούνε τρίτη?ΟΧΙ.εχω κανονίσει τρίτη να πάμε για pro δεν με βολεύει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 200 201 202 203 204 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 202 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 202 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: off:thanx!! μια γιαγιά στο δρόμο μου είπε χθες: έχω τον εγγονό μου στο δημοτικό,κι εσύ δημοτικό δεν πας;;;; Click για ανάπτυξη... Εγω θα σε κανα για προνηπιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:19 Η maraki love: #4.023 18-08-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εγω θα σε κανα για προνηπιο... Click για ανάπτυξη... Κων/νε θα τα πούμε στο msn Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:19 Η nefi έγραψε: #4.024 18-08-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: off:thanx!! μια γιαγιά στο δρόμο μου είπε χθες: έχω τον εγγονό μου στο δημοτικό,κι εσύ δημοτικό δεν πας;;;; Click για ανάπτυξη... εγω τι να πω? εμενα ενας με περασε για αγορι!!! ελεοοος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Ο KeepBreathing: #4.025 18-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από nefi: εγω τι να πω? εμενα ενας με περασε για αγορι!!! ελεοοος Click για ανάπτυξη... Γειά σου ρε Βαγγελάραααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Η Darkness έγραψε: #4.026 18-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: Κων/νε θα τα πούμε στο msn Click για ανάπτυξη... ας κλαψουμε απο τωρα για τον Κωστα....Η Μαρια θα τον ξεσκισει στο μσν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Η maraki love: #4.027 18-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από nefi: εγω τι να πω? εμενα ενας με περασε για αγορι!!! ελεοοος Click για ανάπτυξη... :eleos: έχεις ανεβάσει καμιά foto? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:22 Η nefi έγραψε: #4.028 18-08-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Δεν καταλαβες καλα nefi μου, ο κουλης δεν κανει προβλεψεις, ο κουλης σου λεει που περασες... Click για ανάπτυξη... θεελω κουλη τωρααααααααααααααααααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:23 Η Darkness έγραψε: #4.029 18-08-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Xmmmm καααααλήή είναιιιιιιι... Ποιός είπαμε είναι ο αριθμος σου Μαράκι; Click για ανάπτυξη... ρε..........κερατωνεις την κοπελα σου κ μαλιστα μπροστα στη ξαδελφη σου? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:23 Ο djimmakos: #4.030 18-08-09 18:23 Ηρεμήστε με τα off-topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:23 Ο KeepBreathing: #4.031 18-08-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από nefi: θεελω κουλη τωρααααααααααααααααααααα!! Click για ανάπτυξη... OUUUUUU 666 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:24 Ο hale έγραψε: #4.032 18-08-09 18:24 Ο koulis δεν είναι εδώ αυτή τη στιγμή, αφήστε το μυνημά σας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:24 Ο foreverfreak: #4.033 18-08-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε..........κερατωνεις την κοπελα σου κ μαλιστα μπροστα στη ξαδελφη σου? :!: Click για ανάπτυξη... Eιστε οντως ξαδερφια:s?? Υ.Γ: Το μαμησαμε με τα off!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:26 Ο Gaspar έγραψε: #4.034 18-08-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από nefi: θεελω κουλη τωρααααααααααααααααααααα!! Click για ανάπτυξη... πω πω!!!! αντρα θέλει τώρα τον εθέλει. κουλη όταν μπείς ξανά απάντησε της σε παρακαλώ, και μήν ξεχάσεις το ''λυπάμε'' στο τέλος.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:26 Ο KeepBreathing: #4.035 18-08-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε..........κερατωνεις την κοπελα σου κ μαλιστα μπροστα στη ξαδελφη σου? :!: Click για ανάπτυξη... Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:28 Ο hale έγραψε: #4.036 18-08-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Click για ανάπτυξη... Λογικά Τρίτη ή Τετάρτη θα ανακοινωθούν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:28 Η Darkness έγραψε: #4.037 18-08-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Eιστε οντως ξαδερφια:s?? Υ.Γ: Το μαμησαμε με τα off!! Click για ανάπτυξη... ναι ειμαστε τριτα ξαδελφια....για αυτο μπαινω εδω μεσω για να τονν παρακολουθω.... ναι πολυ off αλλα κ τι αλλο μπορουμε να κανουμε? πρεπει να ηρεμησουμε κ λιγο. Αφου κανεις δε ξερει ποτε βγαινουν οι βασεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:29 Ο It's mOnEy honey: #4.038 18-08-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Click για ανάπτυξη... πριν τις 24 σίγουρα.το είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:29 Η Darkness έγραψε: #4.039 18-08-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από hale: Λογικά Τρίτη ή Τετάρτη θα ανακοινωθούν..... Click για ανάπτυξη... ατσα..........και αλλος με φωτο? θα βαλω κ εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:30 Ο KeepBreathing: #4.040 18-08-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ειμαστε τριτα ξαδελφια....για αυτο μπαινω εδω μεσω για να τονν παρακολουθω.... ναι πολυ off αλλα κ τι αλλο μπορουμε να κανουμε? πρεπει να ηρεμησουμε κ λιγο. Αφου κανεις δε ξερει ποτε βγαινουν οι βασεις.. Click για ανάπτυξη... τι τριτα βρε χαζη αφου οι γονεις μας ειναι πρωτα ξαδερφια. Άρα εμείς είμαστε δεύτερα ξαδέρφια... Ε γιατί να βγούνε τρίτη?ΟΧΙ.εχω κανονίσει τρίτη να πάμε για pro δεν με βολεύει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 200 201 202 203 204 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 202 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 202 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Εγω θα σε κανα για προνηπιο... Click για ανάπτυξη... Κων/νε θα τα πούμε στο msn Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:19 Η nefi έγραψε: #4.024 18-08-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: off:thanx!! μια γιαγιά στο δρόμο μου είπε χθες: έχω τον εγγονό μου στο δημοτικό,κι εσύ δημοτικό δεν πας;;;; Click για ανάπτυξη... εγω τι να πω? εμενα ενας με περασε για αγορι!!! ελεοοος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Ο KeepBreathing: #4.025 18-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από nefi: εγω τι να πω? εμενα ενας με περασε για αγορι!!! ελεοοος Click για ανάπτυξη... Γειά σου ρε Βαγγελάραααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Η Darkness έγραψε: #4.026 18-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: Κων/νε θα τα πούμε στο msn Click για ανάπτυξη... ας κλαψουμε απο τωρα για τον Κωστα....Η Μαρια θα τον ξεσκισει στο μσν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Η maraki love: #4.027 18-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από nefi: εγω τι να πω? εμενα ενας με περασε για αγορι!!! ελεοοος Click για ανάπτυξη... :eleos: έχεις ανεβάσει καμιά foto? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:22 Η nefi έγραψε: #4.028 18-08-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Δεν καταλαβες καλα nefi μου, ο κουλης δεν κανει προβλεψεις, ο κουλης σου λεει που περασες... Click για ανάπτυξη... θεελω κουλη τωρααααααααααααααααααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:23 Η Darkness έγραψε: #4.029 18-08-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Xmmmm καααααλήή είναιιιιιιι... Ποιός είπαμε είναι ο αριθμος σου Μαράκι; Click για ανάπτυξη... ρε..........κερατωνεις την κοπελα σου κ μαλιστα μπροστα στη ξαδελφη σου? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:23 Ο djimmakos: #4.030 18-08-09 18:23 Ηρεμήστε με τα off-topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:23 Ο KeepBreathing: #4.031 18-08-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από nefi: θεελω κουλη τωρααααααααααααααααααααα!! Click για ανάπτυξη... OUUUUUU 666 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:24 Ο hale έγραψε: #4.032 18-08-09 18:24 Ο koulis δεν είναι εδώ αυτή τη στιγμή, αφήστε το μυνημά σας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:24 Ο foreverfreak: #4.033 18-08-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε..........κερατωνεις την κοπελα σου κ μαλιστα μπροστα στη ξαδελφη σου? :!: Click για ανάπτυξη... Eιστε οντως ξαδερφια:s?? Υ.Γ: Το μαμησαμε με τα off!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:26 Ο Gaspar έγραψε: #4.034 18-08-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από nefi: θεελω κουλη τωρααααααααααααααααααααα!! Click για ανάπτυξη... πω πω!!!! αντρα θέλει τώρα τον εθέλει. κουλη όταν μπείς ξανά απάντησε της σε παρακαλώ, και μήν ξεχάσεις το ''λυπάμε'' στο τέλος.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:26 Ο KeepBreathing: #4.035 18-08-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε..........κερατωνεις την κοπελα σου κ μαλιστα μπροστα στη ξαδελφη σου? :!: Click για ανάπτυξη... Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:28 Ο hale έγραψε: #4.036 18-08-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Click για ανάπτυξη... Λογικά Τρίτη ή Τετάρτη θα ανακοινωθούν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:28 Η Darkness έγραψε: #4.037 18-08-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Eιστε οντως ξαδερφια:s?? Υ.Γ: Το μαμησαμε με τα off!! Click για ανάπτυξη... ναι ειμαστε τριτα ξαδελφια....για αυτο μπαινω εδω μεσω για να τονν παρακολουθω.... ναι πολυ off αλλα κ τι αλλο μπορουμε να κανουμε? πρεπει να ηρεμησουμε κ λιγο. Αφου κανεις δε ξερει ποτε βγαινουν οι βασεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:29 Ο It's mOnEy honey: #4.038 18-08-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Click για ανάπτυξη... πριν τις 24 σίγουρα.το είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:29 Η Darkness έγραψε: #4.039 18-08-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από hale: Λογικά Τρίτη ή Τετάρτη θα ανακοινωθούν..... Click για ανάπτυξη... ατσα..........και αλλος με φωτο? θα βαλω κ εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:30 Ο KeepBreathing: #4.040 18-08-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ειμαστε τριτα ξαδελφια....για αυτο μπαινω εδω μεσω για να τονν παρακολουθω.... ναι πολυ off αλλα κ τι αλλο μπορουμε να κανουμε? πρεπει να ηρεμησουμε κ λιγο. Αφου κανεις δε ξερει ποτε βγαινουν οι βασεις.. Click για ανάπτυξη... τι τριτα βρε χαζη αφου οι γονεις μας ειναι πρωτα ξαδερφια. Άρα εμείς είμαστε δεύτερα ξαδέρφια... Ε γιατί να βγούνε τρίτη?ΟΧΙ.εχω κανονίσει τρίτη να πάμε για pro δεν με βολεύει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 200 201 202 203 204 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 202 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 202 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: off:thanx!! μια γιαγιά στο δρόμο μου είπε χθες: έχω τον εγγονό μου στο δημοτικό,κι εσύ δημοτικό δεν πας;;;; Click για ανάπτυξη... εγω τι να πω? εμενα ενας με περασε για αγορι!!! ελεοοος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Ο KeepBreathing: #4.025 18-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από nefi: εγω τι να πω? εμενα ενας με περασε για αγορι!!! ελεοοος Click για ανάπτυξη... Γειά σου ρε Βαγγελάραααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Η Darkness έγραψε: #4.026 18-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: Κων/νε θα τα πούμε στο msn Click για ανάπτυξη... ας κλαψουμε απο τωρα για τον Κωστα....Η Μαρια θα τον ξεσκισει στο μσν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Η maraki love: #4.027 18-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από nefi: εγω τι να πω? εμενα ενας με περασε για αγορι!!! ελεοοος Click για ανάπτυξη... :eleos: έχεις ανεβάσει καμιά foto? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:22 Η nefi έγραψε: #4.028 18-08-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Δεν καταλαβες καλα nefi μου, ο κουλης δεν κανει προβλεψεις, ο κουλης σου λεει που περασες... Click για ανάπτυξη... θεελω κουλη τωρααααααααααααααααααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:23 Η Darkness έγραψε: #4.029 18-08-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Xmmmm καααααλήή είναιιιιιιι... Ποιός είπαμε είναι ο αριθμος σου Μαράκι; Click για ανάπτυξη... ρε..........κερατωνεις την κοπελα σου κ μαλιστα μπροστα στη ξαδελφη σου? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:23 Ο djimmakos: #4.030 18-08-09 18:23 Ηρεμήστε με τα off-topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:23 Ο KeepBreathing: #4.031 18-08-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από nefi: θεελω κουλη τωρααααααααααααααααααααα!! Click για ανάπτυξη... OUUUUUU 666 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:24 Ο hale έγραψε: #4.032 18-08-09 18:24 Ο koulis δεν είναι εδώ αυτή τη στιγμή, αφήστε το μυνημά σας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:24 Ο foreverfreak: #4.033 18-08-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε..........κερατωνεις την κοπελα σου κ μαλιστα μπροστα στη ξαδελφη σου? :!: Click για ανάπτυξη... Eιστε οντως ξαδερφια:s?? Υ.Γ: Το μαμησαμε με τα off!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:26 Ο Gaspar έγραψε: #4.034 18-08-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από nefi: θεελω κουλη τωρααααααααααααααααααααα!! Click για ανάπτυξη... πω πω!!!! αντρα θέλει τώρα τον εθέλει. κουλη όταν μπείς ξανά απάντησε της σε παρακαλώ, και μήν ξεχάσεις το ''λυπάμε'' στο τέλος.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:26 Ο KeepBreathing: #4.035 18-08-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε..........κερατωνεις την κοπελα σου κ μαλιστα μπροστα στη ξαδελφη σου? :!: Click για ανάπτυξη... Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:28 Ο hale έγραψε: #4.036 18-08-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Click για ανάπτυξη... Λογικά Τρίτη ή Τετάρτη θα ανακοινωθούν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:28 Η Darkness έγραψε: #4.037 18-08-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Eιστε οντως ξαδερφια:s?? Υ.Γ: Το μαμησαμε με τα off!! Click για ανάπτυξη... ναι ειμαστε τριτα ξαδελφια....για αυτο μπαινω εδω μεσω για να τονν παρακολουθω.... ναι πολυ off αλλα κ τι αλλο μπορουμε να κανουμε? πρεπει να ηρεμησουμε κ λιγο. Αφου κανεις δε ξερει ποτε βγαινουν οι βασεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:29 Ο It's mOnEy honey: #4.038 18-08-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Click για ανάπτυξη... πριν τις 24 σίγουρα.το είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:29 Η Darkness έγραψε: #4.039 18-08-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από hale: Λογικά Τρίτη ή Τετάρτη θα ανακοινωθούν..... Click για ανάπτυξη... ατσα..........και αλλος με φωτο? θα βαλω κ εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:30 Ο KeepBreathing: #4.040 18-08-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ειμαστε τριτα ξαδελφια....για αυτο μπαινω εδω μεσω για να τονν παρακολουθω.... ναι πολυ off αλλα κ τι αλλο μπορουμε να κανουμε? πρεπει να ηρεμησουμε κ λιγο. Αφου κανεις δε ξερει ποτε βγαινουν οι βασεις.. Click για ανάπτυξη... τι τριτα βρε χαζη αφου οι γονεις μας ειναι πρωτα ξαδερφια. Άρα εμείς είμαστε δεύτερα ξαδέρφια... Ε γιατί να βγούνε τρίτη?ΟΧΙ.εχω κανονίσει τρίτη να πάμε για pro δεν με βολεύει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 200 201 202 203 204 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 202 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 202 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nefi: εγω τι να πω? εμενα ενας με περασε για αγορι!!! ελεοοος Click για ανάπτυξη... Γειά σου ρε Βαγγελάραααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Η Darkness έγραψε: #4.026 18-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: Κων/νε θα τα πούμε στο msn Click για ανάπτυξη... ας κλαψουμε απο τωρα για τον Κωστα....Η Μαρια θα τον ξεσκισει στο μσν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Η maraki love: #4.027 18-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από nefi: εγω τι να πω? εμενα ενας με περασε για αγορι!!! ελεοοος Click για ανάπτυξη... :eleos: έχεις ανεβάσει καμιά foto? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:22 Η nefi έγραψε: #4.028 18-08-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Δεν καταλαβες καλα nefi μου, ο κουλης δεν κανει προβλεψεις, ο κουλης σου λεει που περασες... Click για ανάπτυξη... θεελω κουλη τωρααααααααααααααααααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:23 Η Darkness έγραψε: #4.029 18-08-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Xmmmm καααααλήή είναιιιιιιι... Ποιός είπαμε είναι ο αριθμος σου Μαράκι; Click για ανάπτυξη... ρε..........κερατωνεις την κοπελα σου κ μαλιστα μπροστα στη ξαδελφη σου? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:23 Ο djimmakos: #4.030 18-08-09 18:23 Ηρεμήστε με τα off-topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:23 Ο KeepBreathing: #4.031 18-08-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από nefi: θεελω κουλη τωρααααααααααααααααααααα!! Click για ανάπτυξη... OUUUUUU 666 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:24 Ο hale έγραψε: #4.032 18-08-09 18:24 Ο koulis δεν είναι εδώ αυτή τη στιγμή, αφήστε το μυνημά σας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:24 Ο foreverfreak: #4.033 18-08-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε..........κερατωνεις την κοπελα σου κ μαλιστα μπροστα στη ξαδελφη σου? :!: Click για ανάπτυξη... Eιστε οντως ξαδερφια:s?? Υ.Γ: Το μαμησαμε με τα off!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:26 Ο Gaspar έγραψε: #4.034 18-08-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από nefi: θεελω κουλη τωρααααααααααααααααααααα!! Click για ανάπτυξη... πω πω!!!! αντρα θέλει τώρα τον εθέλει. κουλη όταν μπείς ξανά απάντησε της σε παρακαλώ, και μήν ξεχάσεις το ''λυπάμε'' στο τέλος.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:26 Ο KeepBreathing: #4.035 18-08-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε..........κερατωνεις την κοπελα σου κ μαλιστα μπροστα στη ξαδελφη σου? :!: Click για ανάπτυξη... Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:28 Ο hale έγραψε: #4.036 18-08-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Click για ανάπτυξη... Λογικά Τρίτη ή Τετάρτη θα ανακοινωθούν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:28 Η Darkness έγραψε: #4.037 18-08-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Eιστε οντως ξαδερφια:s?? Υ.Γ: Το μαμησαμε με τα off!! Click για ανάπτυξη... ναι ειμαστε τριτα ξαδελφια....για αυτο μπαινω εδω μεσω για να τονν παρακολουθω.... ναι πολυ off αλλα κ τι αλλο μπορουμε να κανουμε? πρεπει να ηρεμησουμε κ λιγο. Αφου κανεις δε ξερει ποτε βγαινουν οι βασεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:29 Ο It's mOnEy honey: #4.038 18-08-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Click για ανάπτυξη... πριν τις 24 σίγουρα.το είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:29 Η Darkness έγραψε: #4.039 18-08-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από hale: Λογικά Τρίτη ή Τετάρτη θα ανακοινωθούν..... Click για ανάπτυξη... ατσα..........και αλλος με φωτο? θα βαλω κ εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:30 Ο KeepBreathing: #4.040 18-08-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ειμαστε τριτα ξαδελφια....για αυτο μπαινω εδω μεσω για να τονν παρακολουθω.... ναι πολυ off αλλα κ τι αλλο μπορουμε να κανουμε? πρεπει να ηρεμησουμε κ λιγο. Αφου κανεις δε ξερει ποτε βγαινουν οι βασεις.. Click για ανάπτυξη... τι τριτα βρε χαζη αφου οι γονεις μας ειναι πρωτα ξαδερφια. Άρα εμείς είμαστε δεύτερα ξαδέρφια... Ε γιατί να βγούνε τρίτη?ΟΧΙ.εχω κανονίσει τρίτη να πάμε για pro δεν με βολεύει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 200 201 202 203 204 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 202 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 202 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marakigreece: Κων/νε θα τα πούμε στο msn Click για ανάπτυξη... ας κλαψουμε απο τωρα για τον Κωστα....Η Μαρια θα τον ξεσκισει στο μσν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love Διάσημο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Η maraki love: #4.027 18-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από nefi: εγω τι να πω? εμενα ενας με περασε για αγορι!!! ελεοοος Click για ανάπτυξη... :eleos: έχεις ανεβάσει καμιά foto? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:22 Η nefi έγραψε: #4.028 18-08-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Δεν καταλαβες καλα nefi μου, ο κουλης δεν κανει προβλεψεις, ο κουλης σου λεει που περασες... Click για ανάπτυξη... θεελω κουλη τωρααααααααααααααααααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:23 Η Darkness έγραψε: #4.029 18-08-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Xmmmm καααααλήή είναιιιιιιι... Ποιός είπαμε είναι ο αριθμος σου Μαράκι; Click για ανάπτυξη... ρε..........κερατωνεις την κοπελα σου κ μαλιστα μπροστα στη ξαδελφη σου? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:23 Ο djimmakos: #4.030 18-08-09 18:23 Ηρεμήστε με τα off-topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:23 Ο KeepBreathing: #4.031 18-08-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από nefi: θεελω κουλη τωρααααααααααααααααααααα!! Click για ανάπτυξη... OUUUUUU 666 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:24 Ο hale έγραψε: #4.032 18-08-09 18:24 Ο koulis δεν είναι εδώ αυτή τη στιγμή, αφήστε το μυνημά σας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:24 Ο foreverfreak: #4.033 18-08-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε..........κερατωνεις την κοπελα σου κ μαλιστα μπροστα στη ξαδελφη σου? :!: Click για ανάπτυξη... Eιστε οντως ξαδερφια:s?? Υ.Γ: Το μαμησαμε με τα off!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:26 Ο Gaspar έγραψε: #4.034 18-08-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από nefi: θεελω κουλη τωρααααααααααααααααααααα!! Click για ανάπτυξη... πω πω!!!! αντρα θέλει τώρα τον εθέλει. κουλη όταν μπείς ξανά απάντησε της σε παρακαλώ, και μήν ξεχάσεις το ''λυπάμε'' στο τέλος.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:26 Ο KeepBreathing: #4.035 18-08-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε..........κερατωνεις την κοπελα σου κ μαλιστα μπροστα στη ξαδελφη σου? :!: Click για ανάπτυξη... Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:28 Ο hale έγραψε: #4.036 18-08-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Click για ανάπτυξη... Λογικά Τρίτη ή Τετάρτη θα ανακοινωθούν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:28 Η Darkness έγραψε: #4.037 18-08-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Eιστε οντως ξαδερφια:s?? Υ.Γ: Το μαμησαμε με τα off!! Click για ανάπτυξη... ναι ειμαστε τριτα ξαδελφια....για αυτο μπαινω εδω μεσω για να τονν παρακολουθω.... ναι πολυ off αλλα κ τι αλλο μπορουμε να κανουμε? πρεπει να ηρεμησουμε κ λιγο. Αφου κανεις δε ξερει ποτε βγαινουν οι βασεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:29 Ο It's mOnEy honey: #4.038 18-08-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Click για ανάπτυξη... πριν τις 24 σίγουρα.το είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:29 Η Darkness έγραψε: #4.039 18-08-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από hale: Λογικά Τρίτη ή Τετάρτη θα ανακοινωθούν..... Click για ανάπτυξη... ατσα..........και αλλος με φωτο? θα βαλω κ εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:30 Ο KeepBreathing: #4.040 18-08-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ειμαστε τριτα ξαδελφια....για αυτο μπαινω εδω μεσω για να τονν παρακολουθω.... ναι πολυ off αλλα κ τι αλλο μπορουμε να κανουμε? πρεπει να ηρεμησουμε κ λιγο. Αφου κανεις δε ξερει ποτε βγαινουν οι βασεις.. Click για ανάπτυξη... τι τριτα βρε χαζη αφου οι γονεις μας ειναι πρωτα ξαδερφια. Άρα εμείς είμαστε δεύτερα ξαδέρφια... Ε γιατί να βγούνε τρίτη?ΟΧΙ.εχω κανονίσει τρίτη να πάμε για pro δεν με βολεύει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 200 201 202 203 204 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 202 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 202 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nefi: εγω τι να πω? εμενα ενας με περασε για αγορι!!! ελεοοος Click για ανάπτυξη... :eleos: έχεις ανεβάσει καμιά foto? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:22 Η nefi έγραψε: #4.028 18-08-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Δεν καταλαβες καλα nefi μου, ο κουλης δεν κανει προβλεψεις, ο κουλης σου λεει που περασες... Click για ανάπτυξη... θεελω κουλη τωρααααααααααααααααααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:23 Η Darkness έγραψε: #4.029 18-08-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Xmmmm καααααλήή είναιιιιιιι... Ποιός είπαμε είναι ο αριθμος σου Μαράκι; Click για ανάπτυξη... ρε..........κερατωνεις την κοπελα σου κ μαλιστα μπροστα στη ξαδελφη σου? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:23 Ο djimmakos: #4.030 18-08-09 18:23 Ηρεμήστε με τα off-topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:23 Ο KeepBreathing: #4.031 18-08-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από nefi: θεελω κουλη τωρααααααααααααααααααααα!! Click για ανάπτυξη... OUUUUUU 666 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:24 Ο hale έγραψε: #4.032 18-08-09 18:24 Ο koulis δεν είναι εδώ αυτή τη στιγμή, αφήστε το μυνημά σας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:24 Ο foreverfreak: #4.033 18-08-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε..........κερατωνεις την κοπελα σου κ μαλιστα μπροστα στη ξαδελφη σου? :!: Click για ανάπτυξη... Eιστε οντως ξαδερφια:s?? Υ.Γ: Το μαμησαμε με τα off!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:26 Ο Gaspar έγραψε: #4.034 18-08-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από nefi: θεελω κουλη τωρααααααααααααααααααααα!! Click για ανάπτυξη... πω πω!!!! αντρα θέλει τώρα τον εθέλει. κουλη όταν μπείς ξανά απάντησε της σε παρακαλώ, και μήν ξεχάσεις το ''λυπάμε'' στο τέλος.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:26 Ο KeepBreathing: #4.035 18-08-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε..........κερατωνεις την κοπελα σου κ μαλιστα μπροστα στη ξαδελφη σου? :!: Click για ανάπτυξη... Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:28 Ο hale έγραψε: #4.036 18-08-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Click για ανάπτυξη... Λογικά Τρίτη ή Τετάρτη θα ανακοινωθούν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:28 Η Darkness έγραψε: #4.037 18-08-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Eιστε οντως ξαδερφια:s?? Υ.Γ: Το μαμησαμε με τα off!! Click για ανάπτυξη... ναι ειμαστε τριτα ξαδελφια....για αυτο μπαινω εδω μεσω για να τονν παρακολουθω.... ναι πολυ off αλλα κ τι αλλο μπορουμε να κανουμε? πρεπει να ηρεμησουμε κ λιγο. Αφου κανεις δε ξερει ποτε βγαινουν οι βασεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:29 Ο It's mOnEy honey: #4.038 18-08-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Click για ανάπτυξη... πριν τις 24 σίγουρα.το είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:29 Η Darkness έγραψε: #4.039 18-08-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από hale: Λογικά Τρίτη ή Τετάρτη θα ανακοινωθούν..... Click για ανάπτυξη... ατσα..........και αλλος με φωτο? θα βαλω κ εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:30 Ο KeepBreathing: #4.040 18-08-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ειμαστε τριτα ξαδελφια....για αυτο μπαινω εδω μεσω για να τονν παρακολουθω.... ναι πολυ off αλλα κ τι αλλο μπορουμε να κανουμε? πρεπει να ηρεμησουμε κ λιγο. Αφου κανεις δε ξερει ποτε βγαινουν οι βασεις.. Click για ανάπτυξη... τι τριτα βρε χαζη αφου οι γονεις μας ειναι πρωτα ξαδερφια. Άρα εμείς είμαστε δεύτερα ξαδέρφια... Ε γιατί να βγούνε τρίτη?ΟΧΙ.εχω κανονίσει τρίτη να πάμε για pro δεν με βολεύει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 200 201 202 203 204 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 202 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 202 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Δεν καταλαβες καλα nefi μου, ο κουλης δεν κανει προβλεψεις, ο κουλης σου λεει που περασες... Click για ανάπτυξη... θεελω κουλη τωρααααααααααααααααααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:23 Η Darkness έγραψε: #4.029 18-08-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Xmmmm καααααλήή είναιιιιιιι... Ποιός είπαμε είναι ο αριθμος σου Μαράκι; Click για ανάπτυξη... ρε..........κερατωνεις την κοπελα σου κ μαλιστα μπροστα στη ξαδελφη σου? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:23 Ο djimmakos: #4.030 18-08-09 18:23 Ηρεμήστε με τα off-topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:23 Ο KeepBreathing: #4.031 18-08-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από nefi: θεελω κουλη τωρααααααααααααααααααααα!! Click για ανάπτυξη... OUUUUUU 666 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:24 Ο hale έγραψε: #4.032 18-08-09 18:24 Ο koulis δεν είναι εδώ αυτή τη στιγμή, αφήστε το μυνημά σας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:24 Ο foreverfreak: #4.033 18-08-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε..........κερατωνεις την κοπελα σου κ μαλιστα μπροστα στη ξαδελφη σου? :!: Click για ανάπτυξη... Eιστε οντως ξαδερφια:s?? Υ.Γ: Το μαμησαμε με τα off!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:26 Ο Gaspar έγραψε: #4.034 18-08-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από nefi: θεελω κουλη τωρααααααααααααααααααααα!! Click για ανάπτυξη... πω πω!!!! αντρα θέλει τώρα τον εθέλει. κουλη όταν μπείς ξανά απάντησε της σε παρακαλώ, και μήν ξεχάσεις το ''λυπάμε'' στο τέλος.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:26 Ο KeepBreathing: #4.035 18-08-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε..........κερατωνεις την κοπελα σου κ μαλιστα μπροστα στη ξαδελφη σου? :!: Click για ανάπτυξη... Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:28 Ο hale έγραψε: #4.036 18-08-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Click για ανάπτυξη... Λογικά Τρίτη ή Τετάρτη θα ανακοινωθούν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:28 Η Darkness έγραψε: #4.037 18-08-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Eιστε οντως ξαδερφια:s?? Υ.Γ: Το μαμησαμε με τα off!! Click για ανάπτυξη... ναι ειμαστε τριτα ξαδελφια....για αυτο μπαινω εδω μεσω για να τονν παρακολουθω.... ναι πολυ off αλλα κ τι αλλο μπορουμε να κανουμε? πρεπει να ηρεμησουμε κ λιγο. Αφου κανεις δε ξερει ποτε βγαινουν οι βασεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:29 Ο It's mOnEy honey: #4.038 18-08-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Click για ανάπτυξη... πριν τις 24 σίγουρα.το είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:29 Η Darkness έγραψε: #4.039 18-08-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από hale: Λογικά Τρίτη ή Τετάρτη θα ανακοινωθούν..... Click για ανάπτυξη... ατσα..........και αλλος με φωτο? θα βαλω κ εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:30 Ο KeepBreathing: #4.040 18-08-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ειμαστε τριτα ξαδελφια....για αυτο μπαινω εδω μεσω για να τονν παρακολουθω.... ναι πολυ off αλλα κ τι αλλο μπορουμε να κανουμε? πρεπει να ηρεμησουμε κ λιγο. Αφου κανεις δε ξερει ποτε βγαινουν οι βασεις.. Click για ανάπτυξη... τι τριτα βρε χαζη αφου οι γονεις μας ειναι πρωτα ξαδερφια. Άρα εμείς είμαστε δεύτερα ξαδέρφια... Ε γιατί να βγούνε τρίτη?ΟΧΙ.εχω κανονίσει τρίτη να πάμε για pro δεν με βολεύει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 200 201 202 203 204 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 202 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 202 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Xmmmm καααααλήή είναιιιιιιι... Ποιός είπαμε είναι ο αριθμος σου Μαράκι; Click για ανάπτυξη... ρε..........κερατωνεις την κοπελα σου κ μαλιστα μπροστα στη ξαδελφη σου? :!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:23 Ο djimmakos: #4.030 18-08-09 18:23 Ηρεμήστε με τα off-topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:23 Ο KeepBreathing: #4.031 18-08-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από nefi: θεελω κουλη τωρααααααααααααααααααααα!! Click για ανάπτυξη... OUUUUUU 666 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:24 Ο hale έγραψε: #4.032 18-08-09 18:24 Ο koulis δεν είναι εδώ αυτή τη στιγμή, αφήστε το μυνημά σας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:24 Ο foreverfreak: #4.033 18-08-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε..........κερατωνεις την κοπελα σου κ μαλιστα μπροστα στη ξαδελφη σου? :!: Click για ανάπτυξη... Eιστε οντως ξαδερφια:s?? Υ.Γ: Το μαμησαμε με τα off!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:26 Ο Gaspar έγραψε: #4.034 18-08-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από nefi: θεελω κουλη τωρααααααααααααααααααααα!! Click για ανάπτυξη... πω πω!!!! αντρα θέλει τώρα τον εθέλει. κουλη όταν μπείς ξανά απάντησε της σε παρακαλώ, και μήν ξεχάσεις το ''λυπάμε'' στο τέλος.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:26 Ο KeepBreathing: #4.035 18-08-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε..........κερατωνεις την κοπελα σου κ μαλιστα μπροστα στη ξαδελφη σου? :!: Click για ανάπτυξη... Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:28 Ο hale έγραψε: #4.036 18-08-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Click για ανάπτυξη... Λογικά Τρίτη ή Τετάρτη θα ανακοινωθούν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:28 Η Darkness έγραψε: #4.037 18-08-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Eιστε οντως ξαδερφια:s?? Υ.Γ: Το μαμησαμε με τα off!! Click για ανάπτυξη... ναι ειμαστε τριτα ξαδελφια....για αυτο μπαινω εδω μεσω για να τονν παρακολουθω.... ναι πολυ off αλλα κ τι αλλο μπορουμε να κανουμε? πρεπει να ηρεμησουμε κ λιγο. Αφου κανεις δε ξερει ποτε βγαινουν οι βασεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:29 Ο It's mOnEy honey: #4.038 18-08-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Click για ανάπτυξη... πριν τις 24 σίγουρα.το είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:29 Η Darkness έγραψε: #4.039 18-08-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από hale: Λογικά Τρίτη ή Τετάρτη θα ανακοινωθούν..... Click για ανάπτυξη... ατσα..........και αλλος με φωτο? θα βαλω κ εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:30 Ο KeepBreathing: #4.040 18-08-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ειμαστε τριτα ξαδελφια....για αυτο μπαινω εδω μεσω για να τονν παρακολουθω.... ναι πολυ off αλλα κ τι αλλο μπορουμε να κανουμε? πρεπει να ηρεμησουμε κ λιγο. Αφου κανεις δε ξερει ποτε βγαινουν οι βασεις.. Click για ανάπτυξη... τι τριτα βρε χαζη αφου οι γονεις μας ειναι πρωτα ξαδερφια. Άρα εμείς είμαστε δεύτερα ξαδέρφια... Ε γιατί να βγούνε τρίτη?ΟΧΙ.εχω κανονίσει τρίτη να πάμε για pro δεν με βολεύει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 200 201 202 203 204 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 202 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 202 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ηρεμήστε με τα off-topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:23 Ο KeepBreathing: #4.031 18-08-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από nefi: θεελω κουλη τωρααααααααααααααααααααα!! Click για ανάπτυξη... OUUUUUU 666 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:24 Ο hale έγραψε: #4.032 18-08-09 18:24 Ο koulis δεν είναι εδώ αυτή τη στιγμή, αφήστε το μυνημά σας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:24 Ο foreverfreak: #4.033 18-08-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε..........κερατωνεις την κοπελα σου κ μαλιστα μπροστα στη ξαδελφη σου? :!: Click για ανάπτυξη... Eιστε οντως ξαδερφια:s?? Υ.Γ: Το μαμησαμε με τα off!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:26 Ο Gaspar έγραψε: #4.034 18-08-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από nefi: θεελω κουλη τωρααααααααααααααααααααα!! Click για ανάπτυξη... πω πω!!!! αντρα θέλει τώρα τον εθέλει. κουλη όταν μπείς ξανά απάντησε της σε παρακαλώ, και μήν ξεχάσεις το ''λυπάμε'' στο τέλος.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:26 Ο KeepBreathing: #4.035 18-08-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε..........κερατωνεις την κοπελα σου κ μαλιστα μπροστα στη ξαδελφη σου? :!: Click για ανάπτυξη... Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:28 Ο hale έγραψε: #4.036 18-08-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Click για ανάπτυξη... Λογικά Τρίτη ή Τετάρτη θα ανακοινωθούν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:28 Η Darkness έγραψε: #4.037 18-08-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Eιστε οντως ξαδερφια:s?? Υ.Γ: Το μαμησαμε με τα off!! Click για ανάπτυξη... ναι ειμαστε τριτα ξαδελφια....για αυτο μπαινω εδω μεσω για να τονν παρακολουθω.... ναι πολυ off αλλα κ τι αλλο μπορουμε να κανουμε? πρεπει να ηρεμησουμε κ λιγο. Αφου κανεις δε ξερει ποτε βγαινουν οι βασεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:29 Ο It's mOnEy honey: #4.038 18-08-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Click για ανάπτυξη... πριν τις 24 σίγουρα.το είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:29 Η Darkness έγραψε: #4.039 18-08-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από hale: Λογικά Τρίτη ή Τετάρτη θα ανακοινωθούν..... Click για ανάπτυξη... ατσα..........και αλλος με φωτο? θα βαλω κ εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:30 Ο KeepBreathing: #4.040 18-08-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ειμαστε τριτα ξαδελφια....για αυτο μπαινω εδω μεσω για να τονν παρακολουθω.... ναι πολυ off αλλα κ τι αλλο μπορουμε να κανουμε? πρεπει να ηρεμησουμε κ λιγο. Αφου κανεις δε ξερει ποτε βγαινουν οι βασεις.. Click για ανάπτυξη... τι τριτα βρε χαζη αφου οι γονεις μας ειναι πρωτα ξαδερφια. Άρα εμείς είμαστε δεύτερα ξαδέρφια... Ε γιατί να βγούνε τρίτη?ΟΧΙ.εχω κανονίσει τρίτη να πάμε για pro δεν με βολεύει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 200 201 202 203 204 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 202 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 202 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nefi: θεελω κουλη τωρααααααααααααααααααααα!! Click για ανάπτυξη... OUUUUUU 666 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:24 Ο hale έγραψε: #4.032 18-08-09 18:24 Ο koulis δεν είναι εδώ αυτή τη στιγμή, αφήστε το μυνημά σας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:24 Ο foreverfreak: #4.033 18-08-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε..........κερατωνεις την κοπελα σου κ μαλιστα μπροστα στη ξαδελφη σου? :!: Click για ανάπτυξη... Eιστε οντως ξαδερφια:s?? Υ.Γ: Το μαμησαμε με τα off!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:26 Ο Gaspar έγραψε: #4.034 18-08-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από nefi: θεελω κουλη τωρααααααααααααααααααααα!! Click για ανάπτυξη... πω πω!!!! αντρα θέλει τώρα τον εθέλει. κουλη όταν μπείς ξανά απάντησε της σε παρακαλώ, και μήν ξεχάσεις το ''λυπάμε'' στο τέλος.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:26 Ο KeepBreathing: #4.035 18-08-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε..........κερατωνεις την κοπελα σου κ μαλιστα μπροστα στη ξαδελφη σου? :!: Click για ανάπτυξη... Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:28 Ο hale έγραψε: #4.036 18-08-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Click για ανάπτυξη... Λογικά Τρίτη ή Τετάρτη θα ανακοινωθούν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:28 Η Darkness έγραψε: #4.037 18-08-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Eιστε οντως ξαδερφια:s?? Υ.Γ: Το μαμησαμε με τα off!! Click για ανάπτυξη... ναι ειμαστε τριτα ξαδελφια....για αυτο μπαινω εδω μεσω για να τονν παρακολουθω.... ναι πολυ off αλλα κ τι αλλο μπορουμε να κανουμε? πρεπει να ηρεμησουμε κ λιγο. Αφου κανεις δε ξερει ποτε βγαινουν οι βασεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:29 Ο It's mOnEy honey: #4.038 18-08-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Click για ανάπτυξη... πριν τις 24 σίγουρα.το είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:29 Η Darkness έγραψε: #4.039 18-08-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από hale: Λογικά Τρίτη ή Τετάρτη θα ανακοινωθούν..... Click για ανάπτυξη... ατσα..........και αλλος με φωτο? θα βαλω κ εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:30 Ο KeepBreathing: #4.040 18-08-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ειμαστε τριτα ξαδελφια....για αυτο μπαινω εδω μεσω για να τονν παρακολουθω.... ναι πολυ off αλλα κ τι αλλο μπορουμε να κανουμε? πρεπει να ηρεμησουμε κ λιγο. Αφου κανεις δε ξερει ποτε βγαινουν οι βασεις.. Click για ανάπτυξη... τι τριτα βρε χαζη αφου οι γονεις μας ειναι πρωτα ξαδερφια. Άρα εμείς είμαστε δεύτερα ξαδέρφια... Ε γιατί να βγούνε τρίτη?ΟΧΙ.εχω κανονίσει τρίτη να πάμε για pro δεν με βολεύει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 200 201 202 203 204 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 202 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 202 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο koulis δεν είναι εδώ αυτή τη στιγμή, αφήστε το μυνημά σας...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:24 Ο foreverfreak: #4.033 18-08-09 18:24 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε..........κερατωνεις την κοπελα σου κ μαλιστα μπροστα στη ξαδελφη σου? :!: Click για ανάπτυξη... Eιστε οντως ξαδερφια:s?? Υ.Γ: Το μαμησαμε με τα off!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:26 Ο Gaspar έγραψε: #4.034 18-08-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από nefi: θεελω κουλη τωρααααααααααααααααααααα!! Click για ανάπτυξη... πω πω!!!! αντρα θέλει τώρα τον εθέλει. κουλη όταν μπείς ξανά απάντησε της σε παρακαλώ, και μήν ξεχάσεις το ''λυπάμε'' στο τέλος.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:26 Ο KeepBreathing: #4.035 18-08-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε..........κερατωνεις την κοπελα σου κ μαλιστα μπροστα στη ξαδελφη σου? :!: Click για ανάπτυξη... Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:28 Ο hale έγραψε: #4.036 18-08-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Click για ανάπτυξη... Λογικά Τρίτη ή Τετάρτη θα ανακοινωθούν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:28 Η Darkness έγραψε: #4.037 18-08-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Eιστε οντως ξαδερφια:s?? Υ.Γ: Το μαμησαμε με τα off!! Click για ανάπτυξη... ναι ειμαστε τριτα ξαδελφια....για αυτο μπαινω εδω μεσω για να τονν παρακολουθω.... ναι πολυ off αλλα κ τι αλλο μπορουμε να κανουμε? πρεπει να ηρεμησουμε κ λιγο. Αφου κανεις δε ξερει ποτε βγαινουν οι βασεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:29 Ο It's mOnEy honey: #4.038 18-08-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Click για ανάπτυξη... πριν τις 24 σίγουρα.το είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:29 Η Darkness έγραψε: #4.039 18-08-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από hale: Λογικά Τρίτη ή Τετάρτη θα ανακοινωθούν..... Click για ανάπτυξη... ατσα..........και αλλος με φωτο? θα βαλω κ εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:30 Ο KeepBreathing: #4.040 18-08-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ειμαστε τριτα ξαδελφια....για αυτο μπαινω εδω μεσω για να τονν παρακολουθω.... ναι πολυ off αλλα κ τι αλλο μπορουμε να κανουμε? πρεπει να ηρεμησουμε κ λιγο. Αφου κανεις δε ξερει ποτε βγαινουν οι βασεις.. Click για ανάπτυξη... τι τριτα βρε χαζη αφου οι γονεις μας ειναι πρωτα ξαδερφια. Άρα εμείς είμαστε δεύτερα ξαδέρφια... Ε γιατί να βγούνε τρίτη?ΟΧΙ.εχω κανονίσει τρίτη να πάμε για pro δεν με βολεύει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 200 201 202 203 204 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 202 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 202 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε..........κερατωνεις την κοπελα σου κ μαλιστα μπροστα στη ξαδελφη σου? :!: Click για ανάπτυξη... Eιστε οντως ξαδερφια:s?? Υ.Γ: Το μαμησαμε με τα off!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:26 Ο Gaspar έγραψε: #4.034 18-08-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από nefi: θεελω κουλη τωρααααααααααααααααααααα!! Click για ανάπτυξη... πω πω!!!! αντρα θέλει τώρα τον εθέλει. κουλη όταν μπείς ξανά απάντησε της σε παρακαλώ, και μήν ξεχάσεις το ''λυπάμε'' στο τέλος.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:26 Ο KeepBreathing: #4.035 18-08-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε..........κερατωνεις την κοπελα σου κ μαλιστα μπροστα στη ξαδελφη σου? :!: Click για ανάπτυξη... Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:28 Ο hale έγραψε: #4.036 18-08-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Click για ανάπτυξη... Λογικά Τρίτη ή Τετάρτη θα ανακοινωθούν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:28 Η Darkness έγραψε: #4.037 18-08-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Eιστε οντως ξαδερφια:s?? Υ.Γ: Το μαμησαμε με τα off!! Click για ανάπτυξη... ναι ειμαστε τριτα ξαδελφια....για αυτο μπαινω εδω μεσω για να τονν παρακολουθω.... ναι πολυ off αλλα κ τι αλλο μπορουμε να κανουμε? πρεπει να ηρεμησουμε κ λιγο. Αφου κανεις δε ξερει ποτε βγαινουν οι βασεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:29 Ο It's mOnEy honey: #4.038 18-08-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Click για ανάπτυξη... πριν τις 24 σίγουρα.το είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:29 Η Darkness έγραψε: #4.039 18-08-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από hale: Λογικά Τρίτη ή Τετάρτη θα ανακοινωθούν..... Click για ανάπτυξη... ατσα..........και αλλος με φωτο? θα βαλω κ εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:30 Ο KeepBreathing: #4.040 18-08-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ειμαστε τριτα ξαδελφια....για αυτο μπαινω εδω μεσω για να τονν παρακολουθω.... ναι πολυ off αλλα κ τι αλλο μπορουμε να κανουμε? πρεπει να ηρεμησουμε κ λιγο. Αφου κανεις δε ξερει ποτε βγαινουν οι βασεις.. Click για ανάπτυξη... τι τριτα βρε χαζη αφου οι γονεις μας ειναι πρωτα ξαδερφια. Άρα εμείς είμαστε δεύτερα ξαδέρφια... Ε γιατί να βγούνε τρίτη?ΟΧΙ.εχω κανονίσει τρίτη να πάμε για pro δεν με βολεύει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 200 201 202 203 204 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 202 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 202 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nefi: θεελω κουλη τωρααααααααααααααααααααα!! Click για ανάπτυξη... πω πω!!!! αντρα θέλει τώρα τον εθέλει. κουλη όταν μπείς ξανά απάντησε της σε παρακαλώ, και μήν ξεχάσεις το ''λυπάμε'' στο τέλος.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:26 Ο KeepBreathing: #4.035 18-08-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε..........κερατωνεις την κοπελα σου κ μαλιστα μπροστα στη ξαδελφη σου? :!: Click για ανάπτυξη... Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:28 Ο hale έγραψε: #4.036 18-08-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Click για ανάπτυξη... Λογικά Τρίτη ή Τετάρτη θα ανακοινωθούν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:28 Η Darkness έγραψε: #4.037 18-08-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Eιστε οντως ξαδερφια:s?? Υ.Γ: Το μαμησαμε με τα off!! Click για ανάπτυξη... ναι ειμαστε τριτα ξαδελφια....για αυτο μπαινω εδω μεσω για να τονν παρακολουθω.... ναι πολυ off αλλα κ τι αλλο μπορουμε να κανουμε? πρεπει να ηρεμησουμε κ λιγο. Αφου κανεις δε ξερει ποτε βγαινουν οι βασεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:29 Ο It's mOnEy honey: #4.038 18-08-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Click για ανάπτυξη... πριν τις 24 σίγουρα.το είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:29 Η Darkness έγραψε: #4.039 18-08-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από hale: Λογικά Τρίτη ή Τετάρτη θα ανακοινωθούν..... Click για ανάπτυξη... ατσα..........και αλλος με φωτο? θα βαλω κ εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:30 Ο KeepBreathing: #4.040 18-08-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ειμαστε τριτα ξαδελφια....για αυτο μπαινω εδω μεσω για να τονν παρακολουθω.... ναι πολυ off αλλα κ τι αλλο μπορουμε να κανουμε? πρεπει να ηρεμησουμε κ λιγο. Αφου κανεις δε ξερει ποτε βγαινουν οι βασεις.. Click για ανάπτυξη... τι τριτα βρε χαζη αφου οι γονεις μας ειναι πρωτα ξαδερφια. Άρα εμείς είμαστε δεύτερα ξαδέρφια... Ε γιατί να βγούνε τρίτη?ΟΧΙ.εχω κανονίσει τρίτη να πάμε για pro δεν με βολεύει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 200 201 202 203 204 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 202 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 202 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ρε..........κερατωνεις την κοπελα σου κ μαλιστα μπροστα στη ξαδελφη σου? :!: Click για ανάπτυξη... Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:28 Ο hale έγραψε: #4.036 18-08-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Click για ανάπτυξη... Λογικά Τρίτη ή Τετάρτη θα ανακοινωθούν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:28 Η Darkness έγραψε: #4.037 18-08-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Eιστε οντως ξαδερφια:s?? Υ.Γ: Το μαμησαμε με τα off!! Click για ανάπτυξη... ναι ειμαστε τριτα ξαδελφια....για αυτο μπαινω εδω μεσω για να τονν παρακολουθω.... ναι πολυ off αλλα κ τι αλλο μπορουμε να κανουμε? πρεπει να ηρεμησουμε κ λιγο. Αφου κανεις δε ξερει ποτε βγαινουν οι βασεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:29 Ο It's mOnEy honey: #4.038 18-08-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Click για ανάπτυξη... πριν τις 24 σίγουρα.το είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:29 Η Darkness έγραψε: #4.039 18-08-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από hale: Λογικά Τρίτη ή Τετάρτη θα ανακοινωθούν..... Click για ανάπτυξη... ατσα..........και αλλος με φωτο? θα βαλω κ εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:30 Ο KeepBreathing: #4.040 18-08-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ειμαστε τριτα ξαδελφια....για αυτο μπαινω εδω μεσω για να τονν παρακολουθω.... ναι πολυ off αλλα κ τι αλλο μπορουμε να κανουμε? πρεπει να ηρεμησουμε κ λιγο. Αφου κανεις δε ξερει ποτε βγαινουν οι βασεις.. Click για ανάπτυξη... τι τριτα βρε χαζη αφου οι γονεις μας ειναι πρωτα ξαδερφια. Άρα εμείς είμαστε δεύτερα ξαδέρφια... Ε γιατί να βγούνε τρίτη?ΟΧΙ.εχω κανονίσει τρίτη να πάμε για pro δεν με βολεύει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 200 201 202 203 204 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 202 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 202 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Click για ανάπτυξη... Λογικά Τρίτη ή Τετάρτη θα ανακοινωθούν..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:28 Η Darkness έγραψε: #4.037 18-08-09 18:28 Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Eιστε οντως ξαδερφια:s?? Υ.Γ: Το μαμησαμε με τα off!! Click για ανάπτυξη... ναι ειμαστε τριτα ξαδελφια....για αυτο μπαινω εδω μεσω για να τονν παρακολουθω.... ναι πολυ off αλλα κ τι αλλο μπορουμε να κανουμε? πρεπει να ηρεμησουμε κ λιγο. Αφου κανεις δε ξερει ποτε βγαινουν οι βασεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:29 Ο It's mOnEy honey: #4.038 18-08-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Click για ανάπτυξη... πριν τις 24 σίγουρα.το είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:29 Η Darkness έγραψε: #4.039 18-08-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από hale: Λογικά Τρίτη ή Τετάρτη θα ανακοινωθούν..... Click για ανάπτυξη... ατσα..........και αλλος με φωτο? θα βαλω κ εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:30 Ο KeepBreathing: #4.040 18-08-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ειμαστε τριτα ξαδελφια....για αυτο μπαινω εδω μεσω για να τονν παρακολουθω.... ναι πολυ off αλλα κ τι αλλο μπορουμε να κανουμε? πρεπει να ηρεμησουμε κ λιγο. Αφου κανεις δε ξερει ποτε βγαινουν οι βασεις.. Click για ανάπτυξη... τι τριτα βρε χαζη αφου οι γονεις μας ειναι πρωτα ξαδερφια. Άρα εμείς είμαστε δεύτερα ξαδέρφια... Ε γιατί να βγούνε τρίτη?ΟΧΙ.εχω κανονίσει τρίτη να πάμε για pro δεν με βολεύει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 200 201 202 203 204 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 202 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 202 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από foreverfreak: Eιστε οντως ξαδερφια:s?? Υ.Γ: Το μαμησαμε με τα off!! Click για ανάπτυξη... ναι ειμαστε τριτα ξαδελφια....για αυτο μπαινω εδω μεσω για να τονν παρακολουθω.... ναι πολυ off αλλα κ τι αλλο μπορουμε να κανουμε? πρεπει να ηρεμησουμε κ λιγο. Αφου κανεις δε ξερει ποτε βγαινουν οι βασεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
It's mOnEy honey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο It's mOnEy honey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Έδεσσα (Πέλλας). Έχει γράψει 357 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:29 Ο It's mOnEy honey: #4.038 18-08-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Click για ανάπτυξη... πριν τις 24 σίγουρα.το είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:29 Η Darkness έγραψε: #4.039 18-08-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από hale: Λογικά Τρίτη ή Τετάρτη θα ανακοινωθούν..... Click για ανάπτυξη... ατσα..........και αλλος με φωτο? θα βαλω κ εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:30 Ο KeepBreathing: #4.040 18-08-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ειμαστε τριτα ξαδελφια....για αυτο μπαινω εδω μεσω για να τονν παρακολουθω.... ναι πολυ off αλλα κ τι αλλο μπορουμε να κανουμε? πρεπει να ηρεμησουμε κ λιγο. Αφου κανεις δε ξερει ποτε βγαινουν οι βασεις.. Click για ανάπτυξη... τι τριτα βρε χαζη αφου οι γονεις μας ειναι πρωτα ξαδερφια. Άρα εμείς είμαστε δεύτερα ξαδέρφια... Ε γιατί να βγούνε τρίτη?ΟΧΙ.εχω κανονίσει τρίτη να πάμε για pro δεν με βολεύει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 200 201 202 203 204 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 202 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 202 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Hmmytheos hello:) Libertus ksidikainero Tommy Gunn bboys orestis3 Than003 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 nicole1982 Fofifofi78 eukleidhs1821 GeorgePap2003 Jocaste manos1234567 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από KeepBreathing: Τί μου την θύμησες αυτή και 'σύ τώρα; Βαλτή είσαι; Ναι όντως πολλά offtopic... Άς εγκλιματιστούμε και πάλι...Ξεκινάω εγώ! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ IS KILLING ME! Click για ανάπτυξη... πριν τις 24 σίγουρα.το είπαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:29 Η Darkness έγραψε: #4.039 18-08-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από hale: Λογικά Τρίτη ή Τετάρτη θα ανακοινωθούν..... Click για ανάπτυξη... ατσα..........και αλλος με φωτο? θα βαλω κ εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:30 Ο KeepBreathing: #4.040 18-08-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ειμαστε τριτα ξαδελφια....για αυτο μπαινω εδω μεσω για να τονν παρακολουθω.... ναι πολυ off αλλα κ τι αλλο μπορουμε να κανουμε? πρεπει να ηρεμησουμε κ λιγο. Αφου κανεις δε ξερει ποτε βγαινουν οι βασεις.. Click για ανάπτυξη... τι τριτα βρε χαζη αφου οι γονεις μας ειναι πρωτα ξαδερφια. Άρα εμείς είμαστε δεύτερα ξαδέρφια... Ε γιατί να βγούνε τρίτη?ΟΧΙ.εχω κανονίσει τρίτη να πάμε για pro δεν με βολεύει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 200 201 202 203 204 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 518 Επόμενη First Προηγούμενη 202 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 202 από 518 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από hale: Λογικά Τρίτη ή Τετάρτη θα ανακοινωθούν..... Click για ανάπτυξη... ατσα..........και αλλος με φωτο? θα βαλω κ εμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepBreathing Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2009 στις 18:30 Ο KeepBreathing: #4.040 18-08-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ειμαστε τριτα ξαδελφια....για αυτο μπαινω εδω μεσω για να τονν παρακολουθω.... ναι πολυ off αλλα κ τι αλλο μπορουμε να κανουμε? πρεπει να ηρεμησουμε κ λιγο. Αφου κανεις δε ξερει ποτε βγαινουν οι βασεις.. Click για ανάπτυξη... τι τριτα βρε χαζη αφου οι γονεις μας ειναι πρωτα ξαδερφια. Άρα εμείς είμαστε δεύτερα ξαδέρφια... Ε γιατί να βγούνε τρίτη?ΟΧΙ.εχω κανονίσει τρίτη να πάμε για pro δεν με βολεύει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ναι ειμαστε τριτα ξαδελφια....για αυτο μπαινω εδω μεσω για να τονν παρακολουθω.... ναι πολυ off αλλα κ τι αλλο μπορουμε να κανουμε? πρεπει να ηρεμησουμε κ λιγο. Αφου κανεις δε ξερει ποτε βγαινουν οι βασεις.. Click για ανάπτυξη... τι τριτα βρε χαζη αφου οι γονεις μας ειναι πρωτα ξαδερφια. Άρα εμείς είμαστε δεύτερα ξαδέρφια... Ε γιατί να βγούνε τρίτη?ΟΧΙ.εχω κανονίσει τρίτη να πάμε για pro δεν με βολεύει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.